Jeg møtte Levomekol salve i min tidlige ungdom, da jeg ofte kuttet, slitt og skadet meg på ulike måter. Og hun reddet meg alltid - noe sår, fra små riper til alvorlige kutt og sømmer, bokstavelig talt helbredet en-to.

I tillegg viste det sig at postoperative sømmer (spesielt slike følsomme, som suturer etter keisersnitt) helbreder seg godt og raskt forsvinner og blir nesten usynlige etter 2-3 dagers aktiv bruk av Levomekol salve.

Imidlertid ble det oppdaget en merkelig feil, som manifesterer seg sjelden, men likevel har et sted å være. I noen områder av kroppen, med sår og skader, viste "Levomekol" seg for å være minst effektiv, men provoserte utseendet av tykke skorper, dårlig utslipp av blod og dårlig helbredelse. Totalt sett sto jeg for dette problemet to ganger - etter at jeg hadde tatt en tatovering - begynte en skorpe å dukke opp på stedet ved bruk av Levomecoli, selv om salven ble anbefalt til meg av mesteren, hvis profesjonalitet og kvalifikasjoner ikke må tvilsom, og da jeg brøt leppen min så såret dannet veldig tykt og smertefullt. Det var nødvendig å nekte bruk av salve i dette tilfellet. Resten av verktøyet viste seg fra den beste siden.

Hvordan bruke levomekol fra arr?

Healing hudlesjoner begynner noen ganger å bløde igjen, noe som bidrar til utseendet på stygge arr. Ved å bruke Levomekol fra arrene, kan du kvitte seg med problemet. Arr er dannelsen av bindevev som oppstår i prosessen med regenerering av hudceller. De vises etter operasjon, kutt, helbredende sår. Bruk av stoffet Levomekol bidrar til reduksjon av arr og rask helbredelse av vev.

Operasjonsprinsipp

Friske arr har en rosa fargetone, de stiger over huden eller er flush med kroppens integument. Arr - en stygg estetisk defekt. Hvis de ligger på ansiktet eller annen synlig del av kroppen, forårsaker dette en viss ulempe og psykisk ubehag hos personen. Arr ødelegger utseendet til folk, så det er bedre å ikke tillate stygg fusjon av vev.

For arr, Levomekol salve skal brukes umiddelbart etter skade på huden. Hvis såret er purulent, eliminerer Levomikol raskt pus og vil ha en kraftig antiinflammatorisk effekt. Derfor brukes stoffet ofte etter operasjonen. Levomikol forhindrer dannelsen av stygge arr. Komponentene av stoffet penetrerer dypt inn i døde vev og regenererer sine celler. Huden helbreder raskere, uten patologi og suppuration.

Sammensetningen av Levomekol inneholder to aktive ingredienser - kloramfenikol og metyluracil. Den første gjelder antibiotika og tillater ikke at såret festes. Den andre forbedrer trofismen av vev, bidrar til å regenerere hudceller raskere og fremmer helbredelsen av arret. Legene anbefaler sterkt bruk av salve Levomekol fra arr og arr. Blant indikasjonene på bruk av midler - postoperative arr.

Salve har en kraftig helbredende effekt. Det behandler bedsores og magesår, akne, akne, magesår. Legemidlet lindrer også smerte og kløe, på grunn av den hurtige reduksjonen av inflammatorisk prosess.

søknad

Fra arr etter akne blir Levomekol påført 2-3 ganger om dagen med et tynt lag på den berørte huden. Komponentene av legemidlet absorberes raskt i huden og hjelper til med å unngå ytterligere laser resurfacing. Effektiv krem ​​Levomekol eliminerer betennelse, noe som resulterer i at kviser forsvinner uten spor, og etterlater ingen merkbare arr. Som et resultat vil ansiktet bli kvitt akne og arr.

Bruk av salve:

 • Levomicol påføres et postoperativt arr med et tynt lag 2-3 ganger om dagen. Legemidlet kan påføres under okklusiv dressing. Behandlingen utføres til fullstendig helbredelse av huden. Løsningen hjelper sømmen til å helbrede raskere og uten et stygt arr;
 • Til behandling av purulente sår og brannskader, brukes Levomekol 2-3 ganger om dagen. Hvis nødvendig, bruk en løs bandasje. Før salven påføres, blir såret grundig renset av purulent ekssudat;
 • For arr i ansiktet, brukes Levomekol salve 2-3 ganger om dagen. Kremens komponenter vil imidlertid kun kunne hjelpe til med dannelsen av friske arr. For å fjerne gamle arr og pock merker, vil du trenge en ansikts kosmetisk polering. Bruk av Levomikol egnet med den nylige dannelsen av arr. Legemidlet kan brukes til fullstendig helbredelse.

Det er nok å smøre Levomekol med salvebeskadiget hud tre ganger om dagen for å forhindre dannelse av et grovt arr. Påfør stoffet kan være 7-10 dager. I løpet av denne perioden oppstår fullstendig regenerering av vevet, huden blir helbredet, bindevev gjenoppretter sin funksjon. Påfør legemidlet krever et tynt lag over hele det skadede området av huden.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Effektiv arr og arrsalve

Høy kvalitet salve fra arr og arr skal trenge dypt inn i huden, myke det og gjøre det mer elastisk. Et slikt verktøy kan kjøpes på apoteket eller gjøre deg selv.

Salveanmeldelse

De vanligste salver for arr og arr, inkludert gamle, har en løsningsvirkning. Slike midler er laget på grunnlag av inert silikon. Dette stoffet reagerer ikke med andre stoffer, og har ingen negativ effekt på kroppen. Når du kjøper en salve, bør du nøye studere sammensetningen, da ikke alle produkter er laget av helt sikre ingredienser.

Vegetabilske kremer har ofte en svært svak effekt. De kan takle små hematomer, men arrene vil ikke påvirke. Derfor bør personer med betydelig hudskade ikke kjøpe produkter som bare er laget av naturlige ingredienser.

Kelofibraza

Kelofibraza er en silikonkrem produsert av et tysk farmasøytisk selskap. Legemidlet kan brukes til kolloidære arr, postoperative arr og hematomer. Kremet er ikke kontraindisert for gravide og ammende kvinner. Med det kan du fjerne strekkmerker som dukket opp etter fødsel.

Instruksjoner for bruk: Påfør et tett lag av stoffet på det skadede området 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet tar fra flere uker til seks måneder. De lengste postoperative suturene er løst.

Verktøyet er tilgjengelig i to variasjoner: 25 g eller 50 g. For din egen besparelses skyld anbefales det å kjøpe stor emballasje. Gjennomsnittlig pris på stoffet: 1500 rubler. Det kan bestilles fra nettbutikker.

Zeraderm ultra

Zeraderm Ultra (Zeraderm ultra) - anti-sebaceous salve basert på silikon. Inneholder aktivt oksygen, vitamin A og E. Det beskytter huden godt fra direkte sollys (SPF 15). Salven er egnet for behandling av masker etter operasjon, inkludert mangler igjen fra keisersnitt. Penetrerer dypt inn i huden, akselererer regenereringen.

Eksterne faktorer påvirker hudskader negativt: For mye luftfuktighet, direkte sollys. Narkotika basert på silikon danner en film som beskytter epidermis mot ekstern påvirkning.

Verktøyet må påføres 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet tar 2-3 måneder. En pakke inneholder bare 15 g, men på grunn av dens tette tekstur er kremet ganske økonomisk. Produktkostnad: 2000 rubler.

Lavendelolje fra MeiYanQiong

Meiyanqiongs naturlige lavendelolje nærer og myker huden. Produsenten hevder at verktøyet bidrar til å bli kvitt ulike feil, men dette er ikke helt sant. Lavendelolje kan brukes som et supplement til hoveddrogen. Bruken av dette produktet vil akselerere behandlingen.

Oljen skal legges til krem ​​(2-3 dråper) og påføres på de berørte områdene. Det anbefales å bruke 1-2 ganger om dagen. Det er et middel rimelig: ca 500 rubler for 10 ml. Du kan kjøpe i nettbutikker. Olje hjelper også med å bli kvitt akne og unormal pigmentering.

ScarGuard MD

Scargård (Skarsgård) er et medisinsk væske utviklet for å behandle gamle hudskader og forhindre nye. Det anbefales til profylaktisk bruk etter operasjon eller skade. Væsken absorberer raskt, etterlater ingen rester på klærne. Verktøyet hjelper til med å bli kvitt defekter på ansikt og kropp.

Legemidlet inneholder vitamin E, silikon og hydrokortison. Sistnevnte komponent har en uttalt helbredende effekt. Legemiddelvæske skal påføres 2 ganger daglig i 2-3 måneder. Produktet absorberes om 1 minutt, føles lett på huden innen 15 minutter etter påføring.

Minus av stoffet ligger i sin høye kostnad (6.000 rubler for 15 ml). Lignende i sammensetning betyr koster flere ganger mindre. Kjøp ScarGuard MD på produsentens offisielle nettsted.

Fermenkol

Fermencol - gel mot arr, hematomer og arr. Analog av stoffet er Countertubex. Enzym bør brukes på renset, skadet hud med et tykt lag. Du kan ikke gni gelen, den absorberes innen 10-20 minutter. Det er nødvendig å bruke midler 2-3 ganger om dagen i løpet av en måned. Du kan gjenta behandlingen 2 uker etter slutten av den første.

Fermencol er også tilgjengelig i form av et elektroforese kit. Leveres med tørt pulver og væske. En løsning er laget av disse ingrediensene. Det bør brukes på et serviett og påføres det berørte området. Forløpet av elektroforese behandling varer 10-15 dager. For implementeringen trenger du en spesiell enhet, som koster 2500 rubler (i gjennomsnitt).

Prosedyren tillater de aktive stoffene å trenge inn i dypere inn i huden. Elektroforese er det mest effektive middel til å bekjempe gamle arr.

Prisen på stoffet varierer fra 500 til 900 rubler. Du kan kjøpe i apotek og nettbutikker.

Kontratubeks

Countertubex er en vannaktig gel designet for å jevne og myke epidermis. Brukes til behandling av små skader, ineffektive mot dype og gamle arr. Gelen inneholder flere aktive stoffer: løk, allantoin, heparin. Verktøyet hjelper til raskt å bli kvitt hematomer (blåmerker, blåmerker). Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse over komponentene i sammensetningen.

Legemidlet bør brukes på skadede områder 1-2 ganger om dagen. Med den kan du lage medisinske dressinger. Behandlingsforløpet tar fra 1 til 3 måneder.

Kostnaden av midler: fra 400 til 800 rubler (avhengig av mengden emballasje). Legemidlet er solgt i apotek.

Klirvin

Clearwin - en krem ​​som hjelper med å bli kvitt alder, akne og arr. Ikke aktuelt for behandling av stillestående arr. Legemidlet er laget av naturlige ingredienser: urteekstrakter, vitamin E og antioksidanter. Verktøyet brukes til å kvitte seg med poser og mørke flekker under øynene.

Kremet skal påføres 2-3 ganger om dagen. Effekten vil bli merkbar etter 5-6 uker. Legemidlet virker ikke sammen med andre stoffer. Kostnaden for midler overstiger ikke 150 rubler. Du kan kjøpe den på apotek.

Dermatiks

Dermatiks - gel basert på silikon, designet for å korrigere ulike hudfeil. Det anbefales å bruke for brenner og skader, samt etter operasjoner. Verktøyet er tilgjengelig i to selskaper. Det anbefales å kjøpe stoffet fra produsenten MEDA, da det inneholder vitamin C.

Gelen skal påføres med et tynt lag direkte på huddefekten. Ikke gni. Midler tørker innen 5-10 minutter. Overflødig gel i hvilket tilfelle du kan fjerne servietten. Påfør medisinen bør være 2 ganger om dagen. Det konkrete resultatet vil manifestere seg i 5-7 ukers bruk, men hele behandlingsforløpet vil ta minst 2 måneder.

Kostnaden for stoffet: fra 1200 rubler til 15 mg. Du kan kjøpe i apotek og nettbutikker.

solkoseril

Verktøyet Solcoseryl er tilgjengelig i flere former for salve og injeksjonsvæske. Legemidlet er laget av blod av friske kalver. Legemidlet er ment for behandling av tørre og våte skader, inkludert trofasår. Solkoseryl har en direkte effekt på prosessen med vevregenerering. Før du bruker verktøyet, anbefales det sterkt å konsultere lege.

Salve kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner.

Legemidlet bør påføres 2-3 ganger om dagen med et tynt lag. Kursets varighet: fra 1 til 4 måneder. Kostnaden av stoffet: 300-400 rubler for 20 gram. Solkoseryl selges i apotek, selges uten resept.

keratan

Keratan salve er designet for å glatte og gjenopprette epidermis. Produktet inneholder levometicin - en antibakteriell substans. Nøyaktig samme ingrediens er i sammensetningen av Levomekol. Keratan salve har en kosmetisk effekt i stedet for en terapeutisk. Det kan brukes til å myke og berolige huden.

Påfør produktet skal være 3-4 ganger om dagen. Behandlingsforløpet: fra 2 uker til 2 måneder. Kostnaden for salve: 890 rubler for 15 ml. Du kan kjøpe i nettbutikker.

Ichthyol salve

Universal og billig ichthyol salve brukes til å behandle arr, arr, sopp og dermatose. Verktøyet har en utpreget antiseptisk effekt. Legemidlet kjemper aktivt med patogene mikroorganismer på overflaten av huden. Salve er ikke anbefalt som primær terapeutisk middel.

Legemidlet bør brukes til renset hud 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet: fra 3 uker til 2 måneder. Kostnaden for salve: ca. 100 rubler. Du kan kjøpe på et apotek.

Vishnevsky salve

Vishnevsky salve brukes til å bekjempe ulike huddefekter: akne, akne, friske arr og slitasje. Legemidlet har en antiseptisk effekt. Verktøyet aktiverer blodmikrocirkulasjon på grunn av dets irriterende effekt. På grunn av dette blir prosessen med vevregenerering akselerert.

Salve skal brukes 2 ganger om dagen. Det bør påføres i et tynt lag på det skadede området av epidermis. Det anbefales ikke å gni. Behandlingsforløpet tar fra 3 uker til 2-3 måneder. Kostnaden for stoffet: ikke mer enn 100 rubler. Selges i hvert apotek, selges uten resept.

heparin

Heparin salve brukes til å behandle blåmerker, slitasje og hematomer. Det kan også brukes til å behandle små og friske arr. Salve akselererer vevregenerering og gir elastisitet til skadet hud. Produktet må ikke brukes på åpne sår eller våtskader.

Legemidlet bør brukes 1-2 ganger om dagen. Salven skal påføres med et tynt lag, ikke gni inn i huden. Behandlingsforløpet: fra 1 til 3 måneder. Det anbefales å bruke i symbiose med kraftigere medisiner. Kostnaden for heparinsalve: 70-80 rubler. Selges på apotek.

Madekassol

Salve Madekassol er laget i Tyrkia og Sveits. Det brukes til å behandle grunne tørre lesjoner av epidermis. Legemidlet har en antimikrobiell effekt, samt stimulerer regenerering. Verktøyet er egnet for å bli kvitt brannskader, postoperative arr.

Påfør Madecassol trenger 2 ganger om dagen. Før du bruker salven, behandle huden med et antiseptisk middel. Behandlingsforløpet varer ca 1,5-2 måneder.

Kostnaden for stoffet: fra 100 til 700 rubler (avhengig av kjøpssted). Den eneste ulempen: Det er veldig vanskelig å kjøpe Madecassol, i apotek er det ikke noe slikt middel. Du kan søke i nettbutikker.

Epitoneks

Epitonex er et multifunksjonelt hudpleieprodukt. Det brukes til resorpsjon av arr, akselerere sårheling og kvitte seg med alder flekker. Det beste middelet for mindre hudskade (i forhold til pris / kvalitet).

Kosmetisk produkt påføres det skadede området innen 2-3 måneder. Det bør brukes hver dag 2-3 ganger. Kremkostnad: fra 250 rubler til 35 ml. Selges i apotek og nettbutikker.

arr

Arret er en god salve for å myke kolloidale arr. Legemidlet akselererer vevregenerering, nærer og glatter huden. Verktøyet er ineffektivt mot dype arr. Det kan brukes til å behandle kontraktur (felles sykdom).

Salve skal brukes 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet tar fra 1 til 3 måneder. Kostnaden for stoffet: ca 400 rubler for 15 g. Du kan kjøpe i store apotek.

Lidaza

Under navnet Lidaz utgitt absorberbare preparater i form av salve og løsning. Det aktive stoffet i midlene er hyaluronsyre, som gjenoppretter hudvev. Lidaza gelproduktet fungerer på små hematomer og arr. Den medisinske løsningen injiseres intramuskulært og brukes til mer alvorlig skade.

Gelen skal påføres 2-3 ganger daglig i 1,5-2 måneder. Det bør smøres med et tynt lag og la til helt absorberes. Kostnaden for stoffet: fra 350 rubler. Selges på apotek.

Methyluracilum

Verktøyet Methyluracil er tilgjengelig i form av stearinlys, tabletter og salver. Legemidlet er en kraftig stimulator for vevregenerering. Salven inneholder petroleumjell, som har en gunstig effekt på hudens generelle tilstand. Den har en utpreget terapeutisk effekt: mykgjørende, helbredende og antibakteriell.

Tabletter kan kun tas på resept. Salve anbefales å bruke ikke mer enn 2 ganger om dagen. Påfør huden som er behandlet med antiseptisk. Behandlingsforløpet tar fra 5 uker til 3 måneder.

Kostnaden for stoffet: fra 300 rubler. Selges i apotek og nettbutikker.

Folkemidlene

Hjemme kan du lage en effektiv salve for arr og arr. For større effekt anbefales det å ta vitaminer fra gruppe A og E. Med deres hjelp vil huden gjenopprette mye raskere.

Mumiyo salve

For matlaging trenger du:

 • medisinsk petrolatum (100 gr);
 • mumiyo (5 gr);
 • renset vann (25 ml).

Mumiyo må blandes med vann og la i 10-15 minutter. Vaselin bør smeltes i et vannbad og tilsett løsningen med mumiyo. Blandingen bør smelte til petrolatum forandrer farge. Etter det kan pannen fjernes fra ovnen. Blandingen må saksøke til romtemperatur.

I stedet for vaselin kan du bruke baby krem ​​uten tilsetningsstoffer. Vaselin er kjent for sine myknings- og helbredende effekter, så det er mer egnet for denne oppskriften.

Hjemmelaget salve skal brukes 1-2 ganger om dagen. Det skal smøres med et tynt lag, ikke gni inn i huden. Mottak av mengden av blandingen er nok i 1,5 måneders vanlig bruk.

Blått leireprodukt

Blå leire myker og regenererer huden. Med hjelpen kan du lage en effektiv og sikker salve. Du må ta en pose med blå leire og tea tree olje. Shea smør kan også brukes.

Leire må fortynnes med vann (3: 1 forhold). Utgangen bør være en tykk blanding. Du kan legge til noen dråper essensielle oljer. Bruk denne salven skal være en gang om dagen i en måned.

For bedre effekt, bruk produktet på et gips og fest det skadede området av huden.

Bivoks og fargestoff

For fremstilling av verktøy trenger:

 • bivoks (50g);
 • granharpiks (50 g);
 • lard (30 gr);
 • smør (20 g).

Salo må smelte i et vannbad sammen med bivoks. Deretter tilsettes smør og gran tannkjøtt til den varme blandingen. Bland grundig og la i 20-30 minutter.

Den resulterende blanding skal påføres på huddefekter 1 gang pr. Dag i 1-2 måneder. Med denne salven kan du bli kvitt gamle arr og arr.

Det er en spesiell prosedyre - subcision, designet for å fjerne store, gamle og dype hudfeil. Noen mennesker lager også sine egne kollageninjeksjoner i kosmetiske klinikker. Denne metoden er egnet for fylling av grunne arr. Den siste radikale behandlingsmetoden: laser resurfacing.

Hva er bedre å velge for behandling av hudlesjoner? Det er nødvendig å bruke komplekse terapien som består av flere stoffer (1 hoved og 1-2 hjelpemidler). Det beste middelet velges individuelt for hver pasient av en hudlege.

Topp 10 salver for sugende arr og arr

Salver fra arr og arr for å klare bare overfladiske hudforandringer. Med dype deformasjoner er estetisk kirurgi uunnværlig. Hvis arrene har dukket opp nylig, vil eksterne regenererende preparater være nyttige. Med deres hjelp er det mulig å eliminere postoperative arr, gjenværende spor av akne, virkningen av overfladiske forbrenninger. Disse stoffene virker lokalt, hindrer spredning av bindevev og forbedrer vevsmetabolisme.

Indikasjoner for bruk av salver

Ikke alle legemidler er universelle, så du bør konsultere en hudlege før du bruker salven. Hvis salven brukes feil, kan hudtilstanden forringes. Generelle indikasjoner på bruk av smøremiddelsalver er:

 • strekkmerker forårsaket av vektøkning eller plutselig vekttap;
 • post-traumatisk sene kontraktur;
 • forebygging av arr etter operasjon;
 • keloid (kolloid) arr;
 • atrofiske og normotrofiske arr
 • hyperpigmentering og postacne;
 • friske hypertrofiske arr.

Oversikt over anti-ar medisiner

Det er tryggere å overlate valget av et terapeutisk middel til en lege, spesielt etter utseende av kirurgiske arr - for appendisitt, brokk osv. Således er retinoisk salve effektiv for akne og etter akne, men i tilfelle av traumatiske arr er det maktesløs. Preparatet "Strattaderm" på grunnlag av silikone klipper med arr og arr, eliminerer strekkmerker, men er dyrt. Og ett rør til behandlingsforløpet er ikke nok.

Vurder listen over etterspurte midler fra arr og arr som er effektive og ikke slå familiebudsjettet.

"Anti-ar" - bidrar til produksjon av kollagen

Gelen reduserer arrdannelse i huden etter sår, brannsår, operasjoner, akne, strekkmerker på kroppen. Mg-basert anti-scar salve forbedrer kollagen syntese og derved endrer strukturen i arret, noe som bidrar til dens forsvunnelse. Legemidlet har ekstra effekter: mykner huden, øker elastisiteten, reduserer rynker i ansiktet og løser arr og strekkmerker.

Påføringsmetode: Påfør en liten mengde gel med masserende bevegelser på problemområder i kroppen 2 ganger om dagen. Minimum løpet av behandlingen er 2 uker.

Kelo-cote - behandling av arr etter operasjon

Gelen ble utgitt av det amerikanske selskapet Advanced Bio-Techologies ved hjelp av en unik teknologi. Hovedformålet er å forebygge og behandle arr etter operasjon. Bekjemper disse typer arr: keloid, hypertrofisk, atrofisk og andre. Det er trygt å bruke, så det er tildelt både voksne og barn.

"Redningsmann" - hjelper fra arr etter brannskader

Ved mottatt husholdningsforbrenning anbefales det å sette redningsmannen et tynt lag på den berørte huden. Salven renser den skadede overflaten, desinfiserer den og fremmer rask helbredelse av såret, og forhindrer utseende av arr. Salvevakt er ikke hormonell, så det er ikke vanedannende.

Også stoffet kan brukes til å behandle solbrenthet. Det lindrer huden, reduserer rødhet og fremmer rask helbredelse.

Kontra

Hovedkontraindikasjonen til bruk av de presenterte legemidlene er individuell intoleranse. Silikonpreparater er hypoallergene, og salver basert på planteekstrakter brukes etter en allergisk test.

Kontraindikasjoner og bivirkninger varierer, avhengig av type stoff. Glukokortikosteroider er forbudt under graviditet og amming. De fjerner patologiske formasjoner godt, men de brukes ikke til barn og i nyresykdommer.

Hvis det er umulig å takle arr med hjelp av eksterne preparater, brukes lidaza injeksjoner. Prosedyrene utføres daglig eller annenhver dag. En prosedyre tar lidazu ampul.

anmeldelser

Anna: Brukt Fermencol gel etter lang akneutslett. På ansiktet ble det fortsatt bukser og cyanose. Hun gjennomførte to kurs i intervaller på en måned. Det er ingen merker på huden.

Victor: Han ble behandlet av en hudlege når han scalded hånden. Brennene hadde helbredet, men arrene forble. Legen sa at jeg startet behandlingen i tide. Et år senere hadde det vært vanskelig å fjerne sporene. Hjalp Kontraktubeks. Jeg smurt ham i en måned.

Olga: Jeg er ikke klar til å betale for medisinske anti-motforanstaltninger, når du kan takle problemet på rimelige måter. Jeg bruker en vodka komprimere med Vishnevsky's salve. Han varmer og helbreder. For mindre feil hjelper.

Arrbehandling med smeltekrem og et dusin andre rettsmidler

Smeltkrem for arr og arr, prisen er ganske høy, består av naturlige ingredienser. Betyr dette at kremet er effektivt og trygt å bruke? For de som ønsker å ha feilfri hud, er informasjon om denne fløten svært viktig. Det ville ikke være overflødig å lære om sammensetningen av andre effektive midler (salver eller geler) mot arr, samt å studere vurderinger om dem.

Hva er kremsmelte?

Kremet er helt naturlig, ifølge det amerikanske selskapet som utviklet det. Dens pris, for en krukke i 15 ml, ikke mindre enn 1200 r. Noen ganger i perioden med kampanjer på den offisielle nettsiden kan du kjøpe kremet billigere.

Legemidlet er egnet for behandling av alle typer arr og gir et utmerket resultat i kampen mot akne arr, gjenoppretter jevn hudtone, blekesteder etter kviser. Når du behandler mer alvorlige arr, er effekten sikker, men ikke umiddelbart.

Hva er i komposisjonen?

Krem hjelper med godt gjennomtenkte proporsjoner av ingredienser som utfyller hverandres effekter.

Sammensetningen av følgende stoffer:

 1. Ascorbinsyre. Vitamin C er ansvarlig ikke bare for beskyttelse mot virus, styrking av immunsystemet, men også for produksjon av kollagenfibre. Askorbinsyre kan også redusere utviklingen av patologiske keloid arr.
 2. Allantoin. Hjelper med å gjenopprette epithelial vevsgenerasjonsprosesser. Søker og fuktes.
 3. Svartfrøfrøolje. I det mengde, som er representert i krem, vil ikke tillate huden å bli gammel, stoffer kan trenge inn i de dype lagene i epitelet, og derved gi en kraftig utvinning. Oljen myker og fukter arrvev godt. Forstyrrer tørrhet i huden.
 4. Tea tree olje. Kjent anti-inflammatorisk effekt. Sømer huden.
 5. Ginseng ekstrakt. Bidrar også til produksjon av kollagen, beskytter huden.
 6. Betakaroten godt hvitt på huden, er involvert i mange metabolske prosesser.
 7. Calendula ekstrakt. Beskytter og lindrer samtidig hudirritasjon.
 8. Salisylsyre. Rengjør forsiktig de øvre lagene i huden, fjerner døde hudpartikler. Fremmer utvikling av nye lag.
 9. Svovel. Deltar i regenerering, gjenoppretter normal funksjon av talgkjertlene.
 10. Vitamin E. Vitaminet fader ikke huden, støtter og gjenoppretter elastisitet, er involvert i regenereringsprosessene.

Naturlige ingredienser i slike mengder kan ikke skade kroppen. Det eneste unntaket kan være en allergi mot en av komponentene.

For referanse! Kremet har en bestemt, ikke all behagelig lukt.

Hvordan bruker du verktøyet?

Basert på merknaden, før det påføres et middel, er det nødvendig å dampe problemområdet av huden, behandle det med en skrubbe. Avhengig av om det er dypt arr eller ikke, blir produktet påført 1-3 ganger med masserende bevegelser, varigheten av behandlingen er fra 2 til 6 måneder. Hvis vi snakker om arr etter akne - 1-2 applikasjoner per dag er nok i 2 måneder.

I kampen for skjønnhet er alle midler gode.

Ikke bare smelt viste seg godt i kampen mot arrene. Kosmetiske selskaper produserer alle nye og nye geler, kremer og andre midler for behandling av hud (Derma cote, Boro Plus, Solcoseryl). Gamle, velprøvde apoteksalver (Levomekol, Heparinsalve) klarer også godt med jevne komplekse arr. Når du velger måten du trenger å konsultere med en spesialist.

Hva er Nuobisong?

Nuobisong - krem ​​fra det sveitsiske selskapet. Kostnaden for et lite rør Nuobisong er ca 2000 p.

De som bruker kremer sammenligner ofte Nuobisong med Melt, snakker om kvalitet og pris. Imidlertid er ingenting kjent om kremets sammensetning. Produsenter snakker om en slags perfekt oppskrift på hudhelse, men alle utviklinger holdes hemmelige. Nuobisong reduserer vel pigmentering, etterlater ikke flekker etter akne.

Anmeldelser av stoffet er forskjellige. Siden sammensetningen av Nuobisong er klassifisert, er allergier ikke uvanlige. En positiv effekt på huden er imidlertid også ofte notert.

På grunn av mangelen på en liste over komponenter, er inntrykk av en krem ​​forskjellig - noen er inspirert av utviklerens mirakuløse hemmelighet, noen er tvert imot ikke klar til å gi en slik sum på ukjent måte.

Hva er Tiande?

Tiande krem ​​er også populært som et middel for arr. Kostnaden for 20 ml krem ​​- fra 300 til 500 p. I motsetning til produsentene av Nuobisong, skjuler Tiande-produsentene ikke sammensetningen.

Sammensetningen av komplekset av essensielle oljer og ekstrakter av medisinske urter:

Tiande påføres flere ganger om dagen med et tynt lag på problemhuden. Verktøyet er egnet for å behandle ansiktets hud - reduserer effekten av akne, evnenes tone.

Anmeldelser Tiande snakker om dårlig toleranse for stoffet, det forårsaker ofte allergier. Noen pasienter rapporterer at behandlingen er ufullstendig, mens andre vurderinger gir et raskt resultat.

Kraftig og sikker solkoseryl

Midler Solcoseryl produserer tysk farmasøytisk selskap i form av en salve (Solcoseryl 10) og Solcoseryl gel. Pris fra 200 til 500 r per rør på 20 g. Flere volumetriske rør av Solcoseryl produseres også.

Solkoseryl er et effektivt middel for å akselerere mikrosirkulasjon av blod, regenerering av kroppsvev.

Solkoseryl inneholder deproteinisert kalvbloddialysat og tilleggsstoffer som utgjør riktig konsistens av stoffet.

Legemidlet kan ikke brukes dersom det er en disponering for problemer med bloddannelse,

I sjeldne tilfeller kan allergier oppstå når de påføres problematiske områder av huden av sorocerol.

Mer enn 78% av folk snakker om effektiviteten av Solcoseryl for akne arr.

Hyggelig og produktiv Derma cote

Derma cote er et amerikansk middel for arr av all kompleksitet. Kostnaden for Derma cote fra 1200 r per rør på 20 g. Derma cote er tilgjengelig i rør på 20 g og 35 g.

Effektivt fjerner rødhet, reduserer intensiteten til nyanser av keloid arr. Derma cote klir med arr etter vannkopper, akne. Passer til alle hudtyper.

Derma cote inneholder følgende komponenter:

 • silikonderivater;
 • koenzym Q10;
 • sinkoksid.

Også i Derma cote, som i de fleste preparater for regenerering av huden, er det vitamin E.

Etter applikasjon danner Derma cote en silikonfilm, som ikke tillater fordamping av overflødig fuktighet fra lagene i epitelet, beskytter mot eksterne faktorer. Koenzym er ansvarlig for cellefornyelse. På grunn av denne sammensetningen mottar huden de nødvendige stoffene, gjenopprettingsprosessen skjer i en akselerert modus.

Påfør et tynt lag på skadet hud, vent noen minutter for å danne en film.

Anmeldelser av Derma cote i 80% av tilfellene er positive, mange liker ikke den klisterete konsistensen av stoffet, men stoffet hjelper virkelig. Resultatet kan oppnås etter 2 måneders bruk. Derma cote begrunner sin egen verdi.

Effektiv Lidaza

Russisk middel for å kvitte seg med arr, pakke flasker med pulver for å forberede en løsning koster fra 350 til 800 r, i en pakke med 6 eller 10 stykker. Løsningen brukes til injeksjon subkutant eller intramuskulært.

Verktøyet styrker kapillærene effektivt, akselererer metabolske prosesser og løser arrvev.

I sammensetningen av stoffet av testikler av storfe.

For behandling av dype arr er opptil 15 injeksjoner i arrområdet nødvendig, fra 6 til 10 injeksjoner brukes til mindre arr. Det er nødvendig å gjennomføre injeksjoner annenhver dag.

På huden i ansiktet er slike injeksjoner sjelden brukt.

Det er viktig! Å gjennomføre injeksjoner av medisiner er bedre å stole på en medisinsk profesjonell!

Lidasa kan også brukes som eksternt middel: Løs opp 1 flaske i kokt vann, bruk kompresser med dette stoffet to ganger om dagen. Vanligvis bruker dette Tizol-gelen, som har en reparativ effekt, fungerer som leder av aktive elementer i de dypeste lagene i epitelet.

Anmeldelser av både injeksjoner og komprimerer, bare positive. Folk som brukte stoffet, sier det mest effektive fra injeksjoner.

Nyttig mamma

Mumiyo har lenge vært kjent for alle uforlignelige effekter i kampen mot de fleste sykdommer. Fra arr Mumiye er også effektiv. Kostnaden for det russiske stoffet fra 50 til 150 p.

Vanligvis bruker tabletter oralt, mumie aktiverer metabolske prosesser. Som behandling for arr, bruk stoffet som et oralt middel, og eksternt - en slags blanding av knuste tabletter som brukes på problemområder i huden.

Mumiyo kan blandes med noe nærende krem ​​eller anti-tonic middel (Solcoseryl, Boro Plus, Lidaza).

Hjemmelagde oppskrifter med bruk av verktøy er vanlige, de er også svært effektive.

Den mest populære oppskriften på en maske mot arr består av følgende komponenter:

 • Mumiyo, 2 tabletter;
 • vitamin E, halv ampulle;
 • calendula ekstrakt.

Alt bland, gjelder med masserende bevegelser på arret. Også det er oppskrifter med mumie og sitron, som pusser huden eller eggeplommen, som nærer og myker.

Verktøyet bidrar til å akselerere produksjonen av kollagen, eliminerer små inflammatoriske prosesser, beskytter. Egnet for å fjerne arr etter ansikts acne.

Bedømmelse av anmeldelser er mumien et av de mest effektive middelene i behandlingen av arr.

Påfør minst 30 dager, ta en kort pause og gjenta kurset.

Klassisk - Bepanten

Bepanten er en tyskgjort gel. Dens kostnad overstiger ikke 700 p. Bepanten har en aktiv ingrediens - dexpanthenol (vitamin B-gruppe). Takket være ham oppstår det utvinning i epithellene.

Bepanten har flere analoger som er like effektive for arr - Panthenol, De-Panthenol.

Bepantin kan brukes i alle aldre, av denne grunn har gelen nærmet seg de fleste som står overfor arrproblemer.

Methyluracil salve - moderne hjelp

Metyluracilsalve er et preparat for hjemmeproduksjon, som koster fra 60 til 150 r for et rør på 20 g. Metyluracil har en antiinflammatorisk regenererende effekt på huden, forbedrer immuniteten.

Påfør salven skal være daglig 2 ganger om dagen, brukt i en sirkulær bevegelse. Du kan bruke applikasjonen med verktøyet, spise arr dypt og gammelt. Behandlingsforløpet avhenger av graden av skade, vanligvis minst 3 måneder.

Revealed vurderinger om verktøyet, som et effektivt stoff - små arr forteller raskt, store og dype reduksjoner etter 2 måneder med vanlig bruk.

Levomekol - billig og effektiv

Levomekol - et gammelt middel, beroligende og beroligende. Prisen for det er opptil 100 rubler. Levomekol, salve som er effektiv for brannskader og andre skader, inneholder også metyluracil.

Den tilsvarende sammensetningen av Levomekol med metyluracilsalve antyder at stoffet aktivt bidrar til å gjenopprette immunsystemet og beskytter. Levomekol påføres to ganger om dagen på renset hud.

Levomekol anbefales ikke å brukes sammen med noen ekstra midler, men du kan ofte finne oppskrifter for folkesjeling som kombinerer Levomekol med mamma: bland Levomekol og 2 mumiye tabletter, bruk på skadet hud.

Anmeldelser av Levomekole er også positive, verktøyet kan enkelt takle små arr, samt forhindre dannelse.

Billig og uerstattelig Heparin salve

En annen salve av det russiske farmasøytiske selskapet. Kostnaden for et rør i 20 ml er ikke mer enn 200 rubler.

Natrium heparin, som virker som en aktiv ingrediens i preparatet, har en gunstig effekt på huden - akselererer blodstrømmen, utløser alle metabolske prosesser i vev.

Med en slik salve bør du nøye behandle de som har en predisponering for blødning, problemer med bloddannelse. Salve kjemper aktivt mot uregelmessigheter i huden. Anmeldelser av stoffet i de fleste positive, det er en lav kostnad og høy effektivitet, spesielt på ansiktet.

Anti ar - et interessant alternativ

Gel av det ukrainske selskapet. En praktisk flaske med 20 mg med en dispenser koster fra 300 til 700 r. På grunn av konsistensen av gelen er det nok en måned til bruk med et middels lesjonområde.

Anti-Scar gel inneholder dexapanthenol, samt Bepanten gel. I tillegg til dette stoffet inneholder gelen:

 • magnesium kompleks;
 • løk ekstrakt;
 • tang;
 • mynteeter.

Legemidlet myker arvet vevet godt, fukter, løser arrene.

Påfør produktet må være minst 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet kan vare i 4-6 måneder. Anmeldelser av stoffet oftest positive, ved hjelp av gelen, sier at huden er merkbart lysere, det er ingen flekker fra arrene.

Boro pluss - terapeutisk eksotisk

Indisk stoff Boro Plus, alle elsker først og fremst for høykvalitets hudpleie. For bare 100-200 rubler i måneden, kan du bli kvitt arr etter akne og hudormer.

Boro Plus sammenlignes ofte med et annet indisk stoff, Klirvin, som også fremmer helbredelse og restaurering av sunne epitellag. Akkurat som Klirvin, Boro Plus, sannsynligvis ikke vil klare seg helt med gamle arr, men vil gjøre dem mindre merkbare, myke.

Borough Plus inneholder følgende komponenter:

Disse stoffene bidrar perfekt til regenerering av lag av epitelet, bleking, reduserer pigmentering. Påfør Boro Plus to ganger om dagen, sett et tynt lag.

Det er viktig! Som følge av at Boro Plus inneholder stoffer som er uvanlige for kroppen, er det mulig med en allergisk reaksjon.

Meninger og omtaler av glade og disponerte pasienter

Mange er interessert i hvilke konkrete vurderinger som har medisiner. Kostnaden for smelt samsvarer med kvaliteten sin, og vice versa, kan et billig produkt som Boro Plus, Levomekol hjelpe? Det er imidlertid verdt å merke seg at hvis noen ikke kom opp med en salve eller krem, betyr det ikke at de ikke passer til en annen.

Jeg hadde en alvorlig brenning, de ga meg ikke å la et arr, bruk Levomekol, og bruk deretter Boro Plus. Arret forble, men lite. På gamle arr, hjalp Levomekol også - de ble mye mindre og mykere.

Jeg har hatt akne i lang tid, arr så langt. Bestemor rådet Levomekolom til å smøre, og jeg kjøpte Melt, jeg trodde at billig kunne ikke hjelpe. Jeg hadde en forferdelig allergi fra smelt, jeg vet ikke engang hvorfor. Han ble redd av Levomekol - han ropte først ned i huden og begynte å helbrede - arret er mye mindre. Og små arr er godt fjernet av Solcoseryl.

Kristina, 28 år gammel.

Jeg hadde en keloid arr, prøvde alle de populære oppskriftene. Levomekol hjalp - aren sluttet å utvikle seg, da ble Lidazas skudd laget, det ble merkbart mindre, til slutt dro han til legen og fjernet den med en laser.

Jeg ble rådet til å Nuobisong, flau prisen først, men likevel besluttet å kjøpe. Merkelig nok, etter akne er det ingen flekker, har hullene for akne også redusert. Derfor, hvis noe, anbefaler jeg alle til Nuobisong. Jeg vet også at Mumie hjelper.

Levomekol fra arr

Som du kan, men det er ikke ment for det. Generelt vil jeg i min erfaring anbefale Ilon salve

Indikasjoner:
aktuell behandling for purulente inflammatoriske hudsykdommer, inkludert abscesser, kokker, karbuncler, panaritium og svettekjertelbetennelser.

Det er dyrt, men å jobbe + kan brukes som en etterskjæringsgel med sterk irritasjon.
http://compendium.com.ua/info/171849/cesra-arzneimittel-gmbh.

kloramfenikol er et bredspektret antibiotika som har en bakteriostatisk effekt og er aktiv mot anaerobe bakterier (derfor er den effektiv i forhold til festering).

Metyluracil - antiinflammatorisk middel med regenererende egenskaper. stimulerer stoffskiftet i vev, genereringen av ny og død av gamle celler, forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer puffiness.

polymerer som utgjør salven, forårsaker tørkeeffekt.

levomekol

◊ Salve for ekstern bruk av hvit eller hvit med gulaktig tinge.

Hjelpestoffer: makrogol 1500 - 190,5 mg, makrogol 400 - 762 mg.

30 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
40 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
50 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
30 g - laminerte polyetylenrør (1) - papppakker.
40 g - laminerte polyetylenrør (1) - papppakker.
50 g - laminerte polyetylenrør (1) - pappemballasje.

Den kombinerte forberedelsen til lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning, er aktiv mot gram-positive og gram-negative mikroorganismer (stafylokokker, pseudomonas og tarmpinner).

Trenger lett inn i vev uten å skade biologiske membraner, stimulerer regenereringsprosesser.

I nærvær av pus og nekrotiske masser opprettholdes den antibakterielle effekten.

levomekol

Fordeler: allment kjent stoff, lav pris

Ulemper: i prosessen med behandling ble ikke funnet

Levomekol - salve til ekstern bruk, brukes til behandling av purulente sår, har antiinflammatorisk og antimikrobiell virkning. Levomycetin, som er en del av salven, er et velkjent antibiotikum av en ganske bred virkning som ødelegger mikroorganismer som multipliserer i sår under den inflammatoriske prosessen (stafylokokker, E. coli, etc.). Virkningen av stoffet på grunn av god permeabilitet i de dypere lagene i huden uten å skade cellemembranene. Salve penetrerer til sentrum av betennelse, ødelegger mikrober og stimulerer regenereringsprosesser. Levomekol har ingen spesifikke kontraindikasjoner, bortsett fra at følsomheten overfor enkelte bestanddeler av legemidlet (dette er vanligvis angitt i instruksjonene for medisinering).

Av bivirkningene ble det kun indikert muligheten for en allergisk reaksjon i form av kløe, rødhet. Du kan bruke salven selv under graviditet og amming, men bare etter samråd med legen din. Et interessant trekk ved stoffet er at det ikke inneholder tilleggsformative komponenter. Enkelt sagt - alle komponenter i salven heler.

For første gang måtte jeg bruke Levomekol i en bevisst alder, etter å ha klippet armen veldig hardt med kniver. Klippet var et bestemt sted - den nedre delen av håndflaten, under tommelen. Selv om såret var dypt, gikk jeg ikke til legen, jeg vasket det, bundet det og beroliget seg. Etter en dag begynte horroren - håndflaten var hovnet, det var umulig å berøre, og når det ble presset lett, ble et hvitt væske (tilsynelatende pus) frigjort fra såret.

Jeg fant et rør med levomekol i førstehjelpsutstyret, jeg leste hvordan jeg brukte den på Internett. Salven selv har en ganske delikat tekstur, uten ubehagelige lukt, forårsaker ikke smerte når det brukes. Liberalt fuktet en steril bandasje med salve, påført det på såret og pakket det inn i en annen bandasje (ikke så stramt som det gjorde vondt). Neste dag våknet jeg opp og fant at svulsten hadde begynt å avta, smerten minket. Hun bundet opp to ganger om dagen, som hånden arbeidet, noen ganger drenket, noen ganger sluttet bandasjen. Tilsynelatende "lanserte jeg" den inflammatoriske prosessen ikke mye, siden hele løpet av behandlingen tok meg bare 3-4 dager. På den andre dagen stoppet de purulente utladningene fra såret nesten, og kantene begynte å gradvis konvergere. På sårområdet er det nå et lite arr. Den positive erfaringen med å bruke denne salven, forklart, hvorfor Levomekol var alltid i førstehjelpsutstyret og foreldrene mine, og det viste seg å være med meg.

Etter en vellykket brukervennlighet ble jeg interessert i handlingsmekanismen til salven. Jeg gikk på Internett og fant positive vurderinger om Levomekol, som åpnet et nytt stoff for meg. Det viser seg at mange kvinner bruker det også som et preparat for akne i ansiktet. Jeg planlegger å prøve om nødvendig, for nåtid var det ikke nyttig.

5 Anmeldelser av "Levomekol"

Levomekol utmerket salve. Det er ikke dyrt, men veldig effektivt. Hjelper fra brannskader, det er nesten ikke arr. Datter scarred smurt til pus var ikke. En god salve til generell bruk, sår kan bli smurt, og til og med akne. Du kan trygt kjøpe hvis det er indikasjoner på bruk.

Levomikol hjalp meg mye fra angrep av en hånd etter en alvorlig brenning. Brenningen var brennende, for å tåle smerten måtte jeg stadig holde hånden min i et vaske med kaldt vann, hvorpå huden begynte å rote. Levomikol begynte å påføres etter tre dager og i tre uker hånden helbredet. Brenningen var veldig alvorlig. Så jeg kan si at den faktiske salven.

Jeg brukte meg selv ofte denne medisinen. Meget godt medikament hjelper med purulente sår. Noen ganger skjer det at selv et lite s serøst sår begynner å festes i dette tilfellet, har dette verktøyet ikke en pris. Når den påføres eksternt, trekker den av sår perfekt og bidrar til å helbrede såret.

Jeg løp inn i Levomecoly da en gris ble betent hos datteren min og måtte vende seg til en pediatrisk kirurg. Burren ble fjernet og bandert med denne salven. Hva var min overraskelse at neste dag var det ikke lenger rødhet og såret helbredet raskt. Etter det ventet jeg å legge på en blindfold på meg selv, som byg sprang ut. Og ikke tapt. Byg gikk nesten umiddelbart. Generelt tror jeg at levomekol er den beste salven for purulente betennelser.

Levomekol hjelper meg mye med slitasje, kutt. Etter keisersnittet ble hun bare reddet. Men jeg har bare et gråt fra hjertet til produsenten. Vel, du kan endre omslaget til salven? Det er umulig å bruke, det bryter nesten nesten umiddelbart ned, og du må holde salven åpen

Legg til en kommentar Avbryt svar

 • Håper jeg har tatt Trombos Ass for en stund, hadde jeg det. 28. april kl 11:04
 • Rimma Selges i pakken 1 + 1, det er veldig praktisk å trenge å ta det. Jan 06, 19:48

  Hvordan bruke Levomekol til behandling av akne?

  Huden som ulike utslett oppstår ofte må gjenopprettes og forbedres regenerering. Uten dette vil problemet vises regelmessig. Det er derfor ikke alle verktøy bidrar til å bli kvitt akne og akne. Et av disse legemidlene er Levomekol. Det lar deg klare selv med purulente formasjoner.

  Levomekol er en gul-hvit salve til ekstern bruk og har en nøytral lukt. Det påskynder helbredelsen av huden og forhindrer arrdannelse. Nyttige egenskaper er helt avhengige av komponentene i sammensetningen:

  • kloramfenikol er et sterkt antibiotikum;
  • Metyluracil stimulerer deksjonsregenerering og forbedrer beskyttelsen av epidermis.

  I følge instruksjonene ødelegger komponentene bakterier. Legemidlet har helbredende, antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. Det forbedrer trofisme i vev. På grunn av dette kommer næringsstoffer og oksygen bedre inn i dermis.

  Kombinasjonen av aktive stoffer som utgjør Levomekol, hjelper til med å bekjempe purulente og bakterielle lesjoner. Akne og akne behandlinger skjer raskt og med minimal sannsynlighet for tilbakefall. Salve eliminerer ikke bare bakterier og lindrer rødhet, men akselererer også hudregenerering.

  Indikasjoner og kontraindikasjoner

  Ifølge vurderinger hjelper Levomekol mot akne, purulente sår, hudormer og smittsomme lesjoner. Behandling med salve gjør at du kan stoppe betennelse, desinfisere huden og skape de nødvendige forholdene for rask gjenoppretting. For andre måter å raskt eliminere betennelse, les gjennomgangen av de beste metodene og midler for å eliminere akne over natten.

  Takket være antibiotikumet bidrar stoffet til å bekjempe blandet patogen mikroflora.

  De viktigste indikasjonene er:

  • akne, akne på ansikt og kropp;
  • områder av betennelse;
  • støt etter injeksjoner;
  • koiler og trophic ulcers;
  • rødhet fra insektbitt;
  • eventuelle skader, riper;
  • herpes på leppene;
  • betennelse etter å ha berørt en giftig plante;
  • purulente og smittsomme hudlesjoner;
  • sår etter operasjon;
  • kjemiske forbrenninger;
  • dermatologiske sykdommer;
  • forebygging av akne, sår, re-infeksjon av hudlesjoner.

  Den absolutte kontraindikasjonen er individuell følsomhet overfor komponentene. Det anbefales ikke å bruke denne salven under graviditet og amming på grunn av at komponentene har evne til å bli absorbert i blodet og kan trenge inn i cellene i fosteret. Små barn bør heller ikke bruke dette stoffet. Levomekol kan ikke kombineres med andre lokale antiinflammatoriske stoffer på grunn av risikoen for uforenlighet av enkelte ingredienser.

  Hvis instruksjonene ikke følges, er bivirkninger i form av allergiske reaksjoner mulige:

  • kløe;
  • hudirritasjon;
  • rødhet;
  • spredning av akne og akne.

  Det er ingen tegn på overdosering av stoffet i behandling av akne.

  Instruksjoner for bruk

  Levomekol mot akne brukes som følger:

  • Ansiktet er rengjort av kosmetikk og fett, og deretter promakivayut serviett.
  • Hver pimple blir behandlet med en bomullspinne dyppet i et antiseptisk middel. Å påvirke sunn hud anbefales ikke, for ikke å overdrive den.
  • Dotted på foci av betennelse. Etter en kvart time skal den være helt absorbert i dekselet.
  • Behandle utslett med Levomekol. Salve pålegg et tykkere lag. La stoffet virke 40 minutter.
  • Vask med vann, fjern rester.

  Hvis akne helt dekker ansiktet eller påvirker et stort hudområde på kroppen, må du påføre et tynt lag på hele overflaten av den berørte epidermis. Verktøyet er igjen for å fungere innen få timer. Etter omtrent en uke med vanlig bruk, vil akne rive, og det vil være mulig å kvitte seg med dem mekanisk. Du kan lese om andre behandlingsformer i artikkelen om hjemmelagde aknebehandlinger.

  Med denne metoden for behandling må du observere forholdsregler. Levomekol tørker tørt huden og kan provosere kløe. Hvis det oppstår ubehag, må du vaske salven.

  Når purulent stor, dyp akne i ansiktet og kroppen på det berørte området, kan du komprimere:

  • Huden er forberedt, rensing fra forurensning.
  • Behandle det berørte området med salisylsyre.
  • Et stykke gasbind brettet tre ganger og satte på ham en liten mengde salve.
  • Påfør en komprimering til kviser og fest med en gips.
  • Forkleet må endres noen få timer. Ved sengetid anbefales det også å bruke en frisk komprimering.
  • På morgenen av pus i pimple bør ikke forbli. Såret behandles med et antiseptisk middel, for eksempel hydrogenperoksid. Deretter påføres salven igjen på det berørte området.
  • Fortsett å brukes som en komprimering 2 ganger om dagen til såret begynner å stramme. Prosedyren utføres både i løpet av dagen og i tillegg ved sengetid.

  For å ødelegge arr etter behandling av akne, brukte også Levomekol. Huden med arr er renset med et antibakterielt middel og dekket med et tynt lag av salve. La stå i 20 minutter og vask deretter av med vann eller urteavkok.

  Narkotika vurderinger

  Meninger vil fortelle hvor effektiv salven er:

  "Jeg brukte Levomekol til å behandle akne i ansiktet. Stikket på de betente områdene og forlatt hele natten. Allerede om morgenen så jeg at kviser i ansiktet hadde blitt mye mindre i størrelse, og noen hadde forsvunnet helt. Dette er et veldig billig og effektivt middel som jeg anbefaler til alle. "

  "Etter å ha lest de positive vurderingene på nettverket og ser på bildene før og etter, bestemte jeg meg for å prøve Levomekol å helbrede akne. Jeg gjorde et bandasje og søkt på ansiktets hud om natten. Jeg kunne ikke bruke punktvis fordi salven er veldig tynn og avløp. En uke senere var jeg i stand til å kvitte seg med utslettene helt. "

  "Kviser har dukket opp lenge siden. Det ble brukt mye penger på ulike midler, men ingenting hjalp. Jeg gjorde tester, men jeg har fortsatt ikke funnet ut årsaken til akne i ansiktet mitt. Apoteket ga meg råd til Levomekol. Jeg bruker den i 3 dager, bruker den i form av komprimerer til ansiktets hud og holder natten. Effekten er veldig imponerende. "

  Alla, Nizjnij Novgorod.

  "Jeg flyttet til en annen klimasone, hvor luften er veldig fuktig og varm. Og så var det et problem - små kviser på ryggen og andre deler av kroppen. Burning dem med jod og peroksid ga ingenting. Etter å ha prøvd Levomekol salve, så så jeg om et par dager. Ål er ikke så merkbar, de begynte å tørke opp. "

  Veronika Komarova, St. Petersburg.

  "Nylig har jeg akne på ansiktet mitt. Hver morgen fant jeg på haken og pannen og flere nye betennelser. Etter den mekaniske fjerningen var det uaretiske arr på ansiktet, hvorfra ingenting hjalp. Etter noen uker med regelmessig bruk av salven, forbedret hudtilstanden markant. "

  Alexey, Moskva-regionen.

  Anmeldelser av dermatologer på Levomekol fra akne er også positive. Legene anbefaler dette stoffet som terapeutisk og profylaktisk middel for akne og andre problemer.

  Fordeler og ulemper, anbefalinger for bruk

  De viktigste fordelene er:

  • evnen til å lindre betennelse og hevelse
  • rask heling av integumentet;
  • effektivt lindrer patogen mikroflora
  • beskyttelse mot infeksjon og re-betennelse i huden;
  • desinfiserer såret, renser det fra purulent ekssudat;
  • ingen lukt, evnen til å bruke på ansiktet.

  Fra de negative aspektene kan man skille effekten av avhengighet. Hvis en person bruker Levomekol i lengre tid, blir ytelsen betydelig redusert. Av samme grunn bør ikke brukes som et forebyggende tiltak. Ellers, med ekte betennelse, vil det ikke hjelpe. Derfor er det best å benytte seg av stoffet noen ganger, som en nødmetode for å håndtere utslett.

  Levomekol er et effektivt middel for akne, men det er bedre å bruke det bare som foreskrevet av en lege. Salven inneholder et antibiotika, derfor har det en veldig sterk effekt og må brukes med forsiktighet.

 • Flere Artikler Om Typer Acne