Levomekol er et kombinert preparat for ekstern bruk med antibakteriell og regenererende virkning.

Den består av kloramfenikol og metyluracil. På grunn av den felles virkning av disse komponentene utvikles en antiseptisk og antiinflammatorisk effekt på salget av salven. Det brukes direkte på stedet for den patologiske prosessen (vanligvis i sår); kan brukes i abdominal kirurgi ved å injisere stoffet gjennom dreneringsrørene.

Legemidlet er mye brukt i purulent kirurgi ved behandling av inflammatoriske og smittsomme prosesser.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det kombinerte legemidlet for lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning.

Salgsbetingelser for apotek

Utgitt uten lege resept.

Hvor mye koster Levomekol salve? Gjennomsnittlig pris på apotek er 140 rubler.

Frigi form og sammensetning

Levomekol er produsert i form av salve til ekstern bruk. Ett gram medikamentet står for 7,5 mg kloramfenikol og 40 mg metyluracil. Salven har en tykk konsistens og en lysegul fargetone. Ett rør inneholder 40 mg av legemidlet.

 • Verktøyet består av kloramfenikol og metyluracil. 1 g inneholder komponenter i en mengde på 0,0075 g og 0,04 g (henholdsvis). Salve er laget på basis av polyetylenoksyd.

Farmakologisk virkning

Hva hjelper? Levomekol er et eksternt kombinert middel som har antiinflammatoriske, antibakterielle og regenererende effekter. På grunn av innholdet av kloramfenikol har stoffet en antimikrobiell effekt. Salven er effektiv mot resistente gramnegative mikrober (stafylokokker, Pseudomonas aeruginosa, E. coli).

Metyluracil, som er i stand til å trenge inn i dypet, har regenererende effekt for å aktivere syntesen av nye celler og metabolske prosesser på mobilnivå. Dette fører til rask helbredelse av sår, reparasjon av vev. Også stoffet har anti-ødemaktivitet - det er i stand til å eliminere overflødig væske i vevet.

Metyluracil kan aktivere syntesen av interferon med antiviral aktivitet. Derfor har Levomekol en uttalt immunostimulerende effekt. Den antiinflammatoriske effekten av salven skyldes kombinasjonen av antibakterielle og anti-ødemeffekter.

De aktive ingrediensene i salven er i stand til å trenge inn i dermis dype lag uten å skade cellemembranen. Samtidig vil forekomsten av pus i såret eller en stor akkumulering av døde celler ikke redusere effekten av Levomekol.

Indikasjoner for bruk

Takket være kloramfenikol, som er en del av sammensetningen, har salven en kraftig antimikrobiell effekt, som ødelegger mange bakterier. En annen effektiv komponent av stoffet er metyluracil, som stimulerer vevregenerering og akselererer sårheling.

Hva er Levomekol salve foreskrevet for? Indikasjonene for bruk er som følger:

 • brenner 2, 3 grader;
 • postpartum suturer;
 • bihulebetennelse;
 • ørebetennelse;
 • purulente sår;
 • bedsores, trophic ulcers;
 • hemorroider;
 • hudutslett (akne, akne);
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen
 • hevelse;
 • postoperative komplikasjoner.

Legemidlet behandler sår som festes under herpes, brukes til balanopostitt, cystitis, purulente betennelser i den øvre delen av ørekanalen, lymfadenitt, i postpartumperioden (hvis det er sprekker og tårer). Verktøyet har bevist sin effektivitet ved å eliminere betennelse i munnhulen i tannlegen. Levomekol brukes til å redusere vevsvev og lindre smertefull implantasjon og fjerning av tenner.

Kontra

Når du bruker Levomekol, er det verdt å stoppe for å bruke andre lignende salver og medisiner. Pass på at verktøyet ikke faller inn i øynene eller spiserøret. I tilfelle kontakt, skyll øynene med rikelig med rennende vann.

Hvis salven kommer inn i magen, bør den umiddelbart vaskes med vann, med tilsetning av noen få tabletter av aktivt kull.

Bruk under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Dosering og metode for bruk

Instruksene for bruk indikerer: Levomekol salve brukes eksternt, og fyller nøye alle nekrotiske områder med purulente sår. Det anbefales å bruke sterile gasbind servietter gjennomvåt i salve.

For å fylle vanskelige å nå purulente hulrom, kan legemidlet innføres ved hjelp av en sprøyte gjennom et kateter eller dreneringsrør, som forvarmer salven til en temperatur på 35-36 ° C.

Forbandet bør endres 1 gang per dag i den perioden som er nødvendig for den absolutte opphør av den purulent-nekrotiske prosessen.

Bivirkninger

Det aktuelle stoffet tilhører gruppen av lavreaktive midler. Som et resultat er bivirkninger bare tilstede nominelt. Aktive ingredienser fremkaller bare lokale allergiske manifestasjoner og reaksjoner:

 • rødme;
 • brennende følelse;
 • kløe;
 • elveblest;
 • dermatitt på applikasjonsstedet;
 • lokal ødem.

Noen pasienter utvikler en følelse av generell svakhet. Symptomene som er nevnt ovenfor er et viktig argument for å slutte å bruke Levomekol. Ved bruk av vaginale tamponger kan candidiasis forekomme.

overdose

Overdosering ble ikke observert.

Spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke Levomekol salve, bør du lese nøye instruksjonene for stoffet.

Det er viktig å bruke legemidlet i ambulant eller ambulant behandling i en medisinsk institusjon, spesielt hvis det er nødvendig å administrere salven i det purulente hulrommet under aseptiske forhold for å forhindre inntak av bakteriell infeksjon.

Drug interaksjon

Bruk ikke Levomecol samtidig med andre salver av lignende tiltak: i dette tilfellet vil effektiviteten av begge legemidlene bli redusert. Det virker ikke med midlene for oral administrasjon, da den går forbi sirkulasjonssystemet.

anmeldelser

Vi plukket opp noen vurderinger av personer som brukte Levomekol salve:

 1. Olga. Jeg vet at Levomekol ofte brukes i gynekologi. Jeg prøvde rette på meg selv for 10 år siden, da etter fødsel ble sømene skilt. Salve perfekt healer, som om å trekke alle sårene. Anmeldelser av andre kvinner vil bekrefte ordene mine. Flere ganger brukte salven etter å ha åpnet en tenårings sønns koker. Sårene helbredet raskt, uten komplikasjoner.
 2. Tatiana. Veldig fornøyd med bruk av Levomekol salve. I flere år led hun av hemorroider. Som foreskrevet av legen, brukte hun en salve som lettet betennelsen og drepte den patogene mikrofloraen.
 3. Anatoly. For noen måneder siden fikk jeg en håndbrenning. Såret begynte å festes. Ved hjelp av Levomekol salve var det mulig ikke bare å rense såret fra pus på kort tid, men også å helbrede det vesentlig.
 4. Sasha. En salve med levomekolom ble påført meg av en kirurg til min modningskoker, i tillegg til antibiotika (augmentin), pluss ølgær. Og jeg behøvde ikke å åpne den purulente staven, han kom ut, da gikk dressingene og såret ryddet. Så å sette på sår bidrar til å myke huden over pus og bryter seg gjennom seg selv uten hjelp av en skalpell.

analoger

Levomekol har preparater - synonymer, det vil si stoffer som inneholder de samme kjemiske forbindelsene som aktive ingredienser. Følgende legemidler er synonymt med Levomekol:

 • Salve Levometil, brukt eksternt;
 • Salve Netran, brukt eksternt.

I tillegg til synonymer har Levomekol salve analoger - legemidler som har en lignende effekt og terapeutiske effekter, men inneholder andre stoffer som aktive ingredienser. Analoger av salven Levomekol er følgende stoffer:

 1. Salicyl-sinkpasta med kloramfenikol, påført eksternt.
 2. Salve Levosin, ekstern.
 3. Salve Lingezin, ekstern.
 4. Salve Protegenin, ekstern.
 5. Salve Streptonitol, ekstern.
 6. Salve Fastin 1, ekstern.
 7. Fugentin-dråper brukes til inntasting i nesekanaler og ører.

Før du bruker analoger, kontakt legen din.

Hva er bedre - Levomekol eller Vishnevsky salve?

Narkotika har et helt annet handlingsprinsipp. Vishnevsky salve er effektiv i regenereringsfasen av sårprosessen og kan ikke brukes dersom pasienten har purulente og sterkt betente sår.

Til tross for at Vishnevsky salve inneholder et antiseptisk middel i sammensetningen, er konsentrasjonen ikke nok til å gi en full bakteriedrepende effekt. Og tjære- og ricinusolje lindrer ikke bare betennelse, men forverrer også situasjonen ved å stimulere blodsirkulasjonen i det berørte området.

Lagringsforhold og holdbarhet

Holdbarheten til Levomekol salve er 3,5 år fra fremstillingsdatoen. Legemidlet bør oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn + 30º C utenfor barns rekkevidde.

Levomekol: bruksanvisning

Salve Levomekol er kjent på 70-tallet av forrige århundre, da den ble utviklet på farmasøytisk institutt i byen Kharkov. I et halvt århundre har dette stoffet, takket være sin enkelhet og effektivitet, fått tittelen til en av hovedassistentene i kirurgi.

Sammensetning av Levomekol

Visuelt er Levomekol salve en homogen tykk substans av hvit eller litt gulaktig fargetone. I den internasjonale klassifikasjonen av legemidler er denne salven tilstede under navnet "Chloramphenicol + Methyluracil". Disse to stoffene er de viktigste aktive komponentene i Levomekol.

Kloramfenikol er et antibakterielt stoff med et bredt spekter av effekter. Det brukes ikke bare i medisin, men også i veterinærmedisin. Kloramfenikol er aktiv mot mange gram-positive og gram-negative mikroorganismer, inkludert kausative midler av dysenteri, tyfusfeber og en rekke andre patologier.
Metyluracil er et stoff som er i stand til å aktivere prosessen med vev-trofisme (en kombinasjon av cellekraftprosesser) og stimulere regenerering. I tillegg til disse komponentene inngår følgende stoffer i sammensetningen av Levomekol:

Takket være dem er kloramfenikol og metyluracin fordelt jevnt over hele preparatets masse, og gir også enkel fordeling av salve over det berørte området og penetrasjon av de komponenter som Levomekol inneholder i vevet.

Farmakologisk virkning av salve Levomekol

Salven av salven skyldes egenskapene til de aktive ingrediensene. Levomekol brukes på steder av vevskader av enhver genese, der den motvirker patogene mikroorganismer og bidrar til rask gjenvinning av vev. Antistoffet kloramfenikol er i stand til å trenge inn i dypet i vevet, mens det ikke forstyrrer cellemembranen, og derved oppnår en høy manifestasjonsgrad av stoffets effektivitet etter dets anvendelse.

I tillegg til antibakterielle og restorative effekter har Levomekol salve også antiinflammatoriske og dehydreringseffekter. Sistnevnte oppnås med polyetylenoksider, som er hjelpekomponenter av salven.

Indikasjoner for bruk

Som allerede nevnt, er Levomekol salve mest brukt i kirurgi. Og for å være mer presis, så med noen problemer forbundet med vevskader. Disse inkluderer:

 • postoperative suturer
 • traumatiske skader, inkludert brannsår,
 • purulente sår,
 • magesår,
 • liggesår,
 • akne, inkludert purulent akne.

I tillegg er stoffet brukt i tannlegen, gynekologi, otolaryngologi, som vi vil diskutere mer detaljert.

Indikasjoner for bruk Levomekol i tannlegen

Salve er mye brukt som et reduserende terapeutisk legemiddel etter fjerning eller implantasjon av tenner. Dens bruk lindrer smerte, reduserer hevelse og forhindrer utviklingen av den inflammatoriske prosessen.
I tillegg er indikasjoner på bruk av Levomekol i tannlegen:

 • stomatitt,
 • periodontal sykdom
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen,
 • trophic ulcers i munnen.

Indikasjoner for bruk av Levomekol i gynekologi

I gynekologi brukes stoffet oftest i postpartumperioden som et middel for sårheling, antiinflammatoriske og antibakterielle effekter. En lignende effekt av salven er også etterspurt etter gynekologisk kirurgi, så Levomekol er også etterspurt og effektiv her.

Indikasjoner for bruk Levomekol i otolaryngologi

Hovedindikasjonen for bruk av salver i denne grenen av medisin er rhinitt og antritis av bakteriell opprinnelse. Derfor, i tilfelle av forkjølelse og forkjølelse, bør bare en lege foreskrive legemidlet, da det kun er mulig å bestemme opprinnelsen til disse problemene bare ved resultatene av laboratorietester.
Samtidig er effektiviteten av salven i kampen mot bakteriell rhinitt og antritis svært høy, og for dette formål er Levomekol brukt ganske ofte.

Metode for bruk

Metoden for bruk av salve Levomekol avhenger av naturen av vevskader. I utgangspunktet er det tre alternativer for bruk av stoffet:

Overdosering og forgiftning med levomekolom: symptomer og behandling

Levomekol - salve til ekstern bruk. Dens aktive ingredienser har en antibakteriell og antiviral effekt. De hemmer metabolismen av proteiner, ødelegger cellene fra disse mikroorganismer fra innsiden.

Legemidlet er produsert i aluminiumrør eller glassglass på 40, 60 eller 100 gram. Hvis salven er opprettet i samsvar med standardene, vil den være homogen, middels tykkelse, hvit eller med en liten forurensning av gul farge.

Hvis du tar hensyn til beskrivelsen av stoffet, inngår de aktive komponentene i sammensetningen av Levomekol, slik som:

 • polyetylenoksyd;
 • kloramfenikol;
 • Methyluracilum;
 • polyetylenoksyd.

Tenk på hva som hjelper levomekol, og hvilke bivirkninger er mulige.

Indikasjoner for bruk

Dette legemidlet brukes til behandling av følgende lidelser:

 • for behandling av trykksår;
 • helbreder og nøytraliserer purulente sår
 • har en desinfiserende effekt på sår;
 • hjelper med furunkulose;
 • brukes til trophic ulcers;
 • mykner berørt hud med andre eller tredje grad brannsår;
 • forbedrer tilstanden til purulent-inflammatoriske patologier;
 • behandler kutt (dyp og overfladisk);
 • myker korn, helbreder sprekker;
 • fremmer helbredelse av postoperative suturer.

Den antibakterielle effekten av dette stoffet bidrar til å bekjempe virus som stafylokokker, pseudomonas og E. coli. Salven har egenskaper for å stoppe infeksjonen i den skadede delen av kroppen og fremskynde prosessen med naturlig regenerering.

Hvordan brukes Levomecol?

Salve skal påføres eksternt, påført med et tynt lag. Etter det blir det vanligvis brukt en steril dressing, for hvilken en bandasje ofte brukes. Såret behandles 3-4 ganger om dagen i en uke eller litt mer, til det stopper festering.

Metoden for plugging brukes til behandling hvis såret er dypt med en stor mengde pus, magesår. I dette tilfellet blir en steril vatpinne med salve introdusert i sårhulen slik at den er fullstendig fylt.

For spesielt komplekse sår, i hvilket tilfelle plugging ikke er mulig, er metoden for påføring som følger: salven injiseres gjennom et kateter og festes deretter med et bandasje. Endre salven etter behov, fra 1 til 5 ganger i løpet av dagen. Det er ønskelig at salven ikke varierer i temperatur fra kroppstemperatur.

Det er også mulig å bruke Levomecol til behandling av hud etter åpning og fjerning av akne. Et middel er brukt på et nettsted som har opplevd denne ubehagelige prosedyren. Hvis fjerning av akne forlot en dyp feil på huden, er det verdt å fylle plassen med salve.

Når og hvordan ikke å bruke Levomekol?

Tatt i betraktning den positive effekten på legemet Levomekol, vær oppmerksom på kontraindikasjoner. Det er ikke tillatt å bruke dette stoffet dersom pasienten har allergi eller overfølsomhet overfor levomekol, en eller flere av dets komponenter. Husk at dette problemet kan oppstå ikke bare på grunn av intoleransen av de aktive komponentene i denne salven, men også til hjelpestoffer.

Også, vær ikke lunken til å behandle en kombinasjon av levomekol med bruk av andre legemidler. Derfor, før du foreskriver behandling med dette legemidlet, vil legen lære om alle behandlingsmetodene som brukes av pasienten. Det er viktig å sikre sikkerheten til denne terapien for en person.

Levomekol har ikke indikasjoner på bruk i visse sykdommer, som psoriasis, eksem eller soppinfeksjon. Husk at stoffet hovedsakelig behandles ved ekstern bruk, så inntaket i kroppen er ekstremt uønsket. I verste fall kan man forvente forgiftning av dette stoffet.

Du må være spesielt forsiktig hvis Levomekol er foreskrevet for behandling av barn under ett år som har en vane med å berøre alt med fingrene og deretter stikke dem i munnen. Av samme grunn vil legen foreskrive Levomekol under graviditet med stor forsiktighet.

For å unngå ubehagelige problemer under behandlingen, følg forholdene og holdbarheten til legemidlet. Husk at den optimale oppbevaringstemperaturen til Levomekol ikke er høyere enn 15 grader. Stedet skal være mørkt og kjølig slik at nyttige egenskaper blir bevaret så lenge som mulig.

Kan jeg bruke stoffet til å behandle gravide og småbarn?

Hvis det ikke er noen grunn til en annen løsning, kan legen foreskrive Levomecol under graviditet. På denne måten kan du bruke effekten av salve på bihulebetennelse, otitis media og purulente hudlidelser. Legemidlet er ikke farlig for fosteret, hvis det har en lokal effekt, ikke kommer inn i de indre organer. Det viktigste er at komponentene i medisinen ikke kommer inn i blodårene til kvinnen, fordi det kan påvirke utviklingen av barnet negativt.

Faren oppstår når en liten konsentrasjon av levomekol fremkommer i en kvinnes melk, noe som kan føre til problemer med amming. Dette kan føre til at moren forlater barnet, da melken vil få en bitter smak. Mer alvorlige problemer med en nyfødt vil være tidlig allergiske reaksjoner eller forgiftninger. Derfor må bruk av salve være i moderate mengder og under amming. Og kanskje bør du ikke utføre slike prosedyrer før du får mat.

Bruk av levomekol er også mulig for behandling av barn under 3 år og eldre. Imidlertid er det verdt å være forsiktig når du håndterer et barns purulente sår. Sørg for at kroppen ikke viser tegn på bivirkninger som indikerer en allergi mot dette legemidlet eller dets komponenter. Påfør en bandasje på den behandlede overflaten for hele prosessen, slik at den ikke fjerner den.

Levomekol - bivirkninger

Selv om levomekol er ganske trygt, kan enkelte bivirkninger fremdeles oppstå. Disse inkluderer:

 • kløende hud
 • utslett (ofte urticaria),
 • hevelse i bruk av salve.

Hvis du oppdager en av de ovennevnte manifestasjonene, må du slutte å bruke stoffet. Kontakt spesialisten som vil foreskrive et alternativt stoff for å bekjempe sykdommen.

Levomecolyforgiftning

Selv om det ikke er registrert noen tilfeller av overdosering med levomecol hos mennesker, kan medisiner i høye konsentrasjoner bli gift. Derfor, hvis du bruker salve til det berørte hudområdet for deg selv, en baby eller et kjæledyr, må du være oppmerksom på mengden som trengs.

Ved manifestasjon av de klassiske tegn på liten forgiftning, kan du ta flere tabletter av aktivert karbon i henhold til instruksjonene. Hvis skade på kroppen er mer alvorlig (magesmerter, kvalme, feber), bør du ringe en ambulanse. Og så vil leger kunne raskt og effektivt hjelpe offeret.

For å oppsummere: Levomekol er et effektivt verktøy i kampen mot inflammatoriske prosesser på menneskekroppen. Med noen forholdsregler manifesterer denne salven sine egenskaper, og gir en minimal mengde bivirkninger.

Det er spesielt viktig å bruke levomekol klokt under graviditet og amming. Når du tar hensyn til alle forholdsregler, vil du føle helbredende kraft av salven uten vanskeligheter.

video

Ønsker du å lære mer om å bruke levomekol? Se denne videoen.

Levomekol - instruksjoner for bruk, sammensetning, indikasjoner, analoger og omtaler

Salve Levomekol - et stoff med kombinert tiltak for lokal bruk med antiinflammatorisk, reparativ og antimikrobiell virkning. Kloramfenikol - et aktivt stoff som er en del av legemidlet, har en antimikrobiell effekt og derved forstyrrer syntese av proteiner fra mikroorganismer. Salven har en bakteriostatisk effekt, er aktiv mot gram-positive og gram-negative organismer (streptokokker, stafylokokker, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa).

Sammensetning og utgivelsesform

Form salve: rør pakket i 40 g eller 30 g av stoffet. Farge - hvit eller med gul skygge. Gjennomsnittlig tetthet og homogen struktur. I følge instruksjonene er legemidlet beregnet for ekstern bruk hos voksne og barn fra 3 år.

1 g salve Levomekol inneholder:

 • 7,5 mg kloramfenikol;
 • 40 mg 6-metyluracil.

Hjelpe komponenter av verktøyet:

Indikasjoner for bruk Levomekol

Levomekol stopper aktiv inflammatorisk prosess, eliminerer patogene mikrober, lindrer ødem og renser sår fra purulent innhold. Brukes for både behandling og forebygging. Brukes i slike tilfeller:

 • Behandling av purulente sår, kutt (inkludert de som er smittet med blandet mikroflora) i den første fasen av sårprosessen;
 • Trophic ulcers;
 • Furuncles, carbuncles;
 • Infiserte brannsår;
 • otitis media;
 • For forebygging og behandling av trykksår;
 • I tilfelle skade og infeksjon av kornene.

Kontra

 • psoriasis;
 • Svampinfeksjoner;
 • eksem;
 • Allergisk reaksjon på stoffets komponenter.

Ved kontakt med slemhinnene - vask øynene med rennende vann. Ved svelging ved svelging - mageutslipp, med aktivt kull.

Bivirkninger

Med legemiddelbehandling er Levomekol slike bivirkninger mulige:

 • Hudutslett;
 • dermatitt;
 • kløe;
 • hyperemia;
 • Lokal eller angioødem;
 • Overfølsomhet eller allergi mot noen av komponentene i produktet.

Ved uønskede virkninger av stoffet, bør mottaket avbrytes.

Instruksjoner for bruk

Metyluracil, i sammensetningen av stoffet, akselererer prosessene for cellulær regenerering, fremmer arrdannelse av sår, har antiinflammatorisk effekt. Polyetylenoksydbase absorberer såreksudat, aktiverer virkningen av medisinske stoffer. I studien av stoffet viste at stoffet, som påvirker huden, sår, slimhinne, trer inn i vevet uten å skade den biologiske membranen, men graden av systemisk absorpsjon er ikke undersøkt.

Metode og Dosering

Håndboken merker at Levomekol er gjennomvåt med en steril gassduk og påført såret. Det er også mulig innføring av midler med en sprøyte gjennom et kateter (dreneringsrør) i det purulente hulrommet. I disse tilfellene anbefales det at stoffet forvarmes til 35-36 ° C.

Behandlingen utføres daglig, 1 eller 2 ganger daglig, til såret er fullstendig renset av purulent-nekrotiske masser og før begynnelsen av granuleringen. Med et stort område av sårflater, bør den daglige dosen av Levomekol salve ikke overstige 3 g kloramfenikol når den beregnes for den aktive ingrediensen.

Ved behandling av en purulent prosess i vevet på den ytre delen av den hørbare meatus, blir et tynt gasbind eller bomullsbånd impregnert med preparatet, som er plassert eksternt i 12 timer. Den samme teknikken brukes til behandling av bihulebetennelse (gjennomvåt flagella blir introdusert i nesepassasjer). Salven brukes fra den første dagen av lesjonen og ikke mer enn 5-6 dager. Deretter erstattes Levomekol med rusmidler, noe som forbedrer de berørte vevets integritet.

Levomekol med koke, karbunkler

Salve for ekstern bruk er effektivt brukt til å behandle purulent-nekrotisk betennelse i sebaceous kjertel og hårfollikkel forårsaket av bakterier. Levomekolbehandling foregår i flere stadier:

 • Antiseptisk behandling av huden rundt abscessen med alkohol, hydrogenperoksidoppløsning, alkoholoppløsning av jod. En salve suges på, en steril bomullspinne eller gasbind påføres på toppen og festes med et bandasje. Legemidlet vil akselerere dannelsen av stangen, dannelsen av en utgang på huden for purulente masser ut.
 • Etter fjerning av kjernen blir såret dannet igjen behandlet med et antiseptisk, salve påføres og lukkes med en steril dressing. De aktive komponentene i legemidlet vil bidra til å eliminere patogener, fjerne den inflammatoriske prosessen og fremskynde arrdannelsesprosessen.

Sårlevomekol

Salve brukes også til profylaktiske formål for å forhindre utvikling av patogene bakterier i åpne sår. Å ta stoffet vil forhindre infeksjon og hastighet helbredelse. I slike tilfeller er hudområdet rundt skaden antiseptisk, dekket med et serviett på toppen, gjennomvåt og fast.

Levomekol for barn

Ifølge instruksjonene er verktøyet foreskrevet for behandling av purulent skade på huden hos barn i alderen 3 år og eldre. Legemidlet kan behandle infiserte sår, kutt, riper, slitasje, insektbitt. Legemidlet bidrar til å lindre betennelse og suppurasjon, akselererer vevregenerering og sårheling.

Under graviditet og amming

Hvis salven er foreskrevet av lege og det ikke finnes noen individuelle kontraindikasjoner, kan legemidlet brukes av gravide og ammende kvinner. Den brukes eksternt og i små områder av lesjonen blir ikke absorbert i systemisk sirkulasjon. Men Levomekol salve kan ikke brukes til å behandle huden i brystet, spesielt området rundt området i hodebunnen (brystvorten, mastitt, sår, purulente sår). I disse tilfellene er det fare for at stoffet kommer inn i spedbarnets munnhule under fôring.

Det er viktig å huske på at antibakterielle midler for lokal administrering kan føre til sensitivitet i huden, som følge av utvikling av en overfølsomhetsreaksjon med ytterligere inntak av dette legemidlet eksternt eller i form av systemiske doseringsformer. Hyperosmolar salve anbefales ikke i lang tid, da sannsynligheten for osmotisk sjokk i intakte celler er høyt. Ved bruk av Levomekol salve i mer enn 1 måned, er det nødvendig å overvåke tilstanden til det perifere blodmønsteret. Ikke bryter med regler for legemiddelinntak.

Interaksjon med andre legemidler

Ved bruk av steril dressing på grunn av bivoks Voskopran, impregnert med salve, øker effektiviteten av de antimikrobielle og antiinflammatoriske effektene av alle bestanddeler av begge legemidlene, noe som bidrar til dannelsen av epitelet, gir nødvendig gassutveksling, akselererer helingsprosessen. Sårforbindelsen holder seg ikke til skader på huden, noe som er spesielt viktig ved behandling av trofasår, forbrenning, frostbit, infiserte purulente sår.

Innenlandske og utenlandske analoger

Analoger av salven Levomekol er produkter som har samme kjemiske forbindelser og aktive ingredienser i deres sammensetning, som har en lignende terapeutisk effekt. I dette tilfellet er det kloramfenikol og metyluracil (dioksometyltetrahydropyrimidin). Analogene som inneholder disse stoffene inkluderer: Levometyl, Netran, Levosin, Salicyl-sinkpasta med kloramfenikol, Levomycetin.

Pris i apotek

Les prisen på Levomekol i 2018 og billige analoger >>> Prisen på Levomekol i forskjellige apotek kan variere betydelig. Dette skyldes bruken av billigere komponenter og prispolitikken i apotekskjeden.

Les den offisielle informasjonen om legemidlet Levomekol, instruksjonene for bruk inkluderer generell informasjon og behandlingsregime. Teksten er gitt utelukkende for informasjon og kan ikke tjene som erstatning for å konsultere en lege.

Hva hjelper Levomekol salve

I tilfelle mekanisk skade eller annen skade på hud og slimhinner, anbefaler leger at du bruker Levomekol salve for raskeste helbredelse. Legemidlet er en effektiv medisin som tillater på kort tid å fullstendig regenerere de øvre lagene av epidermis. I dette tilfellet stimulerer verktøyet ikke bare den raskeste helingen av det berørte området, men desinfiserer også såret på huden. Før du bruker salven, anbefales det å lese instruksjonene og avklare kontraindikasjoner som skal brukes.

struktur

Levomekol virker som et stoff som er utformet for å gjennomføre en antibakteriell effekt på huden, og har også evnen til å gjenopprette den normale strukturen av de øvre lagene i epidermis. Samtidig er salven et antibiotikum og et middel til å blokkere utviklingen av en purulent prosess i et åpent sår.

Hovedstoffet i Levomekol er en sammensetning av kloramfenikol og metyluracil. Den første av ingrediensene gir en antibakteriell effekt på de berørte områdene, og den andre stimulerer prosessen med regenerering og fullstendig helbredelse av det skadede vevet.

I tillegg inneholder sammensetningen av Levomekol hjelpemidler: polyetylenoksid (PEO-1500 og PEO-400). de er nødvendige for å forbedre handlingen av hovedkomponentene i salven.

Den kombinerte effekten av komponentene fører til antimikrobiell, sårheling og antibakterielle effekter av legemidlet. Levomekol påføres direkte på det beskadige vev av epidermis.

Legemidlet er tilgjengelig i form av en salve av en hvit skygge av tett konsistens. Stoffet er inneholdt i et aluminiumsrør, et volum på 40 g. I apotek under bestillingen kan du kjøpe flasker salve, et volum på 100 og 1000 g.

Instruksjoner for bruk

Salven brukes i kirurgi, for innføring i hulrommet som et helbredende middel gjennom dreneringsrørene, samt for behandling for gynekologiske problemer, i tannbehandling og for sykdommer i øvre luftveier og nasopharynx.

Verktøyet er utformet for å eliminere patogene bakterier og patogener, både fra huden og slimhinnene. Før du bruker Levomekol salve, må du vite hva legemidlet brukes til og hvilke organismer det nøytraliserer. Legemidlet er effektivt mot rickettsia, klamydia, stafylokokker, spirochete, samt tarm og Pseudomonas aeruginosa.

Når stoffet blir utsatt for patogene bakterier, trer den aktive aktive ingrediensen inn i cellen uten å forstyrre membranstrukturen og forhindrer dannelsen av protein. Slik eksponering fører til at mikroorganismer dør.

Ved langvarig bruk av salve Levomekol til ekstern bruk, har kroppen ikke muligheten til å bli vant til stoffet. Derfor utfører stoffet sin effekt ganske effektivt, bekjemper infeksjoner og blokkerer dannelsen av purulent ekssudat.

Tilstedeværelsen av purulent innhold i et åpent sår hindrer ikke på å oppnå et positivt resultat ved bruk av Levomekol salve. Ved å identifisere risikoen for eksponering av de aktive komponentene til de indre organene til personen, tilhører stoffet gruppen av lavrisikostoffer.

Ved bruk av Levomekol salve til de øvre lagene i epidermis blir konsistensen av produktet vannaktig, absorberer godt inn i bløtvev og fjerner rødhet, og bidrar til å nøytralisere den inflammatoriske prosessen.

Ved applikasjon, i tillegg til antimikrobielle og antibakterielle effekter, elimineres puffiness i det berørte området. Prosessen utføres ved å bruke en dehydreringseffekt og redusere størrelsen på en fricells-ekstracellulær væske.

Før du bruker Levomekol salve, er det nødvendig å vurdere indikasjonene for bruk. Det er situasjoner hvor stoffene påvirker nødvendigvis:

 • Brenner til en hånd, fot eller annen del av kroppen av klasse II og III;
 • Balanopostittitt hos menn;
 • Åpne sår med pus;
 • skrubbsår;
 • Hudsykdommer med nærvær av betennelse;
 • Trophic ulcers, bedsores;
 • Behandling av masker etter tung arbeidskraft
 • Bihulebetennelse, bihulebetennelse;
 • Betennelse i mellomøret (otitis media);
 • Utslett på huden (akne, utslett, urticaria);
 • Betennelse i slimhinnen i munnen;
 • Manifestasjonen av hemorroider.

I tillegg har legemet Levomekol etablert seg som en helbredende salve for sår. Verktøyet håndterer raskt herpes utviklet på lepper eller ansikt. Det brukes til å behandle hudoverflater, inkludert brannskader.

Legene anbefaler å bruke Levomekol som et forebyggende tiltak som en salve for sengetøy for sengeteppe eller unge pasienter. Levomekol behandler raskt inflammet calluses, spesielt på bena, så vel som med eksem og kutt. Derfor, for å begynne å bruke et legemiddel i de tidlige stadiene av utviklingen av et problem eller en sykdom, bør du vite hva stoffet hjelper.

Ofte er medisinen foreskrevet som en terapeutisk effekt av et kurs på 14 dager. Det aktive stoffet påføres det åpne såret i 10 timer. Om nødvendig bør et lag av salve bli oppdatert i løpet av denne tiden. Virkningen utføres bare en gang daglig, helst før du går i seng.

Antibiotikumet brukes alltid bare som ekstern behandling. Overflaten til det berørte området før påføring av stoffet skal behandles med hydrogenperoksid. Først etter det blir konsistensen introdusert i sårhulen eller påført på toppen med en komprimering. Sistnevnte er tilberedt i form av steril gaze og salve påført den.

Hvis det oppdages indikasjoner, anbefaler legene deg å introdusere et middel som er forvarmet til en temperatur på 35 ° C, gjennom et spesielt rør i det purulente området inne i lagene av epidermis. Utskifting av det aktive stoffet til en pasient, uavhengig av aldersgruppe, utføres daglig.

I tilfelle når det er umulig å påføre et bandasje, blir levomekol salve påført såret eller sprekken innen 10 dager flere ganger om dagen. Hvis purulent innhold øker rikelig fra det berørte området, bør en tampong fuktet med salve påføres. Dette krever at tekstur løst fyller den skadede overflaten.

Med mindre skade på de øvre lagene i epidermis, akne, kutt eller halshinner, blir stoffet påført ikke mer enn 2-3 ganger om dagen.

Hvis det blir nødvendig å bruke salven under graviditet, skal Levomekol utføres under tilsyn av medisinsk personell eller behandlende lege.

En slik innvirkning er spesielt viktig når et betydelig territorium påvirkes. Dette skyldes det faktum at stoffet har evne til å trenge inn i den systemiske sirkulasjonen og lett transporteres gjennom placenta barrieren, som påvirker utviklingsfosteret. Enhver manifestasjon av en kvinnes ubehag eller uvel blir betraktet som en trussel mot ufødte barn. Derfor, under graviditet, bør bruk av medisinering bli forlatt.

I en annen situasjon oppfordres bruk av Levomekol når du ammer en nyfødt baby, tvert imot. Legemidlet er i stand til å takle helbredelsen av hullene i brystvorten, og er også egnet for behandling av sprekker. Levomekol påføres de skadede brystvorter, massasjebevegelser, gnidningskonsistens. Før du myrer barnet, bør stoffet vaskes av brystet.

Levomekol har bevist seg i pediatri. Legene anbefaler å bruke legemidlet til behandling som behandling av pustler, bleieutslett, for raskeste helbredelse av navlen umiddelbart etter å ha kommet hjem fra barselssykehuset. Stoffet bidrar til å eliminere blåmerker, smøre insektbitt og kutt.

Før bruk, vil unge mødre sikkert vite hormonsalven eller ikke. Levomekol er et ikke-hormonelt middel, så det er helt trygt for små barn.

Levomekol salve kan brukes til barn i ulike aldre for ulike hudlidelser. Men prosedyren utføres bare etter forutgående konsultasjon med den behandlende legen. Legen vil identifisere behovet, samt bestemme tilstedeværelsen av kontraindikasjoner før du bruker salven.

For ikke å provosere bivirkninger, bør man avstå fra å anvende helbredende konsistens i følgende situasjoner:

 • Akutt psoriasis;
 • Svampinfeksjoner av de øvre lagene i epidermis;
 • eksem;
 • Individuell overfølsomhet overfor hovedkomponenten av stoffet, eller alle samtidig.

Hvis du ikke overholder anbefalingene fra den behandlende legen og bruker verktøyet, uten å observere kontraindikasjoner og doser, er det mulig å provosere bivirkninger ved bruk av salven:

 • Puffiness av det øvre myke vevet til hvilket midlet ble påført;
 • angioødem;
 • Hyperemi (rødhet av huden på stedet for eksponering for salven);
 • Alvorlig brennende og uutholdelig kløe;
 • Utslett på de øvre lagene av epidermis;
 • elveblest;
 • Atopisk dermatitt.

I tillegg kan den negative effekten av stoffet være forårsaket av en allergisk reaksjon. Det er oftest uttrykt som en rennende nese og alvorlig rødhet i huden. En slik manifestasjon registreres ekstremt sjelden.

I noen tilfeller lider plager av en generell svakhet i pasientens hele kropp. Hvis du identifiserer ubehag, må du raskt slutte å bruke legemidlet, effekten av Levomekol salve vil ende etter 3 dager. Alle symptomer på bivirkninger vil forsvinne helt.

Levomekol og andre legemidler skal brukes samtidig til ekstern bruk. Dette skyldes at virkningen av det aktive stoffet i en slik situasjon vil være betydelig mindre enn forventet.

For å raskt starte en terapeutisk effekt på den skadede overflaten, er det nødvendig å vite hvorfor Levomekol er nødvendig, og hva er den optimale doseringen som kreves for behandling. Om dette videre.

Levomekol fra korn

Ved utdanning på ekstremiteter eller andre områder av korn, brukes Levomecol til behandling. Når du danner en boble, blir verktøyet påført den betente overflaten for å lindre smerte. Konsistensen gis langsomt massasjebevegelser.

Etter å ha nøytralisert ubehag, tas en steril nål og en blister punkteres forsiktig på 2 steder. Det kreves at væsken innsiden ikke starter under påvirkning av negative faktorer fylt med purulent innhold.

Under punkteringen skal desinfisert område desinfiseres med en løsning av briljant grønt (briljantgrønt) eller påføre jod. Bare deretter fortsett å pierce papulene. Når en punktering dannes, påføres en bomullspinne på blæren og presses gradvis slik at all væske kommer ut uten rester.

Etter dette smøres såret rikelig med Levomekole og bandasje. I denne situasjonen kan dressingen endres etter 10 timer. Med åpne korn er stoffet anbefalt å brukes hver 2-3 timer.

Behandlingsvarigheten bestemmes av alvorlighetsgraden av såret. Effekten av legemidlet gjøres til det skadede området av huden er fullstendig helbredet.

Levomekol med rhinitt, bihulebetennelse, ørebetennelse

Den banale kulde, sammen med en forkjølelse, kan raskt bli en mer alvorlig sykdom, som bihulebetennelse eller betennelse i mellomøret. I en slik situasjon er det umulig å forsinke.

Når du identifiserer den inflammatoriske prosessen med purulent innhold, som ligger på utsiden av høringen, anbefaler legen å sette komprimerer. Prosedyren utføres ved hjelp av steril gasbind eller et bandasje, gjennomvåt rikelig i medisin, vridd i et tett flagellum.

Turunda er installert i det betente øret og introduserer det grundig inn i øregangen, i en periode på opptil 12 timer. Varigheten av behandlingsprosessen er fra 5 til 10 dager.

Identisk prosess gjennomgår utviklingen av betennelse i de maksillære bihulene med purulent innhold inni. Prosedyren utføres også når bakterier festes til rhinitt. Det er mulig å bestemme sykdommen med en tykk grønn nyanse av intern sekresjon, som er dårlig tildelt og fjernet fra bihulene. I de fleste tilfeller provoserer sykdommen en økning i kroppstemperatur til 37,5-38 grader.

For den terapeutiske prosessen med fremstilling av flagellum gjentas, som i tilfelle av otitis, blir den kun innført i nasal sinus. Varighet av å holde medisinen i nesen - 4 timer. Med en liten betennelse er det mulig å virke ved hjelp av en bomullspinne, forsiktig smøring av hele det tilgjengelige nesehulen. Forbedring kommer innen noen dager.

Varigheten av kurset - til forsvinden av symptomene på sykdommen, oftest blir behandlingen utført innen 6-7 dager.

Metode for anvendelse i tannlegen

Levomekol i henhold til instruksjonene som kun brukes på ytre hudområder. Men om nødvendig kan stoffet brukes til å behandle skadede slimhinner i munnhulen. Den første prosedyren blir bare brukt under tilsyn av den tilstede tannlegen for å oppdage bivirkninger eller en allergisk reaksjon i tide.

Indikasjoner for bruk er behandling av skadede tenner, fjerning eller installering av tannimplantater. For rask regenerering av bløtvev og restaurering av slimhinnen, er det nødvendig å bruke midler i størrelsen på en ert og gni den inn i det skadede området med massive bevegelser.

Hvis det ikke er ubehag etter første søknad, kan pasienten selvstendig opptre på sårpunktet. Påfør medisinen i munnhulen anbefales ikke mer enn 3 ganger daglig. Etter prosedyren for innføring av salve for behandling er å avstå fra 30 minutter fra å spise, drikke eller skylle munnen.

Instruksjoner for bruk av Levomekol i gynekologi og urologi

Levomekol har bevist seg i inflammatoriske prosesser assosiert med kvinners helse.

Det er en liste over sykdommer der stoffet gir en positiv effekt:

 1. Den inflammatoriske prosessen som dannes i bihulene i livmor, eggleder, eller eggstokkene;
 2. Formasjon av cervikal erosjon;
 3. Avvik av sømmer i en vagina etter vanskelige fødsler med hull eller som følge av gynekologisk inngrep.

Cervikal erosjon har evnen til å forekomme etter vulvovaginitt eller bakteriell vaginose. Veksten av de berørte vevene i det indre organet til en kvinne kan stoppes ved å behandle den inflammatoriske prosessen.

For gjennomføring av terapeutiske effekter av en gynekolog, utføres cauterization av erosjon og etablering av en tampong med Levomekol anvendt på det berørte området.

Pasienten bør utføre prosedyren i 10-15 dager før han går i seng. Tampongen erstattes hver dag, på grunn av at bomullsbandasje er gjennomsyret av forfallsprodukter av mykt vev og purulent innhold. Prosessen bidrar ikke bare til å redusere betennelse, men også på kort tid stimulerer regenerering av skadede myke vev.

For å utføre introduksjonen av legemidlet inn i vaginalhulen er det ikke bare mulig med en vattpinne, men også ved hjelp av en sprøyte. Før opptak av konsistensen av medisinen bør oppvarmes til romtemperatur.

Identisk prosess med tilberedning og innføring av en tampong med salve utføres for behandling av overliggende suturer etter en vanskelig fødsel eller under kirurgisk inngrep på kvinnelige kjønnsorganer. Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av bruddene og betennelsen under operasjonen, den er satt individuelt av gynekologen.

Når det gjelder terapi av livmoren, blir legemidlet påført ikke i skjeden, men når det påføres slimhinnen i kjønnsorganene. Det aktive stoffet i legemidlet absorberes raskt, og ved hjelp av blodbanen sprer seg ikke bare til vedleggene, men påvirker også eggleder og eggstokkene aktivt.

Som en monoterapi i den inflammatoriske prosessen med vedlegg, er medisiner ikke nok. Det bør brukes som en del av kompleks behandling, når du bruker antibiotika.

Enhver behandling av gynekologiske betennelsesprosesser ved hjelp av stoffet utføres bare ved utnevnelse av en lege, samt etter å ha bestått de nødvendige undersøkelser og kolposkopi.

Med utviklingen av balanopostitt hos menn, er den største effekten effekten av salve på de behandlede områdene av patogen plakett og pus. Ved bruk av en helbredende konsistens, produseres en antimikrobiell og anti-inflammatorisk effekt på penisens hode. Død hud fjernes fra det delikate vevet, noe som resulterer i en helingsprosess mye raskere.

Før du utfører prosedyren, skal hodet på det mannlige organet vaskes med en svak løsning av kaliumpermanganat eller fortynnet furacilin. Først etter denne salven påføres det betente området. Konsistensen påføres i et tett lag, 1-2 ganger om dagen, helst om morgenen og om kvelden med jevne mellomrom.

Varigheten av eksponering - til forsvunnet betennelse og fullstendig helbredelse. Etter gjenvinning blir det påført det mannlige reproduktive organet innen 7 dager, 1 gang per dag.

Salve Levomekol med hemorroider

Ved utvikling av hemorroider brukes salven kun i de første perioder av kursets akutte stadium. Det er følgende tiltak utført av stoffet under terapeutiske effekter:

 1. Hjelper med å eliminere prosessen med betennelse og nøytraliserer patogene bakterier;
 2. Øker den totale immuniteten til pasienten;
 3. Regenerering av anusvevet og helbredelse av de berørte områdene utføres;
 4. Det er en rensing av sårene dannet på hemorrhoid noder, forebygging av infeksjon og tiltredelse av en sekundær infeksjon;
 5. Prosessen med proteindannelse i den cellulære strukturen av slimhinnen og venveveggene i rektum er forbedret;
 6. Blokkerer muligheten for utvikling av komplikasjoner og effekter av hemorroider;
 7. Fjerner puffiness, forhindrer brenning og kløe;
 8. Stimulerer tørking av skadet vev, som blokkerer dannelsen av gråtende sår.

Slike positive prosesser, utført med hemorroider, kan kvitte seg med de ubehagelige symptomene på sykdommen i begynnelsen av utviklingen. Og også stabilisere pasientens helse etter kirurgisk fjerning av hemorroider.

Før du bruker legemiddelsalven, bør anusen være forberedt. For å gjøre dette, er det nødvendig å utføre hygieniske prosedyrer og skyll området med rent, kjølig vann. Tørk med et håndkle er strengt forbudt, anuset skal være gjennomvåt med en myk klut.

Verktøyet påføres før sengetid, toppen er lagt ut rent kuttet stoff. Terapi utføres innen 10 dager. For effektiv kur, i stedet for å dulme symptomene, anbefales det å bruke legemidlet ikke som en monoterapi, men som en del av en omfattende behandling.

Levomekol med brannskader

Legemidlet har en positiv effekt hvis hudforbrenninger av ulike etiologier oppstår på huden. Salve er nødvendig som et forebyggende tiltak for å forhindre utvikling av purulent betennelse og påskynde helbredelsesprosessen.

Ved dannelse av pus på den brente delen eliminerer konsistensen av legemidlet lett purulent ekssudat, døde vevstykker.

Ved brenning av I eller II grad, påføres dressingen uavhengig, etter at området er tørket med kaldt vann. Legemidlet legges ut direkte på sterilt gassbind, og bare etter at det er plassert på den åpne brente overflaten.

Forbindelsen påføres i en periode på 24 timer, men om nødvendig kan den erstattes, men ikke oftere enn 5 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer i gjennomsnitt 1-2 uker.

Levomekol for akne

Dermatologer anbefaler ofte pasienter å bruke ansikts acne med Levomekol salve for å behandle akne i ansiktet. Hvis på overflaten av huden er det spredning av små papiller, blir verktøyet påført med et tynt lag til hele området. Prosedyren utføres om natten.

Når en stor, enkeltfollikkel er funnet, blir preparatet prikket, bare på rødhet. Topp skal lukkes med bandasje og la i denne tilstanden være i 4 timer. Innen 2-3 dager er pimple fullt moden eller selvoppløsende. I det første tilfellet bør absessen forsiktig fjernes, og stedet behandles med antiseptisk middel.

Bruk av salve i veterinærmedisin

Verktøyet brukes ikke bare til behandling av mennesker, men også i veterinærpraksis. Virkningen av stoffet er nødvendig for å eliminere det purulente innholdet i såret under en blandet infeksjon. Levomekol brukes til behandling av infeksiøs otitis media eller betennelse i analkjertlene av akutt natur hos dyr, som forekommer i alvorlig form hos hunder.

Legemidlet brukes både eksternt og sted. Papirservietter som er gjennomvættet med medisin, påføres pasientene og festes med bandasje. Ved en purulent prosess injiseres stoffet i hulrommet med en sprøyte, hvor Levomekol oppvarmes til dyrets kroppstemperatur (38-40 grader).

I tilfelle betennelse på slimhinner eller hud, utføres eksponering 1-2 ganger om dagen.

Lagringsforhold og holdbarhet

Levomekol skal oppbevares i et mørkt rom, ved temperaturer opptil + 300C. Det er uakseptabelt å forlate et rør i direkte sollys eller for å leke barn.

Legemidlet kan brukes innen 3,5 måneder fra fremstillingsdatoen.

Analoger av Levomekol

Ved kontraindikasjoner eller ved oppdagelse av bivirkninger, bør du umiddelbart kontakte legen din for valg av slike legemidler. Fordel analoger som erstatter Levomekol:

Noen stoffer har en identisk sammensetning, andre har et lignende virkningsområde. Før du bruker noen av legemidlene, anbefales det at du først tester for en allergisk reaksjon. Først etter fraværet av negative symptomer er det verdt å implementere en omfattende behandling med en valgt analog.

Levomekol eller Vishnevsky salve, som er bedre

For å bestemme hvilken som er bedre - Levomekol eller Vishnevsky salve er problematisk. Disse stoffene har et annet utvalg av effekter på menneskekroppen.

Vishnevsky salve er anbefalt for bruk ved å skade eller skade huden på regenereringsstadiet.

Salven tar sikte på å desinfisere de berørte områdene og utføre en antiseptisk effekt. Men med en lignende effekt av stoffet er det ikke nok for bakteriedrepende effekter.

I sin tur kan Levomekol som inneholder et antibiotikum brukes i alle stadier av betennelse, rensing og helbredelse av purulente sår. Legemidlet er anbefalt for rask vevsgenerering.

Derfor er Levomekol og Vishnevsky salve uakseptabelt å sammenligne i behandlingen av skader ledsaget av betennelse og dannelse av pus. Disse medisinene trengs i ulike situasjoner, da de ikke erstatter hverandre.

Hvordan velge Ichthyol salve eller Levomekol

Ichthyol salve er et stoff som har evnen til å utøve en smertestillende effekt, keratoplastisk, anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt på det berørte området av kroppen.

Legemidlet regulerer tonen i blodkarillærene, stimulerer en positiv effekt på de subkutane og øvre lagene i epidermis i tilfelle betennelse. Salven anbefales for bruk i deteksjon av hudproblemer, utvikling av leddgikt eller neuralgiske sykdommer.

Levomekol brukes til behandling av åpne sår, og for behandling av betennelse i de indre lagene av uproduktive. Som et resultat har medisiner forskjellige indikasjoner på bruk og utfører ikke den samme effekten på skadede områder med betennelse og purulent dannelse.

Således er Levomekol et stoff som har analoger, men kan ikke erstattes med enten Ichthyol salve eller Vishnevsky. Hovedhandlingen avsløres ved eliminering av betennelse, nøytralisering av den purulente prosessen og rask vevregenerering.

Relaterte artikler

Antibiotika har lenge vært fast etablert i våre liv, og reddet menneskeheten fra sykdommer som tidligere ikke kunne være...

Sårheling av methyluracilsalve brukes til å akselerere vevregenerering, har antiinflammatorisk, regenereringseffekt og fotoegenskaper.

Solcoserylsalve er et stimulerende helbredende middel som hjelper til med å øke vevfornyelsen. Den aktive aktive ingrediensen inneholdt...

Flere Artikler Om Typer Acne