Merkelig nok, men acne linex hjalp. Ingenting kunne lime dem, og her et kurs - og nesten umiddelbart en positiv effekt. Det som kalles, ble to fugler med en stein skutt ned med en patron. Vel, eller mer presist, har ett stoff opptatt av to ubehagelige problemer.

Hva er effekten av linex

Hovedvirkningen av legemidlet, i motsetning til irritasjon mot akne, er en positiv effekt på tarmmikrofloraen. Faktisk er Linex en stor mengde levende melkesyrebakterier som er i lyofilisert tilstand. Disse mikroorganismer er avgjørende for mennesker, fordi de er aktivt involvert i prosessene for fordøyelse og øker kroppens immunforsvar. Hovedangivelsen for bruk av Linex er dysbakteriose. Linex for akne virker indirekte gjennom restaurering av intestinal mikroflora.

Hvorfor Linex vil hjelpe med akne

En av de vanligste årsakene til akne på huden er et ubalansert kosthold. Ikke bare bryter en person med å spise, piecemeal og snacking på farten, men foretrekker også å spise fastfood. For hudtilstand er vanlige måltider i fastmat-steder en rask og direkte måte å begynne med akne.

Spiseforstyrrelser fører til den massive døden av gunstige mikrober i tarmen. Denne prosessen er ikke rask. I en uke vil det ikke være mulig å samle alvorlige problemer med tarmene. Men om en halv og en halv måned er det veldig enkelt. Men når dysbakterier oppstår, vil det være ganske vanskelig å takle det. Vel, og selvfølgelig, en uttalt ubalanse av mikrober i tarmen er bundet til å påvirke huden. På den annen side kan aloe-aknemasken virke mye raskere og mer effektivt.

Linex er en kapsel for inntak. Når du kombinerer dysbakterier og akne på huden, skal du ta 2 kapsler 3 ganger daglig, sørg for å drikke rent vann. Du trenger ikke å vente på øyeblikkelige resultater. Det vil bli en forbedring i tarmene, og deretter vil tilstanden til huden begynne å bli bedre.
Hvis det er problemer i mage-tarmkanalen, da i behandling av akne, er det alltid nødvendig i kompleks behandling å bruke Linex for å korrigere tarmens tilstand.

Linex i kampen mot akne: hjelper eller ikke

Hovedvirkningen av dette stoffet er en positiv effekt på menneskekroppen som helhet. Linex er et stort antall gunstige mikrober som er i lyofilisert tilstand. Slike mikroorganismer kan forbedre og styrke immunforsvaret, forbedre funksjonen i fordøyelseskanalen, noe som i siste instans reduserer utseendet til akne.

Hvorfor må jeg ta Linex?

Den vanligste årsaken til akne er et dårlig kosthold. Folk forsømmer ofte reglene, og har en matbit på farten, svelger mat i hele stykker, tygge det dårlig. Av denne grunn kan fordøyelseskanalen ikke fullt ut takle sitt arbeid, og dette truer med å krenke tarmmikrofloraen, som i siste instans har en skadelig effekt på huden, forårsaker akne og andre utslett over hele kroppen.

Den prebiotiske Linex kan bidra til å gjenopprette tarmmikrofloraen. Dens vanlige inntak forbedrer intestinal mikroflora, og hudtilstanden forbedrer seg markant:

 • Etter hvert mister huden oljeaktig glans;
 • etter 3 uker med å ta Linex, er utseendet på akne merkbart redusert;
 • giftstoffer elimineres naturlig, uten å trenge inn i huden og forårsaker betennelse.

Effekten av Linex i kampen mot akne har blitt bevist av dermatologer.

Metoder for bruk av Linex for akne

Linex Forte er tilgjengelig i kapsler som administreres oralt. Hvis dysbiose kombineres med utseendet av akne, er det nødvendig å ta 2 kapsler tre ganger om dagen med en liten mengde rent vann. Du bør ikke forvente en umiddelbar effekt, de gunstige bakteriene vil bli avgjort gradvis.

Hvis patogen i mage-tarmkanalen fortsatt forbinder akne, så må du i tillegg til hovedbehandlingen ta Linex i et kompleks. Det er viktig å huske at fra den første dagen av antibiotikabehandling bør Linex tas for å gjenopprette tarmmikrofloraen og forhindre utseendet av ny akne.

For å gjøre behandlingen mer effektiv, er Linex tatt i kompleks med ulike kremer og geler som kan fjerne akne. Nemlig: Vi bruker gelen på problemområdene i huden, og umiddelbart etter det drikker vi Linex, og så tre ganger om dagen.

Hvis hovedbehandlingen er tradisjonell medisin, som ikke er like sterk som den medisinske, anbefales det å bruke Linex for mer effektivitet.

Fordelene og ulempene med stoffet

I behandlingen med stoffet Linex, kan du finne mange fordeler, blant dem er nevnt:

 • ganske rask gjenoppretting av intestinal mikroflora
 • effektivitet i bekjempelse av akne;
 • hindrer nye hudutslett;
 • botter dysbakteriose;
 • hjelper med kvalme og oppkast;
 • praktisk utgivelsesform
 • myrer kroppen med gunstige bakterier under antibiotikabehandling mot akne.

Alvorlige mangler ved dette stoffet ble ikke funnet, bare den høye prisen er notert. På grunn av at det i noen tilfeller er nødvendig å ta Linex tre kapsler tre ganger om dagen, er en pakke ikke nok for hele kurset, så du må kjøpe 2 pakker samtidig.

Det er også faren for å skaffe et dårlig narkotika av dårlig kvalitet, i så fall vil pengene bli brukt, men det vil ikke være noen effekt.

Nyttige tips

Til hovedkomponentene på vei til tarmene har ikke mistet deres levedyktighet, det anbefales ikke at kapselen drikker varm te. Også i behandlingsperioden er det ikke tillatt å drikke alkoholholdige drikker, og det er ønskelig å nekte eller minimere røyking.

Det er viktig å besøke en lege dersom før du tar Linex:

 • det er en økning i kroppstemperaturen;
 • det er blodutslipp fra anuset;
 • diaré varer mer enn to dager, som er ledsaget av smerter i magen;
 • hvis det er dehydrering.

Du bør også kontakte legen din dersom sykdommer som AIDS eller diabetes er tilstede.

De beste analogene til Linex

De vanligste og effektive analogene til Linex inkluderer:

 • Bifiform. Sammensetningen av dette probiotikken relatert til kosttilskudd, inneholder mer enn 100 gunstige bakterier. Det brukes til problemer i mage-tarmkanalen, som forårsaker akne. Han er også i stand til å bli kvitt diaré, selv under graviditet og amming.
 • Normoflorin. Prebiotisk er også relatert til kosttilskudd, som brukes til brudd på tarmmikrofloraen, samt diaré. Når det tas inn, starter beskyttelsesprosessen mot patogene bakterier, øker stoffskiftet, som følge av at tarmperistalene forbedres og akne blir mindre.
 • Hilak Forte. Legemidlet som inneholder melkesyre, laktose og forskjellige aminosyrer. På et hvilket som helst stadium av sykdommen har den en terapeutisk effekt.
 • Lactobacterin. Et slikt stoff blir brukt i begynnelsen av slike sykdommer: intestinale infeksjoner, dysbiose, stomatitt, kolpitt. Også Lactobacterin er i stand til å bli kvitt akne. Sammensetningen av analogen inkluderer laktobaciller, som beskytter tarmmikrofloraen fra patogene mikroorganismer og gjenoppretter menneskets immunsystem.

Linex kan brukes trygt i forebyggende tiltak mot akne. Dette gjelder spesielt i perioden med antibiotika. Tross alt påvirker noen behandling negativ tarmmikroflora, noe som kan føre til utseende av akne. Siden Linex effektivt bekjemper utslett, kan den brukes både uavhengig og i kombinasjon med andre stoffer. For eksempel, i kombinasjon med Clearasil, kan hudtilstanden bli forbedret mye raskere.

Linex mot akne

Behandling av utslett på ansiktets og kroppens hud involverer ikke bare kosmetiske prosedyrer, men også medisinering. "Linex" for akne er foreskrevet regelmessig av dermatologer i et omfattende kurs. Inntaket av stoffet har en styrking på hele kroppen som helhet, på grunn av hvilke inflammatoriske prosesser på huden elimineres.

Sammensetning og nyttige egenskaper

"Linex" er et kombinert medisinsk legemiddel, som i sin sammensetning inneholder typer melkesyrebakterier som produseres av forskjellige deler av tarmen. Den aktive komponenten av legemidlet er en lyofilisert melkesyrebakterie. Hjelpestoffer: laktose, dextrin, laktobakterin, potetstivelse, gelatin, titandioxid. Former for utgivelse - pose, pulver og gelatinekapsler.

Det er kjent at akne og forskjellige utslett kan oppstå på grunn av abnormiteter i mage-tarmsystemet. Nyttige laktobaciller i preparatet vil løse problemet forsiktig og smertefritt.

Det terapeutiske kurset "Linex" vil bidra til å normalisere tarmmikrofloraen ved å påvirke den fysiologiske balansen og aktiv tarmfunksjonalitet. Dermed er kroppen mettet med nye fermenterte melkebakterier og etterfylt med levende organismer som mangler for normal funksjonalitet. Har egenskapene til lett absorbert i blodet og utskilt gjennom urinen innen 24 timer etter påføring.

Hvordan virker det?

Ofte er forekomsten av akne og akne i ansiktet og kroppen på grunn av feil kosthold: hurtigmat i kostholdet, en stor mengde animalsk fett, å spise stekt, saltet og røkt mat. Alle disse indikatorene fører til forstyrrelser i mage-tarmkanalen, en ubalanse av gunstige mikrober i tarmfloraen, som påvirker de forskjellige utslettene på det øvre laget av epidermis. Det virker bare gjennom restaurering av mikroflora. Derfor vil "Linex" bli et viktig stoff for å løse slike problemer som akne, svarte flekker og akne på dermis, hvor manifestasjonen skyldes dysbakterier. Du bør ikke vente på et øyeblikkelig resultat, som i tilfelle av effektiv kosmetikk, er stoffet rettet mot lang og mild behandling. Ta kapsler med levende gjærte melkebakterier vil ha følgende effekter:

 • Digestive. Det vil bidra til å fordøye mat og behandle matvarer som kommer inn i magen, samt fjerne giftstoffer fra tarmene.
 • Immunoassay. Fremmer en gradvis økning i total immunitet og aktiverer kroppens beskyttende funksjoner.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

søknad

"Linex" er tilgjengelig i form av kapsler, poser og pulver til intern bruk. Sammensetningen av narkotika er helt identisk og har samme effekt. Hvis du trenger å behandle bakteriose ved hjelp av et legemiddel, noe som medfører utslett i form av akne og hudormer, bør du drikke 1 kapsel (eller 1 pakkepulver per 1 ss vann, så vel som 1 pose kompatibel) 2 ganger daglig. Øyeblikkelig effekt er ikke verdt å vente på. Prosessen med å fjerne hudutslett beror direkte på en positiv forandring i tarmens tilstand. Intestinal mikroflora er normalisert, huden er ryddet av akne og betennelse. Hvis, i tillegg til en historie med hudutslett, er gastrointestinale sykdommer tilstede, bør Linex brukes i kombinasjon med andre medisiner som vil bidra til å korrigere normal funksjonalitet i tarmkanalen.

Linex

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Det er mange gunstige mikrober i linx som har blitt tørket, de forbedrer funksjonen i fordøyelseskanalen og reduserer forekomsten av akne. Hvis grunnlaget for akne er feil diett, kan du trygt kjøpe dette stoffet. Jeg kjøpte en prebiotisk, jeg har den på et apotek, det er ikke billig, jeg drakk 2 kapsler 3 ganger om dagen, emballasjen er ikke nok for en månedlig kurs.
Først etter 3 uker la hun merke til resultatet, hun vet ikke hvordan man skal handle umiddelbart, nyttige bakterier koloniserer kroppen gradvis. Kviser begynte å tørke opp, skinnet forsvant, nye klatret ikke ut, helt forsvant etter 1,5 måneder. Dette innebærer at etter avbrudd fortsatte legemidlet sin positive effekt, den akkumulerende effekten virker, men det er ingen avhengighet, du kan drikke lenge hvis problemet er mer alvorlig. Vask alltid med kaldt vann, hvis det vaskes med varm te, kan hovedkomponentene på veiene til tarmene miste vitaliteten. Etter behandlingen har 3 måneder gått, jeg holder dietten, det er ingen akne.

Han behandlet utslett for en hel måned med linex, tok den inne, brukte mye penger, tok 5 pakker på banen, tok 3 ganger om dagen 2 stykker av gangen. Skal skiftevis, begge sammen i halsen, de er store i størrelse, men på bekostning av kapselkappen oppløses lett. Avslutt å røyke og ikke ta alkohol, denne anbefalingen er stavet ut i instruksjonene.
Jeg ventet ikke på en øyeblikkelig effekt, men etter 3 uker kom ingen forbedring. Selv om de interne positive endringene føltes: maten var fordøyet raskt, magen svulmet ikke, rommen stoppet, begynte jevnlig å gå på toalettet, fettinnholdet i huden hadde gått litt, men ikke selve akne.
Jeg konkluderer: Hvis årsaken til akne ikke er relatert til brudd på mage-tarmkanalen, er det ingen hjelp å vente, i hvert fall i et halvt år. Men jeg beklager ikke at jeg fullførte kurset, selv om det viste seg å være dyrt, ingen skade på kroppen, bare fordeler, et ufarlig og trygt stoff. Jeg har ikke røyket (takket være Linex) i 6 måneder allerede, min hud har forbedret, har akne blitt mindre opplagt. Forbundet til behandling av andre midler.

Jeg kjøpte Linex, et bevist stoff, han normaliserer raskt fordøyelseskanalen til sin unge sønn, men han tok en voksen versjon, ikke i pulver, men i kapsler (32 stykker i en boks). I kapsler, i det vesentlige samme pulver og oppløses i tarmen mye raskere enn vanlige komprimerte tabletter. Du kan åpne kapselen og oppløse innholdet i væsken, men delvis kan pulveret smuldre, kapslene åpnes vanskelige, dosen fra dette avtar.
Den kvalme og diaré Linex stoppet raskt, etter 7 dager forsvant symptomene. Men med akne måtte bli behandlet lenger og koble gelene og aknekremet. Det kan klare seg alene, men det vil ta mye tid siden virkningen er bare fra innsiden, og med en kompleks kombinasjon av ekstern applikasjon, har kuret akselerert.
Det ble behandlet i 3 uker, i en panne ble pannen ren. Han hjalp meg til å fjerne peeling på ansiktet, pannen min sluttet å bli fett og kinnbenet mitt tørt. Passer godt til den kombinerte typen hud, normaliserer vannbalansen i huden og talgkjertlene. Toksiner elimineres fra kroppen umerkelig, det virker forsiktig og forsiktig.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Hjelper Linex akne?

I noen tilfeller er Linex foreskrevet for akne. Alt fordi dette stoffet er forskjellige generelle gunstige effekter på menneskekroppen. Spesielt ofte er dette verktøyet brukt i ungdomsår, når det er problemer med huden.

Behovet for bruk og dosering

En ganske vanlig årsak til ulike hudutslett er dårlig ernæring. Moderne mennesker er vant til å spise fastfood, snack i korte pauser.

Som et resultat av slike tiltak er det betydelige problemer med fordøyelsesfunksjonene, den nyttige mikrofloraen er erstattet av patogen. Kroppen er utsatt for negative effekter, noe som uunngåelig påvirker tilstanden til huden. Noen ganger forekommer utslett bare på ansiktet, og i noen tilfeller over hele kroppen.

Probiotika bidrar til raskt å gjenopprette tarmmikrofloraen, eliminere dysbiose.

Regelmessig inntak av Linex mot akne gjør at du kan oppnå følgende resultater:

 • normal funksjon av sebaceous kjertler;
 • akne forsvinner fra 2 uker til 1 måned;
 • giftstoffer elimineres raskt fra kroppen uten å forårsake skade.

Effektiviteten av dette verktøyet fra alle slags lesjoner på huden har blitt bevist når testet av dermatologer.

Forskere har notert de viktigste fordelene ved å bruke Linex Forte for akne:

 • restaurering av den naturlige intestinale mikroflora etter den første dosen;
 • etterfølgende eliminering av nye lesjoner;
 • eliminering av kvalme og oppkast.

I noen mennesker begynner akne å vises aktivt på huden under antibiotikabehandling. Fordi alle antibakterielle midler, uten unntak, har en negativ effekt på tarmmikrofloraen. For å nøytralisere denne bivirkningen er foreskrevet for å ta Linex i kombinasjon med et antibiotika.

Tilgjengelig i form av kapsler for oral administrasjon. Vanligvis er medisinen gitt for å ta 2 kapsler, 3 ganger om dagen. Men i alvorlige tilfeller, når det er mye akne på huden, økes doseringen med tillatelse fra en spesialist. Effekten av Linex skjer gradvis med fordelingsprosessen av gunstige mikroorganismer, så ikke håp for et øyeblikkelig resultat.

Legemidlet er foreskrevet for å drikke til alle pasienter som lider av akne, sammen med sykdommer i mage-tarmkanalen. Noen ganger er det et brudd på fordøyelsesfunksjonene som hovedfaktor i spredning av lesjoner. For å finne ut, må du foreta en foreløpig diagnose.

For de pasientene som allerede har akne, bør du ta Linex i kombinasjon med ulike antibakterielle salver, kremer. Bruk en lokal agent som er anbefalt umiddelbart etter å ha tatt probiotisk.

Behandlingsforløpet med Linex er også foreskrevet i kombinasjon med ulike folkemidlene for akne. For å unngå utseendet av en allergisk reaksjon, er det tillatt å bruke noen populære oppskrifter etter samråd med en hudlege.

Av minusene av dette effektive legemidlet er det kun en imponerende pris notert. Fordi, for å behandle akne, foreskrives en dobbel dosis probiotisk, noe som betyr at minst 2 pakker Linex må kjøpes for full behandling.

Kontraindikasjoner og spesielle instruksjoner

Hovedkontraindikasjonen for bruk av stoffet er individuell intoleranse mot sammensetningen. Imidlertid oppstår eventuelle bivirkninger bare ved feil dosering. Derfor, for å beregne riktig mengde Linex i samsvar med kroppsvekt og alder må konsultere lege.

Et slikt verktøy kan være farlig for mennesker med laktoseintoleranse, som også er angitt i instruksjonene. Derfor, før du drikker, må stoffet være helt fornøyd i fravær av kontraindikasjoner.

Eventuelt probiotisk anbefales ikke å drikke med varmt vann på grunn av risikoen for å redusere effektiviteten. Og også i denne perioden er det nødvendig å slutte å røyke og drikke alkoholholdige drikker.

Det er viktig at du søker medisinsk hjelp hvis følgende symptomer vises før du begynner behandling:

 • utslipp av blod fra anus
 • vedvarende diaré i flere dager;
 • dehydrering.

Det er kjent at akne på ansiktet Linex hjelper i de fleste tilfeller. Imidlertid, i nærvær av immundefekt og endokrine sykdommer, bør mottaket samordnes med legen.

Analoger betyr og interaksjon med andre stoffer

Om nødvendig, er Linex erstattet med følgende analoger:

Alle disse verktøyene, ifølge pasientene, har en lignende virkningsmekanisme på kroppen. Imidlertid er beslutningen om utnevnelse av en analog fortsatt for legen.

Mange pasienter stiller ofte spørsmål om kombinasjonen av Linex med andre medisiner for akne. Legene gir et klart svar at verktøyet er kombinert med nesten alle medisiner. Imidlertid er den mest effektive kombinasjonen mot lesjoner probiotika i kombinasjon med sorbenter. Når du bruker dette kurset, er det en rask eliminering av giftstoffer fra kroppen.

Fra akne Linex hjelper bare hvis en god holdbarhet av midlene. Det er nødvendig å overvåke dette nøye, fordi alle probiotika har kort holdbarhet.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/linex__6722
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=384f4cd8-6ef0-48fc-846a-b7476c422bcct=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Linex mot akne

Akne - et svært vanlig problem som kan overta deg som tenåring, og ganske moden alder. Og hvis folkemedisiner ikke bidro til å eliminere denne plaget, så er det blant medisinene allerede et aktivt og effektivt alternativ.

Hvordan gjør det

For å svare på spørsmålet hvorfor Linex for akne er et så godt valg, må du forstå effekten på kroppen.

Derfor er Linex primært foreskrevet for dysbakterier. Legemidlet er en kapsel som inneholder levende melkesyrebakterier, avgjørende for hver person. Det styrker immunforsvaret og er aktivt involvert i fordøyelsesprosessene, bidrar til å absorbere og behandle produkter som kommer inn i magen.

Indikasjoner for bruk

Hvis du velger Linex som et anti-akne-middel, må du sørge for at dysbiose egentlig er årsaken til problemhuden. Før du bruker et stoff, må du kontakte en lege!

Dette verktøyet kan tilordnes i tilfeller av:

 • abdominal distention;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • avføring endringer;
 • halsbrann;
 • allergier;
 • magesmerter.

Voksne og barn over 12 år anbefales å ta 2 kapsler 3 ganger daglig etter måltider.

I tilfeller av problemer med å motta innholdet i kapselen, får det helles i væsken og drikken. Varighet av kurset, samt antall kapsler tatt avhenger av alder, individuelle egenskaper av organismen og spesielle tilfeller av sykdommer.

analoger

Siden Linex ikke kan kalles et billig probiotisk (prisen når 500 rubler for 32 kapsler), er det i dag ganske mulig å velge et mer budsjettalternativ.

Linex for akne på ansiktet vurderinger

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Det er mange gunstige mikrober i linx som har blitt tørket, de forbedrer funksjonen i fordøyelseskanalen og reduserer forekomsten av akne. Hvis grunnlaget for akne er feil diett, kan du trygt kjøpe dette stoffet. Jeg kjøpte en prebiotisk, jeg har den på et apotek, det er ikke billig, jeg drakk 2 kapsler 3 ganger om dagen, emballasjen er ikke nok for en månedlig kurs.
Først etter 3 uker la hun merke til resultatet, hun vet ikke hvordan man skal handle umiddelbart, nyttige bakterier koloniserer kroppen gradvis. Kviser begynte å tørke opp, skinnet forsvant, nye klatret ikke ut, helt forsvant etter 1,5 måneder. Dette innebærer at etter avbrudd fortsatte legemidlet sin positive effekt, den akkumulerende effekten virker, men det er ingen avhengighet, du kan drikke lenge hvis problemet er mer alvorlig. Vask alltid med kaldt vann, hvis det vaskes med varm te, kan hovedkomponentene på veiene til tarmene miste vitaliteten. Etter behandlingen har 3 måneder gått, jeg holder dietten, det er ingen akne.

Han behandlet utslett for en hel måned med linex, tok den inne, brukte mye penger, tok 5 pakker på banen, tok 3 ganger om dagen 2 stykker av gangen. Skal skiftevis, begge sammen i halsen, de er store i størrelse, men på bekostning av kapselkappen oppløses lett. Avslutt å røyke og ikke ta alkohol, denne anbefalingen er stavet ut i instruksjonene.
Jeg ventet ikke på en øyeblikkelig effekt, men etter 3 uker kom ingen forbedring. Selv om de interne positive endringene føltes: maten var fordøyet raskt, magen svulmet ikke, rommen stoppet, begynte jevnlig å gå på toalettet, fettinnholdet i huden hadde gått litt, men ikke selve akne.
Jeg konkluderer: Hvis årsaken til akne ikke er relatert til brudd på mage-tarmkanalen, er det ingen hjelp å vente, i hvert fall i et halvt år. Men jeg beklager ikke at jeg fullførte kurset, selv om det viste seg å være dyrt, ingen skade på kroppen, bare fordeler, et ufarlig og trygt stoff. Jeg har ikke røyket (takket være Linex) i 6 måneder allerede, min hud har forbedret, har akne blitt mindre opplagt. Forbundet til behandling av andre midler.

Jeg kjøpte Linex, et bevist stoff, han normaliserer raskt fordøyelseskanalen til sin unge sønn, men han tok en voksen versjon, ikke i pulver, men i kapsler (32 stykker i en boks). I kapsler, i det vesentlige samme pulver og oppløses i tarmen mye raskere enn vanlige komprimerte tabletter. Du kan åpne kapselen og oppløse innholdet i væsken, men delvis kan pulveret smuldre, kapslene åpnes vanskelige, dosen fra dette avtar.
Den kvalme og diaré Linex stoppet raskt, etter 7 dager forsvant symptomene. Men med akne måtte bli behandlet lenger og koble gelene og aknekremet. Det kan klare seg alene, men det vil ta mye tid siden virkningen er bare fra innsiden, og med en kompleks kombinasjon av ekstern applikasjon, har kuret akselerert.
Det ble behandlet i 3 uker, i en panne ble pannen ren. Han hjalp meg til å fjerne peeling på ansiktet, pannen min sluttet å bli fett og kinnbenet mitt tørt. Passer godt til den kombinerte typen hud, normaliserer vannbalansen i huden og talgkjertlene. Toksiner elimineres fra kroppen umerkelig, det virker forsiktig og forsiktig.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Basert på prischotzyv.ru

Det vil hjelpe tarmene når du tar antibiotika. Min erfaring med å behandle akne med Linex. Fra forgiftning. Billige analoger.

God dag til alle mine lesere!

Jeg har kjent Linex i svært lang tid, sannsynligvis 8 år gammel, og han la meg aldri om det var et problem med tarmene. Men denne gangen vil jeg fortelle deg om Lineksk, ikke som et middel mot diaré og kvalme, men som et beskyttende middel når du tar antibiotika.

- behandling og forebygging av dysbiose

Dysbacteriosis manifesteres av diaré, dyspepsi, forstoppelse, flatulens, kvalme, oppkast, bøyninger, magesmerter; allergiske reaksjoner er mulige.

For å si det mildt, er prisen ikke liten - 565 rubler for 48 kapsler, og jeg la merke til at hvert år stiger prisen med ti rubler. Ifølge mine observasjoner er den dyreste "pose til barn".

Linex er:

 • 48 kapsler
 • 32 kapsler
 • 16 hver
 • Sachet for barn 10/20 stk
 • Linex Forte 10/20 kapsler

Linex når du tar antibiotika

Legemidlet er foreskrevet inne etter et måltid, kapslene skal vaskes ned med en liten mengde væske. Barn under 3 år og pasienter som ikke kan svelge kapselen, bør åpne den, helles innholdet i en skje og blandes med en liten mengde væske.

Nyfødte og barn under 2 år er foreskrevet 1 kapsel 3 ganger daglig.

Barn i alderen 2 til 12 år - 1-2 kapsler 3 ganger daglig.

Voksne og barn over 12 år er foreskrevet 2 kapsler 3 ganger daglig.

Varigheten av behandlingen avhenger av årsaken til utviklingen av dysbiose og de individuelle egenskapene til organismen.

Linex for akne

Siden jeg ikke hadde noen klager om tarmene, og jeg ikke brukte Linex for forebygging, merket jeg ikke noen forbedringer eller resultater som jeg ikke drikk, så jeg bestemte meg for å gjøre et lite eksperiment - å observere tilstanden til min "vakre" hud.

Som du kan se fra bildene nedenfor, for å si det mildt, er ansiktet mitt ikke is og at jeg ikke gjorde noe for ham, og det jeg ikke prøvde. Gjennom hele kurset hadde jeg ikke en eneste akne, men jeg forbinder dette med å ta antibiotika. MEN! Dette er ikke min første erfaring med å behandle akne med Linex, og allerede den tredje, hvis minnet mitt tjener meg. Og for alle disse tider har jeg ikke hatt noen forbedringer på huden, i prinsippet, dette var å forvente, siden alle dermatologer hevder at tilstanden i ansiktet på ingen måte er forbundet med mage-tarmkanalen, selvfølgelig, hvis du ikke er allergisk.

Linex i tilfelle forgiftning (fra kvalme og diaré)

Om fire eller fem år siden hadde jeg blitt forgiftet med kylling, det ble kjøpt der det ikke var kjent hvor det ble laget av noen ukjente. Først var jeg bare syk og kvalm, i slike tilfeller pleier jeg vanligvis. Jeg spiser, jeg husker det bra da spiste jeg yoghurt og ikke en! Hele natten var jeg så skyllet at det virket for meg at nå var alle organene sølende ut. Temperaturen ble holdt i ca 38 dager. Da foreskrev legen Linex for meg, og se og se! Jeg følte meg mye bedre neste dag. temperaturen falt og jeg følte meg bra, hele kurset tok omtrent 10 dager, kanskje litt mindre. Generelt hjalp han meg så bra. Forresten, etter den hendelsen spiste jeg ikke lenger kjøtt.

Drug interaksjon

Ingen uønsket interaksjon av legemidlet Linex med andre legemidler ble notert.

Sammensetningen av stoffet Linex lar deg ta det samtidig med antibiotika og kjemoterapeutiske midler.

Spesielle instruksjoner

Det anbefales ikke å drikke Linex med varme drikker og ta det sammen med alkohol.

Pasienten bør konsultere en lege hvis kroppstemperaturen er over 38 ° C, blod eller slim i avføringen er merket, diaré varer mer enn 2 dager og ledsages av akutt magesmerter, dehydrering og vekttap i nærvær av kroniske sykdommer. (Aids, diabetes).

Ved behandling av diaré er det nødvendig å erstatte tapt væske og elektrolytter.

 • Bifidumbacterin - ca 100 rubler, tok det også før med antibiotika.
 • Lactobacterin - ca 150 rubler, ble tildelt min mor for forebygging.

Bunnlinjen: Linex klarer meg godt med sin oppgave, nemlig det hjelper med diaré, kvalme, forgiftning og når du tar antibiotika, men det er ikke for det formålene du har til hensikt (akne og hudproblemer), er det lite sannsynlig å hjelpe deg.

Mine andre vurderinger på problem hud

Takk skal du ha for din oppmerksomhet!

Basert på materialer irecommend.ru

Hovedvirkningen av dette stoffet er en positiv effekt på menneskekroppen som helhet. Linex er et stort antall gunstige mikrober som er i lyofilisert tilstand. Slike mikroorganismer kan forbedre og styrke immunforsvaret, forbedre funksjonen i fordøyelseskanalen, noe som i siste instans reduserer utseendet til akne.

Den vanligste årsaken til akne er et dårlig kosthold. Folk forsømmer ofte reglene, og har en matbit på farten, svelger mat i hele stykker, tygge det dårlig. Av denne grunn kan fordøyelseskanalen ikke fullt ut takle sitt arbeid, og dette truer med å krenke tarmmikrofloraen, som i siste instans har en skadelig effekt på huden, forårsaker akne og andre utslett over hele kroppen.

Den prebiotiske Linex kan bidra til å gjenopprette tarmmikrofloraen. Dens vanlige inntak forbedrer intestinal mikroflora, og hudtilstanden forbedrer seg markant:

 • Etter hvert mister huden oljeaktig glans;
 • etter 3 uker med å ta Linex, er utseendet på akne merkbart redusert;
 • giftstoffer elimineres naturlig, uten å trenge inn i huden og forårsaker betennelse.

Effekten av Linex i kampen mot akne har blitt bevist av dermatologer.

Linex Forte er tilgjengelig i kapsler som administreres oralt. Hvis dysbiose kombineres med utseendet av akne, er det nødvendig å ta 2 kapsler tre ganger om dagen med en liten mengde rent vann. Du bør ikke forvente en umiddelbar effekt, de gunstige bakteriene vil bli avgjort gradvis.

Hvis patogen i mage-tarmkanalen fortsatt forbinder akne, så må du i tillegg til hovedbehandlingen ta Linex i et kompleks. Det er viktig å huske at fra den første dagen av antibiotikabehandling bør Linex tas for å gjenopprette tarmmikrofloraen og forhindre utseendet av ny akne.

For å gjøre behandlingen mer effektiv, er Linex tatt i kompleks med ulike kremer og geler som kan fjerne akne. Nemlig: Vi bruker gelen på problemområdene i huden, og umiddelbart etter det drikker vi Linex, og så tre ganger om dagen.

Hvis hovedbehandlingen er tradisjonell medisin, som ikke er like sterk som den medisinske, anbefales det å bruke Linex for mer effektivitet.

I behandlingen med stoffet Linex, kan du finne mange fordeler, blant dem er nevnt:

 • ganske rask gjenoppretting av intestinal mikroflora
 • effektivitet i bekjempelse av akne;
 • hindrer nye hudutslett;
 • botter dysbakteriose;
 • hjelper med kvalme og oppkast;
 • praktisk utgivelsesform
 • myrer kroppen med gunstige bakterier under antibiotikabehandling mot akne.

Alvorlige mangler ved dette stoffet ble ikke funnet, bare den høye prisen er notert. På grunn av at det i noen tilfeller er nødvendig å ta Linex tre kapsler tre ganger om dagen, er en pakke ikke nok for hele kurset, så du må kjøpe 2 pakker samtidig.

Det er også faren for å skaffe et dårlig narkotika av dårlig kvalitet, i så fall vil pengene bli brukt, men det vil ikke være noen effekt.

Til hovedkomponentene på vei til tarmene har ikke mistet deres levedyktighet, det anbefales ikke at kapselen drikker varm te. Også i behandlingsperioden er det ikke tillatt å drikke alkoholholdige drikker, og det er ønskelig å nekte eller minimere røyking.

Det er viktig å besøke en lege dersom før du tar Linex:

 • det er en økning i kroppstemperaturen;
 • det er blodutslipp fra anuset;
 • diaré varer mer enn to dager, som er ledsaget av smerter i magen;
 • hvis det er dehydrering.

Du bør også kontakte legen din dersom sykdommer som AIDS eller diabetes er tilstede.

De vanligste og effektive analogene til Linex inkluderer:

 • Bifiform. Sammensetningen av dette probiotikken relatert til kosttilskudd, inneholder mer enn 100 gunstige bakterier. Det brukes til problemer i mage-tarmkanalen, som forårsaker akne. Han er også i stand til å bli kvitt diaré, selv under graviditet og amming.
 • Normoflorin. Prebiotisk er også relatert til kosttilskudd, som brukes til brudd på tarmmikrofloraen, samt diaré. Når det tas inn, starter beskyttelsesprosessen mot patogene bakterier, øker stoffskiftet, som følge av at tarmperistalene forbedres og akne blir mindre.
 • Hilak Forte. Legemidlet som inneholder melkesyre, laktose og forskjellige aminosyrer. På et hvilket som helst stadium av sykdommen har den en terapeutisk effekt.
 • Lactobacterin. Et slikt stoff blir brukt i begynnelsen av slike sykdommer: intestinale infeksjoner, dysbiose, stomatitt, kolpitt. Også Lactobacterin er i stand til å bli kvitt akne. Sammensetningen av analogen inkluderer laktobaciller, som beskytter tarmmikrofloraen fra patogene mikroorganismer og gjenoppretter menneskets immunsystem.

Linex kan brukes trygt i forebyggende tiltak mot akne. Dette gjelder spesielt i perioden med antibiotika. Tross alt påvirker noen behandling negativ tarmmikroflora, noe som kan føre til utseende av akne. Siden Linex effektivt bekjemper utslett, kan den brukes både uavhengig og i kombinasjon med andre stoffer. For eksempel, i kombinasjon med Clearasil, kan hudtilstanden bli forbedret mye raskere.

Basert på domadoktor.ru

Jentene har sis problem med huden. Akne på pannen. Som på bildet. Hun er 20 år gammel. Baziron hjelper ikke, også shiseydo. Huden er flakket og skinnende. Jeg sier at hun har tørr hud, hun sier at hun er feit.

Siden begynnelsen av oktober ble vi syk med trakealbronkitt (vi var syk i en måned) og drakk 2 antibiotika, og etter dem (jeg tror), begynte de å hente ut kinnene og haken etter en stund. Legen dermatolog foreskrev oss elokum salve, men jeg vet ikke om det ville være bedre fra henne, også hormonell en... sa allergisk dermatitt.. vi hadde en fenylestine og under antibiotika og etter drakk. Vi har en merkelig kind og hake med røde flekker uten akne. Litt tørr, peeling off... om kvelden så generelt crimson.. meg og hun følger en diett.

Jenter som er interessert i problemet med kviser, fant informativ liten artikkel.

Bare i tilfelle. 9. april 23:16 Listen over legemidler som ikke har blitt bevist:

Jeg er kortere, jeg er nok en slags mor. :))) De foreskrev behandling av et barn.. Jeg har lest instruksjoner om medisiner og kort sagt... Jeg gir ikke barn)))))))))))) Dette er emnene vi tildelte En allergiker er her, jeg har fjernet hele fôret helt for barnet, jeg er på en diett selv (jeg ble forgiftet da da!) Begynte jeg å smøre allergi steder ved mine egne observasjoner. Tick-like og kroppsmelk "Emne" :)))) Vel, bare for nå Det var ingenting fra disse tingene, alt utslett hadde gått et sted. på samme dag! Kanskje.

Generelt, på grunn av vår gudfar, gikk min sønn og jeg til en allergiker. Ja, ikke et sted, men på fjellet Kudykin, i den andre enden av Moskva. Aldri gå igjen. På denne. Vel, det snakker jeg ikke om. Var i hodet av avdelingen Rubtsova i det sentrale barnas kliniske sykehus i FMBA (hele navnet for å huske anrial - Federal State Budsjettutdanningsinstitusjon for klinisk sykehus i Federal Medical and Biological Agency of Russia - direkte kryptering)))) Jeg var ikke glad der i det hele tatt. Og jeg var så glad for at allergien var borte. Kinnene var helt bleke. Men.

Jeg ville ikke fokusere på dette i begynnelsen, men jeg vil fortsatt skrive. Våre krefter er ikke mer. Det startet omtrent en måned siden. På den tiden hadde barnet spist i en måned som vanlig, ikke allergifremkallende, det virket som mat, og så ble små kviser hellet på magen, som gåsebud på håndleddene, som vanlige pimples. tenkte, hva som kunne være. dietten av vår reb. skumle, monotont. som mange ting du bare ikke kan komme inn på. ikke spiser og det er det. Jeg spiste bare havremel.

En måned før fødselen til min lille vakre jente leste jeg ut historier om fødsel. Det var ikke en liten lesning, og fra det hele laget jeg en konklusjon - alle skriver i forskjellige ord om det samme. I barnets utviklingstape har ingenting blitt forandret. Fra tape til tape er alle interessert i de samme problemene. Og det er greit. Etter hvert blir innleggene mindre følelsesmessige, mer avslappet. Vi ble vant til den nye rollen, studerte mye litteratur, hørte mange råd og på mange problemer vi føler, hvis ikke spesialister da.

Jeg bestemte meg for å skrive et godt innlegg, fordi det ikke alltid er mulig for alle å svare, og for de som er interessert i noe, og for de som bare kan finne nyttig informasjon for seg selv. Det er mye lager) Det første jeg vil fortelle deg, Dette er akne. Med farmasøytiske matsuletter begynte kampen min med Zenerita (380r). Pulver og vann, når de er blandet, danner et medisinsk medium for å bekjempe akne. Etter blanding varer det i 5 uker. Antibiotikum Den første emballasjedyren visste ingen grenser. Ansiktet er helt rent! Porene er innsnevret, det er ingen akne! Ansikt. Hva å behandle? Dumt spørsmål! Selvfølgelig, zeneritom! Igjen, rent ansikt! Tid går igjen. ikke lenger et halvt år også.

Remedies for blåmerker og kutt - Troxevasin, Lifeguard, Arnica, Chlorophyllipt (alkohol eller olje løsning, den andre er lettere tolerert av barnet fordi den ikke knuses), Kaliumpermanganat (bedre løsning slik at du kan bruke den umiddelbart), Peroxide, Iodine and Greenery er strålende (mer behagelig i blyant), Tea tree olje. Rettsmidler for brannskader - Panthenol, D-Panthenol Rettsmidler for bleieutslett - Desitin. Bepanten (fra rødhet og bleieutslett) Forbindinger - Steril bandasje, Steril bomullsull, Sterile gasbindservietter, Rullebånd, Vanntape, Bomullspotter, Bomullspotter, Sterile kluter.

ADSM 1. Mitt barn var 7 år gammel da de gikk i skole. 6. Urgent trengte å gjøre ADSM, de gjorde det. Etter 3-4 dager begynte alvorlig hodepine, svimmelhet, trøtthet. Vi begynte å undersøke diagnosen: allergisk hjerneflod, i 2 måneder kunne ikke gå på Barnets ben. Gudskelov, alt er bra. Og uten vaksinasjoner tar verken skolen eller hagenes medlemmer meldingen til deltakeren Alla Kim 2. Mitt barn hadde en forferdelig reaksjon på 2 skudd med ADS (M) ved 2 år. (Det første skuddet gikk bra). Temperaturen på 40 ble holdt i en uke. Jeg satt nær barnet, som et bål. Legene løp fra klinikken. og en dag to ganger, selv.

sannsynligvis min kjære. Skorpen på kinnene går aldri bort, men nå akne, ikke bare på nakken og ansiktet, men har gått i hendene. Jeg kom til barnelege, foreskrev mange ting og Linex, og Smektu og salve, Suprastin. Jeg tror å gi eller ikke? Hva råd?

Jeg kjeder meg allerede. Allerede en dag er trolig den tredje til fjerde diaré av en fattig datter, 5-6 ganger om dagen, og med et slikt trykk at det strømmer til hele ryggen hvis barnet sitter. Den første dagen, da hun klarte det, et eller annet sted etter 2 minutter tok jeg av bleiene hennes og jeg var redd, hennes røv var delt. Hun er ikke rød, hun er burgunder og 2 sirkler er som en makaque helt opp til kjøttet (((Jeg forstermer ikke, lymfe strømmer fra disse sårene. Datteren skrik! Det har aldri vært noe slikt i alle våre liv. Jeg er en flytende talkum.

Så du vil se på en jevn og ren kropp av en datter. Det varer en måned og begynte med et lite utslett på baksiden av nakken. Vi syndet på kontakten og stikkende varme (kuldens begynnelse), og hele ryggen og sidene og magen ble dekket. Vi bodde i landsbyen hele sommeren, matet dem (fra 5 måneder) der, injiserer, forbereder oss fra produkter fra grønnsakshagen og melk fra nabostaten. Nye produkter ble tatt normalt, uten reaksjoner på dem. Disse akne intensiverte etter å ha badet i badekaret og med en kost i damprommet (tilsynelatende de var dampende), de ble lyse og røde (de var før.

Remedies for blåmerker og kutt - Troxevasin, Lifeguard, Arnica, Chlorophyllipt (alkohol eller olje løsning, den andre er lettere tolerert av barnet fordi den ikke knuses), Kaliumpermanganat (bedre løsning slik at du kan bruke den umiddelbart), Peroxide, Iodine and Greenery er strålende (mer behagelig i blyant), Tea tree olje. Rettsmidler for brannskader - Panthenol, D-Panthenol Rettsmidler for bleieutslett - Desitin. Beplanting (fra rødhet og bleieutslett) Forbindinger - Steril bandasje, Steril bomullsull, Sterile gazeservietter, Rullebåndsbelegg, Limgips, Bomullspinne, Bomullspinne, Sterile kluter med individuelt innpakket alkohol. Pleieartikler.

Jenter hjelper deg med å finne ut det! Vi har 4,5 måneder på ansiktet. Akne. Området nær dem er rødt, og akne er hvit! Skapt av svarte kviser har vi mange av dem på kinnene. Vi sitter på IV, vi har prøvd forskjellige blandinger, resultatet er 0, vi har blitt overført til kumelk først, la det nå gå tilbake! Jeg gir nå diazolin, om et par dager vil jeg prøve å gi Linex! Noen hadde slike utslett og hvordan å håndtere dem! De donerte blod i henhold til resultatene, de sa at leukocytter var forhøyet. Hva å gjøre

Jeg var syk i to uker, injisert med antibiotika, som følge av at ansiktet mitt var dekket med akne. Linex propyl, bidro Clenedovit til å redusere utslettsområdet. små pimples forble på pannen (de var bokstavelig talt over hele ansiktet - nese vinger, hake, kinn, oljeskinn..) og tonic ble vasket - Vichy aqua termal gjennom hele tiden. kanskje noen kan fortelle meg hvordan du skal gjøre dem ferdig, fordi hvis pannen er åpen, er det på en eller annen måte ikke veldig.. engasjere så mye og ja, det er svarte prikker på nesen.. i mange år siden min ungdom.. Jeg har sagt seg til dem, men kanskje fra dem.

År med 14 svært agonisert akne. Og med det hun ikke satt der, og uten søttighet satt hun - alt forgjeves. Jeg leste et sted at akne er et problem med tarmene, dysbacteriosis. Jeg begynte å drikke "Bifidumbacterin", men sannsynligvis "Linex" er mulig, eller noe annet, så akne har blitt mye mindre. Prøv det, kan noen hjelpe. Jeg leser at i stedet for medisiner kan du drikke ryazhenka eller narine.

Mottatt, rapporter. For sin nevø, kjøpte Nature's Plus Tooth Fair, Livets kilde, Animal Parade, Tannfe, Barns tyggetabletter, naturlig vaniljesmak, 90 dyreformede tabletter. Hvite, harde, søte piller. Det virker for meg at dyreparaden er den samme til smaken)) som prøvde kalsium, så de er en på en. I teorien skal disse pillene beskytte mot karies. Så beskrivelsen på nettstedet lover oss: Tooth Fairy's Baby Parade fra Animal Parade er et spennende nytt supplement med levende M18 probiotiske celler, lacidophilus.

Temperatur: Nurofen, Paracetamol Ører: Otofa hals: Tantum Verde / Geksoral Allergi: Zodak Bites: (neppe, selvfølgelig, noen vil bite oss i Egypt i juni, men også nyttig i Russland) Fenistil-gel Hvis forgiftet: Filtrum STI Diaré: Enterofuril / Loperamid (kanskje jeg tar begge. Jeg trenger))) Sår, riper: Gips, jod (blyant), Zelenka (blyant), Hydrogenperoksid, Bint, Benpantin, Baneotsin, Miramistin, Traumel mor har ryggraden) Tørr hoste: Tørr hosteblanding og Lasolvan Rotovirus: (Jeg vil ta mer av erfaring) Smekt a, Enterosgel, Regidron, Linex Mage: Motilium.

Vennligst fortell meg mammaer. Den som hadde en slik urticaria hopper bare ut etter barnets søvn. I 3 år har vi aldri hatt noe slikt, spiste alle frukter, grønnsaker, generelt, hadde ingen allergier. Pulveret ble ikke endret. Vi dro to antibiotika og deretter tok 2 uker ikke noe bortsett fra Linex, flød blodet ut i klinikken, og på denne dagen (mandag) etter lunsj ble datteren veldig oppsvulmet og fikk opp med akne på ansiktet på bena og armen som etter nålen. Legen kalt doktoren så på flekkene som raskt sovnet, alle klarte ikke..

Hei alle sammen! 2 måneder for sønnen min, vi er på HB, så det viste seg at jeg fôrer fra ett bryst nå, dekanterer den andre og gir den gjennom flasken fordi en purulent pimple dukket opp på den, venter på at den skal passere da vi kommer tilbake til den. Vi har gjort dette arbeidet i 3 dager allerede, og alle disse tre dagene har vi magepine og jeg la merke til at barnet ikke hadde fordøyd melk i babyens avføring, at det ville være nok til å gjøre dette selv, eller du kunne tjene Linex, og generelt tror du det ikke vondt.

Under B ble kroppen min dekket med utslett, men ansiktet mitt ble renere. Før fødselen ble akne eller stor akne på skuldrene overvunnet. men nå har hele halsen gått videre til haken.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med denne "skjønnheten".. og hva er hormonalt eller hva som ikke er klart. Faktum er at jeg nå har diaré hele tiden etter fødselen. Jeg kjører rett.. sannsynligvis er dette dysbakteri.. fordi jeg fikk antibiotika på sykehuset. Jeg begynte å drikke Linex.. Jeg vet ikke om det vil hjelpe eller ikke.. og hvorfor er disse akne?

Hallo I dag er vi 9 dager gamle. Umiddelbart etter å ha blitt tømt fra barnehospitalet (på dag 5) hadde barnet utslett som så ut som kviser. Nå har dette utslettet spredt over hele kroppen og har passert litt på ansiktet. Barnelege sa at hun så ut som å løpe svette. Jeg tok med barnet 2 dager etter fødselen. Jeg trodde at det ikke så på henne dårlig. De tilskrev fettproblemer med grønn maling, og deretter salve Levomekol. Øyne fester, tørke med furatsilinom og dryppe levometitsin. Det ble bedre. Problemer med stolen ennå. Tenkte jeg

Hei alle sammen! Jeg husker ikke når disse problemene begynte. Sannsynligvis med min graviditet. Hudutslettet mitt begynte. Jeg tenkte - etter fødselen vil finne sted. Med barnets advent har situasjonen kun forverret (((Huden har forverret i det hele tatt. Stor akne begynte å dukke opp. Du vet at utseendet på disse akne var omtrent det samme som i annonsen "Proaktiv." Og det var fortsatt spor av akne. Akne på ryggen og skuldrene dukket opp. Skrekk i ett ord. Det jeg bare ikke gjorde. Jeg prøvde å klare seg selv - det gjorde jeg.

I dag er det ingen flytende avføring. Allergi på plass. Drikk Linex bare. Begynte å drikke Diazolin - vi får se. Stemningen er foranderlig: ler, hopper, spiller, noen ganger whines. Han sover normalt om natten. Våkner med å gråte. Jeg gråt ikke før - jeg så på. Sannsynligvis tenner akne.

Historien er lang, takk på forhånd til alle som mestere) Situasjonen er som følger: Barnet ble syk på mandag, temperaturen var 39 om morgenen, de ble skutt ned hele dagen, 3-4 timer igjen 39-39.7 Ambulansen kom, de sa at vi hadde en virusinfeksjon litt rød, ren nese, alt er ok, bare slå ned temperaturen, etter 5 dager, sier, vil passere. På stien. Dagen peda kom fra en polka-ki, så, foreskrev interferon og miramistin i halsen. Den tredje dagen, temperaturen holder seg rundt 38-39, det er ikke flere klager, men legen (hun går hver dag til babyen gjenoppretter), så halsen, sa alt er tungt opptatt, og har utnevnt mer.

Syke den andre uken. Alt begynte med feber, da ble halsen betent og som et resultat purulent tonsillitt og et sårt øre til venstre. Jeg gikk ikke til legen, så jeg vet ikke om jeg hadde otitis. På tirsdag spyttet hun på tradisjonell medisin, konsultert telefon med vennenes mor med erfaring og begynte å drikke amoxicillin. Søster pritaranil chlorhexedine-gargle istedenfor furatsilina. Jeg har en maske døgnet rundt. Alt er allerede kløe fra masken, men ønsket om å forhindre den purulente kjæresten hos barn er sterkere enn ønsket om å kvitte seg med det. I.

Gratulerer deg, min gode, vok opp sunn og glad! Vi elsker deg veldig mye!

Så mye som jeg kan huske, prøvde jeg alltid å bevise for meg selv at jeg kunne klare alt til slutten, men hver gang jeg tillot meg å slappe av og ikke tense meg selv mer: så bra. Igjen tok hun seg selv, hennes helse, utseende og skjønnhet. Problem hud, akne, overflødig vekt (litt, men fortsatt), for lat til å tilbringe litt tid på deg selv. Jeg var alltid lat. Jeg hater meg selv for det. Jeg vil forsøke å sakte rette denne feilen. Inntil mannen min forlot meg)))) Jeg forstår at alt er virkelig c.

Fullt kurs linex og ingen akne

Akne ved 18

Under 25 år blir akne

Mye tid gikk og ansiktet mitt var dekket av mange blær akne, som ikke passerte, klemte ikke, og ble det viktigste å gjennomgå et helt kurs, ellers vil resultatet bli kortvarig. Nå bestemte jeg meg for å fullføre et fullstendig kurs på Linex, og jeg vil.

Og analysen på Helicobacter Pylori passerte? ? Prøv et kurs av probiotika (Linex, Bifiform). Lykke til.

Jeg hadde ikke dem her, men broren min lider også, prøv å sette en maske med tranebær (knust selvfølgelig). Kanskje du vil si takk.

Vel, slik at akne ikke ser ut, kan du ikke spise sjetonger, sjokolade (spesielt sjokolade), gazyava og annen kjetteri.
Vask hver kveld, kanskje bare smuss.
Hormoner.
Og faktisk mye.

Har en endokrinolog og en gastroenterolog også hatt en?

Kanskje det er noen fordøyelsesproblemer eller med skjoldbruskkjertelen, så vel som allergener i kostholdet ditt.

Linex begynner å drikke samtidig, fortsetter etter antibiotikumets løpetid. Det er også Linex for barn, Linex Forte. Bifidumbakterin hjelper med akne? Din tilbakemelding?

Det er en bevist metode som er urin. Jeg snakker helt seriøst. Prøv og etter to uker vil du se effekten. Uansett hvor latterlig det kan høres, våt ansiktet med urin, for eksempel, bruk en vanlig bandasje og la den tørke på ansiktet ditt. Det blir ingen lukt. Du kan gjøre denne prosedyren om kvelden og vaske før sengetid. Det er viktig at dette gjøres hver dag systematisk. Jeg er nå 19, for et par år siden, det samme led av dette, og denne metoden ble foreslått av faren. 100% av resultatet jeg ikke kan love, men det hjalp meg personlig, så prøv det.

Kan surmjölkprodukter for candidiasis? (for eksempel kefir?) Jeg spør veldig mye - hjelp.

Candida Forebygging
En god måte å hindre veksten av sopp er å bruke yoghurt som inneholder levende melkekulturer, samt spise naturlige produkter som har en god antifungal effekt, som hvitløk, propolis, varm rød pepper, bær og løv av lingonbær, juice og grapefruktfrø, nøtterblad, tea tree olje.
dette er wikipedia
generelt hammer candidiasis i Yandex og les

Linex ga ingen resultater, byttet til Linex kid - Veldig effektiv. Ett kurs var nok til å normalisere tilstanden. Akne dukket opp på ryggen. I lang tid kunne jeg ikke forstå hva som var saken.

Inntil lacunae tømmes, vil temperaturen holde. For å vaske dem må du gå til ENT. Hvis problemene er så lange, har du ikke blitt tilbudt å operere når det ikke er noen betennelse? Og din generelle tilstand er på grunn av langvarig antibiotikabehandling, etc. Behandlingen bør bare foreskrives av en lege. Så at halsen ikke tørker, kan jeg bare anbefale bruseprøveoppløsning - 1 bord. skje for 1 liter varmt kokt vann.
Og du kan drikke kefir. det er forskjellige sopp. Her anbefaler jeg ikke fersk melk.

Hvis candidiasis i gynekologi, anbefales det å drikke ksslo-meieriprodukter med bakterier med bakterier, de vil bidra til å gjenopprette tarmfloraen, fordi alle disse sårene fra brudd på tarmfloraen!

Kjære morpheus, din immunitet er slipt spesielt. Her er spørsmålet hvorfor. Jeg ser at du kan bli behandlet. Prøv å komme til den andre siden. Lag et immunogram og sjekk for alle slags allergener. Slike søppel skjer i cøliaki. Ethvert problem er et signal om at du på en eller annen måte ikke bor på den måten. Analyser din livsstil. Hva gjør du galt? Se generelt på roten, som de sier.

Kefir kan i alle fall være og være

Nerver, tørr munn, akne... Diabetes testet? Problemer med galle - drikk noen koleretiske kostnader. Og meieriprodukter med bifidumbakterier trenger å drikke hele tiden!

Antibiotika for akne på ansiktet av frisyre på huden dagen pigment flekker på ansiktet forårsaker foto krem ​​for Vil du spørre deg hva du drakk Kars, Linex og Narine? Så Tanjusha 9 utmerkelser 14. Ranger medaljer. 3. Full vurdering. NU diskuterer.

Han led av en lignende sykdom.
1 Leger har ikke en fot lenger. Legene helbreder ikke sykdommen og fjerner symptomene. Siden det ikke er noen effekt på årsaken, vil symptomene manifestere seg igjen og igjen.
2 Se på YouTube Lawrence Smith sopp Candida. Eller les boka mirakel psh forfatter Robert Young.
3 For å bli kvitt candidiasis trenger et mest alvorlig kosthold. Lawrence Smith og Robert Young for å hjelpe. Sukker, frukt, frokostblandinger. Ikke spis oljer og fett eller noe. Det spiller ingen rolle at olivenolje og kaldpresset. Oljen forhindrer at cellene absorberer glukose og det suger ikke opp og sirkulerer gjennom blodet og spiser Candida.
4 Colloidal sølv kosttilskudd er nødvendig, under arco, bark av myretreet, nødvendigvis enzymer for å forbedre fordøyelsen.
5 Rengjør tarmene og leveren før behandling.
6 Du må skrive all din behandling på papir fra begynnelse til slutt, og følg den ubarmhjertig. Behandlingen varer fra seks måneder til to år.
Hvis du gjør alt riktig, vil resultatene være fantastisk, både fysisk og mental.

Spørsmålet om å vite om allergi

De vil passere fort, men jeg ville gå til legen med babyen.

Så Linex kurs med et annet stoff for dysbacteriosis. Og akne, faktisk fra dysbak og klatret. Ektemann returnert fra en forretningsreise gikk til Kislovodsk. Ja, full av eksempler. forvirret også alu og alevtina, vetch og veronica, saru bernard med.

Hva er forskjellen når de passerer?
Det er nødvendig å rense tarmene.
Årsaken til alle allergier er i tarmene.
Polyfenol er ikke kontraindisert hos gravide kvinner eller spedbarn.
Det eneste problemet er hvordan å skyve det inn i pjokk.. -))

Minst en uke senere, og det er ønskelig å smøre kremet for barn, for ikke å tørke huden. Selv om jeg ikke vet hvorfor du anser disse produktene allergifremkallende, spiste jeg det og ingenting skjedde.

Dette er enten pepperkake eller kjeks, søt fordi. kommer snart, som ryddet.

Og hvorfor skal en baby i 2 måneder ha slike produkter hvis de ammer? Hvis ikke full, mate med blandinger. Spesielt pepperkake og havremelkaker (det er veldig vanskelig å fordøye barnets ventrikel). Selv gi juice, med amming, fra 6 måneder, vel, du kan med 4, hvis du vil. Du ødelegger barnets mage, så vil du lide. Bare brystmelk. Og det som er oppført, spiser bedre seg selv, barnet vil spise gjennom melken. Bare ikke engang spise havremelkakene selv, den andre er den enkleste. Først av alt, se på kostholdet ditt!

Disse produktene er ikke allergifremkallende, uansett hva du gjør, uansett hvor rent tarmene kan gå i en måned

Hvordan Linex for aknebehandling 171 Linex 187 eller 171 Bifidumbacterin 187 Linex for aknebehandling 32 innlegg om medisiner for behandling Behandlingsskjemaet ble valgt! Fullstendig informasjon om hvordan å bli kvitt akne på ryggen? Behandlingsforløpet avhenger av?

Pimples kan ikke være allergier, men hormonelle endringer. Nevøen var sånn. Faktum er at barnet hormoner mamma ved fødselen. Over tid (1,5-2 måneder) blir han hans (gjenoppbygget), og det er her hudproblemer begynner. Dette går vanligvis bort uten behandling med 3 måneder.
Og hvis det er en allergi, så etter utelukkelse av allergener, bør alt gå om 2-3 dager. Hos spedbarn er metabolismen raskere enn hos voksne.

Appelsinjuice og eliminere pepperkake. Epler bare våre, ingen importert. Det virker som havregryn er allergisk, men min har alltid tolerert det godt. Men det er for individuelt. Alle anbefaler å smøre baby krem, jeg ville ikke blitt, min voksen brenner kinnene hans. Prøv hvordan din datter reagerer på den. Du kan lage en streng, kamille, og i dette vannet for å kjøpe eller bare vaske. Spots misfarges raskt når allergenet er eliminert.

Sannsynligvis barnet ditt har diatese, dette skyldes hovedsakelig maten han mottar. Men fra bakt epler kan det ikke drysses! Derfor, det du har oppført, er ikke alt. Du kan kanskje tro at du ikke spiser noe unntatt pepperkake og epler! ? Først forstår du hva du spiser, og før du går til legen, og gi barnet ditt morgen og kveld langs LINEX-kapslen, så tarmen hennes er raskere for å takle alt. Åpne kapselen og bland bare innholdet i morsmelk, det er søtt og barnet vil drikke det med glede!
Ikke bli syk! Men du trenger en konsultasjon med en allergiker, hvis du ikke passerer, men først, til den lokale politimannen, observerer han deg og din baby, hun sender deg til rett sted.

Det er umulig å si klart at organismen fungerer på sin egen måte. Det ville være bra å passere avføring for dysbakterier, starter vanligvis med denne + mamma dietten. Allergi er mulig på pepperkake. For barn i det første år av livet blir matvarer hovedsakelig allergener, men de kan også komme med luft. Det er ingen standard, generelt akseptert diett. Bare å føde en ammende mor bør være rasjonell, mindre karbohydrater, fett, salt, ulike allergener. Det finnes en rekke matvarer som leger behandler som allergener:
* COW MILK (den vanligste årsaken til matallergi i det første år av livet)
* CHOCOLATE, COFFEE, COCOA (kan være til stede som smaksstoffer tilsetningsstoffer for noen matvarer)
* CHICKEN EGGS (noen ganger inkludert i frokostblandinger som kaker eller pasta)
* FISK, CAVIAR, SEAFOOD (blant sistnevnte er reker, blekksprut, hummer og annet marint liv)
* MUSHROOMS (UNUSTAINABLE FOR CHILDREN ELLER HVA SKIL, INKLUDERT SAUSER, SOUP, ETC.)
* NUTS (unngå alle varianter i noen form)
* HONEY (kan være en del av noen baby matvarer og forårsake de mest alvorlige former for allergi)
* FRUIT, BERRIES AND GROGES, HAR BRIGHT-RED OR ORANGE PAINT, OG JUICE FROM THEM (sitrus, bete, jordbær, bringebær, etc.)
* SOY (inkludert i krydder, sauser, visse typer vegetabilske puree og brystmelk erstatter).

Min situasjon er nesten den samme - jeg spiste ikke noe sånt. min sønn startet allergisk fra 1,5 måneder... hva er ikke kjent... Det vi nettopp ikke har gjort... Jeg ga melk til analyse, satt på dietter, spiste ett produkt per dag... og tarmene ble rengjort, og fulgte vanligvis et strengt hypoallergent diett - og han henter det hele inn og ut. hvor mange leger har omgått - alle behandler bare konsekvensene (utslett, kløe), og så uten mye suksess. Jeg hadde følelsen av at han var allergisk mot alt! Bare Advantan hjelper oss, Elidel... men disse hormonelle salver og ansiktet kan ikke smøres ut. men når barnet ikke sover hele natten og klør, er det ingenting igjen for meg... og alle slags urter og bad, kremer av dem - bare gjør det.... bare huden blir tørrere.... Vi fikk både allergisk dermatitt og atopisk... êàî, til slutt stoppet jeg med å amme den på 1,2 (((((Etter hvert blir det bedre... noen ganger heller det ut, men det er ikke sprekker på kinnene som var før))))))))) hud.. velg krem ​​som passer til babyen. Gå til legen og ta alle tester for å utelukke nærvær av noen Giardia og Staphylococcus, fjern fra diettrød og oransje frukter og grønnsaker, sukker og alt som... fisk.. Overlever callas for dysbacteriosis og coprology... Og hvis dette bare er et isolert tilfelle - et utslett på hvert allergen å holde på - på forskjellige måter - i noen 3 dager, i noen måneder... Ikke hamre på det, gå til legen. selv om disse legene. ((((((Vel, kanskje du var heldig med barnelege))))) Lykke til og helse for deg og din baby.

Linex akneutslett. Utseendet til akne på rygg og skuldre er et ganske vanlig problem, som ikke anbefales etter å ha spist varme retter. Behandlingsforløpet er 7-10 dager, i avanserte tilfeller kan det forlenges til 14-21 dager.

Vi også med 2 måneder begynte allergi. barnelege anbefalte at jeg drikker handlingen. 1 tablett per 10 kg vekt å drikke om dagen, løpet av 3 dager (gjennom melken kommer til babyen din) blir ikke verre, lykke til

Nå selvfølgelig, kan du gi dråper i munnen av 10-15 dråper Fenistil, vi ble fortsatt rådet på sykehuset for allergi.

Akne sykdom

Rettsmidler for akne! Og Linex fra dysbiose. Da er pits for akne ikke. Hvilket kurs hadde du for å drikke Kars, Linex og Narine? Innleverte detaljerte instruksjoner, barnet på ryggen og magen rød.

Ikke under noen omstendigheter rådgir noe, men jeg hørte om den mirakuløse effekten av avkoket på toget.

Undersøk fordøyelsessystemet. Det kan være problemer med leveren doxycyklin, du forverrer bare dem.

Og en blodtransfusjon? fra en vene til et "mykt sted"?
og til og med sette mash-own-det er klart at alkohol - men hans og litt, etter min mening er det nødvendig.

I kosmetologi og streng diett

Prøv lokale antibiotika

Full http: http://www.pf.pl.pl/pc/pc/pxp.hp/pxp.hp/px/pxp.pdf/pxp.hp/px/pxp.pdf

Ikke bruk antibiotika under ingen omstendigheter! Det er et utmerket middel for akne og kviser - masker fra Sakian healing leire! Du kan kjøpe eller bestille naturlig, renset Sakka smuss i Moskva til hjemmebruk, du kan ringe meg i Moskva - 89251625716. Du vil bli bedt om dette nettstedet på telefon, det er mange andre nyttige ting fra Krim!)

Det er ikke skadelig hvis du bruker Linex eller Hilak sammen, eksperter anbefaler å rense kroppen slik at huden blir renset. For dette er det foreskrevet et kurs av polysorb, det er en sorbent, som selges på apotek, tatt 3 gram 3 ganger om dagen i 10 dager, og rensemasker er også laget av det. Om natten bør gelen påføres ansiktet med klindovit og etter hele kurset blir ansiktet rengjort.

Jeg bruker selv disse masker og skrubber: 1. Maske skrubbe av aspirin og honning. Å droppe på to tabletter av aspirin av vann og å blande med honning til konsistens, praktisk for tegning. Påfør i 10 minutter, skyll, mens du masserer ansiktet. Granulat tabletter fungerer som en skrubbe. 2. Fra akne og rødhet og arr fra dem - badyaga. Pulver som skal oppløses i vann og påføre vann på problemområder. Påfør umiddelbart ikke mer enn to eller tre minutter, se på reaksjonen. Og selvfølgelig, drikk et kurs av polysorb (3 gram 3 ganger om dagen) for å fjerne giftstoffer og toksiner fra kroppen slik at ny akne ikke hopper ut. Lykke til. Du trenger ikke å gjøre alle slags peeling i salongene - penger bortkastet og livslang skade på ansiktet! IMHO.

Prøv polysorb, det hjalp meg med akne. Etter å ha prøvd mange stoffer, bestemte jeg meg for å rense kroppen, som i siste instans reddet meg fra problemet. Selvfølgelig glemte jeg ikke den vanlige daglige hudpleie, så vel som å besøke skjønnhetspleieren. Fra Polisorb får du en god maske for de berørte områdene.

Forstoppelse med datter 13 år

Hjelp å etablere diagnosen

Kanskje det er vondt i halsen?
Gå til apoteket, farmasøytene vet også mye,
kan spørre.

Vi ble foreskrevet et kurs av bakterier Linex og en annen dråpe Hilak Forte. Matvarer, utskiller enzymer som fremmer fullstendig fordøyelse av proteiner, fett og karbohydrater og assimilering av sporstoffer, produserer essensielle aminosyrer, gjenoppretter.

Foliar ondt i halsen. smøre "LYUGOL"

Å gurgle med 1 kopp brus, 1 time skje for en halv liter vann 6-7 ganger om dagen, og alt vil passere

Innånding -drink og t d
steptotsid eller faringoseptaoppløselig tablett

Trakeobronitt, allergier. Med angina oppstår en temperatur på opptil 39, og en sår hals går sjelden i hoste. Jeg er hjulpet av piller av trahexan, men jeg vet min diagnose vekk fra deg, det er også antibiotika piller, som som søtsaker må absorberes hver 2. time.

Gjør du det gøy med deg selv, akkurat hva er dine eksperimenter på helsen din? Urgent til sykehuset! Jeg har slike pusteangrep, men dette er en allergi. Men du har noe annet, du må gå til legen

Linex og analoger er spesifikke for bruk og klassifisering. Med sikte på å forhindre infeksiøse invasjoner tre ganger i året, gjennomføre en sesongmessig kurs for å ta Bifidumbacterin eller Bifiliz. Rettsmidler for ansikts acne.

Sannsynligvis var det begynnelsen på en follikulær sår hals, og å ta medisiner kan forårsake en allergisk reaksjon, uttrykt i et kvelningsangrep, men dette er bare en antagelse, bare prøv å gurgle med furacilin og drikke varm melk med smør og drikk suprastin 3 ganger om dagen, bli bedre

Jeg hadde en alvorlig lungebetennelse på denne måten! Ikke dra! Dette er alvorlig!

Jeg tror ondt i halsen. Og en allergi mot noen medisiner, så nøye, blir bedre folkemedisiner behandlet. Gargle, drikke en varm drink, men ikke varm. Du kan "Lugol", men hvis du er allergisk, så ikke sikker.

Angina 100% krupinki na glandah.

Du har enten larengitt eller et astmaangrep. Det høres at på grunn av forkjølelse svulmer halsen sterkt og stemmen forsvinner. Denne laryngitt behandler ham ved å gurgle med furatsilinom, salt, og drikker te med honning oftere, med varm honning. For eksempel begynte astma som dette. I nærheten av allergi oppstår hoste og er ikke i det hele tatt mulig å puste. Jeg har bare kvalt meg da salbutamol hjalp meg - dette er en spray, det vil eliminere kortpustethet, men det kan ikke misbrukes, og les nøye gjennom instruksjonene.

Apoteket har mange nyere enterosgel-analoger, Linex, Bifiform, Hilak Forte, STIC-kursbehandling i 2-3 uker. Hvis kurset må gjentas, må du kontakte legen din. Alle må tas tre ganger om dagen. Resepsjon fra en uke til tre. For aknehud.

Hvis du hadde et dyspnøangrep, betyr det at du har allergi, og alt kan være mye mer alvorlig (du har hørt om quinch ødem - en svært alvorlig allergisk reaksjon, det manifesterer seg i dyspné). Ikke bruk medisin uten å konsultere lege i dette tilfellet! Ring en lege hjemme eller gå til klinikken, de jobber på lørdager. Bli frisk snart.

Gå til legen, han vil definitivt si

Raskt til legen, ikke nødvendigvis i klinikken, til venner gjennom bekjente, vil gi råd normalt, ellers vil vi gi råd til hele livet ditt på tabletter du vil jobbe

Det er med denne selvbehandlingen at "blindt" vi driver sykdommen dypere og dypere, og så klander vi legene for deres inkompetanse. Tross alt vet vi alle veldig godt at sykdommen er bedre å avskjære i første fase.

Det er mulig å kvitte seg med akne hvis du drikker et bane av bifidobakterier og laktobakterin, samt Linex. Solstråler raskt tørr akne. c vk.com. Pavel Volodin i løpet av behandlingen Linex.

Selvbehandling er fiendens helse, hvem vet hva som vil gi råd. Ta deg tid, gå til legen. De ga oss helse en gang, de vil ikke gi oss et sekund, ta vare på deg selv.

Du kan ikke vente her for en tilstrekkelig respons. Her vil du bli informert om en slik ting - hele livet ditt vil du bli behandlet. Diagnosen kan kun gjøres av en lege under en undersøkelse.

Sannsynligvis har du en ekte sår hals, og ikke bare i den synlige delen av halsen, men under (tegn på kvelning). Det er ingen temperatur siden du tok mange antipyretiske legemidler. Først av alt, anbefaler jeg å gjøre vanlig gurgling med en løsning av salt og brus, med tilsetning av en dråpe jod (1 gang i en halv time). Et løp på kjertlene kan fjernes som følger: pakk bomull på en finger og fukt den med en LIGOL med glyceroloppløsning (søtlut blir solgt billig på apotek) og tørk så halsen forsiktig som mulig (gjenta prosedyren 3 ganger om dagen). skyv ned temperaturen bare etter 39 og du vil ikke drepe virusene. Og det viktigste er ikke å gå hvor som helst, men for å kurere sykdommen, som sår hals gir alvorlige komplikasjoner. Og uansett hvor vanskelig det er, må du vise halsen til smittsomme spesialist, brystkasse, Gud forby, ikke gå glipp av en mer alvorlig sykdom som har lignende symptomer - SCARLATINA.
Jeg ønsker deg en rask gjenoppretting. Måtte Gud hjelpe deg på Kristi oppstandelses strålende fest! Jeg vil be for deg.

Kanskje dette og laryngitt ville være bedre å se en lege

Ikke lek med kroppen din, bare ring ambulansen til huset (hvis du ikke kan gå til legen selv)

Linex forte fra akne vurderinger. Forsterket svart maske for å bekjempe akne. 90% av Black Mask-brukere ble kvitt akne og svarte flekker for fullt bruk i 1 måned.

Ikke drikk mer enn normalt

Hva å gjette? gå til legen!

Kanskje du har akutt luftveisinfeksjon, du har lagt til allergier mot deg selv med spray. For å fjerne midlertidig hoste - glykodin - prøv,

Ikke vent 5 dager! Se en lege snarest! I hvilken som helst lokalitet er det honning. en spesialist. Generelt må du løse problemet ditt, som du vet om. og endelig si hva du tenker på det. Du kan være alene med deg selv! Choking - lukk luften for deg selv! Uttrykk alt du har samlet Høyt

Det ser ut som en sår hals. Gargle furatsilinom. En kopp gul løsning (konsentrasjon) hver halve time, en merkbar forbedring vil ikke ta lang tid å vente.

Linex brukes til behandling av alle typer dysbakterier. Linex kurs for dysbakterier. Linex skal være full for dysbakterier hvis symptomer oppstår.

Mest sannsynlig er dette en follikulær sår hals, sørg for å konsultere en lege, dette er en veldig lumsk ting, nå er det ingen temperatur, og om en halv time vil den hoppe. Pass på å skylle halsen, spis citroner i ubegrensede mengder (hvis du ikke er allergisk mot sitrusfrukter), i morgendrinken på en tom mage St. John's wort. Og bare vær sikker på å gå til legen.

Sannsynligvis er det en sår hals eller en forverring av kronisk tonsillitt, selvfølgelig må du kontakte en ENT lege, men hvis det ikke er mulig, bør du ta antibiotika (flemoxin 500 mg 2 ganger daglig i 5 dager, begynner umiddelbart å ta Linex 3 tabs om dagen i 1 uke, gargle (med klorfillipt eller lignende legemidler, lysobakt 2 tabletter 3 ganger daglig i 10 dager, clartadin 1 tablett om dagen i 5 dager, et multivitamin i 1 måned etter nødvendigvis en lege, suksess.

Sår hals, enten follikkel eller purulent. Jeg må gå til legen, jeg skyllet halsen min med Antiangin og drakk antibiotika som jeg ikke husker. det tar lang tid.

Elementær ondt i halsen! Honning og sitron + komprimere og på en dag er alt greit!

Ring en ambulanse. Og du trenger ikke å gå hvor som helst i en slik ødelagt tilstand, og du vil få kvalifiserte anbefalinger. Du vil kunne overholde dem, være borte. Jeg ringte en gang (det var en helg, ikke godkjent av terapeuten), så de informerte meg på telefonen hva de skulle gjøre. Helse til deg

Laktofiltrum for akne er et velkjent og rimelig sorbingsmiddel som kan bidra til å løse problemer fra innsiden. Analoger av Lactofiltrum er Polysorb pulver, Linex og Normospectrum tabletter.

Ta nå antibiotika, bedre ikke med piller, men gjennom blod. Du vil føle deg bedre å starte en systematisk systemisk forebygging. I dag er det allerede veier og et unikt produkt for indre helse. Jeg kan fortelle. Mitt resultat er en fullstendig restaurering av immunitet, og mye mer som synes umulig for mange.

God dag! Det ser ut som en viral infeksjon, men ingen sår hals, bronkitt eller lungebetennelse kan utelukkes. Derfor anbefaler jeg sterkt at du tar antibiotika for hele perioden som du kommer på veien, men i minst 7 dager. Du må starte med et bredt spekter av rusmidler, slik det er mer praktisk, selvfølgelig, tabletter eller kapsler, i stedet for skudd, i tillegg til de som ikke trengs for å bli tatt, er det ofte ønskelig. Hvis det ikke er noen allergi mot penicillin, start med amoxicillin eller flemoksin (oppløselige tabletter) - 500 mg 3 ganger daglig. Alternativ - makropen 400 mg 3 ganger daglig. Et godt, men dyrere alternativ kan summeres (azitromycin) - 500 mg på den første dagen og deretter 250 mg fra 2 til 5 dager en gang. De to siste stoffene skal tas en time før eller 2 etter et måltid. Ingen har ennå kurert en alvorlig infeksjon med bioparox, siden det er nødvendig å "psikat" hver 4-6 timer og likevel er dosen og fordelingen av legemidlet i vevet ujevnt. Kanskje du har økt følsomhet i luftrøret og bronkiene - da bør du ikke bruke inhalatorer i det hele tatt. Suprastin eller clararitin (hvis du kjører og ikke vil være søvnig) vil også hjelpe. Resten er nødvendig (ekspektorat, nesedråper, paracetamol, etc.).

Det er selvsagt veldig bra at de ga deg mye råd her, men det kan fortsatt gå til legen...
Du har beskrevet din tilstand i detalj, men for en korrekt diagnose er det ikke nok og en undersøkelse er nødvendig, og hvis det ikke er vondt i halsen, og hvis disse angrepene ikke er allergiske mot rusmidler, men angrep av falsk croup...
Kontakt akuttavdelingen på sykehuset og fortell dem at du trenger en ENT-spesialist.

Allergi startet fra medisiner

En mojet, eto skarlatina?

Samtidig med dette legemidlet, anbefales det å ta og medikamenter som gjenoppretter mikroflora Enterogemin, Linex, Lactusan, Dupholac, Hilak Forte. Kompleks behandling øker effektiviteten av akne.

Rettsmidler for akne. de som du hjalp. Du kan hjem.

Zener hjalp meg)

Jeg prøver ikke å spise for mye, jeg spiser selektivt. Ingen har akne i slekten. Han behandlet dysbakterier av Linex for et par kurs, bifiform. Som de fortalte meg, er han i perfekt rekkefølge. Har overlevert den gjentatte analysen av dysbakterier - der fant Staphylococcus aureus.

Vel hjelper prosedyren for å rense huden i skjønnhetssalongen. Der vil eksperter rense og gi råd og oppskrifter til hjemmelagde rensende løver. Bare ikke presse akne selv kan legge inn informasjon.

Salicylsyre (spot) og Garnier-kjølerulle for akne

Gurkemaskefilm og etter det tonic

Sett et serviett fuktet med syltet kålinle i ansiktet en gang om dagen, vask deretter med kaldt vann og legg krem ​​på huden din. Kursmåned.

Gjærmaske. Bare ikke tørr. Du oppløses litt som en maske. Etter fullstendig tørking, vask av. Det hjelper veldig bra, fjerner akne, gir ut fargen.

Du kan drikke et kurs av Bifidumbacterin, Linex, bruk stoffer som Polysorb og andre som det? Så Linex bifiform, nå drikker jeg Hilak Forte for Linex hjelper fra akne på huden!

Hei, Ioannina. Prøv de mørke ølkremene. Bedre i live og uten karbondioksid. Våt serviett, trykk forsiktig og hold deg til rett sted. Oppbevares til tørr. Og vær vakker. V. V.

Stykker av løk på kviser i 10-15 minutter, tørket veldig bra

Det er bedre å konsultere en lege! Han ber om grunn av hvilke interne problemer du har akne! "Talker" utnevner, det er gjort på apoteket! Det vil være bedre enn å kjøpe ziniritter og basiron og selvmedisinerende!

Jeg ble hjulpet av midler fra Ciel
Blyant maskerer grønt om natten. Antiseptisk tørkemiddel. Skjuler og behandler samtidig akne, akne.

Linex for Acne Forum. Ikke dårlig håndterer problem hud og stoff Dimeksid. Forløpet er en og en halv time. Mange vet at alkohol dreper bakterier og tørker huden.

6aziron rump hjalp meg

Gå til en hudlege bedre, fordi hvis det er et subkutant tikk, vil du ikke bli kurert med hjemmemedisiner.

MIA hjalp meg. Bare vær sikker på å bruke den i 2 uker, og deretter etter behov!

Velosity fra Mary Kay, gikk all min akne bort og ble ikke vist lenger.

Så Linex bifiform, Linex kur for hva! Sammen med linex-komplekset! Folk hvordan du tar Linex fra akne rettsmidler Hvordan du tar Linex. Rettsmidler for akne. Seier over tarmproblemer kan du ta et kurs med å drikke Linex eller Bifidumbacterin?

Zener hjalp meg. virkelig fantastisk ting. Selvfølgelig er det best å først konsultere med en kosmetolog eller dermotolog. Spis riktig (unntatt salt og krydret mat fra kostholdet). tørk huden med aloe juice, tinktur av marigold, St. John's wort, kamille eller hydrogenperoksid. Du kan også prøve en bodyguard eller en chatterbox. de er i apoteket og prisen er ikke bra.

Zenerit og saltskrubbe med essensielle oljer fra Natanel-mirakelhjelpen.

Zener og vit A kapsler på fem om morgenen og kvelden, effekten på person!)) Og kroppen salt scrub fra Natanel-hvor salt Dødehavet, ideelt for tørre applikasjoner 2)

Vel jeg kan om baziron fortelle, fjerner vel kviser å bruke det som et middel til SOS, det helbreder og ikke vanedannende, og svært kostnads ​​tube mangler meg mer enn et år, er det nødvendig å påpeke bruke, brenne kan være sterk av det, noen ganger med en kvise på stedet rød kan være, og noen kviser må først mazyukat flere ganger, så de modnes, deretter forsiktig klem og mazyukat baziron igjen, vil pus kommer ut og det blir ferdig baziron finalen. og mer vil han ikke komme ut på dette stedet.

Course Linex for akne. Bli kvitt akne for alltid, klikk her. Drikk enterofuril og Linex! Course Linex fra akne embedded video 32 Jeg vet ikke hvordan fra akne, men det hjalp datteren min fra dysbiose, før doktoren skrev ut alle slags.

Zener og kroppsmaske (profesjonell).

Hudproblem, hjelp! Takk på forhånd!

På en minnelig måte trenger vi rensing av kroppen, og ikke bare ansiktets hud. Jeg kan fortelle kurset. Skriv til.

Merkelig nok, men acne linex hjalp. Ingenting kan lime dem, men her et kurs og nesten umiddelbart en positiv effekt. Det som kalles, ble to fugler med en stein skutt ned med en patron.

Jeg tar en antibiotikum unidox Salyub i dag en 11 dagers løpetid på 14 dager, en utslett dukket opp på ansiktet og brystet. Hva å gjøre

1. slutte å ta stoffet
2. Umiddelbart til legen - allergier kan manifestere seg videre i verre form, opp til kvelning med triste konsekvenser.

Linex for akne. Hva å kombinere teknikker for å raskt helbrede tarmen og kozhu.Gde en dag i 8 mottak utslett fra huden gått hele løpet av 20 dager, og har vært en måned alt otlichnenko.Razocharovanie fullført, selv om stoffet og ikke å klandre, sannsynligvis..

Jeg likte ikke denne salyutaben, jeg sluttet å ta den. Kjære, men det er ingen mening. Det er enklere og mer effektive antibiotika.

Ikke ta mer, i hvert fall til du ser legen. Allergi er ikke en vits

Antibiotika som firføtte suger påvirker leveren, og hvis leveren at det suger påvirker hvordan en av Varian kan vises bemerkninger utslett av kviser, vel, forlot søppel drikke 3 dager tror jeg det er greit, stoppe dem å spise lever, restaurere, og hva ville være utslett gå raskere kjøpe deshytar såpe på apoteket og vaske eller vaske det veldig bra, hjelper med utslett

Dette stoffet er tatt ikke mer enn 7-10 dager. Nå må du avbryte og begynne å ta antihistaminer og bifidumbakterier (Linex og lignende)

Hjelp vennligst)

Jeg kan gi råd om mindre tilfeldige seksuelle handlinger.

Etter løpet av Linex og kosmetologiske prosedyrer ble ansiktet mitt helt rent, akne viste seg ikke veldig gjeld og nå Hva er denne Linex? Den er plassert som et stoff for behandling av forstoppelse, diaré, kvalme og andre dysbakterier-reaksjoner.

Full sult 4 dager på vannet. bare slutte å spise. og det er bedre å forlate kefir 1 prosent, men til slutt er det alt det samme. Dette er omgående. Generelt vil det passere seg selv. Det er mange alternativer for noen som tørker en siret som ikke vasker, alt dette er navnet på stoffet av skjønnhet. kanskje et varsel for noe produkt. det er fortsatt en måte. men mer om det i lichku.

Årsaken til hudutslett skal søges i kroppen, og ikke smurt med salver. Kanskje har du dysbakterier? på grunn av ham, og huden ble forverret. I dette tilfellet vil Laktofiltrum-Eco hjelpe deg.

En infeksjon kan ha avgjort på huden. Prøv å kjøpe på apoteket Baneotsin salve. Jeg hjalp en gang om noen dager)

Hvordan kjempe?

Allergier! På kosmetikk, på vann, på. Trenger å finne ut grunnen.

Jeg anbefaler alle som har akne, først og fremst, drikker Linex eller noe lignende. Kurset mitt varet i 3 måneder. Det eneste Ret-Avit kan ikke være gravid og amming.

Sjekk tarmene! Enterol kurs 2 og Linex 8 dager mindre fettstoffer og eliminere søtsaker!

Lotion for å tørke oljeproblemer som også bidrar til å kvitte seg med akne: Bland i like store mengder slike urter som horsetail og tørre lindblomster. 1 spiseskje av blandingen helle et halvt glass kokende vann, og la det brygge i ca 40 minutter. Etter å tørke ansiktet ditt med filtrert infusjon daglig om morgenen og om kvelden.
* * * * *
Folk tinktur av akne fra serien: 1 spiseskje med urtserier, hell 100 g kokende vann, deksel med lokket, la avkjøles helt. Etter ottstite, og bruk urtete på de områdene av huden der det er akne i 10-15 minutter, og fjern deretter med en bomullspinne dyppet i en flytende infusjon.
* * * * *
En spiseskje tørket gress av marshweed marsh strømmet med 1 kopp kokende vann, og kok i ytterligere 5 minutter. Deretter deksel med lokket, og la det stå i 1 time. Deretter legger du til en annen 1 teskje honning og en halv teskje brus til kjøttkraft. La igjen i ytterligere 10 minutter, og etter tørk oljeaktig hud med akne 2-3 ganger om dagen.

Problem hud eller overgangsalder

Jeg hadde det samme problemet. Men etter det, da jeg begynte å "leve" med en mann, forsvant alt som en hånd. Alt vil passere;) Du må ha sex regelmessig!

Linex har tatt kurset - problemene med huden har forsvunnet, jeg har problemer med tarmene. Det hjalp meg, tarmen er nå normale og det er ingen akne i ansiktet mitt. hvis utslett skyldes tarmproblemer, så er dette en effektiv ting.

Først må du følge med på hva du spiser. Ved denne anledning har mye blitt skrevet på internett. Les det. Og fortsatt trenger å smøre. Bare ikke lett å plukke opp. Lykke til.

Dette er ikke en overgangsalder.

Her trenger du noe sterkere enn Zinerite, scrubs hjelper heller ikke. Retinoidbehandling er nødvendig, men det er bare under kontroll av en hudlege at du må behandles. Så du leder banen til legen. Gå til en avtale med en god hudlege, foreskrive behandling, det vil bli mye bedre.

Drikker doxycyklin i lang tid, tre uker.. (tetracyklin antibiotika) i hans vitnesbyrd akne behandling. eliminere fra kosten fettstoffer. stek salt, drikk Linex samtidig med antibiotika og bruk ekstern sr-va. Det er mange av dem, som starter med salisylalkohol og deretter uendelig. Og det er bedre å gå til en hudlege

MUSTARD BATH
Prøv å bruke sennepbadet, det er vant til å bli kvitt ulike hudsykdommer: akne, pustler, scabies, decomedosis, soppinfeksjoner i huden. I dette tilfellet brukes de sterke antiseptiske egenskapene til sennep. Varmt, men behagelig vann brukes til bading. Konsentrasjonen av sennep skal være i overensstemmelse med gjennomsiktigheten av vannet der konturene til hånden plassert vann ikke allerede er sett på en dybde på fem centimeter. Under bading er det nødvendig å senke hodebunnen og ansiktet i vann. Sennepsbad er tatt om to dager og til huden er helt ren. Varigheten av å ta et velværebad fra 10 minutter. Etter å ha forlatt badekaret, skyller kroppen ikke eller tørkes. Sennep kan brukes til egen matlaging og lagre servering, lokal produksjon, uten forskjellige tilsetningsstoffer. Den totale mengden sennep per bad går fra 150 til 200 gram.
MUSTARD APPLICATIONS
Sennep-applikasjoner med en meget uttalt effekt på scabiesmite og demodex. Det er godt å kombinere adopsjon av sennepsbad med sennepsapplikasjoner, men du kan ta det separat, alt avhenger av leveforholdene dine. Sennep bad er utført som følger: 20-24 timer modnet krydret sennep brukes på håndflaten din, og deretter på hodebunnen og gnis inn i huden på hodet inkludert halsen. Deretter på skuldrene og på halsen og ryggen. På slutten sprer sennep over hele ansiktet, inkludert øyelokkene. Påfør sennep med et tynt lag i intervaller på ett til ett og et halvt minutt for å tilpasse seg den brennende følelsen. Påføringen av sennep påføres i fem minutter, hvorpå kroppen skylles. Effekten av parasittens død kan allerede følges neste dag. Parasitter dør i håndfull, du vil finne dette når du tørker øynene dine om morgenen. Parasittene ruller mellom fingrene dine. Og så vil det skje innen 2-3 uker, til fullstendig avhending av hudmitt, og det er omtrent tre eller fire arter.

Har du tatt LINEX? Christina Pupil 147, ved avstemning 4 år siden. Tarmproblemer, foreskrev legen Linex. Fortell meg, gjør akne eller overvekt gå etter kurset? Mye avhenger av tarmen.

Flere Artikler Om Typer Acne