På kvelden vasker vi av kosmetikk fra ansiktet, gaten og kontorstøvet, overflødig talg. Og om morgenen, som et resultat av internt "rengjøringsarbeid", vil huden frigjøre en annen del av talg - og det kreves vask igjen. Hvilke rettsmidler anses best for denne prosedyren? Vi svarer og presenterer vurderingen av de beste rensemidlerne, ifølge huden.rus mening.

 • Når og hvordan å vaske
 • Typer av rensemidler
 • Vurdering av de beste rensemidlerne
 • Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Når og hvordan å vaske

Umiddelbart om det viktigste: Du bør ikke vaske oftere to ganger om dagen - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden.

Når du velger produkter, er kanskje det viktigste at det er hypoallergenicitet, siden antall jenter med sensitiv hud vokser hvert år. Spesielt blant innbyggerne i megacities.

Vasking to ganger om dagen oftere er ikke verdt det - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden. © iStock

Typer av rensemidler

Det er nyttig hvis du har fet eller kombinasjonshud og du nyter denne tekstur. Eliminerer forurensning, fjerner oljeaktig glans, matting og litt innsnevring av porene. Spesielle myke geler passer til eiere av tørr hud.

Det passer godt med smuss og fettete glans, dehydrerer ikke og inneholder ikke en betydelig mengde overflateaktivt middel. Med oljeaktig og kombinasjonshud vil skum med syrer hjelpe (aktiverer cellefornyelse). Når det er tørt - med fuktighetsgivende ingredienser som glyserin.

Melk (kosmetisk krem)

Det beste valget for tørr hud. Fukt og mykner, lindrer irritasjon.

Passer til alle hudtyper. Ved kontakt med vann blir det en hyggelig emulsjon, fjerner sminke og urenheter. Bevarer integriteten til lipidlaget av huden, fremkaller ikke produksjonen av overskytende sebum.

I dag får selv tørr hud å våt, og for fet er det tillatt å bruke spesielle oljer. © iStock

Dens effektivitet sikres av miceller - spesielle molekyler fra kategorien ikke-aggressive tensider. Dette produktet er universelt og passer for alle hudtyper. I tillegg produserer noen merker, som La Roche-Posay, micellært vann for forskjellige hudtyper.

For vask er det tillatt, men uønsket. Høy alkalinitet (pH på vanlig fast såpe er 9-11) forstyrrer hudens naturlige pH-balanse (tørr hud pH er fra 3 til 4,6; normal hud er fra 4,7 til 5,7; fet er fra 5,8 til 7 ). Men nå er det såkalte synd. Dette er en syntetisk flytende såpe eller solid konsistens med en pH på 5,5. De er godt rengjort olje og kombinasjonshud, lindrer betennelse. Men det er ikke nødvendig å bruke syndene hele tiden, for ikke å overdrive epidermis.

Skummidler, som ofte inkluderer oljer og planteekstrakter. Anbefales for tørr og utsatt for tørr hud. Hvis ingredienslisten har tørkekomponenter (ekstrakt eller olje av eukalyptus, teetre), så vil det også fungere for fet hudkrem eller balsam.

Vurdering av de beste rensemidlerne

Vi deler våre tanker om det beste, ifølge redaktørene til nettstedet skin.ru, betyr for rensing. Og vi insisterer igjen: du må velge dem bare etter hudtype og avhengig av problemene du vil løse.

For fet og kombinasjonshud

Purefect Skin Anti-Shine Rensende Cleansing Gel, Biotherm

Et middel med sink, kelpekstrakt og termisk plankton vasker bort urenheter og oppfrisker huden. Strammer porene, fjerner overflødig talg.

Effaclar Gel Cleansing Foaming Gel, La Roche-Posay

Formelen basert på termisk vann med en sebum-regulerende komponent (sinkpidolat) er ideell for fet hud utsatt for akne. Fjerner urenheter og overflødig sebum, og tjener til å forhindre ufullkommenhet.

Gel Scrub Mask 3-i-1 "Clean Skin", Garnier

Midler til oljeaktig og kombinasjonshud med salisylsyre, sink, eukalyptus ekstrakt og slipende partikler egnet for vasking, peeling, dyp rensing. Reduserer svarte prikker, reduserer ufullkommenheter, mattes.

For tørr hud

Gentle Cleanser Mild Cleansing Cream, SkinSeuticals

Takket være appelsinolje og allantoin, renser den delikat selv følsom hud, noe som gir en følelse av renhet og komfort.

Galatée Confort, Lancôme Rensemelk for tørr hud

Gentle middel med mandelolje og kongelig gelé renser, fukter og nærer huden, styrker beskyttelsesbarrieren.

Cleansing Gel Skin Oxygen Depolluting Cleanser, Biotherm

Gel med smeltingstekstur og formel, som inneholder klorellekstrakt, fjerner forsiktig urenheter uten å tørke ut huden.

For normal hud

Hydrofil Global Recovery Oil Ultime8, Shu Uemura

Blander med vann blir oljen en emulsjon som må forsiktig spre seg over ansiktet med en bomullspute eller hender, og deretter skylles. Den består av 8 vegetabilske oljer og ekstrakter for å fukte og myke huden.

Bi-fase Micellar Vann, L'Oréal Paris

Produktet, beriket med naturlige oljer, renser forsiktig, men effektivt, og fukter huden av noe slag, og gir ingen fettete og stramme følelser. Før bruk, rist flasken for å blande vann og oljefaser.

Ultra Facial Cleanser Facial Gel, Kiehl

Rengjør huden effektivt uten å tørke ut. Passer for alle hudtyper, inkludert følsomme.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Først, med dine følelser - bør du være komfortabel under og etter vasking. Hvis det er tetthet, er verktøyet bedre å bytte.

For det andre, tilstedeværelsen av nyttige komponenter i sammensetningen. Disse kan være:

antioksidanter - tokoferol, palisander ekstrakt, fytoøstrogener, koenzym Q10;

cleanser

PH-verdien til noen populære rensemidler er like alkalisk som klumpete såpe. PH for Biotherm Biosource og Garnier Grape Extract Basic Care produkter oppfyller ikke kravene til GOST 31696-2012!

Det er viktig å rengjøre ansiktets hud regelmessig. I løpet av dagen blir fett og giftstoffer som huden frigjøres blandet med bystøv og dekorative kosmetikk - en skadelig blanding oppnås. Dessverre er bare daglig vasking med vann ikke alltid effektiv, og vanlig såpe tørker huden sterkt, endrer pH og skaper et miljø som bidrar til utviklingen av patogene bakterier. Derfor er det bedre å bruke rensende kosmetikk. For informasjon om hvordan du velger et verktøy for hudtype og hvordan du skal rengjøre huden, les vår veiledning til ansiktsrenseren.

For å finne det beste verktøyet, undersøkte produkttesteksperter spekteret av kjeder og skjønnhetsbutikker i 9 store byer i Russland. Deretter kjøpte vi de mest populære rengjøringsmidler: luksus merkevarer, massemarked, organisk kosmetikk og kosmetikk distribuert av nettverksmarkedsføring. Testen ble utført både i laboratoriet og ved hjelp av en testgruppe bestående av 45 kvinner. For å vurdere kvaliteten på rengjøringsmidler, identifiserte vi de viktigste kriteriene der hver enkelt agent ble testet: skumdannelse, hudeksponering, surhet og vaskeevne.

Testresultater

Pris og kvalitet

Når du velger en rengjøringsmiddel, bør du ikke styres av prisen - dyrere betyr ikke bedre. For eksempel, Clearasil Ultra gel, tilgjengelig til en pris (ca. 200 rubler), skummer godt og renser huden godt. I tillegg er pH-verdien egnet for daglig rensing av problemhud som er utsatt for dannelsen av akne. Men kjære Biotherm Biosource (ca. 864 rubler) tvert imot tørker huden sterkt. Vi var ubehagelig overrasket over å finne ut at pH-verdien er nesten like alkalisk som klumpete såpe og ikke overholder kravene til GOST 31696-2012! Denne gelen vil skade de øvre lagene i huden og forårsake enda mer tørrhet. Biotherm Biosource er definitivt ikke egnet for tørr hud, selv om produsenter anbefaler gelen for denne typen hud.

Gelpris En spesiell serie "Soft mousse" er så lav at bare havremelvask kan være billigere: 100 ml gel koster ca. 17 gni. For dette beløpet får du et gjennomsnittlig produkt i alle henseender som ikke løser hudproblemer, men det passer for daglig vasking.

Effekt og effekter på huden

Det er svært vanskelig å velge et produkt som samtidig rengjør og opprettholder hudfuktighet godt. Ikke tro forsikringene fra produsenter! I våre tester klarte bare Clarins Gentle Foaming Cleanser rensekrem å komme nærmere dette idealet. Ifølge testresultatet tørker det ikke og renser huden godt, og til tross for den kremete tekstur, skummer den godt. Ubehagelig overrasket over resultatene av tester av den populære Garnier-gelen "Basic Care Grape Extract": det er dårlig renser, tørker huden, og pH-verdien er veldig alkalisk og er ikke egnet for daglig bruk. En annen agent fra dette merket, Garnier "Pure Skin Asset", viste seg å være det samme alkaliske, pH-verdien oppfylte ikke kravene til GOST 31696-2012. Men han har også fordeler - det klarer seg godt med å rense huden.

Ifølge testamente fra testdeltakere og eksperter er det mest milde rengjøringsmiddelet Natura Siberica "Cleansing Fluid". Selv om det praktisk talt ikke skummer og rengjøres veldig dårlig, anbefaler vi det fortsatt for tørr og sensitiv hud, siden en så myk vask vil forårsake minimal skade på huden. Det samme skånsomt rensende skum for vasking av Nivea Aqua-effekten "Forfriskende mousse" og midler til Clearasil "Daglig pleie krem-gel 3 i 1".

Det mest aggressive verktøyet i våre tester var Diademines hovedprogramgel: det tørket og strammet huden veldig sterkt. Det mest fantastiske er at dette ikke ble kompensert med en god rensing, så vi anbefaler ikke denne kremgelen for kjøp.

Syntetiske overflateaktive stoffer som er en del av midler for vasking, kan virke dårlig på huden. For eksempel, natriumlaurylsulfat - et overflateaktivt middel som vi skrev om i artikkelen - er kjent for sin irriterende effekt, men er fortsatt funnet i sammensetningen av kosmetiske produkter. Og ikke hver hud kan tåle den aggressive virkningen av vaske stoffer, derfor i sammensetningen av kosmetikk komplementeres de av mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser som hjelper til med å gjenopprette huden.

Som Anna Margolin skriver i boken "Ny Kosmetologi": "En av måtene å skape vaskemidler med en sparsommelig handling er å velge komponentene i formuleringen på en slik måte at de forsterker den positive effekten av hverandre og mykner de negative effektene." Enkelt sagt, produsentene kombinerer ulike vaskemidler med mykgjørende midler, legger botaniske ekstrakter og oljer til sammensetningen for å gjøre sine produkter så forsiktige som mulig. Imidlertid er ingrediensene ofte av dårlig kvalitet, eller konsentrasjonen er utilstrekkelig for å få noen effekt. Det er også tilfeller når enkelte ingredienser legges til produktet bare for linjens skyld i sammensetningen. Det er også motsatt situasjon, når den potensielt skadelige ingrediensen er så liten at den ikke kan skade huden. Derfor er det nødvendig ikke bare å analysere sammensetningen, men å teste midlene i aksjon.

Du kan bli kjent med de detaljerte testresultatene i vurderingen av rensemidler.

Med regler for bruk av produkttestresultater presentert på nettstedet, finner du her

7 beste geler for vasking

Kompetent og viktigst er effektiv ansikts hudpleie umulig uten riktig utvalgte produkter. Å kjøpe untested kosmetikk, forført av pris, attraktiv emballasje eller reklameslogo, er som å leke med brann. Dette kan forvandle seg til en rekke problemer. Og bli kvitt dem senere - det er fortsatt et lite problem. Vi bestemte oss for å være proaktiv og gjorde opp vår rangering av de beste vaskegelene.

Hvilken fast vaskegel å velge

Garnier

Historien om dette franske merket begynte for mer enn hundre år siden. Fra begynnelsen har selskapet posisjonert seg som en produsent av rimelige, men effektive kosmetikk for hver dag, og Garnier vaskegeler passet godt inn i dette konseptet. Kosmetikk som har en lett, ikke-irriterende duft, renser huden perfekt, gir en friskhet og effektivt eliminerer problemer.

Nivea

Produkter under merkevaren Nivea bekrefter igjen postulatet kjent for hele verden: det er ingen grunn til å tvile på tysk kvalitet. Et bredt spekter av produkter lar deg finne noe som passer for eiere av hvilken som helst hudtype. Det garanterer omsorg og effektivt fjerner smuss.

Clearasil

Clearasils hovedlinje med vaskegeler er utviklet for effektivt å forhindre og behandle ansiktsbetennelser. De aktive ingrediensene i hvert produkt under dette merket normaliserer talg og ødelegger bakteriene som forårsaker akne.

Vichy

Nært samarbeid med apotek er Vichys kjennetegn. Et karakteristisk trekk ved Vichy er aktivt samarbeid med apotek. Selskapet lytter nøye til kommentarene og forslagene fra forbrukeren, og han betaler henne gjengjeld. Hvordan annet å forklare hvorfor geler for vask under dette merket ikke går til toppen av populariteten?

Ren linje

Kosmetikk fra det russiske merket "Pure Line" er kjent for sin naturlighet. Grunnlaget for vaskegeler er avkok av helbredende urter: kamille, sitronbalsam, St. John's wort, nettle, yarrow og andre. Fungerer perfekt skum, lett å påføre, effektivt renser huden, forsiktig forsiktig med henne og beroligende.

Topp gels rangering

Bestem type hud - den første tingen å gjøre, tenker på valget av gel for vasking. Avhengig av dette, er alle kosmetikkene delt inn i 4 hovedtyper:

 • Gels for tørr hud. Passer for de som ikke etterlater seg tetthet. For de som ofte lider av irritasjon, hvis hud flager og smertefullt reagerer på de minste miljøforandringene.
 • Gels for fet og kombinasjonshud. De karakteristiske egenskapene til en slik hud er en skinnende glans, forstørrede porer, og en tendens til akne.
 • Gels for problem hud. Designet for de som lider av betennelse, akne og svarte flekker.
 • Gels for å bekjempe huddehydrering. Dette er en midlertidig tilstand som kan skje med huden av noe slag. Gels å løse dette problemet tilhører ofte den medisinske serien.

Å ha bestemt seg for typen, når du velger en gel for vask, bør du også vurdere:

 • hovedoperasjonskomponenter;
 • handlingsfokus;
 • bekvemmelighet av flasken;
 • økonomisk bruk.

Ta vare på tørr hud

Cream-gel fra NIVEA for tørr hud

Almond ekstrakt som finnes i kremen-gel fra NIVEA for tørr hud, lindrer den, gjør den myk og smidig. Hydra IQ-teknologi, unik i egenskapene, basert på kombinasjonen av glukose og glyserin, sikrer effektiv hydrering gjennom dagen.

Fordelene ved gelen:

 • hypoallergene;
 • mild rensing;
 • eksfolierende effekt;
 • opprettholder et naturlig fuktighetsnivå
 • inneholder ikke alkalisk såpe;
 • små utgifter av midler;
 • sikker lukkeglass.

ulemper:

 • grunne rensing;
 • dårlige skum.

De fleste produktanmeldelser sier: som en pleie og fuktighetskrem, er gelen utmerket. Men for effektiv rensing må vi se etter noe mer egnet. Men ingenting overraskende: NIVEA bryr seg om tørr hud utsatt for irritasjon og tør ikke å bruke aktive rensingredienser.

Olje eller kombinasjonshud - det er en løsning

Ren hud aktiv av Garnier

Utvalget av virkelig effektive midler for pleie av fet og kombinert hud er mye bredere. Så det er umulig å ignorere Garnier Pure Skin Active-serien. Inkludert i linjen gel for vasking løfter fullstendig avhending av akne og spor av dem. De viktigste aktive elementene er salisylsyre og absorberende karbon.

Fordelene ved gelen:

 • klarer seg godt med forurensning;
 • gir dullhet i huden;
 • tørker betennelse og reduserer akne;
 • gir en følelse av friskhet;
 • gjør huden myk og behagelig å berøre;
 • Skum godt, noe som betyr at det er veldig økonomisk.

ulemper:

 • Ikke egnet for sensitiv hud;
 • etterlater en liten følelse av tetthet.

Ren hud aktiv av Garnier

Garniers Pure Skin Active Series-produkter anbefaler at du bruker det om en dag eller to, slik at huden din kan hvile. Tvert imot, gel for å vaske dyp handling på giften av helbredende urter fra "Clean Line" er perfekt for daglig pleie. Dens viktigste komponent er celandine ekstrakt. Og vi må hylle, nesten ingen negativ tilbakemelding på produktet.

Fordelene ved gelen:

 • renser huden perfekt, fjerner selv bærekraftig kosmetikk;
 • eliminerer fet skinn og gir tåke;
 • eliminerer betennelse og akne;
 • reduserer porene;
 • god forfriskende;
 • gjør huden mer elastisk og elastisk.

ulemper:

 • Gelen er veldig tykk, og når halvdelen slutter, må du vente på at den strømmer ned;
 • tørker huden.

De som skjedde med å bruke gelen til oljeaktig eller kombinasjonshud fra "Clean Line", ble enstemmig nevnt i vurderinger, deres behagelige vegetative aroma, flaskedesign, praktisk dispenser og selvfølgelig den lave prisen på produktet.

Normaderm fra Vichy

Vichys Normaderm Deep Cleansing Gel for Daily Care, som styrker kombinasjonen av salicylsyre og termisk vann, har også oppnådd kjærlighet og respekt for forbrukerne som et høyytelsesprodukt. Dette er ganske fin peeling agent med en behagelig frisk aroma og kraftig tonic effekt.

Fordelene ved gelen:

 • mild men effektiv rensing;
 • Vel fjerner fett fra T-sonen;
 • regulerer sebum sekresjon;
 • forskjellig antibakteriell effekt;
 • fungerer ikke bare som en rensende gel, men også som en tonic;
 • lett skum, når anstendig volumer, hyggelig ansatt på huden.

ulemper:

 • etterlater seg en tetthet;
 • ikke egnet for alle.

Vurderinger på gelen anbefales å bruke den i løpet av 10-14 dager. Et aktivt stoff er ikke egnet for alle, derfor, før du starter kontinuerlig bruk, bør du legge en liten sum penger på hånden og se resultatet.

Gels for problem hud - vellykket eliminering av betennelse

Clearasil "3 i 1" krem-gel for vasking

Lederen i dette området kan bli kalt noen av midlene fra Clearasil. Så, for eksempel, "3 i 1" krem-gel for vask gir rensing, peels døde hudceller, dreper bakterier som forårsaker akne... Og alt dette er for sensitiv hud. Den viktigste aktive ingrediensen er salisylsyre. Verktøyets listige formel gir deg mulighet til å bruke sine styrker uten å forårsake irritasjon.

Fordelene ved gelen:

 • renser forsiktig huden;
 • renser porene og bekjemper svarte flekker;
 • reduserer rødhet og betennelse, behandler akne;
 • mattes huden
 • tørker ikke.

ulemper:

 • hard "sykehus" lukt;
 • skjøre dispenser som er veldig lett å bryte.

Ren effekt krem-gel fra NIVEA

Ren effekt krem-gel fra NIVEA virker like godt på problematisk og fet hud. Hemmeligheten med suksess - er en del av ekstraktet av magnolia. Han varme forsiktig huden, noe som fører til åpning av porene og fjerning av sebaceous plugger. Normalisering av kjertlene eliminerte forutsetningene for forekomst av akne.

Fordelene ved gelen:

 • veldig godt fuktighet;
 • gir huden et sunt utseende;
 • tetter ikke porene
 • Matte;
 • det lukter godt.

ulemper:

 • gir ikke den lovede effekten i kampen mot svarte prikker;
 • etterlater seg en tetthet.

Frelse fra dehydrering

Purete Thermale fra Vichy

Purete Thermale Vichy vaskegel hjelper til med å kurere en hud som lider av fuktighet. Dens termiske vann beroliger, styrker og gjenoppretter væskebalansen. Forsiktig verifisert formel renser og beskytter mot alle mulige forurensninger, inkludert kvikksølv- og kadmiumpartikler. I urbane forhold er det beste ikke funnet.

Fordelene ved gelen:

 • tørker eller strammer ikke huden;
 • gir en delikat, men effektiv rensing;
 • reduserer porene;
 • gjør huden myk og fløyelsaktig;
 • Den milde tekstur av gelen er lett å påføre, den er også lett vasket av og etterlater ingen film;
 • egnet selv for svært sensitiv hud.

ulemper:

Dette er et ganske smalt spesialisert verktøy som, som allerede nevnt, kun kan kjøpes på apotek. Ja, på grunn av dette øker prisen. Effektiviteten er imidlertid på et nivå uforlignelig med det overveldende flertallet av massemarkedsvarer.

Hvilken gel for vask kjøp

1. Ifølge vår forskning, uansett hvilken type hud du har, vil det definitivt være en god og forsiktig omsorgsfull gelé. Husk, for å oppnå den utprøvde effekten lovet av produsenten, bør du bruke middel til en linje. Sammen garanterer de en komplett, omfattende hudpleie, vellykket bekjempelse av problemer, og forhindrer utseende.

2. Varemerkene nevnt i artikkelen: Garnier, Nivea, Clearasil, Pure Line og Vichy er påviste produsenter som kun legger på utvalgte produkter på markedet som garanterer en pålitelig effekt. Og likevel, etter å ha kjøpt denne eller den kosmetiske, må du ikke glemme å lese instruksjonene nøye. Noen er virkelig designet for daglig pleie. Noen bør søke kortsiktige kurs.

3. Eksperiment. Prøv det. Bytt gel for vask hver 2-3 måneder. Se etter et verktøy som passer for deg. Vel, våre anbefalinger vil bidra til å bestemme valget.

Den beste renseren

Vasking er en viktig del av morgenritualet til hver kvinne som vil at hennes hud skal være vakker. Vi vil vurdere de 10 mest populære kosmetikkene for vask og fortell deg hva du skal vaske om morgenen etter hudtype.

Fordelene ved vasking

Mange kvinner forsømmer rensing av ansiktet om morgenen, og tror at dette ikke er nødvendig, for det er ingen sminke på ansiktet deres om natten, og gudstøv tar ikke seg.

Men dette er galt! Dette kan til og med føre til tilstoppede porer, siden om natten våre sebaceous kjertler virker ikke mindre aktivt enn i løpet av dagen. Mens vi sover, fortsetter sebaceous kjertlene å utskille talg og giftstoffer - og dette er et gunstig miljø for bakterier som kan forårsake akne i ansiktet. Derfor er morgenvask bare nødvendig for vår hud.

Din hver dag må begynne med en vask!

Hva betyr å velge?

I den moderne verden er det mange forskjellige måter å vaske på. La oss se hva som passer for din hudtype.

1. Ansiktsgel

Gelen er en klar, viskøs suspensjon, som inneholder stoffer som oppløser fettet, samt ulike nyttige og omsorgsfulle ingredienser: urteekstrakter, oljer, antibakterielle stoffer.

Geler for vask, rydder huden av fett og smuss, penetrerer dypt inn i porene. Egnet for oljeaktig og kombinasjonshud. Oljeskinn er preget av økt sebaceøs utskillelse og en tendens til dannelse av akne, og gelen renser ansiktet godt og tørker litt, noe som hjelper eierne av denne hudtypen til å håndtere ufullkommenhet.

 • AVENE Gelinens Gel - for dyp rensing av problem og fet hud, renser effektivt dermis fra smuss og sebum.
 • Det er også en god gel også, men til en rimeligere pris: Pure Line med Aloe Vera-rensing, for kombinasjon og fet hud. Betyr dypt rens, mattes og oppdateres.

2. Micellar vann

Micellar vann ikke bare takler forurensning, men bryr seg også for huden. Dette er et mildt rengjøringsmiddel, som er en væske som består av mikropartikler - miceller. De er fettsyre løsninger og fukter huden.

Mest egnet for kvinner med tørr og sensitiv hud. Delikat renser og toner, etterlater en følelse av friskhet.

 • Kvinner har en god etterspørsel etter vann Garnier, en myk formel som er egnet selv for sensitiv hud, renser, beroliger.
 • Og micellar vann NIVEA - det består av naturlige komponenter, det irriterer ikke huden og forårsaker ikke en allergisk reaksjon, siden den ikke inneholder parabener, silikoner og dufter.

3. Skum vask

Det er et skummiddel med en lett tekstur. Strukturen inneholder komponenter som effektivt rengjør forurensningen, men det har ingen negativ innvirkning på vannfettbalansen.

Produsenter produserer forskjellige skinn for forskjellige hudtyper, så når du velger dette verktøyet, bli styrt av din type.

 • Blant de mest populære er SECRETS OF ARCTICA fra PLANETA ORGANICA, som inneholder organiske ekstrakter og oljer. Renser forsiktig og fukter huden.

4. Mousse

Denne kosmetikken er laget spesielt for sensitiv og tørr hud. Stoffene som er en del av den mest milde måten, fjerner forurensning.

Mousses er beriket med nyttige komponenter: ekstrakter, oljer, panthenol, glyserin, etc. Rens forsiktig huden.

 • For daglig rengjøring er Mousse Bark egnet for sensitiv og tørr hud. Virker forsiktig, bryr seg om huden, inneholder ikke irriterende tilsetningsstoffer.

5. Melk for å vaske ansiktet

Ved hjelp av rensende melk om morgenen kan du forsiktig og forsiktig rense huden mot smuss som akkumuleres over natten.

Dette verktøyet er mest egnet for eiere av tørr og normal hud. Det renser forsiktig, ikke irriterende og ikke strammer huden, nærer og fukter. Vanligvis inneholder sammensetningen av slike midler mange oljer, så melken er så nyttig for tørr hud, men er ikke egnet for fet og problematisk.

 • Det er en populær melk Black Pearl - for tørr og sensitiv hud. Rengjør og beroliger, fuktighet, nærer og forbedrer hudens turgor.

6. Hydrofil olje

Dette er en tofaset agent, bestående av to deler - vann og olje. Før bruk må dette verktøyet ristes grundig.

Takket være oljene, egnet for moden og tørr hud. Det vil myke og nærme sliten, tørr hud, og med langvarig bruk vil det til og med glatte fine rynker. Med alt dette klarer det seg godt med forurensning.

 • Ifølge kvinner er den mest populære APIEU DEEP CLEAN hydrofil olje, det brister ikke lipidbarrieren og forhindrer tørrhet.
 • Også gode anmeldelser fortjener den hydrofile oljen Kanebo Kracie Naive Deep Cleansing Oil (Olive). Inneholder macadamia nøtterolje og olivenolje. Dypt trenger porene, renser huden, fjerner giftstoffer og lindrer irritasjon. Med en lys blomsterduft.

7. Krem

Denne kosmetikken har en kremaktig tekstur med en myk, mild formel. Vaskekrem inneholder mange oljer, ekstrakter, mineraler, så vel som naturlige overflateaktive stoffer, og inneholder ikke aggressivt påvirkning av komponenter.

På grunn av denne naturlige sammensetningen har kremet mange positive egenskaper: det er veldig delikat - men samtidig effektivt - renser overflaten av huden og porene, tørker ikke eller irriterer huden, fremmer celleregenerering, fukter, toner, nærer, forynker, bidrar til å overvinne tørrhet og, viktigere, opprettholder en sunn pH-balanse i huden. Slike egenskaper gjør det uunnværlig for sensitiv og meget tørr hudtype.

 • Et godt eksempel er "TasteVille" ansiktskrem. Myk og mild krem ​​for vask inkluderer ingredienser som ikke tørkes. Etter påføring av krem ​​blir huden myk, silkeaktig, fuktig og tar på seg et godt preparert utseende. Uten parabener, kunstige farger, lanolin og mineraloljer.

8. Ansiktsservietter

En av de mest effektive typer hudrensing er å vaske med servietter. De er av forskjellige typer og er egnede helt for enhver hudtype.

Visker er massert, perfekt rengjort, tonet, gir et rødt og strålende utseende til huden, og bidrar også til peeling - prosessen med dyp rensing av huden fra det ytre keratinøse cellelaget. Mangler servietter til vask nesten ingen.

 • Servietter, som har mange positive vurderinger - OLAY Skin Comfort. Toning og forsiktig peeling, beroligende effekt selv på veldig tørr hud. Forsiktig fjern forurensning. Ideell for daglig pleie.

9. Svamp

Disse er små porøse svamper, vanligvis laget av naturlige materialer.

Det er forskjellige svamper for vask: fra myk og mild - til stive, laget av ulike råvarer, med forskjellige kosmetiske egenskaper. Men i utgangspunktet har de alle vanlige egenskaper - de renser dem for urenheter og overflødig sebum, eksfolierer stratum corneum av epidermis, stimulerer blodsirkulasjonen, fremmer fornyelsen av hudceller, er egnet for normal og utsatt for oljeaktig utskillelse av huden.

 • På grunn av sin tilgjengelighet, er Mirage, laget av naturlig cellulose, populær for vask og fjerning av kosmetikk Mirage. Ved kontakt med vann, får dette materialet en myk porøs struktur, som er ideell for effektiv, delikat fjerning av kosmetikk og urenheter fra huden. Svampen gir også en mild ansiktsmassasje og har en mild eksfolierende effekt.
 • Gode ​​anmeldelser fra kvinner mottok luft svamp for ansiktet av Konjac Sponge Company. Det er naturlig, fjerner huden fra mørke punkter, renser den. Fjerner huden og danner huden forsiktig.

10. Såpe

Løsningen som vil vaske huden din "til knasten" er såpe. Det kan være svært forskjellig: med oljer og uten, naturlig og ikke veldig, flytende og solid.

Vasking med såpe anbefales ikke for personer med tørre hudtyper, når de tørker, og for fet hud, såpe passer mye mer.

Men vi må huske at noen såpe (uansett hvor naturlig det er) bryter lipidlaget av huden.

Men ORGANIC SHOP Organic Kitchen såpe til ansikt er populært. Dette er en nærende såpe for ansiktet. Delikat renser og effektivt bekjemper hudfeil, helbreder, gir ømhet og naturlig utstråling.

Morgen begynner ikke med kaffe, men med rensing av huden.

Jenter, del i kommentarene dine favorittrens!

12 beste geler for vask 2018

Huden er en av kroppens mest følsomme organer. For å opprettholde god stand, trenger du beskyttende, støttende og rengjøringsmidler. Det er forskjellige geler. Tenk listen over de mest populære for tørr, normal, kombinert og fet hud.

Gels for vask for normal hud

Glade eiere av den "ideelle" hudtyper er ganske sjeldne. Ofte endres det i ungdomsårene. Kan bli oljeaktig, tørr eller kombinert. Det er nok å gjenkjenne normal hud i ansiktet bare ved en rosa nyanse, glatt struktur og ujevne porer. Emerging problemer (akne, utslett eller rødhet) er svært enkelt eliminert. Men for å opprettholde en sunn hud vil det kreve daglig pleie.

fordeler

 • Midler inneholder ikke aggressive komponenter.
 • Forsiktig rengjort.
 • Nyt huden.
 • Ikke gi irritasjon og allergisk reaksjon.
 • Har en myk toning effekt.

mangler

 • Kan ikke takle hudproblemer.
 • Den skal brukes i kombinasjon med andre midler.

Topp beste rengjøringsgeler for normal hud

Olay Essentials


Gelen er laget for normal hud. Men det kan også brukes til kombinert eller tørr type. Rengjør forsiktig og forsiktig det øvre laget av epidermis. Passer til daglig pleie. Utviklet på grunnlag av vegetabilsk ekstrakt av agurk og aloe. Hjelper med å fjerne urenheter og sminkerester. Lindrer ubehag. Det gir en følelse av friskhet. Gjør huden frisk, ren og vakker.

 • Hyggelig lukt.
 • Skummet godt.
 • Ikke forårsaker irritasjon.
 • Lenge nok
 • Praktisk emballasje.
 • Lett tekstur.
 • Omhyggelig omsorg.
 • Kan forårsake akne.
 • Fjern ikke sminke påført med vanntett blyant eller mascara.

"Green Tea" fra "Green Pharmacy"

Gelen har en behagelig tekstur. Designet for daglig hudpleie. Rengjør forsiktig smuss, overflødig sebum. Kan brukes ikke bare som en ansiktsvask. Fjerner effektivt sminke. Det er ingen såpe i komposisjonen. Ikke forårsaker tørrhet. Opprettholder syrebasebalanse. Det er forsiktig forfriskende.

Inneholder naturlige ingredienser. Hjelper å nøytralisere skadelige stoffer, overflødig fet hud. Beskytter mot tidlig aldring. Stimulerer beskyttelsesmekanismen i huden. Den har en regenererende og mykningsegenskap. Produsenten bruker ikke parabener og fargestoffer.

 • Hyggelig duft.
 • Praktisk å bruke takket være dispenseren.
 • Stort volum
 • Renser forsiktig.
 • Strammer porene.
 • Rimelig pris.
 • Kjemikalier er inkludert.
 • Kan forverre skinnet.

Nivea Aqua Effect


Designet for rensing av normal hudtype. Den har en behagelig aroma og en trygg sammensetning. Inneholder omsorgsfulle ingredienser. Forhindrer tørrhet og flak. Replenishes mistet fuktighet. I sammensetningen er det ingen alkalisk såpe. Ikke forårsaker ubehag og tetthet.

Skummet godt. På grunn av hvilken det er økonomisk brukt. Tett gjennomsiktig tekstur gir sløvhet og glatthet i huden. Gir mykhet og ømhet i flere timer. Eliminerer hudfeil.

 • Lenge nok
 • Rydder rent i ansiktets hud.
 • Rimelig pris.
 • Ikke forårsaker tørrhet og irritasjon.
 • Etter bruk er det ingen glans.
 • Praktisk emballasje.
 • Økonomisk brukt.
 • Noen brukere forårsaker tetthet i huden.
 • Chiplet øyne.

Gels for vask for den kombinerte typen hud

Eiere av denne typen hud er ikke lett i det hele tatt. Huden i nesen, pannen og haken har økt greasiness. Samtidig forblir de resterende områdene tørre eller vanlige.

En endring i hormonnivået reduserer produktiviteten til sebaceous kjertlene. Som et resultat blir huden tørr. For riktig pleie trenger du flere produkter med tørking, fuktighetsgivende og toning effekt.

fordeler

 • Ha en kombinert handling.
 • Hjelp å lagre. Du trenger ikke å kjøpe separat midler til fet og tørr hud.
 • Forsiktig påvirket
 • Kan brukes i komplekset for å ta vare på fet hud.

mangler

Følsom hud kan forårsake irritasjon og tetthet.

Top Gel Wash Gels for Kombinasjon Hud Type

Garnier hud naturals


Den har en mild rensende egenskap. Det hjelper å kvitte seg med utslett. Inneholder salisylsyre. Exfoliates og regenererer huden. Eliminerer bakterier. Passer for omsorg for kombinert og fet type. Dypt penetrerer porene. Forhindrer dannelse av flekker.

Etter påføring blir huden matt. Fjerner overflødig fett. Den har en tonic, forfriskende effekt. Fyller de manglende fordelaktige mikroelementene. Reduserer antall akne. Gjenoppretter en sunn glød.

 • Vakker, ikke-standard emballasje.
 • Rimelig pris.
 • Praktisk å bruke.
 • Hyggelig duft.
 • Lett tekstur.
 • Renser forsiktig huden.
 • Justerer skyggen.
 • Økonomisk brukt.
 • Løser ikke eksisterende utslett.
 • Tørker huden.
 • Det er vanskelig å klemme verktøyet ut av flasken.

Avene Seborrheiques Cleanance Gel


Velkjent selskap tilbyr et effektivt middel for kombinasjonshud. Sammensetningen inkluderer termisk vann. Rydder problemområder. Forsiktig bryr seg om følsom hud. Irriterer ikke ansiktsområder med akne. Den myke vaskebunnen fjerner sterk forurensning.

Gjenoppretter lipidbalansen. Det har antiinflammatoriske og beroligende egenskaper. Den naturlige ingrediensen gir huden en matt finish. Eliminerer irritasjon. Tillater ikke veksten av patogene mikroorganismer. Produsenten anbefaler at produktet brukes to ganger om dagen. Økonomisk konsumert takket være en praktisk dispenser.

 • Kan brukes som barberingshjelp.
 • Enkel å bruke.
 • Renser forsiktig.
 • Nyttig sammensetning.
 • Tørker ikke fet hud.
 • Hyggelig duft.
 • Lenge nok
 • Ikke tette porene.
 • Du kan bare kjøpe på apotek eller spesialiserte elektroniske kontorer.
 • Forårsaker hudens tetthet.
 • Høy pris, ikke alltid i tråd med brukerens forventninger.

ren Klar Exfoliating Daily Wash

Verktøyet er designet for daglig bruk. Løser de viktigste problemene med kombinasjonshud. Takket være en nyskapende formel, fukt det epidermis jevnt.

Inneholder organisk melkesyre. Eliminerer all forurensning. Sammensetningen inneholder planteekstrakter. Gel exfolierer perfekt. Samtidig opprettholder vann-saltbalansen. Forhindrer sprekker og kløe.

 • Praktisk dispenser og flaske.
 • Rengjør huden effektivt.
 • Exfolierer forsiktig.
 • Egnet til daglig bruk.
 • Det finnes ingen skadelige kjemiske komponenter i sammensetningen.
 • Det er forfriskende.
 • Fjerner ikke døde celler.
 • Merkelig smak.

Geler til vask for fet hud

For rensing er fet hud viktig for å bruke de riktige verktøyene. Kranvann, alkohol og aggressive rengjøringsredienser vil bare forverre eksisterende problemer. Problemet hudtype er best rengjort med geler. Derved opprettholder du vannbalanse og beskytter huden mot multiplikasjon av bakterier.

fordeler

 • Effektivt fri for forurensning.
 • Dypt trengte porene.
 • I sammensetningen er det vegetabilske oljer, antibakterielle komponenter, vitaminer og kosttilskudd.
 • Det finnes flere typer å velge mellom, avhengig av innholdet av surfaktant.
 • Ulike teksturer - geléaktig, flytende, med rensende partikler.
 • Egnet til daglig bruk.

mangler

 • Ikke bruk på følsomt hud- og øyeområde.
 • Kan skade andre hudtyper.

Top Gel Wash Gels for fet hud

Yves Rocher - Ren Calmille

Verktøyet er laget for delikat rensing. Inneholder kamille ekstrakt. Ifølge produsenten er den naturlige ingrediensen hentet fra dyrkede franske råvarer.

Difter hypoallergen, beroligende og mykgjørende egenskaper. Eliminerer spor av rødhet, forynker. Glatter og oppdaterer hudtonen. Det høye innholdet av essensielle oljer gir anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper av gelen.

Den har en subtil gresskledd aroma. Rydder dypt huden av sminkerester. Fjerner effektivt forurensning.

 • Fyller huden med renhet og friskhet.
 • Egnet til kveld og morgen bruk.
 • Rengjør huden fra fett og smuss.
 • Den kan brukes til normal og irritert hud.
 • Inneholder naturlige ingredienser.
 • Gir ikke rødhet.
 • Tykk konsistens.
 • Skummet godt.
 • Økonomisk brukt.
 • Hyggelig duft.
 • Inneholder kjemiske bestanddeler.
 • Fjerner ikke superbestandig kosmetikk.
 • Etter bruk vises tetthet og tørrhet.

Effaclar fra La Roche-Posay

En av de beste gelene for fet og sensitiv hudtype. Den har en skummende tekstur. Fjerner sminke og smuss. Drener rent porene og fjerner talg. Inneholder pidolata sink og glycasil. Takket være disse komponentene gir antibakteriell virkning.

Grunnlaget for midlene - termisk vann. Passer til hud med akne. For å bruke det er det nok å skumme gelen for å vaske akne og forsiktig ta på ansiktet. For vasking er det bedre å bruke vann ved romtemperatur.

 • Rengjør huden effektivt.
 • Eliminerer overflødig talg.
 • Den har antibakterielle egenskaper.
 • Som del av ingen såpe, alkohol, parabener, fargestoffer.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Opprettholder en sunn hudtilstand.
 • Ikke forårsaker irritasjon.
 • Økonomisk brukt.

cons

Forårsaker tørr hud.

Arnaud sebo


Den har en lys matting eiendom. Designet for fet hud. Verktøyet hjelper til med å bli kvitt skinn og akne. Spesielt i løpet av sommerenes forverring.

Den eksfolierende tekstur av gelen virker forsiktig på fet hud. Det utstråler en hyggelig sitrus duft. Etter kontakt med vann tar form av en mousse. Rengjør effektivt. Ikke forårsaker tørrhet. Regulerer vannbalansen. Kan brukes til å rense nakken, ansiktet, halsen.

Etter påføring må du forsiktig massere huden. Inneholder grapefruktkstrakt, salisylsyre og sink. Forsiktig toner og exfoliates.

 • Den har en matting eiendom.
 • Strammer porene.
 • Renser huden.
 • Smerter betennelse.
 • Gir en sunn utseende.
 • Eliminerer overflødig talg.
 • Det gir friskhet og letthet.
 • Hyggelig konsistens og aroma.
 • Ikke-naturlig sammensetning.
 • Høy pris
 • Strammer huden.
 • Ubeleilig dispenser.

Geler til vask for tørr hudtype

Produsenter tilbyr flere typer tørre hudpleieprodukter. En av de mest effektive formene er gel. Inneholder fett, vann og vegetabilske oljer. Rens forsiktig huden. Løser opp de kåte delene. Forhindrer tilstopping av smuss og dehydrering. Fjern forsiktig restene av sminke.

fordeler

 • Produsert med en nøytral smak.
 • Renser forsiktig huden.
 • Ikke gi tørrhet.
 • Vask av sminke.
 • Skummet godt.
 • Inneholder naturlige ingredienser.

mangler

 • Ikke egnet for rensing av andre hudtyper.
 • Ikke fjern alvorlige problemer.

Topp geler for tørr hud

Nivea Visage Cleansing Soft Cream Gel

Cream-gel er designet for å forsiktig rense tørr og sensitiv hud. Eliminerer overflødig fett, forurensning, kosmetikk. Gjør huden ren og myk. Fukter forsiktig. Den har en tykk, ikke-fettete konsistens. Skaper ikke skum. Fjerner smuss takket være harde rosa korn.

Det utstråler en behagelig blomsterduft. Eliminerer tetthet, irritasjon, røde flekker, liten akne. Holder hudens elastisitet og fuktighet. Inneholder ikke alkaliske midler. Gir fløyelsaktig hud med mandelekstrakt og calendulaolje. Det er nok å sette på ansiktet med lette bevegelser. Det er viktig å unngå huden rundt øynene. Skyll av rester med varmt vann.

 • Vakker flaske design.
 • Inneholder naturlige ingredienser.
 • Sømer huden.
 • Gir elastisitet og mykhet.
 • Føler effektivt.
 • Hypoallergen sammensetning.
 • Skyll forsiktig av.
 • Økonomisk brukt.
 • Skaper ikke skum.
 • Renser sakte.

Purete Thermale fra Vichy

Tørr hudrensingsgel fjerner smuss, sebum og støv. Beskytter mot de skadelige effektene av kranvann. Har en hypoallergisk sammensetning. Inneholder ikke parabener. Styrker, beroliger og forsiktig regenererer huden.

Sammensetningen har et mildt overflateaktivt middel. Takket være det som ikke forårsaker tetthet og tørrhet i huden. Gir friskhet og utstråling. Egnet til daglig bruk. Det er nok å søke med myke bevegelser. Det er viktig å unngå hudområdet rundt øynene. Skyll av resten med vann etter påføring.

 • Renser forsiktig.
 • Formerker og myker forsiktig.
 • Resultatet er merkbart etter første bruk.
 • Ikke forårsaker tørrhet og tetthet.
 • Fuktes i lang tid.
 • Hyggelig duft.
 • Egnet til daglig bruk.
 • Reduserer porene.
 • Skaper ikke en film.
 • Kan brukes til sensitiv hud.
 • Høy pris
 • Unekonomiske utgifter.

Lirene Beauty Care Silke-Glatt Ansikt Vask Krem-Gel


Gelen gir friskhet og renhet i huden. Det gjør ansiktet elastisk, myk og fløyelsaktig. Den har en kremaktig tekstur. Eliminerer de skadelige effektene av hardt vann. Renser fra restene av kosmetikk, kornede partikler, små støvpartikler. Strammer porene og fjerner giftstoffer. Gir silkeaktig, myk hud. Eliminerer irritasjon. Fuktar og oppdaterer. Det er nok å påføre en rensemiddel om morgenen og om kvelden med masserende bevegelser.

 • Skader ikke hudens lipidbarriere.
 • Inneholder myke overflateaktive stoffer.
 • Utmerket rensing.
 • Tørker ikke.
 • Passer til sminkefjerner.
 • Rimelig pris.
 • Hyggelig duft.
 • Ikke forårsaker allergier.
 • Det finnes parfymer i sammensetningen.
 • Noen brukere merker dårlig hydrering.

funn

Vaskeserviet vil bidra til å løse alvorlige hudproblemer. Før du kjøper det, er det viktig å finne ut hvilken type hud. Noen verktøy kan bare forverre eksisterende problemer.

15 beste vaskegeler

Kjennetegn i rangeringen

Hver jente har et helt arsenal av kosmetikk til ansiktspleie. Uten dem blir huden sløv, mister sin naturlige farge. Derfor er det viktig å velge og bruke gode pleieprodukter. Det første og viktigste stadiet er rensing. Ved å bruke gelen til vask om morgenen og kvelden, kan du oppnå gode resultater, og i kombinasjon med spesielle midler - for å bevare ungdommen i huden i lang tid. For å velge den mest effektive gelen for vask, må du være oppmerksom på følgende faktorer:

 1. Komposisjon. Forsiktig og sikker rengjøring vil gi midler der det ikke er alkohol, parabener, såpe, sulfater. Jo mer naturlige ingredienser, jo mer mild omsorg.
 2. Hudtype Eksperter anbefaler ikke å bruke geler som ikke er egnet for hudtype. Dette kan ha motsatt effekt. For følsomme velger vi gel med antiseborrheic handling og godkjent av dermatologer; for problemet - med sink eller acetylsalisylsyre. For normal bruk universell løsning.
 3. Lukt. Lett naturlig aroma er et tegn på at det ikke er noen dufter i sammensetningen. Sterk obsessiv lukt kan påvirke følelser i løpet av dagen negativt.
 4. Pakking. En praktisk dispensertank vil bidra til å kontrollere strømmen av midler og bruke den i lengre tid.
 5. Konsistens. Teksturens struktur bør ikke være veldig tykk og ikke veldig væsken, ellers vil det være dårlig å skumme eller spre seg.

Ved å velge riktig rensemiddel, kan du kvitte deg med mange problemer på kortest mulig tid. Vi valgte de beste gelene, med tanke på følgende egenskaper:

 • ekspertuttalelse;
 • vurderinger av ekte kjøpere;
 • verdi for pengene;
 • sikkerhetssammensetning.

De beste rensende geler for vasking

Hovedfunksjonen til vaskegeler er å rense smusset som er akkumulert i løpet av dagen eller natten. Det er viktig at verktøyet ikke bare fjerner sminke, men også effektivt rengjør ansiktet. Noen av dem, i tillegg til hovedfunksjonen, tar i tillegg seg av huden, nærer og fukter det. Vi valgte de beste gelene som gir kvalitetsvask og forsiktig omsorg.

3 klariner

Det franske merket gir sine fans en nyhet - rensende trefaseleg med smørmarula. Lett smeltende tekstur fjerner effektivt smuss, overflødig fett, kosmetikk. En viktig funksjon - verktøyet klare selv med vanntett sminke. Sammensetningen inneholder oljen fra det afrikanske treet Marula. Den har en antiseptisk og beroligende effekt. Skjuler på huden en film som forhindrer fordampning av fuktighet, og regulerer dermed vannbalansen.

Produktet er egnet for alle hudtyper, selv de mest følsomme. Etter påføring er det ingen irritasjon og allergiske reaksjoner. Fordeler: klare den mest motstandsdyktige sminke, inneholder ikke skadelige komponenter, behagelig aroma, dyp fuktighetsgivende. Ulempene inkluderer høye kostnader.

2 Nivea

Det berømte merket Nivea tilbyr en gel med eksfolierende mikropartikler som dypt renser og forhindrer betennelse. Produktet inneholder ikke alkohol og parabener. Det fjerner effektivt sminke, smuss, overflødig fett. Spesialformelen opprettholder et optimalt fuktighetsnivå, holder bløt for hele dagen.

Gelen er egnet for fet og kombinasjonshud, forhindrer akne, reduserer betennelse, regulerer kjøttets grease. Konsistensen er tykk, tykk, skum lett og sprer seg på ansiktet. Castorolje og alger, som er en del av det, beroliger, lindrer fra ubehag. Fordeler: skrubbeffekt, oljefjerning, fuktighetsgivende. Å dømme etter tilbakemeldinger fra kunder, kan en liten rødhet etter søknad betraktes som minus.

Lett og glatt ansikt - et tegn på skjønnhet og helse. For å opprettholde dem må du bruke pleieprodukter som passer for deg. Gel eller skum - som er bedre og mer effektivt? Vi lærte fordeler og ulemper ved hvert verktøy.

Flere Artikler Om Typer Acne