Levomekol er et allsidig og rimelig antibakterielt middel. Det brukes til sår, brannsår, sårhinner. Levomekol er ikke mindre vanlig i gynekologi. Salve eliminerer patogene mikrober, virus, stopper purulent utladning, akselererer helingsprosessen. Verktøyet må være i førstehjelpsutstyret hos kvinner med sykdommer i den seksuelle sfæren.

Utgivelsesskjema

Salve Levomekol presenteres i to bruksalternativer. Disse er rør med et volum på 40 g eller en krukke på 100 og 1000 g. Ovnens struktur er helt lik, uansett hvilken form produktet er. Hvis det berørte området er ubetydelig, er det nødvendig å begrense bruken av en lavere dosering.

Hvis betennelsen utvikler seg med signifikante, purulente sekresjoner, anbefales det å kjøpe stoffet i en større pakke. Et volum på 1 kg er indikert for bruk i stasjonære avdelinger for behandling etter kirurgisk operasjon.

Ytterligere komponenter som inngår i stoffets struktur, hjelper det jevnt på det berørte området.

I form av suppositorier produserer Levomekol ikke. For å oppnå effektivitet i lokal bruk av salven brukes i kombinasjon med metyluracilstearinlys. Denne kombinasjonen av legemidler brukes ofte i gynekologisk praksis.

struktur

Nøkkelstoffsalver Levomekol:

 1. Kloramfenikol 7,5 mg. Antibiotikum, som brukes eksternt til behandling av trofasår, infiserte brannskader, sprekker i brystvorten, kokker, sår, bakterielle infeksjoner. Den har aktivitet mot klamydia, smittsomme prosesser av blæren, purulent peritonitt, sårinfeksjon, som det ofte brukes på gynekologisk felt.
 2. Macrogol 400 og 1500 er en hjelpekomponent.
 3. Metyluracil 40 mg er et stoff som stimulerer regenerering av materie, øker fornyelsen av vev, cellulære strukturer. Øker den regenerative prosessen med slimhinner, hud. Brukes i behandling av brannsår, dårlig helbredende sår, kutt, brudd, for behandling av postoperative suturer.

Handlingsmekanisme

Komponentene av kloramfenikol og metyluracil i strukturen sikrer den salte effekten av salven.

På huden og slemhinnene virker som følger:

 • Ødelegger patogener;
 • Fører til forstyrrelse av proteinsyntese i mikroorganismer;
 • Undertrykker mikrobielle celle enzymer;
 • Stanser livsgrunnlag, spredning av patogene mikrober;
 • Avlaster brennende følelse;
 • Det fjerner spiroketene, E. coli, enterobakterier, protea, salmonella, stafylokokker, streptokokker, gonokokker, klamydia, Yersinia, stammer som ikke kan behandles med antibiotika, visse virus, meningokokker, anaerobe mikroorganismer;
 • Aktiverer beskyttende krefter i huden;
 • Eliminerer betennelse;
 • Helmer slimhinner og hud.

De listede effektene av Levomekol kan spores selv med purulent flyt i applikasjonsområdet. Salven mister ikke effektivitet, men det har ingen systemisk effekt på de indre organene.

Indikasjoner for bruk

Levomekol brukes ikke bare innen gynekologi. Dette stoffet har vist seg som et effektivt antiinflammatorisk middel og har fått stor bruk i medisin.

Her er bare noen indikasjoner når salven vil være effektiv:

 • Purulente sår på huden og slimhinner etter skader og sekundær infeksjon.
 • Pustulære sykdommer utløst av streptokokker og stafylokokker.
 • Purulente sykdommer i det subkutane vevet, dype sår, gassgangrene og andre kirurgiske sykdommer.
 • Behandling av kirurgiske suturer etter operasjoner.
 • Purulente hulrom.
 • Koker.
 • Brenner 2 og 3 grader.
 • Trophic ulcers med nevropati, diabetes mellitus, bedsores.

Disse sykdommene er forbundet med en inflammatorisk reaksjon av smittsom opprinnelse. I tillegg vil verktøyet være effektivt med virus-bakterielle foreninger.

Smittsomme sykdommer går ikke forbi kvinnelige kjønnsorganer, derfor blir salven også brukt på gynekologisk felt.

Alle inflammatoriske sykdommer i bekkenorganene kan deles inn i ikke-spesifikk og spesifikk. Den første er de prosessene som er provosert av den vanlige og typiske bakterieflora, enkelte bakterier kan til og med holde seg på slimhinnen eller hudintegritene under normale forhold, men med svekket immunitet fremkaller de en sykdom.

Ikke-spesifikke infeksjonssykdommer reagerer godt på terapeutisk virkning. Salven brukes under følgende forhold:

 1. Kolpitt av bakteriell opprinnelse.
 2. Uterin cervix erosjon.
 3. Vulvitis av forskjellig etiologi.
 4. Vaginal dysbiose.
 5. Herpetic lesjon av kjønnsorganene.
 6. Gonoré - i strukturen av kompleks terapi.
 7. Traumatisk skade på slimhinnen og huden på den intime sfæren.

Salve Levomekol har ikke bare symptomatisk (eliminerer smerte, hevelse, betennelse, irritasjon), men også etiotropisk virkning (dreper mikroorganismer som fremkaller en smittsom strømning).

Levomekol er ikke beregnet av produsenten av stoffet, som et middel for gynekologisk felt. Det er nødvendig å diskutere sannsynligheten for å bruke verktøyet med en spesialist i hver bestemt variant.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Bruk av Levomekol i følgende varianter bør unngås:

 • Onkologiske svulster på lymfoidvevet;
 • Maligne sykdommer i beinmarg
 • Langvarige, akutte former for leukemi;
 • hematologiske maligniteter;
 • Individuell intoleranse for aktive ingredienser;
 • Sårgranulering (helbredende stadium);
 • Aldersperiode opptil 3 år.
 • Når spenning er forbudt å bruke salve;
 • Det er nødvendig å slutte å bruke tamponger hvis det er vanskelig og smertefullt for en kvinne å injisere dem;
 • Du bør ikke bruke Levomekol swabs selv uten medisinsk bevis, ellers kan du skade ditt velvære. Det er bare den behandlende legen som er forpliktet til å bestemme seg for bruken av denne metoden etter et smear på floraen og andre tilleggsdiagnostiske metoder;
 • Hvis det er en ubehagelig følelse, er det nødvendig å stoppe behandlingen og konsultere en lege.
 • Ikke bruk tamponger over den angitte perioden.
 • Langvarig kontakt med salven kan provosere forstyrrelser i leverenes aktivitet og medføre forgiftning.

Under svangerskapet er salven ikke kontraindisert, men den kan bare brukes etter å ha konsultert en lege. Minste mengde stoffer fra legemidlet går inn i føtal blodstrøm. Under amming kan en kvinne bruke en salve til behandling av sår som ble provosert ved fødsel og komplikasjoner. Risikoen for at stoff inn i morsmelk er minimal på grunn av lav absorpsjonsgrad.

Bruk av salven kan forårsake vevirritasjon, rødhet, hevelse, kløe på grunn av personlig intoleranse mot de aktive ingrediensene i legemidlet. Når du bruker salven for første gang, er det nødvendig å nøye overvåke din egen tilstand, siden mange kvinner kanskje ikke engang mistenker tilstedeværelsen av allergiske reaksjoner på de aktive komponentene i salven. Du kan utføre en hudtest før du bruker salven til det tiltenkte formål. Det er bedre å ta dette på alvor, siden allergier kan provosere Quinckes ødem eller anafylaktisk sjokk.

Spesielle instruksjoner

Levomekol er en effektiv salve på det primære stadiet av hudtrauma, inntil granulasjonsvev fremkommer. Det skal bare brukes for å behandle sår i den inflammatoriske prosessen, når det er økt kroppstemperatur, hevelse, rødhet og smerte. Etterpå, når healing allerede har begynt, erstattes Levomekol med et annet middel. I disse utførelsene kan salven påvirke unge hudceller negativt, noe som fører til dehydrering.

Salve levomekol i gynekologi

Hovedformålet med stoffet er å fjerne den smittsomme prosessen. Sykdommer av denne art finnes ofte i gynekologisk felt, derfor er salven i dette tilfellet mye brukt. Sykdommer i bekkenorganene, som er inflammatoriske, kan være spesifikke og ikke-spesifikke. De første er provosert av mikroorganismer som eksisterer i noen organisme, men i et lite volum. Med en nedgang i kroppens immunforsvar, vises flere av dem, og derfor oppstår sykdommen.

Imidlertid kjemper Levomekol direkte mot sykdommer av ikke-spesifikk natur. Slike brudd vurderes:

 1. Vulvitt, vaginitt.
 2. Skader og skader av bekkenorganene.
 3. Vaginal dysbiose.
 4. Herpes kjønnsorganer.
 5. Uterin cervix erosjon.
 6. Gonoré.
 7. Coleitis.
 8. Med betennelse.

Levomekol utviser symptomatisk påvirkning, det vil si eliminerer viktige symptomer på sykdommen. salve påvirker årsaken til smerte spasmer og andre ubehagelige opplevelser - eliminerer mikroorganismer som forårsaket inflammatorisk prosess.

Instruksjoner for bruk

Mange kvinner forstår ikke helt hvordan prosedyren utføres ved bruk av denne salven på gynekologisk felt, fordi dette kan føre til visse vanskeligheter. Hvis det ikke er vanskelig å legge inn i skjeden når det påføres huden, er det nødvendig å i tillegg bruke tamponger som agenten først skal påføres.

Hva gjelder bruksreglene for postoperative suturer, perineal rupturer, er det nødvendig:

 • Påfør en liten smørrekke til det berørte området;
 • Spred forsiktig salven over huden;
 • Gjenta prosedyren skal utføres 1-2 ganger om dagen;
 • Å behandle ikke mer enn 14 dager.

Tamponger med Levomekol

Det finnes flere metoder for å lage tamponger med Levomekol. Det er mulig å kjøpe hygieniske tamponger eller gjøre det selv. Den andre fremgangsmåten forblir foretrukket. Hvordan lage tamponger med Levomekol i gynekologi uavhengig:

 1. Først bør en foreløpig hygiene i kjønsorganene utføres.
 2. Bomullspinner skal være laget (ca. 15 mm i lengde og 5 mm i diameter).
 3. Påfør Levomekol salve på pinnen.
 4. Vask salven i skjeden i 6-8 timer.
 5. Det er å foretrekke å utføre prosedyren før du legger deg til sengs.
 6. Etter å ha våknet, få en tampong, og utfør den vanlige hygienen til kjønnsorganene.

Å lage din egen tampong er ikke vanskelig, men det er verdt å konsultere med en spesialist. Hvis en kvinne føler smerte mens du går inn i en tampong, er det nødvendig å stoppe bruken av slike tamponger. Ikke i noe tilfelle kan du bruke et slikt legemiddel uten legens resept, da det i dette tilfellet ikke bare kan vise det riktige resultatet, men også skade din trivsel. I visse utførelsesformer er det også mulig å velge midler med tilsvarende virkning.

Nedenfor er bilder av hjemmelagde tamponger til behandling.

effektivitet

Salven er effektiv mot stammer, bakterier, virus, fjerner puffiness, betennelse, forbedrer lokal metabolisme og immunforsvar i kroppen. Innen 2-3 dager etter bruk av produktet, vil såret slutte å fester, ødem og betennelse fjernes. På gynekologisk felt for å få resultatet, kan terapien være lengre - 8-12 dager.

Fordeler og ulemper ved salve

Blant fordelene med midlene er det mulig å fremheve:

 • Meget effektivt verktøy for å håndtere ulike inflammatoriske prosesser;
 • Det garanterer en rask healing prosess uten dannelse av cicatricial saken;
 • Den har en lav pris;
 • Langvarig effekt;
 • Etter påføring er hudtilstanden betydelig forbedret;
 • Perfekt lindrer irritasjon og kløe i huden.

Blant ulempene ved salve:

 • Mindre effektiv enn systemisk antibiotika;
 • Det er ganske ubehagelig å bruke til behandling av kjønnsorganer;
 • Det kan ikke påføres uten å konsultere en spesialist;
 • Det er sannsynlighet for allergier (lav).

Hvilke fakta vil bestemme utnevnelsen av fondspesialist, vanskelig å forutsi. Men i alle fall er det bedre for legen å velge rette som ingen kan for å kurere visse sykdommer i den seksuelle sfæren.

Analoger av Levomekol

Ved behov kan Levomekol-salven bli erstattet med andre preparater for ekstern bruk, inkludert:

 1. Salicylisk sink salve er et kombinert middel for lokal bruk. I sin struktur er levometsitin, utviser astringent, desinfiserende, tørkende effekt. Brukes i behandlingen av hudsykdommer.
 2. Furatsilinovaya salve brukes til behandling av eksem, med otitis, sår i sengen, dermatitt, purulente sår, brannskader, kokker, sår. Eliminerer bakterier, helbreder og desinfiserer.
 3. Levocin salve brukes mot gram-negative og gram-positive mikrober. Verktøyet er aktivt, som antiinflammatorisk, smertestillende, nekrolittisk. Viser ytelse med brannsår, purulent-nekrotisk fase av sår.
 4. Solkoseryl fremmer helbredelse av sår, erosjoner på slimhinner, utfører behandling av skader, brenner 1-2 ss., Tørket sår. Krem er kun egnet for granuleringssår, og salven er egnet for våt. Viser antihypoksisk, sårheling, cytoprotektiv, regenererende effekt.
 5. Protegenin - et verktøy med en desinfiserende effekt. Det brukes til behandling av inflammatoriske sykdommer, trykksår, infiserte brannskader, inflammatoriske prosesser i den seksuelle sfæren, trophic ulcers, bursitis.
 6. Streptonitol - viser en terapeutisk effekt i akne, sårhinne, purulent infeksjon, brannskader, pyoderma, atopisk dermatitt. Det er foreskrevet for diabetisk gangrene, postoperative, purulente sår i fasen av betennelse, trofasår.
 7. Fastin med furatsilinym - brukes til behandling av pyoderma, purulente sår, brannskader. Den har en antimikrobiell, lokalisert effekt.
 8. Lingesin - salve med proteolytisk, antibakteriell virkning. Anvendes til behandling av purulent-inflammatoriske prosesser i munnhulen.

Omtaler om bruk av salve i gynekologi

Kjære lesere, din mening er veldig viktig for oss - så vi vil velkommen tilbakemeldinger om bruk av Levomekol i kommentarene, de vil være nyttige for andre brukere!

Jeg hørte at Levomekol ofte brukes på gynekologisk felt. Nylig fødte, måtte sy. Legene foreskrev stoffet etter at jeg har sømmer. Situasjonen er ikke hyggelig, men takket være salven var det mye lettere for meg og sårene ble friskere raskere.

Tatiana:

Fra tid til annen ser jeg en lege, lider av erosjon. Enn bare behandlet ikke allerede, men en lege ble fornuftig. Han foreskrev meg Levomecol og fortalte meg å bruke den i form av tamponger. Verktøyet er effektivt, det hjalp meg.

Under graviditet, etter testing ble jeg diagnostisert med en infeksjon. Legen sa at det er nødvendig å behandle, fordi det er farlig for fosteret. Nesten alle medisiner kan ikke brukes mens du bærer barn, men legen tillot meg å bruke Levomeco. Brukes i form av tamponger. For natten satt en tampong, tok morgenen ut. Hun behandlet i 2 uker og alt viste seg bra.

Hvordan lage tamponger med salve Levomekol i gynekologi

Det kvinnelige reproduktive systemet er en kompleks mekanisme som er utsatt for hyppige sykdommer. Mikrofloraen til den kvinnelige intime sonen er veldig følsom. Derfor forårsaker noen medisiner betydelig skade. For behandling av gynekologiske sykdommer bruker oftest medisiner med antibakteriell virkning. Etterspørselen etter tamponger med Levomekol i gynekologi. Levomekol har en lokal effekt og kjemper effektivt bakterier, som er i fokus for betennelse.

Gynekologisk vattpinne med Levomekol

I gynekologi brukes Levomekol ofte, da det bekjemper bakterier, til og med passer gravide kvinner og har en lokal effekt. Svaber med Levomekol har følgende effekter:

 • bekjempe mikrober og forhindre reproduksjon. Dette er viktig fordi mikrober er årsaken til mange gynekologiske sykdommer og infeksjoner;
 • hindre proteinsyntese i bakterier, noe som får dem til å dø;
 • stoppe kjemiske prosesser i mikrober
 • fjern ubehagelige opplevelser, for eksempel: brennende, kløe, ubehagelig lukt;
 • påvirker arbeidet med de beskyttende lagene i huden;
 • helbrede den berørte huden;
 • trekker pus;
 • Stopp betennelse.

Selv om salven ser ut til å være et ideelt verktøy, har det fordeler og ulemper, som alle andre medisiner. Fordeler inkluderer:

 • gjengivelse av antibakteriell og beroligende virkning;
 • muligheten for bruk under graviditet og amming, da salven har en lokal effekt og ikke påvirker hele kroppen, for eksempel antibiotika;
 • bare en kontraindikasjon er personlig intoleranse for stoffets komponenter;
 • liten mengde bivirkninger;
 • lav pris - i Moskva fra 130 rubler, i regionene - billigere - ca 100 rubler;
 • et bredt spekter av applikasjoner - ved å kjøpe den til behandling av gynekologiske sykdommer, vil du bruke den til å helbrede sår, akne, og bekjempe infeksjoner og skadelige bakterier;
 • Både barn og voksne kan søke.

Levomekol - salve av ulike applikasjoner, som er sikker på å komme godt med hjemme. Holdbarheten er 3 år, prisen er liten, og den gjelder i forskjellige tilfeller. Men foruten plusser er det også minuser:

 • Selv om det effektivt bekjemper skadelige mikroorganismer, er dens effektivitet lavere enn antibiotika. Derfor, i vanskelige tilfeller, er bruken utilstrekkelig, og du må ty til bruk av sterkere verktøy;
 • ulempe ved bruk. Ikke alle vil lage sine egne gasbind tamponger og deretter bruke salve på dem. For noen lettere å drikke et kurs av piller;
 • konsultasjon med legen er nødvendig. Selv om i artiklene på dette verktøyet på Internett, skriver kvinner om deres vellykkede erfaring med å bruke dette verktøyet uten konsultasjon, ville det ikke skade å gå til en gynekolog og konsultere om å bruke en salve;
 • allergier er mulige, men dette er en vanlig minus for alle medisiner.

Sammensetningen av tampongen

Tamponger med Levomekol gir en slik handling på grunn av de to hovedkomponentene i sammensetningen. Den viktigste aktive ingrediensen er kloramfenikol. I salven er innholdet 7,5 milligram per 1 gram av produktet. Kloramfenikol er et naturlig antibiotika, derfor er det effektivt å bekjempe skadelige bakterier. Denne komponenten har en antibakteriell effekt. han:

 1. Tillater ikke bakterier å formere seg.
 2. Blokkerer proteinsyntese.
 3. Lindrer betennelse.

Den andre hovedkomponenten i salven er Methyluracil. Innholdet i 1 gram salve er 40 milligram. Takk til ham

 1. Lokal immunitet er produsert.
 2. Helbredte lesjoner.
 3. Patogen mikroflora elimineres.
 4. Metabolismen er normalisert.

I tillegg til disse to antibakterielle midler inneholder blandingen polyetylenoksyd 1500 og 4000, så vel som renset vann. De er hjelpestoffer og gir verktøyet strukturen til salven.

Indikasjoner for bruk

Levomekol brukes i slike sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet, som for eksempel:

 • Bakteriell vaginose eller trussel. Samtidig endres vaginale mikroflora, men det er ingen inflammatorisk prosess. Thrush er preget av kraftig vaginal utslipp, ubehag og en bestemt lukt. Behandling av trussel utføres vanligvis ved hjelp av stearinlys, salver eller tabletter, men venstrester er like effektive.
 • Erosjon av livmorhalsen. Ifølge statistikken er dette den vanligste sykdommen som de fleste kvinner har en predisponering til. Karakterisert ved brudd på integriteten til livmorhalsens slimhinne.
 • Vulvitis er en sykdom hvor den ytre delen av de kvinnelige kjønnsorganene er betent.
 • Dysbiose - et brudd på vaginal mikroflora.
 • Ved skade på slimhinnen og utseendet av sår.
 • Gonoré er en sykdom der det oppstår betennelse i urinveiene og pus vises.
 • Det er også mulig å bruke Levomekol, som en av måtene å behandle mastitt, det vil si betennelse i brystkjertlene.

Hvordan søke

Til tamponger med Levomekol ga resultatet, må du vite funksjonene i bruken av dem. Behandlingen innebærer flere trinn:

 • Det første trinnet er å skylle det intime området. Det er bedre å gjøre dette med en spesiell gel for intim hygiene, for ikke å forstyrre surheten i skjeden. Bruken av hygieneprodukter med uhensiktsmessig surhet gir ofte trussel. Derfor er dusjgel og såpe ikke egnet for hygiene i den intime sonen.
 • Ta deretter en forberedt vattpinne og suge den rikelig med Levomekol.
 • Sett tampongen i skjeden og la den stå i 6-8 timer. På grunn av varigheten av oppholdet inne, anbefales prosedyren om natten. Om natten vil de aktive ingrediensene ha tid til å påvirke betennelsen.
 • Om morgenen skal den fjernes og vaskes bort.

Kurset utføres i to uker, daglig ved hjelp av dette verktøyet for natten. Det er nødvendig å konsultere gynekologen, han vil etablere den nødvendige varigheten av kurset, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

I noen artikler kan du finne informasjon om at salven kan bli impregnert med bomull og lim inn den. Men bomullsull vil skade mikrofloraen, som inne i partiklene vil forbli, som vil begynne å brytes ned. For å lage en tampong, følg instruksjonene:

 1. Forbered en osteklær eller bandasje.
 2. Vask hendene dine eller bruk sterile hansker, desinfiser saksene slik at bakteriene ikke kommer på gazeen.
 3. Klipp et stykke gasbind 20 x 30 cm.
 4. Ta et stykke bomull og kast det inn i en ball. Dens størrelse er vanligvis 4 centimeter. Plasser ballen inne i bandasjen og knytt endene.
 5. Ta tråden og bind den med gasbind på stedet der ullen slutter. La en liten tråd, slik at det senere var praktisk å fjerne tampongen med hennes hjelp.

Gynekologer anbefaler å bruke hjemmelagde tamponger, selv om noen jenter bruker intime hygieneprodukter.

Kontra

Den eneste kontraindikasjonen for bruk av salve er personlig intoleranse for stoffets komponenter. Hvis du en gang brukte en salve til å behandle sår eller andre plager, og du har en allergisk reaksjon, må du ikke bruke salve for gynekologiske sykdommer.

Selv om bruksanvisningen bare viser denne kontraindikasjonen, er det i praksis hevelse, kløe, rødhet og andre ubehagelige reaksjoner. Derfor anbefales det kun å bruke Levomekol etter å ha konsultert med en spesialist.

Ikke bruk verktøyet lenger enn den foreskrevne gynekologen. I ulike sykdommer brukes Levomekol til ulike tider. Dens langsiktige bruk fører til problemer med leveren og forgiftningen av kroppen.

Hjemme kan dette verktøyet brukes til å helbrede såroverflaten på ulike deler av kroppen. Også, før du bruker det, anbefales det å teste for allergier: Påfør en liten mengde salve på albuen din og vent litt. Hvis ubehag og reaksjon ikke oppsto, bruk.

Mulige bivirkninger

Den viktigste bivirkningen er allergi forårsaket av personlig intoleranse mot stoffets komponenter. I tillegg oppstår bivirkninger i løpet av en lang behandlingstid uten behov. Det er ubehagelige opplevelser, kløe, rødhet og utslett.

Bruk Levomekol med forsiktighet i tilfelle betennelse i livmoren. Først rådfør deg med gynekologen. I noen tilfeller hjelper salven ikke og gjør vondt, og behandlingen krever kraftigere medisiner.

Sjelden, den inflammatoriske responsen er mer uttalt etter bruk av tamponger. Søk legehjelp øyeblikkelig og slutte å bruke tamponger.

Bruk under graviditet er tillatt, men etter et besøk til gynekologen. Levomekol skader ikke barnet på grunn av lav absorberbarhet og lokal anvendelse.

Utsikt gynekologer

Levomekol brukes ikke bare i gynekologi, men det er svært effektivt i behandling av sykdommer i det kvinnelige reproduktive systemet. På grunn av den intense livsstilen, konstant stress og usunn mat blir problemet mer komplisert. Trossen oppstår i hver kvinne, og er ofte kronisk.

Legene foretrekker aktuelle medisiner, da de ikke er mindre effektive, men de opptrer i et bestemt område, og derfor har de færre kontraindikasjoner og bivirkninger. Leukomecool tamponger er en billig metode for å bekjempe skadelige bakterier som forårsaker betennelser i det intime området. De bidrar til rask forebygging av sykdommen, og nesten ingen kontraindikasjoner. Prisen gjør dette verktøyet rimelig for alle, så gynekologer foreskriver ofte det i resepsjonen.

Ifølge leger, er verktøyet anbefalt å brukes ikke bare i nærvær av betennelse, men også til nyfødte kvinner for behandling av tårer og mikroskader.

resultater

Påfør salven kan være i forskjellige tilfeller: Som med konvensjonelle slitasje og sår for dekontaminering og rask utvinning, og i gynekologi for å bekjempe alvorlige sykdommer.

Verktøyet har åpenbare fordeler:

 • lav pris;
 • effektivitet;
 • lokal handling;
 • brukervennlighet;
 • tilgjengelighet på apotek.

Etter å ha kjøpt denne salven en gang, vil du få et universelt middel som vil være nyttig for hele familien i forskjellige tilfeller.

Hvordan bruke levomekol salve i gynekologi

Levomekol under graviditet og barn

Legemidlet er godkjent for bruk hos gravide og ammende kvinner, fordi den brukes topisk, absorberes ikke i systemisk sirkulasjon i små lesjoner, og har ingen systemisk effekt. I perioden

For behandling av bihulebetennelse og

For kutt, slitasje,

Tillatt bruk i barndommen, så vel som hos nyfødte. I dette tilfellet kan indikasjonene for dets anvendelse tjene slike situasjoner:

 • navlestrengssårbehandling;
 • klippe;
 • pustler;
 • blåmerke;
 • sår;
 • mygg biter.

Levomekol under graviditet og barn

Siden Levomekol ikke går inn i blodet, kan det brukes under graviditet og amming. Salven vil ikke skade barnet.

Men hvis verktøyet brukes til å helbrede brystvorten, må laktasjon avbrytes en stund. Etter sårheling kan du amme babyen din igjen uten frykt for hans helse.

De offisielle instruksjonene indikerer at sikkerheten ved bruk av Ichthyol salve under graviditet ikke er studert. Imidlertid brukte mer enn en generasjon av gravide kvinner denne salven, og gynekologer som overvåket tilstanden deres, avslørte ikke noen negativ effekt av stoffet i løpet av graviditeten og fosterutviklingen.

Derfor tror obstetrikere og gynekologer, spesielt erfarne, at Ichthyol salve er trygt for gravide og ammende mødre.

I dette tilfellet anbefaler gynekologer under graviditeten å introdusere tamponger med Ichthyol salve og suppositorier bare i endetarm, for å unngå mulig irritasjon fra introduksjonen til skjeden.

Salve Levomekol har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, da absorpsjonen i blodet av dets aktive ingredienser og deres resorptive effekt er mulig bare ved langvarig bruk eller skadeens omfattende natur.

Derfor, for de fleste skader av mildt til moderat vev, kan Levomekol brukes av gravide under amming.

Bruk av salve er heller ikke kontraindisert, selv for nyfødte, der stoffet oftest brukes til å forbedre helbredelsesprosessen til navlestrengen.

I dette tilfellet krever behovet for langvarig bruk av Levomekol eller store sår samråd med en lege, som bestemmer muligheten for å bruke stoffet i perioder med graviditet og amming.

I dette tilfellet bør man styres av prinsippet om å sammenligne den tilsiktede effekten og den sannsynlige skade. Ofte, i stedet for Levomekol, brukes andre reduksjons- og sårhelende preparater for lokal bruk i slike tilfeller.

I alle fall, før du bruker dette verktøyet, er det verdt å kontakte en spesialist. Selvmedisinering kan ha utilsiktede konsekvenser.

Behandlingssalve Levomekol

Vurder bruk av salve Levomekol for behandling av de vanligste sykdommene der bruk av stoffet er svært effektivt.

Salven har en god effekt på behandlingen.

. Taktikk av søknad avhenger av alvorlighetsgrad og kvantitet

på ansiktets hud. Hvis det er mange små kviser i ansiktet, kan produktet påføres hele overflaten av huden i noen timer om kvelden og vaskes av før sengetid.

Innen to uker forsvinner kviser, ansiktets hud glattes, og de små arrene fungerer godt. I nærvær av enkeltrød og betent akne, er Levomekol påført i et prikket tynt lag, dekket med et lite stykke bomullsull og forlatt i 2 til 3 timer.

Deretter fjerner du bomullet og vasker salven.

Innen to dager, er pimpleet betydelig redusert i størrelse, og rødheten senker neste morgen. Etter 2 - 3 dager løsner pimpleet helt eller forsvinner, eller tar et organisert utseende, når det kan klemmes ut, og stedet der formasjonen ble holdt, behandles med et antiseptisk og smurt med Levomekol.

Salve kan behandle kviser ikke bare i ansiktet, men også på andre deler av kroppen - rygg, nakke, armer, skuldre etc.

Akne kan også behandles med Levomekol. For behandling av betent akne, blir salve påført hele ansiktet om natten før sengetid, og om morgenen blir det vasket av.

Vanligvis, innen to uker, betennelsen minker, akne utbrudd eller oppløsning, huden er jevnet og arrene er redusert i størrelse. Ny akne på bakgrunn av behandling, som regel, vises ikke.

Salve må brukes før behandling av eksisterende akne, og deretter stoppe daglig bruk. Deretter, når det er nødvendig, når det oppstår akne eller kviser, er det nødvendig å bruke stoffet punktvis, og la det være over natten.

Levomekol er bra for akne og akne fordi det undertrykker den inflammatoriske prosessen og dreper bakteriene som forårsaker disse hudsykdommene.

Levomekol leppe

Noen bruker Levomekol salve til å behandle forkjølelse. Imidlertid kalles "kald"

, Derfor er stoffet ineffektivt mot denne patologien. Med sprukne lepper kan du smøre sårene med Levomekol for å få raskere healing og forhindre

. I dette tilfellet bør du unngå å slikke leppene dine, siden inntaket av legemidlet inni er uønsket. I tillegg har salven en bitter smak.

koker

Salve er et utmerket verktøy som bidrar til å eliminere purulent betennelse i hårsekkene forårsaket av

Omfang og terapeutiske effekter

Iktyolsalve som en aktiv ingrediens inneholder ichthammol, som i sin tur er en svovelholdig forbindelse. Det skyldes svovelinnholdet som ichtammol har følgende terapeutiske effekter:

 • Analgetisk effekt;
 • Anti-inflammatorisk effekt;
 • Antiseptisk effekt;
 • Keratoplastisk effekt (mykner og fjerner infiltrater, tørker vev, hindrer prosessen med forfall, noe som øker helbredelsen av sår);
 • Forbedrer mikrosirkulasjonen i huden i applikasjonsområdet.

I tillegg akselererer Ichthyol-salven vevregenerering, og bidrar til å gjenopprette sin normale struktur og funksjoner så raskt som mulig.

På grunn av kombinasjonen av antiseptisk, antiinflammatorisk og smertestillende virkning, er Ichthyol salve utmerket for ekstern behandling av smittsomme og inflammatoriske hudsykdommer.

Faktum er at salven samtidig reduserer sværhetsgraden av den inflammatoriske reaksjonen, og lindrer smerte og ødelegger kausjonsmiddelet til den smittsomme inflammatoriske prosessen, noe som fører til rask gjenoppretting.

Når den brukes på åpne sår, reduserer salven produktionen av væske og pus på grunn av vasokonstriksjon, noe som letter hurtig rensing av såroverflaten og begynnelsen av helbredelse.

Doseringsform

Salve Levomekol presenteres i to versjoner av søknaden. Disse er aluminiumsrør med en kapasitet på 40 g eller glassglass på 100 og 1000 g av hver.

Sammensetningen av salven er helt identisk uavhengig av form for frigjøring av legemidlet. Hvis det berørte området er ubetydelig, er de begrenset til å bruke en lavere dosering.

Når den inflammatoriske prosessen utvikler seg med en signifikant frigjøring av purulent infiltrat, anbefales det å kjøpe medisinen i en større pakke. En dosering på 1000 g er indikert for bruk i stasjonære avdelinger for behandling av såroverflaten etter kirurgiske prosedyrer.

Følgende stoffer har en lignende effekt:

 1. Levometil. Salve, tilført eksternt, til behandling av infiserte gråtende sår med nærvær av purulent infiltrat. Det er indikert for bruk ved sykdomsutbruddet når betennelsen utvikler seg.
 2. Levosin. Kombinert antibakterielt middel med uttalt analgetisk, antimikrobiell, antiinflammatorisk virkning. Legemidlet kan brukes til alvorlig betennelse med purulent-nekrotisk ekssudat.
 3. Netran. Den har egenskaper som er identiske med det ovennevnte legemidlet.
 4. Vishnevsky salve. Narkotika på grunnlag av xeroformpulver, birketjære og ricinusolje brukes som et alternativ når det er kontraindikasjoner for utnevnelsen av Levomekol. Å ha et minimum av bivirkninger, sammenlignet med moderne analoger, er balsamisk liniment (ifølge Vishnevsky) vellykket brukt i gynekologi blant alle aldersgrupper. Det eneste ubehagelige øyeblikket er den spesifikke lukten.

Bruk av Levomekol bør foregå av en gynekolog konsultasjon. Komplekset med diagnostiske tiltak vil bekrefte eller motbevise rationaliteten av bruken av dette legemidlet. Kompetent tilnærming og tilstrekkelig terapi bidrar til å oppnå et positivt resultat.

I gynekologi salve Levomekol finner anvendelse ved behandling av sykdommer så som vaginitis (inflammasjon av slimhinnen i vagina), vulvovaginitis, cervical erosjon, sårheling etter keisersnitt, sutur av sår og frakturerer postpartum.

Det bør tas i betraktning at bruken av denne salven ikke kombineres med andre, siden utviklingen av bivirkninger og irriterende reaksjoner er mulig.

Sammensetningen av salven Levomekol

uspesifikk

Blant fordelene kan identifiseres:

 • svært effektivt middel for å bekjempe ulike betennelser;
 • gir en rask helingsprosess uten dannelse av arrvæv;
 • lavt prisklasse;
 • jevn bevaring av effekten;
 • Etter bruk er tilstanden til huden betydelig forbedret;
 • fjerner irritasjon og kløe perfekt.
 • dårligere i effektiviteten til systemiske antibiotika;
 • ganske ubeleilig å bruke til behandling av kjønnsorganer;
 • kan ikke brukes uten rådgivning med legen din;
 • Det er sannsynlighet for allergiske reaksjoner (lav).

Salve Levomekol er produsert i aluminiumrør på 40 gram eller i glassglass i mengden 100 g eller 1000 g. Bankene er laget av mørkt glass. Sammensetningen av salven Levomekol er to aktive komponenter -

For behandling av betent eller festering sår, er det å foretrekke å bruke Levomekol salve, siden antibakteriell aktivitet er mye høyere og reparasjonsegenskapene er bedre.

I tillegg har Levomekol en annen fordel enn Vishnevsky salve - fraværet av lukt. Vishnevsky salve lukter veldig ubehagelig, og forårsaker ofte irritasjon på applikasjonsstedet, som ikke observeres ved bruk av den første.

Salve Levomekol ødelegger patogen mikroflora i såret, fjerner produktene av vital aktivitet på utsiden og helbreder det skadede vevet. Dette stoffet har blitt brukt med hell i behandlingen av slike patologiske forhold:

 1. Sår, purulente sår infisert med patogen mikroflora.
 2. Postoperative sår og sømmer.
 3. Hudlesjoner forårsaket av ulike skader.
 4. Brannsår (2 og 3 grader).
 5. Trofiske sår av ulike etiologier.
 6. Ulike acne, akne, karbonkuler og koke.
 7. Eksem, både tørt og fuktig.
 8. The bedsores
 9. Nekrose.
 10. Purulent otitis media og bihulebetennelse.
 11. Bleieutslag.
 12. Frostbite.
 13. The bedsores

Iktyolsalve har en keratoplastisk effekt, som er som følger:

 • undertrykt betennelse;
 • huden infiltrerer myke;
 • tørket vev ved å eliminere ødem og redusere væskeutskillelse;
 • prosessene for forfall av døde vev er forhindret;
 • akselererer sårheling og dannelse av normal hud.

Denne keratoplastiske effekten er svært effektiv i behandling av akne, spesielt dyp, såkalt "subkutan", som ofte blir betent og ikke går til overflaten i lang tid, hvorfra de kan fjernes mekanisk (klemme ut).

Anvendelsen av Ichthyol salve punktvis på akne fører til at pusen blir veldig raskt samlet i en pore, og danner et karakteristisk hvitt punkt ("hode") på hudoverflaten.

Med fortsatt behandling av akne med Iththol salve, blir den tynne huden over "hodet" revet, pus kommer ut, og såret healer veldig raskt og uten komplikasjoner.

Ichthyol salve fører veldig raskt til lokalisering og frigjør til overflaten av dyp subkutan akne, som kan vare i svært lang tid, periodisk inflammering og forårsaker alvorlig smerte (foruten en estetisk defekt). Å bringe slik akne til overflaten gjør det mulig å fjerne det.

Så, for behandling av akne Iththiol salve skal brukes punktvis. Det vil si at den skal påføres med et tynt lag direkte på pimpleet og stå i 1 - 2 timer.

I løpet av denne tiden vil pus samle på overflaten, bryte gjennom huden og komme ut. Etter denne tiden skal salven vaskes av og såret desinfiseres med klorhexidin eller hydrogenperoksid.

Hvis pus ikke kom ut innen 2 timer, anbefales det å påføre et tynt lag salve til kvise på kvelden, legg en gauze-pute eller bomullstopp på toppen, fest med tape og la bandagen over natten. Om morgenen kommer pusen ut, og så blir såret vasket med klorhexidin eller hydrogenperoksid.

Hvis pus er ikke ut av kvise og deretter overliggende ihtiolovaya salve om natten, er det anbefalt å behandle den tynne nål i alkohol eller salisylsyre til forsiktig gjennombore "Hodet" og presse ut pus fingre.

Slike punktering "hodet" av akne anbefales bare som en siste utvei, det er bedre å unngå denne teknikken, men bare fortsette å bruke salve til ihtiolovaya kvise før det ikke vil bryte, og pus vil komme.

Mer om akne

Siden de svarte flekkene ikke er noe mer enn en banal opphopning av talg i porene, kan Ithiol salve effektivt fjerne dem på grunn av keratoplastisk virkning.

Faktum er at salven bare løser opp sebum som har akkumulert i porene, gjør det flytende, som et resultat av hvilken det strømmer ut, blir porene frigjort, og dermed forsvinner de svarte prikkene.

For å fjerne svarte flekker anbefales det at Ichthyol-salve påføres prikkede på problemporer. Imidlertid kan salve på huden på nesen i et kontinuerlig lag, hvis det er mange svarte prikker på den.

Salven fordelt i et tynt lag forlates i 1 til 2 timer, hvorpå den fjernes med en bomullspute og huden vaskes i tillegg med varmt vann med et mildt rengjøringsmiddel.

Ichthyol salve for å fjerne svarte flekker kan brukes etter behov.

Ichthyol salve akselererer helbredelsen av ulike sår, og undertrykker også den inflammatoriske prosessen og eliminerer infeksjon. På grunn av disse egenskapene desinfiserer salven samtidig og akselererer healing, så det er ikke bare mulig, men skal brukes til å behandle eventuelle sårflater.

Ichthyol salve erstatter minst to eksterne agenter - et antiseptisk middel (for eksempel klorhexidin) og et stoff som akselererer reparasjon av vev (for eksempel Solcoseryl).

For behandling av sår skal salven påføres med et tynt lag til det berørte området, uten å gni, og dekke det med en gassduk på toppen. Servietet, om nødvendig, er festet med et bandasje eller gips. Salve erstattes med en ny hver 8. til 10 timer. Behandlingen fortsetter til såret er fullstendig helbredet.

Iktyolsalve på grunn av keratoplastisk virkning, brøler "pusten" og bidrar til utmattingen. Og siden en abscess og en furuncle er faktisk purulent betennelse i en hvilken som helst del av huden, som det er nødvendig å fjerne pus og rense vevet, er Ichthyol salve et utmerket middel for deres terapi.

Salven kan brukes i perioder med forverring for å lindre smerter og betennelser, samt å utrydde patogene mikrober som kan komplisere sykdommen ved tilsetning av infeksjon. I tillegg akselererer Ichthyol-salve vævsheling.

For hemorroider anbefales Ichthyol salve å smøre huden på anus om kvelden før du går i seng, i 10-14 dager. Om morgenen blir rester av salven fjernet med en bomullspinne eller gasbind, og huden vaskes med vann.

Før salven påføres, skal huden rundt anusen også vaskes med varmt såpevann og tørkes med en myk klut.

Til tross for at Itiol salve vil bidra til å stoppe betennelse og smerte i hemorroider, vil det ikke være i stand til å kurere sykdommen. Derfor kan salven bare brukes som nødhjelp når det ikke er mulig å kontakte en lege umiddelbart.

Men så snart en mulighet oppstår, bør du kontakte en spesialist som vil foreskrive en behandling for å fullstendig eliminere hemorroider. Iktyolsalve kan også brukes i kombinasjon med andre legemidler foreskrevet av legen for rask helbredelse av anusvevet under hemorroider.

Mer om hemorroider

Som en del av den komplekse terapien av de ovennevnte sykdommene, anbefales lymfosalve å bli administrert på tamponger i endetarm eller skjede. Det er å foretrekke å injisere salven i endetarmen, siden det kommer inn i skjeden, kan det irritere slimhinnen og forårsake

, brennende og annet

. Og absorpsjonen av salven og graden av effektivitet er den samme når den injiseres i endetarmen og vagina. Derfor, for å unngå ubehag og ubehagelige opplevelser, anbefales det å introdusere salve på tamponger i endetarmen.

Ichthyol salve kan være et effektivt middel for inngrodd hår, fordi det løser de subkutane infiltrater, undertrykker betennelse og myker det øvre laget av epidermis, slik at hårene kan "bryte gjennom" og komme ut av det tykke vevet.

Og når hårene ikke er inne i hudens vev, men utenfor, kan de fjernes med pinsett. Men ihtiolovaya salve er ikke et universalmiddel og ikke et middel til en svært høy effektivitet for fjerning av inngrodde hår, og stoffet, selvfølgelig, kan du prøve å bruke, men forventer ikke mye av det.

Så, for å eliminere inngrodd hår, brukes Ichthyol salve best til problemområder i huden dagen etter barbering eller epilering. Salven er påført med et tynt lag til de nødvendige områdene, dekket med gasbind servietter på toppen, festet med et bandasje eller gips og forlatt natten over.

Morning gas er fjernet sammen med restene av salver og huden vasket godt med varmt vann og såpe, hvoretter det påføres et vanlig cellekrem.

Denne dressingen med Ichthyol salve blir laget daglig til tipsene til inngrodd hår ser ut på hudoverflaten, som de kan bli tatt og fjernet med pinsett.

Vanligvis for inngrodd hår å bryte gjennom huden og komme ut, er det nok å bruke salve 1-3 ganger.

For behandling av sår med en sterk inflammasjon og purulent utslipp foretrukket å anvende Levomekol - antiseptisk aktivitet og reparerende egenskaper av legemidlet, er mye høyere enn Ammonium bituminosulfonat salve.

Men for behandling av betente, men ikke purulente sår på huden, kan Ichthyol salve, i noen tilfeller, være mer effektiv enn Levomekol.

I tillegg har Levomekol en annen viktig fordel i forhold til Ichthyol-salve - mangelen på en bestemt lukt.

Det eneste området der Levomekol er dårligere enn Ichthyol-salve er behandling av nevrolitt og leddgikt. I disse sykdommene bør Ichthyol salve være absolutt foretrukket, siden Levomekol ikke stopper smerten og ikke så mye reduserer alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen.

På grunn av fordelene ved Levomekol er det derfor rasjonelt å velge dette stoffet, og ikke Ichthyol salve, for behandling av ulike smittsomme og inflammatoriske hudsykdommer. Og for lokal symptomatisk behandling av leddgikt og nevralgi, er det bedre å velge Ichthyol salve.

Kostnaden for en krukke med 25 g Ichthyol salve 10% konsentrasjon i forskjellige byer i Russland varierer fra 95 til 110 rubler. En krukke med samme volum (25 g) salve med en 20% konsentrasjon koster fra 108 til 136 rubler.

Levomekol er en enkel sammensetning og et svært rimelig stoff. I husholdningsapotek starter kostnaden fra 25 rubler per rør med 40 gram stoffet.

I tillegg er Levomekol tilgjengelig i pakninger på 100 og 1000 gram, men de brukes utelukkende i medisinske institusjoner.
.

Metode for bruk

Før du vurderer gynekologisk bruk, bør du gjøre deg kjent med de grunnleggende indikasjonene for bruk av Levomekol:

 • purulente sår;
 • purulente sykdommer;
 • masker etter kirurgi;
 • akutt purulent betennelse i cellene;
 • abscesser,
 • brenner 2 og 3 grader;
 • sår, sår.

Salve Levomekol brukes eksternt. Sammensetningen påføres i et tynt lag på overflaten av lesjonen, hvoretter det behandlede området er tett dekket med en ren klut eller steril gassbind opprullet i flere lag.

Behandling av infiserte overflater utføres en eller to ganger om dagen, opp til fullstendig rensing av såret fra den purulente utladningen. Vanligvis tar denne prosessen fra 5 til 10 dager.

Hvis det purulente såret er dypt, stort eller plassert i kroppshulen, så blir salven påført på gazebind, som igjen blir introdusert i såroverflaten.

For å gjøre dette blir Levomekol oppvarmet til kroppstemperatur - 35 grader, hvorpå gaurservietter er impregnert med sammensetningen. Deretter blir kluter med preparatet innført i såret, til det er fullstendig fylt.

Servietter skal fylle sårets volum løst, ikke tett.

Hvis såret er dypt og smalt, har formen, konfigurasjonen og beliggenheten, som ikke tillater å gå inn i det, gasbind servietter fuktet i salve - da injiseres legemidlet gjennom kateteret med en sprøyte.

For å gjøre dette, settes et dreneringsgummirør inn i såret, der en standard disponibel sprøyte fylt med Levomekol er satt inn, og salven klemmes innover.

Så går hun ned i dreneringen, og faller på selve bunnen av såret.

Etter å ha fylt det omfattende såret med Levomekol-våtservietter, påføres et fikseringsbandasje på det berørte området av kroppen. Servietter med salve blir forandret til nye, da de blir mettet med pus og akkumulasjoner av nekrotiske masser på dem.

Noen ganger er det nok å gjøre dressingen en gang om dagen, og i andre tilfeller må du bytte klutene hvert par timer.

Behandling av sår med salve Levomekol tilbringer hver dag, til fullstendig fjerning av purulent utslipp og nekrotiske masser. Hvis sårbehandlingen ble savnet av en eller annen grunn, fortsetter ytterligere dressinger i henhold til den eksisterende tidsplanen.

Levomekol er perfekt for behandling og forebygging av trykksår hos pasientene i sengetøy. Salve kan behandle purulent akne, eventuelle kutt, knuste eller lacerated sår, samt gråtende eksem eller revet korn.

I nærvær av en inflammatorisk purulent prosess på den ytre delen av ørekanalen, blir tynne tråder foldet fra sterilt gassbind eller bandasjer. Deretter infiserer gassbindene med Levomekol og går grundig inn i den hørbare kanalen i 12 timer, helst om natten.

Tilsvarende kan salve på gaze flagella administreres gjennom nesepassene i bihulene for å behandle bihulebetennelse.

I nærvær av purulent akne blir de smurt over natten med et tynt lag av Levomekol. Etter åpning og fjerning av akne anbefales det å smøre dette området av huden med salve, og sett det inn i det dannede hullet dersom en dyp hudfeil har dannet seg.

Når du bruker Levomekol, skal du ikke bruke andre legemidler som også brukes eksternt. Selv med behandling av store sårflater, inkludert brannsår, var det ikke tilfeller av overdosering av stoffet.

Ved bruk av salven skal unngås kontakt med øynene, slimhinner og innsiden. Ved kontakt med øyne og slimhinner, skyll straks med rikelig med rent vann.

Hvis Levomekol ved et uhell svelges, er det nødvendig å skylle magen med vann og aktivert karbon.

Ikke-reseptbelagte legemiddeltilførsler, lave kostnader og konstant tilgjengelighet i apoteksmiljøet skaper forutsetninger for selvadministrasjon.

Til tross for stoffets relative sikkerhet, som er giftfri ved en akseptabel dose, bør bruken være rasjonell.

Levomekol er ikke et profylaktisk middel for forebygging av sykdom. Selv i nærvær av purulent infiltrasjon i det berørte området krever ekspertrådgivning.

Instruksjoner for bruk av salven inneholder informasjon for å gjøre deg kjent med stoffets sammensetning, indikasjoner, begrensninger. Behandlingsplanen er utviklet av legen ifølge anamnese etter gjennomgang av testresultatene.

Det klassiske systemet med narkotikabruk til behandling av såroverflaten gir et behandlingsforløp i 10 dager. Noen ganger insisterer leger på en lengre behandling.

I dette tilfellet er det nødvendig å vurdere det faktum at langvarig eksponering provoserer utseendet kloramfenikol overfølsomhetsreaksjoner ved gjentatt bruk uavhengig av programmet.

Ytterligere behandling fortsetter ved å fremme regenerering av såroverflaten.

Før behandling påbegynnes, rengjøres det berørte området. Deretter behandles med antiseptiske løsninger. Følgende legemidler kan brukes som antiseptiske midler:

 • Miramistin;
 • furatsilin;
 • fukortsin;
 • metylenblå løsning;
 • strålende grønn løsning;
 • mangan gallium løsning;
 • hydrogenperoksid.

Det desinfiserte området må være tilstrekkelig tørket før videre behandling med salve. Luftbad brukes i 5-10 minutter.

Salve Levomekol brukes som ekstern agent for lokal bruk. Legemidlet er fordelt over såret jevnt og deretter dekket med sterilt tekstilmateriale, som er festet med et bandasje. Hvis legen din ikke anbefalte et annet diett, endres dressingene hver 12. time.

Salve Levomekol anbefales ikke for personer med intoleranse mot de enkelte komponentene i verktøyet.

Det er akseptabelt å bruke salve for å hjelpe barn i ulike aldre, gravide og ammende kvinner.

Legemidlet er vellykket brukt til å behandle ulike forhold. Funksjoner av noen av dem krever en spesiell tilnærming når du bruker verktøyet.

Levomekol for akne

Levomekol håndterer vellykket inflammerte utslett i ansiktet og andre deler av kroppen. Metoden for bruk avhenger av egenskapene til akne:

 • hvis kviser er små og det er mange av dem, blir salven påført jevnt over hele problemhuden. Produktet er eldret i flere timer og deretter vasket av med vann ved en behagelig temperatur uten såpe. Etter 10-14 dager vil huden bli ren, akne og mindre arr vil forsvinne;
 • På større acne er Levomekol påført prikket. Du kan dekke dem med sterilt dressingmateriale, som er festet med tape. Etter 3-4 timer vaskes resterene bort. Betennelsen vil forsvinne om et par dager, men behandlingen skal fortsette til pimple forsvinner eller løser;
 • i tilfelle av tung akne, bør salve påføres hele ansiktet og stå igjen hele natten. På morgenen, vask av rester med varmt vann uten såpe. Prosedyren må gjentas i to uker.

Suppositorier eller tamponger med Iththiol salve, beregnet for innføring i rektum eller skjede, er indikert for bruk ved behandling av følgende sykdommer:

 • adnexitis;
 • vaginose;
 • colpites;
 • Metrites og parametrites;
 • prostatitt;
 • salpingitis;
 • cervicitt;
 • Endometritt.

Ichthyol salve - bruksanvisninger

Salven påføres eksternt på huden eller injiseres i vagina eller endetarm på en tampong. Det er å foretrekke å injisere salven i endetarmen, da den kommer i kontakt med slimhinnets slimhinne, har den en sterk irritasjonsvirkning som fremkommer ved kløe og brenning.

Men hvis en kvinne mener at det er bedre å introdusere salve i skjeden, så kan dette gjøres, siden det ikke vil være noen negative konsekvenser annet enn irritasjon.

Men det anbefales fortsatt å slutte å introdusere salve i skjeden, hvis irritasjon har dukket opp, og å bytte til introduksjonen av legemidlet i endetarmen.

For ekstern bruk i hudsykdommer, neuralgia og leddgikt, påføres et tynt lag av salve på den berørte overflaten av huden, og fanger også en centimeter av sunn hud fra alle sider av lesjonen.

Salven er rett og slett jevnt fordelt over overflaten av huden og ikke gnidd. Et lag er nok som helt dekker huden slik at den ikke skinner gjennom.

Et sterilt gaze serviett påføres over salvet lag, som om nødvendig er festet med en bandasje.

Ichthyol salve blir brukt 2 til 3 ganger om dagen i 10 til 20 dager. Det er optimal å erstatte gausservietter med salve hver 8. - 10 timer.

Før gjenbruk skal du fjerne det gamle gazebåndet og vaske den berørte huden med varmt vann og såpe. Hver gang du bør bruke Ichthyol salve på den tidligere vasket, rene huden.

Varigheten av behandlingen for behandling av en hudsykdom er i gjennomsnitt 10 til 20 dager, men om nødvendig kan behandlingsforløpet forlenges. For leddgikt og nevralgi, er bruk av en salve med et kurs på 10-14 dager angitt.

Slike behandlingsforløp kan gjentas regelmessig etter behov, og holde minst 2 til 3 uker mellom dem.

I inflammatoriske sykdommer i bekkenorganene, kan Iththol-salve settes inn i skjeden eller i endetarmen på swaben. Tampongen bør settes inn i endetarmen bare etter en tarmbevegelse. Hvis avføring ved tidspunktet for innsetting av tampongen ikke skjedde, bør du først lage enema.

For innføring av salve i rektum eller skjede, ta en klar hygienisk tampong eller selvstendig lage den av bomullsull. For å lette innsetting, fuktes tampongen i en 10% glycerinløsning for å gjøre det glatt.

Deretter påføres 15 g salve (omtrent en teskje uten lysbilde) til tampongen og injiseres i vagina eller endetarmen.

For å enkelt sette inn en tampong med salve inn i skjeden, anbefales det å vedta følgende stilling: ligg på ryggen, bøy bena fra hverandre i knærne og løft bekkenet opp.

I denne posisjonen vil inngangen til skjeden åpne opp til maksimalt, slik at tampongen lett vil gå inn, og salven vil ikke bli smurt på huden av perineum, men vil gå inn.

For innføring, hold bekkenet i en hevet stilling, bør du lene seg godt på skulderbladene, spre labia til begge sider med en hånd, og trykk forsiktig tampongen dypt inn i skjeden med din hånd.

Tampongen er best satt inn i endetarmen fra knelåbensposisjonen. I dette tilfellet anbefales det å smøre huden på anusen med 10% glyceroloppløsning, deretter mage magen, som om du prøver å peke og raskt skyve tampongen med fingeren i endetarmen.

Spenningen i magen med et imitasjonsforsøk på å peke, fører til noe avslapping av analringen, som et resultat av hvilken tampongen passerer lettere inn i endetarmen.

I vagina eller rektum swabs med Ichthyol salve injiseres 1 til 2 ganger om dagen i 10 til 14 dager. Om nødvendig kan behandlingsforløpet gjentas ved å holde et intervall på minst 2 til 3 uker.

Forholdsregler: Etter å ha håndtert salven, vask hendene grundig med såpe og varmt vann.

Du bør også unngå å få salve i øynene og slimhinnene i nesen og halsen. Hvis salven ved et uhell kommer inn i øynene eller på slimhinnene i munnen og nesehulen, skyll dem godt med rikelig med kaldt rennende vann.

Lakterende kvinner bør i tillegg unngå å få salve på brystvorter av brystkirtler. Hvis dette skjer, bør du vaske tepene grundig med såpe, slik at barnet ikke ved et uhell svelger rester av salven under amming.

Ichthyol suppositorier (stearinlys) - bruksanvisninger

Suppositorier er ment for lokal bruk - innføring i rektum eller skjede med smittsomme og betennelsessykdommer i bekkenorganene hos menn og kvinner.

Iktyolsalve er kontraindisert til bruk bare hvis personen har høy individuell følsomhet, en allergisk reaksjon eller intoleranse mot komponentene i legemidlet.

Som allerede nevnt, er Levomekol salve mest brukt i kirurgi. Og for å være mer presis, så med noen problemer forbundet med vevskader. Disse inkluderer:

 • postoperative suturer
 • traumatiske skader, inkludert brannsår,
 • purulente sår,
 • magesår,
 • liggesår,
 • akne, inkludert purulent akne.

I tillegg er stoffet brukt i tannlegen, gynekologi, otolaryngologi, som vi vil diskutere mer detaljert.

Indikasjoner for bruk Levomekol i tannlegen

Salve er mye brukt som et reduserende terapeutisk legemiddel etter fjerning eller implantasjon av tenner. Dens bruk lindrer smerte, reduserer hevelse og forhindrer utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

I tillegg er indikasjoner på bruk av Levomekol i tannlegen:

 • stomatitt,
 • periodontal sykdom
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen,
 • trophic ulcers i munnen.

Indikasjoner for bruk av Levomekol i gynekologi

I gynekologi brukes stoffet oftest i postpartumperioden som et middel for sårheling, antiinflammatoriske og antibakterielle effekter.

En lignende effekt av salven er også etterspurt etter gynekologisk kirurgi, så Levomekol er også etterspurt og effektiv her.

Indikasjoner for bruk Levomekol i otolaryngologi

Hovedindikasjonen for bruk av salver i denne grenen av medisin er rhinitt og antritis av bakteriell opprinnelse. Derfor, i tilfelle av forkjølelse og forkjølelse, bør bare en lege foreskrive legemidlet, da det kun er mulig å bestemme opprinnelsen til disse problemene bare ved resultatene av laboratorietester.

Samtidig er effektiviteten av salven i kampen mot bakteriell rhinitt og antritis svært høy, og for dette formål er Levomekol brukt ganske ofte.

Ved bruk av noen av metodene for bruk av Levomekol, påføres det på vevsskade to ganger om dagen til såret er fullstendig reparert. Endret denne tidsplanen kan være en lege som ser behovet for hyppigere bruk av legemidlet.

Salve Levomekol i gynekologisk praksis brukes ved å introdusere i vagina bomullsgass tamponger, smurt med dette verktøyet.

Bruksanvisningene for dette verktøyet indikerer at det er tillatt å bruke i følgende tilfeller:

 • seng sår;
 • purulente sår;
 • sår (med blandet patogen mikroflora);
 • skrubbsår;
 • trophic ulcers;
 • brannsår;
 • i dermatologi med forskjellige purulent-inflammatoriske patologier;
 • infiserte sår;
 • kutt (dypt og overflatisk);
 • eksem;
 • korn på hælene;
 • postoperative suturer.
 • Salven brukes eksklusivt eksternt.
 • På et bestemt sted er det påført med et tynt lag og en steril dressing påføres på toppen.
 • Såret bør behandles med salve 3-4 ganger om dagen i en uke eller litt lenger, til den purulente utladningen forsvinner.
 • I tilfelle av dype sår, er store mengder pus, magesår, bruk salve nødvendig i form av plugging. En steril vattpinne med en salve påført den skal settes inn i sårhulen slik at den er fullstendig fylt.
 • Hvis tamponering ikke er mulig, injiseres salven i såret ved hjelp av dreneringsrør og festes med bandasje. Du må endre salven etter behov, fra 1 til 5 ganger om dagen. Før introduksjonen er det viktig å varme salven til temperaturen i menneskekroppen.
 • Levomekol brukes også til akne, kutt og smitt som smøring av det tilsvarende hudområdet.
 • Salven brukes også i tilfelle betennelse i den eksterne hørskanalen i form av et gauze tau som er gjennomvåt i det, som ikke legges veldig dypt.
 • Når bihulebetennelse det også brukes, pre-påført tourniquet, og injisert i nesepassasjer.
 • Salve Levomekol i gynekologi i henhold til bruksanvisningen er ofte foreskrevet for behandling av slike patologier av bakteriell opprinnelse som cervikal erosjon, vulvovaginitt, vaginose, adnexitt etc. I dette tilfellet brukes den i form av tamponger, som sammen med salven injiseres i vagina over natten. Forløpet av slik behandling fra 1 til 2 uker.
 • Levomekol i hemorroider er tilordnet i den akutte fasen i kronisk form. Også i proktologi, brukes den til å behandle trombose, purulente og nekrotiske prosesser i endetarmen. Hennes oppgave er å akselerere vevsheling og forhindre komplikasjoner. Salve påføres på anusområdet etter å ha et lokalt toalett. Du kan også søke om natten. Analfissurer behandles med en gasbind, som settes inn i endetarmen. Varigheten av slik behandling er minst 10 dager.

Kontra

Salve Levomekol i gynekologi kan ikke brukes dersom pasienten har intoleranse over de aktive komponentene i verktøyet. Men det er situasjoner der du må være spesielt forsiktig:

 • graviditet;
 • amming;
 • med psoriasis;
 • akutt sopppatologi;
 • sammen med andre aktuelle preparater.

Legen kan kun bestemme utnevnelsen etter vaginal smøring og ytterligere diagnose.

Salven kan brukes til profylakse eller behandling. Hovedindikasjonen for bruk av Levomekol er behandling av purulente sår, hvor infeksjon oppstod av blandet mikroflora.

Verktøyet brukes til å stoppe den aktive inflammatoriske prosessen, eliminere patogene mikrober og rense såret fra purulent innhold og nekrotiske masser, samt fjerning.

Koker og andre purulente hudsykdommer.

Profylaktisk salve Levomekol påføres sømmer, sår, kutt, korn, eksem, sengetøy og annen skade for å forhindre infeksjon og akselerere helbredelse.

En kontraindikasjon for bruk av Levomekol salve er bare forekomsten av overfølsomhet eller allergi mot stoffets komponenter. I nærvær av andre sykdommer, inkludert kroniske, kan legemidlet brukes.

Levomekol er et maloreaktogenny-legemiddel, så den eneste kontraindikasjonen til bruk er den individuelle pasientens intoleranse over eksisterende og hjelpekomponenter av salven.

Vi nevnte også forholdsregler ved bruk av Levomekol under graviditet og amming. I tillegg er salven ikke anbefalt for behandling av psoriasis og lesjoner av soppinfeksjoner.

I følge de offisielle instruksjonene til legemidlet, bør det ikke brukes i tilfellet når pasienten har intoleranse eller overfølsomhet overfor salvets komponenter.

I dag er kostnaden for Levomekol lav, slik at noen har råd til det. Verktøyet er produsert av russiske farmasøytiske selskaper, så prisen kan variere.

I tillegg til produsentens salgspris, er kostnaden av stoffet avhengig av handelsmarginen for apotekskjeder, transportkostnader, lagring mv. Generelt, i apotek i Russland, kan Levomekol salve kjøpes til priser fra 65 rubler til 81 rubler per rør på 40 gram.

Salve Levomekol tilhører de tilgjengelige stoffene, nesten alle har råd til det. I gjennomsnitt i Russland koster kostnaden mellom 60 og 80 rubler per pakke på 40 gram.

Du kan kjøpe salven på et apotek, inkludert via Internett.

anmeldelser

I perioden med langvarig bruk av salve Levomekol har stoffet fått et godt omdømme. De aller fleste vurderinger er positive, fordi stoffet er effektivt i behandling av ulike sår,

Også fint helbredende virkning som gjør Levomekol på huden sårlegende det har den egenskap at noen inflammatoriske prosesser - sinusitt, otitis, kronisk rhinitt, inflammasjon av livmoren cervikale eller erosjon.

Effektiviteten til salven og otitis er høy, folk er fornøyd og gir også positiv tilbakemelding.

Negative vurderinger av Levomekol finnes bare i forhold til en bestemt situasjon der stoffet var helt ineffektivt. Men det er ingen negative vurderinger generelt om Levomekol salve, siden det kan virke ineffektivt i en situasjon, men i det andre vil det eliminere problemet veldig bra og raskt.

De fleste vurderingene av Ichthyol salve er positive, på grunn av den høye effekten av stoffet i behandlingen av purulent betennelse og forskjellige sår i huden.

I anmeldelsene er det bemerket at salven lettere i løpet av noen dager hjelper å trekke pus ut av en abscess som ville ha modnet i minst 1 til 2 uker og for å gjøre såret rent.

I tillegg indikerer vurderingene at Ithiol salve perfekt og veldig raskt helbreder sår som er tilstede på huden.

Det er ingen vurderinger om bruken av Ichthyol salve i gynekologisk, prokologisk og urologisk praksis, siden dette stoffet for tiden er brukt i disse områdene svært sjelden på grunn av utseendet til andre, mer effektive og brukervennlige rettsmidler.

Flere Artikler Om Typer Acne