Svarte prikker i ansiktet (spesielt i noms vinger) ødelegger stemningen sterkt, spesielt hvis et viktig møte eller møte skal holdes. Vi forteller deg hvilke skjønnhetsredskaper som vil redusere dem til et minimum, og velg det beste, ifølge opinionen fra skin.ru.

 • Årsaker til svarte prikker på nesen
 • De beste rettsmidler for svarte flekker
 • Salon prosedyrer vurdering
 • Forebyggende tiltak

Årsaker til svarte prikker på nesen

Svarte prikker på nesen - et fenomen ubehagelig, men kjent for mange jenter. De oppstår på grunn av økt aktivitet av talgkjertlene - oftest i ungdomsårene, når kroppens hormoner endres. Men noen ganger kan årsakene være forskjellige.

Genetisk predisposisjon

Det antas at hudtype og følsomheten til talgkjertlene til mannlige hormoner er arvet. Hvis en av foreldrene i ungdommen lider av akne og sorte prikker, er du ikke forsikret mot dem.

mat

Dermatologer har delt seg i to leire: Noen tror at mat ikke påvirker tilstanden til huden og aktiviteten til talgkjertlene, mens andre tror det motsatte.

Vær det som det kan, sier de fleste utslag på ansiktet, hvis dagen før ble misbrukt med fete, floury og søte retter.

Forebygging av svarte flekker på nesen - grundig rensing av huden. © iStock

Sykdommer i indre organer

Aktiviteten til sebaceous kjertler er regulert av hormoner, og derfor er svarte flekker og akne ofte et signal for problemer med det endokrine systemet.

stresset

Illiterat hudpleie

For å forverre situasjonen kan feil kosmetikk valgt feil. Derfor bør det utelukkes fra omsorgen:

fettkrem med tett tekstur;

mineralolje basert kosmetikk.

Mer informasjon:

De beste rettsmidler for svarte flekker

For å bli kvitt svarte prikker på nesen utviklet mange verktøy. Hovedregelen ved valg - fokus på hudtype. Nedenfor er rangeringen av de beste produktene, ifølge redaktørene til skin.ru.

Svarte prikkede striper

De påføres på renset hud og forlates i 10-15 minutter. I løpet av denne tiden har klebemiddeloverflaten tid til å "trekke" fra forurensningens porer. Strimlene kan påføres 2-3 ganger i uken.

Formler basert på forskjellige typer leire fremmer dyp rensing av porene og normalisering av sebumsekresjon. Det anbefales å bruke ikke mer enn 1-2 ganger i uka.

Tonics og lotions

Disse produktene med syrer (benzoic, salicylic, glycolic) er egnet for daglig pleie og fremmer peeling av døde celler i epidermis.

Ganske grov og traumatisk type rensing, men veldig effektiv med vanlig bruk (1-2 ganger i uken). For personer med sensitiv og irritert hud er ikke slik eksfoliering egnet.

Vi anbefaler deg å lese:

Her er noen eksempler på egnede produkter.

Gels for vasking

Lotioner og Scrubs

masker

Salon prosedyrer vurdering

Bekjempelse av svarte prikker på nesen er ikke begrenset til hjemmepleie. En gang i måneden er det anbefalt å besøke en skjønnhetspleie.

Salonprosedyrer, eliminering av svarte flekker, - kryomassasje og disincrustation. © iStock

Ved hjelp av spesielle profesjonelle verktøy, er huden først forberedt på å sørge for at rengjøringen er mindre traumatisk, og så rengjør skjønnhetspleieren porene manuelt ved å klemme bevegelser.

Det bidrar til å bekjempe hyperkeratose, effektivt renser porene av forurensning, og forhindrer også veksten av bakterier i munnene i sebaceous kjertlene, noe som fører til inflammatorisk utslett.

Prinsippet for denne typen rensing er basert på evnen til høyfrekvente lydvibrasjoner for å aktivere blod- og lymfestrømmen, så vel som cellemetabolisme og å rengjøre overflatelaget av huden. I ferd med ultralydsrensing fjernes fettplugger og døde celler fra huden.

Denne prosedyren anses effektiv og trygg. Under økten virker en konstant elektrisk strøm på hudcellene, som fungerer som en leder, som bidrar til å trenge inn i huden med en spesiell løsning som renser porene.

Massasje med flytende nitrogen tørker pimples og kjemper perfekt stillestående flekker igjen etter dem.

Loreal ren sone - min anmeldelse på neste svindel

Hilsener! Noe jeg har ikke skrevet lenge om forskjellige svindel (les, midler som er absolutt ubrukelige i behandling av akne). Men faktisk er det fortsatt en spenning =). Etter å ha skrevet et par artikler, skjønte jeg hvordan jeg liker det.

Vel, i dag bestemte jeg meg for det igjen, helles mudder og fratatt kunder av de som ønsker å sette inn penger på dette problemet. Innen fornuftige grenser, selvfølgelig =). I dag vil mitt offer være den loreale rene sonen og dens fullstendige uselvhet i kampen mot akne.

Så jeg brukte dette verktøyet i lang tid, selv da da alt var dårlig, og tilstanden til huden min ikke inspirerte optimisme. Når jeg gikk til matbutikken, var det en stall med alle slags kosmetiske ting ved siden av. Et lyst skilt og vinket å gå. Jeg gikk inn, så som vanlig flyttet øynene mine raskt til aknebehandlingsavdelingen.

Der så jeg L'oreal ren sone ren effekt. Umiddelbart husket jeg en annonse, det var fortsatt en liten jente som rydde ansiktet hennes med en børste, og det var ikke klart hvor vannet vandret fra himmelen. Ja, et verktøy med en børste, hvis du ennå ikke har forstått. Ord av innovasjon, dyp rensing, bli kvitt akne direkte lokket (jeg rister hendene med markedsførere). Hvorfor ikke prøve, bestemte jeg meg for og kjøpte dette fantastiske verktøyet.

Stop å lure deg selv

Før jeg leser videre, vil jeg stille deg et spørsmål. Leter du fortsatt på å bli kvitt akne? Dømmer av det faktum at du leser denne artikkelen - seieren er ikke på din side.

Og selvfølgelig vet du på forhånd at hudproblemer er:

 • Konstant søk etter akne behandlinger
 • Daglig plukking og klemming
 • Lav selvtillit
 • Manglende oppmerksomhet fra motsatt kjønn
 • Spild av penger på kosmetikk

Og svar nå på spørsmålet: ER DET SELV? Ikke trøtt til å tåle det? Og hvor mye penger, innsats og tid har du allerede brukt på kosmetologer og aknebehandlinger? Det er riktig - det er på tide å gjøre huden perfekt, en gang for alle! Er du enig?

Vi gjennomførte en undersøkelse, undersøkte en masse materialer og, viktigst, sjekket i praksis nesten alle aknebehandlingsprodukter, og fant det eneste effektive legemidlet, Instaskin.

Det er Instaskin som vil lindre akne ikke for en uke, en måned eller et år, men for livet!

Loreal ren sone - min anmeldelse

På kvelden ble det testet. Løsningen er med salicylsyre, men til og med ren salicylsyre brenner ikke så mye som dette middelet. På den ene siden, synes jeg, verktøyet ser ut til å fungere. På den annen side var det på en eller annen måte rart, fordi det kosmetiske

Etter å ha brukt et par dager (jeg skrev allerede at jeg ikke kunne bruke et middel i mer enn en uke), kastet jeg trygt denne løsningen i den mørke boksen. Men den mest interessante tingen skjedde neste =).

Jeg skrev allerede at den alvorligste forverringen jeg noen gang hadde hatt under stress (til en viss grad kan du takke ham fordi det var etter dette at jeg bestemte meg for å ta huden min alvorlig). Så da ville jeg, som flaks, ha det, det var ingen talker, ingen skinorer, ingenting i det hele tatt. Det var bare Loreal for akne og et annet middel (jeg husker ikke nøyaktig hvilken).

Her er det virkelig på tide å bruke dette verktøyet i aksjon, fordi det ikke var noen alternativer. Jeg skulle ønske jeg aldri gjorde dette. Akne er ikke noe som ikke blir mindre, men med hver vask ble huden blitt feitere og fetere, og akne klatret med utrolig kraft.

Generelt virket verktøyet på en veldig interessant måte. Det tørket det øverste laget av huden, praktisk talt uten tørkede pimples, som allerede hadde kommet ut, og deretter økt fettinnhold (slik at de gunstige bakteriene som ligger på huden og fôrer sebum ikke døde), på grunn av hvilken akne ble dobbelt så stor.

Bruk vanligvis dette verktøyet i MANDATORY ORDER, hvis huden din har få akne. Loreal for akne øker antallet deres minst to ganger :).

Etter den hendelsen gikk L'Oreal sone puree =) trygt til søppelkassen, etterlot svært ubehagelige minner og mye akne i ansiktet. Anmeldelser av Loreal rene sone for andre mennesker, også, leser nå, ligner på mine =). Og til utviklerne av dette verktøyet, kan jeg bare si en ting: hold din pensel i ****. Jeg har alt.

PS. Snart vil det være en artikkel om garnier, et annet helt ubrukelig verktøy. Men ikke om skrubbingen, som jeg allerede skrev, men om vaskemaskinen. Å, disse servantene :). Abonner på oppdateringer ikke å gå glipp av =)

Når emnet ikke er veldig positivt, på slutten av videoen om hvordan bestemor skyver trolleybussen. Min sans for humor er også spesifikk =)

Tegn konklusjoner

På vår side er det mange teknikker som hjelper deg med å bli kvitt akne, men det er en, men. Ikke alle hjelper en eller annen teknikk, så vi utviklet en detaljert trinnvise instruksjoner som vil hjelpe i hjemmet for å bli kvitt alle typer av akne, kviser og hudormer i 10 dager absolutt alt på 100%.

Ifølge denne metoden har mer enn 500 menn og kvinner fullstendig renset huden deres, og disse er bare de som sendte tilbakemelding og takk. Til dags dato har ikke en enkelt person blitt løst til hvem denne teknikken ikke har hjulpet.

Vi har gjort denne instruksjonen fri, dessuten får vi ikke en krone fra salg av narkotika som må kjøpes. Når du kopierer en artikkel, kreves en lenke til dette nettstedet!

Advarsel! Teknikken virker bare hvis alle punkter som er beskrevet nedenfor, følges. Husk, det er ingen magisk pille og salve som umiddelbart vil rense huden din.

Forberedende stadium:

1) Vi går til dette nettstedet og bestiller Intraskin (dette er det viktigste stoffet som har en terapeutisk effekt). Hovedtrekket i legemidlet er at det trenger inn i porene og helbreder huden fra innsiden, og derfor blir resultatet etter bevaring for alltid bevaret. I tillegg er det ikke vanedannende, i motsetning til sine dyre kolleger.

2) For at Intraskin skal trenge gjennom porene, er det nødvendig å rense dem helt, ellers vil det ikke bli brukt. For å rengjøre porene vil vi bruke en svart maske. Du kan gjøre det selv (les på Internett), men å finne alle nødvendige komponenter er ganske vanskelig, så det er lettere å kjøpe. Og den hjemmelagde masken renser porene mye verre. Svart maskeordre på dette nettstedet. Det vil ta 2 pakker, hvis du tilbyr mer - nekter. Det er mange feil, så hvis du bestemmer deg for å kjøpe en maske, så bare på det offisielle nettstedet, som jeg har angitt ovenfor.

3) Vi anbefaler også å kjøpe denne maskinen for fullstendig rensing av porene.

Ikke vær redd for at du må kjøpe alt dette. Enig, det er verdt det hvis du vet at 100% bli kvitt akne ikke for en uke, en måned eller et år, men for livet!

Så, du har kjøpt alle nødvendige komponenter..

Vi begynner behandling:

1) Minske forbruket av noen søte og fete matvarer minst to ganger. Vi anbefaler å spise flere grønnsaker. Ikke bekymre deg, dette er et midlertidig tiltak, du trenger bare å lide 10 dager!

2) Sett en svart maske på ansiktet, vent i 5 minutter og fjern det forsiktig. Masken vil forsvinne fra ansiktet med en tynn film, alle pusene som var tilstoppet i porene dine, vil være synlige på den. Denne prosedyren bør utføres de første 3 dagene, en gang om dagen (helst om natten). Deretter fjernes gjenværende pus fra porene med Spot Cleaner-maskinen (instruksjoner for Spot Cleaner inne i esken)

3) Etter å ha rengjort porene grundig, gnider vi Intraskin kremet i sirkulære bevegelser på den berørte huden og uten å vaske den av, går vi i seng. Denne prosedyren utføres hver dag i 10 dager.

Det er alt. Du vil si at alt dette er for komplisert. Ingen sa det ville være enkelt. Men når du utfører alle disse punktene, garanterer vi fullstendig bortskaffelse av akne og svarte flekker på 10 dager!

Kontakt oss

Varene kan ikke refunderes.

Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

 • beskrivelse
 • parametere
 • levering

Facial Scrub "Pure Zone, 7 i 1 Deep Cleansing" fra L'Oréal Paris er laget for å bekjempe problemhud. Den unike formelen virker i flere retninger samtidig: det reduserer antall akne, svarte flekker og forhindrer at de oppstår, strammer porene, eliminerer fet skinn, forbedrer og gir tone i ansiktet. Sammensetningen innbefatter også en 2% konsentrasjon av salicylsyre og eksfolierende partikler, på grunn av hvilket både det øvre og det dypeste laget av epidermis er intensivt rengjort og fornyet. Anvendelsesmetode: Bruk daglig om morgenen eller om kvelden. Påfør på fuktig hud med masserende bevegelse, spesielt oppmerksom på pannen, nesen og haken. Unngå området rundt øynene. Skyll deretter med vann. Ved irritasjon, reduser bruksfrekvensen.

DEL MED VENNER:

Regler for spørsmål og tilbakemelding

Skrive en anmeldelse krever
registrering på nettstedet

Logg inn på din konto Wildberries eller registrer deg - det tar ikke mer enn to minutter.

REGLER FOR SPØRSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørsmål skal bare inneholde informasjon om produktet.

Vurderinger kan gi kundene en innløsningsandel på minst 5% og bare for de bestilte og leverte varene.
For ett produkt, kan kjøperen ikke legge igjen mer enn to vurderinger.
Du kan legge til opptil 5 bilder til vurderinger. Produktet i bildet skal være tydelig synlig.

Følgende anmeldelser og spørsmål må ikke publiseres:

 • peker på kjøp av dette produktet i andre butikker;
 • inneholder kontaktinformasjon (telefonnumre, adresser, e-post, koblinger til nettsteder fra tredjeparter);
 • med profanity, fornærmer andre kunders eller butikkens verdighet;
 • med en overflod av store bokstaver (store bokstaver).

Spørsmål blir kun publisert etter at de mottar et svar.

Vi forbeholder oss retten til å redigere eller ikke publisere en anmeldelse og et spørsmål som ikke overholder de etablerte reglene!

Rensende krem ​​+ maske mot de svarte flekkene i Pure Zone fra L'Oreal

I ungdomsårene hadde jeg problemhud. På den tiden var det ikke et så stort utvalg av kosmetiske produkter for eliminering av inflammatoriske elementer og svarte flekker på ansiktets hud. Derfor var det nødvendig å takle improviserte midler. Men for øyeblikket er dette ikke et problem. Det siste oppkjøpet var en rensekrem + maske mot de sorte punktene i Pure Zone fra L'Oreal. Dette verktøyet jeg roste mange venner, men før det ikke var nødvendig.

Siden jeg fikk fet hud fra naturen, fortsetter jeg nå å kjøpe tonika og geler for problematisk hud. L'Oreal produkter gir meg alltid positive følelser. Men denne kremmasken viste seg å være for sterk. Ikke desto mindre er det bedre å bruke det til jenter i ungdomsår som lider av hyppige betennelsesangrep på huden. Som en gel for ansiktet kunne jeg ikke bruke den, da den også tørker huden og etterlater seg en tetthet.

Siden jeg ikke har noen å gi rensekrem + masken mot de svarte punktene i Pure Zone fra L'Oreal, bestemte jeg meg for å bruke dette verktøyet bare som en maske en gang i uken, og enda mindre ofte. Etter en enkelt applikasjon er effekten merkbar. Svarte prikker forsvinner ikke, men porene strammes og blir smalere. Selv ansiktets hud blir lettere, noe som kan tilskrives gode effekter, siden sommeren er foran.

Kremens tekstur er merkelig - den er ganske tykk og mer som en maske. Dette skyldes sannsynligvis sin hvite kosmetiske leire. Mikrogranulene masserer forsiktig huden, så etter masken er det en følelse av renhet. Men jeg trenger alltid en fuktighetskrem, da huden forblir stram (sannsynligvis på grunn av salisylsyre).

Vurdering: 4-. Jeg vil ikke kjøpe dette for meg selv, men jeg anbefaler det til jenter med hudproblemer.

kommentarer

Re: Rensekrem + maske mot de svarte punktene i den rene sonen fra.

Jeg liker vanligvis hudpleie serien fra dette merket. Etter bruk av denne masken har du en veldig behagelig følelse av friskhet på huden. Dette verktøyet hjelper imidlertid ikke kardinalt i kampen mot svarte flekker og betennelser i ansiktet.

L'Oreal PURE ZONE unngår svarte prikker

2 i 1 - Face Cream + Mask

Hjelper med å eliminere svarte prikker

Når urenheter akkumuleres på overflaten av huden, blir porene tilstoppet. Overskydende sebum samler seg innvendig. Som et resultat, porene ekspanderer, kan det oppstå svarte flekker.

Renseleg med to mulige bruksområder:
1. Som krem ​​for vask, rensende porene til daglig bruk. Beriket med salisylsyre fjerner kremet døde hudceller og talg.
RESULTAT: Helt rent hud hver dag, porer rengjort.
2. Bruk en maske, sunne porer, 1-3 ganger i uken. Beriket med hvit leire, absorberer masken overflødig sebum, renser og strammer porene.
RESULTAT: Antallet svarte flekker er redusert og porene er mindre synlige.

Påføring: Som en krem ​​for vask, søk daglig til fuktig hud, massasje og skyll deretter med vann. Bruk en maske på 1-3 ganger i uken på tørr hud, la den stå i 3 minutter, skyll deretter med vann.

L'Oreal Against Black Dots Exfoliating Gel

Pure Zones Deep Exfoliating Facial Gel mot svarte prikker

Renset til oljeaktig, blandet og fet hud, rensegelen, takket være eksfolierende mikropartikler i blandingen, renser porene dypt og hjelper til med å fjerne svarte flekker, glatte ut og jevne hudoverflaten. Fjerner overflødig talg, og fjerner døde celler, kjemper gelen aktivt mot tilstoppede porer, slik at huden kan puste og føle seg komfortabel. Innholdet i den aktive antibakterielle komponenten - salicylsyre - gjør det mulig å håndtere hudfeil og tilbakefall av svarte flekker.

Påfør daglig på et fuktig ansikt, unngå området rundt øynene, masser forsiktig, spesielt oppmerksom på T-sonen, skyll deretter grundig med vann.

L'Oreal Pure-Zon Gel mot svarte flekker 150ml

Rengjør huden dypt

Den dype rensende peelinggelen ble utviklet i laboratoriene i det franske firmaet L'Oreal for dyp rensing av porene og fjerning av overskudd av sebum fra hudoverflaten. Hemmeligheten til Loreal gel ligger i en spesiell formel beriket med salicylsyre. Har gode peelingegenskaper, det myker det øvre keratinøse lag av huden, forhindrer dannelsen av kammer, har en desinfiserende effekt og kjemper effektivt mot overskytende talg og svarte prikker, slik at de ikke kommer igjen. Gelen inneholder spesielle mikropartikler som forsiktig fjerner døde celler og urenheter fra hudoverflaten.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

 • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
 • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
 • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
 • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
 • 5-10 kg - 100 rubler
 • 10-20 kg - 250 rubler
 • 20-30 kg - 400 rubler
 • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

 • Kontant betaling
  Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
 • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

 • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
 • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
 • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
 • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

L'Oreal L'Oreal Pure Zones Ta vare på hudfeil - mot svarte flekker 50 ml LOREAL sminke

beskrivelse

Ren Zone Anti-Blackhead Cream - fuktighetsgivende anti-imperfections for fet, blandet eller problematisk hud. Teknologi Formål - tid + salisylsyrefunn - erobringer - hindrer:
- overskytende sebum
- sorte prikker
- tette porene.

Krem beriket med salicylsyre, en aktiv eksfolierende og antibakteriell komponent, for:
- daglig utjevning av huden og forhindre tilstoppede porer
- kampen mot fremveksten av bakterier og seieren over utseendet på sorte prikker og ufullkommenheter.

Takket være Måltids-teknologien, leverer denne daglige omsorg de aktive ingrediensene i enda større konsentrasjon til hvor ufullkommenheter er født - midt i hjertet av porene.

Resultat: huden er fuktig og mat. Antallet svarte flekker er redusert, porene er innsnevret. Huden er merkbart sunnere. Langvarig hydrering. Bærbarhet testet dermatologisk.

Bruk: Bruk daglig til perfekt renset og tørr hud, unngå området rundt øynene.

Flere Artikler Om Typer Acne