Hva er bedre og hvorfor - levomekol eller liniment syntomycin?

Ser hvilken side du skal se på.

På den ene side er 1 g liniment syntomycin 10 mg antibiotika og i Levomekol 7,5 mg (av samme antibiotika, kloramfenikol / levomycetin) som desinfiserer såret og hemmer veksten av bakterier, men også tilsatt 40 mg metyluracil i Levomekol, som hjelper helbredelse.

Teoretisk sett skal Levomekol være bedre og mer effektivt, men fra et synspunkt av brukervennlighet, foretrekker jeg Liniment synthomycin, det ser ut som en flytende salve, ikke strømmer, og absorberer ganske raskt / tørker ut på huden. Men Levomekol ligner på gel, det begynner å smelte og drenere fra kroppsvarmen, vil ikke bli absorbert og kan bare holdes på plass med et bandasje.

Effektiviteten, i henhold til mine personlige følelser, handler om det samme for begge legemidler, så jeg stemmer for bekvemmelighet og velger Syntomycin salve for meg selv.

Bedre selvfølgelig, levomekol. Den inneholder 2 stoffer - kloramfenikol og metyluracil. Levomycetin er et antibiotikum, det hemmer veksten av bakterier i et sår, metyluracil er et sårhelende middel, de tørker såret og hjelper vevene rundt såret å bli regenerert.

Hva er bedre: Levomekol eller Sintomitsin?

For behandling av purulente sår og andre hudskader er det en ganske stor liste over medisiner, som inkluderer antibakterielle og antiinflammatoriske stoffer. La oss prøve å finne ut hva som er bedre Levomekol eller Sintomitsin?

Salve Levomikol, det kombinerte midlet som består av to komponenter: Kloramfenikol og Methyluracil:

 • Kloramfenikol er et antibiotikum med et bredt spekter av effekter;
 • Metyluracil akselererer regenereringsprosesser og øker kroppens forsvar mot ulike infeksjoner.

Liniment Sintomitsina - en komponent rette. Den aktive ingrediensen er kloramfenikol.

Hvis vi sammenligner Levomekol og Sintomitsin, blir det klart at de inneholder samme aktive ingrediens. Og Levomekol, som ikke bare ødelegger patogen flora, trekker ut pus og renser såroverflaten, og akselererer vevsheling, virker mer effektivt. Imidlertid er konsentrasjonen av antibiotika i Sintomitsin mer enn 10 ganger høyere enn mengden av kloramfenikol i Levomecol, noe som forårsaker stoffets massive effekt.

demonstrere hvordan

Levomekol og Sintomitsin har tilsvarende indikasjoner på bruk, som følger:

 • sårhudssår
 • inflammatoriske prosesser, inkludert patologier av en purulent-nekrotisk type (koker, akne, karbuncler, abscesser);
 • betennelse i lymfeknuter;
 • trophic ulcers;
 • frostskader og brannskader.

Begge legemidlene er godkjent for bruk i pediatri. Levomekol er hos barn eldre enn tre år, og Sintomitsin kan brukes av babyer fra den femte uken etter fødselen.

Funksjoner for bruk

Å bruke Levomekol eller Sintomitsin samtidig gir ikke mening fordi produktene inneholder samme aktive ingrediens. I tillegg kan et slikt kompleks føre til overdosering og utvikling av allergiske reaksjoner.

Begge stoffene kan påføres på såroverflaten, for terapi bruker vanligvis sterile dressinger, impregnert med et medisinsk stoff. Om nødvendig fyller en dressing med et medisin sårhulen. Dressing utføres en gang i 1 - 3 dager. Det avhenger av sykdomsforløpet og tilstanden av skade. Varigheten av behandlingen er fra 4 til 5 dager. For å øke lengden på kurset er det kun mulig på anbefaling av behandlende lege.

Om nødvendig kan lokalbedøvelsesmidler erstattes av en analog av Levomekol - Levosin. Sammensetningen av narkotika er identisk, med ett unntak, inneholder det lokalbedøvelse: Trimekain.

Kontra

Begrensninger på bruk av Levomekol og Sintomycin er:

 • Overfølsomhet overfor stoffer som kommer inn i legemidlet.
 • psoriasis og eksemmatiske lesjoner av hudvevet;
 • infeksjoner forårsaket av sopp.

Hvis pasienten har kontraindikasjoner til stoffet, vil legen hjelpe deg med å velge en effektiv erstatning.

Bivirkninger

Levomekol og Sintomitsin tolereres vanligvis godt av pasienter. Men i sjeldne tilfeller kan negative bivirkninger utvikles under behandlingen.

Disse manifestasjonene kan se slik ut:

 • utslettreaksjoner;
 • følelse av kløe og brenning;
 • lokal ødem;
 • hyperemi av vev og slimhinner;
 • angioødem.

konklusjon

Levomekol og Sintomitsin er populære midler - analoger, som perfekt hjelper med behandling av hudlidelser. Bruk av medisiner bør utføres i henhold til behandlingsregime foreskrevet av legen og ikke overstige 5 dager.

Sintomitsin sammen med Levomekolom brukes ikke samtidig, siden begge inneholder antibiotika Chloramphenicol, og slik kompleks terapi kan forårsake overdose.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Hva er bedre og hvorfor - levomekol eller liniment syntomycin?

Ser hvilken side du skal se på.

På den ene side er 1 g liniment syntomycin 10 mg antibiotika og i Levomekol 7,5 mg (av samme antibiotika, kloramfenikol / levomycetin) som desinfiserer såret og hemmer veksten av bakterier, men også tilsatt 40 mg metyluracil i Levomekol, som hjelper helbredelse.

Teoretisk sett skal Levomekol være bedre og mer effektivt, men fra et synspunkt av brukervennlighet, foretrekker jeg Liniment synthomycin, det ser ut som en flytende salve, ikke strømmer, og absorberer ganske raskt / tørker ut på huden. Men Levomekol ligner på gel, det begynner å smelte og drenere fra kroppsvarmen, vil ikke bli absorbert og kan bare holdes på plass med et bandasje.

Effektiviteten, i henhold til mine personlige følelser, handler om det samme for begge legemidler, så jeg stemmer for bekvemmelighet og velger Syntomycin salve for meg selv.

Hva er bedre å ta syntomycin salve eller levomekol?

Karakteristisk for Levomekol

Verktøyet er tilgjengelig i form av salve. Hovedindikasjonen for bruk er behandling av purulent-nekrotiske sår. Midler renser, tørker og helbreder det berørte området. Regenereringsprosessen aktiveres av metyluracil, som er en del av preparatet. På grunn av denne komponenten begynner celler på overflaten av såret å fungere mer intensivt og det berørte området blir ryddet raskere.

Hemorroider går bort i en uke, og "støtene" tørker opp om morgenen! Ved sengetid, legg 50 gram til bassenget med kaldt vann... Undersøk metoden "

Salven injiseres i såret med en sprøyte og dreneringsrør, påført topisk, impregnert med en gasbind. Å komme inn i vevet i det berørte området, ødelegger stoffet ikke cellemembranen. Effekten av midlet gjelder for gram-negative og gram-positive mikroorganismer. Den antibakterielle effekten vedvarer når det er pus og dødt vev i lesjonen.

 1. Behandling av gynekologiske sykdommer - stoffet brukes til å eliminere inflammatorisk prosess og etter cauterization av erosjon. Preparatet er impregnert med tamponger.
 2. Hemorroider - legemidlet er foreskrevet for forverring av sykdommen. Det hjelper lindre betennelser og eliminere patogener. Før du bruker produktet, er det nødvendig å vaske det med kaldt vann. I nærvær av analfissurer oppvarmes salven og tampongen er gjennomvåt med medisin, som deretter injiseres i endetarmen. På de ytre hemorroider blir salve påført med et tynt lag.
 3. Behandling av bihulebetennelse - I nesepassene settes turunda av gasbind, gjennomvåt i medisin.
 4. Brannsår - stoffet brukes til å forebygge og eliminere betennelse, for å akselerere vevregenerering.
 • overfølsomhet overfor salverens komponenter;
 • barndom (opptil 1 år).

Med bruk av medisiner mulig bivirkning i form av allergier.

Kjennetegn ved ichthyol salve

Salve refererer til desinfeksjonsmidler og midler med antiseptisk aktivitet. Det har også en anti-inflammatorisk og smertestillende effekt.

Indikasjoner for bruk av stoffet:

 • hudsykdommer;
 • brannsår;
 • nevralgi;
 • betennelse i bekkenorganene;
 • artritt.

Iktyolsalve refereres til som desinfeksjonspreparater og midler med antiseptisk aktivitet.

 • overfølsomhet overfor salvets komponenter.

For hudskader brukes stoffet 1-2 ganger om dagen. Det brukes på problemområdet i et tett lag. På toppen kan du påføre et bandasje.

I vagina og anus injiseres stoffet med tamponger. I det første tilfellet er kløe mulig på grunn av irritasjon av slimhinnen. Før innføringen av tampongen i anusen, må du tømme tarmene.

Likheter av sammensetninger

Preparatets sammensetning omfatter forskjellige komponenter. Samtidig er begge stoffene delvis analoge siden har antiinflammatorisk og bakteriedrepende virkning.

forskjeller

De aktive ingrediensene i Levomekol er metyluracil og kloramfenikol. Den første komponenten har en immunostimulerende effekt, og den andre er et antibiotikum. Sammensetningen innbefatter polyetylenoksid.

De aktive ingrediensene i Levomekol er metyluracil og kloramfenikol.

Hovedkomponenten i ichthyol salve er en svovelholdig substans av naturlig opprinnelse - ichtammol. Det er oppnådd i prosessen med å destillere varm skifer. Komponenten irriterer og reduserer sensitiviteten til nerveender, noe som fører til en forandring i næringen av vev. Under påvirkning av et stoff i det berørte området, forbedres blodsirkulasjonen og metabolisme. Legemidlet er produsert med forskjellige konsentrasjoner av ichtammol.

Hva er bedre - Levomekol eller ichthyol salve

Når du velger Levomekol eller ichthyol salve, må du vurdere naturen og alvorlighetsgraden av lesjonen. Eksperter anbefaler å bruke det første middelet for å lindre betennelse og helbrede sår ryddet av nekrotiske masser. Legemidlet er foreskrevet for å forhindre infeksjon av lesjonene.

Den andre medisinen er egnet for å akselerere modningen av purulent akne, trekker ut innholdet, eliminerer hevelse og kløe. Ulempene med midler inkluderer lukten.

Legeromtaler

Vyacheslav, 56, Voronezh, dermatovenerolog: "Ichthyol salve hjelper mye i behandlingen av koker som er klare til å bli åpnet. Legemidlet kan brukes når en purulent kjerne dukket opp. Verktøyet påføres betennelse og påfører et sterilt serviett på toppen. Du kan ikke bandasje det berørte området. Legemidlet lindrer betennelse godt og har en smertestillende effekt. Takket være ham er spissen av den purulente formasjonen åpnet, utstrømningen av nekrotiske masser oppstår ".

Sergey, 46 år gammel, Moskva, dermatolog: "Levomekol brukes til behandling av råtnende sår, for problemer med nasal og frontale bihuler, for sykdommer i mellomøret. I det første tilfellet kan dette antibakterielle middelet brukes når det berørte området blir ryddet av nekrotiske masser. Jeg anbefaler ikke å behandle akne med det. Det er bedre å bruke mer effektive kremer og geler. "

levomekol

Dette antibakterielle kombinasjonsmedikamentet har vært tilgjengelig i salveform siden 1970-tallet. Levomekol har en tykk konsistens, selges ferdigpakket i beholdere laget av glass eller tuba.

Levomekol fremmer rask sårheling, har immunostimulerende og antibakteriell virkning. Indikasjoner for utnevnelsen av dette verktøyet er purulente sår. Hvis vi sammenligner Levomethyl og Levomekol, vil indikasjonene for administrering være den samme.

I sammensetningen av Levomekol - 2 aktive stoffer:

 • immunostimulerende metyluracil;
 • antibiotika kloramfenikol (avledet levometsitina).

Også i sammensetningen av salven er det flere stoffer som bidrar til en bedre fordeling av stoffet over såret og dets gode gjennomtrengning. For bedre effekt blir salven påført i form av applikasjoner med fiksering med en gassduk.

Det er viktig! Forbindinger bør utføres regelmessig.

Nesten alltid, Levomekol tolereres godt, med unntak av individuell intoleranse og noen hudsykdommer (psoriasis, etc.). I svært sjeldne tilfeller kan det være bivirkninger i form av allergisk utslett. Legemidlet har få kontraindikasjoner, kan foreskrives selv for gravide og barn.

Levometil

Levometyl er en analog av Levomekol, den har de samme aktive ingrediensene og de samme indikasjonene på administrering. På 70-tallet ble effektiviteten av kloramfenikol bekreftet, dens kombinasjon med metyluracil og polyetylenoksid. Basert på disse komponentene ble et effektivt legemiddel Levomekol utviklet.

Basert på denne sammensetningen ble mange andre legemidler (inkludert Levomethyl) opprettet på ulike områder av medisin gjennom storskala arbeid på salven og applikasjonen. De har funnet søknaden deres i kosmetikk, kirurgi, prokologi, etc. Levometyl viste seg å være et ikke mindre effektivt middel.

Grundig studert sammensetning tillatt å sette på markedet og andre stoffer som ligner settet av komponenter og handling. Produsenter av andre stoffer har i noen tilfeller lagt til nye ingredienser blant hjelpestoffene. Et av disse verktøyene var Levomethyl, produsert i Russland.

Sammenligningsegenskaper for legemidler

Farmakologisk aktivitet av legemidler er helt den samme, og sammensetningen er identisk.

Sammenligningsalternativ

medikament

Levometil

levomekol

Søknad om behandling av sår

Viktigste aktive ingredienser

Pris per rør 40 gram, gni.

De viktigste forskjellene mellom Levomethyl og Levomekol er i pris. Den første, Levomethyl, er billigere. Begge legemidlene kan foreskrives ikke bare for behandling av purulente overflater av sår, men også som terapi for bihulebetennelse, otitis, hemorroider, teenage akne, etc. Nasjonalt produkt, Levomethyl, har rimelig overkommelig pris.

Instruksjoner for narkotika er like. De sørger for lokal behandling med behandling av sår minst en gang om dagen. Varigheten av behandlingen og valget av ett av legemidlene bestemmes av legen, og tar hensyn til alle særegenheter ved pasientens helse. Levomethyl konkurrerer helt med prototypen.

Begge legemidlene kan om nødvendig innføres i hulrommene med purulent innhold ved hjelp av et dreneringsrør. For å gjøre dette må salveren forvarmes til 36 grader.

analoger

Helt identisk sammensetning med Levomekol har:

Forskjellen mellom salver, i sammenligning med Levomekol og Levomethyl, foregår i slike legemidler:

 • Streptonitol, som har en utprøvd antimikrobiell effekt, men på grunnlag av andre komponenter;
 • Protegenin (basert på erytromycin og gentomycinsulfat);
 • Ichthyol salve - på grunnlag av ichthammol, som har en utpreget antiseptisk, antiinflammatorisk og smertestillende effekt;
 • Vishnevsky salve - med innføring av ricinusolje og bjørktjære, som bidrar til utvinning av pus og utvinning;
 • Methyluracil salve, akselerere regenereringsprosessen;
 • Kortomitsetin - et normalt legemiddel med inngrep av kloramfenikol;
 • Levosin - har samme grunnleggende komponenter som Levomekol, supplert med trimecain og sulfadimethoxin;
 • Saledez, Retsedil og andre.

Siden hvert verktøy har sine egne egenskaper og sitt eget sett av kontraindikasjoner, bør valget av det mest hensiktsmessige verktøyet for hvert tilfelle gjøres av legen for hver pasient separat. Forskjeller - i sammensetningen og mengden av aktive ingredienser.

På grunn av identiteten til disse stoffene, er Levomekol og Levomethyl ikke foreskrevet til pasienter samtidig. Behandling bør utføres av noen av disse midlene.

Pris i apotek

Informasjon om prisen på tabletter og ampuller for Actovegin-injeksjoner i apotek i Moskva og Russland er hentet fra dataene på nettapoteker, og kan avvike noe fra prisen i din region.

Kjøpe medikament i Moskva apotek kan være så lav: Aktovegin injeksjon 40 mg / ml 2 ml ampuller 5 - 295-347 rubler verdi 40 mg / ml oppløsning for injeksjon 5 ml ampuller 5 - fra 530 til 641 rubler (Sotex).

Salgsbetingelser for apotek:

 • salve, krem, gel - uten resept;
 • tabletter, injeksjonsoppløsning, infusjonsvæske, oppløsning i 0,9% natriumkloridoppløsning og dextroseoppløsning - på resept.

Listen over analoger er presentert nedenfor.

Hva er Actovegin foreskrevet for?

Legemidlet Actovegin foreskrevet i følgende tilfeller:

 • metabolske og vaskulære sykdommer i hjernen (akutte og kroniske former for hjernesykdomssykdom, demens, traumatisk hjerneskade);
 • perifere (arterielle og venøse) vaskulære lidelser og deres konsekvenser (angiopati, trofasår);
 • sårheling (sår av ulike etiologier, trofiske forstyrrelser (bedsores), svekkede sårhelingsprosesser);
 • termiske og kjemiske forbrenninger;
 • strålingsskader på huden, slimhinner, strålingsneuropati.

Instruksjoner for bruk Actovegin (injeksjonstabletter), doser og regler

Tabletter tas oralt med en liten mengde væske, uten å tygge, før måltider.

Standard doser, i henhold til instruksjonene for bruk av Actovegin tabletter - fra 1 til 2 tabletter 3 ganger daglig, med jevne mellomrom.

Ved behandling av diabetisk polyneuropati foreskrevet (etter en tre ukers injeksjonstid Actovegin) 3 ganger daglig for 2-3 tabletter i løpet av 4 til 5 måneder.

For intravenøs eller intraarteriell administrering, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Startdosen anbefalt av instruksjonen er 10-20 ml. Deretter administreres 5 ml intravenøst ​​sakte eller intramuskulært 1 gang daglig, daglig eller flere ganger i uken.

250 ml av infusjonsvæsken administreres intravenøst ​​med en hastighet på 2-3 ml per minutt en gang daglig, daglig eller flere ganger i uken. Du kan også bruke 10, 20 eller 50 ml injeksjon, fortynnet i 200-300 ml glukose eller saltoppløsning.

Det generelle behandlingsforløpet er 10-20 injeksjoner. Det anbefales ikke å legge til andre legemidler i infusjonsløsningen.

Doser avhengig av beviset:

 • Forstyrrelser av cerebral blodsirkulasjon og metabolisme: i begynnelsen av behandlingen, 10-20 ml i / v daglig i 2 uker, deretter 5-10 ml i / v 3-4 ganger i uken i minst 2 uker.
 • Iskemisk berøring: 20-50 ml i 200-300 ml av hovedoppløsningen i / i dryppet daglig i 1 uke, deretter - 10-20 ml i / i dryppet - 2 uker.
 • Angiopati: 20-30 ml av stoffet i 200 ml av hovedoppløsningen intraarterielt eller intravenøst; behandlingsvarighet er ca 4 uker.
 • Trofisk og andre dårlig helbredende sår, brann: 10 ml i / v eller 5 ml i.m daglig eller 3-4 ganger i uken avhengig av helingsprosessen (i tillegg til aktuell behandling med Actovegin i aktuelle doseringsformer).
 • Forebygging og behandling av strålingsskader på huden og slimhinnene: Gjennomsnittlig dose er 5 ml i / v daglig i intervaller med strålingseksponering.
 • Strålingscystitis: daglig 10 ml transuretral i kombinasjon med antibiotikabehandling.

Når intramuskulær injeksjon skal Actovegin administreres sakte ikke mer enn 5 ml.

I forbindelse med sannsynligheten for en anafylaktisk reaksjon anbefales det å gjennomføre en testinjeksjon (2 ml intramuskulært).

Løsningen i den åpne pakken er ikke gjenstand for lagring.

Ved gjentatte injeksjoner er det nødvendig å kontrollere vann-elektrolyttbalansen i blodplasma.

Bruk under graviditet og amming

Bruk av stoffet under graviditeten påvirket ikke moren eller fosteret, men hvis det er nødvendig, bør bruk av stoffet under graviditet ta hensyn til den potensielle risikoen for fosteret.

Bruk av Actovegin i disse tilfellene krever forsiktighet.

Programfunksjoner

Før du bruker stoffet, les avsnittene i instruksjonene for bruk av kontraindikasjoner, mulige bivirkninger og annen viktig informasjon.

Bivirkninger Actovegin

Bruksanvisning advarer om muligheten for utvikling av bivirkninger av stoffet Actovegin:

 • Allergiske manifestasjoner: i sjeldne tilfeller kan utvikle urticaria, ødem, alvorlig svette, feber, varmeflusher;
 • Gastrointestinale funksjoner: oppkast, kvalme, dyspeptiske symptomer, smerte i epigastriske regionen, diaré;
 • Kardiovaskulær system: takykardi, smerte i hjertet, hudens hud, kortpustethet, arteriell hypertensjon eller hypotensjon;
 • Nervesystemet funksjoner: svakhet, hodepine, svimmelhet, agitasjon, bevissthetstap, tremor, parestesi;
 • Funksjonene i luftveiene: En følelse av kompresjon i brystet, rask pust, vanskeligheter med å svelge, sår i halsen, følelse av kvelning;
 • Muskuloskeletale system: Ryggsmerter, smerte i ledd og ben.

Ifølge mange studier er Actovegin godt tolerert av pasientene. Sjelden kan anafylaktiske reaksjoner, allergiske manifestasjoner og anafylaktisk sjokk forekomme.

Kontra

Actovegin er kontraindisert i følgende sykdommer eller tilstander:

 • Individuelle overfølsomhetsreaksjoner.

overdose

Ifølge prekliniske studier viser stoffet ikke toksiske effekter selv når dosen overskrides med 30-40 ganger sammenlignet med dosene som anbefales til bruk hos mennesker.

Det var ingen tilfeller av overdosering av narkotika.

Listen over analoger Actovegin

Om nødvendig, bytt stoffet, kanskje to alternativer - valget av et annet stoff med samme aktive ingrediens eller et stoff med lignende effekt, men et annet aktivt stoff. Forberedelser med en lignende handling kombinerer sammenfallet med ATX-koden.

Analoger Actovegin, liste over stoffer:

Lignende i handling:

 • cortexin
 • Vero Trimetazidine,
 • Cere
 • Klokkespill 25.

Hvis du velger en erstatning, er det viktig å forstå at prisen, bruksanvisningen og vurderingene for Actovegin-injeksjoner og tabletter ikke gjelder for analoger. Før utskifting, er det nødvendig å få godkjenning fra den behandlende legen og ikke å erstatte stoffet selv.

Actovegin eller Solcoseryl - som er bedre?

Som en del av legemidlet Solcoseryl - samme aktive ingrediens, som er laget av kalvens blod. Men Actovegin har en lengre holdbarhet, da den inneholder et konserveringsmiddel. Noen leger sier imidlertid at konserveringsmiddelet kan påvirke den menneskelige leveren negativt.

Frigi form og sammensetning

Doseringsform Levometyl-topisk salve: hvit med gulaktig fargetone eller hvit (i et aluminiumrør 30 eller 40 g, i en eske 1 rør, i en polymerburk 0,1; 0,5; 1; 1,5; 2; 2, 5; 3; 5; 10 eller 20 kg - for behandlings-og-profylaktiske institusjoner).

Sammensetningen av salven (100 g):

 • aktive stoffer: kloramfenikol (levomycetin) - 0,75 g, dioksometyltetrahydropyrimidin (metyluracil) - 4 g;
 • hjelpekomponenter: makrogol 400 (polyetylenoksyd 400), makrogol 1500 (polyetylenoksyd 1500).

Farmakologiske egenskaper

farmakodynamikk

Levometyl - et kombinert legemiddel til ekstern bruk, som gir antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Det aktive stoffet Levomethyl - chloramphenicol - et antibiotika. Det hemmer mekanismen for proteinsyntese av mikroorganismer, noe som forårsaker sin uttalte antimikrobielle og bakteriostatiske virkning. Den er aktiv mot et bredt spekter av gram-positive og gram-negative bakterier (streptokokker, stafylokokker, intestinale og pseudomonas baciller og andre). Kloramfenikol penetrerer lett dypt inn i vevet uten å skade de biologiske membranene i cellene. Den antibakterielle effekten av stoffet svekkes ikke i nærvær av nekrotiske masser og pus.

Dioxometyltetrahydropirimidin normaliserer utvekslingen av nukleinsyrer, stimulerer regenereringsprosesser i sår, dannelse av granulasjonsvev, epitelialisering av sår. I tillegg har dioksometyltetrahydropyrimidin antiinflammatorisk (dehydrerende) virkning.

farmakokinetikk

En ubetydelig mengde aktive stoffer trer inn i den generelle sirkulasjonen. Systemisk virkning av stoffet har ikke.

Indikasjoner for bruk

Ifølge instruksjonene er Levomethyl indikert for bruk i purulente sår (inkludert de som er smittet med blandet mikroflora) i den første (purulent-nekrotiske) fasen av sårprosessen.

Kontra

 • dermatitt, hud mykoser, psoriasis, eksem;
 • økt individuell følsomhet overfor enhver komponent av legemidlet.

Relativ (Levometyl krever forsiktighet):

 • graviditet, amming
 • barns alder opp til 1 år.

Instruksjoner for bruk Levomethyl: metode og dosering

Salve Levometil påføres eksternt.

En salvekolonne med en lengde på 1 cm og en diameter på 5 mm i gjennomsnitt veier 0,3 g. Denne mengden inneholder ca. 10 mg kloramfenikol og 20 mg dioksometyltetrahydropyrimidin.

Voksne og barn over 1 år av medikament påført én gang daglig direkte på det skadede område av huden med en hastighet på 0,3 g per 1 cm2 av viklet overflate eller påført på en steril kompress duk basert 0,3-0,6 g per 1 cm2 av såroverflaten Deretter dekke den skadede delen av kroppen med en serviett og bandasje den for å sikre den. Hvis såret er dypt, er det løst fylt med salve-gjennomvåt gasbind sterile kluter. Legemidlet injiseres i det purulente hulrommet med en sprøyte gjennom et dreneringsrør eller kateter, og forvarmer salven til 35-36 ° C.

Det anbefales å utføre dressinger en gang daglig, hver dag, til såret er fullstendig renset av pus og nekrotiske masser. Den daglige maksimale dosen av salve skal ikke overstige mengden tilsvarende 3 g kloramfenikol.

Varigheten av Levomethyl behandling avhenger av alvorlighetsgraden og sykdommen og er 5-14 dager.

Bivirkninger

I perioden med bruk av Levomethyl er mulige manifestasjoner av allergiske reaksjoner i form av urticaria, angioødem. I dette tilfellet stoppes bruken av salve og antihistamin medisiner foreskrives.

overdose

På grunn av den svake absorpsjonen av stoffet, er overdosen dessverre ikke sannsynlig.

Hvis Levometil salve anvendes for en lang tid og over store områder av huden, kan det være symptomer i det hematopoetiske system: leukopeni, anemi, trombocytopeni, retikulocytopeni, som, som regel, etter fremstilling og gjennomføre symptomatisk behandling.

Spesielle instruksjoner

Ved bruk av salven på den store overflaten av kroppen og under lange behandlingsbaner, anbefales det å utføre en klinisk blodprøve.

Bruk under graviditet og amming

Levometyl kan bare brukes under graviditet og amming hvis forventet nytte for kvinnen er høyere enn den sannsynlige risikoen for fosteret / barnet.

Bruk i barndommen

Barn under 1 år skal foreskrives med forsiktighet.

Drug interaksjon

Ved felles bruk av kloramfenikol med lokale doseringsformer av lincomycin, clindamycin, gentamicin og erytromycin, er en gjensidig svekkelse av effekten mulig.

analoger

Analoger av levometyl er Levomekol og Levomikon-TFF.

Vilkår for lagring

Oppbevares på et mørkt, tørt sted ved en temperatur på 12-15 ° C.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet - 3 år 6 måneder.

Salgsbetingelser for apotek

Selges uten resept.

Vurderinger Levometilya

Anmeldelser av Levomethyl positiv. Salve for ulike hudlidelser bidrar til å unngå betennelse, suppuration og fremmer rask healing. Fungerer bra for purulente sår. Legemidlet er etterspurt også fordi det forbrukes veldig økonomisk og har lav pris.

Pris Levometil på apotek

Omtrentlige priser for Levomethyl for en 30 g rør er 25-40 rubler, for en 40 g rør - 35-50 rubler.

Beskrivelse av Solcoseryl: sammensetning, terapeutiske egenskaper

Solcoseryl har flere utgivelsesalternativer. Men i proctology brukes oftest salve og gel for ekstern bruk.

Den aktive ingrediensen er blodkstraktet av unge kalver. I medisin kalles det deproteiniserte hemoderivater. Dens innflytelse er rettet mot å stimulere cellulære strukturer og syntetisere kollagen.

Denne eiendommen ble funnet av forskere fra et sveitsisk selskap. Bruk av stoffet avhenger av sårtype. Hvis skaden er frisk i naturen, er det best å bruke en gel. Det inneholder ikke fett, så det absorberes umiddelbart og skaper en beskyttende film.

Når såret begynner å helbrede, kan du bruke en-prosent salve. Den dekker jevnt den skadde delen av huden og beskytter mot inntrenging av bakterier og sopp.

Indikasjoner, begrensninger og bivirkninger

Denne typen medisiner er foreskrevet for:

 • Første og andre brennsår
 • sår og microcracks på huden og slimhinnen i endetarmen;
 • frostskader.

Solkoseryl bidrar til å unngå utseende av arr og arr.

Salve og gel kan brukes i løpet av bære og under amming.

Den eneste begrensningen er økt mottakelighet for stoffets komponenter.

Påfør legemidlet til den tidligere rengjorte huden, som ligger rundt såret. Gjenta manipuleringen skal være opptil tre ganger om dagen.

Hvis salve brukes, er det best å påføre et bandasje.

Mulig utvikling av bivirkninger i form av:

 • rødhet i huden;
 • utslett;
 • tick.

I disse tilfellene bør søknaden bli forlatt.

Det er verdt Solcoseryl i området 200-230 rubler.

Beskrivelse av Levomekol: sammensetning, terapeutisk effekt

Levomekol er et kombinert legemiddel som selges som en salve. Den har tre effekter: bakteriedrepende, antiinflammatorisk og sårheling.

Hydrogenperoksid i hemorroider: bruk og kontraindikasjoner

Metronidazol og hemorroider: handling og bruk, analoger, pris

Aurobin salve: handling, bruksanvisning, analoger og pris

Hemorroider salve i svangerskapet: handling og bruk

Traumeel med hemorroider: sammensetning, handling og bruk, pris

På grunn av sammensetningen, tillater medisinen ikke bare å rengjøre den skadede overflaten, men også for å eliminere purulente prosesser, helbrede sår og gjenopprette slimhinnen.

Den aktive ingrediensen er antibiotika i form av kloramfenikol og metyluracil. Den antibakterielle komponenten klarer seg godt med noen bakterier, noe som bidrar til å redusere manifestasjonen av den inflammatoriske prosessen.

Effekten av metyluracil er rettet mot rask regenerering av vevstrukturer og øyeblikkelig helbredelse av sår. Takket være denne kombinasjonen, kremer kremen erosjon og sprekker av liten størrelse, lindrer kløe, hevelse og smerte.

Indikasjoner, begrensninger og bivirkninger

Bruksanvisningen viser at du må foreta hygieniske tiltak før du bruker salven. Det er nødvendig å bruke medisin bare utad, det er umulig å gå inn i.

Etter å rense analområdet, påfør et tynt lag av salve til anus. Et bandasje påføres over toppen og sikret med en gips.

Gjenta manipulasjonen skal være opptil tre ganger om dagen i ikke mer enn fem dager. For lang tid å bruke stoffet er ikke verdt det, fordi det inkluderer et antibiotika, som fører til avhengighet.

Levomekol er foreskrevet for:

 • purulent prosesser;
 • kroniske hemorroider;
 • utseendet på erosjoner og analfissurer på endetarm;
 • komplikasjoner etter operasjon.
 • Legemidlet har flere begrensninger i form:
 • svangerskapstid i første trimester;
 • amming;
 • økt følsomhet overfor stoffene i legemidlet;
 • soppinfeksjon av huden;
 • psoriasis.

Ved langvarig bruk kan det forårsake dysbakterier.

Også referert til som bivirkninger:

 • rødhet;
 • kribling;
 • utslett av en annen natur.

Levomekol anses som en billig måte, prisen er ca 90 rubler. Men du bør ikke bruke det selv uten å konsultere en lege.

1 Levomekol: beskrivelse og anvendelse

Levomekol er et kombinert antibakterielt legemiddel til ekstern bruk, den har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, fremmer rask healing og reparasjon av vev, reduserer ødem. Antistoffet og en immunostimulator er en del, den er utstedt i form av salve som har hvit farge og en liten lukt.

Levomekol er foreskrevet for purulente sår av forskjellige slag, inkludert E. coli, stafylokokker og sinusinfeksjon. Verktøyet renser sår fra døde vev og purulente masser.

Effektiviteten og multifunksjonell bruk av stoffet er i sin sammensetning:

 • Metilarutsil. Immunostimulerende, som er en del av stoffet, aktiverer metabolske prosesser og bidrar til å øke immuniteten.
 • Kloramfenikol. Til tross for at ved vanlig bruk av antibiotika forekommer vanedannende og videre bruk meningsløst, for kloramfenikol, som er en del av stoffet, utvikler denne motstanden veldig sakte.
 • Polyetylenoksyd. Det er grunnlaget og bidrar til inntrengning av midler inn i vevet, noe som gir en positiv effekt, selv når den brukes på purulente klynger.

Legemidlet påføres på en steril klut og festes fast på det skadede stedet. I tilfelle av et purulent sår, etableres en drenering, gjennom hvilken akkumuleringer forlater, og festes med et sterilt serviett som en salve påføres. Forbindinger gjøres daglig, til fullstendig gjenoppretting.

Det er ingen kontraindikasjoner for bruk av agenten, kun individuell intoleranse. Bivirkninger er fraværende, i sjeldne tilfeller kan allergiske reaksjoner oppstå, som uttrykkes i form av utslett, kløe, rødhet. Legemidlet er helt ufarlig, så det kan brukes under graviditet og amming, så vel som barn, inkludert nyfødte.

Anbefalt Hva er Lokoid analoger?

2 Hva er forskjellene medikamenter?

Levometyl er et antiinflammatorisk og antimikrobielt middel for lokal handling. Den brukes til purulente sår (inkludert de smittede).

Det er ingen forskjeller mellom Levomethyl og Levomekol-legemidler, de er helt identiske i deres farmakologiske virkninger, indikasjoner og sammensetning.

Flere Artikler Om Typer Acne