Hudproblemer kan oppstå i alle aldre. Stress, alle slags sykdommer - alt dette kan lett føre til at en person har akne. En av de mest effektive måtene er den kjente alkoholløsningen, som ikke bare tørker huden perfekt, men lar deg også raskt slippe av med små kviser. For ikke å nevne, og den utmerkede effekten som gir taleren av akne med kloramfenikol, som bare har positiv tilbakemelding. Mange vet at kloramfenikol for akne er en av de mest kvalitative måtene å håndtere problemene i huden vår.

Hjemmelagde oppskrifter

Hvis du leser anmeldelser på forskjellige nettsteder, vil du legge merke til at i prinsippet alle måter å bekjempe akne er ganske lik hverandre, og det virkelig markere bare et par av de mest effektive metoder du kan bruke for å gå tilbake frisk og naturlig utseende hud uten fundament, brenner ut akne med peroksid eller andre maskeringsmidler. Det viktigste er å huske at du trenger å bruke bare beviste midler, noe som noen ganger kan virke ganske rart, fordi noen ganger kan ørevoks være en stor hjelp med herpes.

Veldig populært er masken med bruk av ikke bare en kloramfenikol fra akne, men aspirin, noe som er flott for folk i alle aldre. oppskrift:

 • 3 tb aspirin
 • 3 TBL kloramfenikol
 • standard farmasøytisk flaske borsyre.

Aspirin og kloramfenikol perfekt tørket fet hud, bidrar til å bli kvitt flekker fra acne, som ofte er en svært lang tid forbli i ansiktet, og på grunn av foryngende huden vil gjenvinne en naturlig skygge og et friskt nytt utseende.

Ikke mindre effektivt er det ikke bare kloramfenikol fra hatet akne, men calendula, men det skal brukes veldig, veldig forsiktig, fordi det kan føre til tørrhet i huden eller til og med små brannsår. Det er bare nødvendig å cauterize cauterize dine kviser. Oppskriften ligner den forrige, bare ved erstatning av syren på tinkturen:

 • 3 knuste metronidazol tabletter;
 • 3 tbl av kloramfenikol;
 • standard farmasøytisk flaske tinktur av calendula.

Etter påføring er det tilrådelig å bruke fuktighetskrem på ansiktet for å kvitte seg med risikoen for tørking av huden og for å oppnå maksimal positiv effekt.

En av de mest radikale måtene å kjempe er en spesiell maske:

 • Calendula tincture 30ml
 • 3 fanen. aspirin
 • 3 fanen. kloramfenikol.
Foto - Acne Solution

Mange foretrekker å eksperimentere og bruke en rekke masker, vellykket kombinere og behandle huden med analginum, kloramfenikol mot akne og calendula tinktur. Men jeg vil understreke at resultatet vil være mest effektivt når alle tre nyttige komponenter er kombinert.

Denne lotionen er veldig effektiv for de som nettopp har begynt å ha hudproblemer, og som ønsker å kurere et par kviser i hjemmet. Det gir samme effekt som borsyre - det tørker huden perfekt. Men vær forsiktig, hvis du overdriver det og tørker ut huden din, vil akne og hudormer bare være mer.
Video: akne - hva ikke å gjøre og hva som hjelper

Når skal jeg bruke kloramfenikol

Medisiner - dette er et utmerket middel som du vil legge merke til de positive resultatene raskt nok, men husk om det, og salven er usannsynlig å hjelpe hvis du har radikale hudproblemer, så ingen maske dråper og kloramfenikol akne. Maksimalt hva du kan få, stadig å bruke disse verktøyene - bli kvitt et par kviser. Derfor, før du bruker noen metoder og prøver å forkjøle deg med noe, enten det er salicylsalve eller et annet flytende produkt, må du forstå roten til dette problemet og forstå hva som forårsaker dette problemet.

Den utmerkede effekten av kloramfenikol gir under graviditet, når det på grunn av hormonforstyrrelser kan være ganske alvorlige hudproblemer. Ikke dårlig, han hjelper tenåringer som ofte står overfor dette problemet på kinn, panne, ører og nakke. Enhver hudlege vil fortelle deg med sikkerhet at løsningen av kloramfenikol er helt trygg og nesten alle kan bruke den uten å bekymre seg for skadene på kroppen. Prisen på kloramfenikol fra akne og akne er ganske lav, noe som også er fordelen.

kloramfenikol

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Det er tre måter å bruke kloramfenikol: drikkepiller, lage masker og bruke punkt. Jeg ville aldri svelge et antibiotika for noe, og jeg gjør sjelden masker hvis det er mange utslett. I slike tilfeller fortynner jeg løsningen av kloramfenikol med vann, noen ganger legger jeg til leire. Jeg holder masken i ikke lenger enn 20 minutter og vasker den grundig. Dette er en sjokkterapi som raskt bringer huden tilbake til normal. Og når bare noen få kviser her og der, så er det bedre å handle i taktvis, promazyvaya hver for seg. På denne måten er det mulig å kvitte seg med noen pimple om tre dager, men jeg prøver ikke å misbruke det, vitser med antibiotika er dårlige.

Spesielt desperat tørket ansikt med kloramfenikol, som om det var en servant. Men det er et antibiotikum og sterkt. Den absorberer seg i huden, går inn i kroppen og kan gi alvorlige komplikasjoner, så jeg prøver ikke å bli båret bort. Jeg bruker bare et poeng og bare i en skilt stat. Det er bedre å ta 1% løsning, men det finnes sjelden i apotek. Jeg tar 3% og fortynner med vann i forholdet 2: 1. Jeg legger en løsning på hver pimple separat med en bomullspinne; Pimples tørker ut om tre dager, og nye begynner å vises sjeldnere, fordi Levomycetin dreper bakterier. Imidlertid penetrerer under huden, kan det også drepe og gunstige mikroorganismer, det er bedre å ikke misbruke dem.

Det er et sterkt nok antibiotikum for å ødelegge alle bakterier, infeksjoner og mikrober som akkumuleres i pus i pimples og i fete "trafikkorker" som tetter sebaceous kanaler i huden. Men samtidig, hvis du overdriver det, kan du forårsake uopprettelig skade, ikke bare direkte mot huden, men også til alle indre organer. Siden verktøyet har en høy absorberbarhet, forblir det en ubetydelig del av aktivstoffet etter påføring på huden på overflaten.
Ufortynnet for kosmetiske prosedyrer, bruker jeg ikke den. For masker, ta babypulver, kosmetisk leire, potetstivelse i like store mengder, tilsett litt alkoholholdig løsning av kloramfenikol og samme mengde destillert vann. Jeg rører alt opp til konsistensen av tykk rømme og bruker den til det rensede ansiktet. En slik maske dreper ikke bare bakterier i betennelser, men tørker også dem, renser dem av overskytende sebum. Jeg holder for kort tid, for ikke å samle bivirkninger. Som regel, etter to eller tre masker i uka, løses problemet med feil i ansiktet.

Levometsitin tabletter er et svært lavt kosthold for akne og svarte flekker. Basert på det, gjør jeg mange nyttige ting for problematisk hud. Disse er chatter med forskjellig sammensetning, masker og lotioner. Tidligere tabletter må pundes i pulver. Hvis det er store smertefulle akne, pek-brenn dem med en alkoholoppløsning av levomektin flere ganger om dagen. Dette gir en god antiseptisk og antibakteriell effekt, habituation forekommer ikke. Med all sin effektivitet er stoffet ikke egnet for alle, listen over kontraindikasjoner inkluderer et bredt spekter av hudsykdommer.

For behandling av akne, betennelse, passer pustules Levomitsetin perfekt, men i henhold til ditt sinn, før du begynner å smøre, må du passere en kultur for følsomhet overfor dette antibiotika som er en del av alkoholen.
Hvis individuel akne, så Gud velsigne ham med såing, men på pus plantasje, bør du ikke risikere motstand mot narkotika av denne antibiotikaserien, akkurat som disse vil slutte å handle med en slik selvhelbredende overbærenhet.
Jeg tar en 3% løsning, men jeg tørker ikke hele ansiktet, men trykker på en bomullspinne med et tips på 20-30 sekunder på pimplehodet selv, slik at vi reduserer risikoen for brenning.
Legemidlet fra serien er billig = sint.
Innenfor prisen fast pris. Resultatet vil ikke vare lenge hvis du lager en bombardert cocktail av salicylsyre, borsalkohol og Levomitsitinovogo alkohol, bland alle i like store mengder og bruk med en bomullspinne. Testet på mikrokviser og store chirias. Det er nødvendig å smøre fra 1-4 dager for å fullføre utryddelse. Denne cocktailen er lagret i lang tid, men du må holde styr på lokket (jeg lukket ikke tett og alt er uthulet). Jeg liker ikke det faktum at et slikt effektivt stoff i et apotek står utenfor disken, og dyre stoffer med samme aktivitetsspekter er synlige. Gjør oss en lur!

Levomycetinum salve, som piller, er ikke dårlig som et støtangrep, hvis du for eksempel etter en dag har en hendelse der du må se perfekt ut. Og på ansiktet, ryggen eller brystet, kom noe som en stor "andre nese" ut. Og fra denne "dekorasjonen" må du raskt slippe av med. I slike tilfeller bruker jeg enten salven eller knuser tabletten til et pulver, legg til en liten oljebase, legg mye på kvise, hold det så lenge som mulig. Det er mulig og for natten er det bare nødvendig å fikse en gips. For å øke effekten, tar jeg også en pille inni, og prøver å drikke rikelig med vann, ettersom stoffet er veldig bittert. Som regel, etter en dag fra akne forblir ikke og minner. Imidlertid er det ikke en risiko å bruke kloramfenikol som en daglig behandling av hudpleie. Likevel er det ikke kosmetisk, men medisinsk, pharma, foruten et sterkt antibiotikum. Og antibiotika har en god penetrerende effekt. Det er at du smeder ansiktet ditt, og stoffet "siver" gradvis gjennom huden inn i kroppen, blir absorbert i blodet og spredt sammen med det gjennom alle indre organer. Og der fortsetter "feie", dreper indiscriminately både patogene putrefaktive bakterier og nyttig mikroflora. Og så forblir det bare å gjette hvor dyspepsi og fordøyelsesproblemer kommer fra.

Levometsitin er et utmerket verktøy for å håndtere kviser, jeg vil si - en morder. Billig, rimelig, handler umiddelbart. På en dag eller to, kan du takle de fleste akne. De brister eller tørker, og på to dager blir det bare flekker igjen fra placeringspimples. Et mirakel er ikke ellers! Men til levometsitin brakte bare nytte, må du nærme saken med omhu. Jeg kjøper bare en 1 prosent løsning, på apotek 3% er mer vanlig, det kan ikke tas, du kan tjene en brenning. Du kan ikke smøre huden deres - den tørker slik at øynene på pannen klatrer.
Min metode: En bomullspinne dyppet i en løsning, påført på en kvise og holdt i minst ti sekunder. Du kan peke ned. Du kan ikke hælde for mye løsning på en kvise, men du bør ikke rense staven for fort. Trenger en gylden gjennomsnittlig. Hvis levomtsitin kommer på ren hud, må du umiddelbart tørke stedet med en vattpinne. Jeg har aldri brukt den i mer enn to dager på rad, selv om akne ikke er helt forsvunnet. Jeg gir minst en dag med frist, fordi det er et antibiotika og kan bli vanedannende, og så vil ingenting hjelpe. Jeg har ingen alvorlige problemer med akne, jeg bruker levometsitin til et punkt, når en ensom abscess hopper ut - det virker feilfritt.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Levomitsetin for akne og akne

Utslett på huden i form av akne forverrer livskvaliteten og senker personens selvtillit. Kvinnelige representanter tolererer smertefullt rødme og problematiske fenomen i ansiktet. På hvilken som helst alder, av ulike grunner, vises rød akne. I noen tilfeller er det nødvendig å identifisere den sanne årsaken til forekomsten for effektivt å overvinne dem. I alle fall bør det tas visse tiltak. Hjelper maske, krem, salve med antiseptiske, antibakterielle egenskaper. Det er kjent at kloramfenikol for akne effektivt bidrar til regelmessig bruk.

Årsaker til akne

Krenkelser i kroppen bidrar til utseendet av utslett på ansiktet. I tillegg kan dårlig livsstil, utilstrekkelig hudpleie forårsake akne.

Ungdom og voksne møter hormonelle ubalanser. Av denne grunn møter gutter og jenter akne og akne for første gang. Hvis endringer i denne alderen er midlertidige, vil voksne, spesielt kvinner, lide utslett på ansiktets eller hodens hud på grunn av sykdommer som involverer hormonforstyrrelser. For å kvitte seg med symptomene, er det nødvendig å gjenopprette fra sykdommen. Av denne grunn, med utviklede former for akne, anbefaler dermatologer å gjennomgå en undersøkelse for å oppdage brudd på kroppens hormonelle bakgrunn.

Menneskelige vaner påvirker hudens helse. I utgangspunktet, folk som rutinemessig berører ansiktet og klemmer ut de fremstående støtene, står overfor utbrudd. Selv etter vasking av hendene forblir mikrober på dem. Ved å berøre ansiktet overfører personen personen til sebum. Deretter multipliserer bakterier og smitter huden.

Feil omsorg for problem hud forverrer signifikant situasjonen. Hvis du tørker fet hud med kosmetikk, kan du gjøre det forsvarsløst og svakt. Gjennom mikroskraper og en tørr overflate trenger mikrober lett inn i vevet, og fremkaller utseende av betennelse.

Hvis du nøye overvåker maten og spiselige matvarer, kan du glemme mange sykdommer, inkludert utslett. Det er bedre å spise alt naturlig, uten kjemiske tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Mat bør være rik på vitaminer, mineraler, essensielle sporstoffer. Hvis kroppen får tilstrekkelig mengde kostfiber og bifidobakterier, må det ikke oppstå problemer med fordøyelsessystemet og tarmkanalen. En sunn tarm er klar hud.

Hva slags stoff

Levomitsetin - et antibiotika. Den viktigste aktive ingrediensen er kloramfenikol. Den har antibakterielle egenskaper. Effektivt dreper bakterier som forårsaker utslett. Til dette stoffet dannes motstand i mikroorganismer sakte. Denne funksjonen tillater langsiktig og effektiv bruk av rette for akne, akne og akne. Legemidlet har følgende effekter:

 • ødelegger bakterier;
 • desinfiserer;
 • regenererer celler;
 • rengjøre;
 • tørker;
 • bleker.

Eiendommen behandler og tørker problemskinn. Betydelig reduserer mengden av akne, lindrer akne.

Frigi form og sammensetning

På apotek kan du finne tabletter av kloramfenikol, alkoholløsning, salve. Effektene av alle former for stoffet sammenfaller.

For å bli kvitt problemer på ansikt og kropps hud, kan du bruke alle tre varianter. Den mest populære alkoholløsningen fra akne, hudormer og svarte flekker.

Den består av kloramfenikol, etylalkohol, salisylsyre. I et apotek til en overkommelig pris solgt en prosent løsning. Sett den prikket. Verktøyet brukes i kompleks behandling av problemlidelser med hormonell svikt.

Å bli kvitt akne er egnet og stoffet salve. Det brukes til å behandle smittsomme brannsår, konjunktivitt, åpne sår, trykksår, koke og akne.

For å bli kvitt den siste av sitt tynne lag påføres problemområder. Under ingen omstendigheter kan du ikke gni verktøyet eller søke på hele ansiktet.

Tabletter foreskrives når du bruker sykdomsformer. Drikk en halv time før måltider tre ganger om dagen. Selvbehandling er strengt forbudt. Den spesifikke dosen og varigheten av behandlingen bestemmes av legen.

Kontra

Levomycetin, som alle andre medisiner, har egne kontraindikasjoner. Tabletter av legemidlet er forbudt når:

 • eksem, psoriasis;
 • soppsykdommer;
 • nyre- og leverfeil;
 • overfølsomhet;
 • intoleranse mot komponentene som utgjør legemidlet;
 • alder opptil 12 år;
 • graviditet;
 • amming.

Bruk er strengt forbudt dersom noen kontraindikasjon er til stede. I nærvær av intoleranse til komponentene i stoffet eller overfølsomhet av hudallergi oppstår utslag og ødemer.

Salve ikke tas hvis det er noen kontraindikasjon. Forbudt i nærvær av akutt porfyri. Hvis du bruker det, til tross for kontraindikasjoner, vil det være anemi, angioødem, trombocytopeni.

Blant årsakene til avvisningen av alkoholtinktur av kloramfenikol er det påvist strålebehandling. Alle personer som har gjennomgått denne prosedyren, er forbudt å bruke noen form for stoffet.

Fordeler og ulemper betyr

Legemidlet har både fordeler og ulemper. Positive egenskaper betraktes som en rimelig pris, høy effektivitet og relativt mindre tørking av huden.

Alle tinkturer på alkohol fra hudproblemer tørker huden betydelig. En slik effekt er uønsket, til tross for at alkohol fra bakterier hjelper, desinfiserer. For å utsette huden for mindre tørking, bruk stoffet punktmetoden.

Ulempene er den bitre smaken og bakteriens evne til å erverve immunitet.

Ulempen er en hel liste over kontraindikasjoner, sannsynligheten for bivirkninger som følge av feil bruk.

Hvis verktøyet etter en tid har sluttet å hjelpe, må du slutte å bruke i et par måneder.

Bruk som en del av kosmetikk

Levomycetin brukes i ren form og som en del av masker, snakkere og andre kosmetiske løsninger.

Effektive og nyttige masker laget av leire, med aloe og honning, med aspirin.

For å forberede en maske med leire, må du tørke ut tre tabletter av kloramfenikol i pulver, tilsett to spiseskjeer med grønn leire, samme mengde kalendeltinktur. Alle ingrediensene er godt blandet og påført et rent ansikt. La masken stå i 15 minutter. Vask av med varmt vann. Verktøyet tørker pimples, eliminerer betennelse, helbreder sår.

Et mildt middel for folk med sensitiv hud er en maske med aloe og honning. Det er nødvendig å pulver tre tabletter av kloramfenikol, bland en teskje honning og aloe juice. Alle komponenter blandes i ensartet konsistens og påføres ansiktets hud. Skyll med kaldt vann etter 15 minutter. Denne masken er mindre effektiv mot akne enn den forrige, men er egnet for sensitiv hud.

Følgende maske bekjemper akne og samtidig myker og nærer. For fremstilling blir tre tabletter av kloramfenikol og acetylsalisylsyre knust inn i pulveret. Konsistensen er fortynnet med en teskje flytende honning og sinkpasta i samme mengde. La på ansiktet i 15 minutter.

Legemidlet brukes i sammensetningen av løsningen, som behandles med problemområder og sår. Tilberedelse av talkere blander en spiseskje kloramfenikolalkohol med to skjeer med calendula-tinktur og pulver av to tabletter av acetylsalisylsyre. Oppløsningen rystes slik at komponentene blandes, og pulveret er oppløst.

Hvis det er et omfattende berørt hudområde, er det nødvendig å se lege, bestå test og undersøkes for å bestemme årsaken, og deretter fortsette til lokal behandling av problemhud. Ved bruk av kloramfenikol bør du nøye lese instruksjonene og studere kontraindikasjoner. Hvis det er noen bivirkninger, slutte å ta og konsultere en hudlege.

Hva gjør chloramphenicol akne: fordeler og ulemper

Betennelse i området med oljehårfolliklene i huden forårsaker mye fysisk lidelse. Hvis det oppstår akneutbrudd i ansiktet, blir det også levert kosmetisk ubehag. Vil kloramfenikol for akne hjelpe og hvilken doseringsform er bedre å bruke? Pluss til dette middelet: Når det brukes topisk, påvirker det den umiddelbare årsaken til betennelse i huden (bakterier).

Veie fordeler og ulemper med å bruke kloramfenikol til behandling av akne

Antibiotikum kloramfenikol, kjent under varenavnene "Levomycetin" og "Sintomycin", pleide å bli mye brukt i medisin og veterinærmedisin. Nå blir de betraktet foreldet på grunn av utseendet av mikrober som er motstandsdyktig overfor dem. Selv om det fortsatt er populære piller chloramphenicol fra akne, eponymisk alkohol, salve. De frigjør også dette legemidlet i kapsler, produserer syntomycinemulsjon til ekstern bruk.

Levomitsetin har en bakteriostatisk effekt, som forstyrrer stoffskiftet i mikrobercellene som er følsomme for det. Kloramfenikol er aktiv mot et stort antall mikroorganismer. Påvirker bakterier som er resistente mot tetracykliner, penicillin og sulfanilamidmedikamenter.

Hvordan søke kloramfenikol for akne?

Utseendet til akne anses å være et svært vanlig problem. For å takle bruddet kan du bruke kloramfenikol. Dette effektive verktøyet bidrar til å eliminere akne og forbedre ditt utseende betydelig.

For å oppnå optimale resultater bør dette legemidlet kun brukes som anvist av legen din. Dette vil bidra til å redusere risikoen for bivirkninger.

Kort om årsakene til utseendet

For å takle akne må du bestemme årsakene til utseendet deres:

 • hormonell ubalanse;
 • usunt kosthold;
 • forsømmelse av hygiene;
 • feil hudpleie
 • genetisk predisposisjon.

beskrivelse

Levomycetin er et ganske sterkt antibiotikum som bidrar til å takle bakterielle mikroorganismer.

Gjennom bruk av denne medisinen kan du få følgende resultater:

 • desinfiserer huden;
 • oppnå en tørking effekt;
 • rengjør dermis;
 • takle bakterier;
 • få en bleking effekt.
Hovedkomponenten av stoffet er kloramfenikol, som er et bredspektret antibiotika. Dette stoffet fører til forstyrrelse av proteinsyntesen av patogene mikroorganismer.

Hvordan virker levomycetin for akne

Levomitsetin fra akne kan brukes i form av salve og alkoholtinktur. Også perfekt egnet og tablettform.

Medisinen bidrar til å oppnå slike effekter:

 1. Desinfiser huden. Dette bidrar til å takle bakteriene som forårsaker akne.
 2. Eliminere betennelse og forhindre spredning av infeksjon på sunne områder av dermis. Verktøyet bidrar til ødeleggelsen av bakterier og andre mikroorganismer.
 3. Tørr purulent akne og oppnå en helbredende effekt.
 4. Gjør hudfargen mer jevn. Verktøyet har blekningsegenskaper.
 5. For å oppnå effekten av lett peeling. Med hjelp av stoffet er det mulig å eliminere døde hudceller og stimulere regenereringsprosessene.

Legemidlet påføres eksternt, og derfor er det helt trygt. Den utvilsomt fordel med verktøyet er rimelig pris.

Levomycetin kan brukes av gravide kvinner. Det er også egnet for ungdom som lider av hormonal justering.

Sammensetning og utgivelsesform

Et legemiddel som kan brukes til å behandle akne er tilgjengelig i disse legemiddelformene:

Hovedkomponenten i hver av disse legemiddelfrigivelsesformene er kloramfenikol.

Hvordan søke

Metoden for bruk av stoffet avhenger av form for frigjøring av midler. For å oppnå de ønskede resultatene, bør du konsultere legen din før du starter behandling.

tabletter

For å takle akne, er det nok å male antibiotika tabletter til en tilstand av pulver og blande med vann. Som et resultat bør konsistensen av en slurry oppnås.

Dette verktøyet anbefales å påføres prikket med en bomullspinne for dette formålet.

Hvordan bruke salicylisk salve for akne? Les mer her.

Alkoholløsning

Det er mest hensiktsmessig å kjøpe en klargjort løsning av kloramfenikol og bruk den til å tørke ansiktet. Dette vil bidra til å få en rask effekt.

I tillegg til den antibakterielle komponenten inneholder stoffet etylalkohol og salisylsyre. Disse ingrediensene selv klare seg med hudutslett.

Personen anbefales å tørke infusjon 2 ganger om dagen - morgen og kveld. Det anbefales å gjøre 2 uker. Etter tørking blir huden smurt med en lett fuktighetskrem. Når ansiktet er slettet, må prosedyren avsluttes.

For å takle en alvorlig hudlesjon, legg til et par knuste trihopoltabletter til alkoholinfusjonen. Det resulterende verktøyet behandles med områder med rikelig utslett.

I løpet av behandlingsperioden må påføres fuktighetskrem. Dette skyldes det faktum at alkohol heller tørker dermis.

Prater

Dette verktøyet er utarbeidet på grunnlag av en alkoholoppløsning av kloramfenikol. Med det kan du takle akne og akne. For å gjøre dette, tørk de berørte områdene av dermis.

For å forberede dette verktøyet må du ta inn like mange slike komponenter:

 • alkoholoppløsning av kloramfenikol;
 • salicylalkohol;
 • tinktur av calendula;
 • borsalkohol.

Alle komponenter skal plasseres i en glassburk og rist godt. Det resulterende verktøyet er spot-on brukt på akne, ved hjelp av en bomullspinne for dette formålet. Sammensetningen anbefales å brukes hver dag. Behandlingsforløpet skal vare 7-10 dager.

For å forberede en effektiv talker kan du ta 10 streptotsid-tabletter og 4 tabletter av kloramfenikol. Disse komponentene skal knuses, plasseres i en glassbeholder, tilsett 30 ml salisylalkohol og 80 ml kamferalkohol og rist godt.

ansiktsmaske

Hvis alkoholoppløsningen av kloramfenikol ikke er egnet på grunn av den uttalt tørkeeffekt, er det mulig å fremstille terapeutiske masker på grunnlag av medikamenttabletter.

Den mest effektive måten inkluderer følgende:

 1. Ta 3 tabletter av kloramfenikol, bland med 2 skjeer med kalenduladekok og samme mengde kosmetisk leire. Den resulterende sammensetningen renser huden perfekt og eliminerer den inflammatoriske prosessen.
 2. Ta 3 tabletter av kloramfenikol og aspirin, tilsett 1 liten skje med sinkpasta og samme mengde flytende honning. Den resulterende sammensetning eliminerer akne, myker og nærer huden.
 3. Ta 3 tabletter av kloramfenikol, 1 liten skje med honning og samme mengde aloe juice. Dette verktøyet fjerner effektivt acne og er perfekt for eiere av sensitiv hud.

Video: Folkeslag for utslett

Hjelper det

Verktøyet har en kraftig antibakteriell effekt, fordi den perfekt hjelper med utseendet på slike huddefekter:

 • infiserte betennelser;
 • carbuncles og koke;
 • purulent akne;
 • svarte flekker og akne.

Fordeler og ulemper

Levomitsetin inngår ganske ofte i sammensetningen av dyre stoffer for akne. Legemidlet kan imidlertid være tilstede i disse legemidlene i lav konsentrasjon, hvilket påvirker deres effektivitet negativt.

Gjennom systematisk bruk kan du takle akne og forhindre dannelse av nye utslett.

Kloramfenikol har imidlertid visse ulemper. Den viktigste ulempen er at det tørker huden. For å takle dette problemet, anbefales det å bruke legemidlet prikket til sone for lokalisering av lesjoner.

Bivirkninger

Kloramfenikol utfordrer ofte allergi symptomer. Derfor, før du først bruker, bør du definitivt gjøre en test for portabiliteten av midlene.

For å gjøre dette, bruk sammensetningen på albuen bøye. Hvis det ikke er noen negative symptomer etter 10 minutter, kan legemidlet brukes.

De uønskede bivirkningene av legemidlet inkluderer følgende:

 • følelse av kløe og brenning;
 • puffiness og rødhet;
 • utslett og peeling;
 • tørr hud

Forsiktighetsregler

Før du bruker medisinen, er det verdt å få en konsultasjon fra en hudlege. Spesialisten må utføre en undersøkelse av huden og sørge for at stoffet er ufarlig.

Det bør holdes oppmerksom på at kloramfenikol er forbudt å søke i slike situasjoner:

 • hudsykdommer - eksem, psoriasis;
 • amming;
 • graviditet;
 • leversykdom;
 • kikhoste
 • lungebetennelse;
 • endokrine lidelser.

analoger

Analogen av medikamentet kan være borsyre i form av en alkoholoppløsning. Med dette verktøyet kan du rengjøre og desinfisere huden. Også stoffet fjerner effektivt sebum og håndterer betennelser. Legemidlet utfordrer ikke avhengighet.

For å oppnå gode resultater må verktøyet brukes systematisk to ganger om dagen. Dette må gjøres punktvis. Det er viktig å merke seg at agensen har en toksisk effekt og provoserer uttalte bivirkninger.

En annen analog av substansen er streptocid. Dette antimikrobielle middel har merkbare bakteriostatiske egenskaper. Det bidrar til å takle den aktuelle betennelsen og forhindre utseendet på ny akne.

"Levomitsetin" fra akne

Akne forårsaker mange problemer, spesielt hvis det skjer i ansiktet. For å kurere masseutbrudd, er det nødvendig med en dermatologs hjelp. Men for å bli kvitt single acne vil det hjelpe "Levomitsetin."

Prinsippet om "Levomitsetina"

Flere utslett indikerer endringer i kroppen:

 • Hormonale endringer i ungdomsårene;
 • Sykdommer i fordøyelsessystemet og endokrine systemer;
 • Metabolske endringer;
 • Stress, overarbeid;

Blant årsakene til utslett er det ofte funnet og allergier - stoff, mat eller på stoffet der klærne er laget. Behandling i slike tilfeller er bedre å betro dermatologen. Det vil bidra til å identifisere årsaken til problemet og foreskrive tilstrekkelig behandling.

Hvis akne er et enkelt og uregelmessig fenomen for deg, er følgende faktorer mest sannsynlig årsaken til deres utseende:

 • Bruk av dårlig kvalitet kosmetikk;
 • Uregelmessig ansikts hudpleie;
 • Vanen med å røre huden din med skitne hender.

I dette tilfellet vil "Levomitsetin" gi riktig hjelp og bidra til å håndtere problemet raskt og effektivt.
Legemidlet er et bredspektret antibiotika. Det motstår cocci infeksjoner, spirochaetes, og stammer av bakterier resistente mot "Penicillin."

Når det gjelder effektiviteten av stoffet, er det mange positive vurderinger av antibiotikabrukets effekt på huden - meninger fra pasienter, kommentarer om Internett-ressurser, etc. Et annet viktig faktum er at "Levomycetin" fortsatt er foreskrevet av leger som et middel mot akne. Til analogene av stoffet inkluderer også "kloramfenikol", "Sintomitsin" og "Levomitsetin Actitab" for akne.

Søknadsmetoder

Fra "Levomitsetina" kan du lage lotioner, masker, snakkere for akne. I tillegg inkluderer det ofte sammensetningen av medisinske salver og kremer for problemhud. Vi foreslår at du gjør deg kjent med de mest effektive måtene for å søke aknebehandling.

Punkt påføring av alkohol løsning "Levomitsetina"

Alkoholløsning "Levomitsetina" har tradisjonelt brukt til å behandle sår akne og akne. Prioritert, det kan være i hvilket som helst apotek 2,5% løsning prikket påført på det berørte området. Den største fordelen ved bruk er tilgjengeligheten og effektiviteten i bekjempelse av utslett, sammenlignet med dyre rusmidler.

Alkoholtinktur har en anti-inflammatorisk effekt på huden og eliminerer utslett på ansikt og kropp. Å være et effektivt middel for akne, "Levomitsetin" er destruktiv for skadelige bakterier og hemmer veksten av streptokokker.

For å eliminere utslett, kan du også legge til 2 tabletter Trihopol til alkoholoppløsningen av "Levomycetin". Etter at blandingen er oppløst, må du bruke legemidlet på den berørte huden. Bruk av stoffet krever forsiktighet, så du bør unngå å falle i sunne områder av kroppen.

Advarsel: Start behandling med akneoppløsning, bør du konsultere legen din og eliminere allergier mot ingrediensene i sammensetningen!

Den tradisjonelle måten å bruke "Levomitsetina" fra akne har fått oppmuntrende vurderinger blant pasienter, men mulighetene for å bruke stoffet er ikke begrenset.

Chatters basert på "Levomitsetina"

Bruken av snakkere har en gunstig effekt på huden og renser det angitte området av akne, som oppsto under den negative påvirkning av bakterier og støv.

Advarsel: bruk av talkers tørker huden, så dette verktøyet er ikke egnet for personer med overfølsomhet og pasienter utsatt for allergi.

 1. alkohol 90% (50 g);
 2. "Levomitsetin" (5 g);
 3. 40 ml borsyre;
 4. 5 gram salisylsyre.

Alle ingrediensene blandes i en glassbeholder og dekker løsningen med et lokk. Rist chatteren før bruk.

 1. "Levomitsetin" (10 tabletter);
 2. "Metronidazol" (10 tabletter);
 3. borsyre (10 ml);
 4. salicylalkohol (40 ml).

Tabletter skal knuses til pulver. Den resulterende blandingen for å tørke huden på steder der det er akne.

Etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem.

Lotioner med "Levomitsetinom"

 • Oppskrift nummer 1

Tre tabletter "Aspirin" og "kloramfenikol" knuses i pulver og tilsettes en blanding av borsyre i blandingen. Smør sammensetningen av akne, unngå kontakt med sunn hud, ellers vil det bli en brenning!

Tre granuler med pulver "Metronidazol" og "Levomitsetina" blandet med alkoholtinktur av kalendula. Påfør produktet til de berørte områdene i ansikt og kropp.

Levomitsetinovy, salisylsyre og borsalkohol er blandet med farmasøytisk tinktur av kalendula i like store deler. Den resulterende løsningen behandles bare akne-påvirket hud.

Ansiktsmasker

 • Oppskrift nummer 1

En tablett av "Levomitsetina" må knuses i pulver og blandes med honning og aloe vera-basert hudgel. I tillegg til den terapeutiske effekten mot akne, har denne masken en tonisk og fuktighetsgivende effekt på huden, noe som reduserer dens aldring. Egnet for eiere av sensitiv hud.

3 tabletter av legemidlet knuses i pulver og kombinerer det med 2 skjeer kosmetisk leire og 2 skjeer med calendula decoction. Denne blandingen vil lindre betennelse fra eksisterende kviser.

Kontra

Før du bruker hjemmemedisiner, bør du konsultere en hudlege: han skal utføre en kroppsundersøkelse og sørge for at stoffet er trygt. I tillegg er "Levomitsetin" kontraindisert i tilfelle av:

 • hudsykdommer (psoriasis, sopp, eksem, etc.);
 • graviditet og amming
 • leverproblemer;
 • luftveissykdommer;
 • endokrine sykdommer.

Bivirkninger av stoffet inkluderer også kvalme, oppkast, diaré, hudirritasjon og munnslimhinner. Forstyrrelser av bloddannelse bør tilskrives mulige bivirkninger av kroppen: utseendet av anemi, agranulocyt leukopeni og andre sykdommer.

Forstyrrelser er også mulige i nervesystemet: forvirring, hørselshemmelse, sløret syn, migrene, depresjon og angioødem.

Levomitsetin fra akne: En oversikt over hvordan du bruker

Moderne farmakologi tilbyr mange måter å kvitte seg med akne: fra kremer med medisinske urter til dyre elite kremer. Levomitsetin er bare de midler som vil bidra til å løse problemet med usunn hud og slår ikke på lommen.

Narkotikabeskrivelse

Kloramfenikol (handelsnavn Levomycetin) er et bredspektret antibiotika. Det er en fargeløs krystaller, oppløselig i etanol og dårlig i vann.

Levomycetin er mye brukt i medisin og veterinærmedisin.

Virkningsmekanismen på patogen mikroflora er et brudd på proteinsyntese. Legemidlet påvirker effektivt følgende typer bakterier:

 • gram-positive
 • gram
 • forårsakende midler av purulente infeksjoner
 • forårsakende midler av meningokokkinfeksjoner
 • Brucella
 • klamydia
 • spirocheter osv.

Som et antimikrobielt legemiddel er Levomitsetin inkludert i listen over viktige medisiner i Russland.

Frigivelse av kloramfenikol: tabletter og pulver til injeksjonsvæske, kapsler og øyedråper. Også dette antibiotika er en del av mange salver.

Levomycetin kan effektivt undertrykke inflammatoriske smittsomme prosesser på huden. Dette fører til sin utbredt bruk i behandlingen av lyse og mellomstore former for utslett (akne og akne). Ved alvorlig hudbetennelse kan kloramfenikol og legemidler basert på det være ineffektivt og kan kreve orale antibiotika. Behandlingen med kloramfenikol og doseringen skal avtales med hudlege. Du kan ikke bruke dette stoffet for å forhindre utseendet av akne og akne.

Nyttige egenskaper Levomitsetina: Akne ned!

Akne (akne, akne, akne) oppstår på huden på grunn av betennelse i sebaceous kjertel eller hårsekk.

Med utseendet av punktfoci av betennelse på huden kan det ikke gjøres uten bruk av antibakterielle midler. Sikkerere lokal administrasjon av Levomycetin: bruk av Levomitsetinovogo alkohol, talkers og salver, som inkluderer Levomycetin (for eksempel Levomekol, Levosin, Liniment Synthomycin).

Legemidler med Levomitsetinom: Eksempler på bildet

Levomitsetin i sin rene form er mye brukt i dermatologi, gir stoffet en spesielt god effekt i behandlingen av single acne. På grunn av den bakteriedrepende effekten, reduserer bruken av stoffet huden, reduserer betennelse og rødhet. I tillegg reduseres irritasjon og betennelse, sårheling oppstår. Levomitsetinovy ​​alkohol har en tørkeeffekt, derfor er bruken av dette stoffet spesielt gunstig for pasienter med hud utsatt for fett.

Søknadsmetoder

Avhengig av type utslett på huden (akne, akne), er den optimale metoden for behandling med Levomycetinum valgt. I alle foreslåtte oppskrifter er dosen av kloramfenikoltabletter 250 mg. Før du påfører behandlinger, rengjør huden grundig med en egnet kosmetikk (såpe, tonic, lotion, micellar vann, etc.).

Behandling av ansiktshud med kloramfenikol i form av tabletter

Denne masken anbefales for store områder med betennelsesprosesser. Når du klargjør det, bruk ikke alkoholoppløsning av kloramfenikol, men bare tabletter, for ikke å overdrive huden. For å redusere tørkeffekten i masken, legg til aloe juice, avkok av kamille, lime blomst eller salvie. Hvis huden er veldig fet, anbefales det å legge til kosmetisk leire i masken.

 • Levomycetin 2 tabletter
 • Kamille blomster 3-4 ss. l.
 • To briller med vann
 1. Tabletter knust i pulver
 2. Kamilleblomster helle to kopper vann og koke i 10 minutter, belastning, kjølig buljong
 3. Tilsett riktig mengde kamilleavkok til kokt pulver for å oppnå en slurry (2-3 ss)

Masken kan påføres hele ansiktet eller brukes lokalt, og forårsaker bare akne og betennelse. Etter 15 minutter må du vaske de resterende avkok av kamille grundig. Denne prosedyren kan utføres 3-4 ganger i uken.

Behandling av kloramfenikolalkohol

Løsningen på alkohol er mest praktisk i lokal bruk, i stedet for tabletter. Apotek selger ferdig produkt med en konsentrasjon på 1, 3 og 5%. For behandling av akne anbefales å velge en 1 prosent løsning.

Levomitsetinovy ​​alkohol er å foretrekke å søke lokalt på en av følgende måter:

 • Påfør løsningen med en bomullspinne, etter å ha behandlet punkterte områder av hudskader
 • Bruk av bomullsputer: Skivefukte områder med betennelse fuktet med en løsning

Påfør løsningen bør være hver 12. time til forsvunnelse av akne. For å øke effekten av behandlingen, kan 2-4 dråper essensiell olje legges til preparatet (te, gran, oransje og sitronoljer er spesielt nyttige for huden).

Du kan behandle Levomycetinum-alkohol i 7-10 dager. Holdbarheten til alkoholoppløsningen er ett år.

Kalkuner basert på Levomitsetina

Å lage en talker hjemme er ganske enkel. Alle nødvendige komponenter er tilgjengelig til en pris og selges i hvert apotek. Vanligvis i hver talker er det tre komponenter: et antibiotika, et antiseptisk og et løsningsmiddel. Alle ingrediensene blandes og rystes i visse mengder, og det oppnås et preparat for ekstern bruk. Etter behandlingsprosedyrer, fukt og myk huden med en krem, for eksempel for barn.

Med borsyre og salisylsyrer

Denne medisinen behandler effektivt akne av en hvilken som helst grad, så vel som akne og økt sebumsekresjon i ansiktet. Alt dette skyldes vår medisin, samt tilstedeværelsen av borsyre, som er en god antiseptisk og salicylsyre, som bidrar til å bekjempe svarte flekker i ansiktet.

 • Levomitsetinovy ​​alkohol (fem prosent løsning) 50 ml
 • Borsyre 50 g
 • Salisylsyre 5 g
 1. Legg ingrediensene i en beholder
 2. Bland godt til glatt.

For å lagre taleren, hell den i et glassflaske og la det stå på et kjølig sted. Før hver bruk, rist blandingen og bruk deretter på problemområder i huden, skyll ikke. Behandlingsprosedyren utføres daglig til betennelse elimineres.

Med Aspirin og Calendula Tinktur

Aspirin, som er en del av talkeren, har en anti-inflammatorisk effekt og virker på huden som overfladisk peeling, og renser porene. Ved å legge kalendeltinktur til massen, bidrar til å regenerere huden, bli kvitt arr og stagnerende flekker.

 • Calendula tincture 40 ml
 • Aspirin 4 tabletter
 • Levomycetin 4 tabletter
 1. Aspirin og Levomitsetina tabletter knust til pulver
 2. Legg calendula tinktur til pulveret, bland godt.

Talker krever lagring på et mørkt sted. Før hver bruk, rist stoffet grundig og bruk lokalt til inflammet hud til utslett forsvinner. Det er nødvendig å bruke taleren daglig før du legger deg til sengs.

Med metronidazol

Metronidazol er et antimikrobielt og antiprotozoalt legemiddel, dets tiltak er rettet mot å rense huden. Før du bruker Metronidazol, bør du konsultere legen din.

 • Metronidazol 3 tabletter
 • Levomycetin 3 tabletter
 • Calendula tinktur 50 ml
 1. Grind tabletter metronidazol og kloramfenikol i pulver
 2. Bland alle ingrediensene i en egnet beholder.

Talker lov til å bruke ikke mer enn en uke. Påfør stoffet må være daglig ved sengetid. Preparert stoff bør lagres på et mørkt sted.

Snakk med paracetamol: video

Kontraindikasjoner og mulig skade

Ved bruk av Levomitsetina har det fordeler og ulemper. Før behandling skal være kjent med instruksjonene til stoffet.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og mulig skade fra ekstern bruk er vist i tabellen.

 • Overfølsomhet overfor stoffet
 • Eksem og psoriasis
 • Avbrytelser (patologi av blodceller)
 • Tilstedeværelsen av sopphudsykdommer
 • graviditet
 • ammer
 • Nedsatt nyre- og leverfunksjon
 • Alder under 3 år
 • I enkelte tilfeller brenner og kløe
 • Når individuell følsomhet for kloramfenikol kan utvikle allergiske hudreaksjoner (urticaria, peeling, utslett osv.)
 • Med feil bruk av stoffet kan det være en sterk tørking av huden, rødhet, irritasjon og flaking.
 • Allergiske reaksjoner
 • Ved langvarig bruk øker resistansen av bakterier til kloramfenikol

Anmeldelser om behandling av hudutslett Levomitsetinom

Og i en alder av 27 år skjedde det en forferdelig ting med huden min: Hodene på haken og kinnene hadde nådd. Skumle, tette, noen opp til 1 cm i diameter. De klatret en etter en, danner smertefulle, røde, humpete overflater. Visningen, for det meste, er forferdelig. Det var synd å gå på jobb, og ansiktet mitt var veldig sårt. Av åpenbare grunner er det ingen bilder av den perioden igjen, men på internett, på forespørsel om "akne knuter", vil det være mange bilder. Vel da. I det øyeblikket så kjæresten min, en ambulanseparedicus, meg. Jeg så og rådet til å tørke ansiktet med 3% kloramfenikolalkohol. Hun ble rådet til rett tid av hennes kollega, som hadde rattet i nødstilfelle hele sitt liv. Jeg bøyer meg lavt og Gud velsigne deg. Jeg kjøpte dette verktøyet og begynte å tørke ansiktet bare med dem, nesten hver tredje time. Om natten smeltet erytromycinsalven på de berørte områdene. Resultatet var gal: de nye hypodermene stoppet med å krype med en gang. De som var, stoppet å skade etter tre dager. En uke senere ble all den grimhet som stødte opp min fysiognomi, blåst bort og etterlatt bare røde flekker. Over tid forsvant de.

Nutakata

http://irecommend.ru/content/esli-b-znala-ya-ranshe

Perfekt hjelper fra akne. Virkelig effektiv betyr for en latterlig mengde. Jenter, dette er den beste aknebehandlingen. Faktisk er alt tritt og enkelt: En løsning av kloramfenikol med alkohol er et antiseptisk middel, bidrar til å drepe mikrober (staphylacoca) som fremkaller betennelse i porene.

Nima666

http://irecommend.ru/content/rastvor-levomitsetina-pomogaet-ot-pryshchei

Levomitsetinovy ​​alkohol er veldig effektiv, noen ganger tørker en pimple over natten, slik at du ikke engang trenger å maskere noe om morgenen.

Antuanna

http://irecommend.ru/content/eto-nadezhnoe-sredstvo-ot-pryshchikov-mne-znakomo-so-shkolnykh-letnyuans-primeneniya-etogo-s

Jeg har på en eller annen måte med en stor erfaring kosmetolog rådført en slik maske for akne - 2 tabletter av kloramfenikol (antibakteriell effekt), 2 aspirintabletter (lindrer rødhet) knust og fortynnet med kalendeltinktur. Hvis huden er veldig fet, så bruk på hele ansiktet, hvis normalt og tørt, gjelder kun på problemområder i 15-20 minutter. Veldig bra verktøy!

Ukjent forfatter

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4525609/1/#m50057896

smurt med talere fra venstrehånden. hjalp mens du smørte, da begynte allergi på ham - kontakt dermatitt, hele ansiktet ble flekket

Katia

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4525609/1/#m50014361

Som med behandling av noen sykdom, anbefales det å bli kvitt akne med dette legemidlet, først å diskutere med legen din. Hvis huden er problematisk, utsatt for fett eller blandet type, vil Levomitsetin og narkotika basert på det bidra til å kvitte seg med utslett. Hvis behandlingen ikke hjalp dem, er det mest sannsynlig at årsaken til forekomsten av akne er mer seriøs, bestå av en undersøkelse av spesialister (kosmetolog, endokrinolog og gastroenterolog).

Måter å bruke kloramfenikol mot akne


Hudproblemer i dag finnes i forskjellige mennesker, uavhengig av alder, kjønn og opprinnelse. Du kan bekjempe denne vanskelige feilen på forskjellige måter, hvorav den ene er kloramfenikol fra akne.

Årsaker til akne

Før du behandler et problem, må du finne ut hva slags opprinnelse det har. Årsakene til utseendet på akne er mange.

 1. Den vanligste årsaken er en ubalanse av hormoner i kroppen. Ofte finnes en slik grunn hos voksne, særlig hos kvinner. I dag peker eksperter ofte på at hormonell ubalanse blir mer og mer fremmet av overdreven bruk av melk og melkeholdige matvarer.
 2. Feil ernæring. Den nest vanligste årsaken til akne hos mennesker. I økende grad glemmer folk at mat ikke bare skal tilfredsstille sult, men også mette kroppen med essensielle næringsstoffer. Og som et resultat, overtar de fete, salte og melprodukter, og huden vår reagerer med ubehagelige problemer.
 3. Vanen med å berøre ansiktet med hendene dine. Det spiller ingen rolle om de er skitne eller rene, fordi det faktum at de er rene, virker bare utadvendt for deg, men i virkeligheten er det et utmerket sted for liv og utvikling av bakterier.
 4. Feil hudpleie. Mange tror at hvis huden er problematisk, så er det nødvendig å tørke det og bli kvitt fett. Dette er imidlertid en vrangforestilling, og huden bør også fuktes, for eksempel med produkter som inneholder hyaluronsyre. Ikke glem at rynker vises tidligere på tørket hud, og det blir mer sårbart.

Hvis du har nok oljeaktig hud, kan du trygt bruke en alkoholoppløsning av kloramfenikol. Men hvis du har tørr hud, vær forsiktig: du kan tørke ut huden din. I dette tilfellet anbefales det å bruke kloramfenikoltabletter, som må slipes.

Fordelene med å bruke levometsitina:

 • Levometsitin tørker ut mindre hud enn andre antibiotika som brukes til å bekjempe akne;
 • Hvis levometsitin brukes sammen med andre tiltak for å bekjempe, vil resultatet ikke være lenge i kommer;
 • Prisen på denne medisinen vil tilfredsstille, fordi i sammenligning med andre anti-akne legemidler er det et billig middel.

Måter å bruke kloramfenikol for akne

 1. Prikk søknad. Den enkleste metoden for bruk av kloramfenikol er å fastslå anvendelsen. Det er nødvendig å bruke en bomullspinne eller -plate, dypp inn i løsningen og bruk på akne. Levomycetin kan ikke påføres hele ansiktet for å unngå overdreven tørrhet.
 2. Bruk lotion, som inkluderer kloramfenikol. Vi snakker om en spesielt tilberedt blanding, en av komponentene der det er kloramfenikol, og ikke om kjøpt tonic. Her er oppskriften på denne lotionen:

Talker, som kan tilberedes på apotek, og du kan selv gjøre det. Sammensetningen inkluderer salisylsyre og borsyre, etylalkohol og, selvfølgelig, kloramfenikol, for å bruke alle i like store mengder. Behandlingstiden er i gjennomsnitt fra en uke til 10 dager, etter at denne tiden har vist synlige resultater.

Ansiktsmasker som inneholder kloramfenikol for akne. Masker er et utmerket alternativ for tørr hudtype, da de er en mild måte å behandle. Du kan velge hvilken som helst oppskrift på en slik maske, hvis hovedkomponent må knuses tabletter av kloramfenikol:

Et par spiseskjeer av noen kosmetisk leire (blå, svart), 3 ss calendula decoction og 4 tabletter av kloramfenikol. Denne masken vil eliminere betennelse og fjerne hud urenheter.

2 tabletter av kloramfenikol, 3 tabletter aspirin, en skje med sinkpasta og en skje med honning. Sink og aspirin i kombinasjon med kloramfenikol vil gjøre masken enda mer effektiv, og honning vil gjøre huden myk som et barns.

Kontra

 • Psoriasis, eksem og sopp er kontraindikasjoner for bruk av kloramfenikol fra akne.
 • I tillegg, hvis pasienten er under 12 år, er det også bedre å nekte denne medisinen.
 • Levomycetin er kontraindisert hos gravide kvinner.

Et slikt middel som kloramfenikol har en antibakteriell effekt fordi den inneholder kloramfenikol, som er hovedstoffet. Siden kloramfenikol inneholder et sterkt antibiotikum, kan det forårsake alvorlige allergier. Forsøk derfor på et lite hudområde før det påføres: hvis det ikke har oppstått rødhet eller andre feil i løpet av en halv time, kan du trygt bruke medisinen.

Ifølge vurderinger av personer som brukte kloramfenikol for akne, kan du trekke noen hyggelige konklusjoner. For det første er det et billig verktøy som gjør det tilgjengelig for ulike segmenter av befolkningen. For det andre gir det umiddelbare resultater: På bare et par uker med vanlig bruk, vil du ikke gjenkjenne huden din.

Spørsmålet om bruk av kloramfenikol som medisin er avhengig av smaken. Vi fortalte deg om alle fordelene ved dette verktøyet, og velger deg. Og ikke glem at i tilfelle av et problem, først og fremst, besøk en hudlege, og ikke selvmedisinere.

Flere Artikler Om Typer Acne