Akne løk skal brukes svært nøye, spesielt for huden på ansiktet. Løkmasker kan forårsake ubehag og til og med irritasjon på følsom hud, så før du lager et middel for løkbasert akne, gjør en liten test: Ta en dråpe løkjuice og drypp på albuebutingen. Hvis det ikke har skjedd noe på dette stedet etter en stund, kan du trygt bruke løk i kampen mot kviser og prøve rettsmidler med havre for kviser.

For behandling av akne kan du bruke knust løk, løkjuice eller til og med grønne løk, som har samme egenskaper som normalt.

Løkjuice vil lindre akne

Løk juice er den enkleste måten å bli kvitt akne. Ta hvitløkpressen og bruk den til å hakke et fjerdedel av løk. Klem ut den resulterende vassdraget og filteret, slik at du får 20-30 gram ren løkjuice. Hvis løkene var for kaustiske, bruk ikke saften umiddelbart, la det stå en stund, eller legg til noen dråper sitronsaft.

Etter alle forberedelser, suge en bomullspinne i saften. Punktet gjelder et middel på hvert betent område. Etter påføring av løkjuice kan ikke komme i kontakt med vann i 30 minutter.

Akne og honning akne maske

Akne løk kan brukes i flere former, en av dem er en maske. Løkmasken har anti-inflammatoriske egenskaper, og reduserer også rødhet og forhindrer arrdannelse. Og hvis du legger til honning på løkene, som har helbredende egenskaper, blir denne masken til et fantastisk verktøy som bidrar til å kurere akne og unngå utseende av merker fra dem. Mange liker å lage en maske med hvit leire fra akne.

For å forberede en slik maske trenger du: en liten løk og en skje med honning. Skal løkene, hogge, finhakk og legg i en aluminiumspanne. Legg nå oppvasken på en liten peis og rør løkene til den blir gjennomsiktig. Legg til honning i baugen og hold omrøringen til massen er glatt. I prinsippet er masken klar, du må bare vente til den avkjøles. Ikke prøv å bruke verktøyet umiddelbart, ellers kan du få ganske alvorlige forbrenninger.

Vent til masken blir litt varm, og bruk den på ansiktet. Etter 10-15 minutter kan den vaskes av. Hvis du bruker en slik maske ikke for ansiktet, men for hele kroppen, øker ventetiden til 30 minutter.

Slik fjerner du raskt aknebakt løk hjemme

Løk har lenge vært ansett som et godt folkemidlet for alle sykdommer. Healing er egnet for både jenter og jenter. De blir til og med behandlet med rennende nese og hoste for små barn, fordi mange fantastiske anti-kalde midler er knyttet til dette produktet. Phytoncides inneholdt i løk er et godt middel mot inflammatoriske prosesser. Derfor, i kosmetologi, brukes den som et middel mot purulente formasjoner på huden. Slike preparater kan enkelt gjøres hjemme.

De viktigste faktorene i akne

Et av hovedproblemene i befolkningen er akne. Før du behandler deg, må du diagnostisere årsaken til utseendet. For dette er det bedre å konsultere en lege (hudlege). De vanligste faktorene som utfordrer utseendet av lesjoner er:

 • hormonelle lidelser i kroppen;
 • bruk av skadelige og kalorifattige matvarer;
 • akutt avitaminose og anemi
 • klimaendringer når du beveger deg
 • sterkt nervøs sjokk;
 • skjulte sykdommer;
 • overgangsalder.

Bruk av løkmasker i kampen mot akne

Løk har lenge vært ansett som en effektiv folkemedisin i kampen mot en rekke sykdommer. Det brukes ofte i behandling og forebygging av SARS og akutt åndedrettsinfeksjon. Han er også mye etterspurt i kosmetikk. På basis av løk forberede masker, lotioner, komprimerer.

Som en del av kosmetikk har løk følgende effekt på ansiktets hud:

 1. Bekjemper betennelse og lindrer rødhet i huden;
 2. Renser epidermis fra smuss;
 3. Regulerer aktiviteten til talgkjertlene;
 4. Feeds de manglende vitaminer og næringsstoffer;
 5. Strammer huden og forhindrer de første rynker;
 6. Mykner, takket være de essensielle oljene som finnes i sammensetningen;
 7. Lyser alder flekker;
 8. Blokkerer utseendet på akne, svarte flekker og kamper mot eksisterende utslett.

Påfør masken riktig

Bruk av noen av de kosmetiske produktene krever gjennomføring av visse regler. For å gjøre løkmasker mer effektive, observere noen av dem:

 1. Ved fremstilling av kosmetisk blanding, bruk bare ferske produkter;
 2. Løk for masker kan brukes i forskjellige former (kokt, dampet, stekt, etc.);
 3. Huden skal være godt forberedt. Vask av sminke, behandle hud med skrubemiddel og tonic. Før du bruker en maske, damp ansiktet;
 4. Før du bruker løkmasker, er det nødvendig å teste for å utelukke allergiske reaksjoner på komponentene i dette legemidlet.
 5. Svært ofte, etter løkbehandlinger, kommer en ubehagelig lukt ut av huden. For å unngå ubehagelig duft, vask ansiktet ditt med kaldt vann ved å bruke eterisk olje med din favoritt duft;
 6. Påfør masker regelmessig med intervaller på en uke.

De mest unike oppskrifter maskerer med løk

Løk oppskrifter er stort utvalg og hver av dem har sine fordeler. Deres største fordel er at de raskt gir resultater. I tillegg er ingrediensene for deres forberedelse billige, og kosmetikk basert på dem kan gjøres hjemme. Nedenfor er de mest effektive oppskrifter for masker for å håndtere akne og sorte prikker.

Løkpuré og havremel

Ingredienser: En liten løk og 0,5 kopp havregryn.

 1. Grøt løkene;
 2. Havregryn helle en kopp kokende vann og la det hovne seg;
 3. Etter 20 minutter blander havregryn med løkpuré;
 4. Påfør blandingen i ansiktet ditt;
 5. Hold verktøyet ikke mer enn 25 minutter;
 6. På slutten av tiden, skyll massen fra ansiktet ditt godt med kaldt vann;
 7. Sørg for å behandle huden med en nærende krem.

Med bakt løk og honning

Ingredienser: 1 liten pære og 2 ss floral honning.

 1. Fjern skålene fra løk og bake i ovnen i 20-30 minutter;
 2. Etter at det er stekt, bland det godt til en puree;
 3. Bland den resulterende puréen med honning;
 4. Påfør produktet på huden og hold i 15 minutter;
 5. Skyll av grundig;
 6. Etter prosedyren, skjem bort huden din med nærende melk.

Bakt løk mot sår

Ingredienser: 1 liten løkløk og 100 gram baby såpe.

 1. Kut pæren i 4 like deler;
 2. Bake i ovnen eller mikrobølgeovn i 30 minutter;
 3. Når det er klart, er det nødvendig å male til en grøtaktig tilstand;
 4. Bland den resulterende puréen med såpe;
 5. Vri blandingen i gasbind (for å unngå brannskader hvis huden er ømfint);
 6. Påfør en kompresjonsbandasje til en abscess;
 7. Endre kompresjonen hver 5. time i en til to dager.

Anmeldelser løk masker

"Hei! Jeg jobber på gata, legger asfalt. Fordi jeg ofte blir syk (spesielt om vinteren). På grunn av konstant forkjølelse oppstår ofte ulike sår. Du vet, selvfølgelig, fyren, men likevel ubehagelig når hele er dekket med akne. I tillegg til det forferdelige utseendet, har sår fortsatt en ekkelt lukt. Når det begynner å feire, oppstår en kvalme fra lukten. Nylig fant kjæresten min en løkoppskrift på sår. Jeg forberedte rette i 24 timer, gjør komprimerer. Bokstavelig talt om tre dager gikk alt bort. Og de sluttet å hoppe på samme sted. Det fungerer fantastisk, jeg anbefaler. "

"Jeg brukte oppskriften med baby såpe. Resultatet er fantastisk, kokene går bokstavelig talt i 1,5-2 dager. Jeg likte enda mer at jeg bare brukte 50 rubler på alt dette. Komprimer raskt trekke pus og ikke tillate fremveksten av nye magesår. For å oppnå den beste effekten, under forberedelsen, bruk såpe uten lukt (mørk økonomisk er bedre), og løk skal bakt i 40 minutter, ved lav varme. Dette vil hjelpe deg med å fjerne alle påminnelser om sår. Hvis du lider av et problem med sår og akne, vil du ikke finne et bedre verktøy. Det fungerer raskt og effektivt, men det er billig. "

"Jeg har lenge lidd av problemer med koker på ansiktet mitt. De hopper stadig opp og forlater horrible mørke flekker bak. Du vet, det ser ikke veldig estetisk ut. I to år ble jeg behandlet i forskjellige salonger, jeg prøvde mange prosedyrer som kostet fantastiske penger. Det var ingen effekt, abscessen hadde gått, men etter et par dager sprang det opp på samme sted. For noen måneder siden fortalte en venn meg å lage løkmasker. Jeg ble positivt overrasket over resultatet. Disse ekle akne begynte å passere veldig raskt. Og det hyggeligste var at det ikke var spor i deres sted. Jeg anbefaler disse prosedyrene til alle. Tilbring minst penger og tid, men til slutt får du et fantastisk resultat. " Irina, 24 år gammel

"Jeg lider med koker siden barndommen, jeg har allerede prøvd mye penger. De hjelper heller ikke i det hele tatt, eller de hjelper i 3-4 dager og kommer tilbake til det gamle problemet. Alt dette er lei av horror, skam går i skole! Jeg studerer i 11. klasse, mine klassekamerater drømmer meg hele tiden ved ansiktet mitt (det er alt i svarte flekker og hudormer). Mine foreldre leser disse mirakeloppskrifter i avisen. Ærlig, jeg ville ikke prøve først. Bøyningen stinker fryktelig, og plutselig blir en stank lagt til koker, det ville være et tydelig søk. Likevel beroliget foreldrene og lyktes. Jeg startet prosedyrene etter to dager, jeg gjenkjente ikke ansiktet mitt. Det var rent og vakkert. Jeg anbefaler.

Akne, akne. Bli kvitt hjemme.

Jeg var på utkikk etter informasjon til en venn, hun har forferdelig hud, kan ikke gjøre det uten skjønnhetspleie... betaler galte penger for en mirakelbehandling. Jeg vet ikke selvfølgelig, men jeg gir 8000 for en krukke med fløte - padden er strangling, så jeg har gravd informasjon, det kan være nyttig for noen.

Utri - en betennelsessykdom i talgkjertlene. De vanligste er vanlig akne, som utvikler seg på bakgrunn av seboré i ansiktet, brystet, tilbake som et resultat av økt funksjon av talgkjertlene og endringer i sammensetningen av deres sekresjon. Akne er det vanlige navnet på akne.

Bli kvitt akne (svarte flekker), akne folkemidlene:

Tinktur som vil lindre akne, akne.

Hvem har fet hud, mye akne og akne gjør følgende oppskrift. Kjøp i apotekspiller "Trihopol" 10 stk. og 50 ml. tinktur av calendula. Alt blander og insisterer på dagen. Tørk ansiktet 2 ganger om dagen, før risting av flasken. Etter forsvinden av akne tørke fortsett.

Løk og calendula for akne.

Hvis et ansikt har akneangrep, gjør du det. Ta en mellomstor løk og hold den i et par 7 minutter. Klem deretter juice ut av det. Ta nå 3 ss. friske blomsterfargede blomster og tolke i en mørtel. Hell løkjuice inn i blomstermengden. Fukt bandasjen i det resulterende produktet og påfør i 10 minutter. til akne. Gjør det 3 ganger om dagen. I en uke vil ansiktet være rent. Bland for å gjøre hver dag frisk. Besværlig, men resultatet er verdt det.

Lotion av furu nåler avlaste akne.

Kryss 100 g furu eller gran nåler, tilsett 25 g tørr knust calendula blomster, kamille og plantain blader. Fyll blandingen med 0,5 liter vodka og insister i minst 7 dager. Stamme og hell i en mørk glassflaske, lagre på et mørkt sted i opptil 1 år. Påfør med en bomullspinne på ren hud. Etter denne prosedyren vil du aldri ha akne.

Agurk lotion for akne.

Hver morgen tørker du ansiktet om kvelden med hjemmelaget lotion - og det vil ikke være noen hudormer og ingen oljeaktig glans. Det er nødvendig å ikke avbryte prosedyren - da fargene forbedres. For å forberede lotionen, ta: 2-3 agurker, gni på et grovt riven og fyll med vodka. Sett i kjøleskapet. Kan brukes umiddelbart. Ansiktet blir sløv uten akne.

En maske som vil bli kvitt akne for alltid.

Oppskriften på å lage en maske som vil lindre akne for alltid. Det er vanskelig, men veldig sterk, det kan til og med fjerne vorter. Bare ta litt, fordi sammensetningen er ferdig på en gang. Vi trenger et lite kolofonium, ca 5 g. Vi slår det inn i et pulver og siver det gjennom en fin sil, slik at det er et rent pulver. Til kolofonet legg til 2 ss tørr krydderjord, som er pre-knust. Nå trenger vi et lite stykke interiørfett (også ca 5 g). Hak det fint og legg fettet i et vannbad. Tilsett 5 g bivoks til fettet og vent på at hele massen smelter. Hell kolofon med celandine i denne fettblandingen og bland alt godt. Ta av pannen fra varmen og la blandingen avkjøles litt. Det skal være ganske tykt. Vi tar et stykke gasbind, som kan dekke ansiktet, og sette på den resulterende blandingen. Vi legger gasbind på ansiktet og la i 40 minutter. Til slutt vasker vi med varmt vann. Gjør denne masken en gang i uken. Det er ikke noe ubehagelig og smertefullt i prosedyren. Men hun fjerner all akne fra ansiktet, vorter for alltid. Ingen spor av akne vil forbli.

Klesvask for acne.

Riv en liten klesvask, legg til litt vann og slå inn i tykt skum. 1 ss. skum omrøring med 1 ts. fint salt og bland blandingen på et renset ansikt. Hold i 30 minutter, og gjør deretter en kontrastvask. Gjenta prosedyren tre ganger i uken. Behandlingsforløpet er 3-4 uker.
Forbered en blanding av like deler sukker og revet løk og vaskesåpe. Gjør slike masker til huden er fri for akne.

Hydrogenperoksid fra akne, sorte prikker.

Bland en liten mengde babypulver og 3% peroksid. Påfør blandingen en gang om dagen i 30 minutter. Resultatet er flott!

Ask fra akne, hudormer.

3 krydder hvitløk brenn i et askebeger. Til den brente hvitløk legg til 1 ts. honning. Vi bruker denne blandingen på problematiske steder og la i 5 minutter. Mask fjern vegetabilsk olje. Vask deretter med varmt vann og tørk ansiktet med en isbit for å lukke porene.

Urte tonic av akne.

For å bli kvitt akne, må du blande i like store mengder kamilleblomster, yarrow gress, horsetail, peppermynteblader og salvie. 1 ss. bland hell 1 ss. kokende vann, la det brygge i en halv time og belastning. Tørk ansiktet med en bomullspinne to ganger om dagen i en måned, etter to uker, gjenta kurset: Resultatet er fantastisk.

Pepperrot lindrer akne.

Det er nødvendig på en dag å påføre ansiktet en slurry av revet pepperrot i 5 minutter. Huden blir først rød, men så vil alt passere. Etter noen uker vil du se at ansiktet blir mye renere.

Fersk viburnum juice fra akne.

Frisk juice av bær tørker ansiktet slik at det ikke er akne.

Calendula for akne.

Forbered en spesiell lotion fra calendula. Ta 3/4 kopp marigoldblader og hell 400 ml kokende vann over den. Infused gress i ca 3 timer. Etter det må det filtreres, og i den resulterende infusjonen helles 100 ml alkohol. Rør og la om dagen. Denne lotionen må lagres i kjøleskapet. Det er enkelt å bruke. 2 ganger om dagen etter grundig vask, tørk ansiktet, ryggen og skuldrene. Så gjør måneden. Resultatene var ikke lange i kommer. Ny akne vil ikke vises, og gammel blek. Etter en måned, ta en pause i en uke for å gi huden hvile, og fortsett deretter igjen. I løpet av disse 2 månedene vil tilstanden til huden endres dramatisk. Om acne glemmer!

Hypericum olje vil lindre akne.

Hypericum blomster tampet til en halvliter krukke, hell 1/2 ss. solsikkeolje og insistere på et mørkt sted i 10 dager. Deretter klemmes og dreneres den resulterende væsken i en separat beholder. Tørk huden med denne infusjonen over natten. Til morgen blir alt absorbert. I 2 uker bør akne gå bort. For å forebygge 3 ganger i uken, er det ønskelig å tørke ansiktet med denne oljen.

Tinktur av kronbladene av hvite liljer fra akne.

Et utmerket middel for behandling av utslett og pustulære sykdommer - tinktur av hvite liljeblader. Legg friske petalblomster av hvit lilje i en flaske, hell 1: 1 vodka inn i dem og la den gå i 14 dager. Forberedt tinktur for å tørke huden før sengetid. Resultatet er flott!

Sitronsaft eller hydrogenperoksid for akne.

Med en liten mengde akne er det nok å tørke huden med sitronsaft eller 3% hydrogenperoksidoppløsning.

En blanding som vil lindre akne, sorte prikker.

Akne kan bekjempes ved hjelp av en slik blanding. Oppløs følgende komponenter i 100 ml kokt vann: borsyre - 1 g, borax - 2 g, glyserin - 1 ts, konjakk - 1 ss. l. Rør blandingen godt og rist til den blir homogen. Ansiktets hud skal tørkes med det 1-2 ganger om dagen.

Løk anti-rynke. Hva synes du om dette?

kommentarer

Jeg vet ikke hvordan fra rynker. Men det er en slik krem ​​- Kontraktubeks, og så er det hovedkomponenten av løkekstrakt. Og de behandler post-arr! Og jeg må si vellykket (bekreftet på meg selv). Så jeg vil ikke bli overrasket om han blir kvitt rynker.

Se også

Det faktum at en kvinnes alder ikke er bestemt av et pass er klart for alle. Vi er alltid så mye som vi føler. Sant, vi har med dere forrædere som fremdeles strever etter å gi uønskede tall til alle rundt dem uten unntak.

Rynker. Dette ordet gir slike horror til moderne kvinner, hvor selv ærefrykt ved å nevne cellulitt svimmer. Små "kyllingben" i nærheten av øynene indikerer at tiden nå fungerer ikke for deg, men mot deg.

Gåsfødder kalles noen ganger smeshinki. Det høres fint ut, selvfølgelig, men det er bedre å gjøre uten dem på en eller annen måte, for eksempel ved hjelp av en av følgende oppskrifter. Mange masker ser under kuttet Hjemmelagde øyenmaskere fra rynker.

Gåsfødder kalles noen ganger smeshinki. Det høres fint ut, selvfølgelig, men det er bedre å gjøre uten dem på en eller annen måte, for eksempel ved hjelp av en av følgende oppskrifter. Mange masker ser under kuttet Hjemmelagde øyenmasker fra.

Under påvirkning av følelsesmessige, miljømessige eller aldersrelaterte faktorer vises rynker på pannen, som representerer en vertikal strimmel mellom øyenbrynene eller flere horisontale striper over hele pannen. Det er nødvendig å kjempe med dem i et kompleks. Slike grunnleggende er kjent fra oldtiden.

Jeg må si: det er ikke skrevet av meg. Jeg så et utvalg, jeg vil prøve noe fra denne listen. Kanskje noen kommer til nytte. Så, la oss gå. Les på en kvinnes forum, at damene blir kvitt rynker ved hjelp av farmasøytiske salver. Kjøpt på apoteket for tre pennies.

Snu klokken og få den til å fungere for deg! Tusenvis av menn og kvinner vil gjerne komme tilbake til ansiktet på ungdommens friskhet og sjarm. Noen er ikke stoppet av kostnaden og til og med risikoen for anti-aging prosedyrer. Hvorfor? Det er enkelt. Til alle oss.

Artikkelen er ikke min. Jeg holder meg selv (og deg)))) Det spiller ingen rolle hvor mange år vi har levd, hvor mange annonser å revidere og hvor mye penger du skal bruke for å oppnå perfekt hud. Alt i alt, etter å ha lært om utseendet til en ny rynkekrem, er vi like.

Solkoseryl, Dimeksid, Lioton, Kuriozin, Blefarogel 1 - dette er ikke en liste over rekkevidde av nærmeste apotek, det er verktøyene våre respekterte online damer bruker for å fjerne ansiktsrynker og spare mye på Botox og mesoterapi. Selvfølgelig, alt dette.

Akne løk

Akne løk skal brukes svært nøye, spesielt for huden på ansiktet. Løkmasker kan forårsake ubehag og til og med irritasjon på følsom hud, så før du lager et middel for løkbasert akne, gjør en liten test: Ta en dråpe løkjuice og drypp på albuebutingen. Hvis det ikke har skjedd noe på dette stedet etter en stund, kan du trygt bruke løk i kampen mot kviser og prøve rettsmidler med havre for kviser.

For behandling av akne kan du bruke knust løk, løkjuice eller til og med grønne løk, som har samme egenskaper som normalt.

Løkjuice vil lindre akne

Løk juice er den enkleste måten å bli kvitt akne. Ta hvitløkpressen og bruk den til å hakke et fjerdedel av løk. Klem ut den resulterende vassdraget og filteret, slik at du får 20-30 gram ren løkjuice. Hvis løkene var for kaustiske, bruk ikke saften umiddelbart, la det stå en stund, eller legg til noen dråper sitronsaft.

Etter alle forberedelser, suge en bomullspinne i saften. Punktet gjelder et middel på hvert betent område. Etter påføring av løkjuice kan ikke komme i kontakt med vann i 30 minutter.

Akne og honning akne maske

Akne løk kan brukes i flere former, en av dem er en maske. Løkmasken har anti-inflammatoriske egenskaper, og reduserer også rødhet og forhindrer arrdannelse. Og hvis du legger til honning på løkene, som har helbredende egenskaper, blir denne masken til et fantastisk verktøy som bidrar til å kurere akne og unngå utseende av merker fra dem. Mange liker å lage en maske med hvit leire fra akne.

For å forberede en slik maske trenger du: en liten løk og en skje med honning. Skal løkene, hogge, finhakk og legg i en aluminiumspanne. Legg nå oppvasken på en liten peis og rør løkene til den blir gjennomsiktig. Legg til honning i baugen og hold omrøringen til massen er glatt. I prinsippet er masken klar, du må bare vente til den avkjøles. Ikke prøv å bruke verktøyet umiddelbart, ellers kan du få ganske alvorlige forbrenninger.

Vent til masken blir litt varm, og bruk den på ansiktet. Etter 10-15 minutter kan den vaskes av. Hvis du bruker en slik maske ikke for ansiktet, men for hele kroppen, øker ventetiden til 30 minutter.

Hvorfor ål, ikke passerer acne? Hvordan bli kvitt akne virkelig?

Tenk på hva som egentlig er ditt hudproblem? Ikke så viktig er akne på baksiden av ansiktet eller andre steder. Alle vet at dette er en betennelse i sebaceous kjertlene mot bakgrunnen av deres blokkering. Men hvorfor er sebaceous kjertlene tilstoppet og betent? Du vasker regelmessig ansikt og kropp og kan til og med bruke lotion og tonics.

Og alt fordi huden er et organ for utskillelse. Og alle de toksinene som vanligvis ikke kunne fjernes fra kroppen ved leveren, og deretter tar tarmene og nyrene seg i fettvev. Som et resultat blir sebum en samling av organiske og uorganiske slagger. Som et resultat, betennelse. Jeg er helt sikker på, basert på 20 års praksis, at det er rensing av kroppen som forbedrer hudtilstanden. Rengjør tarmene og leveren først og slutte å bruke "junk food" - sjetonger, kjeks, pølser, etc., slutte å drikke brusende sukkerholdige drikker og øke mengden vanlig vann til minst en liter per dag, og resultatet er sikkert. I dette tilfellet kan du i begynnelsen bruke dine vanlige akne ansiktsmasker, noen utendørs folkemidlene for akne.

Hvis du vil ha et sannferdig svar på spørsmålet: hvordan bli kvitt akne, må du akseptere det faktum at bare eksterne midler til akne ikke hjelper. Det er veldig sterke kremer. Men å bruke dem som et middel for akne er det samme som ikke kurere en dårlig tann, men i stedet tar smertestillende. Du er ikke den første og kanskje ikke den millionende personen som ser etter en måte å bli kvitt akne raskt... I prinsippet er dette mulig, men du må gå på den riktige måten, og ikke plaster problemet med eksterne midler.

Husk først hvor intensivt du må bruke deodorant? Hvis lukt av svette ikke er lykkelig hver dag i morgen - dette er et sikkert tegn på at giftstoffer slippes ut gjennom huden. En sunn persons svette har ingen sterk lukt. Så du trenger å rense kroppen og akne vil passere!

Hvis du vil lære mer om metodikken og alle komponentene, Vladimir Sokolinsky "Forståelige metoder for helsefremme: for de ansatt og rimelige"

1. Gjør det viktigste - rensing av kroppen: tarmene, leveren, blodet.

2. Begrens samtidig melet, søtt, hermetisk, inneholdende fargestoffer og smaker (chips, kjeks, hermetikk, karbonholdige drikker etc.) i kostholdet.

3. Drikk rent, ikke-karbonert vann i minst en liter om dagen.

4. For fart, hvis det er mye akne, og de er veldig bekymret, bruk deretter vanlige lotioner for å rense huden, men med tillegg av naturlige antiseptiske midler, kan du få 100% tea tree olje eller nanosølv 30 ppm. Dette er en helt annen klasse med utendørsprodukter. De krever ganske mye, men de trenger veldig langt inn i huden.

Hvor lang tid tar det for å oppnå en stabil effekt av å forbedre huden?

Hudceller oppdateres hver 30. dag. Raskere måte. Derfor lærer jeg ikke hvordan jeg skal forberede en dato i 2 dager ved hjelp av superstrengkjemi. For en stabil avhending av akne og akne, trenger du en hel månedlig rensing av huden fra innsiden og utsiden.

Selv om et positivt resultat manifesteres etter den første uken, men vi ønsker at den skal være stabil!

Prøv å gjøre det minst en gang. Det er veldig enkelt, helt trygt og garantert helsemessige fordeler.

Tilbring en måned rensing kroppen i henhold til den mest effektive og praktiske ordningen:

En gang om dagen i morgen, ta Nutriklinz for å rense tarmene. 13 teskjeer pulver med en nøytral smak oppløses i et glass vann og drikker, på samme måte legger du til Lever 48 - det beste, etter min mening, betyr å rense leveren. Begge er naturlige planteprodukter med 100% garanti for ekthet og kvalitet når du kjøper dem på Sokolinsky-senteret. De har ikke negative bivirkninger og ikke distrahere deg fra det vanlige livet. Du vil ikke gå til toalettet oftere. Min erfaring med bruk av 48 lever og Nutriklins for akne er mer enn 10 år.

På kvelden samme dag tar vi Lever 48 igjen, og før vi går i dvale for blodrensing, bruker vi Zosterin ultra 30% for 1 pulver per dag (ikke kombinere med mat etter tid). Det er så effektivt som en sorbent at den fjerner selv plutonium fra kjernevirksomhetsarbeidere fra vev, ikke bare stoffer som forårsaker betennelse i sebaceous kjertler i huden.

Forløpet for å ta Nutriclins og Life 48 er alle 30 dager, ultra 30% Zosterin i de første 20 dagene.

Hva får du som et resultat av å rense kroppen med akne på ansiktet eller akne på ryggen?

I løpet av denne måneden bør det være en merkbar reduksjon i antall akne og hudormer. Hvis det oppsto problemer med fordøyelsen, forekommer allergier, da forbedring også oftest. Ekstra bonus - økning i arbeidskapasitet, redusert tretthet

Jeg er så trygg på kvaliteten på disse naturlige legemidler at Sokolinsky-senteret garanterer tilbakebetaling for produkter vi kjøper innen 30 dager fra kjøpsdatoen, hvis det er en allergi eller annen manifestasjon av intoleranse hvis det er en kvittering og selve emballasjen.

Den såkalte Etter akne er huden fortsatt ujevn og kupert etter herding av akne. Selvfølgelig kan du gjøre komplekse peeling, men hvis du ikke føler deg torturere med en gang, kan du prøve å aktivere selvfornyelse av hudceller. Til dette formål brukes en mezokoktyl med DMAE. Uten å gå inn i detaljer, kan det sies at etter første bruk av mezokoktetylet, reduseres produksjonen av talg da irritasjonen av talgkjertlene av betennelsesprodukter reduseres. DMAE reduserer den overdrevne inflammatoriske responsen, forbedrer blodsirkulasjonen i de betente folliklene og hjelper dermed makrofager og enzymer til å fjerne det inflammatoriske fokuset. Forfatteren selv så resultatet av en jente som, etter 5 måneder med å bruke mezokoktyl 4 ganger i måneden, returnerte hudens glatthet. Hulene og tuberøsiteten er borte. Men samtidig, som regel, er naturlige stoffer som forbedrer hudens elastisitet - syntese av kollagen - påkrevd. Vi har også dem.

Tinktur som vil lindre akne, akne.

Hvem har fet hud, mye akne og akne gjør følgende oppskrift. Kjøp i apotekspiller "Trihopol" 10 stk. og 50 ml. tinktur av calendula. Alt blander og insisterer på dagen. Tørk ansiktet 2 ganger om dagen, før risting av flasken. Etter forsvinden av akne tørke fortsett.

Løk og calendula for akne.

Hvis et ansikt har akneangrep, gjør du det. Ta en mellomstor løk og hold den i et par 7 minutter. Klem deretter juice ut av det. Ta nå 3 ss. friske blomsterfargede blomster og tolke i en mørtel. Hell løkjuice inn i blomstermengden. Fukt bandasjen i det resulterende produktet og påfør i 10 minutter. til akne. Gjør det 3 ganger om dagen. I en uke vil ansiktet være rent. Bland for å gjøre hver dag frisk. Besværlig, men resultatet er verdt det.

Lotion av furu nåler avlaste akne.

Kryss 100 g furu eller gran nåler, tilsett 25 g tørr knust calendula blomster, kamille og plantain blader. Fyll blandingen med 0,5 liter vodka og insister i minst 7 dager. Stamme og hell i en mørk glassflaske, lagre på et mørkt sted i opptil 1 år. Påfør med en bomullspinne på ren hud. Etter denne prosedyren vil du aldri ha akne.

Agurk lotion for akne.

Hver morgen tørker du ansiktet om kvelden med hjemmelaget lotion - og det vil ikke være noen hudormer og ingen oljeaktig glans. Det er nødvendig å ikke avbryte prosedyren - da fargene forbedres. For å forberede lotionen, ta: 2-3 agurker, gni på et grovt riven og fyll med vodka. Sett i kjøleskapet. Kan brukes umiddelbart. Ansiktet blir sløv uten akne.

En maske som vil bli kvitt akne for alltid.

Oppskriften på å lage en maske som vil lindre akne for alltid. Det er vanskelig, men veldig sterk, det kan til og med fjerne vorter. Bare ta litt, fordi sammensetningen er ferdig på en gang. Vi trenger et lite kolofonium, ca 5 g. Vi slår det inn i et pulver og siver det gjennom en fin sil, slik at det er et rent pulver. Til kolofonet legg til 2 ss tørr krydderjord, som er pre-knust. Nå trenger vi et lite stykke interiørfett (også ca 5 g). Hak det fint og legg fettet i et vannbad. Tilsett 5 g bivoks til fettet og vent på at hele massen smelter. Hell kolofon med celandine i denne fettblandingen og bland alt godt. Ta av pannen fra varmen og la blandingen avkjøles litt. Det skal være ganske tykt. Vi tar et stykke gasbind, som kan dekke ansiktet, og sette på den resulterende blandingen. Vi legger gasbind på ansiktet og la i 40 minutter. Til slutt vasker vi med varmt vann. Gjør denne masken en gang i uken. Det er ikke noe ubehagelig og smertefullt i prosedyren. Men hun fjerner all akne fra ansiktet, vorter for alltid. Ingen spor av akne vil forbli.

Klesvask for acne.

Riv en liten klesvask, legg til litt vann og slå inn i tykt skum. 1 ss. skum omrøring med 1 ts. fint salt og bland blandingen på et renset ansikt. Hold i 30 minutter, og gjør deretter en kontrastvask. Gjenta prosedyren tre ganger i uken. Behandlingsforløpet er 3-4 uker.
Forbered en blanding av like deler sukker og revet løk og vaskesåpe. Gjør slike masker til huden er fri for akne.

Hydrogenperoksid fra akne, sorte prikker.

Bland en liten mengde babypulver og 3% peroksid. Påfør blandingen en gang om dagen i 30 minutter. Resultatet er flott!

Ask fra akne, hudormer.

3 krydder hvitløk brenn i et askebeger. Til den brente hvitløk legg til 1 ts. honning. Vi bruker denne blandingen på problematiske steder og la i 5 minutter. Mask fjern vegetabilsk olje. Vask deretter med varmt vann og tørk ansiktet med en isbit for å lukke porene.

Urte tonic av akne.

For å bli kvitt akne, må du blande i like store mengder kamilleblomster, yarrow gress, horsetail, peppermynteblader og salvie. 1 ss. bland hell 1 ss. kokende vann, la det brygge i en halv time og belastning. Tørk ansiktet med en bomullspinne to ganger om dagen i en måned, etter to uker, gjenta kurset: Resultatet er fantastisk.

Pepperrot lindrer akne.

Det er nødvendig på en dag å påføre ansiktet en slurry av revet pepperrot i 5 minutter. Huden blir først rød, men så vil alt passere. Etter noen uker vil du se at ansiktet blir mye renere.

Fersk viburnum juice fra akne.

Frisk juice av bær tørker ansiktet slik at det ikke er akne.

Calendula for akne.

Forbered en spesiell lotion fra calendula. Ta 3/4 kopp marigoldblader og hell 400 ml kokende vann over den. Infused gress i ca 3 timer. Etter det må det filtreres, og i den resulterende infusjonen helles 100 ml alkohol. Rør og la om dagen. Denne lotionen må lagres i kjøleskapet. Det er enkelt å bruke. 2 ganger om dagen etter grundig vask, tørk ansiktet, ryggen og skuldrene. Så gjør måneden. Resultatene var ikke lange i kommer. Ny akne vil ikke vises, og gammel blek. Etter en måned, ta en pause i en uke for å gi huden hvile, og fortsett deretter igjen. I løpet av disse 2 månedene vil tilstanden til huden endres dramatisk. Om acne glemmer!

Hypericum olje vil lindre akne.

Hypericum blomster tampet til en halvliter krukke, hell 1/2 ss. solsikkeolje og insistere på et mørkt sted i 10 dager. Deretter klemmes og dreneres den resulterende væsken i en separat beholder. Tørk huden med denne infusjonen over natten. Til morgen blir alt absorbert. I 2 uker bør akne gå bort. For å forebygge 3 ganger i uken, er det ønskelig å tørke ansiktet med denne oljen.

Tinktur av kronbladene av hvite liljer fra akne.

Et utmerket middel for behandling av utslett og pustulære sykdommer - tinktur av hvite liljeblader. Legg friske petalblomster av hvit lilje i en flaske, hell 1: 1 vodka inn i dem og la den gå i 14 dager. Forberedt tinktur for å tørke huden før sengetid. Resultatet er flott!

Sitronsaft eller hydrogenperoksid for akne.

Med en liten mengde akne er det nok å tørke huden med sitronsaft eller 3% hydrogenperoksidoppløsning.

En blanding som vil lindre akne, sorte prikker.

Akne kan bekjempes ved hjelp av en slik blanding. Oppløs følgende komponenter i 100 ml kokt vann: borsyre - 1 g, borax - 2 g, glyserin - 1 ts, konjakk - 1 ss. l. Rør blandingen godt og rist til den blir homogen. Ansiktets hud skal tørkes med det 1-2 ganger om dagen.

Virkningen av løk på menneskelig hud og dens fordeler

Løk har en unik sammensetning og inneholder mange vitaminer, mikroelementer og spesielle stoffer som gir materielle fordeler til huden, ikke bare når de brukes internt, men også når de brukes eksternt. Fra et vitenskapelig synspunkt er den gunstige effekten og den fantastiske transformasjonen av huden når du bruker løkmasker forståelig, fordi de fleste av komponentene i denne grønnsaken er svært nyttige. Spesielt inneholder løk:

 • En stor mengde askorbinsyre, som aktiverer de naturlige prosessene for hudregenerering, akselererer dem, og dette skaper en foryngelseseffekt.
 • En stor mengde vitaminer, inkludert biotin (vitamin H), som er ekstremt sjelden i grønnsaker. Biotin aktiverer alle metabolske prosesser i hudceller og beskytter overflaten mot tørking ut under påvirkning av uønskede faktorer og det normale miljøet.
 • Høy konsentrasjon av folsyre, som helt eliminerer prosesser av betennelse, slik at løkmasker kan betraktes som et utmerket og effektivt middel for akne.
 • Kalium bidrar til å opprettholde en tilstrekkelig fuktighet i de subkutane lagene, og holder huden ung og forhindrer rynkets utseende.
 • Kobolt, tørker huden og effektivt eliminerer mange typer patogene bakterier.

Med kombinasjonen av alle komponenter og deres samtidige handling, hjelper løkmasker effektivt og raskt:

 • Lysere pigment flekker, selv i nærvær av hyperpigmentering;
 • Eliminer svarte flekker og alle slags akne, inkludert inflammatorisk natur.
 • Sørg for at huden din er tilstrekkelig fuktig, selv med ekstrem tørrhet.
 • Øk hudens elastisitet og senk aldersrelaterte endringer.
 • Eliminer fine rynker og forhindrer deres forekomst, noe som er viktig for kvinner etter 30 år.

Hva du bør vurdere når du bruker løk som en del av ansiktsmasker

Hver kosmetisk komponent og produkt har sine egne særegenheter, og løkmassen er ikke et unntak her, derfor bør det brukes riktig, etter visse anbefalinger. Spesielt:

 • Løk i de fleste tilfeller danner grunnlag for spesielle kosmetiske masker, men det kan brukes ikke bare rå. Selvfølgelig er de mest helbredende og fordelaktige stoffene i juice av friske løk. Men de fleste er bevart når de kokker og baker grønnsaker.
 • Mask med løkinnhold bør ikke stå lenger enn 15 minutter.
 • Etter avvasking forblir en ubehagelig lukt som kan fjernes ved å vaske med vann med et par dråper essensiell olje.
 • Eksperter anbefaler å bruke en maske med en bue hver 7. dag.
 • Ved påføring er det viktig å unngå området rundt øynene. Du kan dekke øynene dine med myke bomullsdrikker fuktet i agurkjuice eller infusjon av grønn grønn te under prosedyren.

Det er viktig å huske at den første påføringen av løkmasken skal utføres først etter en foreløpig kontroll av en eventuell allergisk reaksjon. For testing bør du ta en liten forberedt sammensetning og bruke den på innsiden av albuebukken, vask den av etter 15 minutter og vurder resultatet for neste time. Hvis det ikke er rødhet eller annen negativ reaksjon på det behandlede området, kan masken pålegges på ansiktet.

Bruk av løkmasker anbefales for enhver kvinne, uavhengig av alder og type hud, siden det er nok alternativer på grunnlag av denne grønnsaken som lar deg velge det beste for deg selv.

For å unngå ubehag og tårer i ferd med å lage masker med løk, må du blande ingrediensene i en lukket blender samtidig som de slipes. I ferdig maske, takket være kombinasjonen med forskjellige stoffer, forsvinner all skarphet av løk.

Løk Maske Alternativer

Hjemmelagde masker basert på løk bidrar til å løse ulike problemer, som det er nødvendig å velge riktig alternativ.

Masker for akne og hudbetennelser

De mest effektive og enkle masker i denne kategorien inkluderer flere verktøy:

 1. For å lage en maske, bør du ta en liten løk, slip den i en blender og rengjør den på forhånd. Fra et halvt glass havregryn, kok grøt i vann eller melk, avkjøl og rør løkmassen, og tilsett deretter en teskje naturlig flytende honning til den. Påfør på ansiktet med et tykt lag i 15 minutter. Skyll med rent vann.
 2. For å eliminere akne, betennelse i huden og akne, kan du bruke en spesiell blanding. Du må ta en liten løk, rengjør den og hakk den i en blender, og klem deretter saften ut av massen. Også gjøre med store gulrøtter. Bland deretter 50 ml gulrotjuice og løk, tilsett 30 ml naturlig olivenolje og 1 rå eggeplomme. Hvis ønskelig, gulrot og løkmasse, hvis de er helt knust til en mos, kan brukes i ren form, med masse, uten å presse juice. Påfør blandingen på huden etter å rense den og gni den med lette sirkulære bevegelser. Vask av etter 15 - 20 minutter.
 3. Ta tørt gjær i mengden 1 skje, oppløs dem i varm melk (1 ss.), La i 10 minutter. Slip en liten løk, klem juice fra den og hell den inn i massen. Rør opp blandingen grundig og påfør huden etter rengjøring i 15 minutter.

Akne masker for rensing og lyn hud

For at løkmasker ikke bare skal rense huden og eliminere betennelsesprosesser, som ofte følger med akne, men også virker som lettelse, er det nødvendig å blande spesielle komponenter. For eksempel:

 • Lag en blanding av 20 ml frisk løkjuice, 5 ml flytende farmasøytisk vitamin C (i ampuller), 25 ml naturlig eplecidereddik, 10 g. flytende honning, 75 ml olivenolje, deretter tilsett 1 rå eggeplomme og et halvt hakket eple. Det er best å blande ingrediensene i en blender slik at massen er helt homogen. Påfør masken skal være et tykt lag på renset hud, vask bort etter 15 minutter med rent, varmt vann med mineraler.
 • Bland saften av frisk løk og agurk, fukt i den resulterende sammensetningen med en myk klut, trykk lett på stoffet og påfør huden, trykk litt for en tett fordeling av stoffet og la det stå i 15 minutter. Fjern deretter kluten og vask med varmt vann. Påfør en maske skal være hver 2. dag.

Løkmasker for tørr hud

Hud, karakterisert ved tørrhet, er ikke bare mer utsatt for utseende av betennelse og akne, men krever også forsiktig og forsiktig omsorg. Korrekte løkbaserte masker lar deg rense porene og eliminere andre problemer, som peeling og fine rynker.

For tørrrengjøring stor med effekten av ernæring. For forberedelsen må du ta tørr gjær i en mengde på 25 gram, bland dem med høyt fett rømme (50 ml) og legg til frisk løkjuice (fra en middels løk) til massen. For optimal ernæring og effektiv hydrering av huden, kan 25 gram naturlig flytende honning legges til blandingen. Deretter må massen piskes og påføres huden, og går i 15 minutter. Fjern forsiktig maskeresteren med en våt bomullspute og vask deretter med varmt vann.

Den andre versjonen av masken for hud med økt tørrhet kan tilberedes ved å blande saften av en løkløk med 2 skjeer naturlig honning og 5 ml lanolinolje. Masse godt slå, bruk på ansiktet, og etter 15 - 20 minutter for å fjerne restene av blandingen med en myk klut. Bruk av denne masken for maksimal effekt anbefales i 3 måneder to ganger i uken.

For sensitiv hud

Du kan bruke en enkel maske som ikke bare hjelper deg forsiktig og effektivt takle akne og andre feil, men også gi den riktig og fullstendig omsorg, hydrering og ernæring. For å gjøre dette må fersk løkjuice være like blandet med naturlig honning. I den resulterende sammensetningen må du fukte en myk klut og legge den på overflaten av ansiktet i 10-15 minutter. Etter fjerning av skylleflaten med varmt vann.

Det andre alternativet er en blanding av 1 ts potetmos med samme mengde løkjuice og naturlig honning. Klar pisket maske skal forsiktig spre seg på huden med en myk børste og la den stå i 10 - 15 minutter. Skyll deretter med vann.

Du kan bruke masken med kokte løk med rømme og honning. Denne sammensetningen renser og beroliger ikke bare huden, men glatter også forsiktig ut fine linjer. Til matlaging, koke mediet løk sammen med skinken, fjern bare de øvre harde lagene, og bland det i en puree eller slip i en blender (sammen med skinken). I den resulterende massen legger du til en spiseskje med fettsyre, ikke-sur surkrem (du kan krem) og en teskje naturlig honning. Påfør blandingen på renset hud i 15 minutter, skyll med varmt vann.

Kontra

Hvis det er mange kontraindikasjoner for bruk av denne grønnsaken i mat, er det praktisk talt ingen restriksjoner for ekstern bruk som en komponent i helbredende masker. Påfør masker med løk kan være alle kvinner, i alle aldre og med alle hudtyper.

En kontraindikasjon her kan bare betraktes som tilstedeværelse av individuell intoleranse av løk, i tilfeller der den foreløpige prøven ga en negativ reaksjon, men dette er bare funnet i isolerte tilfeller.

Masker fra løk kan tilskrives kategorien enkle og helt rimelige verktøy for hver kvinne. Kostnaden for slike hjemmelagde kosmetiske produkter er lav, mens de er svært effektive og lar deg få gode resultater uten mye innsats og kostnader. For mange kvinner blir slike masker de viktigste i listen over ansiktshudpleieprodukter.

Det er vanskelig å nevne minst en multi-komponent tallerken der løkene ikke ville være til stede. Det legges til supper, salater, pålegg for en kake, stekepung for grøt. I stekt (brunet), kokt, marinert eller råløk er til stede i de fleste retter.

Men med en skarp og skarp lukt (som er gitt av hvitløkolje og essensiell løkolje), unnlater ikke løk å være oppmerksom på kosmetologien. Og det er helt forgjeves!

Nyttig, du kan til og med si at de helbredende egenskapene til løk ble brukt i tider av det gamle Egypt og det romerske riket (i det kinesiske imperiet, som er mye eldre enn Egypt, var løk også svært verdifulle. Men hvem bryr seg om det?).

En stor mengde av et bredt utvalg av vitaminer gjør løk nesten ideelt produkt for forebygging og behandling av skjørbuk.

Folk har lenge brukt de antibakterielle egenskapene til løkjuice. Gruel av malte løk pålegger brennstoffene for desinfeksjon og rask healing. Løftens evne til å akselerere helbredelsen av huden påvirket av en dødelig sykdom som miltbrann er velkjent.

Vel, hvis løk med miltbrand takle, så vil det takle akne og enda mer!

Så, vi tilbyr deg en oppskrift på en løkmaske for akne:

ingredienser:

 • 1 medium pære;
 • 1 ss honning;
 • 3 dråper calendula olje;
 • Farmasøytisk leire.

Fremstillingsmetode:

 • Hold den rensede løk over dampen i 5-7 minutter, kjøl deg, slip inn i mush.
 • Legg til honning og calendula.
 • Før bruk, legg til leire, og bring masken til din behagelige konsistens.

søknad:
Påfør huden på huden i 10 minutter, 3 ganger om dagen. Bland hver dag for å lage en ny.

Litt besværlig, men resultatet er verdt det.

Merk:
Hvis du tror det er ekstremt ubehagelig å dampe løk, vil det komme ned og bare jordet inn i en mush på en stor riper. Men da må du sette opp en mye sterkere lukt og tung tåre (som imidlertid er nyttig).

Hva er nyttig vegetabilsk, "gjør deg gråt"

Løk, har funnet bred anvendelse i kosmetikk på grunn av "brønnen" av vitaminer. Det er ikke nok i hvilken grønnsak det er mulig å finne en sammensetning som er så gunstig for huden og bidrar til å løse mange problemer.

Virkningen av de aktive stoffene, når du bruker masker med løk, skjer nesten umiddelbart, og resultatet er ikke bare synlig for deg. Tenk litt mer detaljert, hvilke problemer kan løses ved hjelp av en bue:

 • hud aldring, alder og pigment manifestasjoner. På grunn av det høye innholdet av askorbinsyre, som er aktivt involvert i regenerering og har effekt av bleking, bekjempelse av rynker.
 • betennelse og utslett. Tilstedeværelsen av folsyre og kobolt bidrar til å fjerne lesjonene og redusere problemet.
 • tørrhet. Kalium og biotin i løk fuktighet og gir en jevn farge.

Hvordan lage masker fra løk

For hud utsatt for irritasjon

 • løk - 1 stk.
 • havremel - 0,5 kopp;
 • honning - 5 gr.

Fra frokostblanding kokke grøt. Det bør være ikke-væske. Etter kjøling, legg til alle ingrediensene og påfør ansiktet. Vask av etter tørking.

Poteter med melk

 • poteter - 1 stk. mellomstore;
 • melk - 0,5 kopper;
 • honning - 1 ts.
 • Løkjuice - 1 ts.

Kok poteter i melk. Slipe i en blender. Legg løkjuice og honning. Påfør ansiktet. Hold denne masken på 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Nærende masker

Det er ikke noe bedre for huden enn nærende det. Dette stimulerer den raskeste cellefornyelsen, rynker blir mindre, og tilbakemeldingen fra bruk er bare positiv.

Passer til normal hudtype. Det er nødvendig å holde en slik maske til den tørker, det er ca. 10 minutter og skyll.

Whitening effekt

Løk har et godt verktøy for å håndtere aldersrelaterte endringer, som et middel til å kvitte seg med fregner og utjevne tonen.

Med eplecider eddik 8

 • løkjuice - 2 ss. l;
 • eple cider eddik - 1 ss. l;
 • askorbisk - 1 tablett;
 • honning - 1 ts;
 • eggeplomme;
 • eple er halvskallet;
 • olivenolje - 3 ss. l.

Bland gjennom en mikser, pre-sliping i en blender. I utseende bør alt ligner mousse.

rejuvenescence

For disse oppskriftene, blir løk bakt før dette oftest brukt.

 • bakt løk - 2 stk.
 • honning - 2 ss. l.

Alt er blandet og igjen i ansiktet i 15 minutter.

Honning med løkjuice

Vi blander. Honning legg til etter behov for å oppnå en viskøs slurry. Denne masken bekjemper rynker godt.

Denne masken vil hjelpe jevne, lik sterke rynker. Hva er bemerkelsesverdig, vi fjerner ikke huskene når de kokes og brukes med det.

 • Løk kokt med skall - 1 stk.
 • rømme.

Mash løk til en tilstand av grus. Tilsett rømme, så mye at proporsjonene med løk var like. Påfør om 20 minutter. Vi vasker avkok, der kokte løk.

Fjern acne

 • løk - 0,5 stk.
 • persille - 1 ts;
 • hvit leire for prosedyrer.

Løk og persille finhakket. La i kjøleskapet i 12 timer. Etter at vi legger til hvit leire. Juice renne ikke. Det er nødvendig å lage slike masker med pauser på 2-3 dager.

 • tørr gjær - 1 ss. l;
 • melk - 1 ss. l;
 • Løk - 1 stk.

Klem saften ut av pæren og legg til blandingen av varm melk og gjær.

tonic

Mask av buljong løk peeling

Kok løkskalen i en halv time. Stamme og kjølig. Legg til te. Det kan være både grønt og svart, men brygges alltid. Legg det i proporsjoner på 3: 1, hvor 3 er en avkok av skallet, 1 er teebrygging. Insistere time. Gaze serviett dyppet i infusjonen og hold på ansiktet til det er tørt.

Løkis

Hvis avkoket på skallet fryser og tørker ansiktet med is, vil det eliminere rynker i øyet.

Kun løk ved første øyekast virker brennende for huden. Faktisk er det ikke. I tillegg til individuell intoleranse, er løkmasker egnet for alle. De er spesielt nyttige etter 30, det vil bidra til å utsette dannelsen av rynker i en ubestemt periode.

Anmeldelser av personer som har prøvd løk for masker for å eliminere rynker er bare positive.

Uansett hvor mye det ble sagt om egenskapene, er det bedre å sjekke alt personlig og sørge for alt.

Og vurderingene er ingenting i forhold til personlig erfaring.

anbefalinger

 • for masker bruker alle varianter av grønnsaker;
 • det brukes både rå og varmebehandlet;
 • Råjuice kan ikke holdes på huden i mer enn 15 minutter, kokt og bakt i mer enn en halv time;
 • før du bruker, gjør allergotest. Sett en maske på håndleddet ditt og vent litt. Hvis det ikke er noen reaksjon, kan du bruke;
 • slik at lukten ikke plager deg, vask med vann med en dråpe essensielle oljer;
 • Ikke bruk daglig. Det beste alternativet 1-3 ganger i uka.

Kontra

Det er ganske mange av dem, men du bør avstå fra slike masker hvis:

 • du har soppinfeksjoner i huden;
 • hud overfølsomhet eller løkintoleranse;
 • det er en tendens til bronkospasme, løk kan forårsake dem.

Løk. Det er umulig å ikke snakke om uvanlige kosmetiske egenskaper og funksjoner av stoffene som finnes i løk. For eksempel, bli kvitt korn og vorter kan være ganske enkelt. sett løk juice blanding med honning om natten, dekke med pergament papir og bandasje. For å forhindre forekomst av rynker og redusere antall eksisterende, kan du bruke en salve, som også inneholder løkjuice. Det er nødvendig å blande 30 g løkjuice, juice av hvite liljeplanter og hvit voks, varme over lav varme i en leirekappe, rør med en pinne av tre. Påfør problemområdene ansikt i varm form. Men i de fleste tilfeller er løkjuice brukt til kosmetiske formål, når de ønsker å forbedre tilstanden til sitt eget hår, gjør det sterkere, vakrere og skinnende. Løk - En av de gode kildene til vitamin E, som er involvert i metabolisme, har en høy antioksidantaktivitet, forbedrer absorpsjon og absorpsjon av vitamin A. Med mangel på E-vitamin er det metabolske lidelser og tilhørende skade på ulike organer, svekkelse av seksuell funksjon. Vitamin E er i stand til å arbeide sanne mirakler med huden! Det kurerer rødlige ål, akne, seborrhea, og er nødvendig for sløret og flabbet hud. Alle forstår at bøyningen bidrar til veksten og herdingen av håret når den faller. Ægypterne, for fire tusen år siden, forstod denne egenskapen av løk, og de brukte det i stor utstrekning. Moderne kosmetikk og medisin bekrefter den gunstige effekten av løkjuice i kampen mot tidlig skallethet. Calendula. Calendula brukes til akne og fet hud, for å begrense porene, redusere fett tap. Leaves ringblomst bruker pigment flekker og fregner på ansiktet. Saften av bladene er kombinert med sitronsaft, solbær og vegetabilsk olje i like deler. Ansiktet smurt i løpet av dagen og kvelden.

Flere Artikler Om Typer Acne