Vakker hud uten akne, arr og alder flekker er drømmen til noen person. Men på grunn av underernæring, interne forstyrrelser og utilstrekkelig hygienisk omsorg, vises akne på ansiktet.

Inflamed ål som de helbrede, arrvev og etterlater stygge merker. Klirvin, en ayurvedisk lotion laget av gamle indiske oppskrifter, vil bidra til å kvitte seg med akne, fregner og spor av mindre skader.

Væskesammensetning

Klirvin lotion er et rensemiddel som regulerer produksjonen av sebum - subkutan fett. Den har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt og forhindrer fortykning av stratum corneum i epidermis.

Som en del av lotionen er det mange naturlige ingredienser:

 • Vann.
 • Glyserin.
 • Gurkemeie - beroliger inflammet og irritert hud, lyser det, fjerner akne og rynker, gjør ansiktet vakkert og godt preparert.
 • Neem - et ekstrakt av indisk tre har kraftige antiseptiske egenskaper, glatter alder og ansiktsrynker, behandler fet seboré (flass) og akne.
 • Lakris - En antimikrobiell komponent forhindrer vevspigmentering, lindrer hevelse, betennelse, irritasjon.
 • Magnolia er en antimikrobiell og anti-inflammatorisk ingrediens.
 • Barbados Aloe - beroliger og myker huden, helbreder sår, stopper inflammatoriske prosesser.
 • Calamus ekstrakt - forbedrer produksjonen av kollagen og aminosyrer, akselererer helbredelsen av post-acne arr.

I hetteglasset kan det være et tynt lag av sediment. For distribusjon av faste plantepartikler før bruk, må beholderen ristes.

Riktig bruk av lotion

For å rengjøre ansiktet av akne og alder flekker ved hjelp av Clearwin Lotion, foreslår bruksanvisningen flere enkle trinn:

Hvis huden normalt tar stoffet, kan renseprosedyren gjøres om natten, og vask kun om morgenen.

For å hindre at akne gjenoppstår, er det viktig å følge en diett:

 • Overgi søte og melprodukter.
 • I løpet av dagen bruker du 2 liter rent vann.
 • Berik dietten med fortified mat (greener, frukt, grønnsaker).
 • Inkluder i menyen frokostblandinger, belgfrukter, magert kjøtt, meieriprodukter.

For å øke effektiviteten av bruken av lotion Klirvin, må du bruke kosmetikk som passer best til hudtype. Men hvis det til tross for all innsats i 2-3 måneder ikke viste gode resultater, bør du kontakte din hudlege og finne ut den eksakte årsaken til akne.

Systemiske effekter på kroppsvæsken har ikke, fordi komponentene ikke trenger inn i blodet. Bare med den individuelle intoleransen til komponentene i huden kan reagere på verktøyet kløe, svakt brennende, rødhet.

For å teste toleransen for Clearwin kan lotion gjøres ved å behandle håndens bakside. Hvis innen 30 minutter forblir fargen på dermis uendret, og det er ingen ubehag, så vil ansiktets hud normalt oppleve verktøyet.

Pris og analoger

Du kan bestille stoffet i nettapoteker. Den lave prisen på Klirvin lotion - 110 rubler for et volum på 100 ml gjør kjøpet rimelig for alle forbrukere.

En komplett analog av dette verktøyet er Calamine lotion. Sammensetningen, frigivelsesformen og doseringen av dem er de samme.

Følgende legemidler har en lignende terapeutisk effekt:

 • Krem Klirvin.
 • Krem Ahromin.
 • Krem Qi Klim.
 • Cream Uniton-4.
 • Serum Uniton.
 • Gel Yuniton 4 Hvit.
 • Cream Clean Face.
 • Anti-aging piller Laura.

Analoger av Klirvin lotion på aktiv ingrediens:

 • Balsam Gold Star.
 • Krem Honda.
 • Balsam Golden Dragon.
 • Venen gel Doctor Theiss.
 • Balsam Vitaon Lux.
 • Konsentrere Malavit.
 • Bischofitt konsentrat.

Klirvin lotion anmeldelser

Unge forbrukere av Klirvin lotion for akne gir positive vurderinger, fordi i ungdomsår blir blærer dannet ganske ofte, og medisinsk kosmetikk helbreder dem raskt og gjør huden jevn. Verktøyet reduserer antall akne uten å overdrype huden. Utvendig ligner verktøyet vann. Konsistensen er flytende og gjennomsiktig, lukten er behagelig.

Kumulativ effekt er tilstede. Hvis du bruker lotion lenge og tar en pause i en stund, vil det ikke være et skarpt uttakssyndrom. Ansiktets hud opprettholder et normalt sunt utseende i lang tid. Med rikelig behandling av problemområder er det en følelse av tetthet.

Hva sier forbrukerne i forskjellige aldre om Klirvin lotion fra akne og flekker, foreslår vi å finne ut i vurderingene.

Clivrine - indisk medisin mot akne

Anmeldelser av wonder verktøyet og sammensetningen av lotion Klirvin

Hilsen til deg, kjære venner. Ungdommer møter ofte problemet med ansiktets hud under puberteten, når hormoner går gjennom taket og stress når et maksimalt nivå, men voksne står også overfor akne, og menn lider av akne like ofte som kvinner. Mange velger billige metoder for å kvitte seg med en kosmetisk defekt. En av de påviste verktøyene - Klirvin, lotion for akne og flekker, vurderinger av hvilke kan lett bli funnet på Internett.

Forbruker lotion vurderinger

Akne er en hudsykdom som krever behandling, og jo tidligere den er startet, jo mindre "merker" blir akne på huden. Hvis du opplever dette problemet, ta kontakt med kosmetikk senteret for en prosedyre for å gjenopprette huden, en kosmetolog vil velge riktig prosedyre, basert på resultatene av undersøkelsen av problemområdet.

Imidlertid er slike metoder ikke rimelige for alle, og en sjelden mann vil våge å gå til et kosmetologisenter for ansiktsskalering. Derfor foretrekker mange Clearing-lotionen. Vi gir vurderinger av sine forbrukere. Her er noen av dem:

 • Catherine skriver: Problemet med huden begynte for min femton år gamle sønn, spurte jeg apoteket for noe fra akne, uten å spesielt velge, og apotekeren foreslo Klirvin. Jeg husker ikke hvor mye kostnaden koster, men absolutt ikke mer enn 100 rubler. Resultatet viste ikke umiddelbart, men det var tydelig - ansiktet ble renere og gikk tørt. Som det viste seg, er effekten av lotionen kumulativ, pausen i en uke påvirket ikke hudtilstanden. Så vi var fornøyd med valget av akne behandling.
 • Alyona skriver: Jeg har aldri hørt om et slikt verktøy, jeg var på utkikk etter en salve som kunne gjøre en keisersnitt arr mindre merkbar, alle kremer jeg fant var til ublu priser. Jeg snublet over kremet av denne produsenten ganske ved et uhell, og da jeg kom til apoteket, lærte jeg at det også er en lotion, det var veldig billig, så jeg tok begge deler. Jeg var fornøyd med resultatene, så jeg skriver denne anmeldelsen.
 • Svetlana skriver: Mit problem er pigmentflettene etter eksponering for solen, og det er akne, spesielt før menstruasjon. En venn anbefalte Klirvin, hjemme, jeg leste "ayurvedisk" på emballasjen - jeg trodde at jeg hadde kjøpt kjemi, men det viste seg at tvert imot bare naturlige urter var inkludert i preparatet. Instruksjonene angitt betyr at du må vaske av, en halv time etter påføring. Jeg planla å bruke den med en morgenvask, men i en halv time med å vente på meg om morgenen er det veldig mye, så jeg bestemte meg for å tørke Cleerwin-ansiktet over natten, og jeg vasker det av om morgenen, det synes at resultatet var enda mer merkbart.

Hva betyr ayurvedisk?

Ayurveda er en slags vitenskap - det tradisjonelle systemet med indisk medisin, hvor en person betraktes som komponentskaping basert på fem elementer: luft, jord, vann, brann og rom - og bare i full balanse med dem vil en person være sunn, derfor innebærer det å helbrede kun gaver av naturen.

I sammensetningen av den ayurvediske lotionen Klirvin er det bare naturlige ingredienser og planter som vokser i India, for eksempel:

 • Gurkemeie (Curcuma longa) - en gunstig effekt på tilstanden til huden, fremmer regenerering og restaurering av epidermale celler. Den har en helbredende og anti-inflammatorisk effekt.
 • Neem (Melia azedarach) er en av de kraftigste ayurvediske midler som brukes til betennelser i dermis, med helbredende egenskaper, og er mye brukt i behandling av sykdommer som nevodermatitt, psoriasis, furunkulose, eksem og urticaria.
 • Lakris (Glycyrrhiza glabra) - lindrer irritasjon, fukter, og styrker også blodårene. Den har antimikrobielle, immunostimulerende og toniske egenskaper.
 • Magnolia (Magnolia officinalis) - Beskytter mot ultrafiolette stråler, reduserer skader som allerede er mottatt av UV-lys. Forhindrer aldring av huden og glatter rynker.
 • Aloe Barbados (Aloe barbadensis) - har antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaper. Inneholder B-vitaminer, inkludert vitamin B12, som øker kroppens motstand mot sykdommer og forkjølelse.
 • Calamus ekstrakt (akorus calamus) - har sårheling, anti-inflammatorisk og smertestillende effekt.

Funksjoner for bruk og bivirkninger

Korrekt stoffet er angitt i instruksjonene:

 1. Rist flaske
 2. Påfør riktig mengde væske til en bomullspute.
 3. Håndter problemområder, unngå kontakt med øyne og slimhinner
 4. Vent 30 minutter (valgfritt, du kan gå om natten)
 5. Skyll med varmt rennende vann.

Bivirkninger i form av rødhet, kløe, brenning er mulig med individuell intoleranse mot komponentene. Behandle med en liten mengde lotion på baksiden av børsten, etter 30 minutter, sjekk applikasjonsstedet for mulig rødhet. I fravær av ubehag kan stoffet brukes på ansiktet.

I tilfelle av utilfredsstillende handling av stoffet, må du kanskje besøke en hudlege, utføre ulike tester for å finne årsakene til akne og formålet med behandlingen. Overholdelse av kosthold, en sunn livsstil, sport, unngår dårlige vaner hjelper til med å gjenopprette huden, gi den elastisitet og elastisitet, for å forhindre tidlig aldring.

I de følgende artiklene vil vi vurdere andre kosmetikk og prosedyrer som er utformet for å forynge, gjenopprette og opprettholde skinnets skjønnhet, samt beskrive i detalj ayurvedisk krem ​​fra Klirvin-flekker og arr. Registrer deg for oppdateringer og anbefale det til vennene dine. Så du lærer først nyttig informasjon. Vi ses snart.

Clearwin ® Ayurvedic Acne Lotion og Skin Spots, 100 ml, kapsel

$ 18.00 - engros pris

Anbefalt apotekskjede:

Tilleggsinformasjon:

Clearwin Lotion for akne og blemish

Få mennesker klarer å helt unngå et så ubehagelig problem som utseendet på akne. Dette gjelder spesielt når ufullkommenhetene "dukker opp" på det mest upassende tidspunktet: på tide for et viktig intervju eller et etterlengtet møte.

Clearing Cleansing Lotion ® - spesielt laget for å bekjempe de irriterende feilene.

Grunnlaget for verktøyet dannet av bevist ayurvediske oppskrifter i tusenvis av år.

Lotionen er helt hypoallergen, og komponenter for den kommer fra hjemlandet Ayurveda, fra India.

Instruksjoner og priser på produkter du finner på vår hjemmeside.

 • Normaliserer talgkjertlene, og reduserer produksjonen av talg.
 • Forhinder prosessen med å fortykke stratum corneum av epidermis.
 • Eliminerer betennelse.
 • Ødelegger patogene bakterier.

Curcuma (Curcuma longa)
Det er mye brukt i øst som en del av kosmetikk: det forbedrer hudfarge, renser og lyser huden litt, lindrer irritasjon og betennelse på problemhud, har antibakterielle egenskaper, eliminerer akne, glatter rynker og gjør huden jevn og silkeaktig.

Neem (Melia azedarach)
Treet fra Melieva-familien, fra gammel tid, ble brukt i ayurvedisk medisin som et universalt middel: det har en sterk antiseptisk effekt, det er et naturlig konserveringsmiddel for kosmetikk, eliminerer akne, fet seboré og akne, jevner huddefekter.

Lakris (Glycyrrhiza glabra)
Gir uttalt antimikrobielle egenskaper og forhindrer utseendet på alder flekker, lindrer irritasjon, hevelse og betennelse i huden.

Magnolia (Magnolia officinalis)
Det har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Aloe Barbados (Aloe Barbadensis)
Mykner huden, lindrer irritasjon. Fremmer helbredelse, har anti-inflammatorisk effekt.

INCI-sammensetning: Aqua, Glycerin, Hydrogenert Castorolje, Aloe Barbadensis, Curcuma Longa, Melia Azadirachta, Rubia Tinctorum, Acorus Calamus, MagnoliaOfficinalis, Metylsulfonylmetan, Allantoin, Campo Lakris Glabraidin, Parfum.

Cleave instruksjon:

rist flasken og bruk lotion lokalt på hudlesjonene med en bomullspute, unntatt området rundt øynene. Etter 30 minutter, vask av med en fuktig bomullspute. For mer effektiv eksponering og i fravær av overfølsomhet, kan du gå over natten.

Passer til alle hudtyper.

Cleanser Cleansing Lotion for akne og blemishes - Anmeldelse

Lotion Klirvin - i seg selv lindrer veldig raskt akne, og i kombinasjon med krem ​​sletter plettene akne. + Foto før og etter.

Jeg så spesielt etter denne lotionen i apotekene våre, på en eller annen måte skjedde det at Klirvin-krem er nesten i hver, og lotionen blir straks demontert. Det er klart at dette gjorde produktet enda mer attraktivt for meg, hvis det er demontert så fort, betyr det at det fungerer.

Min hud av den kombinerte typen er problematisk, følsom, betennelser oppstår hele tiden, og nå er et nytt problem lagt til - etter akne er det røde flekker.

Verktøyet er solgt i en pappkasse hvor all informasjon er brukt. I motsetning til krem, er den ekstra instruksjonen ikke vedlagt.

Med den første flasken kjøpte var et problem - lotion oste fra under dyna, jeg tenkte at problemet i dispenseren flip-top (jeg liker det ikke), men det var enda mer interessant - hele flaskehalsen dukket opp i sprekker. Verktøyet lekket selv fra stående av flasken på bordet, så jeg måtte hente den.

Med de to påfølgende flasker var det ikke noe problem - de er helt intakte og lufttette, ingenting oser. Derfor vil jeg ikke senke estimatet for denne siden, kanskje transporten var ikke veldig forsiktig.

Ellers har jeg ingen klager om flasken - det er enkelt og lite, selv for mye - volumet er bare 100 ml.

Prisen på lotion i området 100-120 rubler, avhengig av apoteket.

Forbruket er standard, men gitt det lille volumet på flasken, har jeg nok lotion i maksimalt 1,5 måneder når det brukes en gang om dagen.

Verktøyet er flytende, som vann, gjennomsiktig, nesten fargeløs med en svakt gulaktig tinge.

Aromaen er sterk, men lettere enn en krem, dette er ikke lenger en ren fuglkirsebær, men bare en søt aroma. Jeg liker det, veldig forsiktig og behagelig, på huden forblir ikke.

struktur

søknad

Produsenten tilbyr å bruke lotion på huden, og etter en halv time skylles. Men huden min er ikke følsom, så jeg brukte dette verktøyet som en vanlig tonic - etter vask med skum, før kremet ble påført.

Brukes oftest bare for natten og legger på toppen Klirvin-krem. Hvis jeg plutselig skulle ta huden i orden, brukte jeg den også om morgenen under min vanlige dagskrem.

Lotionen forlater en veldig lett klebrig film, men siden jeg fortsatt bruker krem, er dette øyeblikket ikke viktig for meg. Hvis dette er et problem for deg, bør du ta råd fra produsenten og vaske den av etter 30 minutter.

Resultatet

Det bør bemerkes at lotion, begynte jeg å bruke ca tre uker etter at du begynner å bruke det samme navnet på en krem, så jeg kan klart avgrense hvilken effekt - resultatet av anvendelsen av krem ​​og lotion der den opererer.

På huden min er resultatet av lotionen merkbar etter en uke - antall betennelser er redusert, gamle pimples passerer raskere, og nye slutter å danne.

Den viktigste effekten av fuktighetskrem er anti-bakteriell og anti-akne, selv om det forsterker effekten av kremen i form av lightening etter kviser og pigmentflekker, men jeg kjøper det av hensyn til kampen mot kviser, og han klarer med det helt bra.

Sannheten er bare åpen mot betennelser og der jobbet lekne hendene mot de lukkede komedoner, er det nytteløst - hvite støt sitte på bakken, rett og slett sluttet å inflame og å spørre ut.

- fjerner raskt gamle betennelser og forhindrer nye

- forbedrer kremets virkning når det gjelder å lette huden og slette post-akne og alder flekker

- tørker ikke i det hele tatt, men fuktiger og myker huden

- ikke forårsaker allergi eller irritasjoner, beroliger følsom hud

ulemper:

- påvirker ikke lukkede komedoner

- Ett av de tre hetteglassene var med en knust nakke

sammendrag

Akkurat som krem ​​Clearwin * review * lotion virker bra på huden min, tar jeg det igjen og igjen. Hvis du ikke likte kremet, prøv Klirvin lotion, kanskje det vil overraske deg, og hvis du liker det, tar det mye mindre. Jeg anbefaler jenter med problematisk hud i stedet for tonic.

Lotion "Klirvin": Formål, sammensetning, bruksanvisning, effekt, fordeler og ulemper ved bruk

Hvor kom de fra?

Det er bedre å hindre problemet enn å se etter måter å løse det på. Derfor, før vi snakker om alle fordeler og ulemper med "Klirvin" -krem, er det verdt å vite hvor alt akne på ansiktets hud kommer fra. Det er flere grunner for deres utseende:

 • Endringer i nivået av hormonproduksjon. Kvinner står overfor dette problemet under graviditet eller for gynekologiske sykdommer.
 • Overdreven forbruk av skadelig mat, som påvirker ikke bare figuren, men også hudtilstanden.
 • Bruk av antibiotika eller hormonelle stoffer.
 • Brudd på hygiene. Kvinner anbefales å daglig rengjøre og fukte huden med kosmetiske preparater.

Hvis det imidlertid ikke var mulig å forhindre utseendet av akne, vil Klirvin lotion bidra til å kvitte seg med dem.

Hva er det laget av?

Kosmetisk produkt har den mest nyttige og sikre sammensetningen, noe som bare gir nytte for huden. Den inneholder følgende stoffer:

 • renset vann;
 • medisinsk glycerin;
 • Barbados Aloe ekstrakter;
 • gurkemeie;
 • calamus ekstrakter.

Vegetabilsk base av lotion "Klirvin" setter seg på bunnen av flasken. Hvis du ser nøye ut, kan du merke et lite sediment, så du må riste det grundig før bruk.

Indikasjoner for bruk

Kosmetisk lotion "Klirvin" fra akne og flekker på huden bør være i vesken til hver jente som alltid vil se bra ut. Det hjelper nesten alle mangler som vises på huden, raskt og effektivt. Totalt er det flere indikasjoner på bruken.

 • Utseendet til mørke sirkler eller blåmerker under øynene;
 • endring i hudtype - utseendet av tørrhet eller flaking;
 • akne, hudormer eller svarte flekker;
 • det for tidlige utseendet av fine ansiktsrynker;
 • langvarig helbredelse av sår og slitasje;
 • utseendet av puffiness.

Lotion "Klirvin" er laget for å ta vare på ansiktets hud, men mange jenter bruker den også til å ta vare på hals og nakke.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

"Klirvin" består bare av nyttige plantestoffer som gir en forsiktig eller fuktighetsgivende effekt på ansiktets hud. Derfor er dets kontraindikasjoner minimert. Du kan ikke bruke dette verktøyet til de som har individuell intoleranse mot en av komponentene. I dette tilfellet er utseendet av en slik bivirkning som en allergisk reaksjon, presentert i form av utslett eller irritasjon, mulig. Du kan finne ut hvordan huden din vil reagere på Klirvin acne lotion ved å utføre en enkel test:

 • Påfør en liten mengde lotion på håndleddet området;
 • Etter 20 minutter bør du være oppmerksom på tilstanden til huden på dette stedet. Hvis det ikke er noen endringer, er det ingen allergisk reaksjon.

Denne kosmetikken kan brukes av tenåringer, gravide kvinner, mødre, amming, personer med ulike sykdommer. I tillegg til den allergiske reaksjonen er det ingen andre kontraindikasjoner for bruken.

Hvordan bruker du?

Prinsippet om å bruke "Klirvin", som enhver annen lotion, er ganske enkelt. For å bruke det bør du:

 1. Plukk opp flasken og rist den grundig. Det anbefales å holde det litt i håndflatene slik at væsken kommer til romtemperatur.
 2. Fra flasken skal det helles en liten mengde væske på en bomullspute.
 3. Deretter trenger du en punktbevegelse for å behandle problemområdene.

Etter 30 minutter trer næringsstoffene helt inn i huden. Deretter må du fjerne rester med en tørr bomullspute eller et mykt håndkle.

Behandlingskurs

Det anbefales å utføre en lignende prosedyre 2 ganger om dagen: om morgenen og før sengetid. Det generelle behandlingsforløpet bør ikke vare mer enn 30 dager. Hvis det ikke har skjedd en positiv effekt i løpet av denne tiden, anbefales det å kontakte en kosmetolog for valg av behandling eller et mer passende kosmetisk produkt for hudtype.

Positive anmeldelser

Anmeldelser av lotion "Klirvin" fra det rettferdige kjønn er bare positive. I utgangspunktet markerer de følgende fordeler:

 • Høy grad av effektivitet. Kosmetisk produkt eliminerer raskt puffiness, betennelse, akne og andre formasjoner på ansiktets hud. Samtidig klarte mange kvinner å merke seg en positiv effekt etter første gangs bruk.
 • Det er ingen problemer med oppkjøpet. Produktet selges i et apotek i et stort utvalg, og prisen for den overstiger ikke 150 rubler.
 • Det minimale antall kontraindikasjoner, som gjør at lotionen er tilgjengelig for nesten alle kvinner.
 • Enkel bruk.
 • Mangel på omsluttende følelse etter påføring.

Noen mindre faktorer som kvinner, for eksempel emballasje og flaske design, brukervennlighet, behagelig aroma.

Negative vurderinger

Negative vurderinger av rensende lotion for akne er ekstremt sjeldne. Hvis de ser ut, skyldes de hovedsakelig utseendet av en allergisk reaksjon eller fraværet av den ønskede effekten. Men her spiller individualitet en viktig rolle.

Akne forebygging

Lotion "Klirvin" lar deg raskt bli kvitt akne og alder flekker. Men etter noen dager kan de vises igjen. For å forhindre dette, er det nødvendig med flere forebyggende tiltak:

 • Det er nødvendig å overholde riktig ernæring, ikke å spise fettstoffer og melprodukter.
 • Tilstanden av huden påvirkes positivt av rent vann. Det fremmer cellefornyelse og eliminering av skadelige stoffer. Det optimale daglige volumet av væske er fra 2 til 2,5 liter per dag.
 • Hver dag må du ta vare på huden din ved å bruke passende kosmetikk for hudtype.
 • Det anbefales å minimere bruken av pulver og fundament, spesielt om sommeren.

For mange kvinner blir akne et reelt problem. Men du kan klare det med hell med å bruke Klirvin lotion.

Våre stjerneanbefalinger og grunnleggende regler for hudpleie

Systematisk omsorg for hud i kropp og hender vil tillate å opprettholde elastisitet, glatthet, for å unngå utseendet på stygge strekkmerker, rynker eller pigmentflekker. Det er nødvendig å bruke en nærende krem, bruk spesialverktøy, gjør massasje, enkle øvelser.

En lett peeling med bruk av hjemme masker vil redde den fra tørrhet, peeling, gi et strålende utseende. Lett, elastisk og tonet hud av hele kroppen legger vekt på ungdommens, sunn utseende og skjønnhet av enhver kvinne. Det er veldig viktig å ta vare på henne ordentlig, bruke ulike midler, og gjør spesielle øvelser.

Generelle anbefalinger for omsorg for hud i kropp og hender

Det er flere viktige regler som enhver kvinne bør følge strengt. De gjelder hudens hygiene, vedlikehold av renhet, bruk av ulike produkter og ytelse av gymnastikk. Her er noen viktige anbefalinger og regler for kroppspleie for å opprettholde hudens elastisitet, opprettholde glattheten:

 • Hver dag må du rengjøre huden, ta en dusj med bruk av geler, skrubber, skum, egnet for sin type;
 • det er nødvendig å selvstendig utføre massasje, stryking, æltning eller klemming av bestemte områder av kroppen;
 • Påfør krem ​​skal være om morgenen og kvelden, se etter holdbarhet, sammensetning;
 • For å opprettholde elastisitet, må du utføre spesielle øvelser for å bli kvitt cellulitt
 • den daglige menyen bør inkludere protein mat, grønnsaker og frukt retter, kjøtt eller fisk, frokostblandinger;
 • gode effekter har badprosedyrer, svømming, sport, turgåing.

Hudpleie bør starte med morgenøvelser, en kontrastdusj, ikke glemme bruken av nærende krem, melk.

Anbefalinger for pleie av grov og tørr hud

Den største vanskeligheten for velpleide kvinner når som helst på året, leveres av tørr hud på baksiden av håndflatene, rødt av frost, herdede fingre fra calluses med calluses og sprekker. Riktig omsorg for tørr hud i hendene bidrar til å unngå disse irriterende manifestasjonene, myke den, fuktighet og gi ømhet. Her er de grunnleggende anbefalingene for å bli kvitt tørr hud på hendene:

 • mens du vasker håndflatene med såpe eller gel, bør du gjøre en lett massasje, strekker huden med myke bevegelser;
 • Påfør kremet bare etter fullstendig tørking av huden slik at den absorberes bedre.
 • i kulden må du bruke hansker, smør palmer med en beskyttende krem;
 • Det er ikke anbefalt å holde hånden i vann lenge.
 • Krem skal være fet, nærende eller fuktighetsgivende, dag og natt.

Regler for omsorg for huden på nakken, brystet

Ta vare på kroppsskinn på slike delikate, delikate områder som nakke og bryst, krever overholdelse av visse regler. Her er de mest grunnleggende:

 • massasje med varme håndflater er nødvendig, men det er forbudt å strekke, klype og sterkt knuse huden;
 • Under vask i dusjen, bør bare gel brukes, eksfolierende skrubber og peeling for at brystene ikke blir brukt;
 • Pass på at du forsiktig tørker nakken, brystet med et håndkle, deretter påfør en rik fuktighetsgivende eller nærende krem, melk;
 • massasje bevegelser bør strekke, dusj - kontrast;
 • En gang i uken kan du lage en fuktighetsgivende maske ved hjelp av kjøpte produkter eller naturlige oppskrifter fra urter, produkter, oljer;
 • Sørg for å ha en komfortabel bh, unngå å knuse, tette klær, tette krage.

Tips til hudpleie mage

Huden på magen er ikke så øm som på ansiktet eller brystet. Det er mer elastisk, kan sterkt strekke under graviditet. På grunn av dette har mange kvinner strekkmerker, sagging, arr. Ta vare på magesekken bør utføres i henhold til følgende regler:

 • et sterkt tap eller vektøkning fører til at huden strekker seg, det er påkjenning, det er nødvendig å overvåke kroppsvekten, miste vekt gradvis;
 • gravide damer trenger å bruke spesielle kremer, bærer en bandasje, belte;
 • i dusjen er det nødvendig å massere magen med scrubs, urtealver, masker med leire, havsalt, honning;
 • massasje bevegelser bør være smertefri, prikker, gni, bør strykes i retning med urviseren, samle huden i brettene;
 • anti-cellulitt eller dreneringsgeler bidrar til å varme huden, fjerne overflødig væske fra cellene;
 • Det er nødvendig å ta en kontrastdusj, bruk en krem ​​for strekkmerker, gni magen med et hardt håndkle eller en massasjemote, børste.

Regler for hud på hofter og rumpe

Regler for hudpleie på hoftene, baken og baksiden er ikke forskjellig fra generelle anbefalinger. Du må bruke spesielle hygiene og pleieprodukter, massasje. Her er noen nyttige tips for de som vil ha glatte hofter og faste, stramme skinker:

 • det er nødvendig å bruke anti-cellulitt kremer med en oppvarming eller kjøling effekt;
 • Det er nødvendig å ta en kontrastdusj, vekslende temperaturen på vannet og dens trykk;
 • Massasje bør gjøres med sterke bevegelser, ved bruk av prikken, gnidning, klapping;
 • du kan ikke dramatisk plump eller gå ned i vekt, sitte lenge uten bevegelse;
 • ingen øvelser på hofter og rumpe kan ikke gjøre - de må utføres daglig;
 • man bør drikke rikelig med rent vann, leke sport, sykle, svømme, danse.

Fot- og hælpleie

Glatte hæler og føtter ser estetisk ut, lar deg bruke åpne sko, ikke nøl med å gå barfot. Pleie for hælene er å eksfoliere, myke, opprettholde renslighet. Hver kveld bør du bruke en fuktighetsgivende eller mykende krem ​​på føttene, lage massasjebad med urter, havsalt. For å holde hælene alltid glatte, ikke sprekker og ikke skadet, trenger du:

 • For å rengjøre dem med pimpstein meget nøye, er det ofte ikke ønskelig å gjøre dette;
 • ikke glem å vaske føttene daglig med varmt vann;
 • Påfør hver dag fettfattig krem, bruk en spray av svette;
 • Bruk bare rene, tørre sko, sokker, unngå forurensning.
 • hvis natoptyshs eller calluses har dukket opp, kan de ikke bli avskåret, en infeksjon kan komme inn i såret.

Alle disse ganske enkle prosedyrene for kroppsvern bør utføres systematisk. Selv om armene eller lårene ser jevne ut og magen din er tucked up, trenger du ikke å kaste en massasje, kontrastdusj og skrubbe. Effekten av omsorg bør opprettholdes hele tiden, slik at den forblir smidig, silkeaktig, veldig myk til berøring.

KLIRVIN AYURVEDIC LOTION FRA LONG AND SPOT ON SKIN 100 ML

Kort om produktet

Clear Ayurvedic Acne Lotion og Skin Spots 100 ml bruksanvisninger

Doseringsform

struktur

INCI: Aqua, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis, Curcuma Longa, Melia Azadirachta, Rubia Tinctorum, Acorus Calamus, MagnoliaOfficinalis, Metyl Sulfonyl Metan, Allantoin, Campo Licorice Glabraidin, Parfum.

beskrivelse

• Normaliserer talgkjertlene, og reduserer produksjonen av talg.

• Forhindrer prosessen med å fortykke stratum corneum av epidermis.

• Ødelegger patogene bakterier.

Curcuma (Curcuma longa)

Det er mye brukt i øst som en del av kosmetikk: det forbedrer hudfarge, renser og lyser huden litt, lindrer irritasjon og betennelse på problemhud, har antibakterielle egenskaper, eliminerer akne, glatter rynker og gjør huden jevn og silkeaktig.

Neem (Melia azedarach)

Treet fra Melieva-familien, fra gammel tid, ble brukt i ayurvedisk medisin som et universalt middel: det har en sterk antiseptisk effekt, det er et naturlig konserveringsmiddel for kosmetikk, eliminerer akne, fet seboré og akne, jevner huddefekter.

Lakris (Glycyrrhiza glabra)

Gir uttalt antimikrobielle egenskaper og forhindrer utseendet på alder flekker, lindrer irritasjon, hevelse og betennelse i huden.

Magnolia (Magnolia officinalis)

Det har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Aloe Barbados (Aloe Barbadensis)

Mykner huden, lindrer irritasjon. Fremmer helbredelse, har anti-inflammatorisk effekt.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

akne, problem hud, akne.

Passer til alle hudtyper.

 • Kjøp Klirvin Ayurvedic lotion for akne og flekker på huden på 100 ml i Moskva, du kan i ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Pris Klirvin Ayurvedic lotion for akne og flekker på huden på 100 ml i Moskva - 109,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Klirvin Ayurvedic lotion for akne og flekker på huden 100 ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Klirvin - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for utgivelse (ayurvedisk krem ​​eller salve) av et legemiddel til behandling av strekkmerker, akne eller akne, pigmentflekker hos voksne, barn og under graviditet. struktur

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Klirvin. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Klirvin i deres praksis. En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger Klirvin i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til behandling av strekkmerker, akne eller akne, alder flekker, arr og arr hos voksne, barn, så vel som under graviditet og amming. Sammensetningen av biologisk aktive midler (BAA).

Clearwin er en universell krem ​​for arr og blemmer som har en kraftig helbredende effekt.

Clearwin (eller Clearwin) er et ayurvedisk preparat som inneholder urteekstrakter og naturlige antioksidanter, naturlig vitamin E og andre komponenter, påvirker huden dypt, opprettholder elastisiteten og forhindrer dannelsen av overskytende melanin. Clearwin deler flekken fra innsiden, forbedrer hudcellens respirasjon og fremmer fornyelsen. Mikrokomponenter av urter inneholdt i krem, forbedrer blodsirkulasjonen, og forhindrer dermed dannelsen av mørke sirkler under øynene. Clearwin forbedrer hudfarge og reduserer pigmentering. Kremet nærer de øvre lagene av epidermis med fuktighet, myker og gjenoppretter vannbalansen i huden. Det lar deg regulere og redusere dannelsen av melanin i epidermis. Klirvin brukes til forebygging og korreksjon av strekkmerker. Oljer og fuktighetsgivende stoffer er inkludert i preparatet slik at huden er fløyelsaktig, myk og glatt. Det vil si at disse stoffene brukes til å opprettholde vannbalanse i de øvre lagene i huden. Samtidig, siden Klirvin er basert på urter, har det ingen bivirkninger.

struktur

Harad + Lodhra + Aloe Vera + Gurkemeie + Kajfal + Manzhishta + Vacha + Neem + Andre urter og hjelpestoffer.

vitnesbyrd

 • forebygging og fjerning av strekkmerker under graviditet;
 • behandling av akne og komedoner (akne);
 • skrubbsår;
 • kutt;
 • microtrauma;
 • økt tørrhet i huden
 • alder flekker;
 • flabbiness og sagging av huden;
 • poser under øynene.

Skjema for utgivelse

Krem 25 g (noen ganger feilaktig kalt en salve eller gel).

Instruksjoner for bruk og metode for bruk

Før du bruker Klirvin krem, må du forberede huden. For denne forrensningen utføres. Du kan bruke enten vanlig såpe, gel eller ansiktsvask, eller spesialiserte produkter anbefalt av en hudlege. Hvis du planlegger å bruke midler på ansiktet, må du nøye fjerne restene av sminke. Du kan bruke en skrubbe for å exfoliere stratum corneum. Etter at huden er renset og tørket, kan du bruke stoffet. En liten mengde Klirvin påføres to ganger om dagen. Lette sirkulære bevegelser må gni kremtil helt absorbert. For et stabilt resultat anbefaler eksperter å bruke stoffet daglig i flere uker. Den positive effekten vil bli merkbar etter 4-6 uker.

I graviditet anbefaler leger at de bruker Clearwin som profylaktisk mot strekkmerker. Påfør og gni krem ​​til helt absorbert. Bruk stoffet kan være, starter med fjerde måned. Bruk av Klirvin til korrigering av eksisterende strekkmerker bør fortsette i tre til fire måneder.

For akne er stoffet også brukt to ganger om dagen. Tegning utføres på tidligere ryddet hud. Tre til fire uker kan gå før starten av en vedvarende terapeutisk effekt.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (hyperemi, brennende, kløe).

Kontra

 • overfølsomhet overfor stoffet.

Bruk under graviditet og amming

Som et resultat av kliniske studier ble det funnet at stoffet reduserer eksisterende strekkmerker dannet under graviditet. Det er også meget effektivt som et profylaktisk middel, brukt siden den fjerde måneden av graviditeten. Før første søknad testes for forekomst av allergi mot komponentene i preparatet. Påfør litt krem ​​på baksiden av håndleddet og vent ca. en halv time. Hvis det ikke er rødhet eller kløe i løpet av denne perioden, og huden blir så ren og glatt, kan Klirvin brukes uten hindring. I nærvær av endringer i huden er det bedre å avstå fra bruk av stoffet.

Bruk til barn

Det er mulig å bruke stoffet hos barn.

Spesielle instruksjoner

Påfør på renset tørr hud.

Drug interaksjon

Klirvin interagerer ikke med andre stoffer (absorpsjon av stoffet fra huden er minimal).

Analoger av stoffet Klirvin

Strukturelle analoger av det aktive stoffet betyr at Klirvin ikke har det. Legemidlet er unikt i kombinasjonen av naturlige stoffer som gjør opp.

Analoger på terapeutisk effekt (midler til behandling av akne):

 • Akvazan;
 • Aknekutan;
 • Androkur;
 • Artromaks;
 • Baziron AU;
 • Bassado;
 • Bellune 35;
 • Betula sjarm;
 • Betws;
 • Biseptol;
 • vilprafen;
 • Vilprafen Solyutab;
 • Delex Acne gel for akne;
 • Delex akne rensing lotion;
 • Deskvam;
 • jess;
 • Diane 35;
 • Dimefosfon;
 • Doksal;
 • doksycyklin;
 • Genette;
 • Zerkalin;
 • Zener;
 • Nitrolide forte;
 • Kuriozin;
 • Cutis Compositum;
 • metronidazol;
 • mikrofollin;
 • monoclinic;
 • Piolizin;
 • Proderm;
 • Roaccutane;
 • Rozamet;
 • Roxitromycin Lek;
 • silhouette;
 • Skinoren;
 • Streptonitol;
 • Sudocrem;
 • Chloe;
 • Tsinkteral;
 • Tsiteal;
 • Eplan;
 • Erica 35;
 • Unidox Solutab;
 • Yasmin;
 • Yarina Plus.

Clearwin krem ​​anmeldelse: søknad, sammensetning og vurderinger av stoffet


Vises på apoteket hyller krem ​​Klirvin har blitt en slags oppdagelse for mange forbrukere. Det brukes ikke bare fra strekkmerker, alder flekker, men også fra akne. Ved å følge instruksjonene tydelig, kan man få gode resultater, som det fremgår av de mange pasientene vurderinger.

struktur

Strukturen til Klirvin inkluderer urter som vokser i India. Noen er veldig berømte, og andres navn, mange pasienter møtes først på emballasjen av denne fløten. Harad, lodhra, aloe vera, gurkemeie, kayfal, manzhishta, Vacha, han. Disse komponentene er den aktive aktive delen av legemidlet. Ikke mindre effektive er tulsi, sangazire, bivoks, tancan bhasma, yashada bhasma, samt grunnlaget for krem.

effekt

Clearwin refererer til ayurveda-preparater. Den består av urteekstrakter som mest effektivt påvirker de dype lagene i huden, vitamin E, av naturlig opprinnelse, samt aktive antioksidanter. Som et resultat øker elasticiteten og elastisiteten til vevene. Aktive ingredienser bidrar til forbedring av mikrosirkulasjonen. Ved å bruke Clearwin i ansiktet, forbedrer blodsirkulasjonen, samtidig reduserer posene under øynene. Kremens komponenter fukter de øvre lagene i huden mens du gjenoppretter vannbalansen. Og de naturlige oljene som finnes i den, gjør huden jevn, elastisk og øm.

søknad

Før du bruker Klirvin krem, må du forberede huden. For denne forrensningen utføres. Du kan bruke enten vanlig såpe, gel eller ansiktsvask, eller spesialiserte produkter anbefalt av en hudlege. Hvis du planlegger å bruke midler på ansiktet, må du nøye fjerne restene av sminke. Du kan bruke en skrubbe for å exfoliere stratum corneum. Etter at huden er renset og tørket, kan du bruke stoffet. En liten mengde Klirvin påføres to ganger om dagen. Lette sirkulære bevegelser må gni kremtil helt absorbert. For et stabilt resultat anbefaler eksperter å bruke stoffet daglig i flere uker. Den positive effekten vil bli merkbar etter 4-6 uker.

I graviditet anbefaler leger at de bruker Clearwin som profylaktisk mot strekkmerker. Påfør og gni krem ​​til helt absorbert. Bruk stoffet kan være, starter med fjerde måned. Bruk av Klirvin til korrigering av eksisterende strekkmerker bør fortsette i tre til fire måneder.

For akne er stoffet også brukt to ganger om dagen. Tegning utføres på tidligere ryddet hud. Tre til fire uker kan gå før starten av en vedvarende terapeutisk effekt.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Kremet brukes til å behandle skader på huden, så vel som brukes til å gjenopprette elastisiteten.

 • Forebygging og fjerning av strekkmerker under graviditet;
 • Behandlinger for akne og komedoner;
 • skrubbsår;
 • kutt;
 • microtrauma;
 • Økt tørrhet i huden;
 • Pigment flekker;
 • Flabbiness og sagging av huden;
 • Vesker under øynene.

Gitt at dette stoffet er helt laget på naturlig basis med et stort antall urter, kaller eksperter bare en allergisk reaksjon på visse komponenter som kontraindikasjoner.

Bivirkninger

Klirvin er ikke et systemisk legemiddel, så dets bruk ikke har bivirkninger på kroppen. Dessuten er det ingen opphopning og innskudd av fløtekomponenter.

Allergiske reaksjoner

Hovedsakelig forbundet med individuell intoleranse mot individuelle komponenter. Som et resultat kan det være hyperemi, brennende, kløe. Etter opphør av Klirvin forsvinner alle symptomer på en allergisk reaksjon.

Graviditet og amming

Som et resultat av kliniske studier ble det funnet at stoffet reduserer eksisterende strekkmerker dannet under graviditet. Det er også meget effektivt som et profylaktisk middel, brukt siden den fjerde måneden av graviditeten. Før første søknad testes for forekomst av allergi mot komponentene i preparatet. Påfør litt krem ​​på baksiden av håndleddet og vent ca. en halv time. Hvis det ikke er rødhet eller kløe i løpet av denne perioden, og huden blir så ren og glatt, kan Klirvin brukes uten hindring. I nærvær av endringer i huden er det bedre å avstå fra bruk av stoffet.

Clearwin Lotion Ayurvedic 100ml

Prisen gjelder kun når du bestiller på nettstedet. Ved bestilling på telefon varierer prisene.

 • Pris Klirvin har vi den laveste i Moskva
 • Klirvin kan kjøpe hjemme levering
 • Klirvin levering er mulig I dag fra 9:00, se avsnittet "levering på bestillingsdagen".
 • Klirvin instruksjoner for bruk

Cleave instruksjon

Clearwin Lotion Ayurvedic Clearwin

 • Forsiktig og grundig rensing av fet og problem hud
 • Antibakteriell effekt
 • Anti-inflammatorisk effekt
 • Redusert post-acne effekt, redusert arr og blemmer
 • Enkel og effektiv fjerning av dekorative kosmetikk

Neem-ekstrakt (azadirach indian) har en utprøvd antibakteriell effekt, og dens aktivitet mot propionobakterier har blitt påvist ved en rekke kliniske tester.

Magnolia er ikke bare en vakker og duftende blomst, men også et kraftig anti-inflammatorisk og antimikrobielt middel. Magnolia ekstrakt forbedrer effekten av Neem ekstrakt.

Calamus ekstrakt - hjelper huden å produsere kollagen og aminosyrer, slik at post-acne arr forteller raskere og ikke etterlater merker.

Lakris - har også antimikrobielle egenskaper, lindrer irritasjon og hevelse i huden. På grunn av det høye innholdet av glabridin gir lakrisekstrakt en lette effekt som gjør at du kan "justere" hudfarge.

Gurkemeieolje har også en liten lette effekt. Og det er også perfekt toner huden og dreper sykdomsfremkallende mikrober.

Aloe-ekstrakt har lenge vært et av de beste verktøyene for å vaske og rense ansiktet. Det fukter og nærer huden.

Clearwin er et godt valg. Kvaliteten på varene, inkludert Klirvin, passerer kvalitetskontroll av våre leverandører. Du kan kjøpe Klirvin på vår hjemmeside ved å klikke på "Legg til i handlekurven" -knappen. Vi er glade for å levere deg Klirvin til en hvilken som helst adresse i vårt leveringsområde som er angitt i Leveringsavsnittet, eller du kan bestille Klirvin ved selvopphenting.

Clearwin ayurvedisk lotion, 100 ml

Instruksjoner Klirvin Ayurvedic Lotion, 100 ml

Klirvin ayurvedisk lotion, 100 ml instruksjoner for bruk fra produsenten Realkostiks AO:

beskrivelse

Få mennesker klarer å helt unngå et så ubehagelig problem som utseendet på akne. Dette gjelder spesielt når ufullkommenhetene "dukker opp" på det mest upassende tidspunktet: på tide for et viktig intervju eller et etterlengtet møte.

Clearing Cleansing Lotion - spesielt laget for å bekjempe de irriterende feilene.

Grunnlaget for verktøyet dannet av bevist ayurvediske oppskrifter i tusenvis av år.

Lotionen er helt hypoallergen, og komponenter for den kommer fra hjemlandet Ayurveda, fra India.

struktur

Aqua, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis, Curcuma Longa, Melia Azadirachta, Rubia Tinctorum, Acorus Calamus, MagnoliaOfficinalis, Methyl Sulfonyl Methane, Allantoin, Campo Licorice Glabraidin, Parfum.

Aktive ingredienser

Curcuma (Curcuma longa)

Det er mye brukt i øst som en del av kosmetikk: det forbedrer hudfarge, renser og lyser huden litt, lindrer irritasjon og betennelse på problemhud, har antibakterielle egenskaper, eliminerer akne, glatter rynker og gjør huden jevn og silkeaktig.

Neem (Melia azedarach)

Treet fra Melieva-familien, fra gammel tid, ble brukt i ayurvedisk medisin som et universalt middel: det har en sterk antiseptisk effekt, det er et naturlig konserveringsmiddel for kosmetikk, eliminerer akne, fet seboré og akne, jevner huddefekter.

Lakris (Glycyrrhiza glabra)

Gir uttalt antimikrobielle egenskaper og forhindrer utseendet på alder flekker, lindrer irritasjon, hevelse og betennelse i huden.

Magnolia (Magnolia officinalis)

Det har antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Aloe Barbados (Aloe Barbadensis)

Mykner huden, lindrer irritasjon. Fremmer helbredelse, har anti-inflammatorisk effekt.

effekt

Normaliserer talgkjertlene, og reduserer produksjonen av talg.

Forhinder prosessen med å fortykke stratum corneum av epidermis.

Ødelegger patogene bakterier.

Metode for bruk

Rist flasken og bruk lotion lokalt på hudlesjonene med en bomullsstykke, unntatt området rundt øynene. Etter 30 minutter, vask av med en fuktig bomullspute. For mer effektiv eksponering og i fravær av overfølsomhet, kan du gå over natten.

Flere Artikler Om Typer Acne