Levomekol er en effektiv salve som er mye brukt for ulike inflammatoriske sykdommer i huden og myke vev. Er hun et antibiotikum?

levomekol

Levomekol - de kombinerte midler. Den inneholder kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet er antibakterielt, har en bakteriostatisk effekt. Metyluracil er et sårhelende stoff som forbedrer og akselererer regenerering av skadet hud.

Levomekol er et antibiotikum for aktuell bruk. Indikasjonene for bruken er som følger:

 • Koker og carbuncles.
 • Purulente sår.
 • Infiserte bedsores og burns.
 • Trophic ulcers.

På grunn av den sammensatte sammensetningen er slike effekter særegne for Levomekol:

 • En anti-inflammatorisk.
 • Antibakteriell.
 • Reparerende.

Ved behandling av denne salven sårer sår på huden raskt, betennelsen minker. Kan Levomecol brukes til psoriasis?

Psoriasisbehandling

Dermatologer bruker ikke Levomekol til psoriasis. Denne patologien er manifestert av flaky lesjoner på huden, refererer til dermatoser - kroniske ikke-smittsomme sykdommer. Det er en genetisk predisponering for psoriasis. Følgende faktorer fremkaller sin utvikling:

 • Overdreven isolasjon (eksponering for ultrafiolette stråler).
 • Stress.
 • Virusinfeksjoner.
 • Metabolske sykdommer.
 • Giftige stoffer.
 • Alkoholmisbruk, dårlig ernæring, røyking.
 • Somatiske sykdommer - endokrine, autoimmune.
 • Tilknyttede hudsykdommer - dermatitt eller dermatose.

Grunnlaget for psoriasis er nedsatt funksjon av immunsystemet. Autoagresjon til hudceller fører til utseende av karakteristiske utslett og peeling. Det er derfor den antibakterielle salven for psoriasis er ineffektiv, bakteriene er ikke årsaksmidlene til denne patologien.

Er Levomecol brukt til eksem? Denne sykdommen gjelder også for ikke-smittsomme, årsakene er forskjellige, men ikke forbundet med patogene bakterier.

Dermatologer bruker ikke Levomekol til psoriasis og eksem, disse to sykdommene er inkludert i listen over kontraindikasjoner til stoffet.

Ikke-smittsomme dermatoser behandles ved bruk av hormonelle midler - aktuelle steroider. Disse er forberedelser til ekstern bruk - kremer, salver (Hydrocortison, Sinaflan, Latikort). Levomekol gjelder ikke for hormonelle salver. Imidlertid er symptomatisk behandling av komplikasjoner av dermatose noen ganger nødvendig.

Komplikasjonsterapi

Psoriatiske plakk og eksemens eksponering kan sekundært infiseres med bakterier. Ofte utvikler denne komplikasjonen hos barn som kjemmer kløende hud. Risikoen for infeksjon øker med soak foci. I denne situasjonen kan legen foreskrive antibakteriell salve for lindring av den inflammatoriske prosessen. Metyluracil i Levomekol bidrar til rask helbredelse av huddefekter. Noen ganger kan en hudlege kun anbefale metyluracilsalve, hvis det ikke er tegn på bakteriell infeksjon, og det er nødvendig å øke regenereringen av huden.

Levomekol er ikke foreskrevet for psoriasis, eksem og andre ikke-smittsomme dermatoser. Dette svært effektive stoffet er utviklet for å bekjempe inflammatoriske inflammatoriske hudlidelser. Selvbehandling er uakseptabel for dem og kan forverre sykdomsforløpet.

Er Levomekol et antibiotika?

I mange medisinske grener foreskriver legene Levomekol til ekstern bruk, primært for behandling av bakterielle infeksjoner og suppurasjoner. Er levomekol et antibiotikum eller ikke? Svaret på dette spørsmålet er i analysen av salvens sammensetning.

Sammensetning Levomekol

Som en del av produktet er det følgende hovedingredienser:

 • kloramfenikol er et derivat av kloramfenikol;
 • Methyluracilum.

Den første av de presenterte komponentene er et antibiotikum. Det er ansvarlig for antibakterielle og bakteriostatiske effekter på patogener. Den andre komponenten er et stoff som er ansvarlig for sårheling, og stimulerer rask regenerering.

Derfor er legemet Levomekol et antibiotikum. I tillegg til de viktigste er hjelpestoffene inkludert i Levomekol, noe som forbedrer virkningen av grunnleggende stoffer på grunn av bedre penetrasjon i vevet. Prisen på salve er demokratisk, i gjennomsnitt - fra 130 rubler per rør.

For din informasjon! Salve er produsert i rør, som kan ha forskjellig volum. Den brukes utelukkende eksternt.

Indikasjoner for bruk Levomekol

Den sammensatte sammensetningen av Levomekol har ikke bare en antibakteriell effekt på huden. Det er også effektivt som et anti-inflammatorisk og regenererende middel.

Levomekol inneholder et antibiotika, og derfor er det foreskrevet for følgende indikasjoner:

 • trophic ulcers;
 • brannsår;
 • bedsores ledsaget av infeksjon;
 • sår med pus;
 • koker.

Levomitsetin - et antibiotika som er en del av salven, har en effektiv effekt av ekstern bruk på mange områder av medisin. Spesielt i tilfeller der pasientens tilstand krever bruk av et antibiotika.

inkludert:

 • kirurgi;
 • tannbehandling;
 • proktologi;
 • gynekologi og andre

Levomekol har evnen til å lindre betennelse, bidrar til å trekke pus og rense såroverflaten. Dette gjør det effektivt selv under avanserte forhold, siden aktiviteten til legemidlet opprettholdes, selv i nærvær av purulent utslipp.

For din informasjon! Bruk av legemidlet bør kun utføres på resept.

Funksjoner ved bruk av antibiotisk salve

Er Levomekol et antibiotikum som kan brukes i svært kort tid? I motsetning til orale antibiotika, kan aktuell salve brukes i lengre tid hvis foreskrevet av lege. Selvbehandling i denne saken er ikke tillatt.

Patogene mikroorganismer blir nesten aldri vant til dette verktøyet, noe som gjør det mulig å komme tilbake til ulike infeksjoner. Dette gjør det mulig å bruke salven både for profylakse (med høy sannsynlighet for infeksjon) og for behandling.

Det er viktig! Egenheten ved Levomekolem-terapi er at hvis den brukes riktig, går den ikke inn i blodet, og effekten er begrenset til lokale effekter.

Effektiv som en del av et kompleks av tiltak, kan salven seg ikke, for eksempel, helbrede hemorroider. Men det kan brukes til betent hemorroider med nærvær av suppuration og dannelse av åpne sår. Bruk av Levomekol i dette tilfellet vil forhindre komplikasjoner og forbedre pasientens generelle tilstand.

Siden Levomekol er et antibiotika, er dets bruk for helbredende sårflater ikke alltid berettiget. Dette legemidlet er vist ved starten av behandlingen. Ved å stramme såroverflaten ennå.

Et eksempel er behandling av huden etter tatovering eller behandling av forhold når såret allerede er helbredende. I disse tilfellene kommer det beste resultatet fra å bruke andre produkter, for eksempel Panthenol eller Bepanten Plus.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

levomekol

Beskrivelse fra 24. juli 2015

 • Latinsk navn: Levomekol
 • ATX-kode: D03AX
 • Aktiv ingrediens: Dioxometyltetrahydropirimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidinum) + Kloramfenikol (Kloramfenikolum)
 • Produsent: OAO Nizhpharm (Russland), PAT Khіmpharmzavod "Chervona Zirka" (Ukraina)

Sammensetning av Levomekol

Salven inneholder vevregenerasjonsstimulator dioksometyltetrahydropyrimidin (Dioxomethyltetrahydropyrimidin) i en konsentrasjon på 4,0 g per 100 g og antibiotikumet kloramfenikol (kloramfenikolum) i en konsentrasjon på 0,75 g pr. 100 g

Hjelpestoffer: polyetylenoksider 400 og 1500.

Utgivelsesskjema

Salve. Midler til ekstern terapi. Det er en hvit (litt gulaktig) substans. Ca 40 g er pakket i rør, og også 100 eller 1000 g i mørke glassbokser.

Farmakologisk aktivitet

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Midler representerer den kombinerte strukturen for lokal administrering. Fjerner betennelse, viser aktivitet mot Gram (+) og Gram (-) bakterier: Staphylococcus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa.

Uten å skade cellemembranen trenger kloramfenikol lett inn i vevet og til en god dybde, og stimulerer regenereringen.

Den antimikrobielle effekten vedvarer selv i nærvær av nekrotiske masser og purulent utladning.

Indikasjoner for bruk: Hva brukes Levomekol salve?

Legemidlet lindrer perfekt betennelse og trekker pus. Indikasjoner for bruk Levomekola - purulent (inkludert infisert med blandet mikroflora) sår i første fase (inflasjonsfase) i sårprosessen.

Levomekol brukes som en salve for å helbrede sår og sengetøy, som en salve til koker, brukt til avanserte former for hemorroider, for calluses, for herpes (fra herpesmedisin er foreskrevet for suppuration av sår - stoffet bidrar til rensing og raskere helbredelse) med purulent betennelse den ytre delen av ørekanalen, så vel som for behandling av purulent akne.

Salven er også foreskrevet som en lokal behandling for lymfeknuter med deres betennelse (ved akutt og kronisk lymfadenitt). Hovedbehandlingen er rettet mot å eliminere lymfadenopati.

Pasienten er foreskrevet antiallergiske og forsterkende legemidler, vitaminer, kalsiumglukonat. I noen tilfeller kan det være nødvendig med kirurgi for å åpne abscess, antibakteriell og avgiftningsterapi.

Påføring av Levomekol ved forkjølelse

I abstrakt er det ingen instruksjoner angående bruken av legemidlet for behandling av forkjølelse, så det er bare mulig å bruke det til en forkjølelse med godkjenning fra behandlende lege.

Salve i nesen for rhinitt og bihulebetennelse brukes i tilfeller der sykdomsårsaken er en bakteriell infeksjon. Siden det er hjemme for å avgjøre hva som nettopp forårsaket sykdommen, er reseptbelegget for et antibiotika bare mulig på grunnlag av resultatene av relevante tester.

Hva hjelper Levomekol salve i tannlegen?

Legemidlet har bevist seg i behandlingen av purulente sår i munnhulen. Salve er effektiv for:

I kirurgisk tannteknikk brukes den til implantasjon og fjerning av tenner som et middel for å lindre smertefulle symptomer og redusere hevelse av vev.

Levomekol i gynekologi og urologi

I gynekologi brukes legemidlet som et lokalt sårheling, antiinflammatorisk og antibakterielt middel etter fødsel og kirurgi.

Noen leger anser det som en fordel å foreskrive Levomekol for å undertrykke patogen mikroflora i kolpitt.

Menn er foreskrevet medisiner for balanitt og balanitt.

Er det mulig å smøre tatovering Levomekol?

Dette spørsmålet blir ofte spurt av folk som nylig har tatt en tatovering. Eksperter sier at stoffer som har en sårhelingseffekt (spesielt hvis de inneholder et antibiotika) stimulerer hudens immunitet, noe som gjør at pigmentet oppfattes av kroppen som fremmedlegeme, og blir mer aktivt avvist av huden.

Hvis det ikke er betennelse, er det best å bruke D-Panthenol, Bepanten Plus salve eller en spesiell Tat Wax healing salve til behandling. Bruk av Levomekol er bare tillatt med betennelse og suppurasjon.

Kontra

Legemidlet har følgende kontraindikasjoner:

 • overfølsomhet overfor dioksometyltetrahydropyrimidin (metyluracil) eller kloramfenikol;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • sopphudsykdommer.

Bivirkninger

Lokale allergiske reaksjoner:

Noen ganger kan det være en generell svakhet.

Slike symptomer er en grunn til å stoppe behandling med Levomekol og søke legehjelp.

Bruk av Levomekol i form av vaginale tamponer kan forårsake utvikling av candidiasis, i forbindelse med hvilken stoffet er kontraindisert i trøst.

Salve Levomekol, bruksanvisning

Salven er beregnet på behandling av voksne pasienter og barn over 3 år.

Levomekol brukes på et åpent sår med et sterilt serviett eller bomullsull: En serviett / bomullsull er impregnert med salve, påført på det berørte området (løst fylt med et sårbind) og deretter festet med en lapp eller bandasje.

På samme måte blir salven tilsatt for å koge: Etter at overflaten av kjelen er behandlet med et antiseptisk materiale, blir en gasbind oppbløt i Levomekolom påført den og bindingen er festet med en gips.

Legemiddelet kan også injiseres i det purulente hulrommet med en sprøyte gjennom et dreneringsrør (kateter). I dette tilfellet blir salven forvarmet til 35-36 ° C.

Forband blir utført daglig til såret er helt ryddet av nekrotiske masser og pus. Hvis såroverflaten er omfattende, bør den daglige dosen av salve i form av kloramfenikol ikke overstige 3 g.

Levomekol brukes i 4 dager fra den første skadedagen. På grunn av den hyperosmolære basisen, kan legemidlet ikke brukes i lengre tid enn 5-7 dager, da det i dette tilfellet kan provosere osmotisk sjokk i intakte celler.

Fra 5-7 dagers behandling overføres pasienten til medisiner som gjenoppretter integriteten til skadede vev.

Levomekol fra korn

Salve brukes ofte til å behandle korn. Åpne burst corns blir behandlet med agenten hver 2-3 timer (helst under dressingen).

Hvis kornet er vann, blir det forsiktig punktert med en steril nål på to steder (etter at du tidligere har desinfisert punkteringsstedet med en løsning av strålende grønn eller jod), og deretter forsiktig trykker du på bomullsstoffet, fjern væsken fra den. Etter dette er maisen riket smurt med Levomekol, og beinet er bandasjert.

Levomekol med rhinitt, bihulebetennelse, ørebetennelse

I tilfelle av purulent betennelse med lokalisering på utsiden av ørekanalen, bør flagellumet som er vridd fra sterilt gaze, bli gjennomvåt med salve og sett i øret i 10-12 timer. På lignende måte brukes Levomekol også til sinus av purulent type.

I tilfelle av forkjølelse (hvis slimet er tykt, grønt og ikke flyter godt), anbefaler legen noen ganger at du setter inn tette bomullspinner som er fuktet i salve i nesepassene. Varigheten av prosedyren er 4 timer.

Metode for anvendelse i tannlegen

Med lesjoner av munnslimhinnen, med fjerning eller implantasjon av tenner, blir stoffet lett gnidd inn i det berørte vevet med sirkulære bevegelser. Det anbefales å bruke salve 2-3 p. / Dag.

Etter å ha behandlet såret i en halv time, bør du ikke spise, drikke og skylle munnen.

Instruksjoner for bruk av Levomekol i gynekologi og urologi

For gynekologiske sykdommer, brukes Levomekol til en steril vattpinne og injiseres i området av skadede vev. Tamponger er laget av steril gaze, med innføring av spissen av gasbindet bør forbli ute (dette vil gjøre det lettere å trekke ut tampongen).

Swabs / dressings erstattes daglig. de er mettede med forfallsprodukter av vev og pus.

Legemiddelet kan også injiseres i sårområdet med en sprøyte. Før introduksjonen oppvarmes den til kroppstemperatur.

For cervikal erosjon skal salven brukes med stor forsiktighet og først etter at kvinnen har gjennomgått en fullstendig undersøkelse. Levomekol helbreder sår godt, men metyluracil inneholdt i det kan føre til utvikling av en neoplastisk prosess.

Legemidlet brukes kun etter cytologi og kolposkopi.

Når balanopostit behandling utføres i samsvar med visse regler. For å oppnå den beste terapeutiske effekten er bare mulig hvis salven påføres for å rengjøres fra plakk- og pusområdene i kroppen.

For vask bruk en svak løsning av kaliumpermanganat. Etter vask er det berørte området tørket og behandlet med salve (Levomekol påføres med et tynt lag).

Prosedyren i løpet av dagen gjentas 1 til 3 ganger. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen.

Salve Levomekol med hemorroider

Bruken av hemorroider salve gir deg mulighet til å:

 • eliminere bakterier som er potensielle patogener;
  øke det lokale immunforsvaret (takket være dette, kroppen kobler seg mer aktivt til å bekjempe infeksjon);
 • å øke hastigheten på rensing av sår på hemorroider fra dekomponeringsproduktene som følge av inflammatorisk prosess;
 • Forbedre proteinsyntese i cellene i slimhinnen og venesveggene i endetarmen, og dermed påskynde helingsprosessen;
 • redusere sannsynligheten for komplikasjoner som manifesterer seg i form av lokal forgiftning;
 • lindre smerte, hevelse, kløe og brenning;
 • tørt skadet vev (stoffet har bevist seg i behandlingen av gråtende hemorroider).

Ovennevnte egenskaper av Levomekol gjør det hensiktsmessig å bruke det ikke bare i de tidlige stadier av den patologiske prosessen, men også for å stabilisere pasientens tilstand etter kirurgisk fjerning av hemorroider, så vel som i tilfeller hvor sykdommen er komplisert.

Før du bruker salven, vaskes det analare med rent, kaldt vann og tørkes med et håndkle. Det anbefales å bruke Levomekol på hemorroider før sengetid. Anusområdet er dekket med en ren kuttet gasbind.

Behandlingen utføres med en 10-dagers kurs. I løpet av denne perioden går forverringen av sykdommen inn i en remisjon fase. Lengre bruk er mulig bare etter samråd med lege.

Det er umulig å helbrede helt hemorroider med Levomekol alene, behandlingen må være omfattende.

Levomekol med brannskader

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er kloramfenikol (kloramfenikol), som er et universelt antimikrobielt middel.

Kloramfenikol er effektiv mot mange bakteriestammer, så vel som mot enkelte virus.

Ikke mindre viktig for forbrenninger og stimulering av immunsystemet. Metyluracil, en del av salven, stimulerer dannelsen av interferon og leukocytter. Interferon har immunstimulerende og antivirale effekter, og leukocytter beskytter kroppen mot patogener.

Metyluracil påvirker også celledeling og vekst, noe som gjør det mulig å akselerere vevsreparasjon i lesjonsfokuset.

Hjælpe stoffer (grunnlaget for stoffet) øker effektiviteten av aktive stoffer, spesielt i nærvær av nekrotiske masser og pus.

Medikamentet desinfiserer og gjenoppretter ødelagt vev, reduserer hevelse, stopper den purulente prosessen. På grunn av det faktum at den har en vannbase, absorberes den raskt i stoffet og vaskes lett av.

Dette tillater deg å bruke Levomekol salve fra brannskader av en hvilken som helst grad (inkludert 3. og 4., som er ledsaget av massiv nekrose med vevsavbrudd), men i alvorlige tilfeller er legemidlet foreskrevet som et ekstra middel mot bakgrunnen av generell terapi.

Før du bruker Levomekol til brannskader, vaskes den berørte overflaten, deretter dekkes med en serviett fuktet i salve. Bytt dressinger produsere opptil 5 p. / Dag.

Levomekol for akne

Ofte brukt salve og akne på ansiktet. Verktøyet brukes på særlig stor purulent akne (helst ved sengetid).

Etter at absessen har åpnet, ligger Levomekol i sårområdet.

Bruk av salve i veterinærmedisin

Indikasjoner for bruk i veterinærpraksis er purulente sår infisert med blandet mikroflora og andre purulent-inflammatoriske prosesser (for eksempel infeksiøs otitis eller alvorlige former for akutt betennelse i analkjertlene hos hunder).

Salven påføres ekstremt og eksternt. Den sterile gaze servietter impregnert med den pålegge på en sår overflate og fikse en bandasje. I de purulente hulrommene forvarmet til kroppstemperaturen til dyret (35-40 ° C) injiseres legemidlet med en sprøyte.

Forbindinger gjøres hver dag til såret er renset.

Ved smittsomme betennelser i slimhinnene og huden blir salve påført på det berørte området med et tynt lag på 1-2 p. / Dag. til full gjenoppretting. Legemidlet kan brukes både separat og som et supplement til hovedbehandlingen.

overdose

Ved overdosering er det mulig å øke manifestasjonene av bivirkninger.

Langsiktig (mer enn 5-7 dager på rad) fremkaller ekstern bruk ofte utviklingen av kontakt sensibilisering, noe som kan føre til overfølsomhetsreaksjoner som oppstår når neste bruk av en salve eller doseringsformer for systemisk bruk, som inneholder dioksometyltetrahydropyrimidin og kloramfenikol.

interaksjon

Det er nødvendig å unngå samtidig bruk av salve Levomekol med hemopoiesis-hemmere legemidler: cytostatika, sulfonamider, derivater av pyrazolon.

Salgsbetingelser

Lagringsforhold

Oppbevares ved temperaturer under 25 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Spesielle instruksjoner

Bruk av stoffet kan føre til en økning i reaktiv følsomhet i huden, som videre ledsages av overfølsomhetsreaksjoner ved bruk av Levomekol eller dioksometyltetrahydropyrimidin med kloramfenikol i form av medisinske former for systemisk virkning.

Hvis det er nødvendig å bruke salven i mer enn 30 sammenhengende dager, er det nødvendig å overvåke klinisk analyse av perifert blod.

Unngå kontakt med slimhinner og øyne.

Er levomekol et antibiotikum eller ikke?

Legemidlet betraktes som et antibiotikum, fordi det i tillegg til det sårhelende stoffet også inneholder det antimikrobielle stoffet kloramfenikol.

Analoger av Levomekol

Synonymer: Levometil, Netran.

Analoger av salven, lignende i virkningsmekanismen: Levomitsetin, Levosin, Lingesin, Protegentin Salve, Streptonitol, Fastin 1.

I gynekologi og hemorroider kan i noen tilfeller Methyluracil stearinlys brukes som en analog av stoffet.

Levomekol eller Vishnevsky salve - som er bedre?

Grunnlaget for Vishnevsky salve er xeroform, bjørktjære og ricinusolje. Levomekol har lokal antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning, bruk av Vishnevsky salve gir lokal irriterende og antiseptisk effekt.

Levomekol er foreskrevet hovedsakelig for behandling av svært betent, purulent infiserte sår (i fasen av sårbetennelse). Ifølge Wikipedia brukes Vishnevsky-salve hovedsakelig i regenereringsfasen av sårprosessen: balsamisk liniment stimulerer reparasjon og granulering av vev i det regenererende såret.

Liniment er kontraindisert i ikke-sanitiserte, purulente prosesser (panaritium, furuncle, carbuncle, etc.), men bruk i disse tilfellene gjør det mulig å øke såringen og rense såret i fremtiden.

Antiseptisk inneholdt i Vishnevsky salve penetrerer huden i konsentrasjoner utilstrekkelig for sin bakteriedrepende virkning. Tar og ricinusolje stimulerer lokal blodsirkulasjon i festering-regionen og betennelse. Forløpet av den patologiske prosessen forverres av en økning i smerte, utvidelse av det purulente hulrom og akkumulering av ekssudat.

Vishnevsky salve er hydrofob, så dets bruk for behandling av purulente sår tillater ikke normal utstrømning av sårsekresjon, og dens antimikrobielle komponent frigjøres ikke og har ikke den nødvendige effekten.

Levomekol er en hydrofil vannoppløselig substans. Antibiotika som er inneholdt i det, passerer lett fra salven til såret. Den osmotiske aktiviteten til legemidlet er 10-15 ganger større enn effekten av hypertonisk oppløsning og varer fra 20 til 24 timer. I dette henseende er effektiv behandling på såroverflaten nok 1 dressing per dag.

Hva skal jeg velge, Ichthyol salve eller Levomekol?

Iktyolsalve har en keratoplastisk, antiseptisk, antiinflammatorisk og lokalbedøvende effekt.

Verktøyet regulerer vaskulær tone og har en gunstig effekt på betent hud og subkutan lag. Indikasjonene for bruk av Ichthyol er hudsykdommer, leddgikt og neuralgi.

Dermed har legemidlene forskjellige indikasjoner på bruk, noe som gjør det ukorrekt å sammenligne dem.

For barn

I pediatri er legemidlet foreskrevet for barn eldre enn 3 år.

Levomekol under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Anmeldelser Salve Levomekol

Oppriktig dårlige anmeldelser om Levomekol finner svært vanskelig. Legemidlet er fortjent betraktet som en gunstig salve av kirurger. Vannbasen lar deg behandle dem infiserte sår fra de første dagene av den patologiske prosessen. Salve effektivt bekjemper bakterier, reduserer ekssudasjon og hevelse, og hjelper til med å fjerne pus og nekrotiske masser.

Salve brukes til kirurgi, gynekologi, tannbehandling, urologi, som et middel for hemorroider i proktologi (komprimerer med Levomekol med hemorroider, akselererer remisjonen av den forverrede sykdommen og forhindrer utviklingen av komplikasjoner).

Velprøvd salve Levomekol og akne. Anmeldelser og fotografier gjør at vi kan konkludere med at stoffet raskt og effektivt håndterer inflammet, purulent akne.

Som en analog av salven kan man bruke atraumatisk salve dressing VoskoPran med levomekol.

Hvor mye koster Levomekol salve?

Prissalve Levomekol i Moskva - fra 46 rubler. Pris Levomekol i Ukraina - fra 7,2 UAH.

Salve dressing med levomekoly VoskoPran kan kjøpes i gjennomsnitt for 320 rubler. per pakke nummer 5. Den gjennomsnittlige kostnaden for samme emballasje i ukrainske apotek er 420 UAH.

Flere Artikler Om Typer Acne