I dag skal vi svare på spørsmålet: - "Hvor godt hjelper Levomecole salve med å koke?". Det faktum at stoffet er bra, sier dette faktum - det kalles ofte kirurgenes beste venn. Han fortjente et slikt "kallenavn" til høyre.

Folk i dette yrket bruker det til å helbrede masker, sår, brannsår. I tillegg er salven foreskrevet for visse typer eksem, hemorroider, bedsores. Nesten uunnværlig verktøy og når du blir kvitt sår.

Salve er en decongestant.

Hva kjemper vi med?

Først og fremst, la oss huske hvorfor en koker vises? Han "hopper opp" hvis en person betaler utilstrekkelig oppmerksomhet mot personlig hygiene, har problemer med det endokrine systemet, senket immunitet, svetter mye. Avitaminose, mikrotraumas, kutt, riper, slitasje som pyogenøse bakterier trenger inn i, kan starte prosessen med sin forekomst. Furuncle skjer på de deler av huden hvor det er hår, og hvor huden gnider mot klær. Favorittstedene for lokalisering er nakken, ansiktet, baksiden av hånden, nedre rygg.

Slike koker ser ut som store ål. I den første utviklingsstadiet dannes rød herding rundt hårsekkene. En person føler seg kløe, ubehag, prikker. Gradvis knuter nodulen, blir tett, tar form av en kjegle som stikker ut over huden. I 3-4 dager på toppen av svulsten vises nekrotisk stang. Under gunstige forhold åpner absessen alene.

Den gylne regel som bør observeres når du behandler ubehagelig chirya, er ikke å klemme, ikke gjennomborre den, selv om det ser ut til at hendene eller instrumentet er godt desinfisert. Du kan takle koker hjemme. Det skal huskes - et alvorlig signal for å gå til legen er en økning i temperatur, generell ulempe. Det er bedre å ekskludere amatørhandlinger i utgangspunktet når det dannes på ansiktet (spesielt i nasolabial triangelet), kjønnsorganer.

Populært middel

I de 3 beste, effektive, populære i kampen mot koker av narkotika, i tillegg til "Ichthyol" og Vishnevsky salve, har Levomekol blitt inkludert i lang tid. Denne multikomponent salven har anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt, renser såret fra purulent innhold, regenererer huden. I sin sammensetning - flere komponenter:

Salve kan brukes uten lege resept.

 • Kloramfenikol (kloramfenikol) er et bredspektret antibiotika. Effektivt bekjemper patogener.
 • Methyluracil - penetrerer dypt inn i overflatelagene i huden, fremmer regenerering, akselererer helbredelsen av vev, stimulerer produksjonen av interferon - et protein som har en antiviral effekt.
 • Polyetylenoksyd - fungerer som en ekstra komponent, som hjelper til med å trekke inn "sjokk" av aktive stoffer inn i cellene.

Levomekol, spesielt, påvirker stafylokokker (penetrasjon av disse bakteriene er en av hovedårsakene til koke). Mikroorganismernes motstand mot dette legemidlet forekommer med langvarig bruk, men denne prosessen er relativt langsom. De aktive ingrediensene i legemidlet absorberes ikke i blodet, ingrediensene i salven kompletterer hverandre perfekt.

Merk. Strukturen av høyverdig salve skal være homogen, dens tetthet - medium. Den riktige farge er hvit, hvit med svak gul fargetone. Solgt i aluminiumrør eller mørke glassburker.

Hvordan bruker du?

I motsetning til "duftende" Ichthyol salve og Vishnevsky salve, lukter ikke Levomecol. I tillegg har den en hydrofil (vann), snarere enn en oljebase.

Påfør salven med kokker kan være i liten størrelse, så vel som forutsatt at kjelen ikke er i ansiktet. Levomekol setter på et vaskeservi, et bandasje, en bomullspinne og dekker dem med det berørte området. Før dette skal huden tørkes med noe antiseptisk middel (salisylalkohol, hydrogenperoksid, klorhexidin og lignende). Komprimer sikret med tape.

Prosedyren gjentas en eller to ganger om dagen. Resultatet vil ikke få deg til å vente - Levomekol gir effekt på den andre dagen i bruk. Samtidig er betennelse og mengden av pus redusert, hevelse av vev avtar.
I avsnittet "kontraindikasjoner" i instruksjonene for stoffet, er det bare ett element - overfølsomhet eller allergi mot komponentene (som regel - til kloramfenikol). I slike tilfeller forårsaker salven en lokal allergisk reaksjon (rødhet, utslett, kløe, urtikaria). Den negative reaksjonen forsvinner om et par dager etter å ha stoppet bruken av legemidlet. Gravide og ammende kvinner, før de blir kokt på denne måten, er det bedre å konsultere en lege, selv om det antas at bruk av levomekol er tillatt. Salve skader ikke barn. Så det kan oppgis - Levomekol fra kokos - et trygt og testet verktøy.

Merk. For ekstern bruk er stoffet ikke kombinert med andre salver og narkotika. Unngå kontakt med øyne eller slimhinner. Hvis du fortsatt uaktsomt, skyll det berørte området med rikelig med vann.

Hvordan behandler du kokt salve Levomekol?

Levomekol brukes aktivt i ulike medisinske områder hos barn og voksne. Legemidlet er nødvendig i kirurgisk praksis for behandling av purulente sår, brannsår, frostbit, sår for åreknuter. Ofte foreskrevet Levomekol med koke. Legemidlet bidrar til å redusere betennelse og redusere mengden purulent utslipp. Produktet er kun vist for ekstern bruk.

Narkotikaegenskaper

Levomekol selges i apotek i form av salve. Du kan kjøpe medisin uten resept. Legemidlet har 2 aktive ingredienser: Dioxometyltetrahydropyrimidin, kloramfenikol. Dioxometyltetrahydropirimidin er en komponent som akselererer de regenerative egenskapene til cellulære strukturer, og øker vevsheling. Kloramfenikol dreper bakterielle midler, hemmer reproduksjonen. Det forstyrrer veksten og utviklingen av Escherichia, pseudomonader, gonoré, stafylokokker. Ekstraelementer er polyetylenoksyder.

Levomekol brukes på ulike felt, men hovedformålet er behandling av kirurgiske sykdommer. Legemidlet er aktivt brukt til behandling av purulente sår. Salvens effektivitet er høy. Legemidlet bidrar til rask fjerning av pus, utseendet av granuleringer.

Behandling av koke med salve Levomekol utføres både hos barn og voksne. Medisinen bidrar til å raskt utvise pus fra en abscess, helbrede hudskade raskere, og forhindre spredning av infeksjon. Behandlingen av koker med Levomekol er tillatt dersom utdanningen er på ansiktet. Det er mulig å behandle kokos med salve Levomekol selv etter å ha brutt en abscess.

Levomekol kan brukes i nærvær av trykksår hos pasientene i sengetøy. Verktøyet hjelper til raskt å helbrede de berørte områdene i huden, forhindre suppuration og betennelse i sengene, spesielt i avanserte tilfeller.

Legemidlet kan brukes i nærvær av hemorroider. Legemidlet er vist å gjelde på sprekker og skadede noder. På bakgrunn av terapi blir sprekkene raskt strammet, frekvensen av nye sprekker vises.

I gynekologi er et middel foreskrevet for vulvitt, vaginitt, skade på huden på labia majora. Hos barn og voksne kan salven brukes til sinus, rennende nese. Legemidlet er tillatt å bruke i betennelse i lymfeknuter. Beauticians foreskrive Levomekol salve til behandling av akne og akne.

Det er lov å bruke salven i nærvær av herpes sår. Verktøyet dreper ikke virus, så behandlingen vil ikke være effektiv. Legemidlet kan bare akselerere helbredelsen av huden. Legemidlet er tillatt å brukes til ekstern otitis, furuncles av auricle.

Uønskede manifestasjoner inkluderer:

 • brennende, kløe, rødhet etter påføring;
 • angioødem;
 • bli med i en soppinfeksjon.

Gravide pasienter og ammende mødre Levomekol kan brukes i nærvær av purulente kirurgiske sykdommer, men bare som beskrevet av legen. I denne gruppen av pasienter bør behandlingen utføres under streng tilsyn av en lege. Den analoge av Levomekol er Vishnevsky salve, Solcoseryl, Bepanten.

Konseptet med koke, klinikk, de viktigste retningene for terapi

Koking er en utdannelse som dannes når sebaceous kjertlene bryter ned. Etter blokkering av sebaceous kjertel begynner sebaceous hemmeligheten å stagnere. Over tid medfører patogen bakteriell flora som forårsaker betennelse. Etter starten av den inflammatoriske reaksjonen begynner pus å samle seg på blokkeringens sted.

Som et resultat av denne mekanismen, vises en liten pimple først på huden, som raskt øker i størrelse. På huden på pasienten synlig tuberkulose. Rundt formasjonen er det en sterk rødhet i huden. Inne i elementet er pus. Kjelen er veldig smertefull, spesielt når du trykker den med fingeren. Pasienten kan oppleve en temperatur på opptil 37-38 ° C. Over tid blir huden på toppen av formasjonen tynnere og skadet. Pus begynner å la sin koker.

Behandling av koke er rettet mot bruk av antibakterielle midler. Hvis kjelen er veldig stor og ikke åpner seg selv, åpner kirurgen den. Etter operasjonen for å åpne kjelen, foreskrives Levomekol salve eller andre antibakterielle salver. Terapi utføres både før pusens gjennombrudd, og etterpå. Eksternt middel setter på en gauze bandasje og legges til en furuncle. Bandasjer endres daglig.

Behandling av koking Levomekol

I kirurgi brukes Levomekol fra kokos ofte. Levomekol kan brukes før gjennombrudd av pus. For påføring av medisin ta et bandasje, foldet flere ganger. Bandasje smeltet rikelig med salve. Forberedt bandasje påkaller. Dressing legges en gang om dagen. Hvis dannelsen av dårlig helbreder, kan du forandre dressingen to ganger om dagen. Levomekol behandling varer 5-7 dager. Levomekol med koker må ikke brukes mer enn 7 dager. Hvis kjelen ikke har helbredet, kan legen utvide behandlingen i ytterligere 3 dager.

Levomekol brukes sammen med antibakteriell terapi. Denne kombinasjonen undertrykker raskt suppuration og betennelse på kokestedet. Antibiotikabehandling er foreskrevet i 7-10 dager. Antibiotika administreres intramuskulært.

Med koker kan du spre Levomekol direkte på selve formasjonen. Påfør produktet på denne måten to ganger om dagen. Kurset terapi er 5-7 dager. Denne anvendelsesmåten er egnet for små koker.

Legemidlet kan også brukes etter å ha brutt en abscess. Levomekol satte på en gauze bandasje. Et bandasje påføres det berørte området. Effektiviteten av salven etter å ha brutt kjelen er nesten den samme, fordi medisinen ikke endrer egenskapene selv i purulent innhold. Legemidlet dreper bakterielle midler godt, selv i et purulent miljø. Behandlingen fortsetter i en uke i forbindelse med antibiotikabehandling.

Hos barn er kjelebehandlingsregimet det samme som hos voksne. Levomekol er godkjent for bruk hos barn fra 3 år. Legemidlet er ikke anbefalt til bruk hos pasienter under 3 år, da komponentene i et eksternt middel kan trenge inn i blodet og forårsake uønskede effekter. Hos små barn blir stoffet svært sakte utskilt fra kroppen, noe som kan gi komplikasjoner under behandlingen.

Levomekol hos barn under 3 år kan søke hvis det er en veldig stor koke. Når du bruker stoffet i nyfødte, bør du overvåke hele tiden. Barnet er vist en daglig forandring av dressinger gjennomvåt i Levomekol.

konklusjon

Levomekol tillatt å bruke i nesten alle pasientgrupper. For gravide kvinner, ammende kvinner og barn under 3 år, utføres behandlingen bare hvis det er angitt. Salven brukes som en del av kompleks terapi (sammen med systemiske antibiotika). Før du bruker legemidlet, kontakt lege. Ikke bruk stoffet selv. Med riktig tilnærming til behandling av koke, lindrer legemidlet den inflammatoriske prosessen godt, reduserer mengden av purulent innhold.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Levomekol brukes til behandling av koke

Levomekol med kokos er et uunnværlig middel, en utmerket undertrykkende inflammatorisk prosess, som foregår lokalt og ikke påvirker hele organismen. Denne kvaliteten er overveiende, i motsetning til de fleste antibakterielle midler som kan forstyrre den totale balansen mellom mikroorganismer og forårsake dysbakterier.

Årsaker til

Før du begynner å behandle koker, er det nødvendig å lage et helhetlig bilde av sykdommen. Inflammasjon av hårsekkene og omgivende vev, i møte med en stafylokokkinfeksjon i sårene, kalles en furuncle.

De viktigste utløsningsfaktorene for forekomsten av sykdommen inkluderer:

 • manglende overholdelse av de grunnleggende regler om personlig hygiene
 • Tilstedeværelsen på huden av mindre riper, gnidning, sår;
 • diabetes mellitus;
 • misbruk av alkoholholdige og lave alkoholholdige drikker;
 • tobakk røyking;
 • kronisk sykdom i sykehistoriens historie
 • tidligere smittsomme sykdommer;
 • iført klær laget av syntetiske materialer eller uegnet i størrelse;
 • langvarig overkjøling eller overoppheting;
 • økt svette;
 • forbedret sebaceous kjertler;
 • økt kroppsvekt med overgangen til stadium av fedme;
 • endokrine forstyrrelser;
 • konstant psyko-emosjonelt stress;
 • lave nivåer av vitaminer og mineraler i kroppen;
 • mat ration, med forspenning i stekt, krydret, salte retter;
 • økt forbruk av sjokolade;
 • rå insektbiter.

Noen av disse faktorene kan utløse koker på kroppen. I det akutte stadiet av sykdommen er utseendet på enkeltformasjoner notert i kronisk-multiple formasjoner. Ved avvisning av rettidig behandling kan kokos utvikle seg til karbunkler - fusjonere med hverandre, og skape områder av betennelse på størrelse med et barns håndflate.

Oversikt over stoffet

Salven levomekol, i tillegg til den viktigste antiinflammatoriske kvaliteten, har antibakterielle og regenererende effekter. Sammensetningen av farmakologisk middel inkluderer metyluracil, kloramfenikol - de viktigste aktive ingrediensene, dessuten er etylenglykol. Levomecol er produsert fra koker i rør, den tillatte bruksmetoden er utelukkende ekstern.

Levomitsetin, som er en del av stoffet, refererer til et bredt spektrum antibiotika. Dens hovedfokus er undertrykkelsen av den vitale aktiviteten til virus, Escherichia coli, streptokokk og stafylokokinfeksjoner. Resistens av patogene organismer til dette stoffet utvikler sakte.

Metyluracil er preget av økning i produksjonen av interferon, stimulering av autoimmunsystemet og økning i lokal immunitet. Å være en biologisk aktiv substans (protein), har et antiviralt spekter av påvirkning.

Den kombinerte samspillet mellom begge komponentene forbedrer metabolske prosesser i den cellulære strukturen av vev. Fremskynde helbredelsen av såroverflaten, gjenopprette skadede celler i hudstrukturer.

Polyetylenglykol er en adsorbent, og alle tre komponenter av stoffet forsterker gjensidig de personlige egenskapene til hver. Salve levomekol bidrar til frigjøring av såroverflaten fra den akkumulerte purulente massen, reduserer størrelsen på hevelsen. Når det tas inn i absessen, beholder verktøyet alle dets egenskaper og er ikke utsatt for ødeleggelse.

Kok og levomekol - kontraindikasjoner

Legemidlet er tillatt for utbredt bruk, kontraindikasjoner for bruk inkluderer:

 • individuell intoleranse mot aktive ingredienser som utgjør stoffet;
 • personlig allergi mot komponentene i et farmakologisk middel;
 • allergiske reaksjoner med langvarig bruk;
 • kombinasjonen av stoffet med typiske midler;
 • bruk salve innsiden.

Den viktigste positive kvaliteten på salven er muligheten for bruk i nærvær av en historie med kroniske sykdommer - det påvirker ikke mulig tilbakefall og forårsaker ikke akutte faser av sykdommen.

Behandling av en kokende salve - metode for påføring

Hvordan bruke Levomekol til å behandle kokos hjemme? Terapi utføres i flere dager på rad i henhold til en bestemt ordning:

 • foreløpig desinfisering av kilden og tilstøtende vev med antiseptiske midler;
 • Levomekol salve påføres på den behandlede overflaten på en furuncle;
 • toppdeksel betyr steril klut;
 • festet med bandasje - svak stramming.

Den resulterende kompressen endres tre ganger i løpet av dagen, etter fjerning er det nødvendig å utføre behandlingen med antiseptiske løsninger - for å fjerne gamle rester av legemidlet. Varighet av manipulasjoner - til fullstendig gjenoppretting.

Legemidlet forhindrer mulig utseende av dype arr og arr på overflaten av huden. Et fullt behandlingsforløp finner sted innen ti dager, på dette tidspunktet er det en fullstendig rensing av den akkumulerte pus av kjele.

Ved behandling av dype sårflater plasseres legemidlet i såret ved hjelp av tamponade. Tampongen er laget av en steril kirurgisk bandasje, salven forvarmes til 35 grader og impregneres med preparatet.

Hvis det er umulig å sette inn en tampong, brukes et dreneringsrør eller kateter. Med hjelpen blir stoffet satt inn i såret. Bomullsgassdressinger endres strengt i henhold til tidsplanen, da de er fylt med purulent ekssudat. Når du hopper over tidspunktet for erstatning av dressingen, bør behandlingen foregå på en annen plan.

Generelle anbefalinger

Når du bruker salven, bør du følge sikkerhets forholdsregler. - Etter håndtering, vask hendene grundig med såpe og vann, slik at det ikke blir utsatt for slimete overflater, øyne og mage-tarmkanalen.

I tilfelle en tilfeldig treff holdes hendelser:

 • på slimhinner - det er nødvendig å vaske dem med mye væske;
 • i mage-tarmsystemet - spyle magen og ta aktivt kull.

Levomekol med koking tillatt for bruk:

 • babyer, begynner med brystperioden;
 • kvinner i svangerskapet;
 • i laktasjonsperioden;
 • i gammel alder.

Begrensning eksisterer ved selvbehandling med et middel - konsultasjon med en hudlege er nødvendig før bruk. Eventuelle tidligere ubrukte stoffer bør testes for nærvær av en allergisk reaksjon - med selvadministrasjon, en kraftig forverring av tilstanden, lokale reaksjoner på huden og komplikasjoner som anafylaktisk sjokk og angioødem er mulig.

Svar på noen spørsmål

 1. Er det mulig å smøre levomekolym på kjolen på ansiktet?

Kok på ansiktet bør behandles utelukkende under tilsyn av spesialister. Uavhengig bruk av noe middel er forbudt.

 1. Hva er bedre å bruke med koker?

Ved flere fordelinger av koke, hjelper bruk av agenter - Vishnevsky salve, Ihtiolovaya salve, Levomekol, Baneotsin - godt. En foreløpig konsultasjon med en spesialist som, i tillegg til de oppførte midlene, vil foreskrive vitaminbehandling og behandling med immunmodulatorer, sammen med legemidler av antibiotikabehandlingen er nødvendig.

 1. Salve baneotsin trekker pus?

Verktøyet brukes etter åpning av abscess og fjerning av pus, for antibakterielle og antiinflammatoriske effekter.

 1. I hvilke tilfeller bruker ichthyol?

"Ichthyol" salve fra kokos brukes til å behandle en abscess til øyeblikk av disseksjon. Å trekke pus fra en kokende salve regnes som et godt verktøy i utgangspunktet, men få bruker det på grunn av den spesifikke lukten.

 1. Hvordan bruke balsam Vishnevsky?

For å få salven til å trekke ut den akkumulerte pus eller stoppe utviklingen av prosessen, komprimeres eller bandasjer brukes med et middel som endres hver 12. time. Legemidlet brukes både i det primære stadium av sykdommen (før åpningen av suppurasjonen) og i resten. Verktøyet regnes som universelt, men skremmer syk, vedvarende ubehagelig aroma.

Viktig å vite!

Baba Nina om Russland: "Thunder vil briste i oktober 2018 og penger vil falle fra himmelen.

Hvordan bruke Levomekol salve med kokos: anbefalinger og vurderinger

Salve Levomekol bosatte seg på det farmasøytiske markedet siden 70-tallet i forrige århundre. Dette er et omfattende verktøy for å bekjempe patogene bakterier. Dens sikkerhet og lav pris sørget for narkotika popularitet.

Det finnes dusinvis av måter å bruke salven på for ulike sykdommer. De inkluderer gynekologisk, oftalmisk, dermatologisk, tannlege. I tillegg er det kjent bruk av Levomekol i kirurgi, veterinærmedisin.

Med problematisk hud, for eksempel med koker, både i ungdomsår og i ganske modne år, vil Levomekol salve ha en kraftig anti-inflammatorisk effekt. Etter flere bruksområder vil den purulente stangen komme ut, abscessen vil avta, og huden vil ikke se betent.

Årsaker til koker

Koker er purulente blister på huden som ledsages av betennelse. De er av flere typer: blandet, streptokokk, stafylokokker. Deres utseende forårsaker den tilsvarende infeksjonen. Inne i kjelen er det alltid en purulent stang. Denne absessen er preget av tilstedeværelsen av et gult punkt i midten, sekreter med blod og pus. Med en annen type betennelse kalt en koke, kan en person oppleve feber og generell ubehag.

Det er følgende årsaker til utviklingen av furunkulose:

 • mangel på vitaminer i kroppen;
 • hår inngrodd i huden;
 • svekket metabolisme;
 • mangel på hygiene i huden;
 • økt sebum, svette;
 • langsiktig behandling med kortikosteroid medisiner;
 • hypotermi;
 • smittsomme, katarrale sykdommer;
 • forstyrrelse av immunforsvaret;
 • slitasje, riper, sår.

Levomekol fra koker

Kombinasjonsmedikamentet Levomekol, som inneholder et antibiotikum og en immunstimulerende komponent, er effektiv til behandling av koke. Det ødelegger patogene bakterier: gram-positive, gram-negative, spiroketer, klamydia, stafylokokker, rickettsia, anaerobe, aerobic bakterier, resistente mot penicillin-antibiotika. De forårsaker betennelse i huden, kalt koker.

Salve Levomekol effektiv til behandling av kokos i ansiktet, brenner, purulente sår, slitasje, blåmerker, hevelse etter skader, trofasår, bygg i øyelokk. Ved behandling av koker har den en antiinflammatorisk, antiseptisk, helbredende effekt, den kan lett strekke pus.

Dermed er det ikke nødvendig å vente 4-5 dager for at kjelen skal briste. Bare noen få dager etter at Levomekol-applikasjonen fra betennelse forblir bare en liten rødhet.

Sammensetning og egenskaper

Salve Levomekol inneholder 4 komponenter:

 • Renset vann er grunnlaget for stoffet;
 • Metyluracil stimulerer kroppens beskyttende egenskaper, forbedrer cellulær regenerering, helbredelse, reduserer betennelse;
 • Kloramfenikol er et antibiotikum, den aktive ingrediensen som ødelegger mange typer patogen flora, når den påføres eksternt, absorberes ikke inn i blodet
 • polyetylenoksyd 400 og 1500 - hjelpestoff.

Egenskaper av salve Leovmekol lar deg bruke verktøyet i ulike grener av medisin:

 • dehydrering gir fjerning av overflødig væske;
 • anti-inflammatorisk - lindrer rødhet, betennelse;
 • antiseptisk - ødelegger patogene bakterier, stammer, kokker;
 • regenerativ gir rask healing av huden og slimhinner;
 • trekker pus;
 • Immunostimulant påvirker lokalt immunitet positivt, og øker epithelets beskyttende funksjoner.

Indikasjoner for bruk

Levomekol salve er et universelt legemiddel som brukes til behandling av slike sykdommer:

 1. Dermatologi: Akne, koker, abscesser, ødem, infiserte, purulente sår, forbrenninger av forskjellige grader, kutt, insektbitt, kokker, sengetøy, skader, slitasje.
 2. Oftalmologi: ekstern, intern bygg, konjunktivitt.
 3. Kirurgi: Postoperative masker (for å unngå suppurasjon og infeksjon).
 4. I otolaryngologi har funnet anvendelse i otitis, antritis.
 5. Gynekologi: gonoré, dysbiose, trøst, vaginose, vaginitt, cervikal erosjon, salpingitt, kolpitt, genital herpes.
 6. I proktologi er det hyppig bruk av salve for hemorroidea-kjegler (i kompleks terapi med midler som har en antitrombotisk effekt).

Terapeutisk effekt

Levomekol ødelegger bakteriene som forårsaket utviklingen av en abscess. Ovnen omslutter også kjelen, drar pus ut av det og lindrer betennelse. På sluttstadiet fremmer healing og restaurering av huden.

Levmekol har følgende tiltak:

 1. Fjerner brennende følelse.
 2. Dræper patogene mikrober.
 3. Stimulerer beskyttelsesegenskapene til huden.
 4. Healer epidermis og slimhinne.
 5. Den har antiinflammatorisk effekt.
 6. Øker stoffskiftet.

Instruksjoner for bruk

Når kokes salve skal Levomekol påføres en purulent, betent abscess med et tykt lag. Steril klut og gips lim kjelen. La i 2-3 timer. Bytt serviett to ganger om dagen.

Etter bare noen få dager, vil betennelsen og hevelsen avta, pus kommer ut og helbredelsesfasen begynner. Bursting furuncle fortsetter å smøre stoffet for en annen dag.

Salve Levomekol kan brukes ikke bare fra koke. Spot stoffet brukes til akne, bygg på øyelokk. I form av tamponger setteres agenten vaginalt og rektalt. Plait fuktet med stoffet, plassert i øregangen eller neseborene. Påfør bandasjer med Levomekol med sår, brannsår, slitasje, trofasår, store områder av hudskader.

Du kan lære om løpetidet fra instruksjonene for bruk av salven eller fra legen din. Ofte overstiger det ikke 14 dager på grunn av tilstedeværelsen av et antibiotika.

Overdosering og bivirkninger

Levomekol anbefales ikke å bruke mer enn 3 gram per dag. Et unntak er ikke store sår.

Tilfeller av overdosering av narkotika ble ikke identifisert tidligere. Generelt kan verktøyet betraktes som trygt. Brukes eksternt, det absorberes ikke inn i blodet.

Sjelden, slike bivirkninger som rødhet, brennende, kløe. Dette kan skyldes en allergisk reaksjon på metyluracil-komponenten.

Spesielle instruksjoner

Salve Levomekol er tillatt å bruke hos barn, men ikke tidligere enn 3 år. Under graviditeten vil verktøyet ikke skade når det brukes utendørs. Leger kan ordinere selv en tampong med medisinering, hvis risikoen for fosteret er større enn skadet for en gravid kvinne.

Analoger av levomekol til behandling av koke

Levomekol med purulente koker kan byttes ut med andre salver.

 • Tetracyklin er en populær kokende antibiotikumsalve som utrydder stafylokokker. Påfør huden, dekker med en bandasje i 12-24 timer opptil 3 ganger om dagen. Det er uønsket å bruke under graviditet, under 11 år.
 • Iktyol er et billig desinfeksjonsmiddel, antiseptisk middel. Behandler kokes på et hvilket som helst tidspunkt, eliminerer hudproblemer. Krever hyppig utskifting av kompresset hver 2-3 timer. Antall søknader er ikke begrenset. Iktyol, som Levomekol, er akseptabelt under graviditet.
 • Streptocidal salve ødelegger streptokokker, trekker pus, og dermed behandler kokene. Etter oppbyggingen har en helbredende effekt. For ødeleggelse av en abscess sette et tynt lag, dekker med et serviett.
 • Zinksalve helbreder sår og påføres når det ikke er noen pus. Det tørker, lindrer betennelse, rødhet, hevelse av kokos. Huden etter kokende behandling med sinkkrem, får raskt en normal farge.
 • Sintomitsinovaya salve fjerner pus, helbreder. I sammensetningen er det et antibiotikum. Behandler arr etter furunkulose. Påfør kun 1 gang per dag.
 • Vishnevsky salve med tjære, xenoform, ricinusolje akselererer modningen av koker. Det stimulerer blodstrømmen, metabolisme, desinfiserer. Sårene etter at Vishnevsky-salven raser, åpner opp, drar på. Et bandasje med midlene påføres i 8 timer, festes med et klebende gips.
 • Baktroban har ingen kontraindikasjoner. Dette er en antibiotikakrem som ødelegger patogen flora ved raskt å helbrede en koking. Det påføres på samme måte som Levomekol, påføring av en bandasje med en krem.
 • Oflokain - antiedematøst, anestetisk, antibakterielt middel. To ganger om dagen påføres kjelen for rask healing.
 • Baneocin salve håndterer effektivt patogene bakterier, behandler pustulære infeksjoner. Nesten ingen kontraindikasjoner. Trygt for behandling av furunkulose. Påfør to ganger om dagen, og fest bandagens tape.
 • Solkoseryl øker stoffskiftet. Dette er en trygg salve som danner en beskyttende film som ødelegger infeksjonen. Det helbreder raskt. Det blir brukt 2-3 ganger om dagen.

Levomekol med kokos - behandling med kokesalve

Koker - en hudsykdom som er ledsaget av purulent-nekrotiske prosesser. Denne sykdommen gir smertefulle hulrom fylt med pus. Oftest er de dannet som et resultat av betennelse i hårsekkene. Patogener er stafylokokker. Sykdommen gir en person smerte og estetiske problemer. Hvis du ikke behandler kjelen, vil pus forgifte kroppen og personen vil utvikle symptomer som er karakteristiske for rusmidler: kuldegysninger, feber, hodepine og andre. Du bør ikke forsinke med behandling, fordi en komplikasjon i form av utvikling av sykdommer i indre organer er mulig.

Levomekol - et rimelig middel for koke.

Levomekol-søknad

En av de mest effektive måtene har vist seg å være salve levomekol med koke. Når det gjelder effektiviteten i bekjempelsen av purulente betennelser, kan den sammenlignes med Vishnevskys salve, men i motsetning til den har den ikke en bestemt lukt. Levomekol fører til maksimal åpning av sår. Den brukes kun til ekstern bruk. På grunn av dette er det svært populært blant fagfolk som bruker det til behandling av postoperative suturer og purulente sår. I dag er det det mest rimelige og effektive verktøyet for å løse ulike hudproblemer. Levomekol kjemper effektivt forskjellige bakterier og resistente mikroorganismer, som stafylokokker. I tillegg gir salven rensing av sår fra nekrotisk purulent masse, lindrer hevelse og gjenoppretter skadet epidermalt vev.

Sammensetningen av salven Levomekol

Levomekols antibakterielle egenskaper gjør det til et effektivt våpen for å bekjempe purulente betennelser og andre hudsykdommer. I tillegg akselererer salven helingsprosessen og gjenoppretter strukturen til epidermis. Levomekol er produsert i rør.

Aktive stoffer salve:

 • Kloramfenikol. Dette antibiotika har et bredt spekter av virkning. En av de viktigste funksjonene i dette stoffet er dets evne til effektivt å bekjempe patogener. Det behandler lett infeksjoner som E. coli, virus, stafylokokker og streptokokker. Et stort pluss er at virusene er resistente mot de aktive stoffene i denne salven utvikler seg veldig sakte.
 • Methyluracilum. Legemidlet aktiverer metabolske prosesser i cellene, gjenoppretter huden, gir anti-inflammatorisk effekt og fremmer sårheling. I tillegg påvirker det immunforsvaret, aktiverer produksjonen av interferon og øker immuniteten.
 • Etylenglykol. Det er et ekstra verktøy og gir adsorberende egenskaper.

Levomitsetin er en del av Levomekol

Ekstra komponenter som fremmer god penetrasjon og jevn fordeling av aktive stoffer i hudvevet.

Hver del av salven øker effekten av en annen komponent. Aktivstoffer trer inn i dypet av abscessen og støtter antibakteriell aktivitet der.

Kontraindikasjoner for bruk av Levomekol

Hver person kan bruke denne salven. Kontraindikasjoner for bruk er individuell intoleranse mot kroppen av aktive stoffer, salve og overfølsomhet overfor noen komponent som er en del av. Og heller ikke anbefalt å bruke dette verktøyet lenge, fordi det kan provosere utviklingen av en allergisk reaksjon.

Et stort pluss av denne salven er at bruken er tillatt i nærvær av kroniske sykdommer og andre lidelser i kroppen. Mange mennesker er interessert i spørsmålet om Levomekol kan brukes med koke samtidig med andre midler. Det er strengt forbudt å gjøre dette. Og i intet tilfelle kan ikke ta denne salven inne.

Levomekol må nøye kombineres med andre medisiner.

Hvordan du bruker Levomekol

Levomekol-behandling av kokter utføres i flere dager. Før du bruker salven, desinfiserer det berørte hudområdet med et antiseptisk middel. En salve påføres den behandlede huden og for å forhindre infeksjon av såret, er den dekket med en steril bandasje eller et serviett. Bruk en svak dressing fix komprimere. Prosedyren må gjentas tre ganger om dagen. Pass på at du regelmessig bytter bandasje morgen og kveld før sengetid. Etter fjerning av dressingen blir kjelen igjen behandlet med antiseptiske midler og salve påført. Behandlingen utføres til fullstendig helbredelse. De aktive stoffene i denne salven ødelegger patogener, stopper den inflammatoriske prosessen og forhindrer utseendet av dype arr på huden. Behandlingsforløpet varer om fem til ti dager, til fullstendig rensing av absessen.

Påfør tamponger (fra en gasbind og bandasje) til behandling av store og dype sår. Tampongen blir introdusert i sårets hulrom. Tidligere er Levomekol oppvarmet til trettifem grader, og en tampong er impregnert med den, som er fylt med et sårhule.

Det er tilfeller når det er umulig å sette inn en tampong i store sår, da blir en salve injisert i hulrommet ved hjelp av et spesielt dreneringsrør og et kateter. Etter at salven har fylt såret, påføres det et bandasje. Bandasjer endres avhengig av hvor mye de skal fylle med pus. Det er nødvendig å nøye følge planen for å bytte dressinger. Hvis det ikke var noen grunn til å miste dressingen, fortsetter kokeprosessen som planlagt. Etter at du har brukt salven, bør du vaske hendene grundig for å forhindre at denne midlet kommer inn i slimete vev og øyne, og inn i fordøyelseskanaler sammen med mat. Hvis salven kommer på slimete vev, er det nødvendig å vaske dem med vann, og hvis du svelger, gjør det en magesvell. Salven passer for absolutt alle: barn, pleie eller gravide. Men før du selvmedisinerer med denne salven, anbefales det å konsultere lege.

For dype sår bør tamponger impregneres med Levomekol.

Hva skal jeg gjøre når Levomekol ikke hjalp

Etter tre dager med regelmessig bruk av salven, bør tilstanden til huden bli bedre. Men hvis dette ikke skjedde, bør du søke hjelp fra en spesialist. Noen ganger kan det være nødvendig å ha en kirurgisk disseksjon av absessen for å rydde den av pus. Kirurgi for å åpne kjelen varer ikke lenge (bare noen få minutter) og etter at det er utført, brukes Levomekol igjen. Hulrommet som er rengjort av pus, er fylt med kluter fuktet i salve.

Hva du trenger å vite om behandling av koke

I løpet av behandlingsperioden må du følge visse regler for at gjenvinning skal skje så tidlig som mulig og for å forhindre spredning av infeksjon gjennom hele kroppen. Pasienten bør overvåke rensligheten i huden og utføre regelmessig hygieniske prosedyrer. Høye temperaturer, overoppheting av huden bidrar til en mer aktiv utvikling av sykdommen. Derfor må du glemme å besøke dampbadene før fullstendig gjenoppretting.

Før hver behandling av huden, bør du vaske hendene grundig med såpe og behandle dem med et antiseptisk middel. For å forhindre reinfeksjon er det nødvendig å bytte putevar på puter hver dag til sårene heler.

Med riktig bruk av Levomekol og overholdelse av alle regler for behandling med bruk, vil kokosene passere og ikke etterlate seg et spor på huden. Ikke bruk salve lenge. Hvis det ikke hjelper, må du velge et annet verktøy.

Egenskaper ved bruk av Levomekol i kokker

Levomekol - salve, som brukes til å akselerere behandlingen av purulente abscesser. Det ble utviklet av Kharkov forskere.

Det brukes også til behandling av kokos i det akutte stadium, for å stimulere immunmodulerende effekter.

Denne salven inneholder ikke formbyggingskomponenter, det vil si at det ikke er grunnlag i det.

Alle komponenter er bare aktive ingredienser.

Hvordan tar du det riktig og er det noen kontraindikasjoner for dette?

Oversikt over stoffet Levomekol

Levomekol er en blanding av en immunmodulerende komponent og et antibiotikum, på grunn av hvilket det forbedrer den naturlige lokale beskyttelsen av huden mot virkningen av bakterier. Og antibiotika undertrykker spredningen av infeksjon, akselererer utstrømningen av pus.

Den antibakterielle effekten skyldes undertrykket av syntesen av det aktive protein i infeksjonscellene.

Følsom for virkningen av Levomekol gram-positive og gram-negative anaerobe og aerobic bakterier, slik at det kan kalles et bredspektret antibiotika.

Koker - er en akutt purulent-inflammatorisk prosess med skade på hårroten (follikel). Det utvikler som regel grunnet blokkering av sebaceous kjertel eller dens betennelse. Oftest vises disse på ansiktet, og størrelsen varierer fra noen få millimeter til 3-6 centimeter.

Hvordan hjelper Levomekol bli kvitt dem? Ved å styrke immunsystemets virkning og antibakteriell effekt. Samtidig er det billig, og har praktisk talt ingen bivirkninger, noe som bidro til sin popularitet. Den brukes, inkludert i kirurgi for behandling av sår etter åpning av sår (inkludert koker).

Sammensetning og farmakologisk virkning

Den farmakologiske virkningen av salven er helt på grunn av sammensetningen. Og det inkluderer et bredspektret antibiotika Chloramphenicol og den immunmodulerende komponenten Methyluracil. Effekten av bruken av salven er bevart i nærvær av purulente masser og nekrotisk vev (død, der det ikke er nominell blodstrøm). Legemidlet får lov til å brukes eksternt for eventuelle purulente prosesser, furunkulose - blant dem.

Det er også kjent at bruk av Levomekol stimulerer regenerering, akselererer helbredelse, men på grunn av mangel på fettmasse i sammensetningen forhindrer det ikke såret i å stramme under naturlig trombose.

Det er derfor, for å akselerere helbredelsen av postoperative suturer, er Levomekol foreskrevet i kombinasjon med antibiotika tatt som injeksjoner eller oralt.

Salven fungerer bare lokalt, det vil si på applikasjonsstedet uten å trenge inn i de dypere lagene i huden (men til hårsekkelen kommer det gjennom de tilgjengelige naturlige porene og kanalene).

Skjema for utgivelse

Levomekol er produsert i form av en hvit salve (av og til oppnår den en gulaktig fargetone, som på ingen måte påvirker farmakologisk virkning).

Produsenten tilbyr for tiden salve i rør av 25, 30 og 40 gram med beskyttelsesdeksel.

Alle rør må være forseglet (beskyttende metallmembran, som åpnes før første bruk). Kombinasjonen og andelen aktive ingredienser holdes alltid på et jevnt nivå.

Handlingsprinsipp på kjelen

Siden koktene alltid komplementeres av infeksjon i hårfollikelområdet - dette fremkaller purulent betennelse.

Levomekol, som kommer på huden og penetrerer gjennom porene til hårroten, undertrykker aktivt smittevernet, reduserer dets tilstedeværelse, og styrker samtidig den lokale antibakterielle beskyttelsen av huden, og dermed akselererer syntesen av pus og deaktivering av patogener. Mot virus er effekten ikke så kraftig, men den har fortsatt et sted å være.

Levomekol akselererer også opphopningen av purulent masse og bidrar til rask utstrømning gjennom det naturlige dreneringshullet (eller selv om en abscess ble fjernet kirurgisk), forhindrer reakkumulering av pus (som er den gjenværende effekten av tilstedeværelsen av infeksjon).

Indikasjoner for bruk

Levomekol brukes kun under det akutte utviklingsstadiet, dvs. når det er klare tegn på infeksjon og tilstedeværelse av pus i hudabsessen. Den brukes også til:

behandling av purulente sår igjen etter koke;

akselerasjon av regenerering av trofasår;

behandling av koke, bortsett fra scenen når pus er borte, og såret begynner å stramme aktivt.

For å forhindre utseendet av nye koker blir salve ikke brukt.

Langvarig bruk av den endrer balansen mellom bakterier på overflaten av huden, noe som kan utløse utviklingen av andre hudsykdommer. Langsiktig bruk av salven anbefales ikke. Tillatbar behandlingsperiode er ikke mer enn 2 uker, hvoretter det anbefales å bruke en salve med inkludering av en annen gruppe i antibiotika.

Hvordan søke med kokos?

Det anbefales ikke å bare bruke salven til såret.

I henhold til produsentens instruksjoner, skal rene sterile gasbindekluter bli gjennomvåt i preparatet og løst plassert på såret (eller furuncle).

Det er også tillatt en liten innføring av salve gjennom en sprøyte inn i stedet for den purulente prosessen (stoffet oppvarmes til 36-37 grader Celsius), men denne prosedyren utføres bare på sykehuset (i klinikken). Hjemme bør det ikke utføres, da det er mulig å provosere en re-infeksjon av en abscess.

Så, det enkleste alternativet er hvordan å riktig bandasje:

 1. fjern den gamle bandasjen, vask det forsiktig med det såpe, hvor du planlegger å bruke salve (i stedet for vann og såpe, kan du bruke klorhexidin, hvis legen instruerer) og tørk den tørr;
 2. ta en gauze bandasje eller en steril bandasje, brett den i 3-4 lag;
 3. Påfør 2-3 gram salve på dressingen, forsiktig smøre den på overflaten av den vevde basen;
 4. Løst påfør et bandasje på kjelen, ikke utjevne;
 5. en gasbind dressing er festet til toppen eller på kantene med en gips.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

I henhold til produsentens anvisninger kan langvarig bruk av Levomekol salve provosere en allergisk lokal reaksjon (utslett), som helt forsvinner etter at bruken er avsluttet. Med forsiktighet foreskrives det for gravide kvinner for behandling av omfattende purulente sår på hudens overflate, siden antibiotika som er en del av det, har en resorptiv effekt (det kan trenge inn i blodet og følgelig til moderkaken i små konsentrasjoner).

Fra kontraindikasjoner til bruk av salven, utelukkes kun individuell intoleranse av komponentene i sammensetningen. Levomekol frigjøres uten resept. Om tilfeller av overdose i dag er det ikke kjent - det har ikke vært de som er dokumentert.

Levomekol - det beste verktøyet som drar pus. Når kokesalve akselererer healing, forhindrer reinfeksjon og akkumulering av purulente masser. Virkningen av stoffet er ikke avhengig av tilstedeværelsen av nekrotisk vev, så det er effektivt selv med store koder.

AskBody

Du er her

Salve Levomekol med koke - tidsbestemt effektivitet

Hyppig forurensning, irritasjon eller mekanisk skade på huden, mikroskopiske sår og riper, økt aktivitet av sebaceous og svettekjertlene, redusert immunitet og mangel på vitaminer - alle disse faktorene kan føre til dannelse av koker på kroppen, fokus på suppuration og infeksjon.

Alt begynner med en liten knute, som lett forveksles med akne, men over flere dager blir den i størrelse og blir en ganske smertefull abscess.

Et furuncle (populært referert til som "koke") kan danne seg på nesten hvilken som helst del av kroppen, og som regel, når det ser ut, har vi ikke travelt med å konsultere en lege. Et besøk til en spesialist anbefales sterkt hvis det oppstår koker i ansiktet, siden det er spesielt farlig å spre seg dypt inn i vevet.

Hvis kjelen ikke dannes i nasolabialtrekanten og en liten abscess, så er det i dette tilfellet mulig å utføre behandling hjemme med obligatorisk overholdelse av alle hygieneregler. Behandlingsprosedyren er å behandle det betente området med et antiseptisk preparat, og deretter påfør salve fra koke.

En av de beste i kampen mot koker anerkjent salve "Levomekol."

Levomekol har vist seg lenge i det russiske markedet. Dette verktøyet er til ekstern bruk, har en antibakteriell effekt og bidrar samtidig til å gjenopprette strukturen av vev.

I tillegg er en separat fordel av salven det faktum at ved å helbrede den berørte huden, har den ikke negativ innvirkning på hele kroppen og fører ikke til dysbakterier, i motsetning til mange andre antibakterielle midler.

Derfor er salven Levomekol med kokos i dag svært effektiv, rimelig og som et resultat, veldig populær.

Hva er Levomekol?

Salvenes sammensetning inneholder to aktive ingredienser. Disse er kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet har en antibakteriell effekt, skadelig effekt på skadelige mikroorganismer som forårsaker koker. Motstanden av patogene mikroorganismer til stoffet utvikler seg veldig sakte. Det andre stoffet regenererer vev og akselererer helbredelse, fremmer syntesen av nye celler.

I tillegg har metyluracil en immunostimulerende og anti-ødem effekt. Dermed kompliserer komponentene i salven hverandre, som forbedrer helbredelseseffekten av verktøyet.

Levomekol trenger inn i cellene, og gir en terapeutisk effekt, samtidig som den ikke ødelegger cellestrukturen. Det bemerkes at tilstedeværelsen av en stor mengde pus ikke reduserer effektiviteten av dette verktøyet.

Salve brukes kun eksternt.

Levomekol er i henhold til graden av påvirkning på kroppen et lavrisiko-middel. Salven kan brukes overalt: å desinfisere sår, for å akselerere helbredelse av sting eller brannsår, og selvfølgelig å bekjempe pus akne og koke. Levomekol med koker kan brukes til spedbarn og gravide, siden salven ikke absorberes i blodet med små foci av suppuration. Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer er ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Den eneste kontraindikasjonen i søknaden er individuell følsomhet overfor komponentene som utgjør produktet eller er allergisk mot dem.

Behandling av kokesalve Levomekol

Levomekol er et uunnværlig verktøy i kampen mot betennelse i hårsekkene.

Ved behandling av kokter blir salve påført som følger:

1. Forsiktig behandle huden rundt abscessen og selve abscessen med 3% hydrogenperoksid, klorhexidin eller 70% alkohol;

2. Påfør et tykt lag av salve på kjelen, fest et stykke bomullsull eller en bandasje rullet opp flere ganger og fest alt på toppen med et bandasje eller en gips. Salve bidrar til rask dannelse av kjernen i kjelen. Det tar vanligvis et par dager for furuncle å åpne og pus å komme ut. Forbindinger med salve endres i løpet av denne tiden 2-3 ganger om dagen. Om natten er det ønskelig å påføre en frisk salve og bandasje;

3. Når furuncle åpner og pus er ute, behandle det med peroksid eller alkohol, og fyll deretter såret som har åpnet med Levomekol, legg salvefiltrert bomull, gasbind serviet eller bandasje på toppen og fest igjen med et bandasje eller gips. Slike behandlinger skal utføres to ganger om dagen, til såret er helt strammet. Dette tar vanligvis ikke mye tid, fordi verktøyet forhindrer infeksjon i å komme inn i såret og øker vevets regenerering betydelig.

Sammenligning av salve Levomekol med andre midler

Sammenligning med Vishnevsky salve

Hvis du allerede bruker Vishnevskys salve, og det fungerer effektivt, så er det ikke noe poeng i å endre det på en annen måte. Hvis du bare velger et middel for behandling av koke, anbefaler eksperter Levomekol som salve så raskt som mulig som fører til åpning av en abscess. I tillegg har den en sterkere antibakteriell effekt og helbredende egenskaper. Og dessuten har Vishnevsky salve en veldig spesifikk, skarp, for mange mennesker, en ubehagelig lukt, og Levomekol lukter nesten ikke.

Sammenligning med Levosin

Levosin, i tillegg til de to aktive ingrediensene i Levomekol, inneholder også en smertestillende (anestetisk) substans. Regenerering og antibakterielle effekter, som de viktigste i behandlingen av kokinger, er begge salver omtrent det samme. Basert på tilbakemeldingene fra personer som bruker begge legemidler, kan vi konkludere med at Levosin og Levomekol er nesten identiske, og man bør velge den som de liker basert på pris, tilgjengelighet i apotek eller deres individuelle preferanser.

Ifølge forskningsdata, når man bruker salver for å behandle de samme sykdommene, er det heller ikke funnet noen fordel med ett legemiddel over en annen. Men hvis kjelen er ledsaget av alvorlig smerte, er det mer fornuftig å bruke Levocin til å lindre smerte uten en separat bruk av smertestillende midler.

Sammenligning med Voskfran

Voskopran er en sårhelende bandasje, klar til bruk, impregnert med forskjellige salver, inkludert Levomekol. Forbindelsen i seg selv består av bivoks, som akselererer helbredelsen av sår.

Den viktigste fordelen med Voskopran er at den ikke holder fast ved det åpne såret ved de første behandlingsstadiene, noe som gjør det mulig å bytte ut uten alvorlige konsekvenser. Av denne grunn er Voskopran populært, hovedsakelig ved behandling av sykdommer eller mekanisk skade på huden med stor lesjon: Frostbit, trykksår, brannsår, sår osv.

Ved behandling av furunkler er Voskopran med Levomekol ikke særlig etterspurt, da hudskaden i dette tilfellet er minimal.

Hva å gjøre hvis salven ikke hjelper

Hvis det for en eller annen grunn ikke var mulig å kvitte seg hjemme ved hjelp av Levomekol, anbefales det å søke hjelp fra spesialister. Det er verdt å tenke på dette dersom det ikke er oppnådd forbedring i kokestillingen innen tre dager.

Det kan være nødvendig å kirurgisk åpne abscessen og bringe pus ut. Denne operasjonen tar bare noen få minutter, og som regel etter det, brukes Levomekol salve igjen for å forhindre utvikling av betennelser. Kaviteten til den rensede kjelen er fylt med servietter med salve til såret healer.

Flere Artikler Om Typer Acne