Kjære lesere, jeg er sikker på at mange av dere har møtt problemet med akne. De er obligatoriske følgesvenner av en problemhud. Deres forekomst er forbundet med et brudd på sebaceous kjertler og påfølgende betennelse.

I dag, alle kvinner sjelden gjør tinkturer og kremer hjemme, personlig, som i kosmetiske butikker kan du finne et stort antall kosmetiske produkter som lover å umiddelbart forvandle din hud ved å fjerne alle kviser og utslett. Imidlertid er hjemmemedisiner mye billigere enn butikkmodeller, men ikke mindre effektive.

I denne artikkelen samlet jeg de mest populære og effektive oppskrifter for ansiktslotioner og tinkturer som raskt kan tilberedes uten å forlate hjemmet ditt med egne hender. De fleste av disse oppskriftene har lenge vært kjent, og komponentene deres finnes i kjøleskap.

Sjekk om det ikke finnes en allergisk reaksjon.

Hjemmemedisiner, til tross for den eksepsjonelt naturlige sammensetningen, kan føre til utseende av allergiske reaksjoner, og derfor må du teste for følsomhet før bruk. Som vanlig smører vi håndledets hud med preparatet, og venter 10-15 minutter. Hvis det ikke er noen reaksjoner på huden, er produktet egnet for hudpleie.

Hjemmelaget oppskrifter tinkturer og lotioner for hudpleie

Urte tinkturer og lotioner er kjent for sin gode antibakterielle virkning. I tillegg gir de også huden et strålende sunt utseende og fjerner oljeaktig glans. Mange kan spørre: "Hva er forskjellen mellom tinktur og lotion?"

Så inneholder sammensetningen av tinkturen nødvendigvis etylalkohol eller vodka. Lotioner er utarbeidet bare på grunnlag av urtedekk, slik at de ikke overdriver huden. Derfor kan de brukes til å ta vare på kombinasjonshud. Tinkturer kan kun anbefales til eiere av fet hud og kombinasjon, men bare for å tørke T-sonen.

Tinktur for pleie av problemhud fra Hypericum, malurt og humle

 • på ½ ss. Hypericum, malurt, humle;
 • 250 ml kokende vann;
 • ½ ss. vodka;
 • 25 ml eple cider eddik.

Hypericum, malurt og humle blandes. Velg 1 ss. samle og hell kokende vann, tett dekket med lokket. Infusjon satt til side for å avkjøles helt, filtrert. I urteavkok tilsetter vodka og eplecider eddik. Den resulterende tinkturen skal oppbevares på et kjølig sted (i kjøleskapet). Ansiktet gnides to ganger om dagen langs massasjelinjer. En kvart time etter påføring bør vaskes med kaldt vann.

Oppskrift tinkturer for akne og hudormer fra hvite lilje kronblad

I en glassskål strømmet ½ ss. knust petals og hell dem et glass vodka. Tett forseglet og igjen å blande i 1 måned. Etter dette må tinkturen filtreres. Dette verktøyet behandler perfekt akne og akne på ansikt, skuldre og rygg.

Tinktur av calendula akne med løk

 • 1 fl. alkohol tinktur av calendula (tilgjengelig på et apotek);
 • 1 løk.

Løk må holde på damp i 5-7 minutter, hvorpå saften klemmes ut av den. I like mengder blandet calendula tinktur og løkjuice. I det resulterende verktøyet fuktet bomullsskive og påføres i 10 minutter til de betente områdene i huden. Slike prosedyrer bør gjøres tre ganger om dagen. Verktøyet skal lagres på et mørkt, kjølig sted.

Anti-inflammatorisk tinktur av akne på furu nåler

Hvis gran eller furu vokser nær ditt hjem, kan du samle 100 g nåler, tilsett 25 g kamilleblomster, calendula og plantain blader til dem. Alle blandes i en glassbeholder. Samlingen helles 150 g vodka og settes til side i en uke på et mørkt sted. Etter at tinkturen har avgjort, skal den dreneres og kan brukes til å tørke ansiktet.

Hjemkrem til akne - det rette valget for kombinasjonshud

Lotion for acne malurt acne

1 ss. kokende vann hell 1 ss. tørr malurt og la i 30 minutter. Infusjonen skal filtreres, tilsett 30 ml ferskpresset viburnumjuice og 5 g salt. Bland godt. Bruk lotion bør være 2 ganger om dagen.

Oppskriften på næringsrike "talkers" for akne

Kjære lesere, jeg foreslår å se på en interessant videooppskrift for å lage "talker" fra akne. På grunn av den gode sammensetningen, vil dette verktøyet ikke bare bli kvitt utslett på kort tid, men også "nærme" huden vår litt.

Lotion for akne og hudormer. Chatterbox. Koker deg selv hjemme.

Fir acne lotion for ansikt

Firolje er veldig effektiv mot akne og kviser. Den har en bakteriedrepende effekt, regulerer sebaceous kjertlene, som gir en innsnevring av forstørrede porer, og huden blir en sunn matfarge.

Fir olje (du kan kjøpe på apoteket) brukes med en bomullspinne, bare på akne. Det kan også blandes med viburnum eller gresskar juice: 5-10 dråper per 30 ml juice.

Nourishing lotion for aloe acne.

Aloe er et unikt antiseptisk og antiinflammatorisk middel som, takket være den harmoniske kombinasjonen av fordelaktige stoffer, perfekt nærer, beskytter og fukter huden.

Oppskrift nummer 1. Friske blader av aloe godt vasket, tørket og sendt til kjøleskapet på den nederste hylle i 7 dager. I løpet av denne tiden "akkumulerer" de maksimale mengder næringsstoffer og mineraler. En uke senere knuses bladene og klemmer ut saften, som bør tørke huden daglig 2 ganger om dagen.

Oppskrift nummer 2. Klippede blader legges i kjøleskapet i en uke. Etter en tid på 2-3 blader, hell 250 ml kaldt kokt vann. La i 1 time. Da oppvarmes blandingen i 3-5 minutter. Massen filtreres og avkjøles. Verktøyet påføres den berørte huden. Etter 15 minutter må du vaske med kaldt vann.

Oppskrifter hjemmelagde tinkturer og lotion er veldig enkle, og derfor bør du ikke betale mye penger for en flaske mirakelhjelpemidler for akne og kviser, prøv å overvinne dette angrepet med hjemmemedisiner - billig og viktigst, bevist av flere generasjoner. Prøv disse oppskriftene, og snart blir huden din ren og øm, som en baby!

Og jeg tilbyr deg en glede for sjelen. Min favoritt Chopin og en av mine favorittpianister. Ikke gå glipp av. Slike musikk... Lang Lang spiller Chopin Etude Op.10 No.3 i E Major

Jeg ønsker deg alle skjønnhet, helse, harmoni, livets glede.

Stikkelsbær - den beste måten å ta vare på problemhud Kjære lesere, vet du hvordan du kan bruke stikkelsbær for å bevare vår skjønnhet og ungdom? Dessverre, ikke alle eiere av de svake.

Masker for fet hud hjemme. Beviste oppskrifter Kjære lesere, i dag foreslår jeg å snakke med oss ​​om masker som vi kan bruke til fet hud hjemme. Jeg har så mye med mine døtre.

Masker for ansiktet fra buen - et paradis for problemhud og ikke bare Kjære lesere, kanskje temaet i dagens artikkel kan være uventet for mange. Bow, og selv i masker for ansiktet? Bue og ansikt-lignende.

Aubergine ansiktsmasker - Mors hud ungdommelighet Kjære lesere, liker du eggplanter? Jeg er veldig her. Og hvor ofte bruker vi dem for deres skjønnhet? Hvis du er overrasket, anbefaler jeg deg å lese videre.

Masker for akne hjemme. Kjære lesere, i dag foreslår jeg på bloggen å snakke om hvilken type maske vi kan bruke hjemme fra akne. Disse problemene er kjent og.

Hva er akne lotioner?

Utseendet til akne anses å være et svært vanlig problem som betydelig svekker utseendet til en person. For å takle akneutslett og normalisere utseendet på huden, kan du bruke en effektiv lotion.

I dag presenteres ganske mange effektive verktøy som kan løse problemet. De kan variere i sammensetning og handlingsprinsipp.

beskrivelse

Akne kremer inkluderer alltid vann og alkohol. Svovel og antiinflammatoriske stoffer kan også være til stede.

Ofte i lotion er antibiotika. Disse komponentene omhandler betennelse, reduserer symptomene på betennelse, hemmer bakteriens aktivitet og normaliserer hudtilstanden. Det er verdt 1-3 måneder å bruke lotion for akne.

Høyverdig verktøy har følgende egenskaper:

 • inneholder antibiotika og antiinflammatoriske komponenter;
 • gir mild, men effektiv ansiktsrensing;
 • håndterer overflødig sebum;
 • normaliserer funksjonen av talgkjertlene;
 • eliminerer fet skinn;
 • inneholder fuktighetsgivende og nærende ingredienser;
 • har en behagelig lukt og nøytral farge.

Vanligvis er lotioner plassert i hetteglass med en kapasitet på 50-200 ml. Rist godt før bruk.

Imidlertid er det noen ganger unntak når pulveret påføres beholderen i en pose. I en slik situasjon må du blande pulveret med væsken selv. Den resulterende sammensetningen påføres huden.

Noen ganger finnes det slike former for frigjøring, når alkoholholdig middel først behandler problemområdene, hvoretter behandlingsblandingen påføres. Vanligvis går behandlingsperioden 30-40 dager.

Hvordan handle

Narkotika for akne i form av en lotion er overraskende enkel å bruke:

 • jevnt fordelt over huden;
 • absorberer raskt;
 • ikke la merke
 • kan søke om lang tid;
 • trenger ikke skylling;
 • forbedre tilstanden til dermis.
Handlingsprinsippet til et bestemt legemiddel avhenger av sammensetningen. Avhengig av medisinske ingredienser kan en eller annen effekt oppnås.

Formuleringer av narkotika

Avhengig av sammensetningen av lotionene kan det ha slike varianter:

 1. Alkohol. Slike verktøy er svært populære. De tørker ut akne og hjelper til med å eliminere komedoner. Under forverring av midlene skal brukes 1-2 ganger om dagen. Deretter blir legemidlet påført punktet og forsiktig behandler utslett.
 2. Acid. Disse stoffene blir stadig mer populære. Slike produkter har en mild effekt.

De håndterer gradvis døde partikler av dermis, forbedrer strukturen og lettelsen. Også stoffer tillater deg å eliminere spor som forblir etter utslett.

 1. Organisk. Disse verktøyene er forskjellige i naturlig sammensetning. Denne kategorien av stoffer inkluderer en delx acne lineup. Ofte er grunnlaget for disse legemidlene aloe gel.

Den har en nøytral pH, fører ikke til tørr hud og forbedrer aktiviteten til de resterende ingrediensene. Slike stoffer er gode for eiere av sensitiv dermis.

 1. Home. Gjør lotion selv er ikke vanskelig. Det er viktig å vurdere at hjemmemedisinene har en kort lagringsperiode. Fordi de skal brukes til den anbefalte tidsperioden.

Video: Forbereder et middel mot utslett

Acne Lotion Review

Det er ganske mange effektive lotioner som bidrar til å takle akne og forbedre tilstanden til dermis.

Klirvin

Denne ayurvediske lotionen har en naturlig sammensetning. Verktøyet har en mild effekt på huden og forårsaker ikke negative manifestasjoner. Stoffet inneholder aloe, gurkemeie, magnolia. Også lotion inneholder lakris og ham.

Takket være bruken av stoffet, er det mulig å takle syntesen av talg, forhindre fortykning av dermis, eliminere betennelse og bakterier.

Også clearn bidrar til å takle flekker på huden. Denne effekten skyldes nærvær av gurkemeie, som har lynegenskaper. For å unngå uønskede effekter, bør preparatet vaskes av 30 minutter etter påføring.

salicylic

Denne rimelige lotionen kan kjøpes på hvert apotek. Det bør holdes oppmerksom på at det inneholder alkohol. Med utseendet av akne, bør legemidlet brukes 1-2 ganger om dagen.

propell

Sammensetningen er perfekt for tenåringer. Dette verktøyet brukes til å eliminere akne lesjoner, som er forbundet med økt fettinnhold i dermis, hyppig tilstopping av porer og betennelser.

Hvordan fjerne acne på ryggen? Les mer her.

agurk

Denne grønnsaken fremmer helbredelse av dermis. Den har fuktighetsgivende egenskaper og perfekt vitaminiserer huden. Fordi lotioner laget på grunnlag av agurk, lykkes med å håndtere akne.

For å lage produktet selv, må du male agurken med et rist, fyll den resulterende massen med et halvt glass og legg til vodka. Hermetisk lukke og la i 2 uker for å infuse. Klar betyr å tørke ansiktet om morgenen og kvelden.

Klerasil

Dette er et universelt middel som gir rask effekt. Den aktive formelen av stoffet tørker ut utslett og hindrer at de oppstår igjen.

Sammensetningen er egnet for alle hudtyper, inkludert følsomme. Hovedkomponenten i verktøyet er salisylsyre, noe som gir en utbredt antiinflammatorisk effekt.

I tillegg har sammensetningen mentol, som beroliger huden og glycerin - det gir epitel mykhet og elastisitet. Lotion kan bare påføres etter 18 år.

Fra løvbladet

For å lage en effektiv lotion basert på dette produktet, kan du bruke følgende oppskrifter:

 1. Ta 100 g laurbærblad, tilsett 250 ml kokende vann og lag i 7 minutter på lav varme. Deretter må verktøyet filtreres og avkjøles. Klar betyr å tørke ansiktet. Dette bør gjøres flere ganger om dagen. Oppbevar sammensetningen i kjøleskapet.
 2. Ta 3 store skjeer av knuste råvarer, tilsett 200 ml vodka og la i 1 uke for å infisere. Det resulterende verktøyet for å tørke ansiktet. Dette bør gjøres 2-3 ganger i uka. Takket være denne prosedyren, blir huden raskt ryddet av akne og pigmentering.

Med antibiotika

For å takle akne og akne, må du ta 10 tabletter av levomycetin og aspirin.

Grind forberedelsene til en tilstand av pulver. Legg det til flasken med calendula tinktur og bland godt. La for 1 dag å insistere.

vitnesbyrd

Aknebehandling brukes etter vask og grundig rensing av dermis. Sammensetningen kan ha en alkohol- eller vannbase. For å velge riktig stoff, må du vurdere tilstanden til dermis og det kliniske bildet av patologien.

Nøkkeltallene for bruken av stoffet inkluderer følgende:

 • acne utslett;
 • fregner;
 • acne;
 • pigmentering;
 • høyt fett derma.

Fordeler og ulemper

Akne kremer har mange fordeler:

 • på kort tid tørk ansiktets hud;
 • Fremmer rensing av epitelet;
 • ikke føre til tilstopping av porene;
 • ha en rimelig pris;
 • Lett å lage hjemme.

Noen verktøy har betydelige ulemper:

 • tørk ut huden tørt;
 • når det brukes feilaktig provosere en brenning;
 • gjør huden mer mottakelig for bakterielle mikroorganismer;
 • Med hyppig bruk blir den mindre effektiv, fordi huden blir vant til virkningen av slike midler.

Bivirkninger

Den viktigste bivirkningen av akne kontroll kremer er en liten brennende og prikkende i huden.

Slike stoffer fører til utvidelse av porene, med det resultat at de faller inn i talgkjertlene. Dette kan forårsake alvorlig ubehag.

Hvis du er overfølsom overfor komponentene, er det fare for en allergisk reaksjon. Det er ledsaget av rødhet og irritasjon av dermis. Slike symptomer er oftest kortvarige og er karakteristiske for personer med sensitiv hud.

Hvis ubehagelige symptomer vedvarer i lang tid, er det verdt å konsultere en hudlege.

Acne Lotion - hvordan velge en ferdig løsning eller gjøre det selv?

Lotion for akne er tilgjengelig i arsenalen til hver selvrespektende kvinne. Dette verktøyet brukes til å bekjempe akne og andre utslett av forskjellig opprinnelse. En passende høykvalitets lotion vil bidra til å fjerne ikke bare utslett, men også rødheten som er igjen etter den.

Face Lotion - hva er det for?

Ulike verktøy utfører utmerkede funksjoner. Rensepremier for problemhud, for eksempel, har antiinflammatoriske og antibakterielle effekter, beroliger epidermis og lindrer rødhet. Sammensetningen av noen midler inneholder i tillegg komponenter som bidrar til akselerasjon av regenerering. På grunn av dette blir ansiktshuden rett og slett restaurert etter utslett.

Anti-inflammatoriske lotioner anbefales regelmessig alternativ med rensemidler. Dette er nødvendig slik at smuss og partikler av død epidermis ikke akkumuleres i porene. Ellers kan betennelse starte på grunn av blokkering. Det gjør ikke vondt å ha i en kosmetikkpose og lotioner, innsnevring av porer eller de som har en mattende effekt.

Hjelper acne lotion?

Et stort antall moderne jenter og kvinner lider av forskjellige utslett. For dem er akne ansikts lotion en ekte frelse. Høykvalitetsverktøy tørker huden, desinfiserer det, eliminerer betennelse. Det viktigste er å forstå at akne lotion ikke er egnet for å fjerne sminke og det er uønsket å bruke den til å rense den sunne epidermis. Det er best å bruke det etter vask på steder av utbruddsklynger.

Det er viktig å huske at lotion for akne ikke er en panacea, og hvis det er for tykt, kan utslett være ineffektivt. Solitary acne er heller ikke et godt middel for første gang. Lotioner for det meste er ment for gjentatt bruk, men etter en prosedyre, vil ansiktet bli bedre - rødhet vil forsvinne, blir akne mindre synlig.

Face Lotion - Sammensetning

Mange produkter er basert på benzoylperoksid. Dette stoffet har en antimikrobiell effekt. Triclosan gjør en god jobb med utslett av sopp opprinnelse. En god lotion for problematisk hud inneholder vann og alkohol. Noen produsenter legger til svovel i sine produkter fordi det effektivt lindrer betennelse. Noen ganger i blandingen av rengjøringsvæsken kan man finne:

 • antibiotika;
 • essensielle oljer (rosmarin, sitron, svart mos);
 • naturlige planteekstrakter (grapefrukt, aloe vera, tea tree, tranebær).

Farmasøytiske lotioner for akne

Før du kjøper væske, er det tilrådelig å konsultere en spesialist. Legen vil bidra til å avgjøre hvilken type hud, hvilken type utslett, deres opprinnelse, og fortelle deg hvilket middel som vil være mer effektivt. Dette er viktig fordi en rekke kremer fra akne i et apotek på hver persons hud virker på egen måte, og et stoff som er ideelt for en person, en annen kan til og med skade.

Acne Lotion Propeller

Det ble utviklet spesielt for å ta vare på problemhud. Dette er en akne lotion med zinkidon, som virker veldig raskt. Verktøyet bidrar til å normalisere fettbalansen i epidermiscellene. Som et resultat er huden renset, og alle patogener som kan skade den blir ødelagt. Lotion Propeller for akne hindrer utseendet på nye støt, oppdaterer epidermis, justerer tonen og tekstur. Påfør væske etter behov.

Acne Lotion Klirvin

Dette verktøyet er utarbeidet i henhold til en gammel oppskrift, fordi den kalles ayurvedisk. Acne Lotion Klirvin består av naturlige ingredienser:

 • neem ekstrakt;
 • gurkemeieolje;
 • magnolia;
 • calamus ekstrakt;
 • aloe ekstrakt

På grunn av en balansert kombinasjon av disse komponentene, virker væsken forsiktig - uten å utsette kroppen for ytterligere belastninger - og effektivt. Acne Lotion Klirvin er egnet for alle hudtyper. Det kan trygt brukes til daglig vask og til og med for å rense ansiktet fra kosmetikk. For å oppnå maksimal effekt anbefales det å bruke Klirvin-krem parallelt med lotionen.

Acne Lotion Klerasil

Cleanser virker raskt. Lotion for problem hud Klerasil fjerner overskytende talg, strammer porene, ødelegger patogener. De første positive endringene blir merkbar mindre enn en dag etter bruk av stoffet. Blant annet renser denne salicyliske lotionen fra akne epidermisene fra døde celler, lindrer betennelse og maskerhyperemi. Det anbefales ikke å bruke Klerasil på huden rundt øynene. Etter påføring er det ikke nødvendig å vaske opp.

Lotion for akne Yves Rocher

Problem hud krever mer oppmerksomhet til seg selv. Det må rengjøres regelmessig og forsiktig fuktes. I tillegg trenger den problematiske epidermis konstant beskyttelse. Omfattende omsorg kan gi rensende akne mot Yves Rocher acne. Verktøyet fungerer effektivt på grunn av den vellykkede kombinasjonen av aktive ingredienser i blandingen. Aloe vera-ekstrakt beroliger epidermis, og salisylsyre tørker betennelse, bekjemper infeksjon. Lotion ødelegger eksisterende og tillater ikke utseende av ny akne.

Hjem Acne Lotion

Du trenger ikke å være opprørt hvis et dyrt merkenavn ikke virker. Ikke mindre effektiv lotion for akne og hudormer kan tilberedes hjemme med egne hender. Det vil ikke ta mye tid, og resultatet vil bli hyggelig fornøyd. Ta for eksempel acne retinol lotion. Den er forberedt ved å legge til noen dråper vitamin A til kamille-calendula avkok. Det er mulig å tørke ansiktet med slik medisin opptil 5 ganger om dagen.

Agurk lotion for akne

Det kan kjøpes på apoteket, men det er mye mer behagelig å forberede det selv. Den viktigste tilstanden - ikke glem at hjemme agurk lotion for ansiktet av akne har kort holdbarhet. Etter å ha fullført sine fordelaktige egenskaper av vegetabilsk forsvinne, og det slutter å være effektiv. Det er bedre å forberede medisinen i små porsjoner og oppbevare i kjøleskapet i ikke mer enn to dager.

Agurk lotion for akne

 • agurk - 2 stk.
 • alkohol - 0,5 kopper;
 • kokt vann - 1 kopp.

Forberedelse og bruk

 1. Grøt agurkene.
 2. Fyll vegetabilskmassen med alkohol og sett fremkallende lotion i en beholder med et tettsittende deksel.
 3. Etter to uker, spenne produktet og fortynn med vann.
 4. Du kan tørke ansiktet med den resulterende lotionen hver dag.

Bay leaf acne lotion

Spice ble brukt lenge på matlaging, før kosmetologer begynte å ta hensyn til det. Bay leaf er bra for dets antioksidant egenskaper. I tillegg er produkter basert på det, tone opp huden og forlenge ungdommen. Hvis man skal bruke lotion fra et bukblad utover, begynner den intracellulære utvekslingen av epidermis å bli bedre.

Bay Leaf Acne Lotion - Oppskrift

 • Løvblad - 5 stk.
 • vann - 1 kopp.

Forberedelse og bruk

 1. Laurel helles vann
 2. Sett fremkallende lotion på ovnen og hold på lav varme.
 3. Etter at blandingen kokes, vent til mengden avtar tre ganger.
 4. Køl lotion og bruk for å tørke huden.

Acne Lotion med kloramfenikol

Du burde ha lagt merke til at dette stoffet er en del av flertallet av rusmidler designet for å bekjempe akne. Selv om apotekets medisiner med kloramfenikol og er i et rimelig prisklasse, blir de ofte erstattet med hjemmelagde kolleger. Det er mange forklaringer for dette. Hovedargumentet "for": hjemmelaget lotion er billigere og bedre. Mange hevder at hjemmelaget middel bidrar til å bekjempe utslett enda bedre enn dyre merkevarer.

Effektiv akne lotion med kloramfenikol

 • kloramfenikol - 5 g;
 • 2 prosent salisylsyre - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml;
 • medisinsk alkohol - 50 ml.

Forberedelse og bruk

 1. Alle komponenter kombineres i en flaske og blandes grundig.
 2. Hell den resulterende massen i en beholder med et tettsittende deksel.
 3. Før du bruker lotionen, vær sikker på å riste den.

Den beste akne lotion

Å ringe noen gode verktøy er vanskelig. Ulike lotioner på hver kropp fungerer på egen måte. For å velge riktig medisin, må du vurdere flere faktorer:

 1. Årsaken til akne. Hvis utslett skyldes overdreven ekspansjon av porene, er det nødvendig med midler som kan begrense dem. Akne forårsaket av infeksjon behandles med væsker som inneholder antibakterielle komponenter.
 2. Allergi. Folk med dette problemet er bedre å velge allergivennlige kremer.
 3. Hudtype Kosmetikk må fullt ut overholde det. Ellers vil selv den beste akne lotionen enten være ubrukelig eller skade.
 4. Komposisjon. I kvalitetsprodukter bør det ikke være raffinerte produkter, syntetiske tilsetningsstoffer og kunstige smaker.

En effektiv lotion bør ikke tette porene. Mangelen på oksygen fører til forverring av epidermis, spredningen av akne på store overflater. God sminke fungerer i et kompleks, men det må brukes i flere dager eller uker, avhengig av tilstanden til huden. For å forbedre effektiviteten av verktøyet, gjør det ikke vondt for å overholde riktig ernæring.

Du kan velge en god lotion fra denne listen over stoffer:

 • Deleks;
 • Alba Botanica;
 • Bioderma;
 • Før og etter anti-akne;
 • Tritin;
 • Garnier;
 • Cliniq Anti-flamme;
 • Effaclar La Roche-Posay.

Alt du trenger å vite om akne lotion

Rettsmidler for akne i form av lotion er ikke bare et positivt resultat, men også brukervennlighet. Ulike komponenter av den komplekse effekten på akne og bidrar til eliminering av infeksjon og helbredelse av sår. Du trenger bare å bestemme hvilken lotion du skal velge: apotek eller hjemme.

Programfunksjoner og varianter

Rettsmidler for akne i preparatet for lotions er veldig praktiske å bruke. Deres viktigste fordeler er:

 • På grunn av deres struktur er de jevnt fordelt på huden;
 • ikke la merke
 • raskt absorbert i epidermis;
 • trenger ikke rødme
 • kan brukes i lang tid uten skade på huden;
 • bortsett fra å behandle akne, kan de ha mange andre positive effekter.

Vanligvis blir lotioner bare på huden etter vask.

Produsenter fokuserer vanligvis på å lage en type lotion. Dermed er det mulig å oppnå de mest effektive midler. Lotioner for ansiktet har en sparsom effekt, fordi huden her er veldig myk, og laget av epidermis er tynt.

Det er produkter for fet, normal og tørr hud. Sammensetningen av slike legemidler er forskjellig i mengden av alkohol. For fet hud trenger du et høyere alkoholinnhold, som tørker epidermis. Vær også oppmerksom på alkoholinnholdet hvis huden din er følsom.

Lotioner designet spesielt for tenåringer har en positiv effekt, ikke bare på epidermis, men også på de dypere lagene i huden. De bidrar til å normalisere blodsirkulasjonen og rense blodet fra bakterier på et subkutant nivå. Rensemidler kan ikke bare lindre akne, men også fra slike manifestasjoner av forurenset hud som svarte flekker, akne og andre.

Hovedkomponenter

Hver produsent lager kremer for en annen oppskrift, men følgende ingredienser kan ses i mange produkter:

 • Benzoylperoksid: Har en antimikrobiell effekt.
 • Antiseptika: har antibakteriell effekt. De bidrar til å forhindre gjentakelse av lesjoner.
 • Triclosan: har eiendommen til å ødelegge sopp.
 • Salisylsyre: har en desinfiserende og anti-inflammatorisk effekt. Alkoholløsning av stoffet blir kvitt overflødig fett ved å tørke huden.
 • Urte kosttilskudd: kan ha en rekke egenskaper, men det meste - det er en beroligende effekt.
 • Antibiotika: har en antibakteriell effekt.
 • Vann eller alkohol: Tilstedeværelsen av en eller annen komponent bestemmer effekten på epidermis.

Hva er den mest effektive kremen for akne: fra apotek eller hjemme?

Farmasøytiske midler for akne antas å være mer effektive enn hjemmemedisiner. Dette skyldes tilstedeværelsen av komponenter som ikke kan oppnås hjemme. Formen av frigjøring av medisiner gjør prosedyren enkel og rask rensing. Slike produkter har gjennomgått kliniske studier, noe som betyr at resultatet og sikkerheten er garantert. Men hjemme rettsmidler har også noen fordeler:

 • lav pris;
 • Du kan velge ingredienser, med tanke på alle funksjonene i huden;
 • bare naturlige ingredienser;
 • høy effektivitet.

Dermed avhenger valget av apotek eller hjemmemekanismer kun av personlige preferanser.

Oversikt over de mest populære stoffene

Klar lotion av kjente produsenter har lenge vist seg effektiv og er svært populære. Skadelige komponenter, rimelig pris og praktisk form for utgivelse bestemte deres popularitet. Vurder de mest effektive farmasøytiske kosmetiske sammensetningene.

Clearasil

Clearasil ULTRA Universal Cosmetic Acne Lotion er et rasktvirkende middel. Den aktive formelen tørker acne, og forhindrer re-oppkomst. Sammensetningen er egnet for alle hudtyper, og til og med følsom. Salisylsyre er det viktigste antiinflammatoriske middel. Mentol beroliger huden, og glycerin gjør den myk og smidig. Produktet er kun egnet for personer over 18 år.

Garnier

Garnier Acne Acne Toner Pure Skin Active inneholder ikke alkohol, så det kan brukes til eiere av tørr hud. Salisylsyre og sinkmetall har en antibakteriell effekt og bidrar til normal produksjon av fett. I tillegg til akne, vil sammensetningen også bidra til å kvitte seg med svarte flekker og rense huden fra andre urenheter.

Yves rocher

Skaperen av urte kosmetikk, Yves Rocher, tok også vare på hudproblemer i sin alkoholbaserte Pure System-lotion. De to hovedkomponentene i produktet er salisylsyre og aloe-masseutdrag. Den andre komponenten forbedrer ikke bare barrierefunksjonen, men forhindrer også dannelsen av tørr hud. I en ukes bruk kan du helt kvitte seg med utslett.

propell

Budsjett, men effektiv måte å håndtere utslett - Impel Impel. Salisylsyre og zinkidon eliminerer infeksjonen, og forhindrer re-dannelse av utbruddsfokser. Det anbefales å bruke for fet hud, fordi den tørker det sterkt.

Zinerit

Acne lotion Zener (pulver + løsning for fremstilling av lotion) er et stoff. Hovedkomponenten er antibiotikum erytromycin. Stoffet ødelegger forårsaket av betennelse. For sammensetningens helbredende effekt inneholder sink, som forhindrer dannelsen av arr. Behandlingen utføres av kurs, som foreskrives i instruksjonene.

Ingen problem kompliment

No Problem Compliment Timex Face Lotion er et billig produkt som kommer i to formater. En inneholder salicylsyre, som også hjelper med akne. Et annet preparat inneholder tea tree olje, og er i stand til å eliminere svarte flekker også. Designet for hud med overdreven følsomhet. Begge produktene gjør en god jobb med akne, og den antiinflammatoriske og beroligende effekten forsterkes ved hjelp av urte ingredienser (ekstrakter av burdock, sitron, salvie, eføy, medisin og soapwort).

Disse var de mest annonserte akne lotionene. Nedenfor lister vi de effektive, men mindre kjente merkene av lotion.

Dr. Theiss Acne

Dr. Tiss Acne lotion kjemikalier bidrar til å raskt eliminere selv en stor mengde akne. Phenoxypropanol er en antibakteriell komponent som trenger dypt inn i sebaceous kjertlene. Hjelpestoffer forbedrer den antibakterielle effekten, og glyserin bidrar til mykhet og elastisitet i huden. Legemidlet vil lindre utslett, uten å gi tegn på huden.

Ovante AcneZap Acne Lotion

AcneZap inneholder ikke alkohol, og inneholder bare naturlige ingredienser. Antiinflammatoriske komponenter er salisylsyre og sinkoksid. Tea tree olje gjør det mulig å bruke stoffet for personer med sensitiv hud. Te-treet fremmer også akneheling uten å etterlate seg merker. AcneZap må brukes lokalt (punkt).

Acmedica

Acmedica Natural Lotion er et japansk anti-akne legemiddel. For å bekjempe infeksjonen i sammensetningen er vitamin C og B6. Sinkglukonat bidrar til normal funksjon av sebaceous kjertlene og eliminerer for mye fettinnhold. Hyaluronsyre trer inn i dermis, og bidrar naturlig til hydrering. Og hovedtrekkene i sammensetningen av lotion er myke fruktekstrakter av sitrus, epler og jojoba, som lindrer overdreven tørr hud.

Lotion nummer 12 for problem hud

Lotion nummer 12 er beregnet for bruk før du bruker andre preparater for å bekjempe akne. Den er best kombinert med krem ​​aknebay. Men et lite utslett stoff kan eliminere på egen hånd. Den relativt høye prisen på produktet skyldes bare naturlige ingredienser. Den har antiinflammatorisk, antibakteriell og helbredende effekt.

Hjemmelagde lotionsoppskrifter

Tradisjonell medisin tilbyr mange oppskrifter for lotion mot akne. De naturlige komponentene i slike forbindelser påvirker forsiktig huden, noe som ikke kan sies om deres holdning til akne. Vurder de mest effektive hjemmelagde oppskriftene.

Gurkekrem

 • Rist friske agurker på en fin riper.
 • Fyll halv kopper med hakkede agurk.
 • Hell vodka på all kapasitet.
 • Hermetisk lukke og la for å infuse i 14 dager.

Tørking utføres 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Oppskriften på å lage agurk lotion er detaljert og vist i følgende video. Forfatteren av videoen forteller om oppskriften, som det er nok bare å hogge agurkene uten å gni dem.

Oppskrift med løvblad

 • 100 g laurbærblad hell 1 kopp kokende vann.
 • Kok i 6-8 minutter på lav varme.
 • Stamme og la avkjøles.

Tørk acne fra 5 til 10 ganger om dagen. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet.

Wormwood Oppskrift

 • 1 ss. l. malurt hell 1 kopp kokende vann.
 • La brygge i en halv time.
 • Strain.
 • Legg til 1 ts. salt.
 • Legg til 1 ss. l. sitronsaft og bland godt.

Tørking gjøres to ganger om dagen.

Hvit Lily Oppskrift

 • Kronblad av 1 hvitlilje helles vodka slik at den fyller beholderen 2-3 cm over blomsten.
 • Hermetisk lukke og la det komme i kjøleskap i 6 uker.
 • Hell infusjonen og fortynn med kokt kaldt vann i forholdet 3/2.

Påfør opptil 3 ganger om dagen. Oppbevares i kjøleskapet.

Oppskrift med gran

Du trenger bare å kjøpe i apoteket granolje. Spot olje på akne. Du kan fortynne med gresskarjuice eller viburnum: 6 dråper olje per 20 ml juice.

Pine Needle Oppskrift

 • I 100 g pine nåler legg til en skje av kamille, calendula og plantain ark.
 • Hell 100 g vodka.
 • La i infusere i glassbeholdere i 7 dager.
 • Strain.

Tørk huden to ganger om dagen.

Oppskrift med calendula, chloramphenicol og aspirin

 • 10 tabletter av aspirin og samme mengde kloramfenikol knust i pulver.
 • Hell inn en flaske calendula tinktur kjøpt og bland.
 • 1 dag insisterer.

Bruk punkt. Rist før bruk.

Rose and Sage Oppskrift

 • Like mye rosenblader og salvieblader brenner kokt, kaldt vann.
 • Insister dagen.
 • Strain.

Tørk ansiktet to ganger om dagen.

Videoen viser en oppskrift på et annet hjemmiddel for akne, som inneholder 1% salisylsyre og 3% borsyre, samt eukalyptus ekstrakt.

Hvordan fytokomponenter i sammensetningen av lotion?

Urte ingredienser bidrar til å forbedre egenskapene til anti-akne medisiner betydelig. Utdrag av medisinske planter og frukt kan ha antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. I akne lotioner, kan du oftest finne:

 • Aloe. Healing, bakteriedrepende og tonic egenskaper.
 • Rose. Regenerering, utjevning egenskaper.
 • Sage. Beroligende egenskaper.
 • Tea tree ekstrakt. Bakteriedrepende, helbredende og antiseptiske egenskaper.
 • Calendula. Antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper.
 • Lily. Regenerering og antiseptiske egenskaper.
 • Mint. Beroligende egenskaper.
 • Frukt ekstrakter. Bli kvitt overdreven tørr hud.

Hjelper lotion å bli kvitt akneflekker?

Nesten alle farmasøytiske preparater for akne er sammensatt av ingredienser som regenererer skadet hud. Denne egenskapen har ikke billige kremer. Det er best å helbrede huden etter å ha brukt AcneZap og Dr. Theiss Acne. Men sjansen for utseende av flekker avhenger ikke bare av stoffet som brukes, men også på størrelsen på akne. Store formasjoner er ganske vanskelig å fjerne uten å forlate et spor. For at huden skal heles godt og ha en glatt lettelse, bør du velge lotioner, som inkluderer plantekomponenter av aloe-papirmasse, roser og liljer, te-trekstrakt. Dessuten bidrar vitaminer og elementets sink til regenerering.

Mulige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen av akne lotioner er prikken og en svak brennende følelse. Midler utvider porene og penetrerer talgkjertlene, noe som kan føre til ubehag. Ved individuell intoleranse av individuelle komponenter i sammensetningene kan det oppstå en allergisk reaksjon i form av rødhet og irritasjon. Vanligvis er bivirkninger kortvarige, og forekommer hos eiere av sensitiv hud. Hvis irritasjonen ikke forsvinner i lang tid, bør du definitivt rådføre deg med en hudlege.

anmeldelser

Diana, 18 år: Om verktøyet Propeller møtte en rekke vurderinger: fra beundring til avsky. Men den lave prisen lokket meg. Min hud er fet, og ungdomsutslettet var i sone i underkjeven og på pannen i form av sjeldne, men ganske store akne. Om lag 2 uker klarte jeg å bli kvitt akne, men flekkene var ganske merkbare. Den helbredende effekten er 0. Men akne tørkes ut ganske raskt, så Propellen er virkelig effektiv. Men neste gang vil jeg nok bruke dyrere. Bilder med en lengre tid på opptil 3 uker.

Maria, 20 år gammel: Huden har aldri vært fet, men før menstruasjonen er ansiktet alltid dekket av små kviser. Jeg prøvde å bli kvitt dem med husholdnings såpe, men til slutt fikk jeg bare peeling av huden. Så snublet jeg på et reseptbelagte legemiddel fra rosenblad. Jeg trodde aldri at et hjemmemedisin kunne ha en så positiv effekt. I løpet av 2-4 dager forsvinner akne, og etterlater ingen spor. Bare HURTING effekt. Bildet viser toppen av akne og samme sted etter 4 dager.

Topp 10 lotion for akne problem hud

En rekke kosmetiske hudpleieprodukter rammer fantasien og forårsaker at en sofistikert kjøper blir forvirret. De kvinnene som er heldige å ha en sunn epidermis, har råd til å ta valget av kosmetiske produkter lettere. Problem hud forplikter seg til å velge pleieprodukter mer nøye, og feilen kan føre til forverring av eksisterende problemer. La oss ta friheten til å forstå sortimentet av farmasøytiske preparater og kosmetiske merker av innenlandske produsenter og deres utenlandske kolleger, og tilbyr lotion for problematisk dermis.

Effektive kosmetiske produkter

Med problemet med akne i ansiktet, i alle sine manifestasjoner, er det jenter av forskjellig rikdom og holdninger til medisin. Noen mennesker foretrekker kosmetikk på naturlig basis, andre stoler på de nye kunstige tilsetningsstoffene. Noen har råd til å bruke verdensberømte verktøy, men resten er tvunget til å lete etter et alternativ. En ting forener alle: ønsket om å få en ren, vakker og jevn hud uten akne og svarte flekker.
Et dusin av rettsmidler som har klart å bevise seg i bekjempelse av utslett på problemets epidermis, ifølge brukerne av nettverket og dermatologene:

 1. Vichy Lotion Den transformerende forlater mot ufullkommenhetene fra Normaderm-serien;
 2. Uriage Hyseac Cleansing Lotion;
 3. Exfoliating lotion fra Clinique for problematiske epidermis Anti-Blemish Solutions;
 4. Toning lotion for å løse hudproblemer fra selskapet Green Mama;
 5. Acne Lotion Profesjonell Propeller;
 6. Yves Rocher Anti-Pimple Lotion fra Pure System serien;
 7. La Roche-Posay lotion som smaler porene og har en peeling effekt, Effaclar Astringent Lotion;
 8. Collistar Balancing Lotion å rense fett typen av epidermis Balancing Toning Lotion;
 9. Bioderma micellar lotion Sebiom H2O;
 10. Librederm lotion for dypt rensende problem hud Seratsin.

Midler er ordnet i hvilken som helst rekkefølge, ikke fra det verste til det beste eller omvendt. Hver fant sine fans og fikk gode anmeldelser.

Vichy Lotion Transformative Care Against Imperfections fra Normaderm Series

Caring Cosmetics Company Vichy produsert over 80 år. Den er basert på termisk vann fra kilder som ligger i den eponymiske franske byen.
Lotion Normaderm mot ufullkommenhet, er utviklet for fet og problematisk epidermis, utsatt for dannelsen av akne og komedoner. Som en del av midlene vil salicylsyre slite med utseendet av lesjoner og andre kjemiske forbindelser som reduserer fettinnholdet i huden og smalere porene. Inneholder ikke parabener.

Rensing Uriage Hyseac Lotion

Produksjonen av kosmetiske produkter Uriage ligger også i Frankrike og bruker termisk vann i produksjonen.
Isaac Cleanser er egnet for fetttype av epidermis og er akseptabelt for bruk på kombinert og problemtype. Det er et to-i-ett-preparat, renser øyeblikkelig epidermis og trenger ikke rødme. I sammensetningen er det ingen alkohol, fordi den ikke tørker huden. Det kan brukes i aggressiv behandling av akne (betent akne), som et middel til å vaske av sminke og rense huden av støv- og sebumrester, som ikke utsettes for epidermis for ytterligere tørking.

Clinique Exfoliating Lotion for Anti-Blemish Solutions Problem Epidermis

Dette verktøyet kom fra Italia og ble en komplett konkurrent til sine andre frosker.
Oppløsningen inneholder en mengde komponenter: salicylsyre, svovel, kelpekstrakt, koffein, glyserin, havsalt. Rikken av komponenter tillater:

 • bekjempe betennelse på huden som fører til akne;
 • rene og stramme porene;
 • eksfolierer døde hudceller av epidermis;
 • lette spor igjen etter akne.

Toning lotion for problem hud fra selskapet Green Mama

Dette er et produkt av innenlandske produsenter. Kjernen i hans ideologi er forståelsen for at naturens krefter er i stand til å takle ethvert dermatologisk problem. Derfor, i sammensetningen av kosmetiske produkter Green Mama 99% av naturlige ingredienser.
Det beskrevne produktet normaliserer produksjonen av talgkjertler og er egnet for bruk på fet hud. Verktøyet er gjennomsiktig, lett sprøytet med en spesiell spray. Urte lukt, som forklares av sammensetningen. Blant andre komponenter kaster pimples på ansiktets hud:

 • timian ekstrakt;
 • juniper ekstrakt;
 • lavendel olje;
 • glycerol;
 • ricinusolje og andre ingredienser.

Acne Lotion Profesjonell propell med zinkidon

Og igjen representanten for den russiske kosmetologien. Prisen på det beskrevne legemidlet er 60-100 rubler, noe som forårsaker viss sunn skepsis blant sofistikerte kjøpere. Og forgjeves.
Sammensetningen er ekstremt enkel: PCA sink, som bekjemper akne, og panthenol, som beroliger huden. Virkningen av legemidlet er rettet mot å normalisere aktiviteten til kjertlene i epidermis og er egnet for bruk på problemhud. Verktøyet renser dermis fra allerede eksisterende dermatologiske problemer og forhindrer utseendet til akne og komedoner. Etter påføring gir det ikke tetthet eller tørrhet, men fuktighet bare litt, derfor er det bedre å fullføre behandlingen med en nærende krem. Tørk overflatene av epidermis med et verktøy som trenger korreksjon bør tillates mer enn to ganger om dagen. Egnet for menn med alvorlige ømme utslett.

Yves Rocher anti-acne rensepulver fra Pure System-serien

Kosmetikk opprinnelig fra Provence, basert på urte ingredienser.
Kosmetisk cocktail er designet for å forsiktig rense, redusere forekomsten av akne og nivåer hudoverflaten etter fjerning. Sammensetningen er basert på aloe-ekstrakt og salisylsyre, som allerede er kjent for oss ved hjelp av de ovenfor beskrevne midler. Anlegget aktiverer epidermis indre reserver, øker motstanden mot ytre påvirkninger, og syre reduserer fettinnholdet i huden.

La Roche-Posay lotion som smaler porene og har en peeling effekt, Astringent Lotion

Og igjen, apotekets linje av midler, rett fra Frankrike.
Sykepleiecocktailen er ment for dagen for innsnevring av porer, og den totale effekten ligner produktet fra Clinique. Designet for bruk bare på fet hud utsatt for akne. Den inneholder alkoholer og salisylsyre oppløst i dem. For å unngå å tørke ut, tilsettes glyserin og ricinusolje.
Væsken er klar, med en skarp alkoholholdig lukt av apoteket. Han håndterer oppgavene som er satt på "utmerket":

 • tørker acne;
 • hindrer fremveksten av nye lesjoner;
 • overgår overflaten av huden;
 • desinfiserer;
 • renser og strammer porene.

Collistar Balancing Lotion for Cleansing Fat Epidermis Type Balancing Toning Lotion

Dette produktet er en sofistikert italiensk som tilhører kategorien luksus kosmetikk.
Passer til fet og kombinert hudpleie. Et mildere middel, fordi det ikke inneholder alkohol og komponenter som kan forårsake allergier. Det kunne ikke påvirke prisen.
Verktøyet er tofaset, derfor ristes det før bruk. I sammensetningen av ekstraktene: kamille, ros, arginin, nettle. Etter påføring er det observert:

 • uttalt matte;
 • reduksjon av betennelser;
 • innsnevring av porene;
 • forsvinner av oljeaktig glans.

Bioderma micellar lotion Sebiom H2O

Det er ikke overraskende at middelene til fransk produksjon. Men i motsetning til kolleger elite linjer, tilgjengelig for et bredere utvalg av kjøpere.
Denne væsken er laget for å rense huden, noe som er utsatt for dannelsen av akne. Velegnet til å fjerne sminke på en sensitiv type epidermis under behandling av akne. Det reduserer fet hud og reduserer betennelse, dets antibakterielle effekt er uttalt.

Librederm Lotion for dypt rensende problem hud Seratsin

Medisinsk kosmetikk laget i Russland, solgt i apotek. Vi vil ikke ringe for støtte fra innenlandske produsenter, men nekte at verktøyet er verdig oppmerksomhet - er urimelig. Blant de allerede beskrevne innenlandske produsentene er prispolitikken for Librederm-produkter høyere. Retten til å avgjøre om oppgitt verdi for pengene er sant, forbeholder vi oss for kjøperen.
Det beskrevne verktøyet er godt å bruke:

 • i kampen mot svarte flekker og pimples;
 • til matting;
 • å rengjøre fet hud fra smuss;
 • myk peeling.

Grunnlaget for sammensetningen: kalkekstrakt, svovel, sinksalt og panthenol (som i den ovenfor beskrevne preparat Propeller Professional). Væske lukter merkbart svovel, men duften hviler ikke på huden.

Hjemmelagde oppskrifter for hudkrem som trenger korreksjon

Hvis du ikke har nok tillit til fabrikkprodukter, er det lov å lage kosmetiske cocktailer hjemme. Ta urter avkok som grunnlag, og legg til din favoritt aromatiske oljer. For alvorlige betennelser, kan kremer insisteres på alkohol og påføres punktvis for ikke å brenne huden.

 • Mint og Lime. I mynteavkok, skriv citronsaft og et par dråper calendula tinktur. Hvis nødvendig, når du må trekke ut et svært betent utslett, legg til alkohol.
 • Celandine. Klargjør urteavkok på vanlig måte og la den stå. Du kan bruke ren eller legge til essensielle oljer med antiseptiske egenskaper.
 • Grønn te Har det vært en drink i tekanne siden i går? Ikke hell ut. Fortynn med sitronsaft og bruk til å tørke problemområder dekket med akne og svarte prikker (komoner).
 • Sitrus. Enhver som er til stede. Klem ut saften, hell vodka (unpainted!), Insistere. Vi bruker ikke innsiden, men eksternt på hudområdene som krever korreksjon.
 • Salvia og honning. Denne urt har en utbredt antibakteriell effekt, og bierproduktet myker og nærer epidermis. For et glass infused decoction, er en spiseskje honning nok.
 • Nåler. Pine eller gran, tørr plantain, kamille og calendula i proporsjoner 2: 2: 1: 1. Koking avkok og bruk den vanlige måten. Tilsetningen av alkohol kan forbedre egenskapene til den resulterende lotionen til bruk ved alvorlige utslett. I dette tilfellet er det bedre å bruke en prikket cocktail.
 • Medisinsk. Et slikt verktøy hjemme er fremstilt fra kloramfenikol og aspirin. Komponentene tas i samme mengder, knuses og fortynnes i ren vodka eller alkohol fortynnet med vann (1: 1). Denne lotionen kan tørke acne-dekket områder, men vær forsiktig så du ikke overdriver huden.

anmeldelser

Flere vurderinger fra nettet fra opplevelsen av aknefightere:

"Jeg liker ikke å tøye meg selv med kjemi. Lite spiser vi det eller hva? Fordi jeg foretrekker vegetabilsk kosmetikk. Vår tror jeg ikke når. Derfor foretrekker jeg kosmetiske produkter av det franske merket Yves Rocher. Min hud er problematisk: noen kviser, noen flekker. Og produktene i dette selskapet løser alltid mine vanskeligheter. Jeg anbefaler alltid alle. "

"Jeg foretrekker å forhindre problemer enn å løpe i panikk, uten å vite hvordan de skal løses. Derfor, etter å ha prøvd mange forskjellige kosmetiske slagger, stoppet jeg på Collistar-lotionen. Lett, utrolig behagelig i alle henseender. Konvolutter og beskytter, gjør huden til å fungere skikkelig, uten feil. Jeg har ikke husket pimples og acne lenge, som jeg elsker dette verktøyet og vil ikke forandre det for noe. "

"Jeg er alltid tapt i butikkene. Flaskekrukker er så vakre, komposisjonene er ikke på russisk - jeg forstår ikke noe, generelt. Fordi hudpleie, "hva Gud sendte." Jeg kjøper urter og etere i apoteket, og jeg lager midlene meg selv hjemme. Jeg respekterer virkelig mynte og tea tree for å eliminere utslett. Men ansiktet mitt har aldri vært veldig problematisk, kanskje slike metoder ikke passer alle sammen. "

Flere Artikler Om Typer Acne