Her kommer den femte syklusen på Logest, hva kan jeg si, for meg er dette det beste av det verste.

Fordeler, hår og negler er i utmerket stand, neglene er ikke så sprø, og vokser raskt, håret ble tykkere, normalisert i fettinnhold, før endene var tørre, og røttene er fete, nå er alt bra. Vekten økte ikke ikke gram (selv om jeg virkelig ønsket å bli bedre). For meg er et annet pluss, fordi det ikke er nødvendig å vurdere, frykt for at mannen ikke reagerer i tid, etc.

Nå for minusene, er jeg syk av ham, men for kroppen min er kvalme normen når jeg tar medisiner, så jeg drikker mindre om kvelden og føler meg syk. Ble veldig nervøs og visste. Libido falt til null, selv om mannen hennes fremdeles klarer å vekke ham)). Fra ca. 10 tabletter begynner brystet å vokse, noe som gjør meg og min mann veldig glad, men samtidig svulmer det forferdelig og vondt, det er umulig å ligge på magen.

Siden dette er min behandling etter ST, så er jeg fornøyd, selvfølgelig, jeg ville ikke drikke lenge, og jeg trenger ikke å tenke og regne ut, jeg drakk en pille, det er alt, og så sier de at du kan avbryte Lett å bli gravid, noe som er veldig viktig for meg.

Logest akne vurderinger

Logest ® er et lavdose monofasisk kombinert østrogen-progestin prevensjonsmiddel.

Logests prevensjonseffekt er oppnådd gjennom komplementære mekanismer, hvorav de viktigste er undertrykkelse av eggløsning og endringer i tilstanden til livmoderhalsslem.

Hos kvinner som tar kombinert oralt prevensjonsmidler, blir syklusen mer regelmessig, smerten og intensiteten av menstrualblødning reduseres, og reduserer risikoen for jernmangelanemi. I tillegg er det tegn på at risikoen for endometrial kreft og eggstokkreft er redusert.

Hvis det brukes riktig, er Pearl-indeksen (en indikator som gjenspeiler graviditetsgraden på 100 kvinner i løpet av året med bruk av prevensjonsmiddelet) mindre enn 1. Hvis tabletter misbrukes, inkludert ved å hoppe over tabletter, kan Pearl-indeksen øke.

farmakokinetikk

Absorpsjon. Etter inntak absorberes gestodene raskt og fullstendig, sin maksimale konsentrasjon i serum, lik 3,5 ng / ml, oppnås på ca. 1 time. Biotilgjengelighet er ca. 99%. Distribusjon. Gestodene binder seg til serumalbumin og kjønnshormonbindende globulin (SHBG). I fri form er det bare ca. 1,3% av den totale serumkonsentrasjonen; ca 69% er spesielt knyttet til SHBG. Induksjon av etylenøstradiolsyntese av SHBG påvirker bindingen av gestodet til plasmaproteiner.

Metabolisme. Gestodene metaboliseres nesten helt. Serum clearance er ca 0,8 ml / min / kg.

Trekning. Innholdet av gestodene i serum gjennomgår en tofase reduksjon. Halveringstiden i den terminale fase er omtrent 12 timer uforandret Gestoden er ikke vist, men bare som metabolitter som utskilles av nyrene og i tarmen i et forhold på omkring 6: 4. med en halveringstid på omtrent 24 timer.

Likevektskonsentrasjon. Gestodene farmakokinetikk er påvirket av serum SHBG konsentrasjon. Som et resultat av det daglige inntaket av stoffet, øker konsentrasjonen av stoffet i serum ca. 4 ganger i løpet av den andre halvdel av prevensjonsperioden.

Absorpsjon. Etter oral administrering absorberes etinylestradiol raskt og fullstendig. Maksimal serumkonsentrasjon tilsvarende ca. 65 pg / ml, oppnås etter 1-2 timer. I løpet av en sugekraft og "first pass" gjennom leveren mstaboliziruetsya ethinylestradiol, hvorved dens oral biotilgjengelighet i gjennomsnitt er ca. 45%.

Distribusjon. Etinylestradiol er nesten fullstendig (ca. 98%), men ikke spesifikt, bundet av albumin. Etinylestradiol induserer syntesen av SHBG. Det tilsynelatende distribusjonsvolumet av etinyløstradiol er 2,8-8,6 l / kg. Metabolisme. Etinyløstradiol gjennomgår presystemisk konjugering, som i en tynn slimhinne. tarmen og i leveren. Hovedmetoden for metabolisme er aromatisk hydroksylering. Hastigheten for klaring fra blodplasma er 2,3-7 ml / min / kg.

Trekning. Nedgangen i konsentrasjonen av etinyløstradiol i blodserumet er bifasisk; Første fase er preget av en halveringstid på ca 1 time, den andre - 10-20 timer. Uendret fra kroppen vises ikke. Etinylestradiol metabolitter utskilles i urin og galle i et forhold på 4: 6 med en halveringstid på ca 24 timer.

Likevektskonsentrasjon. Likeviktskonsentrasjonen er nådd i omtrent en uke.

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Tabletter, belagt hvit, rund form.

Hjelpestoffer: laktosemonohydrat - 37,155 mg maisstivelse - 15,5 mg polyvidon 25 000 - 1,7 mg magnesiumstearat - 550 ug, sukrose - 19,66 mg polyvidon 700 000 til 171 ug, makrogol 6,000 til 2,18 mg Kalsiumkarbonat - 8697 mg, talkum - 4,242 mg, fjellglykol voks - 50 μg.

21 stk - blemmer (1) - pakker kartong.
21 stk - blemmer (3) - pakker papp.

Doseringsregime

Tabletter skal tas oralt i den rekkefølge som er angitt på emballasjen, hver dag omtrentlig med en liten mengde vann. Ta en tablett per dag kontinuerlig i 21 dager. Motta neste pakke begynner etter en 7-dagers pause i å ta pillene, hvorav uttaket bløder vanligvis utvikler seg. Blødning begynner som regel 2-3 dager etter å ha tatt den siste pillen og kan ikke ende før starten av en ny pakning.

Hvordan begynner å ta Logest

• I fravær av å ta hormonelle prevensjonsmidler i forrige måned.

Motta LOGEST begynner på den første dag av menstruasjonssyklusen (dvs. den første dag av menstruasjonsblødning), tillates å initiering av 2-5 av menstruasjonssyklusen, men i dette tilfellet er det anbefalt å bruke en tilleggsbarriere prevensjons i løpet av de første 7 dagene i den første pakke av tabletter.

• Når du bytter fra andre kombinert orale prevensjonsmidler, en vaginal ring eller et prevensjonsplaster.

Fortrinnsvis begynner å motta LOGEST den neste dagen etter den siste gormonsoderzhaschey tabletter fra en tidligere pakke, men i alle fall ikke senere enn den neste dag etter den vanlige 7 dagers intervall (for formuleringer inneholdende 21 tablett) eller etter de siste inaktive tabletter (for preparater som inneholder 28 tabletter per pakke). Mottak av Logest skal påbegynnes dagen den vaginale ringen eller lappen er fjernet, men senest dagen da en ny ring skal settes inn eller en ny oppdatering lages.

• Ved bytte fra prevensjonsmidler som bare inneholder gestagenser (mini-pili, injeksjonsformer, implantat) eller fra et progestogenfrigivende intrauterin prevensjonsmiddel (Mirena®).

En kvinne kan gå til mini-pille LOGEST på en hvilken som helst dag (uten avbrudd), med et implantat eller intrauterine innretning med progestin - dato for fjerning fra sprøytestøpeformen - dagen når den neste injeksjonen skal utføres. I alle tilfeller må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene som du tar piller.

• Etter abort i første trimester av svangerskapet.

En kvinne kan begynne å ta stoffet umiddelbart. Med forbehold om denne tilstanden trenger ikke kvinnen ekstra prevensjonsbeskyttelse.

• Etter fødsel eller abort i andre trimester av svangerskapet.

Det anbefales å begynne å ta stoffet 21-28 dager etter fødselen, hvis kvinnen ikke ammer, eller etter abort i andre trimester av svangerskapet. Hvis mottaket startes senere, må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene som du tar pillene. Men hvis en kvinne allerede har hatt et seksuelt liv, før starten av å ta Logest, bør graviditet utelukkes, eller det er nødvendig å vente på den første menstruasjonen.

Tar tapte piller

Hvis forsinkelsen av å ta stoffet var mindre enn 12 timer, blir ikke prevensjonsbeskyttelse redusert. En kvinne skal ta en pille så snart som mulig, den neste er tatt på vanlig tid.

Hvis forsinkelsen med å ta pillene er mer enn 12 timer, kan prevensjonsbeskyttelse reduseres. Jo flere piller er savnet, og jo nærmere passet til 7-dagers pause i å ta piller, desto større er sannsynligheten for graviditet. I dette tilfellet kan du følge følgende to grunnleggende regler:

• Legemidlet bør aldri avbrytes i mer enn 7 dager.

• 7 dager med kontinuerlig inntak av piller kreves for å oppnå tilstrekkelig undertrykkelse av hypotyamisk-hypofyse-ovarie regulering.

Følgelig kan følgende anbefalinger gis dersom forsinkelsen med å ta pillene var mer enn 12 timer (intervallet fra det øyeblikket du tok den siste pillen, er mer enn 36 timer).

• Første uke av å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Den neste pillen er tatt på vanlig tid. I tillegg bør en barrieremetode for prevensjon (for eksempel kondom) brukes innen de neste 7 dagene. Hvis samleie fant sted i løpet av uken før pillen blir savnet, bør sannsynligheten for graviditet vurderes.

• Den andre uken med å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Den neste pillen er tatt på vanlig tid.

Forutsatt at kvinnen tok pillene riktig innen 7 dager før den første tapte pillen, er det ikke nødvendig å bruke ekstra prevensjonsforanstaltninger. Ellers, i tillegg til å hoppe over to eller flere piller, må du i tillegg bruke barrieremetodene for prevensjon (for eksempel et kondom) i 7 dager.

• Den tredje uken av å ta stoffet

Risikoen for å redusere påliteligheten er uunngåelig på grunn av den kommende bruken av å ta piller. En kvinne bør strengt følge en av følgende to alternativer. Videre, hvis de 7 dagene før den første savnede pillen, ble alle piller tatt riktig, det er ikke nødvendig å bruke ekstra prevensjonsmetoder.

1. En kvinne skal ta den sist savnede pillen så snart som mulig, så snart hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Følgende tabletter tas på vanlig tid, til tabletter fra den nåværende emballasjen går tom. Følgende emballasje skal påbegynnes umiddelbart. Blødning "kansellering" er usannsynlig til den andre pakken er ferdig, men det kan være flekker og "gjennombrudd" blødning mens du tar piller.

2. En kvinne kan også slutte å ta piller fra den nåværende pakken. Hun skal da ta en pause i 7 dager, inkludert dagen hun savner pillene, og så begynner å ta en ny pakke.

Hvis en kvinne savner å ta piller, og da i løpet av en pause i resepsjonen, har hun ingen utblødning, er det nødvendig å utelukke graviditet.

Anbefalinger i tilfelle oppkast og diaré

Hvis en kvinne har oppkast eller diaré innen 4 timer etter å ha tatt pillene, kan absorpsjonen være ufullstendig og ytterligere prevensjonsforanstaltninger bør tas. I disse tilfellene bør du fokusere på anbefalingene når du hopper over piller.

Endre dagene for utbruddet av menstruell blødning

For å forsinke - utbruddet av menstruell blødning, bør en kvinne fortsette å ta pillene fra den nye pakken Logest umiddelbart etter at alle pillene fra den forrige er tatt uten avbrudd i inntaket. Tabletter fra denne nye pakken kan tas så lenge kvinnen ønsker (til pakken er ferdig). Mens du tar stoffet fra den andre pakken, kan en kvinne ha spotting eller "gjennombrudd" livmorblodning. For å fortsette å ta Logest fra en ny pakke skal være etter den vanlige 7-dagers pause.

For å utsette dagen for utbruddet av menstrual blødning til en annen dag i uken, bør kvinnen redusere neste pause når du tar pillen i så mange dager som hun vil. Jo kortere intervall, jo høyere er risikoen for at hun ikke vil ha bortfallsblødning, og vil fortsette å fange og "gjennombrudd" blødning mens du tar andre pakke (akkurat som når hun ønsket å forsinke utbruddet av blødning menstrualnopodobnoe).

Tilleggsinformasjon for bestemte pasientgrupper

Eldre pasienter

Ikke aktuelt. Legemidlet Logest er ikke vist etter overgangsalderen.

Pasienter med nedsatt leverfunksjon

Legemidlet Logest er kontraindisert hos kvinner med alvorlig leversykdom så lenge indikatorene på leverfunksjonen ikke vender tilbake til normal. Se også avsnittet "Kontraindikasjoner".

Pasienter med nedsatt nyrefunksjon

Legemidlet Logest ble ikke spesifikt studert hos pasienter med nyresvikt. Tilgjengelige data innebærer ikke korreksjon av doseringsregimet hos slike pasienter.

overdose

Ingen alvorlige brudd på overdose ble rapportert. Symptomer som kan oppstå ved overdosering: kvalme, oppkast, spotting eller metrorrhagia.

Det er ingen spesifikk motgift, symptomatisk behandling bør utføres.

Drug interaksjon

Samspillet mellom orale prevensjonsmidler og andre legemidler kan føre til gjennombruddsblødning og / eller redusert prevensjonseffektivitet. Kvinner som tar disse legemidlene bør midlertidig bruke barrieremetoder for prevensjon i tillegg til Logest, eller velge en annen prevensjonsmetode. Følgende typer interaksjoner har blitt rapportert i litteraturen.

Effekt på levermetabolisme: Bruk av legemidler som induserer mikrosomale enzymer i leveren kan føre til økt clearance av kjønnshormoner. Slike rusmidler inkluderer: fenytoin, barbiturater, primidon, karbamazepin, rifampicin; Det er også antagelser om okskarbazepin, topiramat, felbamat, griseofulvin og preparater som inneholder johannesurt.

HIV-proteaser (f.eks. Ritonavir) og ikke-nukleosid revers transkriptasehemmere (f.eks nevirapin), og kombinasjoner derav, har også potensial til å påvirke levermetabolisme.

Virkning på det enterohepatiske kretsløp: i henhold til noen studier, visse antibiotika (for eksempel penicillin og tetracykliner) kan redusere den enterohepatiske resirkulasjonen av østrogener, for derved å redusere konsentrasjonen av etinyløstradiol.

Under bruk av legemidler som påvirker de mikrosomale leverenzymer, og innen 28 dager etter at de er tatt, bør barrieremetoden for prevensjon også brukes.

Under mottak av antibiotika (som penicilliner og tetracykliner) og innen 7 dager etter kansellering, bør du i tillegg bruke en barrieremetode for prevensjon. Hvis perioden for bruk av barrieremetoden for prevensjon slutter senere enn tablettene i pakken, må du fortsette til neste pakke med Logest uten vanlig avbrudd ved å ta pillene.

Orale orale prevensiver kan påvirke metabolismen av andre legemidler, noe som fører til en økning (for eksempel syklosporin) eller en reduksjon (for eksempel lamotrigin) i plasma og vevskonsentrasjoner.

Bivirkninger

Når du bruker Logest, så vel som andre kombinert orale prevensjonsmidler, kan det forekomme uregelmessig blødning (spotting eller "gjennombrudd" blødning), spesielt i de første månedene av bruk. På bakgrunn av å ta kombinert orale prevensjonsmidler hadde kvinner også andre bivirkninger, hvor forbindelsen av disse med bruk av rusmidler ikke ble bekreftet, men ble ikke bestridt.

Mottak av Logest, samt andre kombinert orale prevensjonsmidler, kan redusere mengden brystmelk og endre sammensetningen, derfor anbefales det ikke at de brukes under amming. En liten mengde kjønnshormoner og / eller deres metabolitter kan utskilles i morsmelk.

Søknad om brudd på leveren

Legemidlet Logest er kontraindisert hos kvinner med alvorlig leversykdom så lenge indikatorene på leverfunksjonen ikke vender tilbake til normal. Se også avsnitt Kontraindikasjoner.

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Legemidlet Logest ble ikke spesifikt studert hos pasienter med nyresvikt. Tilgjengelige data innebærer ikke korreksjon av doseringsregimet hos slike pasienter.

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Hvis noen av betingelsene / sykdommene / risikofaktorene som er oppført nedenfor, er tilstede, bør den potensielle risikoen og forventede fordelene ved bruk av kombinert orale prevensjonsmidler, inkludert Logest, i hvert enkelt tilfelle nøye veies og diskuteres med kvinnen før, da hun bestemmer seg for å begynne å ta legemidlet / I tilfelle av forverring, forsterkning eller den første manifestasjonen av noen av disse forholdene eller risikofaktorene, bør kvinnen konsultere din fødselslege-gynekolog som kan bestemme om behovet for å avbryte stoffet.

Sykdommer i kardiovaskulærsystemet

Epidemiologiske studier tyder på en sammenheng mellom anvendelse av kombinerte orale prevensjonsmidler og økt forekomst av venøse og arterielle tromboser og tromboembolier (så som dyp venetrombose, pulmonær emboli, myokardialt infarkt, cerebrovaskulære forstyrrelser) ved mottak kombinert oral prevensjon. Disse sykdommene er sjeldne.

Risikoen for venøs tromboemboli (VTE) er maksimal i det første året hvor du tar slike legemidler. Økt risiko er tilstede etter førstegangs bruk av kombinert orale prevensjonsmidler eller gjenopptakelse av bruk av samme eller forskjellige kombinerte orale prevensiver (etter en pause mellom å ta stoffet i 4 uker eller mer). Data fra en stor prospektiv studie med 3 pasientgrupper viser at denne økte risikoen er tilstede hovedsakelig i løpet av de første 3 månedene. Den totale risikoen for VTE hos pasienter som tar kombinasjoner med lavt dose kombinert oralt prevensjon (8 flere pasientanmeldelser

Jeg har en tvetydig holdning til dette stoffet. Utnevnt på grunn av uregelmessig syklus og ansiktshår. Så på anbefaling fra gynekologen fra klinikken. For akne hjalp det, ble syklusen justert. Men andre problemer begynte: migreneinfeksjoner ble hyppigere, vener viste seg mer merkbart, og seksuell lyst ble redusert. Legen avbrøt stoffet. Mer vekt har vokst veldig mye. Jeg fikk ikke dette stoffet.

Legen foreskrev meg "Logest" for å normalisere syklusen og gjenopprette hormonnivå etter fødsel. Naturligvis ble det ikke gjort noen analyser. Så stoffet litt over et år, men skuffelsen av han er allerede 1,5. I begynnelsen var alt bra, men så begynte slike forferdelige hodepine (våken opp fra dem selv om natten), en fullstendig mangel på lyst og konstant humørsvingninger. Selvfølgelig har hovedfunksjonen - beskyttelse mot uplanlagt graviditet, stoffet utført perfekt. Det er synd at han ga slike resultater, og nå gjenoppretter jeg fra hans mottak.

Tok dette stoffet i over et år. Foreskrevet for å gjenopprette syklusen. De første månedene var kvalme, så var alt bra. Under hans mottak veldig tynn. Absolutt tapt libido. Erstatt med andre hormonelle stoffer.

Jeg aksepterer "Logest" i mer enn tre måneder. Min behandlende gynekolog utnevnte meg til ham, som jeg har henvist til i mer enn fire år. Dette stoffet passer meg og tar det, jeg la merke til en forbedring i kroppen min. Håret mitt sluttet å falle ut, nå etter at kammeret nesten ikke forblir i hårkammen. Neglene også opphørt å exfoliere, men det viktigste er at menstruasjonen ikke er så smertefull som før. Jeg er fornøyd med dette hormonale stoffet, men du bør alltid konsultere legen din før du begynner å ta et slikt hormonelt stoff. Legen bør velge deg hva som passer deg slik at det ikke er noen konsekvenser, men stoffet er valgt ut fra resultatene av undersøkelsen og testene du sendte inn.

Drikk "Logest" i nesten et år. Det er ingen problemer. Tidligere, når ikke drikker stoffet, var det akne, smertefulle og sterke perioder, som varte i en uke. Nå er det bare tre dager, og alt går enkelt og smertefritt. Akne forsvunnet. Jeg falt enda en gang. Føl deg bra. Da jeg så andre prevensjonsmidler i 5 år, følte jeg meg også bra. For meg er dette den beste prevensjonsmetoden.

Logest utnevnte en lege som et middel til prevensjon, samt nivå syklusen. Hun tok det i flere måneder, sluttet å ta fordi det var konstant utslipp midt i syklusen. Og nå tror jeg at hormonelle legemidler skal ordineres av en lege, etter å ha analysert hormoner.

Legemidlet har anbefalt en gynekolog å gjenopprette hormonnivåer etter en frossen graviditet som en av de beste i sitt prisklasse. Etter en måned med bruk begynte håret å falle ut forferdelig, blodtrykket hoppet. Forferdelig trøtthet ble erstattet av spenning og raseri. Jeg dro til senteret for undersøkelse, hvor legen var forferdet og sa: "Skal du ikke føde? Hvem har gitt deg til ham? " Som det viste seg - stoffet er bra, men går ikke til meg for å planlegge en graviditet. Jeg var sjokkert. Logest kansellert, utpekt et annet hormon. Mitt råd er å være forsiktig med hormonelle legemidler, be om tester før du foreskriver!

Jeg, som det viste seg, passet ikke. Så lenge, ca 5 år - gynekologen sa at det er mulig uten å ta pauser. Det var ingen problemer først, men etter noen år begynte håret å falle ned aktivt. Trichologist sa det fordi han ikke passer meg (gynekologen utnevnte Logest uten å gjøre noen tester), og hvis du drikker OK i lang tid, noe som ikke passer deg, så vil det sikkert være problemer! Men jeg gjentar: ikke fordi de er dårlige, men dårlig valgt. Nå drikker jeg Yarin. Det ser ut til at situasjonen er bedre. Selvfølgelig, uten Logest, var det mange problemer, men han forverret situasjonen.

Logest - dine anmeldelser


Liste over innlegg "Logest - dine anmeldelser" forum Skjønnhet, helse, rekreasjon> Gynekolog

Dette er det verste av alle nikotonmedisiner, jeg lurer på hvordan er det "mest"?.. de har alt (lav dose) innhold av estr. og prog-det samme!

Men igjen er alt individuelt. Jeg kjøpte for det jeg solgte - en gang da han dukket opp på den nåværende - de drakk mye ukontrollert, jentene selv kom og klaget over all dagens når de kunne ha kvalme og vektøkning, og mest av alt, Daub. Han klarte ikke engang, men blødende.

Jeg tilskriver dette store antallet komplikasjoner til mangelen på kontroll over mottaket.

Depresjon i en eller annen grad er gitt til alle kviser, alle individuelt!

Logest som erstatning for Diane, eller hvordan den ikke passer (jeg forstår fortsatt Diane for å bytte for Janine..). helt forskjellige tilleggseffekter.

Yarin er ikke et dårlig stoff, bare mange feil.

Diana er et stoff med en ganske utprøvd antiandrogen effekt, du må se hormoner.. for ikke å redusere normale androgener!

til medisiner med antiandrogennym, åpenbare effekter inkluderer -LOW-DOSED Janin.

Alle andre kokere har en formidlet, svak antiandrogen effekt. Det handlet om logest jeg skrev min egen, om enn subjektiv, men en mening))

Og hvordan å skille fra en falsk. Vel, dette er ikke trygt å ta. Ikke ascarbinka

På deres nettsted er gitt salgssteder. Tror du at du kan stole på dem?

Jeg har tatt nesten et år, ingen bivirkninger, ingen vektøkning, ingen lyst til lyst / ønske eller andre forferdelige fenomener, om hvilke andre kvinner som skriver om dette stoffet, jeg har ikke. Menstruasjon kommer som en klokke, nesten ikke bare på en dag, men også på samme tid.
For en måned siden passerte hun hormonprøver - alt er i orden.
Det viktigste som legen fortalte meg, var å drikke samtidig, og ikke å spise mye, selv om jeg liker å spise og ikke spesielt begrense meg selv.

Men alt er veldig individuelt. Du kan prøve, hvis ikke egnet - ta et annet stoff.

Fra lavdosert novinet eller med hyperarogenisme zhanin. men jeg gjentar den trettifredde gangen, alle individuelt!

Noen ganger er det lave innholdet av hormoner i tablettene ikke nok til å "sette ut" sine egne homohormoner, da vil det bli smurt, og du må øke dosen eller bytte til trefasepreparater

Logest akne vurderinger

Logest ® er et lavdose monofasisk kombinert østrogen-progestin prevensjonsmiddel.

Logests prevensjonseffekt er oppnådd gjennom komplementære mekanismer, hvorav de viktigste er undertrykkelse av eggløsning og endringer i tilstanden til livmoderhalsslem.

Hos kvinner som tar kombinert oralt prevensjonsmidler, blir syklusen mer regelmessig, smerten og intensiteten av menstrualblødning reduseres, og reduserer risikoen for jernmangelanemi. I tillegg er det tegn på at risikoen for endometrial kreft og eggstokkreft er redusert.

Hvis det brukes riktig, er Pearl-indeksen (en indikator som gjenspeiler graviditetsgraden på 100 kvinner i løpet av året med bruk av prevensjonsmiddelet) mindre enn 1. Hvis tabletter misbrukes, inkludert ved å hoppe over tabletter, kan Pearl-indeksen øke.

farmakokinetikk

Absorpsjon. Etter inntak absorberes gestodene raskt og fullstendig, sin maksimale konsentrasjon i serum, lik 3,5 ng / ml, oppnås på ca. 1 time. Biotilgjengelighet er ca. 99%. Distribusjon. Gestodene binder seg til serumalbumin og kjønnshormonbindende globulin (SHBG). I fri form er det bare ca. 1,3% av den totale serumkonsentrasjonen; ca 69% er spesielt knyttet til SHBG. Induksjon av etylenøstradiolsyntese av SHBG påvirker bindingen av gestodet til plasmaproteiner.

Metabolisme. Gestodene metaboliseres nesten helt. Serum clearance er ca 0,8 ml / min / kg.

Trekning. Innholdet av gestodene i serum gjennomgår en tofase reduksjon. Halveringstiden i den terminale fase er omtrent 12 timer uforandret Gestoden er ikke vist, men bare som metabolitter som utskilles av nyrene og i tarmen i et forhold på omkring 6: 4. med en halveringstid på omtrent 24 timer.

Likevektskonsentrasjon. Gestodene farmakokinetikk er påvirket av serum SHBG konsentrasjon. Som et resultat av det daglige inntaket av stoffet, øker konsentrasjonen av stoffet i serum ca. 4 ganger i løpet av den andre halvdel av prevensjonsperioden.

Absorpsjon. Etter oral administrering absorberes etinylestradiol raskt og fullstendig. Maksimal serumkonsentrasjon tilsvarende ca. 65 pg / ml, oppnås etter 1-2 timer. I løpet av en sugekraft og "first pass" gjennom leveren mstaboliziruetsya ethinylestradiol, hvorved dens oral biotilgjengelighet i gjennomsnitt er ca. 45%.

Distribusjon. Etinylestradiol er nesten fullstendig (ca. 98%), men ikke spesifikt, bundet av albumin. Etinylestradiol induserer syntesen av SHBG. Det tilsynelatende distribusjonsvolumet av etinyløstradiol er 2,8-8,6 l / kg. Metabolisme. Etinyløstradiol gjennomgår presystemisk konjugering, som i en tynn slimhinne. tarmen og i leveren. Hovedmetoden for metabolisme er aromatisk hydroksylering. Hastigheten for klaring fra blodplasma er 2,3-7 ml / min / kg.

Trekning. Nedgangen i konsentrasjonen av etinyløstradiol i blodserumet er bifasisk; Første fase er preget av en halveringstid på ca 1 time, den andre - 10-20 timer. Uendret fra kroppen vises ikke. Etinylestradiol metabolitter utskilles i urin og galle i et forhold på 4: 6 med en halveringstid på ca 24 timer.

Likevektskonsentrasjon. Likeviktskonsentrasjonen er nådd i omtrent en uke.

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Tabletter, belagt hvit, rund form.

Hjelpestoffer: laktosemonohydrat - 37,155 mg maisstivelse - 15,5 mg polyvidon 25 000 - 1,7 mg magnesiumstearat - 550 ug, sukrose - 19,66 mg polyvidon 700 000 til 171 ug, makrogol 6,000 til 2,18 mg Kalsiumkarbonat - 8697 mg, talkum - 4,242 mg, fjellglykol voks - 50 μg.

21 stk - blemmer (1) - pakker kartong.
21 stk - blemmer (3) - pakker papp.

Doseringsregime

Tabletter skal tas oralt i den rekkefølge som er angitt på emballasjen, hver dag omtrentlig med en liten mengde vann. Ta en tablett per dag kontinuerlig i 21 dager. Motta neste pakke begynner etter en 7-dagers pause i å ta pillene, hvorav uttaket bløder vanligvis utvikler seg. Blødning begynner som regel 2-3 dager etter å ha tatt den siste pillen og kan ikke ende før starten av en ny pakning.

Hvordan begynner å ta Logest

• I fravær av å ta hormonelle prevensjonsmidler i forrige måned.

Motta LOGEST begynner på den første dag av menstruasjonssyklusen (dvs. den første dag av menstruasjonsblødning), tillates å initiering av 2-5 av menstruasjonssyklusen, men i dette tilfellet er det anbefalt å bruke en tilleggsbarriere prevensjons i løpet av de første 7 dagene i den første pakke av tabletter.

• Når du bytter fra andre kombinert orale prevensjonsmidler, en vaginal ring eller et prevensjonsplaster.

Fortrinnsvis begynner å motta LOGEST den neste dagen etter den siste gormonsoderzhaschey tabletter fra en tidligere pakke, men i alle fall ikke senere enn den neste dag etter den vanlige 7 dagers intervall (for formuleringer inneholdende 21 tablett) eller etter de siste inaktive tabletter (for preparater som inneholder 28 tabletter per pakke). Mottak av Logest skal påbegynnes dagen den vaginale ringen eller lappen er fjernet, men senest dagen da en ny ring skal settes inn eller en ny oppdatering lages.

• Ved bytte fra prevensjonsmidler som bare inneholder gestagenser (mini-pili, injeksjonsformer, implantat) eller fra et progestogenfrigivende intrauterin prevensjonsmiddel (Mirena®).

En kvinne kan gå til mini-pille LOGEST på en hvilken som helst dag (uten avbrudd), med et implantat eller intrauterine innretning med progestin - dato for fjerning fra sprøytestøpeformen - dagen når den neste injeksjonen skal utføres. I alle tilfeller må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene som du tar piller.

• Etter abort i første trimester av svangerskapet.

En kvinne kan begynne å ta stoffet umiddelbart. Med forbehold om denne tilstanden trenger ikke kvinnen ekstra prevensjonsbeskyttelse.

• Etter fødsel eller abort i andre trimester av svangerskapet.

Det anbefales å begynne å ta stoffet 21-28 dager etter fødselen, hvis kvinnen ikke ammer, eller etter abort i andre trimester av svangerskapet. Hvis mottaket startes senere, må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene som du tar pillene. Men hvis en kvinne allerede har hatt et seksuelt liv, før starten av å ta Logest, bør graviditet utelukkes, eller det er nødvendig å vente på den første menstruasjonen.

Tar tapte piller

Hvis forsinkelsen av å ta stoffet var mindre enn 12 timer, blir ikke prevensjonsbeskyttelse redusert. En kvinne skal ta en pille så snart som mulig, den neste er tatt på vanlig tid.

Hvis forsinkelsen med å ta pillene er mer enn 12 timer, kan prevensjonsbeskyttelse reduseres. Jo flere piller er savnet, og jo nærmere passet til 7-dagers pause i å ta piller, desto større er sannsynligheten for graviditet. I dette tilfellet kan du følge følgende to grunnleggende regler:

• Legemidlet bør aldri avbrytes i mer enn 7 dager.

• 7 dager med kontinuerlig inntak av piller kreves for å oppnå tilstrekkelig undertrykkelse av hypotyamisk-hypofyse-ovarie regulering.

Følgelig kan følgende anbefalinger gis dersom forsinkelsen med å ta pillene var mer enn 12 timer (intervallet fra det øyeblikket du tok den siste pillen, er mer enn 36 timer).

• Første uke av å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Den neste pillen er tatt på vanlig tid. I tillegg bør en barrieremetode for prevensjon (for eksempel kondom) brukes innen de neste 7 dagene. Hvis samleie fant sted i løpet av uken før pillen blir savnet, bør sannsynligheten for graviditet vurderes.

• Den andre uken med å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Den neste pillen er tatt på vanlig tid.

Forutsatt at kvinnen tok pillene riktig innen 7 dager før den første tapte pillen, er det ikke nødvendig å bruke ekstra prevensjonsforanstaltninger. Ellers, i tillegg til å hoppe over to eller flere piller, må du i tillegg bruke barrieremetodene for prevensjon (for eksempel et kondom) i 7 dager.

• Den tredje uken av å ta stoffet

Risikoen for å redusere påliteligheten er uunngåelig på grunn av den kommende bruken av å ta piller. En kvinne bør strengt følge en av følgende to alternativer. Videre, hvis de 7 dagene før den første savnede pillen, ble alle piller tatt riktig, det er ikke nødvendig å bruke ekstra prevensjonsmetoder.

1. En kvinne skal ta den sist savnede pillen så snart som mulig, så snart hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Følgende tabletter tas på vanlig tid, til tabletter fra den nåværende emballasjen går tom. Følgende emballasje skal påbegynnes umiddelbart. Blødning "kansellering" er usannsynlig til den andre pakken er ferdig, men det kan være flekker og "gjennombrudd" blødning mens du tar piller.

2. En kvinne kan også slutte å ta piller fra den nåværende pakken. Hun skal da ta en pause i 7 dager, inkludert dagen hun savner pillene, og så begynner å ta en ny pakke.

Hvis en kvinne savner å ta piller, og da i løpet av en pause i resepsjonen, har hun ingen utblødning, er det nødvendig å utelukke graviditet.

Anbefalinger i tilfelle oppkast og diaré

Hvis en kvinne har oppkast eller diaré innen 4 timer etter å ha tatt pillene, kan absorpsjonen være ufullstendig og ytterligere prevensjonsforanstaltninger bør tas. I disse tilfellene bør du fokusere på anbefalingene når du hopper over piller.

Endre dagene for utbruddet av menstruell blødning

For å forsinke - utbruddet av menstruell blødning, bør en kvinne fortsette å ta pillene fra den nye pakken Logest umiddelbart etter at alle pillene fra den forrige er tatt uten avbrudd i inntaket. Tabletter fra denne nye pakken kan tas så lenge kvinnen ønsker (til pakken er ferdig). Mens du tar stoffet fra den andre pakken, kan en kvinne ha spotting eller "gjennombrudd" livmorblodning. For å fortsette å ta Logest fra en ny pakke skal være etter den vanlige 7-dagers pause.

For å utsette dagen for utbruddet av menstrual blødning til en annen dag i uken, bør kvinnen redusere neste pause når du tar pillen i så mange dager som hun vil. Jo kortere intervall, jo høyere er risikoen for at hun ikke vil ha bortfallsblødning, og vil fortsette å fange og "gjennombrudd" blødning mens du tar andre pakke (akkurat som når hun ønsket å forsinke utbruddet av blødning menstrualnopodobnoe).

Tilleggsinformasjon for bestemte pasientgrupper

Eldre pasienter

Ikke aktuelt. Legemidlet Logest er ikke vist etter overgangsalderen.

Pasienter med nedsatt leverfunksjon

Legemidlet Logest er kontraindisert hos kvinner med alvorlig leversykdom så lenge indikatorene på leverfunksjonen ikke vender tilbake til normal. Se også avsnittet "Kontraindikasjoner".

Pasienter med nedsatt nyrefunksjon

Legemidlet Logest ble ikke spesifikt studert hos pasienter med nyresvikt. Tilgjengelige data innebærer ikke korreksjon av doseringsregimet hos slike pasienter.

overdose

Ingen alvorlige brudd på overdose ble rapportert. Symptomer som kan oppstå ved overdosering: kvalme, oppkast, spotting eller metrorrhagia.

Det er ingen spesifikk motgift, symptomatisk behandling bør utføres.

Drug interaksjon

Samspillet mellom orale prevensjonsmidler og andre legemidler kan føre til gjennombruddsblødning og / eller redusert prevensjonseffektivitet. Kvinner som tar disse legemidlene bør midlertidig bruke barrieremetoder for prevensjon i tillegg til Logest, eller velge en annen prevensjonsmetode. Følgende typer interaksjoner har blitt rapportert i litteraturen.

Effekt på levermetabolisme: Bruk av legemidler som induserer mikrosomale enzymer i leveren kan føre til økt clearance av kjønnshormoner. Slike rusmidler inkluderer: fenytoin, barbiturater, primidon, karbamazepin, rifampicin; Det er også antagelser om okskarbazepin, topiramat, felbamat, griseofulvin og preparater som inneholder johannesurt.

HIV-proteaser (f.eks. Ritonavir) og ikke-nukleosid revers transkriptasehemmere (f.eks nevirapin), og kombinasjoner derav, har også potensial til å påvirke levermetabolisme.

Virkning på det enterohepatiske kretsløp: i henhold til noen studier, visse antibiotika (for eksempel penicillin og tetracykliner) kan redusere den enterohepatiske resirkulasjonen av østrogener, for derved å redusere konsentrasjonen av etinyløstradiol.

Under bruk av legemidler som påvirker de mikrosomale leverenzymer, og innen 28 dager etter at de er tatt, bør barrieremetoden for prevensjon også brukes.

Under mottak av antibiotika (som penicilliner og tetracykliner) og innen 7 dager etter kansellering, bør du i tillegg bruke en barrieremetode for prevensjon. Hvis perioden for bruk av barrieremetoden for prevensjon slutter senere enn tablettene i pakken, må du fortsette til neste pakke med Logest uten vanlig avbrudd ved å ta pillene.

Orale orale prevensiver kan påvirke metabolismen av andre legemidler, noe som fører til en økning (for eksempel syklosporin) eller en reduksjon (for eksempel lamotrigin) i plasma og vevskonsentrasjoner.

Bivirkninger

Når du bruker Logest, så vel som andre kombinert orale prevensjonsmidler, kan det forekomme uregelmessig blødning (spotting eller "gjennombrudd" blødning), spesielt i de første månedene av bruk. På bakgrunn av å ta kombinert orale prevensjonsmidler hadde kvinner også andre bivirkninger, hvor forbindelsen av disse med bruk av rusmidler ikke ble bekreftet, men ble ikke bestridt.

Mottak av Logest, samt andre kombinert orale prevensjonsmidler, kan redusere mengden brystmelk og endre sammensetningen, derfor anbefales det ikke at de brukes under amming. En liten mengde kjønnshormoner og / eller deres metabolitter kan utskilles i morsmelk.

Søknad om brudd på leveren

Legemidlet Logest er kontraindisert hos kvinner med alvorlig leversykdom så lenge indikatorene på leverfunksjonen ikke vender tilbake til normal. Se også avsnitt Kontraindikasjoner.

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Legemidlet Logest ble ikke spesifikt studert hos pasienter med nyresvikt. Tilgjengelige data innebærer ikke korreksjon av doseringsregimet hos slike pasienter.

Bruk til barn

Spesielle instruksjoner

Hvis noen av betingelsene / sykdommene / risikofaktorene som er oppført nedenfor, er tilstede, bør den potensielle risikoen og forventede fordelene ved bruk av kombinert orale prevensjonsmidler, inkludert Logest, i hvert enkelt tilfelle nøye veies og diskuteres med kvinnen før, da hun bestemmer seg for å begynne å ta legemidlet / I tilfelle av forverring, forsterkning eller den første manifestasjonen av noen av disse forholdene eller risikofaktorene, bør kvinnen konsultere din fødselslege-gynekolog som kan bestemme om behovet for å avbryte stoffet.

Sykdommer i kardiovaskulærsystemet

Epidemiologiske studier tyder på en sammenheng mellom anvendelse av kombinerte orale prevensjonsmidler og økt forekomst av venøse og arterielle tromboser og tromboembolier (så som dyp venetrombose, pulmonær emboli, myokardialt infarkt, cerebrovaskulære forstyrrelser) ved mottak kombinert oral prevensjon. Disse sykdommene er sjeldne.

Risikoen for venøs tromboemboli (VTE) er maksimal i det første året hvor du tar slike legemidler. Økt risiko er tilstede etter førstegangs bruk av kombinert orale prevensjonsmidler eller gjenopptakelse av bruk av samme eller forskjellige kombinerte orale prevensiver (etter en pause mellom å ta stoffet i 4 uker eller mer). Data fra en stor prospektiv studie med 3 pasientgrupper viser at denne økte risikoen er tilstede hovedsakelig i løpet av de første 3 månedene. Den totale risikoen for VTE hos pasienter som tar kombinasjoner med lavt dose kombinert oralt prevensjon (8 flere pasientanmeldelser

Jeg har en tvetydig holdning til dette stoffet. Utnevnt på grunn av uregelmessig syklus og ansiktshår. Så på anbefaling fra gynekologen fra klinikken. For akne hjalp det, ble syklusen justert. Men andre problemer begynte: migreneinfeksjoner ble hyppigere, vener viste seg mer merkbart, og seksuell lyst ble redusert. Legen avbrøt stoffet. Mer vekt har vokst veldig mye. Jeg fikk ikke dette stoffet.

Legen foreskrev meg "Logest" for å normalisere syklusen og gjenopprette hormonnivå etter fødsel. Naturligvis ble det ikke gjort noen analyser. Så stoffet litt over et år, men skuffelsen av han er allerede 1,5. I begynnelsen var alt bra, men så begynte slike forferdelige hodepine (våken opp fra dem selv om natten), en fullstendig mangel på lyst og konstant humørsvingninger. Selvfølgelig har hovedfunksjonen - beskyttelse mot uplanlagt graviditet, stoffet utført perfekt. Det er synd at han ga slike resultater, og nå gjenoppretter jeg fra hans mottak.

Tok dette stoffet i over et år. Foreskrevet for å gjenopprette syklusen. De første månedene var kvalme, så var alt bra. Under hans mottak veldig tynn. Absolutt tapt libido. Erstatt med andre hormonelle stoffer.

Jeg aksepterer "Logest" i mer enn tre måneder. Min behandlende gynekolog utnevnte meg til ham, som jeg har henvist til i mer enn fire år. Dette stoffet passer meg og tar det, jeg la merke til en forbedring i kroppen min. Håret mitt sluttet å falle ut, nå etter at kammeret nesten ikke forblir i hårkammen. Neglene også opphørt å exfoliere, men det viktigste er at menstruasjonen ikke er så smertefull som før. Jeg er fornøyd med dette hormonale stoffet, men du bør alltid konsultere legen din før du begynner å ta et slikt hormonelt stoff. Legen bør velge deg hva som passer deg slik at det ikke er noen konsekvenser, men stoffet er valgt ut fra resultatene av undersøkelsen og testene du sendte inn.

Drikk "Logest" i nesten et år. Det er ingen problemer. Tidligere, når ikke drikker stoffet, var det akne, smertefulle og sterke perioder, som varte i en uke. Nå er det bare tre dager, og alt går enkelt og smertefritt. Akne forsvunnet. Jeg falt enda en gang. Føl deg bra. Da jeg så andre prevensjonsmidler i 5 år, følte jeg meg også bra. For meg er dette den beste prevensjonsmetoden.

Logest utnevnte en lege som et middel til prevensjon, samt nivå syklusen. Hun tok det i flere måneder, sluttet å ta fordi det var konstant utslipp midt i syklusen. Og nå tror jeg at hormonelle legemidler skal ordineres av en lege, etter å ha analysert hormoner.

Legemidlet har anbefalt en gynekolog å gjenopprette hormonnivåer etter en frossen graviditet som en av de beste i sitt prisklasse. Etter en måned med bruk begynte håret å falle ut forferdelig, blodtrykket hoppet. Forferdelig trøtthet ble erstattet av spenning og raseri. Jeg dro til senteret for undersøkelse, hvor legen var forferdet og sa: "Skal du ikke føde? Hvem har gitt deg til ham? " Som det viste seg - stoffet er bra, men går ikke til meg for å planlegge en graviditet. Jeg var sjokkert. Logest kansellert, utpekt et annet hormon. Mitt råd er å være forsiktig med hormonelle legemidler, be om tester før du foreskriver!

Jeg, som det viste seg, passet ikke. Så lenge, ca 5 år - gynekologen sa at det er mulig uten å ta pauser. Det var ingen problemer først, men etter noen år begynte håret å falle ned aktivt. Trichologist sa det fordi han ikke passer meg (gynekologen utnevnte Logest uten å gjøre noen tester), og hvis du drikker OK i lang tid, noe som ikke passer deg, så vil det sikkert være problemer! Men jeg gjentar: ikke fordi de er dårlige, men dårlig valgt. Nå drikker jeg Yarin. Det ser ut til at situasjonen er bedre. Selvfølgelig, uten Logest, var det mange problemer, men han forverret situasjonen.

Logest Anmeldelser

Logest - et annet prevensjonsmiddel.

Logeste Anmeldelser

God dag!
Jeg drikker Logest for den første måneden, og det er ingen bivirkninger, jeg tror fordi jeg ikke røyker, jeg drikker ikke, alle organene mine er sunne, slik at toleransen er utmerket. Seksuell tiltrekning har forandret seg, og de hormonene jeg manglet ga meg trygghet og mykhet. Så alle individuelt. Og det viktigste å være sunt er at hormoner gjør sitt arbeid i kroppen godt.

Flyttet til Logest etter Lindinet-20 (det sluttet å gå på salg). Apoteket sa at Logest er mye bedre enn Lindinet. Men etter fem måneder med å ta Logest, fikk jeg 6 kg. Og dette til tross for at hun nektet helt fra søtt og mel! I tillegg begynte ledsageren og antennene å gå tilbake, håret på beina ble mørkere. Tiltrukket til mannen min redusert, jeg vil ikke ha Sacks. Jeg tror jeg vil definitivt endre stoffet.

Jeg tok denne jævla logestolen i 6 måneder. seksuell lyst og lyst ble redusert til ingenting. sex var bare helvete. Jeg hatet ham. konstante humørsvingninger. plumper med 10 kg. Og dette er til tross for at jeg ledet et normalt liv og dro til bassenget hver dag (2 timer) og treningsstudioet (2 timer), og danset daglig. ikke akne, men hvesende! På grunn av Logesthe, var min mann og jeg knapt skilt. Jeg sluttet å drikke og etter en måned bokstavelig talt kom alt tilbake til det normale. alt annet enn vekt. det var veldig veldig vanskelig å gå ned i vekt, det var på en harmonisk bakgrunn. Personlig vil jeg aldri igjen drikke det i mitt liv.

Kjære jenter! For å unngå problemer med vektøkning og alt annet, må du ta en pause i å ta stoffet, ta et halvt år. så 2-3 måneder å hvile. Dette forteller jeg fra fangsten av gynekologen min. Jeg tok ham et halvt år siden, alt var fint, brystet mitt økte, jeg mistet meg og huden ble ren, la oss se hva som skjer denne gangen)) I går startet jeg en pakke)))) ta medisinen riktig og alt går bra))

God dag!
Jeg godtar Logest et år. Det er ingen bivirkninger. Ikke fett, ikke å miste vekt, ikke syk.
Den eneste minus av et hormonell prevensjonsmiddel - redusert seksuell aktivitet. Selv min mann la merke til. Jeg pleide å være som en tigress, men nå er det nok nok for meg 3 ganger i uka.

Logest aksepterer 1 måned. Av de bivirkningene ble det kun observert langvarig blødning, som stoppet etter 2 uker. Brystkreft og smerte i brystkjertlene, som var konstant når man tok andre OK denne gangen, ble ikke observert. Den eneste alvorlige ulempen for meg er de sterkeste humørsvingninger. Ble veldig irritabel og sensitiv samtidig. Stående tårer over og uten, dette har aldri skjedd, det hindrer egentlig. Jeg tenker å slutte å ta.

I 5 år prøvde jeg mye OK: Novinet, Janine, Femoden og nå. etter den andre fødselen, på logest. Først kom behandlingen opp til meg og oppdaget ingen bivirkninger. Men ved den 8. administrasjonsmåned begynte en daub en uke før tablettens slutt. Legen foreslo at dette er bonal adnexitt, men neste måned skjedde det igjen. Bedømmelse - mangel på hormoner. Nå tror jeg å bytte til Yarina. Dessuten var det for meg et mysterium hvor jeg har hyppige hodepine. Nå forbinder jeg det bare med å ta Loges. Selv om stoffet er generelt normalt.

Saw logest i seks måneder ikke observere noen bivirkninger, jeg følte meg bra. Men bare mistet 15 kg. hva er usynlig lykkelig, og ja selv mannen bidro aktivt! Vobschem Logest-super, nå aksepterer jeg ikke, fordi Jeg vil elske! Men da tar jeg det igjen.

Jeg drakk en Logest i 5 år. Hun levde godt, det var ingen bivirkninger. Etter avbestillingen (jeg ønsket å ta en pause fra Logest og føde en baby), kom ikke periodene - hun ble gravid :)). Graviditeten var god, babyen er frisk. Jeg ønsker å føde den andre etter en annen 3 år, jeg er redd for å sette spiralen, jeg tenker på å ta Logest i 2 til 3 år.

Les også anmeldelser om andre prevensiver på vår nettside:

Logest vurderinger

Lavdose monofasisk oral kombinert østrogen-progestin prevensjonsmiddel.

Logestokere vurderinger

Pålitelig prevensjonsmiddel

Dette stoffet tilhører pålitelige moderne orale prevensiver.

Virkemekanismen til Logest er å forhindre eggløsning, øke viskositeten til cervical mucus, som forhindrer fremme av sæd, og dette stoffet påvirker endometriumet, og forhindrer mulig implantasjon.

Med riktig mottak er agenten meget pålitelig. Men, som alle hormonelle prevensjonsmidler, er det en ganske stor liste over kontraindikasjoner og bivirkninger. Derfor bør du ikke begynne å ta Logest selv uten lege resept.

Før du begynner, må du lese informasjonen fra pakningsvedlegget nøye.

Hvis du ikke er sikker på at du kan overholde alle betingelsene for å ta stoffet, er det bedre å velge en annen prevensjonsmetode med legen.

Pålitelig prevensjonsmiddel

Dette stoffet tilhører pålitelige moderne orale prevensiver.

Virkemekanismen til Logest er å forhindre eggløsning, øke viskositeten til cervical mucus, som forhindrer fremme av sæd, og dette stoffet påvirker endometriumet, og forhindrer mulig implantasjon.

Med riktig mottak er agenten meget pålitelig. Men, som alle hormonelle prevensjonsmidler, er det en ganske stor liste over kontraindikasjoner og bivirkninger. Derfor bør du ikke begynne å ta Logest selv uten lege resept.

Før du begynner å ta svært nøye ozn

LOGEST

Logest er et lavdose monofasisk kombinasjonsmedikament med en prevensjonsvirkning. I sin linje med prevensjonsmidler i denne gruppen har lenge tatt et stabilt sted, vist seg å være et pålitelig stoff.

Den forebyggende effekten av logest består i et kompleks av farmakologiske mekanismer, hvis hoved er fortykkelse av cervical mucus, inhibering av follikkelvekst og undertrykkelse av eggløsning. Gestodene, som er en del av stoffet, reduserer risikoen for intermenstruell blødning ved begynnelsen av mottaket.

Takket være den vitenskapelige forskningen har det blitt fastslått at dette stoffet reduserer risikoen for onkologiske forandringer av endometrium og eggstokkene, ovariecystiske formasjoner og inflammatoriske sykdommer i bekkenorganene og sykdommer i brystkjertelen.

Logest klarer seg godt med manifestasjonen av premenstruelt syndrom, lidelser i ovarie-menstruasjonssyklusen. Således hindrer logest ikke bare uønsket graviditet, men bidrar også til å minimere uønskede følelser, for eksempel smerte, rikelig blodutslipp under menstruasjon, humørsvingninger, reduserer risikoen for anemi, noe som er et viktig positivt øyeblikk i en moderne kvinnes liv. Bivirkninger i klinisk praksis er ganske sjeldne.

Flere Artikler Om Typer Acne