Nesten alle har kommet over problemet med akne i ansiktet, spesielt i ungdomsårene. Disse betent flekkene gir ikke glede i det hele tatt.

Mange i denne situasjonen begynner å kjempe med improviserte midler, noen går til avtalen med en hudlege. Men ingen tror kanskje at problemet med utseendet av akne sitter inne i kroppen.

Det finnes en masse verktøy som effektivt kan bli kvitt problemer, en av dem er kloramfenikolalkohol. Hva er fordelene med å bruke det og er det noen kontraindikasjoner?

Eksponering for kloramfenikolalkohol

Salisylsyre er ofte foreskrevet for å bekjempe akne, men kloramfenikolalkohol, ifølge dermatologer, er mer effektiv i denne situasjonen.

Det har følgende effekter på huden:

 • Lindrer betennelse.
 • Fremmer helbredelse av skade.
 • Ødelegger bakterier.
 • Hjelper med å gjenopprette hudens integritet.
 • Utmerket desinfeksjonsmiddel.

Levomitsetinovy ​​alkohol tilhører gruppen av antibakterielle midler, og hemmelig hindrer dermed veksten av patogene mikroorganismer.

Det er i stand til å kjempe streptokokker, klamydia, så det er ofte brukt til å behandle:

 • Svarte prikker.
 • Subkutan akne.
 • Acne.

Instruksjoner for bruk er alltid festet til pakken, det må studeres riktig før bruk.

Instruksjoner for bruk av kloramfenikolalkohol

Før du begynner å bruke alkohol hjemme, er det tilrådelig å konsultere en lege og finne ut årsaken til akne.

Men det er hovedregler for bruk av alkohol som, hvis observert, vil bidra til å raskt takle problemet med flekker og utslett på huden:

 1. Før du bruker alkohol, bør huden ikke rengjøres med spesialprodukter.
 2. Gitt tørkeffekten av alkohol, er det nødvendig å bruke bare 1% løsning.
 3. En serviett eller bomullspute fuktet i sammensetningen, du må tørke av problemområdene i huden.
 4. Etter bruk er det nødvendig å vaske med vann ved romtemperatur og påfør en fuktighetskrem, da alkohol tørker huden ganske sterkt.
 5. Hvis hudutslett er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen, er det mer effektivt å bruke en spesiell blanding basert på alkohol - en mos. Det er ikke vanskelig å lage mat hjemme.
 6. Du bør ikke bruke alkohol regelmessig, det er nødvendig å bruke det bare til et punkt og til akne forsvinner.

Mens du bruker alkohol, er det viktig å huske at dette er et giftig og kreftfremkallende stoff, derfor er bruk bare tillatt etter å ha konsultert en lege.

Bare en bruk av kloramfenikolalkohol løser ikke problemet med akne og blemmer, derfor er det viktig å kombinere terapi med grundigere hudpleie og overholdelse av dietten:

 1. Å ekskludere fra dietten fett, mel retter.
 2. Reduser melkinntaket.
 3. For å redusere bruken av sukker, og det er bedre å eliminere det helt.
 4. For tilstanden til huden er stewed og kokte produkter mer fordelaktige.
 5. Drikk ca 2 liter vann hele dagen.

Oppskrifter mot akne med kloramfenikolalkohol

Dette middelet finnes i mange formuleringer for å kvitte seg med akne, akne og akne flekker:

 1. Taleren, som ble diskutert ovenfor, hjelper perfekt fra utslett av hormonell natur. For forberedelsen er det nødvendig: ta 2 tabletter Trihopol, knus dem og legg til flaske med alkohol, rist godt for å oppløse pulveret. Instruksjoner for bruk av et slikt verktøy sier at det skal ristes grundig hver gang før bruk. Påfør bedre prikket på hver kvise.
 2. Kombiner kloramfenikol, salisylsyre og borsalkohol i samme proporsjoner, legg til samme mengde kalendeltinktur. Sammensetningen hjelper perfekt til å kjempe med små abscesser og akne. Det er nødvendig å behandle punktvis.
 3. En annen talker for å bekjempe akne: Ta 10 tabletter av kloramfenikol og metronidazol, i en flaske borsyre og salisylsyre. Tabletter knuses til pulver og kombineres med løsninger. Før bruk blir sammensetningen rystet hver gang og hele ansiktet fuktes med en fuktig klut for natten uten å påvirke området rundt øynene. Dette middelet bidrar til å bekjempe mange akne i ansiktet.

For å bli kvitt flekker, akne, akne, er alle disse formuleringene ganske effektive, men under behandlingen er det bedre å besøke en hudlege, han vil definitivt gi anbefalinger på søknaden og ta hensyn til kontraindikasjoner.

Hvem er ikke vist bruk av kloramfenikolalkohol

Siden dette verktøyet er laget på grunnlag av et antibiotika, anbefales det ikke å bruke det tankeløst, og spesielt siden det er en rekke kontraindikasjoner som må vurderes før bruk:

 • I løpet av perioden med å bære en baby og amme, kan ikke alkohol brukes.
 • Barn under 12 år gamle legemiddel er forbudt.
 • I nærvær av psoriasis, eksem eller andre hudsykdommer, må du først konsultere legen din for ikke å provosere en komplikasjon av den underliggende patologien.
 • Fungal lesjoner av huden.
 • Du kan ikke bruke verktøyet i nærvær av patologier i lever og nyrer.
 • Systemiske blodproblemer er også kontraindisert.
 • Overfølsom hud vil heller ikke lide slik behandling.

Bruk av kontraindikasjoner anbefales ikke i nærvær av disse dataene, og det er derfor nødvendig å velge en annen behandling for akne og blemmer i ansiktet sammen med en hudlege.

Konsekvenser av behandling av kloramfenikolalkohol

Før du bruker verktøyet, bør du alltid studere instruksjoner for bruk. Det er viktig å forstå at dette er et legemiddel som ikke kan brukes når det lykkes.

Denne alkoholen er ofte foreskrevet av leger for mange hudproblemer, så det er tilrådelig å besøke en hudlege, og først da begynne å håndtere blemmer og akne. Det er svært viktig å sjekke om stoffet vil forårsake en allergisk reaksjon. For å gjøre dette kan du legge litt penger på albuen og bøye seg i omtrent en time, hvis det etter en tid ikke er rødhet, kløe, så kan den brukes.

Men det er viktig å huske noen regler:

 1. Siden alkohol har en sterk tørkingseffekt, anbefaler bruksanvisningen at du bare bruker den til et punkt og ikke forsømmer denne anbefalingen.
 2. Etter påføring er det nødvendig å påføre en nærende krem ​​på huden for å eliminere desquamation.
 3. Hvis det ved bruk av midler føltes brennende, tetthet i huden, må sammensetningen vaskes av.
 4. Ved utseendet av allergiske utslett på huden, sørg for å besøke en lege.
 5. Hvis du bruker verktøyet ofte og i store mengder, kan det være hevelse i vevet, alvorlig rødhet.

Med dette verktøyet kan du bli kvitt ikke bare akne, men også røde flekker, men hvis det ikke er noen merkbare forbedringer i løpet av uken, kan du ikke uten å konsultere en hudlege. Du bør ikke fortsette behandlingen, for ikke å forårsake enda mer skade på huden.

Eventuelle hudpatologier kan behandles hvis problemet identifiseres i tide og nærmet seg fra flere sider. Tilstanden til vår hud er alltid en refleksjon av kroppens indre tilstand, så årsakene bør alltid søkt dypere og ikke på overflaten. Den eneste måten å fullstendig kvitte seg med problemer med flekker og akne.

Hva gjør chloramphenicol akne: fordeler og ulemper

Betennelse i området med oljehårfolliklene i huden forårsaker mye fysisk lidelse. Hvis det oppstår akneutbrudd i ansiktet, blir det også levert kosmetisk ubehag. Vil kloramfenikol for akne hjelpe og hvilken doseringsform er bedre å bruke? Pluss til dette middelet: Når det brukes topisk, påvirker det den umiddelbare årsaken til betennelse i huden (bakterier).

Veie fordeler og ulemper med å bruke kloramfenikol til behandling av akne

Antibiotikum kloramfenikol, kjent under varenavnene "Levomycetin" og "Sintomycin", pleide å bli mye brukt i medisin og veterinærmedisin. Nå blir de betraktet foreldet på grunn av utseendet av mikrober som er motstandsdyktig overfor dem. Selv om det fortsatt er populære piller chloramphenicol fra akne, eponymisk alkohol, salve. De frigjør også dette legemidlet i kapsler, produserer syntomycinemulsjon til ekstern bruk.

Levomitsetin har en bakteriostatisk effekt, som forstyrrer stoffskiftet i mikrobercellene som er følsomme for det. Kloramfenikol er aktiv mot et stort antall mikroorganismer. Påvirker bakterier som er resistente mot tetracykliner, penicillin og sulfanilamidmedikamenter.

Funksjoner ved bruk av kloramfenikolalkohol fra akne

Akneutslett i ansiktet følger nesten alltid med betennelse forårsaket av aktivering av patogen mikrobiell flora.

Derfor brukes antibiotika, antiseptika og antifungale midler ofte til terapi.

Kloramfenikolalkohol brukes til akne, da det ødelegger nesten alle typer bakterier. Inflammasjonen minker, vevet smelter gradvis.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Men hjelper akne medisiner virkelig, hvilken form for stoffet å velge og hvordan du bruker det riktig?

La oss se nærmere på disse spørsmålene. Og også vil vi veie alt pluss og minuser av antibiotikabehandling.

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen av kloramfenikolalkohol er et bredspektret antibiotikumkloramfenikol.

Det er den sterkeste antiseptisk produsert i flasker på 25 eller 40 ml. På en krukke med mørkt glass indikerer hvor mange prosent av den aktive substansen den inneholder. Vanligvis er det 1, 3, 5% eller 0,25% løsning for ekstern applikasjon, som også inneholder etanol.

Instruksjoner for bruk av stoffet indikerer at stoffet er effektivt mot følgende typer mikrober:

Siden kloramfenikol er et antibakterielt middel, har det ingen effekt på virus og sopp. Og dens innflytelse på det enkleste er selektiv.

Utgivelsesskjema

Levomycetin er tilgjengelig i form av tabletter eller kapsler, alkoholoppløsning og salve.

Foto: alkohol løsning

Det kan også være en del av en kombinasjon av antimikrobielle midler. Hold medisinen på et sted utilgjengelig for barn, ikke lenger enn 1 år.

Etter utløpsdatoen er det forbudt å bruke det.

Fordeler og ulemper

Den største fordelen med kloramfenikolalkohol er den lave prisen.

Verktøyet er effektivt i følgende tilfeller:

 • med purulente infeksjoner;
 • for helbredelse av trykksår;
 • for desinfeksjon av kutt, riper og andre mindre hudskader (det kan bare behandles med en alkoholløsning på 0,25%);
 • for behandling av koker og purulent akne;
 • med økt svetting av bena (eliminerer ubehagelig lukt).

Ulempen er at alkoholoppløsningen ikke passer folk med tørr og sensitiv hud.

Selv etter å ha søkt på integritene som er utsatt for oiliness, kan det føre til tørrhet, noe som fører til flak eller irritasjon.

Video: "Hvordan bli kvitt akne og akne folkemidlene raskt"

Slik søker du kloramfenikolalkohol fra akne

Hvis akne har plaget i mer enn en måned eller et år, bør du definitivt finne ut årsakene til forekomsten.

Akne kan dukke opp, ikke bare på ansiktet, men også på kroppen.

Ofte er et stort antall utslett konsentrert i de områdene hvor det er mange hårsekk. På baksiden, på hodet, på bena og armene, i dekkede området og i andre områder.

Før du behandler akne lokalt, bør du besøke en dermatolog, gjennomgå en diagnose og gi de nødvendige testene.

Hvis det er mulig å identifisere interne patologier i kroppen, må du først eliminere dem.

Og bare da fortsett til lokal behandling av integrasjoner.

Hvilken kur mot akne og akne er bedre? Finn ut her.

Bruken av kloramfenikolalkohol er viktig å kombinere med kosthold, en sunn livsstil og omhyggelig hudpleie.

 • Det bør helt utelukkes fra kostholdet av søtt, hvetemel og kumelk.
 • Fett og stekt mat bør erstattes med magert og stuet eller kokt.
 • Det er nyttig å lage mat dampet eller i ovnen.
 • Vann trenger å drikke minst 2 liter per dag.

Dermed fjernet kroppen raskt av giftstoffer og urenheter.

Løsningen har en sterk tørkingseffekt, slik at det kan føre til en følelse av tetthet og tørrhet av integumentet.

Derfor anbefales det ikke å rengjøres med aggressive midler, kremer eller tonic med alkohol, salisylsyre før behandling. Etter bruk av kloramfenikol kan huden smøres med fuktighetskrem.

Med ufortynnet levomitsitinovogo-alkohol får du virkelig av med røde flekker.

Til dette formål fuktes en bomullspinne eller -plate med en løsning som brukes til å tørke problemområder.

Det er imidlertid verdt å huske at hvis det ikke er noen forbedringer i løpet av uken, ville det være mer riktig å gå til legenes avtale.

Oppskriften på chatterbox

Foto: verktøy for å lage snakkere mot akne

 • Hvis kviser er purulent, skal 8 tabletter Trihopol (Metronidazol) knust til et pulver, settes til flasken med kloramfenikolalkohol. Rist produktet kraftig før bruk. Og så pek på foci av betennelse med en bomullspinne.
 • I like store mengder blander kloramfenikol, borsyre, salisylalkohol, til samme farmasøytiske tinktur av kalendula. Det viser seg veldig kraftig medisin, som også er bedre å bruke separat på hver kvise, for ikke å provosere huden. Og jo mer, det bør ikke brukes til personer med sensitiv eller tørr hud.
 • Kombiner 10 ml borsyre og 40 ml salisylalkohol. Kross 10 tabletter med Metronidazol og Levomitsetina. Rør alt kraftig og påfør de berørte lesjonene i stedet, etter vask med varmt vann uten såpe.

Foto: Jod forlater brannskader når det påføres huden.

 • Noen foretrekker å behandle akne med jod slik at de modnes raskere. Men jod har ingen antibakteriell effekt, men anses bare som et antiseptisk middel fordi det inneholder alkohol. Det er uønsket å bruke det på ansiktet, da det er mulighet for sterk forbrenning av øm hud. Røde flekker og jevn arr fortsatt forbli på dette stedet.

Masker med piller

Mask vil hjelpe tone huden, tørr akne og lindre betennelse.

Foto: maske med kloramfenikol

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • 2 tabletter av kloramfenikol, pulverisert;
 • litt juice av aloe eller kamille avkok;
 • naturlig honning - 1 timers lodge.

Oppløs antibiotikumet i saften for å lage en tykk vann, tilsett honning, bland.

 • Masken påføres ikke på hele ansiktet, men bare på grunn av betennelse. Etter 15 minutter fjernes sammensetningen ved hjelp av en bomullspute. Til slutt skal dekslene skylles med kamilleavkok.
 • For å ødelegge bakteriene kan du lage en maske med 3 knuste tabletter av Levomycetin, 1 ss. losjer. blå kosmetisk leire og 2 ss. losjer. alkohol tinktur av calendula. Metode for påføring er den samme som i forrige oppskrift.

Apoteket finner du salve kalt "Sintomitsin", "Levomycetin" eller "Levomekol."

Produktene inneholder to aktive stoffer - Levomycetin (0,75%) og metyluracil (4%).

Foto: antibakteriell anti-akne salve

 • Salven er også oppdaget direkte på akne.
 • Men med moderat eller alvorlig akne, koker omfattende eller smertefullt, vil bare en komprimering hjelpe. Det er nødvendig å smøre det berørte området med et tykt lag av salve, dekke med en steril klut og fikse.

Hvis slik behandling ikke hjelper, må du kontakte en lege som bestemmer sykdommens etiologi og utvikle riktig behandlingsregime.

Tross alt betyr dette at årsaken til akne ikke er bakteriell i naturen.

Tabell over sammenligning av kostnaden for narkotika mot akne i Moskva

Kontra

 • Levomycetin er kontraindisert i enhver doseringsform under graviditet.
 • Det er forbudt å bruke det til ammende kvinner, ettersom det trengs i melken.
 • For nyfødte og spedbarn kan legemidlet være farlig ved at det kan forårsake en sterk allergisk reaksjon.

Og også stoffet er ikke foreskrevet:

 • med systemiske dermatologiske sykdommer (dermatitt, psoriasis, eksem);
 • i tilfelle av sopp eller virusinfeksjon i huden;
 • med store sår;
 • barn under 12 år;
 • i nærvær av nyre- eller leverinsuffisiens;
 • etter strålebehandling (brukt med forsiktighet);
 • mennesker med blodsykdommer;
 • med individuell intoleranse.

Spørsmål og svar

Siden kloramfenikolalkohol er et alvorlig antibiotikum, oppstår mange spørsmål ved bruk.

Svar på de mest spennende av dem ga en hudlege.

Hvordan gjør det

Levomycetin er et bredspektret antimikrobielt middel med høy bakteriostatisk aktivitet.

 • Det er i stand til å bryte cellebarrieren og trenge inn i alle organer og systemer.
 • Verktøyet kjemper like godt med nesten alle typer både gram-positive og gram-negative bakterier. Legemidlet forhindrer reproduksjon, forstyrrer strukturen av cellevegg og hemmer syntese av proteiner fra mikroorganismer.
 • Det er effektivt i behandling av brannsår, trofasår, som forklares av kloramfenikolalkoholens evne til å akselerere regenerering av epitelvev. Når det brukes eksternt, blir agenten praktisk talt ikke absorbert i blodet. Og varigheten av lokale tiltak er fra 6 til 12 timer.

Er det noen bivirkninger

Levomycetin kan være forårsaket av bivirkninger.

Foto: Bruk av produktet kan forårsake allergisk reaksjon

 • Oftest ser de ut som et allergisk utslett eller urtikaria.
 • I tilfelle av overdose oppstår vevsvev, rødhet i huden.

Hvis på dekslene dukket opp små prikker, flekker, kløe eller ømhet, bør du umiddelbart slutte å bruke stoffet.

 • Det anbefales ikke å bruke kloramfenikolalkohol oftere 1 gang daglig og mer enn en uke, da agensen er kreftfremkallende og svært giftig.
 • Spesielt farlig stoff under graviditet, ettersom det trengs gjennom morkaken og kan forårsake intrauterin skade på fosteret.

Du bør ikke leke med helse og selvmedisinere. Slike alvorlige medisiner bør strikt forskrives av lege dersom det foreligger bevis.

anmeldelser

Levomitsetinovy ​​alkohol fra akne brukes ofte, som det fremgår av vurderinger av personer på Internett.

Foto: gjennomgang om bruk av snakkere

Der kan du finne mange bilder av brukere før og etter behandling med dette verktøyet.

Basert på disse dataene, er det lett å beregne hvilken prosentandel av pasientene som ble kvitt akne:

 • ca 13% fullstendig slo utslaget;
 • mer enn 30% - la merke til at verktøyet forhindrer fremveksten av nye elementer i utslett;
 • Levomycetin hjalp ikke andre mennesker. Mest sannsynlig skyldes dette at akne ikke var forårsaket av bakteriell infeksjon.

Levomitsetinovy ​​alkohol kan enkelt kjøpes på apotek, da det er utgitt uten resept. Dette, så vel som cheapness forklarer populariteten til midlene for selvavtagende akne.

Hvordan kurere akne i ansiktet hjemme? Finn ut her.

Hva sier aknehins? Les videre.

 • Sammen med bruk av narkotika er det svært viktig å lede en sunn livsstil. Kroppen trenger frisk luft, ordentlig hvile og søvn, moderat trening.
 • Tilstedeværelsen av dårlige vaner hemmer bare prosessene for vevregenerering og giftstoffer enda flere indre organer. Derfor bør du slutte å røyke og begrense drikken.

Hvis du følger disse anbefalingene, vil selv den billigste løsningen for akne, for eksempel kloramfenikol, være utrolig effektiv.

Levomitsetinovy ​​alkohol fra akne: hvordan du bruker og om det er kontraindikasjoner

Nesten alle har kommet over problemet med akne i ansiktet, spesielt i ungdomsårene. Disse betent flekkene gir ikke glede i det hele tatt.

Nesten alle har kommet over problemet med akne i ansiktet, spesielt i ungdomsårene. Disse betent flekkene gir ikke glede i det hele tatt.

Mange i denne situasjonen begynner å kjempe med improviserte midler, noen går til avtalen med en hudlege. Men ingen tror kanskje at problemet med utseendet av akne sitter inne i kroppen.

Det finnes en masse verktøy som effektivt kan bli kvitt problemer, en av dem er kloramfenikolalkohol. Hva er fordelene med å bruke det og er det noen kontraindikasjoner?

Eksponering for kloramfenikolalkohol

Salisylsyre er ofte foreskrevet for å bekjempe akne, men kloramfenikolalkohol, ifølge dermatologer, er mer effektiv i denne situasjonen.

Det har følgende effekter på huden:

 • Lindrer betennelse.
 • Fremmer helbredelse av skade.
 • Ødelegger bakterier.
 • Hjelper med å gjenopprette hudens integritet.
 • Utmerket desinfeksjonsmiddel.

Levomitsetinovy ​​alkohol tilhører gruppen av antibakterielle midler, og hemmelig hindrer dermed veksten av patogene mikroorganismer.

Det er i stand til å kjempe streptokokker, klamydia, så det er ofte brukt til å behandle:

 • Svarte prikker.
 • Subkutan akne.
 • Acne.

Instruksjoner for bruk er alltid festet til pakken, det må studeres riktig før bruk.

Instruksjoner for bruk av kloramfenikolalkohol

Før du begynner å bruke alkohol hjemme, er det tilrådelig å konsultere en lege og finne ut årsaken til akne.

Men det er hovedregler for bruk av alkohol som, hvis observert, vil bidra til å raskt takle problemet med flekker og utslett på huden:

 • Gitt tørkeffekten av alkohol, er det nødvendig å bruke bare 1% løsning.
 • En serviett eller bomullspute fuktet i sammensetningen, du må tørke av problemområdene i huden.
 • Etter bruk er det nødvendig å vaske med vann ved romtemperatur og påfør en fuktighetskrem, da alkohol tørker huden ganske sterkt.
 • Hvis hudutslett er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen, er det mer effektivt å bruke en spesiell blanding basert på alkohol - en mos. Det er ikke vanskelig å lage mat hjemme.
 • Du bør ikke bruke alkohol regelmessig, det er nødvendig å bruke det bare til et punkt og til akne forsvinner.

Mens du bruker alkohol, er det viktig å huske at dette er et giftig og kreftfremkallende stoff, derfor er bruk bare tillatt etter å ha konsultert en lege.

Bare en bruk av kloramfenikolalkohol løser ikke problemet med akne og blemmer, derfor er det viktig å kombinere terapi med grundigere hudpleie og overholdelse av dietten:

 • Å ekskludere fra dietten fett, mel retter.
 • Reduser melkinntaket.
 • For å redusere bruken av sukker, og det er bedre å eliminere det helt.
 • For tilstanden til huden er stewed og kokte produkter mer fordelaktige.
 • Drikk ca 2 liter vann hele dagen.

Oppskrifter mot akne med kloramfenikolalkohol

Dette middelet finnes i mange formuleringer for å kvitte seg med akne, akne og akne flekker:

 • Taleren, som ble diskutert ovenfor, hjelper perfekt fra utslett av hormonell natur. For forberedelsen er det nødvendig: ta 2 tabletter Trihopol, knus dem og legg til flaske med alkohol, rist godt for å oppløse pulveret. Instruksjoner for bruk av et slikt verktøy sier at det skal ristes grundig hver gang før bruk. Påfør bedre prikket på hver kvise.
 • Kombiner kloramfenikol, salisylsyre og borsalkohol i samme proporsjoner, legg til samme mengde kalendeltinktur. Sammensetningen hjelper perfekt til å kjempe med små abscesser og akne. Det er nødvendig å behandle punktvis.
 • En annen talker for å bekjempe akne: Ta 10 tabletter av kloramfenikol og metronidazol, i en flaske borsyre og salisylsyre. Tabletter knuses til pulver og kombineres med løsninger. Før bruk blir sammensetningen rystet hver gang og hele ansiktet fuktes med en fuktig klut for natten uten å påvirke området rundt øynene. Dette middelet bidrar til å bekjempe mange akne i ansiktet.

For å bli kvitt flekker, akne, akne, er alle disse formuleringene ganske effektive, men under behandlingen er det bedre å besøke en hudlege, han vil definitivt gi anbefalinger på søknaden og ta hensyn til kontraindikasjoner.

Hvem er ikke vist bruk av kloramfenikolalkohol

Siden dette verktøyet er laget på grunnlag av et antibiotika, anbefales det ikke å bruke det tankeløst, og spesielt siden det er en rekke kontraindikasjoner som må vurderes før bruk:

 • I løpet av perioden med å bære en baby og amme, kan ikke alkohol brukes.
 • Barn under 12 år gamle legemiddel er forbudt.
 • I nærvær av psoriasis, eksem eller andre hudsykdommer, må du først konsultere legen din for ikke å provosere en komplikasjon av den underliggende patologien.
 • Fungal lesjoner av huden.
 • Du kan ikke bruke verktøyet i nærvær av patologier i lever og nyrer.
 • Systemiske blodproblemer er også kontraindisert.
 • Overfølsom hud vil heller ikke lide slik behandling.

Bruk av kontraindikasjoner anbefales ikke i nærvær av disse dataene, og det er derfor nødvendig å velge en annen behandling for akne og blemmer i ansiktet sammen med en hudlege.

Konsekvenser av behandling av kloramfenikolalkohol

Før du bruker verktøyet, bør du alltid studere instruksjoner for bruk. Det er viktig å forstå at dette er et legemiddel som ikke kan brukes når det lykkes.

Denne alkoholen er ofte foreskrevet av leger for mange hudproblemer, så det er tilrådelig å besøke en hudlege, og først da begynne å håndtere blemmer og akne. Det er svært viktig å sjekke om stoffet vil forårsake en allergisk reaksjon. For å gjøre dette kan du legge litt penger på albuen og bøye seg i omtrent en time, hvis det etter en tid ikke er rødhet, kløe, så kan den brukes.

Men det er viktig å huske noen regler:

 • Siden alkohol har en sterk tørkingseffekt, anbefaler bruksanvisningen at du bare bruker den til et punkt og ikke forsømmer denne anbefalingen.
 • Etter påføring er det nødvendig å påføre en nærende krem ​​på huden for å eliminere desquamation.
 • Hvis det ved bruk av midler føltes brennende, tetthet i huden, må sammensetningen vaskes av.
 • Ved utseendet av allergiske utslett på huden, sørg for å besøke en lege.
 • Hvis du bruker verktøyet ofte og i store mengder, kan det være hevelse i vevet, alvorlig rødhet.

Med dette verktøyet kan du bli kvitt ikke bare akne, men også røde flekker, men hvis det ikke er noen merkbare forbedringer i løpet av uken, kan du ikke uten å konsultere en hudlege. Du bør ikke fortsette behandlingen, for ikke å forårsake enda mer skade på huden.

Eventuelle hudpatologier kan behandles hvis problemet identifiseres i tide og nærmet seg fra flere sider.

Tilstanden til vår hud er alltid en refleksjon av kroppens indre tilstand, så årsakene bør alltid søkt dypere og ikke på overflaten. Den eneste måten å fullstendig kvitte seg med problemer med flekker og akne.

Funksjoner av løsningen av alkohol Levomitsetina fra akne

I et apotek kan du finne minst 5 produkter for behandling av ulike hudpatologier. Og de fleste av dem vil bli designet for å eliminere akne og hudormer. Det er verdt å merke seg de høye kostnadene ved slike stoffer. Det er ingen garanti for at det valgte verktøyet vil fungere bedre, for eksempel masker tilberedt hjemme, men produsenter legger en høy pris. Levomitsetinovy ​​alkohol - en av de populære billige alternativene for behandling av akne.

Umiddelbart er det verdt å merke seg at stoffet ikke er rettet strengt mot behandling av hud for betennelse av ulike typer. Det brukes ofte til å behandle brannsår, åpne sår og annen mekanisk skade på huden. Alkohol godt desinfiserer skadede områder, slik at og fikk stor popularitet. Videre innser mange brukere ikke engang at det kan brukes til å behandle akne.

For å beskytte deg så mye som mulig og unngå negative konsekvenser, sørg for å bestemme hudtype og muligheten for å bruke denne alkoholen ved hjelp av en profesjonell lege. Bare i dette tilfellet kan du være helt sikker på at verktøyet ikke vil påvirke dekselet negativt. Selvfølgelig øker sannsynligheten for et positivt utfall flere ganger.

De viktigste egenskapene til løsningen av kloramfenikol

Først og fremst er Levomycetinum oppfattet som et antibiotikum. Derfor er det oftest brukt til å bekjempe skadelige bakterier. I motsetning til prosentandelen av alkoholen i løsningen, kan den brukes til:

 • Behandle purulente betennelser og akne.
 • Behandling av åpne sår og skade på huden.
 • Fremskynder helbredelsen av sprekker og andre mindre skader.
 • Eliminering av svarte flekker (komoneser).
 • Throbbing av betent subkutan rød akne.
 • Fremskynder helbredelsen av akne vulgaris.

Den vanligste løsningen med en prosent alkohol. Dette verktøyet brukes regelmessig til å eliminere akne av varierende alvorlighetsgrad. For eksempel å behandle sorte flekker, må du bruke løsningen flere ganger om dagen bare på den berørte huden. Hvis væske kommer inn i det sunne kappen, anbefales det å skylle det med rent varmt vann.

Det er bemerkelsesverdig at kloramfenikol, som en aktiv substans, ofte inngår i sammensetningen av legemidlene selv for behandling av hud fra eksterne defekter. Det er faktisk produsentene som betaler opp prisen bare på grunn av hjelpekomponentene i sammensetningen og det populære merket. I dette tilfellet er det selvsagt bedre å gi preferanse til den "rene" løsningen av Levomycetin.

Hvordan bruke levomitsetinalkohol

Hovedformålet med verktøyet - ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer. Dette betyr at det er mest effektivt i behandlingen av akne, noe som oppstod på grunn av feil personlig hygiene eller forstyrrelse av mage-tarmkanalen.

Men til tross for dette viser praksis at løsningen ikke er mindre effektiv i behandlingen av akne forbundet med forstyrrelser i hormonal rytmen. Sammen med disse midlene. Det skal påpekes at ifølge statistikk er dette den vanligste årsaken til betennelse i huden.

Avhengig av omfanget av akne og akne varierer bruken av løsningen. Så, hvis det er enkle betennelser på huden, anbefales det å bruke Levomycetin på dem. For å gjøre dette kan du bruke en bomullspinne.

Som praksis viser, er vanlige tilfeller der akne er bredt fordelt over et stort område av hud. Et eksempel er utslett på nakken. Da vil søknaden ta lang tid, så det finnes en alternativ metode for å bruke løsningen. Hvis du trenger å behandle et stort område av hud, for eksempel på ansiktet, bruk løsningen på en bomullspute og tørk de ønskede hudområdene med den.

Det er også strenge regler for bruk av løsningen av kloramfenikolalkohol fra akne:

 • Behandlingens varighet. Uansett effekten av behandlingen, er det nødvendig å stoppe prosedyren på den tiende dagen. Hvis akne har ligget på huden, betyr det at du har brukt verktøyet feil, eller det passer ikke bare deg. I det første tilfellet må du gjenta kurset etter noen måneder med riktig tilnærming. I det andre - for å finne andre behandlingsmetoder.
 • Streng diett. Behandling av huden med kloramfenikoloppløsning gir ikke noe resultat hvis du ikke følger riktig drift av mage-tarmkanalen. Det er kjent at slagger og giftstoffer som er tilstede i kroppen, kan være årsaken til hudbetennelse. Derfor er det nødvendig minst i løpet av behandlingen å fullstendig forlate fete, søte og stekte matvarer. Generelt er det tilrådelig å fortsette å spise riktig, selv etter behandling.
 • Rengjør bare huden. Før du bruker løsningen, må du vaske ansiktet og tørke det tørt. Verktøyet er antibakterielt, men dette betyr ikke at det kan brukes på skitten hud. Videre anbefales det å rengjøre ansiktet så ofte som mulig under behandlingen av utslett. Men det er også nødvendig å gjøre dette på riktig måte. For eksempel anbefaler vi at du bruker spesielle såpeverktøy.

I hvilke tilfeller kan du ikke bruke løsningen av kloramfenikol for akne

 1. Age. Verktøyet anbefales ikke til behandling av barn. Normal alder - fra 12 år.
 2. Graviditet og amming. Spesielt i første trimester. Videre - etter skjønn fra den behandlende legen.
 3. Nyresvikt eller leversvikt. I dette tilfellet anbefales det vanligvis ikke å bruke medisiner.
 4. Eksem og psoriasis. For behandling av disse patologiene brukes mindre aggressive midler.

I andre tilfeller kan du bruke løsningen, men husk at det finnes individuelle kontraindikasjoner, slik at du ikke kan selvmedisinere.

Forbered en løsning av kloramfenikol kan være hjemme. Det er et stort antall oppskrifter, som hver fortjener oppmerksomhet. For å lære å gjøre riktig akne kontroll på dette grunnlaget, sørg for å sjekke ut videoen nedenfor. Her er en av de populære oppskriftene:

Levomitsetinovy ​​alkohol - en av de mest effektive, men undervurderte måtene for å bekjempe akne. Pass på å sjekke ut fordelene. Kanskje dette er ditt valg.

Hvordan søke kloramfenikol alkohol?

Levomitsetinovy ​​alkohol - medisinsk alkohol løsning for ekstern bruk, som har antiinflammatorisk og antibakteriell virkning. I medisin brukes den til behandling av grunne sår, kutt og brannskader. Han har også bevist seg i behandlingen av otitis og andre smittsomme sykdommer av en purulent natur.

struktur

Levomitsetinovy ​​alkohol er produsert i form av en oppløsning av fargeløs eller gulaktig nyanse. Den har en karakteristisk lukt for alkohol. Sammensetningen inneholder:

 • kloramfenikol (kloramfenikol);
 • 70% etylalkohol.

Analoger av stoffet (produkter med samme aktive ingredienser):

 • Kloramfenikol liniment;
 • levovinizol;
 • kloramfenikol;
 • Sintomitsin og andre.

Indikasjoner for bruk

Bruken av 3 prosent kloramfenikolalkohol er mulig både i stasjonære og hjemmeforhold. I følge instruksjonene er hovedindikasjonene for bruken:

 • bakterielle dermatologiske sykdommer;
 • infiserte brannskader og sår;
 • koker;
 • trophic ulcers;
 • liggesår.

Men gitt de mange egenskapene til dette stoffet, anbefaler leger også å bruke Levomycetin alkohol til å behandle:

 • hender og verktøy før manikyr;
 • ansiktshud med akne, akne og rosacea;
 • navle av det nyfødte i de første ukene av livet.

Måter å bruke

For hudbehandling og behandling av ENT-sykdommer, brukes 3% kloramfenikolalkohol. Bruk den på forskjellige måter, avhengig av sykdomsform og sykdom.

For akne

Akne er en dermatologisk sykdom som oppstår mot bakgrunnen av overdreven produksjon av talg, som danner en plugg og tette porene, forhindrer passasje av oksygen gjennom dem og aktiverer aktiv reproduksjon inne i de resulterende patogenmikroorganismer.

Bruk av 3% Levomycetin alkohol gir:

 • lindrer irritasjon;
 • oppløsende fettplugg;
 • lettelse av betennelse;
 • reduksjon i aktiviteten til patogene mikroorganismer.

Dermatologer og kosmetologer anbefaler også bruk av den såkalte talkeren. Som den klassiske oppskriften sier, bruker du følgende ingredienser til forberedelsen:

 • 3% kloramfenikolalkohol - 30 ml;
 • kamferalkohol - 80 ml;
 • 2% salisylsyre - 30 ml;
 • Streptocid - 10 tabletter.
 • Det er en annen oppskrift på å lage chatterbox. Men i dette tilfellet brukes Levomycetin-tabletter (1 stk.), Salisylsyre (5 ml) og borsyre (100 ml). Ingrediensene blandes også med hverandre (tabletten er prepulverte) og påføres i punktvis til renset hud. Etter prosedyren må du også bruke en nærende krem.

  Otitis behandling

  Otitt er en betennelsessykdom som påvirker ytre, midtre eller indre øre. Det manifesteres av pulserende smerter i hørselskanalen og blir ofte supplert med en bakteriell infeksjon, hvor en purulent prosess begynner å utvikle seg i det berørte øret.

  Otitis behandling med 3% levomitsetinovym alkohol utført hos både barn og voksne. Det er begravet i øret, forvarming flasken i hendene (det må "rulles" mellom palmer i ca 1-2 minutter). Doseringen er som følger:

  • voksne - 3-4 dråper i hver øregang
  • barn over 1 år gammel - 2-3 dråper i hver øregang.

  Overflødig medisiner fra øret fjernes med en bomullspinne. Prosedyrene utføres 3-4 ganger om dagen til fullstendig forsvinning av symptomene på sykdommen.

  Med vannkopper

  Kyllingkopper er en akutt virussykdom som overføres av luftbårne dråper og manifesteres av den mange dannelsen av papiller på huden og slimhinner, inne i hvilken det inneholder serøs væske.

  Fra stikkende varme

  Levomitsetinovy ​​alkohol lar deg håndtere mild stikkvarme, og med den alvorlige formen av denne sykdommen. De gnider det berørte området, fukter en bomullspute i en løsning, vask deretter produktet og smør huden med en nærende krem. For raske resultater anbefales det å utføre slike prosedyrer:

  • barn opptil 1 år (under oppsyn av en lege før badning) - 1 gang per dag;
  • barn over 1 år gammel - 2 ganger om dagen;
  • voksne - 3 ganger om dagen.

  Kontra

  Bruk av 3% kloramfenikolalkohol er strengt forbudt for:

  • hudsykdommer (sopp, eksem, psoriasis);
  • akutt intermitterende porfyri;
  • brudd på beinmargsirkulasjon;
  • glukose-6-fosfat dehydrogenase mangel;
  • patologi av nyrene og leveren;
  • behandling med cytostatika
  • individuell intoleranse mot komponentene.

  Bruk av stoffet i svangerskap og hos barn under 1 år bør være under streng tilsyn av en lege.

  Bivirkninger

  Bruken av 3% Levomycetin alkohol kan ledsages av følgende bivirkninger:

  • allergi, manifestert av kløende hud, utslett, hevelse, rødhet, etc.;
  • aplastisk anemi
  • granulocytopeni;
  • erytrocytopeni;
  • trombocytopeni;
  • agranulocytose;
  • leukopeni;
  • retikulocytopeni.

  Gitt en så stor liste over bivirkninger, må alkohol nødvendigvis konsultere legen din før du bruker Levomitsetinovogo.

  anmeldelser

  Natalia: Brukt Levomitsetinovy ​​alkohol til behandling av akne. Virkelig hjulpet. Huden er blitt mye renere, antall akne har redusert. Men det er en ulempe - huden er nå flakket.

  Ksenia: Jeg brukte kloramfenikolalkohol for å fjerne stikkende varme fra min en år gamle datter. De første positive resultatene begynte å bli notert allerede på dag 3.

  Sofia: Levomitsetinovy ​​alkohol holder alltid i min førstehjelpsutstyr. Jeg bruker det ofte - for behandling av brannsår, sår, akne. Nylig brukt den til behandling av otitis i sønnen hans. Allerede på dag 2 ble han ikke lenger plaget av smerte, og etter 4 dager stoppet den purulente utladningen fra øret. Løsningen er veldig bra. Hjelper fra mange plager.

  Levomitsetinovy ​​alkohol fra akne

  Akne vises alltid på feil tidspunkt, og du vil raskt bli kvitt dem. Problemet med utseendet ligger i menneskekroppen. For å identifisere det og helt bli kvitt akne, må du konsultere med en medisinsk faglig. Han vil velge det nødvendige settet av prosedyrer, skrive ut medisiner, hvorav det er stort. En av stoffene som kan takle akne er kloramfenikolalkoholoppløsning.

  Den viktigste aktive ingrediensen er antibiotika levometsitin. Legene ga ham mange navn: kloroid, paraxin, alficetin, clobinekol. Det er en sterk antiseptisk, så den brukes kun i fortynnet form som en løsning. Ofte inneholder denne blandingen etylalkohol og salisylsyre som forbedrer den terapeutiske effekten. Prinsippet til dette verktøyet er ekstremt enkelt - det tørker huden og løser opp fettete plugger, på grunn av hvilke det er problemer med huden.

  Foto 2 - Levomycetinumalkohol - hovedaktivt middel Foto 3 - Levomycetinumalkohol brukes fortynnet

  Det er viktig! Denne medisinen selges også i piller og hjelper i kampen mot Salmonella og Streptococcus.

  Dette verktøyet hjelper mye med ulike hudsykdommer: svarte flekker, subkutan akne, akne. For å tørke av huden påføres en 1% løsning på en bomullspute og en punktvirkning på den berørte huden. I tillegg benyttet levometsitin til å behandle sprekker, purulente infeksjoner, trykksår, brannskader.
  Levomycetinum alkohol er solgt i små flasker med mørkt glass og har lav pris. På grunn av den lille prisen er det en utmerket erstatning for alle nyfylte stoffer. Den lagres ved en temperatur ikke høyere enn 25ºÑ på et sted hvor barn ikke kan få det. Etter utløpsdatoen for stoffet bærer ingen praktisk bruk, slik at du trygt kan kvitte seg med flasken.

  Foto 4 - Effekten av kloramfenikol forsterkes av salisylsyre og alkohol Foto 5 - Fordel - Lav pris på stoffet Foto 6 - Bruk en fuktighetsgivende krem ​​slik at alkohol ikke overdriver huden

  Levomycetin - en alkoholløsning for akne. søknad

  Det finnes forskjellige typer akne, og for hver av dem må du lage ditt eget produkt ved å bruke kloramfenikol. For å oppnå en rask og langvarig effekt, må du opprettholde en sunn livsstil og følge en diett: begrense bruken din til salt, søt og stekt. Omfattende behandling inkluderer hygiene prosedyrer for hudpleie, økning i utendørs eksponering og sport.

  Det er viktig! Siden løsningen er alkoholholdig, tørker den litt på huden. Slik at det ikke skreller av etter påføring av stoffet, er det nødvendig å smøre de behandlede stedene med en fuktighetsgivende krem.

  1. Acne. De opptrer når hormonforstyrrelser, unge mennesker i slike tilfeller foretrekker å vente til kroppen vender tilbake til normal. Men du kan lage et flott verktøy med dine egne hender. I alkoholoppløsningen må levometsitina legge til et par tabletter Trikhopol. Rist den resulterende blandingen før bruk og bruk på problemområder med en bomullspinne. Foto 7 - Ungdom har et problem med akne Foto 8 - Bland tabletter med kloramfenikol - et middel mot akne
  2. Kosmetisk akne. De kalles også pustler. Sammensetningen av legemidlet vil være som følger: salicylsyre, borsyre og kloramfenikolalkohol, calendula tinktur. Alle disse væskene blandes i samme proporsjoner, rist og påføres på toppen av kviser. Dette legemidlet erstatter alle moderne kosmetiske tonika og kremer. Foto 9 - Problemet med utseendet på purulent akne Foto 10 - Bland alle ingrediensene - du får en kur for akne
  3. Røde flekker på huden. Det er ikke så lett å bli kvitt dem, det krever konstant behandling i to uker. For å gjøre dette, bruk vanlig kloramfenikoloppløsning uten ekstra tilsetningsstoffer. Hver dag påføres den prikken med en ren bomullspinne på problemområder i huden. Foto 11 - Problemet med røde flekker på ansiktet Foto 12 - Virkningen av kloramfenikolalkohol

  Prescribe behandling kan bare lege. Metoder for å bli kvitt akne er individuelle for alle. Spesialister vil bidra til å avgjøre hvilken type hud, tilstanden, årsakene og alvorlighetsgraden av problemet. Dermatologen vil bestemme hvilket verktøy som er best brukt til å glemme den hatet akne i lang tid.

  Det er viktig! Levometsitinovy ​​alkohol kan lindre føttene fra ubehagelig lukt og overdreven svette. Rengjør og tørr hud med en fottørke med en løsning, og dermed bli kvitt lukten for hele dagen.

  Kontra

  Levomitsetinovy ​​alkohol finnes i et apotek. Det eliminerer ulike mikrober og hindrer utviklingen. Påfør det bare eksternt ved å søke på inflammet hud.

  Men, som et middel, har kloramfenikol kontraindikasjoner:

  • eksem og psoriasis; Foto 13 - Det er forbudt å bruke stoffet mot eksem og psoriasis
  • barn under tolv år; Foto 14 - Det er forbudt å bruke stoffet til barn under 12 år
  • sopphudsykdommer; Foto 15 - Det er forbudt å bruke stoffet for soppsykdommer
  • kvinner i stilling eller ammende mødre;
  • Nedsatt nyre- eller leverfunksjon Foto 16 - Det er forbudt å bruke legemidlet til nedsatt nyre- og leverfunksjon
  • personer som har gjennomgått strålebehandling. Foto 17 - Det er forbudt å bruke stoffet etter strålebehandling

  Bruk av kloramfenikoloppløsning anbefales ikke for personer med sensitiv hud. Før behandling med slike stoffer anbefales det å konsultere leger for å eliminere allergiske reaksjoner på stoffet. For dette utføres en liten dermatologisk test, noe som ikke tar mye tid.
  Også når du bruker løsningen, må du overvåke tilstanden til kroppen og reaksjonen på stoffet. Hvis allergi, utslett, ødem oppstår, bør du umiddelbart konsultere en hudlege. Huden har sine egne beskyttende barrierer fra miljøet, og alkoholoppløsningen vasker bort det naturlige fettdekselet. Det er derfor du bør bruke verktøyet lokalt på det betente området, unngå kontakt med sunn hud.

  Foto 18 - Bruk ikke kloramfenikolalkohol hvis du har sensitiv hud

  Det er også viktig å betale for kloramfenikoloppløsningens holdbarhetstid, det er ikke mer enn to år fra fremstillingsdatoen.
  I intet tilfelle bør ikke behandles uavhengig. Levomitsetinovy ​​alkohol, så vel som andre legemidler, kan bare foreskrives av en lege. Konsekvensene av feil bruk kan være mest alvorlige. For eksempel, når du påfører løsningen på for store hudområder, kan du provosere angioødem og anafylaktisk sjokk. Disse anbefalingene er primært rettet mot forsiktighet, i stedet for skremling.

  Foto 19 - Hvis allergier oppstår - kontakt lege

  Det er viktig! Hvis levometsitin brukes sammen med andre legemidler, vil effekten bli svekket. Aktiviteten av stoffet reduseres ved langvarig bruk.

  Levomitsetin fra akne: En oversikt over hvordan du bruker

  Moderne farmakologi tilbyr mange måter å kvitte seg med akne: fra kremer med medisinske urter til dyre elite kremer. Levomitsetin er bare de midler som vil bidra til å løse problemet med usunn hud og slår ikke på lommen.

  Narkotikabeskrivelse

  Kloramfenikol (handelsnavn Levomycetin) er et bredspektret antibiotika. Det er en fargeløs krystaller, oppløselig i etanol og dårlig i vann.

  Levomycetin er mye brukt i medisin og veterinærmedisin.

  Virkningsmekanismen på patogen mikroflora er et brudd på proteinsyntese. Legemidlet påvirker effektivt følgende typer bakterier:

  • gram-positive
  • gram
  • forårsakende midler av purulente infeksjoner
  • forårsakende midler av meningokokkinfeksjoner
  • Brucella
  • klamydia
  • spirocheter osv.

  Som et antimikrobielt legemiddel er Levomitsetin inkludert i listen over viktige medisiner i Russland.

  Frigivelse av kloramfenikol: tabletter og pulver til injeksjonsvæske, kapsler og øyedråper. Også dette antibiotika er en del av mange salver.

  Levomycetin kan effektivt undertrykke inflammatoriske smittsomme prosesser på huden. Dette fører til sin utbredt bruk i behandlingen av lyse og mellomstore former for utslett (akne og akne). Ved alvorlig hudbetennelse kan kloramfenikol og legemidler basert på det være ineffektivt og kan kreve orale antibiotika. Behandlingen med kloramfenikol og doseringen skal avtales med hudlege. Du kan ikke bruke dette stoffet for å forhindre utseendet av akne og akne.

  Nyttige egenskaper Levomitsetina: Akne ned!

  Akne (akne, akne, akne) oppstår på huden på grunn av betennelse i sebaceous kjertel eller hårsekk.

  Med utseendet av punktfoci av betennelse på huden kan det ikke gjøres uten bruk av antibakterielle midler. Sikkerere lokal administrasjon av Levomycetin: bruk av Levomitsetinovogo alkohol, talkers og salver, som inkluderer Levomycetin (for eksempel Levomekol, Levosin, Liniment Synthomycin).

  Legemidler med Levomitsetinom: Eksempler på bildet

  Levomitsetin i sin rene form er mye brukt i dermatologi, gir stoffet en spesielt god effekt i behandlingen av single acne. På grunn av den bakteriedrepende effekten, reduserer bruken av stoffet huden, reduserer betennelse og rødhet. I tillegg reduseres irritasjon og betennelse, sårheling oppstår. Levomitsetinovy ​​alkohol har en tørkeeffekt, derfor er bruken av dette stoffet spesielt gunstig for pasienter med hud utsatt for fett.

  Søknadsmetoder

  Avhengig av type utslett på huden (akne, akne), er den optimale metoden for behandling med Levomycetinum valgt. I alle foreslåtte oppskrifter er dosen av kloramfenikoltabletter 250 mg. Før du påfører behandlinger, rengjør huden grundig med en egnet kosmetikk (såpe, tonic, lotion, micellar vann, etc.).

  Behandling av ansiktshud med kloramfenikol i form av tabletter

  Denne masken anbefales for store områder med betennelsesprosesser. Når du klargjør det, bruk ikke alkoholoppløsning av kloramfenikol, men bare tabletter, for ikke å overdrive huden. For å redusere tørkeffekten i masken, legg til aloe juice, avkok av kamille, lime blomst eller salvie. Hvis huden er veldig fet, anbefales det å legge til kosmetisk leire i masken.

  • Levomycetin 2 tabletter
  • Kamille blomster 3-4 ss. l.
  • To briller med vann
  1. Tabletter knust i pulver
  2. Kamilleblomster helle to kopper vann og koke i 10 minutter, belastning, kjølig buljong
  3. Tilsett riktig mengde kamilleavkok til kokt pulver for å oppnå en slurry (2-3 ss)

  Masken kan påføres hele ansiktet eller brukes lokalt, og forårsaker bare akne og betennelse. Etter 15 minutter må du vaske de resterende avkok av kamille grundig. Denne prosedyren kan utføres 3-4 ganger i uken.

  Behandling av kloramfenikolalkohol

  Løsningen på alkohol er mest praktisk i lokal bruk, i stedet for tabletter. Apotek selger ferdig produkt med en konsentrasjon på 1, 3 og 5%. For behandling av akne anbefales å velge en 1 prosent løsning.

  Levomitsetinovy ​​alkohol er å foretrekke å søke lokalt på en av følgende måter:

  • Påfør løsningen med en bomullspinne, etter å ha behandlet punkterte områder av hudskader
  • Bruk av bomullsputer: Skivefukte områder med betennelse fuktet med en løsning

  Påfør løsningen bør være hver 12. time til forsvunnelse av akne. For å øke effekten av behandlingen, kan 2-4 dråper essensiell olje legges til preparatet (te, gran, oransje og sitronoljer er spesielt nyttige for huden).

  Du kan behandle Levomycetinum-alkohol i 7-10 dager. Holdbarheten til alkoholoppløsningen er ett år.

  Kalkuner basert på Levomitsetina

  Å lage en talker hjemme er ganske enkel. Alle nødvendige komponenter er tilgjengelig til en pris og selges i hvert apotek. Vanligvis i hver talker er det tre komponenter: et antibiotika, et antiseptisk og et løsningsmiddel. Alle ingrediensene blandes og rystes i visse mengder, og det oppnås et preparat for ekstern bruk. Etter behandlingsprosedyrer, fukt og myk huden med en krem, for eksempel for barn.

  Med borsyre og salisylsyrer

  Denne medisinen behandler effektivt akne av en hvilken som helst grad, så vel som akne og økt sebumsekresjon i ansiktet. Alt dette skyldes vår medisin, samt tilstedeværelsen av borsyre, som er en god antiseptisk og salicylsyre, som bidrar til å bekjempe svarte flekker i ansiktet.

  • Levomitsetinovy ​​alkohol (fem prosent løsning) 50 ml
  • Borsyre 50 g
  • Salisylsyre 5 g
  1. Legg ingrediensene i en beholder
  2. Bland godt til glatt.

  For å lagre taleren, hell den i et glassflaske og la det stå på et kjølig sted. Før hver bruk, rist blandingen og bruk deretter på problemområder i huden, skyll ikke. Behandlingsprosedyren utføres daglig til betennelse elimineres.

  Med Aspirin og Calendula Tinktur

  Aspirin, som er en del av talkeren, har en anti-inflammatorisk effekt og virker på huden som overfladisk peeling, og renser porene. Ved å legge kalendeltinktur til massen, bidrar til å regenerere huden, bli kvitt arr og stagnerende flekker.

  • Calendula tincture 40 ml
  • Aspirin 4 tabletter
  • Levomycetin 4 tabletter
  1. Aspirin og Levomitsetina tabletter knust til pulver
  2. Legg calendula tinktur til pulveret, bland godt.

  Talker krever lagring på et mørkt sted. Før hver bruk, rist stoffet grundig og bruk lokalt til inflammet hud til utslett forsvinner. Det er nødvendig å bruke taleren daglig før du legger deg til sengs.

  Med metronidazol

  Metronidazol er et antimikrobielt og antiprotozoalt legemiddel, dets tiltak er rettet mot å rense huden. Før du bruker Metronidazol, bør du konsultere legen din.

  • Metronidazol 3 tabletter
  • Levomycetin 3 tabletter
  • Calendula tinktur 50 ml
  1. Grind tabletter metronidazol og kloramfenikol i pulver
  2. Bland alle ingrediensene i en egnet beholder.

  Talker lov til å bruke ikke mer enn en uke. Påfør stoffet må være daglig ved sengetid. Preparert stoff bør lagres på et mørkt sted.

  Snakk med paracetamol: video

  Kontraindikasjoner og mulig skade

  Ved bruk av Levomitsetina har det fordeler og ulemper. Før behandling skal være kjent med instruksjonene til stoffet.

  Kontraindikasjoner, bivirkninger og mulig skade fra ekstern bruk er vist i tabellen.

  • Overfølsomhet overfor stoffet
  • Eksem og psoriasis
  • Avbrytelser (patologi av blodceller)
  • Tilstedeværelsen av sopphudsykdommer
  • graviditet
  • ammer
  • Nedsatt nyre- og leverfunksjon
  • Alder under 3 år
  • I enkelte tilfeller brenner og kløe
  • Når individuell følsomhet for kloramfenikol kan utvikle allergiske hudreaksjoner (urticaria, peeling, utslett osv.)
  • Med feil bruk av stoffet kan det være en sterk tørking av huden, rødhet, irritasjon og flaking.
  • Allergiske reaksjoner
  • Ved langvarig bruk øker resistansen av bakterier til kloramfenikol

  Anmeldelser om behandling av hudutslett Levomitsetinom

  Og i en alder av 27 år skjedde det en forferdelig ting med huden min: Hodene på haken og kinnene hadde nådd. Skumle, tette, noen opp til 1 cm i diameter. De klatret en etter en, danner smertefulle, røde, humpete overflater. Visningen, for det meste, er forferdelig. Det var synd å gå på jobb, og ansiktet mitt var veldig sårt. Av åpenbare grunner er det ingen bilder av den perioden igjen, men på internett, på forespørsel om "akne knuter", vil det være mange bilder. Vel da. I det øyeblikket så kjæresten min, en ambulanseparedicus, meg. Jeg så og rådet til å tørke ansiktet med 3% kloramfenikolalkohol. Hun ble rådet til rett tid av hennes kollega, som hadde rattet i nødstilfelle hele sitt liv. Jeg bøyer meg lavt og Gud velsigne deg. Jeg kjøpte dette verktøyet og begynte å tørke ansiktet bare med dem, nesten hver tredje time. Om natten smeltet erytromycinsalven på de berørte områdene. Resultatet var gal: de nye hypodermene stoppet med å krype med en gang. De som var, stoppet å skade etter tre dager. En uke senere ble all den grimhet som stødte opp min fysiognomi, blåst bort og etterlatt bare røde flekker. Over tid forsvant de.

  Nutakata

  http://irecommend.ru/content/esli-b-znala-ya-ranshe

  Perfekt hjelper fra akne. Virkelig effektiv betyr for en latterlig mengde. Jenter, dette er den beste aknebehandlingen. Faktisk er alt tritt og enkelt: En løsning av kloramfenikol med alkohol er et antiseptisk middel, bidrar til å drepe mikrober (staphylacoca) som fremkaller betennelse i porene.

  Nima666

  http://irecommend.ru/content/rastvor-levomitsetina-pomogaet-ot-pryshchei

  Levomitsetinovy ​​alkohol er veldig effektiv, noen ganger tørker en pimple over natten, slik at du ikke engang trenger å maskere noe om morgenen.

  Antuanna

  http://irecommend.ru/content/eto-nadezhnoe-sredstvo-ot-pryshchikov-mne-znakomo-so-shkolnykh-letnyuans-primeneniya-etogo-s

  Jeg har på en eller annen måte med en stor erfaring kosmetolog rådført en slik maske for akne - 2 tabletter av kloramfenikol (antibakteriell effekt), 2 aspirintabletter (lindrer rødhet) knust og fortynnet med kalendeltinktur. Hvis huden er veldig fet, så bruk på hele ansiktet, hvis normalt og tørt, gjelder kun på problemområder i 15-20 minutter. Veldig bra verktøy!

  Ukjent forfatter

  http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4525609/1/#m50057896

  smurt med talere fra venstrehånden. hjalp mens du smørte, da begynte allergi på ham - kontakt dermatitt, hele ansiktet ble flekket

  Katia

  http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4525609/1/#m50014361

  Som med behandling av noen sykdom, anbefales det å bli kvitt akne med dette legemidlet, først å diskutere med legen din. Hvis huden er problematisk, utsatt for fett eller blandet type, vil Levomitsetin og narkotika basert på det bidra til å kvitte seg med utslett. Hvis behandlingen ikke hjalp dem, er det mest sannsynlig at årsaken til forekomsten av akne er mer seriøs, bestå av en undersøkelse av spesialister (kosmetolog, endokrinolog og gastroenterolog).

  Flere Artikler Om Typer Acne