Aknepiller reduserer betennelse, strammer porene, reduserer fettproduksjon, bekjemper patogene bakterier og forhindrer blokkering av sebaceous kanaler. Hva er disse pillene, og hvordan de tas, bør alle som ofte står overfor dette problemet vite.

Retinoider for akne behandling

Denne potente analoger av retinol, bedre kjent som vitamin A. De er gitt i det tilfelle at på forsiden av et økende antall av komedoner og papler til 25, er det pustler (pustler), og huden rundt dem blir betent og rød-blå farge. Når du bruker disse legemidlene, er du kjent:

 • redusert sekresjon av talgkjertlene;
 • normalisering av keratiniseringsprosesser;
 • eksfoliering av døde celler i epidermis;
 • splitting fettplugger og smuss som tette porene.

Blant retinoider i kapsler kan man skille mellom:

 • Isotretinoin 10 mg. Legemidlet er tilgjengelig i form av tabletter av indiske legemidler. Den har antiinflammatoriske og keratomodulerende (helbredende) egenskaper, reduserer sebaceøsekresjon og letter sekretjonen av talg fra kjertlene.
 • Roaccutane. Dette er en av de vanligste isotretinoin-baserte orale medisinene. Avhengig av løsningsformen, kan konsentrasjonen av den aktive substansen i de røde tabletter være 10 mg eller 20 mg. Som ytterligere elementer i stoffets sammensetning avgir soyaolje, gelatin, stivelse, glyserol og andre matfargestoffer.

Varigheten av behandlingen med retinoider er ganske lang, men den bør ikke overstige 20 uker. Om nødvendig kan legen foreskrive et andre kurs. Pass på å konstant overvåke tilstanden til leveren. Det er bedre å ta medisin med mat, da det absorberes bedre med fett.

Det er viktig å vite at retinoider har bivirkninger: de forårsaker ofte en allergisk reaksjon når de tas internt. Etter bruk av dem, er det alvorlig tørrhet i huden, kløe, brennende, blåsing mulig.

De kan ikke brukes av gravide, og graviditet kan planlegges bare ett år etter bruk, da de har en teratogen effekt - de skader embryoet. Nervesykdommer og patologier i mage-tarmkanalen, optisk nerve, bein og muskelsystem kan også noteres.

Antibiotika for akne

Siden ålene ofte opptrer i løpet av det aktive liv av patogen mikroflora, brer spektral antibiotika forstyrrelser eller reproduksjon.

Vanligvis, for å bekjempe akne gjelder:

 • Erytromycin tabletter. Sammensetningen av disse doseringsformene inkluderer erytromycin - et antibiotikum med sterk bakteriostatisk effekt, som forhindrer vekst og utvikling av patogen mikroflora. En av de billigste behandlinger for akne.
 • Trichopol, metronidazol. Antimikrobielle midler som rengjør kviser og arr fra dem, gjør det bra med betennelsesprosesser.

Når lys skjema lesjoner (i ansiktet kan observeres pryshchikov liten mengde - mindre enn 20 komedoner og papler 10) kan utpeke erytromycin og sterkere stoffer som slippes ut i alvorlige tilfeller, med følgende egenskaper:

 • dannelsen av smertefulle noder, hvoretter arrene forblir;
 • alvorlig hudbetennelse;
 • Tilstedeværelsen av komedoner og pustler i store mengder.

De tas opp til 2 uker, men legen i alvorlige tilfeller kan øke behandlingsforløpet.

Det er viktig å vite at antibiotika ikke er trygt for kroppen og forårsake en rekke bivirkninger: negativ innvirkning på funksjonen av indre organer, ødelegge tarmfloraen, reduksjon av immunsystemet, fremkalle allergiske reaksjoner.

Hormonale legemidler

Hormonale legemidler er vanligvis p-piller. Moderne representanter for mikrodosering, så ikke forårsake vektøkning, hårtap og andre bivirkninger.

De mest populære prevensjonshormonene:

 • Jess - piller med lavest hormonnivå.
 • Regulon - stoffet er ikke vanedannende, har en mild effekt, og på slutten av resepsjonen forårsaker ingen problemer.
 • Diane-35-piller, som inkluderer østrogen. Det hjelper ikke bare å unngå utseendet av akne før menstruasjon, men også dannelsen av blodpropper. Når det brukes, er det nødvendig å regelmessig ta en blodprøve for koagulering.
 • Yarin er et prevensjonsmiddel. Det ordineres til kvinner for oral administrasjon i 21 dager for å kurere utslett.

De foreskrives hvis årsaken til utslett har blitt en hormonell ubalanse. Vanligvis i tilfelle når kvinner øker nivået av det mannlige hormonet i kroppen - testosteron. Av andre grunner vil de være maktløse i kampen mot akne. Andre måter å håndtere akne er beskrevet her.

Piller for tarmrensing

Ofte forårsaker en stor opphopning av giftstoffer og slagg i kroppen et utslett. Deretter kommer til hjelp av midler for å rense fordøyelsessystemet, som kommer fra det tungmetaller, avfallsprodukter av mikroorganismer, toksiner. Så det anbefales å søke:

 • Laktofiltrum. Tabletter drikker fra flere uker til en måned, men de kan ikke konsumeres opp til 12 år, så vel som personer med tarmobstruksjon og blødning i magen.
 • Aktivert karbon. Dette er en av de mest rimelige pillene, som tas etter å ha våknet opp på en tom mage. Antall tabletter bestemmes i henhold til dette prinsippet - 1 tablett for hver 10 kg vekt.
 • Polyphepan. Sammensetningen av stoffet omfatter bare naturlige stoffer. Resepsjonen varer i 7 dager, men det er forbudt for forstoppelse.
 • Filtrum-STI. Grunnlaget for disse tabletter er produktene av hydrolyse av tre stoffer. Tabletter er full i 2-3 uker, og tre ganger om dagen. Det er verdt å merke seg at legemidlet er kontraindisert i sår.

Godkjennelsen av disse stoffene bidrar til å øke immuniteten, derfor har kroppen selv klare problemet.

Brewer's gjær tabletter mot akne

Dette er den sikreste måten å behandle akne på. Mikro- og makroelementer som selen, sink, jod, kalium, magnesium og jern, vitaminer og aminosyrer legges også til gjærbaserte preparater. Men de vil bare hjelpe hvis årsaken til utslett ble feil i sebaceous kjertlene eller mangel på visse næringsstoffer i kroppen. En bivirkning av ølgjær er rask vektøkning. For mer informasjon om behandling av akne med ølgær, se her.

De mest populære aknepiller er:

 • Evisent kosttilskudd. Denne gjæren med svovel, som gjør huden smidig og elastisk. Legemidlet har en antioksidant effekt, normaliserer karbohydratmetabolismen.
 • Eko-Plus kosttilskudd. Tablettets sammensetning inneholder sink for å normalisere arbeidet i mage-tarmkanalen og styrke immunsystemet. Ved behandling av akne er den viktigste funksjonen akselerasjonen av helingsprosessen av epidermale celler.
 • BAA "Nagipol 1". Den adskiller seg fra tidligere tabletter ved nærvær av selen i sammensetningen. Det beskytter huden mot uønskede effekter og normaliserer mineralsk metabolisme. Analogen av disse tabletter er supplementet "Osokor".
 • BAA "Eco-Mon". Legemidlet er sammensatt av kalsium, noe som bidrar til arbeidet i leveren, rektum og mage, samt normalisering av hormonbalansen.

Hvilke medisiner hjelper akne

Når en person er overbevist om ineffektiviteten i hans tilfelle av kosmetikk for akne, søker han hjelp blant medisiner.

I et apotek, deres store utvalg. Det er midler for både ekstern bruk og for oral administrasjon.

Hvordan velge riktig medisin for akne for å oppnå det beste resultatet uten å skade deg selv?

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Akne narkotika

Farmasøytiske selskaper har utviklet mange rettsmidler for akne.

De er ikke bare tilgjengelige i mange forskjellige former.

Hver produsent ønsker å utvikle et slikt verktøy som vil være mest effektivt mot akne, mens det har minst bivirkninger.

Å velge det beste medisin i forholdene til slik mangfold er selvsagt veldig vanskelig.

La oss prøve å begynne å vurdere alle rettsmidler for akne i ansiktet etter kategori.

Til ekstern bruk

Aktuelle stoffer for akne er foreskrevet av leger først.

De er de sikreste, fordi de aktive stoffene fra dem heller ikke trenger inn i den systemiske sirkulasjonen i det hele tatt, eller de kommer dit i små mengder som ikke kan ha en signifikant effekt på organismen som helhet.

Samtidig kan en person dosere stoffet selv, bestemme områdene av sin søknad, noe som er spesielt viktig hvis akne er lokalisert i visse områder.

Foto: Legemidler til behandling av akne

Hver form for frigjøring av eksterne legemidler har sine egne egenskaper:

 • lotioner, løsninger og geler absorberes raskere, trenger dypere inn i de indre lagene i huden, og derfor er effekten deres den sterkeste;
 • kremer og salver har en mildere effekt, mindre tørr hud, så eiere av tørr og sensitiv hud foretrekker å bruke slike former.

Hva tilbys av farmasøytiske selskaper, hvis vi tar form av produksjon av narkotika som grunnlag?

lotions

Lotion er en vandig løsning av forskjellige potente ingredienser.

Det absorberes raskt i huden, og gir umiddelbar levering av aktive stoffer til problemstedet.

Foto: moxibustion eruption løsning

Den vanligste acne-lotionen i apoteksnettet:

 • Zener er et antibakterielt stoff med erytromycin og sink i sammensetningen. Erytromycin er aktiv mot de mikroorganismer som forårsaker suppuration av hårsekkene, og sink reduserer sekresjonen av talgkirtler, virker på den inflammatoriske prosessen og tillater ikke bakterier å redusere følsomheten for erytromycin. Men Zener er en vanedannende mikroorganisme, så det anbefales å bytte med andre stoffer.
 • Zerkalin (Clindamycin analoger, Dalatsin C) er også en antibakteriell løsning, den aktive ingrediensen er clindamycin. Det bekjemper ikke bare mikroorganismer, men reduserer også fettinnholdet i huden.
 • Klorhexidin - antimikrobiell løsning. Det aktive stoffet har ikke bare en umiddelbar antiseptisk effekt, men beskytter også huden mot penetrasjon av mikroorganismer innen få timer etter påføring.
 • Kloramfenikolalkohol - vannalkoholbasert lotion, som har en kraftig antibakteriell egenskap, men er egnet for spotbruk.
 • Calendula tincture er en løsning med desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper, med utgangspunkt i naturlige råvarer (calendula blomster).

Gels har høyere viskositet i forhold til lotioner, men absorberes like raskt og raskt inn i huden.

Slike legemidler produseres på grunnlag av vann og alkohol.

For akne, gjelder:

 • Curiosin (analog - Regetsin) - godt egnet for behandling av akne hos ungdom. Virkningsmekanismen er den kraftige reduserende egenskapen til den aktive ingrediensen - sinkhyaluronat. Det stimulerer cellene til å overvinne den inflammatoriske prosessen og gjenopprette de opprinnelige funksjonene.
 • Differin (Klenzit, Effezel) - adapalenbaserte geler. De påvirker direkte årsaken til blokkering av porene: de reduserer intensiteten av sebumutskillelse, oppløser propper, blokkerer kanalene i talgkjertlene, og reduserer keratiniseringen av epidermis.
 • Baziron AS er en benzoylperoksidbasert gel. Den har antimikrobielle, antiinflammatoriske, antioksidantegenskaper. Reduserer produksjonen av talg, forbedrer blodmikrosirkulasjonen i huden, noe som bidrar til metning av celler med oksygen.
 • Metrogyl er en bakteriedrepende gel som inneholder metronidazol. Ikke bare bekjemper patogener, men har anti-inflammatoriske effekter og brukes til å behandle akne merker. Passer for både ungdoms akne og andre typer utslett.
 • Isotreksin er en kombinert gel som inneholder isotretinoin (retinoid) og antibiotikum erytromycin. Virkningen av disse stoffene er rettet mot både komedoner og akne av lav og middels alvorlighetsgrad. Det påføres som foreskrevet av lege.

Foto: gel og krem ​​til ekstern bruk.

krem

Krem er en oljeemulsjon.

Siden det er umulig å blande olje med vann, brukes spesielle stoffer - emulgatorer. Som et resultat gir den resulterende konsistens av den terapeutiske form en ytterligere mykning eller fuktighetsgivende effekt.

Fra utslett på ansiktet, kan du finne følgende navn på kremer:

 • Skinoren (analog Azelik) - den aktive ingrediensen er azelainsyre. Det hemmer utviklingen av bakterier, har en anti-inflammatorisk effekt.
 • Aknestop - krem ​​er også basert på azelainsyre. Den har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.

I form av en krem, blir de tidligere nevnte legemidlene også utgitt. For eksempel, Differin, Metronidazol.

I tillegg, i dag i skjønnhetssalonger for foryngelse, behandling av akne og andre hudproblemer ved bruk av krem ​​laget i Frankrike fra sæd (de tar sædvæsken av dyr). I et bredt salg av slike midler er det, men de kan være forberedt hjemme. I de fleste tilfeller forårsaker dette middel for akne rave vurderinger.

Salve er en doseringsform vanligvis på vaselin eller fettbasis. Det virker forsiktig, men absorberer i lang tid.

Foto: farmasøytiske salver brukt til å behandle akne.

For behandling av akne er egnede:

 • Levomekol - salve, som har antiinflammatorisk, anti-bakteriell virkning, vel kamper mot purulente formasjoner;
 • Ichthyol salve er et godt middel for å bekjempe hypodermisk akne. Fremskynder deres modning, desinfiserer, reduserer betennelse og reduserer smertenes intensitet;

Foto: Ichthyol salve trekker effektivt pus.

 • Zinksalve - regulerer produksjon av talg, hindrer utvikling av bakterier og tørker ut utslett.

Til tross for den relative sikkerheten til eksterne midler for akne, er det bedre å først rådføre seg med en hudlege.

Han kan foreskrive en kombinasjon av flere stoffer for et raskere resultat.

Video: "Bli kvitt kvise på en dag"

Farmasøytiske botemidler for akne for intern bruk

Hvis bruk av eksterne agenter ikke gir et varig resultat, må du vende deg til piller.

Hvilken lege bør du bestemme deg for å ta.

 • Trygge stoffer eksisterer ikke, og tabletter i en hvilken som helst gruppe har en masse bivirkninger.
 • I tillegg kan deres uavhengige bruk føre til absolutt det motsatte resultatet - du vil ikke bli kvitt akne, men skaffe dem i store mengder.
 • Også sterke allergiske reaksjoner er ikke utelukket, et utslett kan vises på hvilken som helst del av kroppen din, selv på bunnen.

Hvilket organ gjør vondt om akne på pannen? Finn ut her.

En oral akne medisin kan være i en av følgende grupper:

 • antibiotika;
 • retinoider;
 • hormonelle stoffer;
 • forberedelser for rensing av kroppen.

antibiotika

Inntak av antibiotika er en ganske farlig hendelse.

De tilbringer dem som en siste utvei, når det er en økning i antall patogene mikroflora. Vanligvis er dette bevist ved spesielle studier.

I tillegg bør den inflammatoriske prosessen og pustulære formasjoner dekke store områder av hudoverflaten.

Foto: antibiotika til intern bruk

Antibiotika som er effektive mot akne, tilhører vanligvis en av gruppene:

 • tetracykliner (tetracyklin, Unidox Solutab, Doxycyclin);
 • makrolider (erytromycin, azitromycin);
 • lincosamider (Dalacin C, Clindamycin).

Ved inntak av antibiotika bør det overholde de foreskrevne dosene.

Ved de første tegn på forbedring, kan du ikke slutte å ta piller, du bør fullføre et fullt kurs. Ellers vil bakteriene utvikle motstand mot dette stoffet og i fremtiden vil det slutte å hjelpe.

Også, sammen med antibakterielle legemidler bør tas for å gjenopprette tarmmikrofloraen.

retinoider

Utnevnt til å motta i de mest alvorlige og forsømte tilfellene.

Foto: i alvorlige tilfeller er retinoider foreskrevet for behandling av akne.

Narkotika i denne gruppen er potente.

De har mange kontraindikasjoner og bivirkninger. Uavhengig mottak av slike legemidler kan i stor grad skade seg selv.

Retinoider tørker huden sterkt og øker følsomheten.

Derfor bør i løpet av behandlingen observere en rekke restriksjoner.

Den mest populære av denne gruppen av rusmidler er Roaccutane.

Det normaliserer sebaceous kjertlene ved å redusere størrelsen. Som et resultat av dette produseres sebum mindre og reduserer sannsynligheten for utvikling av bakterier i kanalene i talgkjertlene.

Et annet stoff i denne gruppen - Isotretinoin - brukes også til alvorlige former for akne.

Hormonale legemidler

Akne kan forekomme hos kvinner med økt nivå av mannlig kjønnshormon - testosteron.

I dette tilfellet er hormonbehandling nødvendig. Dens hovedavgang tar piller.

Foto: Hormonalt stoff for behandling av akne

Vanligvis er disse hormonelle prevensjonsmidler, en av egenskapene som, foruten prevensjonsmiddelet, er antiandrogen.

Disse inkluderer medisiner Jess, Yarin, Janine, Diana. Når tatt, vender testosteronnivåene tilbake til det normale, og ansiktets hud renses. Naturligvis er behovet for disse pillene etablert etter å ha analysert hormonnivåer.

I tillegg har alle hormonelle midler kontraindikasjoner og bivirkninger, som du bør konsultere med legen din på forhånd.

rensing

Hvis giftstoffer akkumuleres i kroppen, signalerer huden dette først.

Vanligvis ansvarlig for utskillelsen av skadelige eller brukte stoffer i tarmen. Men hvis det er sykdommer i mage-tarmkanalen, kan denne prosessen bli forstyrret.

Hvis det er bekreftet at slaggering har blitt årsaken til akne, bør behandlingen begynne med en rensing av kroppen.

Sorbenter brukes til å rense tarmene.

De binder giftig avfall og tar det utendørs.

Foto: for behandling av akne viser bruken av sorbenter

Til dem kan tilskrives.

 • Laktofiltrum. Dette er et kombinert preparat som inneholder en sorbent som fjerner toksiner og et prebiotisk som skaper gunstige betingelser for veksten av gunstig intestinal mikroflora.
 • Aktivert karbon. En enkel og rimelig absorbent som brukes til å fjerne giftige stoffer fra kroppen.
 • Polyphepan. Enterosorbent, som nøytraliserer nesten alle toksiner i tarmen. Legemidlet er av vegetabilsk opprinnelse og forstyrrer ikke balansen mellom intestinal mikroflora.
 • Filtrum-STI. Enterosorbent av vegetabilsk opprinnelse. Som Polyphepan binder et bredt spekter av toksiner. Samtidig fungerer det som en kilde til vegetabilske fibre.

Spørsmål og svar

Hvordan behandle piller

Til tross for at pillene er mye sterkere enn de eksterne midlene, er de fortsatt ikke et paradis for behandling av akne.

Bare ved å implementere en integrert tilnærming, kan du bli kvitt akne.

Det er ikke bare en kombinasjon av eksterne preparater og tabletter.

Hvis du vil glemme akne, bør du revurdere kostholdet ditt og til og med livsstilen.

Tross alt har dårlige vaner, spenninger en sterk innflytelse på tilstanden til huden med et minustegn.

Hva er foreskrevet

Utvalget av piller for akne er stort. Mest vanskelig å finne ut hvilke som skal brukes. Ja, det trenger ikke å gjøre. Send dette spørsmålet til legen.

Foto: For at behandlingen skal være effektiv, er det nødvendig å se en lege og bestå test

Prescribe et bestemt stoff bare på grunnlag av årsaken til akne.

"Ved øye" bestemmer legen det heller ikke.

Spesielle tester vil bli tildelt, forskning.

Og først etter at spesialisten vil kunne velge en effektiv behandling.

Hvordan velge en kur for akne

Det er to alternativer for å velge riktig aknehjelp:

 • prøve- og feilsøkingsmetode. Det er åpenbart lenge og ineffektivt, men mange følger det. Etter å ha prøvd mange måter og til og med deres kombinasjon, er folk overbevist om at de er utilgjengelige for deres innsats (og noen utvikler depresjon fra tilsynelatende håpløshet), og går videre til det andre alternativet.
 • medisinsk forskningsmetode. Den består av flere stadier - en appell til en lege, gjennomføring av nødvendig forskning, konsultasjon av en spesialist, utnevnelse av medisiner.

Den andre måten er den mest korrekte for å velge riktig produkt.

I dette tilfellet er det en mye større sannsynlighet for at behandlingen som foreskrevet av legen vil være effektiv, og du vil spare minst penger (siden narkotika for akne er generelt ikke billig).

Generelle anbefalinger

Bruk noen behandling for akne, følg anbefalingene fra eksperter.

 • Før du bruker stoffet på ansiktet, kontroller hudens reaksjon. Påfør en liten mengde på innsiden av håndleddet og vent 1-3 timer. Bare i fravær av noen manifestasjoner fortsetter å bruke stoffet.
 • Ikke haste ting, selvstendig økende dosering eller hyppighet av bruken av verktøyet. Du kan forverre din hudstilstand eller skade helsen din. Følg instruksjonene i instruksjonene eller reseptene nøye.
 • Alle antibakterielle stoffer over tid kan føre til at bakterier vender seg til dem. Bruk derfor kursene sine, mellom hvilke ta en lang pause.

Kostnad for

Prisen på akne medisiner varierer fra ganske rimelig til dyrt.

Tabellen viser kostnaden (i rubler) av de mest populære stoffene i Moskva apotek:

Akne tabletter - typer, effektivitet

Sannsynligvis er det ingen som ikke har møtt minst en gang et slikt problem som akne. Oftest løser dette problemet masker, lotion, en rekke akne krem. Men det skjer at problemet med hudutslett ligger i kroppen.

Akne piller

Hvilke piller, i tillegg til medisiner, kan brukes mot akne?

Foto 2 - Hvilke piller kan du bruke mot akne?

I tillegg til legemidler i legemiddelgruppen, har brygger gjær med suksess etablert seg i kampen mot akne. Tablettformen med sink, kalsium, selen, magnesium (eller med en kombinasjon av disse og andre elementer) er lett å bruke, og aminosyrer, vitaminer (grupper B, PP, E) forbedrer ikke bare utseendet av hud og hår, men gjør også negler sterkere.

Foto 3 - I tillegg til medisiner kan du hjelpe ølgjær i kampen mot akne

For hud fra akne, gjør du en god jobb for tabletter for rensing. Laktofiltrum, Filtrum STI og andre som dem, fjern giftstoffer, slagger og patogener fra kroppen, rensing det. Har en rekke sidegenskaper, så du må lese annotasjonen nøye.

Antibiotika, som dræper den skadelige mikrofloraen, kan ikke spare og være nyttig. Derfor ordinerer legen sammen med dem medisinering (tabletter for tarmene), støtter og gjenoppretter tarmmikroflora og myker effekten av antibiotika på kroppen.

Foto 4 - Acne hjelper antibiotika og piller til å rense kroppen

Immunomodulatorer blir vellykket brukt til selvbehandling av akne, på grunn av restaurering av normal metabolisme og balanse mellom bakterier. Velfungerende fordøyelseskanalen har en positiv effekt på huden.

Foto 5 - Det er mulig å bruke immunmodulatorer, velfungerende tarmkanalen er godt reflektert på huden

I tillegg blir tabletter vellykket brukt i ekstern behandling, i form av tilsetningsstoffer til masker og lotioner, for eksempel aspirin.

Foto 6 - Aspirin brukes eksternt og legger til masken

Akne og akne piller

I et vanskelig tilfelle må du ty til å ta piller for akne og akne.

Bilde 7 - I et vanskelig tilfelle må du ta piller

For behandling med ulike typer stoffer. Disse kan være antibiotika:

 • tetracyklin;
 • erytromycin;
 • kloramfenikol;
 • metronidazol (ellers - trichopol);
 • doxycyklin (Unidox Solutab).

Antibiotika bekjemper den interne årsaken til utslett på grunn av deres antimikrobielle og antibakterielle effekter. Preparater bør vanligvis brukes fra en til to uker (selv om det er mulig at behandlingen vil ta opptil flere måneder, alt avhenger av syklusens forsømmelse og kroppens individuelle nyanser).

En rekke sorbenter, "feiende" toksiner fra kroppen (for eksempel kjent for alle og veldig billig aktivert karbon), kan også fungere underverk ved behandling av akne.

Kvinner og legen kan foreskrive p-piller for behandling av akne og akne. En økning i nivået av et slikt hormon som testosteron, påvirker den kvinnelige huden negativt - det provoserer utslett og svarte flekker. I tillegg til hovedvirkningen av tabletter regulerer de perfekt hormonene, og dermed herdes akne.

Bilde 9 - Virkningen av p-piller mot akne

Den mest produktive (om enn med mange bivirkninger) anses å være medisiner av retinoidgruppen (roaccutan, isotretinoin eller acnecutan). Ingredienser i deres sammensetning bidrar til kampen mot overflødig talg på mobilnivå. Men forbedringer vil først vises etter en måned med å ta disse pillene.

Foto 10 - Effekt av retinoider mot akne

VIKTIG: Husk! Du bør ikke foreskrive stoffer selv. Eksepsjonelt vil legen etter undersøkelse og analyse hjelpe deg med å finne den nødvendige behandlingstiden!

Tabletter med sink (sink sulfat), involvert i en rekke kroppsprosesser, vil bidra til å fylle balansen i dette viktige elementet, helbredende sår, forbedre tilstanden til dermis.

Foto 11 - Zink Tablets Heal Wounds

Akne piller

Hvis det ikke er nødvendig med ekstern påvirkning på huden, bør behandling av akne på ansiktet fra innsiden begynne. Det er ikke en god ide å finne ut hvilke piller som skal brukes mot akne! Først og fremst må du besøke en hudlege (det er bedre hvis du besøker en endokrinolog og en gynekolog parallelt på samme tid), undersøkes og testes.

Etter å finne ut årsaken til utslett, vil legen fortelle deg hvilke piller du skal drikke fra akne og akne, bestemme dosen og varigheten av kurset. Det er mulig at legen vil foreskrive et bestemt kosthold, vitaminer og eksterne preparater i tillegg til medisiner.

Foto 12 - Før du bruker pillen, er det viktig å konsultere en hudlege, endokrinolog og gynekolog.

En kvinne bør definitivt besøke en gynekolog, fordi årsaken til den dårlige tilstanden til huden kan ligge i hormonell ubalanse. Vanligvis brukes myke p-piller.

Du kan også bruke tabletter lokalt, for applikasjon på problemområder i form av lotioner, masker, etc. Hvilke piller hjelper i slike tilfeller? Eksempler er antibiotika (kloramfenikol, tetracyklin) og acetylsyre (aspirin).

Foto 13 - Tabletter kan brukes lokalt.

VIKTIG: Både antibiotika og retinoider og p-piller - alle medisiner tatt fra akne eller akne i ansiktet (og ikke bare), har en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. Kun en lege kan minimere risikoen for opptak, riktig beregning av løpetid og dosering! Selvmedisinering kan forverre tilstanden.

Acetyl Acid Acne

Acetylsyre - aspirin - ganske populært utendørs middel for hjem behandling av akne. Det brukes som et tilsetningsmiddel til masken, og uavhengig av hverandre (påført en kvise som en slurry). Lindrer betennelse, lindrer smerter og tørker. Men dessverre, det helbreder ikke årsaken til akne, det overdriver huden, og du bør ikke bruke aspirin ofte.

retinoider

Hvis du tar retinoider for akne, bør du huske at de har en veldig sterk terapeutisk effekt. Disse pillene er i stand til på mobilnivå for å redusere nivået av talg, for å bekjempe blokkering av sebaceous kanaler. Men de har også betydelige sidegenskaper. Allergier, nervesystemet, inflammatoriske prosesser er en del av de mulige komplikasjonene. Vanligvis er de anbefalt for svært komplekse inflammatoriske prosesser av dermis.

VIKTIG: Slike preparater er kun foreskrevet av lege! Etter en rekke kosmetiske eller terapeutiske manipulasjoner er medisinen forbudt.

kloramfenikol

Kloramfenikol mot akne tabletter er ofte foreskrevet i nærvær av bakterier som ikke er egnet til behandling med andre antibiotika. Varigheten av dosen og dosen er kun foreskrevet av en lege! I hjemmepraksis brukes kloramfenikol lokalt, som en salve. Avlaster betennelse, tørker.

Foto 17 - Levometicin tabletter, effekt Foto 18 - Tilberedning Roaccutane

Roaccutane

Roaccutane, for øyeblikket, er den vanligste medisinen til retinoider. Det normaliserer funksjonen til svettekanalene. Legemidlet reduserer størrelsen på talgkjertlene, sebumproduksjonen, bekjemper vel patogene mikroorganismer. Tabletter inneholder isotretinoin. Behandlingsforløpet er veldig langt - 4-5 måneder, i vanskelige tilfeller er det mulig å gjenta løpet av uker etter 8. Legen bestemmer doser og varighet av inntaket, fordi Roaccutane tabletter har sterke bivirkninger.

Trichopolus for akne

Metronidazol (Trichopol) - et stoff med sterk antibakteriell virkning. Han fjerner ikke bare akne og betennelser, men heller også vellykket sår fra dem. Hvordan ta trichopolum mot akne - legen vil foreskrive, vanligvis er det 250 mg to ganger daglig. Graden av skade på dermis bestemmer varigheten av behandlingen.

Bilde 21 - stoffet Trihopol, effekt

Brewer's Yeast Acne

Vi har alle hørt mer enn en gang at brygger gjær bidrar til å takle problemet med akne. Imidlertid brukte få personer oppskrifter i praksis, avhengig av den lave effektiviteten av disse metodene, for øvrig helt forgjeves.

Brewer's gjær - et ekte lagerhus av næringsstoffer. I deres sammensetning har mineraler, vitaminer og antioksidanter en gunstig effekt på kroppen som helhet og bidrar til forbedringen. Det er derfor dette produktet har vært så vidt brukt på flere områder.

Foto 23 - Brewer's gjær mot akne, effekt

Effektiviteten av midlene

Brygger gjær brukes til:

 • forbedre tilstanden til hår og forhindre tap
 • normalisering av mage-tarmkanalen;
 • forbedre stoffskiftet;
 • mot hormonelle forstyrrelser;
 • rensing av kroppen og utskillelse av toksiner;
 • forebygging av vitaminmangel osv.

Hjelper skjelv med å håndtere irriterende akne? - Sikkert. Faktum er at hudproblemer bare er en ekstern manifestasjon av interne problemer.

Foto 24 - Brewer's gjær mot akne, effekt

Blant de kan vel være:

 • metabolske forstyrrelser;
 • problemer med funksjonen av mage-tarmkanalen;
 • forgiftning av organismen, forgiftning med akkumulert slagg;
 • hormonelle problemer, etc.

Som du kan se, kan acne gjær være svært effektiv for en rekke hudproblemer. Brygger gjær med sink, gjær med svovel eller andre tilleggselementer har en kraftig immunmodulerende effekt, ridding kroppen av giftstoffer og giftstoffer, mens du metter det med nyttige vitaminer og mineraler.

Foto 25 - Brewer's gjær mot akne, effekt

Viktig: ta gjær er nødvendig i henhold til instruksjonene og riktig beregne doseringen. Ellers kan du oppnå den motsatte effekten og bare skade kroppen.

Hvordan ta gjær?

Ofte har nybegynnere som nettopp har besluttet å starte en aktiv kamp mot akne ved hjelp av ølgjær, mange spørsmål:

 • hvordan å drikke rystende?
 • Kan jeg bruke dem som en maske?
 • Hvilken ølgjær er bedre?

Her vil vi prøve å svare på noen brennende spørsmål og lette prosessen med å påføre gjær i praksis.

Så, du kan bruke produktet på to måter:

 • ta 10-15 kapsler per dag, 10 minutter før måltider; Foto 27 - Brewer's gjære kapsler, ta 10-15 kapsler per dag før måltider
 • lage masker på basis av gjær (oppskriften er valgt avhengig av hudtype). Foto 28 - Brygger gjær kan legges til masken

Varigheten av opptaksprosessen bestemmes individuelt, avhengig av utslagets art. Gjær kan tas i alle aldre, selv for gravide og barn. Prisen på varene er ganske lav.

Viktig: Brewer's gjær er ikke et legemiddel og kan bare brukes som et ekstra (ekstra) verktøy for komplisert terapi.

Akne trekull

Akne trekull har blitt brukt i flere århundrer. Videre er det svært populært som aktivert. Så er hvitt kull. Denne miljøvennlige og sikre komponenten har en kraftig, toksisk effekt som hjelper til med å rense huden og fjerne giftstoffer fra kroppen (avhengig av anvendelsesmetoden).

Foto 30 - Aktivert karbon mot akne, effekt

Kullbruk

Mange har et spørsmål: hvordan tar du stoffet? Aktivt karbon kan brukes mot akne på flere måter:

 1. Tar tablettene inne i en mengde på 1 tablett aktivert karbon for hver 10 kg vekt. Det nødvendige antall tabletter tatt om morgenen på tom mage og vasket ned med tilstrekkelig mengde vann. Du kan også ta 2-3 tabletter tre ganger daglig, en time før måltider. Kursets varighet - ikke mer enn en uke. Dermed vil du kunne rense kroppen av giftstoffer og fjerne giftstoffer, og dermed bli kvitt akne. Bilde 31 - Ta kattens kablene innvendig
 2. Masker fra aktivert karbon (2-3 tabletter) og hvit leire. Blandingen fortynnes med vann til en tilstand av slurry og påføres ansiktet i 10-15 minutter. Masken bidrar til å tørke akne og rense huden. Foto 32 - Mask - metode for bruk av aktivert karbon

Akne akne

Hvis akne har skjedd, er noe galt med kroppen. Ofte er problemer forbundet med hormonelle lidelser. Legemidler skal forskrives av en lege etter en grundig undersøkelse og tar en test for hormoner. Derfor er den uavhengige utnevnelsen av jes pluss uakseptabel.

Hvis problemet var nøyaktig hormonelle lidelser, kan bruken av anti-akne-legemidlet gi et meget godt resultat. Etter å ha fullført kurset, kan akne forsvinne helt eller deres antall vil synke dramatisk.

Foto 34 - Jess P-piller, effekt

Viktig: stoffet kan ikke brukes hvis du planlegger en graviditet, da den refererer til antall prevensjonsmidler.

laktofiltrum

Hvis problemet med akne ligger i funksjonsfeil i tarmene og brudd på mikroflora, hjelper laktofiltrum som regel med akne. Virkningen av dette stoffet er rettet mot å normalisere fordøyelsen og skape en gunstig flora. Kroppen er ryddet av toksiner, dysbacteriosis passerer, og med det de problemene som er mest uttalt i ansiktet vårt.

Hvordan ta laktofilter mot akne - fortell instruksjonene. Før du drikker er stoffet bedre å konsultere med en spesialist som vil velge en omfattende behandling for å eliminere roten til problemet. Prisen på stoffet er ikke så høyt, så alle har råd til det.

Foto 36 - Laktofiltrum mot akne, effekt

doksycyklin

Doxycyklin er et bredspektret semisyntetisk antibiotikum. Dens bruk i kampen mot akne er bare relevant bare når situasjonen blir forsømt, og det er mange store fokus på betennelse i ansiktet (kroppen), og det er ikke mulig å takle andre metoder. I dette tilfellet vil et antibiotikabehandling bidra til å rette opp situasjonen.

Foto 38 - Doxycyklin, effekt

Det er imidlertid sannsynlig at akne vil dukke opp hvis parallelt med å ta Doxycycline, er det ikke å eliminere den sanne årsaken til sykdommen, noe som kan være hormonell eller gastrointestinal dysfunksjon. Som regel, i tillegg til hvordan du tar doxycyklin, bør pasienten gjennomgå et kurs av andre aktiviteter som bidrar til rask gjenoppretting av epidermis. Prisen på stoffet kan variere innenfor svært store grenser, avhengig av salgsstedet.

Foto 39 - Doxycyklin, effekt

Viktig: Legemidlet bør foreskrives utelukkende av en spesialist etter undersøkelsen og tar de nødvendige testene. Selvmedisinering med antibiotika kan føre til katastrofale konsekvenser.

JUnidoks

Unidox Soljutab er et annet bredspektret antibiotika, og i kombinasjon er det et effektivt middel i kampen mot akne. Programmets søknad er bare relevant i tilfelle når problemet er globalt.

Foto 41 - Unidox effekt

Utnevnelsen av stoffet og bestemme varigheten av mottakets løpetid kan kun utføres av en hudlege. Først må du etablere selve årsaken til akne og gjøre en innsats for å eliminere den.

Det er viktig! Unidox vil bare bidra til å fjerne den inflammatoriske prosessen og "slukke" de eksisterende lesjonene.

Foto 42 - Unidox effekt

Minoleksin

Minoleksin - antibiotikum tetracyklin-serien, med et bredt spekter av virkning.

Det er aktivt mot følgende typer bakterier:

 • aureus;
 • streptokokker;
 • Nocardia spp;
 • Listeria;
 • Bacillus anthracis;
 • gramnegative bakterier etc.

Bruken av Minoleksina i kampen mot akne er ganske begrunnet. Men prisen er ikke i det hele tatt høy, noe som i stor grad forklarer sin bred tilgjengelighet og popularitet. Det finnes ulike kontraindikasjoner.

Foto 44 - Minoleksin tabletter, effekt

P-piller for akne

Ofte, etter avskaffelsen av prevensjonsmidler, opplever kvinner en skarp forverring av huden og utseendet av akne. Dette skyldes hovedsakelig hormonforstyrrelser, som skjedde i kroppen etter en uventet opphør av hormoninntaket. Noen ganger etter noen måneder er problemet løst av seg selv. Ellers må du kontakte en spesialist. Fordi utseendet på akne kan indikere alvorlige hormonelle lidelser som krever rettidig korreksjon.

Det er også mulig for en spesialist å utnevne andre (ikke-hormonelle) legemidler mot akne hvis problemet ligger i forstyrrelsen av de indre organers arbeid, og ikke hormonell forandring.

Foto 46 - Hvis du bruker ikke-hormonelle stoffer, blir det bedre.

Yarin for akne

Yarin er et moderne hormonbasert stoff. Han kan bli tildelt en kvinne for en rekke problemer. Ofte er bruken viktig for uttalte hormonelle lidelser. Også verktøyet kan brukes i kampen mot akne, hvis de skyldes feil i organene i det kvinnelige reproduktive systemet og hormonforstyrrelsen som har oppstått på dette grunnlaget.

Viktig: Bare en lege kan bedømme behovet for hormonelle stoffer. Ikke prøv å finne riktig rette selv - dette kan føre til svært alvorlige helseproblemer.

Foto 48 - Yarin hormonale tabletter, effekt

Janine

Janine er et annet hormonelt stoff som brukes som prevensjonsmiddel. Dens bruk er viktig i tilfelle mangelfull produksjon av kvinnelige kjønnshormoner av kroppen, hormonell svikt. Ofte foreskriver legene Janine i behandling av akne, hvis deres utseende har en utelukkende hormonell basis.

Foto 50 - Medikamentet Janine, effekt

Advarsel! Behovet for søknad Janine og graden av effektivitet kan bare vurderes av en spesialist. Vær forsiktig med selvforeskrivelsen av hormonelle stoffer, for å unngå ubehagelige konsekvenser.

Hvilke piller vil bidra til å behandle akne på ansiktet fra innsiden

Før behandlingen starter, er det ekstremt ubehagelig, først og fremst fra et estetisk synspunkt, en sykdom som du definitivt bør bestemme årsakene til forekomsten.

Fra riktig søk etter roten til problemet avhenger av effektiviteten og hensiktsmessigheten av behandlingen på en eller annen måte.

Årsaker til akne

Teoretisk sett kan utseendet på akne være en konsekvens av å ta medisiner og forekomsten av allergiske reaksjoner på irriterende stoffer, som noen ganger ikke engang innser. Spesifikke arbeidsforhold eller komponenter av innåndet luft er vanlige, men vanlige årsaker til utseendet av akne.

Akne i ansiktet skjer av ulike årsaker og i ulike aldre

Eksperter identifiserer 5 hovedårsaker til forekomsten:

 • forstyrrelse av mage-tarmkanalen;
 • brudd på sekret av talgkjertlene;
 • hormonelle lidelser (overflødig mengde mannlige hormoner i blodet);
 • hormonell "restrukturering" av kroppen (ungdom, overgangsalder, fødsel);
 • beriberi.

Akne behandling fra innsiden

Å ha riktig diagnosert grunnårsaken, kan håpe på en vellykket og sikker behandling av akne i ansiktet fra innsiden. Det er mer hensiktsmessig å ta hvilke tabletter i de tilfellene som er beskrevet ovenfor, bare en erfaren hudlege vil fortelle deg, men de viktigste metodene for terapi som anbefales av spesialister er allment kjent og mye brukt når det ikke er tid til å gå til legen.

Hormonale legemidler

Disse stoffene, faktisk, er prevensjonsmidler, brukes i tilfelle av hormonelle lidelser og "omorganiseringer" av kroppen. Akne behandling er deres bivirkning, men ganske effektiv.

Legemidlet har et minimumshormoninnhold.

Vurder disse hormonelle stoffene:

 • "Jess." Økende popularitet på grunn av minimumshormoninnholdet. De er foreskrevet i kombinasjon med prevensjonsmidler av ikke-hormonell opprinnelse.
 • "Diane-35". Veldig sterkt narkotika, raskt og effektivt eliminere akne. Det brukes til alvorlige former for utslett, inneholder østrogen.

Akne behandling ved hjelp av Diane-35 forårsaker blodpropper

Uansett garantier for sikkerhet for disse pillene, leger ikke ga, med jevne mellomrom donere blod for koagulering er ekstremt nødvendig. Ofte er det tilfeller av hårtap og svingninger i kroppsvekt.

 • "Yasmin". Ganske trygt og til en viss grad nyttig verktøy som normaliserer hormoner og stabiliserer kroppens endokrine system. Ikke forårsaker følelsesmessige utbrudd, bidrar til å kvitte seg med et mindre utslett.
 • "Regulon". Et lojalt narkotika med mild handling som ikke forårsaker habituation og forekomsten av ulike feil i kroppen etter kansellering av mottaket. Eliminerer mild utslett og forbedrer den generelle tilstanden til huden og håret.
En av antikonceptivaene foreskrevet for behandling av akne

Ved forskjellige intensiteter av utslett, er Novinet, Kleira, Janine, Midiana, Yasmin foreskrevet. Fordelene ved denne metoden inkluderer den høye effektiviteten av aknebehandling på ansiktet fra innsiden.

Uansett hvilke piller pasienten velger, er minus alltid en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger.

 • kvalme med diabetes mellitus
 • vektøkning i nyre- og leversykdommer,
 • emosjonell variasjon i trombose,
 • smertefulle opplevelser i brystkjertlene i hypertensjon,
 • brudd på menstruasjonssyklusen i nærvær av godartede eller ondartede svulster,
 • allergisk utslett med pankreatitt.

Legemidlet er strengt kontraindisert under graviditet og amming.

Rengjøring av tarmen med piller

Denne metoden brukes i tilfeller der årsaken til akne er et brudd på mage-tarmkanalen (ubalanse i tarmmikroflora), et symptom som er utseendet på akne hovedsakelig på kinnene og kinnbenet. Fordelen er nesten fullstendig fravær av bivirkninger.

Legemidlet for å gjenopprette tarmmikroflora uten bivirkninger

Det er flere effektive stoffer anbefalt av hudlege og gastroenterologer.

 • "Laktofiltrum". På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sorbenten og prebiotisk, rengjør tabletter samtidig kroppen av toksiner og metter tarmene med gunstig mikroflora. En signifikant minus - de første dagene av behandlingen er ledsaget av en økning i antall akne. Behandlingsforløpet er fra 14 til 20 dager.
 • "Bifiform", "Linex". Kapsler inneholder 10 millioner gunstige bakterier, lindrer forgiftning og perfekt gjenoppretter balansen mellom intestinal mikroflora. Bivirkninger er ikke observert.

behandling av tarmen og akne på ansiktet fra innsiden lindrer bare ny akne

Uansett kostbare piller du har kjøpt, vil de ikke lindre huden fra eksisterende utslett. Samtidig er tarmrensing effektiv i bekjempelse av sykdom, hvis årsaken er nettopp et brudd på mage-tarmkanalen. Ellers vil denne prosedyren bare legge til rette for "liv" i magen din.

Antibiotika for akne

Det er mulig å eliminere den inflammatoriske prosessen og ødelegge bakteriene som forårsaker akne, ved hjelp av antibiotika. Sammen med fordelene ved en slik behandling, som består i ubetinget ødeleggelse av skadelige mikroorganismer, er det mange ulemper.

Det mest effektive antibiotikumet for behandling av akne på ansiktet fra innsiden

Her er noen av dem:

 • forårsaker ubalanse i mikroflora i mage eller dysbakteri, ledsaget av kvalme, diaré, forstoppelse;
 • påvirker lever, nyrer og andre indre organer negativt;
 • behovet for å opprettholde en streng diett i løpet av behandlingen;
 • forårsaker allergiske reaksjoner, inkludert dermatitt og kløe;
 • provoserer trøst og sopp, svimmelhet og generell ubehag.

Det mest effektive antibiotikumet for å behandle akne på ansiktet fra innsiden er Tetracycline. Disse tabletter ødelegger alle slags lignende subkutane formasjoner.

Noen andre stoffer gjør det lengre og mindre effektivt, men å velge Metronidazol, Levomycetin, Erytromycin, Trichopol eller Flemoxin for å eliminere sykdommen, kan du bli kvitt akne og koiler.

retinoider

Behandling med retinoider er den mest produktive metoden for å eliminere alvorlig akne. Nye generasjons legemidler er utformet for å hemme veksten og utviklingen av hudceller. Brukes til å kvitte seg med akne forårsaket av brudd på sekret av talgkjertlene eller hormonell "restrukturering" av kroppen.

Den mest effektive retinoiden for å redusere produksjonen av subkutan fett

Dessverre er effektiviteten av legemidlet nesten alltid ledsaget av tilstedeværelsen av en omfattende liste over bivirkninger som er relatert til ulempene ved den nevnte terapi.

De viktigste er:

 • bruk av stoffet i barnets svangerskapstid kan forårsake allergiske reaksjoner, føtale deformitet eller provosere utviklingen av alvorlige sykdommer hos spedbarnet;
 • tørr hud, sløret syn;
 • dysbakterier, hudfølsomhet overfor ultrafiolette, nervøse lidelser;
 • Lang behandlingstid (opptil 4 måneder).

Den ideelle representanten for retinoider betraktes som stoffet Roaccutane, som maksimalt reduserer intensiteten av produksjonen av subkutant fett. Litt underordnet ham i effektivitet, men tiltrukket av tilgjengeligheten av hjemmemidlet "Retinol" (Retinol Palmitat). I lang tid å bli kvitt utslett vil det hjelpe medikamentet "Isotretinoin", foreskrevet av leger for den cystiske formen av utslett.

Brewer's gjær

Brewer's gjær er et kosttilskudd med en overvekt av ulike komponenter: sink, jod, kalsium, ravsyre, vitamin C, magnesium, jern, kalium. Gi overfladisk behandling for akne på ansiktet fra innsiden.

Brewer's gjær tabletter

Hva slags gjærtabletter du anser som mer egnet for din egen kropp, forbedrer alle tilstanden til huden ved å bekjempe patogene mikrober, normalisere funksjonen av sebaceous kanaler og metabolske prosesser i hudcellene.

Brygger er ikke i stand til å kurere alvorlige former for utslett

De bringer bare huden i riktig tilstand og er effektive i kombinasjon med andre behandlingsmetoder.

Er det mulig å foreskrive en behandling selv

Selv medisiner for ekstern behandling er bedre valgt, i henhold til anbefalingene fra spesialister, og oral administrasjon av tabletter, gitt de mange bivirkningene, er absolutt kontraindisert uten å konsultere en hudlege.

Legen vil foreskrive riktig behandling basert på testresultatene.

En erfaren lege før utnevnelsen av et behandlingsforløp vil undersøke resultatene av alle nødvendige tester og bare sørge for at det ikke er noen allergiske reaksjoner på stoffets komponenter, og intoleranse overfor noen av komponentene i stoffet, anbefaler dristig bruk av passende piller.

Selvbehandling i dette tilfellet kan føre til triste konsekvenser, opp til et dødelig utfall. Etter å ha våget å erklære krig mot uestetiske formasjoner på ansiktet, husk at overdreven selvtillit kan "belønne" deg med mer alvorlige sykdommer som lett kunne vært unngått.

Ytterligere tiltak for å hjelpe piller

Ikke overholder en diett, du kan betydelig redusere effekten av å ta piller. Derfor er det viktig å forlate fett, krydret mat og alkohol. Å hjelpe de samme tabletter kan være midler for lokal bruk.

Antimikrobielle midler utvendig behandling (azelainsyre, benzoylperoksyd, clindamycin) og retinoider (Adapalene, tretinoin), og maskene fra ølgjær bidra til overflaten destruksjon av bakterier, og av bivirkninger er observert bare tørrhet og mindre hudirritasjoner.

Rent ansikt - noen ganger resultatet av hardt arbeid

Bruke disse verktøyene er mindre produktive enn å behandle akne på ansiktet fra innsiden. Det er ikke kjent hvilke piller spesialisten vil foreskrive, men noen av de ovennevnte legemidlene vil sikkert øke den totale terapeutiske effekten og forkorte behandlingsperioden.

Dermed gir behandling av lesjoner fra innsiden virkelig et positivt resultat på kortest mulig tid, og denne tilnærmingen bør brukes til å bestemme ineffektiviteten av lokal behandling.

Fortsett med anbefalinger fra fagfolk og intensiteten av utslett når du velger de nødvendige pillene. Ikke behand noen få akne retinoider, eller prøv å eliminere rikelig utslett med brygger gjær eller forberedelser for å rense tarmene.

Årsaker til akne og det mest effektive middel for akne. Lær av den nyttige videoen:

Hvilke rettsmidler vil aldri bli kvitt akne og hva som virkelig hjelper. Se videoen anmeldelsen:

Tilbakemelding om bruk av stoffet "Jess" for behandling av akne. Se en interessant video:

Flere Artikler Om Typer Acne