På kvelden vasker vi av kosmetikk fra ansiktet, gaten og kontorstøvet, overflødig talg. Og om morgenen, som et resultat av internt "rengjøringsarbeid", vil huden frigjøre en annen del av talg - og det kreves vask igjen. Hvilke rettsmidler anses best for denne prosedyren? Vi svarer og presenterer vurderingen av de beste rensemidlerne, ifølge huden.rus mening.

 • Når og hvordan å vaske
 • Typer av rensemidler
 • Vurdering av de beste rensemidlerne
 • Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Når og hvordan å vaske

Umiddelbart om det viktigste: Du bør ikke vaske oftere to ganger om dagen - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden.

Når du velger produkter, er kanskje det viktigste at det er hypoallergenicitet, siden antall jenter med sensitiv hud vokser hvert år. Spesielt blant innbyggerne i megacities.

Vasking to ganger om dagen oftere er ikke verdt det - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden. © iStock

Typer av rensemidler

Det er nyttig hvis du har fet eller kombinasjonshud og du nyter denne tekstur. Eliminerer forurensning, fjerner oljeaktig glans, matting og litt innsnevring av porene. Spesielle myke geler passer til eiere av tørr hud.

Det passer godt med smuss og fettete glans, dehydrerer ikke og inneholder ikke en betydelig mengde overflateaktivt middel. Med oljeaktig og kombinasjonshud vil skum med syrer hjelpe (aktiverer cellefornyelse). Når det er tørt - med fuktighetsgivende ingredienser som glyserin.

Melk (kosmetisk krem)

Det beste valget for tørr hud. Fukt og mykner, lindrer irritasjon.

Passer til alle hudtyper. Ved kontakt med vann blir det en hyggelig emulsjon, fjerner sminke og urenheter. Bevarer integriteten til lipidlaget av huden, fremkaller ikke produksjonen av overskytende sebum.

I dag får selv tørr hud å våt, og for fet er det tillatt å bruke spesielle oljer. © iStock

Dens effektivitet sikres av miceller - spesielle molekyler fra kategorien ikke-aggressive tensider. Dette produktet er universelt og passer for alle hudtyper. I tillegg produserer noen merker, som La Roche-Posay, micellært vann for forskjellige hudtyper.

For vask er det tillatt, men uønsket. Høy alkalinitet (pH på vanlig fast såpe er 9-11) forstyrrer hudens naturlige pH-balanse (tørr hud pH er fra 3 til 4,6; normal hud er fra 4,7 til 5,7; fet er fra 5,8 til 7 ). Men nå er det såkalte synd. Dette er en syntetisk flytende såpe eller solid konsistens med en pH på 5,5. De er godt rengjort olje og kombinasjonshud, lindrer betennelse. Men det er ikke nødvendig å bruke syndene hele tiden, for ikke å overdrive epidermis.

Skummidler, som ofte inkluderer oljer og planteekstrakter. Anbefales for tørr og utsatt for tørr hud. Hvis ingredienslisten har tørkekomponenter (ekstrakt eller olje av eukalyptus, teetre), så vil det også fungere for fet hudkrem eller balsam.

Vurdering av de beste rensemidlerne

Vi deler våre tanker om det beste, ifølge redaktørene til nettstedet skin.ru, betyr for rensing. Og vi insisterer igjen: du må velge dem bare etter hudtype og avhengig av problemene du vil løse.

For fet og kombinasjonshud

Purefect Skin Anti-Shine Rensende Cleansing Gel, Biotherm

Et middel med sink, kelpekstrakt og termisk plankton vasker bort urenheter og oppfrisker huden. Strammer porene, fjerner overflødig talg.

Effaclar Gel Cleansing Foaming Gel, La Roche-Posay

Formelen basert på termisk vann med en sebum-regulerende komponent (sinkpidolat) er ideell for fet hud utsatt for akne. Fjerner urenheter og overflødig sebum, og tjener til å forhindre ufullkommenhet.

Gel Scrub Mask 3-i-1 "Clean Skin", Garnier

Midler til oljeaktig og kombinasjonshud med salisylsyre, sink, eukalyptus ekstrakt og slipende partikler egnet for vasking, peeling, dyp rensing. Reduserer svarte prikker, reduserer ufullkommenheter, mattes.

For tørr hud

Gentle Cleanser Mild Cleansing Cream, SkinSeuticals

Takket være appelsinolje og allantoin, renser den delikat selv følsom hud, noe som gir en følelse av renhet og komfort.

Galatée Confort, Lancôme Rensemelk for tørr hud

Gentle middel med mandelolje og kongelig gelé renser, fukter og nærer huden, styrker beskyttelsesbarrieren.

Cleansing Gel Skin Oxygen Depolluting Cleanser, Biotherm

Gel med smeltingstekstur og formel, som inneholder klorellekstrakt, fjerner forsiktig urenheter uten å tørke ut huden.

For normal hud

Hydrofil Global Recovery Oil Ultime8, Shu Uemura

Blander med vann blir oljen en emulsjon som må forsiktig spre seg over ansiktet med en bomullspute eller hender, og deretter skylles. Den består av 8 vegetabilske oljer og ekstrakter for å fukte og myke huden.

Bi-fase Micellar Vann, L'Oréal Paris

Produktet, beriket med naturlige oljer, renser forsiktig, men effektivt, og fukter huden av noe slag, og gir ingen fettete og stramme følelser. Før bruk, rist flasken for å blande vann og oljefaser.

Ultra Facial Cleanser Facial Gel, Kiehl

Rengjør huden effektivt uten å tørke ut. Passer for alle hudtyper, inkludert følsomme.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Først, med dine følelser - bør du være komfortabel under og etter vasking. Hvis det er tetthet, er verktøyet bedre å bytte.

For det andre, tilstedeværelsen av nyttige komponenter i sammensetningen. Disse kan være:

antioksidanter - tokoferol, palisander ekstrakt, fytoøstrogener, koenzym Q10;

Hva og hvordan du vasker ansiktet om morgenen og om kvelden - de beste kosmetikkene for vasking

Vaske og rensing er en viktig del av ansikts hudpleie. Mye avhenger av frekvensen og kvaliteten på vaskingen. For eksempel, hvordan sminke faller, og hvor raskt huden begynner å bli eldre. I denne artikkelen vil vi snakke om hvilke verktøy du må velge for vasking og hvor ofte denne prosedyren skal utføres.

Rengjøringsprosedyre Regler

Mange tror at i denne prosessen er det ingen spesiell visdom. Dette er ikke sant. For at huden skal ha en naturlig glans og bevare ungdommen, bør du nøye velge midler for vasking.

Hvordan ikke å vaske?

Vannt vann har en irriterende effekt og tørker huden. Av denne grunn anbefaler vi ikke å bruke trykkvann til vasking. Det er best å bruke ulike midler for vasking, de vil gjøre vannet mykere og fjerne kosmetikk.

Mange tror at det er nyttig å vaske med vanlig såpe. Selvfølgelig er det mennesker med hud som ikke reagerer på irritasjon. De kan bruke noen pleie kosmetikk. For de fleste vil en slik prosedyre bare skade. Klesvask såpe tørker huden sterkt, fordi den har et høyt alkalinitetsnivå. I et slikt miljø begynner mikrober å utvikle seg, forårsaker svarte flekker og akne. Moderne pleieprodukter er opprettet i samsvar med verdien av surheten i huden.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel?

Når du velger et kosmetisk produkt for vask, bør du styres av den typen huden din tilhører.

 • Hvis huden er preget av overdreven fett, bør du velge geler. I slike kosmetiske stoffer inneholder oftest stoffer som regulerer mengden fett utskilt og ikke tillater porene å tette. Du bør velge midler der det finnes ingredienser som oliven eller drueolje, mentol, sitronekstrakt, salisylsyre, etc.
 • Hvis huden lider av mangel på fuktighet og er tørr, må du gi preferanse til krem ​​eller melk. Ingredienser bør inkludere ingredienser som glyserin, propylenglykol, kakao og bærekstrakter. De myker og fukter huden.
 • Eiere av sensitiv og allergisk hud bør nærme seg valg av midler for vask med spesiell forsiktighet. Det er bedre å kjøpe produkter som er merket "hypoallergenic" eller "testet av dermatologer." Beroligende ingredienser som aloe, kamille og ros har en gunstig effekt på huden. Pass på at det ikke er noen dufter i sammensetningen, noe som kan provosere allergi.
 • Hvis du er heldig nok til å ha normal hud, så er valg av middel stor nok. Kan brukes til prosedyren som gel for vasking, og skum eller melk. Opprettholde et godt utseende vil hjelpe en rekke oljer i antall komponenter.
 • For hud som er gjenstand for aldersrelaterte endringer, er det nødvendig å velge produkter som inkluderer grønn te og vitaminer.

Hvordan vaske?

For at vaskeprosessen skal gi maksimal effekt, anbefaler vi at du holder deg til følgende tips:

 • Utfør bare prosedyrer med rene hender for å forhindre infeksjon på ansiktets hud.
 • Det er nødvendig å fjerne alle kosmetikkprodukter med høy kvalitet, da det er umulig å fjerne kosmetiske produkter helt ved å vaske.
 • Vask ansiktet med varmt vann. Bruk av varmt vann kan forstyrre sebaceous kjertlene.
 • For å fjerne fuktighet, må du forsiktig våt ansikt. Vi anbefaler ikke å gni det med et håndkle hvis du har sensitiv hud. Det er bedre å bruke papirservietter.
 • Vask ansiktet mer enn en gang om dagen. Eksperter anbefaler å gjennomføre denne prosedyren minst to ganger om dagen.

skikkelig vask renser huden og holder ansiktet ungt

Funksjoner av vask om morgenen og om kvelden

Om morgenen tar hudpleie ikke mye tid, siden hovedmålet er å fjerne støv og overflødig fett fra overflaten. Men kvelden prosedyrer krever mye mer tid, som de inkluderer sminke fjerning, rensing og ernæring.

Om morgenen

Mange tror at hudpleie om morgenen er unødvendig. Dette er en misforståelse. Under søvnen dannes en stor mengde kjertel sekresjoner og støvpartikler på huden. Alt dette tetter porene. Derfor er det bare nødvendig å rengjøre huden om morgenen. Du kan bruke kokt eller filtrert vann til prosedyren.

Tonifikasjon er et annet viktig aspekt av omsorg. Bruken av tonic gjør det mulig å fullføre rensingsprosedyren. Vi anbefaler at du bruker produkter som ikke inneholder alkohol. Hvis du føler deg ubehag etter vask, bør du bruke en dagskrem for å kvitte seg med tørrhet.

Om kvelden

Den lengste perioden det tar å ta vare på huden og rense det er om kvelden. Som vi sa tidligere, skaper sebum og kosmetikk betingelsene for utseendet av bakterier. Ved å rense huden om kvelden bør det tas med spesiell forsiktighet. Prosessen kan deles i to deler. Først må du fjerne sminke. For å gjøre dette, anbefaler vi ikke å bruke såpe, det er bedre å bruke spesiell melk. For det andre, vask ansiktet med vann og rengjøringsmiddel. Bruk til denne oljen for vask, gel eller skum. Hvis du har mye tid, kan du lage en nærende maske eller peeling. Om kvelden trenger huden toning mest, så vi anbefaler at du bruker tonic.

For forsiktig vask kan du bruke de populære oppskriftene:

 • Havregryn. Soak en liten håndfull finmalt havregryn med varmt vann i noen sekunder. Den resulterende vasselen vasker ansiktet ditt med myke massebevegelser. Havregryn erstatter perfekt ansiktsskrubb. Etter prosedyren skyll ansiktet med rent, varmt vann.
 • Ris vann. For matlaging må du suge risen i vann for en stund. Den resulterende løsningen kan brukes til vasking. Resultatet kommer ikke til å vare lenge: huden vil få en sunn farge og bli mer øm.
 • Melk. Hvis du har sensitiv hud, kan du vaske det daglig. Hvis huden er preget av overdreven fettinnhold, er denne metoden ikke egnet, siden melk skaper et gunstig miljø for reproduksjon av mikrober, noe som bare vil forverre situasjonen.
 • Herbal decoctions. Hvis du har fet hud, bør du stoppe valget på kamille, mynte, plantain eller St. John's wort. Hvis huden er tørr, er det å foretrekke å bruke salvie, bringebærblader eller lind. En spiseskje urter bør plasseres i et glass varmt vann. Dekoksjon for vasking klar.

Tilbehør til vask

svamper

Svamp er en svamp av liten størrelse, som kan være laget av ulike materialer. Materialer kan være både naturlige og kunstige. Mange kvinner er enige om at det er mye mer praktisk å rengjøre ansiktet med svamper.

Et av materialene som brukes til produksjon av dette tilbehøret, er cellulose. Slike svamper før bruk bør fuktes med vanlig vann. Deretter skal de hovne og øke i størrelse. Dette alternativet er perfekt for dyp rensing og kan erstatte skrubbingen. Pleie av cellulose svamper er veldig enkel, du må vaske og tørke dem fra tid til annen.

For prosedyrer kommer svamp fra naturlige materialer tilnærmet. De kan brukes til hud med overfølsomhet, da de er mettede med næringsstoffer. I tillegg svamper disse svampene ytterligere huden.

Med dette tilbehøret kan du utføre en lysmassasje. Svampen er våt og massasjebevegelser på ansiktets konturer, og unngår å strekke huden.

svamper

Svamp for vask kan erstatte bomullsputer, som på grunn av sin struktur ikke kan rense porene helt. Tilbehøret fjerner døde partikler og sminkerester. Svamp - et flott alternativ for eiere av fet hud, det vil bidra til å fjerne overflødig glans, forhindre betennelse. Hvis du velger et tilbehør for sensitiv hud, så er det preferanse til myke modeller som ikke gjør ansiktet skadet. For tørr hud bør en svamp ikke brukes mer enn tre ganger i uken for å unngå irritasjon. Før bruk, myk det med vann og bruk en kosmetikk. Etter det sprer massebevegelsene over ansiktet uten å berøre området rundt øynene.

pensel

Dette tilbehøret kan utføre flere funksjoner samtidig. I tillegg til at penselet renser ansiktet og fjerner døde celler, kan det delvis erstatte profesjonell rengjøring av ansiktet i hytta. En børste er en enhet som fungerer på strøm eller på batterier. Inkludert er flere dyser som brukes til forskjellige formål. Det er dyser med lange børster som skal brukes til dyp rengjøring. Dyse-svampen kan brukes til å fjerne sminke og lysmassasje. I tillegg har dette tilbehør flere arbeidshastigheter som kan settes avhengig av bruksformålet. Det bør bemerkes at det er verdt en børste å vaske mye dyrere enn svampe.

Produsenter av kosmetikk til vasking

I øyeblikket presenterer markedet for kosmetiske produkter et bredt spekter av ulike midler for vasking. Vi har samlet en gjennomgang av noen av dem som er populære hos kundene.

Yves rocher

Varemerket "Yves Rocher" produserer geler for vask, som hvert år blir stadig mer populært. Makeup removers er preget av deres allsidighet: de kan brukes på forskjellige hudtyper. Gels fjerner perfekt sminke. Sammensetningen av kosmetiske produkter fra selskapet "Yves Rocher" inneholder et stort antall ekstrakter av vegetabilsk opprinnelse. Gels har en behagelig aroma og ikke forårsaker irritasjon.

La roche-posay

Den franske produsenten La Roche-Posay er kjent for kosmetiske rensemidler som er designet for sensitiv og tørr hud. Produkter inneholder ikke alkohol og andre stoffer som kan forårsake tørrhet. Grunnlaget for kosmetikk er termisk vann. La Roche-Posay vasker gels forsiktig fjern overflødig fett fra huden, etterlater en følelse av friskhet.

Pierre Fabre

En annen fransk produsent som kan skryte av kosmetikk av høy kvalitet. Det er verdt å merke midler til vasking av Avene Cleanance, som anbefales å bruke eierne av problemhud. I tillegg renser gelen perfekt huden, det bidrar til å bekjempe akne og utslett. Gelen inneholder en stor mengde termisk vann og planteekstrakter. Disse komponentene bidrar til å regulere kjertlene og redusere risikoen for inflammatoriske prosesser.

Planeta Organica

Merket "Planeta Organica" har tjent kundenes tillit på grunn av den høye kvaliteten på sine produkter. Melk og skum av dette merket bidrar til innsnevring av porene, og har også en antibakteriell effekt. Eksperter anbefaler å bruke produktene til denne produsenten for hud av vanlig eller fet type. Produktet merke "Planeta Organica" tar hånd om fjerning av sminke og tørker ikke huden.

NIVEA

Varemerket "NIVEA" produserer produkter for vask, noe som er verdt å kjøpe for hud, karakterisert ved tørrhet. Produktene er kjent for deres hypoallergene. Gels har funksjon av skrubbe: inneholder mikrogranuler som hjelper til med å fjerne døde hudpartikler. Den eneste ulempen er at produktene ikke er ment for å fjerne sminke.

Ren linje

"Clean Line" er en russisk produsent hvis produkter er preget av lav pris og god kvalitet. Varemerker kan brukes til forskjellig hud. Ved vanlig bruk reduseres risikoen for inflammatoriske prosesser.

Arnaud

Arnaud er et merke som produserer produkter som effektivt rengjør overflaten av huden. Gels er perfekt for eiere som er utsatt for fet hud. Alle produktene har en behagelig lukt. I tillegg gjør Arnaud-merkevareproduktene en utmerket jobb med å fjerne overflødig fett og innsnevring av porene.

I denne artikkelen snakket vi om hvordan du skal vaske på morgen og kveldstid, hvordan du velger et verktøy, avhengig av hudtype, og også formulert noen tips om hvordan du skal utføre denne prosedyren på riktig måte. Husk at ansikts hudpleie er et viktig element i omsorg for hele kroppen.

8 beste geler for vasking

Ansiktet er den mest åpne, derfor den mest sårbare delen av menneskekroppen. Derfor betaler vi så mye oppmerksomhet om å bry seg nøyaktig for dette området, og vi prøver å opprettholde huden i best mulig stand, vi bruker beskyttende, rensende og støtter sunne ansiktsprodukter.

I rangeringen av de beste vaskeglene presenteres de mest effektive midler for ulike hudtyper, og gir høy kvalitet på rensing av epidermis og forsiktig omsorg.

Yves Rocher Ren Calmille
Den beste rensegelen for ansiktet

I bildet - rensegelen til vasking av ren Calmille fra Yves Rocher. Gjennomsnittlig pris i Russland: 300 rubler (200 ml).

Ren Calmille rensende ansiktsgel fra kosmetisk merkevare Yves Rocher har fått et imponerende antall fans. Gelen er et universelt middel for å rense huden av den vanlige typen, den tar seg av med fjerning av spor av kosmetikk (unntatt super-resistent). Ikke forårsaker irritasjon, inneholder komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Den har en tykk tekstur, flott skum.

fordeler:

 • Høykvalitets hudrensing.
 • Hyggelig duft.
 • Økonomi.

ulemper:

 • Som en del av mye kjemi.
 • Mange klager på å føle tørr hud etter vask.

Fra Pure Calmille gel anmeldelser:

"I mange år har jeg brukt Pure Calmille-vaskemaskinen, jeg anser det som best. Kosmetikk vasker bort perfekt, selv vanntett mascara, på huden etter det er det en følelse av friskhet, forårsaker ikke tørrhet. Dens tekstur er veldig hyggelig - tykk gel. Jeg liker virkelig flasken og boblene inni... Og kjemi... vel, du vasker den av! Vaskepulver er enda verre! "

"Jeg har en dobbel mening om Pure Calmille-gelen for å vaske... På den ene siden, ja, det renser huden, og fjerner sminke med sminke. Og på den andre... er det ingenting annet enn en kjemi, og kamille i sammensetningen på det siste! Kanskje, derfor strammer huden etter 15 minutter. "

Vurdering: 9 av 10.

Effaclar fra La Roche-Posay
Den beste vaskegelen for fet og sensitiv hud

I fotogelen for vasking av Effaclar fra La Roche-Posay. Gjennomsnittlig pris i Russland: 650 rubler (200 ml).

Effaclar rensende skummende gel fra det franske merket La Roche-Posay er designet spesielt for sensitiv hud utsatt for fet hud og utseendet på akne. Basen på gel-termisk vann, det inneholder ikke såpe, alkohol, fargestoffer og parabener. Rensingrediensene påvirker forsiktig følsom hud i ansiktet, fjerner smuss og overflødig fett forsiktig, og gir bare en friskhet.

fordeler:

 • Fjern forsiktig urenheter og sebum.
 • Holder huden frisk.
 • Ikke forårsaker allergier og irritasjoner.
 • Blader huden frisk.
 • Økonomisk forbruk.

Ulemper: Gelen er laget for fet hud, den kan tørke normalt.

Fra Effaclar gel anmeldelser:

"Den beste vaskegelen for meg er Effaclar! Jeg er nåst uten han nå! Tidligere ble pannen og nesen skinnet slik at blikket ble avvist, og en måned etter vask med La Roche-Posay gel, gjenkjenner jeg ikke huden min! Jeg kan ikke si at gelhæren akne, men minst - ny nesten ikke vises! Huden kommer til slutt til liv! "

Vurdering: 10 av 10.

Avene Cleanance
Den beste helbredende gelen for rensing, lindrende akne

På bildet - en terapeutisk gel for vask av Avene Cleanance. Gjennomsnittlig pris i Russland: 800 rubler (200 ml).

Rensing behandling gel for vask Avene Cleanance fra det franske selskapet Pierre Fabre hjalp med å bli kvitt akne og akne, mange desperate. Designet gel for fet og problem hud. Termisk vann (49% i gelen) beroliger huden, eliminerer irritasjon, gresskarekstrakt regulerer talgproduksjon, andre klinisk godkjente ingredienser gir en antibakteriell effekt. Produktet forårsaker ikke allergier, toner huden og oppdateres.

fordeler:

 • Et effektivt middel i kampen mot akne.
 • Langvarig effekt.
 • Ikke stram huden.
 • Praktisk å bruke.
 • Ikke-påtrengende aroma, hypoallergen sammensetning.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Avene Cleanance gel anmeldelser:

"Det jeg bare ikke prøvde å vaske mitt problem ansikt! Akne som de var, og ble igjen. Så langt, i stedet for parfyme, har jeg gått til apoteket. Jeg ble rådet til Avene Cleanance, som den beste gelen for vasking, og ikke lurt! Etter 1,5 måneder glemte jeg at jeg en gang hadde akne! Huden ble glatt, kantet med farge. Verktøyet er rett og slett uvurderlig! "

"Kjæresten min brakte ikke parfyme fra Frankrike (som alle gjør), men den mirakuløse gelen for å vaske Avene Cleanance. Mitt problem hud begynte å forandre seg på øynene, og hatet akne - å smelte. Jeg liker også en behagelig flaske og en behagelig konsistens av produktet, selv om dette ikke er det viktigste... ".

Vurdering: 10 av 10.

Arnaud sebo
Den beste matgelen for vasking (for fet hud)

På bildet - Arnaud Sebo Gel Nettoyant Purifiant gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 600 rubler (150 ml).

Sebo Gel Nettoyant Purifiant, utviklet av det franske firmaet Arnaud, er en av de beste rensende rengjøringsmidler med en matt effekt. Gelen er utviklet for fet hud, inneholder aktive stoffer som danner rent huden og strammer porene. Som et resultat avtar betennelse, overskytende sebum (sebum fett) forsvinner, huden blir sunn. Matting effekt varer hele dagen, det er en følelse av lyshet og friskhet.

fordeler:

 • Fjerner overflødig fett.
 • Renser porene.
 • Gir en matt effekt.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Hyggelig aroma og tekstur.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Arnaud Sebo gel anmeldelser:

"Overraskende nok, selv i parfymeforretningen, fant jeg et godt middel for min problematiske og ganske skummel hud - dette er Sebo cleanser fra Arnaud. Den passer best til min kombinasjonshud - eliminerer overflødig fett og tørker ikke. Jeg har aldri møtt slike fantastiske midler! "

"Dysen, lysheten, friskheten i løpet av dagen... Jeg trodde ikke at huden min klarte det før jeg prøvde Arnaud Sebo gel for vasking. Det er så balansert at det fjerner greasiness uten å stramme huden! Og de fleste av midlene er tørket slik at det er vanskelig å smile etterpå. Den beste servant! Franskmenn vet mye om kosmetikk. ".

Vurdering: 10 av 10.

Planeta Organica
Den beste phyto-gel for vasking (for kombinasjonshud)

På bildet - Planeta Organica phyto-gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (200 ml).

Kosmetikkfirmaet Planeta Organica mottok en misunnelsesverdig popularitet på grunn av den vellykkede kombinasjonen av pris og kvalitet. Sammensetningen av naturlig rensende urtegel for vask Planeta Organica inneholder organiske oljer, planteekstrakter, vitaminer. Gelen er laget for å ta vare på fet og kombinert hud. Drener og strammer porene sterkt, normaliserer funksjonen av talgkjertlene. Urte ingredienser har en antibakteriell effekt, oppfrisk huden og forbedre hudfarge.

fordeler:

 • Mange naturlige ingredienser i sammensetningen.
 • Det renser huden perfekt.
 • Avlaster irritasjon.
 • God sminkefjerner.
 • Ikke overdriver.
 • Økonomisk.

ulemper:

 • Ganske skarp lukt.
 • Ubeleilig emballasje.

Fra vurderinger fra Planeta Organica phyto-gel:

"Jeg har brukt Planet Organic Cosmetics i lang tid, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Gel for vask skuffet ikke - renser huden perfekt, hjelper raskt med å bli kvitt kosmetikk. Etter det er det en følelse av friskhet, og aroma varer ganske lang tid (jeg liker det, så det blir ikke belastning). Tørker - moderat, som alle rensende geler, men. "

"Alt er bra i Planeta Organica phyto-gel for vasking - og effekten, effekten, sammensetningen er imponerende, og prisen er lav. Det lukter noe kjent - en slags ugress. Her er bare en flaske av hans svært ubehagelige - mørke og det må bokstavelig talt presse. Kom opp med en emballasje mer praktisk, prisen han ikke ville vært! ".

Vurdering: 9 av 10.

IMMUNO propell
Den beste mykgelen for vasking (for problemhud)

I fotogelen til vasking av Propeller IMMUNO. Gjennomsnittlig pris i Russland: 120 rubler (150 ml).

Gel for vask IMMUNO Propeller renser ikke bare forsiktig og forsiktig huden, fjerner overskudd av talg, døde celler og spor av kosmetikk, men helbreder også problemhud. De aktive komponentene i gelen for vask øker barrieregenskapene til epidermis, forhindrer forekomsten av akne, samt reduserer eksisterende akne. Gelen er mer egnet til oljeaktig og kombinasjonshud, har en liten matteffekt.

fordeler:

 • Effektiv middel i kampen mot akne.
 • Renser uten å ødelegge beskyttelseslaget av huden.
 • Eliminerer fet skinn.
 • Vel fjerner spor av sminke.
 • Demokratisk verdi.

Ulemper: Ikke egnet for alle, noen merker utseendet på betennelse.

Fra IMMUNO Propeller gel anmeldelser:

"Denne gelen for vasking er den beste! Propellen blåste bort hver eneste kvise fra ansiktet mitt. Hun trodde ikke hvordan en måned etter starten av å bruke gelen til vask, fant IMMUNO Propeller helt jevn hud uten betennelser, akne, peeling! ".

"En venn som er informert om problemet, har en Propeller gel med et immunokompleks. Hun sa at hun hjalp henne... Men jeg la merke til at hun virkelig hadde bedre hud, redusert akne. Jeg brukte den i to uker, og akne ble bare mer! Kanskje jeg har en falsk. Eller kjæresten gjemmer seg litt hemmelig fra meg. ".

Vurdering: 9 av 10.

NIVEA
beste kremgel for vasking (for tørr hud)

I bildet - krem ​​gel for vask NIVEA. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (150 ml).

NIVEA glede eierne av tørr og sensitiv hud ved å presentere en mild kremgel for vask med et ekstrakt av mandler. Cream-gel har en delikat tekstur, har en behagelig aroma. I gelen er det små granulater som forsiktig eksfolierer huden og fjerner urenheter. Verktøyet er hypoallergent, ikke provoserer akne. For å fjerne makeup krem ​​gel er ikke ment.

fordeler:

 • Mild rensing.
 • Etter vask, trenger ikke en krem.
 • Eliminerer døde partikler av epidermis.
 • Delikat tekstur og aroma.

Ulemper: Grunne rensing. Ikke egnet for fjerning av smuss.

Fra vurderinger om krem-gel NIVEA:

"Nivea sluppet den første gelen for vasking, etter som du ikke trenger å bruke kremet! Vel, i det minste de med tørr hud. Jeg har en veldig tørr, og etter Nivea krem-gel blir den myk, fløyelsaktig. Jeg trodde om en halv time jeg ville trekke av, men nei! Nå bruker jeg bare natkrem, og om morgenen og om kvelden vasker jeg ansiktet mitt med Nivea. "

"Interessante opplevelser når du vasker ansiktet ditt med... krem! Ja, jeg vil ikke si at NIVEA oppfunnet en rensegel, fordi den renser mediokrelig. I det minste kan ikke klare rester av kosmetikk. Men som en pleie og fuktighetskrem - bra! ".

Vurdering: 9 av 10.

Ren hudlinje
Den beste rimelige gelen for vasking

Bildelegrenseren Pure Line "Perfect Skin". Gjennomsnittlig pris i Russland: 85 rubler (100 ml).

Den russiske produsenten av kosmetikk Pure Line har gledet kunder med et budsjett ansikts hudpleieprodukt - "Perfect Skin" gel for vasking. Designet gel for alle hudtyper, lover dyp rensing uten å føle seg tørr. Sammensetningen inneholder slike aktive ingredienser som sink, mynte og kamille, som forhindrer utseendet av akne. Verktøyet er testet av dermatologer, betennelse avtar etter 3 dager.

fordeler:

 • Den synlige effekten i kampen mot akne.
 • Lindrer betennelse.
 • Tørker ikke huden.
 • Komfortabel konsistens, godt skum.
 • Budsjettverktøy.

Ulemper: Dessverre bruker bare gel for vask ikke å nå den "perfekte" huden.

Fra Ideal Skin gel anmeldelser:

"Jeg prøvde å vaske skrubberen fra Pure Line da jeg besøkte min mor (jeg glemte min egen), og hun overrasket meg positivt! Faktisk, etter noen bruksområder, min betennelse minket, og de nye kviser ikke kom ut! Jeg har brukt den andre måneden allerede - effekten er definitivt der! Sant, ble hun ikke kvitt akne helt... "

"Vel, jeg vil ikke si at Pure Line gjør huden IDEAL riktig, men noe kan fortsatt... Personlig er mitt resultat at betennelsen har blitt mindre, det klør ikke. Hud etter vask strammer ikke, selv om jeg har det langt fra fet. En annen gel skummer godt, det er praktisk å vaske av kosmetikk. Generelt, hvis du tar hensyn til prisen, gel for vasking - en av de beste. Ikke alle midler, selv for 400 rubler, har en slik effekt. "

Vurdering: 9 av 10.

Hva er den beste vaskegelen?

Som de fleste kosmetikk, bør gel for vask velges individuelt, basert på hudens egenskaper. Det virker som det enkleste å gjøre et valg for de som har en normal hudtype, men slike folk sier at det ikke finnes et universelt middel som passer for alle. Som praksis viser, er de mest nyttige hudprodukter de som har en helbredende effekt, som Avene Cleanance Gel eller IMMUNO Propeller, samt kosmetikk, som inkluderer naturlige ingredienser - gel fra Planeta Organica, NIVEA. På den annen side har produkter som er basert på kunstig opprettede komponenter - Pure Calmille og Arnaud Sebo helt klart klare å fjerne kosmetikk, smuss og sebum, som imidlertid krever en gel for vasking.

15 beste vaskegeler

Kjennetegn i rangeringen

Hver jente har et helt arsenal av kosmetikk til ansiktspleie. Uten dem blir huden sløv, mister sin naturlige farge. Derfor er det viktig å velge og bruke gode pleieprodukter. Det første og viktigste stadiet er rensing. Ved å bruke gelen til vask om morgenen og kvelden, kan du oppnå gode resultater, og i kombinasjon med spesielle midler - for å bevare ungdommen i huden i lang tid. For å velge den mest effektive gelen for vask, må du være oppmerksom på følgende faktorer:

 1. Komposisjon. Forsiktig og sikker rengjøring vil gi midler der det ikke er alkohol, parabener, såpe, sulfater. Jo mer naturlige ingredienser, jo mer mild omsorg.
 2. Hudtype Eksperter anbefaler ikke å bruke geler som ikke er egnet for hudtype. Dette kan ha motsatt effekt. For følsomme velger vi gel med antiseborrheic handling og godkjent av dermatologer; for problemet - med sink eller acetylsalisylsyre. For normal bruk universell løsning.
 3. Lukt. Lett naturlig aroma er et tegn på at det ikke er noen dufter i sammensetningen. Sterk obsessiv lukt kan påvirke følelser i løpet av dagen negativt.
 4. Pakking. En praktisk dispensertank vil bidra til å kontrollere strømmen av midler og bruke den i lengre tid.
 5. Konsistens. Teksturens struktur bør ikke være veldig tykk og ikke veldig væsken, ellers vil det være dårlig å skumme eller spre seg.

Ved å velge riktig rensemiddel, kan du kvitte deg med mange problemer på kortest mulig tid. Vi valgte de beste gelene, med tanke på følgende egenskaper:

 • ekspertuttalelse;
 • vurderinger av ekte kjøpere;
 • verdi for pengene;
 • sikkerhetssammensetning.

De beste rensende geler for vasking

Hovedfunksjonen til vaskegeler er å rense smusset som er akkumulert i løpet av dagen eller natten. Det er viktig at verktøyet ikke bare fjerner sminke, men også effektivt rengjør ansiktet. Noen av dem, i tillegg til hovedfunksjonen, tar i tillegg seg av huden, nærer og fukter det. Vi valgte de beste gelene som gir kvalitetsvask og forsiktig omsorg.

3 klariner

Det franske merket gir sine fans en nyhet - rensende trefaseleg med smørmarula. Lett smeltende tekstur fjerner effektivt smuss, overflødig fett, kosmetikk. En viktig funksjon - verktøyet klare selv med vanntett sminke. Sammensetningen inneholder oljen fra det afrikanske treet Marula. Den har en antiseptisk og beroligende effekt. Skjuler på huden en film som forhindrer fordampning av fuktighet, og regulerer dermed vannbalansen.

Produktet er egnet for alle hudtyper, selv de mest følsomme. Etter påføring er det ingen irritasjon og allergiske reaksjoner. Fordeler: klare den mest motstandsdyktige sminke, inneholder ikke skadelige komponenter, behagelig aroma, dyp fuktighetsgivende. Ulempene inkluderer høye kostnader.

2 Nivea

Det berømte merket Nivea tilbyr en gel med eksfolierende mikropartikler som dypt renser og forhindrer betennelse. Produktet inneholder ikke alkohol og parabener. Det fjerner effektivt sminke, smuss, overflødig fett. Spesialformelen opprettholder et optimalt fuktighetsnivå, holder bløt for hele dagen.

Gelen er egnet for fet og kombinasjonshud, forhindrer akne, reduserer betennelse, regulerer kjøttets grease. Konsistensen er tykk, tykk, skum lett og sprer seg på ansiktet. Castorolje og alger, som er en del av det, beroliger, lindrer fra ubehag. Fordeler: skrubbeffekt, oljefjerning, fuktighetsgivende. Å dømme etter tilbakemeldinger fra kunder, kan en liten rødhet etter søknad betraktes som minus.

Lett og glatt ansikt - et tegn på skjønnhet og helse. For å opprettholde dem må du bruke pleieprodukter som passer for deg. Gel eller skum - som er bedre og mer effektivt? Vi lærte fordeler og ulemper ved hvert verktøy.

12 beste geler for vask 2018

Huden er en av kroppens mest følsomme organer. For å opprettholde god stand, trenger du beskyttende, støttende og rengjøringsmidler. Det er forskjellige geler. Tenk listen over de mest populære for tørr, normal, kombinert og fet hud.

Gels for vask for normal hud

Glade eiere av den "ideelle" hudtyper er ganske sjeldne. Ofte endres det i ungdomsårene. Kan bli oljeaktig, tørr eller kombinert. Det er nok å gjenkjenne normal hud i ansiktet bare ved en rosa nyanse, glatt struktur og ujevne porer. Emerging problemer (akne, utslett eller rødhet) er svært enkelt eliminert. Men for å opprettholde en sunn hud vil det kreve daglig pleie.

fordeler

 • Midler inneholder ikke aggressive komponenter.
 • Forsiktig rengjort.
 • Nyt huden.
 • Ikke gi irritasjon og allergisk reaksjon.
 • Har en myk toning effekt.

mangler

 • Kan ikke takle hudproblemer.
 • Den skal brukes i kombinasjon med andre midler.

Topp beste rengjøringsgeler for normal hud

Olay Essentials


Gelen er laget for normal hud. Men det kan også brukes til kombinert eller tørr type. Rengjør forsiktig og forsiktig det øvre laget av epidermis. Passer til daglig pleie. Utviklet på grunnlag av vegetabilsk ekstrakt av agurk og aloe. Hjelper med å fjerne urenheter og sminkerester. Lindrer ubehag. Det gir en følelse av friskhet. Gjør huden frisk, ren og vakker.

 • Hyggelig lukt.
 • Skummet godt.
 • Ikke forårsaker irritasjon.
 • Lenge nok
 • Praktisk emballasje.
 • Lett tekstur.
 • Omhyggelig omsorg.
 • Kan forårsake akne.
 • Fjern ikke sminke påført med vanntett blyant eller mascara.

"Green Tea" fra "Green Pharmacy"

Gelen har en behagelig tekstur. Designet for daglig hudpleie. Rengjør forsiktig smuss, overflødig sebum. Kan brukes ikke bare som en ansiktsvask. Fjerner effektivt sminke. Det er ingen såpe i komposisjonen. Ikke forårsaker tørrhet. Opprettholder syrebasebalanse. Det er forsiktig forfriskende.

Inneholder naturlige ingredienser. Hjelper å nøytralisere skadelige stoffer, overflødig fet hud. Beskytter mot tidlig aldring. Stimulerer beskyttelsesmekanismen i huden. Den har en regenererende og mykningsegenskap. Produsenten bruker ikke parabener og fargestoffer.

 • Hyggelig duft.
 • Praktisk å bruke takket være dispenseren.
 • Stort volum
 • Renser forsiktig.
 • Strammer porene.
 • Rimelig pris.
 • Kjemikalier er inkludert.
 • Kan forverre skinnet.

Nivea Aqua Effect


Designet for rensing av normal hudtype. Den har en behagelig aroma og en trygg sammensetning. Inneholder omsorgsfulle ingredienser. Forhindrer tørrhet og flak. Replenishes mistet fuktighet. I sammensetningen er det ingen alkalisk såpe. Ikke forårsaker ubehag og tetthet.

Skummet godt. På grunn av hvilken det er økonomisk brukt. Tett gjennomsiktig tekstur gir sløvhet og glatthet i huden. Gir mykhet og ømhet i flere timer. Eliminerer hudfeil.

 • Lenge nok
 • Rydder rent i ansiktets hud.
 • Rimelig pris.
 • Ikke forårsaker tørrhet og irritasjon.
 • Etter bruk er det ingen glans.
 • Praktisk emballasje.
 • Økonomisk brukt.
 • Noen brukere forårsaker tetthet i huden.
 • Chiplet øyne.

Gels for vask for den kombinerte typen hud

Eiere av denne typen hud er ikke lett i det hele tatt. Huden i nesen, pannen og haken har økt greasiness. Samtidig forblir de resterende områdene tørre eller vanlige.

En endring i hormonnivået reduserer produktiviteten til sebaceous kjertlene. Som et resultat blir huden tørr. For riktig pleie trenger du flere produkter med tørking, fuktighetsgivende og toning effekt.

fordeler

 • Ha en kombinert handling.
 • Hjelp å lagre. Du trenger ikke å kjøpe separat midler til fet og tørr hud.
 • Forsiktig påvirket
 • Kan brukes i komplekset for å ta vare på fet hud.

mangler

Følsom hud kan forårsake irritasjon og tetthet.

Top Gel Wash Gels for Kombinasjon Hud Type

Garnier hud naturals


Den har en mild rensende egenskap. Det hjelper å kvitte seg med utslett. Inneholder salisylsyre. Exfoliates og regenererer huden. Eliminerer bakterier. Passer for omsorg for kombinert og fet type. Dypt penetrerer porene. Forhindrer dannelse av flekker.

Etter påføring blir huden matt. Fjerner overflødig fett. Den har en tonic, forfriskende effekt. Fyller de manglende fordelaktige mikroelementene. Reduserer antall akne. Gjenoppretter en sunn glød.

 • Vakker, ikke-standard emballasje.
 • Rimelig pris.
 • Praktisk å bruke.
 • Hyggelig duft.
 • Lett tekstur.
 • Renser forsiktig huden.
 • Justerer skyggen.
 • Økonomisk brukt.
 • Løser ikke eksisterende utslett.
 • Tørker huden.
 • Det er vanskelig å klemme verktøyet ut av flasken.

Avene Seborrheiques Cleanance Gel


Velkjent selskap tilbyr et effektivt middel for kombinasjonshud. Sammensetningen inkluderer termisk vann. Rydder problemområder. Forsiktig bryr seg om følsom hud. Irriterer ikke ansiktsområder med akne. Den myke vaskebunnen fjerner sterk forurensning.

Gjenoppretter lipidbalansen. Det har antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. Den naturlige ingrediensen gir huden en matt finish. Eliminerer irritasjon. Tillater ikke veksten av patogene mikroorganismer. Produsenten anbefaler at produktet brukes to ganger om dagen. Økonomisk konsumert takket være en praktisk dispenser.

 • Kan brukes som barberingshjelp.
 • Enkel å bruke.
 • Renser forsiktig.
 • Nyttig sammensetning.
 • Tørker ikke fet hud.
 • Hyggelig duft.
 • Lenge nok
 • Ikke tette porene.
 • Du kan bare kjøpe på apotek eller spesialiserte elektroniske kontorer.
 • Forårsaker hudens tetthet.
 • Høy pris, ikke alltid i tråd med brukerens forventninger.

ren Klar Exfoliating Daily Wash

Verktøyet er designet for daglig bruk. Løser de viktigste problemene med kombinasjonshud. Takket være en nyskapende formel, fukt det epidermis jevnt.

Inneholder organisk melkesyre. Eliminerer all forurensning. Sammensetningen inneholder planteekstrakter. Gel exfolierer perfekt. Samtidig opprettholder vann-saltbalansen. Forhindrer sprekker og kløe.

 • Praktisk dispenser og flaske.
 • Rengjør huden effektivt.
 • Exfolierer forsiktig.
 • Egnet til daglig bruk.
 • Det finnes ingen skadelige kjemiske komponenter i sammensetningen.
 • Det er forfriskende.
 • Fjerner ikke døde celler.
 • Merkelig smak.

Geler til vask for fet hud

For rensing er fet hud viktig for å bruke de riktige verktøyene. Kranvann, alkohol og aggressive rengjøringsredienser vil bare forverre eksisterende problemer. Problemet hudtype er best rengjort med geler. Derved opprettholder du vannbalanse og beskytter huden mot multiplikasjon av bakterier.

fordeler

 • Effektivt fri for forurensning.
 • Dypt trengte porene.
 • I sammensetningen er det vegetabilske oljer, antibakterielle komponenter, vitaminer og kosttilskudd.
 • Det finnes flere typer å velge mellom, avhengig av innholdet av surfaktant.
 • Ulike teksturer - geléaktig, flytende, med rensende partikler.
 • Egnet til daglig bruk.

mangler

 • Ikke bruk på følsomt hud- og øyeområde.
 • Kan skade andre hudtyper.

Top Gel Wash Gels for fet hud

Yves Rocher - Ren Calmille

Verktøyet er laget for delikat rensing. Inneholder kamille ekstrakt. Ifølge produsenten er den naturlige ingrediensen hentet fra dyrkede franske råvarer.

Difter hypoallergen, beroligende og mykgjørende egenskaper. Eliminerer spor av rødhet, forynker. Glatter og oppdaterer hudtonen. Det høye innholdet av essensielle oljer gir anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper av gelen.

Den har en subtil gresskledd aroma. Rydder dypt huden av sminkerester. Fjerner effektivt forurensning.

 • Fyller huden med renhet og friskhet.
 • Egnet til kveld og morgen bruk.
 • Rengjør huden fra fett og smuss.
 • Den kan brukes til normal og irritert hud.
 • Inneholder naturlige ingredienser.
 • Gir ikke rødhet.
 • Tykk konsistens.
 • Skummet godt.
 • Økonomisk brukt.
 • Hyggelig duft.
 • Inneholder kjemiske bestanddeler.
 • Fjerner ikke superbestandig kosmetikk.
 • Etter bruk vises tetthet og tørrhet.

Effaclar fra La Roche-Posay

En av de beste gelene for fet og sensitiv hudtype. Den har en skummende tekstur. Fjerner sminke og smuss. Drener rent porene og fjerner talg. Inneholder pidolata sink og glycasil. Takket være disse komponentene gir antibakteriell virkning.

Grunnlaget for midlene - termisk vann. Passer til hud med akne. For å bruke det er det nok å skumme gelen for å vaske akne og forsiktig ta på ansiktet. For vasking er det bedre å bruke vann ved romtemperatur.

 • Rengjør huden effektivt.
 • Eliminerer overflødig talg.
 • Den har antibakterielle egenskaper.
 • Som del av ingen såpe, alkohol, parabener, fargestoffer.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Opprettholder en sunn hudtilstand.
 • Ikke forårsaker irritasjon.
 • Økonomisk brukt.

cons

Forårsaker tørr hud.

Arnaud sebo


Den har en lys matting eiendom. Designet for fet hud. Verktøyet hjelper til med å bli kvitt skinn og akne. Spesielt i løpet av sommerenes forverring.

Den eksfolierende tekstur av gelen virker forsiktig på fet hud. Det utstråler en hyggelig sitrus duft. Etter kontakt med vann tar form av en mousse. Rengjør effektivt. Ikke forårsaker tørrhet. Regulerer vannbalansen. Kan brukes til å rense nakken, ansiktet, halsen.

Etter påføring må du forsiktig massere huden. Inneholder grapefruktkstrakt, salisylsyre og sink. Forsiktig toner og exfoliates.

 • Den har en matting eiendom.
 • Strammer porene.
 • Renser huden.
 • Smerter betennelse.
 • Gir en sunn utseende.
 • Eliminerer overflødig talg.
 • Det gir friskhet og letthet.
 • Hyggelig konsistens og aroma.
 • Ikke-naturlig sammensetning.
 • Høy pris
 • Strammer huden.
 • Ubeleilig dispenser.

Geler til vask for tørr hudtype

Produsenter tilbyr flere typer tørre hudpleieprodukter. En av de mest effektive formene er gel. Inneholder fett, vann og vegetabilske oljer. Rens forsiktig huden. Løser opp de kåte delene. Forhindrer tilstopping av smuss og dehydrering. Fjern forsiktig restene av sminke.

fordeler

 • Produsert med en nøytral smak.
 • Renser forsiktig huden.
 • Ikke gi tørrhet.
 • Vask av sminke.
 • Skummet godt.
 • Inneholder naturlige ingredienser.

mangler

 • Ikke egnet for rensing av andre hudtyper.
 • Ikke fjern alvorlige problemer.

Topp geler for tørr hud

Nivea Visage Cleansing Soft Cream Gel

Cream-gel er designet for å forsiktig rense tørr og sensitiv hud. Eliminerer overflødig fett, forurensning, kosmetikk. Gjør huden ren og myk. Fukter forsiktig. Den har en tykk, ikke-fettete konsistens. Skaper ikke skum. Fjerner smuss takket være harde rosa korn.

Det utstråler en behagelig blomsterduft. Eliminerer tetthet, irritasjon, røde flekker, liten akne. Holder hudens elastisitet og fuktighet. Inneholder ikke alkaliske midler. Gir fløyelsaktig hud med mandelekstrakt og calendulaolje. Det er nok å sette på ansiktet med lette bevegelser. Det er viktig å unngå huden rundt øynene. Skyll av rester med varmt vann.

 • Vakker flaske design.
 • Inneholder naturlige ingredienser.
 • Sømer huden.
 • Gir elastisitet og mykhet.
 • Føler effektivt.
 • Hypoallergen sammensetning.
 • Skyll forsiktig av.
 • Økonomisk brukt.
 • Skaper ikke skum.
 • Renser sakte.

Purete Thermale fra Vichy

Tørr hudrensingsgel fjerner smuss, sebum og støv. Beskytter mot de skadelige effektene av kranvann. Har en hypoallergisk sammensetning. Inneholder ikke parabener. Styrker, beroliger og forsiktig regenererer huden.

Sammensetningen har et mildt overflateaktivt middel. Takket være det som ikke forårsaker tetthet og tørrhet i huden. Gir friskhet og utstråling. Egnet til daglig bruk. Det er nok å søke med myke bevegelser. Det er viktig å unngå hudområdet rundt øynene. Skyll av resten med vann etter påføring.

 • Renser forsiktig.
 • Formerker og myker forsiktig.
 • Resultatet er merkbart etter første bruk.
 • Ikke forårsaker tørrhet og tetthet.
 • Fuktes i lang tid.
 • Hyggelig duft.
 • Egnet til daglig bruk.
 • Reduserer porene.
 • Skaper ikke en film.
 • Kan brukes til sensitiv hud.
 • Høy pris
 • Unekonomiske utgifter.

Lirene Beauty Care Silke-Glatt Ansikt Vask Krem-Gel


Gelen gir friskhet og renhet i huden. Det gjør ansiktet elastisk, myk og fløyelsaktig. Den har en kremaktig tekstur. Eliminerer de skadelige effektene av hardt vann. Renser fra restene av kosmetikk, kornede partikler, små støvpartikler. Strammer porene og fjerner giftstoffer. Gir silkeaktig, myk hud. Eliminerer irritasjon. Fuktar og oppdaterer. Det er nok å påføre en rensemiddel om morgenen og om kvelden med masserende bevegelser.

 • Skader ikke hudens lipidbarriere.
 • Inneholder myke overflateaktive stoffer.
 • Utmerket rensing.
 • Tørker ikke.
 • Passer til sminkefjerner.
 • Rimelig pris.
 • Hyggelig duft.
 • Ikke forårsaker allergier.
 • Det finnes parfymer i sammensetningen.
 • Noen brukere merker dårlig hydrering.

funn

Vaskeserviet vil bidra til å løse alvorlige hudproblemer. Før du kjøper det, er det viktig å finne ut hvilken type hud. Noen verktøy kan bare forverre eksisterende problemer.

Flere Artikler Om Typer Acne