indikasjoner:
- behandling av purulente sår (inkludert de som er smittet med blandet mikroflora) i den første fasen av sårprosessen;
- trophic ulcers, bedsores, infiserte brannskader, kokker, carbuncles;
- rensende sår fra purulent-nekrotiske masser og reduserende hevelse i den første purulent-nekrotiske fase av sårprosessen;

Kontra:
Allergi til stoffets komponenter. Psoriasis, eksem, soppinfeksjoner. Barn under 3 år.

Bivirkninger:
Allergiske reaksjoner: hudutslett, kløe, brenning, hyperemi, angioødem;

Farmakologiske egenskaper:
Kombinert preparat for lokal bruk med antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning. Kloramfenikol, som er en del av legemidlet, gir en antimikrobiell effekt, hvis mekanisme er assosiert med nedsatt proteinsyntese av mikroorganismer. Den virker bakteriostatisk, aktiv mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer (stafylokokker, streptokokker, pseudo-purulent og Escherichia coli). Metyluracil fremmer arrdannelse av sår. Polyetylenoksydbase adsorberer såreksudat, forsterker aktiviteten til medisinske stoffer. Legemidlet trenger lett inn i vevet uten å skade biologiske membraner, men graden av systemisk absorpsjon etter påføring av legemidlet på huden, sår og slimhinner er ukjent.

Dosering og administrasjon:
Salve Levomekol er beregnet for ekstern bruk hos voksne og barn eldre enn 3 år.
Salve er impregnert med sterile gazeservietter, som fyller såret. Det er mulig å introdusere en salve i de purulente hulrommene gjennom et kateter (dreneringsrør) ved hjelp av en sprøyte. I disse tilfellene er Levomekol forvarmet til 35-36 ° C.
Ligation utføres daglig til fullstendig rensing av såret fra de purulent-nekrotiske massene.
Salven påføres fra den første skadedagen innen 4 dager. I 5-7 dagers behandling anbefales det å erstatte salven med stoffer som gjenoppretter integriteten til det skadede vevet.

Utgivelsesskjema:
Salve på 25 g., 30 g. Eller 40 g. I rørene i en pakke.

Interaksjon med andre legemidler:
Det er uønsket samtidig bruk med legemidler som hemmer bloddannelse (sulfonamider, cytostatika, pyrazolinderivater).


Advarsel! Før du bruker legemidlet LEVOMEKOL, bør du konsultere legen din.
Instruksjonen er kun gitt som referanse.

Er Levomekol et antibiotika?

I mange medisinske grener foreskriver legene Levomekol til ekstern bruk, primært for behandling av bakterielle infeksjoner og suppurasjoner. Er levomekol et antibiotikum eller ikke? Svaret på dette spørsmålet er i analysen av salvens sammensetning.

Sammensetning Levomekol

Som en del av produktet er det følgende hovedingredienser:

 • kloramfenikol er et derivat av kloramfenikol;
 • Methyluracilum.

Den første av de presenterte komponentene er et antibiotikum. Det er ansvarlig for antibakterielle og bakteriostatiske effekter på patogener. Den andre komponenten er et stoff som er ansvarlig for sårheling, og stimulerer rask regenerering.

Derfor er legemet Levomekol et antibiotikum. I tillegg til de viktigste er hjelpestoffene inkludert i Levomekol, noe som forbedrer virkningen av grunnleggende stoffer på grunn av bedre penetrasjon i vevet. Prisen på salve er demokratisk, i gjennomsnitt - fra 130 rubler per rør.

For din informasjon! Salve er produsert i rør, som kan ha forskjellig volum. Den brukes utelukkende eksternt.

Indikasjoner for bruk Levomekol

Den sammensatte sammensetningen av Levomekol har ikke bare en antibakteriell effekt på huden. Det er også effektivt som et anti-inflammatorisk og regenererende middel.

Levomekol inneholder et antibiotika, og derfor er det foreskrevet for følgende indikasjoner:

 • trophic ulcers;
 • brannsår;
 • bedsores ledsaget av infeksjon;
 • sår med pus;
 • koker.

Levomitsetin - et antibiotika som er en del av salven, har en effektiv effekt av ekstern bruk på mange områder av medisin. Spesielt i tilfeller der pasientens tilstand krever bruk av et antibiotika.

inkludert:

 • kirurgi;
 • tannbehandling;
 • proktologi;
 • gynekologi og andre

Levomekol har evnen til å lindre betennelse, bidrar til å trekke pus og rense såroverflaten. Dette gjør det effektivt selv under avanserte forhold, siden aktiviteten til legemidlet opprettholdes, selv i nærvær av purulent utslipp.

For din informasjon! Bruk av legemidlet bør kun utføres på resept.

Funksjoner ved bruk av antibiotisk salve

Er Levomekol et antibiotikum som kan brukes i svært kort tid? I motsetning til orale antibiotika, kan aktuell salve brukes i lengre tid hvis foreskrevet av lege. Selvbehandling i denne saken er ikke tillatt.

Patogene mikroorganismer blir nesten aldri vant til dette verktøyet, noe som gjør det mulig å komme tilbake til ulike infeksjoner. Dette gjør det mulig å bruke salven både for profylakse (med høy sannsynlighet for infeksjon) og for behandling.

Det er viktig! Egenheten ved Levomekolem-terapi er at hvis den brukes riktig, går den ikke inn i blodet, og effekten er begrenset til lokale effekter.

Effektiv som en del av et kompleks av tiltak, kan salven seg ikke, for eksempel, helbrede hemorroider. Men det kan brukes til betent hemorroider med nærvær av suppuration og dannelse av åpne sår. Bruk av Levomekol i dette tilfellet vil forhindre komplikasjoner og forbedre pasientens generelle tilstand.

Siden Levomekol er et antibiotika, er dets bruk for helbredende sårflater ikke alltid berettiget. Dette legemidlet er vist ved starten av behandlingen. Ved å stramme såroverflaten ennå.

Et eksempel er behandling av huden etter tatovering eller behandling av forhold når såret allerede er helbredende. I disse tilfellene kommer det beste resultatet fra å bruke andre produkter, for eksempel Panthenol eller Bepanten Plus.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Er levomekol et antibiotikum eller ikke?

Levomekol er en effektiv salve som er mye brukt for ulike inflammatoriske sykdommer i huden og myke vev. Er hun et antibiotikum?

levomekol

Levomekol - de kombinerte midler. Den inneholder kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet er antibakterielt, har en bakteriostatisk effekt. Metyluracil er et sårhelende stoff som forbedrer og akselererer regenerering av skadet hud.

Levomekol er et antibiotikum for aktuell bruk. Indikasjonene for bruken er som følger:

 • Koker og carbuncles.
 • Purulente sår.
 • Infiserte bedsores og burns.
 • Trophic ulcers.

På grunn av den sammensatte sammensetningen er slike effekter særegne for Levomekol:

 • En anti-inflammatorisk.
 • Antibakteriell.
 • Reparerende.

Ved behandling av denne salven sårer sår på huden raskt, betennelsen minker. Kan Levomecol brukes til psoriasis?

Psoriasisbehandling

Dermatologer bruker ikke Levomekol til psoriasis. Denne patologien er manifestert av flaky lesjoner på huden, refererer til dermatoser - kroniske ikke-smittsomme sykdommer. Det er en genetisk predisponering for psoriasis. Følgende faktorer fremkaller sin utvikling:

 • Overdreven isolasjon (eksponering for ultrafiolette stråler).
 • Stress.
 • Virusinfeksjoner.
 • Metabolske sykdommer.
 • Giftige stoffer.
 • Alkoholmisbruk, dårlig ernæring, røyking.
 • Somatiske sykdommer - endokrine, autoimmune.
 • Tilknyttede hudsykdommer - dermatitt eller dermatose.

Grunnlaget for psoriasis er nedsatt funksjon av immunsystemet. Autoagresjon til hudceller fører til utseende av karakteristiske utslett og peeling. Det er derfor den antibakterielle salven for psoriasis er ineffektiv, bakteriene er ikke årsaksmidlene til denne patologien.

Er Levomecol brukt til eksem? Denne sykdommen gjelder også for ikke-smittsomme, årsakene er forskjellige, men ikke forbundet med patogene bakterier.

Dermatologer bruker ikke Levomekol til psoriasis og eksem, disse to sykdommene er inkludert i listen over kontraindikasjoner til stoffet.

Ikke-smittsomme dermatoser behandles ved bruk av hormonelle midler - aktuelle steroider. Disse er forberedelser til ekstern bruk - kremer, salver (Hydrocortison, Sinaflan, Latikort). Levomekol gjelder ikke for hormonelle salver. Imidlertid er symptomatisk behandling av komplikasjoner av dermatose noen ganger nødvendig.

Komplikasjonsterapi

Psoriatiske plakk og eksemens eksponering kan sekundært infiseres med bakterier. Ofte utvikler denne komplikasjonen hos barn som kjemmer kløende hud. Risikoen for infeksjon øker med soak foci. I denne situasjonen kan legen foreskrive antibakteriell salve for lindring av den inflammatoriske prosessen. Metyluracil i Levomekol bidrar til rask helbredelse av huddefekter. Noen ganger kan en hudlege kun anbefale metyluracilsalve, hvis det ikke er tegn på bakteriell infeksjon, og det er nødvendig å øke regenereringen av huden.

Levomekol er ikke foreskrevet for psoriasis, eksem og andre ikke-smittsomme dermatoser. Dette svært effektive stoffet er utviklet for å bekjempe inflammatoriske inflammatoriske hudlidelser. Selvbehandling er uakseptabel for dem og kan forverre sykdomsforløpet.

levomekol

Beskrivelse fra 24. juli 2015

 • Latinsk navn: Levomekol
 • ATX-kode: D03AX
 • Aktiv ingrediens: Dioxometyltetrahydropirimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidinum) + Kloramfenikol (Kloramfenikolum)
 • Produsent: OAO Nizhpharm (Russland), PAT Khіmpharmzavod "Chervona Zirka" (Ukraina)

Sammensetning av Levomekol

Salven inneholder vevregenerasjonsstimulator dioksometyltetrahydropyrimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidin) i en konsentrasjon på 4,0 g per 100 g og antibiotikumet kloramfenikol (kloramfenikolum) i en konsentrasjon på 0,75 g pr. 100 g

Hjelpestoffer: polyetylenoksider 400 og 1500.

Utgivelsesskjema

Salve. Midler til ekstern terapi. Det er en hvit (litt gulaktig) substans. Ca 40 g er pakket i rør, og også 100 eller 1000 g i mørke glassbokser.

Farmakologisk aktivitet

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Midler representerer den kombinerte strukturen for lokal administrering. Fjerner betennelse, viser aktivitet mot Gram (+) og Gram (-) bakterier: Staphylococcus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa.

Uten å skade cellemembranen trenger kloramfenikol lett inn i vevet og til en god dybde, og stimulerer regenereringen.

Den antimikrobielle effekten vedvarer selv i nærvær av nekrotiske masser og purulent utladning.

Indikasjoner for bruk: Hva brukes Levomekol salve?

Legemidlet lindrer perfekt betennelse og trekker pus. Indikasjoner for bruk Levomekola - purulent (inkludert infisert med blandet mikroflora) sår i første fase (inflasjonsfase) i sårprosessen.

Levomekol brukes som en salve for å helbrede sår og sengetøy, som en salve til koker, brukt til avanserte former for hemorroider, for calluses, for herpes (fra herpesmedisin er foreskrevet for suppuration av sår - stoffet bidrar til rensing og raskere helbredelse) med purulent betennelse den ytre delen av ørekanalen, så vel som for behandling av purulent akne.

Salven er også foreskrevet som en lokal behandling for lymfeknuter med deres betennelse (ved akutt og kronisk lymfadenitt). Hovedbehandlingen er rettet mot å eliminere lymfadenopati.

Pasienten er foreskrevet antiallergiske og forsterkende legemidler, vitaminer, kalsiumglukonat. I noen tilfeller kan det være nødvendig med kirurgi for å åpne abscess, antibakteriell og avgiftningsterapi.

Påføring av Levomekol ved forkjølelse

I abstrakt er det ingen instruksjoner angående bruken av legemidlet for behandling av forkjølelse, så det er bare mulig å bruke det til en forkjølelse med godkjenning fra behandlende lege.

Salve i nesen for rhinitt og bihulebetennelse brukes i tilfeller der sykdomsårsaken er en bakteriell infeksjon. Siden det er hjemme for å avgjøre hva som nettopp forårsaket sykdommen, er reseptbelegget for et antibiotika bare mulig på grunnlag av resultatene av relevante tester.

Hva hjelper Levomekol salve i tannlegen?

Legemidlet har bevist seg i behandlingen av purulente sår i munnhulen. Salve er effektiv for:

I kirurgisk tannteknikk brukes den til implantasjon og fjerning av tenner som et middel for å lindre smertefulle symptomer og redusere hevelse av vev.

Levomekol i gynekologi og urologi

I gynekologi brukes legemidlet som et lokalt sårheling, antiinflammatorisk og antibakterielt middel etter fødsel og kirurgi.

Noen leger anser det som en fordel å foreskrive Levomekol for å undertrykke patogen mikroflora i kolpitt.

Menn er foreskrevet medisiner for balanitt og balanitt.

Er det mulig å smøre tatovering Levomekol?

Dette spørsmålet blir ofte spurt av folk som nylig har tatt en tatovering. Eksperter sier at stoffer som har en sårhelingseffekt (spesielt hvis de inneholder et antibiotika) stimulerer hudens immunitet, noe som gjør at pigmentet oppfattes av kroppen som fremmedlegeme, og blir mer aktivt avvist av huden.

Hvis det ikke er betennelse, er det best å bruke D-Panthenol, Bepanten Plus salve eller en spesiell Tat Wax healing salve til behandling. Bruk av Levomekol er bare tillatt med betennelse og suppurasjon.

Kontra

Legemidlet har følgende kontraindikasjoner:

 • overfølsomhet overfor dioksometyltetrahydropyrimidin (metyluracil) eller kloramfenikol;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • sopphudsykdommer.

Bivirkninger

Lokale allergiske reaksjoner:

Noen ganger kan det være en generell svakhet.

Slike symptomer er en grunn til å stoppe behandling med Levomekol og søke legehjelp.

Bruk av Levomekol i form av vaginale tamponer kan forårsake utvikling av candidiasis, i forbindelse med hvilken stoffet er kontraindisert i trøst.

Salve Levomekol, bruksanvisning

Salven er beregnet på behandling av voksne pasienter og barn over 3 år.

Levomekol brukes på et åpent sår med et sterilt serviett eller bomullsull: En serviett / bomullsull er impregnert med salve, påført på det berørte området (løst fylt med et sårbind) og deretter festet med en lapp eller bandasje.

På samme måte blir salven tilsatt for å koge: Etter at overflaten av kjelen er behandlet med et antiseptisk materiale, blir en gasbind oppbløt i Levomekolom påført den og bindingen er festet med en gips.

Legemiddelet kan også injiseres i det purulente hulrommet med en sprøyte gjennom et dreneringsrør (kateter). I dette tilfellet blir salven forvarmet til 35-36 ° C.

Forband blir utført daglig til såret er helt ryddet av nekrotiske masser og pus. Hvis såroverflaten er omfattende, bør den daglige dosen av salve i form av kloramfenikol ikke overstige 3 g.

Levomekol brukes i 4 dager fra den første skadedagen. På grunn av den hyperosmolære basisen, kan legemidlet ikke brukes i lengre tid enn 5-7 dager, da det i dette tilfellet kan provosere osmotisk sjokk i intakte celler.

Fra 5-7 dagers behandling overføres pasienten til medisiner som gjenoppretter integriteten til skadede vev.

Levomekol fra korn

Salve brukes ofte til å behandle korn. Åpne burst corns blir behandlet med agenten hver 2-3 timer (helst under dressingen).

Hvis kornet er vann, blir det forsiktig punktert med en steril nål på to steder (etter at du tidligere har desinfisert punkteringsstedet med en løsning av strålende grønn eller jod), og deretter forsiktig trykker du på bomullsstoffet, fjern væsken fra den. Etter dette er maisen riket smurt med Levomekol, og beinet er bandasjert.

Levomekol med rhinitt, bihulebetennelse, ørebetennelse

I tilfelle av purulent betennelse med lokalisering på utsiden av ørekanalen, bør flagellumet som er vridd fra sterilt gaze, bli gjennomvåt med salve og sett i øret i 10-12 timer. På lignende måte brukes Levomekol også til sinus av purulent type.

I tilfelle av forkjølelse (hvis slimet er tykt, grønt og ikke flyter godt), anbefaler legen noen ganger at du setter inn tette bomullspinner som er fuktet i salve i nesepassene. Varigheten av prosedyren er 4 timer.

Metode for anvendelse i tannlegen

Med lesjoner av munnslimhinnen, med fjerning eller implantasjon av tenner, blir stoffet lett gnidd inn i det berørte vevet med sirkulære bevegelser. Det anbefales å bruke salve 2-3 p. / Dag.

Etter å ha behandlet såret i en halv time, bør du ikke spise, drikke og skylle munnen.

Instruksjoner for bruk av Levomekol i gynekologi og urologi

For gynekologiske sykdommer, brukes Levomekol til en steril vattpinne og injiseres i området av skadede vev. Tamponger er laget av steril gaze, med innføring av spissen av gasbindet bør forbli ute (dette vil gjøre det lettere å trekke ut tampongen).

Swabs / dressings erstattes daglig. de er mettede med forfallsprodukter av vev og pus.

Legemiddelet kan også injiseres i sårområdet med en sprøyte. Før introduksjonen oppvarmes den til kroppstemperatur.

For cervikal erosjon skal salven brukes med stor forsiktighet og først etter at kvinnen har gjennomgått en fullstendig undersøkelse. Levomekol helbreder sår godt, men metyluracil inneholdt i det kan føre til utvikling av en neoplastisk prosess.

Legemidlet brukes kun etter cytologi og kolposkopi.

Når balanopostit behandling utføres i samsvar med visse regler. For å oppnå den beste terapeutiske effekten er bare mulig hvis salven påføres for å rengjøres fra plakk- og pusområdene i kroppen.

For vask bruk en svak løsning av kaliumpermanganat. Etter vask er det berørte området tørket og behandlet med salve (Levomekol påføres med et tynt lag).

Prosedyren i løpet av dagen gjentas 1 til 3 ganger. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen.

Salve Levomekol med hemorroider

Bruken av hemorroider salve gir deg mulighet til å:

 • eliminere bakterier som er potensielle patogener;
  øke det lokale immunforsvaret (takket være dette, kroppen kobler seg mer aktivt til å bekjempe infeksjon);
 • å øke hastigheten på rensing av sår på hemorroider fra dekomponeringsproduktene som følge av inflammatorisk prosess;
 • Forbedre proteinsyntese i cellene i slimhinnen og venesveggene i endetarmen, og dermed påskynde helingsprosessen;
 • redusere sannsynligheten for komplikasjoner som manifesterer seg i form av lokal forgiftning;
 • lindre smerte, hevelse, kløe og brenning;
 • tørt skadet vev (stoffet har bevist seg i behandlingen av gråtende hemorroider).

Ovennevnte egenskaper av Levomekol gjør det hensiktsmessig å bruke det ikke bare i de tidlige stadier av den patologiske prosessen, men også for å stabilisere pasientens tilstand etter kirurgisk fjerning av hemorroider, så vel som i tilfeller hvor sykdommen er komplisert.

Før du bruker salven, vaskes det analare med rent, kaldt vann og tørkes med et håndkle. Det anbefales å bruke Levomekol på hemorroider før sengetid. Anusområdet er dekket med en ren kuttet gasbind.

Behandlingen utføres med en 10-dagers kurs. I løpet av denne perioden går forverringen av sykdommen inn i en remisjon fase. Lengre bruk er mulig bare etter samråd med lege.

Det er umulig å helbrede helt hemorroider med Levomekol alene, behandlingen må være omfattende.

Levomekol med brannskader

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er kloramfenikol (kloramfenikol), som er et universelt antimikrobielt middel.

Kloramfenikol er effektiv mot mange bakteriestammer, så vel som mot enkelte virus.

Ikke mindre viktig for forbrenninger og stimulering av immunsystemet. Metyluracil, en del av salven, stimulerer dannelsen av interferon og leukocytter. Interferon har immunstimulerende og antivirale effekter, og leukocytter beskytter kroppen mot patogener.

Metyluracil påvirker også celledeling og vekst, noe som gjør det mulig å akselerere vevsreparasjon i lesjonsfokuset.

Hjælpe stoffer (grunnlaget for stoffet) øker effektiviteten av aktive stoffer, spesielt i nærvær av nekrotiske masser og pus.

Medikamentet desinfiserer og gjenoppretter ødelagt vev, reduserer hevelse, stopper den purulente prosessen. På grunn av det faktum at den har en vannbase, absorberes den raskt i stoffet og vaskes lett av.

Dette tillater deg å bruke Levomekol salve fra brannskader av en hvilken som helst grad (inkludert 3. og 4., som er ledsaget av massiv nekrose med vevsavbrudd), men i alvorlige tilfeller er legemidlet foreskrevet som et ekstra middel mot bakgrunnen av generell terapi.

Før du bruker Levomekol til brannskader, vaskes den berørte overflaten, deretter dekkes med en serviett fuktet i salve. Bytt dressinger produsere opptil 5 p. / Dag.

Levomekol for akne

Ofte brukt salve og akne på ansiktet. Verktøyet brukes på særlig stor purulent akne (helst ved sengetid).

Etter at absessen har åpnet, ligger Levomekol i sårområdet.

Bruk av salve i veterinærmedisin

Indikasjoner for bruk i veterinærpraksis er purulente sår infisert med blandet mikroflora og andre purulent-inflammatoriske prosesser (for eksempel infeksiøs otitis eller alvorlige former for akutt betennelse i analkjertlene hos hunder).

Salven påføres ekstremt og eksternt. Den sterile gaze servietter impregnert med den pålegge på en sår overflate og fikse en bandasje. I de purulente hulrommene forvarmet til kroppstemperaturen til dyret (35-40 ° C) injiseres legemidlet med en sprøyte.

Forbindinger gjøres hver dag til såret er renset.

Ved smittsomme betennelser i slimhinnene og huden blir salve påført på det berørte området med et tynt lag på 1-2 p. / Dag. til full gjenoppretting. Legemidlet kan brukes både separat og som et supplement til hovedbehandlingen.

overdose

Ved overdosering er det mulig å øke manifestasjonene av bivirkninger.

Langsiktig (mer enn 5-7 dager på rad) fremkaller ekstern bruk ofte utviklingen av kontakt sensibilisering, noe som kan føre til overfølsomhetsreaksjoner som oppstår når neste bruk av en salve eller doseringsformer for systemisk bruk, som inneholder dioksometyltetrahydropyrimidin og kloramfenikol.

interaksjon

Det er nødvendig å unngå samtidig bruk av salve Levomekol med hemopoiesis-hemmere legemidler: cytostatika, sulfonamider, derivater av pyrazolon.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Oppbevares ved temperaturer under 25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Spesielle instruksjoner

Bruk av stoffet kan føre til en økning i reaktiv følsomhet i huden, som videre ledsages av overfølsomhetsreaksjoner ved bruk av Levomekol eller dioksometyltetrahydropyrimidin med kloramfenikol i form av medisinske former for systemisk virkning.

Hvis det er nødvendig å bruke salven i mer enn 30 sammenhengende dager, er det nødvendig å overvåke klinisk analyse av perifert blod.

Unngå kontakt med slimhinner og øyne.

Er levomekol et antibiotikum eller ikke?

Legemidlet betraktes som et antibiotikum, fordi det i tillegg til det sårhelende stoffet også inneholder det antimikrobielle stoffet kloramfenikol.

Analoger av Levomekol

Synonymer: Levometil, Netran.

Analoger av salven, lignende i virkningsmekanismen: Levomitsetin, Levosin, Lingesin, Protegentin Salve, Streptonitol, Fastin 1.

I gynekologi og hemorroider kan i noen tilfeller Methyluracil stearinlys brukes som en analog av stoffet.

Levomekol eller Vishnevsky salve - som er bedre?

Grunnlaget for Vishnevsky salve er xeroform, bjørktjære og ricinusolje. Levomekol har lokal antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning, bruk av Vishnevsky salve gir lokal irriterende og antiseptisk effekt.

Levomekol er foreskrevet hovedsakelig for behandling av svært betent, purulent infiserte sår (i fasen av sårbetennelse). Ifølge Wikipedia brukes Vishnevsky-salve hovedsakelig i regenereringsfasen av sårprosessen: balsamisk liniment stimulerer reparasjon og granulering av vev i det regenererende såret.

Liniment er kontraindisert i ikke-sanitiserte, purulente prosesser (panaritium, furuncle, carbuncle, etc.), men bruk i disse tilfellene gjør det mulig å øke såringen og rense såret i fremtiden.

Antiseptisk inneholdt i Vishnevsky salve penetrerer huden i konsentrasjoner utilstrekkelig for sin bakteriedrepende virkning. Tar og ricinusolje stimulerer lokal blodsirkulasjon i festering-regionen og betennelse. Forløpet av den patologiske prosessen forverres av en økning i smerte, utvidelse av det purulente hulrom og akkumulering av ekssudat.

Vishnevsky salve er hydrofob, så dets bruk for behandling av purulente sår tillater ikke normal utstrømning av sårsekresjon, og dens antimikrobielle komponent frigjøres ikke og har ikke den nødvendige effekten.

Levomekol er en hydrofil vannoppløselig substans. Antibiotika som er inneholdt i det, passerer lett fra salven til såret. Den osmotiske aktiviteten til legemidlet er 10-15 ganger større enn effekten av hypertonisk oppløsning og varer fra 20 til 24 timer. I dette henseende er effektiv behandling på såroverflaten nok 1 dressing per dag.

Hva skal jeg velge, Ichthyol salve eller Levomekol?

Iktyolsalve har en keratoplastisk, antiseptisk, antiinflammatorisk og lokalbedøvende effekt.

Verktøyet regulerer vaskulær tone og har en gunstig effekt på betent hud og subkutan lag. Indikasjonene for bruk av Ichthyol er hudsykdommer, leddgikt og neuralgi.

Dermed har legemidlene forskjellige indikasjoner på bruk, noe som gjør det ukorrekt å sammenligne dem.

For barn

I pediatri er legemidlet foreskrevet for barn eldre enn 3 år.

Levomekol under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Anmeldelser Salve Levomekol

Oppriktig dårlige anmeldelser om Levomekol finner svært vanskelig. Legemidlet er fortjent betraktet som en gunstig salve av kirurger. Vannbasen lar deg behandle dem infiserte sår fra de første dagene av den patologiske prosessen. Salve effektivt bekjemper bakterier, reduserer ekssudasjon og hevelse, og hjelper til med å fjerne pus og nekrotiske masser.

Salve brukes til kirurgi, gynekologi, tannbehandling, urologi, som et middel for hemorroider i proktologi (komprimerer med Levomekol med hemorroider, akselererer remisjonen av den forverrede sykdommen og forhindrer utviklingen av komplikasjoner).

Velprøvd salve Levomekol og akne. Anmeldelser og fotografier gjør at vi kan konkludere med at stoffet raskt og effektivt håndterer inflammet, purulent akne.

Som en analog av salven kan man bruke atraumatisk salve dressing VoskoPran med levomekol.

Hvor mye koster Levomekol salve?

Prissalve Levomekol i Moskva - fra 46 rubler. Pris Levomekol i Ukraina - fra 7,2 UAH.

Salve dressing med levomekoly VoskoPran kan kjøpes i gjennomsnitt for 320 rubler. per pakke nummer 5. Den gjennomsnittlige kostnaden for samme emballasje i ukrainske apotek er 420 UAH.

Salve Levomekol: Hva er brukt, instruksjoner, pris, analoger, vurderinger

Hvert hjem har sin egen måte å behandle kvelder, akne, karbonhinner, purulente sår, kutt, men det mest effektive middelet for øyeblikket er Levomekol-salve, som kan takle alle skader på menneskelig hud.

 • Rask navigering på artikkelen:
 • Salve Levomekol. Hva brukes til (bilde av stoffet)
 • Levomekol, indikasjoner på bruk, pris
 • Antibiotisk eller ikke
 • Levomekol (salve), sammensetning, bruksanvisning
 • Levomekol, holdbarhet
 • Levomekol (salve), dens egenskaper, som hjelper
 • anmeldelser

Legemidlet er produsert av innenlandske produsenter og fungerer som et antibiotikum og anestesi som kan behandle skadede områder av kroppen for brannskader, inkludert de av kjemisk natur.

Salven selges i rør og banker. Salget utføres uten lege resept på hvert apotek. Bruk av strengt ekstern natur. Innholdet i salven har antiinflammatorisk, antimikrobiell, helbredende, rensende, antibakteriell egenskaper.

Viktig å vite! Bruk av salve Levomekol bare ekstern!

Salve Levomekol. Hva gjelder prisen for

Sammensetningen av stoffet inneholder følgende stoffer: metyluracil, kloramfenikol og etylenglykol. Polyetylenoksyd er basisen for blandingen, hvilket gir adsorberende tilstand og tetthet av produktet.

Salve påvirker forsiktig lærvevet, uten å påvirke integriteten til membranene i biologiske strukturer. Antibakterielle egenskaper bidrar til behandling av purulent betennelse.

Metyluracil aktiverer produksjonen av interferon og fremmer vevreparasjon. Interferon bidrar til å gjenopprette fra ulike patologiske problemer i kroppen.

[bokstype = "info"] Kostnaden for midler kan variere noe, avhengig av produsenten, og beløper seg til 100 til 150 rubler per rør. [/ boks]

På grunn av egenskapene, kan du forbedre immuniteten ved å stimulere syntesen av leukocytt blodceller. Hovedoppgaven er å beskytte kroppen mot skadelige bakterier. Som et resultat forsterkes antiinflammatoriske egenskaper og regenerering av huden.

Levomitsetin virker som et antibiotikum som dreper Pus-analysen, stafylokokker, E. coli, streptokokker - anaerobe og aerobe mikroorganismer. Komponentene i dette stoffet kjemper med farlige organismer, og endrer proteinceller i sine celler.

Stoffet kan være vanedannende, men prosessen er sakte, så du kan bruke det i lang tid.

Kostnaden for midler kan variere noe, avhengig av produsenten, og beløper seg til 100 til 150 rubler per rør.

Levomekol, indikasjoner for bruk

Bruk av salve er tilrådelig for forebygging eller behandling.

Den har en rekke prosesser som kan hjelpe med følgende patologiske problemer:

 • For sår (trofisk) - som et antiseptisk middel.
 • Når sår (purulent) - fjerner den inflammatoriske prosessen, nøytraliserer dannelsen av pus og fjerner patogener fra patogener.
 • Når kokes - som en antibakteriell substans.
 • Ved forbrenning (2 og 3 grader) - bidrar til restaurering av vev, fjerning av ødem, opphør av betennelse.

For profylaktiske formål, bør det brukes til bryst, sår, kutt, eksem, sprekker og kirurgiske suturer.

Levomekol kan hjelpe til med ulike patologiske problemer.

Det brukes med hell til å forebygge sykdommer og rask helbredelse.

For behandling av ambulanser brukes salve i mange medisinske områder og er uunnværlig for følgende problemer:

 • Sykdommer i livmorhalsen (ulike erosjoner), inflammasjon av eggstokkene - i gynekologi.
 • Ved behandling av hemorroider - i proktologi.
 • Med periodontal sykdom, stomatitt - i tannlegen.
 • Når otitis, bihulebetennelse - innen otolaryngologi.

Levomekol - antibiotika eller ikke

Sammensetningen av den populære salven inkluderer høyhastighets chloramphenicol - et antibiotikum. I motsetning til de som er brukt på innsiden, kan denne brukes lenge uten å bekymre deg om avhengighet.

Som et resultat av denne sammensetningen er det kontraindikasjoner for bruken. Det er forbudt å bruke salve til gravide og ammende mødre. Du kan kjøpe stoffet på hvert apotek, henholdsvis, som karakteriserer det som et trygt stoff.

Det er forbudt å bruke salve til gravide og ammende mødre.

Det er kontraindikasjoner for bruk i tilfelle overfølsomhet overfor produktene som utgjør produktet. Langvarig bruk av stoffet kan forårsake allergi på huden, men resultatene viser at sjansene er ekstremt lave. Flere restriksjoner på bruk av salve nr.

Vær oppmerksom på! Levomitsetin - et antibiotika i sammensetningen av salven Levomekol, i stand til å takle de fleste skadelige bakterier!

Levomekol (salve), sammensetning, bruksanvisning

Bruk av Levomekol salve er bare ekstern, det anbefales ikke å bruke det muntlig. I tilfelle kontakt med slem overflate eller munn, skyll grundig med vann.

Det er nødvendig å påføre jevnt med et lite lag, uten å gni eller massere, og dekker området med en klut i form av en komprimering.

Det er nødvendig å påføre jevnt med et lite lag, uten å gni eller massere, og dekker området med en klut i form av en komprimering.

For interne sår brukes en bomulls- eller gassbindingspute hvor sammensetningen påføres og settes inn i sårpunktet, vanligvis gjort ved behandling av erosjon, bihulebetennelse eller otitis.

Et smalt sår behandles med en sprøyte, som inneholder salve og dekket med materiale. Gjennomsnittlig behandlingsperiode er 5-7 dager, 1-2 ganger om dagen, et middel blir brukt, avhengig av skaden.

Når øret er betent, er det laget en vatt av bomullsull, gasbind, dekket med et lite lag med salve og satt inn grundig i øret i 12 timer. Den samme metoden for behandling av sykdommer i nesehulen - sinus.

Området dekket med purulent akne er smurt med preparatet og holder seg over natten. Når du fjerner pus, må du gjenta prosedyren.

Kombinere salve med forskjellige stoffer anbefales ikke, kan negative reaksjoner oppstå. I 40 g av stoffet innbefatter metyluracil 1,6 g, polyetylenoksyd 400-30,48 g, kloramfenikol 0,3 g, polyetylenoksyd 1500- 7,62 g.

Verktøyet er laget i et aluminiumrør 25 g, 30 g, 40 g og en krukke på 100 g, 1000 g.

Levomekol, holdbarhet

Salgsperioden for salven er opptil tre år. Verktøyet anbefales ikke til bruk etter datoen som er angitt på etiketten. Vanligvis, etter slutten av holdbarhet, forblir en måned på lageret, som er lagt av produsenten.

Etter slutten av denne perioden er to problemer mulige: En sterk allergisk reaksjon eller mangel på riktig effekt, det vil si, det vil ikke ha en terapeutisk effekt. Oppbevares ved temperaturer ikke over 25 grader og opp til barns rekkevidde.

Levomekol (salve), dens egenskaper, som hjelper

Levomekol fra blåmerker

Ved skade eller vaskulær distensjon dannes en blåmerke. Hvis det ikke er noen ekstra hard skade, bør en kald komprimering brukes. Is påvirker innsnevringen av blodårene og fører til fjerning av ødem, rødhet og blåmerke.

Levomekol hjelper fra blåmerker

Varmeksponering er kontraindisert, da det bare forverrer utseendet og styrker ødemet. Etter å ha behandlet slitasje med en spesiell antiseptisk, må du bruke salve. Levomekol, på grunn av sammensetningen, akselererer helbredelsesprosessen av blæren, har beskyttelse mot betennelse og mikrober.

Hvis den går inn i såret, aktiverer den regenerering, den beste effekten vil oppnås hvis du dekker skadeområdet med et smurt salvebandasje.

Papillomas levomecol

Papillomer dannes som et resultat av et humant virus i form av hudlesjoner. I tillegg til et ubehagelig utseende kan de forårsake alvorlige sykdommer, inkludert kreft.

[boks type = "info"] Salve forbedrer arbeidet med immuncellene i øvre huddeksel, hvorved skallet fjernes fra proteiner og eliminerer infeksjonen. [/ boks]

Salven bidrar til å forbedre arbeidet med immuncellene i den øvre huden, hvorved membranen fjernes fra proteinene og eliminerer infeksjonen.

Hjelper med å forhindre utseende av papillomer og spredning. Det anbefales å bruke en bomullspute, et smurt stoff og lett gni inn i det berørte området. Som et resultat, bekjemper infeksjon uten kirurgi og smerte.

Levomekol med herpes på leppene

Herpes er en virussykdom som kommer inn i kroppen gjennom slimhinnene i organene. Det manifesterer seg med en reduksjon i immunitet eller nerveoverbelastning i form av akne på leppene, som oppblåses med bobler med væske og briste om noen dager, og etterlater sår på lekekanten.

Levomekol vil også bidra til å bli kvitt herpes på leppene.

Levomekol brukes som forebyggende tiltak og behandling, da det senker betennelsen og bekjemper mikroorganismer. Komponentene i denne salven bekjemper virusinfeksjoner (Escherichia coli, Staphylococcus aureus) og gjenoppretter strukturen til skadede områder.

Det påføres 1-2 ganger om dagen ved å smøre med et lite lag av det berørte området. For beskyttelse mot bakterier er det bedre å bruke hansker og fett med en pinne med bomullsull, deretter dekke med et bandasjeskive.

Levomekol fra herpes (på andre deler av kroppen)

Dette middelet er en effektiv måte å behandle eventuelle purulente sår og inflammatoriske prosesser. Dermatologer anbefaler salven som regenereringsmiddel takket være metyluracil og kloramfenikol - antimikrobielle midler. De har unike egenskaper i behandlingen av viral herpes.

Det berørte området er smurt med et tynt lag og dekket med gasbind eller en bue, for seksuell herpes, bør du nøye bruke legemidlet til tourniquet og våt det infiserte området.

Levomekol for akne på ansiktet

Akneutslett bekymrer ikke bare ungdom, men også en ganske voksen generasjon, slik at måter å bekjempe akne har blitt utviklet. Slike utslett er knyttet til den aktive aktiviteten til bakterier i menneskekroppen - streptokokker og stafylokokker.

Levomekol kan brukes til å bli kvitt akne i ansiktet.

Derfor er Levomekol ideell for å fjerne røde og edematøse spor, ettersom det trenger dypt inn i hudlaget og garanterer helbredelsen av det hatet utslett. Påfør salven kan være for små og store sår, fordi verktøyet ble opprettet for slike sår.

Metoder for behandling:

 • Enkel ålfett med bomullspinne, punktbevegelser.
 • Dekk området med mye akne med et tynt lag av salve i 15 minutter. Effekten er merkbar nesten om et par dager, de blir mindre og rødhet vil gå bort.
 • Intern akne bør bli grundig blottet, rubbing massasje bevegelser eller lage en natt maske av flere lag av gasbind, sikre en bandasje.

Den samme metoden bør brukes når det er omfattende utslett på kroppen med utslett.

Viktig å vite! Ansiktets hud er veldig delikat, og det er bedre å først teste for følsomhet for stoffet.

Levomekol fra hemorroider

Antibakterielle egenskaper av salven er svært vellykket i behandlingen av hemorroider, det er bare nødvendig å salve området en gang for å redusere betennelsesprosessene. Levomekol vil redusere irritasjonen av slimhinnen og hudintegratet, noe som resulterer i at smerte og ubehag vil redusere.

Med innføring av rektal vei vil øke virkningen på infeksjonen. Metyluracil fremmer akselerert vevsgenerering, som gjør det mulig å stimulere beskyttelsesfaktorer til celler og vev.

På grunn av egenskapene dannes hvite blodlegemer og røde blodlegemer, som er i stand til å ødelegge skadelige bakterier.

Etylenglykol hjelper kroppen å kvitte seg med nekrotiske celler, fremskynde helbredelse. Som et resultat av den generelle innsatsen til ovnens komponenter, hjelper dette verktøyet perfekt med hemorroider.

Levomekol i nesen med sinus

Dette stoffet brukes til betennelse forårsaket av bakteriell infeksjon.

En slik konklusjon kan kun gis av en spesialist, derfor er det viktig å konsultere en lege.

Hvordan lage en bomullssele

Metode for bruk av salven for bihulebetennelse:

 • Forbered en bomullstrå og medisin for fri adgang.
 • Harness tett vri, gjør noen stykker.
 • Dyp bomullsull i medisinen.
 • Sett inn i ett nesebor.
 • Hold i denne tilstanden fra 4 til 6 timer.
 • Gjenta prosedyren for det andre neseboret.

Viktig å vite! Det er forbudt å bruke stoffet til et barn eller en gravid kvinne i behandlingen av rhinitt uten legenes henvisning!

Levomekol fra forkjølelse

For behandling av rhinitt kan du bruke metoden beskrevet ovenfor. Tross alt, med riktig og rettidig tiltak, vil komplikasjoner ikke følge. Egenskapen til salven er ideell for antivirale, regenererende og antibakterielle effekter i forkjølelse.

Levomekol med brannskader

For førstehjelp ved brannskader, er det nødvendig med et preparat som inneholder panthenol som kan avkjøle det skadede området. Ved infeksjon vil Levomekol komme til redning.

Det har en rekke fordeler ved bruk for brannskader: kampen mot sårforfall, fjerning av betennelse, vevreparasjon. Hvis det brente området er stort, må du ta en steril klut, suge den i salve og bandasje.

[bokstype = "info"] Førstehjelp til brenning krever et preparat som inneholder panthenol som kan avkjøle det skadede området. Ved infeksjon kommer Levomekol til redning. [/ Box]

Effekten av stoffet varer 15 timer, etter slutten av perioden må du gjenta prosedyren.

Levomekol med koke

En av de beste behandlinger for kokos er Levomekol. Som nevnt ovenfor inneholder den metyluracil, det er en gunstig effekt på kroppens immunsystem. Stoffet forbedrer beskyttelsen og skyver for produksjon av interferon.

Salve har et sett med egenskaper som forbedrer arbeidet til hverandre og kollektivt løser problemer med koke. På grunn av dette, fortsetter den antibakterielle effekten på stedet ved bruk av stoffet på det purulente området.

Bruksmetoden er ganske enkel: en salve påføres bomullsirkelen, påføres furuncleen og forsegles med en limpasta. Etter modning åpnes en abscess, og dressingen endres hver dag.

Salve Levomekol er et universelt middel for profylaktisk bruk og behandling av mange sykdommer. Sammensetningen er valgt på en slik måte at verktøyet var en multifunksjonell og universell assistent i hver persons hjem.

Instruksjoner for bruk salve Levomekol:

Hvordan kurere en furuncle i nesen med Levomekol salve:

Detaljer om hvordan du bruker Levomekol salve:

Hva hjelper Levomekol salve: bruksanvisninger

Levomekol er et kombinert preparat for ekstern bruk med antibakteriell og regenererende virkning.

Den består av kloramfenikol og metyluracil. På grunn av den felles virkning av disse komponentene utvikles en antiseptisk og antiinflammatorisk effekt på salget av salven. Det brukes direkte på stedet for den patologiske prosessen (vanligvis i sår); kan brukes i abdominal kirurgi ved å injisere stoffet gjennom dreneringsrørene.

Legemidlet er mye brukt i purulent kirurgi ved behandling av inflammatoriske og smittsomme prosesser.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det kombinerte legemidlet for lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning.

Salgsbetingelser for apotek

Utgitt uten lege resept.

Hvor mye koster Levomekol salve? Gjennomsnittlig pris på apotek er 140 rubler.

Frigi form og sammensetning

Levomekol er produsert i form av salve til ekstern bruk. Ett gram medikamentet står for 7,5 mg kloramfenikol og 40 mg metyluracil. Salven har en tykk konsistens og en lysegul fargetone. Ett rør inneholder 40 mg av legemidlet.

 • Verktøyet består av kloramfenikol og metyluracil. 1 g inneholder komponenter i en mengde på 0,0075 g og 0,04 g (henholdsvis). Salve er laget på basis av polyetylenoksyd.

Farmakologisk virkning

Hva hjelper? Levomekol er et eksternt kombinert middel som har antiinflammatoriske, antibakterielle og regenererende effekter. På grunn av innholdet av kloramfenikol har stoffet en antimikrobiell effekt. Salven er effektiv mot resistente gramnegative mikrober (stafylokokker, Pseudomonas aeruginosa, E. coli).

Metyluracil, som er i stand til å trenge inn i dypet, har regenererende effekt for å aktivere syntesen av nye celler og metabolske prosesser på mobilnivå. Dette fører til rask helbredelse av sår, reparasjon av vev. Også stoffet har anti-ødemaktivitet - det er i stand til å eliminere overflødig væske i vevet.

Metyluracil kan aktivere syntesen av interferon med antiviral aktivitet. Derfor har Levomekol en uttalt immunostimulerende effekt. Den antiinflammatoriske effekten av salven skyldes kombinasjonen av antibakterielle og anti-ødemeffekter.

De aktive ingrediensene i salven er i stand til å trenge inn i dermis dype lag uten å skade cellemembranen. Samtidig vil forekomsten av pus i såret eller en stor akkumulering av døde celler ikke redusere effekten av Levomekol.

Indikasjoner for bruk

Takket være kloramfenikol, som er en del av sammensetningen, har salven en kraftig antimikrobiell effekt, som ødelegger mange bakterier. En annen effektiv komponent av stoffet er metyluracil, som stimulerer vevregenerering og akselererer sårheling.

Hva er Levomekol salve foreskrevet for? Indikasjonene for bruk er som følger:

 • brenner 2, 3 grader;
 • postpartum suturer;
 • bihulebetennelse;
 • ørebetennelse;
 • purulente sår;
 • bedsores, trophic ulcers;
 • hemorroider;
 • hudutslett (akne, akne);
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen
 • hevelse;
 • postoperative komplikasjoner.

Legemidlet behandler sår som festes under herpes, brukes til balanopostitt, cystitis, purulente betennelser i den øvre delen av ørekanalen, lymfadenitt, i postpartumperioden (hvis det er sprekker og tårer). Verktøyet har bevist sin effektivitet ved å eliminere betennelse i munnhulen i tannlegen. Levomekol brukes til å redusere vevsvev og lindre smertefull implantasjon og fjerning av tenner.

Kontra

Når du bruker Levomekol, er det verdt å stoppe for å bruke andre lignende salver og medisiner. Pass på at verktøyet ikke faller inn i øynene eller spiserøret. I tilfelle kontakt, skyll øynene med rikelig med rennende vann.

Hvis salven kommer inn i magen, bør den umiddelbart vaskes med vann, med tilsetning av noen få tabletter av aktivt kull.

Bruk under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Dosering og metode for bruk

Instruksene for bruk indikerer: Levomekol salve brukes eksternt, og fyller nøye alle nekrotiske områder med purulente sår. Det anbefales å bruke sterile gasbind servietter gjennomvåt i salve.

For å fylle vanskelige å nå purulente hulrom, kan legemidlet innføres ved hjelp av en sprøyte gjennom et kateter eller dreneringsrør, som forvarmer salven til en temperatur på 35-36 ° C.

Forbandet bør endres 1 gang per dag i den perioden som er nødvendig for den absolutte opphør av den purulent-nekrotiske prosessen.

Bivirkninger

Det aktuelle stoffet tilhører gruppen av lavreaktive midler. Som et resultat er bivirkninger bare tilstede nominelt. Aktive ingredienser fremkaller bare lokale allergiske manifestasjoner og reaksjoner:

 • rødme;
 • brennende følelse;
 • kløe;
 • elveblest;
 • dermatitt på applikasjonsstedet;
 • lokal ødem.

Noen pasienter utvikler en følelse av generell svakhet. Symptomene som er nevnt ovenfor er et viktig argument for å slutte å bruke Levomekol. Ved bruk av vaginale tamponger kan candidiasis forekomme.

overdose

Overdosering ble ikke observert.

Spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke Levomekol salve, bør du lese nøye instruksjonene for stoffet.

Det er viktig å bruke legemidlet i ambulant eller ambulant behandling i en medisinsk institusjon, spesielt hvis det er nødvendig å administrere salven i det purulente hulrommet under aseptiske forhold for å forhindre inntak av bakteriell infeksjon.

Drug interaksjon

Bruk ikke Levomecol samtidig med andre salver av lignende tiltak: i dette tilfellet vil effektiviteten av begge legemidlene bli redusert. Det virker ikke med midlene for oral administrasjon, da den går forbi sirkulasjonssystemet.

anmeldelser

Vi plukket opp noen vurderinger av personer som brukte Levomekol salve:

 1. Olga. Jeg vet at Levomekol ofte brukes i gynekologi. Jeg prøvde rette på meg selv for 10 år siden, da etter fødsel ble sømene skilt. Salve perfekt healer, som om å trekke alle sårene. Anmeldelser av andre kvinner vil bekrefte ordene mine. Flere ganger brukte salven etter å ha åpnet en tenårings sønns koker. Sårene helbredet raskt, uten komplikasjoner.
 2. Tatiana. Veldig fornøyd med bruk av Levomekol salve. I flere år led hun av hemorroider. Som foreskrevet av legen, brukte hun en salve som lettet betennelsen og drepte den patogene mikrofloraen.
 3. Anatoly. For noen måneder siden fikk jeg en håndbrenning. Såret begynte å festes. Ved hjelp av Levomekol salve var det mulig ikke bare å rense såret fra pus på kort tid, men også å helbrede det vesentlig.
 4. Sasha. En salve med levomekolom ble påført meg av en kirurg til min modningskoker, i tillegg til antibiotika (augmentin), pluss ølgær. Og jeg behøvde ikke å åpne den purulente staven, han kom ut, da gikk dressingene og såret ryddet. Så å sette på sår bidrar til å myke huden over pus og bryter seg gjennom seg selv uten hjelp av en skalpell.

analoger

Levomekol har preparater - synonymer, det vil si stoffer som inneholder de samme kjemiske forbindelsene som aktive ingredienser. Følgende legemidler er synonymt med Levomekol:

 • Salve Levometil, brukt eksternt;
 • Salve Netran, brukt eksternt.

I tillegg til synonymer har Levomekol salve analoger - legemidler som har en lignende effekt og terapeutiske effekter, men inneholder andre stoffer som aktive ingredienser. Analoger av salven Levomekol er følgende stoffer:

 1. Salicyl-sinkpasta med kloramfenikol, påført eksternt.
 2. Salve Levosin, ekstern.
 3. Salve Lingezin, ekstern.
 4. Salve Protegenin, ekstern.
 5. Salve Streptonitol, ekstern.
 6. Salve Fastin 1, ekstern.
 7. Fugentin-dråper brukes til inntasting i nesekanaler og ører.

Før du bruker analoger, kontakt legen din.

Hva er bedre - Levomekol eller Vishnevsky salve?

Narkotika har et helt annet handlingsprinsipp. Vishnevsky salve er effektiv i regenereringsfasen av sårprosessen og kan ikke brukes dersom pasienten har purulente og sterkt betente sår.

Til tross for at Vishnevsky salve inneholder et antiseptisk middel i sammensetningen, er konsentrasjonen ikke nok til å gi en full bakteriedrepende effekt. Og tjære- og ricinusolje lindrer ikke bare betennelse, men forverrer også situasjonen ved å stimulere blodsirkulasjonen i det berørte området.

Lagringsforhold og holdbarhet

Holdbarheten til Levomekol salve er 3,5 år fra fremstillingsdatoen. Legemidlet bør oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn + 30º C utenfor barns rekkevidde.

Flere Artikler Om Typer Acne