Behandling av utslett på ansiktets og kroppens hud involverer ikke bare kosmetiske prosedyrer, men også medisinering. "Linex" for akne er foreskrevet regelmessig av dermatologer i et omfattende kurs. Inntaket av stoffet har en styrking på hele kroppen som helhet, på grunn av hvilke inflammatoriske prosesser på huden elimineres.

Sammensetning og nyttige egenskaper

"Linex" er et kombinert medisinsk legemiddel, som i sin sammensetning inneholder typer melkesyrebakterier som produseres av forskjellige deler av tarmen. Den aktive komponenten av legemidlet er en lyofilisert melkesyrebakterie. Hjelpestoffer: laktose, dextrin, laktobakterin, potetstivelse, gelatin, titandioxid. Former for utgivelse - pose, pulver og gelatinekapsler.

Det er kjent at akne og forskjellige utslett kan oppstå på grunn av abnormiteter i mage-tarmsystemet. Nyttige laktobaciller i preparatet vil løse problemet forsiktig og smertefritt.

Det terapeutiske kurset "Linex" vil bidra til å normalisere tarmmikrofloraen ved å påvirke den fysiologiske balansen og aktiv tarmfunksjonalitet. Dermed er kroppen mettet med nye fermenterte melkebakterier og etterfylt med levende organismer som mangler for normal funksjonalitet. Har egenskapene til lett absorbert i blodet og utskilt gjennom urinen innen 24 timer etter påføring.

Hvordan virker det?

Ofte er forekomsten av akne og akne i ansiktet og kroppen på grunn av feil kosthold: hurtigmat i kostholdet, en stor mengde animalsk fett, å spise stekt, saltet og røkt mat. Alle disse indikatorene fører til forstyrrelser i mage-tarmkanalen, en ubalanse av gunstige mikrober i tarmfloraen, som påvirker de forskjellige utslettene på det øvre laget av epidermis. Det virker bare gjennom restaurering av mikroflora. Derfor vil "Linex" bli et viktig stoff for å løse slike problemer som akne, svarte flekker og akne på dermis, hvor manifestasjonen skyldes dysbakterier. Du bør ikke vente på et øyeblikkelig resultat, som i tilfelle av effektiv kosmetikk, er stoffet rettet mot lang og mild behandling. Ta kapsler med levende gjærte melkebakterier vil ha følgende effekter:

 • Digestive. Det vil bidra til å fordøye mat og behandle matvarer som kommer inn i magen, samt fjerne giftstoffer fra tarmene.
 • Immunoassay. Fremmer en gradvis økning i total immunitet og aktiverer kroppens beskyttende funksjoner.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

søknad

"Linex" er tilgjengelig i form av kapsler, poser og pulver til intern bruk. Sammensetningen av narkotika er helt identisk og har samme effekt. Hvis du trenger å behandle bakteriose ved hjelp av et legemiddel, noe som medfører utslett i form av akne og hudormer, bør du drikke 1 kapsel (eller 1 pakkepulver per 1 ss vann, så vel som 1 pose kompatibel) 2 ganger daglig. Øyeblikkelig effekt er ikke verdt å vente på. Prosessen med å fjerne hudutslett beror direkte på en positiv forandring i tarmens tilstand. Intestinal mikroflora er normalisert, huden er ryddet av akne og betennelse. Hvis, i tillegg til en historie med hudutslett, er gastrointestinale sykdommer tilstede, bør Linex brukes i kombinasjon med andre medisiner som vil bidra til å korrigere normal funksjonalitet i tarmkanalen.

Linex for akne: Å virke på tarmene, hjelper huden

Merkelig nok, men acne linex hjalp. Ingenting kunne lime dem, og her et kurs - og nesten umiddelbart en positiv effekt. Det som kalles, ble to fugler med en stein skutt ned med en patron. Vel, eller mer presist, har ett stoff opptatt av to ubehagelige problemer.

Hva er effekten av linex

Hovedvirkningen av legemidlet, i motsetning til irritasjon mot akne, er en positiv effekt på tarmmikrofloraen. Faktisk er Linex en stor mengde levende melkesyrebakterier som er i lyofilisert tilstand. Disse mikroorganismer er avgjørende for mennesker, fordi de er aktivt involvert i prosessene for fordøyelse og øker kroppens immunforsvar. Hovedangivelsen for bruk av Linex er dysbakteriose. Linex for akne virker indirekte gjennom restaurering av intestinal mikroflora.

Hvorfor Linex vil hjelpe med akne

En av de vanligste årsakene til akne på huden er et ubalansert kosthold. Ikke bare bryter en person med å spise, piecemeal og snacking på farten, men foretrekker også å spise fastfood. For hudtilstand er vanlige måltider i fastmat-steder en rask og direkte måte å begynne med akne.

Spiseforstyrrelser fører til den massive døden av gunstige mikrober i tarmen. Denne prosessen er ikke rask. I en uke vil det ikke være mulig å samle alvorlige problemer med tarmene. Men om en halv og en halv måned er det veldig enkelt. Men når dysbakterier oppstår, vil det være ganske vanskelig å takle det. Vel, og selvfølgelig, en uttalt ubalanse av mikrober i tarmen er bundet til å påvirke huden. På den annen side kan aloe-aknemasken virke mye raskere og mer effektivt.

Linex er en kapsel for inntak. Når du kombinerer dysbakterier og akne på huden, skal du ta 2 kapsler 3 ganger daglig, sørg for å drikke rent vann. Du trenger ikke å vente på øyeblikkelige resultater. Det vil bli en forbedring i tarmene, og deretter vil tilstanden til huden begynne å bli bedre.
Hvis det er problemer i mage-tarmkanalen, da i behandling av akne, er det alltid nødvendig i kompleks behandling å bruke Linex for å korrigere tarmens tilstand.

Linex

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Det er mange gunstige mikrober i linx som har blitt tørket, de forbedrer funksjonen i fordøyelseskanalen og reduserer forekomsten av akne. Hvis grunnlaget for akne er feil diett, kan du trygt kjøpe dette stoffet. Jeg kjøpte en prebiotisk, jeg har den på et apotek, det er ikke billig, jeg drakk 2 kapsler 3 ganger om dagen, emballasjen er ikke nok for en månedlig kurs.
Først etter 3 uker la hun merke til resultatet, hun vet ikke hvordan man skal handle umiddelbart, nyttige bakterier koloniserer kroppen gradvis. Kviser begynte å tørke opp, skinnet forsvant, nye klatret ikke ut, helt forsvant etter 1,5 måneder. Dette innebærer at etter avbrudd fortsatte legemidlet sin positive effekt, den akkumulerende effekten virker, men det er ingen avhengighet, du kan drikke lenge hvis problemet er mer alvorlig. Vask alltid med kaldt vann, hvis det vaskes med varm te, kan hovedkomponentene på veiene til tarmene miste vitaliteten. Etter behandlingen har 3 måneder gått, jeg holder dietten, det er ingen akne.

Han behandlet utslett for en hel måned med linex, tok den inne, brukte mye penger, tok 5 pakker på banen, tok 3 ganger om dagen 2 stykker av gangen. Skal skiftevis, begge sammen i halsen, de er store i størrelse, men på bekostning av kapselkappen oppløses lett. Avslutt å røyke og ikke ta alkohol, denne anbefalingen er stavet ut i instruksjonene.
Jeg ventet ikke på en øyeblikkelig effekt, men etter 3 uker kom ingen forbedring. Selv om de interne positive endringene føltes: maten var fordøyet raskt, magen svulmet ikke, rommen stoppet, begynte jevnlig å gå på toalettet, fettinnholdet i huden hadde gått litt, men ikke selve akne.
Jeg konkluderer: Hvis årsaken til akne ikke er relatert til brudd på mage-tarmkanalen, er det ingen hjelp å vente, i hvert fall i et halvt år. Men jeg beklager ikke at jeg fullførte kurset, selv om det viste seg å være dyrt, ingen skade på kroppen, bare fordeler, et ufarlig og trygt stoff. Jeg har ikke røyket (takket være Linex) i 6 måneder allerede, min hud har forbedret, har akne blitt mindre opplagt. Forbundet til behandling av andre midler.

Jeg kjøpte Linex, et bevist stoff, han normaliserer raskt fordøyelseskanalen til sin unge sønn, men han tok en voksen versjon, ikke i pulver, men i kapsler (32 stykker i en boks). I kapsler, i det vesentlige samme pulver og oppløses i tarmen mye raskere enn vanlige komprimerte tabletter. Du kan åpne kapselen og oppløse innholdet i væsken, men delvis kan pulveret smuldre, kapslene åpnes vanskelige, dosen fra dette avtar.
Den kvalme og diaré Linex stoppet raskt, etter 7 dager forsvant symptomene. Men med akne måtte bli behandlet lenger og koble gelene og aknekremet. Det kan klare seg alene, men det vil ta mye tid siden virkningen er bare fra innsiden, og med en kompleks kombinasjon av ekstern applikasjon, har kuret akselerert.
Det ble behandlet i 3 uker, i en panne ble pannen ren. Han hjalp meg til å fjerne peeling på ansiktet, pannen min sluttet å bli fett og kinnbenet mitt tørt. Passer godt til den kombinerte typen hud, normaliserer vannbalansen i huden og talgkjertlene. Toksiner elimineres fra kroppen umerkelig, det virker forsiktig og forsiktig.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Linex i kampen mot akne: hjelper eller ikke

Hovedvirkningen av dette stoffet er en positiv effekt på menneskekroppen som helhet. Linex er et stort antall gunstige mikrober som er i lyofilisert tilstand. Slike mikroorganismer kan forbedre og styrke immunforsvaret, forbedre funksjonen i fordøyelseskanalen, noe som i siste instans reduserer utseendet til akne.

Hvorfor må jeg ta Linex?

Den vanligste årsaken til akne er et dårlig kosthold. Folk forsømmer ofte reglene, og har en matbit på farten, svelger mat i hele stykker, tygge det dårlig. Av denne grunn kan fordøyelseskanalen ikke fullt ut takle sitt arbeid, og dette truer med å krenke tarmmikrofloraen, som i siste instans har en skadelig effekt på huden, forårsaker akne og andre utslett over hele kroppen.

Den prebiotiske Linex kan bidra til å gjenopprette tarmmikrofloraen. Dens vanlige inntak forbedrer intestinal mikroflora, og hudtilstanden forbedrer seg markant:

 • Etter hvert mister huden oljeaktig glans;
 • etter 3 uker med å ta Linex, er utseendet på akne merkbart redusert;
 • giftstoffer elimineres naturlig, uten å trenge inn i huden og forårsaker betennelse.

Effekten av Linex i kampen mot akne har blitt bevist av dermatologer.

Metoder for bruk av Linex for akne

Linex Forte er tilgjengelig i kapsler som administreres oralt. Hvis dysbiose kombineres med utseendet av akne, er det nødvendig å ta 2 kapsler tre ganger om dagen med en liten mengde rent vann. Du bør ikke forvente en umiddelbar effekt, de gunstige bakteriene vil bli avgjort gradvis.

Hvis patogen i mage-tarmkanalen fortsatt forbinder akne, så må du i tillegg til hovedbehandlingen ta Linex i et kompleks. Det er viktig å huske at fra den første dagen av antibiotikabehandling bør Linex tas for å gjenopprette tarmmikrofloraen og forhindre utseendet av ny akne.

For å gjøre behandlingen mer effektiv, er Linex tatt i kompleks med ulike kremer og geler som kan fjerne akne. Nemlig: Vi bruker gelen på problemområdene i huden, og umiddelbart etter det drikker vi Linex, og så tre ganger om dagen.

Hvis hovedbehandlingen er tradisjonell medisin, som ikke er like sterk som den medisinske, anbefales det å bruke Linex for mer effektivitet.

Fordelene og ulempene med stoffet

I behandlingen med stoffet Linex, kan du finne mange fordeler, blant dem er nevnt:

 • ganske rask gjenoppretting av intestinal mikroflora
 • effektivitet i bekjempelse av akne;
 • hindrer nye hudutslett;
 • botter dysbakteriose;
 • hjelper med kvalme og oppkast;
 • praktisk utgivelsesform
 • myrer kroppen med gunstige bakterier under antibiotikabehandling mot akne.

Alvorlige mangler ved dette stoffet ble ikke funnet, bare den høye prisen er notert. På grunn av at det i noen tilfeller er nødvendig å ta Linex tre kapsler tre ganger om dagen, er en pakke ikke nok for hele kurset, så du må kjøpe 2 pakker samtidig.

Det er også faren for å skaffe et dårlig narkotika av dårlig kvalitet, i så fall vil pengene bli brukt, men det vil ikke være noen effekt.

Nyttige tips

Til hovedkomponentene på vei til tarmene har ikke mistet deres levedyktighet, det anbefales ikke at kapselen drikker varm te. Også i behandlingsperioden er det ikke tillatt å drikke alkoholholdige drikker, og det er ønskelig å nekte eller minimere røyking.

Det er viktig å besøke en lege dersom før du tar Linex:

 • det er en økning i kroppstemperaturen;
 • det er blodutslipp fra anuset;
 • diaré varer mer enn to dager, som er ledsaget av smerter i magen;
 • hvis det er dehydrering.

Du bør også kontakte legen din dersom sykdommer som AIDS eller diabetes er tilstede.

De beste analogene til Linex

De vanligste og effektive analogene til Linex inkluderer:

 • Bifiform. Sammensetningen av dette probiotikken relatert til kosttilskudd, inneholder mer enn 100 gunstige bakterier. Det brukes til problemer i mage-tarmkanalen, som forårsaker akne. Han er også i stand til å bli kvitt diaré, selv under graviditet og amming.
 • Normoflorin. Prebiotisk er også relatert til kosttilskudd, som brukes til brudd på tarmmikrofloraen, samt diaré. Når det tas inn, starter beskyttelsesprosessen mot patogene bakterier, øker stoffskiftet, som følge av at tarmperistalene forbedres og akne blir mindre.
 • Hilak Forte. Legemidlet som inneholder melkesyre, laktose og forskjellige aminosyrer. På et hvilket som helst stadium av sykdommen har den en terapeutisk effekt.
 • Lactobacterin. Et slikt stoff blir brukt i begynnelsen av slike sykdommer: intestinale infeksjoner, dysbiose, stomatitt, kolpitt. Også Lactobacterin er i stand til å bli kvitt akne. Sammensetningen av analogen inkluderer laktobaciller, som beskytter tarmmikrofloraen fra patogene mikroorganismer og gjenoppretter menneskets immunsystem.

Linex kan brukes trygt i forebyggende tiltak mot akne. Dette gjelder spesielt i perioden med antibiotika. Tross alt påvirker noen behandling negativ tarmmikroflora, noe som kan føre til utseende av akne. Siden Linex effektivt bekjemper utslett, kan den brukes både uavhengig og i kombinasjon med andre stoffer. For eksempel, i kombinasjon med Clearasil, kan hudtilstanden bli forbedret mye raskere.

Hjelper Linex akne?

I noen tilfeller er Linex foreskrevet for akne. Alt fordi dette stoffet er forskjellige generelle gunstige effekter på menneskekroppen. Spesielt ofte er dette verktøyet brukt i ungdomsår, når det er problemer med huden.

Behovet for bruk og dosering

En ganske vanlig årsak til ulike hudutslett er dårlig ernæring. Moderne mennesker er vant til å spise fastfood, snack i korte pauser.

Som et resultat av slike tiltak er det betydelige problemer med fordøyelsesfunksjonene, den nyttige mikrofloraen er erstattet av patogen. Kroppen er utsatt for negative effekter, noe som uunngåelig påvirker tilstanden til huden. Noen ganger forekommer utslett bare på ansiktet, og i noen tilfeller over hele kroppen.

Probiotika bidrar til raskt å gjenopprette tarmmikrofloraen, eliminere dysbiose.

Regelmessig inntak av Linex mot akne gjør at du kan oppnå følgende resultater:

 • normal funksjon av sebaceous kjertler;
 • akne forsvinner fra 2 uker til 1 måned;
 • giftstoffer elimineres raskt fra kroppen uten å forårsake skade.

Effektiviteten av dette verktøyet fra alle slags lesjoner på huden har blitt bevist når testet av dermatologer.

Forskere har notert de viktigste fordelene ved å bruke Linex Forte for akne:

 • restaurering av den naturlige intestinale mikroflora etter den første dosen;
 • etterfølgende eliminering av nye lesjoner;
 • eliminering av kvalme og oppkast.

I noen mennesker begynner akne å vises aktivt på huden under antibiotikabehandling. Fordi alle antibakterielle midler, uten unntak, har en negativ effekt på tarmmikrofloraen. For å nøytralisere denne bivirkningen er foreskrevet for å ta Linex i kombinasjon med et antibiotika.

Tilgjengelig i form av kapsler for oral administrasjon. Vanligvis er medisinen gitt for å ta 2 kapsler, 3 ganger om dagen. Men i alvorlige tilfeller, når det er mye akne på huden, økes doseringen med tillatelse fra en spesialist. Effekten av Linex skjer gradvis med fordelingsprosessen av gunstige mikroorganismer, så ikke håp for et øyeblikkelig resultat.

Legemidlet er foreskrevet for å drikke til alle pasienter som lider av akne, sammen med sykdommer i mage-tarmkanalen. Noen ganger er det et brudd på fordøyelsesfunksjonene som hovedfaktor i spredning av lesjoner. For å finne ut, må du foreta en foreløpig diagnose.

For de pasientene som allerede har akne, bør du ta Linex i kombinasjon med ulike antibakterielle salver, kremer. Bruk en lokal agent som er anbefalt umiddelbart etter å ha tatt probiotisk.

Behandlingsforløpet med Linex er også foreskrevet i kombinasjon med ulike folkemidlene for akne. For å unngå utseendet av en allergisk reaksjon, er det tillatt å bruke noen populære oppskrifter etter samråd med en hudlege.

Av minusene av dette effektive legemidlet er det kun en imponerende pris notert. Fordi, for å behandle akne, foreskrives en dobbel dosis probiotisk, noe som betyr at minst 2 pakker Linex må kjøpes for full behandling.

Kontraindikasjoner og spesielle instruksjoner

Hovedkontraindikasjonen for bruk av stoffet er individuell intoleranse mot sammensetningen. Imidlertid oppstår eventuelle bivirkninger bare ved feil dosering. Derfor, for å beregne riktig mengde Linex i samsvar med kroppsvekt og alder må konsultere lege.

Et slikt verktøy kan være farlig for mennesker med laktoseintoleranse, som også er angitt i instruksjonene. Derfor, før du drikker, må stoffet være helt fornøyd i fravær av kontraindikasjoner.

Eventuelt probiotisk anbefales ikke å drikke med varmt vann på grunn av risikoen for å redusere effektiviteten. Og også i denne perioden er det nødvendig å slutte å røyke og drikke alkoholholdige drikker.

Det er viktig at du søker medisinsk hjelp hvis følgende symptomer vises før du begynner behandling:

 • utslipp av blod fra anus
 • vedvarende diaré i flere dager;
 • dehydrering.

Det er kjent at akne på ansiktet Linex hjelper i de fleste tilfeller. Imidlertid, i nærvær av immundefekt og endokrine sykdommer, bør mottaket samordnes med legen.

Analoger betyr og interaksjon med andre stoffer

Om nødvendig, er Linex erstattet med følgende analoger:

Alle disse verktøyene, ifølge pasientene, har en lignende virkningsmekanisme på kroppen. Imidlertid er beslutningen om utnevnelse av en analog fortsatt for legen.

Mange pasienter stiller ofte spørsmål om kombinasjonen av Linex med andre medisiner for akne. Legene gir et klart svar at verktøyet er kombinert med nesten alle medisiner. Imidlertid er den mest effektive kombinasjonen mot lesjoner probiotika i kombinasjon med sorbenter. Når du bruker dette kurset, er det en rask eliminering av giftstoffer fra kroppen.

Fra akne Linex hjelper bare hvis en god holdbarhet av midlene. Det er nødvendig å overvåke dette nøye, fordi alle probiotika har kort holdbarhet.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/linex__6722
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=384f4cd8-6ef0-48fc-846a-b7476c422bcct=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Gjennomgang: Legemiddelet "Linex" - Utnevnt av en kosmetolog-dermatolog, bidro til å fjerne utslett på ansiktet

For noen år siden kjøpte jeg Linex-linjene på anbefaling, eller rettere enn på forespørsel fra min kosmetolog-dermatolog - en respektert kvinne, en lege av høyeste klasse. Før hun gikk jeg til en vanlig kosmetolog, men ingen av dem hjalp meg til å bli helt av med mange akne og pustler i ansiktet mitt. I barndommen og ungdommen hadde jeg nesten ingen problemer med utslett, men ved 23 begynte noe forferdelig. Alle dyre kremer, salver, kremer, masker og peeling hjalp ikke, og etter å ha besøkt kosmetologene, ble det heller ikke observert noen spesielle forbedringer. Så dro jeg til lege kosmetolog-dermatolog. Hun gjorde meg en maske og advarte om at effekten ville være midlertidig. Og for å hjelpe meg, burde hun se mine tester etter å ha besøkt en gastroenterolog og gynekolog. Generelt vil jeg ikke beskrive hele historien lenger, men ifølge analyser tildelte hun Linex til meg.

Etter løpet av Linex og kosmetologiske prosedyrer ble ansiktet mitt helt rent, akne viste seg ikke veldig gjeld, og nå, hvis det er, da en eller to. Men den toårige horror avsluttet for lenge siden.
Og hva er denne Linex? Det er plassert som et stoff for behandling av forstoppelse, diaré, kvalme og andre reaksjoner (dysbiose). Sammensetningen av disse kapslene inkluderer probiotika som produserer melkesyre. Og det sure miljøet i kroppen hemmer veksten av dårlige (patogene) bakterier.
Her er linex-sammensetningen.

Foruten det faktum at jeg hadde utslett på ansiktet mitt, stoppet smerten i magen også. Ja, og føl deg bedre.

Fra tid til annen tar jeg Linex kapsler for profylakse. Selv om det nylig er dyrt, kan det erstattes av lignende, men rimeligere probiotika. Om en av dem i neste gjennomgang.

Noen år senere bestemte jeg meg for å legge til en anmeldelse. Nå er det mange andre lignende stoffer som ikke er verre, men kostnaden er mer budsjett (jeg skrev også noen vurderinger om dem). Og Linex tror jeg begynte å smi på, fordi tidligere med slike kapsler kunne jeg lage yoghurt (brukt som forrett), og yoghurt viste seg ikke ut fra den sist kjøpte pakken. Tegn konklusjoner.

BAA Lek Linex (LINEX). Kapsler for normalisering av intestinal mikroflora - anmeldelse

Det vil hjelpe tarmene når du tar antibiotika. Min erfaring med å behandle akne med Linex. Fra forgiftning. Billige analoger.

God dag til alle mine lesere!

Jeg har kjent Linex i svært lang tid, sannsynligvis 8 år gammel, og han la meg aldri om det var et problem med tarmene. Men denne gangen vil jeg fortelle deg om Lineksk, ikke som et middel mot diaré og kvalme, men som et beskyttende middel når du tar antibiotika.

vitnesbyrd

- behandling og forebygging av dysbiose

Dysbacteriosis manifesteres av diaré, dyspepsi, forstoppelse, flatulens, kvalme, oppkast, bøyninger, magesmerter; allergiske reaksjoner er mulige.

For å si det mildt, er prisen ikke liten - 565 rubler for 48 kapsler, og jeg la merke til at hvert år stiger prisen med ti rubler. Ifølge mine observasjoner er den dyreste "pose til barn".

Linex er:

 • 48 kapsler
 • 32 kapsler
 • 16 hver
 • Sachet for barn 10/20 stk
 • Linex Forte 10/20 kapsler

Linex når du tar antibiotika

dosering

Legemidlet er foreskrevet inne etter et måltid, kapslene skal vaskes ned med en liten mengde væske. Barn under 3 år og pasienter som ikke kan svelge kapselen, bør åpne den, helles innholdet i en skje og blandes med en liten mengde væske.

Nyfødte og barn under 2 år er foreskrevet 1 kapsel 3 ganger daglig.

Barn i alderen 2 til 12 år - 1-2 kapsler 3 ganger daglig.

Voksne og barn over 12 år er foreskrevet 2 kapsler 3 ganger daglig.

Varigheten av behandlingen avhenger av årsaken til utviklingen av dysbiose og de individuelle egenskapene til organismen.

Linex for akne

Siden jeg ikke hadde noen klager om tarmene og Linex så jeg bare for forebygging, la jeg ikke merke til noen forbedringer eller resultater jeg ikke drikk, så jeg bestemte meg for å gjøre et lite eksperiment - for å se tilstanden til min "vakre" hud.

Som du kan se fra bildene nedenfor, for å si det mildt, er ansiktet mitt ikke is og at jeg ikke gjorde noe for ham, og det jeg ikke prøvde. Gjennom hele kurset hadde jeg ikke en eneste akne, men jeg forbinder dette med å ta antibiotika. MEN! Dette er ikke min første erfaring med å behandle akne med Linex, og allerede den tredje, hvis minnet mitt tjener meg. Og for alle disse tider har jeg ikke hatt noen forbedringer på huden, i prinsippet, dette var å forvente, siden alle dermatologer hevder at tilstanden i ansiktet på ingen måte er forbundet med mage-tarmkanalen, selvfølgelig, hvis du ikke er allergisk.

Linex i tilfelle forgiftning (fra kvalme og diaré)

Om fire eller fem år siden hadde jeg blitt forgiftet med kylling, det ble kjøpt der det ikke var kjent hvor det ble laget av noen ukjente. Først var jeg bare syk og kvalm, i slike tilfeller pleier jeg vanligvis. Jeg spiser, jeg husker det bra da spiste jeg yoghurt og ikke en! Hele natten var jeg så skyllet at det virket for meg at nå var alle organene sølende ut. Temperaturen ble holdt i ca 38 dager. Da foreskrev legen Linex for meg, og se og se! Jeg følte meg mye bedre neste dag. temperaturen falt og jeg følte meg bra, hele kurset tok omtrent 10 dager, kanskje litt mindre. Generelt hjalp han meg så bra. Forresten, etter den hendelsen spiste jeg ikke lenger kjøtt.

Drug interaksjon

Ingen uønsket interaksjon av legemidlet Linex med andre legemidler ble notert.

Sammensetningen av stoffet Linex lar deg ta det samtidig med antibiotika og kjemoterapeutiske midler.

Spesielle instruksjoner

Det anbefales ikke å drikke Linex med varme drikker og ta det sammen med alkohol.

Pasienten bør konsultere en lege hvis kroppstemperaturen er over 38 ° C, blod eller slim i avføringen er merket, diaré varer mer enn 2 dager og ledsages av akutt magesmerter, dehydrering og vekttap i nærvær av kroniske sykdommer. (Aids, diabetes).

Ved behandling av diaré er det nødvendig å erstatte tapt væske og elektrolytter.

 • Bifidumbacterin - ca 100 rubler, tok det også før med antibiotika.
 • Lactobacterin - ca 150 rubler, ble tildelt min mor for forebygging.

Bunnlinjen: Linex klarer meg godt med sin oppgave, nemlig det hjelper med diaré, kvalme, forgiftning og når du tar antibiotika, men det er ikke for det formålene du har til hensikt (akne og hudproblemer), er det lite sannsynlig å hjelpe deg.

Mine andre vurderinger på problem hud

Takk skal du ha for din oppmerksomhet!

Linex mot akne

Akne - et svært vanlig problem som kan overta deg som tenåring, og ganske moden alder. Og hvis folkemedisiner ikke bidro til å eliminere denne plaget, så er det blant medisinene allerede et aktivt og effektivt alternativ.

Hvordan gjør det

For å svare på spørsmålet hvorfor Linex for akne er et så godt valg, må du forstå effekten på kroppen.

Derfor er Linex primært foreskrevet for dysbakterier. Legemidlet er en kapsel som inneholder levende melkesyrebakterier, avgjørende for hver person. Det styrker immunforsvaret og er aktivt involvert i fordøyelsesprosessene, bidrar til å absorbere og behandle produkter som kommer inn i magen.

Indikasjoner for bruk

Hvis du velger Linex som et anti-akne-middel, må du sørge for at dysbiose egentlig er årsaken til problemhuden. Før du bruker et stoff, må du kontakte en lege!

Dette verktøyet kan tilordnes i tilfeller av:

 • abdominal distention;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • avføring endringer;
 • halsbrann;
 • allergier;
 • magesmerter.

Voksne og barn over 12 år anbefales å ta 2 kapsler 3 ganger daglig etter måltider.

I tilfeller av problemer med å motta innholdet i kapselen, får det helles i væsken og drikken. Varighet av kurset, samt antall kapsler tatt avhenger av alder, individuelle egenskaper av organismen og spesielle tilfeller av sykdommer.

analoger

Siden Linex ikke kan kalles et billig probiotisk (prisen når 500 rubler for 32 kapsler), er det i dag ganske mulig å velge et mer budsjettalternativ.

Linex for akne på ansiktet vurderinger

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Det er mange gunstige mikrober i linx som har blitt tørket, de forbedrer funksjonen i fordøyelseskanalen og reduserer forekomsten av akne. Hvis grunnlaget for akne er feil diett, kan du trygt kjøpe dette stoffet. Jeg kjøpte en prebiotisk, jeg har den på et apotek, det er ikke billig, jeg drakk 2 kapsler 3 ganger om dagen, emballasjen er ikke nok for en månedlig kurs.
Først etter 3 uker la hun merke til resultatet, hun vet ikke hvordan man skal handle umiddelbart, nyttige bakterier koloniserer kroppen gradvis. Kviser begynte å tørke opp, skinnet forsvant, nye klatret ikke ut, helt forsvant etter 1,5 måneder. Dette innebærer at etter avbrudd fortsatte legemidlet sin positive effekt, den akkumulerende effekten virker, men det er ingen avhengighet, du kan drikke lenge hvis problemet er mer alvorlig. Vask alltid med kaldt vann, hvis det vaskes med varm te, kan hovedkomponentene på veiene til tarmene miste vitaliteten. Etter behandlingen har 3 måneder gått, jeg holder dietten, det er ingen akne.

Han behandlet utslett for en hel måned med linex, tok den inne, brukte mye penger, tok 5 pakker på banen, tok 3 ganger om dagen 2 stykker av gangen. Skal skiftevis, begge sammen i halsen, de er store i størrelse, men på bekostning av kapselkappen oppløses lett. Avslutt å røyke og ikke ta alkohol, denne anbefalingen er stavet ut i instruksjonene.
Jeg ventet ikke på en øyeblikkelig effekt, men etter 3 uker kom ingen forbedring. Selv om de interne positive endringene føltes: maten var fordøyet raskt, magen svulmet ikke, rommen stoppet, begynte jevnlig å gå på toalettet, fettinnholdet i huden hadde gått litt, men ikke selve akne.
Jeg konkluderer: Hvis årsaken til akne ikke er relatert til brudd på mage-tarmkanalen, er det ingen hjelp å vente, i hvert fall i et halvt år. Men jeg beklager ikke at jeg fullførte kurset, selv om det viste seg å være dyrt, ingen skade på kroppen, bare fordeler, et ufarlig og trygt stoff. Jeg har ikke røyket (takket være Linex) i 6 måneder allerede, min hud har forbedret, har akne blitt mindre opplagt. Forbundet til behandling av andre midler.

Jeg kjøpte Linex, et bevist stoff, han normaliserer raskt fordøyelseskanalen til sin unge sønn, men han tok en voksen versjon, ikke i pulver, men i kapsler (32 stykker i en boks). I kapsler, i det vesentlige samme pulver og oppløses i tarmen mye raskere enn vanlige komprimerte tabletter. Du kan åpne kapselen og oppløse innholdet i væsken, men delvis kan pulveret smuldre, kapslene åpnes vanskelige, dosen fra dette avtar.
Den kvalme og diaré Linex stoppet raskt, etter 7 dager forsvant symptomene. Men med akne måtte bli behandlet lenger og koble gelene og aknekremet. Det kan klare seg alene, men det vil ta mye tid siden virkningen er bare fra innsiden, og med en kompleks kombinasjon av ekstern applikasjon, har kuret akselerert.
Det ble behandlet i 3 uker, i en panne ble pannen ren. Han hjalp meg til å fjerne peeling på ansiktet, pannen min sluttet å bli fett og kinnbenet mitt tørt. Passer godt til den kombinerte typen hud, normaliserer vannbalansen i huden og talgkjertlene. Toksiner elimineres fra kroppen umerkelig, det virker forsiktig og forsiktig.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Basert på prischotzyv.ru

Det vil hjelpe tarmene når du tar antibiotika. Min erfaring med å behandle akne med Linex. Fra forgiftning. Billige analoger.

God dag til alle mine lesere!

Jeg har kjent Linex i svært lang tid, sannsynligvis 8 år gammel, og han la meg aldri om det var et problem med tarmene. Men denne gangen vil jeg fortelle deg om Lineksk, ikke som et middel mot diaré og kvalme, men som et beskyttende middel når du tar antibiotika.

- behandling og forebygging av dysbiose

Dysbacteriosis manifesteres av diaré, dyspepsi, forstoppelse, flatulens, kvalme, oppkast, bøyninger, magesmerter; allergiske reaksjoner er mulige.

For å si det mildt, er prisen ikke liten - 565 rubler for 48 kapsler, og jeg la merke til at hvert år stiger prisen med ti rubler. Ifølge mine observasjoner er den dyreste "pose til barn".

Linex er:

 • 48 kapsler
 • 32 kapsler
 • 16 hver
 • Sachet for barn 10/20 stk
 • Linex Forte 10/20 kapsler

Linex når du tar antibiotika

Legemidlet er foreskrevet inne etter et måltid, kapslene skal vaskes ned med en liten mengde væske. Barn under 3 år og pasienter som ikke kan svelge kapselen, bør åpne den, helles innholdet i en skje og blandes med en liten mengde væske.

Nyfødte og barn under 2 år er foreskrevet 1 kapsel 3 ganger daglig.

Barn i alderen 2 til 12 år - 1-2 kapsler 3 ganger daglig.

Voksne og barn over 12 år er foreskrevet 2 kapsler 3 ganger daglig.

Varigheten av behandlingen avhenger av årsaken til utviklingen av dysbiose og de individuelle egenskapene til organismen.

Linex for akne

Siden jeg ikke hadde noen klager om tarmene, og jeg ikke brukte Linex for forebygging, merket jeg ikke noen forbedringer eller resultater som jeg ikke drikk, så jeg bestemte meg for å gjøre et lite eksperiment - å observere tilstanden til min "vakre" hud.

Som du kan se fra bildene nedenfor, for å si det mildt, er ansiktet mitt ikke is og at jeg ikke gjorde noe for ham, og det jeg ikke prøvde. Gjennom hele kurset hadde jeg ikke en eneste akne, men jeg forbinder dette med å ta antibiotika. MEN! Dette er ikke min første erfaring med å behandle akne med Linex, og allerede den tredje, hvis minnet mitt tjener meg. Og for alle disse tider har jeg ikke hatt noen forbedringer på huden, i prinsippet, dette var å forvente, siden alle dermatologer hevder at tilstanden i ansiktet på ingen måte er forbundet med mage-tarmkanalen, selvfølgelig, hvis du ikke er allergisk.

Linex i tilfelle forgiftning (fra kvalme og diaré)

Om fire eller fem år siden hadde jeg blitt forgiftet med kylling, det ble kjøpt der det ikke var kjent hvor det ble laget av noen ukjente. Først var jeg bare syk og kvalm, i slike tilfeller pleier jeg vanligvis. Jeg spiser, jeg husker det bra da spiste jeg yoghurt og ikke en! Hele natten var jeg så skyllet at det virket for meg at nå var alle organene sølende ut. Temperaturen ble holdt i ca 38 dager. Da foreskrev legen Linex for meg, og se og se! Jeg følte meg mye bedre neste dag. temperaturen falt og jeg følte meg bra, hele kurset tok omtrent 10 dager, kanskje litt mindre. Generelt hjalp han meg så bra. Forresten, etter den hendelsen spiste jeg ikke lenger kjøtt.

Drug interaksjon

Ingen uønsket interaksjon av legemidlet Linex med andre legemidler ble notert.

Sammensetningen av stoffet Linex lar deg ta det samtidig med antibiotika og kjemoterapeutiske midler.

Spesielle instruksjoner

Det anbefales ikke å drikke Linex med varme drikker og ta det sammen med alkohol.

Pasienten bør konsultere en lege hvis kroppstemperaturen er over 38 ° C, blod eller slim i avføringen er merket, diaré varer mer enn 2 dager og ledsages av akutt magesmerter, dehydrering og vekttap i nærvær av kroniske sykdommer. (Aids, diabetes).

Ved behandling av diaré er det nødvendig å erstatte tapt væske og elektrolytter.

 • Bifidumbacterin - ca 100 rubler, tok det også før med antibiotika.
 • Lactobacterin - ca 150 rubler, ble tildelt min mor for forebygging.

Bunnlinjen: Linex klarer meg godt med sin oppgave, nemlig det hjelper med diaré, kvalme, forgiftning og når du tar antibiotika, men det er ikke for det formålene du har til hensikt (akne og hudproblemer), er det lite sannsynlig å hjelpe deg.

Mine andre vurderinger på problem hud

Takk skal du ha for din oppmerksomhet!

Basert på materialer irecommend.ru

Hovedvirkningen av dette stoffet er en positiv effekt på menneskekroppen som helhet. Linex er et stort antall gunstige mikrober som er i lyofilisert tilstand. Slike mikroorganismer kan forbedre og styrke immunforsvaret, forbedre funksjonen i fordøyelseskanalen, noe som i siste instans reduserer utseendet til akne.

Den vanligste årsaken til akne er et dårlig kosthold. Folk forsømmer ofte reglene, og har en matbit på farten, svelger mat i hele stykker, tygge det dårlig. Av denne grunn kan fordøyelseskanalen ikke fullt ut takle sitt arbeid, og dette truer med å krenke tarmmikrofloraen, som i siste instans har en skadelig effekt på huden, forårsaker akne og andre utslett over hele kroppen.

Den prebiotiske Linex kan bidra til å gjenopprette tarmmikrofloraen. Dens vanlige inntak forbedrer intestinal mikroflora, og hudtilstanden forbedrer seg markant:

 • Etter hvert mister huden oljeaktig glans;
 • etter 3 uker med å ta Linex, er utseendet på akne merkbart redusert;
 • giftstoffer elimineres naturlig, uten å trenge inn i huden og forårsaker betennelse.

Effekten av Linex i kampen mot akne har blitt bevist av dermatologer.

Linex Forte er tilgjengelig i kapsler som administreres oralt. Hvis dysbiose kombineres med utseendet av akne, er det nødvendig å ta 2 kapsler tre ganger om dagen med en liten mengde rent vann. Du bør ikke forvente en umiddelbar effekt, de gunstige bakteriene vil bli avgjort gradvis.

Hvis patogen i mage-tarmkanalen fortsatt forbinder akne, så må du i tillegg til hovedbehandlingen ta Linex i et kompleks. Det er viktig å huske at fra den første dagen av antibiotikabehandling bør Linex tas for å gjenopprette tarmmikrofloraen og forhindre utseendet av ny akne.

For å gjøre behandlingen mer effektiv, er Linex tatt i kompleks med ulike kremer og geler som kan fjerne akne. Nemlig: Vi bruker gelen på problemområdene i huden, og umiddelbart etter det drikker vi Linex, og så tre ganger om dagen.

Hvis hovedbehandlingen er tradisjonell medisin, som ikke er like sterk som den medisinske, anbefales det å bruke Linex for mer effektivitet.

I behandlingen med stoffet Linex, kan du finne mange fordeler, blant dem er nevnt:

 • ganske rask gjenoppretting av intestinal mikroflora
 • effektivitet i bekjempelse av akne;
 • hindrer nye hudutslett;
 • botter dysbakteriose;
 • hjelper med kvalme og oppkast;
 • praktisk utgivelsesform
 • myrer kroppen med gunstige bakterier under antibiotikabehandling mot akne.

Alvorlige mangler ved dette stoffet ble ikke funnet, bare den høye prisen er notert. På grunn av at det i noen tilfeller er nødvendig å ta Linex tre kapsler tre ganger om dagen, er en pakke ikke nok for hele kurset, så du må kjøpe 2 pakker samtidig.

Det er også faren for å skaffe et dårlig narkotika av dårlig kvalitet, i så fall vil pengene bli brukt, men det vil ikke være noen effekt.

Til hovedkomponentene på vei til tarmene har ikke mistet deres levedyktighet, det anbefales ikke at kapselen drikker varm te. Også i behandlingsperioden er det ikke tillatt å drikke alkoholholdige drikker, og det er ønskelig å nekte eller minimere røyking.

Det er viktig å besøke en lege dersom før du tar Linex:

 • det er en økning i kroppstemperaturen;
 • det er blodutslipp fra anuset;
 • diaré varer mer enn to dager, som er ledsaget av smerter i magen;
 • hvis det er dehydrering.

Du bør også kontakte legen din dersom sykdommer som AIDS eller diabetes er tilstede.

De vanligste og effektive analogene til Linex inkluderer:

 • Bifiform. Sammensetningen av dette probiotikken relatert til kosttilskudd, inneholder mer enn 100 gunstige bakterier. Det brukes til problemer i mage-tarmkanalen, som forårsaker akne. Han er også i stand til å bli kvitt diaré, selv under graviditet og amming.
 • Normoflorin. Prebiotisk er også relatert til kosttilskudd, som brukes til brudd på tarmmikrofloraen, samt diaré. Når det tas inn, starter beskyttelsesprosessen mot patogene bakterier, øker stoffskiftet, som følge av at tarmperistalene forbedres og akne blir mindre.
 • Hilak Forte. Legemidlet som inneholder melkesyre, laktose og forskjellige aminosyrer. På et hvilket som helst stadium av sykdommen har den en terapeutisk effekt.
 • Lactobacterin. Et slikt stoff blir brukt i begynnelsen av slike sykdommer: intestinale infeksjoner, dysbiose, stomatitt, kolpitt. Også Lactobacterin er i stand til å bli kvitt akne. Sammensetningen av analogen inkluderer laktobaciller, som beskytter tarmmikrofloraen fra patogene mikroorganismer og gjenoppretter menneskets immunsystem.

Linex kan brukes trygt i forebyggende tiltak mot akne. Dette gjelder spesielt i perioden med antibiotika. Tross alt påvirker noen behandling negativ tarmmikroflora, noe som kan føre til utseende av akne. Siden Linex effektivt bekjemper utslett, kan den brukes både uavhengig og i kombinasjon med andre stoffer. For eksempel, i kombinasjon med Clearasil, kan hudtilstanden bli forbedret mye raskere.

Basert på domadoktor.ru

Jentene har sis problem med huden. Akne på pannen. Som på bildet. Hun er 20 år gammel. Baziron hjelper ikke, også shiseydo. Huden er flakket og skinnende. Jeg sier at hun har tørr hud, hun sier at hun er feit.

Siden begynnelsen av oktober ble vi syk med trakealbronkitt (vi var syk i en måned) og drakk 2 antibiotika, og etter dem (jeg tror), begynte de å hente ut kinnene og haken etter en stund. Legen dermatolog foreskrev oss elokum salve, men jeg vet ikke om det ville være bedre fra henne, også hormonell en... sa allergisk dermatitt.. vi hadde en fenylestine og under antibiotika og etter drakk. Vi har en merkelig kind og hake med røde flekker uten akne. Litt tørr, peeling off... om kvelden så generelt crimson.. meg og hun følger en diett.

Jenter som er interessert i problemet med kviser, fant informativ liten artikkel.

Bare i tilfelle. 9. april 23:16 Listen over legemidler som ikke har blitt bevist:

Jeg er kortere, jeg er nok en slags mor. :))) De foreskrev behandling av et barn.. Jeg har lest instruksjoner om medisiner og kort sagt... Jeg gir ikke barn)))))))))))) Dette er emnene vi tildelte En allergiker er her, jeg har fjernet hele fôret helt for barnet, jeg er på en diett selv (jeg ble forgiftet da da!) Begynte jeg å smøre allergi steder ved mine egne observasjoner. Tick-like og kroppsmelk "Emne" :)))) Vel, bare for nå Det var ingenting fra disse tingene, alt utslett hadde gått et sted. på samme dag! Kanskje.

Generelt, på grunn av vår gudfar, gikk min sønn og jeg til en allergiker. Ja, ikke et sted, men på fjellet Kudykin, i den andre enden av Moskva. Aldri gå igjen. På denne. Vel, det snakker jeg ikke om. Var i hodet av avdelingen Rubtsova i det sentrale barnas kliniske sykehus i FMBA (hele navnet for å huske anrial - Federal State Budsjettutdanningsinstitusjon for klinisk sykehus i Federal Medical and Biological Agency of Russia - direkte kryptering)))) Jeg var ikke glad der i det hele tatt. Og jeg var så glad for at allergien var borte. Kinnene var helt bleke. Men.

Jeg ville ikke fokusere på dette i begynnelsen, men jeg vil fortsatt skrive. Våre krefter er ikke mer. Det startet omtrent en måned siden. På den tiden hadde barnet spist i en måned som vanlig, ikke allergifremkallende, det virket som mat, og så ble små kviser hellet på magen, som gåsebud på håndleddene, som vanlige pimples. tenkte, hva som kunne være. dietten av vår reb. skumle, monotont. som mange ting du bare ikke kan komme inn på. ikke spiser og det er det. Jeg spiste bare havremel.

En måned før fødselen til min lille vakre jente leste jeg ut historier om fødsel. Det var ikke en liten lesning, og fra det hele laget jeg en konklusjon - alle skriver i forskjellige ord om det samme. I barnets utviklingstape har ingenting blitt forandret. Fra tape til tape er alle interessert i de samme problemene. Og det er greit. Etter hvert blir innleggene mindre følelsesmessige, mer avslappet. Vi ble vant til den nye rollen, studerte mye litteratur, hørte mange råd og på mange problemer vi føler, hvis ikke spesialister da.

Jeg bestemte meg for å skrive et godt innlegg, fordi det ikke alltid er mulig for alle å svare, og for de som er interessert i noe, og for de som bare kan finne nyttig informasjon for seg selv. Det er mye lager) Det første jeg vil fortelle deg, Dette er akne. Med farmasøytiske matsuletter begynte kampen min med Zenerita (380r). Pulver og vann, når de er blandet, danner et medisinsk medium for å bekjempe akne. Etter blanding varer det i 5 uker. Antibiotikum Den første emballasjedyren visste ingen grenser. Ansiktet er helt rent! Porene er innsnevret, det er ingen akne! Ansikt. Hva å behandle? Dumt spørsmål! Selvfølgelig, zeneritom! Igjen, rent ansikt! Tid går igjen. ikke lenger et halvt år også.

Remedies for blåmerker og kutt - Troxevasin, Lifeguard, Arnica, Chlorophyllipt (alkohol eller olje løsning, den andre er lettere tolerert av barnet fordi den ikke knuses), Kaliumpermanganat (bedre løsning slik at du kan bruke den umiddelbart), Peroxide, Iodine and Greenery er strålende (mer behagelig i blyant), Tea tree olje. Rettsmidler for brannskader - Panthenol, D-Panthenol Rettsmidler for bleieutslett - Desitin. Bepanten (fra rødhet og bleieutslett) Forbindinger - Steril bandasje, Steril bomullsull, Sterile gasbindservietter, Rullebånd, Vanntape, Bomullspotter, Bomullspotter, Sterile kluter.

ADSM 1. Mitt barn var 7 år gammel da de gikk i skole. 6. Urgent trengte å gjøre ADSM, de gjorde det. Etter 3-4 dager begynte alvorlig hodepine, svimmelhet, trøtthet. Vi begynte å undersøke diagnosen: allergisk hjerneflod, i 2 måneder kunne ikke gå på Barnets ben. Gudskelov, alt er bra. Og uten vaksinasjoner tar verken skolen eller hagenes medlemmer meldingen til deltakeren Alla Kim 2. Mitt barn hadde en forferdelig reaksjon på 2 skudd med ADS (M) ved 2 år. (Det første skuddet gikk bra). Temperaturen på 40 ble holdt i en uke. Jeg satt nær barnet, som et bål. Legene løp fra klinikken. og en dag to ganger, selv.

sannsynligvis min kjære. Skorpen på kinnene går aldri bort, men nå akne, ikke bare på nakken og ansiktet, men har gått i hendene. Jeg kom til barnelege, foreskrev mange ting og Linex, og Smektu og salve, Suprastin. Jeg tror å gi eller ikke? Hva råd?

Jeg kjeder meg allerede. Allerede en dag er trolig den tredje til fjerde diaré av en fattig datter, 5-6 ganger om dagen, og med et slikt trykk at det strømmer til hele ryggen hvis barnet sitter. Den første dagen, da hun klarte det, et eller annet sted etter 2 minutter tok jeg av bleiene hennes og jeg var redd, hennes røv var delt. Hun er ikke rød, hun er burgunder og 2 sirkler er som en makaque helt opp til kjøttet (((Jeg forstermer ikke, lymfe strømmer fra disse sårene. Datteren skrik! Det har aldri vært noe slikt i alle våre liv. Jeg er en flytende talkum.

Så du vil se på en jevn og ren kropp av en datter. Det varer en måned og begynte med et lite utslett på baksiden av nakken. Vi syndet på kontakten og stikkende varme (kuldens begynnelse), og hele ryggen og sidene og magen ble dekket. Vi bodde i landsbyen hele sommeren, matet dem (fra 5 måneder) der, injiserer, forbereder oss fra produkter fra grønnsakshagen og melk fra nabostaten. Nye produkter ble tatt normalt, uten reaksjoner på dem. Disse akne intensiverte etter å ha badet i badekaret og med en kost i damprommet (tilsynelatende de var dampende), de ble lyse og røde (de var før.

Remedies for blåmerker og kutt - Troxevasin, Lifeguard, Arnica, Chlorophyllipt (alkohol eller olje løsning, den andre er lettere tolerert av barnet fordi den ikke knuses), Kaliumpermanganat (bedre løsning slik at du kan bruke den umiddelbart), Peroxide, Iodine and Greenery er strålende (mer behagelig i blyant), Tea tree olje. Rettsmidler for brannskader - Panthenol, D-Panthenol Rettsmidler for bleieutslett - Desitin. Beplanting (fra rødhet og bleieutslett) Forbindinger - Steril bandasje, Steril bomullsull, Sterile gazeservietter, Rullebåndsbelegg, Limgips, Bomullspinne, Bomullspinne, Sterile kluter med individuelt innpakket alkohol. Pleieartikler.

Jenter hjelper deg med å finne ut det! Vi har 4,5 måneder på ansiktet. Akne. Området nær dem er rødt, og akne er hvit! Skapt av svarte kviser har vi mange av dem på kinnene. Vi sitter på IV, vi har prøvd forskjellige blandinger, resultatet er 0, vi har blitt overført til kumelk først, la det nå gå tilbake! Jeg gir nå diazolin, om et par dager vil jeg prøve å gi Linex! Noen hadde slike utslett og hvordan å håndtere dem! De donerte blod i henhold til resultatene, de sa at leukocytter var forhøyet. Hva å gjøre

Jeg var syk i to uker, injisert med antibiotika, som følge av at ansiktet mitt var dekket med akne. Linex propyl, bidro Clenedovit til å redusere utslettsområdet. små pimples forble på pannen (de var bokstavelig talt over hele ansiktet - nese vinger, hake, kinn, oljeskinn..) og tonic ble vasket - Vichy aqua termal gjennom hele tiden. kanskje noen kan fortelle meg hvordan du skal gjøre dem ferdig, fordi hvis pannen er åpen, er det på en eller annen måte ikke veldig.. engasjere så mye og ja, det er svarte prikker på nesen.. i mange år siden min ungdom.. Jeg har sagt seg til dem, men kanskje fra dem.

År med 14 svært agonisert akne. Og med det hun ikke satt der, og uten søttighet satt hun - alt forgjeves. Jeg leste et sted at akne er et problem med tarmene, dysbacteriosis. Jeg begynte å drikke "Bifidumbacterin", men sannsynligvis "Linex" er mulig, eller noe annet, så akne har blitt mye mindre. Prøv det, kan noen hjelpe. Jeg leser at i stedet for medisiner kan du drikke ryazhenka eller narine.

Mottatt, rapporter. For sin nevø, kjøpte Nature's Plus Tooth Fair, Livets kilde, Animal Parade, Tannfe, Barns tyggetabletter, naturlig vaniljesmak, 90 dyreformede tabletter. Hvite, harde, søte piller. Det virker for meg at dyreparaden er den samme til smaken)) som prøvde kalsium, så de er en på en. I teorien skal disse pillene beskytte mot karies. Så beskrivelsen på nettstedet lover oss: Tooth Fairy's Baby Parade fra Animal Parade er et spennende nytt supplement med levende M18 probiotiske celler, lacidophilus.

Temperatur: Nurofen, Paracetamol Ører: Otofa hals: Tantum Verde / Geksoral Allergi: Zodak Bites: (neppe, selvfølgelig, noen vil bite oss i Egypt i juni, men også nyttig i Russland) Fenistil-gel Hvis forgiftet: Filtrum STI Diaré: Enterofuril / Loperamid (kanskje jeg tar begge. Jeg trenger))) Sår, riper: Gips, jod (blyant), Zelenka (blyant), Hydrogenperoksid, Bint, Benpantin, Baneotsin, Miramistin, Traumel mor har ryggraden) Tørr hoste: Tørr hosteblanding og Lasolvan Rotovirus: (Jeg vil ta mer av erfaring) Smekt a, Enterosgel, Regidron, Linex Mage: Motilium.

Vennligst fortell meg mammaer. Den som hadde en slik urticaria hopper bare ut etter barnets søvn. I 3 år har vi aldri hatt noe slikt, spiste alle frukter, grønnsaker, generelt, hadde ingen allergier. Pulveret ble ikke endret. Vi dro to antibiotika og deretter tok 2 uker ikke noe bortsett fra Linex, flød blodet ut i klinikken, og på denne dagen (mandag) etter lunsj ble datteren veldig oppsvulmet og fikk opp med akne på ansiktet på bena og armen som etter nålen. Legen kalt doktoren så på flekkene som raskt sovnet, alle klarte ikke..

Hei alle sammen! 2 måneder for sønnen min, vi er på HB, så det viste seg at jeg fôrer fra ett bryst nå, dekanterer den andre og gir den gjennom flasken fordi en purulent pimple dukket opp på den, venter på at den skal passere da vi kommer tilbake til den. Vi har gjort dette arbeidet i 3 dager allerede, og alle disse tre dagene har vi magepine og jeg la merke til at barnet ikke hadde fordøyd melk i babyens avføring, at det ville være nok til å gjøre dette selv, eller du kunne tjene Linex, og generelt tror du det ikke vondt.

Under B ble kroppen min dekket med utslett, men ansiktet mitt ble renere. Før fødselen ble akne eller stor akne på skuldrene overvunnet. men nå har hele halsen gått videre til haken.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med denne "skjønnheten".. og hva er hormonalt eller hva som ikke er klart. Faktum er at jeg nå har diaré hele tiden etter fødselen. Jeg kjører rett.. sannsynligvis er dette dysbakteri.. fordi jeg fikk antibiotika på sykehuset. Jeg begynte å drikke Linex.. Jeg vet ikke om det vil hjelpe eller ikke.. og hvorfor er disse akne?

Hallo I dag er vi 9 dager gamle. Umiddelbart etter å ha blitt tømt fra barnehospitalet (på dag 5) hadde barnet utslett som så ut som kviser. Nå har dette utslettet spredt over hele kroppen og har passert litt på ansiktet. Barnelege sa at hun så ut som å løpe svette. Jeg tok med barnet 2 dager etter fødselen. Jeg trodde at det ikke så på henne dårlig. De tilskrev fettproblemer med grønn maling, og deretter salve Levomekol. Øyne fester, tørke med furatsilinom og dryppe levometitsin. Det ble bedre. Problemer med stolen ennå. Tenkte jeg

Hei alle sammen! Jeg husker ikke når disse problemene begynte. Sannsynligvis med min graviditet. Hudutslettet mitt begynte. Jeg tenkte - etter fødselen vil finne sted. Med barnets advent har situasjonen kun forverret (((Huden har forverret i det hele tatt. Stor akne begynte å dukke opp. Du vet at utseendet på disse akne var omtrent det samme som i annonsen "Proaktiv." Og det var fortsatt spor av akne. Akne på ryggen og skuldrene dukket opp. Skrekk i ett ord. Det jeg bare ikke gjorde. Jeg prøvde å klare seg selv - det gjorde jeg.

I dag er det ingen flytende avføring. Allergi på plass. Drikk Linex bare. Begynte å drikke Diazolin - vi får se. Stemningen er foranderlig: ler, hopper, spiller, noen ganger whines. Han sover normalt om natten. Våkner med å gråte. Jeg gråt ikke før - jeg så på. Sannsynligvis tenner akne.

Historien er lang, takk på forhånd til alle som mestere) Situasjonen er som følger: Barnet ble syk på mandag, temperaturen var 39 om morgenen, de ble skutt ned hele dagen, 3-4 timer igjen 39-39.7 Ambulansen kom, de sa at vi hadde en virusinfeksjon litt rød, ren nese, alt er ok, bare slå ned temperaturen, etter 5 dager, sier, vil passere. På stien. Dagen peda kom fra en polka-ki, så, foreskrev interferon og miramistin i halsen. Den tredje dagen, temperaturen holder seg rundt 38-39, det er ikke flere klager, men legen (hun går hver dag til babyen gjenoppretter), så halsen, sa alt er tungt opptatt, og har utnevnt mer.

Syke den andre uken. Alt begynte med feber, da ble halsen betent og som et resultat purulent tonsillitt og et sårt øre til venstre. Jeg gikk ikke til legen, så jeg vet ikke om jeg hadde otitis. På tirsdag spyttet hun på tradisjonell medisin, konsultert telefon med vennenes mor med erfaring og begynte å drikke amoxicillin. Søster pritaranil chlorhexedine-gargle istedenfor furatsilina. Jeg har en maske døgnet rundt. Alt er allerede kløe fra masken, men ønsket om å forhindre den purulente kjæresten hos barn er sterkere enn ønsket om å kvitte seg med det. I.

Gratulerer deg, min gode, vok opp sunn og glad! Vi elsker deg veldig mye!

Så mye som jeg kan huske, prøvde jeg alltid å bevise for meg selv at jeg kunne klare alt til slutten, men hver gang jeg tillot meg å slappe av og ikke tense meg selv mer: så bra. Igjen tok hun seg selv, hennes helse, utseende og skjønnhet. Problem hud, akne, overflødig vekt (litt, men fortsatt), for lat til å tilbringe litt tid på deg selv. Jeg var alltid lat. Jeg hater meg selv for det. Jeg vil forsøke å sakte rette denne feilen. Inntil mannen min forlot meg)))) Jeg forstår at alt er virkelig c.

Flere Artikler Om Typer Acne