Levomekol - salve, som brukes til å akselerere behandlingen av purulente abscesser. Det ble utviklet av Kharkov forskere.

Det brukes også til behandling av kokos i det akutte stadium, for å stimulere immunmodulerende effekter.

Denne salven inneholder ikke formbyggingskomponenter, det vil si at det ikke er grunnlag i det.

Alle komponenter er bare aktive ingredienser.

Hvordan tar du det riktig og er det noen kontraindikasjoner for dette?

Oversikt over stoffet Levomekol

Levomekol er en blanding av en immunmodulerende komponent og et antibiotikum, på grunn av hvilket det forbedrer den naturlige lokale beskyttelsen av huden mot virkningen av bakterier. Og antibiotika undertrykker spredningen av infeksjon, akselererer utstrømningen av pus.

Den antibakterielle effekten skyldes undertrykket av syntesen av det aktive protein i infeksjonscellene.

Følsom for virkningen av Levomekol gram-positive og gram-negative anaerobe og aerobic bakterier, slik at det kan kalles et bredspektret antibiotika.

Koker - er en akutt purulent-inflammatorisk prosess med skade på hårroten (follikel). Det utvikler som regel grunnet blokkering av sebaceous kjertel eller dens betennelse. Oftest vises disse på ansiktet, og størrelsen varierer fra noen få millimeter til 3-6 centimeter.

Hvordan hjelper Levomekol bli kvitt dem? Ved å styrke immunsystemets virkning og antibakteriell effekt. Samtidig er det billig, og har praktisk talt ingen bivirkninger, noe som bidro til sin popularitet. Den brukes, inkludert i kirurgi for behandling av sår etter åpning av sår (inkludert koker).

Sammensetning og farmakologisk virkning

Den farmakologiske virkningen av salven er helt på grunn av sammensetningen. Og det inkluderer et bredspektret antibiotika Chloramphenicol og den immunmodulerende komponenten Methyluracil. Effekten av bruken av salven er bevart i nærvær av purulente masser og nekrotisk vev (død, der det ikke er nominell blodstrøm). Legemidlet får lov til å brukes eksternt for eventuelle purulente prosesser, furunkulose - blant dem.

Det er også kjent at bruk av Levomekol stimulerer regenerering, akselererer helbredelse, men på grunn av mangel på fettmasse i sammensetningen forhindrer det ikke såret i å stramme under naturlig trombose.

Det er derfor, for å akselerere helbredelsen av postoperative suturer, er Levomekol foreskrevet i kombinasjon med antibiotika tatt som injeksjoner eller oralt.

Salven fungerer bare lokalt, det vil si på applikasjonsstedet uten å trenge inn i de dypere lagene i huden (men til hårsekkelen kommer det gjennom de tilgjengelige naturlige porene og kanalene).

Skjema for utgivelse

Levomekol er produsert i form av en hvit salve (av og til oppnår den en gulaktig fargetone, som på ingen måte påvirker farmakologisk virkning).

Produsenten tilbyr for tiden salve i rør av 25, 30 og 40 gram med beskyttelsesdeksel.

Alle rør må være forseglet (beskyttende metallmembran, som åpnes før første bruk). Kombinasjonen og andelen aktive ingredienser holdes alltid på et jevnt nivå.

Handlingsprinsipp på kjelen

Siden koktene alltid komplementeres av infeksjon i hårfollikelområdet - dette fremkaller purulent betennelse.

Levomekol, som kommer på huden og penetrerer gjennom porene til hårroten, undertrykker aktivt smittevernet, reduserer dets tilstedeværelse, og styrker samtidig den lokale antibakterielle beskyttelsen av huden, og dermed akselererer syntesen av pus og deaktivering av patogener. Mot virus er effekten ikke så kraftig, men den har fortsatt et sted å være.

Levomekol akselererer også opphopningen av purulent masse og bidrar til rask utstrømning gjennom det naturlige dreneringshullet (eller selv om en abscess ble fjernet kirurgisk), forhindrer reakkumulering av pus (som er den gjenværende effekten av tilstedeværelsen av infeksjon).

Indikasjoner for bruk

Levomekol brukes kun under det akutte utviklingsstadiet, dvs. når det er klare tegn på infeksjon og tilstedeværelse av pus i hudabsessen. Den brukes også til:

behandling av purulente sår igjen etter koke;

akselerasjon av regenerering av trofasår;

behandling av koke, bortsett fra scenen når pus er borte, og såret begynner å stramme aktivt.

For å forhindre utseendet av nye koker blir salve ikke brukt.

Langvarig bruk av den endrer balansen mellom bakterier på overflaten av huden, noe som kan utløse utviklingen av andre hudsykdommer. Langsiktig bruk av salven anbefales ikke. Tillatbar behandlingsperiode er ikke mer enn 2 uker, hvoretter det anbefales å bruke en salve med inkludering av en annen gruppe i antibiotika.

Hvordan søke med kokos?

Det anbefales ikke å bare bruke salven til såret.

I henhold til produsentens instruksjoner, skal rene sterile gasbindekluter bli gjennomvåt i preparatet og løst plassert på såret (eller furuncle).

Det er også tillatt en liten innføring av salve gjennom en sprøyte inn i stedet for den purulente prosessen (stoffet oppvarmes til 36-37 grader Celsius), men denne prosedyren utføres bare på sykehuset (i klinikken). Hjemme bør det ikke utføres, da det er mulig å provosere en re-infeksjon av en abscess.

Så, det enkleste alternativet er hvordan å riktig bandasje:

 1. fjern den gamle bandasjen, vask det forsiktig med det såpe, hvor du planlegger å bruke salve (i stedet for vann og såpe, kan du bruke klorhexidin, hvis legen instruerer) og tørk den tørr;
 2. ta en gauze bandasje eller en steril bandasje, brett den i 3-4 lag;
 3. Påfør 2-3 gram salve på dressingen, forsiktig smøre den på overflaten av den vevde basen;
 4. Løst påfør et bandasje på kjelen, ikke utjevne;
 5. en gasbind dressing er festet til toppen eller på kantene med en gips.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

I henhold til produsentens anvisninger kan langvarig bruk av Levomekol salve provosere en allergisk lokal reaksjon (utslett), som helt forsvinner etter at bruken er avsluttet. Med forsiktighet foreskrives det for gravide kvinner for behandling av omfattende purulente sår på hudens overflate, siden antibiotika som er en del av det, har en resorptiv effekt (det kan trenge inn i blodet og følgelig til moderkaken i små konsentrasjoner).

Fra kontraindikasjoner til bruk av salven, utelukkes kun individuell intoleranse av komponentene i sammensetningen. Levomekol frigjøres uten resept. Om tilfeller av overdose i dag er det ikke kjent - det har ikke vært de som er dokumentert.

Levomekol - det beste verktøyet som drar pus. Når kokesalve akselererer healing, forhindrer reinfeksjon og akkumulering av purulente masser. Virkningen av stoffet er ikke avhengig av tilstedeværelsen av nekrotisk vev, så det er effektivt selv med store koder.

Salve "Levomekol" med kokos - en metode for behandling og analoger

Håper å bli kvitt hudproblemer folk ofte bruker narkotika som kan kjøpes over disk uten resept. Jeg vil råde deg til å behandle denne øvelsen med forsiktighet. Noen medisiner skal brukes i samsvar med instruksjonene foreskrevet av en lege og i alle fall ikke til selvmedisinering. Likevel er dette en utbredt praksis, og i denne artikkelen vil jeg snakke om hvorvidt det er mulig å bruke Levomekol i koke.

søknad

Hvis du ser på instruksjonene, vil det være skrevet at stoffet er indisert for behandling av sår i nekrotiske fasen. Koke - en akutt betennelse i talgkjertlene og hårsekker, ledsaget av en svulst, som er - dannelsen av puss. Derfor er det mulig å behandle koking med salve "Levomekol" og til og med anbefalt.

I tillegg er stoffet brukt til behandling av:

 • brannsår;
 • hemorroider;
 • muntlige sykdommer;
 • smittsomme gynekologiske sykdommer og erosjoner;
 • purulent betennelse i øret (mens salve er impregnert med en ledning av gasbind, som er grundig satt inn i øret);
 • og til og med i behandling av rhinitt.

I det sistnevnte tilfelle, smøre innsiden av neseborene i liggende stilling og vente inntil stoffet er fullstendig oppløst, eller legge dem fuktet turundy nese. Instruksjonen innebærer ikke slik bruk, men praksis med å behandle en slik rennende nese er vanlig, leger anbefaler ofte bruk av Levomekol. Og resultatene, ifølge vurderinger, er gode.

Levomecol behandler også postoperative sømmer, inkludert postpartum. Legemidlet bidrar til raskere helbredelse og forhindrer infeksjon. Verktøyet kan brukes på kutt og korn.

Ved alvorlige forbrenninger, vil behandling med Levomekol påskynde prosessen med vevregenerering og beskytte mot infeksjon.

Under forverring av hemorroider blir salver påført over natten etter en dusj. Innen ti dager behandles han med hemorroider, i hvilken tid symptomene gradvis avtar og remisjon oppstår. Verktøyet kan også injiseres i anus med en tampong (i tilfelle pasienten har rektale sprekker).

struktur

Kloramfenikol (kloramfenikol) og metyluracil, samt makrogol eller etylenglykol, brukes som aktive ingredienser i preparatet.

 1. Levomitsetin - er et bredspektret antibiotika, det stopper spredning av infeksjon.
 2. Metyluracil er et immunostimulerende middel, på grunn av sin effekt, blir prosessen med regenerering av skadede vev akselerert.
 3. Macrogol stabiliserer denne blandingen og har ingen aktiv virkning på kroppen.

Hvordan bruke

Salven er tilgjengelig i rør av forskjellige størrelser - fra 30 til 50 gram. Legemidlet er alltid vedlagt instruksjon. Det er nødvendig å bruke "Levomekol" lokalt og eksternt. I tilfelle av purulente sår impliseres sterile gazeforbindinger med midlet som deretter fylles med såret. En gang om dagen gjøres dressing til såret er fullstendig renset av purulent-nekrotiske masser.

Behandlingen av en vanlig kylling "Levomekol" er mye lettere. Før du bruker salven, behandle huden rundt den purulente kvise med klorhexidin eller et annet antiseptisk middel. Påfør deretter "Levomekol" med et tykt lag, legg et stykke bomullsull på toppen og fest "konstruksjonen" med en gips. Noen ganger lurer folk på hvor mye salve skal gjelde. Smykke nøyaktighet i dette tilfellet er ikke spesielt viktig, du kan fortsatt ikke overdrive det, behandle kjelen.

Verktøyet trekker raskt pus, og etter to eller tre dager vil kjelen åpnes. All denne gangen må du bytte bandasjen to eller tre ganger om dagen og smøre ansiktet ditt med en ny del av stoffet. Den siste dressingendringen av dagen bør gjøres ved sengetid, om natten.

Det åpnede furuncle hvorfra pus strømmet ut, bør behandles igjen med et antiseptisk middel. På dette stedet vil det være et åpent sår, som må være fullstendig fylt med "Levomekol" og dekket med et stykke bomullsull fuktet i salve eller et bandasje foldet flere ganger over det. Det er nødvendig å behandle såret på denne måten to ganger om dagen til fullstendig helbredelse. Det vil ikke ta mye tid - tross alt, vil stoffet, hvis det gjøres riktig, forhindre infeksjon, og vevregenerering vil bli rask.

Metoden, som du ser, er ganske enkel, krever ingen spesiell trening eller ferdigheter, og ifølge vurderinger går furunkulose med bruk av denne salven ganske raskt.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Instruksjonen anbefaler bruk av stoffet med forsiktighet under graviditeten. Faktum er at den viktigste aktive ingrediensen i "Levomekol" er antibiotikumet kloramfenikol, eller levomycetin. Studier har vist at det går inn i blodet, har en toksisk effekt på fosteret. Men hvis du bruker dette verktøyet lokalt til å behandle koke, har sjansene for at det vil skade en ufødt baby en tendens til null.

Forsiktighet bør utvises ved behandling av "Levomekolom" purulente sår i munnhulen - sår, periodontal sykdom og andre inflammatoriske prosesser. Hvis enda en liten del av stoffet svelges - og dette er mulig - er det svært sannsynlig at negative konsekvenser for fostrets utvikling er.

Under amming kan legemidlet kun brukes hvis du ikke ammer.

"Levomekol" kan heller ikke brukes til barn opptil et år, og hos noen voksne kan det økes følsomheten for visse komponenter i legemidlet. Som en bivirkning er allergiske reaksjoner med hudutslett mulig.

Samtidig er salven godt kompatibel med alle andre medisiner, og tilfeller av overdose med bruk er ikke løst. Det som generelt gjør det til et ganske sikkert stoff som ikke kan skade deg selv i prosessen med å koke behandling.

analoger

"Levomekol" i seg selv er ganske billig, koster sjelden mer enn hundre rubler, er tilgjengelig på apotek og er også effektivt i behandlingen av kokos. Så det er fornuftig å velge analoger bare hvis du har en individuell intoleranse mot komponentene. Erstatt "Levomekol" kan være en hvilken som helst antibakteriell salve bredspektret.

Dette kan for eksempel være streptonitol, som består av aminitrosol og sulfanilamid. Eller "Protegen", der de aktive ingrediensene er antibiotika gentamicin og erytromycin. Begge kan brukes til å behandle akne og furunkulose. "Streptonitol", i tillegg behandler atopisk dermatitt, komplisert ved bakteriell infeksjon.

Midler brukes eksternt, og når de påføres et sår, kan de forårsake smerte og en brennende følelse. Teknikken er den samme som for Levomekol, med forskjellen på at disse preparatene skal smøres med et tynt lag og kun 1-2 ganger om dagen.

En annen analog av Levomekol er Levosin salve. Her er i tillegg til levomycetin og metyluracil tilstede trimecain. Det er lokalbedøvelse, det er lavt giftig, irriterer ikke huden og lindrer samtidig smerte. Metoden for bruk av dette legemidlet er det samme som ved Levomekol.

Umiddelbart til legen

I sjeldne tilfeller forårsaker stoffet bivirkninger. Haster med å se lege:

 • Hvis tilstanden din forverres, steg temperaturen, du begynte å føle deg dårlig.
 • Hvis kulden begynte å skade sterkere, eller de ubehagelige opplevelsene spredte seg til de tilstøtende hudområdene, spredte rødheten ut, betennelsen ble lysere og hevelse dukket opp.
 • Hvis pus ikke kom ut av såret og holdt seg inne, selv om kjelen hadde åpnet, eller det er allerede borte i mer enn tre dager.

I de fleste tilfeller hjelper "Levomekol", men komplikasjoner er alltid mulige. Ikke risikere helsen din og ikke selvmord.

Hvordan behandler du kokt salve Levomekol?

Levomekol brukes aktivt i ulike medisinske områder hos barn og voksne. Legemidlet er nødvendig i kirurgisk praksis for behandling av purulente sår, brannsår, frostbit, sår for åreknuter. Ofte foreskrevet Levomekol med koke. Legemidlet bidrar til å redusere betennelse og redusere mengden purulent utslipp. Produktet er kun vist for ekstern bruk.

Narkotikaegenskaper

Levomekol selges i apotek i form av salve. Du kan kjøpe medisin uten resept. Legemidlet har 2 aktive ingredienser: Dioxometyltetrahydropyrimidin, kloramfenikol. Dioxometyltetrahydropirimidin er en komponent som akselererer de regenerative egenskapene til cellulære strukturer, og øker vevsheling. Kloramfenikol dreper bakterielle midler, hemmer reproduksjonen. Det forstyrrer veksten og utviklingen av Escherichia, pseudomonader, gonoré, stafylokokker. Ekstraelementer er polyetylenoksyder.

Levomekol brukes på ulike felt, men hovedformålet er behandling av kirurgiske sykdommer. Legemidlet er aktivt brukt til behandling av purulente sår. Salvens effektivitet er høy. Legemidlet bidrar til rask fjerning av pus, utseendet av granuleringer.

Behandling av koke med salve Levomekol utføres både hos barn og voksne. Medisinen bidrar til å raskt utvise pus fra en abscess, helbrede hudskade raskere, og forhindre spredning av infeksjon. Behandlingen av koker med Levomekol er tillatt dersom utdanningen er på ansiktet. Det er mulig å behandle kokos med salve Levomekol selv etter å ha brutt en abscess.

Levomekol kan brukes i nærvær av trykksår hos pasientene i sengetøy. Verktøyet hjelper til raskt å helbrede de berørte områdene i huden, forhindre suppuration og betennelse i sengene, spesielt i avanserte tilfeller.

Legemidlet kan brukes i nærvær av hemorroider. Legemidlet er vist å gjelde på sprekker og skadede noder. På bakgrunn av terapi blir sprekkene raskt strammet, frekvensen av nye sprekker vises.

I gynekologi er et middel foreskrevet for vulvitt, vaginitt, skade på huden på labia majora. Hos barn og voksne kan salven brukes til sinus, rennende nese. Legemidlet er tillatt å bruke i betennelse i lymfeknuter. Beauticians foreskrive Levomekol salve til behandling av akne og akne.

Det er lov å bruke salven i nærvær av herpes sår. Verktøyet dreper ikke virus, så behandlingen vil ikke være effektiv. Legemidlet kan bare akselerere helbredelsen av huden. Legemidlet er tillatt å brukes til ekstern otitis, furuncles av auricle.

Uønskede manifestasjoner inkluderer:

 • brennende, kløe, rødhet etter påføring;
 • angioødem;
 • bli med i en soppinfeksjon.

Gravide pasienter og ammende mødre Levomekol kan brukes i nærvær av purulente kirurgiske sykdommer, men bare som beskrevet av legen. I denne gruppen av pasienter bør behandlingen utføres under streng tilsyn av en lege. Den analoge av Levomekol er Vishnevsky salve, Solcoseryl, Bepanten.

Konseptet med koke, klinikk, de viktigste retningene for terapi

Koking er en utdannelse som dannes når sebaceous kjertlene bryter ned. Etter blokkering av sebaceous kjertel begynner sebaceous hemmeligheten å stagnere. Over tid medfører patogen bakteriell flora som forårsaker betennelse. Etter starten av den inflammatoriske reaksjonen begynner pus å samle seg på blokkeringens sted.

Som et resultat av denne mekanismen, vises en liten pimple først på huden, som raskt øker i størrelse. På huden på pasienten synlig tuberkulose. Rundt formasjonen er det en sterk rødhet i huden. Inne i elementet er pus. Kjelen er veldig smertefull, spesielt når du trykker den med fingeren. Pasienten kan oppleve en temperatur på opptil 37-38 ° C. Over tid blir huden på toppen av formasjonen tynnere og skadet. Pus begynner å la sin koker.

Behandling av koke er rettet mot bruk av antibakterielle midler. Hvis kjelen er veldig stor og ikke åpner seg selv, åpner kirurgen den. Etter operasjonen for å åpne kjelen, foreskrives Levomekol salve eller andre antibakterielle salver. Terapi utføres både før pusens gjennombrudd, og etterpå. Eksternt middel setter på en gauze bandasje og legges til en furuncle. Bandasjer endres daglig.

Behandling av koking Levomekol

I kirurgi brukes Levomekol fra kokos ofte. Levomekol kan brukes før gjennombrudd av pus. For påføring av medisin ta et bandasje, foldet flere ganger. Bandasje smeltet rikelig med salve. Forberedt bandasje påkaller. Dressing legges en gang om dagen. Hvis dannelsen av dårlig helbreder, kan du forandre dressingen to ganger om dagen. Levomekol behandling varer 5-7 dager. Levomekol med koker må ikke brukes mer enn 7 dager. Hvis kjelen ikke har helbredet, kan legen utvide behandlingen i ytterligere 3 dager.

Levomekol brukes sammen med antibakteriell terapi. Denne kombinasjonen undertrykker raskt suppuration og betennelse på kokestedet. Antibiotikabehandling er foreskrevet i 7-10 dager. Antibiotika administreres intramuskulært.

Med koker kan du spre Levomekol direkte på selve formasjonen. Påfør produktet på denne måten to ganger om dagen. Kurset terapi er 5-7 dager. Denne anvendelsesmåten er egnet for små koker.

Legemidlet kan også brukes etter å ha brutt en abscess. Levomekol satte på en gauze bandasje. Et bandasje påføres det berørte området. Effektiviteten av salven etter å ha brutt kjelen er nesten den samme, fordi medisinen ikke endrer egenskapene selv i purulent innhold. Legemidlet dreper bakterielle midler godt, selv i et purulent miljø. Behandlingen fortsetter i en uke i forbindelse med antibiotikabehandling.

Hos barn er kjelebehandlingsregimet det samme som hos voksne. Levomekol er godkjent for bruk hos barn fra 3 år. Legemidlet er ikke anbefalt til bruk hos pasienter under 3 år, da komponentene i et eksternt middel kan trenge inn i blodet og forårsake uønskede effekter. Hos små barn blir stoffet svært sakte utskilt fra kroppen, noe som kan gi komplikasjoner under behandlingen.

Levomekol hos barn under 3 år kan søke hvis det er en veldig stor koke. Når du bruker stoffet i nyfødte, bør du overvåke hele tiden. Barnet er vist en daglig forandring av dressinger gjennomvåt i Levomekol.

konklusjon

Levomekol tillatt å bruke i nesten alle pasientgrupper. For gravide kvinner, ammende kvinner og barn under 3 år, utføres behandlingen bare hvis det er angitt. Salven brukes som en del av kompleks terapi (sammen med systemiske antibiotika). Før du bruker legemidlet, kontakt lege. Ikke bruk stoffet selv. Med riktig tilnærming til behandling av koke, lindrer legemidlet den inflammatoriske prosessen godt, reduserer mengden av purulent innhold.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Regler for bruk av salve Levomekol i behandling av koke

Levomekol med kokos er en antibakteriell salve som fremmer rask helbredelse og forebygging av sykdomstilfelle. Håndter koker er nødvendig, med tanke på alle hygieneregler. Resultatet blir 2-3 dager senere.

Hjelper Levomekol hjelp fra koker?

Kok - subkutan suppuration av hårsekkelen forårsaket av stafylokokker. Plasser utseende chiryak umulig å forutsi. Det kan være lyske, rygg, ben og ansikt. Hovedbetingelsen er at det er en hårpære på huden. Staphylococcus er en patogen bakterier som passivt bor på overflaten av dermis, på hverdagsobjekter. Gunstige forhold er nødvendige for aktivering av bakterier - sår, skader, reduksjon av lokal immunitet.

Antibakterielle midler er effektive mot stafylokokker. Levomekol bekjemper stafylokokker, helbreder vev. Effektivitet sammen med tilgjengelighet forårsaker popularitet av salve.

Behandling av koker med salve levomekol kan utføres trygt hjemme.

Sammensetning og virkning av Levomekol

De aktive ingrediensene i stoffets sammensetning - antibakteriell kloramfenikol (kjent som Levometsitin) og Methyluracil - stimulerer healing, forbedrer stoffets lokale immunitet. Som et supplement er tilstede i sammensetningen av polyetylenoksid - et stoff som bidrar til å trenge inn i de aktive komponentene i cellene.

Levomekol har antimikrobiell virkning, bekjemper patogen mikroflora (streptokokker, stafylokokker, intestinale og Pseudomonas baciller). Komplekse egenskaper består i den antiinflammatoriske regenererende virkningen av komponentene som ikke bryter den cellulære strukturen. Effektiviteten minker ikke med et stort utvalg av døde, nekrotiske partikler, pus fra såret.

På grunn av de kombinerte egenskapene, er Levomekol foreskrevet i kampen mot bakterier av mange arter og brukes i:

 • oftalmologi - med konjunktivitt, bygg;
 • dermatologi - for brannsår, purulent og trophic ulcers, furunculosis, koker, akne, smittsomme lesjoner, stablede sår, bedsores, hudabcesser, frostbit, insektbitt;
 • gynekologi og venereologi - med kolpitt, spenning, gonoré, vaginitt, herpes;
 • otolaryngology - med purulente lesjoner i nese- og auditive passasjer;
 • Kirurgi - for å unngå suppurering av suturer etter operasjoner;
 • på andre områder av medisin hvor aktuell antibiotisk salve er nødvendig.

Instruksjoner for bruk for kokker

Levomekol fra chiriya kan effektivt hjelpe i flere dager når det brukes i henhold til visse regler:

 • Før du bruker stoffet, behandle kokeroverflaten med et desinfiseringsmiddel (hydrogenperoksid, klorhexidin, medisinsk alkohol). Påfør et par dråper væske til en bomullspinne (plate), bruk 2-3 sekunder i kjele og området rundt betennelse rundt. Det bør ikke være noen innsats for å produsere trykkbevegelser;
 • Påfør salven skal være en type komprimering, ikke gni Levomekol koke. Det bør være salvet med et tilstrekkelig (fyll overflaten) laget av salve sår og rødt område rundt. Fra oven for å pålegge tidligere forberedt av størrelsen på en abscessbandasje, gasbind, rullet i 6-8 lag. I stedet for et bandasje, kan du bruke en bomullspute;
 • Fest en bandasje eller gipsskive. Om nødvendig, bind et bandasje;
 • Det er nødvendig å bytte bandasje 2-3 r / d etter fjerning av uabsorberte rester av Levomekol med en bomullspinne. Påfør et nytt lag av salve etter peroksidbehandling, fest med en ny dressing. Det er viktig å påføre en frisk dressing om kvelden før du legger deg til sengs.

Hvor mye tid å smøre og hvor mye å beholde

Koken, hvis behandlingen med levomekol salve begynner å modnes, dannes en stang med et etterfølgende gjennombrudd, uten hvilken gjenoppretting er umulig. Ca 2-3 dager kan den lukkede kjelen "briste", åpne, pusen gå ut. Varigheten av behandlingen avhenger av størrelsen, alvorlighetsgraden av vevskader av stafylokokker, immunforsvaret til pasienten. Liten betennelse behandles raskere.

Etter åpning er det nødvendig å fortsette å smelte med Levomekol, noe som bidrar til å trekke pus fra syke celler.

Tegningsprosessen tar ikke mye tid, men det er viktig å gå gjennom til slutten og sørge for at forseglingen er resorberbar. Etter 1-2 døgn smøring, skal såret være helt renset av pus, hevelsen rundt den avtar, fremme helbredelse og reparasjon av vev. Levomekol har høye regenererende egenskaper, det er ingen arr igjen på det berørte området.

Hvis det ikke er noen forbedring i situasjonen med en abscess i en bestemt periode, bør du søke hjelp av en kvalifisert hudlege. Det er viktig å konsultere en spesialist hvis det oppstår koker i ansiktet eller på nasolabialområdet. Legen vil foreskrive et egnet tilfelle av terapi, som består i et komplekst inntak av antibiotika, salver, terapeutiske geler.

Alvorlige kvelder krever kirurgisk behandling. Chirya under lokalbedøvelse åpnes med en skalpell, renset av en purulent stang, og såret fylles med stoffet. I den postoperative perioden brukes Levomekol til å forhindre vevstopping.

Analoger og erstatninger for koker

I stedet for Levomekol kan du bruke andre stoffer i behandlingen av koke. Handlingen er lik, men i flere stadier av modning vil chiria måtte bruke forskjellige salver.

Ved begynnelsen av den inflammatoriske prosessen, når stangen ikke har modnet, kan følgende midler brukes:

 • Ichthyol salve. Legemidlet med naturlige ingredienser akselererer modningen av chiria;
 • tetracyklin salve. Effektiv ved behandling av purulent betennelse antibakterielt middel;
 • baneocin består av to antibakterielle stoffer, vellykket brukt i behandlingen av betennelse på huden;
 • syntomycin inneholder kloramfenikol og kan brukes til behandling av chirie;
 • oflokain. I tillegg til antimikrobiell ofloxacin, inneholder en bedøvelsesmiddelkomponent. Behandler hudbetennelser, sår, kokker;
 • Baktroban - et middel til ekstern bruk med en utprøvd antimikrobiell effekt og med god toleranse.

På tidspunktet for å åpne koker og frigjøring av pus kan brukes narkotika:

 • Vishnevsky. Vel trekker pus fra de berørte cellene. Har en uttalt lukt;
 • sink salve. Den har en antiseptisk effekt, tørker huden, akselererer helbredelse;
 • solkoseril. Den har en uttalt regenererende effekt på grunn av aktivering av metabolske prosesser i celler.

Når den purulente staven kom ut, men såret er frisk, anbefaler legerne Bepanten, Gentaxan, Dexpanthenol, Pantoderm og andre rettsmidler som inneholder panthenol for regenerering av hudceller.

Kontraindikasjoner til bruk

Bruk av Levomekol har en lokal terapeutisk effekt og er trygt. Legemidlet er vellykket brukt hos pasienter i tidlig barndom, eldre.

Lokale allergiske reaksjoner i form av kløe og brenning er ikke utelukket på grunn av at metyluracil er en del av den. Instruksjonen advarer om det. Individuell intoleranse mot komponentene i stoffet er en kontraindikasjon for bruk av salve, antibiotika. Det er nødvendig å sjekke følsomheten om 24 timer etter å ha spredt en del av huden med en liten mengde av produktet.

Gravide kvinner må konsultere lege før du bruker Levomekol for å unngå allergiske reaksjoner, akne.

Det er uønsket å få salve på slimhinner og øyne. Ikke anbefalt samtidig bruk med andre salver av samme effekt fra apoteket.

Riktig bruk av legemidlet for det tiltenkte formål bør ikke føre til ubehag.

Levomekol med koke brukes med hell, men hvis du er i tvil om hvordan du bruker og hvor mye, kontakt lege.

AskBody

Du er her

Salve Levomekol med koke - tidsbestemt effektivitet

Hyppig forurensning, irritasjon eller mekanisk skade på huden, mikroskopiske sår og riper, økt aktivitet av sebaceous og svettekjertlene, redusert immunitet og mangel på vitaminer - alle disse faktorene kan føre til dannelse av koker på kroppen, fokus på suppuration og infeksjon.

Alt begynner med en liten knute, som lett forveksles med akne, men over flere dager blir den i størrelse og blir en ganske smertefull abscess.

Et furuncle (populært referert til som "koke") kan danne seg på nesten hvilken som helst del av kroppen, og som regel, når det ser ut, har vi ikke travelt med å konsultere en lege. Et besøk til en spesialist anbefales sterkt hvis det oppstår koker i ansiktet, siden det er spesielt farlig å spre seg dypt inn i vevet.

Hvis kjelen ikke dannes i nasolabialtrekanten og en liten abscess, så er det i dette tilfellet mulig å utføre behandling hjemme med obligatorisk overholdelse av alle hygieneregler. Behandlingsprosedyren er å behandle det betente området med et antiseptisk preparat, og deretter påfør salve fra koke.

En av de beste i kampen mot koker anerkjent salve "Levomekol."

Levomekol har vist seg lenge i det russiske markedet. Dette verktøyet er til ekstern bruk, har en antibakteriell effekt og bidrar samtidig til å gjenopprette strukturen av vev.

I tillegg er en separat fordel av salven det faktum at ved å helbrede den berørte huden, har den ikke negativ innvirkning på hele kroppen og fører ikke til dysbakterier, i motsetning til mange andre antibakterielle midler.

Derfor er salven Levomekol med kokos i dag svært effektiv, rimelig og som et resultat, veldig populær.

Hva er Levomekol?

Salvenes sammensetning inneholder to aktive ingredienser. Disse er kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet har en antibakteriell effekt, skadelig effekt på skadelige mikroorganismer som forårsaker koker. Motstanden av patogene mikroorganismer til stoffet utvikler seg veldig sakte. Det andre stoffet regenererer vev og akselererer helbredelse, fremmer syntesen av nye celler.

I tillegg har metyluracil en immunostimulerende og anti-ødem effekt. Dermed kompliserer komponentene i salven hverandre, som forbedrer helbredelseseffekten av verktøyet.

Levomekol trenger inn i cellene, og gir en terapeutisk effekt, samtidig som den ikke ødelegger cellestrukturen. Det bemerkes at tilstedeværelsen av en stor mengde pus ikke reduserer effektiviteten av dette verktøyet.

Salve brukes kun eksternt.

Levomekol er i henhold til graden av påvirkning på kroppen et lavrisiko-middel. Salven kan brukes overalt: å desinfisere sår, for å akselerere helbredelse av sting eller brannsår, og selvfølgelig å bekjempe pus akne og koke. Levomekol med koker kan brukes til spedbarn og gravide, siden salven ikke absorberes i blodet med små foci av suppuration. Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer er ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Den eneste kontraindikasjonen i søknaden er individuell følsomhet overfor komponentene som utgjør produktet eller er allergisk mot dem.

Behandling av kokesalve Levomekol

Levomekol er et uunnværlig verktøy i kampen mot betennelse i hårsekkene.

Ved behandling av kokter blir salve påført som følger:

1. Forsiktig behandle huden rundt abscessen og selve abscessen med 3% hydrogenperoksid, klorhexidin eller 70% alkohol;

2. Påfør et tykt lag av salve på kjelen, fest et stykke bomullsull eller en bandasje rullet opp flere ganger og fest alt på toppen med et bandasje eller en gips. Salve bidrar til rask dannelse av kjernen i kjelen. Det tar vanligvis et par dager for furuncle å åpne og pus å komme ut. Forbindinger med salve endres i løpet av denne tiden 2-3 ganger om dagen. Om natten er det ønskelig å påføre en frisk salve og bandasje;

3. Når furuncle åpner og pus er ute, behandle det med peroksid eller alkohol, og fyll deretter såret som har åpnet med Levomekol, legg salvefiltrert bomull, gasbind serviet eller bandasje på toppen og fest igjen med et bandasje eller gips. Slike behandlinger skal utføres to ganger om dagen, til såret er helt strammet. Dette tar vanligvis ikke mye tid, fordi verktøyet forhindrer infeksjon i å komme inn i såret og øker vevets regenerering betydelig.

Sammenligning av salve Levomekol med andre midler

Sammenligning med Vishnevsky salve

Hvis du allerede bruker Vishnevskys salve, og det fungerer effektivt, så er det ikke noe poeng i å endre det på en annen måte. Hvis du bare velger et middel for behandling av koke, anbefaler eksperter Levomekol som salve så raskt som mulig som fører til åpning av en abscess. I tillegg har den en sterkere antibakteriell effekt og helbredende egenskaper. Og dessuten har Vishnevsky salve en veldig spesifikk, skarp, for mange mennesker, en ubehagelig lukt, og Levomekol lukter nesten ikke.

Sammenligning med Levosin

Levosin, i tillegg til de to aktive ingrediensene i Levomekol, inneholder også en smertestillende (anestetisk) substans. Regenerering og antibakterielle effekter, som de viktigste i behandlingen av kokinger, er begge salver omtrent det samme. Basert på tilbakemeldingene fra personer som bruker begge legemidler, kan vi konkludere med at Levosin og Levomekol er nesten identiske, og man bør velge den som de liker basert på pris, tilgjengelighet i apotek eller deres individuelle preferanser.

Ifølge forskningsdata, når man bruker salver for å behandle de samme sykdommene, er det heller ikke funnet noen fordel med ett legemiddel over en annen. Men hvis kjelen er ledsaget av alvorlig smerte, er det mer fornuftig å bruke Levocin til å lindre smerte uten en separat bruk av smertestillende midler.

Sammenligning med Voskfran

Voskopran er en sårhelende bandasje, klar til bruk, impregnert med forskjellige salver, inkludert Levomekol. Forbindelsen i seg selv består av bivoks, som akselererer helbredelsen av sår.

Den viktigste fordelen med Voskopran er at den ikke holder fast ved det åpne såret ved de første behandlingsstadiene, noe som gjør det mulig å bytte ut uten alvorlige konsekvenser. Av denne grunn er Voskopran populært, hovedsakelig ved behandling av sykdommer eller mekanisk skade på huden med stor lesjon: Frostbit, trykksår, brannsår, sår osv.

Ved behandling av furunkler er Voskopran med Levomekol ikke særlig etterspurt, da hudskaden i dette tilfellet er minimal.

Hva å gjøre hvis salven ikke hjelper

Hvis det for en eller annen grunn ikke var mulig å kvitte seg hjemme ved hjelp av Levomekol, anbefales det å søke hjelp fra spesialister. Det er verdt å tenke på dette dersom det ikke er oppnådd forbedring i kokestillingen innen tre dager.

Det kan være nødvendig å kirurgisk åpne abscessen og bringe pus ut. Denne operasjonen tar bare noen få minutter, og som regel etter det, brukes Levomekol salve igjen for å forhindre utvikling av betennelser. Kaviteten til den rensede kjelen er fylt med servietter med salve til såret healer.

Hvordan bruke Levomekol salve med kokos: anbefalinger og vurderinger

Salve Levomekol bosatte seg på det farmasøytiske markedet siden 70-tallet i forrige århundre. Dette er et omfattende verktøy for å bekjempe patogene bakterier. Dens sikkerhet og lav pris sørget for narkotika popularitet.

Det finnes dusinvis av måter å bruke salven på for ulike sykdommer. De inkluderer gynekologisk, oftalmisk, dermatologisk, tannlege. I tillegg er det kjent bruk av Levomekol i kirurgi, veterinærmedisin.

Med problematisk hud, for eksempel med koker, både i ungdomsår og i ganske modne år, vil Levomekol salve ha en kraftig anti-inflammatorisk effekt. Etter flere bruksområder vil den purulente stangen komme ut, abscessen vil avta, og huden vil ikke se betent.

Årsaker til koker

Koker er purulente blister på huden som ledsages av betennelse. De er av flere typer: blandet, streptokokk, stafylokokker. Deres utseende forårsaker den tilsvarende infeksjonen. Inne i kjelen er det alltid en purulent stang. Denne absessen er preget av tilstedeværelsen av et gult punkt i midten, sekreter med blod og pus. Med en annen type betennelse kalt en koke, kan en person oppleve feber og generell ubehag.

Det er følgende årsaker til utviklingen av furunkulose:

 • mangel på vitaminer i kroppen;
 • hår inngrodd i huden;
 • svekket metabolisme;
 • mangel på hygiene i huden;
 • økt sebum, svette;
 • langsiktig behandling med kortikosteroid medisiner;
 • hypotermi;
 • smittsomme, katarrale sykdommer;
 • forstyrrelse av immunforsvaret;
 • slitasje, riper, sår.

Levomekol fra koker

Kombinasjonsmedikamentet Levomekol, som inneholder et antibiotikum og en immunstimulerende komponent, er effektiv til behandling av koke. Det ødelegger patogene bakterier: gram-positive, gram-negative, spiroketer, klamydia, stafylokokker, rickettsia, anaerobe, aerobic bakterier, resistente mot penicillin-antibiotika. De forårsaker betennelse i huden, kalt koker.

Salve Levomekol effektiv til behandling av kokos i ansiktet, brenner, purulente sår, slitasje, blåmerker, hevelse etter skader, trofasår, bygg i øyelokk. Ved behandling av koker har den en antiinflammatorisk, antiseptisk, helbredende effekt, den kan lett strekke pus.

Dermed er det ikke nødvendig å vente 4-5 dager for at kjelen skal briste. Bare noen få dager etter at Levomekol-applikasjonen fra betennelse forblir bare en liten rødhet.

Sammensetning og egenskaper

Salve Levomekol inneholder 4 komponenter:

 • Renset vann er grunnlaget for stoffet;
 • Metyluracil stimulerer kroppens beskyttende egenskaper, forbedrer cellulær regenerering, helbredelse, reduserer betennelse;
 • Kloramfenikol er et antibiotikum, den aktive ingrediensen som ødelegger mange typer patogen flora, når den påføres eksternt, absorberes ikke inn i blodet
 • polyetylenoksyd 400 og 1500 - hjelpestoff.

Egenskaper av salve Leovmekol lar deg bruke verktøyet i ulike grener av medisin:

 • dehydrering gir fjerning av overflødig væske;
 • anti-inflammatorisk - lindrer rødhet, betennelse;
 • antiseptisk - ødelegger patogene bakterier, stammer, kokker;
 • regenerativ gir rask healing av huden og slimhinner;
 • trekker pus;
 • Immunostimulant påvirker lokalt immunitet positivt, og øker epithelets beskyttende funksjoner.

Indikasjoner for bruk

Levomekol salve er et universelt legemiddel som brukes til behandling av slike sykdommer:

 1. Dermatologi: Akne, koker, abscesser, ødem, infiserte, purulente sår, forbrenninger av forskjellige grader, kutt, insektbitt, kokker, sengetøy, skader, slitasje.
 2. Oftalmologi: ekstern, intern bygg, konjunktivitt.
 3. Kirurgi: Postoperative masker (for å unngå suppurasjon og infeksjon).
 4. I otolaryngologi har funnet anvendelse i otitis, antritis.
 5. Gynekologi: gonoré, dysbiose, trøst, vaginose, vaginitt, cervikal erosjon, salpingitt, kolpitt, genital herpes.
 6. I proktologi er det hyppig bruk av salve for hemorroidea-kjegler (i kompleks terapi med midler som har en antitrombotisk effekt).

Terapeutisk effekt

Levomekol ødelegger bakteriene som forårsaket utviklingen av en abscess. Ovnen omslutter også kjelen, drar pus ut av det og lindrer betennelse. På sluttstadiet fremmer healing og restaurering av huden.

Levmekol har følgende tiltak:

 1. Fjerner brennende følelse.
 2. Dræper patogene mikrober.
 3. Stimulerer beskyttelsesegenskapene til huden.
 4. Healer epidermis og slimhinne.
 5. Den har antiinflammatorisk effekt.
 6. Øker stoffskiftet.

Instruksjoner for bruk

Når kokes salve skal Levomekol påføres en purulent, betent abscess med et tykt lag. Steril klut og gips lim kjelen. La i 2-3 timer. Bytt serviett to ganger om dagen.

Etter bare noen få dager, vil betennelsen og hevelsen avta, pus kommer ut og helbredelsesfasen begynner. Bursting furuncle fortsetter å smøre stoffet for en annen dag.

Salve Levomekol kan brukes ikke bare fra koke. Spot stoffet brukes til akne, bygg på øyelokk. I form av tamponger setteres agenten vaginalt og rektalt. Plait fuktet med stoffet, plassert i øregangen eller neseborene. Påfør bandasjer med Levomekol med sår, brannsår, slitasje, trofasår, store områder av hudskader.

Du kan lære om løpetidet fra instruksjonene for bruk av salven eller fra legen din. Ofte overstiger det ikke 14 dager på grunn av tilstedeværelsen av et antibiotika.

Overdosering og bivirkninger

Levomekol anbefales ikke å bruke mer enn 3 gram per dag. Et unntak er ikke store sår.

Tilfeller av overdosering av narkotika ble ikke identifisert tidligere. Generelt kan verktøyet betraktes som trygt. Brukes eksternt, det absorberes ikke inn i blodet.

Sjelden, slike bivirkninger som rødhet, brennende, kløe. Dette kan skyldes en allergisk reaksjon på metyluracil-komponenten.

Spesielle instruksjoner

Salve Levomekol er tillatt å bruke hos barn, men ikke tidligere enn 3 år. Under graviditeten vil verktøyet ikke skade når det brukes utendørs. Leger kan ordinere selv en tampong med medisinering, hvis risikoen for fosteret er større enn skadet for en gravid kvinne.

Analoger av levomekol til behandling av koke

Levomekol med purulente koker kan byttes ut med andre salver.

 • Tetracyklin er en populær kokende antibiotikumsalve som utrydder stafylokokker. Påfør huden, dekker med en bandasje i 12-24 timer opptil 3 ganger om dagen. Det er uønsket å bruke under graviditet, under 11 år.
 • Iktyol er et billig desinfeksjonsmiddel, antiseptisk middel. Behandler kokes på et hvilket som helst tidspunkt, eliminerer hudproblemer. Krever hyppig utskifting av kompresset hver 2-3 timer. Antall søknader er ikke begrenset. Iktyol, som Levomekol, er akseptabelt under graviditet.
 • Streptocidal salve ødelegger streptokokker, trekker pus, og dermed behandler kokene. Etter oppbyggingen har en helbredende effekt. For ødeleggelse av en abscess sette et tynt lag, dekker med et serviett.
 • Zinksalve helbreder sår og påføres når det ikke er noen pus. Det tørker, lindrer betennelse, rødhet, hevelse av kokos. Huden etter kokende behandling med sinkkrem, får raskt en normal farge.
 • Sintomitsinovaya salve fjerner pus, helbreder. I sammensetningen er det et antibiotikum. Behandler arr etter furunkulose. Påfør kun 1 gang per dag.
 • Vishnevsky salve med tjære, xenoform, ricinusolje akselererer modningen av koker. Det stimulerer blodstrømmen, metabolisme, desinfiserer. Sårene etter at Vishnevsky-salven raser, åpner opp, drar på. Et bandasje med midlene påføres i 8 timer, festes med et klebende gips.
 • Baktroban har ingen kontraindikasjoner. Dette er en antibiotikakrem som ødelegger patogen flora ved raskt å helbrede en koking. Det påføres på samme måte som Levomekol, påføring av en bandasje med en krem.
 • Oflokain - antiedematøst, anestetisk, antibakterielt middel. To ganger om dagen påføres kjelen for rask healing.
 • Baneocin salve håndterer effektivt patogene bakterier, behandler pustulære infeksjoner. Nesten ingen kontraindikasjoner. Trygt for behandling av furunkulose. Påfør to ganger om dagen, og fest bandagens tape.
 • Solkoseryl øker stoffskiftet. Dette er en trygg salve som danner en beskyttende film som ødelegger infeksjonen. Det helbreder raskt. Det blir brukt 2-3 ganger om dagen.

Levomekol i en nese fra en kald, antritis. Fra sår i nesen

Leger fra den gamle skolen hevder at Levomekol i nesen er det beste middelet for koker og herpes, rhinitt og antritis. Håndboken sier ingenting om dette.

Men nettverket er fullt av vurderinger fra folk som var i stand til å kurere seg selv og barn bare ved hjelp av denne salven. Hva er det så bra, og hvordan man bruker det?

Sammensetning og effekt av stoffet: beskrivelse

Levomekol består av levomycetin (kloramfenikol) og metyluracil, makrogoler (polyetylenoksyder). Det er en homogen substans av hvit eller gulaktig hvit farge.

Det refererer til antibakterielle og antimikrobielle stoffer for behandling av hudsykdommer. Det er et lavrisiko antibiotikum.

Trenger fritt inn i vevet uten å skade cellemembranen. Fremmer rask helbredelse av sår.

Salven er beregnet for lokal bruk. Effektivt nøytraliserer gram-negative og gram-positive bakterier. Det har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. Den beholder helbredende egenskaper selv med vevnekrose og purulent ekssudat.

Er det mulig å smøre Levomekolom i nesen: indikasjoner for bruk

Denne applikasjonsguiden sier at Levomekols formål er aktuell behandling av purulente sår infisert med forskjellige patogener.

Så hvorfor anbefales det å smøre fra sår i nesen, med forkjølelse eller sinus og voksne og barn?

Dette skyldes det faktum at stoffet har en utmerket anti-inflammatorisk effekt. Samtidig er det effektivt ikke bare mot bakterier, men også mot virus. Etter noen få prosedyrer oppstår en merkbar forbedring.

Som regel er stoffet foreskrevet for akutt betennelse i nesehulen, manifestert:

 • Vanskelighetsproblemer på grunn av alvorlig nasal opphopning.
 • Høy feber.
 • Tykk gul-grønn utslipp fra nesehulen.

Bruk av salve er tilrådelig og hvis det ikke er noen effekt fra andre legemidler, så vel som i tilfeller av koke eller herpes. Med allergisk betennelse er det maktesløs. I slike tilfeller er antihistaminer vanligvis foreskrevet.

Avhengig av graden av betennelse, kan stoffet smøres i nesen eller piled turundene (vridd wadded eller gasbind flagella) gjennomvåt med den. Varigheten av behandlingen er 5-7 dager. Kurset anbefales å fullføre.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

Av de kontraindikasjoner som er angitt i instruksjonene - Overfølsomhet og barn under 1 år. Av bivirkningene - En allergisk reaksjon i form av hudutslett.

I tilfelle allergier, bør du helt slutte å bruke stoffet og konsultere lege. Det foreligger ingen data om interaksjoner med andre legemidler.

Levomekol i et barns nese: hjelper fra bihulebetennelse, rhinitt og koke

Sykdommer er preget av en ubehagelig egenskap ved å overta en person på den mest upassende tiden. På bare 2-3 dager kan en unremarkable viral infeksjon forverres av de medfølgende komplikasjonene. De vanligste av disse er bihulebetennelse og rennende nese. Erfarne leger hevder at administrasjon av Levomekol salve til barnets nese er den beste måten å takle sykdommen, bivirkninger.

Legemidlet blokkerer raskt de patogene bakteriene som fremkaller purulente inflammatoriske prosesser. Takket være denne funksjonen på bare noen få timer, blir pasientene kvitt bakteriell snot.

Det ser ut til at problemet har blitt løst, men hovedproblemet ligger i det faktum at Levomekols virkning ikke er beskrevet i instruksjonene for medisinen. Men Internett har en stor mengde positiv tilbakemelding. Folk hevder at ved hjelp av en salve alene, herdet de seg, beskyttede barn fra den farlige sykdommen. Hva er spesielt med denne forberedelsen, hvordan søker du det og hvilken effekt du kan forvente?

levomekol

Den vurderte salven er helt trygg for helse, tidstestet og rimelig farmasøytisk produkt. Dette middelet har en utpreget helbredende og antibakteriell effekt. Med hjelpen har erfarne leger med fordel behandlet (og fortsetter å gjøre), bihulebetennelse, rennende nese hos voksne og barn.

Levomekol - en av de beste salver for forkjølelse, sinus og tilhørende komplikasjoner

For en bedre forståelse av egenskapene til virkningen av linimentet, er det nødvendig å vurdere nærmere dens sammensetning og egenskaper.

Sammensetningen og egenskapene til salven

"Levomekol" - et kombinert topisk preparat med to aktive ingredienser i salvenes sammensetning. De eliminerer inflammatoriske reaksjoner, nøytraliserer patogener og aktiverer vevregenerering. Følgende stoffer er involvert:

 1. Levomycetin er et syntetisk antibiotikum med et bredt spekter av bakteriostatisk virkning, eliminering av gram-negative og gram-positive mikroorganismer.
 2. Metyluracil er et stoff som aktiverer metabolske prosesser på mobilnivå, et immunostimulerende middel med uttalt regenerative egenskaper.

Komposisjonens egenskaper er evnen til raskt å trenge inn i de dypere lag av vev, cellemembraner, og derved danner en anti-inflammatorisk og anti-edematøs effekt. Terapeutiske og farmasøytiske egenskaper av salven blir bevart selv med purulent ekssudat, vevnekrose. På grunn av dette helbreder sårene veldig raskt.

Indikasjoner for bruk

Instruksjonene indikerer at hovedformålet med salven er behandling av sykdommer som involverer purulent-inflammatoriske prosesser. Legemiddelet behandler perfekt forskjellige lokaliseringsproblemer:

Purulent hudlesjon

 • vevbetennelser belastet av purulente sekresjoner;
 • koker;
 • forbrenninger (unntatt høy alvorlighetsgrad);
 • magesår.

Ved bruk av Levomekol akselererer modningen av kokende og purulente formasjoner. Legemidlet har bevist seg som et profylaktisk middel av følgende manifestasjoner:

 • seng sår;
 • smittsomt vevskader, sår;
 • korn;
 • eksem.

Håndboken sier ikke noe om indikasjoner knyttet til sykdommer i nasopharynx, men leger foreskriver ofte forstyrrelser for alvorlig betennelse i dette området. Vi snakker om slike vanlige komplikasjoner:

 1. Forhøyet kroppstemperatur.
 2. Nasal obstruksjon, noe som gjør det vanskelig for pasienten å puste.
 3. Sår hals.
 4. Tykk slimete konsistens av gulgrønn fargetone.

Legene anbefaler bruk av salve i fravær av effekt fra andre legemidler.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Siden narkotika som vurderes er lokal, og det er ingen kontakt med blod, er bivirkninger ekstremt sjeldne. I samsvar med instruksjonene er hovedkontraindikasjonen for bruk av legemidlet overfølsomheten av huden. Det anbefales ikke å bruke levomekol i nesen og barn under 1 år.

Levomekol er kontraindisert for kvinner i stillingen og ammende mødre.

Det er en rekke retningslinjer som er viktige for å følge de som bestemmer seg for å bruke et farmasøytisk middel:

 1. Det er nødvendig å eliminere sannsynligheten for kontakt av det aktive stoffet med åpne (uhelbredte) sår og slimhinner.
 2. Under graviditeten er bruk av liniment svært uønsket, da det fortsatt er stor risiko for effekten på embryoet.
 3. Ettårig barn, fordi kloramfenikol behandles ekstremt sakte i karapuz kroppen.
 4. Siden de aktive ingrediensene fritt trer inn i morsmelk, er det bedre å nekte medikamentet under ammingsperioden.

Bivirkninger, til tross for det minste antall kontraindikasjoner, finnes også, men de er bare et resultat av allergier:

Når du bruker det antatte stoffet for forkjølelse, er det bedre å koordinere dine handlinger og oppskriften med legen din.

Hvordan påføre levomekol på en kald

Levomekol brukes fra bakterieformen av rhinitt, bihulebetennelse. Dens medisinske egenskaper er på grunn av den antibakterielle effekten av kloramfenikol, på grunn av hvilken deres nasale bihuler raskt skilles ut fra pus, slimhinner. Anti-inflammatorisk effekt påvirker gunstig reduksjonen av puffiness.

Bruken av salve for nesen har en positiv effekt på kroppen som helhet. Sammensetningen eliminerer smertekarakteristikken for de betente maksillære bihulene. Og det beste for pasienten er at stoffet nøytraliserer problemet effektivt og raskt.

Generelle prinsipper for behandling

I nesen til personen er en delikat og meget sensitiv slimhinne som beskytter de indre organer fra penetrasjon av virus, bakterier etc. Ved sykdom skal den ikke "forstyrres", mye mindre skadet av mekaniske midler. Pasientens handlinger må være ekstremt forsiktige og nøyaktige.

Levomekol eliminerer effektivt bakterieformen av forkjølelse.

Salve Levomekol egnet til behandling av sykdommer av bakteriell opprinnelse. I andre tilfeller rushes verktøyets effektivitet til "0". Den bakterielle naturen til infeksjonen er lett identifisert ved følgende symptomer på sykdommen: gulgrønn fargetone av slim neseutslipp, nesestopp, høy feber.

Hos pasienter med viral eller allergisk rhinitt kan medisinen i spørsmålet utløse forverring av sykdommen. Vær forsiktig! For å bestemme arten av patogenet er enklest ved å bestå testene.

De generelle prinsippene for behandling med dette legemidlet er å påføre den aktive ingrediensen på innsiden av nesekanalene. Salve kan bare smøres med et tynt lag og ikke mer enn 2 ganger om dagen. Det er tryggest å utføre manipulasjoner med en bomullspinne.

Søknadsmetoder

Når det diagnostiseres med bakteriell rhinitt, rhinitt eller den første form for bihulebetennelse, er det viktig å følge en enkel rekke handlinger for behandling med Levomekol.

 1. Nesen vaskes grundig, men forsiktig med saltoppløsninger (Humer, Quicks, Aquamaris) 3 ganger daglig. Hver nesebor krever omtrent 1,5 ml av det tilsvarende produktet.
 2. Etter 3-4 minutter er nesen fri for slim på en hvilken som helst praktisk måte (den enkleste måten er å blåse nesen).
 3. Flere gasbind turundene er grundig impregnert med liniment, og deretter injisert i neseboret i 10-15 minutter. Pasienten er plassert på sin side på en slik måte at kanalen som behandles er nederst og den rene er øverst.
 4. Etter 15 minutter fjernes tampongen, og sesjonen gjentas, men for en annen nesekanal.

Effekten av Levomekol salve på løpet av en rennende nese er lett å se allerede i 2-3 dager. Ordningen og varigheten av behandlingen må avtales med lege otolaryngolog, og om nødvendig justeres i samsvar med instruksjonene. Når det gjelder behandling av salver i nesen i nesen (som er dannet hos mange pasienter), er den ineffektiv hvis du ikke forbehandler problemområdet med saltvann.

Egenskaper ved behandling av barn

Til tross for at Levomekol anses som et av de mest effektive legemidlene for behandling av bihulebetennelse, bør du ikke bruke det etter eget skjønn. Hvis vi analyserer behandlingsregimer for spedbarn og barn fra 5 år, kan vi se en rekke fundamentale forskjeller. La oss bo nærmere i den første aldersgruppen - 7-10 måneders tots, fordi etter 1 år er behandlingsregimet på mange måter likt det som er foreskrevet for voksne.

Behandling av barn under 1 år og etter 2-3 år er betydelig forskjellig.

Levomekol salve blir gitt til barn i nesen i henhold til følgende forskrifter:

 1. Nesepassasjene behandles med en løsning av natron (1 teskje per 150-180 ml varmt vann) ved de første symptomene på å puste opp. Til dette formål, egnet gauze turunda.
 2. 1-2 dråper morsmelk drikker inn i hver nesebor i et barn. Den inneholder stoffer som beskytter babyens slimhinne fra virus.
 3. Det er ekstremt viktig for barnet å sikre konstant fjerning av snot, slim, hvor en rekke virale rester og partikler er konsentrert. Ved utslipp vil det ikke være noen problemer hvis slim ikke får tørke ut, våt det hele tiden. I løpet av denne perioden må babyen gi tilstrekkelig mengde væske i kroppen slik at den ikke puster gjennom munnen.
 4. Fra et kaldt barn passer ikke Levomekol til en alder. Det er bedre å bruke havsalt eller saltvann.

Påfør salven under vurdering bare etter at babyen er 1-1.5 år gammel. Du må først konsultere legen din, hvem vil vise deg hvordan du skal sette stoffet i nesen til et barn.

Egenskaper ved bruk av salve for ulike former for bihulebetennelse

Salve Levomekol når sinus injiseres i neseborene med bomullspinner. Pre-problem-området vaskes med saltvann, men sjøvann vil gjøre. Det er viktig å observere følgende rekke handlinger:

 1. Gauze blank er kuttet i små flekker. Hver av dem er brettet i 3-4 lag, og så såret i form av en kjegle.
 2. Legemidlet oppvarmes til en temperatur på +35 grader, tamponger er impregnert med det.
 3. Turunda injisert i neseborene i 25-35 minutter.

Under prosedyren er pasientene fortrinnsvis i en horisontal stilling. Behandlingsforløpet med salve Levomekol varer fra 4 til 7 dager, underlagt 3-4 engangsbehandling av nesen.

Hvis bihulebetennelse har gått ut i en alvorlig form, er det ikke verdt å bruke det behandlede legemidlet som hovedbehandling. Dette er en alvorlig sykdom der oral antibiotika er indikert. Salve fungerer bare som hjelpemiddel.

analoger

Produsenter produserer medisinske liniment under forskjellige navn. De adskiller seg ikke i farmakologisk virkning og jevn sammensetning, fordi de kan brukes trygt som fullverdige substitusjoner:

 • Netran - et stoff for ekstern bruk;
 • Levometyl er en aktuell salve.

I salg er medisinske preparater som gir en lignende effekt, men forskjellig i aktive og hjelpekomponenter.

Analoger av Leviomekol Salve:

 • Fastin 1;
 • Streptonitol;
 • Levosin;
 • Fugentin (nesedråper);
 • Lingezin.

Det er først nødvendig å koordinere salven med legen din for å sjekke midlene for kontraindikasjoner.

anmeldelser

Elena, 32. Jeg forestiller meg ikke livet mitt uten dråper i nesen min, tamponger med salve, spesielt under sesongbetennelse i bihulebetennelse. Levomekol eliminerer komplikasjoner uten problemer, hvis vi bruker dem i den første fasen av forverring. I forfall, ingen medisin vil hjelpe, du må enten gå til legen for antibiotika eller pierce lesjonene. Valery, et 26 år gammelt barn etter at influensa har en komplikasjon - en tykk rhinitt. På den andre dagen ble snuten grønngul, temperaturen falt ikke under 37 grader. Jeg bestemte meg for å eliminere symptomene på salve Levomekol. Min kone og jeg forberedte flere tamponger (som i instruksjonene) og vekslende satt dem inn i neseborene i 30 minutter. Hodepine av barnet var borte ved slutten av dagen (etter 2 behandlinger), og på den tredje dagen forsvant en rennende nese som en hånd! Sonya, 29 år Det er alltid denne salven i hjemmets førstehjelpsutstyr. Det er effektivt mot forkjølelse som ikke noe annet middel. Hva er det mest behagelige - minimalt ubehag i nesen og maksimal effekt! En løpende nese var borte på dag 3: hun introduserte tamponger om morgenen, ettermiddagen og før sengetid. Det er hele hemmeligheten!
Kilde av

Flere Artikler Om Typer Acne