Evisent bryggergær med høyt svovelinnhold er et naturalt vitamin-manalkompleks, maksimalt antall B-vitaminer, mikro- og makronæringsstoffer, flerumettede fettsyrer. Økt svovelinnhold bidrar til forbedring og forbedring av huden, støtter naturlig metabolisme.

Dette er ikke bare kosttilskudd, men også en omsorgsfull serie.

God botemiddel

Godt hår produkt. Taki styrker!

Flott verktøy for problem hud))

Min hud er i prinsippet ikke uten feil, så du må på en eller annen måte takle kviserene som kommer ut. Jeg prøvde mange produkter generelt, blant dem var både dyre og massemarkedsprodukter, men det jeg likte mest var Evisent apotekskrem med svovel og bryggerjære.

Sammensetningen av den er naturlig - jeg sto lenge før jeg kjøpte og studerte sammensetningen, fordi jeg ikke ville legge noe på ansiktet mitt)) og jeg likte beskrivelsen som helhet. Så jeg bestemte meg for å prøve det selv)

Separat, jeg likte dobbeltdekselet på flasken - bare for folk som meg, som stadig spretter noe og slår det over)) og her har vi dobbel beskyttelse.

Lotionen selv har en nøytral, behagelig lukt, før bruk jeg ristet den opp, som angitt i instruksjonene. Lotionen forlater ikke en film på ansiktet, den absorberes nesten umiddelbart. Huden strammer ikke og tørker ikke ut, det er så lett, frisk følelse.

Etter to uker har jeg allerede lagt merke til at utslettet hadde blitt mye mindre - huden ble mye renere, og enda ferskere i seg selv ble veldig fornøyd med dette verktøyet))

Til slutt bestemte jeg meg for å kjøpe mer skum fra samme serie, jeg vil nå teste det)

Flott sjampo for fet hår)

Jeg elsker sjampo basert på naturlige ingredienser, så jeg prøver å velge noe ikke i massemarkedet, men blant apotekverktøy. Jeg husker hvor lenge håret var mykt og fasjonabelt. Generelt bestemte jeg meg for å prøve dette verktøyet)

Sjampoen inneholder gjærekstrakt, biosera og hvitløkekstrakt.
Sjampoen er av seg selv myk i tekstur, hvit. Lukten er behagelig) Det er ikke veldig skummende, det betyr at det ikke er nok sulfater der). Håret vasker godt og vaskes helt ut, forblir ikke på håret.

Med vanlige sjampoer vasket jeg håret mitt i omtrent en dag. Nå kan jeg ikke vaske dem i to hele dager, håret mitt blir fett mye mindre) og selve håret har blitt mykere)
Generelt er jeg veldig fornøyd med denne sjampoen :)) Jeg bestemte meg også for å kjøpe en balsam fra samme serie for ham i et par, jeg vil se hvilken effekt det vil ha på ham)

Jeg er ikke skuffet

Jentens mening

Sommer, men jeg var dekket av kviser. Ikke kle av, ikke solbat. Behandlet på apoteket, rådet gjær Evisent. Fit. Som en del av autolysat gjær, men det gjenoppretter ikke. Og dette er det viktigste... Svovel blir alltid tørket i salver, og som en del av bryggergær fjerner den giftstoffer, kjemper mot abscesser. For meg, det perfekte alternativet. Evisent må ta brystgær mens du spiser, for meg er det ikke et problem. Jeg bestemte meg for å slå huden ufullkommenhetene på en komplisert måte og kjøpte mer skum, lotion og krem ​​for pekeffekter på problemene, også Evisent. Utmerket hjalp alle med å normalisere tilstanden til huden!

Effektiv og ikke dyrt

Effektiv og rimelig

Super lotion!

Hei alle sammen! Jeg vil dele historien om kisten

God effekt for et kurs på 30 dager

Sjampo passet meg.

Balm conditioner Evisent gjær med svovel

det er ingen pustler!

Grå gjær er god for hår og hudproblemer.

Så dette middelet med øl gjær og svovel i et par år,
etter hver ankomst fra sjøen. Du forstår hva sjøvann gjør med
hår - veldig mye begynner å splitte, pause, bli etter solen
veldig blek. Ja, ikke bare på stranden i skyggen jeg sitter, jeg prøver å komme videre
en utflukt et sted, hvor det heller ikke er noen skygger) Evisent, etter å ha drukket, er umiddelbart synlig
Den store forskjellen - klipp av hva som skjedde, drikk vitaminer i tre uker, og hår
"som ny", som de sier) Ikke bry deg eller tørk lenger.

Jeg hadde aldri spesielt vakkert og frodig hår som
et par av mine venner (vel, du forstår, denne kvinnens misunnelse ;-)), men ganske
nylig begynte med meg (eller rettere med håret) en slags stille horror. Jeg er tilbake
fra en turist tur, hvor ikke spesielt vil du ikke ta sivilisasjonens gaver, og for
Jeg kunne ikke ta vare på håret mitt der normalt, jeg har bare vasket det hver tredje dag i to uker
og alt Returnert derfra for ikke å si det med et håndkle på hodet mitt, men en hårklipp
igjen mye å være ønsket. Alt håret mitt ble avbrutt og ødelagt av solen og
vann, fargen på brennende brunette forsvant uten spor - i stedet for ham var bare blek
mørkt hår. Hun kom opp til restaureringen radikalt - jeg var salongmesteren
Rådgivende betyr med brygger gjær Evisent og hensynsløst fjernet de døde
tipsene. Etter å ha gått til mesteren, kjøpte jeg meg en hel masse Evisenta - gjær
med svovel, sjampo og balsam. Jeg brukte alt sammen for
av måneden. Resultatet er ekstremt fornøyd - tynne hår erstattes av tykkere og
sunt, håret er ikke lenger kuttet og brytes med hver berøring, og viktigst av alt -
Jeg begynte å returnere en veldig mørk naturlig hårfarge for meg, dette
fading, musegrå. Verktøyet likte det veldig godt og klarte
gjenopprettet mine effekter av kampanjen.

Lotion for problem hud "Gjær med svovel" Evisent fra Alcoy

tilbakekalling

Jeg skrev allerede om Cleansing Foam for Problem Skin: og i dag vil jeg fortelle deg om Problem Skin Lotion "Gjær med svovel" Evisent fra Alka-Farm. Jeg bruker den i kombinasjon med det nevnte produktet, for å oppnå de beste resultatene i kampen mot akne.

Pakke: en pappkasse med en 150 ml plastflaske inne.

Og selv om lokket passer godt, er det en annen, som allerede er slått inn, for ekstra beskyttelse:

Produktet er beregnet på problematisk hud og løfter: å berolige irritert og betent hud. Reguler sekret av talgkjertlene, smale porene. Gi en uttalt antiinflammatorisk og antiseptisk effekt.

Så, lotion har en væsken brun konsistens.

Dens aroma er ikke uttalt, til en viss grad, selv hyggelig, urte. Forresten, det lukter ganske naturlig. Kjemi gir ikke.

Jeg bruker det to ganger om dagen, etter at skumrensingsprosedyren er fullført. Jeg legger den på en bomullspute og går over ansiktets hud, og legger særlig vekt på problemområder.

Det klemmer ikke eller irriterer huden min, selv om den er følsom overfor meg. Men tørker, selvfølgelig konkret, men ganske tålelig. I alle fall, etter bruk av det, er det ingen følelse av "Sahara-ørkenen" på ansiktet. Han gir ikke etter seg kløhet, som jeg er veldig fornøyd med.

Under vanlig bruk merket jeg at det tørker ut utslett. Sømer huden og reduserer rødhet. Utfallet utgjør derfor ikke bare utslett, men passerer også mye raskere. Og dette er akkurat det resultatet jeg ventet på.

Forresten blir post-akne med tiden også mindre merkbar, noe jeg er veldig glad for.

I tillegg bruker jeg det på décolleté-området, når utslett vises der også, og de som skyldes allergier. Så, og de jobber fint lotion. Kløe går straks bort, og størrelsen på utslett er redusert og det går snart.

Det skal imidlertid brukes regelmessig. Det er da effekten er virkelig merkbar.

I tillegg fungerer det bra som en akne forebygging.

Men jeg bør merke: på grunn av at det tørker huden min, har opprettholdt ca. 10 minutter etter bruk, vil jeg definitivt bruke et fuktighetsgivende serum og krem. Derfor lider huden min ikke, og produktet fremkaller ikke flaking.

Til slutt var verktøyet hyggelig for meg å bruke, og viktigst, effektivt. Det fungerer virkelig, som jeg er veldig glad for. Derfor, hvis du har problem hud og du er ute etter et budsjett tonic for det, kan jeg anbefale å se på det.

Gjær lotion med svovel evisent vurderinger

Ønsker du å kjøpe dette produktet billigere, men uten levering med bud?

Kjøp på www.skajite-a.ru for 277,00 rub.

 • beskrivelse
 • Anmeldelser (14)
 • Med dette produktet kjøp (5)

Beskrivelse.
Et utmerket verktøy designet for dyp rensing av huden utsatt for akne og akne. Det særegne ved dette stoffet er at dets skapere er godt klar over at problemet med brudd på talgkjertlene bør behandles grundig. Det er derfor stoffet består av to komponenter: lotion - til ekstern bruk og ølgjær - til oral administrasjon.
Gjæren i lotionen virker på huden som en slags beroligende, eliminerer fet skinn, renser porene, tillater huden å puste, og cellene skal fornyes.

Med daglig bruk lindrer lotionen huden, bidrar til å normalisere arbeidet i talgkjertlene, fornyer og forbedrer ansiktsvekten betydelig. Maksimal effekt oppnås ved inntak av bryggergær. Det rensede svovel inneholdt i deres sammensetning bidrar til normalisering av funksjonene til talgkjertlene og hudfornyelse. I tillegg inneholder sammensetningen av gjær en stor mengde vitaminer og mineraler som ikke bare påvirker huden, men også tilstanden til hele organismen, noe som gjør den elastisk.
Som et resultat blir metabolske prosesser akselerert, som også ikke kan påvirke tilstanden til huden. Nok til å huske å drikke gjær regelmessig og behandle problemområder med lotion med en bomullspinne.

 • - Beskrivelse og bilder på kort av varer kan variere med hva som presenteres på apoteket. Vennligst sjekk informasjonen med operatørene før du legger inn bestillingen.
 • - Dette produktet kan ikke byttes ut og returneres på grunnlag av resolusjonen 55 av 01/19/1998.

Veldig bra lotion, ansiktet har blitt mye renere. Bare det er nødvendig å bruke ikke en lotion, men også BAA evisent, i en kompleks handling raskere og bedre.

№ 6212 | 07/20/12 00:37 | Minta

Jeg bruker skummet EVISENT til daglig hudpleie. Huden er blitt mye renere, betennelsene har sluttet å komme seg. Bare lagt til lotion og gjær piller med svovel evisent. Så jeg tror det blir bedre for kroppen.

№ 16873 | 05/28/15 10:37 | Sleepyhead

Skummet er utmerket, jeg bruker det nå, og broren min bruker det også, vi har en overgangsperiode.

№ 17814 | 10/21/15 8:23 | Masha

Et utmerket verktøy som bekjemper problem hud på ansiktet. I kombinasjon med skumet foreskrev legen meg en annen medisinsk evisent. Og etter 2 måneder har jeg ren og sunn hud. Jeg bruker fremdeles skumskum nå, det tørker ikke ut huden og fjerner resten av kosmetikkrester. Jeg kjøper i apotek til en rimelig pris.

№ 17852 | 10/25/15 2:51 PM | Diana

Et vakkert, sunt ansikt for en jente er alltid en garanti for suksess. Jeg bruker skummet til å vaske en evisent på råd fra en venn. Min hud er fet, utsatt for utslett, den oljeaktige glansen etter at daglig vask har forsvunnet, skummet tørker ikke ut huden, det lukter godt og det skummer godt og fjerner kosmetikk godt.
Brukt 2 måneder og i behandlingsperioden og etter, og så for daglig pleie. Jeg likte effekten.

18258 | 12/13/15 00:17 | taniusha456

Jeg er ikke et veldig hormonalt stoff heller, jeg liker herbal kosmetikk mer, evisent gjær og svovel så utslett på ansiktet mitt før graviditeten var forferdelig, alt var fint etter fødselen, nå trenger jeg ikke å drysses igjen, selvfølgelig bestemte jeg meg for å kjøpe ansiktsvask og evisent lotion. alt er normalt, ansiktet har blitt mer perfekt, vel, huden vasker bort kosmetikk, ikke strammer eller tørker huden, det er ingen klissende effekt etter lotion.
Ikke i det hele tatt dyrt

№ 18507 | 01/17/16 3:56 pm | galinka

Jeg tok også gjær med svovel-evisent, jeg likte resultatet og den hurtige effekten, huden fra 16 år er problematisk, jeg bruker stadig noe nytt, nå har jeg stoppet på dette preparatet og i komplekset bruker jeg også lotion og skum for å vaske dette merket daglig.
Gjær renser kroppen godt, jeg drikker den en gang i året for forebygging.
Acne svært sjelden plaget meg.

18608 | 02/03/16 23:15 | seraph

Akne hjelper meg med lotion lotion med svovel evisent og mask gjær med svovel evisent. Midler renser og fukter huden, sliter med problemet. Resultatet er tilfredsstilt, spesielt siden huden uten rødhet, fikk et sunt friskt utseende.

19174 | 04/20/16 21:52 | Irina Ivanovna

Jeg liker det. at den evisente huden fjerner sminke godt, tørker ikke og strammer ikke huden, reduserer ømme røde kviser og pustler. Ikke vanedannende,
En gang om året renser jeg organismen - krabbe, svisker, honning. Jeg spiser 1 ts om morgenen.
Generelt føler jeg meg bedre og huden er bra.

19497 | 06/02/16 21:54 | Alexandra Titova

Jeg har også en kombinasjonshud her, svarte flekker og fettete glans er ikke uvanlig i ansiktet mitt, alas. Hvilket år sparer allerede den evisente bryggerens gjær. Jeg bruker det to ganger om dagen etter en dusj, om morgenen og om kvelden. Huden har blitt mye mindre skinnende, færre svarte prikker, akne har ikke vært synlig i lang tid. Jeg kjøper den på apotek for en latterlig pris. Veldig fornøyd.

№ 21594 | 03/27/17 16:49 | Daria Mironova

Jeg kjøpte vanligvis Evisent hårbalsam som et tillegg til samme sjampo-merke. Håret mitt er naturligvis ganske lunefullt, det passer ikke bra, så jeg trenger alltid en god balsam eller balsam. Som vanlig, å ha vasket håret med sjampo, så påført dette balsam. Jeg ble hyggelig overrasket av lukten av balsam, og selvfølgelig er dens effekt. Forresten, det er veldig lett å vaske av, raskt og uten spenning :) og håret mitt etter at det ble veldig dumt, mykt, legger jeg det på i to teller. Flott balsam :)

№ 21612 | 03/30/17 17:22 | Natalya Selivanova

I høysesongen vår og høst begynner huden å oppføre seg stygg - akne, huden tørker: (som jeg nettopp ikke prøvde, niochem (hjelper heller ikke i det hele tatt, eller hjelper litt, men huden tørker enda mer! ((Peeling det er bedre akne. Jeg har prøvd ansiktsrenseren Evisent - en god ting! Jeg bruker allerede den andre. Alt har blitt mye bedre med huden - rent, glatt, ikke tørt. Jeg anbefaler det til alle som har de samme problemene!

№ 21796 | 04/28/17 1:57 pm | Vitali

Jeg prøvde - flott lotion! i tillegg til ansiktsrensing, renser det perfekt - og etter at treningen og kosmetikken fjerner. pimples dukket opp, nye vises ikke!

№ 21797 | 04/28/17 14:00 | Julia

Jeg har tørt hår, og om våren kan jeg ikke gjøre noe med det ((de blurted også ut (kjæresten min anbefalte meg å prøve Evisent-produktene. Jeg kjøpte en balsam, veldig bra. Håret mitt var så mykt, lett å kamme, røttene ble krøllet. Jeg la merke til solen

Lotion for Problem Skin Evisent

Evisent Problem Skin Lotion - # 1 i Russland!

Alle vet: For renhet av huden er det ikke noe bedre enn gjær og svovel.

Evisent Problem Skin Lotion er det eneste middelet som er basert på gjærekomplekset og biosera, som renser og strammer porene, toner, mattes og jevner hudoverflaten.

På grunn av det nøytrale pH-nivået og fraværet av alkohol i sammensetningen, tørker Evisent lotion ikke huden og gir ingen følelse av tetthet. Effektivt strekker og fuktighet, noe som gjør huden frisk, matt og fløyelsaktig i lang tid.

Kan brukes alene eller i tillegg til anti-akne medisiner. Med den kombinerte bruken av komplekset Evisent gjær med svovel i tabletter, skum og lotion, øker effekten med 2 ganger!

 • Rengjør og strammer porene
 • Toner og mattes
 • Glatter hudoverflaten

Brewer's Yeast Evisent

Beskrivelse:

Brygger gjær "Evisent" - produsert av en innovativ lav temperatur teknologi, vitamin-mineral kompleks. Den opprettholder maksimale mengder vitaminer fra gruppe B, E, fett flerumettede syrer, mikro- og makroelementer som er nødvendige for vital aktivitet. Det betydelige svovelinnholdet gir kort tid for å få en synlig positiv effekt: frisk, sunn, aknefri hud. Høyt innhold og optimal biotilgjengelighet av mikronæringsstoffer i Evisent oppnås ved å bruke en spesiell teknologi for å dyrke (inkuberer) gjærkultur på beriket medium. Denne unike teknologien bidrar til absorpsjon og videre bevaring av mikronæringsstoffer av gjærcellen, som har de beste absorpsjonsegenskapene i kroppen.

indikasjoner:

Som et bioaktivt additiv - en ekstra kilde til svovel og vitaminer i gruppe B. "Evisent" brukes som et effektivt middel for akne og akne, samt bryggers gjær forbedrer tilstanden til huden, håret og svekket sprø negler.

Mottakssystem:

Voksne og barn fra 12 år: 2-3 stk. tre ganger om dagen, sammen med et måltid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Former for utgivelse:

40, 60, 80 eller 100 bord. i en kartongpakning med 0,5 g gjærrenset uten å inneholde urenheter.

Evisent, brygger gjær med svovel. Dine vurderinger.

Det er piller, sjampo, balsam og alle slags lotioner, kremer, jeg lurte på vurderinger på internett, nesten alle var positive, og neglene begynte å vokse godt, og håret begynte å vokse og ble mer voluminøst, huden ble renere, jevnere og hadde akne. ble kvitt. Og er de virkelig så gode, bestemte jeg meg for å begynne å bruke. Fortell meg, jenter, brukte du? din tilbakemelding?

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

Jeg vet at gjærpiller er veldig gode som det pleide å være, for 5-6 år siden. trenger å drikke igjen. og deretter gå skallet (((

Det er interessant og systemet kan bli bedt om at magnesia skal settes som vitaminer? da jeg lå på B og magnesia droppet. Jeg forstår mine negler var

Men for meg bidro den evisente bryggerens gjær til å bli kvitt akneflater, siden ungdommen min fortsatt var mørkere på huden, ble dummen klemt ut akne sterkt (men kurset har skjedd i 3 måneder og hudtonen har blitt mye jevnere og akne vises ikke praktisk talt.

Jeg aksepterer Evisent gjær for 2. måned, jeg begynte å drikke på grunn av hårtap, det er et resultat, så jeg anbefaler i prinsippet deg å prøve. Og akne fra min evisent - brygger gjær lotion med svovel, liker jeg.

Jeg liker å bruke det! Jeg har allerede kjøpt 3 pakker med bryggergis tabletter med svovel - jeg liker det veldig). Jeg tok også ansiktsvask, lotion og krem ​​av punkt-effekt - alt er evisent. Tilstanden av hud og hår har forbedret seg markant)

mmm... god ting! Jeg begynte å drikke det om høsten, nå ser jeg på hva som er) det ser ut til at ansiktets hud har blitt bedre, jeg har også tatt masken fra Evisent-serien, jeg ser hvordan det vil være, det kan være fornuftig å ta noe annet.

Brygger gjær hjelper meg

Et godt verktøy. Med hår og negler hjelper det fantastisk. Men det er viktig å forstå at doseringen der opptil 9 tabletter per dag og kurset ikke er en uke eller to. Bare vær tålmodig og følg instruksjonene. Da blir effekten stor. Personlig hjalp jeg veldig mye på en gang.

Minus - luktene og størrelsen på tabletter. Plus - et utmerket middel for hårtap. Jeg ble behandlet for seks måneder siden, fortsatt er effekten vedvarende. Hår fra hodet flyr ikke og ser bra ut. Forresten, jeg er ikke sikker på at den er tilkoblet, men etter Evisenta forsvant skinken.

kvikksølv, og du tygge det? Hvilken forskjell smaker det, spesielt hvis resultatet er bra. Evisent hjalp meg mye når det var problemer med huden.

Jeg elsker vanligvis produktet Evisent. Jeg kjøper fra dem bryggergær med svovel i tabletter, sjampo og hårbalsam. Sjampo og balsam på håret mitt virker bra, styrker godt, gir en veldig vakker glans. En bryggers gjær med svovel i kapsler, jeg drikker gjennom kurset fra tid til annen. Kroppen min reagerer godt på dem, neglene mine blir sterkere, ansiktskinnet mitt er renere og yngre ser ut :) Jeg liker det :)


Jeg elsker Evisent veldig mye! Og prisen er rimelig, og kvaliteten er utmerket! Jeg drikker gjæren selv og tvinger hele familien - som en supplerende kilde til vitaminer drikker vi kurs, sikkert. Tidligere hadde jeg og min datter problemer med hud og negler exfoliert - nå har de glemt disse problemene! Vi bruker også sjampo og balsam. Hårene er silkeaktig, glatt og mykt. Jeg er veldig fornøyd!

Jeg aksepterer i stedet for multivitaminer, resultatet er bra

Mellom de syntetiske skjønnhetsvitamiene og gjæren i pillene stoppet hun sist, nemlig på "Brewer's Yeast with Sulphur" -komplekset av "Evisent" -merket. Med vanlig inntak gir både vitaminer og gjær et godt resultat, men Evisent er billigere og bedre absorbert. Til sammenligning, min vanlige Vitrum Beauty etter krisen gikk opp nesten 1000 rubler for 30 tabletter, gjær kostet 260 rubler for 100 tabletter. Gjær i apoteket er mye annerledes, det er billigere.

Valget for Evisent falt for sammensetningen og unik produksjonsteknologi: 1). Naturlig brygger gjær inneholder vitaminer, spesielt, det er høyt innhold av B og PP vitaminer, som i Vitrum; 2). Svovel regnes som et mineral av skjønnhet, bidrar til å produsere kollagen, noe som forbedrer hudtone, glatter rynker, beholder fuktighet i hår og negler. 3). Silisium, kalsium, selen, jern, sink, fosfor, krom kan ikke si nøyaktig hva de er, men fordelene med mineraler for hele kroppen kan nesten ikke bestrides. 4). Oppdrett av gjærkulturer skjer på spesielle berikede svovelmiljøer, noe som gir et høyt innhold og høy biotilgjengelighet av svovel. En lavtemperaturtørketeknologi ved sluttproduksjonsstadiet gir et høyt innhold av vitaminer fra gruppe B.

Hva lover produsenten: forbedring av hud, hår og negler uten å gå ned i vekt, antioksidant beskyttelse av kroppen, senker aldringsprosessen.

Min erfaring for 2 kurs i 2 måneder (jeg drikker i henhold til reglene - 3 tabletter 3 ganger daglig): Hud - i begynnelsen av resepsjonen kom akne ut på pannen før menstruasjon, men i neste syklus var det ingen utslett, jeg merket ikke andre endringer. Hår - og så var anstendig, fra Evisenta forverring ikke observert, god tilstand opprettholder hår. Neglene er ganske sterke, men jeg smør i tillegg dem med essensiell olje av ylang-ylang (tilgjengelig i alle apotek, det koster ca 70 rubler). Vekt - ingen endring. Jeg bruker ikke spesielle eksterne midler til hud, da det var akne, tørket jeg dem med sink-salisylsalve. Og så vanlig fuktighetskrem under toneren og om natten. Hodet mitt i mange år med min sjampo og balsam Schwarzkopf for volum. Evisenta har en spesiell hårlinje, men hun prøvde ikke - bare noen piller er nok.

Min vurdering av ølgjær med svovel Evisent - "excellent", et eget ros for en rimelig pris. Hvem trenger en effektiv og rimelig måte å opprettholde skjønnhet, anbefaler jeg.

Lotion for ansikt Evisent Lotion "gjær med svovel"

Flott lotion (foto, hvor uten det))

Jeg kjøpte lotionen i apoteket, jeg likte emballasjen og påskriften i store bokstaver på den.

Løfter av produsenten og sammensetningen som jeg er interessert i.

Lotion med behagelig lukt, gulaktig farge.

Praktisk dispenser med hette.

De er det:

 • det gir ingen følelse av kliss eller tilstedeværelse på huden
 • hyggelig, ikke-påtrengende lukt
 • tørker ikke huden
  Useløs i kampen mot akne

Det provoserer utseendet av nye betennelser.

Min hud er problematisk, selvfølgelig, men jeg plukket opp god pleie og betennelser om morgenen, nye møter meg ikke som det var før. Og fra denne lotionen etter hver applikasjon tørker jeg ansiktet sitt før sengetid, om morgenen begynte betennelsen å dukke opp. Dette er bare et mareritt. Ikke lotion for problemhud, men en slags gulvann med en behagelig lukt, ikke mer. Jeg slutter å bruke den nye betennelsen vises ikke.

Så jeg anbefaler ikke å ta risikoen og ta den, det er mer verdige midler.

Maskefilm av dyp rensing.

God lotion for problematisk hud. struktur

Jeg har problem hud (mild akne). Jeg har lenge ønsket å prøve denne lotionen, men jeg kunne ikke finne den i apoteket, men jeg fant den og kjøpte den et par måneder siden.

Omtrentlig pris: 200 rubler.

Emballasje: plastflaske. Praktisk.

Lukt: kosmetisk, ikke skarp.

Min hud: problem, følsom, kombinert.

Lotion brukes enkelt. Forbruket økonomisk. Absorberer raskt. Ubehag, ubehag, irritasjon, allergi forårsaker ikke. Klæbrighet på huden går ikke bak. Huden strammer ikke, tørker ikke.

Lotionen rengjør huden perfekt fra urenheter etter vask. Veltoner, oppdaterer, mykgjør huden litt, beroliger den, fjerner liten rødhet. Mattes bra (men huden min er ikke veldig fett). Jeg merket ikke en sterk innvirkning på akne og svarte flekker. Lotionen hjelper til raskt å passere gjennom betennelse, tørker dem, men heler ikke helt huden. Det er ingenting over og unikt etter min mening i dette produktet.

Bunnlinjen: lotion klarer seg med sine funksjoner, men forvent ikke mirakler fra den. Fra mitt synspunkt (og for meg) er dette produktet ikke et panacea, men likevel liker jeg det. Spesielt bra i kombinasjon med andre stoffer.

||| Delikat. + Bilder og vurderinger av hele serien. Samlet inntrykk.|||

I dag skal vi snakke om lotion for ansikt Evisent Lotion "gjær med svovel".

Verktøyet er i en slik pakke:

Hva er interessant, har en dobbelhette: o.

Hvorfor? Jeg vet ikke! Men kult!

Metode for påføring og sammensetning:

Hva kan jeg si om ham. Hyggelig ting. Hele serien fukter huden litt.

påvente parfyme grønn te - det lukter ikke i det hele tatt, men veldig fint.

Det gir ingen følelse av tetthet, men noen ganger skjer det at det er en følelse av klebrighet - å bruke krempassene.

Noen ganger er det tingles, jeg vet ikke hvorfor.

Med akne kjemper ikke.

Bare en lotion som ikke forverrer hudproblemer, men opprettholder en god tilstand (? Eller er det verdien av hele serien?).

Jeg var fornøyd, men for prisen - 200 rubler, dyrt.

Lei ballen for et falskt løfte. Jeg har hele serien og ingen har noen effekt på eksisterende akne, bortsett fra masken (omtale av det nedenfor)

Kjøp på apoteket for å bestille.

Bruksperioden er 1,5 måneder.

Jeg anbefaler, men du kan finne bedre og billigere.

.... - hud for å vaske Evisent Gjær med svovel.

- ansiktsmaske for ansiktet Evisent gjær med svovel.

forbedring på ansikt og ansikt. )) sunn hud? er det mulig!))

såååååå.... generelt begynte jeg å ha alvorlige problemer med ansiktet i ansiktet mitt, selv om det var fet og problematisk, men jeg hadde fortsatt ikke noe slikt horror...... ((hele ansiktet mitt hadde akne. Ingen tonalka smurt det, Selv om alle vet at pluss at hun også forverret alt enda mer, samlet hun seg på apoteket uten å nøle, bestemte seg for å lete etter noe, vel, i prinsippet hadde jeg en krem ​​for problematisk hud, det var ingen tonic, jeg så denne lotionen..... gjær med svovel (anti-akne) i begynnelsen, for en eller annen grunn skjedde ordet gjær meg fordi jeg hørte at de var slags som fra alle økninger. Selv om det var skrevet vakkert at lotionen for å forbedre tilstanden til huden med akne og akne! Vel, det er det du trenger!)) Jeg kjøpte det!
som for selve lotionen, et stort volum på 150 ml
lukt, vel, jeg vil ikke si noe her, jeg vet ikke hvordan svovel lukter og jeg vet ikke hvordan gjær også (men hyggelig. Ikke kjemisk, for å si det bare))
farge, nesten gjennomsiktig chu litt gulaktig!)
Jeg bruker det på huden om morgenen og om kvelden!) Opplevelser er normale, de tørker ikke huden. moderat fuktighet, men ikke fett. og det handler om en uke med bruk, og du vil ikke tro det, og jeg tror fortsatt ikke så langt, alt har gått! huden ble virkelig mye bedre, selv om jeg ikke forandret noen av kosmetikkene, forblir alle kremer det samme, bare pluss til dem denne lotionen! Nå fortsetter jeg å bruke lenger skinne mindre. og ingen ny utslett!)
slik at du apotek og lotion for å hjelpe. )

Min forfølgelse av perfekt hud er nå mulig! Jeg anbefaler selv for tørr hud!

Oh, denne lotionen! Nå spiser vi ikke brød, men jeg vil kjøpe det! Jeg vil si noen ord om huden min: svarte prikker i nesen, fet t-sone, akne nesten alltid, litt, tilsynelatende for harmoni))

Jeg prøvde først denne lotionen med en venn. Umiddelbart likte jeg følelsen på huden, følelsen av renhet, men ikke tørrhet (som det er tilfelle med alkohol). På denne tiden løp jeg bare ut av salicylic lotion og bestemte meg for å kjøpe Evisent for skiftet. Jeg kjøpte i apoteket "Førstehjelp", 200 med noe rubler. Resten av de foreslåtte farmasøytiske lotionene koster mange ganger mer.

Etter 2 dager kom min store indre kvise ut! Jeg led for uker med å prøve å fjerne den, men ingenting kom av det, dette lotion hjalp - definitivt. Resterende akne ble mindre, nye ble ikke vist.

Alle vet at svovel har en gunstig effekt på huden. Personlig syntes det meg at det var verdt å legge sink til lotionen for å doble effekten. I tillegg til svovel inneholder lotionen ricinusolje, d-panthenol, pilbarkekstrakt, gjærekstrakt, allantoin og andre tilsetningsstoffer.

Av de åpenbare fordelene, la jeg merke til:

- forbedrer utseendet på huden.

- håndterer alvorlig kongestiv akne.

- Herlig apotek lukt - du føler nytte av lotionen.

- Det er ingen lyst tegnet handling på de svarte prikkene.

- Jeg er personlig forvirret av designen, men dette er ikke viktig))

Jeg vil anbefale det til å bekjempe akne, med oljeaktig glans, for å forbedre utseendet til huden, og til og med de som har problem, men tørr hud!

Evisent - omtaler av kosmetikk

Evisent har en god effekt på huden! Falt forelsket i denne bryggers gjær

Jeg har et resultat av å ta brystgær med svovel.) Hvis bare etter det første løpet av å ta en slik effekt... hva skjer hvis jeg drikker det regelmessig gjennom hele året?

Min hud var alltid utsatt for akne, forstørrede porer og alle slags liknende herligheter... Eksterne legemidler hjalp i kort tid, og huden ble vant til dem, da reagerte de ikke på dem, jeg måtte bytte ofte.

Jeg bestemte meg for å drikke bryggergær med svovel, dvs. å bli behandlet fra innsiden. Trøtt av å gå "flekket" og pålegge et tykt lag med tonka

Tok 2 måneder, 3 tabletter 3 ganger om dagen. Forresten syndet jeg, noen ganger glemte jeg å ta pillene, jeg var ikke opprørt, jeg fortsatte bare i henhold til ordningen.

Resultat etter 2 måneder: huden er mye bedre! Det er mye! Jeg flyttet fra et tykt fundament til en lettere en - det var nesten ingenting å gloss over. På kinnet hadde selv den langvarige furuncle oppløst, som periodisk begynte igjen.

Jeg er glad! Jeg vil ta mer nødvendig, bare jeg vil gjøre breaker.

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Brewer's gjær med tilsetning av svovel fra Evisent all ros, men ta dem hardt. Du må drikke tre ganger om dagen, tre tabletter om gangen! Piller er store, svelger ubehagelig. Det er slitsomt, og noen ganger vil du slutte. Du drikker den første uken for ingenting, den andre begynner reaksjonen, sårene åpner raskere og umiddelbart tørker, blir betennelsesområdet mindre. På dette stadiet kan du ikke kaste, ellers vil alt komme tilbake som det var. Jeg drakk i to måneder, oppnådde en fullstendig rensing av ansiktet, alt akne var borte. Men tette porene måtte rengjøres alene. Etter at hun slutte å drikke, kom ikke akne tilbake.

Brygger gjær er god for huden, og beriket i svovel er bra for tvillinger. Det er samtidig dobbelt angrep på akne og hudormer. Gjær selv utfører hovedfunksjonen - de normaliserer fordøyelsessystemet, noe som innebærer regulering av metabolisme og kroppens selvrensing. Og svovel har en direkte innvirkning på funksjonen av talgkjertlene, reduserer signifikant mengden av sebum som utskilles, bidrar til å rense de tilstoppede porene. Jeg tok gjær i et par måneder, og hele tiden måtte jeg legge ut med overdreven flatulens i magen med tilhørende lydeffekter. Men til slutt fikk en ren og sunn hud.

Meget godt kosttilskudd, gir gode resultater. Men mer, det styrker fortsatt hår og negler, akselererer veksten i stedet for påvirker tilstanden og kvaliteten på huden. For å oppnå et mer eller mindre konkret resultat måtte vi gå på kosthold, unntatt fra kostholdet alt som er dårlig for huden (søtt, altfor salt og feit, hurtigmat).
Grå gjær kan ikke løse alvorlige hudproblemer, men med komplisert bruk er de rett og slett uerstattelige. De har en utmerket effekt på fordøyelsessystemet og stoffskiftet, og reduserer det økte fettinnholdet i huden. Tilgjengelig i form av tabletter av middels størrelse, de er fullstendige. Men du må gjøre dette raskt, når det kommer i kontakt med vann, svulmer det raskt, akkurat som aktivt kull. Lukten av pillene er sterk og veldig spesifikk, den ligner den vanlige rågjæren. Det var ingen mage protester, ingen åpenbare bivirkninger heller. Den eneste ulempen er en lang behandlingstid (minst en måned) og behovet for å ta mange piller tre ganger om dagen. Du kan ikke gjøre det på en tom mage, gjæren i dette tilfellet er svært dårlig fordøyd, det er en sterk kvalme og svakhet etterpå.

Svovelrik gjær (jeg brukte Evisent) var en god kamp for meg. For å oppnå et raskere og mer imponerende resultat tok hun kosttilskudd ikke bare internt, men også eksternt. Hellte tabletter, fortynnet dem i melk eller kefir for å oppnå en slurry, og deretter på ansiktet i 15-20 minutter tre ganger i uken. Svovel bidro til å regulere sebaceous kjertlene. Allerede tilstoppede porer har ryddet kvalitativt. Gjæren selv på grunn av sin rike sammensetning (vitamin E, B, kalsium, mangan og magnesium, jern, kobber) bidro til forbedring av intracellulær metabolisme, ble hudfargen bedre på grunn av økt oksygenforsyning. Hudimmuniteten har styrket seg, nå ser akne ut svært sjelden og går flere ganger raskere, ser ikke ut dyp purulent og veldig smertefullt. Gjær restaurert mangel på svovel i huden, dette er det som bidro til å løse alle problemene samtidig. Men det konstante inntaket av gjær førte til en konstant økning i gassdannelsen. Etter å ha fullført kurset passerte dette raskt. Utseendet til kosttilskudd hadde også en positiv effekt, negler og hår forbedret seg betydelig.

Brewer's gjær med svovel i form av tabletter hjalp med å bli kvitt akne og akne. Først drakk hun de vanlige, men da byttet hun til svovelene. Og de var mye mer effektive. Trikset er at de løser hudproblemer fra innsiden. Gjær og svovel har sammen en synergistisk effekt. De normaliserer fordøyelsessystemet og metabolisme, regulerer sebaceous kjertlene og reduserer sebum sekresjon. For riktig assimilering av gjær med tilsetningsstoffer, må du følge instruksjonene nøye.
I noen tilfeller bør kosttilskudd brukes før måltider, og i noen tilfeller. Til en betydelig minus gjær kan tilskrives tilstedeværelsen av et stort antall kontraindikasjoner av helsehensyn. Og langt fra alle medisiner gjærkompatible. Gjær og svovel har ingen god helbredende effekt på hud, alt er veldig individuelt. Men prisen er så lav at du definitivt bør prøve. Hvis årsaken til akne har hormonelle årsaker, vil kosttilskudd ikke hjelpe. Det vil bare bli en midlertidig forbedring. Det store pluss av gjær er at de bidrar til akselerert vevsgenerering, etter behandlingsforløpet er det praktisk talt ingen merker på huden, og hudfarge blir jevn og sunt.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Flere Artikler Om Typer Acne