Frata er ikke en bestemt sykdom, men et stort antall svært varierte hudlidelser. Årsaken til sykdommen kan både være en genetisk predisponering (det vil si en arvelig faktor) og alle slags patogener - virale, sopp- eller bakterielle infeksjoner som overføres gjennom husholdnings kontakt.

Konsekvensene av å frata er forskjellige. For eksempel, frata laven uten komplikasjoner, krever ofte ikke engang behandling. Men fortsatt sen behandling av visse typer av denne sykdommen kan føre til svært alvorlige komplikasjoner:

 1. På grunn av effekten av helvedesild på motorens nerver kan det oppstå problemer med muskel-skjelettsystemet. De manifesterer seg i en nedgang i motoraktiviteten til armene og bena, samt i tap av følsomhet i dem, lammelse av ansiktsnerven.
 2. Den samme typen helvedesild av hudlesjon er farlig for øynene (optisk nervenitritt, synshemming er mulig), og kan også forårsake skade på indre organer, noe som fører til viral skade på leveren og lungene, samt problemer i det urogenitale systemet og tolvfingertarmen.
 3. Bakterielle infeksjoner kan bli med i lesjonene fra helvetesilden, noe som i stor grad kompliserer behandlingen, samt forårsaker alvorlige purulente prosesser som gjør det vanskeligere å gjenopprette selv etter at behandlingen er fullført. Toksiner som produserer bakterier har en giftig effekt på kroppen vår, noe som er veldig farlig spesielt under graviditeten. Den samme komplikasjonen er forårsaket av pityriasis (farge), ringorm og rød lav.
 4. Etter ringormen, vises merkbare bald flekker og skallet flekker, som, avhengig av kompleksiteten og årsaken til sykdommen, kan passere om noen år eller forbli for livet.
 5. Den mest forferdelige komplikasjonen av den samme typen helvedesild er betennelse forårsaket av dem i membranene i hjernen og ryggmargen (meningitt og encefalitt). Denne komplikasjonen er vanskelig å behandle, oftest ender i funksjonshemming.

Når skal du se lege

Ofte er det veldig enkelt å bestemme type lesjon for å foreskrive fra berøvelse av narkotika og eksterne midler. Men noen ganger kan ikke-spesifiserte manifestasjoner av sykdommer som kun kan bestemmes av en spesialist oppstå, så du bør konsultere en lege hvis du merker ett eller flere av følgende symptomer:

 1. Utseendet på ulike utslett - det kan være så flakete hvite eller rødlige flekker, og et rødt utslett med bobler.
 2. Fokalhårtap, som oftest forekommer i utslettsted.
 3. Smerte, kløe, brenning som oppstår i eller rundt det betente området.
 4. Hudområdene forandrer pigmenteringen, blir ikke særegen for hennes røde eller rødviolette fargetone, og mister sine steder pigmentering helt.

Imidlertid fortsetter mange ofte ofte å utsette besøket til legen. Det er symptomer som ganske enkelt ikke kan ignoreres:

 1. Med de ovennevnte symptomene, smerter i ribbenene.
 2. Stigende temperaturer med utslett.
 3. Utålelig kløe i de betente områdene, som ikke passerer selv i hvilemodus.
 4. Fremveksten av nevrologiske manifestasjoner, ledsaget av utslett.

Husk at bare en lege kan ordinere en virkelig riktig behandling for å frata en person ved å foreskrive ulike piller, legemidler eller salver. Hvis det er mulig, er det med hans godkjenning mulig å forene folkemyndigheter for å frata en person.

Behandlingsalternativer

Igjen er det verdt å merke seg at behandlingen avhenger av hvilken type lesjon. Tross alt, for behandling av scabardous lav i mennesker, brukes bare aktuelle preparater (tidligere ble det behandlet med salicylsyreoppløsning). Hvis årsaken til sykdommen er blitt en sopp, så sannsynligvis, en slik behandling venter på deg omtrent (igjen, alt avhenger av typen sopp).

Til tross for det faktum at blant alle typer rosenkropp er det mest ufarlig og passerer uten piller og salver for å hindre reinfeksjon av lesjonene og eksemens utseende, er en komplisert tilnærming foreskrevet for behandling av rosa lav i mennesker, kombinere ulike legemidler og salver:

 1. Umiddelbart utpekt hypoallergen diett, med unntak av mulige eksterne allergener.
 2. Av vanne behandlinger tillatt bare daglig dusj og vask, men hele badet bør utsettes til full gjenoppretting.
 3. Legen kan foreskrive antihistaminer og immunmodulatorer.
 4. For å forbedre den generelle tilstanden er ofte foreskrevet vitaminer.
 5. For rosa lav er sink ofte brukt.

For behandling av de vanligste soppartene av lav i mennesker (ringorm), komplekse preparater, salver og midler foreskrives også avhengig av type sopp, er følgende omtrentlig behandling mulig:

 1. Utnevnt salver, geler til ekstern bruk. Salver som har en lav absorpsjonshastighet, men samtidig er dype i lagene av dermis. De brukes i kombinasjon med jod, og dette har den sterkeste effekten i behandlingen. Geler absorberes raskt, men virker ikke så effektivt som salver.
 2. Løsninger er tildelt hodet, siden de i motsetning til salver og geler ikke gir forurensning til håret, men de absorberes også av huden.
 3. Også brukt tabletter fra ringorm hos mennesker. Antifungale piller brukes hvis diffuse utslett blir observert, og det er dype hårsår. De påvirker sopp, som var i stand til å trenge inn i menneskelige organer.
 4. Folk rettsmidler for berøvelse kan også være effektive i behandlingen av soppinfeksjoner. Men slike rettsmidler for å frata en person er best brukt også under veiledning av en lege.

Behandlingen av herpes zoster hos en person bør kun foreskrives av en lege, for i tillegg til antivirale, smertestillende midler, immunoglobuliner og eksterne metoder, kan du trenge behandling for komplikasjoner som personen ikke umiddelbart kan identifisere med.

Og behandlingen av andre typer sykdommen ligner noe mellom de ovenfor nevnte behandlingsmetodene. Men igjen, la oss være oppmerksom på: Før du begynner behandling, bør du ta kontakt med en lege, for bare han kan på en pålitelig måte bestemme sykdommens art og også fortelle hvordan du skal behandle på forskjellige måter og hva slags medisin du skal drikke.

Hvilke medisiner er

 1. Terbinafin - dette legemidlet for soppinfeksjoner hos mennesker er brukt til ekstern bruk, den har meget godt etablert seg som en salve. Men hvis det er nødvendig å behandle områdene dekket med hår, vil løsningen fungere veldig bra. Oftest foreskrevet for sopparter av lav.
 2. Fluconazol, et bevist middel for truss, brukes ofte til den oftalmiske typen av sykdommen, fordi den perfekt hemmer aktiviteten til sopp enzymer.
 3. Cetirizine - disse pillene for mennesker er brukt fra manifestasjon av rosenkjøtt lav, penetrerer huden fra innsiden.

Hos barn brukes følgende rettsmidler ofte:

 1. Mycozoral - har etablert seg, fordi det virker på alle typer sopp som forårsaker lav. Dens bruk er tillatt fra 2 år - dette er bare alder når barn begynner å vise størst aktivitet.
 2. Cinaflan - populær hos leger fordi den kan brukes av barn opptil 2 år. Det brukes til behandling av lav ødem.
 3. Griseofulvin - disse pillene fra svampavrivende har vist seg å være både for voksne og for barn, uten å gi nesten noen bivirkninger. Disse pillene fra lav er antifungal antibiotika, mottok svært høye vurderinger fra leger.

Hvor å kjøpe salve

Salver for behandling av sykdommer hos mennesker kan kjøpes på følgende apotek:

Cure depriving

Typer av lav og dens årsaker

Frata er en sykdom i huden av en smittsom natur, hvor røde flekker eller knuter dannes på ulike deler av kroppen. De forårsakende midlene er virus og patogene sopp.

Infeksjonen påvirker hovedsakelig personer med nedsatt immunforsvar eller arvelig predisponering mot hudpatologier.

Også patogene mikroorganismer angriper ofte mennesker som lider av respiratoriske sykdommer, utsatt for allergi, opplever stress, fysisk og følelsesmessig overbelastet. Overføring skjer ved kontakt med en infisert person eller dyr.

Typer ringorm

De viktigste varianter av lav er blant annet:

 • Pink lichen. Har en smittsom og allergisk opprinnelse. For lav er preget av tilstedeværelsen av avrundede rosa flekker på huden, hovedsakelig på ryggen. Manifiseres sesongmessig, i høst-vårperioden.
 • Pityriasis (farge) lav. Dette er en soppsykdom med skade på stratum corneum av epidermis. Karakterisert av utseendet på rosa avrundede flekker i hårets sone i hodet og på glatt hud. Spots kan vokse og fusjonere sammen.
 • Ringworm (trichophytosis) har en sopp natur. Infisert hud, hårsone i hodet, negler. Kan fortsette uten åpenbare symptomer.
 • Helvetesild. Infeksjon oppstår fra herpes zoster-viruset. Manifisert av utslett langs nervefibrene.

Ringorm kan påvirke forskjellige områder av menneskekroppen - kroppens og lemmerens hud, føtter, hender og palmer, tånegler og hender, ansikts- og hodehud, oksel og lysken. Dermatologer skiller tre stadier av sykdommen:

 1. Overfladisk (påvirker glatt hud i kroppen og hodebunnen);
 2. Deep eller suppuratively infiltrative;
 3. Kronisk.

Overfladisk form er preget av overføring av sykdommen fra person til person. Oftere er trichofytose diagnostisert hos barn. Sen behandling fører til det faktum at i barnehage eller skole er det utbrudd av sykdom.

Mikroformen er provosert av microsporum, en sopp som er i stand til å bli overført fra syke dyr til mennesker. Fysisk infiltrativ form, dermatologer anser den mest alvorlige. Sykdommen er preget av tette plakk, frigjøring av pus fra follikler som dannes.

For å finne ut hvilke piller for menneskelig deprivasjon som kan brukes til, bør du vite varianter av denne sykdommen. Disse inkluderer:

 • lav rosa;
 • pityriasis versicolor;
 • rød flat;
 • herpes zoster;
 • laven ringorm;
 • pityriasis versicolor.

Hver art av lav har sin egen opprinnelses natur og kan være forårsaket av både sopp og virus.

Lish arter forårsaket av soppinfeksjon:

 • flerfarget eller skumlet;
 • trihofitia;
 • mikrosporiya.

Lish arter forårsaket av en virusinfeksjon inkluderer:

Autoimmune årsaker:

 • gråt (eksem);
 • scaly (psoriasis);
 • rød flat.

Pityriasis versicolor er en soppsykdom som manifesterer seg som små (0,5 cm) brune flekker som kan vokse til et stort sted med uregelmessige grenser.

Denne typen av lav påvirker bare de øvre lagene i huden, så behandlingen foregår hovedsakelig med topiske preparater (soppdråper). Men tabletter er også foreskrevet, for eksempel flukonazol eller ketokonazol.

Microsporia (ringorm, cat lichen) er en sopp og svært smittsom sykdom, overført fra person til person, men hovedsakelig fra dyr til person. Denne versikoloren påvirker både glatt hud og hodebunn. Manifisert rød flaky runde flekker.

Trichophytosis er en soppinfeksjon med dannelse av foci opptil 2 cm gjennom hele kroppen. Huden i lesjonene sveller og dannelsen av hvitt-grå skalaer. Kanten av lesjonene er dekket med bobler, og deretter skorper.

Symptomer på ringorm

Dermatitt kan manifestere seg på forskjellige måter, avhengig av sted, tilstand av immunitet, kurs og form av sykdommen. Hver form har sine egne egenskaper, som er oppført nedenfor.

Akutt lav, lokalisert på glatt hud, kan oppstå flere dager eller en måned etter infeksjon. Symptomene er åpenbare - Røde flekker med klare konturer vises på kroppen.

Hvordan behandle lav på barn

Å velge en kur for å frata en person bør vurdere typen av sykdommen.

Legemidler som brukes til å behandle herpesløk

Den medisinske behandlingen av denne sykdommen er kontroversiell. Noen eksperter mener at det rosa lavet ikke krever behandling, siden det i de fleste tilfeller går over seg selv (ca. 6-8 uker).

En annen gruppe av eksperter er av den oppfatning at den rosa laven må behandles, ellers kan sykdommen vare opptil seks måneder eller mer. Bruk av slike legemidler er foreslått: erytromycin, acyklovir, tavegil, hydrokortison, aktivert karbon, cyndol.

Behandlingen kombineres med ultrafiolett stråling. Følgende salver er foreskrevet: sinalar, Lassar pasta, lorinden A, flucinar.

Begge lagene anbefaler:

 • unngå langvarig soleksponering;
 • mindre kontakt med vann, bruk ikke harde vaskekluter;
 • bruk ikke vaskemidler av lav kvalitet;
 • begrense bruken av kosmetikk og parfymer;
 • ikke bruk syntetiske klær
 • Bytt sengetøy daglig;
 • følg en diett
 • unngå overoppheting for ikke å forårsake svetting;
 • ikke bade og ikke ta et veldig varmt bad, bedre - en dusj.

Det antas at noen stoffer som inneholder tjære og svovel, kan forårsake utslett å spre seg.

Helvetesild. Medisinsk behandling

Behandling av denne typen av lav er avhengig av pasientens tilstand og graden av kliniske manifestasjoner. Hospitalisering er ofte nødvendig.

Dermatologiske og nevrologiske preparater brukes i kombinasjon i behandlingen. Antivirale medisiner anbefales: acyclovir, famvir, valtrex.

Blant legemidler av lokal handling kan man skille mellom: zovirax, tebrofen, megosin, florenal, fukortsin, curiosin. Mens opprettholde postherpetic neuralgi, foreskrives pasienten teasercin, amitriptylin.

I tillegg til bruk av narkotika, anbefales det å minimere antall vannbehandlinger ved behandling av herpes zoster. Tørk huden utenfor det berørte området med alkohol med en konsentrasjon på 2%.

Akupunktur, perkutan nevrolektrostimulering, ultralyd i kombinasjon med mikrobølgebestråling brukes til å lindre smerte.

Hvordan behandle tinea versicolor ved bruk av medisiner

Barnas hud er mye mer subtil og øm enn hos voksne, og det reagerer veldig følsomt overfor irriterende faktorer. Den uforutsigbare reaksjonen av et barns kropp til forskjellige, til og med bevist og tilsynelatende harmløse legemidler er også uforutsigbar.

Enten å bruke piller for barneavhengighet eller bruk andre doseringsformer, bestemmer bare den behandlende legen etter at han har undersøkt barnet. Derfor, i tilfelle utslett eller andre hudpresentasjoner av ukjent opprinnelse, bør man ikke engasjere seg i selvdiagnostikk, og enda mer i selvbehandling, men umiddelbart ta barnet til en spesialist.

Typer medikamenter som brukes til behandling av lavpatologi, er direkte avhengig av sykdommens typer, hvorav mange er.

De vanligste er:

 • ringorm;
 • rosa (giber);
 • scaly (flerfarget, solfylt);
 • helvedesild (herpes).

Alle disse formene er smittsomme, deres patogener er forskjellige soppsporer, så vel som virus. For å bekjempe disse mikroorganismer brukte spesielle antifungale stoffer, antihistaminer og antibiotika.

Dosen av disse legemidlene for barn varierer vesentlig fra dosen av en voksen, og i hvert tilfelle bestemmes det individuelt av hudlege.

Behandlingstaktikk er valgt med tanke på den spesifikke sykdommen, men det er også teknikker som er felles for alle tilfeller, disse er:

 • å rive kroppen av soppfloraen (dette bør gjøres så raskt som mulig),
 • diett terapi
 • vitaminterapi (for å øke kroppens beskyttelsesevne),
 • styrke pasientens immunitet.

Å bekjempe patogener brukte svampebestandige salver og geler. Legen foreskriver også medisiner som har en gunstig effekt på nervesystemet, fysioterapi (for eksempel en elektrisk bom).

Legene varsler pasienter fra seg selv. For eksempel, i tilfelle av rosenkjøtt, kan usystematisk brukte salver kun forverre prosessen.

Men det er viktig å gi opp syntetisk sengetøy for en stund, bytte til naturlig, og også for å beskytte kroppen din mot solens stråler. Slike tilfeller er som regel ikke kjent.

Men herpes zoster er kun egnet til kvalifisert medisinsk behandling, inkludert fysioterapi. Med denne form for lav er det stor fare for utviklingen av pyogen mikroflora i problemområdene i kroppen. For å bekjempe det krever en rekke tiltak, ikke bare en krukke med salve.

For å takle pityriasis versicolor har salicylsyre (sin alkoholholdige løsning) tradisjonelt blitt brukt. I dag har sterkere antimykotiske (antifungale) legemidler dukket opp som reduserer sannsynligheten for sykdomstilfelle.

Medisinsk taktikk for pasienter som lider av ringorm, involverer akutt hjelp til de syke, ellers kan sykdommen bli forsinket, forårsake komplikasjoner, og personen selv vil være farlig for andre som bærer av en smittsom sykdom.

Ofte, hos barn og voksne, påvirker det ikke bare huden på kroppen, men også hodebunnen. I dette tilfellet vil Nizoral antifungal sjampo bidra til å kurere ubehagelige symptomer.

Det eliminerer raskt enhver form for berøvelse og er spesielt effektiv i kombinasjon med komplisert terapi. I tillegg fjerner Nizoral raskt flass.

Sjampoen inneholder den aktive substansen ketokonazol, som har en utmerket antifungal egenskap. Nizoral hjelper mot seborrheisk dermatitt, eksem og pityriasis.

Metoden for påføring av Nizoral er nesten det samme som vanlig sjampo. Det påføres hår og hodebunn med lette massasjebevegelser, og vaskes deretter av med rikelig med vann.

Varigheten av behandlingen er 7 dager. Sjampo fra lav skal brukes daglig, 2 ganger om dagen.

For å forebygge, brukes Nizoral maksimalt 2 ganger per måned.

Bruk av denne sjampoen til behandling av barn bør være basert på noen anbefalinger. Først må du skylle håret med varmt vann.

Ta deretter en liten sjampo og bruk den på hodebunnen og håret, og gni den i en sirkelbevegelse. Sjampo bør holdes på håret i 5-7 minutter slik at dets aktive stoffer virker.

Deretter vaskes medisinen med rikelig med vann. Denne prosedyren må gjentas daglig hver uke i henhold til instruksjonene.

Behandlingen skal begynne tidlig, slik at sykdommen ikke blir forsømt.

For å være mest effektive, rådgiver spesialister vanligvis antifungale legemidler av systemisk virkning.

De er tilgjengelige i form av tabletter eller kapsler. Som regel er de foreskrevet til pasienter som har rammet flere områder av huden eller håret på kroppen eller hodet.

Slike piller ødelegger raskt sopp, noe som gjør at du kan øke hastighetsprosessen og forhindre re-infeksjon. Et av disse verktøyene er Orungal.

Det er en antifungal medisin som stopper soppens vekst og ødelegger membranene. Når du tar det, tas det daglig.

Behandlingsforløpet er 15 dager.

Griseofulvin hjelper reproduksjon av sopp. Det tas med måltider med en teskje av vegetabilsk olje. Tabletter skal være full før de får det første negative resultatet av analysen, og deretter reduseres dosen.

Et annet middel som forårsaker den raske døden av soppen er Lamisil. Behandlingsforløpet varer i 6 uker.

Eksperter anbefaler ikke selvmedisinerende og selvvalgte stoffer. I nærvær av symptomer på deprivasjon, bør du øyeblikkelig konsultere en lege som vil bestemme sykdommens art og foreskrive effektive midler, med tanke på alle kontraindikasjoner og egenskaper hos pasienten.

Det er viktig å huske at sykdommen alltid er lettere å forhindre enn å kurere. Det er nødvendig å prøve å følge reglene for personlig hygiene og unngå kontakt med mulige bærere av infeksjonen, spesielt for hjemløse katter og hunder.

Hvis en person fortsatt er infisert, må du følge instruksjonene fra legen og følge instruksjonene for legemidlet. Dette vil bli kvitt de ubehagelige manifestasjonene av sykdommen veldig raskt og uten komplikasjoner.

Den medisinske spesialisten velger behandlingsmetoden basert på type sykdom. Kombinert terapi brukes til å eliminere deprivasjon: patogen mikroflora er ødelagt i kroppen, kostholdet praktiseres, vitaminer og immunostimulerende midler blir tatt.

Patogener blir drept av antivirale og antifungal eksterne legemidler. Legen kan også ordinere medisinering til pasienten, gjenopprette nervesystemet, for å gi råd til fysioterapi.

En alkoholløsning av salicylsyre brukes ofte til å eliminere tinea versicolor, men i dag apoteker tilbyr mange andre effektive antifungal stoffer.

Helvetes terapi er komplisert og langvarig, inkludert både medisinering og fysioterapi. Ringorm er veldig smittsom, så behandle det så raskt som mulig.

Så snart en person merker symptomer, bør du kontakte en smittsom spesialist, en hudlege. Behandling av ringorm vil være lang (4-6 uker), du må mentalt forberede deg på dette.

Spesialisten vil vurdere graden av hudskader, mangfoldet av berøvelse og velg et medisin som er effektivt i et bestemt tilfelle. Å observere alle anbefalingene fra legen, ta medisiner på en tidsplan, kan du unngå overgangen av sykdommen til kronisk form.

For å gjøre en nøyaktig diagnose vil legen foreskrive en blodprøve, undersøke de berørte områdene med treets lampe. I lyset lyser områdene som påvirkes av soppen grønn.

Skraping fra sykdomsfokus er undersøkt for å identifisere sykdomsfremkallende middel. Omfattende behandling av alle typer ringorm involverer behandling av sykdomsfokus på lokalt (salver, geler, kremer og løsninger), samt antifungale legemidler foreskrives i form av tabletter inni.

Anti-sopppiller for ringorm er foreskrevet i situasjoner hvor sykdommen rammer store områder av kroppen, inkludert hodet. Den aktive ingrediensen av legemidler er rettet mot å ødelegge sopp i pasientens kropp, for å hindre tilbakefall. Populære rusmidler:

 • Griseovulfin - et antibiotikum som effektivt kan stoppe svampens vekst. Legen velger dosering av medisinering, med tanke på pasientens kroppsvekt Tabletter tas hver dag i 2 uker, hvoretter en bakteriologisk analyse av hudskraping foreskrives. Etter at resultatene av analysen viser fraværet av patogenet, tar Griseovulfin ytterligere 2 uker annenhver dag. Det er viktig å huske på at stoffet har kontraindikasjoner. Med forsiktighet er det foreskrevet for pasienter med nyre- og leversykdom. Bivirkninger kan være allergiske manifestasjoner og hodepine;
 • Orungal - et verktøy som kan ødelegge skallet av soppen og stoppe veksten av kolonier. Standardbehandlingsregimet er 100 mg en gang daglig. Behandlingsforløpet varer 2 uker;
 • Lamisil er et legemiddel hvis virkestoff er terbinafin. Den bekjemper effektivt svamp, tolereres godt av pasienter og har nesten ingen bivirkninger;
 • Mycozoral er et effektivt middel basert på ketokonazol. Kamper mot gjærlignende sopp, patogener av trichophytosis, microsporia. I tillegg kan det effektivt drepe streptokokker og stafylokokker. Det tas med måltider. Behandlingsforløpet forhandles med legen;
 • Suprastin, Loratadin, Tavegil, Claritin, Tsetrin - antihistaminer, som foreskrives parallelt med anti-sopptablett. Dette vil bidra til å redusere risikoen for allergi, lindre kløe og andre symptomer.

Som nevnt ovenfor inkluderer kompleks terapi parallell bruk av tabletter og lokale midler. Salver, gel og løsninger virker annerledes, avhengig av aktiv substans og dosering.

Salven har en tykk konsistens, er dypt absorbert i huden og forblir på den lenger. Dette middelet er mest effektivt i alvorlige former for sykdommen.

Salver kombineres med jod, som er i stand til å desinfisere huden, tørke og drepe bakterier. Om morgenen frarøser lesjonene med jod, om kvelden - med svampebelagte salver.

Antifungal medisiner

Antifungal medisiner bidrar til å takle pitting og ringorm. Både bredspektret medisiner som ødelegger alle typer patogener og et smalt spekter av handlinger som er effektive mot en bestemt type mikroorganisme, blir produsert.

Antifungal medisiner selges i tablettform og i form av salver. Følgende er en liste over de beste stoffene for ringorm og bøfler.

Tabletter og salver til ringorm hos mennesker

Orungal

Den aktive ingrediensen i den beroligende medisinen er itrakonazol. Dette stoffet ødelegger svampens cellemembraner, akkumuleres i overflateskinnlagene, forlater kroppen sammen med døde hudpartikler.

griseofulvin

Legemidlet er tilgjengelig i tablettform. Tabletter hemmer svampegenskapenes evne til å reprodusere. Det aktive stoffet akkumuleres i hudlagene, spikerplater, hår, peeling sammen med døde hudvev. Dosen bestemmes av legen, basert på pasientens vekt.

Lamisil

Den aktive ingrediensen er terbinafin, effektiv mot mange typer sopp. Legemidlet for berøvelse er realisert i form av tabletter og krem.

Fultsin

Det aktive stoffet er griseofulvin. Legemidlet selges i tablettform.

Termikon

Den aktive ingrediensen er terbinafin, effektiv i berøvelse. Legemidlet er laget i pilleform.

Tabletter og salver for flerfargede å frata en person

itrakonazol

Legemidlet er solgt i kapselform. Den aktive ingrediensen er effektiv mot mange sopp. Den daglige dosen er 200 mg. Behandlingen varer en uke.

flukonazol

Legemidlet er laget i kapselform. Det aktive stoffet hemmer svampegenskaper å reproducere. To kapsler tas en gang i uka. Terapi varer fra to til fire uker. Legemidlet er forbudt for gravide kvinner.

nystatin

Legemidlet er solgt i form av tabletter og salver. Det aktive stoffet dreper en soppinfeksjon i huden, slimhinner i munnen og svelget.

Dosen bestemmes av legen, basert på graden av hudskader i pasienten. Varigheten av behandlingen er vanligvis to uker.

Gravide kvinner kan ikke ta piller, men du kan bruke salven.

pimafutsin

Et bredspektret stoff som dreper mange sopp. Den aktive ingrediensen er natamycin.

Legemidlet for berøvelse er laget i form av tabletter og salver. Tabletter tas en om gangen, fire ganger om dagen.

Terapeutisk kurs er en uke. Salve kan brukes til gravide og ammende mødre, det kan også behandle huden på nyfødte babyer.

Mikozoral

Legemidlet er solgt i form av tabletter, salve og sjampo. Det aktive stoffet er ketokonazol.

Meget effektiv kur for lav, dreper celler av sopp trichophytosis og microsporia. Tabletter tas en om gangen, fire ganger om dagen, huden blir behandlet en gang om dagen med salve.

Terapi varer vanligvis fire uker.

Antivirale legemidler er ment for behandling av rose og helvedesild. Hvis disse stoffene tas innen tre dager etter sykdomsutbrudd, vil formasjonen på huden forsvinne uten negative konsekvenser. Nedenfor er de beste antivirale beroligende stoffene.

acyclovir

Legemidlet selges i tablettform. Det aktive stoffet virker utelukkende på infiserte celler.

Famvir

Legemidlet er laget i pilleform. Den aktive ingrediensen er famciclovir.

Valtrex

Legemidlet selges i tablettform. Det aktive stoffet er valacyklovir.

Antifungale midler

Hvis sammensetningene for ekstern bruk har vært ineffektive, blir det i tablettene å frata, noe som gir en komplisert effekt på pasientens kropp. De kan bare foreskrives av en lege og tas i henhold til hans anbefalinger.

Som regel er disse legemidler med en immunostimulerende og antiviral effekt.

Systemisk behandling av herpes zoster utføres med følgende medisiner:

 • Valacyclovir. Behandlingen: i to uker, 2 tabletter (2 × 500 mg) 3 ganger daglig. Løsning for berøvelse er kontraindisert hos barn under 12 år. Tabletter vaskes med store mengder vann for å unngå dehydrering. Hvis medisinen er ledsaget av nervøs spenning og vrangforestillinger, blir den avbrutt.
 • Mot herpesviruset - årsaken til helvedesild - virker acyclovir tabletter. Deres mottak utføres i henhold til ordningen 4 ganger × 4 tabletter (500 mg) per dag. Kursets varighet - 5 dager. I sjeldne tilfeller klager pasienter på svimmelhet, kvalme og hodepine.

Når du behandler ringorm, vær oppmerksom på om lesjonen er stor. Hvis den er liten, bruk salven: "Lamisil", "Clotrimazole", "Miconazol".

Hvis laven var i stand til å fange betydelige "territorier", samtidig med salver, foreskrives pasienten antibiotika (skudd, piller), for eksempel Griseofulvin.

Det skjer at sykdommen har påvirket hodebunnen, i dette tilfellet er håret fra det berørte området av huden avskåret, og hodet er vasket med "Nizoral" sjampo.

Lichen-farget lav behandles med Miconazole salve, også peeling preparater brukes (for eksempel salisylalkohol). I tillegg er pasienten veldig nyttig for solens stråler: ultrafiolett er i stand til å takle patogenet i løpet av få dager.

Av denne grunn er versicolor versicolor mye lettere å behandle i sommermånedene, og om vinteren er helbredelsesprosessen forsinket.

De hudområdene som er berørt av helvetesild er smurt med strålende grønt eller andre midler med tilsvarende virkning. Foreskrevet legemiddel "Acyclovir" (tabletter, salve).

Hvis sykdommen er ledsaget av alvorlig smerte, gi medisiner for å redusere dem. Pass på å foreskrive et vitaminkompleks, slik at pasienten raskt fikk styrke og gikk på bøyd.

Vitaminer som øker immunitet er også nødvendig for de som lider av flat rød lav. Disse pasientene er også foreskrevet antibiotika, Tavegil (tabletter og injeksjoner), legemidler av penicillin-gruppen.

Av salver er det gitt hydrokortison. Om nødvendig foreskriver legen og smertestillende midler.

Mot pityriasis laven bruk salve "Clotrimazole", "Salicylic", "Sulfuric", "Miconazol." De er multifunksjonelle - redusere kløe, lindre hevelse, ødelegge patogener. Krem "Candide" ødelegger strukturen av soppformasjoner, den er effektiv nettopp mot pityriasis versicolor.

Hvis en person lider av rosenkreft, anbefaler legen at han bruker Tsindol-taleren. Den består av flere fordelaktige ingredienser (blant annet etylalkohol, talkum, stivelse, sinkoksid) og fungerer i flere retninger: det bekjemper patogener, helbreder og tørker skadet hud, eliminerer allergiske manifestasjoner.

I tillegg til disse er det en rekke tilgjengelige universelle legemidler som kan brukes etter rådgivning med legen din:

 • svovelsalve (behandler ikke bare lav, men også scabies);
 • svovelsalicylsyre (med en utprøvd antimikrobiell effekt);
 • svovel tjære (har desinfiserende egenskaper);
 • sulsenisk pasta (klarer godt med seboré);
 • "Exoderil" (raskt absorbert og konsentrert utelukkende på den syke delen av huden);
 • krem "Lamisil" (med et bredt spekter av applikasjoner);
 • "NM BK" (salve til behandling av gråtende lav);
 • "Zovirax", "Herperax" og deres kolleger (midler som kjemper med og frata, og med herpes, som i noen tilfeller er det en kombinasjon av disse to ondskapene).

For varianter av herpes forårsaket av soppinfeksjon, vil dermatologen foreskrive antifungale legemidler. Disse inkluderer:

Virussykdommer er fortsatt ganske vanskelig å kurere, til tross for utviklingen av moderne medisin. Men hvis pasienten begynner å bruke antivirale midler i de første tre dagene etter infeksjon, vil lavherpes overgå lettere og vil ikke medføre et stort antall komplikasjoner.

Følgende antivirale midler er oftest brukt til dette formålet.

Et effektivt stoff med sterk selektiv effekt på virus. Med herpes zoster foreskriver legen tradisjonelt en pasient 1 tablett 4 ganger daglig (selv om doseringen i noen tilfeller kan justeres litt).

Hvis en helvetesykdom påvirker et barn som veier mindre enn 40 kg, beregnes dosen av legemidlet ut fra pasientens kroppsvekt.

Legemidlet Acyclovir tas etter måltider - du må ta en pille med et glass vann.

Som allerede nevnt behandles lav på ulike måter, avhengig av arten den tilhører. Følgende legemidler er mest brukte:

Tabletter fra å frata "Mykozoral". Legemidlet er et syntetisk derivat av imidazolidoksolan.

Det forårsaker død av gjærlignende sopp. Effektiv i behandlingen av scaly depriving.

Doseringen av legemidlet avhenger av sykdommens type og er ca. 200-400 mg per dag. Kostnaden for stoffet - 350 rubler for 30 tabletter.

Løsning for å frata en person "Griseofulvin." Dette antifungale stoffet i form av tabletter er ment for behandling av ringorm, som strømmer i alvorlig form.

De aktive komponentene av stoffet forårsaker dødsfall av sopp av slekten Epydermophyton, Achorionum, Trichophyton, Microsporum. Dosen beregnes ut fra pasientens vekt og alder.

Maksimal dose er 8 tabletter per dag. Verktøyet kan kjøpes for rundt 200 rubler.

Tabletter Fluconazol. Legemidlet er effektivt for kikærter, lesjoner av huden, negler, hodebunn.

Den har en svært spesifikk effekt, som hemmer vekst og utvikling av sopp. I følge instruksjonene skal legemidlet tas 300 mg en gang i uken.

Behandlingsforløpet er 2 uker. Kostnaden for tabletter - 20 rubler.

Løsning for å frata "Sulsen". Presentert i form av pasta.

Hovedkomponenten er disulfid (et derivat av selen). Vel hjelper fra multi-farget lav.

Verktøyet lindrer kløe, ødelegger mikroskopiske sopp som forårsaker utvikling av sykdommen. Forhindrer brudd på strukturen av håret og hodebunnen.

En liten mengde pasta må blandes med vann og påføres i 10 minutter på sår flekker, og skyll deretter. Prosedyren bør utføres ikke mer enn en gang i uken. Du kan kjøpe verktøyet for rundt 60 rubler.

Det er svært viktig at løsningen for berøvelse ikke er valgt uavhengig, men av den behandlende legen. Feil valgte stoffer kan ikke bare kurere sykdommen, men også negativt påvirke menneskers helse.

Glukokortikosteroid salver og kremer brukes noen ganger til å behandle røde, flate lager hos mennesker.

Acyclovir (krem, salve) 1%. Antiviral middel for helvetesild. Legemidlet påføres den berørte overflaten hver 4. time.

Behandlingsforløpet er 7-10 dager. Den tidligere behandlingen med et antiviralt stoff er startet, jo mer effektivt er det. Acyclovir kan ikke påføres slimhinnene. Prisen på et rør av krem ​​10 g - 51-58 rubler.

For effektiv behandling av å frata lite bruk av eksterne midler. Eksperter anbefaler å oppnå et positivt resultat av terapi for å bruke legemidler til oral administrasjon.

klotrimazol

Medikamentet lar deg raskt bli kvitt sykdommen ved å ødelegge membranene av skadelige organismer. Løsningen viser den beste effekten ved behandling av gjærsvepp. For terapi må du følge en viss algoritme for å anvende clotrimazol salve:

 • Rengjør den berørte huden forsiktig med såpe, det er best å bruke baby såpe;
 • så snart huden er helt tørr, bør et lite lag av medikamentet påføres det, det er viktig å gni salven med forsiktig massasjebevegelser;
 • Clotrimazol skal brukes to til fire ganger om dagen, alt avhenger av kompleksiteten i fordelingen av berøvelse;
 • behandling utføres fra en til to måneder;
 • barn er tillatt.

mikoseptin

Antisvampemiddel Mikoseptin

Dette verktøyet bør brukes mot lesjoner av sopp som forårsaker ringorm. For å eliminere sykdommen må du først rense huden, som angitt ovenfor.

Deretter påføres Mikoseptin salve på de berørte områdene to ganger om dagen. For bedre effekt kan stoffet påføres under bandasjen.

Behandlingen med Mikoseptina kan vare i seks uker, som bestemt av dermatologen. Det er ikke nødvendig å behandle denne salven for barn som ikke har blitt to år gamle.

Sammensetningen av stoffet er ketanozol. Mykosalve salve kan brukes til å behandle alle typer sopp som forårsaker spredning av lav.

For å forhindre videre spredning av sykdommen, bør et tynt lag av salve påføres, og du bør definitivt gå utover grensen av flekken et par centimeter.

Varigheten av behandlingen med Mycoralis er maksimalt syv dager. Ikke bruk stoffet på barn under to år og gravide.

Svovel tjære salve

Svovel tjære salve viser gode resultater i behandlingen av lav

Legemidlet har en ganske ubehagelig lukt, men det viser et utmerket resultat i behandlingen av lav. Oftest svovel tjære salve brukes til å behandle ringorm type herpes.

Det anbefales å bruke det bare før du går til sengs, bare på de berørte områdene. Om morgenen anbefales det å behandle dem med jod.

Behandlingens varighet som instruert av den behandlende legen.

Advarsel! Disse legemidlene kan brukes til behandling av soppelger, men for dette er det viktig å nøye velge doseringen av de to legemidlene.

Et moderne verktøy som gjør at du raskt kan eliminere fokuset på sykdommen ved spot-applikasjon. For behandling, bruk Acyclovir til den berørte huden hver fjerde time.

Dette vil ikke tillate dannelsen av nye tvister, så vel som føre til at de gamle blir døde. Etter hvert vil boblene helt forsvinne, og i deres sted vil de danne en ny, frisk hud.

Varigheten av behandlingen med acyklovir er 10 dager.

panavir

Panavir har en innvirkning på syke områder ved rask ødeleggelse av membranene til den skadelige organismen.

Legemidlet har en innvirkning på sykeområder, ved raskt å ødelegge membranene av skadelig organisme. Panavir gel appliceres på huden opptil fem ganger om dagen, noe som gjør det mulig å bli kvitt depriving i 5 dager.

I alvorlige tilfeller kan hudlesjoner øke løpet av behandlingen i opptil 10 dager. Noen ganger, for å opprettholde kroppen, kan legen foreskrive rektal suppositorier til pasienten for komplisert behandling.

Viru Merz

Antiviral salve, som har en relativt aggressiv effekt på huden, men samtidig lar deg eliminere sykdomsfokuset i fem dager.

Viru Merz gel påføres hver 4-6 timer, alt avhenger av vanskeligheten ved å frata. For en mykere effekt på huden, kan den smøres videre med Bepanten.

Advarsel! Ved behandling av denne typen av lav skal berørt de berørte områdene bare med en bomullspinne eller utføre prosedyren med hansker. Dette vil forhindre spredning av sykdommen til andre områder av huden.

ftorokort

Legemidlet tilhører hormonet, og kan derfor ikke brukes i lang tid. I tilfelle av alvorlig kløe på grunn av spredning av rosa lymf, bør fluorkort salve distribueres til pasientstedet to ganger om dagen.

Det er best å gjøre i morges og kveld. Varigheten av behandlingen må ikke overstige fem dager.

Med en lang løpet av deprivasjon lov til å forlenge bruken av salve i opptil tre uker.

Triakort

Triacort salve lar deg raskt fjerne kløe og ubehag fra syke steder på huden

Det er også et hormonelt middel som gjør at du raskt kan fjerne kløe og ubehag fra syke steder på huden. Påfør Triacort salve skal være et tynt lag opptil tre ganger per dag.

Samtidig, hvis fokuset er begrenset, er stoffet best lagt under bandasjen. Triacort-terapi kan vare opptil syv dager.

I alvorlige tilfeller, når sykdommen fortsatt etterlater sin manifestasjon, kan behandlingen forlenges til tre uker. Ikke bruk opptil to år og gravide kvinner.

Advarsel! Denne typen av lav krever ikke spesiell behandling, ettersom det går alene etter noen uker. De beskrevne medisinene tar sikte på å undertrykke kløe og ubehag.

Advarsel! Nåverdien tjener som veiledning for kunder, og viser omtrentlig medisinsk kostnad. Apotekets pris kan variere opp eller ned.

Hvis tegn på sykdom oppstår, bør du umiddelbart kontakte en hudlege for å bekrefte diagnosen. Med den raske igangsetting av terapi er det mulig å raskt eliminere de eksterne manifestasjonene av deprivasjon og redde pasienten fra slike ubehagelige symptomer som smerte og kløe.

Video - Pityriasis versicolor

Ytterligere medisiner bidrar til raskt å gjenopprette tilstanden til huden og forbedre pasientens velvære. Følgende er en liste over de beste medisinene.

antihistaminer

Histaminreseptorblokkere i kroppen brukes til å lindre allergisymptomer.

Hvis en allergisk reaksjon er ledsaget av irritasjon og kløe i huden, anbefales det å ta piller:

Medisiner tas om kvelden før sengetid. Behandlingen tar to uker.

antibiotika

Slike tabletter brukes til behandling av å frata en person hvis sykdommen er forårsaket av en sopp. Vanligvis foreskrevet effektive, velprøvde stoffer

Følgende antifungal medisiner er effektive for behandling av ringorm:

 • griseofulvin
 • Orungal
 • Lamisil
 • Termikon (Terbinafin)
 • Mikozoral

Griseofulvin er et effektivt legemiddel som krever langvarig bruk for en fullstendig kur, legen vil spesifisere den eksakte perioden. Ved beregning er doseringen nødvendig for å vurdere vekten og alderen til personen.

I dette tilfellet bør barn under 2 år og gravide ta medikamentet med stor forsiktighet. Følg pasientens tilstand.

Når forverringen av den generelle tilstanden er bedre å informere spesialisten. Griseofulvin er vanligvis drukket tre ganger daglig (i begynnelsen av behandlingen).

For å redusere effekten av antibiotika, anbefales det å drikke vegetabilsk olje. Kurset av griseofulvina anses som vellykket dersom pasientens analyser basert på resultatene er negative.

Dette gjør det mulig å redusere dosen av griseofulvina under etterfølgende behandling. Hvis det er en mild form for sykdommen, er disse pillene ikke foreskrevet, for vellykket behandling av tilstrekkelige eksterne midler.

Griseofulvin kan ikke brukes til sykdommer i nyrene, leveren, blodet, mens du ammer.

I tilfelle av flerfarget lav av en person (noen ganger referert til som en skjellende eller solrik), blir tabletter eller kapsler som heter Fluconazol, ofte brukt.

Dette legemidlet inneholder et spesifikt stoff - flukonazol, som er i stand til aktivt å bekjempe en soppinfeksjon. Kunne ødelegge cellemembraner i sopp.

Å ha et helt skap så kjære sko, må du gå i formløse mokasiner og trampede ballettsko. Og hele greia i bøyende bein på føttene, som bringer bare uutholdelig smerte generelt i en hvilken som helst sko. Det er verdt å sette på litt mer tette sko enn mokasiner på størrelsen mer enn størrelsen - og betennelsen varer noen få dager. Hvordan håndtere bein på beina, les vårt materiale.

Sjampoer fra frata

Siden disse to typer av lavene er forårsaket av soppmidler - pityrias versicolor Pityrosporum ovale, Malassezia furfur, Pityrpsporum orbiculare, og ringormen av Microsporia og Trichophetia, er deres behandling basert på antifungal terapi, lokal, nåværende og systemisk.

Tabellen nedenfor presenterer antifungal salve for å frata kroppen og hodebunnen i en person, som foreskrives som en lokal terapi, effektiv for ringorm og knubbig.

I tillegg kan legen foreskrive antifungale legemidler i piller - Ketokonazol, Terbinafin, Itrakonazol i dosering og kurs bestemt av legen.

Helvedesild er en herpesinfeksjon forårsaket av herpes zoster-viruset. Derfor er hovedbehandlingen av denne typen lav basert på bruk av forskjellige antiherpetic, antivirale salver, kremer, geler og oral antiviral terapi kan foreskrives av en lege.

Mer informasjon om symptomene og behandlingen av helvetesild finnes i vår artikkel.

 • Herpes salve. De viktigste salver som virker mot herpes er produkter som inneholder Acyclovir, blant annet Acigerpine, Vivorax, Herperax, Zovirax (Storbritannia), Herpes (Tyskland) osv. Det er en oppfatning at salve med helvedesild med indisk acyklovir er mindre effektiv enn russisk laget, Storbritannia eller Tyskland.
 • I tillegg til salver som inneholder acyclovir, med helvetesild, kan du bruke andre antivirale salver og kremer, for eksempel:
  • Viru-Mertz-Serol - effektivt middel for herpetic utbrudd
  • Panavir er en antiviral gel som også har en immunmodulerende effekt.
 • Panthenol, Dexpanthenol, Bepantin, D-Panthenol - disse er hjelpekrem og salver som stimulerer vevregenerering og hjelper helbredelsen av skadet hud av enhver etiologi.

Pink lichen behandling har to mål: å eliminere sekundær infeksjon i huden og eliminere kløe. Disse oppgavene lykkes:

 • Olethrine salve med oleandomycin og tetracyklin i sammensetningen. Behandlingsforløpet med oletetrin: Dette er 2 uker med to til tre behandlinger per dag.
 • Svovelsalve i kombinasjon med bjørktjære og salisylsyre. Sammensetningen påføres to ganger om dagen til lavfrit plaque til huden er fullstendig renset.
 • Sinkbasert sink.

Alle ovennevnte salver har desinfiserings- og tørkeegenskaper, noe som gjør det mulig å kvitte seg med intens kløe. I mer alvorlige situasjoner kan behandling utføres med preparater som inneholder kortikosteroidhormoner, for eksempel: Lorinden A, Flucinar, Lassarpasta, Sinapar, etc.

Årsaken til rosa lav er ikke installert. De fleste eksperter anser det for å være en konsekvens av kroppens respons på stress. Fratatt Giber kan forsvinne i seg selv hvis kroppens beskyttelsesressurser økes og overbelastning av nervesystemet elimineres.

Ved diagnostisering av lavfarge, trichophobia, microsporia, foreskriver legen preparater som har antifungal virkning:

 • Kraftig sammensetning Exoderil med naftifin som aktiv ingrediens. De behandles med problemområder på huden, men ikke mer enn en gang om dagen.
 • Clotrimazole. Påfør huden ren 2 ganger om dagen. For å unngå uutviklede bivirkninger som kløe, hevelse, brenning, er det bedre å betro bestemmelsen av behandlingstiden til en lege.
 • Terbinafin. Effektiv medisin. Kontraindisert hos barn og gravide.
 • Mikoseptin med sinkforbindelser i blandingen. Det har en beroligende effekt på sunn hud, lindrer irritasjon.
 • Lamisil med antimikrobiell virkning. Anbefales ikke til behandling av lav hos barn under to år. Årsaken - signifikante kontraindikasjoner som er farlige for barns helse.

Hvis laven grep hodebunnen, vil legen foreskrive følgende forbindelser:

 • Sjampo Nizoral. Som et aktivt kjemisk middel inneholder ketokonazol, som har antifungal aktivitet. Sjampoen påføres i hodebunnen, gni forsiktig og holdes i 5 minutter, deretter vasket av. Behandlingskurset varer en uke. Gjennom denne tiden gjentas prosedyren to ganger om dagen.

Nizoral kan også brukes til profylaktiske formål, men ikke mer enn to ganger i måneden. Når individuell følsomhet overfor ketokonazol kan være følgende bivirkninger: kløe, urtikaria, hyperemi. De diagnostiseres svært sjelden, bare hos 1% av de som brukte sjampo.

 • Sebosol sjampo. De blir behandlet med gjærformer av soppinfeksjon.
 • Sammensetningen av følgende midler - keto-plus sjampo, bortsett fra ketokonazol, innbefatter sinkforbindelser. De ødelegger cellemembranen i soppcellen, skaper tilstander som er ugunstige for reproduksjon av infeksjonen.

Miconazole salve for sopp er vanligvis brukt til å behandle multi-farget lav. Det påføres det berørte området 2 ganger om dagen. Kurset varer til fullstendig gjenoppretting.

Et annet middel for å frata, viser gode resultater, salve Mikoseptin. Det bidrar til å eliminere symptomene på hudsykdom.

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er sink. På grunn av egenskapene har salven en beroligende effekt på huden og takler irritasjon.

Denne salven er beregnet på behandling av ringorm.

Du kan kurere frata ved hjelp av en ekstern metode Exoderil. Det takler symptomene på pityriasis og ringorm. Sammensetningen av stoffet inneholder den aktive ingrediensen - naftifin, som bidrar til å takle hudbetennelse.

Zalain salve har en god antifungal effekt. Dens aktive ingredienser har også sterke antimikrobielle egenskaper.

Mange positive vurderinger av pasienter skriver om clotrimazol antifungal salve. Det anbefales av dermatologer å eliminere symptomene på pityriasis versicolor.

Clotrimazole salve er et effektivt antimykotisk legemiddel som har et bredt spekter av effekter. Metoden for påføring er som følger: salve påføres den infiserte huden med et tynt lag 2 ganger om dagen.

Før du bruker denne salven, må du rengjøre huden grundig av smuss og gamle celler. Varigheten av behandlingsforløpet og doseringen bestemmes av legen. I noen tilfeller forårsaker Clotrimazole mindre bivirkninger: brennende, kløe og hevelse.

Det er mulig å kurere frata en person med Lamisil salve. Det regnes som den mest effektive mot denne sykdommen, siden den inneholder aktive ingredienser med intense antimikrobielle egenskaper.

Til tross for høy ytelse har dette stoffet en rekke spesielle kontraindikasjoner, så det anbefales ikke for barn under 2 år. En komplett liste over restriksjoner er gitt i instruksjonene for stoffet.

Svært berøvede spesialister anbefaler behandling med terbinafin salve. Men det er kontraindisert hos barn og gravide.

For behandling av helvetesild, er Zovirax og Acigerpine ofte foreskrevet. Disse medisinene inneholder samme aktive ingrediens - acyklovir.

Svært ofte blir barn fratatt. Tross alt, de elsker å stryke og ta i hendene på hjemløse kjæledyr infisert med parasitter.

Behandling av barn krever stor omsorg og bruk av godartede medisiner for ikke å provosere bivirkninger og ikke skade barnets helse.

For behandling av barn brukte stoffer, som inneholder det meste naturlige urte ingredienser. I de fleste tilfeller, for å eliminere symptomene på å frata barn av små former, brukes svovelsalve.

Svovelsalve anses som et effektivt og trygt middel for å frata. Det er laget på grunnlag av svovel, som er kjent for sine gode antiseptiske og anti-inflammatoriske egenskaper. Legemidlet bør oppbevares på et mørkt sted og unngå eksponering for sollys.

 • De har færre bivirkninger enn tabletter, fordi de brukes eksternt.
 • God anti-inflammatorisk, antibakteriell og antifungal egenskaper.
 • Individuell intoleranse er mulig.
 • Noen salver (kortikosteroider) er vanedannende.

Den viktigste behandlingen av en hudsykdom er laget ved hjelp av ulike kremer, pastaer, salver, som foreskrives av en hudlege, avhengig av type sykdom.

Sulsen lim 2%. Hjelper med asbestose. Inneholder en svovelforbindelse, kontrollerer sebumsekresjon, fremmer hårvekst og forsterkning. Pastaen gni i ren hodebunn etter vask, i 15 minutter og vaskes av.

Den blir brukt 1 gang om 7 dager i løpet av en måned. Ikke mer enn en gang hver 6. måned. Legemidlet er kontraindisert ved individuell intoleranse mot komponentene. 75 g pasta bruker 70-100 rubler.

Ryodoksolovaya salve. Det er foreskrevet for behandling hos mennesker av lavplan, ringorm, herpes zoster.

Den har antibakterielle, antivirale, antifungal effekter. På lesjonene påføres salve i et tynt lag om morgenen og kvelden i ikke lenger enn fire uker. Etter 30 minutter ble overflødig salve fjernet med et papirserviett.

 • Salisylsalve 2%. Antiseptisk med anti-inflammatorisk, keratolytisk virkning. Salven blir brukt i form av applikasjoner på de berørte områdene 1 hver 2-3 dag. Varigheten av behandlingen fra en uke til tre. Legemidlet er ikke påført ansiktet, kjønnsorganene, vorter, mol. 25 g salve koster 27-30 rubler.
 • Nizoral

  En god og effektiv sjampo, som gjør at du kan kurere lav literally i en uke. For terapi er det viktig å følge den nøyaktige ordningen.

  Det sørger for dobbelt bruk av sjampo per dag, det bør gjøres om morgenen og kvelden før sengetid. På samme måte varer terapi i syv dager.

  Etter det, for profylaktiske formål, kan Nizoral brukes 1-2 ganger i måneden i 16 uker. Dette vil unngå tilbakevendende berøvelse.

  Sebozol

  Når du frarøver, skal medisinsk sjampo brukes en gang daglig. For å gjøre dette bør det være intensivt skummet for å oppnå maksimal konsentrasjon av den aktive substansen.

  Varigheten av behandlingen kan være fra 5 til 10 dager. I tillegg blir pasienten fullstendig avhengig av ikke bare beroligende, men også flass under behandlingen.

  Sebozol kan om nødvendig kombineres med andre legemidler.

  exoderm

  Effekter på huden, så vel som Sebozol, som hjelper pasientene å kvitte seg med de medfølgende problemene med hud og hår. Exoderm sjampo brukes til sykdomsfokus 1-2 ganger om dagen i en uke.

  Det nøyaktige behandlingsregimet bør avklares med hudlege, siden alderen, tilstanden til personen og antallet lesjoner påvirket behandlingen. Terapi bør ikke fortsette i mer enn 10 dager.

  Keto Plus

  Keto-plus effektiv sjampo, som gjør at du kan vinne, ikke bare frata, men også seborré av noe slag

  Også effektiv sjampo, som gjør at du kan vinne ikke bare laven, men også seborré av noe slag. Påfør legemidlet en gang om dagen.

  Etter at agenten har skummet godt, er det nødvendig å holde det på hodet i fem minutter og vaske det av. Prosedyren gjentas i syv dager.

  Om nødvendig kan du vaske legemidlet en gang i uken i ytterligere 6 uker for å forhindre sykdomsfall.

  Advarsel! Disse stoffene brukes til å behandle hodebunnen, hvor han kunne få noen form for lav.

  Forhindre ringorm

  Behovet for å ta forebyggende tiltak mot berøvelse er vanligvis utsatt for folk som er omringet av de syke eller må ta vare på de syke. For ikke å være en pasient selv, trenger du:

  • vask hendene så ofte som mulig med mikrobielle ødeleggende midler (vaskesåpe vil gjøre);
  • bruk Nizoral sjampo som en dusjgel og vask håret med det;
  • rengjøring av lokaler med bruk av Alaminol og Alpinol;
  • pasientens klær og sengetøy skal vaskes separat, og etter vask er det nødvendig å stryke;
  • tørk huden din fra tid til annen med vann og sitronsaft.

  Det er også en rekke regler som må huskes, selv når alle i ditt miljø er sunne. Denne respekten for personlig hygiene, forsiktighet på offentlige steder - bad, badstuer, på stranden.

  Og likevel, med all kjærlighet til våre mindre brødre, bør ikke kjedelige katter og hunder bli rørt - sykdommen er smittsom, den kan spre seg gjennom dyr.

  Legene advarer ofte folk mot selvmedisinering. Frata er tilfelle når selvmedisinering er spesielt skadelig.

  Du vil gi deg en feil diagnose - og du vil bruke tid og energi på kampen mot en fiktiv fiende, mens den sanne fienden vil utvide sitt påvirkningsområde.

  En annen ting er om du kombinerer din egen innsats med legenes kompetanse og profesjonalitet: Et positivt resultat vil ikke være sakte å vente.

  For å hindre at sykdommen blir kontrahert, er det nødvendig å overholde standard hygienevilkår - vask hendene etter gaten, daglige hygieneprosedyrer.

  Å besøke offentlige badstuer og svømmebassenger, må du bruke personlige håndklær, sko, hatter, kammer, etc. Du må avstå fra kontakt med dyre dyr. Du må også holde deg borte fra syke mennesker.

  Hvis det er en person i huset, må vi tildele et eget rom for å desinfisere alle overflater. For profylakse kan du vaske med antifungal sjampo og gni hele kroppen med den. Ringorm gir estetisk ubehag, bryter med den vanlige rytmen i menneskelivet.

  Derfor trenger du tid til å ta hensyn til det uvanlige utslettet på huden, kontakt legen din umiddelbart.

  1. Ikke bruk andres personlige hygieneprodukter, håndklær, klær, sko;
  2. Se på kjæledyrene dine og hvis du ser noen mistenkelige endringer i hår og hud, ta med katter eller hunder til veterinæren.
  3. Ikke kontakt med gatedyr og ikke la hunden gjøre det hvis du går det.
  4. Etter at du har kommet tilbake fra gaten, må du vaske hendene med såpe og respektere regler for personlig hygiene.
  5. Svekket immunitet kan også forårsake deprivasjon, så hold en sunn livsstil og spis riktig.

  Flere Artikler Om Typer Acne