De fleste moderne mennesker, når de får mindre skade, prøver å løse problemet alene, uten å konsultere legen, men ved hjelp av moderne medisinske midler, og valget av stoffet er ofte klarert til ansatt ved nærmeste apotek.

I de fleste tilfeller prøver apotekets ansatte å selge dyrere stoffer i stedet for billige og dokumenterte produkter, som ikke alltid er i stand til å løse problemet og gi hjelp, men ofte forårsaker skade.

Sammensetningen og den aktive bestanddelen av stoffet

En av de billige, men beviste stoffene er Levomekol, som eksisterer i det moderne markedet i ganske lang tid. I dag er det sannsynligvis ingen slik kirurgisk avdeling hvor den ikke ville bli brukt til behandling av ulike sår.

Formen på utstedelse av midler kan være forskjellig. På apotek er Levomekol oftest funnet i aluminiumsrør som veier 40 gram, samt i mørke glassbokser med en mengde på 100 gram. På operasjonssykehus er det vanligvis banker som veier 1000 gram.

Salven av salven er jevn, den er lett påført på sår, uten å forårsake brennende og ubehag. Påføringen av stoffet på såroverflaten eller introduksjonen i sårhulen gjør at du raskt kan ødelegge mange typer mikroorganismer og eliminere prosessen med betennelse.

Er det mulig å bruke Levomekol på et åpent sår

Verktøyet tilhører kategorien lavfare, har ingen toksisk effekt på menneskekroppen, samtidig som den viser høy effektivitet, og derfor kan Levomekol brukes til å helbrede nesten alle sår.

Levomekol brukes til raskere overgrowth av suturene etter operasjonen, for å eliminere suppurasjonen eller forhindre forekomsten av den, for behandling av sår av forskjellig opprinnelse, koke, sår, inkludert trofisk, samt forskjellige hudskader.

I de fleste tilfeller er Levomekol brukt til å behandle purulente og inflammerte sår, uavhengig av årsaken til opprinnelsen, hvis infeksjon av sårhulen har skjedd med blandet flora, siden stoffet er i stand til å kjempe med nesten alle grupper av patogene mikroorganismer.

Bruk av stoffet lar deg raskt stoppe selv den svært aktive prosessen med betennelse, stoppe veksten av mikroflora og ødelegge mikroorganismer, noe som bidrar til å øke sårets rensing fra nekrotiske masser og vev, samt fra utskillet pus.

Doseringssalve

Påfør bare salven eksternt, påfør det på det skadede vevet med et tynt lag etter behandling og rengjøring med antiseptiske løsninger. Etter dette skal såret være dekket med en steril dressing, med en klut med gasbind, noe som er litt større enn sårområdet, som er festet med bandasje eller gips.

Påfør salven til såret er helt ryddet av områder av nekrose og pus og begynner å stramme. Vanligvis kan en slik prosess ta fra 3 til 5 til 7 til 10 dager.

Hvis det er et dypt og omfattende sårhule med uttalt suppuration, påføres salven på sterile gasbind servietter eller bandasjer, som settes inn i sårets dype lag, fyller hele hulrommet med dem. Før du utfører en slik prosedyre, må agenten oppvarmes til en temperatur på 35 ° C, det vil si lik den normale kroppstemperaturen. Samtidig blir salven flytende, noe som gjør det mulig å impregnere det med bandasjer eller gasbind for å fylle såret.

Det er viktig at det injiserte materialet fyller sårhulen løst, ikke hammer såret med bandasjer tett.

Bytting av de injiserte servietter utføres som de er gjennomvåt med pudder, mens skitten gaze er forsiktig trukket fra såret, overflaten rengjøres og rengjøres, deretter injiseres nye bandasjer dyppet i salve og dekkes med steril dressing.

Hvis sårhulen er dyp, men for smal og ikke tillater å gå inn i sårgasset som er gjennomvåt i sammensetningen, blir legemidlet innført i sårhulen gjennom et kateter fra en sprøyte. For å utføre denne prosedyren, trekkes en oppvarmet salve inn i en standard steril sprøyte som er satt inn i den ytre enden av et tynt gummirør satt inn i sårhulen.

Når du klemmer salven, trenger den inn i de dypeste lagene av skade, gradvis stiger opp, og dermed behandler hele sårhulen og overflatene av skadede vev. Etter prosedyren er såret lukket med en steril dressing.

Det er viktig at Levomekols sår behandles minst en gang om dagen, mens du bruker salven, skal utføres til det øyeblikk da separasjonen av pus stopper helt og såret begynner å helbrede og overgrove. I de fleste tilfeller er det en bestemt tidsplan for behandling av åpne sår, som bør følges nøye.

Ofte er salven brukt til å behandle magesår, hudens dermatologiske skader, bleputslett og trykksår, ulike sår, brannsår, briste korn, purulent akne.

Selv om sårets overflate er svært signifikant, og hulrommet er dypt, bør behandlingen utføres med bare ett verktøy. Det samme gjelder for de brede overflatene. Legemidlet har ingen systemisk effekt, og i medisinsk praksis var det ikke en eneste tilfelle av en overdose av denne salven.

Det må huskes at Levomekol salve kun er beregnet til ekstern bruk, så når du bruker den, bør du sørge for at stoffet ikke faller inn, på overflaten av slimhinner, så vel som i øynene.

Levomekol under graviditet og barn

Verktøyet er tillatt for behandling av kvinner som forventer en baby, så vel som de som ammer babyen. Legemidlet brukes eksternt, har ingen giftighet, har ingen systemisk effekt, fordi den ikke absorberes i blodet, spesielt når det behandles mindre skader. Handlingen manifesterer seg bare lokalt.

I løpet av barneperioden kan stoffet brukes til:

 • Behandle forhold som otitis eller bihulebetennelse.
 • Behandling og behandling av mindre hudskader, slitasje, kutt.
 • Behandling av inngrodde negler for å eliminere betennelse.
 • Hudbehandlinger etter insektbitt.
 • Behandling av betennelse etter trimning av pedikyr og manikyr.
 • Behandle akne på ulike deler av kroppen, inkludert i ansiktet.

Selv om du vurderer mangel på kontraindikasjoner til bruk i denne avgjørende perioden, bør du selvfølgelig ikke engasjere seg i selvbehandling.

Siden salven er nesten helt trygg, er bruken av den til og med tillatt for behandling av spedbarn, inkludert nyfødte babyer. Levomecol kan til og med behandle navlestrengen, bleieutslett, ulike hudutbrudd, spesielt av purulent karakter, insektbitt, små sår. Ofte brukes dette verktøyet til å smøre den betente huden på steder av injeksjoner eller vaksinasjoner.

Barn Levomekol kan håndtere nesten alt, inkludert slitasje, riper, ulike skader på huden umiddelbart etter at de er mottatt for å forhindre utvikling av betennelser i dem og festering.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruken av denne salven. Det er egnet for behandling av hudlidelser hos mennesker i alle aldre. Kanskje den eneste klare kontraindikasjonen for stoffet er tilstedeværelsen av intoleranse mot noen av komponentene i verktøyet, men dette fenomenet er svært sjelden og avhenger av de enkelte egenskapene til kroppen til noen mennesker.

Salve Levomekol tilhører kategorien medikamenter med lav reaktivitet, så listen over mulige bivirkninger ved bruk av den er svært liten.

Slike manifestasjoner er svært sjeldne og vil indikere at en person har intoleranse overfor en bestemt del av legemidlet. Den vanligste årsaken til en allergisk reaksjon er kloramfenikol.

Analoger av stoffet

Salven Levomekol har ikke bare analoge preparater, men også de såkalte synonymer, det vil si de produktene som inneholder identiske aktive stoffer. Disse rettsmidler i moderne farmakologi inkluderer salver Netran og Levomethyl, som også brukes bare eksternt.

Analoger i medisin anses som narkotika som har en lignende effekt og har nesten samme terapeutiske effekt, men de kan også ha andre aktive ingredienser i sammensetningen, og ikke bare de som er inneholdt i hovedpreparatet.

Analoger Lemomekol for helbredende sår og kutt:

 • Levocin, som er en salve til ekstern bruk.
 • Lingesin salve (ekstern bruk).
 • Protegesalve (ekstern bruk).
 • Fastin-1 salve (ekstern bruk).
 • Streptotitol salve (ekstern bruk).
 • Fugentin - dråper som brukes til innånding i øret og nesepassene for å eliminere betennelse og behandling av sykdommer.

Andre bruksområder

Det er mulig å smøre med Levomekolem ikke bare åpne sår, som har betennelse og purulent prosess. Ofte er dette verktøyet brukt til å behandle ulike sykdommer, der det viser gode og svært effektive resultater.

Svært ofte, ved hjelp av Levomekol salve behandles akne, mens stoffet påføres enten på hele overflaten av huden med et tynt lag om kvelden, for eksempel hvis det er et stort antall små kviser eller andre utslett, eller til et punkt hvis elementene er enkle og tilstrekkelig store.

Når du klemmer ut moden akne, anbefales det å smøre deres plassering med salve og injisere den i de gjenværende åpningene for å forhindre infeksjon og betennelse.

Mange bruker Levomekol til å behandle forkjølelser på leppene (herpes utslett). Også salve kan smøre overflaten av leppene med et veldig tynt lag, og forhindrer inntrengning av midler i munnhulen, dersom de er sterkt sprukket. Påføringen av stoffet vil redusere helbredelsestiden for sprekker og forebygge mulig betennelse.

For å akselerere modningen av koker, bør de behandles med hydrogenperoksid, inkludert huden rundt dem, og deretter tett påfør Levomekol på den behandlede overflaten, dekk med en bomullspute og påfør en bandasje, skift den 2-3 ganger om dagen, mens du påfører frisk salve.

Pass på å gjøre dette bandasjen og om natten. Når moden byll vil bli åpnet og stangen vil komme ut, må du angi salve direkte inn i hulrommet værende såret, etter vask den med antiseptisk, og lukk bandasje, endre den to ganger om dagen til fullstendig helbredelse.

Victor Sistemov - 1Travmpunkt nettside ekspert

Levomekol: bruksanvisning

Salve Levomekol er kjent på 70-tallet av forrige århundre, da den ble utviklet på farmasøytisk institutt i byen Kharkov. I et halvt århundre har dette stoffet, takket være sin enkelhet og effektivitet, fått tittelen til en av hovedassistentene i kirurgi.

Sammensetning av Levomekol

Visuelt er Levomekol salve en homogen tykk substans av hvit eller litt gulaktig fargetone. I den internasjonale klassifikasjonen av legemidler er denne salven tilstede under navnet "Chloramphenicol + Methyluracil". Disse to stoffene er de viktigste aktive komponentene i Levomekol.

Kloramfenikol er et antibakterielt stoff med et bredt spekter av effekter. Det brukes ikke bare i medisin, men også i veterinærmedisin. Kloramfenikol er aktiv mot mange gram-positive og gram-negative mikroorganismer, inkludert kausative midler av dysenteri, tyfusfeber og en rekke andre patologier.
Metyluracil er et stoff som er i stand til å aktivere prosessen med vev-trofisme (en kombinasjon av cellekraftprosesser) og stimulere regenerering. I tillegg til disse komponentene inngår følgende stoffer i sammensetningen av Levomekol:

Takket være dem er kloramfenikol og metyluracin fordelt jevnt over hele preparatets masse, og gir også enkel fordeling av salve over det berørte området og penetrasjon av de komponenter som Levomekol inneholder i vevet.

Farmakologisk virkning av salve Levomekol

Salven av salven skyldes egenskapene til de aktive ingrediensene. Levomekol brukes på steder av vevskader av enhver genese, der den motvirker patogene mikroorganismer og bidrar til rask gjenvinning av vev. Antistoffet kloramfenikol er i stand til å trenge inn i dypet i vevet, mens det ikke forstyrrer cellemembranen, og derved oppnår en høy manifestasjonsgrad av stoffets effektivitet etter dets anvendelse.

I tillegg til antibakterielle og restorative effekter har Levomekol salve også antiinflammatoriske og dehydreringseffekter. Sistnevnte oppnås med polyetylenoksider, som er hjelpekomponenter av salven.

Indikasjoner for bruk

Som allerede nevnt, er Levomekol salve mest brukt i kirurgi. Og for å være mer presis, så med noen problemer forbundet med vevskader. Disse inkluderer:

 • postoperative suturer
 • traumatiske skader, inkludert brannsår,
 • purulente sår,
 • magesår,
 • liggesår,
 • akne, inkludert purulent akne.

I tillegg er stoffet brukt i tannlegen, gynekologi, otolaryngologi, som vi vil diskutere mer detaljert.

Indikasjoner for bruk Levomekol i tannlegen

Salve er mye brukt som et reduserende terapeutisk legemiddel etter fjerning eller implantasjon av tenner. Dens bruk lindrer smerte, reduserer hevelse og forhindrer utviklingen av den inflammatoriske prosessen.
I tillegg er indikasjoner på bruk av Levomekol i tannlegen:

 • stomatitt,
 • periodontal sykdom
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen,
 • trophic ulcers i munnen.

Indikasjoner for bruk av Levomekol i gynekologi

I gynekologi brukes stoffet oftest i postpartumperioden som et middel for sårheling, antiinflammatoriske og antibakterielle effekter. En lignende effekt av salven er også etterspurt etter gynekologisk kirurgi, så Levomekol er også etterspurt og effektiv her.

Indikasjoner for bruk Levomekol i otolaryngologi

Hovedindikasjonen for bruk av salver i denne grenen av medisin er rhinitt og antritis av bakteriell opprinnelse. Derfor, i tilfelle av forkjølelse og forkjølelse, bør bare en lege foreskrive legemidlet, da det kun er mulig å bestemme opprinnelsen til disse problemene bare ved resultatene av laboratorietester.
Samtidig er effektiviteten av salven i kampen mot bakteriell rhinitt og antritis svært høy, og for dette formål er Levomekol brukt ganske ofte.

Metode for bruk

Metoden for bruk av salve Levomekol avhenger av naturen av vevskader. I utgangspunktet er det tre alternativer for bruk av stoffet:

Hvor lenge kan Levomecol brukes? Hva hjelper levomekol.

Salve Levomekol er på det farmasøytiske markedet i lang tid, så det er kjent for mange.

Den brukes eksternt og har en utmerket antiseptisk effekt, og hjelper også huden til å regenerere og regenerere så snart som mulig.

Legemidlet kombinerer harmonisk egenskapene til et antibiotikum og en reparant, som ikke bare perfekt renser såret fra infeksjon, men bidrar også til raskere healing.

Levomekol kalles noen ganger det mest etterspurte produktet av kirurger fordi det på grunn av sammensetningen bidrar til å kvitte seg med purulente sår på kort tid, helbrede stingene igjen etter operasjonen og løse andre lignende problemer.

Behandler de kombinerte stoffene som utfører tre funksjoner samtidig:

 • antibakteriell
 • Anti-inflammatorisk
 • regenererende

Dens antimikrobielle effekt av stoffet trekker seg fra kloramfenikol, som har en skadelig effekt på de fleste patogener. Også stoffet har en sterk effekt på stafylokokker, pseudomonas og E. coli.

Regenerering av vev oppstår på grunn av metyluracil, som trengs dypt inn i vevet, aktiverer prosessen med utseendet av nye celler og restaureringen av den normale strukturen til det skadede hudområdet. helbredet raskere, uten ekstra betennelsesprosesser og pus.

I tillegg er metyluracil et utmerket immunostimulerende middel. Takket være ham begynner kroppen å produsere interferon, som har en antiviral effekt og en rekke andre positive effekter på kroppen.

Seieren over patogene mikroorganismer og bakterier, i tillegg til anti-ødem effekten og forårsaker den anti-inflammatoriske effekten av salven. eller skille på skader på huden hindrer ikke dyp penetrasjon av stoffet i friske celler.

På grunn av denne effekten er legemidlet ofte foreskrevet for behandling av purulente sår, suturer, lacerasjoner og annen skade på hudens integritet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner til bruk av stoffet

Salve Levomekol - effektivt sårhelende stoff

Salve Levomekol brukes både til behandling av en eksisterende sykdom og for forebygging av forekomsten.

Hovedindikasjonen for bruk av stoffet - sår med pus av ulike grader av kompleksitet som har blitt infisert med forskjellige typer mikroflora.

Hovedformålet med stoffet i dette tilfellet er å betale betennelse, eliminere patogen mikroflora, fjerne ødem og rydde området av celler som allerede er dødd, og la ikke tillate sunn regenerering.

Det er flere tilfeller når medisinen brukes:

 • andre og tredje grad
 • Trophic ulcers
 • Koker, andre purulente eller inflammatoriske prosesser i huden

Som forebyggende tiltak brukes salve til å behandle masker etter operasjon, sår, kutt, trykksår, blåmerker og annen skade på huden for å forhindre rotting og sårinfeksjon, eller for å fjerne alle disse symptomene i begynnelsen.

Levomekol er kontraindisert bare i tilfeller av individuell intoleranse mot stoffene i stoffet, og allergier mot dem.

Hvordan bruke stoffet?

For å oppnå optimal effekt skal salven påføres riktig. For å gjøre dette, bruk et tynt lag av stoffet på hele såret, dekk med en steril bandasje, foldet flere ganger og fikse det. Dette er gjort slik at Levomekol har nok tid, slik at ekstra mikrober og støv ikke sitter på såret i løpet av medisinens varighet.

Det bør behandles med et salve sår 2-3 ganger om dagen til det er fullstendig fjernet av purulent innhold.

Vanligvis varer behandlingen ikke mer enn 5-10 dager, avhengig av alvorlighetsgraden av såret og graden av infeksjon.

Hvis det purulente såret er dypt nok og sterkt, anbefales det at medisinen blir godt gjennomvåt i steril gassbind, som deretter påføres såret og strammes fast.

Hvis såret er smalt, men dypt, kan det for eksempel være et kutt, da blir salven injisert med en sprøyte. Dette bør gjøres av en medisinsk faglig. Selvadministrasjon av stoffet er forbudt.

Bruk av stoffet under graviditet

Sår og kutt forekommer ikke sjelden hos gravide og små barn. Hvordan være i dette tilfellet?

Salve Levomekol tillatt å bruke gravid. Fordi det påføres eksternt og ikke absorberes i blodet til en kvinne.

Under graviditet og amming er Levomekol tillatt i følgende tilfeller:

 • Med bihulebetennelse og
 • For behandling av små sår eller kutt, myggbitt, brannsår, betennelser på huden av en annen natur
 • Også salve kan brukes til å behandle pus akne i ansiktet, stoffet forårsaker ikke irritasjon og bidrar til å bli kvitt sykdommen raskere.

Som det fremgår av artikkelen, er Levomekol salve et utmerket verktøy for behandling av ulike sår. Legemidlet bidrar til å lindre hevelse og betennelse, fjerne pus og nekrotisk hud. Salven får kroppen til å regenerere nye celler raskere, så helbredelsen er mye raskere.

I videoen - historien om en spesialist:

Lagt merke til en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter for å fortelle oss.

Levomekol er mye brukt i flere tiår. Dette legemidlet har et kompleks av antibakterielle, antiinflammatoriske og immunostimulerende tiltak. Den stagnerer ikke på overflaten av huden og absorberes raskt, og gir dermed en rask effekt. Nesten ingen kontraindikasjoner, slik at du kan søke på alle. Brukes av

Sammensetningen av salven og farmakologisk virkning

Levomekol består av metyluracil (0,04 g) og kloramfenikol (0,0075 g). Den har en enkel struktur og regnes som det første bredspektret antibiotika. Den er oppnådd fra bakterier og produseres for tiden syntetisk. Den er effektiv mot en rekke mikroorganismer og har en bakteriostatisk effekt. Det stopper også veksten av bakterier ved å blokkere peptidyltransferase og bekjemper stafylokokkinfeksjoner godt.

Instruksjoner for bruk salve Levomekol

Salven drives eksternt. Ved bruk av voksopran (dressing med salve). En god effekt er innføringen av legemidlet inn i såret gjennom et kateter ved hjelp av en sprøyte, men salveens temperatur skal være lik menneskets kroppsrate. Forbindingen med legemidlet må skiftes to ganger om dagen til såret er helt strammet.

Hva hjelper salve: indikasjoner for bruk

Legemidlet er foreskrevet for koker eller sår. Vellykket hjelper fra brannskader, så vel som for behandling av øyne. Levomekol hjelper med skader som:

 • purulent betennelse i huden i forskjellige områder;
 • trophic ulcers;
 • andre og tredje etappe brenner;
 • subkutan akne;
 • koker;
 • hevelse av en annen plan.

I tillegg inkluderte levomekol i kompleks behandling for øynene og bakterien. Jenter ville være interessert i å vite at dette stoffet har en tendens til å lindre irritasjon av huden etter epilering. Etter prosedyren fungerer knapt merkbare pustler vanligvis på den behandlede overflaten, du trenger bare å smøre dem med salve og lindre betennelsen som en hånd.

Behandling av koke og kviser i ansiktet

Hvis det oppstår akne eller betente områder på huden systematisk, er det verdt å bruke fleece med salve i noen minutter, og i fremtiden vil ingenting komme ut på dette stedet. Dette skjer fordi Levomekol virker ikke bare fra oven, men også fra innsiden. Ved behandling av akne eller koker, undertrykker salven alle sårutganger og forårsaker at den strammes. Samtidig er ikke bare utgangen, men også den interne betennelsen blokkert. Legemidlet inneholder kloramfenikol (antibiotika), som tilhører gruppen av kloramfenikol. Fungerer som hjelpemiddel sammen med metyluracil, som akselererer celleregenerering.

Hovedrollen i behandlingen av akne spilles av polymerbasen av salven - polyetylenoksid. For å eliminere smerte når det koiler, virker metyluracil, noe som også bidrar til rask helbredelse og fjerning av sårødem. Salven omhandler akutt betennelse i huden og hjelper med koke. I tillegg til den antibakterielle effekten, behandler Levomekol også purulente betennelser som stikker ut på overflaten av ansiktet. Selv med en insektbit, fjerner den raskt puffiness.

Søknad om helbredende sår og sømmer

Nesten alltid, Levomekol brukes til behandling av suturer etter operasjoner og revet forfedre sår. Før suturene behandles, skal sårene vaskes med en løsning av kaliumpermanganat eller miramistin. Deretter bløt såret eller suturet med en gassepute fuktet med den forberedte løsningen, og la området tørke. Etter at overflaten tørker, må du bruke Levomecol til en gasbind bandasje og gjelde på gapet. Sikre med gips eller undertøy (avhengig av sømmens plassering). Bytt dressing hver sjette time. En sårhelende salve behandler eventuelle postoperative masker for å få raskere helbredelse.

Tamponger med Levomekol i gynekologi

Salve Levomekol er vellykket brukt ved å sette inn tamponger i perineum og hjelper med betennelser som cervikal erosjon og salpingitt. Erosjon utløses av bakteriell vaginose, som kan forebygges ved først og systematisk å sette inn en tampong med levomecol i skjeden. Eliminering av bacvaginose finner sted om to uker, mens tampongen brukes en gang daglig. Hvis det imidlertid finnes erosjon, er det cauterized. Og etter det er levomekol en hjelper, på grunn av sin effekt, blir helbredelse etter brenning raskere. Kurset for å gjenopprette slimhinnen er 10-12 dager. Behandlingsvarigheten er fastsatt av legen.

Bruk med hemorroider

Salve brukes bare i behandling av hemorroider i den akutte perioden. Med sin hjelp blir betennelse fjernet og bakterier ødelagt. Det gjenoppretter raskt slem og vev av anus. For en synlig effekt er det nok å smøre det betente området i ti dager en gang daglig (før sengetid). Før du bruker Levomekol, må perineum vaskes og tørkes (blottet) med et mykt håndkle. Denne anvendelsesmåten er mer egnet for behandling av hemorrhoidkegler. Ved alvorlig betennelse kan en vattpinne med Levomecol settes inn i endetarmen. Denne metoden er ganske effektiv og effekten er merkbar om morgenen.

Levomekol er vanligvis foreskrevet av legen i tilfeller av forsømte tilfeller. Behandlingen tar omtrent ti dager, i disse dager er det nok til å begynne å bli remisjon. Uavhengig av å øke tiden kan det ikke være fordi du kan skade andre deler av kroppen. Som regel, med økende doser, kan psykiske lidelser og abnormiteter i sinnet utvikles. Levomekol med hemorroider er et hjelpeværktøy og hjelper med komplisert behandling. Proktologer bruker stoffet som en behandling, og som hjelpemiddel.

I nesen for behandling av rhinitt og bihulebetennelse

Salve hjelper godt med betennelse i nese bihulene. Det er bare nødvendig å smøre 1 gang per dag i neseborene, dette vil bidra til å unngå irritasjon av slimhinnen. Når antritis metode er litt annerledes. Det er nødvendig å smøre tampong levomekol og sett den inn i neseborene, senere for å la dem på plass til 30 minutter. Behandlingsforløpet er en uke. Skriv inn en gang om dagen. Også stoffet kan brukes under graviditet, fordi det ikke pleier å bli absorbert.

Kontraindikasjoner til bruk av salve

Kontraindikasjoner har nesten ingen salve. Den viktigste - tilstedeværelsen av en allergisk reaksjon på en av komponentene i sammensetningen. Barn med betennelse i huden bør ikke brukes.

Ved langvarig bruk kan resistens av de skadelige bacillene til stoffet utvikles. Derfor anbefales det å gjennomføre et tilbakekallingsprogram for det berørte området ikke mer enn tiden som er angitt i instruksjonene. Levomekol er en antibiotisk medisin, men vær ikke redd, siden det er nesten ingen bivirkninger.

Anbefales ikke til barn under ett år. I tillegg må du kontrollere følsomheten før du bruker salven på ansiktet. Spred et lite område på innsiden av armen med en salve og vent noen timer. Hvis det oppstår rødhet eller brenning, er det unødvendig å søke. Velg et annet stoff.

Hva kan erstatte Levomekol: analoger

Hver medisin har analoger. En person trenger bare å gjøre et valg. Som regel har de samme sammensetning. For en lignende sammensetning er salver som levometyl og netran egnet. Begge brukes eksternt.

Også, det er analoger av Levomekol, som bare er like i bruk. Sammensetningen er litt forskjellig. Flere stoffer og de er alle brukt eksternt, så vurder:

 • kloramfenikol;
 • Levosin;
 • aktuell lingesin salve;
 • antimikrobielt middel (protegenin med gentamicin);
 • Streptonitol kombinasjonssalve;
 • Fastin med furatsilinom og fugentin (dråper).

Levomekol har lenge vært på det russiske farmasøytiske markedet. Det er en utmerket antiseptisk, som brukes lokalt i områder som krever reparasjon. Salven inneholder et antibiotikum, så helingsprosessen blir sterkt akselerert. Kostnaden av stoffet i Russland er opptil 50 rubler, og i Ukraina - opptil 10 hryvnia. For barn er det mulig å bruke stoffet fra 3 år.

Levomekol-sammensetning

Dette legemidlet er tilgjengelig for salg i beholdere på 40, 100 og 1000 g. I liten dosering fremstilles det i jernrør, i andre tilfeller er det tilgjengelig for salg i mørke glassbokser.

Sammensetningen av salven antyder nærværet av to hovedkomponenter: metyluracil og kloramfenikol. De er i stand til å gi en så fantastisk terapeutisk effekt. Et slikt stoff bør ha en tykk konsistens som vil være den samme i hele flasken. Fargen skal være hvit, men en gul fargetone er mulig på grunn av tilstedeværelsen av bestemte komponenter i sammensetningen.

Hvordan virker salve?

Dette stoffet er det mest ufarlige i sammenligning med andre analoger som presenteres i apotek i Russland. Det trer nesten umiddelbart inn i kroppens vev og celler, mens de ikke ødelegger dem. I dette øyeblikk oppstår arbeidet med de viktigste aktive komponentene i Levomekol: pus og døde vev neutraliseres.

Levomekol indikasjoner for bruk:

Hvordan skal stoffet brukes?

Salven kan brukes til behandling og forebygging av trykksår. Hun foretrekker også å nøytralisere purulente utslett på ansikt og kropp. Også bruken av dette legemidlet kan skyldes tilstedeværelsen av punktering, snitt og lacerated sår.

Når du bruker Levomekol, bør du ikke bruke andre lignende medisinske salver og kremer parallelt. Tilfeller av overdosering av stoffet er ikke rapportert.

For å bruke salven riktig, unngå kontakt med sunn hud og slimete overflater.

 1. Hudutslett.
 2. Kløe og brenning.
 3. Hevelse.
 4. Dermatitt.
 5. Urticaria.

I tilfelle et overskudd av hovedstoffene som er tilstede i sammensetningen av legemidlet, er enkelte bivirkninger mulige. Det er verdt å merke seg at behandlingen blir utført i henhold til symptomer, som de hver pasient kan varieres (ikke fullt ut eller forskjellig fra konvensjonell).

Kan Levomecol brukes under graviditet?

Salven gjelder ikke prosessen med blodstrømdannelse, derfor er bruken tillatt under graviditet og amming. Men i tilfelle skade på store områder av kroppen, pass opp for overdosering. Det skal også bemerkes at etter eliminering av symptomer på sykdommen bør begrense inntaket eller avvise et slikt legemiddel. Dette skyldes mangel på et klart bilde av forskning med langsiktig bruk av medisinsk salve.

Dermed under graviditet og amming er praksisen med å bruke en slik salve, men før dens mottakelse bør veie den potensielle risikoen for barnet.

Analoger på det farmasøytiske markedet:

Det finnes flere medikamenter med tilsvarende terapeutisk effekt, men med en annen aktiv ingrediens i sammensetningen:

 • salicylisk sinkpasta,
 • Levosin,
 • Lingezin,
 • Steptonitol,
 • Fastin,
 • Protegentin.

Hvilken er bedre: Levomekol eller Vishnevsky?

For å kvalitativt behandle hudområdet med purulente sekreter, er det mer riktig å bruke Levomekol salve. Dens bruk skyldes den høyere antibakterielle effekten, og det myker heller ikke huden. En annen fordel ved et slikt legemiddel kan betraktes som fraværet av uttalt lukt, fordi det for mange er svært uønsket.

Med furunkulose fører bruk av Levomekol til den raskeste åpningen og helbredelsen av abscessen. Basert på disse indikatorene kan vi konkludere med at Levomekol er mer effektivt.

Levomekol eller Levosin?

Salve Levosin har en lignende sammensetning. Deres viktigste forskjell kan betraktes som tilstedeværelse av bedøvelsesmidler i sammensetningen av Levosin. Den antibakterielle og regenererende effekten av begge legemidler er lik.

Ifølge medisinsk forskning kan det vurderes at begge legemidlene har omtrent samme terapeutisk effekt. Deres priskategori er også like, så det er verdt å gi et valg til kjøpere.

Kan Levomecol brukes til å helbrede en tatovering?

Som regel vil det i slike tilfeller være riktig å bruke en spesialisert salve. Hvis det ikke var tilgjengelig eller i det offentlige området, er bruk av Bipanten salve eller lignende stoffer tillatt. Levomekol kan kun brukes i nærvær av purulente infeksjoner, så i slike tilfeller bør det ikke brukes.

Levomekol er en lett halvtransparent salve beregnet for ekstern bruk. Det har et bredt spekter av effekter, er et antibakterielt og antiinflammatorisk middel, virker som en stimulator for vevregenerering. Den brukes til ulike skader og sår. En stor fordel ved salven er dens sikkerhet, siden den ikke har alvorlige kontraindikasjoner. Legemidlet absorberes lett i huden uten å skade cellens biologiske membraner.

Levomekol salve ble utviklet av National University of Pharmacy (i det siste - Kharkov Farmasøytisk institutt) på 70-tallet av forrige århundre. Utviklingen av et sårhelende produkt ble bestilt av Forsvarsdepartementet. Legemidlet er testet i kamp.

Komposittkomponenter og deres egenskaper

Sammensetningen av stoffet Levomekol inkluderer følgende komponenter (per 1 g av produktet):

 • Dioxomethyltetrahydropirimidin - 40 mg (hvitt krystallinsk pulver, luktfri. Stimulerer regenerering, forbedrer cellevekst og reproduksjon. Takket være denne komponenten blir healing av sår av forskjellig opprinnelse - brenner, sår, brudd, trykksår) akselerert;
 • kloramfenikol - 7,5 mg (bittere krystaller, fargeløs. Antibiotikum, antimikrobiell effekt. Ekstremt farlig ved inntak);
 • PEO-400 (762 mg) og PEO-1500 (190,5 mg) - (salvebaser, som er hjelpestoffer. PEO-400 er et flyktig stoff, PEO-1500 er fast. Funnet deres bruk på grunn av hydrofilitet - evne til å oppløse eller blande med vann. De har egenskap av farmakologisk likegyldighet, er motstandsdyktige mot varme og lys, påvirker ikke huden, påvirker ikke funksjonene.)

Anvendelsesområde

Legemidlet har et bredt spekter av applikasjoner. En vanlig indikasjon er behandling av purulente sår smittet med mikroflora av blandet opprinnelse. Formålet med stoffet er å stoppe prosessen med betennelse, redusere aktiviteten. Ved hjelp av salven elimineres patogene mikrober, såret blir ryddet av purulent innhold og nekrotiske masser. Vellykket hjelper med brannskader (grad 2 og 3), koiler, trophic ulcers.

 • sårheling, sømmer - Levomekol har en bred praktisk anvendelse ved behandling av postoperative sømmer, lacerated sår etter fødsel. Før du behandler såret med salve, vask det med Miramistin eller kaliumpermanganatoppløsning, la det tørke, og bruk deretter en gauzeforband med medisinen som er påført den. Fix, bytt hver 6 time;
 • koker - en salve påført i noen minutter til lesionsstedet, vil bidra til å lindre innvendig betennelse, noe som ikke bare vil eliminere det nåværende problemet, men også forhindre utseendet av koker på dette hudområdet i fremtiden. En del av metyluracil lindrer smerte;
 • Insektbitt - Levomekol fjerner raskt puffiness på biteområdet;
 • bihulebetennelse - salve lykkes med å håndtere rhinitt og bihulebetennelse. Håndboken nevner ikke dette, men evnen til stoffets komponenter til å redusere betennelse, vil virke mot forkjølelse. Salve er foreskrevet selv for barn og gravide - men det er verdt å merke seg at en obligatorisk konsultasjon med en lege er nødvendig før: sammensetningen inneholder antibiotika, derfor bør avtalen kun gjøres av en spesialist. Prosedyren for behandling av bihulebetennelse eller rennende nese er enkel: Tykk bomullspinne, smurt med stoffet, bør være 4 timer i hver nesebor
 • gynekologiske problemer. Levomekol vil bidra til å takle noen gynekologiske problemer, som for eksempel salpingitt (betennelse i egglederne), cervikal erosjon. Erosjon kan forebygges: Når bakteriell vaginose som forårsaker det oppdages, bør en vattpinne smurt med Levomekol injiseres i vagina over natten. Behandlingsforløpet er 10-15 dager (bestemt av legen). Hvis det allerede foreligger erosjon, er det også mulig å bruke dette legemidlet etter at det er brent. Dette vil øke hastigheten på helbredelsesprosessen.
 • hemorroider - med denne sykdommen, anbefales det å bruke en salve under en forverring. Legemidlet påføres skrotet vasket og håndkle tørket daglig før sengetid. Prosedyren utføres i 10 dager og er ganske effektiv: Det synlige resultatet vises etter første søknad. Dette skyldes stoffets evne til raskt å gjenopprette slimhinnen og skadet vev. Betennelsen er fjernet, bakteriene er ødelagt. Men bruk av stoffet for hemorroider bør behandles med forsiktighet: I intet tilfelle bør ikke overstige dose og behandlingsperiode som legen foreskrev, da rektum utfører en slik funksjon som absorpsjon av stoffer. I dette tilfellet vil sammensetningen, hvis komponenter kommer inn i blodet i store mengder, spille rollen som en ganske farlig substans. Det kan forårsake noen abnormiteter i bevissthet og til og med psykisk lidelse;
 • forebygging av infeksjon av sår, bedsores, eksem.

Hovedkontraindikasjonen av narkotika - allergiske reaksjoner mot huden (rødhet, kløe, utslett). Kan være forårsaket av den høye følsomheten til organismen for komponentene i legemidlet.

Ved langvarig bruk kan skadelige baciller utvikle motstand (motstand, motstand) mot stoffet. Behandlingsprosessen bør derfor utelukkende foregå innen den legeforeskrevne perioden og i henhold til instruksjonene.

Barn under en års alder Bruk av denne salven anbefales ikke.

Før behandlingsstart er det verdt å sjekke stoffet Levomekol for allergiske reaksjoner ved å bruke det på armen og vente i 3-4 timer. Hvis rødhet eller brenning ikke vises, kan vi trygt gå videre til den foreskrevne behandlingen. Ellers - kontakt legen din om stoffanalogene.

analoger

De aller fleste medikamenter har to typer erstatninger:

 1. analogi på komponentene;
 2. analogi i form av eksponering.

Samme sammensetning som Levomekol har Levomethyl og Netran salver.

Særskilt sammensetning, men følgende stoffer har en lignende effekt:

 • Levomycetin (som en løsning, eller som en komponent av andre legemidler);
 • Levosin (stoffet av kloramfenikolgruppe);
 • Lingezin (ekstern sammensetning, vist for bruk i munnhulen);
 • Streptonitol, Gentamicin, Fastin (salve);
 • Fugentin (dråper).

Avslutningsvis skal det sies at det medisinske legemet Levomekol har etablert seg som et relativt effektivt middel. Et viktig argument til fordel for produktet vil være tilgjengeligheten etter priskategori.

Men til tross for fravær av signifikante kontraindikasjoner med hensyn til bruk av salve (også dets analoger), for eventuelle komplikasjoner i sykdomsforløpet, er det nødvendig å utelukke selvbehandling og bare handle som beskrevet av en lege.

Mange av våre landsmenn vet om eksistensen av Levomekol salve. Den unike utviklingen av ledende eksperter til ekstern bruk, har en slik egenskap som en antibakteriell effekt. Denne utviklingen forbedrer og forbedrer normalt den normale strukturen av vev av sår av forskjellige former. Faktisk er Levomekol samtidig et antibiotikum og også et stoff som bidrar til 100% rensing av såret og rask helbredelse.

Midler representerer den kombinerte strukturen for lokal administrering. Etter å ha brukt denne utviklingen, blir den inflammatoriske prosessen straks fjernet. Det skal også bemerkes at den antimikrobielle effekten også vedvarer i nærvær av nekrotiske masser og purulent utladning. Først og fremst bør det med særlig oppmerksomhet noteres den rike sammensetningen av den unike utviklingen. På grunn av denne fordel er et effektivt verktøy aktivt brukt i moderne medisin.

Levomekol er et kombinert stoff som spiller en dobbel rolle: det stimulerer vevregenerering og desinfiserer det skadede området.

Hovedkomponenter

Det er to viktigste aktive ingredienser i preparatet:

 • Levomycytin - et antimikrobielt stoff som er aktivt mot et bredt spekter av mikroorganismer.
 • Metyluracil - et stoff som stimulerer cellevekst og reparerer skadet vev

Deres kombinasjon påvirker effektivt infeksjonen som har gått inn i sår.

Farmakologisk aktivitet

Levometsitin påvirker effektivt mange gram-positive og gram-negative mikroorganismer:

 • streptokokker
 • klostridier
 • Staphylococcus aureus
 • E. coli
 • klamydia
 • spirochetes
 • Ricketts

Legemidlet beholder en antimikrobiell effekt i nærvær av pus.

Form for utgivelse

Levomekol er produsert i form av salve til ekstern bruk. Ett gram medikamentet står for 7,5 mg kloramfenikol og 40 mg metyluracil. Salven har en tykk konsistens og en lysegul fargetone. Ett rør inneholder 40 mg av legemidlet.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet er foreskrevet i følgende tilfeller:

 • Andre og tredje grad brannsår
 • Sår med purulent og purulent-nekrotisk innhold
 • furunkulose

Levomekol brukes i den aktive fasen av inflammatorisk prosess, den trekker seg ut av såret, renser såroverflaten, stimulerer healing. Antibiotikumet fra salven trenger dypt inn i såret, ødelegger de smittsomme midlene, mens cellemembranene ikke er skadet, og cellene fra vertsorganismen dør ikke.

Levomikol brukes også til profylaktiske formål for å bekjempe akne og akne.

Med purulente sår

Salven blir brukt direkte på sår eller pustulær lesjon. Med et omfattende purulent sår injiseres salven med en sprøyte inn i hulrommet. For fjerning av pus avløp er plassert. Før innledningen skal salven oppvarmes til en temperatur på 35-36 grader Celsius.

Kanskje løs plugging av såret med gasbind gjennomvåt i Levomekol. Det må huskes at med en omfattende såroverflate kan stoffet komme inn. Når det gjelder kloramfenikol, bør den daglige dosen ikke overstige 3 g antibiotika.

for brannskader

Forbindinger impregnert med preparatet er plassert på brenningsområdet før dannelse av granulasjonsvev - antibiotika forhindrer suppurering, og metyluracil stimulerer dannelsen av granuleringer. Den terapeutiske effekten av en applikasjon varer omtrent en dag. Før såret forandres, skal såret vaskes fra blod eller pus.

Med trophic ulcers

Trofiske sår dannes i tilfelle venøs insuffisiens, hvis immuniteten svekkes, begynner en infeksjon og en purulent nekrotisk vevsdegenerasjon begynner. Bandasjer med Levomekol pålagt for forebygging av purulente infeksjoner, tidlig helbredelse av sår.

Det er mulig å bruke Levomekol på lignende måte for behandling av sengetøy 2-4 grader.

Hva hjelper Levomekol salve: bruksanvisninger

Levomekol er et kombinert preparat for ekstern bruk med antibakteriell og regenererende virkning.

Den består av kloramfenikol og metyluracil. På grunn av den felles virkning av disse komponentene utvikles en antiseptisk og antiinflammatorisk effekt på salget av salven. Det brukes direkte på stedet for den patologiske prosessen (vanligvis i sår); kan brukes i abdominal kirurgi ved å injisere stoffet gjennom dreneringsrørene.

Legemidlet er mye brukt i purulent kirurgi ved behandling av inflammatoriske og smittsomme prosesser.

Klinisk farmakologisk gruppe

Det kombinerte legemidlet for lokal bruk, har antiinflammatorisk (dehydrerende) og antimikrobiell virkning.

Salgsbetingelser for apotek

Utgitt uten lege resept.

Hvor mye koster Levomekol salve? Gjennomsnittlig pris på apotek er 140 rubler.

Frigi form og sammensetning

Levomekol er produsert i form av salve til ekstern bruk. Ett gram medikamentet står for 7,5 mg kloramfenikol og 40 mg metyluracil. Salven har en tykk konsistens og en lysegul fargetone. Ett rør inneholder 40 mg av legemidlet.

 • Verktøyet består av kloramfenikol og metyluracil. 1 g inneholder komponenter i en mengde på 0,0075 g og 0,04 g (henholdsvis). Salve er laget på basis av polyetylenoksyd.

Farmakologisk virkning

Hva hjelper? Levomekol er et eksternt kombinert middel som har antiinflammatoriske, antibakterielle og regenererende effekter. På grunn av innholdet av kloramfenikol har stoffet en antimikrobiell effekt. Salven er effektiv mot resistente gramnegative mikrober (stafylokokker, Pseudomonas aeruginosa, E. coli).

Metyluracil, som er i stand til å trenge inn i dypet, har regenererende effekt for å aktivere syntesen av nye celler og metabolske prosesser på mobilnivå. Dette fører til rask helbredelse av sår, reparasjon av vev. Også stoffet har anti-ødemaktivitet - det er i stand til å eliminere overflødig væske i vevet.

Metyluracil kan aktivere syntesen av interferon med antiviral aktivitet. Derfor har Levomekol en uttalt immunostimulerende effekt. Den antiinflammatoriske effekten av salven skyldes kombinasjonen av antibakterielle og anti-ødemeffekter.

De aktive ingrediensene i salven er i stand til å trenge inn i dermis dype lag uten å skade cellemembranen. Samtidig vil forekomsten av pus i såret eller en stor akkumulering av døde celler ikke redusere effekten av Levomekol.

Indikasjoner for bruk

Takket være kloramfenikol, som er en del av sammensetningen, har salven en kraftig antimikrobiell effekt, som ødelegger mange bakterier. En annen effektiv komponent av stoffet er metyluracil, som stimulerer vevregenerering og akselererer sårheling.

Hva er Levomekol salve foreskrevet for? Indikasjonene for bruk er som følger:

 • brenner 2, 3 grader;
 • postpartum suturer;
 • bihulebetennelse;
 • ørebetennelse;
 • purulente sår;
 • bedsores, trophic ulcers;
 • hemorroider;
 • hudutslett (akne, akne);
 • inflammatoriske prosesser i munnhulen
 • hevelse;
 • postoperative komplikasjoner.

Legemidlet behandler sår som festes under herpes, brukes til balanopostitt, cystitis, purulente betennelser i den øvre delen av ørekanalen, lymfadenitt, i postpartumperioden (hvis det er sprekker og tårer). Verktøyet har bevist sin effektivitet ved å eliminere betennelse i munnhulen i tannlegen. Levomekol brukes til å redusere vevsvev og lindre smertefull implantasjon og fjerning av tenner.

Kontra

Når du bruker Levomekol, er det verdt å stoppe for å bruke andre lignende salver og medisiner. Pass på at verktøyet ikke faller inn i øynene eller spiserøret. I tilfelle kontakt, skyll øynene med rikelig med rennende vann.

Hvis salven kommer inn i magen, bør den umiddelbart vaskes med vann, med tilsetning av noen få tabletter av aktivt kull.

Bruk under graviditet og amming

Bruk av salve under graviditet og laktasjon er mulig i tilfeller der, ifølge legen, oppveier en positiv effekt for moren risikoen for fosteret / barnet.

For lakterende kvinner, kan legemidlet anbefales for behandling av brystvorten.

Dosering og metode for bruk

Instruksene for bruk indikerer: Levomekol salve brukes eksternt, og fyller nøye alle nekrotiske områder med purulente sår. Det anbefales å bruke sterile gasbind servietter gjennomvåt i salve.

For å fylle vanskelige å nå purulente hulrom, kan legemidlet innføres ved hjelp av en sprøyte gjennom et kateter eller dreneringsrør, som forvarmer salven til en temperatur på 35-36 ° C.

Forbandet bør endres 1 gang per dag i den perioden som er nødvendig for den absolutte opphør av den purulent-nekrotiske prosessen.

Bivirkninger

Det aktuelle stoffet tilhører gruppen av lavreaktive midler. Som et resultat er bivirkninger bare tilstede nominelt. Aktive ingredienser fremkaller bare lokale allergiske manifestasjoner og reaksjoner:

 • rødme;
 • brennende følelse;
 • kløe;
 • elveblest;
 • dermatitt på applikasjonsstedet;
 • lokal ødem.

Noen pasienter utvikler en følelse av generell svakhet. Symptomene som er nevnt ovenfor er et viktig argument for å slutte å bruke Levomekol. Ved bruk av vaginale tamponger kan candidiasis forekomme.

overdose

Overdosering ble ikke observert.

Spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke Levomekol salve, bør du lese nøye instruksjonene for stoffet.

Det er viktig å bruke legemidlet i ambulant eller ambulant behandling i en medisinsk institusjon, spesielt hvis det er nødvendig å administrere salven i det purulente hulrommet under aseptiske forhold for å forhindre inntak av bakteriell infeksjon.

Drug interaksjon

Bruk ikke Levomecol samtidig med andre salver av lignende tiltak: i dette tilfellet vil effektiviteten av begge legemidlene bli redusert. Det virker ikke med midlene for oral administrasjon, da den går forbi sirkulasjonssystemet.

anmeldelser

Vi plukket opp noen vurderinger av personer som brukte Levomekol salve:

 1. Olga. Jeg vet at Levomekol ofte brukes i gynekologi. Jeg prøvde rette på meg selv for 10 år siden, da etter fødsel ble sømene skilt. Salve perfekt healer, som om å trekke alle sårene. Anmeldelser av andre kvinner vil bekrefte ordene mine. Flere ganger brukte salven etter å ha åpnet en tenårings sønns koker. Sårene helbredet raskt, uten komplikasjoner.
 2. Tatiana. Veldig fornøyd med bruk av Levomekol salve. I flere år led hun av hemorroider. Som foreskrevet av legen, brukte hun en salve som lettet betennelsen og drepte den patogene mikrofloraen.
 3. Anatoly. For noen måneder siden fikk jeg en håndbrenning. Såret begynte å festes. Ved hjelp av Levomekol salve var det mulig ikke bare å rense såret fra pus på kort tid, men også å helbrede det vesentlig.
 4. Sasha. En salve med levomekolom ble påført meg av en kirurg til min modningskoker, i tillegg til antibiotika (augmentin), pluss ølgær. Og jeg behøvde ikke å åpne den purulente staven, han kom ut, da gikk dressingene og såret ryddet. Så å sette på sår bidrar til å myke huden over pus og bryter seg gjennom seg selv uten hjelp av en skalpell.

analoger

Levomekol har preparater - synonymer, det vil si stoffer som inneholder de samme kjemiske forbindelsene som aktive ingredienser. Følgende legemidler er synonymt med Levomekol:

 • Salve Levometil, brukt eksternt;
 • Salve Netran, brukt eksternt.

I tillegg til synonymer har Levomekol salve analoger - legemidler som har en lignende effekt og terapeutiske effekter, men inneholder andre stoffer som aktive ingredienser. Analoger av salven Levomekol er følgende stoffer:

 1. Salicyl-sinkpasta med kloramfenikol, påført eksternt.
 2. Salve Levosin, ekstern.
 3. Salve Lingezin, ekstern.
 4. Salve Protegenin, ekstern.
 5. Salve Streptonitol, ekstern.
 6. Salve Fastin 1, ekstern.
 7. Fugentin-dråper brukes til inntasting i nesekanaler og ører.

Før du bruker analoger, kontakt legen din.

Hva er bedre - Levomekol eller Vishnevsky salve?

Narkotika har et helt annet handlingsprinsipp. Vishnevsky salve er effektiv i regenereringsfasen av sårprosessen og kan ikke brukes dersom pasienten har purulente og sterkt betente sår.

Til tross for at Vishnevsky salve inneholder et antiseptisk middel i sammensetningen, er konsentrasjonen ikke nok til å gi en full bakteriedrepende effekt. Og tjære- og ricinusolje lindrer ikke bare betennelse, men forverrer også situasjonen ved å stimulere blodsirkulasjonen i det berørte området.

Lagringsforhold og holdbarhet

Holdbarheten til Levomekol salve er 3,5 år fra fremstillingsdatoen. Legemidlet bør oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn + 30º C utenfor barns rekkevidde.

Flere Artikler Om Typer Acne