Svarte flekker - et vanlig problem med fet hud. Deres forekomst er assosiert med forstyrrelser av talgkjertlene.

Problemet er lettest å løse ved hjelp av mekanisk ansiktsrensing. For å gjennomføre det selv, trenger du en stav for å fjerne sorte prikker.

Spesielle funksjoner

Hva er navnet på staven for fjerning av sorte prikker? I kosmetologi er det kjent som Unos skje eller Vidal-løkke.

Det er et håndtak med tips. Dette verktøyet brukes vanligvis av kosmetologer under manuell rengjøring, men det er også godt egnet for hjemmebruk.

Kosmetisk stav for å fjerne svarte prikker har flere varianter. De adskiller seg i sine tips.

Skje Uno kan utstyres med en sil, øye, skje med et hull eller en nål. Tipsene kombineres på forskjellige måter, noe som gjør enheten multifunksjonell. Valget av instrument er avhengig av ansiktets egenskaper.

Silen er beregnet for tynn og porøs hud. Sløyfen vil bidra til å fjerne forurensning fra store forstørrede porer.

Skjeen er praktisk å jobbe med lukkede komedoner og ål. Bruk av en nål hjemme er ikke garantert. Det er bedre å forlate denne enheten til profesjonelle, da det er lett for dem å skade den delikate huden i ansiktet.

fordeler

Hvis du bruker verktøyet riktig, vil det ha mange fordeler. Den første blant dem er hygiene og sikkerhet.

Et annet pluss er høy effektivitet. Du kan oppnå salongresultater hjemme, og unngår mange problemer forbundet med selv ekstrudering av akne.

En pore stav vil tillate deg å glemme post-acne og arr. I tillegg kan kun med hjelp av det fjerne forurensning fra en så vanskelig rekkevidde som nesens vinger.

Kontra

I noen tilfeller kan en tryllestav for å klemme sorte prikker alvorlig skade ansiktet. Det er bedre å ikke bruke det når:

 • rosacea;
 • overfølsomhet;
 • noen dermatologiske sykdommer i perioden med eksacerbasjon.

For å unngå skader på huden, må du handle veldig nøye. Det er bedre å gjenta prosedyren om noen dager enn å skade ansiktet.

I tillegg må du ikke glemme hygieneglene. Slike innretninger er beregnet for individuell bruk.

Før du bruker, må du vaske hendene og behandle staven med alkohol. Etter bruk, skyll med vann og kok i 5 minutter.

Hvis du forsømmer disse anbefalingene, kan konsekvensene være svært alvorlige. Infeksjoner og sepsis fra mislykket hjemrensing vil kreve langsiktig behandling. Gjenopprettingsperioden kan være smertefull.

kjøp

Hvor å kjøpe en skje Uno:

 1. I en stor kosmetisk butikk. Se etter det på stativer med kosmetikk - sømfiler og pinsett til øyenbryn.
 2. I nettbutikken, for eksempel, Aliexpress eller Ebay.
 3. På skjønnhetspleieren din.
 4. I kosmetikk kataloger. Sticks finnes i selskaper som Avon og Oriflame.


Vilkår for bruk

Slik bruker du tryllestaven for å fjerne sorte prikker:

 1. Fjern sminke ved hjelp av vanlige midler.
 2. Vask deg selv med skum eller gel.
 3. Rumble ansikt. Du kan lage dampbad eller bruke dampende geler (mange produsenter av profesjonell kosmetikk har slike, for eksempel Cora).
 4. Straks fortsett til rengjøring. Lean Uno's skje på en tett pore. Det er viktig at den svarte prikken eller kvise er plassert midt i sirkelens senter. Skyv den ned ved å fjerne smuss.
 5. I prosessen med å fjerne sebaceous plugger, bruk en bomullspute dyppet i en antibakteriell tonic.
 6. Når prosedyren er fullført, lukk porene, vask med kaldt vann. Hvis porene er sterkt forstørret og ansiktet er smertefullt å berøre, må du lage en maske med hvit eller blå leire. Tørk huden med et håndkle og bruk din vanlige fuktighetskrem.

Denne rengjøringen bør ikke gjentas mer enn 1 gang i måneden. Hyppigere manipulasjoner vil føre til avhengighet, og effekten av prosedyren varer ikke lenge.

For at resultatet skal kunne glede deg litt lenger, må du bruke masker, rengjøringsstrimler til nesen og haken, samt lett peeling.

Hvis du ikke er fornøyd med resultatet av selvrensende, da du merket at porene ikke var helt rengjort, prøv å bytte ut enheten. Kanskje huden din er bedre egnet for et annet tips.

Staven til rengjøring av ansiktet håndterer med å rengjøre porene. Det viktigste er å bruke det riktig og ikke å glemme desinfeksjon.

Kontakt oss

Varene kan ikke refunderes.

Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

 • beskrivelse
 • parametere
 • levering

Kittet for å fjerne akne og renseporer "Kosmetisk" er designet og opprettet slik at du har de nødvendige verktøyene for en høykvalitets løsning på hudproblemer. Et sett med "Kosmetikk" består av 5 metallverktøy. Hvert verktøy har 2 arbeidstips. Typer av tips: 1) Spissen av Vidal Needle brukes til å åpne de purulente formasjonene på huden ved punktering 2) Spissen av løkken brukes til å rengjøre porene ved å trykke 3) spissen Curetten brukes til å rengjøre porene ved å trykke og skrape 4) Spissen av skjeen UTD brukes til å rense huden fra kåt partikler, mindre akne og urenheter 5) Spatelens spiss brukes som et redskap for rengjøring av huden. Settet lar deg rense ansiktet hjemme nesten på nivået på en skjønnhetssalong. Instrumentet er laget av stål og passer for enhver form for sterilisering og er utstyrt med et praktisk miniatyr oppbevaringsveske.

Verktøy for fjerning av svarte flekker og rengjøring av hudporer

For sikker mekanisk rensing av ansiktet, brukes et spesielt medisinsk instrument for å fjerne hudormer, svarte flekker og rense hudens porer fra fett. De vanligste og enkle armaturene er en DNA-skje, en nål og en Widal-sløyfe. Pre-held hud damping og desinfeksjon av ansiktet og instrumenter. Disse enhetene lar deg raskt bli kvitt akne på en dag.

Mekanisk rensing av ansiktet utføres for å fjerne ikke-inflammatoriske former for akne på huden - åpne og lukkede komedoner, samt hvite åler (milier) og pustulære enkeltelementer. Denne metoden for å rense huden er en av de mest effektive og lar deg bli kvitt akne i løpet av en dag. I skjønnhetssalongen er denne rengjøringen gjort i etapper og inkluderer flere eksponeringsmetoder:

 • dampbehandling;
 • rensing med bruk av spesialverktøy - Vidal nål, Vidal loop, skje DNA;
 • behandling med en massasjepulsapparat Darsonval;
 • bruken av terapeutiske masker og andre prosedyrer.

Ulempene med denne metoden for å rense ansiktet er ubehagelige subjektive følelser, smerte og betennelse på huden som vedvarer i 1-2 dager. Etter prosedyren er det nødvendig å unngå å eksponere huden for direkte sollys og UV-stråling i en solseng i en uke.

Kontraindikasjoner for mekanisk rensing av ansiktet ved bruk av spesielle enheter er følgende hudsykdommer:

Bruken av spesialverktøy for å klemme akne, komedoner og rense porene er mye tryggere enn å utføre denne prosedyren manuelt. Når du fjerner akne med hendene, blir de omkringliggende lagene skadet og betennelsen sprer seg til andre områder. Det kosmetiske verktøyet lar deg påvirke punktet uten å tette hudkanaler i nærliggende områder og ikke skape arr og riper på huden. Det behandlede området heler uten et arr.

Kosmetiske enheter kan kombineres - i den ene enden av stangen er en nål, og på den andre - en sløyfe og andre alternativer. I hjemmet brukes de samme verktøyene til å fjerne svarte flekker som i skjønnhetssalonger, og du kan dampe ut ansiktet ditt for mer effektiv fjerning av akne ved hjelp av en husholdningsinhalator "Chamomile" eller over en panne med varmt vann.

Det profesjonelle verktøyet er laget av høykvalitets rustfritt medisinsk stål. Før hver bruk er det nødvendig å sterilisere det med en 70% alkoholløsning, hydrogenperoksid og klorhexidin. I skjønnhetssalonger blir instrumentene sterilisert i autoklaver. Det finnes flere produsenter av mekaniske rengjøringsverktøy på markedet for spesialiserte anti-akneprodukter: Oriflame, QVS Global, Mertz og andre.

Spoon DNA (akryl ekstruder) er laget i flere versjoner - med en rund spiss og ett hull (for å eliminere single comedones) og med en oval spiss og flere små hull (7 eller 13) for å rense porene. Endene på verktøyet er buet i form av en spatel eller skje, som han fikk navnet til. Den sentrale delen av stangen er laget med korrugering. Alle kanter av verktøyet er laget med avrunding for ikke å skrape eller kutte huden.

Skje gjør at du kan rense porene i huden mot smuss, overflødig talg og svarte punkter. Dette verktøyet er et godt alternativ for de som ikke vil bruke spesielle geler for dyp rengjøring og lim. Den avrundede konkave enden av skjeen er praktisk å fjerne komedoner på vingene i nesen og auriklene, hvor det er praktisk talt umulig å ekstrudere dem på annen måte.

Rengjøringsprosedyren utføres som følger:

 • Huden vaskes med varmt vann og tørkes med en 3% løsning av hydrogenperoksid, klorhexidin eller miramistin.
 • Ansiktet blir dampet med en inhalator, over en panne med varmt vann eller en varm klut. I inhalatoren eller kokende vann kan du legge til kamillegress, havsalt eller aromatiske oljer som ikke er allergiske. Hvis blodkarene ligger nær overflaten av dermis og damping forårsaker betydelig rødhet og skade på følsomme hudbeholdere, anbefales det å bruke spesielle oppvarmingsmassasker (Caolion, Thefaceshop, Premier Dead Sea og andre). Masker vaskes av med varmt vann.
 • Plasser enden av verktøyet for å fjerne svarte prikker over komonhodet.
 • Trykk ned slutten av skjeen. Innholdet i hudpore passerer gjennom hullet, og det rengjøres.
 • Igjen, desinfiser huden med peroksid.
 • For å redusere betennelsen etter denne prosedyren påføres et fuktighetskrem på ansiktet. Det er bedre å rengjøre om natten, siden det er dannet rødhet på huden.

Etter ferdigstillelse vaskes instrumentet i varmt såpevann og får tørke i luft eller gnides med alkohol. Skje DNA anbefales å rengjøre porene ikke mer enn en gang i måneden.

Vidals nål er en metallpinne med en løkke i den ene enden og en nål på den andre. Nålen er lukket med en plasthett. Loop, samt en skje, kan du fjerne svarte prikker på nesen og andre deler av ansiktet. Vidal loop er også laget som et selvstendig instrument, hvor lugs er laget av forskjellige størrelser, runde eller ovale. Noen produsenter produserer stenger med utskiftelige tips. Nåle brukt til piercing ål. Siden dette er en ganske invasiv metode for rengjøring, må du alltid desinfisere instrumentet før og etter prosedyren.

Prosedyren for rengjøring av akne er lik den som brukes til å manipulere en skje med DNA:

 • Forbered huden på ansiktet - vaske, dampe og desinfisere.
 • Håndter verktøyet i antiseptiske løsninger.
 • Loop pålegge slik at en pimple eller en svart prikk er inne i den. Avhengig av størrelsen på ålen velges en egnet Vidal-løkke. En tynn liten løkke kan ikke fjerne "moden" akne ennå.
 • Trykk lett på stangen, samtidig som du fjerner den i en vinkel mot siden.
 • Hvis utløpet av hudpormen ikke oppstår, blir løkken fjernet, og toppen av ålen er gjennomboret med en nål, noe hekta den litt.
 • Trykk ned løkken igjen og fjern pimple.
 • På slutten av prosedyren blir ansiktet tørket med et antiseptisk middel og behandlet med en lotion som smaler porene.

For å bruke en løkke for å fjerne svarte prikker fra nesen, må du justere vinkelen på instrumentet. Først når man bruker disse enhetene, kan det oppstå en følelse av ulempe, som gradvis vil forsvinne etter at man har fått ferdighetene til mekanisk rensing av ansiktet.

Verktøy for å klemme på akne og svarte flekker

Akne er et komplekst kosmetisk problem. Du kan kjempe det hjemme, men du må utføre prosedyren på riktig måte. Til dette formål kan du bruke de instrumental enhetene som utfører en kosmetologisk rengjøring av ansiktshuden av en spesialist. Hovedverktøyet som finnes på det russiske markedet er en pinne for klemming av akne. Akne dispenseren har utseendet på en liten stav som inneholder ulike verktøy i endene. Ofte presenteres instrumentets tips i form av: hengsler, skjeer, skovler, sil, nåler, børster.

Verktøy designet for å fjerne akne

Et verktøy for å fjerne akne i sine ender kan ha forskjellige kombinasjoner av inventar. Ofte har enheten for å fjerne akne, akne en avtagbar dyse og er laget av spesialstål som brukes i medisin.

Akne stav

Verktøyet har form av en pinne av metall, på den ene side som det er en spesiell sil, som ligner en scapula, og på den annen side en forsenket øre av metall. For å eliminere små pimples, vil bruken av en sil være rasjonell, for de store vil en bred resesjon gjøre.

Enheten i form av en sil er best egnet for å klemme pimples i nesen og leppene, den andre brukes til å rengjøre kinnene, pannen og templene.

Press acne med en pinne er veldig praktisk. Under bruk har enheten fått berømmelse som en enhet som er i stand til raskt å fjerne sår i ansiktet, skader huden minst samtidig. I prosessen, når aknepustene presses ut, kommer den purulente substansen ut fra hullet i hullet i sikten og forblir på den. Dette gjør det mulig å fullstendig kvitte seg med purulente og blodlignende sekreter, mens de ikke smitter kroppen gjennom blodet.

Akne scoop

Skje er en kosmetisk enhet som brukes til å rengjøre ansiktsområdet mekanisk. På den ene siden av denne enheten er det plassert en spesiell sil, på den annen side - en skje, enkelt acne fjernes med en skje. Ved hjelp av en sil, kommer comedoner eller svarte prikker fra ansiktet, hvor et stort antall akne er plassert umiddelbart.

Fordelen ved å bruke en skje i forhold til å kutte ut akne på en manuell måte er hygiene, prosedyrens bekvemmelighet, dyp rengjøring, med hjelp av det er det mulig å fjerne akne og hudormer i nesenes hjørner, det er praktisk talt ingen smerte, og ingen spor eller pigment flekker forblir.

Loop for å eliminere kviseutslett

Sløyfen brukes til å rengjøre porene fra smuss, i form av hudormer og purulent akne. Det er et håndtak, i den ene enden av hvilken en nål med beskyttelse er plassert, på den andre er det en metalløyne. En forutsetning for bruk av denne enheten er den foreløpige punkteringen av en kvise med en nål. Når du bruker en løkke, er dypsittende akne i stand til å klemme ut av de åpne porer uten skade eller med liten skade på huden, prosedyren er nesten smertefri og krever liten innsats for å utføre det.

Ulempen med å bruke dette verktøyet for å klemme akne er sannsynligheten for ufullstendig fjerning av en abscess fra porene, noe som kan føre til reinfeksjon av huden.

Verktøy for fjerning av sorte prikker

Svarte prikker på forsiden kan fjernes ved hjelp av spesielle metallverktøy som: en skje, pinsett, øye, troll og andre.

Fjern sorte prikker med en løkke

Sløyfen er det beste og velprøvde verktøyet for fjerning av sorte prikker, med utseende av en stålnål, på den ene siden av hvilken en nål er plassert, på den annen side - en hengselbrakett. Ved hjelp av eyelets kan du raskt og smertefritt fjerne svarte prikker fra hudporene. Denne enheten er spesielt effektiv i områder som dekkes av akne, slik som nesalplass, hakeområde og frontallober. Loop, som ligger på en pinne, tett mot huden, når den trykkes og skyves på den, kommer ålen ut. Påfør verktøyet må være forsiktig, for ikke å forårsake skade, er en annen ulempe rødhet og hevelse i depresjonen. Det er i bruk av nåler er alle fordeler og ulemper ved prosedyren.

Wand for å eliminere svarte prikker

Staven til fjerning av sorte prikker er i det vesentlige det samme verktøyet som brukes til å klemme utslag på ansiktet av hodet. Fjernelsen av små prikker utføres med en spatel, store ål fjernes ved å trykke med metallskår, den mest passende for forstørrede porer.

Gitterspissen brukes til å fjerne akne i nasolabial trekanten, de kan fjerne flere biter av svarte flekker samtidig, motsatt side brukes til å ekstrudere hudormer fra resten av ansiktet.

Å fjerne svarte prikker med pinner er ganske enkelt, trygt og raskt. For å fjerne akne, er ansiktet pre-dampet, og så fortsett umiddelbart med prosedyren. For å gjøre dette, bruk øyets øye i området med den svarte prikken og bære den over huden. Samtidig frigjøres innholdet fra åpnet pore og forblir på kanten av øret. Ved slutten av prosedyren må personen desinfiseres. Denne prosedyren bryter ikke integriteten til huden og forhindrer utviklingen av påfølgende inflammatoriske reaksjoner.

Fjerning med pincett

Det er også en metode for å rense ansiktet med vanlige kosmetiske pincett. Pincett brukes til å fjerne komedoner, men det er en betydelig ulempe - denne prosedyren er ekstremt lang. Bruk to ekstruderingsmetoder.

 1. Ta den brede enden av verktøyet, klem det svarte punktet ved å trykke på porene.
 2. En tynn ende å trekke akne ut av porene etter å ha dampet huden.

Gjennomføring av prosedyren for å rengjøre ansiktet med en skje

For å rengjøre ansiktet må du først vaske ansiktet med såpe og ha grundig dampet det. Plasser instrumentet slik at en pimple eller en svart prikk ligger i midten av hullet i skjeen.

Trykk på skjeen slik at det uten smerte å oppnå frigjøring av stoffet i porene til overflaten.

Nåle applikasjon

Nålen er et truende, men ikke noe farlig verktøy som brukes til å fjerne dype eller små hvite kviser. På den ene siden er enheten tippet for implementering av små manipulasjoner, på den annen side - ståløret. Det er mulig å bruke en nål bare etter å ha dampet ansiktet. Under hendelsen blir akne plassert midt i ringletet og presset mot overflaten av huden.

Bruke pinner for å fjerne Pimple Rash

Den første tingen å starte prosedyren med er desinfeksjon av huden og instrumentet. God effekt kan oppnås etter damping av huden med varmt vann eller dampbad. Deretter må du ta en tryllestav og trykke en av endene på en kvise, slik at den er i midten av hakk og lett gni over huden. Samtidig utskilles pus og blodaktig utslipp i åpningen, som forblir på enheten. Etter hvert slik ekstruderingsverktøy må rengjøres med peroksid.

Alle prosedyrer som bruker disse spesielle enhetene er svært effektive, men det er nødvendig å fjerne akne og svarte flekker ikke mer enn en gang i måneden for ikke å skade huden og ikke forårsake hevelse og betennelse.

Oversikt over verktøy for fjerning av svarte prikker og hudormer

I moderne miljøforhold er det svært vanskelig å holde huden frisk og ren. Forurenset luft, en opptatt tidsplan, reflekteres i sin tilstand i form av svarte prikker som er vanskelig å trekke ut uten spesielle verktøy og profesjonelle. Men for selvstendig og fullstendig rensing er det verktøy. Prosessen med deres bruk kalles mekanisk rengjøring.

Klargjøring av huden for mekanisk rengjøring

Mekanisk ansiktsrengjøring - rensing ved hjelp av tilgjengelige verktøy og spesialverktøy. Som regel utføres det i skjønnhetssalonger, det kan også utføres selvstendig i samsvar med alle krav.

Før rengjøringsmiddel må ansiktshuden forberede seg. Den raskeste måten er et dampbad. På grunn av det komplekse toppdekselet må det være avslappet, gjort mykere, mykere og porene bredere. Smertefullt ubehag når du fjerner feil med instrumentet, blir minimert.

På badet kan du bruke vanlige varmtvann, men i problemområder anbefales urte tinkturer. Best av alt - fra kamille, som passer for alle slags hud. Rosemary eller malurt vil gjøre hvis toppdekket er for tørt: reduksjon og desinfeksjon er garantert. For fete epidermis - calendula og celandine.

Kjøttkraften er tilberedt i en kasserolle på 2-3 liter. Over den oppvarmede væsken må du holde ansiktet ditt og dekke hodet på toppen med en tykk klut (et terryhåndkle vil gjøre). Om noen få minutter vil huden bli dekket med fuktighetsdråper. Det skal fjernes med en ren, tørr klut og fortsett å gjøre det samme. Så - 15-20 minutter. Deretter går du til dyptrensingsverktøy for å fjerne svarte prikker.

Uno skje for fjerning av sorte prikker

Hun er Uno-staven. En av de mest pålitelige og vanlige verktøyene for å eliminere svarte prikker, forhindre akne og akne, fjerne uregelmessigheter. Den er laget av spesialstål, ligner et avlangt instrument, i den ene enden er det en plate med minihull, og på den andre - en liten metallsløyfe. Vanligvis er disse delene flyttbare og selges separat.

Et tips med hull bidrar til å eliminere svarte flekker. Det er spesielt effektivt i områder med store klynger av komedoner, for eksempel i nesen, haken, pannen. Hull på en pinne tett ved siden av huden, med press på ham og beveger seg rundt problemområdet, overskytende innhold "går" opp. Den andre siden brukes til å eliminere akne og andre purulente akkumuleringer. Det er nødvendig å ikke glemme å rengjøre og desinfisere enheten etter hver rengjøring.

Du må bruke "Uno" -menyen klokt, ellers er det fare for å traumatisere problemområdene enda mer. En annen ulempe: ved de første prosedyrene vil det bli rødme og svakt hevelse, så du bør ikke utføre prosedyrene før viktige hendelser. Rengjøringen bør heller ikke vare lenger enn 15 minutter. Etter at den dampede huden "lukkes" tilbake, og klemmer den fete overbelastningen blir vanskelig, noe som gir mer skade. Igjen må skjeen være ren og desinfisert.

Loop mot svarte prikker

Det andre populære verktøyet er øyet: en nål i rustfritt stål med en lengde på 12-14 cm, i den ene enden er en nål, og på den andre en metallklips.

En av de mest populære eyelets er "Blackhead Remover" fra QVS. Anvendelsesprinsippet ligner en skje: samme preparat av huden, det samme presset på problemområdene for ekstrudering og de samme ulempene: liten rødhet og hevelse. Men veldig forsiktig må du være med nålen, som tjener til å gjennomsyre akne og andre betente sebaceous kjertler.

Den brukes også til sorte prikker når øynets kraft ikke er nok: det er smykker gjennomboret med en skarp ende, og bare da blir innholdet tatt ut. Det er nødvendig å utføre prosedyren med rene hender, enheten må være ren og godt desinfisert. Den skarpe enden er fordel og ulempe ved Blackhead Remover. På den ene siden er det effektivitet og hastighet, en radikal rensing, derimot, det er en fare, fordi epidermis er delvis ødelagt, og uforsiktig håndtering er farlig alvorlige skader. Derfor krever prosessen maksimal klarhet og omsorg.

Fjern sorte prikker med pinsett

  Med denne artikkelen les:
  • Hvordan behandle lukkede komedoner på kroppen
  • Hvordan bli kvitt hudormer og svarte flekker på kroppen
  • Prosyanka behandling hos voksne og barn
  • Populære kremer og geler for å fjerne blackheads og comedones

Nesten hver jente i skjønnhetspleieren har en enkel metallpincett. Denne improviserte enheten kan brukes til å rense ansiktet fra komedoner, men det er en ulempe - prosedyrens varighet. For eksempel for problemområder i nesen, er det nødvendig med gjennomsnittlig 30-40 minutter.

Det er to måter å bruke det på:

 1. Pincetten har en flat bred ende (i utseende som en scapula), her er handlingsmetoden den samme som med en skje: et lite trykk på porene og dermed frigjøringen av akkumulert fett ut.
 2. I de andre tynne spissene, opp til størrelsen på en nål. På de dampede problemområdene må du trykke litt ned med hendene dine, og de fettete tuberklene som har stikket ut, bør forsiktig trekkes ut med pinsettene selv. Prosessen er lang, men effektiv. Denne metoden kan også fjerne akne og akne, resultatet er det samme som når du bruker en nål.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Håndteringsverktøy og skinn etter rengjøring

Fjern hudfeil - bare en del av saken. For at akne, akne, svarte flekker og andre mangler ikke skal forekomme igjen, må huden behandles nøye. Først, mekanisk rengjøring skader litt epidermis. For det andre, for å forhindre forurensning, må porene bli innsnevret. Etter rengjøring skal instrumentene og selve huden behandles med spesielle midler. Ikke glem å gå på toppdekselet med en bomullspinne fuktet i en lotion for å begrense porene. Fullfør prosedyren med en fuktighetskrem eller gel.

En gang for å fjerne akne er ikke nok. Regelmessighet er viktig. Så snart du ser at huden begynner å akkumulere mikroinflammasjoner igjen, start med en gang for mekanisk rengjøring. Men husk: nålen er det mest ekstreme tilfellet. Ta vare på deg selv på en riktig måte, da er verktøyet mot svarte flekker og akne ikke nødvendig.

Verktøy for fjerning av svarte flekker og rengjøring av hudporer

For sikker mekanisk rensing av ansiktet, brukes et spesielt medisinsk instrument for å fjerne hudormer, svarte flekker og rense hudens porer fra fett. De vanligste og enkle armaturene er en DNA-skje, en nål og en Widal-sløyfe. Pre-held hud damping og desinfeksjon av ansiktet og instrumenter. Disse enhetene lar deg raskt bli kvitt akne på en dag.

Mekanisk rensing av ansiktet utføres for å fjerne ikke-inflammatoriske former for akne på huden - åpne og lukkede komedoner, samt hvite åler (milier) og pustulære enkeltelementer. Denne metoden for å rense huden er en av de mest effektive og lar deg bli kvitt akne i løpet av en dag. I skjønnhetssalongen er denne rengjøringen gjort i etapper og inkluderer flere eksponeringsmetoder:

 • dampbehandling;
 • rensing med bruk av spesialverktøy - Vidal nål, Vidal loop, skje DNA;
 • behandling med en massasjepulsapparat Darsonval;
 • bruken av terapeutiske masker og andre prosedyrer.

Ulempene med denne metoden for å rense ansiktet er ubehagelige subjektive følelser, smerte og betennelse på huden som vedvarer i 1-2 dager. Etter prosedyren er det nødvendig å unngå å eksponere huden for direkte sollys og UV-stråling i en solseng i en uke.

Kontraindikasjoner for mekanisk rensing av ansiktet ved bruk av spesielle enheter er følgende hudsykdommer:

Bruken av spesialverktøy for å klemme akne, komedoner og rense porene er mye tryggere enn å utføre denne prosedyren manuelt. Når du fjerner akne med hendene, blir de omkringliggende lagene skadet og betennelsen sprer seg til andre områder. Det kosmetiske verktøyet lar deg påvirke punktet uten å tette hudkanaler i nærliggende områder og ikke skape arr og riper på huden. Det behandlede området heler uten et arr.

Kosmetiske enheter kan kombineres - i den ene enden av stangen er en nål, og på den andre - en sløyfe og andre alternativer. I hjemmet brukes de samme verktøyene til å fjerne svarte flekker som i skjønnhetssalonger, og du kan dampe ut ansiktet ditt for mer effektiv fjerning av akne ved hjelp av en husholdningsinhalator "Chamomile" eller over en panne med varmt vann.

Det profesjonelle verktøyet er laget av høykvalitets rustfritt medisinsk stål. Før hver bruk er det nødvendig å sterilisere det med en 70% alkoholløsning, hydrogenperoksid og klorhexidin. I skjønnhetssalonger blir instrumentene sterilisert i autoklaver. Det finnes flere produsenter av mekaniske rengjøringsverktøy på markedet for spesialiserte anti-akneprodukter: Oriflame, QVS Global, Mertz og andre.

Spoon DNA (akryl ekstruder) er laget i flere versjoner - med en rund spiss og ett hull (for å eliminere single comedones) og med en oval spiss og flere små hull (7 eller 13) for å rense porene. Endene på verktøyet er buet i form av en spatel eller skje, som han fikk navnet til. Den sentrale delen av stangen er laget med korrugering. Alle kanter av verktøyet er laget med avrunding for ikke å skrape eller kutte huden.

Skje gjør at du kan rense porene i huden mot smuss, overflødig talg og svarte punkter. Dette verktøyet er et godt alternativ for de som ikke vil bruke spesielle geler for dyp rengjøring og lim. Den avrundede konkave enden av skjeen er praktisk å fjerne komedoner på vingene i nesen og auriklene, hvor det er praktisk talt umulig å ekstrudere dem på annen måte.

Rengjøringsprosedyren utføres som følger:

 • Huden vaskes med varmt vann og tørkes med en 3% løsning av hydrogenperoksid, klorhexidin eller miramistin.
 • Ansiktet blir dampet med en inhalator, over en panne med varmt vann eller en varm klut. I inhalatoren eller kokende vann kan du legge til kamillegress, havsalt eller aromatiske oljer som ikke er allergiske. Hvis blodkarene ligger nær overflaten av dermis og damping forårsaker betydelig rødhet og skade på følsomme hudbeholdere, anbefales det å bruke spesielle oppvarmingsmassasker (Caolion, Thefaceshop, Premier Dead Sea og andre). Masker vaskes av med varmt vann.
 • Plasser enden av verktøyet for å fjerne svarte prikker over komonhodet.
 • Trykk ned slutten av skjeen. Innholdet i hudpore passerer gjennom hullet, og det rengjøres.
 • Igjen, desinfiser huden med peroksid.
 • For å redusere betennelsen etter denne prosedyren påføres et fuktighetskrem på ansiktet. Det er bedre å rengjøre om natten, siden det er dannet rødhet på huden.

Etter ferdigstillelse vaskes instrumentet i varmt såpevann og får tørke i luft eller gnides med alkohol. Skje DNA anbefales å rengjøre porene ikke mer enn en gang i måneden.

Vidals nål er en metallpinne med en løkke i den ene enden og en nål på den andre. Nålen er lukket med en plasthett. Loop, samt en skje, kan du fjerne svarte prikker på nesen og andre deler av ansiktet. Vidal loop er også laget som et selvstendig instrument, hvor lugs er laget av forskjellige størrelser, runde eller ovale. Noen produsenter produserer stenger med utskiftelige tips. Nåle brukt til piercing ål. Siden dette er en ganske invasiv metode for rengjøring, må du alltid desinfisere instrumentet før og etter prosedyren.

Prosedyren for rengjøring av akne er lik den som brukes til å manipulere en skje med DNA:

 • Forbered huden på ansiktet - vaske, dampe og desinfisere.
 • Håndter verktøyet i antiseptiske løsninger.
 • Loop pålegge slik at en pimple eller en svart prikk er inne i den. Avhengig av størrelsen på ålen velges en egnet Vidal-løkke. En tynn liten løkke kan ikke fjerne "moden" akne ennå.
 • Trykk lett på stangen, samtidig som du fjerner den i en vinkel mot siden.
 • Hvis utløpet av hudpormen ikke oppstår, blir løkken fjernet, og toppen av ålen er gjennomboret med en nål, noe hekta den litt.
 • Trykk ned løkken igjen og fjern pimple.
 • På slutten av prosedyren blir ansiktet tørket med et antiseptisk middel og behandlet med en lotion som smaler porene.

For å bruke en løkke for å fjerne svarte prikker fra nesen, må du justere vinkelen på instrumentet. Først når man bruker disse enhetene, kan det oppstå en følelse av ulempe, som gradvis vil forsvinne etter at man har fått ferdighetene til mekanisk rensing av ansiktet.

Hvordan bruker du verktøyet for å fjerne svarte prikker?

Til tross for mangfoldet av rensende masker og andre pleieprodukter, er mekanisk ansiktsrensing den mest effektive metoden for å fjerne komedoner og betennte ansiktsegenskaper. Det er imidlertid ikke alltid nok tid til et besøk til en skjønnhetspleie. Derfor kan et spesielt verktøy for fjerning av sorte prikker være, men ikke fullført, men fortsatt et alternativ til salong ansiktsrengjøring.

Hva er det

Hva heter navnet på denne enheten? Black points extractor er et kosmetologisk verktøy som brukes til å ekstrudere hudormer og betent elementer. Den har formen av en pinne, i begge ender er det tips av forskjellige former. Slike innretninger er laget av medisinsk stål eller av en spesiell legering. På grunn av dette vil verktøyet vare lenger, det kan desinfiseres i alkohol eller ved koking.

Avhengig av hva du trenger å klemme ut - en kvise eller akne, brukes forskjellige dyser. De kan være i form av nåler, løkker, skjeer med ett eller flere hull.

Fordeler med kosmetologverktøyet

De viktigste fordelene er:

 • brukervennlighet: alle enheter er utstyrt med rillede håndtak som ikke glir i hånden din;
 • Verktøyet er designet for kosmetologer med anatomiske egenskaper, slik at rensing av huden er så effektiv og mindre traumatisk som mulig;
 • å ha slike enheter hjemme, kan du rengjøre ansiktet når som helst, og også fjerne nydannet akne uten å måtte gå til legen;
 • Verktøyet er lett å ta vare på, dets bruk krever ikke spesielle ferdigheter;
 • Den spesielle utformingen gjør at du kan presse akne helt uten fare for skade på nærliggende hud.

Varianter og hvordan du skal bruke riktig

Totalt er det 4 typer dyser:

I ulike typer verktøy kan det være forskjellige kombinasjoner av disse dysene. Et godt alternativ vil være å kjøpe tilbehør med utskiftbare dyser for å gjøre hudrensingsprosedyren så rask og effektiv som mulig.

Vilkår for bruk:

 1. Før bruk må instrumentet desinfiseres.
 2. Ansiktets hud rengjøres med et middel til å vaske det fra urenheter, sminkeavfall og hudpleieprodukter.
 3. Du kan bruke en dampmask for å gjøre porene åpne og innholdet lettere å komme ut.
 4. Instrumentet, avhengig av form, er plassert over ålen eller kvise, slik at det betente elementet er i midten av hullet.
 5. Trykk forsiktig på huden til innholdet kommer ut av porene.
 6. Deretter rengjøres instrumentet og gjentas manipulasjon med alle tette porene.
 7. Når pore rengjøringsprosessen er over, blir ansiktet vasket igjen, tørket med lotion eller tonic og kremen påføres i henhold til hudtype.

VIKTIG! Du bør ikke trykke for hardt på verktøyet i ferd med å klemme akne, det kan skade huden. I tillegg er det ikke anbefalt å fjerne et stort antall betente elementer på en gang. Det er bedre å la huden komme seg, og fortsette i en uke.

For å forstå hvilket tips som skal brukes i hvert enkelt tilfelle, nedenfor er en beskrivelse av dem.

Uno skje

Det er et lite rundt blad med et hull i midten. Designet for å klemme store ål og pimples. Fordelene inkluderer smertefri og atraumatisk bruk, det er praktisk å rengjøre porene i nesen og haken. Klemmer innholdet effektivt, eliminerer muligheten for subkutis.

trakter

Operasjonsprinsippet er det samme som for Unos skje. Silen er et rektangulært blad med et stort antall hull. Det brukes hvis du må samtidig klemme et stort antall akne.

Vidal loop

Spissen er i form av en løkke, kantene på verktøyet er tynne. Utformet for å klemme dyptliggende ål. Enheten skal brukes med forsiktighet, som med for høyt trykk kan det skade huden og gi spor på det.

Vidal nål

Det er en nål med en tykk base, som ender i en tynn, spissende ende. De bør brukes i nærvær av akne, som ligger dypt i huden, og som ikke kan presses ut på noen annen måte. Det betent elementet blir forsiktig gjennomboret og deretter presses innholdet av porene ut.

VIKTIG! Under manipulasjonen er det ekstremt viktig at instrumentet er sterilt, ellers kan infeksjonen bæres inn i de dype lagene i huden. Beauticians anbefaler ikke å utføre denne prosedyren alene, men å konsultere en lege.

I videoen om pore rengjøringsverktøy

Det er ikke noe vanskelig å bruke et kosmetologisk verktøy. På grunn av regelmessig rensing av blokkerte porer, er det mulig å bekjempe dannelsen av akne, samt å unngå forekomsten av store betente elementer. Det er viktig å velge et verktøy basert på hudens behov, og ikke glem å regelmessig desinfisere det før bruk.

Lære å bruke en kosmetisk skje for å rense ansiktet ditt

Riktig ansiktspleie innebærer periodiske hudrensingsprosedyrer, og dette er kjent for hver kvinne. Slike metoder som å bruke scrubs, tonics og kjemiske peeling er populære og brukes overalt - i skjønnhetssalonger og hjemme. I tillegg er det spesielle verktøy som ble brukt lenge før oppfinnelsen av moderne kosmetikk og er aktivt brukt i vår tid. Slike manipulasjoner kalles manuell ansiktsrensing og tillater dyp hudrensing, eliminerer svarte flekker, wen og andre feil.

Hva er navnet på skjeen for å rengjøre ansiktet

Manuell eller manuell ansiktsrensing innebærer å utføre handlinger som så mange jenter elsker å gjøre på egen hånd, men ikke på riktig nivå, - pin-point fjerning av akne og svarte prikker. Folk kaller dette bare "klemme ut akne", men hvis en slik prosedyre utføres unprofessionally, så er det stor risiko for spredning av inflammatoriske fokier og forverring av situasjonen. I skjønnhetssalongen utføres rengjøringen under steril sterilitet av instrumentene, huden er godt forberedt og behandlet senere, på grunn av hvilken en utmerket rengjøringseffekt oppnås.

Kosmetologen kan rense med fingrene, men oftest brukes en spesiell enhet - en metallskje kalt Uno. Enheten er laget av medisinsk stål og visuelt lik dentaltilbehøret. I de to endene av det lange håndtaket er det små "skjeer": en med et stort hull i midten (det kalles en loop), og det andre med flere små hull (en sikt). Dysen sikten er designet for å fjerne komedoner, og løkken bidrar til å takle store kviser. I dag er det mulig å finne et slikt verktøy ikke i fast form, men i form av et håndtak med utskiftbare dyser som endres under renseprosessen.

Hvem trenger en kosmetisk skje

Denne metoden for rengjøring hjelper perfekt til å takle individuelle problemer, men det anbefales ikke å bruke den til en full systemisk rensing av ansiktet på grunn av muligheten for hudtrauma. Å bruke en Uno-skje vil være mest relevant for eiere av fet og problemhud med forstørrede porer og overdreven aktive talgkirtler. Denne enheten i kombinasjon med bruk av ulike produkter for fet hud vil være en reell redning og hjelper i kampen for renheten i ansiktet.

Slik bruker du en skje Uno hjemme

Før du utfører prosedyren, må du lese følgende regler:

 • Det er best å kjøpe verktøy i spesialforretninger, det skal være laget av høy kvalitet
  stål;
 • Før du bruker en skje, må den desinfiseres, og sterile hansker skal settes på hendene.
 • personen må også behandles med antiseptisk middel;
 • prosedyren utføres best ikke mer enn en gang i måneden;
 • Hvis prosessoverflaten er for stor, er det bedre å kontakte en spesialist;
 • noen dager etter prosedyren, bør huden være forsiktig ivaretatt (ikke å gå i solseng, ikke gå inn for sport, ikke å gå ut i varmen, for å behandle ansiktet ditt med spesielle myke midler).

Det er nødvendig å starte mekanisk rengjøring hjemme med en fullstendig rensing av ansiktet og fjerning av kosmetiske rester. For å redusere det nødvendige nivået av fysisk påvirkning ved utvinning av svarte flekker, må huden først dampes, slik at porene er maksimalt åpne. For å oppnå denne effekten kan du besøke et bad eller bruke en varmemaske.

Begynn å rense ansiktet ved bruk av en sil - de fjerner overskytende talg, etterfulgt av massasjelinjer, trykke litt. Ikke strekk behandlingsområdene eller press verktøyet for hardt. Direkte fjerning av Wen eller svarte flekker gjøres med en spatel. Den påføres slik at den tilstoppede tiden vil være i midten av hullet, og trykke litt, gjør en enkel bevegelse til siden, som om å fjerne den frigjorte forurensningen. Alle bevegelser må gjøres pent og enkelt. For å beskytte mot infeksjon, må de behandlede områdene desinfiseres igjen med et desinfiseringsmiddel.

På slutten av prosedyren er det ønskelig å innsnevre porene ved å behandle ansiktet med kalendeldekoksjon. For å gjenopprette huden setter ikke på seg en beroligende maske for å lindre irritasjon.

Video: Hvordan rense ansiktet med en skje av porer og akne

Videoen beskriver i detalj og demonstrerer prinsippet om rensing av ansiktet ved hjelp av et spesielt verktøy - Vidal nål og sløyfe vedlegg, som i den vanlige Uno-skjeen. Takket være dette materialet er det mulig å forstå nøyaktig hvordan prosedyren utføres i praksis.

Kontraindikasjoner for mekanisk rensing av huden

Den manuelle rengjøringsprosedyren er ganske vanskelig, og hvis du har for sensitiv hud, er det bedre å unngå det på grunn av høy sannsynlighet for smerte i prosessen. Det er viktig at skjeen er i hendene på en person med erfaring i denne saken, ellers kan effektiviteten være i fare.

Prosedyren har en rekke direkte kontraindikasjoner, nemlig:

 • tørr hud i ansiktet;
 • fartøy problemer;
 • Tilstedeværelsen i behandlingen med en skje av skade på integriteten til huden i form av sår eller riper;
 • Tilstedeværelsen av et stort antall purulente betennelser i ansiktet (i dette tilfellet er det bedre å konsultere en lege, siden pus er
 • svært farlig nedbrytningsprodukt som kan provosere en rekke svært alvorlige problemer);
  rosacea.

Home Spoon Alternativer

Det er noen flere verktøy som ser ut som Unos skje, men har litt annerledes utseende. Den første er Vidal-nålen. På den ene siden er det også en skje med ett hull, men på den andre er det en ganske skarp nål, designet for å "åpne" akne og pleide å lette ekstruderingen. Du kan også finne en analog av Uno, som ikke er en skje, men en sløyfe som også bidrar til å bli kvitt hudproblemer.

Å gjennomføre mekaniske prosedyrer hjemme er ganske farlig, spesielt uten skikkelig erfaring, så eksperter anbefaler å bruke enklere rensemetoder - skrubber og masker fra svarte prikker. Disse kan enten kjøpes eller tilberedes hjemme (for eksempel en maske med melk og gelatin, med aktivt kull, agurk, honning med gelatin, etc.).

Omtaler om bruken av verktøyet for å rengjøre ansiktet

Angelina: Jeg deltok i en slik prosedyre, om nødvendig bare i skjønnhetssalongen, og effekten fornøyd meg. Jeg tenkte ikke engang på å regelmessig gjennomføre det hjemme for å forhindre utseendet til store områder med svarte prikker. Jeg vil definitivt prøve å gjøre rengjøringen selv.

Tonya: Jeg har kjøpt en slik skje i lang tid. Huden min er ganske fet, men jeg pleier å ta vare på det, så det ser ofte ut svarte flekker på enkelte steder. Umiddelbart utfører jeg prosedyren, blir kvitt dem og har en god ansiktstilstand.

Katia: Jeg frykter på en eller annen måte slike prosedyrer, spesielt etter å ha sett en slik skje, i den andre enden var det en forferdelig nål. Det er enda skummelt å forestille seg hvordan alle bruker det.

Blad for ekstrudering av sorte prikker. Hvordan bruke en skje uno, kontraindikasjoner, priser og analoger.

Skje Uno - den vanligste enheten i kosmetikk

Hva er en skje for å rengjøre ansiktet

Kosmetologien står ikke stille - det er nye verktøy og instrumenter for hudpleie. Skje for å rengjøre ansiktet - en av dem. Dessverre er denne oppfinnelsen fremdeles ukjent for mange, mens noen mennesker har vellykket ryddet sitt ansikt med denne nyheten.

Facial cleansing skje (eller Uno skje) er utviklet spesielt for hjem fjerning av svarte flekker, comedones og akne.

Utvendig er skjeen en tosidig enhet. I den ene enden er det en såkalt "sil" - et blad dekket med hull. I den andre enden av skjeen er det bare en liten depresjon designet for akne.

I Russland viste Unos skje relativt nylig, og til en viss tid ble brukt bare i skjønnhetssalonger av profesjonelle skjønnhetseksperter. Nå kan alle kjøpe en skje for å rengjøre ansiktet. Nettbutikker - både utenlandske og innenlandske - tilbyr mange modeller på denne enheten.

Handlingsmekanisme

Prinsippet for drift av Uno-skjeen er relativt enkelt. "Strainer" brukes i T-sonen, på kinnene og på pannen for å rense huden mot overflødig sebum, svette, smuss, så vel som å fjerne døde hudpartikler.

Siden med ett hull er utformet for å "klemme ut" akne. Skjeen er plassert på ansiktet slik at kvise er i hullet, og trykk på problemområdet. Pus kommer ut uten å komme inn i blodet og ikke smitte den nærmeste huden.
Dermatologer og kosmetologer godkjenner denne metoden for å bli kvitt akne og gjenkjenne den som den tryggeste.

Den eneste kosmetiske prosedyren som er vist for alle jenter og kvinner for periodisk passering, er ansiktsrensing. Takket være henne, gjenoppretter huden sin evne til å puste, blir kvitt ekstern synlig forurensning og døde celler, ser frisk ut og velpleies.

Vanligvis utføres prosedyren av en kosmetolog i salongen, men det må utføres hjemme. Spesielt når det er et praktisk og effektivt verktøy for hånden - en skje for rensing av ansiktet, slik at du nøye utfører prosedyren.

Om rengjøring generelt

Rensing av huden utfører to hovedfunksjoner: hygienisk og estetisk. Uansett hvilken type rengjøring som er valgt, blir huden etter prosedyren oppdatert ved å kvitte seg med gamle celler, akkumulerte toksiner og synlige mangler, som inkluderer forskjellige akne, støt, utslett, akne. I tillegg får huden frisk og sunt utseende, fordi blodsirkulasjonen er forbedret, cellens evne til å regenerere stimuleres, kollagen syntese økes, lipidbalansen gjenopprettes, og intracellulær respirasjon forbedres.

Hudrensing kan være mekanisk, ved hjelp av enzymskiller eller kjemiske konsentrater, samt maskinvare. I sistnevnte tilfelle innebærer prosedyren spesiell laser-, ultralyd-, vakuum- og andre teknologier. Maskinvare rengjøring er mer effektiv, mindre smertefull, og resultatene etter det er bare sammenlignbare med kjemiske peeling av dyp penetrasjon. Men selv flere av disse prosedyrene er dyre i salongene og langt fra alltid tilgjengelig. Et alternativ ville være å rense ansiktet ditt med en Uno-skje, gjort av deg selv.

Hva er en skje "Uno" for å rengjøre ansiktet, og hvordan du bruker det

Skje "Uno" må være steril

Skje "Uno" er et brukervennlig og enkleste kosmetisk verktøy som lett kan håndtere synlige urenheter og hudfeil.

Disse er hudormer og blokkerte porer i nasolabialtrekanten, på vingen av nesen, på pannen og haken. Utformingen av verktøyet er på den ene siden en kaffeske, spettet med små hull som en sigte, og på den annen side en skje med ett hull. Enkelt hulls benkeplate er designet for å fjerne individuelle store ål, med mange små hull for komplisert rengjøring av problemområder og utjevning av ansiktslindring. I tillegg har noen ansiktsrengjøringsskjeer avtagbare tips og reservedeler av forskjellige former for å bekjempe ulike feil.

Miljøforurensning, kosmetikk av dårlig kvalitet, feil omsorg, hardt vann, "rask" ernæring - de viktigste faktorene som påvirker tilstanden til huden vår.

I forhold langt fra ideal er det vanskelig å oppnå en plettfri epidermis. Derfor er klar hud fortsatt den ultimate drømmen til de fleste kvinner. Med minimal innsats og innsats kan du rense ansiktet ditt hjemme ved hjelp av en spesiell Uno-skje.

Hvordan ser skjeen ut?

Uno skje har lenge vært praktisert i profesjonelle kosmetikk rom for å fjerne akne og svarte prikker. I hjemmet spredte kosmetikk relativt nylig.

Denne enkle oppfinnelsen er laget utelukkende fra derma-trygg medisinsk stål. Det er en langstrakt pinne med praktiske avlastningsdyser for å holde, i begge ender av hvilke spesielle tips er løst: i form av en miniatyrskje med ett hull i midten og samme kompakte skimmer med mange hull.

"Spoon" er designet for fjerning av store akne og åpne komedoner. "Skimmer" ("strainer" eller "scapula") er nødvendig for å eliminere akne og svarte flekker. I dag kan du kjøpe som en enhet, og ringe inn, med utskiftbare tips.

Etter manipuleringen er det nødvendig å behandle ansiktet med spesielle midler for å begrense porene, da risikoen for rask forurensing av de rensede kanalene er høy.

Hvem er enheten til?

Prosedyren kan være smertefull og forårsake etterfølgende betennelse assosiert med dårlig forberedelse av huden, behandling av brønner og verktøy. For å unngå skade må du følge reglene for bruk av enheten. Spesielt anbefales det ikke for total rengjøring av hele overflaten, men er effektiv i visse problemområder.

Det beste alternativet er fjerning av komedoner, svarte prikker og andre mangler på dekselet med en Uno-skje for jenter med kombinert og utsatt for overdreven produksjon av talgkirtler. Sammen med de medfølgende kosmetiske preparatene for å begrense porene og bekjempe overdreven greasiness, vil produktet gi et utmerket resultat.

Hvordan velge

Kosmetiske tilbehør kjøper ikke i tvilsomme steder, produktet må ha et kvalitetsbevis og oppfylle visse standarder.

Også, før du kjøper en Uno-skje, må du sjekke dysene for grovhet, chipping, burrs og andre feil på metallet. Ellers vil huden bli riper under rengjøring.

De beste merkene som produserer slike produkter inkluderer:

 • Staleks. I det russiske markedet er det mer enn 20 år. Spesialiserer seg på egen produksjon av alle typer manikyrinstrumenter. Skjeen er laget av rustfritt kirurgisk stål, helt trygt for huden, ikke provoserende allergiske reaksjoner, utslett. Sterilisert ved en hvilken som helst metode, inkludert koking.
 • Singer.
 • Alton.
 • Mertz.

Uno skje: hvordan du bruker hjemme

Hvis området til personen som trenger rengjøring er relativt liten, kan Uno-enheten brukes uavhengig. Mekanismen for sin handling er tilgjengelig for alle kvinner:

 1. Etter forbehandling av huden og bearbeiding av instrumentet, er spissen i form av en sigte plassert i problemområder på kinnene, pannen, T-sonen.
 2. En lignende behandling foregår på "ekstrudering" av enkelt akne ved hjelp av en "skje". Tipset er satt slik at hodestøttens hode er i hullet, og trykk lett på sin subkutane del. Den dype spissformen forhindrer at pus kommer inn i sunne områder av huden, utslippet samles inn i skjeen.

Enheten er helt sikker for hjemmebruk. Det er imidlertid en rekke nyanser og regler som må følges før prosedyrens start og etter at den er utført. For effektiv rengjøring trenger du:

I nærvær av rosacea er damping umulig.

Hvordan klargjøre verktøyet

Det bør tas hensyn til forberedelsen av Uno-skjeen og de særegenheter som er knyttet til arbeidet med det:

 • Enheten og hendene desinfiseres med en alkoholholdig væske (for eksempel vodka), men ikke ren alkohol. Du kan utføre prosedyren i medisinske hansker.
 • Det første trinnet med rengjøring utføres ved hjelp av en "sil", som "samler" sebum. Flytt dysen jevnt, trykk litt på overflaten av ansiktet. Bevegelsesvektoren er langs massasjelinjene i retning fra pannebue til hodebunnen oppover, fra midten av nesen til dens laterale deler og videre til kinnene. Deretter ryddes haken.
 • "Skje" brukes etter at du har fjernet overflødig talg for dyp rengjøring. I spesielt vanskelige tilfeller brukes en ekstra enhet, kalt Vidal-nålen, nødvendig for å gjøre en utgang i en lukket pimple. Den frigjorte forurensningen er "fjernet" ved rask og enkel fjerning av dysen til siden.

Uansett graden av forurensning, må innholdet av "sikt" og "skjeer" periodisk fjernes, og dysene må behandles med en bomullspute fukta med et desinfeksjonsmiddel.

Hva å gjøre etter prosedyren

Å rengjøre ansiktet med en Uno-skje er en ganske tøff prosedyre. Derfor, etter at den er gjennomført, trenger huden også omsorg. Du kan fjerne rødhet på de behandlede områdene og berolige dermis med en komprimering basert på dekoder og tinkturer av medisinplanter (kamille, coltsfoot og andre). Gitt epidermis individuelle egenskaper, er det tillatt å bruke alkoholiske infusjoner.

Hjemmelagde masker av agurk og rå poteter, knust i en blender til en slurry-tilstand, har en god beroligende effekt.

Massen fordeles på ansiktet så jevnt som mulig og inkuberes i 15-20 minutter. Skyll deretter med varmt rennende vann og tørk huden med en bomullspute fuktet med tonic.

For å eliminere den hurtige forurensningen og betennelsen i de rensede porene, må du bruke et middel til å begrense porene. I folkemessig kosmetologi brukes for dette formål ferskpresset sitronsaft, fortynnet med vann i forholdet 1: 2 eller 1: 3. I den tradisjonelle - på de nyopprettede brønnene pålegges små biter av bandasje eller gasbind gjennomvåt i klorhexidin. Tåle stoffet 25-30 minutter.

Etter slike manipulasjoner sprinkles de behandlede områdene med talcumpulver eller babypulver, over natten. I løpet av de neste 3-5 dagene er det ønskelig å utelukke aktiv trening og eksponering for ultrafiolett stråling.

Analoger i hjemmet kosmetikk

Uten å ty til tjenestene til fagfolk, kan du kvitte seg med sorte prikker selv ved hjelp av alternative verktøy og enheter. Dette er:

Vidal nål

Det er forskjellig fra forrige versjon i fravær av "skimmere". I stedet for det er en spiss nålformet spiss plassert overfor "skjeen", som er nødvendig for å lette ekstruderingen av akne ved å åpne dem.

pensel

Fordelene ved rengjøringsporer med en kosmetisk børste er evnen til denne enheten til å fjerne hornhet og vekter. Også, forhindrer verktøyet tilstopping av porer, eliminerer utseendet av akne. Egnet børste til daglig bruk. Modellen er ganske bred, slik at du kan velge det beste alternativet, med tanke på funksjonene i epidermisene.

"Loop"

Dysen, som erstatter "skjeen", er utformet for å løse de samme problemene. Selges separat eller bundet med Vidal nål.

Med tanke på muligheten for hudtrauma på tidspunktet for prosedyren hjemme, anbefales Uno å bruke en skje ikke mer enn 1 gang på 30 dager.

Mellom "operasjoner" kan porer rengjøres med hjemmelagde masker basert på gelatin, aktivert karbon, grønn kosmetisk leire, etc.

Kontraindikasjoner til bruk

Manuell rengjøring (manuell) med spatel Uno har en rekke kontraindikasjoner, som inkluderer:

 • åpne skader på huden på ansiktet (riper, friske arr, sår);
 • rosacea;
 • furunkulose;
 • eksem;
 • herpes i akutt stadium;
 • dermatitt;
 • ulike typer irritasjon og allergiske reaksjoner;
 • sterk peeling;
 • brannsår;
 • brudd på regenerative prosesser;
 • vaskulære sykdommer;

Prosedyren kan provosere smertefulle, ubehagelige følelser. Derfor er det bedre å stole på en profesjonell å rengjøre ansiktet med en Uno-skje på sensitiv hud.

Riktig ansiktsbehandling inkluderer periodisk dyp rensing av huden. Derfor oppstod en nyhet på markedet for kosmetiske tjenester - en skje for. Med det kan du utføre prosedyren for rensing hjemme.

For effektiv rensing av ansiktet og porene, kan du kjøpe kosmetiske verktøy som kosmetikere bruker når du rengjør i skjønnhetssalonger. Et spesielt verktøy er et verktøy som en skje "Uno". Det er en stang av medisinsk stål med to dyser i enden. På den ene siden av verktøyet er en spesiell skje med hull, i utseende som ligner en sigte. På den annen side av den kosmetiske enheten er den såkalte eyelet - dette er også en spesiell skje, men det er et hull i det.

Tidligere ble en skje av "Uno" bare brukt for å rense ansiktet i skjønnhetssalonger, men nylig har alle bosatt i vårt land muligheten til å utføre denne prosedyren hjemme.

Forberedende prosedyrer

Personen skal være forberedt før starten av den mekaniske rengjøringen, det vil si å utføre følgende forberedende prosedyrer:

 1. Vask av eksisterende kosmetikk og avfett huden i ansiktet. En enkel og effektiv måte å rengjøre huden på er å vaske med såpe.
 2. Det neste trinnet i rensing av ansiktet er utvidelsen av hudporene. Du kan oppnå ønsket resultat ved å dampe ansiktets hud. Hele innholdet i de dampede porene kommer lett ut, og ansiktets hud er ikke alvorlig skadet.
 3. Verktøyet for rengjøring av ansiktet skal påføres som følger. "Silen" dysen brukes til å rengjøre huden av fett, smuss, svette og døde hudceller. Dyse "loop" brukes til å ekstrudere pus fra modnet acne. Ved hjelp av "silen" kan du enkelt fjerne den dannede forurensingen inne i porene eller de såkalte svarte flekkene (comedones). Påføringen av silen skjer i nasolabialområdet, på pannen og kinnene, det vil si på steder med størst sannsynlighet for akkumulering av svarte flekker.

Hvordan rengjøre huden med en skje

Etter å ha forberedt huden, kan du fortsette til dyp. For å bli kvitt komedoner er det nødvendig å plassere det kosmetiske verktøyet på siden der sikten befinner seg, i stedet for den største akkumuleringen av svarte prikker. Sikthullene er justert med tilstoppet noen ganger, da må du klikke på skjeen. På grunn av den mekaniske virkningen av sebaceous kjertel er frigjort fra skadelig innhold.

Samtidig er ansiktets hud nesten ikke skadet. Sløyfen er nesten den samme. Ålen er plassert i hullet i sløyfen, da skjeen er presset, hvorpå du trenger å flytte verktøyet litt for rengjøring.

Slike funksjoner ved bruk vil tillate å unngå infeksjon av de nærliggende områdene av huden, utstrålet av pus. Denne metoden for å bli kvitt komedoner og betent akne anses å være den tryggeste siden pus ikke kommer inn i blodet og betennelsen er lettet. Når du bruker en skje, må du fylle opp med verktøy for å rense instrumentet, fordi smuss og pus forblir på den kosmetiske enheten, og de må periodisk fjernes.

Funksjoner for bruk av en skje for å rengjøre ansiktet

Til tross for tilsynelatende enkelheten til et kosmetisk verktøy, anbefales det fortsatt ikke å bli involvert i denne prosedyren. Spesialister i skjønnhetssalonger insisterer på mekanisk rensing av ansiktet med hudskrubb eller peeling. Men hvis det er et presserende behov for å bruke en skje "Uno", er det viktig å følge visse regler.

 1. Den kosmetiske enheten må nødvendigvis være laget av stål for medisinske instrumenter, siden andre materialer er gjenstand for rust og kan forårsake en ekstra infeksjon under prosedyren.
 2. Etter hver bruk skal skjeen forsiktig behandles med alkoholholdige oppløsninger.
 3. Hender og hud bør også desinfiseres med alkohol.
 4. Rengjøring med et kosmetisk instrument anbefales å gjenta mer enn 1 - 2 ganger i måneden for ikke å skade huden.
 5. Før du bruker et kosmetisk instrument i nærvær av rikelig akne, anbefales det å besøke en spesialist for konsultasjon.
 6. Etter den mekaniske prosedyren, bør du avstå fra direkte sollys eller besøke solariumet i minst 3 til 4 dager.

Kontraindikasjoner når du bruker en skje "Uno"

Bruk kosmetiske verktøy bør være veldig forsiktig, fordi med feil bruk kan skade ansiktets hud. Det er bedre å ta en avtale med en hudlege og konsultere, og bli kjent med kontraindikasjoner før du kjøper en "Uno" skje for å rengjøre ansiktet og porene. De rettferdige sexrepresentanter med tørr og normal hudtype anbefales ikke å bruke denne prosedyren hjemme. Hvis en kvinne har problemer med fartøy, er dyprengjøringsprosedyren uakseptabel. Med en sterk grad av akne lesjoner, hvis huden er skadet, og herpes kommer ut, er rengjøringsskjeen kontraindisert.

Mekanisk rensing av hud og porer er mest egnet for personer med fet hud.

Med denne typen ansiktshud er det økt overbelastning av huden, tilstoppede porer og som et resultat av et stort utseende av svarte flekker og akne. Med hudproblemer vil et kosmetisk verktøy for rensing av porene bli en trofast assistent til en kvinne og vil spare mye penger på å besøke skjønnhetssalonger.

Fordelene med skjeen "Uno"

Uno Spoon er et allsidig verktøy, og fordelene er åpenbare i forhold til den manuelle prosedyren.

 1. Ofte, uten spesialverktøy, er det vanskelig å få akne i nasolabialområdet.
 2. Det er også en smertefri prosedyre, i motsetning til å klemme akne med hendene.
 3. Ofte med manuell rengjøring, kan du bære infeksjonen til såret og dermed forverre betennelsen. Med riktig bruk av kosmetiske verktøy er risikoen for reinfeksjon nesten eliminert. På grunn av forskyvningen av skjeen under påføring kommer utslippet ikke inn i kvise såret og forurenser ikke andre hudområder.
 4. Når representanten til det rettferdige kjønnet bare virker med hendene, forblir pigmenterte hudområder ofte. Ved bruk av en skje "Uno" utføres mekanisk effekt målrettet. På grunn av hvilken skade på huden er minimal og sterk rødhet ikke oppstår.
 5. Bruk av spesielle kosmetiske enheter lar deg lage og deretter.

Mekanisk rensing av ansiktet kan gjøres ikke bare i skjønnhetssalonger, men også hjemme med streng overholdelse av sterilitet og nøyaktighet. Resultatene av rensing ved hjelp av kosmetiske verktøy vil ikke holde deg venter, og alle vil glede seg over sunn og ren hud.

Riktig ansiktspleie innebærer periodiske hudrensingsprosedyrer, og dette er kjent for hver kvinne. Slike metoder som å bruke scrubs, tonics og kjemiske peeling er populære og brukes overalt - i skjønnhetssalonger og hjemme. I tillegg er det spesielle verktøy som ble brukt lenge før oppfinnelsen av moderne kosmetikk og er aktivt brukt i vår tid. Slike manipulasjoner kalles manuell ansiktsrensing og tillater dyp hudrensing, eliminerer svarte flekker, wen og andre feil.

Hva er navnet på skjeen for å rengjøre ansiktet

Manuell eller manuell ansiktsrensing innebærer å utføre handlinger som så mange jenter elsker å gjøre på egen hånd, men ikke på riktig nivå, - pin-point fjerning av akne og svarte prikker. Folk kaller dette bare "klemme ut akne", men hvis en slik prosedyre utføres unprofessionally, så er det stor risiko for spredning av inflammatoriske fokier og forverring av situasjonen. I skjønnhetssalongen utføres rengjøringen under steril sterilitet av instrumentene, huden er godt forberedt og behandlet senere, på grunn av hvilken en utmerket rengjøringseffekt oppnås.

Kosmetologen kan rense med fingrene, men oftest brukes en spesiell enhet - en metallskje kalt Uno. Enheten er laget av medisinsk stål og visuelt lik dentaltilbehøret. I de to endene av det lange håndtaket er det små "skjeer": en med et stort hull i midten (det kalles en loop), og det andre med flere små hull (en sikt). Dysen sikten er designet for å fjerne komedoner, og løkken bidrar til å takle store kviser. I dag er det mulig å finne et slikt verktøy ikke i fast form, men i form av et håndtak med utskiftbare dyser som endres under renseprosessen.

Hvem trenger en kosmetisk skje

Denne metoden for rengjøring hjelper perfekt til å takle individuelle problemer, men det anbefales ikke å bruke den til en full systemisk rensing av ansiktet på grunn av muligheten for hudtrauma. Å bruke en Uno-skje vil være mest relevant for eiere av fet og problemhud med forstørrede porer og overdreven aktive talgkirtler. Denne enheten i kombinasjon med bruk av ulike produkter for fet hud vil være en reell redning og hjelper i kampen for renheten i ansiktet.

Slik bruker du en skje Uno hjemme

Før du utfører prosedyren, må du lese følgende regler:

 • Det er best å kjøpe verktøy i spesialforretninger, det skal være laget av høy kvalitet
  stål;
 • Før du bruker en skje, må den desinfiseres, og sterile hansker skal settes på hendene.
 • ansiktet trenger også;
 • prosedyren utføres best ikke mer enn en gang i måneden;
 • Hvis prosessoverflaten er for stor, er det bedre å kontakte en spesialist;
 • noen dager etter prosedyren, bør huden være forsiktig ivaretatt (ikke å gå i solseng, ikke gå inn for sport, ikke å gå ut i varmen, for å behandle ansiktet ditt med spesielle myke midler).

Det er nødvendig å starte mekanisk rengjøring hjemme med en fullstendig rensing av ansiktet og fjerning av kosmetiske rester. For å redusere det nødvendige nivået av fysisk påvirkning ved utvinning av svarte flekker, må huden først dampes, slik at porene er maksimalt åpne. For å oppnå denne effekten kan du besøke et bad eller bruke en varmemaske.

Begynn med bruk av en sil - de fjerner overskytende talg, ledes langs massasjelinjer, litt presser. Ikke strekk behandlingsområdene eller press verktøyet for hardt. Direkte fjerning av Wen eller svarte flekker gjøres med en spatel. Den påføres slik at den tilstoppede tiden vil være i midten av hullet, og trykke litt, gjør en enkel bevegelse til siden, som om å fjerne den frigjorte forurensningen. Alle bevegelser må gjøres pent og enkelt. For å beskytte mot infeksjon, må de behandlede områdene desinfiseres igjen med et desinfiseringsmiddel.

På slutten av prosedyren er det ønskelig å innsnevre porene ved å behandle ansiktet med kalendeldekoksjon. For å gjenopprette huden setter ikke på seg en beroligende maske for å lindre irritasjon.

Video: Hvordan rense ansiktet med en skje av porer og akne

Videoen beskriver i detalj og demonstrerer prinsippet om rensing av ansiktet ved hjelp av et spesielt verktøy - Vidal nål og sløyfe vedlegg, som i den vanlige Uno-skjeen. Takket være dette materialet er det mulig å forstå nøyaktig hvordan prosedyren utføres i praksis.

Kontraindikasjoner for mekanisk rensing av huden

Den manuelle rengjøringsprosedyren er ganske vanskelig, og hvis du har for sensitiv hud, er det bedre å unngå det på grunn av høy sannsynlighet for smerte i prosessen. Det er viktig at skjeen er i hendene på en person med erfaring i denne saken, ellers kan effektiviteten være i fare.

Prosedyren har en rekke direkte kontraindikasjoner, nemlig:

 • tørr hud i ansiktet;
 • fartøy problemer;
 • Tilstedeværelsen i behandlingen med en skje av skade på integriteten til huden i form av sår eller riper;
 • Tilstedeværelsen av et stort antall purulente betennelser i ansiktet (i dette tilfellet er det bedre å konsultere en lege, siden pus er
 • svært farlig nedbrytningsprodukt som kan provosere en rekke svært alvorlige problemer);
  rosacea.

Home Spoon Alternativer

Det er noen flere verktøy som ser ut som Unos skje, men har litt annerledes utseende. Den første er Vidal-nålen. På den ene siden er det også en skje med ett hull, men på den andre er det en ganske skarp nål, designet for å "åpne" akne og pleide å lette ekstruderingen. Du kan også finne en analog av Uno, som ikke er en skje, men en sløyfe som også bidrar til å bli kvitt hudproblemer.

Å gjennomføre mekaniske prosedyrer hjemme er ganske farlig, spesielt uten skikkelig erfaring, så eksperter anbefaler å bruke enklere rensemetoder - skrubber og masker fra svarte prikker. Disse kan enten kjøpes eller tilberedes hjemme (for eksempel en maske med melk og gelatin, med aktivt kull, agurk, honning med gelatin, etc.).

Flere Artikler Om Typer Acne