Det er to metoder for fjerning av spor etter akne - klinisk, som inkluderer komplekse kosmetiske prosedyrer utført ved hjelp av spesielle enheter eller kjemiske midler, og folk, som sørger for selvbehandling av akne arr ved hjelp av improviserte midler. Valg av metode skyldes egenskapene til arr og den generelle tilstanden til huden.

Typer og egenskaper av arr etter akne

Eksperter innen dermatologi skiller to typer arr (postacne): hypertrofisk og atrofisk.

Den tidligere er dannet på huden på grunn av organets reaksjon på skade, noe som uttrykkes i overdreven produksjon av nytt kollagen. Slike arr blir også keloid. Visuelt er de fine arr som måler 1-2 mm i diameter, selv om noen kan nå 1 cm eller mer. Rød og lilla er de karakteristiske fargene til keloid arr, men deres viktigste kjennetegn er at de danner tuberkler, som stiger over hudflaten. En slik lesjon er utsatt for skade, infeksjon og kløe.

Atrofiske arr oppstår i tilfellet når kollagenet som et resultat av skade er produsert delvis eller ikke produsert i det hele tatt. Slike arr er delt inn i fem underarter.

Brutte arr gjenstår på stedet akne, vanligvis små, de dannes som regel på kinnene. Chipped arr kan være både små og dype, av en mørk farge.

Fibrotiske arr (eller rektangulære) av ganske store størrelser, er preget av skarpe kanter og vertikale nedadgående vegger. Slike arr er overfladisk (dybde på bare 0,1 - 0,5 mm) og dyp (dybde på mer enn 0,5 mm).

Myke til berørte avrundede arr har vanligvis en rund form. Runde arr kan også være overfladisk eller dyp.

Myke atrofiske flekker fra akne er forskjellig rynket overflate. Slike flekker på ansiktet er små, men på kroppen kan størrelsen nå mer enn 1 cm.

Follikulære atrofiske flekker fra akne og akne forekommer hovedsakelig på øvre rygg eller bryst. Disse er lette, små, myke flekker.

Overflate metoder for å håndtere postacne

I dag har det blitt mulig å fjerne akne merker gjennom ulike prosedyrer som er både overfladiske og invasive. Disse inkluderer: kjemiske peeling, laser resurfacing, dype peeling og dermabrasion.

Hvis akne arrene er svært dype og stående, vil det være vanskelig å oppnå en perfekt jevn hud. Atrofiske arr kan ikke fullstendig elimineres, de kan bare "lyse" med 80%.

Arr og akne arr arrangeres på to vanligste måter.

 1. Eksfoliering av epidermis (fjerning av dens øvre lag) til nivået av arrvæv. I dette tilfellet brukes kjemiske peeling av varierende grad av støt, laser eller mekanisk polering.
 2. Øker bunnen av arr til nivået av sunt vev.

For dette formål utføres prosedyrer for overflatisk kjemisk peeling, og også preparater inneholdende retinol og dets derivater, vitamin C og fruktsyrer anvendes.

Invasive akne merker

I noen tilfeller eliminerer spesialister spor av akne ved å benytte seg av invasive teknikker eller kirurgi. Spesielt snakker vi om kollageninjeksjoner, "kompostering" skjæring eller kutting av huden.

Kollageninjeksjoner fjerner ikke ar etter akne, de fyller bare midlertidig dem. Prosedyren skal gjentas i intervaller på 3-6 måneder. Det er imidlertid ikke egnet hvis du har keloid og chipped arr på huden. Et mer langsiktig alternativ til kollagen er silikonfyllstoffer. De oppløses ikke som kollagen, og forblir lenge i huden. Men denne metoden gir eksperter stor forsiktighet med hensyn til mulige utseende av allergiske reaksjoner og utvikling av visse sykdommer forbundet med nærvær av fremmedlegemer i kroppen.

Dermabrasion eller bare prosedyren for å slette huden utføres ved hjelp av et apparat utstyrt med spesielle kuttere eller børster. Deres raske rotasjon fører til at huden og bindevevet i arret blir slettet. Etter prosedyren begynner helingsprosessen, og det produseres nytt kollagen i huden. En slik prosedyre gjør dype arr mindre merkbare, og fjerner til og med grunne.

! Dermabrasion brukes til å fjerne ikke alle arr. Prosedyren kan til og med forverre tilstanden til huden, noe som gjør feilene mer uttalt.

En annen ikke-ofte brukt teknikk for å fjerne arr og akne arr er hudtransplantater fra andre deler av kroppen. Installasjonen av syntetiske implantater laget av polymerer praktiseres også.

For å avgjøre valget av behandlingsmetode etter akne, må du søke hjelp fra en erfaren spesialist. Imidlertid kan en foreløpig diagnose gjøres selvstendig. For å gjøre dette, vær oppmerksom på reaksjonen av arr i spenningen i huden. Myke og grunne karakterer forsvinner med 90% når huden er stram. Slike arr vil bidra til å fjerne sliping eller kollageninjeksjon. Hvis spenningen i huden ikke påvirker tilstanden til arrene, er det i dette tilfellet nødvendig med kirurgi.

Folk oppskrifter fra akne

Medisinsk paraffin. Legemidlet kan kjøpes på apoteket. Pre-smeltet paraffin påføres pent til områdene med arr. Etter herding fjernes den fra ansiktet og smøres med krem ​​med vitamin A og E. Ikke kast den brukte paraffinen: den er nyttig for den andre prosedyren.

!Det er bedre å nekte paraffinmasker i nærvær av et vaskulært retikulum i ansiktet.

Badyaga. Badyagi-masker er laget av badyagi pulver, som selges i apotek. Verktøyet har en bestemt, litt ubehagelig lukt, som minner om tørket fisk. Badyagu pleide vanligvis å bekjempe blåmerker, men flere midler kjent for dets helbredende egenskaper ved behandling av post-akne (merker av akne) arr, flekker.

Tomater og honning. Tomater inneholder en stor mengde vitamin A, som forhindrer rikelig sekresjon av talg. I tillegg er grønnsaker rike på antioksidanter som hjelper til med å fornye skadet vev. Honning er et produkt som inneholder hudvennlige stoffer. Den har healing egenskaper. For å bli kvitt akne merker, kan honning og tomater brukes både separat og sammen. Hakket tomatmasse er blandet med honning, anvendt på problemområder.

Spott og akne merker kan elimineres ved å tørke dem daglig med en blanding av tea tree olje og sitronsaft i 10 dager.

Små sår helbrer helt ricinusolje, som også finnes i apoteket.

Effektivt sliter med post-akne og mørke flekker fra aknemasker som inneholder sitronsaft. Sitronsaft (1 teskje) blandes med gjær (25 gram) og rå melk (1 ss). Alle produkter blandes, påføres ansiktet i 20 minutter. Vask masken med varmt vann.

Sitronsaft blandet med rømme (1: 1). Påfør blandingen i ansiktet i 15-20 minutter. Etter skyll med varmt vann.

Hvit leire (1 teskje) kombineres med hydrogenperoksid (2 ts) og sitronsaft (2 ts). En slik maske på ansiktet tåler opptil 30 minutter. Skyll deretter av.

Betraktet effektiv agurkmaske. Gurka gnidd på en rist og blandet med sur melk eller løkjuice. Massen påføres stoffet, og toppen er også dekket med et lag av stoff som danner en "pute", som deretter festes på ansiktet i 15 minutter.

Gurkemeiepulver (1 teskje) er blandet med flytende honning (1 teskje) og melk (1 teskje). Påfør masken på huden i 30 minutter, vask deretter av med vann. Denne masken anbefales å brukes kun om kvelden, siden ansiktet blir gult. En slik "side" -effekt er imidlertid kort: om morgenen etter vask går alt. (En pute flekker ikke).

Ved å bruke en eller flere masker (i rekkefølge av veksling) som presenteres ovenfor, vil det ikke bare bli kvitt aknefargene, men også forbedre hudfarge, samt forhindre de tidligste tegn på aldring.

Rettsmidler for akne flekker: hva vil hjelpe?

Akne - et fenomen som få mennesker kommer seg rundt. I ungdomsårene eller senere går nesten hver enkelt av oss inn i dem. Vel, når problemet ikke er uttalt i naturen, og etter helbredelse forblir det ikke spor på huden. Men det skjer at etter akne er det stygge flekker, kampen som ikke er så enkelt.

Årsaker til akne flekker

Pimples er foci av betennelse på eller under huden av en eller annen opprinnelse. Etter utslett, etterlater de ofte et sted med gråaktig, rød eller brun fargetone. Slike steder er ikke smertefulle, men de ødelegger utseendet og, selvfølgelig, stemningen til en person.

Det er flere hovedårsaker til akne flekker:

 • Feil behandling eller utelukking for hudproblemer;
 • Mekanisk skade (klemme) akne;
 • Individuell predisponering av huden til irriterende i form av betennelse.

Selv om hudflater kan oppstå etter utslett av hormonell karakter (for eksempel på grunn av hormonell ubalanse, økte androgensnivåer hos menn eller gynekologiske sykdommer hos kvinner), er akne ofte forårsaket av kongestiv, inflammatoriske prosesser i huden eller feil hygiene.

Hvis akneutslett ikke behandler eller ikke behandler akne, blir problemet forverret av pustulære lesjoner, og etter at de har helbredet, vises mørke flekker.

For å redusere sannsynligheten for akneflekker, kan du ikke ignorere sistnevnte og umiddelbart velge et hudpleiekompleks umiddelbart, og i tilfelle sterke utslett - og et behandlingskompleks.

Ifølge dermatologer er den viktigste årsaken til at huden ikke ble farget lenge, skaden av absessen. Ønsker å kvitte seg med akne så fort som mulig, klemmer det mange ganger, mekanisk fjerner innholdet, og tørker det med et alkoholholdig middel.

Ved første øyekast er denne metoden enkel og effektiv, men nettopp på grunn av klemme sprer infeksjonen fra en kilde rundt seg, provoserer nye utbrudd, og mekanisk trauma til vevet fører til utseendet av langvarige flekker på huden.

En mindre vanlig årsak til blemmer er et individuelt trekk ved huden: En tendens til allergiske reaksjoner eller eksponering for sollys.

I dette tilfellet vil den eneste utvei være å eliminere kontakt med allergenet (hvis kjent), og forsiktig beskyttelse mot skadelig UV-stråling med kremer.

I alle fall, for å forhindre utseende av blemishes, behøves riktig og regelmessig hudpleie, startet behandlingen på tide, og en høring av en hudlege er nødvendig for å bestemme årsaken til akne.

Akneflekker: behandling

Kampen mot akneflekker er like komplisert som med dem. Men å kvitte seg med stygg mørkning på huden er fortsatt mulig.

Det er flere måter å øke hastigheten på flekkene:

 • Kosmetikk vil bidra til å stabilisere innholdet og produksjonen av melatonin, noe som forårsaker tilstedeværelse av flekker av varierende alvorlighetsgrad. Kjente produsenter av kosmetikk, både medisinske og konvensjonelle, er i produktlinjen av kremer, serum, og noen ganger kapsler som hjelper til med behandling av akneflekker.
 • Narkotikabehandling av en hudlege eller en dermatolog-kosmetolog. Profesjonell behandling vil tillate bruk av akkurat de verktøyene som vil fungere i et enkelt tilfelle.
 • Kosmetiske prosedyrer er også en effektiv måte å kvitte seg med akne flekker, men hvis du kontakter fagpersoner i ditt felt og etter rådgivning med leger.
 • Midler av tradisjonell medisin - en effektiv og testet i flere tiår for å bekjempe effektene av utslett. Ikke bare ty til ekstreme metoder for å kvitte seg med flekker ved hjelp av sterke kjemikalier.

Hvilken metode for behandling av akneflekker å ty til - alle bestemmer seg selv, avhengig av alvorlighetsgraden av problemet, økonomiske evner og deres tro. For å oppnå best mulig resultat kan du kombinere flere måter - det er mulig å oppnå suksess på kortere tid.

Lær om metoder for behandling av akneflater fra den foreslåtte videoen.

Farmasøytiske midler for akne flekker

Ikke alltid for rask fjerning av flekker fra akne krever tilstedeværelse av "tykk lommebok." En rekke effektive verktøy kan kjøpes på apotek til svært rimelige priser.

Det er mulig å behandle huden, tynnet etter betennelse og mørkere på grunn av forbedret produksjon av melatonin, ved hjelp av farmasøytiske salver og kremer som inneholder følgende aktive ingredienser:

Slike salver (kremer) blir brukt på akne merker hver dag i 1-2 uker. Ved løpende tilfeller krever lengre behandling.

Et godt middel for akneflekker er en blanding av badyagi og hydrogenperoksid (solgt i apotek).

Blander noen dråper hydrogenperoksid (3%) og en spiseskje badyaga, bruk sammensetningen til huden. Hold ca 15 minutter ved tingling - litt mindre. Dette enkle verktøyet bidrar til å forbedre metabolismen på problemstedet og eksfolierer.

Kjente og velprøvde apotek betyr gels Kontraktubeks og Zenerit. De aktive ingrediensene i Kontraktubex er løkekstrakt av grått, allantoin og heparin, og i Zenerite - erytromycin og sink.

Jo raskere behandling er startet, jo mer effektiv bruk av disse gelene. Ved gamle steder kan behandling ta lang tid.

Det beste middelet for flekker etter akne

Overraskende nok er rensemiddelet for flekker, med mange positive vurderinger, ikke det dyreste og sjeldne apoteket - syntomycin salve. Kostnaden for et salverør overstiger ikke 80-100 rubler.

Syntomycin Salve er en liniment av syntomycin - en pastalignende blanding av ricinusolje og syntomycin (et bredspektret antibiotika). Dessuten kan syntomycin salve brukes til behandling av akne selv og flekker etter dem. De fleste akne-forårsaker bakterier er utsatt for virkningen av syntomycin. I tillegg er dette stoffet ikke vanedannende, selv med hyppig og langvarig bruk.

Sintomitsin er preget av det faktum at når det påføres, stoppes multiplikasjonen av bakterier og infeksjonen sprer seg ikke til tilstøtende hudområder. Men som et antibiotika er syntomycin ikke allmektig - det virker ikke på akne forårsaket av hormonelle eller endokrine problemer, så vel som på demodekose (tikkbåren dermatitt).

Imidlertid, selv i de ovennevnte tilfellene, påvirker virkningen av ricinusolje inneholdt i syntomycinsalve, perfekt forklaringen av flekker etter akne. Castorolje er et stoff av naturlig opprinnelse, med evnen til å normalisere både produksjonen av melatonin (pigment), og bidra til fornyelse av epidermis, lightening flekker.

Bruk syntomycin salve en gang om dagen, gjelder kun problemområder (det er praktisk å gjøre det med en bomullspinne).

 • Rengjør området som skal behandles og vask hendene godt;
 • Påfør salve til tørr hud;
 • Påfør på punkt, ikke gni;
 • Gi salve suge;
 • Skyll ikke.

Sintomitsinovaya salve - et godt middel for flekker, men ikke det eneste som er mulig å bruke. Til slutt velger alle for seg de midler som er mest egnet for søknadsmetoden, økonomiske muligheter, tid brukt på behandling. Vi kan ikke ignorere anbefalingene fra leger.

Noen ganger, i tillegg til terapeutiske midler, er det nødvendig å legge til kosmetologiske behandlinger for blemishes. Blant slike kosmetologiprosedyrer er mikrostrømbehandling et utmerket verktøy. Det utføres kun i et spesialisert medisinsk senter, som foreskrevet av en dermatokosmetolog og under hans tilsyn.

Metoden består i effekten av svake elektriske strømpulser på huden, som følge av at aktiviteten til lymfatiske og blodkarene gjenopprettes, pigmenteringen fjernes, og funksjonaliteten og sensitiviteten til de berørte hudområdene gjenopprettes.

I tillegg, samtidig med eliminering av akneflekker, kan mikrokurrent terapi løse problemene forbundet med naturlig foryngelse av huden.

Effektiviteten av metoden er å gjenopprette den normale funksjonen av biokjemikalier i kroppen på grunn av hvilke mange kosmetiske problemer er løst. Utnevnt av kurs fra 6 prosedyrer. Kostnaden for en prosedyre starter fra 700 rubler.

Gitt at det er mange rettsmidler for akneflekker, bestemmer hver for sig hvilken som er den beste og mest effektive.

Folk rettsmidler for flekker etter akne

For elskere og kjennere av tradisjonell medisin, er det mange påvist oppskrifter som hjelper til med å fjerne flekker fra akne.

I tillegg til den allerede nevnte metoden for behandling med badyagi og hydrogenperoksid, er det nødvendig å nevne følgende rettsmidler for flekker:

 • Masker med leire. Blå eller grønn leire brukes vanligvis til kosmetiske formål. Fra flekkene med rødaktig fargetone hjelper en leiremaske med tilsetning av rosmarin, patchouli eller neroli essensiell olje godt. I leire som er moset til en pulverform, blir vann tilsatt, omrørt til en oppslemming, blandet med 2-3 dråper essensiell olje, og den resulterende blanding påføres på huden. Hold 10-12 minutter, bruk kurs: 3-5 masker annenhver dag, deretter en gang i uken.
 • Tinktur av hypericum. Det hjelper godt fra akne flekker og arr etter dem. Du kan ta den ferdige tinkturen av Hypericum, eller forberede det selv (2 ss Hypericum häll et glass alkohol eller vodka, insister i mørket i minst 10 dager, belastning). Infusjon tørker daglig ansikt eller andre problemområder.
 • Gurkemask. Den har gode myknings- og lysende egenskaper. Ristet gruel eller tynne stykker agurk for å holde på huden i 15-20 minutter, skyll med kaldt vann.

I tillegg til disse midlene kan du bruke noen lette agenter: essensielle oljer (neroli, rosmarin), persilleavkok, en maske med hvit hvit og sitronsaft.

Etter bruk av folkemedisiner, er det bedre å ikke sette kosmetikk på huden og ikke forlate huset en stund. Arsenal av tradisjonell medisin er omfattende og lar deg velge ditt favorittverktøy basert på individuelle egenskaper (for eksempel er noen essensielle oljer allergifremkallende, og alkoholtinktur er ikke egnet for tørr hud).

Anti-flekker etter akne: vurderinger

Når man løser problemet med akneflekker, ser alle etter sitt eget middel, som effektivt og raskt løser problemet. Derfor, hvor mange mennesker - så mange meninger.

Anmeldelser av folkemessige rettsmidler snakker om deres effektivitet. Masken av leire hjelper mange mennesker, det er bare viktig å forberede det på egenhånd, og ikke å kjøpe kjøpte varer. Positive anmeldelser forblir etter påføring av bady med hydrogenperoksid, samt essensielle oljer. Fordelen med slike verktøy er utvilsomt deres tilgjengelighet, enkel forberedelse og applikasjon testet i flere tiår.

Narkotika velges av de som først og fremst er opptatt av den nøyaktige doseringen av aktive ingredienser, en anerkjent produsent og medisinske anbefalinger. Slike midler som Kontraktubeks, Zenerit til tross for prisen, vil alltid finne sin forbruker. Og disse midlene hjelper virkelig tusenvis og tusenvis av mennesker.

Utseendet på flekker på ansiktet etter akne forårsaker mye problemer for sine eiere. Å bli kvitt dem er vanskelig, men mulig. Arsenalet av midler fra flekker er bredt, og alle kan velge egnede seg for seg selv.

Hva betyr at du vil bli kvitt akne karakterer

Akne er mest vanlig i ungdomsårene.

Hormonale overfall, som er nødvendige for at kroppen skal omstrukturere, påvirker hudtilstanden negativt.

Vanligvis går utslettene i seg selv nærmere 20 år. Men ikke alltid blir ansiktet umiddelbart rent.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

I de fleste tilfeller er det pigmentspots, arr og til og med innrykk i form av arr.

Det er noen ganger vanskeligere å kvitte seg med slike feil enn akne.

I løpet av kurset er både profesjonelle prosedyrer i salongen og farmasøytiske preparater, oppskrifter av tradisjonell medisin.

Å velge det mest effektive middelet for akne merker er ikke så enkelt som det ser ut ved første øyekast.

Hvorfor forbli

Akne er en betennelsesprosess i sebaceous kjertel og omkringliggende vev.

Når ilden er liten, sannsynligvis vil den helbrede seg uten noen konsekvenser. Men hvis bakterier penetrerer det, blir kimen til en stor smertefull kule med purulent innhold.

Kilder til smitte er skitne hender, restene av kosmetikk på ansiktet, dårlig hygiene. Men hovedårsaken er ekstrudering av umodne elementer.

Foto: flekker på ansiktet etter utslett

Healing vev produserer aktivt melanin, noe som til og med fra en liten mengde solstråling blir til et pigmentspot.

Foto: Akne arr

I sårets område vokser bindevev raskt, noe som resulterer i at et arr blir dannet. Normalt løser det gradvis, men patologiske strukturer fører til utseendet på dimples og arr.

arter

Før du finner ut hvilket verktøy som fjerner spor, er det viktig å lære å skille mellom sine typer:

Foto: typer arr

 • røde flekker - forbli etter helbredelse av sår og passere uavhengig;
 • normotrofe arr - uten tetninger, men med kar gjennomskinnelig gjennom tynn hud;
 • atrophic - mindre innrykk som avviger lite fra integratets skygge;
 • keloider - rosa-røde vekst av bindevev forhøyet over overflaten;
 • hypertrofisk - lik den forrige typen, men kan spontant vokse og forsvinne.

Video: Miracle Cure for akne

Post-akne behandling

I dag er det mange måter å fjerne effekten av akne.

Selvfølgelig er det tilrådelig å besøke en spesialist som vil finne ut grunnene til dannelsen av spor, foreskrive optimal terapi avhengig av alvorlighetsgraden av patologien.

Foto: For behandling for å være effektiv, må du konsultere lege

Hjemme

Hvis det er flere friske merker på huden, kan du bli kvitt dem selv.

For å gjøre dette, bruk algoritmen.

 1. Sett årsakene til akne og etter akne.
 2. Å kurere den underliggende sykdommen - akne, hvis den eksisterer.
 3. Gi riktig omsorg, velg riktig type hud kosmetikk.
 4. Velg det beste middelet for akne merker på apoteket.
 5. Påfør populær behandling som et tiltak.

masker

Fra hjemmet flekker og arr er hjemmemetoder usannsynlig å redde.

Men mot de små uregelmessighetene og svak pigmentering, er det mange oppskrifter for masker.

Du bør ikke skynde deg og bruke alt på en gang, det er bedre å gradvis velge den mest passende sammensetningen.

For deres forberedelse vil kreve peeling og lette ingredienser:

Foto: badyaga fremskynder regenerering av huden

 • pulver badyagi. Det fortynnes med vann og påføres på de berørte områdene, og holder ikke mer enn 10 minutter, ellers kan det oppstå brenning. Mikroskopiske nåler av skjelettet med ferskvanns svampe irriterer huden, stimulerer blodsirkulasjonen, øker den regenerative kapasiteten til vev. Ansiktet brenner, rødmer, men lite fossa glatter ut og flekker forsvinner. Apoteket selger ferdiglagd gel Badyaga Forte, som brukes i henhold til instruksjonene;

Foto: maske med hvit leire for å rense huden på døde celler

 • hvit og blå leire. Et godt verktøy for å lette integrasjoner og bli kvitt døde epidermis skalaer. I 1 ss. losjer. pulver tilsette så mye sitronsaft for å få konsistensen av rømme. Påfør deretter på ansiktet og la det tørke i 20 minutter. Prosedyren er ferdig hver dag i måneden;

Foto: honning med kanel glatt hud

 • honning. Det desinfiserer, regenererer, nærer og glatter huden. Den brukes i ren form eller tilsatt andre ingredienser, for eksempel kanel;
 • frukt og bær. Sitron, appelsin, mandarin, jordbær, jordbær, tranebær, druer inneholder syrer som løser det øvre laget av epitelet. Det er nok å smøre ansiktet med juice og hold i 10-15 minutter;
 • agurk. Kjøttet av fersk grønnsak knuses og påføres i en kvart time;

Foto: agurkmasse har en blekende effekt.

 • klem juice fra 1 løkpære, legg til 1 ss. losjer. eple cider eddik, 1 ts knust pulver av askorbinsyre, pundet separat eggeplomme, halvkrosset eple uten hud, 1 teskje. honning og 3 ss. losjer. olivenolje;
 • smelt sjokolade i dampbad, tilsett samme mengde krem, avkjøl litt og påfør på arr i 20 minutter;
 • smelter kosmetisk paraffin, kombinere med vann, olivenolje, sprer seg på flekker og la opp i en kvart time.

Farmasøytiske preparater

Medisinpreparater vil bidra til å øke hastigheten på rensingen:

Foto: Zinksalve tørr utslett

 • sink salve rydder og tørker. Sett den prikkende på flekker før sengetid;
 • Panthenol - helbreder skade, løser arr;

Foto: sitron essensielle olje blekemidler blemishes

 • essensielle oljer av te tre, rosmarin, mandel og hvetekim. En blanding eller et verktøy behandler også sporene til et punkt. God regenererer oljeløsningen av vitamin E, som må gnides inn på problemområdene i lang tid;
 • Skinoren inneholder azelainsyre og forstyrrer syntesen av melanin;
 • Contractubex med heparin og løk ekstrakt - løser arr, dype postoperative arr;

Foto: Kontraktubex gel effektivt jevner arr.

 • Retasol - peels celler og fremmer intensiv fornyelse;
 • Dermatiks - lindrer gamle flekker, myker og ødelegger overskytende kollagen;
 • Scarguard - flytende salve med silikon og vitaminer skaper et beskyttende lag som øker effektiviteten av essensielle medikamenter;
 • Hyaluronsyre sledotsid - fukter og regenererer.

Kosmetikk, rengjøringsspor av akne

Sammensetningen av omsorgsmiddel må inneholde salisylsyre og vitamin C.

Sammen misfarger de pigmentering, helbreder og exfolierer cellene i stratum corneum.

Hvordan behandle akne på baksiden av kvinner? Finn ut her.

Det anbefales å velge produkter fra en serie:

Lysende flekker

 • Ikke dårlig lyser rød og blå flekker av salicyl-sinkpasta.
 • Du kan også kjøpe spesialprodukter til pleie av problemhuden Stopproblem, Proaktiv eller Klerasil.

Foto: Quick Action Cream for Bleaching Spots

 • Exfoliants med ANA-syrer er svært effektive, men de brukes best om høsten og vinteren. Ellers kan påvirkning av sollys forårsake utseendet av nye flekker. Disse inkluderer Ducre keraknil, Exfoliac acnemega 100.
 • Evinal pigmenteringskrem med placenta, calendula, persille og maisolje ekstrakt, E-vitamin normaliserer produksjonen av melanin, lyser, myker og fuktes.

I hytta

Hyttemetoder er ganske dyre, men de er gode, ikke bare fra flekker, men også mot store, gamle spor av akne.

En kosmetolog kan tilby kurs på slike prosedyrer:

Foto: Mesoterapi-prosedyren lindrer stagnasjon

 • Mesoterapi - subkutane injeksjoner av nyttige cocktailer med hyaluronsyre, kollagen, vitaminer;
 • mikrostrømmer - aktivering av blodsirkulasjon og metabolske prosesser ved hjelp av elektrisk strøm;
 • darsonvalisering er en fysioterapeutisk metode som stimulerer celleregenerering ved hjelp av pulserende høyfrekvente utladninger.

Arr behandlinger

For å bli kvitt arr og dimples brukes mer aggressive metoder:

 • laser polering - fordamping av det øvre laget av epitelet med en termisk stråle, på grunn av hvilken det er en akselerert cellefornyelse;

Foto: Laser polering eliminerer groper og arr.

 • brøkfototermolyse - laserbehandling av strengt lokale områder, noe som gjør det mulig å unngå brannskader;
 • microdermabrasion - eksponering for aluminiumoksid for å fjerne død hud;
 • Median kjemisk peeling - Brenning av epidermis med melkesyre, salicylsyre, pyruvinsyre, som et resultat av hvilken overflaten glattes;

Foto: kjemisk peeling glatter huden

 • dyp peeling - eksponering for fenol på flere lag av huden på en gang, sammenlignbar med plastikkirurgi. Prosedyren er smertefull og svært traumatisk, men den er effektiv mot store arr og rynker. Men etter helbredelse virker pigmentplater ofte som en sidereaksjon;
 • excision av arr blir kirurgisk påført i alvorlige tilfeller.

Folk oppskrifter fra alder flekker

Hvis akne var mild, vil helbredende planter spare fra knapt merkbare merker:

 • hogge en haug persille, hell kokende vann og insistere. Fuk gasbind i væske og legg på ansiktet, la det være helt tørt. Frys del av avkok i isformer og gni huden med kuber om morgenen;

Foto: Gnott persille med isbiter for å lette flekker

 • En effektiv folkemedisin for blemishes er infusjonen av Hypericum. Legg et glass alkohol og 2 ss. losjer. råvarer i en flaske mørkt glass, lukk lokket og la det stå i 10 dager på et kjølig sted. Den resulterende løsningen tørker pigmenteringsområder daglig;
 • Hell kaldt vann i like store mengder eikebark, kamille og celandine, kom i kok og kok i 10 minutter over lav varme. Deretter avkjøles, belastning og bruk blandingen til å behandle huden om morgenen og om kvelden.

Nyttige tips

Elementære regler vil bidra til å unngå den ubehagelige prosessen med å kvitte seg med postacne.

 1. Det er forbudt å plukke, rive og klemme sorte prikker og kviser.
 2. Det er viktig å prøve å ikke røre de ømme og purulente elementene med fingrene.
 3. Tilbring mer tid på personlig hygiene - vask ansiktet to ganger om dagen, få et separat håndkle, vask det oftere.
 4. På begynnelsen av dannelsen av lesjoner må du umiddelbart bruke et verktøy som ødelegger mikrober og renset rødhet (Baziron, Skinoren, Zenerit).
 5. Eiere av tynn hud, så vel som med en tendens til keloider å gjøre alt mulig, slik at akne ikke spretter ut i det hele tatt. Ikke misbruk dårlige vaner, spis et balansert kosthold, led en aktiv livsstil, begrense stressende situasjoner.
 6. Det er ikke nødvendig å selvmedisinere, du må kontakte en hudlege for diagnose.

forebygging

Det beste forebyggende tiltaket er å forebygge akne.

Men hvis utslett er allerede der, er det viktig å beskytte integumentet mot utviklingen av betennelse og skade:

 • ikke vent på at ålen øker i størrelse, og brenn straks en liten støt med jod eller salisylsyre;
 • velg, med hjelp av en lege, effektive stoffer til behandling;
 • To ganger om dagen for å rense huden fra smuss, fjern kosmetikk før sengetid, peeling regelmessig;
 • Ikke masker purulente lesjoner med grunnlag. Det er bedre å bruke naturlig mineralpulver eller concealer med antibakteriell effekt;
 • ikke rip av skorpe etter at ålen har brutt gjennom;
 • eliminere fettete, søte, krydrede og stekte matvarer fra kostholdet;
 • velg pleieprodukter etter hudtype;
 • regelmessig gå og se en skjønnhetspleie.

anmeldelser

På Internett kan du finne mye informasjon om fordelene med retinoider mot post-akne (Differin, Effezel, Retacnil).

Foto: En gjennomgang av behandlingsgelen

Men eksperter støtter ikke denne oppfatningen.

Selv om den positive effekten av salven vises øyeblikkelig, kan huden lider av overdreven tørrhet.

Foto: En gjennomgang av bruken av krem

Muligheten for slik behandling bør avgjøres av en lege.

Graden av regenerering av skadede vev avhenger av mange faktorer.

For eksempel, fra alder, helse, individuell struktur av huden.

Det har blitt fastslått at gjenopprettingsprosesser reduserer en og en halv gang etter 25-30 år.

Da kan perioden for å kvitte seg med spor ta flere måneder.

Gjør folk rettsmidler for akne i ansiktet? Finn ut her.

Hva er den beste ansikts acne behandling? Les videre.

Det er verdt fra begynnelsen å forberede det faktum at huden ikke blir jevn på bare noen få dager.

Det er nødvendig å ha tålmodighet og arbeid på problemet i et kompleks.

8 beste måter å eliminere røde flekker etter akne

Blant personer med dermatologiske problemer er det en falsk mening at post-akne er arr og arr som er igjen etter behandling av akne, akne og andre typer utslett. Faktisk, etter fjerning av hudfeil, kan andre like synlige og ubehagelige spor forbli. Akne flekker er en av disse typer post-acne. De kan ha en ganske stor diameter. Noen ganger mer enn størrelsen på akne seg selv. Å forstå hvordan å fjerne flekker fra akne i dag er ikke vanskelig. Det er mye vanskeligere å velge en bestemt metode som passer for deg i henhold til hudtype, type akne og så videre.

To viktigste måter å kvitte seg med akne flekker

Det er klart at det er mye mer spesifikke metoder, men det er to hovedtyper: behandling ved hjelp av kosmetiske midler og effekten på huden med naturlige preparater. Det er verdt å merke seg at alle rettsmidler for akne flekker er ganske effektive. Valget må gjøres ut fra slike indikatorer som:

 • tiden det tar å fjerne flekker;
 • årsaken til akne eller akne
 • rettsmidler brukt til å behandle betennelser;
 • Budsjett tildelt for eliminering av mangler;
 • anbefalinger fra leger.

Faktisk er det mange viktige faktorer, men pasienten selv gjør det endelige valget, ut fra sin egen situasjon. Så, vi vil studere metoder for å eliminere flekker fra akne.

Hvordan fjerne flekker fra akne ved hjelp av kosmetikk

1. Derma E

En praktisk måte å bli kvitt postacne. Bunnlinjen er at dette stoffet er laget for vasking. Pasienten trenger ikke å behandle huden regelmessig og bli distrahert. Bare bruk Derma E i vaskeprosedyren. Blant de viktigste fordelene med stoffet kan identifiseres riktig valgt sammensetning, som bare har en positiv effekt på tilstanden til huden. Verktøyet består hovedsakelig av naturlige stoffer. Dette for eksempel sjøplanter, kamille og aloe vera, som forresten, brukes ofte i dermatologi og uavhengig. Også inkludert i hjelpestoffene, som ikke bare gir stoffet den ønskede konsistensen, men hjelper også i behandlingen.

2. Alba Botanica

Forstå hvordan du fjerner flekker etter akne, sørg for å være oppmerksom på verktøy som scrubs. Disse er spesialiserte legemidler som virker ganske aggressivt på huden. Nærmere bestemt bidrar skrubbe til å eliminere de døde cellene i epidermis, det øvre lag av dermis. Spots er ofte klynger av melanin og døde celler selv. Som følge av dette, etter flere velutførte prosedyrer, forbedrer hudtilstanden betydelig. Plettene forsvinner gradvis. Dessuten er scrubs brukt til å fjerne mer alvorlige typer post-acne - arr og arr.

Alba Botanica er et stoff som skiller seg positivt ut på bakgrunn av scrubs populært i dag. Bunnlinjen er sammensetningen og virkningsprinsippet. Faktisk består skrubbe bare av naturlige planter og deres ekstrakter. Bare hjelpekomponenter skader litt på huden, og samtidig rengjør det øverste laget av skadelige stoffer effektivt.

Blant de positive effektene av denne skrubben kan identifiseres og ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer. Antibakterielle egenskaper bidrar til å kvitte seg med mange dermatologiske patologier selv før deres viktigste manifestasjon.

3. Visin. Ren tåre

Kanskje det mest uventede middel for flekker etter akne. I utgangspunktet er Vizin dråper som er utformet for å behandle overflaten av øyet. De beroliger hornhinnen, lindrer rødhet og ubehag hos pasienten. Men praksis viser at i dermatologi er Vizin ikke mindre nyttig enn i oftalmologi. Og oftest brukes den bare for å eliminere postacne. Eller heller, pigment flekker og små arr. For å gjøre dette må du bare bestemme hvordan du skal bruke Vizin til disse formålene.

Legemidlet er effektivt når det brukes som væske for komprimering. Noen få dråper Vizin påføres på en gasbind og festet til problemområdet av huden. Det tar 10-15 minutter å få stoffet til å aktivt påvirke huden og fjerne ubehagelige flekker. Noen eksperter legger merke til at Vizin med denne bruken aktivt fjerner rødhet i huden. Derfor kan pasienten klemme maksimal nytte med en enkelt bruk av legemidlet.

Hvis du ikke bruker Vizin til komprimering, kan du bare tørke huden med agenten flere ganger om dagen. Påfør et par dråper på et lite stykke bomull og behandle de ønskede områdene. Med denne metoden behandles flekker litt lenger. Men pasienten tar minimum tid på selve prosedyren.

Hvordan fjerne røde flekker i ansiktet etter akne deg selv hjemme

1. Brothel persille for vanlig behandling av huden

Hovedoppgaven til dette hjemmet er å hvite huden. Denne effekten oppnås, igjen, ved å påvirke epidermis. Å forberede et slikt stoff er ikke vanskelig, dessuten kan det lagres i lang tid. Til slutt får du et verktøy som du kan eliminere de synlige manglene på dermis, nivået på dekselet og gi det en vakker, sunn tone.

Den mest effektive løsningen basert på persille er når du bruker den i form av isbiter. Oppskriften er ganske enkel:

 1. Hakk i små stykker en haug med persille persille størrelse.
 2. Plasser anlegget på bunnen av dype retter og fyll med en liter kokende vann.
 3. Tørk opp servantene med lokket og la det ligge i en time.
 4. Hell den avkjølte væsken i en istermasse.

Tørk ansiktet med det resulterende produktet flere ganger om dagen. Som regel, for effektiv tiltak på problemhud, er det nok å behandle det tre ganger om dagen. Dette gni om morgenen umiddelbart etter vasking, midt på dagen, igjen, etter å ha rengjort ansiktet med vann og om kvelden før du legger deg til sengs. Gjenta prosedyren til du får et synlig resultat.

2. Honning og Soda Scrub

Forstå hvordan du fjerner røde flekker etter akne i ansiktet med hjemmemedisiner, sørg for å være oppmerksom på mer aggressive stoffer. Fra en godt forberedt hjemmeskrubb kan du oppnå ingen verre effekt enn den populære Alba Botanica. Det viktigste er å sørge for at de aktive ingrediensene i den foreslåtte oppskriften er helt egnet for å behandle nøyaktig din hudtype. Her snakker vi om honning-soda skrubbe. Begge stoffene kan skade deg hvis du begynner å bruke ferdig produktet uten først å konsultere eksperter.

Oppskriften på matlaging er veldig enkel: rør grundig en spiseskje med blomst honning og natron og la det gå et par dusin minutter for å infisere. Det er nødvendig å behandle problemhuden to ganger i uken. Innen en måned vil flekkene gradvis begynne å falme. I tillegg bidrar denne skrubbe effektivt til å eliminere svarte prikker.

3. Whitening mask av honning og kanel

Kongestive flekker på ansiktet er mye vanskeligere å fjerne enn nybildede neoplasmer. Forskjellen er at melaninakkumulering ikke er den eneste grunnen til dannelsen av slike spor. Samtidig er det øvre laget av huden, epidermis, skadet. Behandling av slike formasjoner innebærer derfor som regel regelmessig bruk av narkotika. Spesielt når det gjelder hjemmelagde produkter, som bare omfatter bløde naturlige produkter.

Masken av honning og kanel - dette er det alternativet som mest sannsynlig er trygt for huden. I motsetning til en skrubbe trenger masken ikke så dypt inn i huden, og skader nesten ikke integriteten. Dermed kan verktøyet brukes uten videre konsultasjon. Det viktigste er å beregne doseringen av de enkelte komponentene riktig og bruk produktet med den angitte frekvensen.

 1. Bland en teskje kanel og samme mengde honning oppvarmet til en flytende konsistens i en grunnefat.
 2. Påfør bare blandingen på den flekkete huden.
 3. Skyll med vanlig varmt vann etter 20-25 minutter.

Verktøyet vil kun være effektivt med regelmessig bruk minst annenhver dag. Hvis du etter en måned med å bruke denne metoden, hvordan du fjerner mørke flekker etter akne ikke gir noen resultater, bør du velge andre, mer effektive alternativer.

4. Sitronsaft er den enkleste måten å bli kvitt akneflekker.

Egnet i tilfeller hvor svulster på huden forlater minimal, knapt merkbare merker. Selvfølgelig hjelper saften ikke til raskt å bli kvitt arr, arr og andre, mer alvorlige typer post-akne.

Verktøyet hjelper til med å kvitte seg med små flekker på grunn av den blekingeffekten som finnes i sitronen selv. For å oppnå ønsket effekt, bør du tørke ansiktet ditt med en vanlig bit sitron flere ganger om dagen. Selvfølgelig er det ønskelig å oppdatere sitrus og bruke ferske skiver hver gang. Noen eksperter anbefaler å gjenta prosedyren tre ganger i løpet av dagen. Praksis viser at effekten er merkbar etter noen uker, selv med to ganger bruk av sitronsaft.

5. Salve fra flekker etter akne fra aspirin og honning

Utmerket beroliger huden og fjerner umiddelbart den karakteristiske rødheten etter fjerning av akne og hudormer.

 1. Oppløs to aspirintabletter ved å legge til noen dråper vanlig vann til dem.
 2. Bland ingrediens med en teskje flytende honning.
 3. Gni blandingen inn i den problematiske huden med massasjebevegelser.

Vask ansiktet med kaldt vann etter 5 minutter.

Hvert tilfelle er individuelt, og mange pasienter finner selvsagt deres ideelle oppskrifter for behandling av akneflekker. Erfaring fra andre mennesker vil sikkert hjelpe deg med å finne passende løsninger. Se et godt eksempel i videoen nedenfor:

Når du finner ut hvordan du fjerner akneflater, bestemmer du først hvilke typer produkter du vil bruke: ferdig eller hjemmelaget. Både de og de har sine egne fordeler og ulemper.

Hvordan bli kvitt akne karakterer - vi vil starte tidligere, vi vil lykkes raskere! Vi fjerner flekkene og arrene i ansiktet etter akne

Uansett alder av akne, blir flekkene etter dem de samme, men ikke like forsvinner.

Hvordan bli kvitt akne merker raskt, bevist folkemessige rettsmidler og effektive prosedyrer.

Noen var heldigere, noen mindre.

Det handler nå om hudproblemer, spesielt akne og spor etter dem.

I ungdomsåret blir problemet med akne sjelden overvunnet, men hvis det forblir der, og etter puberteten, dannes ikke akne, så i de fleste tilfeller vil huden regenerere seg selv. Og det er vanskeligere problemer.

Når de modnes, mister huden sin evne til å regenerere, og akne i voksen alder etterlater dype arr og blemmer. Hvordan bli kvitt spor av akne, og om det er mulig å oppnå ren hud, la oss se.

Hvordan bli kvitt akne karakterer avhengig av typen

Akne forårsaker hovedsakelig hormonelle lidelser, demodikose, sykdommer i mage-tarmkanalen, bakterielle infeksjoner, mangel på vitaminer og svikt i immunsystemet. Uansett hva som forårsaker akne, bli kvitt spor etter dem på samme måte.

Typer av merker (arr) etter akne:

• normotrofisk - ingen tetninger, men fartøy er synlige gjennom tynn hud;

• atrofisk - grunne fordybninger, ikke forskjellig fra hudfarge;

• Keloid arr - litt hevet på grunn av intensiv dannelse av bindevev i det skadede området slik at tuberkuler dannes;

• Hypertrofiske arr - de har en tett rosa farge, i form som de ligner på keloider, men vevets natur er ar, og når tiden går, kan de forsvinne alene.

Folk rettsmidler for å eliminere flekker i ansiktet etter akne

I noen tilfeller kan behandling av akne og deres effekter utføres hjemme. Det er tilrådelig å gjøre dette hvis det ikke var for mange akne, og det er bare mindre hudfeil.

Hvordan bli kvitt akne karakterer: enkle folkemessige rettsmidler.

Salicylsyremaske

Oppløs en halv teskje salisylsyre i en teskje kokende vann og rør om til det er oppløst. Legg til en halv teskje honning og smør problemområder med et punkt. Hold i 20 minutter, skyll. Lag en maske arr hver dag før du går og legger deg.

Healing leire fra flekker på ansiktet

Masken av hvit eller blå leire, blandet på naturlig rød tørrvin, lyser og stimulerer hudfornyelse. Dårlig kvalitet vin, i pakker, med tilsetning av alkohol, vil ikke hjelpe. Trenger et naturlig produkt.

Utmerket effekt gir en maske med grønt leire på vann med tilsetning av en dråpe rosmarin eterisk olje. Hold masken på problemhuden i 10-15 minutter.

Forbered en ny maske før hver applikasjon, kan sammensetningen ikke lagres. Påfør hvis prikket, så annenhver dag. Hvis på alle ansikt, så en gang i uka.

Oljer bli kvitt arr etter akne

Ekstra jomfruolivenolje og bedre - druefrøolje - et unikt verktøy for massasje. Med daglig massasje med disse oljene kan arr på ansiktet gi gode resultater i regenerering, fuktighetsgivende, nærende hud. Blodsirkulasjonen er forbedret, og huden fornyes raskere.

Hvordan bli kvitt akne merker med agurk

Pigmenterte flekker etter akne og andre utslett fjernes ved hjelp av agurk. En maske, tonic eller lotion, med jevnlig bruk, lyser huden og fjerner flekker. En nyttig "bonus" av agurk betyr er innsnevring av porene.

Persille for lysing og restaurering

Hak 50 gram persille grønnsaker og tilsett 50 ml kokende vann. Insistere en halv time. I den resulterende infusjonen fuktighet gaze, litt klemme, og påfør på et rent ansikt. Kan holdes til gasset har tørket.

Effektiv selv å tørke ansiktet med frossen infusjon to ganger om dagen. Persille oppdaterer huden, fjerner flekker, gir tone og gir elastisitet.

Hvis arr og arr etter akne på huden i mer enn to måneder, og hvis de er store, er folkemedisinene ineffektive. Vi må be om hjelp fra en hudlege. Legen kan ordinere salver og geler av lokal bruk, og fra de gamle arr og arr vil du bare lagre maskinvareprosedyrer.

Spots i ansiktet etter akne: hvordan bli kvitt ved hjelp av aktuelt apotek

Etter heling av akne på huden, er det både knapt merkbare merker og dype keloid arr. Legemidler, beskrevet nedenfor, virker ikke egentlig på dype gamle arr, men det kan godt fjernes små og små spor. For å finne riktig produkt, konsulter en hudlege. Han vil fortelle deg hvordan du blir kvitt spor og arr etter akne, og foreskrive en omfattende behandling.

Prosessen med å kvitte seg med arr varer noen ganger i mange år, spesielt hvis de ikke blir behandlet i tide. Men selv når du fjerner friske arr, ikke forvent umiddelbare resultater!

Hva er måten, hvordan bli kvitt akne karakterer?

Skinoren

Den aktive ingrediensen i krem ​​er azelainsyre, som hemmer melaninsyntese. I kombinasjon med glykolsyre og arbutin håndterer stoffet vellykket spor etter akne.

Dermatix

Sammensetningen av "Dermatiks" inneholder silikon, silikon, som lykkes med å behandle gamle arr, myke det berørte området og ødelegge overskytende kollagen.

Scarguard

Uvanlig flytende, men ganske behagelig, inneholder salven, i tillegg til forskjellige aktive stoffer, silikon og vitaminer. Påfør salven med en børste, det skaper et beskyttende lag, under hvilket de viktigste stoffene "virker". Takket være denne beskyttelsen er Scarghard-behandlingen mye mer effektiv.

Sledotsit

Kremet er basert på virkningen av hyaluronsyre, som fremmer vevregenerering, så vel som på et spesielt bioteknologisk produkt og planteekstrakter. Fungerer for de som leter etter hvordan å bli kvitt akne arr, men det tar lang tid.

Kontraktubeks

Gelen virker på basis av heparin med løkekstrakt og allantoin. Den klare seg godt med dype arr etter operasjoner og med dype keloid arr. Sannsynligvis den eneste store ulempen med det, er den høye prisen.

Salicylisk sinkpasta

Når flekkene i ansiktet etter akne er slitne, hvordan bli kvitt - smør problemområder med salicyl-sinkpasta. Dette beviste middelet eliminerer blåse og røde flekker etter akne.

Mange produsenter av "pleie" kosmetikk produserer en spesiell serie produkter basert på salicylsyre. Kombinasjonen inneholder ofte en gel for vask, maske, skrubbe, lotion og krem. Dette for eksempel, Proactiv eller Stopproblem - salicylic kompleks fjerner fett, exfoliates døde partikler, og eliminerer akne merker.

Retasol

Midler for mild rensing med grunne arr. Under påvirkning av "Retasol" er det en intens hudavskalling og fornyelse. Hvis du planlegger å bruke verktøyet, må det smøres med fuktighetsgivende "Videstim" for å unngå sprekker på huden.

Exfoliating krem ​​fra akne flekker

Regelmessig bruk av skrubber og kremer, exfoliants vil tillate å jevne huden, fjerne rynker, pigment flekker. Men det er mulig å bruke exfoliants med ANA-syrer bare i høst-vinterperioden, opphold i solen mindre og bruk solkrem.

Hvordan bli kvitt akne arr: medisinsk og salong prosedyrer

Forskere rundt om i verden er stadig på jakt etter effektive metoder med lav effekt for å fjerne arr fra akne. I dag gir medisin offentlig tilgang til effektive maskinvareprosedyrer. Disse tjenestene er fortsatt dyre, men de fleste av dem, hvis de brukes riktig, har langvarig effekt.

Kjemisk peeling

En svak løsning av salicylsyre, melkesyre eller pyruvsyre påføres huden, som har en mild eksfolierende effekt. Samtidig produseres kollagen raskere, huden er justert og tonet.

Mekanisk peeling

Vanligvis brukes som mekanisk peeling

• dermabrasjon - fjerning av det øvre lag av huden med små, raskt roterende børster. Det hjelper virkelig å bli kvitt akne, men dermabrasjon er traumatisk og smertefull;

• mikrodermabrasjon - eksponering av huden til aluminiumoksid, som fjerner døde hudceller. Mindre traumatisk peeling ved bruk av slipemidler, utført av lege for flere prosedyrer.

Laser sliping

Under prosedyren fordamper laserstrålen de skadede hudlagene. Samtidig er fartøyene umiddelbart "forseglet", prosedyren er blodløs. Sesjonen med laserpolering varer omtrent en halv time, det krever anestesi. Vanligvis blir det ønskede resultatet oppnådd i flere prosedyrer med intervaller på en og en halv time.

arsonvalization

En fysioterapeutisk metode der en høyfrekvent vekselstrøm av liten størrelse er pulserende, sammen med høy spenning. Darsonvalisering utføres for å kvitte seg med akne arr, bare av en helsearbeider. Vakuumelektroder sprinklet med talkum og ført over problemområdet av huden. Strømmen er slått på først etter at elektroden er installert på ønsket sted. Arr blir fjernet ved hjelp av gnistladning med utslipp av nitrogenoksid og ozon.

Sesjonen varer opptil 15 minutter, de utføres annenhver dag. Vanligvis trenger du fra 10 til 15 økter for å fjerne arr.

Etter prosedyren, er en fuktighetskrem nødvendigvis påført, fordi huden har en tendens til å tørke ut.

Kollageninjeksjoner

I noen tilfeller kan sporene av akne lindre kollagen i form av injeksjoner. Dessverre er effekten av dette ofte midlertidig, så etter fem eller seks måneder må prosedyren gjentas.

Z-plasty

Dette er en fullverdig operasjon, der et arr blir skåret ut. Det hjelper i svært vanskelige tilfeller, er i dag en innovasjon, det er ikke billig. Kan ikke utføres på keloid arr.

I tillegg til de ovennevnte prosedyrene, brukes mesoterapi, IR-terapi, frysing med flytende nitrogen, termiske masker og komprimerer også for å forbedre hudregenerering og akselerere kollagensyntese. Ikke dårlig også fruktsalong peelings arbeid.

En ting er viktig: For ikke å søke senere på hvordan å bli kvitt akne arr, ikke presse akne og ikke selvmedisinere med akne og andre typer akne.

Flere Artikler Om Typer Acne