God dag! Min situasjon er følgende, etter den andre fødselen, oppstod akne på ansiktet mitt. Vekten fikk litt, omtrent femten kilo, til den foreskrevne vekten. Narkotika, jeg godtar ikke noen av sine egne prinsipper. Jeg prøver å spise jevnt i løpet av dagen, men vekten min fortsetter ikke, jeg begynte å gjøre litt fysisk trening, noe som også ikke hjalp. Selv om alt var bra etter første fødsel, dro jeg raskt overvekten på nøyaktig samme måte. Selvfølgelig bryter vekten meg ikke, men jeg føler meg som en slags tante. Så jeg hadde et spørsmål - er det mulig at utseendet på akne er forbundet med overflødig vekt og hvordan kan jeg overvinne overflødig vekt?

Hei, i din situasjon er det flere grunner til at du ikke kan bli kvitt ekstra pounds:
1. Hormonal svikt etter fødsel (etter fødselen av et barn, er hormonelle forandringer i kroppen på vei).
2. Mangel på vitaminer (dette kan også føre til utslett på ansiktet).
3. Feil diett.
4. For mye kalorier forbrukes.
5. Sakte metabolisme (tarmene behandler sakte matvarer, som et resultat av konstant gjæring og en følelse av tyngde i magen).
Alle disse punktene kan forårsake forårsakende vektøkning. Hver arbeidsaktivitet til en kvinne er individuell, så sammenlign ikke med det som var første gang, for mye kan forandre seg i kroppen din. Sip et kurs av multivitaminer, det vil hjelpe deg å bli kvitt akneproblemer.
Jeg anbefaler deg å gå på en diett PP med hensyn til den daglige normen for kilokalorier, som er nødvendig spesielt for deg. Beregn denne frekvensen, kan du ved hjelp av online kalori kalkulatoren ved å angi parametrene dine. En balansert meny vil gi kroppen alt som er nødvendig for det normale livet: 50-60% av kaloriene vil bli levert av karbohydrater, 20-30% fra fett. Fiber vil bidra til fjerning av avfallsproteiner og rensing av tarmene. Fraksjonell fôring i små porsjoner vil eliminere sult og gjøre det lettere å overføre restriksjoner i mat.
Eksempelmeny for dagen:
Første frokost: 100 g ostemasse med rosiner; 1 Kiwi
Andre frokost: 1 grapefrukt.
Lunsj: 100 gram grønnsakspott; 200 ml kefir.
Lunsj: 100 g hirsegrøt.
Middag: 100 gram pasta fra durum hvete med ketchup; 100 g vinaigrette.
Sengetid: 1 eple bakt med honning og jordbær.

Overvekt og akne i ansiktet

Relaterte og anbefalte spørsmål

4 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,24% av spørsmålene.

I to måneder fikk jeg ekstra vekt uten grunn, en utslett dukket opp på ansikt og kropp. Hva er årsaken til det plutselige utseendet av vekt?

God ettermiddag Jeg er 20 år gammel. I løpet av de siste to månedene har hun raskt fått synlig fedme, selv om det oppstod et konkret ubehag i kroppen, noe som er uvanlig og ubehagelig, selvfølgelig. For et par uker siden oppstod et utslett på ansiktet, og senere på beina og nylig på paven. Pluss månedlig start i tide, ledsaget av smerter, som vanlig, og dagen etter valget stoppet, og smerten og følelsen tilbake, og fortsatte gjennom hele perioden da de måtte være månedlig. Graviditetstest gjort et par ganger, er negativ, makt ikke endret, selv ble bedre, ingen fast food og brus, samt stivelsesholdige matvarer, og alkohol også nesten forlatt, grillet sjeldne, drikke rikelig med væske, begynte å engasjere seg i idrett, understreker sterkt ble ikke. Vekten fortsetter å vokse.

Hallo Kjære Anastasia! Årsaker til rask vektøkning, ledsaget av utslett som akne på ansiktets og kroppens hud, kan være forbundet med en økning i ulike hormoner i kroppen. Uavhengig hjemme, uten å bestemme nivået på ulike blodhormoner (steroid, skjoldbrusk, pankreas hormoner), er det svært vanskelig å løse dette problemet. Derfor henvises raskt til en endokrinolog, gå gjennom en ultralyd av bekkenorganene og skjoldbruskkjertelen, doner blod for å bestemme hormonbalansen.
Jeg ønsker deg god helse!

Overvekt og akne

Spørsmål: Hei, Sergey Vadimovich! Siden barndommen er jeg tilbøyelig til corpulence, selv om håndleddene mine er tynne. Det var overvekt i ungdomsårene, da han kom tilbake til normal på grunn av stresset ved å bestå de avsluttende eksamenene (hun mistet 7 kg), holdt på lenge uten noen anstrengelse, men etter 20 år gikk vekten igjen opp.
Etter begynnelsen av p-piller ble vekten økt med 5 kg umiddelbart + da for året med ytterligere 7 kg. Legen sa at dette var feil pille, endret stoffet, men vekten vokste hver gang. Som et resultat sa hun at det var nødvendig å slutte å ta p-piller for en stund, slik at kroppen kunne hvile og gjenopprette, og fortsett å ta (i 3-6 måneder).
Etter avbestilling, mer enn 2 år har gått, er det stort akne i ansikt og nakke. De hadde aldri før de tok pillene - jeg behandlet dem med en trichopol, men det hjalp ikke. Testosteron er litt forhøyet, og hudfølsomheten øker, men selve huden er ikke fet.
Vekt i 2 år falt med 3-5 kg. Vekten hopper. Jeg har alvorlige restriksjoner på mat, derfor er den evige følelsen av sult og livets underlegenhet, jeg vil alltid ha en kake med krem ​​og generelt spise. Lavere vekt faller ikke, til tross for treningen og prosedyrene.
Legen sier at hvis du går ned i vekt, vil akne umiddelbart gå bort alene, siden testosteron vil gå ned, ellers må du fortsette å ta hormoner.
Jeg vil virkelig komme tilbake til normal form og, hvis det er mulig, kurere akne.
Takk!

Svar: Hei, Larissa! For å starte behandlingen i 1-2 måneder, ta homøopatiske medisiner - Svovel 6 - 3 granuler under tungen utenfor maten daglig om morgenen, og Folliculinum 30-1 granulat en gang i måneden om kvelden i midten av syklusen.
Og det ville være bra for deg å finne et homøopatisk preparat av titan - Titanium Sulfuricum 200 (Titanium sulfuricum C200).

Akne og overvekt

Spørsmål til psykologen

Spør: madina

Spørsmålskategori: Skjønnhet og utseende

Beslektede problemer

Psykologi svar

Kiselevskaya Svetlana Vladimirovna

Andre vil bare elske og sette pris på deg når du begynner å elske og sette pris på deg selv.
På bekostning av overflødig vekt gir du deg større vekt og betydning.
Hvorfor? Hvor og i hvilken betydning og vekt er av stor betydning for deg?
I hvilke områder? På aktivitetsområdet, i kontakter, betydninger, mål, etc.?
Hva vil du oppnå på grunn av din vekt? Å bli mer vellykket (kraftigere) i aktiviteter eller å kommunisere (for å være kraftigere, mer autoritativ) (med hvem og hvordan)?
Da, når du forstår dine ønsker og begynner å oppnå det du vil, vil du få motivasjonen til å endre holdningen til kroppen din (på grunn av normalisering av spiseadferd og sport).

Godt svar 5 Dårlig svar 1

Snegireva Inna Vladimirovna

Svar på nettstedet: 5277 Utfører opplæring: 2 Publikasjoner: 163

Du forstår riktig at, praktisk talt ALL, avhenger av deg. Men for øyeblikket ser det ut til at "hendene har falt." Det viser seg en ond sirkel: Opplevelser forbundet med problem hud og overflødig vekt, så utmattet du fra innsiden, at det ikke er noen styrke til å handle.

Du angav ikke alderen din og for en full analyse må du stille deg mange flere spørsmål.

Fra det du har sagt, er det en ting klart: du trenger kvalifisert psykologisk hjelp, som vil fjerne den akkumulerte spenningen fra deg, og deretter åpne opp for aktive trinn som fører til harmoni og lykke.

Klar til å være nyttig for deg.

Hilsen, Inna.

Godt svar 4 Dårlig svar 2

Tsaroeva Leyla Izrailovna

Nå er du i så alvorlig sinnstilstand at du trenger støtte fra kjære og slektninger, men dine slektninger, i stedet for å virkelig hjelpe deg, vet bare hva du skal si, at du må gjøre noe, ellers vil alt være dårlig. Gjennom teksten i brevet blir all din tristhet og fortvilelse formidlet slik at alle dine forsøk på å gå ned i vekt lykkes, og det ser ut til at du er i en blindgyde, og jeg vil støtte deg på en så vanskelig tid for deg. Madina, du er trøtt, men hvis du søker om hjelp nå, har du tilsynelatende håp, en ressurs som er varm i deg og varmer deg opp for å gjøre noe for å forandre seg eller bli selvsikker. Du prøvde mye å gå ned i vekt, men det hjalp ikke deg. Madina, du trenger en integrert tilnærming til å endre din eksterne og interne tilstand. Dette jobber primært med en psykolog, en ernæringsfysiolog, og selvfølgelig med en trener i treningsstudioet. Du vil bli overrasket, men dette er sant, veldig seriøst arbeid på deg selv. Tross alt, hva du opplever nå er besluttet på sykdommen av vanedannende atferd, det vil si å spise. En psykolog hjelper deg med å forstå årsakene til slik vanedannende oppførsel, finne ressurser i deg selv, for å bli sterk på en så vanskelig vei, og muligens å være din guide i hele helbredelsens tid. Madina, gi aldri opp og gå videre og du vil lykkes! Alt det beste for deg!

Godt svar 8 Dårlig svar 0

Vinokurova Anastasia Valerievna

I brevet merket jeg tre sentrale oppgaver:

  1. Vekttap;
  2. Forbedre ansiktets hud;
  3. Forbedre forhold til motsatt kjønn.

For å løse den første oppgaven og for å finne en slank figur, er det ikke nødvendig med noen superarbeid: Det er tilstrekkelig disiplinert å følge en rekke enkle regler (dessuten bør noen anbefalinger bli avtalt med endokrinologen din) og ALDRI SIT PÅ DIETS!

Og litt mer om hva du ikke kan gjøre for å redusere vekten:

  • Doom deg selv til en drastisk reduksjon i kaloriinntaket. Hvordan spise bedre for vekttap, kan du lese i min artikkel.
  • Velg kostholdet ditt i henhold til prinsippet om de mest agoniserende, og til og med prøve å eksistere på det i lang tid! Tallrike studier har bekreftet at etter slutten av dietten (noen spesielt strenge!), Miste vekt raskt, og legge til den forrige "diett" vekten også nye kilo. Så glem om slanking, bedre revurdere ditt vanlige kosthold og redusere vekten sakte, men sikkert.
  • Berør deg av alle matpleier. Slik kombinerer du diett og godbiter, kan du lese her.
  • Velg tung fysisk anstrengelse. Ved dette provoserer du økt appetitt og risikerer raskt å forlate denne "harde" sporten.

For å virkelig effektivt redusere vekten og ikke få den igjen, bør du nøye lese enkle og spesifikke opplysninger om vekttapsteknologi:

I tillegg, å flytte for å oppnå målet ditt, må du ikke gå til ekstremiteter: Forsviktende sult, ubalanserte halvhungede dietter er ekstremt farlig for både fysisk og psykisk helse!

For å løse oppgaven №2, er det tilrådelig å konsultere en hudlege. Dette vil redde deg fra utsletteksperimenter med ansiktet ditt og akselerere helbredelsen av huden. I tillegg vil en mulig nedgang i kostholdet med fett og søtsaker, øke mengden grønnsaker og frukt, ha en meget positiv effekt på huden.

Og selvfølgelig, etter å ha løst de to første oppgavene, er jeg sikker på at du vil øke selvtilliten din i prosessen og ha lett din personlige lykke.

Overvekt og akne

En god massør - Julia

Anmeldelser om massasje i Moskva og St. Petersburg fra forfatterens nettsted

Effektene av massasje på huden. Anmeldt av Yuli, St. Petersburg Masha, Moscow. Massasje fra cellulitt Massasje etter fødsel. Gjennomgang av Nadya, Petersburg Body Correction. Mening av Eleonora, MSC Massasje terapeut Alexander om massasje terapeut Valentin Denisov-Melnikov Spesiell anti-cellulitt massasje. Julia, Moskva Nastya, St. Petersburg. Redusere volumet av Julia, Moskva. Resultatene av massasje Ekaterina, Peter, om anti-cellulittmassasje. Veronica, Moskva. Følelser fra massasje Julia, MSC: Valentine er en veldig god massør. Prøv det!
Arkivert versjon av forumet

Vel, som ikke møtte menneskelig taktløshet og en indikasjon på noen nyanser, mangler, feil i utseende? Dette kan være akne, cellulitt, overvektige eller uberørte ben. Hvorfor tillater noen å fornærme andre mennesker? En interessant artikkel om dette emnet og enda mer interessant diskusjon etter det. Les, reflekter, kommentere:

Akne, cellulitt, overvektig. Omsorg for fete mennesker eller baiting?

I dette innlegget vil vi snakke om trakassering av utseende, eimeme, spiseforstyrrelser og så videre.

Så det eneste du bekymrer deg for når du kommenterer et bilde av en feit jente er noen andres helse, ikke sant? Du vil bare ikke ha henne til å få problemer med sin vekt, og i utgangspunktet gjør du ikke noe galt. Når ble omsorg for en nærhet til en synd?
Vet du hva jeg forteller deg? At du er en liten søt løgner, det er det. Litt snedig løgner som leter etter en grunn til å frigjøre sin avsky i en sosialt akseptabel form.

Selvfølgelig vil jeg ikke gi deg skit med en skje, fordi vi alle ble tatt opp i en motbydelig kultur som lærer oss å hate ikke bare andres kropp, men vår egen.
Men la oss se hvor absurd denne utsikten er.

So. HELSE.
La oss starte i orden, for en start - med fjerning av hår fra kroppen, antakelig relatert til "hygiene".
Jeg vil ikke snakke om det faktum at naturen ikke er en idiot, og hva hun ga oss, du trenger bare å godta. Hvis bare fordi kroppene våre ikke er perfekte når det gjelder objektiv komfort. For eksempel puster vi og svelger ved hjelp av ett hull (som egentlig ikke er veldig praktisk), eller vår rumpa er for nær kjønnsorganene våre, noe som kan føre til uønskede konsekvenser, som å tilføre unødvendige bakterier. Hva kan vi si - vi har for mange tenner i vår munn til vår lille kjeve. Få mennesker klarer å unngå problemene knyttet til "visdomstennene".
Men ok, hår!
Microcanna, forårsaket av å trekke eller barbere, kan føre til infeksjon, voksende hår kan vokse inn i huden, forårsaker sår og koiler. Er det hygienisk? Jeg tviler på det.

Hva med folk med mange moles? Jeg må si at de er veldig lunte og det er uønsket å skade dem i alle fall, noe som er umulig når man barberer eller drar. Ønsker melanom lyder som ekte omsorg om andres helse! Er du fortsatt irritert av håret som stikker ut av den jentens fødselsmerke, eller gir du henne fortsatt en sjanse for et langt liv uten dyr behandling?
Forresten, en aktiv brunfarge anbefales heller ikke i nærvær av et stort antall mol. Å, vel, du, fordi denne plassen her ser så smertefull ut, og ikke hudkreft.

Og til slutt: tvinge noen til å barbere på grunn av "hygiene", tilsvarer å tvinge ham til å barbere hodet hver dag for å unngå lus.

Kritikk fører bare til spiseforstyrrelser.

Fatfobi genererer slike vakre ting som anoreksi, bulimi, hat på kroppen din, selvharm, lyst til å dø og som dessert, et stort antall komplekser som hindrer folk i å gjøre det de liker å gjøre.

Hva er sunnere - ikke å spise, spytte opp matrester eller kutte kroppen din?

Da vil jeg selvfølgelig høre om "tilstrekkelige metoder for å miste vekt" - regelmessig stikker av nyttige produkter og sport i deg selv.
Vel, for det første, er fete mennesker ikke dumme, de ser den slags avsky de forårsaker hos mennesker og begynner å hate kroppene sine. Og når du hater kroppen din, kan du bare ikke handle for det gode.

For det andre, hastigheten av å miste vekt. Hvis hver dag du langsomt tar til graven alle disse "vennlige" tipsene om hva du skal gjøre med kroppen din, vil du bli kvitt verdifulle rådgivere så snart som mulig.
For det tredje nekter fete mennesker generelt retten til å gå inn for idrettslag rolig. Det er litt morsomt, vet du.

Vet du hvilken rett de blir nektet? Å leve.

Det er bokstavelig talt - nei, du har ikke rett til å leve, først gå ned i vekt. Først gå ned i vekt, og først da vil vi betrakte deg en mann.
Og hvem fortalte deg at fett er nødvendigvis dårlig for helse? Skjønnhetsindustrien, tjene penger på andres komplekser? Mote magasin, samtidig snakke om det faktum at rive varmt voks pubic hår og i perineum - er det fantastisk, hvor nyttig?
Til slutt, hvorfor anser du deg selv en flott Google og et deltidsspeil? Selv om en person har helseproblemer, kan han ikke finne ut uten deg hva du skal gjøre med dem?

Neste har vi. ACNE!
Så, du har allerede en viss ting du må leve med.
Tenk deg at du er en sterk baby og elsker deg selv, uansett hva din mening om ditt utseende.
Hva får du fra andre?
Tallrike kommentarer om at "generelt" tilstanden til huden din er unormal, at "generelt" det må behandles, at "generelt" du trenger å vaske og hvordan Herren ikke bare ville lage en såpe.

Samfunnet gir deg et valg - eller sminke, prøver å gjemme akne så effektivt som mulig, eller. ikke gå ut? ikke bli fotografert?
Hating selv tilbys i begge tilfeller, og det er også tilrådelig å rive håret på hodet ditt, gråte og konstant be om unnskyldning for at du er så "defekt".
I det første tilfellet vil du fortsette å spre rot, bare nå på grunn av den store mengden sminke + "Haha, jeg ser fortsatt din akne." I tillegg kan det gi deg ganske banalt fysisk ubehag og til og med forverring av hudtilstanden.

I den andre. Vel, hvordan ville du bli nektet retten til å være medlem av samfunnet?

Bare helsevesen, bare hardcore!

I likhet med dette problemet er forhold til personer med psoriasis eller lignende hudfunksjoner.
Bare lås deg selv hjemme og ikke gå hvor som helst, det er hvilke råd du får fra de rundt deg.
Vel, hva med? Du har "denne tingen", og du våger å dukke opp i offentlig slik, og ikke unnskyld for det. DIT BREV TALKER OM DE MED SIKKERHETER HAR RETTEN TIL Å LIVE.
Å min gud

Endelig.
På en eller annen måte så jeg på TV en annonse for et kosmetisk produkt som vil hjelpe deg til å se munter når du sover litt.
Det vil hjelpe deg å se munter ut.
Det vil hjelpe deg med å se muntert ut.
Det er, hvis du suger fra søvnmangel, må du se muntert ut. Dette mirakelet vil ikke hjelpe deg å sove godt, det vil skape utseendet at alt er bra med deg.
Hva med sminkeoppskriften som vil hjelpe deg å skjule kulde?
Å la oss skape på samme tid en veiledning om å skjule blåmerker etterlatt av mannen hennes. Vold i hjemmet er egentlig ikke veldig vakker, er det?

Det er hele poenget med "helsevesenet".
SE SUN, selv verdifull helse, selv om det gir deg virkelige problemer.
eller skjul din sykdom, selv om den forverrer din tilstand, fordi vårt fascistiske samfunn hater syke. og generelt, takk for at du ikke kaster deg av klippen ved fødselen.

Hvis du har sykdommer, har du også rett til å leve i samfunnet uten konstant press fra andre. Du er ikke ødelagt og ikke defekt.
Hvis du ikke har noen sykdommer, men du ser "ikke sunn" i samfunnets mening, så send dette samfunnet til førstehjelpskurs.

Og hva skal du gjøre hvis du virkelig bryr deg om andres helse? Jeg vet ikke. hmm. Hva med å spre informasjon om brystsykdommer? Forresten, det er ikke bare kreft.
Vel, eller vi kan snakke om hvilken vaginal utslipp som er naturlig, og når de blir en klokke til legen.
Det er fortsatt prostatakreft eller total uvitenhet i samfunnet angående spredning av sykdommer som HIV.
Avtor_ka - oktober general

Kommentarer og meninger:
- Stillingen er veldig emosjonell, meldingen er forståelig, men en slik salat. Alt i en haug dumpet. Vel, ikke barber deg. Hvem ser til deg i cowards, bortsett fra mannen hennes? La det alle vokse i helseens navn. Dette er ikke bra, ikke dårlig. Dette er et spørsmål om preferanse. Og jeg husker ikke å spørre meg "Har du barbert fitte din?"
Bare ikke se fiender overalt. Ja, og soling rundt. Folk bryr seg ikke om andre mennesker. Og hvis de sier alt søppel, så fordi språket er utbenet. Og ikke bare om vektprat. Kjæresten min er fett, og hun klager også hele tiden på at hun angivelig blir fortalt om sin vekt hele tiden. Ikke så. Ingen forteller henne. Sannheten er at selvfølgelig snakker jentene om hvordan de skal gå ned i vekt, men hun tror at dette forårsaker skade. Ja, de handler ikke om henne, men om seg selv. De selv ønsker å gå ned i vekt. Men all snakk om vekt, ser du, traumatiserer hennes psyke og hun blir opprørt. Selv om slike slop seg selv noen ganger pours ut på folk, det lurer du på! Men det handler ikke om vekt, ikke om utseende. Så du kan, så hva?
Ja, hun forteller ikke at noen skal gå ned i vekt, men hun har hele tiden hjerner, som er alle onde, kveløse og ekkel, at de ikke kysser henne og ikke bærer hendene. Mange ganger ønsket jeg å si at hun har et problem, ikke fordi hun er feit, men fordi hun er en idiot som bryr seg mye om sine følelser og spytter fra et høyt klokketårn på andres følelser.

- Ja, alt er blandet i artikkelen, men jeg er enig med mange kommentarer. Likevel, som med forrige innlegg som bare trenger å synke mindre og bli lei meg for deg selv. Og hvis noen virkelig peker nesen i vekten, er det så lett å sende slike mennesker, og ikke å klage og ikke å tåle, hvor ulykkelig er du. Hvis de ved alle anledninger (uhøflige ord i transport, trakk seg på føttene, så sparsom, de ga ikke vei), ville de begynne å kjøre, da de egentlig ikke vil leve. Ikke bare bygg din ekstravekt inn i en kult. Vi må leve lykkelig og lykkelig, sende de som tør å virkelig fornærme seg. Men å virkelig fornærme er når de sier: "Vel, du er fett, gå ned i vekt, kom igjen."
Og når folk generelt tynger, hårfjerning eller en cowards stil, er det de som ikke handler om deg, men om seg selv. Og når de sier at de ikke vil gå ned i vekt, så er det sant - de vil ikke ha det. Hva vil du ha?
Bare slutte å sette deg selv i sentrum av universet. Andre er fiksert på seg selv og ikke på deg og ikke på akne, hår og fett.

- Dette har gjort det til en stupor - "vi puster og svelger ved hjelp av ett hull." Hvordan? Tross alt er spiserøret og luftrøret to forskjellige åpninger.

- Jeg bøyer til autorum innlegget. Jeg vil ha en tidsmaskin og kaste koblingen i et par diskusjoner, fordi artikkelen ville ha sagt mer enn jeg kunne da.

- Jeg husket mine klassekamerater diskuterer hverandre:
Å, Gud, ja, du ser bare på henne pimply ansikt, hun vasker ikke i det hele tatt? Hvis jeg kunne kjøpe en tonalnik "
"Å, Gud, ja, se, under det tykke laget av tonica er hennes akne fortsatt synlig."

- Vel, dette er en skole, en tid for selvsikkerhet og selvtillit. Det er enda akne, selv klær, i det minste - alt blir senket for å heve deg selv.

- Kanskje betydde det at vi puste (på bestemte øyeblikk) og svelge gjennom munnen?

- Vel, nesopharynx er en tilkoblet ting.


- Hvor utrolig alt sa. Takk


- Forresten, om fullstendigheten til noen mennesker. Jeg er åpenbart zadolbsya (beklager min franske, men ikke for å si noe annet) for å forklare for folk som du trenger å gå ned i vekt, bare hvis du vil ha det selv, eller hindrer din vekt på å gjøre noen nødvendige ting i livet, for eksempel å gå, etc. sånn.
Og denne logikken er ikke klar:
- Fete folk må gå ned i vekt!
Eller i treningsstudioet:
- Se, hvilken fet kvinne, fuuu!
Det er riktig i det øyeblikket jeg skammer meg for at verden blir.

- Vel, det står ikke i ansiktet. Og hva fettet diskuterer ikke resten? Min klumpete kjæreste sier alltid:
Se, det er ingen boobs i det hele tatt, og den rumpa er flat. Se, i en kort skjørt, og slike bein er skarve.
Så hva Folk gjør det hele tiden. Av noen grunn. Riktig sagt, ikke tenk det hele på grunn av din vekt. Hvis en person liker å kritisere og ydmyke, vil han finne noe å grave i, selv om du har 48kg, skallet puss og alt er perfekt. Han vil for eksempel si at du gjør alt dette fordi det er en dummy og en vakker dukke.
Hva, så ikke si det? De sier ganske ofte.
Fete folk er heller ikke engler. Ofte kommer skitt ut av dem mye mer, fordi de trenger å øke selvfølelsen enda mer.

- "Hvorfor gjør du en manikyr hvis du trenger å gå ned i vekt?"
"Hvorfor vil du ha vakre klær, er du feit?"
"Hvorfor gjør du en vakker hårklipp med en slik vekt"
Og tusen flere spørsmål som ulike mennesker spurte meg om gangen.
Et forferdelig løfte tross alt, først gå ned i vekt, så begynn å leve, men han spiste virkelig. Noen ganger fanger jeg meg selv på tanker som "Jeg vil gå ned i vekt, da skal jeg kjøpe den" eller "du er tynnere, du ville være gift"

- Du vil tilgi meg, men hvis du, etter slike spørsmål rettet til deg, ikke sender folk og ikke slår dem ut av din sosiale sirkel, så er du en idiot. Khamov må sendes, uansett hva de sier. Jeg vet bare ikke folk som kan si det til noen i ansiktet. Jeg ville ha slettet slike folk fra mine bekjente, selv om de sa noe til noen andre. Slike ord snakker om kvalitet, nærmere bestemt om en persons dumhet.

- Jeg har bare bannlyst en jente som sa at hennes mor er overvektig og at noen ganger må du være oppmerksom når du anbefaler å gå ned i vekt. Så, trenger ikke. Fra det faktum at du vedvarende forteller noen hva du skal gjøre, er problemet ikke løst av dette, men er bare CONFLICTED. Som om en person som føler seg ubehag fra noe, er ikke i stand til å sette pris på at noe forstyrrer ham, og at noe må gjøres eller ikke trengs. Bare hold kjeft og ikke tro at du er den mest intelligente, og folkene rundt dem forstår ikke hva som skjer med kroppene deres.

- Livskvaliteten til fete mennesker blir dårligere redusert, ikke fordi de er fulle, men fordi de er inspirert, at de ikke fortjener livet og alle sine gleder.

- Men jeg var bare motivert da de spurte meg om jeg hadde gjenopprettet. Ja, gjenopprettet. Og hun så, men det virket som om det var umerkelig. Det viste seg at merkbart, en gang spurte. Og de sa selvsagt at dette er bedre for meg. Og oppriktig sagt. Men jeg vet hva jeg vil se ut.
Så etter spørsmålet om vekten tok hun tak i seg selv og gikk ned i vekt.
Jeg er enig i at vi ikke skal lide og være lei meg for oss selv, men ignorerer og fjerner taktløse mennesker fra miljøet, eller bruker deres ord som motivasjon, og så sier:
Vel, jeg mistet vekt, og du var en misunnelig tispe og ingenting har endret seg.

- Det er synd at verden har forvandlet seg til slik crap.

- Hvordan ble vi kvitt hjernen, slik at bare ung, sunn, vakker, slank, tonet og solbrent kan leve og nyte livet fullt ut? Hvilke vakre klær, frisyrer, underholdning, etc. bare for dem.
Jeg har en vakker, utrolig vakker tatovering på kroppen min, som dekker 30-40% av kroppen. En gang gjort halv - det var en drøm om et fotografering. Men jeg har ikke råd til det, fordi det er ekstra pund, piller, strekkmerker, rynker og en mengde insekter i kraniet. Og etter alle voksne, som, personen, sane. Jeg forstår alt, men jeg kan ikke håndtere meg selv.

- Vel, hva kan jeg ikke tillate? Avviser fotografer å jobbe med deg? Nei! Poenget er din tro, ikke klandre det på andre.

- Takk til forfatteren. Veldig forfriskende artikkel. Faktisk har jeg alltid trodd det, men jeg er fortsatt tilpasset samfunnet, og jeg vil helst fortsette på enkelte områder. Tross alt, ingen liker selvuttrykk, og det er verdt å "forberede din egen tilbake for steiner".

- Den generelt ubehagelige tendensen er å betale for mye oppmerksomhet til problemer med å miste vekt og bli kvitt akne og lignende i vanlige, vennlige samtaler. Konstant: "Jeg trenger å gå ned i vekt, jeg veier så mye som 50 kg", "Jeg har nylig lyttet til kaken, nå skal jeg voldtekt, jeg trenger å gå til treningsstudioet!". Jeg vil ikke virke uhøflig, men det er allerede sliten! Tilstrekkelige jenter, hvorfor alle snakker rett rundt kroppen? Og jeg, med min 75 kg og evig akne, burde ha komplekser på grunn av andres penner? Jeg kan ikke finne ord for å uttrykke meg mer spesifikt. Takk for innlegget.

- Interessant begynte det med at det er helt ubehagelig når de blir fortalt om deres overvekt, men det viste seg at det er ubehagelig for dem når folk snakker om deres vekt. Vel, unnskyld, du vil nå pålegge folk hvordan du skal ta vare på deg selv? Vil du være ferdig og at du ikke berører den? Bra! Men hvorfor lar du ikke andre leve som de vil. De vil nå være slanke og gå ned i vekt. Og nå hva? Skjuler de det? Jeg vil nå bli kvitt cellulitt. Gjør det også vondt dine følelser? Vel, jeg tilbyr deg ikke, men jeg vil ha det selv, men det viser seg at jeg ikke har rett, fordi det er fornærmende mot andre om cellulitt. Damer, dette er diskriminering! Og ganske den andre veien! For en skrekk! Gud forby, jeg vil diskutere med vennene mine hva jeg skal gjøre med cellulitt! Hvor mange mennesker rundt kan bli kvitt det! Ja, vi deler også din cellulitt. Fra henne for å bli kvitt! Og ingen trenger andre til å gå ned i vekt. Kvinners lykke - kule kjæreste!

- Jeg vil spørre deg om dette: nylig har jeg også argued med en radfem om barbering i den intime sonen, tror du også at jenta som valgte maskinen selv ikke er femky?
En liten "bakgrunn": beklager, men håret mitt på kausalstedet er tykkere enn på hodet. Jeg jobber for dager, på ambulanse. Under menstruasjonen er det ganske enkelt umulig å vaske blodet fra håret - det er mye lettere å fjerne blod fra huden med våtservietter.
Så, hva er galt med det faktum at jeg ikke liker lukten av 20-timers nedbrytt blod? Hvorfor tror noen jenter at hvis mitt valg er forskjellig fra deres, så er jeg en dum blindt av patriarki som ikke forstår noe?
Jeg er enig i omvendt diskriminering. Jenter, du vokser i ditt hus, men vær så snill å ikke forby andre å barbere kroppshår.

- Feminisme er et valg. Du kan barbere eller ikke barbere på intime steder som du vil. Forresten, har du hørt om menstruasjonskoppen? De trenger ikke å vaske noe.

- Ja, evig, innfødt fortelling - Jeg tar meg ofte til å tenke, "Jeg kaster 15 kilo, så jeg kan ta en tatovering, og en kort hårklipping, jeg vil definitivt gå, men bare hvis jeg går ned i vekt."

- Stopp med å si at de har gjort noe over deg. Så vær ofrene i dette tilfellet. Har du inspirert? La oss si det. Men du skjønte allerede? Så du kan gjøre gratis!

- Nydelige ord. Takk til forfatteren.
Hvor godt klar over at minst noen mennesker kan forstå, aksepterer deg for hvem du er. Og så ren fordømmelse, for alt er perfekt, og jeg er så dum en.

- Ja? Jeg ser ikke folk som tror at de er perfekte.

- Flott innlegg, glad nøytral tone og gode eksempler. Verden er stor, og alle har et sted i det!

- All min barndom spredte seg til blek, tynn hud og "syk" tynnhet. Da jeg var 11-12 år gammel, begynte jeg å sole seg, bli bedre. Brystene mine vokste, så opp til 1,5 størrelse, og pop. Og de begynte å fortelle meg at jeg var for fett og at jeg ikke fikk en brunfarge.
Samfunnet er så logisk.
Soling generelt gir meg et stort ubehag, siden jeg har over følsom hud, og jeg kan ikke fikse det. Jeg har fortsatt røde, hovne spor, som ligner på skarphet eller klare brannskader, selv når jeg skraper i huden min, og de går over 15-90 minutter. Og selv min mor, å vite hvilken type hud jeg har, hvilke forferdelige forbrenninger jeg får fra solbrenthet, og hvordan pimples betent fra solen, som jeg ikke hadde før solbrenthet, fikk meg til å sole seg: "Du ser ut som en grebe som en død mann."
Og bare litt mindre enn to år siden vant jeg, med forferdelige skandaler, hysteri og knallhodet mitt mot veggen, seg for ikke å gå til stranden og kjøpe minst minimal solkrem.
Nå bruker jeg solkrem spf 50 (på kroppen) og SPF 100 (på ansikt, nakke, dekolleté, knær og albuer)
Og du vet hva?
Min hud, til slutt, har sluttet å skade, min forferdelige skorpe og sår er opphørt, min hud klatrer ikke.
Og det var fordi solbrentene var kontraindisert mot meg, og min mor ofret min helse for skyld, som hun trodde, skjønnhet. Og hele hennes liv rettferdiggjorde hun seg selv før bekjente og fremmede, og sa:
- Jeg vet ikke hvorfor hun er så blek, det er bare at hennes hud av en eller annen grunn ikke bruner.
Min mor pålagt at jeg var stygg. Og selv nå inviterer hun veldig påtrengende meg til å sole seg og ikke smøre med solkrem.
Og han sier at han ikke tror at noe gjør vondt meg, selv om han ser godt ut at jeg brenner ned og jeg føler meg forferdelig etter 15 minutter i solen.
Jeg er trist at mine slektninger skammer seg for at jeg ikke ser ut som om jeg bor i sør. Men jeg vil aldri igjen lede til samfunnets mening.

- Vel, her bekrefter du bare det som ble skrevet: ikke tykk rot. Bare smalhemmede er klare til å kritisere alt, alle, av hvilken som helst grunn: tynn, fett, barbert, hårete.

- Hvor aktuelt. Svigermor kaller meg regelmessig via Skype med notater til mannen min om vekten hans. Allerede begynte å lyve at det ikke er noe kamera, slik at hun ikke ser at vi ikke mister vekt.
Og min mor (og 5 andre familiemedlemmer) snakker med meg på samme måte. Zadolbalo ærlig og overbevise om at det ikke er skadelig for helsen er rett og slett umulig. Ikke si hvilke artikler som ikke viser at vekten ikke er "dødsdom for hjertet (e)" ikke virker fordi "vi vet bedre, vi har levd livet vårt."

- Så det viser seg at det ikke er ondskapen, de dårlige som fatteth de fete, men er mødrene også uttrykke angst på denne måten? Og det er definitivt ikke for mødre å ydmyke og fornærme deg. Om hva som ble skrevet, tenker de fulle mye om hvordan de vil fornærme alle. Ja, louts vil fornærme. Dette er sjeldne tilfeller av fullstendig ushlepkov. Noen (som foreldre) er virkelig bekymret. Dette er mer vanlig. Og oftere (og som regel) andre bryr seg ikke om deg i det hele tatt. De er opptatt.

- Alle er personlige saker. Dette er den samme påstanden om mening, som om du ble fortalt "det er nødvendig å barbere, ellers er du ikke en jente." Feminisme er ikke for håret overalt i hver jente. Kroppspositiv handler heller ikke om det. De ønsker å formidle at alle kan avhende kroppen sin, hvordan han liker og hvor praktisk. Å lytte til andres oppfatning til skade for seg selv er ulogisk på den delen av den samme feminismen. Feminisme for likeverdighet. dvs. Hvis fyren ikke barberer håret, så kan ikke piken barbere seg. Men hun er ikke forpliktet til ikke å barbere bare fordi "feminisme, hva barberer, hva er det for patriarkatet"
På samme måte som en fyr kan barbere håret uten en "tyuzhuzhik, som, som en kvinne, barbert."

- Jeg vil gjerne introdusere administrativt ansvar for de som stammer om en slags "hygiene" i forbindelse med fjerning av hår fra kroppen. Jeg sier dette som en person som nå er tvunget til å behandle inngrodd hår, dermatitt, tynn hud, permanente sår, uregelmessigheter, blemmer og alle slags hudproblemer som har oppstått etter flere år med denne sadistiske øvelsen. Mine ben ser nå ut som helvete mareritt, hva en hygiene og estetikk. Og jeg beklager veldig mye at jeg en gang i min ungdom bukket etter generell hysteri og begynte å fjerne hår.
Jeg tror at de fleste hårfjerningsprodukter er skadelige, og i det lange løp kan de forårsake svært alvorlig skade, selv om de brukes riktig og ikke sparer på dem. Produsenter lyver om det faktum at de er trygge, det er det ikke. Det var et øyeblikk med anti-reklame. Jeg ønsker ingen å gjenta mine feil!

- Når det gjelder å miste vekt, forstyrrer det at samfunnet har forskjellige synspunkter på det.
1 På den ene siden er kvinner undertrykt, ydmyket, mocked på grunn av hennes "fete" og de sier "gå ned i vekt, du er feit!" Vel, ok, kvinnen begynner å gå ned i vekt, og her, hvis hun går om morgenen, ser det ren ut og fnisser begynner, at ingenting kommer av det.
2 Hvis hun er blant vennene og bekjente i kaféet, er det bare "sunn mat", så dumme spørsmål som "Kom igjen, hva er du på, slanking?" og tusen mer dumme vitser om dette emnet.
3 idrettshaller. De smarteste sinnene til venstre og til høyre sier at du må løpe der "slik", din mor! Vel, her kommer de, men igjen og igjen en kvinne som går på gymnastikken, blir utsatt for vitser og slanke utseende av slanke. Hva? Det viser seg at treningsrom er bare for "standarder"?
I tillegg så jeg kutting, hvor det er vanskelig for kvinner å trene på simulatorer, men dette er alle vist under morsom musikk, som igjen vil understreke deres klumskap. Hachem?
Om akne: Jeg vil gi det i ansiktet til de som tror at dette er på grunn av latskap.
Forresten, et sted jeg så et innlegg med "dette er hva jentene ser ut som å prøve å dekke akne med toner" og et bilde av melk iskrem med kviser
dvs. Det viser seg at du ikke smitter akne - forferdelig, og smør - en dåre?

- For å unngå dumme vitser, ikke kommuniser med dumme mennesker. Hvem er skyldig i at du har slike venner? Og de gjør narr av jogging og sunn ernæring fordi de selv ikke kan. Som du kan se, ved å lede en sunn livsstil, kan mock ikke mindre. de klager ikke bare. Tilsynelatende, med bedre selvtillit.

- Jeg har vært gift i flere år nå, og nesten hver dag sier mannen min hvor vakker jeg er og hvor glad han skal være rundt. Og nesten hver dag tror jeg at det er en slags triks i hans ord. Akkurat nå, fra baksiden av ryggen, vil en mann med kamera hoppe ut og rope: "Dette er en vits," og så reiser de alle opp og forlater livet mitt, fordi lykke er for virkelig vakre, slanke mennesker, generelt, ikke som meg. Min bestemor fortalte meg at mor og tante, naboer og bekjente fortsetter å snakke.
-Du må gå ned i vekt! Hvorfor tok du denne kjole? Det vil ikke fungere for deg! Og hvordan velger du ting i butikkene? På en slik sy? Og vet du at jeg, i din alder, veide 50 kg og jeg hadde ikke en rebound fra menn? Og hvordan tolererer mannen din dette? Hvorfor bruker du ikke kosmetikk, syk? Er dette strekker seg? Hvordan la du ?? Elsker du deg ikke i det hele tatt?
Og hvordan kan du ikke elske deg selv, fordi de prøver så hardt for ditt gode?

- Jeg vil si en stor takk til forfatteren og til alle likesinnede folk som virkelig ser på ansiktene sine og ser dem som mennesker, enkeltpersoner som har rett til å gjøre sitt eget valg og lykkelige liv.

- Når jeg har lest at slektninger sier at de trenger å gå ned i vekt. Det viser seg at du får slektninger, og du er sint på hele verden.

- Takk, forfatteren, deg - solen. Jeg vil prøve å behandle rolig akne.

- Denne typen "helsevesen" er bare et deksel og et annet hån. Du kan ikke vente fra folk selv i situasjoner som går utover empati (det samme temaet med anklage for voldtektsofre), og her er de påstått sympatisere med og vise bekymring, ja.

- Jeg er filosofisk om kroppens forvandlinger: Jeg ble bedre, jeg gikk ned i vekt - ok; et nytt arr på grunn av klossethet, strekk eller en mølle - ser kult ut, ser interessant ut; kviser har gått - vel, kanskje det var for ingenting at jeg var full av sjokolade, jordbær og annet søppel i store mengder.
Etter min mening kjenner kroppen selv godt hvordan den skal se ut uten råd fra andre, som tror at deres mening er absolutt sannhet.

- Hvor sant er det, jævla det. Jeg har hatt alvorlig akne i 10 år, det var det verste i tenårene mine. Det jeg nettopp ikke gjorde, hundrevis av lotioner, kremer, skjønnhetseksperter (som forresten, forbyder å vaske ansikt med såpe) smertefulle peeling, rensing, mye penger foreldrene legger inn for behandling. Og en gang bestemte et emne seg for å uttrykke sin svært viktige oppfatning av tilstanden til huden min og sa:
Vel, dette skyldes alt det faktum at du ikke vasker ansiktet ditt. Så langt er dette min personlige rekord av debilisme, eller noe.

- Om "vel, så er det nødvendig å behandle akne, og ikke glans over!" Og hvis du tør å se offentlig ut med huden din, vil disse personene som er bekymret for helsen, sikkert fortelle deg hvordan du blir kvitt akne med en 100% sjanse. I stilen med "smør ansiktet på en rosa dinosaurisk poop, den store niesen til en av vennene mine, hjalp det"
Slike upretensiøs logikk er for de som ikke personlig har hatt et slikt problem, men ikke vurder å gi råd til å være skammelig.
Nei, jeg behandler vanligvis min akne, behandler dem, maskerer dem, og meningene til de rundt meg er ikke veldig interessant. Det er bare at folk har noe veldig merkelig logikk.

- Vel. Jeg beskrev generelt deres logikk, selv om jeg prøvde. I tillegg til offentlig bekymring "vår helse".

- Flott tekst. Takk til forfatteren!
Med en reell bekymring for helse, som med rette nevnt i konklusjonen, er det veldig trist.
dvs. at det ikke er sunt å ha fett og hår på hodet ditt, du enkelt og enkelt lærer fra noen andre i barndommen, men du får informasjon om virkelig nyttige ting, enten gjennom personlig erfaring (ofte trist), eller litt etter litt fra Internett. Vel, ok. Takk for din bekymring!

- Med overgangsalder kom akne og det var forferdelig. Jeg husker hvordan i Russland gikk jeg til legen, og hun sa "vel, kjøp scrabic, det vil passere med alderen." Og de ble verre, det var ikke et enkelt oppholdssted. I Tyskland dro hun til hudmannen og han avigel, sa at dette allerede er et farlig stadium av akne. Et år så piller og smurt med forskjellige salver, nå kl 21 behandler jeg dem, jeg går hele tiden til legen, arr over hele ansiktet mitt. Hvorfor leder jeg alt dette? Alle disse tipsene er ubrukelige, smør dem eller ikke smør, bare en god lege vil hjelpe her. Og glans over disse akne, alles virksomhet. Jeg smør dem bare før viktige hendelser, og la dem puste luften og nyte solen, min kjære.

- Og hvordan behandles de i Tyskland? Tabletter - sannsynligvis retinoider, fordi uten opsjoner, og hva eksternt? Fortell, plz, hvis ikke vanskelig.

- Og på en eller annen måte sa doktoren at jeg så på huden min og sa: "Vel, porene dine er forstørret, 18 år vil passere," Jeg er 22 - passerte ikke, men så kom flere episke råd ut: "gifta deg vil passere". Og dette er til tross for at jeg er en chaydfri og aseksuell.

- Aha, etter den magiske 18, vil alt passere, og hungersnøden på jorden vil ende, og det vil bli fred i hele verden. Det er ikke klart hvordan slike leger fungerer i det hele tatt.

- Først så antibiotika en måned for å fjerne alle betennelser, så en lang løpet av vitamin A i høy konsentrasjon med konstant bloddonasjon for testing. De tok meg et abonnement om at jeg ikke ville bli gravid mens jeg tok medisinen, ellers kunne det være dårlige konsekvenser. Jeg husker ikke kremet før, men for sommeren ga de bare antibiotikakrem igjen.

- Hva ironi: Ofte, helsepersoner skader denne helsen.

- Takk! Så, alt er det samme som vårt. (Retinoider - dette er et derivat av vitamin A). Bare, tilsynelatende, i Tyskland, er de menneskelige standardene for behandling allerede implementert overalt. Og det har vi ikke. Jeg selv utnevnte det samme selv, da så jeg etter en lege for å overvåke meg.

- Dessverre forstår jeg ikke slike finesser, men ja, de behandler det slik.

- Ja, noen mennesker bor i eventyrverdenen, sannsynligvis. Det er fortsatt alle mennesker tynne, pumpet opp, uten cellulitt, akne, hår på unødvendige steder og alle ønsker er oppfylt etterpå.

- Og etter min mening er de hykleriske løgnere. De bomber bare for å gjenkjenne det faktum at noen ikke vil føde. Eller hva acne kan være i en person som skikkelig overvåker hygiene og fører et normalt liv. - det ødelegger sin tro på en rettferdig verden!
Sykdommer av de som fortjener (fortjente deres umoralske atferd, selvfølgelig, fordi "bare slik at ingenting skjer, sykdommen er for synder, etc., etc.).

- God artikkel, veldig motiverende. Faktisk overrasker det meg virkelig hvordan folk kan styre din skjebne, hva har de rett til?
"Tykk?" Ingen vil elske deg, du vil ikke gå ned i vekt alene, etc.
Og så lurer på hvorfor så mange jenter og kvinner lider av anoreksi.
Jeg er deaktivert, og de forteller meg også at jeg vil være alene og ingen vil alltid elske meg. De sa bare til meg: Se på deg selv, hvem trenger deg. Vend deg til ensomhet, etc.
Og alt på grunn av lameness, en liten forskjell. Svimlende samfunn, og den grimeste tingen som slektninger sier det.
Du ville gå til ett sted, herskerne av destinies.
Det er synd at du ikke kan forklare for alle at alle kroppene er vakre.

- Dette er jo mer motbydelig at det er latterlig (siden du møter de høyeste standarder for skjønnhet du elsker å presse).
Jeg ble også fortalt at ingen trenger meg. Her kan du begynne å gjette av hvilken grunn.
Ja, jeg vil ikke engang stemme det! For den virkelige grunnen er at de har helvete i hodet.

- Kanskje jeg har feil at jeg nå har ideen om at jeg kunne være "ingen trenger", forårsaker rzhach. Men jævla, objektivt er det rzhach.

- Det patriarkalske systemet har vendt overvekt, akne, hår og så videre inn i utrolige utløsere, instilling til tusenvis av mennesker at det er ekkelt, styggt. Og nå prøver disse tusenvisene å kvitte seg med utløseren deres - slik at de, på tide og uten å tenke, vil trekke seg fra dem som påminner dem om alt dette. De gjør det i en panikk, aggressivt krevende - fordi de ikke vet hvordan de skal klare det, vet de ikke hvordan man skal stoppe med å være redd for det, men de dekker alt med estetisk smak og bekymring for helse.

- Og daglig. Daglig bli kvitt avtrekkeren. Hår, for eksempel.

- Ikke for alt dette er nøyaktig utløseren. Men hvis en person skammer seg for uberørte ben - dette er en utløser, ja.

- En av de beste innleggene jeg har lest i det siste.
Catchy, klar, nøyaktig, minneverdig og til poenget. (med en humor, forresten).

- Helt enig med alt. Jeg forstår ikke når noen begynner å snakke ekkel ting om folk bare fordi de har hudproblemer eller overvekt. Videre begynner de senere å lete etter feil i karakteren eller oppførselen til disse menneskene, og allerede scoff bare om faktumet av deres eksistens. Forarger.

- Jenter, kommuniser ikke med monstrene. Og jeg vil si det igjen - de støter ikke på vekten, som du selv skriver, men på alt på rad. Så nok til å anta at du er undertrykt av vekt, cellulitt, uhøflig. Så lenge du tror det, vil ingenting skifte seg. Årsaken er at det er folk av dårlig kvalitet i sosial sirkel. Og hva forventer du fra folk som er fulle av dritt? De vil ulempe på deg av en eller annen grunn.

- Siden barndommen hører jeg:
"Hvorfor har du slike blåmerker under øynene dine? Har du noe å sove med eller ikke i det hele tatt?"
Eller "du må brun, og så er du så blek, den er stygg"
Her er jeg rett så interessant og viktig er meningen med en tilfeldig fremmed, jeg løper for å sove i en solseng, rett etter hans ord!
Og også de samme menneskene som fortalte meg da jeg var 13 år, ting som "Åh, du er så klumpet, du vil gå ned i vekt, og diabetes er ikke langt"
Nå sier de "Hva er så tynt? Nok på dietter å sitte." Finn alltid noe å klage på.
Forresten, om akne og "etter 18 vil passere." For eksempel, til 26 år, hadde jeg vanligvis nesten ingen akne, selv i ungdomsårene, og nå får den, signere den. Så alle individuelt.

- Du har rett, noen mennesker finner alltid en grunn til å si dårlige ting om noen, og overvekt eller akne er bare tegn som ligger på overflaten. Mannen vil bli kvitt dette, og de vil finne hvor ellers å finne feil. Faktisk prøver slike mennesker ganske enkelt på denne måten å bli kvitt sine egne komplekser, som de tilsynelatende har i bulk, og i stedet for å elske seg, sprer de rot på andre.

- Å ja, så kjent! Og om plager, og om blåmerker under øynene. Og jeg har blåmerker fra fødselen, og jeg liker min blek, men nei, jeg må si noe om dette emnet. Det ville være bedre hvis alle disse rådgiverne viste slik oppmerksomhet til seg selv.

- Acne.
- Og du prøvde.
- Jeg prøvde alt og jeg vet bedre enn deg.
- Jeg vil hjelpe!
Svigeren hevder å behandle huden med "urter". Ja, syrer, antibiotika, retinoider og hormoner hjelper meg ikke, og ugress vil selvsagt hjelpe.

- Ingen bryr seg om vår helse, de hevder seg selv.

- Men hvis blant skolebarn er det i det minste forståelig - barn vokser opp, sosialiserer, gjør dumme ting, så er det en sjanse til å bli smartere, så når fullt voksne mennesker gjør dette, har de allerede sine barn og til og med barnebarn, litt puslespill, ikke livslært ? Barn kopierer voksne, hva lærer vi barna våre?

- Som jeg forstår deg. Jeg har noen ganger slike tanker i forbindelse med helseproblemer. Mamma sa alltid at de elsker kvinner bare vakker og sunn, og hvis mitt utseende passer meg, så vel - jeg mistet helsen min og returnerer den til 100%, vil ikke fungere, bare fordi leger ikke er guder. Og jeg tenker ofte på det. Selv om jeg var i stand til å komme til det uunngåelige, men noen ganger som et kast, og det virker for meg at bare friske fortjener lykke, og ikke folk som meg. På disse øyeblikkene føler jeg meg skyldig i at jeg ikke forutse alt, jeg var ikke forsikret, at jeg alltid kom inn i noe.

- Dette er sikkert. Før min månedlige kviser ser ut i noen dager hver måned, litt, men fortsatt. Min venn (hun er 40+, langt fra å være skolepike), da hun så dette, sa til meg: "Du er en liten bastard, mor."
Så fint. Jeg skjønner ikke selv, speilet er ikke hjemme. Dessuten staar denne kjæresten fortsatt sterkt av morens mage: "Hvorfor maler du ikke deg selv i din alder? På din alder er det på tide å kle seg mer feminin! Hvorfor er du så tynn, en kvinne skal ha uniform?" Hun klager til meg om det. Fortsatt å vite min fobi, fortalte hennes 6-årige datter om det, nå er barnet å plage meg. Ofiget, for å være ærlig)) Det hevder seg selv på bekostning, ikke ellers.

- Vel, og hvem er din feil? Dum kjæreste og hennes samme dumme datter, som driller? Eller gjør du deg selv, hvis du fortsetter å kommunisere med dem? Du kan rolig si at dette er uakseptabelt, ubehagelig, og du vil ikke tolerere det.
Eller kunne straks bryte med en slik kjæreste.
Men du tolererer slike mennesker og klager over dem. Hva klager du på? Ingenting vil forandre seg i livet ditt før du endrer vennekretsen.

- Jeg støtter på fiken slike "venner". Eller forklare dem til de forstår, eller slutte å kommunisere. Det synes meg vill at barn av venner plutselig begynner å plage noen til akne, men generelt er det noe som er villighet. Vi må snakke med en venn og spørre henne et logisk spørsmål - og hvis hennes barn plutselig har et slikt problem i en viss alder (og hun vil oppstå nødvendigvis), vil hun at barnet skal rote? Det skjer at når folk prøver på en situasjon for seg selv, endres deres mening.

- Eh, men for meg, tvert imot, fra 12 år sier de at jeg er for tynn. Dette er det jeg har lyttet til i løpet av årene: "Du kan aldri føde!", "En mann er ikke en hund, han kaster ikke et bein", "Oh, hvilken fin suppe du er!", "Du har nok en full mageorm, vil du ikke bli sjekket? "," Har du vært i legen i lang tid? Hvordan holder sjelen din, har du nylig returnert fra Auschwitz? "," Du er ikke som en kvinne som skal gifte seg med deg? "
Så, fulle jenter, tror ikke at bare du har problemer. Forresten, de fulle fikk meg mest med disse spørsmålene.
Jeg spiste tonnevis av søtsaker og kaker, som dekker akne og provoserer forgiftning og diaré, men kjøpte ikke vakre former. Bare mannen min var i stand til å overbevise meg om at jeg var så vakker som jeg var - med en høyde på 155 cm og en vekt på 43 kg, som to slektninger ikke kunne løfte (tross alt magert kan føde). Nå er jeg stolt av min miniatyr, og jeg sender høflig alle nysgjerrige mennesker!

- Jeg skrev ikke veldig klart, barnet er ikke plaget for akne, men for en viss fobi, er jeg redd for noen dyr. Her frykter hun meg med dem, men heldigvis, bare i ord, hun anser det å være morsomt) Det merkeligste ved situasjonen med vennen hennes er at hun er ganske rimelig og forstår alt. At det er fornærmende, det bryr seg ikke om standardene, at verdien av en person ikke er bestemt av utseende. Men på en eller annen måte tar det av henne. Søker automatisk etter mine feil eller noe. Hun var på utkikk etter cellulitt, da "med to haler i din alder, er det allerede uanstendig å gå." Tilsynelatende er hun helt tapt i livet hennes, at hun begynte å godta denne typen kommunikasjon som en norm.

- Kanskje kopierer hun uvitende moren sin? Jeg har også lenge duplisert ordene til min mor om vekt, cellulitt og alt annet, til jeg lærte hva det er, hva det avhenger av og i hvilke tilfeller merkbart. Ja, det virker som om hun bare gjentar hva moren sa, vurderer det riktig å følge stereotypene hennes om alder og så videre.

- Ja, mest sannsynlig. Samtidig motstår hun seg mot moren, sier de, jeg er ikke så mye som henne (mor gjør opp, kleber seg hele livet, og hun går i sportslig stil), men sannsynligvis vil hun ubevisst fortsatt ha godkjenning som enhver datter. Jeg har ingen mor eller datter, det er veldig vanskelig for meg å forstå dette forholdet. Hva er de med døtre?

- Alle snakker om kroppshårfjerning. Men hva om naturen har belønnet med mørke hår over overleppen, og noen med hår på haken?
For eksempel var jeg ikke skamfull over min pistol i mange år. Begynte å slette og ødelegge alt. Det begynte bare fordi mange gutter begynte å fokusere på denne funksjonen.

- Åh, har du blåmerker under øynene dine også? Tror du dette kan være et symptom på noe? Sykdom? Har du problemer med blod?

- Med en fluff på ansiktet bare en slags felle. Hun begynte å fjerne håret på haken og overleppen, så nå er det ikke en fluff, men en ekte mannlig svart børste. Og hver morgen begynner med pinsett. På det jeg forstår, desto mer stimulerer håret tugging, jo mer villig det vil vokse.

- Og i vurderingene om voksing, vie alle med hverandre: Håret begynte å bli tynnere og lettere. Ja, ja.

- Sikkert. Og også at det ikke er inngrodd hår, evige sår og arr.

- Realiseringen av at det er mennesker med lignende problemer, som sliter hver dag med samfunnets, slektninger og seg selv med seg selv - i større grad med seg selv, gir meg styrke til å komme seg ut av sengen, se på meg selv i speilet og lover at alt vil bli bra Det er bare nødvendig å ikke gi opp.

- Ja, og å gå til stranden er en annen historie helt, du kan bare høre rundt - "hvor er denne ku-tongen med slike cellulitter", "Fu, hun har ikke gniddt bena sine, ekkelt", "blek som en mol, du bør sole deg", "med en slik mage" kan ikke skille badedrakt. " Det ser ut til at de fleste ikke soler og svømmer, men diskuterer andre og hevder seg selv på bekostning av dem. Jeg vet ikke engang hva som er best for psyken - å søke etter øde steder for svømming eller å vise jernholdig begrensning og score i det hele tatt.

- Stranden! Fra mine siste prestasjoner: Jeg byttet ut en helt lukket sportsdragt (nesten som en dykkerdragt, sannsynligvis) i en bikini. Jeg kjempet med meg selv lenge, så satte den på og spurte meg skikkelig mot mannen min: "Du vil ikke skamme meg?", Som han veide en smell og fortalte meg ikke å stille slike spørsmål lenger. Men for å være ærlig til slutten, så ser jeg fortsatt rundt og fanger andres ulykkelige chuckles. Selv om de ikke viser en finger, hyggelige og hjelpsomme mennesker.

- I fjor kjøpte jeg en haug med stilige badedrakter for meg selv og bestemte meg for strandbilder! Takk Bodie positive, nå her går jeg separat, til tross for de store strekningene på magen. Jeg vil ha en stilig, retro høyt buksetrekk, bare i min by er det ingen slike folk, men det er dyrt å bestille.

- Men så bra begynte artikkelen. Og falt i en tantrum. Ergrelse.

- Taunts og tips for å "gå ned i vekt" forårsaker ofte en reaksjon på stress. Allerede i hvilke, i hva, og i utviklingen av spiseforstyrrelser, er rådgivere gode hjelpere.

- Hører du virkelig noe sånt? Er det vanligvis ikke så mange mennesker på stranden at du må ha en kropp som ikke er kjent for å skille seg ut fra denne mengden og få oppmerksomhet?
Med andre ord, hvorfor går folk til stranden i det hele tatt hvis de skal tilbringe tid på å se på håret på noens ben og cellulitt på noen bunn?

- Jeg har aldri hørt noe sånn på stranden heller. Selvfølgelig kan jeg selv vende meg om å vurdere noen. Noen ganger en tynn kropp, noen ganger en feit kropp, noen ganger cellulitt, og noen ganger en vakker rumpa! Du vet aldri om du vil vurdere! Men alt dette er pent, ubemerket. Og selvfølgelig sier ingen noen gang noe. Jenter, overdriver ikke. På strendene av fulle og cellulittlegemer, flertallet, så ikke forestill deg at noen føles som en svart sau. Snarere slanke barn tiltrekker seg all slags oppmerksomhet, fordi de er sjeldne.

- Åh, hvor kjent, damn det. Skrive te fra den beste boksen!
I barndommen var jeg sprakk med kortikosteroider, det vil si dexametason. Han planter så nesten alt som er i kroppen. Behandlingen kom med sprø bein, uhyggelig hudproblemer (allerede ti år gammel) og vektøkning. Igjen, er hormonell bakgrunn brakt ned i søpla. Men nesten ingen bryr seg at nå kan det for eksempel resultere i infertilitet eller verre, men cellulitt på rumpa og den overordnede estetikken i mitt akneflate er bekymringsfullt. Det er utrolig.

- Vel, på grunn av den vanlige barberingen av beina, er beina mine alle arde. Det hele startet med en venn som sa: "Jeg ble kritisert for ikke å barbere bena mine og jeg bestemte meg for å barbere"

- Jeg husker godt hvordan gutten fortalte meg at håret på bena mine var fu, jeg var omtrent 12 år gammel. Så sa en annen at jeg var en scumbag. Og om brudene under øynene spurte han regelmessig. Her er de steiner i spargrisen min med kropps negativ.

- Jeg er overrasket over at du er overrasket. Ja, folk bryr seg ikke. Ja, de sier gjerne dårlige ting.

- Vi dro til skogsbyggerne. Hvis de har utseende, som normer, så er det flere kilo i hodet mitt enn komplekser.

- Det er selv ofte ikke avhengig av utseende. De kan begynne å kritisere og foredrag, selv om de veier dobbelt så mye. Samtidig oppdager de seg en slags unnskyldning for å bli kvitt den lukistiske tjenesten. For eksempel, den klassiske: "Jeg er en mann, jeg kan veie xxx kg."

- Når jeg hadde eksem på fingeren min, foreslo en av mine venner "bare pakk den med bandasje", og det er styggt mot ham, vet du?) Den typen smittsomme, betent hud skremmer en person, og hvordan kan han leve med det når en slik horror går et sted i nærheten.

- Bruising under øynene er generelt et tema for elskere å spørre hva er deres helse og om de tar tid å sove. Eller en annen fantastisk "hvorfor dekker du ikke bare dem?"

- Når det gjelder akne, forstår jeg ikke hva folk mener ved å si at "det er såpe" og "vasker du i det hele tatt?". Jeg er over tretti, men "tenåringsproblemene" er fortsatt hos meg, du må bare spise noe galt. Jeg kan, analogt med meg selv, anta at en person ikke har et ideelt kosthold, at han ikke får noe, eller blir for mye, eller at han har en spesifikk hormonsituasjon, eller foreslår at jeg ikke engang kan forestille meg hvorfor huden ser ut Nøyaktig slik, men å hevde at en person bare er skitten? Seriøst? Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare, men en slik uttalelse forstyrrer meg til dypet av min sjel. Jeg vil gjerne bruke fysisk utdanningsmetoder til folk som bærer slik tull.

- Ja, selv dette er bedre å ikke anta. Fordi i de fleste tilfeller har personer med akne ikke noen problemer beskrevet av deg. Akne er oftest en funksjon av strukturen til talgkjertlene, helt uavhengig av andre sykdommer.

- Ja, men "legene" hadde ikke nok tid til å tenke på konsekvensene. krefter? Vel, vel. Brave deg selv!

- Jeg forstår hva du mener, men "det er bedre å ikke anta" for meg, det tilsvarer "bedre å ikke tenke." Men! "Anta" og "Klatre uten såpe med min verdifulle mening" er også forskjellige ting, jeg prøver å holde min mening med meg.

- Jeg beklager, men jeg er lei av å høre om problemer med hormoner, mage-tarmkanal, demodikose og så videre. Oftere enn ikke, har personer med akne ingenting av det slag.

- Som jeg forstår deg! Da jeg hadde eksem i armene mine, ble jeg tilbudt å bruke lukkede klær og hansker. Hansker! Om sommeren, i en tretti graders varme! Og alle var helt bryr seg ikke at fra dette vil irritasjonen bare intensivere. Hvis bare opprørende utseende på min pote ikke gjorde vondt deres ømme utseende.
Generelt, mange takk for innlegget. Det er ikke første gang jeg ser påstander om dette emnet, men her er alt veldig kul, nøyaktig og følelsesmessig uttrykt. Saken er å spre seg til massene.

- Jeg vil si litt om hårfjerning. Personlig barberer jeg armpitene mine fra tid til annen. med hår står alltid ut (i min erfaring) mer svette. Jeg barberer også pubis og perineum når håret vokser for lenge, fordi det er uhygienisk nok, fordi urinen og avføringen forblir på hårene, men pubisene, selvfølgelig, barberer jeg sjeldnere, bare fordi det er riper i underveksten. Selv om vinteren med en barbert pise går kaldt. Imidlertid barberer jeg ikke beina mine og ikke plukker øyenbrynene mine fordi det ikke plager noen, men tvert imot er nyttig. Øyenbrynene beskytter øynene og føttene varmere. Det eneste jeg frykter er overbevisningen som stadig blir hørt fra folk, inkludert og fra familien (som jeg ikke er en "jente", men en bum), så jeg bærer pels og bukser eller lange kjoler.
PS! beklager frankhet

- Veldig bra ramme artikkel.
Personlig har jeg gjentatte ganger sett hvordan menneskers liv ble omgjort til helvete på grunn av en liten, ikke signifikant forskjell. Akne, problemer med diktning, overvekt, undervekt, feil hudfarge, eller bare uforenlighet med det vanlige.
Spesielt ofte skjedde dette i skolen.
PS! Jeg er nå i reserve av nørder og nørder - det biologiske fakultetet St. Petersburg State University, og her er det litt lettere. Normalt, hvis en jente ikke maler eller tvert imot, farger håret og øyenbrynene i metallgrønn

Hva synes du om dette? Du kan snakke ut og diskutere artikkelen på vårt forum - diskusjon

Utarbeidet spesielt for nettstedet Krasotulya.ru

Liker du det? Laykni, del med venner, send til din side:

Les totalt: 7509

Anmeldelser om massasje i Moskva og St. Petersburg fra forfatterens nettsted

Tilbakemelding på massasje. Julia, St. Petersburg Gjennomgang av massasje "brasilianske balder" i Moskva Redusere volumet. Gjennomgå om massasje, Natasha, Moskva Massasje "Brazilian Buttocks", anmeldelse. Alyona, St. Petersburg Review om anti-cellulitt massasje, Marina, Moskva Historie om en massasje i St. Petersburg, Polina Video gjennomgang av massasje "Brasilianske Buttocks". Anya, Moskva Catherine, Moskva. Gjennomgang av massasje og massør Julia, St. Petersburg, Gjennomgang av massasje "Brazilian Ass" Studio Beauty Correction and Massage. Recall Lymfedreneringsmassasje resultater. Slanking ben Massasje for slanking av magen. Video gjennomgang

Kvinnenes nettmagasin Krasotulya.ru (kvinners forum og kvinners nettsted) inviterer annonsører til samarbeid. Deltakelse kvinners nettsted Skjønnhet. py - 8-10 000 mennesker om dagen - dette vil gi deg en god avkastning på annonsering. Mer >>>>
tilbakemeldinger
Utskrift av materiale på kvinnens nettsted og kvinners forum Krasotulya.ru KUN VELKOMMER. Med en enkel tilstand.
Legg inn materialet etter den aktive koblingen til dette nettstedet.
Vi ble enige om. :-))

Utskrift av materialer fra nettstedet og frakoblet forum (aviser, magasiner, bøker) - kun i samråd med nettstedet administrasjon. Takk for samarbeidet ditt.

Flere Artikler Om Typer Acne