Nesten alle ungdommer står overfor akneproblemer. Men ikke bare hormonell bølge og endring i kroppstone forårsaker akne (akne), akne, svarte flekker og komedoner. Ufordelt miljø, problemer med ernæring og etterfylling av vannbalanse, kroppens individuelle egenskaper, etc. skyet livene til 5% - 10% av folkene. Selv i en eldre alder fortsetter de å oppleve den negative virkningen av kviser av forskjellige typer og størrelser. Lenken beskriver akne krem ​​for tenåringer i apoteket.

Denne artikkelen omhandler akne kremer, som har bevist seg på den positive siden i behandling av akne. Tenk på de mest populære og effektive.

utvalg

For å unikt anbefale den beste akne krem, må du forstå at "akne til akne er annerledes." Det vil si, det er forskjellige typer komedoner, akne, alder flekker, akne og arr fra sebaceous glands blokkering. Derfor vil fuktighetsgivende geler i ett tilfelle hjelpe, i de andre tørking suspensjonene, i de tredje desinfeksjonsmidler, og i de fjerde kraftige salisylske kremer. Det er best å kjøpe akne krem ​​på ansiktet i et apotek.

Bildet viser akne krem, viser effekten "før og etter":

Fra svarte prikker

Svarte flekker er nasende akne. Deres hovedårsak er et overskudd av rester av død hud, som tetter opp talgkjertlene og ekskretjonskanaler. Da kommer komedier fram - svarte flekker, som senere blir akne og kviser. Nesten alle kremer kan brukes hjemme.

Følgende kremer hjelper de beste av dem, og hvilken er bedre å velge selv:

 • Differin. Kraftig og kostbart verktøy for en radikal kamp med svarte prikker. Den viktigste aktive ingrediensen Differin - adapalen - renser kanalene i sebaceous kjertler og fremmer keratinisering av det øvre laget av epidermis. Egnet for en omfattende behandling, og for engangsbruk. Les hva som er best å velge: differin krem ​​eller gel.
 • Kremskum Propeller. På grunn av den spesielle sammensetningen av denne huden skaper på huden av den såkalte. "Vakuum effekt". På grunn av dette blir fettete passasjer rengjort og overskytende fett fjernet. Daglig bruk etter morgenvask er ønskelig. Passer til nesten hvilken som helst hudtype, hvis det ikke er noen individuell intoleranse, en av de som sier billig
 • Baziron - AS. Cream-gel mot hypodermic bakterier - akne forårsakende midler. For å beseire svarte flekker og akne er daglig bruk nok i 4 uker. Baziron - AU er medlem av toppprisgruppen "fighters" med dyp akne og sorte prikker.
 • Gulrotkrem "Neva Cosmetics" - Kremets popularitet ligger i effektiviteten. Det har en terapeutisk og fuktighetsgivende effekt på ansiktets hud.

For subkutan akne

Forkjølelsen kan forårsake smertefull og litt estetisk subkutan akne. Faktisk er det nesten det samme akne. Den viktigste grunnen til at vi allerede vet - blokkering av tubuli og brudd på sirkulasjonen av subkutan fett. Et tuberkel dannes på huden, ved å trykke på hvilken en smertefull reaksjon umiddelbart oppstår. I fremtiden, hvis du ikke kjemper med subkutan akne nå, vil de vokse til store og stygg vekst, akne, for å bli kvitt som vil bli mye vanskeligere.

 • Liniment balsamisk (Vishnevsky). Et godt narkotika som allerede har blitt populært på grunn av sin relativt lave pris og en utpreget terapeutisk effekt. Det selges i alle apotek og er egnet for fet, kombinasjon og, viktigst, tørr hud.
 • Ichthyol salve. Virkelig "populær" betyr å bekjempe akne! Denne krem ​​er også effektiv mot uåpnet subkutan akne og nasende akne. Iktyolsalve er spesielt populært hos ungdom.

Fra akne

 • Skinoren Gel. Et godt middel for behandling av avanserte tilfeller av akne. Det hjelper alle, men med tørr hud må du være forsiktig. Kremet er veldig tørr, så doseringen må velges individuelt. Handlingen av Skinoren er beskrevet her.
 • Cream-gel "Bee celandine." Dette er en dagkrem for stor bruk. I stedet for et voksende eller allerede eksisterende akneutslett, bruk det med et lag på minst 1 millimeter. "Bee celandine" har en kraftig anti-inflammatorisk og komedolytisk effekt. Huden tørkes og desinfiseres, og sebaceouskjertlene blir normal.
 • "Sledocid sinkmask". Zink er et veldig kraftig tørkemiddel. Etter bruk av denne krem-gel, er akne tørket, og et nytt utslett er blokkert. "Sledocid Zinc Mask" påvirker forsiktig og omfattende hele det berørte området. Det passer godt med bare nye utslett, og med overfylt akne.

Rød akne

Gammel akne og rester av allerede overripe kan forårsake stygge arr og arr. Følgende kremer er utformet for å forhindre et slikt fenomen:

 • Kontraktubeks. Heparin, som er en del av denne krem, fukter og gjenoppretter raskt skadet hud. Allantoin fjerner rødhet, stopper kløe og påvirker de dypere lagene av huden positivt. Ifølge mange eksperter og vurderinger av pasienter er et av de mest effektive middelene for å rense huden.
 • Kelofibrase. Tysk medisin for behandling av rød akne og andre hudlidelser. På bare to uker, bruk den til å bli kvitt vekst, arr og dimples etter akne.
 • Azelik. Krem russisk produksjon og øvre prisbrakett. Azelaic acid er en utmerket regulator av talg. Azelik omhandler rød akne, og med en allerede utviklet akneutslett, og med andre typer akne og komedoner.

Fra purulent akne

Purulent akne er hudormer og komedoner som ikke vil tørke ut og forsvinne. I stedet roter de og ødelegger livet, ikke bare et unestetisk utseende, men også en konstant kløe og en ubehagelig lukt. Årsaken til utseendet er stagnasjonen av subkutant fett i hårsekkene og fettkanaler.

 • Faberlic. Integrert fransk kosmetikk. Tørker purulente irritasjoner og desinfiserer det berørte området.
 • Floresan. Billig russisk ekvivalent med dyre midler. Aktiv og enkel å bruke. Hovedbestanddelen er propylenglykol.
 • Streptocid salve. Hjelper med å tørke små sår, ødelegger strukturen og kjemper med avansert akne.

healing

 • Ichtyol. Dræper streptokokker og stafylokokker. Det fungerer ikke bare lokalt, men også på en komplisert måte. Desinfiserer og helbreder. Påfør det skal være tynt lag på hele overflaten av akne eller akne berørt område.
 • Erytromycin salve. Antibakterielt stoff for akne. Det hjelper huden av noe slag, men eiere av tørr eller sensitiv hud må være mer forsiktig med den.
 • Zerkalin. Et antibiotika som er ønskelig å bruke parallelt med andre anti-akne medisiner.

stiplede

 • Garnier. Populær fransk krem ​​med et gjennomsnittlig prisklasse.
 • Klindovit. Clindamycin, som er en del av denne krem, kjemper med stiplede svarte flekker, lokaliserte utslett og andre hudproblemer.
 • Kuriozin. Et hormonelt stoff, så før du bruker det, må du konsultere en lege.

Finn ut hva som skal gjøres hvis en kvise vises i nesen.

Effektivitet av de mest populære

Hvilke kremer hjelper? Hvilken er bedre?

Ren linje

En god kremtilførsel fra Pure Line - Perfect Skin. Det fjerner effektene av tette sebaceous kjertler, bidrar til å gjenopprette strømmen av vannbalanse og forhindrer at akne oppstår.

BB Garnier

BB Cream fra Garnier er et svært effektivt verktøy for kompleks behandling av problemhud i ansikt, hender og nakke. Tillater at huden "puster" og gjør den øm.

babyen

Denne billige og populære krem ​​hjelper ikke bare barn, men også alle som har problemer med akne, akne og komedoner. Og la det ikke skremme sin fete konsistens - den kan brukes på alle hudtyper.

"Instant Effect"

Krem med naturlig sammensetning og kraftig anti-akne-virkning. Egnet for oljeaktig og kombinasjonshud.

livredder

Utmerket middel mot arr og gammel akne. Det hjelper egentlig ikke mot bare nasende akne.

Med bodag

Kosmetiske masker med en krem ​​med en bodaguy normaliserer tilstanden til huden og juster vannbalansen på den øvre delen av epidermis.

Floresan "Ansiktet uten problemer"

Egnet for gjenopprettende sminke for fet hud.

"NM-salve"

Motvirker demodikose og bekjemper noen form for akne. De viktigste aktive ingrediensene er salisylsyre og sink.

Kinesiske kremer

Hvis du nøye ser på vurderingene på Internett, kan du snuble over et par kremer fra Kina som virkelig fungerer. Deres naturlige sammensetning gir ingen allergier, og forpliktelsen til gamle oppskrifter tillater deg å finne en ny måte å kvitte seg med akne.

georgian

Relativt nytt, men ganske effektivt stoff. Perfekt lindrer akne, etterlater ingen rester, er hypoallergen og enkel å bruke.

Indiske kremer

"Clean Face" og BoroFresh Ayushakti er indiske stoffer, hvor effektiviteten allerede er verdsatt av tusenvis av våre landsmenn. Rask effekt, langt resultat og respekt for huden er hovedindikatorene for disse akne kremer. Kan brukes under graviditet. Her kan du lese om bruk av Boro Plus for akne.

"Ambulanse"

Denne balsam for sårheling hjelper mot akne. Det er spesielt effektivt for vanlige akne og små kviser.

anmeldelser

 • Olga, 36 år gammel: "Akne har vært min forbannelse siden mine yngste år. Jeg prøvde den berømte "Klerasil", og kinesiske drømmer og kroppskrem, og mye mer. Jeg vil dele mine inntrykk av kremen mot problemhud "Pure Line". Denne krem ​​hjalp meg mye med å håndtere svarte flekker og omfattende akne. Takk til ham, på bare to uker ble huden renere, og etter to måneders daglig bruk ble ansiktet mitt rent. Jeg fortsetter å bruke denne kremet hele tiden og daglig nyte et rent ansikt "!
 • Tatiana, 28 år gammel: "Mitt valg av anti-akne medisiner er ansiktsfri krem. Takket være dette verktøyet klarte jeg om noen dager å bli kvitt ål og arr etter dem. Jeg anbefaler dette stoffet til alle som planlegger å fullstendig håndtere akne. Effekten av krem ​​varer lenge, men det er bedre å ikke slutte å bruke det i det hele tatt. "
 • Svetlana, 30 år gammel: "Georgisk akne krem ​​er et fantastisk stoff! I løpet av to uker, som lovet, leverte han meg fra et stort område med rød akne. Etter den første økten ble huden bare mykere. Allerede på den femte dagen la jeg merke til en reduksjon i røde flekker og subkutan akne. Etter fjorten dager med daglig bruk forsvant akne og stor akne redusert. Jeg håper et par uker med glede å informere deg om den komplette seieren over akne "!

I videoen - hvordan velge det beste middelet for akne:

Her er andre rettsmidler for akne i apoteket, som kan kalles det beste.

Beste Akne Behandlinger

For å bli kvitt akne, akne og akne, og gi oss enorm ubehag, må du velge riktig vare. Det må tilfredsstille hudens behov og eliminere det spesifikke problemet. Imidlertid er det ingen universelle rettsmidler for akne kontroll, alle bør finne sitt eget middel - disse kan være salver, kremer, geler og masker. Vurder det beste.

De viktigste årsakene til akne

For akne behandling for å gi maksimale resultater, må du eliminere årsaken til utdanningen. For utslett på huden:

 • følelsesmessige sjokk, stress, nervøs overbelastning, erfaringer;
 • hyppig kontakt med hender eller telefon, på overflaten som det er mikrober
 • hormonell ubalanse, skjoldbrusk sykdom;
 • arvelighet;
 • bruk av kortikosteroider, p-piller;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen, spesielt tarmen;
 • feilaktig ernæring - innholdet i dietten av fastfood, fett og stekt mat, samt søtsaker og bakervarer;
 • allergisk reaksjon;
 • dårlige vaner - nikotin og alkohol provoserer metabolske forstyrrelser;
 • Feil valg av kosmetikk, bruk av for fet kosmetikk.

Å opprette den sanne årsaken til utslett vil hjelpe legen. For å gjøre dette, kontakt din gastroenterolog, endokrinolog, allergiker, smittsomme sykdommer spesialist, hudlege, hematolog. En ernæringsfysiolog og en kosmetolog vil også hjelpe. Etter å ha bestemt årsaken til utslett og eliminere det, kan du stole på at anti-akneprodukter vil være effektive.

Populære akne behandlinger

Som en del av kosmetikk for akne inneholder anti-inflammatoriske, antibakterielle komponenter som hjelper til med å bli kvitt akne. Vår anmeldelse vil hjelpe deg med å velge passende omsorgsmedisiner for ansikt og kropp.

Topp behandlinger for akne og akne toppen salver. Disse er hovedsakelig legemidler. Vurder den mest effektive:

 1. "Zenerit" er en salve som inneholder erytromycin antibiotika, som ødelegger propionibakterier og streptokokker, så vel som sink, som tørker huden og reduserer intensiteten av sekresjon av talgkjertlene. Verktøyet renser hudoverflaten, eliminerer hvit akne, svarte flekker, selv om utslippsområdet er veldig stort. Denne salven skal brukes nøye for personer med tørr og sensitiv hud. Behandlingsforløpet er 10-12 uker.
  → Anmeldelser av krem ​​"Zener" 1, 2
 2. Salisylsalve er et legemiddel som inneholder salicylsyre. Konsentrasjonen kan nå 2%, 5%, 10% og 60%. Det har en utpreget antiseptisk og antiinflammatorisk effekt. Cleanser for purulent akne. Det hjelper også å lette huden etter akne. Maksimal varighet av kontinuerlig bruk er opptil 3 uker.
  → Omtaler Salisylsalve 1
 3. "Levomikol" - en medisin beregnet på behandling av sår, utslett, fremmer rask healing av huden. Egnet for ungdom som ofte utvikler smertefull akne på pannen og andre deler av ansiktet. De aktive komponentene i salven er metyluracil og kloramfenikol. De har en kraftig anti-inflammatorisk, så vel som antimikrobielle effekter. Det er nødvendig å bruke betyr 2-4 uker.
 4. Erytromycin salve - brukes i kombinasjon med andre terapeutiske midler. Den aktive ingrediensen i Erythromycin ED bekrefter effektivt purulent akne. Påfør salve kontinuerlig i maksimalt en måned.
 5. Svovelsalve - inneholder utfelt svovel i blandingen, som har en tørke- og antimikrobiell effekt. Som følge av bruken er det mulig å raskt bli kvitt akne og utslett, fordi verktøyet reduserer intensiteten av subkutan fettproduksjon. Løsningen er effektiv mot subkutan akne. Sulfider som utgjør salven, fremmer helbredelse av sår, noe som bidrar til å jevne huden. Påfør produktet i 2-3 uker.
 6. Ichthyol salve er et sterkt middel for akne og inneholder Ichthyol. Dens bruk gir en omfattende behandling, fordi salven raskt fjerner inflammatoriske prosesser, minimerer de smertefulle opplevelsene som oppstår når utseendet på intern akne. Dette er et punktmiddel som er pent påført på overflaten av en kvise for å akselerere dens modning. Brukes en gang om dagen til problemet er løst.
 7. Sintomycin salve er et rensemiddel som raskt lindrer betennelse. Effektiv mot sår, akne, utslett, små flekker. Inneholder et antibiotikum som dreper mikrober som forårsaker akne. Behandlingsperioden med denne salven er maksimalt 5 dager. Dette er et billig verktøy.

Alle anti-acne salver brukes 1-2 ganger om dagen på renset hud. Ofte bør de ikke brukes, fordi apotekets sammensetning inneholder aktive ingredienser. Når du bruker dem, er det mulige bivirkninger som en allergisk reaksjon, rødhet, hevelse, men de oppstår sjelden. Akne salver er et billig produkt.

Akne geler har en lys tekstur og absorberes raskt. Det finnes kosmetikk og narkotika som selges i apoteket. Vurder de mest effektive acne gelene:

 1. Effezel er en effektiv gel som hjelper kurere akne og akne selv på det mest avanserte stadium. Inneholder basiron og differenerin, som raskt fjerner utslett, akne, fremmer helbredelse og utjevning av huden. Den har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt, renser huden overflaten godt.
 2. "Dalatsin" - apoteket gel mot akne, som inneholder et sterkt antibiotikum clindamycin. Det er et allsidig stoff som omhandler akne, akne, akne, rødhet og andre estetiske feil. Effekten av søknaden vises etter 2-4 uker. Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men den bør ikke overstige 5 uker, fordi kroppen blir vant til virkningen av dette legemidlet.
 3. "Metrogil" er en gel for rød akne, utslett, som har anti-inflammatoriske og anti-bakterielle effekter. Metronidazol brukes som en aktiv ingrediens. Denne gelen i kombinasjon med andre legemidler kan brukes til å behandle huddefekter, samt for å forhindre deres forekomst. Midler 3-6 uker blir brukt.
  → Anmeldelser av "Metrogil" 1
 4. Oksigel er en gel som er egnet for behandling av akne og akne av lett eller moderat alvorlighetsgrad. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er benzoylperoksid. Verktøyet bør brukes forsiktig til eiere av følsom hud, fordi den faller på overflaten, kan gelen forårsake brann og irritasjon. Varigheten av bruksområdet - maksimalt 2 uker.
 5. Skinoren Gel - dets aktive ingrediens azelainsyre gir en bakteriedrepende og tørkende effekt. Dette verktøyet normaliserer funksjonen av talgkjertlene, hjelper med å bli kvitt akne, akne, hudormer. Gelen klarar effektivt selv den mest avanserte stadien av utslett, men du kan bruke den i maks 14 dager, fordi den tørker huden for mye.
  → Anmeldelser av "Skinoren Gel" 1, 2, 3

Gelen påføres på renset hud flere ganger om dagen.

kremer

Kremer er svært populære i kampen mot akne. Vurder listen over de mest effektive:

 1. "Differin" er et godt ansikt og kroppskrem som inneholder adapalen, som bekjemper akne og komedoner. Det brukes til behandling og forebygging av akne og poreforurensning.
 2. Baziron er den beste aknebehandlingen for tørr hud. Det gir ikke bare en antibakteriell effekt, men regulerer også prosessen med sebumsekresjon, fuktiggjør huden epidermis. Kremet er mer effektivt mot akne, utslett. Bruksperioden er 3-3,5 måneder.
  → Anmeldelser av "Baziron" 1, 2
 3. "Ren hud" fra Garnier - et kosmetisk produkt til daglig bruk, som bekjemper svarte prikker, røde flekker. Egnet for eiere av fet hud, fordi den tørker det sterkt. Tørr hud etter flere dager med å bruke dette produktet kan begynne å skrelle av.
  → Anmeldelser "Ren hud" av Garnier 1
 4. "Boro Plus" - består av plantekomponenter: sandeltre, gurkemeie, aloe og andre komponenter. Den har en god antibakteriell og antiseptisk effekt. Brukes når utseendet på abscesser, utslett, egnet for ungdom og voksne. Kremet må påføres tre ganger om dagen til den estetiske defekten forsvinner.

Det er mange akne kremer på markedet for daglig hudpleie. Kontinuerlig kan de påføres i 1,5-2 måneder etter at det er nødvendig å ta en pause, og begynner å bruke en annen kosmetikk. Dette vil bidra til å unngå avhengighet. Derfor er det tilrådelig å se på flere alternativer samtidig, slik at du kan skifte dem - en oversikt over akne kremer for forskjellige hudtyper finnes her.

Andre Acne Behandlinger

 1. Masker "Keraknil" Ducray - har en trippel effekt: absorberer overflødig talg, renser porene og forhindrer forurensning. Den består av leire, polyhydroksyre, mikropartikler av voks. Masken påføres to ganger i uken i 5 minutter. Den vanlige bruken eliminerer akne, sår.
 2. Payot rensepasta - designet for behandling av subkutan akne. Inneholder lanolin. Verktøyet påføres på renset hud før sengetid. Fra oven er det nødvendig å feste en gips, og om morgenen fjern den og vask. 3-5 applikasjoner er nok til å forsvinne subkutan pimple. Produktet kan forårsake flaking av huden.
  → Anmeldelser av Payot Cleansing Paste 1
 3. StopProblem Therapeutic Masking Corrector er et antibakterielt middel som inneholder salicylsyre som tørker acne. En hudfargekorrigator påføres over kvise for å maskere utslett. Samtidig bidrar de aktive komponentene av legemidlet til resorpsjonen av abscess og pore-rensing. Etter 2-4 dager med vanlig søk forsvinner pimpleen.

Hvis du gjør opp haken av de mest effektive rettsmidler for akne, Differin, salicylsalve, Skinoren Gel, Baziron, Keraknil Ducray, Ichtiol Salve, Zinerit, Boro Plus, StopProblem, "Oksigel".

Hvordan velge riktig verktøy for deg

For å velge et godt eksternt verktøy for å rense huden mot utslett, må du ta hensyn til en rekke parametere. De viktigste er:

 1. Hvorfor vises akne? Hvis formasjonen er provosert av overdreven ekspansjon av porene, trenger vi midler som begrenser dem. Når årsaken til tilstedeværelsen på huden av visse bakterier, hjelper antibakterielle kremer og salver.
 2. Hudtype - det er viktig at kosmetikken passer til hudtype. Tørkemidler er egnet for fet hud, men for tørr vil de være for aggressive. Bruken av omsorgsfulle kosmetikk som ikke passer for en bestemt hudtype, kan forverre estetiske problemer. Spesielt forsiktig bør velges rettsmidler for sensitiv hudtype. De burde sikkert ha en mild effekt.
 3. Hvis du har allergier, er det bedre å gi preferanse til hypoallergen midler.
 4. I sammensetningen av gode kremer inneholder ikke raffinerte produkter, så vel som syntetiske tilsetningsstoffer, kunstige smaker. Deres tilstedeværelse kan ytterligere irritere huden, og fremkalle utseende av nye lesjoner.

Det er svært viktig at anti-akne-produkter ikke tetter porene, ellers vil huden få en utilstrekkelig mengde oksygen, og dette forverrer sin tilstand, utseende, bidrar til spredning av lesjoner.

En effektiv løsning hjelper mot akne, fordi det virker i et kompleks. Det gir en god rensing, reduserer betennelse, har en antibakteriell og tørkende effekt. Også, reduserer narkotika sebumproduksjon, smale porer, som et resultat av hvilket det er mulig å fjerne akne. Huden blir sunn og godt preparert. Det viktigste er å velge et verktøy som passer til hudtype og bytte til et balansert kosthold.

Ved hjelp av lokale rettsmidler for akne gir bare 50-60% av resultatet. Ellers bestemmes effektiviteten av behandlingen av helse og livsstil.

Hvordan velge den beste krem ​​for akne og sorte prikker

Problemet med akne og svarte flekker på ansiktet bekymrer ikke bare kvinner, men også menn.

Et middel for å eliminere manglene kan kjøpes på en kosmetikkbutikk, et apotek eller alene.

Men først må du finne ut hvilken av disse alternativene som passer best for din hudtype.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Årsaker til utslett

Kremet for akne og svarte flekker bør velges, og vet årsaken til utseendet på disse manglene.

Utslett forekommer på grunn av sebaceous kjertler. På grunn av overskytende mengde sebum blir porene tilstoppede, danner såkalte plugger, kalt svarte prikker, akne, akne eller komedoner.

Her er de vanligste forutsetningene:

 • vanen med å røre ansiktet med hendene, ofte å snakke i telefonen, vane med å sove, lente på armen;
 • nervøs spenning, stress, angst;
 • forstyrrede hormoner;
 • arvelige faktorer;
 • tar et stort antall medikamenter.

Utseendet til akne er en sykdom som kan behandles på flere måter.

behandling

Det er mulig å behandle utslett på forskjellige måter, men hvilken er best mot svarte prikker - spesialisten bestemmer seg.

Foto: Valget av behandling for akne må overlates til lege

 • Peeling er en prosedyre som vanligvis utføres i en skjønnhetssalong, men dette kan gjøres hjemme.
 • En vanlig metode for å håndtere akne er bruken av ulike kosmetikk: kremer, salver, tonics, ansiktslotioner. Du kan enten kjøpe dem på apotek eller skjønnhetsbutikk, eller forberede dem selv.

peeling

Den vanligste måten å behandle problemhud på, er peeling.

I henhold til virkemekanismen på huden, kan det være kjemisk og mekanisk.

kjemisk

Preparater med hjelp av hvilke utfører prosedyrer for kjemisk peeling inkluderer salicylsyre eller glykolsyre i deres sammensetning.

Foto: glykolsyre peeling

Mekanismen for deres innvirkning på huden er at verktøyet tørker det og løser opp fett, noe som fører til dannelsen av svarte flekker. Prosedyren anbefales ikke å bruke oftere 2 ganger i uken.

mekanisk

Midler for mekanisk peeling er basert på det faktum at de exfolierer ytre urenheter fra hudoverflaten.

 • Slike preparater inneholder i deres sammensetning partikler av frø av frukt, korn og grønnsaker.
 • Det inkluderer også natron, sukker, vann og kosmetisk leire.

Video: "Hvordan bli kvitt akne"

Hvordan virker narkotika?

For å bli kvitt utslett på ansiktet, i et apotek er det ikke nok bare å spørre om noen problemer med hudkrem.

Du må vite hvilken karakter er din feil.

Hvordan vil stoffene som er ment for behandling av ulike problemer, vi forstår videre.

Fra åpne komedoner

Narkotika for dette problemet er basert på evnen til å oppløse sebum.

Dette skyldes det faktum at åpne komedoner vises på grunn av overdreven dannelse av talg, som til slutt danner en plugg, kalt sorte prikker.

Svarte prikker er kjent for å være nascent, fullblåst akne.

Foto: i nærvær av svarte prikker, egnede verktøy som kan fjerne porene i sebum

Jo før du begynner å behandle dem, desto mer vil du kunne unngå store hudproblemer.

Fra subkutane lesjoner

Hovedårsaken til utseendet deres er et brudd på sirkulasjonen av subkutan fett på grunn av blokkering av kanalene.

Samtidig på huden er det en liten bump, som ikke har tilgang til utsiden, som det er tilfelle med vanlig akne. Når du trykker på det berørte stedet, føles personen smerte.

Foto: med koker, pus-pulling og inflammatoriske stoffer brukes.

Forberedelser for eliminering av denne mangelen trer inn i huden og fjern akkumulert pus til utsiden.

Vær forsiktig, å presse ut den subkutane akne er forbudt.

Fra rødt

Rød akne har denne fargen i to tilfeller.

 • Hvis det er betennelse forbundet med multiplikasjon av infeksjon.
 • Eller de ble dannet på grunn av utviklingen av gamle kviser. Faren for denne ulempen er at hvis det ikke er herdet i tide, kan det forbli vanskelig å fjerne arr.

Foto: Et antiinflammatorisk middel er nødvendig for å fjerne rødhet.

God krem ​​for røde kviser:

 • det har en beroligende effekt på huden, fuktighetsgivende det og lindrer betennelse;
 • fjerner kløe, penetrerer de dype lagene i huden for å starte regenereringsprosessen fra innsiden.

Fra purulent

 • Purulente utbrudd utmerker seg ved at de ikke tørker ut lenge og ikke forsvinner fra epidermis.
 • I tillegg ødelegger de utseendet og har en ubehagelig lukt.

Årsaken til dannelsen er talg, stillestående i hårsekkene.

Foto: For behandling av purulent utslett vil det trenge et stoff med en tørkeeffekt

Narkotika som er produsert spesielt for å bekjempe denne mangelen på tørre komones, mens de desinfiserer det berørte området.

Med helbredende effekt

For å kurere sår som skyldes utslett, brukes legemidler som utløser regenereringsprosesser.

 • Slike midler effektivt ødelegger skadelige mikroorganismer som kan føre til ulike sykdommer.
 • Legemidler med en helbredende effekt har smertestillende egenskaper.

For flekkbelegg

Krem og salver for punktapplikasjon er laget for å bekjempe enkelt utslett.

De brukes vanligvis ikke på hele ansiktets hud. Dette gjøres selektivt, gjelder bare på den berørte huden.

Krem for akne og svarte flekker i hjemmet

Noen mennesker stoler ikke på narkotika, vurderer at de er farlige for helsen.

I slike tilfeller anbefaler dermatologene å gå på en mer plagsom måte - å forberede kremet etter din hudtype hjemme.

Vær forsiktig så du ikke bruker produkter som du er allergisk mot for å forberede sammensetningen.

I tillegg må du bruke de verktøyene som kan hjelpe nøyaktig ditt problem.

Før du bruker noen metode, anbefales det å åpne porene, pre-raspariv huden.

For moden hud

For menn og kvinner med hud som gradvis mister sin tone, anbefaler kosmetologer å forberede en slik krem:

Foto: En blanding av protein, aloe og honning som er nyttig for moden hud

 • Protein ett egg blandet med saften av en sitron.
 • Legg til sammensetningen av massen av de tre bladene av aloe.
 • Bland kremet grundig og påfør huden. Over tid vil du føle hvordan det strammer.
 • Deretter skal du bruke et nytt lag med krem. Gjenta manipulasjonen 3 flere ganger, og vask deretter komposisjonen ut.

Kremsprinsippet er basert på forskyvning av overbelastning fra porene.

For alle typer

Verktøyet for alle hudtyper brukes ofte i spesialiserte skjønnhetssalonger.

Foto: sammensetning med et egg egnet for enhver hud.

 • For sitt hjemmelagde protein blandes ett egg med en spiseskje med caster sukker.
 • Påfør krem ​​på huden, unngå øyeområdet.
 • Pat huden med fingertuppene under påføring.
 • På samme måte som tidligere søknadsmetode, bruk nye lag etter tørking av de forrige, og skyll deretter blandingen.

For tenåringshud

 • For tenåringer er det umulig å finne et bedre middel enn brus, høremel og kefir blandet i like store mengder, fortynnet med borsyre.
 • Kremet skal påføres huden, massere det, la det hvile i 10 minutter og skyll med vann.

Med leire

Foto: betyr med leire vil fjerne betennelse og tørke ut utslett

Krem basert på leire er egnet for personer med hvilken som helst hudtype.

 • For forberedelsen er det nok å fortynne det hvite leirepulveret til konsistensen av rømme.
 • Påfør krem ​​på huden, la den tørke helt og skyll med vann.

Med gelatin

Gelatin er et middel som effektivt bekjemper svarte prikker.

 • For å lage en krem ​​basert på den, suge 2 ss gelatin i 200 ml vann i 20 minutter.
 • Derefter oppløses gelatinen i et vannbad.
 • La kremet avkjøles.
 • Påfør produktet på ansiktet med et tykt lag. Hold deg horisontal i 30 minutter.

Hvis du gjorde alt riktig, så etter en halv time vil du fjerne den gelatinøse filmen fra ansiktet, og på innsiden finner du avlange svarte prikker.

Basert på barberskum

Foto: barberskumbasert sammensetning har en helbredende effekt.

Barberskumkrem er annerledes ved at det har helbredende egenskaper.

 • For å gjøre det, bland 2 spiseskjeer barberskum og 1 ss natron.
 • Påfør produktet på ansiktet, masser huden med fingertuppene og skyll av kremet.
 • Tørk huden med en beroligende lotion.

Kirsebærmøll Slipemiddel

Dette verktøyet vil effektivt kurere selv det mest forsømte problemet.

 • Forbered det, bland 2 spiseskjeer med fuglkirsebærmel med 1 ss vanlig tonic.
 • I blandingen må du legge til en spiseskje aprikosemel og røre til en jevn konsistens.
 • Påfør krem ​​på ansiktet med massasjebevegelser, la i 2 minutter og skyll med vann. Du vil straks legge merke til at huden har blitt renere.

Er det mulig å raskt fjerne subkutan akne på pannen? Finn ut her.

Du har lært om de mest effektive hjemmemedisinene for akne.

Som er bedre å velge en oppskrift, bestemmer du, men basert på hva din hudtype og hvilke problemer du trenger å løse.

De beste farmasøytiske stoffene for å bekjempe akne

Farmasøytiske preparater passer for både gutter og jenter.

Deres særegenhet ligger i det faktum at det ikke er nødvendig å bruke energi på forberedelsen av krem, det er nok bare å bruke det i henhold til instruksjonene.

Nedenfor er de mest populære og effektive apotekens narkotika.

Differin

Foto: inneholder retinol

Legemidlet er basert på virkningen av dets bestanddel vitamin A.

 • Legemidlet lindrer betennelse og eliminerer utbruddet av akne.
 • Det kan brukes ubestemt, siden det ikke inneholder antibiotika.

Dette er det sikreste middelet for akne, men med vanlig behandling vil effekten bli merkbar bare etter 2 måneder.

Klenzit

Klenzit er lik i sammensetning og handlingsprinsipp til Differin, men prisen er mye lavere.

Foto: Virkningen av stoffet er rettet mot å undertrykke dannelsen av nye lesjoner.

Hovedstoffet i blandingen er adapalen. Det tørker huden, eliminerer eksisterende kviser og hindrer dannelsen av nye.

Behandlingsforløpet med dette legemidlet er 3 måneder.

Men etter denne tiden vil du se at kviser har helt forsvunnet, hudfarge har jevnet ut, og det er ikke spor av uregelmessigheter.

propell

Foto: En linje med verktøy som er rettet mot å bekjempe sorte prikker

"Propeller" er en serie salver laget spesielt for kampen mot hudormer og hudormer.

Kostnaden for narkotika er lav, men effektiviteten av bruken er ganske høy.

Kosmetisk verktøy fjerner eksisterende feil og forhindrer dannelsen av nye. I utgangspunktet er kremet populært hos unge mennesker, men i voksen alder vil effektiviteten av bruken også bli merkbar.

Baziron

Foto: Salve tørker huden sterkt.

Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er benzoylperoksid.

Etter handlingsprinsippet, husker Baziron det tidligere legemidlet, men avhengig av beløpet på ansiktet, vil effektiviteten av bruken være annerledes.

Baziron forårsaker en bivirkning: huden fra bruken kan begynne å avta.

Sink salve

Foto: populær apoteksalve

Zinksalve tørker huden, desinfiserer den.

For å eliminere kvise er det nok å bruke en liten mengde penger til stedet for betennelse slik at mangelen forsvinner.

Zinkbasert og dyrere salver, så dette verktøyet er veldig populært.

Populære problem hudpleieprodukter

Det er mange vanlige verktøy som hjelper med å ta vare på forskjellige hudtyper, for å unngå utseendet på nye kviser og å eliminere eksisterende.

Du kan kjøpe slike kremer og salver på et apotek eller en skjønnhetsbutikk.

Ren linje

Foto: positivt bevist kosmetikklinje

En ren linje er en krem ​​som fjerner svarte flekker og arr fra dem, gjenoppretter vannbalansen og hindrer gjenoppståelse av feil.

BB Garnier

Foto: Hudpleiekrem

Denne krem ​​hjelper med å ta vare på huden i ansikt, nakke og hender.

Det blokkerer ikke luftstrømmen, slik at huden puster.

babyen

Barnekrem bidrar til å holde huden jevn, ikke bare for barn, men også for voksne.

Mange er skremt av sin fete konsistens. Ikke bekymre deg, baby krem ​​er egnet for alle hudtyper.

"Instant Effect"

"Instant effekt" har en naturlig sammensetning og bidrar til å raskt håndtere akne.

Men det er en begrensning i bruken, da den bare passer for eiere av oljeaktig og kombinasjonshud.

"Rescue"

Legemidlet fjerner effektivt gammelt akne og arr fra dem.

Foto: Effektiv i nærvær av akne arr.

Det hjelper ikke å kvitte seg med svarte flekker og friske kviser.

Med badagi

Foto: Narkotika med badagi

Fond med badaga rettet mot å gjenopprette vannbalansen i huden, etterfulgt av fjerning av kviser.

Floresan "Ansiktet uten problemer"

Foto: Et middel som er mer egnet for fet hud.

Dette preparatet er egnet for hudgjenoppretting etter kosmetiske prosedyrer.

Den beste effekten fra applikasjonen vil bli sett av eiere av fet hud.

YAM-salve

Foto: Salisylsyre Salve

Salisylsyre og sinkbasert salve hindrer forekomsten av hudproblemer, inkludert de som er forbundet med infeksjonsspredning.

"Ambulanse"

Det er en oppfatning at denne balsamen bare bidrar til å eliminere kutt og riper.

Foto: Balm forhindrer dannelsen av arr

Verktøyet kjemper imidlertid også mot små ål og sorte prikker, som hindrer dannelsen av arr.

Ch'ing

Tsinovit er en krem-gel for akne, akne og svarte flekker, positive vurderinger som tillater å referere til gruppen av effektive rettsmidler.

Foto: Remedy effektivt bekjemper betennelse.

Det lindrer irritasjon og betennelse, og forhindrer fremveksten av et nytt utslett.

Kostnad for

For at du skal velge et verktøy som passer deg til en pris, foreslår vi at du studerer prisbordet for de mest populære stoffene for akne og svarte flekker:

Det beste middelet for svarte flekker på ansiktet

Med komedoner, eller som de blir populært kalt "sorte prikker", kom alle over. De er ufarlige, gir nesten ikke opp, men ødelegger utseendet, huden ser urent ut. Dette er faktisk en skitten, fettete plugg. For å løse problemet, bruk den beste løsningen for svarte punkter i henhold til våre anbefalinger eller besøk skjønnhetssalongen.

Årsaker til tilstoppede porene

De svarte prikkene i ansiktet er tette knuter i porene. Partiklene av subkutant fett blandet med døde celler, støvpartikler, og under påvirkning av oksygendannelse formørket. Komedoner er vanligvis konsentrert på steder der epidermis er fetere - dette er haken, pannen, nesevingene, på leppens kant, inne i øret.

Det virker som ingenting forferdelig, bare utseendet skiller seg ut, men dette er ikke helt så. Comedones forstyrrer normal puste av huden, absorpsjon av næringsstoffer fra kosmetiske produkter. I tillegg, i svært sjeldne tilfeller, kan svarte flekker bli betent.

Og provoserer dannelsen av komedoner:

 • Utilstrekkelig rensing av huden, mangel på riktig omsorg;
 • Kosmetikk laget på voks eller fett base;
 • Kosmetikk som ikke samsvarer med typen av epidermis, feil valg;
 • Økt irritasjon av epidermis, hyppig bleieutslett, overdreven svette i varmen;
 • Hormonale forstyrrelser som provoserer det aktive arbeidet i talgkjertlene, som en konsekvens av et overskudd av subkutant fett;
 • Gunstig klima for dannelsen av komoneser (høy luftfuktighet, støvhet, gassforurensning);
 • Konstant nervøs spenning, stressende situasjoner;
 • Dårlig ernæring (som betyr mager på vitaminer, ernæringsmessige komponenter, mineraler);
 • En slags reaksjon på stoffet.

For å bli kvitt svarte flekker er det ikke nødvendig å besøke skjønnhetssalonger, det er nok å konsultere en kosmetolog og følge hans anbefalinger. Hovedvekten i å løse problemet er på dyp rensing.

Hvordan bli kvitt komedoner

Essensen av behandlingen av comedoner innebærer tre stadier:

 1. Løse strukturen i utdanningen selv;
 2. Fjerning av rester fra smuss, fettete trafikkorker;
 3. Forebygging for å forhindre problemer i fremtiden.

For at sebaceous korken skal forlate porene, er det nødvendig å oppløse det så mye som mulig, for å male det i fine partikler. I skjønnhetssalongen vil du bli tilbudt mange alternativer for maskinvare kosmetologi, kjemisk peeling. For å løse disse problemene, anbefaler kosmetologer støvsuging eller en ultralydprosedyre for ansiktet. De er trygge, ikke forårsake ubehag, komplikasjoner. I tillegg til rensing, fjerning av sebaceøse knuter stimulerer disse teknikkene fiberfornyelsesprosesser, produksjon av kollagen, elastin, forbedring av metabolske prosesser og mikrosirkulasjon. Etter prosedyren vil huden glede seg over porene, utrolig mykhet.

Kjemisk peeling er en effektiv prosedyre i kampen mot tilstoppede porene. Vevene påvirkes av ulike syrer. De ødelegger døde celler, oppløser fettete plugger og fjerner dem fra porene. Ikke alle kan gjøre denne rengjøringen (kjemisk peeling har en rekke kontraindikasjoner), og etter det vil det ta litt tid å reparere vevet. Etter peeling med syrer, vil den gamle huden flakse ut - den ser ujevne ut, men resultatet etter rehabilitering forventes å være utmerket.

Hvis det ikke er mulig å besøke en skjønnhetssalong, dra nytte av profesjonell hjelp, har mange bedrifter utviklet kosmetikk for å fjerne komedoner og komposisjoner til hjemmeskall. Det er populære skrubbeoppskrifter, de vil også være nyttige. La oss dvele på farmasøytiske og kosmetiske produkter for å bekjempe komedoner.

Hva vil hjelpe apoteket

Et effektivt middel for svarte flekker finnes på apotekets kiosk for en rimelig mengde. Hovedfordelen ved slike legemidler er at i tillegg til fjerning av defekter, kan du stabilisere arbeidet i talgkjertlene, redusere produksjonen av subkutant fett. Herfra øker sannsynligheten for ytterligere problemer betydelig.

Hva er salven fra de svarte punktene å velge? Vi tilbyr noen alternativer for budsjett og samtidig effektiv løsning på problemet:

 • Differin er en populær salve for tilstoppede porer og akne. Det vil koste rundt 750 rubler. Den aktive ingrediensen er en syntetisk versjon av retinsyre. Legemidlet bløter problemknude perfekt, lindrer betennelse og følger med restaurering av huden. Det anbefales å differinere fra svarte prikker for å søke 1 gang per dag. Tenk på at dette er et aktivt stoff, det brukes til å behandle akne. Før bruk må du kontakte legen din om doseringen, for ikke å få peeling og kløe i stedet for komedoner.
 • Retinoic salve - effektiviteten av stoffet er bevist av positive pasient vurderinger. Som et aktivt stoff brukes en av retinol-former (vitamin A). Legemidlet reduserer aktiviteten til talgkjertlene, reduserer betennelse og øker cellens immunsystem. Behandlingsforløpet er opptil 3 måneder og involverer daglig søknad to ganger.

Retinoic salve er en annen dosering av det aktive stoffet, slik at du kan velge riktig alternativ for hudtype. Med økt fettinnhold i epidermis, anbefales det å bruke en salve med en dose på 0,1%, for tørr eller følsom - 0,05%. For ett rør av stoffet vil du gi 250 rubler. Vær forsiktig, et overskudd av vitamin A forårsaker kløe, rødhet, og gravide og ammende mødre bør nekte slik behandling.

 • Zinksalve er et universelt middel for hudproblemer. Brukes til å behandle dermatitt, solbrenthet i alle aldre. I kampen mot svarte prikker er det også nyttig. Zinksalve virker samtidig i to retninger: sink dræper bakterier, tørker epidermis, og petroleums gelé myker vev og effekten av sink på celler. Som følge av regelmessig bruk av huden blir ren, er porene smalere. På bekostning av kjøpet av stoffet vil koste 50 rubler.
 • Ichthyol salve - refererer til budsjettmidler mot akne, akne og komedoner. Legemidlet forbedrer blodsirkulasjonen, har antiinflammatorisk effekt og er egnet for alle typer hud. Det blir brukt med glycerin, om egenskapene som leses her. For å gjøre dette, bland 1 del glycerol med 4 deler ichthyol salve. Fordel den forberedte sammensetningen på problemområder. Deksel med plastfolie for å holde den våken, sikker med et bandasje. Gjør prosedyren før sengetid slik at legemidlet vil fungere over natten. Etter 2 behandlinger vil huden bli ren, uten feil og svarte inneslutninger.

Ichthyol salve er billig (100-120 rubler), men kan brukes til å behandle akne, akne og koke. Det er et middel til kontraindikasjon. Salve skal ikke brukes av gravide, ammende, barn under 12 år, med kreftproblemer og en individuell allergisk reaksjon på komponentene.

Farmasøytiske salver er en god metode for å løse hudfeil. De handler målrettet og brukes kun på problemområder.

Før du bruker et legemiddel, les nøye instruksjonene for bruk, kontraindikasjoner og dosering. Sørg for å konsultere en hudlege eller kosmetolog for å unngå motsatt effekt av behandlingen.

Kosmetiske produkter mot komedoner

Kosmetiske selskaper sløste ikke med sin tid og skapte sine egne muligheter for å bekjempe poreforurensning. Effekten av kosmetiske produkter er delvis redusert, men behandlingen foregår uten høy risiko for bivirkninger, med et minimum av kontraindikasjoner.

 • Krem "Baziron" (laget i Frankrike) - regnes som det beste kosmetiske produktet for forsiktig og effektiv fjerning av sebaceousplugger. Fransk krem ​​fra de svarte prikkene i ansiktet gir ikke spor. Det bekjemper bakterier, normaliserer utgivelsen av fett. Etter bruk av stoffet begynner huden å puste aktivt, en sunn, jevn skygge vises. Du kan kjøpe Basiron i en spesialbutikk eller bestille den online.
 • Krem "Propeller" (laget i Russland) - avfetter overflaten av ansiktet, bidrar til å kvitte seg med tilstoppede porer forsiktig og effektivt. Produktets sammensetning omfatter naturlige planteekstrakter, en blanding av essensielle oljer og syrer. Påfør gel fra svarte flekker før du vasker på huden, massasje i noen minutter, skyll med vann. Gjenta prosedyren om morgenen og kvelden. Propellen fra de sorte prikkene vil koste 100 rubler.
 • Kremet fra de svarte flekkene på ansiktet "Klenzit" (laget i India) er et reelt middel for huden basert på retinoid. Den brukes mot åpne og lukkede former for komedoner, for mild rensing av integras, for herding av akne. Påfør ansiktscreme strengt 3 måneder, selv ved behandling av et problem i forkant av tiden. Før du påfører produktet, rengjør ansiktet med melk og tørk det. Deretter prikk verktøyet på problemet knuter, masser i 1-2 minutter.

Bruk legemidlet de første 2 ukene annenhver dag, og deretter daglig.

Salve fra svarte flekker på grunnlag av retinol (vitamin A) og dets derivater anbefales ikke til bruk på varme, solfylte dager. Retinoider øker følsomheten til huden til ultrafiolett, derfor fremkaller de utseendet på aldersflater når de blir utsatt for solen.

Noen tips om hvordan du kan forhindre et problem

Det er ikke nok å bli kvitt komedoner, prøv å forhindre at de kommer tilbake:

 • Rengjør huden med spesielle midler, ikke rent vann;
 • Utfør regelmessig rensende masker med aktivert karbon;
 • Bli vant med å bruke hjemme scrubs, peeling prosedyrer;
 • Spis bedre, vær mindre nervøs;
 • Bli kvitt dårlig kosmetikk;
 • Ta pauser mellom sminke for å få huden til å puste mer.

Rensing er et viktig skritt i daglig pleie. Det er ingen mening å bruke nærende kremer og vente på et høyt resultat hvis porene er tilstoppede. Frigjør dem fra fettete knuter for å åpne vei for vitaminer, mineraler og oksygen til cellene.

Flere Artikler Om Typer Acne