Vaske og rensing er en viktig del av ansikts hudpleie. Mye avhenger av frekvensen og kvaliteten på vaskingen. For eksempel, hvordan sminke faller, og hvor raskt huden begynner å bli eldre. I denne artikkelen vil vi snakke om hvilke verktøy du må velge for vasking og hvor ofte denne prosedyren skal utføres.

Rengjøringsprosedyre Regler

Mange tror at i denne prosessen er det ingen spesiell visdom. Dette er ikke sant. For at huden skal ha en naturlig glans og bevare ungdommen, bør du nøye velge midler for vasking.

Hvordan ikke å vaske?

Vannt vann har en irriterende effekt og tørker huden. Av denne grunn anbefaler vi ikke å bruke trykkvann til vasking. Det er best å bruke ulike midler for vasking, de vil gjøre vannet mykere og fjerne kosmetikk.

Mange tror at det er nyttig å vaske med vanlig såpe. Selvfølgelig er det mennesker med hud som ikke reagerer på irritasjon. De kan bruke noen pleie kosmetikk. For de fleste vil en slik prosedyre bare skade. Klesvask såpe tørker huden sterkt, fordi den har et høyt alkalinitetsnivå. I et slikt miljø begynner mikrober å utvikle seg, forårsaker svarte flekker og akne. Moderne pleieprodukter er opprettet i samsvar med verdien av surheten i huden.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel?

Når du velger et kosmetisk produkt for vask, bør du styres av den typen huden din tilhører.

 • Hvis huden er preget av overdreven fett, bør du velge geler. I slike kosmetiske stoffer inneholder oftest stoffer som regulerer mengden fett utskilt og ikke tillater porene å tette. Du bør velge midler der det finnes ingredienser som oliven eller drueolje, mentol, sitronekstrakt, salisylsyre, etc.
 • Hvis huden lider av mangel på fuktighet og er tørr, må du gi preferanse til krem ​​eller melk. Ingredienser bør inkludere ingredienser som glyserin, propylenglykol, kakao og bærekstrakter. De myker og fukter huden.
 • Eiere av sensitiv og allergisk hud bør nærme seg valg av midler for vask med spesiell forsiktighet. Det er bedre å kjøpe produkter som er merket "hypoallergenic" eller "testet av dermatologer." Beroligende ingredienser som aloe, kamille og ros har en gunstig effekt på huden. Pass på at det ikke er noen dufter i sammensetningen, noe som kan provosere allergi.
 • Hvis du er heldig nok til å ha normal hud, så er valg av middel stor nok. Kan brukes til prosedyren som gel for vasking, og skum eller melk. Opprettholde et godt utseende vil hjelpe en rekke oljer i antall komponenter.
 • For hud som er gjenstand for aldersrelaterte endringer, er det nødvendig å velge produkter som inkluderer grønn te og vitaminer.

Hvordan vaske?

For at vaskeprosessen skal gi maksimal effekt, anbefaler vi at du holder deg til følgende tips:

 • Utfør bare prosedyrer med rene hender for å forhindre infeksjon på ansiktets hud.
 • Det er nødvendig å fjerne alle kosmetikkprodukter med høy kvalitet, da det er umulig å fjerne kosmetiske produkter helt ved å vaske.
 • Vask ansiktet med varmt vann. Bruk av varmt vann kan forstyrre sebaceous kjertlene.
 • For å fjerne fuktighet, må du forsiktig våt ansikt. Vi anbefaler ikke å gni det med et håndkle hvis du har sensitiv hud. Det er bedre å bruke papirservietter.
 • Vask ansiktet mer enn en gang om dagen. Eksperter anbefaler å gjennomføre denne prosedyren minst to ganger om dagen.

skikkelig vask renser huden og holder ansiktet ungt

Funksjoner av vask om morgenen og om kvelden

Om morgenen tar hudpleie ikke mye tid, siden hovedmålet er å fjerne støv og overflødig fett fra overflaten. Men kvelden prosedyrer krever mye mer tid, som de inkluderer sminke fjerning, rensing og ernæring.

Om morgenen

Mange tror at hudpleie om morgenen er unødvendig. Dette er en misforståelse. Under søvnen dannes en stor mengde kjertel sekresjoner og støvpartikler på huden. Alt dette tetter porene. Derfor er det bare nødvendig å rengjøre huden om morgenen. Du kan bruke kokt eller filtrert vann til prosedyren.

Tonifikasjon er et annet viktig aspekt av omsorg. Bruken av tonic gjør det mulig å fullføre rensingsprosedyren. Vi anbefaler at du bruker produkter som ikke inneholder alkohol. Hvis du føler deg ubehag etter vask, bør du bruke en dagskrem for å kvitte seg med tørrhet.

Om kvelden

Den lengste perioden det tar å ta vare på huden og rense det er om kvelden. Som vi sa tidligere, skaper sebum og kosmetikk betingelsene for utseendet av bakterier. Ved å rense huden om kvelden bør det tas med spesiell forsiktighet. Prosessen kan deles i to deler. Først må du fjerne sminke. For å gjøre dette, anbefaler vi ikke å bruke såpe, det er bedre å bruke spesiell melk. For det andre, vask ansiktet med vann og rengjøringsmiddel. Bruk til denne oljen for vask, gel eller skum. Hvis du har mye tid, kan du lage en nærende maske eller peeling. Om kvelden trenger huden toning mest, så vi anbefaler at du bruker tonic.

For forsiktig vask kan du bruke de populære oppskriftene:

 • Havregryn. Soak en liten håndfull finmalt havregryn med varmt vann i noen sekunder. Den resulterende vasselen vasker ansiktet ditt med myke massebevegelser. Havregryn erstatter perfekt ansiktsskrubb. Etter prosedyren skyll ansiktet med rent, varmt vann.
 • Ris vann. For matlaging må du suge risen i vann for en stund. Den resulterende løsningen kan brukes til vasking. Resultatet kommer ikke til å vare lenge: huden vil få en sunn farge og bli mer øm.
 • Melk. Hvis du har sensitiv hud, kan du vaske det daglig. Hvis huden er preget av overdreven fettinnhold, er denne metoden ikke egnet, siden melk skaper et gunstig miljø for reproduksjon av mikrober, noe som bare vil forverre situasjonen.
 • Herbal decoctions. Hvis du har fet hud, bør du stoppe valget på kamille, mynte, plantain eller St. John's wort. Hvis huden er tørr, er det å foretrekke å bruke salvie, bringebærblader eller lind. En spiseskje urter bør plasseres i et glass varmt vann. Dekoksjon for vasking klar.

Tilbehør til vask

svamper

Svamp er en svamp av liten størrelse, som kan være laget av ulike materialer. Materialer kan være både naturlige og kunstige. Mange kvinner er enige om at det er mye mer praktisk å rengjøre ansiktet med svamper.

Et av materialene som brukes til produksjon av dette tilbehøret, er cellulose. Slike svamper før bruk bør fuktes med vanlig vann. Deretter skal de hovne og øke i størrelse. Dette alternativet er perfekt for dyp rensing og kan erstatte skrubbingen. Pleie av cellulose svamper er veldig enkel, du må vaske og tørke dem fra tid til annen.

For prosedyrer kommer svamp fra naturlige materialer tilnærmet. De kan brukes til hud med overfølsomhet, da de er mettede med næringsstoffer. I tillegg svamper disse svampene ytterligere huden.

Med dette tilbehøret kan du utføre en lysmassasje. Svampen er våt og massasjebevegelser på ansiktets konturer, og unngår å strekke huden.

svamper

Svamp for vask kan erstatte bomullsputer, som på grunn av sin struktur ikke kan rense porene helt. Tilbehøret fjerner døde partikler og sminkerester. Svamp - et flott alternativ for eiere av fet hud, det vil bidra til å fjerne overflødig glans, forhindre betennelse. Hvis du velger et tilbehør for sensitiv hud, så er det preferanse til myke modeller som ikke gjør ansiktet skadet. For tørr hud bør en svamp ikke brukes mer enn tre ganger i uken for å unngå irritasjon. Før bruk, myk det med vann og bruk en kosmetikk. Etter det sprer massebevegelsene over ansiktet uten å berøre området rundt øynene.

pensel

Dette tilbehøret kan utføre flere funksjoner samtidig. I tillegg til at penselet renser ansiktet og fjerner døde celler, kan det delvis erstatte profesjonell rengjøring av ansiktet i hytta. En børste er en enhet som fungerer på strøm eller på batterier. Inkludert er flere dyser som brukes til forskjellige formål. Det er dyser med lange børster som skal brukes til dyp rengjøring. Dyse-svampen kan brukes til å fjerne sminke og lysmassasje. I tillegg har dette tilbehør flere arbeidshastigheter som kan settes avhengig av bruksformålet. Det bør bemerkes at det er verdt en børste å vaske mye dyrere enn svampe.

Produsenter av kosmetikk til vasking

I øyeblikket presenterer markedet for kosmetiske produkter et bredt spekter av ulike midler for vasking. Vi har samlet en gjennomgang av noen av dem som er populære hos kundene.

Yves rocher

Varemerket "Yves Rocher" produserer geler for vask, som hvert år blir stadig mer populært. Makeup removers er preget av deres allsidighet: de kan brukes på forskjellige hudtyper. Gels fjerner perfekt sminke. Sammensetningen av kosmetiske produkter fra selskapet "Yves Rocher" inneholder et stort antall ekstrakter av vegetabilsk opprinnelse. Gels har en behagelig aroma og ikke forårsaker irritasjon.

La roche-posay

Den franske produsenten La Roche-Posay er kjent for kosmetiske rensemidler som er designet for sensitiv og tørr hud. Produkter inneholder ikke alkohol og andre stoffer som kan forårsake tørrhet. Grunnlaget for kosmetikk er termisk vann. La Roche-Posay vasker gels forsiktig fjern overflødig fett fra huden, etterlater en følelse av friskhet.

Pierre Fabre

En annen fransk produsent som kan skryte av kosmetikk av høy kvalitet. Det er verdt å merke midler til vasking av Avene Cleanance, som anbefales å bruke eierne av problemhud. I tillegg renser gelen perfekt huden, det bidrar til å bekjempe akne og utslett. Gelen inneholder en stor mengde termisk vann og planteekstrakter. Disse komponentene bidrar til å regulere kjertlene og redusere risikoen for inflammatoriske prosesser.

Planeta Organica

Merket "Planeta Organica" har tjent kundenes tillit på grunn av den høye kvaliteten på sine produkter. Melk og skum av dette merket bidrar til innsnevring av porene, og har også en antibakteriell effekt. Eksperter anbefaler å bruke produktene til denne produsenten for hud av vanlig eller fet type. Produktet merke "Planeta Organica" tar hånd om fjerning av sminke og tørker ikke huden.

NIVEA

Varemerket "NIVEA" produserer produkter for vask, noe som er verdt å kjøpe for hud, karakterisert ved tørrhet. Produktene er kjent for deres hypoallergene. Gels har funksjon av skrubbe: inneholder mikrogranuler som hjelper til med å fjerne døde hudpartikler. Den eneste ulempen er at produktene ikke er ment for å fjerne sminke.

Ren linje

"Clean Line" er en russisk produsent hvis produkter er preget av lav pris og god kvalitet. Varemerker kan brukes til forskjellig hud. Ved vanlig bruk reduseres risikoen for inflammatoriske prosesser.

Arnaud

Arnaud er et merke som produserer produkter som effektivt rengjør overflaten av huden. Gels er perfekt for eiere som er utsatt for fet hud. Alle produktene har en behagelig lukt. I tillegg gjør Arnaud-merkevareproduktene en utmerket jobb med å fjerne overflødig fett og innsnevring av porene.

I denne artikkelen snakket vi om hvordan du skal vaske på morgen og kveldstid, hvordan du velger et verktøy, avhengig av hudtype, og også formulert noen tips om hvordan du skal utføre denne prosedyren på riktig måte. Husk at ansikts hudpleie er et viktig element i omsorg for hele kroppen.

7 beste geler for vasking

Kompetent og viktigst er effektiv ansikts hudpleie umulig uten riktig utvalgte produkter. Å kjøpe untested kosmetikk, forført av pris, attraktiv emballasje eller reklameslogo, er som å leke med brann. Dette kan forvandle seg til en rekke problemer. Og bli kvitt dem senere - det er fortsatt et lite problem. Vi bestemte oss for å være proaktiv og gjorde opp vår rangering av de beste vaskegelene.

Hvilken fast vaskegel å velge

Garnier

Historien om dette franske merket begynte for mer enn hundre år siden. Fra begynnelsen har selskapet posisjonert seg som en produsent av rimelige, men effektive kosmetikk for hver dag, og Garnier vaskegeler passet godt inn i dette konseptet. Kosmetikk som har en lett, ikke-irriterende duft, renser huden perfekt, gir en friskhet og effektivt eliminerer problemer.

Nivea

Produkter under merkevaren Nivea bekrefter igjen postulatet kjent for hele verden: det er ingen grunn til å tvile på tysk kvalitet. Et bredt spekter av produkter lar deg finne noe som passer for eiere av hvilken som helst hudtype. Det garanterer omsorg og effektivt fjerner smuss.

Clearasil

Clearasils hovedlinje med vaskegeler er utviklet for effektivt å forhindre og behandle ansiktsbetennelser. De aktive ingrediensene i hvert produkt under dette merket normaliserer talg og ødelegger bakteriene som forårsaker akne.

Vichy

Nært samarbeid med apotek er Vichys kjennetegn. Et karakteristisk trekk ved Vichy er aktivt samarbeid med apotek. Selskapet lytter nøye til kommentarene og forslagene fra forbrukeren, og han betaler henne gjengjeld. Hvordan annet å forklare hvorfor geler for vask under dette merket ikke går til toppen av populariteten?

Ren linje

Kosmetikk fra det russiske merket "Pure Line" er kjent for sin naturlighet. Grunnlaget for vaskegeler er avkok av helbredende urter: kamille, sitronbalsam, St. John's wort, nettle, yarrow og andre. Fungerer perfekt skum, lett å påføre, effektivt renser huden, forsiktig forsiktig med henne og beroligende.

Topp gels rangering

Bestem type hud - den første tingen å gjøre, tenker på valget av gel for vasking. Avhengig av dette, er alle kosmetikkene delt inn i 4 hovedtyper:

 • Gels for tørr hud. Passer for de som ikke etterlater seg tetthet. For de som ofte lider av irritasjon, hvis hud flager og smertefullt reagerer på de minste miljøforandringene.
 • Gels for fet og kombinasjonshud. De karakteristiske egenskapene til en slik hud er en skinnende glans, forstørrede porer, og en tendens til akne.
 • Gels for problem hud. Designet for de som lider av betennelse, akne og svarte flekker.
 • Gels for å bekjempe huddehydrering. Dette er en midlertidig tilstand som kan skje med huden av noe slag. Gels å løse dette problemet tilhører ofte den medisinske serien.

Å ha bestemt seg for typen, når du velger en gel for vask, bør du også vurdere:

 • hovedoperasjonskomponenter;
 • handlingsfokus;
 • bekvemmelighet av flasken;
 • økonomisk bruk.

Ta vare på tørr hud

Cream-gel fra NIVEA for tørr hud

Almond ekstrakt som finnes i kremen-gel fra NIVEA for tørr hud, lindrer den, gjør den myk og smidig. Hydra IQ-teknologi, unik i egenskapene, basert på kombinasjonen av glukose og glyserin, sikrer effektiv hydrering gjennom dagen.

Fordelene ved gelen:

 • hypoallergene;
 • mild rensing;
 • eksfolierende effekt;
 • opprettholder et naturlig fuktighetsnivå
 • inneholder ikke alkalisk såpe;
 • små utgifter av midler;
 • sikker lukkeglass.

ulemper:

 • grunne rensing;
 • dårlige skum.

De fleste produktanmeldelser sier: som en pleie og fuktighetskrem, er gelen utmerket. Men for effektiv rensing må vi se etter noe mer egnet. Men ingenting overraskende: NIVEA bryr seg om tørr hud utsatt for irritasjon og tør ikke å bruke aktive rensingredienser.

Olje eller kombinasjonshud - det er en løsning

Ren hud aktiv av Garnier

Utvalget av virkelig effektive midler for pleie av fet og kombinert hud er mye bredere. Så det er umulig å ignorere Garnier Pure Skin Active-serien. Inkludert i linjen gel for vasking løfter fullstendig avhending av akne og spor av dem. De viktigste aktive elementene er salisylsyre og absorberende karbon.

Fordelene ved gelen:

 • klarer seg godt med forurensning;
 • gir dullhet i huden;
 • tørker betennelse og reduserer akne;
 • gir en følelse av friskhet;
 • gjør huden myk og behagelig å berøre;
 • Skum godt, noe som betyr at det er veldig økonomisk.

ulemper:

 • Ikke egnet for sensitiv hud;
 • etterlater en liten følelse av tetthet.

Ren hud aktiv av Garnier

Garniers Pure Skin Active Series-produkter anbefaler at du bruker det om en dag eller to, slik at huden din kan hvile. Tvert imot, gel for å vaske dyp handling på giften av helbredende urter fra "Clean Line" er perfekt for daglig pleie. Dens viktigste komponent er celandine ekstrakt. Og vi må hylle, nesten ingen negativ tilbakemelding på produktet.

Fordelene ved gelen:

 • renser huden perfekt, fjerner selv bærekraftig kosmetikk;
 • eliminerer fet skinn og gir tåke;
 • eliminerer betennelse og akne;
 • reduserer porene;
 • god forfriskende;
 • gjør huden mer elastisk og elastisk.

ulemper:

 • Gelen er veldig tykk, og når halvdelen slutter, må du vente på at den strømmer ned;
 • tørker huden.

De som skjedde med å bruke gelen til oljeaktig eller kombinasjonshud fra "Clean Line", ble enstemmig nevnt i vurderinger, deres behagelige vegetative aroma, flaskedesign, praktisk dispenser og selvfølgelig den lave prisen på produktet.

Normaderm fra Vichy

Vichys Normaderm Deep Cleansing Gel for Daily Care, som styrker kombinasjonen av salicylsyre og termisk vann, har også oppnådd kjærlighet og respekt for forbrukerne som et høyytelsesprodukt. Dette er ganske fin peeling agent med en behagelig frisk aroma og kraftig tonic effekt.

Fordelene ved gelen:

 • mild men effektiv rensing;
 • Vel fjerner fett fra T-sonen;
 • regulerer sebum sekresjon;
 • forskjellig antibakteriell effekt;
 • fungerer ikke bare som en rensende gel, men også som en tonic;
 • lett skum, når anstendig volumer, hyggelig ansatt på huden.

ulemper:

 • etterlater seg en tetthet;
 • ikke egnet for alle.

Vurderinger på gelen anbefales å bruke den i løpet av 10-14 dager. Et aktivt stoff er ikke egnet for alle, derfor, før du starter kontinuerlig bruk, bør du legge en liten sum penger på hånden og se resultatet.

Gels for problem hud - vellykket eliminering av betennelse

Clearasil "3 i 1" krem-gel for vasking

Lederen i dette området kan bli kalt noen av midlene fra Clearasil. Så, for eksempel, "3 i 1" krem-gel for vask gir rensing, peels døde hudceller, dreper bakterier som forårsaker akne... Og alt dette er for sensitiv hud. Den viktigste aktive ingrediensen er salisylsyre. Verktøyets listige formel gir deg mulighet til å bruke sine styrker uten å forårsake irritasjon.

Fordelene ved gelen:

 • renser forsiktig huden;
 • renser porene og bekjemper svarte flekker;
 • reduserer rødhet og betennelse, behandler akne;
 • mattes huden
 • tørker ikke.

ulemper:

 • hard "sykehus" lukt;
 • skjøre dispenser som er veldig lett å bryte.

Ren effekt krem-gel fra NIVEA

Ren effekt krem-gel fra NIVEA virker like godt på problematisk og fet hud. Hemmeligheten med suksess - er en del av ekstraktet av magnolia. Han varme forsiktig huden, noe som fører til åpning av porene og fjerning av sebaceous plugger. Normalisering av kjertlene eliminerte forutsetningene for forekomst av akne.

Fordelene ved gelen:

 • veldig godt fuktighet;
 • gir huden et sunt utseende;
 • tetter ikke porene
 • Matte;
 • det lukter godt.

ulemper:

 • gir ikke den lovede effekten i kampen mot svarte prikker;
 • etterlater seg en tetthet.

Frelse fra dehydrering

Purete Thermale fra Vichy

Purete Thermale Vichy vaskegel hjelper til med å kurere en hud som lider av fuktighet. Dens termiske vann beroliger, styrker og gjenoppretter væskebalansen. Forsiktig verifisert formel renser og beskytter mot alle mulige forurensninger, inkludert kvikksølv- og kadmiumpartikler. I urbane forhold er det beste ikke funnet.

Fordelene ved gelen:

 • tørker eller strammer ikke huden;
 • gir en delikat, men effektiv rensing;
 • reduserer porene;
 • gjør huden myk og fløyelsaktig;
 • Den milde tekstur av gelen er lett å påføre, den er også lett vasket av og etterlater ingen film;
 • egnet selv for svært sensitiv hud.

ulemper:

Dette er et ganske smalt spesialisert verktøy som, som allerede nevnt, kun kan kjøpes på apotek. Ja, på grunn av dette øker prisen. Effektiviteten er imidlertid på et nivå uforlignelig med det overveldende flertallet av massemarkedsvarer.

Hvilken gel for vask kjøp

1. Ifølge vår forskning, uansett hvilken type hud du har, vil det definitivt være en god og forsiktig omsorgsfull gelé. Husk, for å oppnå den utprøvde effekten lovet av produsenten, bør du bruke middel til en linje. Sammen garanterer de en komplett, omfattende hudpleie, vellykket bekjempelse av problemer, og forhindrer utseende.

2. Varemerkene nevnt i artikkelen: Garnier, Nivea, Clearasil, Pure Line og Vichy er påviste produsenter som kun legger på utvalgte produkter på markedet som garanterer en pålitelig effekt. Og likevel, etter å ha kjøpt denne eller den kosmetiske, må du ikke glemme å lese instruksjonene nøye. Noen er virkelig designet for daglig pleie. Noen bør søke kortsiktige kurs.

3. Eksperiment. Prøv det. Bytt gel for vask hver 2-3 måneder. Se etter et verktøy som passer for deg. Vel, våre anbefalinger vil bidra til å bestemme valget.

8 beste geler for vasking

Ansiktet er den mest åpne, derfor den mest sårbare delen av menneskekroppen. Derfor betaler vi så mye oppmerksomhet om å bry seg nøyaktig for dette området, og vi prøver å opprettholde huden i best mulig stand, vi bruker beskyttende, rensende og støtter sunne ansiktsprodukter.

I rangeringen av de beste vaskeglene presenteres de mest effektive midler for ulike hudtyper, og gir høy kvalitet på rensing av epidermis og forsiktig omsorg.

Yves Rocher Ren Calmille
Den beste rensegelen for ansiktet

I bildet - rensegelen til vasking av ren Calmille fra Yves Rocher. Gjennomsnittlig pris i Russland: 300 rubler (200 ml).

Ren Calmille rensende ansiktsgel fra kosmetisk merkevare Yves Rocher har fått et imponerende antall fans. Gelen er et universelt middel for å rense huden av den vanlige typen, den tar seg av med fjerning av spor av kosmetikk (unntatt super-resistent). Ikke forårsaker irritasjon, inneholder komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Den har en tykk tekstur, flott skum.

fordeler:

 • Høykvalitets hudrensing.
 • Hyggelig duft.
 • Økonomi.

ulemper:

 • Som en del av mye kjemi.
 • Mange klager på å føle tørr hud etter vask.

Fra Pure Calmille gel anmeldelser:

"I mange år har jeg brukt Pure Calmille-vaskemaskinen, jeg anser det som best. Kosmetikk vasker bort perfekt, selv vanntett mascara, på huden etter det er det en følelse av friskhet, forårsaker ikke tørrhet. Dens tekstur er veldig hyggelig - tykk gel. Jeg liker virkelig flasken og boblene inni... Og kjemi... vel, du vasker den av! Vaskepulver er enda verre! "

"Jeg har en dobbel mening om Pure Calmille-gelen for å vaske... På den ene siden, ja, det renser huden, og fjerner sminke med sminke. Og på den andre... er det ingenting annet enn en kjemi, og kamille i sammensetningen på det siste! Kanskje, derfor strammer huden etter 15 minutter. "

Vurdering: 9 av 10.

Effaclar fra La Roche-Posay
Den beste vaskegelen for fet og sensitiv hud

I fotogelen for vasking av Effaclar fra La Roche-Posay. Gjennomsnittlig pris i Russland: 650 rubler (200 ml).

Effaclar rensende skummende gel fra det franske merket La Roche-Posay er designet spesielt for sensitiv hud utsatt for fet hud og utseendet på akne. Basen på gel-termisk vann, det inneholder ikke såpe, alkohol, fargestoffer og parabener. Rensingrediensene påvirker forsiktig følsom hud i ansiktet, fjerner smuss og overflødig fett forsiktig, og gir bare en friskhet.

fordeler:

 • Fjern forsiktig urenheter og sebum.
 • Holder huden frisk.
 • Ikke forårsaker allergier og irritasjoner.
 • Blader huden frisk.
 • Økonomisk forbruk.

Ulemper: Gelen er laget for fet hud, den kan tørke normalt.

Fra Effaclar gel anmeldelser:

"Den beste vaskegelen for meg er Effaclar! Jeg er nåst uten han nå! Tidligere ble pannen og nesen skinnet slik at blikket ble avvist, og en måned etter vask med La Roche-Posay gel, gjenkjenner jeg ikke huden min! Jeg kan ikke si at gelhæren akne, men minst - ny nesten ikke vises! Huden kommer til slutt til liv! "

Vurdering: 10 av 10.

Avene Cleanance
Den beste helbredende gelen for rensing, lindrende akne

På bildet - en terapeutisk gel for vask av Avene Cleanance. Gjennomsnittlig pris i Russland: 800 rubler (200 ml).

Rensing behandling gel for vask Avene Cleanance fra det franske selskapet Pierre Fabre hjalp med å bli kvitt akne og akne, mange desperate. Designet gel for fet og problem hud. Termisk vann (49% i gelen) beroliger huden, eliminerer irritasjon, gresskarekstrakt regulerer talgproduksjon, andre klinisk godkjente ingredienser gir en antibakteriell effekt. Produktet forårsaker ikke allergier, toner huden og oppdateres.

fordeler:

 • Et effektivt middel i kampen mot akne.
 • Langvarig effekt.
 • Ikke stram huden.
 • Praktisk å bruke.
 • Ikke-påtrengende aroma, hypoallergen sammensetning.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Avene Cleanance gel anmeldelser:

"Det jeg bare ikke prøvde å vaske mitt problem ansikt! Akne som de var, og ble igjen. Så langt, i stedet for parfyme, har jeg gått til apoteket. Jeg ble rådet til Avene Cleanance, som den beste gelen for vasking, og ikke lurt! Etter 1,5 måneder glemte jeg at jeg en gang hadde akne! Huden ble glatt, kantet med farge. Verktøyet er rett og slett uvurderlig! "

"Kjæresten min brakte ikke parfyme fra Frankrike (som alle gjør), men den mirakuløse gelen for å vaske Avene Cleanance. Mitt problem hud begynte å forandre seg på øynene, og hatet akne - å smelte. Jeg liker også en behagelig flaske og en behagelig konsistens av produktet, selv om dette ikke er det viktigste... ".

Vurdering: 10 av 10.

Arnaud sebo
Den beste matgelen for vasking (for fet hud)

På bildet - Arnaud Sebo Gel Nettoyant Purifiant gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 600 rubler (150 ml).

Sebo Gel Nettoyant Purifiant, utviklet av det franske firmaet Arnaud, er en av de beste rensende rengjøringsmidler med en matt effekt. Gelen er utviklet for fet hud, inneholder aktive stoffer som danner rent huden og strammer porene. Som et resultat avtar betennelse, overskytende sebum (sebum fett) forsvinner, huden blir sunn. Matting effekt varer hele dagen, det er en følelse av lyshet og friskhet.

fordeler:

 • Fjerner overflødig fett.
 • Renser porene.
 • Gir en matt effekt.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Hyggelig aroma og tekstur.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Arnaud Sebo gel anmeldelser:

"Overraskende nok, selv i parfymeforretningen, fant jeg et godt middel for min problematiske og ganske skummel hud - dette er Sebo cleanser fra Arnaud. Den passer best til min kombinasjonshud - eliminerer overflødig fett og tørker ikke. Jeg har aldri møtt slike fantastiske midler! "

"Dysen, lysheten, friskheten i løpet av dagen... Jeg trodde ikke at huden min klarte det før jeg prøvde Arnaud Sebo gel for vasking. Det er så balansert at det fjerner greasiness uten å stramme huden! Og de fleste av midlene er tørket slik at det er vanskelig å smile etterpå. Den beste servant! Franskmenn vet mye om kosmetikk. ".

Vurdering: 10 av 10.

Planeta Organica
Den beste phyto-gel for vasking (for kombinasjonshud)

På bildet - Planeta Organica phyto-gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (200 ml).

Kosmetikkfirmaet Planeta Organica mottok en misunnelsesverdig popularitet på grunn av den vellykkede kombinasjonen av pris og kvalitet. Sammensetningen av naturlig rensende urtegel for vask Planeta Organica inneholder organiske oljer, planteekstrakter, vitaminer. Gelen er laget for å ta vare på fet og kombinert hud. Drener og strammer porene sterkt, normaliserer funksjonen av talgkjertlene. Urte ingredienser har en antibakteriell effekt, oppfrisk huden og forbedre hudfarge.

fordeler:

 • Mange naturlige ingredienser i sammensetningen.
 • Det renser huden perfekt.
 • Avlaster irritasjon.
 • God sminkefjerner.
 • Ikke overdriver.
 • Økonomisk.

ulemper:

 • Ganske skarp lukt.
 • Ubeleilig emballasje.

Fra vurderinger fra Planeta Organica phyto-gel:

"Jeg har brukt Planet Organic Cosmetics i lang tid, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Gel for vask skuffet ikke - renser huden perfekt, hjelper raskt med å bli kvitt kosmetikk. Etter det er det en følelse av friskhet, og aroma varer ganske lang tid (jeg liker det, så det blir ikke belastning). Tørker - moderat, som alle rensende geler, men. "

"Alt er bra i Planeta Organica phyto-gel for vasking - og effekten, effekten, sammensetningen er imponerende, og prisen er lav. Det lukter noe kjent - en slags ugress. Her er bare en flaske av hans svært ubehagelige - mørke og det må bokstavelig talt presse. Kom opp med en emballasje mer praktisk, prisen han ikke ville vært! ".

Vurdering: 9 av 10.

IMMUNO propell
Den beste mykgelen for vasking (for problemhud)

I fotogelen til vasking av Propeller IMMUNO. Gjennomsnittlig pris i Russland: 120 rubler (150 ml).

Gel for vask IMMUNO Propeller renser ikke bare forsiktig og forsiktig huden, fjerner overskudd av talg, døde celler og spor av kosmetikk, men helbreder også problemhud. De aktive komponentene i gelen for vask øker barrieregenskapene til epidermis, forhindrer forekomsten av akne, samt reduserer eksisterende akne. Gelen er mer egnet til oljeaktig og kombinasjonshud, har en liten matteffekt.

fordeler:

 • Effektiv middel i kampen mot akne.
 • Renser uten å ødelegge beskyttelseslaget av huden.
 • Eliminerer fet skinn.
 • Vel fjerner spor av sminke.
 • Demokratisk verdi.

Ulemper: Ikke egnet for alle, noen merker utseendet på betennelse.

Fra IMMUNO Propeller gel anmeldelser:

"Denne gelen for vasking er den beste! Propellen blåste bort hver eneste kvise fra ansiktet mitt. Hun trodde ikke hvordan en måned etter starten av å bruke gelen til vask, fant IMMUNO Propeller helt jevn hud uten betennelser, akne, peeling! ".

"En venn som er informert om problemet, har en Propeller gel med et immunokompleks. Hun sa at hun hjalp henne... Men jeg la merke til at hun virkelig hadde bedre hud, redusert akne. Jeg brukte den i to uker, og akne ble bare mer! Kanskje jeg har en falsk. Eller kjæresten gjemmer seg litt hemmelig fra meg. ".

Vurdering: 9 av 10.

NIVEA
beste kremgel for vasking (for tørr hud)

I bildet - krem ​​gel for vask NIVEA. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (150 ml).

NIVEA glede eierne av tørr og sensitiv hud ved å presentere en mild kremgel for vask med et ekstrakt av mandler. Cream-gel har en delikat tekstur, har en behagelig aroma. I gelen er det små granulater som forsiktig eksfolierer huden og fjerner urenheter. Verktøyet er hypoallergent, ikke provoserer akne. For å fjerne makeup krem ​​gel er ikke ment.

fordeler:

 • Mild rensing.
 • Etter vask, trenger ikke en krem.
 • Eliminerer døde partikler av epidermis.
 • Delikat tekstur og aroma.

Ulemper: Grunne rensing. Ikke egnet for fjerning av smuss.

Fra vurderinger om krem-gel NIVEA:

"Nivea sluppet den første gelen for vasking, etter som du ikke trenger å bruke kremet! Vel, i det minste de med tørr hud. Jeg har en veldig tørr, og etter Nivea krem-gel blir den myk, fløyelsaktig. Jeg trodde om en halv time jeg ville trekke av, men nei! Nå bruker jeg bare natkrem, og om morgenen og om kvelden vasker jeg ansiktet mitt med Nivea. "

"Interessante opplevelser når du vasker ansiktet ditt med... krem! Ja, jeg vil ikke si at NIVEA oppfunnet en rensegel, fordi den renser mediokrelig. I det minste kan ikke klare rester av kosmetikk. Men som en pleie og fuktighetskrem - bra! ".

Vurdering: 9 av 10.

Ren hudlinje
Den beste rimelige gelen for vasking

Bildelegrenseren Pure Line "Perfect Skin". Gjennomsnittlig pris i Russland: 85 rubler (100 ml).

Den russiske produsenten av kosmetikk Pure Line har gledet kunder med et budsjett ansikts hudpleieprodukt - "Perfect Skin" gel for vasking. Designet gel for alle hudtyper, lover dyp rensing uten å føle seg tørr. Sammensetningen inneholder slike aktive ingredienser som sink, mynte og kamille, som forhindrer utseendet av akne. Verktøyet er testet av dermatologer, betennelse avtar etter 3 dager.

fordeler:

 • Den synlige effekten i kampen mot akne.
 • Lindrer betennelse.
 • Tørker ikke huden.
 • Komfortabel konsistens, godt skum.
 • Budsjettverktøy.

Ulemper: Dessverre bruker bare gel for vask ikke å nå den "perfekte" huden.

Fra Ideal Skin gel anmeldelser:

"Jeg prøvde å vaske skrubberen fra Pure Line da jeg besøkte min mor (jeg glemte min egen), og hun overrasket meg positivt! Faktisk, etter noen bruksområder, min betennelse minket, og de nye kviser ikke kom ut! Jeg har brukt den andre måneden allerede - effekten er definitivt der! Sant, ble hun ikke kvitt akne helt... "

"Vel, jeg vil ikke si at Pure Line gjør huden IDEAL riktig, men noe kan fortsatt... Personlig er mitt resultat at betennelsen har blitt mindre, det klør ikke. Hud etter vask strammer ikke, selv om jeg har det langt fra fet. En annen gel skummer godt, det er praktisk å vaske av kosmetikk. Generelt, hvis du tar hensyn til prisen, gel for vasking - en av de beste. Ikke alle midler, selv for 400 rubler, har en slik effekt. "

Vurdering: 9 av 10.

Hva er den beste vaskegelen?

Som de fleste kosmetikk, bør gel for vask velges individuelt, basert på hudens egenskaper. Det virker som det enkleste å gjøre et valg for de som har en normal hudtype, men slike folk sier at det ikke finnes et universelt middel som passer for alle. Som praksis viser, er de mest nyttige hudprodukter de som har en helbredende effekt, som Avene Cleanance Gel eller IMMUNO Propeller, samt kosmetikk, som inkluderer naturlige ingredienser - gel fra Planeta Organica, NIVEA. På den annen side har produkter som er basert på kunstig opprettede komponenter - Pure Calmille og Arnaud Sebo helt klart klare å fjerne kosmetikk, smuss og sebum, som imidlertid krever en gel for vasking.

15 beste vaskegeler

Kjennetegn i rangeringen

Hver jente har et helt arsenal av kosmetikk til ansiktspleie. Uten dem blir huden sløv, mister sin naturlige farge. Derfor er det viktig å velge og bruke gode pleieprodukter. Det første og viktigste stadiet er rensing. Ved å bruke gelen til vask om morgenen og kvelden, kan du oppnå gode resultater, og i kombinasjon med spesielle midler - for å bevare ungdommen i huden i lang tid. For å velge den mest effektive gelen for vask, må du være oppmerksom på følgende faktorer:

 1. Komposisjon. Forsiktig og sikker rengjøring vil gi midler der det ikke er alkohol, parabener, såpe, sulfater. Jo mer naturlige ingredienser, jo mer mild omsorg.
 2. Hudtype Eksperter anbefaler ikke å bruke geler som ikke er egnet for hudtype. Dette kan ha motsatt effekt. For følsomme velger vi gel med antiseborrheic handling og godkjent av dermatologer; for problemet - med sink eller acetylsalisylsyre. For normal bruk universell løsning.
 3. Lukt. Lett naturlig aroma er et tegn på at det ikke er noen dufter i sammensetningen. Sterk obsessiv lukt kan påvirke følelser i løpet av dagen negativt.
 4. Pakking. En praktisk dispensertank vil bidra til å kontrollere strømmen av midler og bruke den i lengre tid.
 5. Konsistens. Teksturens struktur bør ikke være veldig tykk og ikke veldig væsken, ellers vil det være dårlig å skumme eller spre seg.

Ved å velge riktig rensemiddel, kan du kvitte deg med mange problemer på kortest mulig tid. Vi valgte de beste gelene, med tanke på følgende egenskaper:

 • ekspertuttalelse;
 • vurderinger av ekte kjøpere;
 • verdi for pengene;
 • sikkerhetssammensetning.

De beste rensende geler for vasking

Hovedfunksjonen til vaskegeler er å rense smusset som er akkumulert i løpet av dagen eller natten. Det er viktig at verktøyet ikke bare fjerner sminke, men også effektivt rengjør ansiktet. Noen av dem, i tillegg til hovedfunksjonen, tar i tillegg seg av huden, nærer og fukter det. Vi valgte de beste gelene som gir kvalitetsvask og forsiktig omsorg.

3 klariner

Det franske merket gir sine fans en nyhet - rensende trefaseleg med smørmarula. Lett smeltende tekstur fjerner effektivt smuss, overflødig fett, kosmetikk. En viktig funksjon - verktøyet klare selv med vanntett sminke. Sammensetningen inneholder oljen fra det afrikanske treet Marula. Den har en antiseptisk og beroligende effekt. Skjuler på huden en film som forhindrer fordampning av fuktighet, og regulerer dermed vannbalansen.

Produktet er egnet for alle hudtyper, selv de mest følsomme. Etter påføring er det ingen irritasjon og allergiske reaksjoner. Fordeler: klare den mest motstandsdyktige sminke, inneholder ikke skadelige komponenter, behagelig aroma, dyp fuktighetsgivende. Ulempene inkluderer høye kostnader.

2 Nivea

Det berømte merket Nivea tilbyr en gel med eksfolierende mikropartikler som dypt renser og forhindrer betennelse. Produktet inneholder ikke alkohol og parabener. Det fjerner effektivt sminke, smuss, overflødig fett. Spesialformelen opprettholder et optimalt fuktighetsnivå, holder bløt for hele dagen.

Gelen er egnet for fet og kombinasjonshud, forhindrer akne, reduserer betennelse, regulerer kjøttets grease. Konsistensen er tykk, tykk, skum lett og sprer seg på ansiktet. Castorolje og alger, som er en del av det, beroliger, lindrer fra ubehag. Fordeler: skrubbeffekt, oljefjerning, fuktighetsgivende. Å dømme etter tilbakemeldinger fra kunder, kan en liten rødhet etter søknad betraktes som minus.

Lett og glatt ansikt - et tegn på skjønnhet og helse. For å opprettholde dem må du bruke pleieprodukter som passer for deg. Gel eller skum - som er bedre og mer effektivt? Vi lærte fordeler og ulemper ved hvert verktøy.

Den beste rensemidler: nyttig med en hyggelig

På kvelden vasker vi av kosmetikk fra ansiktet, gaten og kontorstøvet, overflødig talg. Og om morgenen, som et resultat av internt "rengjøringsarbeid", vil huden frigjøre en annen del av talg - og det kreves vask igjen. Hvilke rettsmidler anses best for denne prosedyren? Vi svarer og presenterer vurderingen av de beste rensemidlerne, ifølge huden.rus mening.

 • Når og hvordan å vaske
 • Typer av rensemidler
 • Vurdering av de beste rensemidlerne
 • Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Når og hvordan å vaske

Umiddelbart om det viktigste: Du bør ikke vaske oftere to ganger om dagen - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden.

Når du velger produkter, er kanskje det viktigste at det er hypoallergenicitet, siden antall jenter med sensitiv hud vokser hvert år. Spesielt blant innbyggerne i megacities.

Vasking to ganger om dagen oftere er ikke verdt det - overdreven rensing ødelegger beskyttelsesbarrieren av huden. © iStock

Typer av rensemidler

Det er nyttig hvis du har fet eller kombinasjonshud og du nyter denne tekstur. Eliminerer forurensning, fjerner oljeaktig glans, matting og litt innsnevring av porene. Spesielle myke geler passer til eiere av tørr hud.

Det passer godt med smuss og fettete glans, dehydrerer ikke og inneholder ikke en betydelig mengde overflateaktivt middel. Med oljeaktig og kombinasjonshud vil skum med syrer hjelpe (aktiverer cellefornyelse). Når det er tørt - med fuktighetsgivende ingredienser som glyserin.

Melk (kosmetisk krem)

Det beste valget for tørr hud. Fukt og mykner, lindrer irritasjon.

Passer til alle hudtyper. Ved kontakt med vann blir det en hyggelig emulsjon, fjerner sminke og urenheter. Bevarer integriteten til lipidlaget av huden, fremkaller ikke produksjonen av overskytende sebum.

I dag får selv tørr hud å våt, og for fet er det tillatt å bruke spesielle oljer. © iStock

Dens effektivitet sikres av miceller - spesielle molekyler fra kategorien ikke-aggressive tensider. Dette produktet er universelt og passer for alle hudtyper. I tillegg produserer noen merker, som La Roche-Posay, micellært vann for forskjellige hudtyper.

For vask er det tillatt, men uønsket. Høy alkalinitet (pH på vanlig fast såpe er 9-11) forstyrrer hudens naturlige pH-balanse (tørr hud pH er fra 3 til 4,6; normal hud er fra 4,7 til 5,7; fet er fra 5,8 til 7 ). Men nå er det såkalte synd. Dette er en syntetisk flytende såpe eller solid konsistens med en pH på 5,5. De er godt rengjort olje og kombinasjonshud, lindrer betennelse. Men det er ikke nødvendig å bruke syndene hele tiden, for ikke å overdrive epidermis.

Skummidler, som ofte inkluderer oljer og planteekstrakter. Anbefales for tørr og utsatt for tørr hud. Hvis ingredienslisten har tørkekomponenter (ekstrakt eller olje av eukalyptus, teetre), så vil det også fungere for fet hudkrem eller balsam.

Vurdering av de beste rensemidlerne

Vi deler våre tanker om det beste, ifølge redaktørene til nettstedet skin.ru, betyr for rensing. Og vi insisterer igjen: du må velge dem bare etter hudtype og avhengig av problemene du vil løse.

For fet og kombinasjonshud

Purefect Skin Anti-Shine Rensende Cleansing Gel, Biotherm

Et middel med sink, kelpekstrakt og termisk plankton vasker bort urenheter og oppfrisker huden. Strammer porene, fjerner overflødig talg.

Effaclar Gel Cleansing Foaming Gel, La Roche-Posay

Formelen basert på termisk vann med en sebum-regulerende komponent (sinkpidolat) er ideell for fet hud utsatt for akne. Fjerner urenheter og overflødig sebum, og tjener til å forhindre ufullkommenhet.

Gel Scrub Mask 3-i-1 "Clean Skin", Garnier

Midler til oljeaktig og kombinasjonshud med salisylsyre, sink, eukalyptus ekstrakt og slipende partikler egnet for vasking, peeling, dyp rensing. Reduserer svarte prikker, reduserer ufullkommenheter, mattes.

For tørr hud

Gentle Cleanser Mild Cleansing Cream, SkinSeuticals

Takket være appelsinolje og allantoin, renser den delikat selv følsom hud, noe som gir en følelse av renhet og komfort.

Galatée Confort, Lancôme Rensemelk for tørr hud

Gentle middel med mandelolje og kongelig gelé renser, fukter og nærer huden, styrker beskyttelsesbarrieren.

Cleansing Gel Skin Oxygen Depolluting Cleanser, Biotherm

Gel med smeltingstekstur og formel, som inneholder klorellekstrakt, fjerner forsiktig urenheter uten å tørke ut huden.

For normal hud

Hydrofil Global Recovery Oil Ultime8, Shu Uemura

Blander med vann blir oljen en emulsjon som må forsiktig spre seg over ansiktet med en bomullspute eller hender, og deretter skylles. Den består av 8 vegetabilske oljer og ekstrakter for å fukte og myke huden.

Bi-fase Micellar Vann, L'Oréal Paris

Produktet, beriket med naturlige oljer, renser forsiktig, men effektivt, og fukter huden av noe slag, og gir ingen fettete og stramme følelser. Før bruk, rist flasken for å blande vann og oljefaser.

Ultra Facial Cleanser Facial Gel, Kiehl

Rengjør huden effektivt uten å tørke ut. Passer for alle hudtyper, inkludert følsomme.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel

Først, med dine følelser - bør du være komfortabel under og etter vasking. Hvis det er tetthet, er verktøyet bedre å bytte.

For det andre, tilstedeværelsen av nyttige komponenter i sammensetningen. Disse kan være:

antioksidanter - tokoferol, palisander ekstrakt, fytoøstrogener, koenzym Q10;

BeautyHack Test Club: 35 beste rensere av all tid

BeautyHacks redaktører og kolonneister har lært hvilke merker som gjør effektive rensegeler, hydrofile oljer, micellar vann og melk. Vurdering av de beste rensemidlerne - i vårt materiale!

Pure Melt Cleansing Gel Cleansing Gel, Clarins

"Dette er et 3 i 1 anlegg med et spesielt bruksmønster. Først bruker jeg det på tørr hud og masserer det over hele ansiktet mitt, etter noen sekunder begynner gelen å smelte og blir til lett olje. I det siste stadiet vasker jeg av oljen med vann, noe som gjør det til mørk melk.

Jeg bruker løsningen etter micellar vann. Å fjerne sminke fra øynene til gelen er problematisk - det er flekker fra mascaraen. Som en del av Marula-ekstraktet, som er ansvarlig for en hyggelig, delikat aroma. Jeg la merke til at etter første søknad ble huden min mer glatt, strålende og fløyelsaktig. Det var ingen følelse av tetthet og tørrhet i det hele tatt, bare mykhet og vitalitet. "

Mousse micellaire nettoyante, Payot

"Det er ingen såpe i det hele tatt i produktet. Jeg bruker mousse for å fjerne sminke, et par klikk på dispenseren er nok til å fjerne hele sminke. Det overrasket meg i begynnelsen, for hver dag søker jeg ikke bare tonalrammen, men også bronzer, highlighter og rouge. For testen ble det kjørt med en bomullspute med micellært vann over huden, som viste seg å være rent. Skummet har en delikat og vektløs tekstur. Og takket være ekstraktet av bringebær er også uskarpe bær aroma. Verktøyet er veldig økonomisk: Jeg bruker hele måneden, og mer enn halvparten av skummet forblir.

Absolutt Tenderness Milk, L'real

"Jeg har ikke en særlig problematisk kombinasjonshud, og det kan være vanskelig å finne den beste ansiktsvasken. Det er enten for fett, eller fjerner ikke sminke i det hele tatt. Men L'oreal melk var virkelig overrasket. Ikke rart at verktøyet ble kalt "absolutt ømhet". Blandingen av roser og jasmin gir ikke bare en kul aroma, men gjør huden også fløyelsaktig, fuktig og frisk. Det skjer at etter melken glemmer jeg å påføre en fuktighetskrem, men om morgenen forblir huden fuktig og det var ingen oljeaktig glans. "

Double Face Scrub "Endless Freshness", L'оreal

"Produsenten anbefaler å bruke verktøyet to eller tre ganger i uken, men jeg vil redusere denne tallet til en. Når jeg påførte skrubbe to ganger i uken, ble huden vendt fra en kombinasjon til en tørr i T-sonen. Det reduserte bruken til en gang og alt kom tilbake til det normale. Hva er fordelene med verktøyet? Alle utbruddene i kinnbeinene er borte (jeg antar, det er hvordan "unionen" av skrubbe og Librederm gel arbeidet, les mer om det), porene er blitt renere, huden har blitt glatt og frisk. Bonus: Et produkt med en behagelig urte lukt er økonomisk brukt. "

Rengjøringsgel for vasking av Seratsin, Librederm

"På høsten på min kombinasjonshud vises alltid utslett. Gel med seratsinom stoppet denne onde sirkelen. Hvis du ikke vet hvilken rengjøringsmiddel som vil hjelpe deg, kan du ikke bruke gelen fra Librederm. Det er 90% sammensatt av urte ingredienser. Svovel og sink regulerer produksjonen av talgkjertler og fungerer som et antiseptisk middel. Gelen er veldig økonomisk, den vaskes lett av, renser og toner den. Bruk det viktigste om morgenen og kvelden, og du vil bli glad! "

Micellar Milk "salvie", ren linje

"Elena Krygina anbefaler å bruke produktet med fingrene, og skyll deretter med en bomullspute (og ikke på huden med en bomullspute). Jeg ga denne formaningen til min mor, som prøvde legemidlet - den ble laget for sensitiv og tørr hud.

Micellar melk er litt flytende, har en urtearoma og en lett tekstur. Fjerner godt pulver og lett tonal verktøy. Etter vask er huden ikke strammet, noe som er svært viktig i vintersesongen. "

Green Gel Cleanser, M.A.C.

"Gelen har et imponerende volum på 100 ml, mens det er veldig økonomisk. Erter er nok til å rense huden. Verktøyet skummer godt og har en svak duft - for meg er dette et stort pluss.

Jeg har sensitiv hud, men selv hennes middel er egnet. Flere lag av sminke fjerner veldig delikat. Men vanntett mascara må vaskes separat.

Og det betyr fortsatt at smalene blir mindre - etter den første applikasjonen er den lille effekten av utjevning av en lettelse av en hud merkbar. Etter rensing er det ingen følelse av tetthet i huden.

Det er også en minus: Unngå kontakt med øynene. Klemming vil være veldig sterk! "

Rengjøringsmiddel Gel Bare Clean, Skinceuticals

Merket Skinceuticals ble oppfunnet av den amerikanske forskeren Dr. Sheldon Pinnel i 1994. Han eier Duke University antioksidant patent. I 1999 lanserte SkinCeuticals Serum 10 og Serum 15, de første stabiliserte produktene med en lokal antioksidant basert på l-ascorbinsyre. Mottoet til varemerket er "å advare, beskytte, rette", så alle kan finne sine midler.

Jeg testet Simply Clean rensegelen for blandede og fet hudtyper. En agent basert på hydroksysyrer og planteekstrakter fjerner forsiktig urenheter og regulerer talgproduksjonen. Tekstur er en gjennomsiktig gel - du trenger et par erter for å vare hele ansiktet ditt. I kontakt med vann blir det et mykt skum. Huden etter det "creaks" fra renheten.

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash Calendula Foaming Gel, Kiehl

"Historien om Kiehls amerikanske kosmetikkmerke begynte for 165 år siden med åpningen av et apotek i New York. Og jeg begynte min bekjentskap med merkevaren med dette rensemiddelet.

Calendula gelskinnskum brukes når huden skiller seg av. Verktøyet basert på ekstraktet av calendula blomster myker det, og glycerin i sammensetningen fukter. Gelen i kontakt med vann blir til et lett skum. Som en bonus - på "5+" klare seg med kveldsmake-up ".

Immortelle Olje Make-Up Remover Cleansing Oil, L'Occitane

"Hydrofil olje har lenge vært et uunnværlig verktøy for meg: når det er nesten ingen styrke igjen for å rense huden, er det det som hjelper meg ut. Olje L'Occitane (du vil vite mer fakta om merkevaren, klikk på lenken) etter at første søknad fjernet sine forgjengere og ble stolt av plass på hyllen. Immortelle tar hensynsløst til med flere lag mascara, vanntett liner og generelt sminke - kontrollert med bomullspute og tonic. Jeg bruker på tørr hud med massasjebevegelser, og vasker den av - når den kommer i kontakt med vann, blir oljen til en melkemulsjon. Etter vask er huden fortsatt fuktig takket være den immortelle essensielle oljen, og en lett urte lukt hjelper til med å slappe av. "

Micellar vann Azahar Cleansing Micellar Vann, Darphin

Jeg elsker Darphins midler for den naturlige sammensetningen og fraværet av alkohol og dufter. Micellar vann er ikke noe unntak - den essensielle oljen av neroli og den anti-inflammatoriske ingrediensen bisabopol vil ikke forårsake irritasjon selv på den mest følsomme huden. Mine øyne ser sjelden ut som kontakt med rensemidler, men Darphin micellar vann forårsaket ikke ubehag. Verktøyet har passert oftalmisk kontroll og er egnet selv for de som har linser. Det fjerner kosmetikk veldig delikat - hvis vann er usannsynlig å takle vanntett mascara, er ikke et spor av tonal betyr igjen. "

Cellularose Micellar Water Cleanser, av Terry

"Dette micellare vannet er en reell hit av det franske merkevaren av Terry, elsket av Hollywood-stjerner. I tillegg til mild rensing, gjør huden huden - dette er verdien av en hvit rose. Hennes ekstrakt eksfolierer døde hudceller - etter at ansiktet begynner å bokstavelig talt puste. Kombinasjonen av te og hvite roser beroliger huden, lindrer rødhet og gjør at du lukter som om du bare hadde gått gjennom en blomstrende hage. "

Micellar vann Ultra, La Roche-Posay

"I micellært vann fra La Roche-Posay er det ingen alkohol, oljeaktige komponenter, derfor er det veldig behagelig å bruke det: det er ingen filmfølelse på huden. Produsenten sier at den ikke kan vaskes med vann, men jeg bruker melken på toppen av den (jeg forteller om den i neste gjennomgang). For det første kan du ikke helt sminke med en micellar vann, og for det andre, jeg elsker følelsen av fullstendig renhet av huden. Dette vannet ble utviklet spesielt for sensitiv hud, jeg har det normalt, men jeg er glad for at verktøyet ikke stikker øynene mine, så jeg tørter dristig av mascara og skygger. "

Exfoliating Wipes, Sephora Makeup Removers

"Produktet har en praktisk og kompakt pakke med et lokk som forhindrer tørking. Den ene siden av serviet er glatt, og den andre med peeling prikker, akkurat som trukket på pakken. Ett serviett uten problemer renser ansiktets hud fra tone og pulver. Eiere av fet hud kan bruke peeling siden av stoffet et par ganger i uken i stedet for en skrubbe (det er praktisk å reise - du trenger ikke å bære en hel kosmetikkpose), og for jenter med tørr og sensitiv hud er det bedre å ikke bruke denne siden. "

Essential Milk Cleansing Milk, Comfort Zone

"I Comfort Zone-merket, elsker jeg alt: fra de delikate, subtile parfymer av produkter til minimalistiske pakker og flasker. Med denne melk fjerner jeg micellarvannet og tørker huden om morgenen. Ordningen er som følger: Jeg bruker et par erter i massasjebevegelser og vasker det av med vann. Den har en kremaktig tekstur og en vår, lys, "gjennomsiktig" duft av lykke - den inneholder magnolia ekstrakt. Huden etter rensing knirker ikke, men det virker mykt og silkeaktig. En 200 ml dispenserflaske er ikke spesielt praktisk å reise, men det er behagelig å bruke hjemme på badet. "

Make-up Fjerner Cleansing Oil, Caudalie Hydrophilic Makeup Remover

"Jeg anbefaler denne oljen hvis du ikke liker flere trinns vaskeordninger og fjern sminke i dusjen. Ta et par dråper, varme i håndflatene og massasje med gnidning i huden (du kan trygt påføre det på øynene dine - produktet klemmer ikke), la det gå et par minutter, og fjern det med vann: Oljen begynner å skumme og vaskes lett av med sminke. I sammensetningen er det oljer av frø av solsikke, søt mandel og druefrø. Men av hele troikaen, den første er den mest merkbare duften, så du vil ikke føle parfyme notater i produktet. Men du trenger å elske ham ikke for dette, men for en ekte mulighet til å fjerne sminke raskt og uten å overdrive huden. "

Gel for vasking av spesiell rengjøringsgel, Dermalogica

"Dermologica er en amerikansk kosmeceutical av høy kvalitet, som har eksistert i over 30 år. Alle produktene i dette merket preges av det faktum at deres ingredienser ekskluderer ingredienser som forårsaker irritasjon. Og spesiell rengjøringsgel er ikke noe unntak. Uten såpe, kjemiske dufter og aggressive komponenter - dette er den mest effektive cleanser for de som har sensitiv og problematisk hud som er lunefull, utsatt for irritasjoner og utslett.

Gelen skummer godt, bare en dråpe er nok til vask for å få et tykt skum. Av de ekstra fordelene er volumet av en 250 ml flaske, som forbrukes veldig økonomisk.

Spesiell rengjøringsgel virker forsiktig og delikat, og følelsen av tetthet etter vask oppstår ikke. Porene rydder opp til 10 poeng ut av 10. Hvis du tørker ansiktet med en bomullspute og tonic etter bruk av gelen, forblir den helt ren! Men dette resultatet oppnås bare hvis du hadde lett sminke på ansiktet ditt. Denne gelen kan ikke takle tette teksturer av dekorative kosmetikk alene (ellers ville det ikke være så delikat!). I disse tilfellene anbefaler jeg deg å bruke ekstra verktøy for å fjerne sminke, og spesialvask til bruk for sluttrengjøring. "

Midler for rask fjerning av øyemake-up Démaquillant Express, Clarins

"Den klassiske tofasevæsken består av en fett og vannaktig del, som blandes med aktiv omrøring, danner en homogen masse. Hun kan lett fjerne enhver sminke, selv meget motstandsdyktig, og huden vil ikke lide av økt friksjon. "

Vanishing potion No33 Vanntett Makeup Remover, Vanntett Makeup Remover, LA Splash Kosmetikk

"Verktøyet ble laget spesielt for å fjerne superstabile leppestifter og leglans - klare dette på" 5+. " Tilgjengelig i to versjoner: Kokoskonsentrasjon med kokosnøttekstrakt og Dosis of Rose med rosenkstrakt. "

Immortelle Hydrophil Oil Make-Up Remover, L'Occitane

"De viskøse og tykke hydrofile oljene, som ligner olje, påføres et tørt ansikt, løser opp sminke perfekt, og ved videre kontakt med vann de emulgerer, blir de til melk. Dette følges av obligatorisk vask med vanlig gel eller andre lignende midler. I mange år klarte jeg å prøve dusinvis, men min aller første olje er fortsatt min favoritt - rensende olje for å vaske Immortel fra L`Occitane. Det lukter guddommelig av immortelle, klarer seg godt med sminke, er økonomisk brukt og er alltid tilgjengelig.

Serum Makeup Remover Serum, Biore

"I vask og øyeblikkelig sminke serum fungerer Makeup Remover Serum på samme måte som hydrofile produkter: påføres på et tørt ansikt og skylles med varmt vann. Med sminke sprekker den ned en eller to eller tre, den knuser ikke øynene, irriterer ikke huden og er ganske rimelig - ca 800 rubler per flaske på 230 ml. "

Ultrabland Makeup Remover Cream, Lush

"Hvis du elsker alt naturlig og er klar til å tilbringe litt mer tid på prosessen med sminkefjerning enn 30 sekunder, så har håndlaget kosmetikk Lush et interessant alternativ. Merket har lansert Ultrabland Lush Ultrabland make-up remover krem ​​i lang tid, på en eller annen måte er det relatert til sminkefjerneroljer: mandelolje er i utgangspunktet basert på rosenvann, bivoks, honning og karamellekstrakt. Først må du varme kremet i hendene, deretter massere ansiktet med det til sminke er helt oppløst, og fukt deretter bomullsstoffene med varmt vann og vask kremet med sminkeavsetningen av. Huden blir ren, øm og myk. "

Garnier Micellar Cleansing Gel

"En ny milepæl i utviklingen av micellar var gelen for å fjerne sminke fra micellene - flere merker ga ut det samtidig, men jeg vil stoppe ved Garnier - det koster bare 250 rubler. Ingen problem takler en lett daglig sminke og tørker ikke huden. "

Alle Kill Cleansing Oil Balm Cleansing Oil-Balm, Holika Holika

"Den absolutte mesteren i vår lille test er de fantastiske koreanerne av Holika Holika, som jeg har prøvd mange produkter og nesten alle av dem ble mine favoritter. Denne superøkonomiske gjennomsiktig balsam med konsistens av smeltet smør er lett oppskåret og smelter under fingrene. Den er vasket helt, fjerner alt, en praktisk mikseskje er festet til pakken. "

Midnight Recovery Cleansing Oil, Kiehl's Hydrophilic Oil

"Dette er en meget flytende hydrofil olje med en gjenkjennelig duft av Midnight Recovery-konsentrat. Det vasker bort sminkeoljen ganske bra, og den ugjennomsiktige emballasjen, ifølge noen eksperter, beskytter nyttige ingredienser fra ødeleggelse. "

Balsam Solid Cleansing Oil, Erborian

"Denne tykkere balsam kom for å erstatte den vakre trefase sminkefjerneren (applikatoren er festet til den, som med versjonen av Holika Holika). Solid Cleansing Oil vasket vekk blyanten perfekt, men for ham er det generelt unnskyldbart - dette verktøyet er ikke beregnet på huden rundt øynene, og det renser ansiktet perfekt. Og her ble vi fortalt, for hva betyr det at det fortsatt er verdt å gå til Erborian. "

Face Cleanser Illuminerende Cleanser, Colorescience

"Den mest uvanlige formfaktoren til dette Colorescience-produktet er et pulver som skal blandes med vann på håndflaten. Resultatet er en rengjøringsmiddel for alt-i-ett-systemet - Lysende Cleanser og vasker bort sminke og vasker, og fungerer som en mild eksfolierende. Men du bør ikke bruke den til huden rundt øynene - salicylsyre er en del av det ".

Himalaya Herbals rensing ansiktsvask

"Verktøyet har en praktisk applikator: ett eller to presser - og du har så mye skum på hendene som du trenger for en vask. Det skummer godt og renser nesten til grunnen. Jeg har en kombinasjonshud som er utsatt for fet, så det har vært perfekt for meg. Men enda mer nyttig vil det være for personer med problemhud og hyppige utslett. Ingredienser inkluderer neem frøolje (et tre vokser i India og andre asiatiske land) og gurkemeie. En utmerket antiseptisk i tandem! Etter at huden min ser ut, ser den mer mat og frisk ut. Og porene blir renere. "

Daily Fresh Olive Cleansing Cleansing Tissues, Holika Holika

"Helt vanlig emballasje, som barnedamper, med et lokk som beskytter mot tørking. Og innsiden er en ekte skatt! Jeg tok disse servietter på flyet - veldig praktisk. Huden renser godt, men tørker ikke, men ser fuktig ut. Som en del av olivenoljen, panthenol og sitronsyre - det vil si at verktøyet løser tre oppgaver samtidig: fuktes, beroliger og exfolierer. "

Hydrofil olje og fytoaktiv for oljeaktig og kombinasjonshud, Babor

"Hvis du har fet hud, liker du nesten ikke hydrofile oljer (og oljer generelt)." Det samme "kit" vil overraske deg: oljen (bestselgeren til det tyske merket Babor siden 1955) passer for enhver hudtype, og fytoaktivet er utviklet spesielt for oljeaktig eller kombinasjonshud. Bruk dem sammen. Begge produktene er superlette, som vann, de lukter ingenting. Først bruker du olje på et tørt ansikt, deretter en fytoaktiv (en gjennomsiktig grønn eliksir fra planter), og fordeler blandingen over ansiktet ditt med et par dråper kjølig vann. På huden blir produktene til en homogen melk, som vasker bort sminke (inkludert øyne) og renser ansiktet til perfekt tilstand i bokstavelig talt 10 sekunder. Jeg likte at ansiktet ikke trenger å bli "gnidd", som med de fleste andre midler - selv mascaraen vaskes av med lette bevegelser. Og etter vask blir huden ren, men den er veldig myk, som etter en god fuktighetsgivende maske.

Hvis du ikke leser sammensetningen, virker det som om det ikke er mettet med ingredienser - midlene er egentlig vektløse. Men det er faktisk mange komponenter, og de fleste er ganske sjeldne. I olje - ekstrakt av quillaya (såpebark), bisabolol (mot irritasjon), soyabønne, sesam og jordnøttolje. I phytoactiva - eplevann (mykner huden) og antiinflammatoriske planter, som rogn, salvie, elderbær, heksehassel.

Gel for vask Aevit, Librederm

"Jeg har normal hud, men om morgenen i T-sonens område kan det være fett. Her i slike tilfeller hjelper gel Aevit ut. Som en del av aloe juice, panthenol, ricinusolje. Til tross for at de er rene og matte. Jeg liker å bruke dette verktøyet om morgenen - tonen er jevnere. "

Lait Confort Cleansing Milk, Chanel

"Melk har en behagelig, lett tekstur og en diskret urte lukt. Det renser huden godt, uten å tette porene, - bare ett klikk på dispenseren er nok til å fjerne sminke. Som en del av et ekstrakt av tulipan trekkes nøytraliserende skadelige stoffer opp i løpet av dagen. Melk forlater ikke en fettfilm og perfekt fuktighet. "

Makeup Remover Milk Pure White, Eisenberg

"Den første fasen av rensing fra Eisenberg er et godt alternativ for de som forsømmer nattkrem. Melk fjerner sminken smidig og fukter - effekten fortsetter selv etter vask og toning. Ingredienser: aprikos olje, avokado og kamille ekstrakt, som har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt. "

Vann Renset Ett-trinns Cleanser Med Mint, Clarins

"Jeg er en stor fan av micellar vann. Clarins Water Purify One-Step er noe mellom en tonic og en micelle. Til tross for den lette tekstur, gjør verktøyet en utmerket jobb med sin funksjon - det renser en eller to ganger! En egen luktbonus: mynte, litt kul og forfriskende. "

Flere Artikler Om Typer Acne