En fettstengel under øyet (lipoma) er en kosmetisk defekt, som er en liten kondens på huden, under hvilket subkutant fett akkumuleres. I denne neoplasmen er det ingen utgangskanal, derfor kan klumpen gradvis øke i størrelse. Lipoma, som regel, skader ikke pasientens helse, men kan ødelegge utseendet. Mange har et spørsmål - "Hvordan fjerner jeg en wen under øynene hjemme?". Det er mange enkle måter å kvitte seg med denne feilen. Du må imidlertid først konsultere lege. Han vil kunne objektivt vurdere problemet, identifisere kontraindikasjoner og fortelle deg hvordan du best kan kvitte deg med det.

Årsaker til dannelsen av wen under øynene

Eksperter kan ikke utelukke en hovedgrunn til dannelsen av en wen på ansiktet. Hvis et slikt segl ikke gir noen ubehag og estetisk ulempe, anbefaler leger at de ikke skal berøre det i det hele tatt. Gevinsten under øynene fjernes med en enkel kirurgisk prosedyre bare når den begynner å vokse og bli betent.

Wen under øynene

Faktorene som fremkaller utseende av et lipom på ansiktet inkluderer:

 • Arvelig predisposition;
 • Hormonale lidelser i kroppen;
 • Patologi i fordøyelseskanalen, leveren, diabetes mellitus;
 • Høyt kolesterol;
 • Feil ernæring, mangel på sunne vitaminer og mineraler i kostholdet;
 • Dårlig hudpleie;
 • Dårlige vaner (røyking, drikking av alkohol).

Hvis du nøyaktig kan bestemme årsaken til patologien, og eliminere den, vil wen under øynene forsvinne i seg selv uten ytterligere behandling. Undersøkelse av en lege inkluderer nødvendigvis studien av pasientens blodprøve.

Hvordan fjerne wen under øynene med konservative metoder?

Du kan fjerne wen under øyet selv. Imidlertid tar denne behandlingen mye tid. Klemme lipoma og piercing den med en nål uten spesiell medisinsk utdanning og sterile forhold er forbudt. Dette kan føre til infeksjon og betennelse i såret. Deretter vil det bli mye vanskeligere å kurere en slik skadet wen.

Fjerning av wen på ansiktet

Hvis du raskt vil fjerne wen under øynene, ta kontakt med en profesjonell klinikk. Moderne leger bruker følgende metoder for å behandle lipoma:

 • Punktering wen finnål. Forhudsområdet behandles med antiseptisk middel.
 • Punktering. En nål settes inn i fettforseglingen, og det subkutane fettet pumpes gjennom det.
 • Kirurgi. Legen gjør et lite snitt på huden med en skarp skalpell, og fjerner deretter fettkapselen helt.
 • Electrocoagulation. Ved hjelp av spesialutstyr sendes elektriske impulser til lipoma. Tetningen er cauterized, og forsvinner helt.
 • Fjerning av en wen av en laser. Moderne trygg og smertefri prosedyre.

Konservative metoder for fjerning av wen under øynene utføres under lokalbedøvelse. Det kreves ingen forhåndsbehandling eller pasientinnleggelse på sykehus. Prosedyren tar svært lite tid.

Medisinsk behandling

Du kan fjerne wen under øynene uten kirurgi, men bare hvis tetningen er liten. For å gjøre dette kan du bruke følgende stoffer.

Salve fra wen under øynene

 • Vishnevsky salve. Påfør en liten mengde salve på bomullsullen, trykk det godt mot lipoma. Toppkompresset skal dekkes med et stykke gassbind og festes med tape. En gang om dagen, skift salven til en ny. Du må behandles i ganske lang tid, til fettkapselet myker og kommer til overflaten av huden.
 • Ichthyol salve. Legemidlet kan brukes til å behandle wen på ansiktet på samme måte som beskrevet ovenfor. Husk at egenskapene til dette stoffet ligner Vishnevsky-salven, men mye sterkere enn den. Etter noen dager med behandling vil du merke betydelige forbedringer.

Store tetninger under huden for å behandle alene uten forutgående konsultasjon med en lege kan være farlig. Når det akkumulerte subkutane fettet kommer til overflaten, kan et stygg merke på huden forblir, noe som senere vil være vanskelig å skjule selv med kosmetikk av høy kvalitet.

Tradisjonelle metoder for behandling av wen under øynene

Folk hjemmelagde stoffer er ofte mer effektive enn dyre medisiner. Vurder noen enkle oppskrifter som ble brukt av våre bestemødre.

Komprimer med vegetabilsk olje

 • Cauterization med jod. For å gjøre dette, trenger du en 5% løsning av jod. Dette verktøyet er trolig i førstehjelpsutstyret. Dip en bomullspinne i jod og forsiktig behandle wen under øyet. Pass på at medisinen ikke faller på øynens slimhinne. Borsyre eller salicylalkohol kan brukes i stedet for jod for å tørke forseglingen. Når produktet er absorbert, bruk en nærende krem ​​på huden.
 • Medisin komprimerer med vegetabilsk olje. Produktet skal oppvarmes litt, blandes med lite salt. Påfør varm oljeblanding til wen. Etter 10-15 minutter vises en tynn skorpe på huden, som forsvinner, trekker fettkapselet med den.
 • Kylling egg medisin. For forberedelse av et slikt legemiddel, må du pierce skallet ovenfra og under slik at alt innholdet flyter ut. Fra skallet tar vi ut den indre filmen og legger den på lipoma. Det er nødvendig å vente på fullstendig tørking av stoffet. Prosedyren må gjentas til mangelen på huden helt forsvinner.
 • Fra de friske bladene av coltsfoot, kok gruel. Lag en komprimering ut av det, og fikse det med en bakteriedrepende gips. Det er best å utføre denne prosedyren om kvelden før sengetid, og om morgenen for å skyte. På bare 2 uker med denne behandlingen vil lipoma helt forsvinne.
 • Koble 1 ss. linfrø og 3 ss. melk. Tøm blandingen på dampbadet til den tykes, rørt av og til. Når legemidlet er avkjølt, bruk det på et stykke gassbind, fest det til wen. Komprimer ikke fjern 6-8 timer. Gjenta prosedyren om nødvendig.

Hvis wen dannet under øyet, er det bedre å ikke bruke folkemessige rettsmidler som inneholder juice av hvitløk eller celandine. Dette kan forårsake alvorlig irritasjon og betennelse i følsom hud, så vel som øynets slimhinne.

Hvordan fjerne wen under øynene hjemme

Pleie for øynene må være systematisk, omsorg er basert på en kompleks av daglige prosedyrer. Det er nødvendig å fjerne mørke sirkler og hevelse, fine rynker, mulig wen. La oss snakke om alt i orden.

Typer av Wen

Millioner er hvite hektar av liten størrelse, som ligner korn. Fremspruter fra den øvre delen av epidermis, er neppe merkbare.

Xanthoma - neoplasmer stikker ikke over overflaten av huden, har en gulaktig tinge, er et sted med fuzzy grenser.

Lipoma - disse typer wen er vanligere, de stiger kraftig over overflaten av huden, har en grå eller hvitt fargetone.

Det er viktig!
Før du ser etter måter å håndtere Wen, må du sørge for at det er han. Folk uten profesjonell utdanning kan ta feilen for:

 • overdreven produksjon av talg;
 • hindring av sebaceous kanaler;
 • godartet svettekjertel svulst;
 • nederlag mollusum smittsom;
 • brokk i området av subkutant fett.

For å få en diagnose, ta kontakt med hudlege direkte hos en by eller privat klinikk. Etter å ha bestått de nødvendige testene, vil spesialisten finne ut hvor farlig feilen er.

Hvilken fare er wen

Eksperter i en stemme sier at det er umulig å snakke med selvtillit om den fullstendige sikkerheten til wen under øynene. Uten en foreløpig inspeksjon kan du ikke med sikkerhet si at prosessen med utvikling av neoplasma ikke har følgende konsekvenser.

 1. Brudd på tårkanaler. Hvis wen er plassert mislykket, vil han blokkere kanalene som bidrar til tilbaketrekking av tårer. Som et resultat vil full betennelse utvikle seg.
 2. Vanskeligheter med øvre øyelokk. Hvis svulsten er stor nok, kan wen settes opp på øvre øyelokk, og hindrer dets mobilitet. I dette tilfellet vil lukking eller åpning av øynene være problematisk.
 3. Langvarig depresjon. Ikke alle mennesker, spesielt det rettferdige kjønn, vil kunne overleve en endring i utseende i en ugunstig retning. På grunn av dette oppstår psykisk stress ofte, noe som kan føre til utvikling av komplekser, nevroser og generell insolvens.

Hvorfor Wen vises

Det er mange grunner som kan provosere utseendet på kosmetiske feil. Velg de viktigste.

 1. Forstyrrelser av hormonnivåer - det er svært ofte wen på ansiktet hos ungdom i løpet av modningstiden. Ofte kvinner som er i ammende tilstand og graviditet står overfor problemet. Hormonal ubalanse ses hos kvinner med overgangsalder (overgangsalder). I noen tilfeller er svulster et resultat av alvorlige patologier.
 2. Matmisbruk - Wen kan dukke opp under alle kategorier av borgere, som ofte leter seg på junk food og har problemer med å være overvektige. Det er kjent at skjønnheten i huden direkte avhenger av hva vi spiser. Hvis du hele tiden spiser stekt, salt, peppered, for høyt kalori måltider, akkumulerer kroppen lipidceller. De har ikke tid til å dele, det er Wen.
 3. Genetisk predisposisjon - det er en sirkel av personer som er utsatt for feil som skyldes genetisk predisponering. Hvis sykdommer arvet av akkumulering av lipomer i store mengder er arvet, kan problemer ikke unngås. Hvis slike patologiske forandringer oppdages hos foreldrene, er barnet i fare. Siden situasjonen er forårsaket av en innledende (innfødt) metabolsk lidelse, er det umulig å helt utelukke wen hjemme.
 4. Hematopoietisk dysfunksjon - vanskeligheter i sirkulasjonssystemet ofte forårsaker opphopning av fettceller under huden. De utskilles sakte, forårsaker dannelsen av lipomer. Wen vises også på grunn av mekanisk skade, som følge av at karene og det øvre laget av epidermis er skadet.

Folk rettsmidler for å bekjempe wen

Tradisjonell medisin innebærer oftest fjerning av lipomer ved hjelp av masker og lotioner fra produktene ved hånden. Slike terapi er ekstremt effektiv i tilfeller hvor svulsten ikke er mer enn en halv centimeter i diameter.

 1. Hvitløk med smør. Skal et par krydder hvitløk, slip det i en grøt med en press. Skriv så mye olivenolje eller palmeolje for å lage en komplett salve. Etter å ha koblet komponentene og æltet dem til glatt, må du lage en lotion på problemområdet. Gni forsiktig produktet i 5-10 minutter, skyll deretter forsiktig. Gjenta behandlingen hver dag.
 2. Såpe med løk. Pund halvdel av løk hvitløk i vassdrag med en blender eller kjøttkvern. Gni kuben av vaskesåpe til sjetonger, legg til løkene og varme til 35-40 grader. Ta ingrediensene til å fullføre ensartethet, plasser i et enkelt lag av gasbindstoff. La en komprimering på problemområdet, etter å ha ventet i 8 timer. Følgende fremgangsmåte utføres med en ny pose.
 3. Lin med melk. Fyll linfrøene med varm melk og la den brygge. Du bør få en tett masse, hold proporsjonene 1 til 3. Etter en halv time, overfør skålen med innholdet til et vannbad, kok til det er tykt. Kul, legg i en gasbind eller bandasje, legg på området med hudproblemer. Hold opp hele natten, ta av om morgenen. Gjenta daglig.
 4. Alkohol med pepper. Teknikken er egnet for å bekjempe lipomer hos personer som ikke har naturlig sensitiv hud. Forbered et lin servett, legg til svart eller hvit strimlet pepper inn i den. Vri posen og slipp den i vodka. Vri ut overflødig, bruk en komprimering til det skadede området. Dekk toppen med en kosmetisk svamp, vent 15 minutter. Hvis du føler deg sterk kløe, vask, bruk hydrogel.
 5. Kalanchoe med aloe. Kutt på bladene av aloe og kalanchoe. Skyll hver plante, klem juice fra massen. Bland, legg ned i en bomullspute og vent til den er helt gjennomvåt. Deretter legger du svampen på området under øynene, hvor det er wen. Forvent hele natten, for den tildelte tiden vil sammensetningen bli mettet og begynne å virke. Manipulasjoner utføres daglig.
 6. Blader av Golden Usa. Et annet navn på anlegget er Kalissia. For å få et middel, ta noen blader av planten, gni i massen på en praktisk måte. Påfør på stedet med en klynge av Wen og forsiktig massasje. Komprimering skal fungere hele natten. Om morgenen, bli kvitt lotioner, gjenta trinnene for neste kveld. Prosedyren må veksles med andre sammensetninger for å oppnå resultater.

Medisinske metoder for å bekjempe wen

Til nå er det omtrent tre effektive måter å fjerne wen under øynene. Vurder hver av dem i detalj.

Metode nummer 1. mekanisk

 1. Operasjonen er ikke særlig vanskelig for en person som har tilstrekkelig kunnskap. Spesialisten åpner wen med en skalpell eller nål, trekker ut innholdet.
 2. Etter fullstendig rensing innføres en spesiell forberedelse i sårhulen i form av en løsning som fyller hulrommene, desinfiserer og fremmer regenerering.
 3. Leger utfører terapi under generell anestesi. Den mekaniske metoden brukes ekstremt sjelden på grunn av alvorlig skade på huden og risikoen for komplikasjoner.

Metode nummer 2. medisinsk

 1. Prosedyren utføres ved hjelp av en spesiell tykk nål som piercerer wen. Et medikament legges til hulrommet for å fremme resorpsjonen av fettceller.
 2. Forsvinnelsen av en neoplasm forekommer ikke umiddelbart, defekten er redusert i størrelse og forsvinner helt etter en stund. Når det gjelder begrensninger, er denne typen terapi ikke egnet for personer med nedsatt sirkulasjonssystemaktivitet.

Metode nummer 3. operasjonell
Wen kan ha en imponerende størrelse, så det er ikke mulig å behandle medikamenter.

 1. I denne situasjonen, benyttet seg av å bruke elektrisk strøm. Behandlingen består i det faktum at wen brenner gjennom og ikke gir videre utvikling. Ved elektrokoagulasjon blir lipomer ødelagt av nåværende. Minus prosedyren - arr er mulig.
 2. Ganske en hyppig prosedyre for å fjerne wen er laserterapi. Ved hjelp av en spesiell installasjon, er veksten helt brent ut. Den største fordelen er at etter å ha utført en slik prosedyre, forblir ingen spor (arr).

Forebyggende tiltak

 1. Pass på at kroppen ikke skjedde hormonell svikt. Vær oppmerksom på de minste avvikene i arbeidet med metabolske prosesser og indre organer.
 2. Øvelsen. Unngå overdreven sukkerforbruk, slik at du forhindrer utvikling av diabetes. Fra fysisk anstrengelse er det nok å regelmessig kjøre og lade.

Avhengighet av avhengighet

 1. Det er ingen hemmelighet at alkohol og tobakk har en negativ innvirkning på hele menneskekroppen.
 2. Dermed er dårlige vaner primært manifestert på huden. Prøv å minst redusere antall sigaretter og alkohol forbrukes.

Estetiske defekter elimineres av medisinsk metode og folkemessige virkemidler. Lipomas under øynene vises på grunn av ulike endringer i aktiviteten til de indre organer, og terapi avhenger av en rekke faktorer.

Slik fjerner du små og hvite wen under øynene

Wen under øynene - en hyppig forekomst. Voksenopplæring kan personer av alle aldre og kjønn. I de fleste tilfeller er de trygge for mennesker, men de er i stand til å levere problemer til eieren. Hvordan bli kvitt en wen i øyet?

oppfatningen

Wen (lipoma) - vekst på huden i form av en klump. Vises på grunn av en patologisk økning i antall fettceller. Har en godartet karakter, gjør ikke vondt. I området under øynene forekommer oftere hos menn enn hos kvinner.

Sykdommen er inkludert i den internasjonale klassifiseringen av sykdommer og har en kode for mcb-10 - D 17 - et godartet fettvev. Wen øyne gjennomgår en økning i størrelse. Det er flere typer lipomer på dette stedet.

 1. Xanthoma. Utdanning er en ujevn gul flekk som ikke stiger over overflaten av huden.
 2. Millium. En liten hvit wen, som ser ut som en ål. Stram til berøring, gjør ikke vondt når du trykker på den.
 3. True lipoma. I dette tilfellet ligner formasjonen en bump, stikker sterk ut over hudoverflaten. Farge varierer fra hvitt til grått.

Wen kan sitte alene eller slå seg sammen i små grupper (for det meste millioner). De blir diagnostisert i et barn sjeldnere enn hos en voksen.

Andre emner:

Årsaker og symptomer

Hvorfor vises det under øynene? Hovedårsaken til forekomsten av denne sykdommen anses å være forstyrrelser i metabolismen. Det er andre årsaker og faktorer som kan føre til utseende av lipomer.

 • arvelighet,
 • Forstyrrelse av hormonproduksjon
 • Kroniske plager av indre organer,
 • Spise junk food,
 • Mangel på fysisk aktivitet
 • Tilstedeværelsen av dårlige vaner
 • Diabetes mellitus
 • skader
 • Bruk av skadelig kosmetikk,
 • Mangel på hygiene
 • Uønsket økologi,
 • Feil hudpleie.

Wen kan oppstå med vitaminmangel eller et svekket immunforsvar. Hva er symptomene på tilstedeværelsen av lipom i øyet?

 1. Wen gjør ikke vondt
 2. Det er ingen betennelse rundt dermis,
 3. Ingen kløe
 4. Nøte til berøring er myk,
 5. Palpasjon er gjenstand for bevegelse.

Ofte finnes små hvite wen i nærheten av øynene. Ofte gir slike formasjoner et personlig moralsk ubehag. Imidlertid kan lipomer i enkelte situasjoner forårsake problemer for brukeren.

 • Wen kan begrense øyelokkets mobilitet, forstyrre å åpne eller lukke øynene.
 • Utvikling av lacrimalkirtlerens betennelsesprosess er ikke utelukket dersom lipoma forstyrrer normal utstrømning av tårer.

Det skal forstås - bump i øyet området kan ikke være en wen, men dannelsen av en utmerket natur.

Hvem skal kontakte

Hvis en ukjent vekst under øynene oppdages, bør en dermatolog besøke. Han vil utføre en primærdiagnose og om nødvendig referere ham til andre spesialister - en oftalmolog, en kirurg, en onkolog.

Konstant overvåkning av medisinske fagfolk er nødvendig i visse tilfeller.

 • Vekst av utdanning
 • Utseendet til den inflammatoriske prosessen,
 • Smerter med trykk
 • Brudd på visuelle funksjoner.

I disse tilfellene fjerner du veksten ved kirurgiske metoder.

Diagnose og behandlingsmetoder

Før, hvordan du fjerner wen i øyet, utfør en diagnostisk undersøkelse. Utdanning undersøke og palpate. Pasienten tar en generell blod- og urintest. Om nødvendig utføres en undersøkelse med bruk av røntgenstråler, ultralyd, computertomografi. Slike metoder bidrar til å gjøre en nøyaktig diagnose og å skille en wen fra en annen vekst. I visse tilfeller utføres en biopsi for å fastslå tilstedeværelsen av unormale ondartede celler i lipoma.

Hvordan fjerne wen under øyet? Det er flere måter å behandle denne sykdommen på.

 1. medisiner
 2. Kirurgisk metode
 3. Tradisjonell medisin.

Hver metode har sine egne egenskaper, så det er verdt å vurdere dem mer detaljert.

Mange lurer på hvordan å klemme lipoma? Imidlertid er vind i øyesonen bedre å ikke prøve å fjerne på egen hånd på grunn av mulige ubehagelige konsekvenser.

Behandling med Wen Drugs

For terapi kan du bruke farmasøytiske salver og løsninger.

 • Wen under øynene kan smøres med en løsning av jod, hydrogenperoksid, borsyre. Disse stoffene har tørke- og cauterizing egenskaper. Ved vanlig bruk kan du kvitte seg med små limer.
 • Vishnevsky salve. Den har absorberbare og trekkegenskaper. Sett på et lite stykke en wadded disk, legg til en lipoma og fikse en gips. La for en stund. Endre flere ganger om dagen. Kan ikke brukes med store kjegler, i blodkar og lymfeknuter.
 • Ichthyol salve. Den har lignende egenskaper. Fungerer på samme prinsipp, men mye raskere.

Legemidler brukes kun med tillatelse fra en medisinsk faglig. Selvmedikasjon kan forårsake forverring.

Kirurgiske inngrepsmetoder

Det finnes flere metoder, valget av det mest hensiktsmessige avhenger av mange faktorer.

 1. Punktering. En tynn nål settes inn i adderen, gjennom hvilken det indre fettvev blir fjernet. Ulempen er at kapselen ikke fjernes, på grunn av dette kan sykdommen utvikles igjen.
 2. Piercing. Under lokalbedøvelse gjør en punktering, gjennom hvilken exfoliate lipoma under øynene. Metoden gjelder kun for formasjoner av liten størrelse.
 3. Bruke en skalpell. Påfør med store kjegler. Et snitt er laget, hele innholdet og kapselen fjernes, såret sutureres. Ulempen er mulig forekomst av arr og merker etter utvinning.
 4. Electrocoagulation. Denne teknikken lar deg kvitte seg med et stort antall Wen samtidig. Ved bruk av høyfrekvente strømmer, påvirkes fettcellene og blir bare avvist av kroppen.

Du kan kutte ut små wen øyne under øynene, men prøv å fjerne dem med en mekanisk peeling i en kosmetikk klinikk.

Folk behandling under øynene

Hvordan fjerne lipomer i øyesonen hjemme ved hjelp av folkemidlene? Det er mange oppskrifter for slik behandling.

 • Tretti minutter skal påføres lipomafilmen fra eggskjellens innside. Gjenta flere ganger om dagen.
 • Varm vegetabilsk olje, tilsett salt, bland til sistnevnte er oppløst. Betyr fettvinning.
 • Et blad av golden whisker er kuttet i to deler, festet til formasjonen, sikret. Du kan også bruke aloe eller kalanchoe.
 • Hørfrø og melk blandes i forholdet 1/3. Slå på brannen, koke til blandingen blir tykk. Det avkjølte verktøyet overføres til en gasbindpose. Det er nødvendig å søke om wen om natten. Gjenta hver dag.

Fjerning ved hjelp av folkemidlene gir deg muligheten til å bli kvitt små wen. Det er imidlertid verdt å huske at huden i øyet er tynn og følsom, så du må overvåke reaksjonen på noen måte.

Prognose og forebygging

Wen øyne er lette å fjerne. Prognosen for sykdommen er positiv, formasjonene degenererer nesten aldri til en ondartet form.

For å unngå utseendet av denne sykdommen, er det nødvendig å følge en sunn livsstil. Tilbring mer tid i frisk luft.

Hygieniske prosedyrer og omsorg for området under øynene spiller en viktig rolle. Det er nødvendig å være oppmerksom på riktig valg av kosmetikk. Riktig ernæring og avvisning av dårlige vaner vil ha en gunstig effekt på hele kroppen.

Fett under øynene gir mennesket moralsk ulempe. Imidlertid er de ganske enkle å kvitte seg med. Når denne sykdommen oppstår, er det verdt å kontakte sykehuset for behandlingsseleksjon.

Wen under øynene - hva er det, varianter, hvordan å behandle

Øyeomsorg er en av de viktige kosmetiske prosedyrene, hvis handling er rettet mot å bevare ungdommen i huden, opprettholde helse og eliminere tegn på tretthet. I noen situasjoner kan estetiske defekter forekomme under øynene, som kun kan fjernes ved hjelp av spesielle midler og prosedyrer. En av de vanligste feilene er wen under øynene (lipomer), dette skyldes blant annet overfølsomheten til øyelokkhuden. Mange er interessert i, wen under øynene årsaken til utseende og behandlingsmetoder. Deres forekomst er forbundet med interne forandringer, valget av behandling avhenger av alvorlighetsgraden av brudd og andre faktorer.

Årsaker til lipomer

Hva er wen under øynene av grunnen? Til tross for stereotypen om uønsket behandling av wen under begge øyne, anbefales det å starte behandlingen så tidlig som mulig, og dermed unngå videre utvikling av prosessen. Hovedfunksjonen i lipomas er vanskeligheten med å splitte og utskille fettceller fra kroppen, problemet oppstår som følge av forstyrrede metabolske prosesser. Slike feil finnes i forskjellige deler av kroppen, men området under øynene er den mest følsomme. Hovedårsaken til lipoma er fri bevegelse av ufordøyd fettceller. Neoplasmer som wen under øynene kan være en viss fare for kroppen, de kan utløse synshemming, det er mulighet for ansiktsnerven dysfunksjoner. Smertsyndromet i dette tilfellet er fraværende, men wen under øynene er ledsaget av ubehagelige opplevelser forbundet med endring i utseende. Hva er årsakene til at det er wen under øynene?

 • genetisk disposisjon, fjerning av wen under øynene er mulig bare ved direkte eksponering for huden;
 • forurensning av fordøyelseskanalen og leveren;
 • ugunstige miljøfaktorer;
 • overeating, tilstedeværelsen i dietten av mat med høyt fettnivå, noe som provoserer opphopningen av lipidceller i kroppen;
 • skade på små blodkar;
 • sykdommer i skjoldbruskkjertelen, nyrer, binyrene;
 • hormonforstyrrelser;
 • bruk av kosmetikk av lav kvalitet;
 • diabetes mellitus;
 • nedsatt funksjon av hematopoietisk system - som et resultat avtar hastigheten eller prosessen med eliminering av henfallsprodukter og fettceller fra organismer er helt stoppet.

Er viktig. Risikofaktorer er diabetes, alkoholmisbruk.

Valget av behandling avhenger av årsaken til utseendet av Wen under begge øyne.
Et positivt utfall garanteres med komplisert terapi, ledsaget av korreksjon av den interne tilstanden og endringer i utseende.

arter

Det er følgende typer tumorer:

 • knuter med lobed seksjon;
 • Santoma - ujevnt sted med gulaktig fargetone, stikker ikke ut under huden;
 • Million - hvit kornlignende ål av liten størrelse, utstikkende fra under huden;
 • Milium - hvit vekst;
 • diffus bindevevskapsel i dette tilfellet mangler;
 • fibrolipoma - forskjellig indre spire bindevev;
 • Atypisk lipom - oppstår på steder der brunt fett dannes.

De siste tre typer lipomas er ganske sjeldne.

Hva å gjøre hvis lipoma brast

Hvis lipomaen brister seg selv, eller det som klemmer seg ut under øyet, er hovent, kan en pastaaktig væske begynne å skille seg ut fra det berørte området. I dette tilfellet anbefales det å forsiktig fjerne det med serviett, behandle såret forsiktig. Påfør levomekol på bandasje eller gasbind, sett på såret, fest med limgips. I alle fall er det anbefalt å registrere deg i en medisinsk konsultasjon, dette vil bidra til å eliminere sannsynligheten for infeksjon.

Hvordan bli kvitt wen under øynene når du trenger å søke medisinsk hjelp

Når et lipom oppstår, bør du umiddelbart konsultere en lege, men noen ganger kan du fjerne wen under øynene hjemme.

Hvis en pasient har små svingninger under øynene, og det er ikke så mange av dem, anbefales det å avstå fra radikale metoder, og du bør revurdere dietten og daglig diett. Et balansert kosthold, som bor i friluft, regelmessig trening, vil bidra til å rette opp situasjonen.

Ring til legen din i følgende tilfeller:

 • smertefull berøring;
 • aktiv vekst av en neoplasm;
 • lipomstørrelser fra 1 cm og oppover;
 • brudd på visuell funksjon og innervering av øyet.

Er viktig. Aktivt voksende hvite veksler under øynene er de farligste på grunn av risikoen for skade og påfølgende skade på nerveenden. Nærværet av problemet bør diskuteres med klager av smertefulle århundre.

Behandling, hvordan å fjerne wen under øynene

Mange er interessert, wen under øynene hvordan bli kvitt. Det er flere måter å behandle lipomer på, det er best å umiddelbart kontakte en hudlege. Fjern wen under øynene kan apotek narkotika, kvitte seg med neoplasmer av liten størrelse, kan du bruke komprimerer og kremer. Denne metoden for å fjerne wen under øyet krever ikke store investeringer, tålmodighet og regelmessighet er nøkkelen til suksess. Ved valg av behandlingsmetode er årsaken til lipoma etablert på forhånd.

Måter å fjerne wen under øyet:

 1. medisinbehandling - utføres med liten størrelse av neoplasma, metoden innebærer injeksjonsinjeksjon av legemidlet, prosedyren er ikke traumatisk, det er ingen arr, det anbefales å bruke Vitaon-balsam til problemområdene, det kan forekomme relapses;
 2. laser fjerning - prosedyren er helt smertefri, det er heller ingen spor etter laseren, det er lite sannsynlig at re-fremveksten av wen under øynene vil bli kvitt;
 3. mekanisk peeling - vist for små lipomas;
 4. elektrokoagulering - metoden innebærer elektrokirurgisk fjerning av en neoplasm, hudvev gjenopprettes raskt, noen arr er fraværende etter prosedyren, pigmentplaten kan bli den eneste konsekvensen som gradvis vil forsvinne;
 5. punkterings-aspireringsmetode - innebærer fjerning av wen under øynene ved å sette inn en nål, fettvev trekkes ut med en spesiell elektrisk pumpe, en lipoma kan dannes igjen på grunn av ufullstendig suging av vev;
 6. perforering - vist å bli utført med en løs neoplasma av liten størrelse, innbefatter metoden husking av vev gjennom en liten punktering;
 7. kirurgi er den mest effektive måten å fjerne wen under øyet, i løpet av operasjonen blir lipoma fjernet med kapselen, og helbredelsen tar litt tid.

Er viktig. Det må tas i betraktning at en ondartet neoplasma kan være skjult under en lipom, derfor anbefales det å foreta en grundig diagnose før en vink under øyet fjernes.

Fjern wen under øynene hjemme

Det er ganske vanskelig å kvitte seg med lipomer selv, i samråd med legen din, for å fjerne wen under øyet hvordan du kan bli kvitt, det er lov å bruke populære oppskrifter. Det anbefales å rengjøre kroppen av giftstoffer, styrke immunforsvaret og kurere eksisterende sykdommer. Riktig situasjonen vil hjelpe idrett, gi opp dårlige vaner, morgenpromenader. For å øke immuniteten anbefales det å ta 1 ts daglig. kanel. Hvordan bli kvitt cauterization er den mest effektive metoden for behandling av wen under øynene. For å gjøre dette, bruk jod på en bomullspinne og forsiktig salv det berørte området. For å tørke selene og redusere størrelsen, vil de bidra til å behandle tetningsinfusjonen av kalendula, borsyre eller salisylalkohol. På sluttstadiet anbefales det å bruke essensiell olje.
Andre oppskrifter for å fjerne wen under øynene hjemme:

 • å holde komprimerer fra vasket kuttblader av Kalanchoe eller Aloe på de berørte områdene i 2 timer, gjør det tre ganger om dagen i 2 uker;
 • bland knust hvete korn med olje, legg i ostklut, gjør i 15 minutter. 3 ganger om dagen;
 • Calissus blader (Golden Us) - påfør et kuttark fast med bandasje eller film over natten, lipom forsvinner som følge av normalisering av blodsirkulasjonsprosesser;
 • Bland såpe og hakkede løk til en homogen masse, pakket i ostekloth for å holde blandingen på øynene hele natten;
 • Legg svart pepper på en sengetøy, fukt den med alkohol, fest den til lipoma, dekk med en bomullspute og la den stå i 15 minutter.

Wen under et barns øye, en nyfødt

Ofte er patologi vanlig hos små barn og pasienter i alderen av førti dager. Hos spedbarn opptil 3 måneder er hovedårsaken til neoplasma underutviklingen av talgkjertlene, slik at en vin under et barns øye ikke utgjør en fare, da den raskt forsvinner. Noen ganger er lipomer en konsekvens av matallergi, i fare for nyfødte som er på kunstig ernæring.

Er viktig. Hvis en wen under et barns øyne vises, anbefales det ikke å fjerne det mekanisk, klemme, etc. Dette kan føre til at infeksjonen kommer inn i vevet. Med veksten av svulster, er kirurgisk inngrep angitt.

Hvordan fjerne wen under øyet hos barn?

Oftest er metodene for hvordan du fjerner wen under øynene ligner behandlingsmetodene hos voksne pasienter, kirurgi brukes ganske sjelden. Den vanligste er laserfjerningen av wen under øynene, på grunn av smertefrihet og effektivitet, eliminerer den eksakte kontakten uten smerte smerter, dannelse av arr og blødning.
Hvordan fjerne en wen under et barns øye? Medikamentmetoden innebærer piercing av lipoma med spesialverktøy, som kun kan gjøres etter diagnose. Etter administrasjon til lipom av stoffet forsvinner den etter tre måneder.
Folkemetoder wen under øyet hvordan å bli kvitt er kun tillatt etter konsultasjon med legen. I avanserte tilfeller utføres kirurgi.

White Wen Under Eyes

Milia eller hvit wen under øynene er vanlige blant ungdomspatienter, jenter er i fare. Hvite seler oppstår i dette tilfellet som følge av blokkering av talgkjertlene og akkumulering av fettceller i det subkutane rom. Hovedårsaken til utseende av svulster av denne typen er dårlig hudpleie, svekket svette, økt tørrhet i huden og gastrointestinal dysfunksjon. Hvordan bli kvitt hvit wen under øynene? Behandlingsmetoder er ikke forskjellig fra andre typer behandling. Før du fjerner wen under øyet, anbefales det å diagnostisere, fastslå årsaken til forseglingen.

Hvordan fjerne en wen under øyevideoen

konklusjon

En rekke wen under øynene skyldes opphopning av fettvev under huden, prosessen utvikler seg som følge av forstyrrede metabolske prosesser i kroppen. Lipomas finnes hos barn og nyfødte, med risiko for pasienter eldre enn førti år. Utviklingen av patologien er ikke ledsaget av smerte, men en kosmetisk mangel for mange er forbundet med ubehag. Hvordan bli kvitt Wen under øynene? Behandling utføres først etter diagnose og etablering av forseglingsårsaken. Terapi innebærer en integrert tilnærming, oftest utført medisinering, laserfjerning og kirurgi. Etter samråd med legen, er det også mulig å fjerne wen under øynene hjemme, for hvilke populære oppskrifter brukes. Selvbehandling av lipomer anbefales å nekte, det kan føre til negative konsekvenser.

Wen under øynene: metoder for kamp og forebygging

Wen er ofte funnet hos barn og ungdom, men noen ganger kan de bli funnet hos voksne. Hvite eller gullige kondensasjoner under øynene skiller seg ut ubehagelig på huden og forårsaker legitime tvil og bekymringer - er det noen sykdom bak utseendet deres, er det en svulst eller en inflammatorisk prosess som utvikler seg i kroppen? Og selvfølgelig ødelegger de det generelle utseendet i ansiktet. Veivisere under øynene vil umiddelbart fjerne, men dette skal gjøres riktig, forstå grunnene for utseendet deres.

Årsaker til Wen og deres typer

I hver menneskekropp er det fettvev som akkumulerer eller bruker fett. I normal tilstand er den jevnt fordelt over hele kroppen, men i tilfelle en funksjonsfeil kan cellene begynne å dele seg ukontrollert, noe som danner en wen på en av tre hovedtyper:

 • xanthom - gulaktig, ikke utragende over overflaten av huden, noe som er et ujevnt sted;
 • en million - en liten hvit ål som et korn som stikker ut under huden;
 • sant lipom - stikker ut over huden, har en hvit eller gråaktig farge.

Det er også mulig fremveksten av andre enheter, som du kan lære litt mer detaljert fra denne artikkelen.

Wen under øynene er fylt med fettvev og har ikke tilgang til overflaten av huden, som vanlig akne. Hvis en pasient har en nyanse i øynene hans, kan det være forskjellige grunner:

 • Hormonalfeil - på grunn av dette er det så ofte mulig å se wen rundt øynene hos ungdom under pubertet. Også funnet hos gravide kvinner under hormonell justering av kroppen eller hos eldre kvinner i overgangsalder. Det kan også indikere en patologi.
 • Feil næring - en overflod av fett, salt, krydret, et overskudd av konserveringsmidler kan føre til funksjonsfeil i sebaceous kjertler og hudproblemer.
 • Genetisk predisposisjon - det er på grunn av det at Wen noen ganger kan bli funnet hos babyer.
 • Trauma - mekanisk, noe som fører til funksjonsfeil i det øvre laget av huden.

I tillegg, før du fjerner wen under øyet, må du sørge for at det er en wen. Det er lett for en ikke-profesjonell å gjøre en feil og akseptere for ham:

 • brokk i fettvev;
 • godartede svettekjerteltumorer;
 • lesjoner smittsom bløtdyr;
 • hyperplasi av talgkjertler.

Hva er farlig wen

Til tross for at fjerning av wen under øynene ikke alltid er nødvendig, er det umulig å betrakte dem helt trygt. Uten konsultasjon med en spesialist vil det ikke være mulig å fastslå om svulsten ikke vil utvikle seg, om det vil føre til ubehagelige konsekvenser, blant annet:

 • problemer med århundres mobilitet - en stor wen kan slå seg ned slik at åpning eller lukking av øyet vil være problematisk;
 • problemer med lacrimal kanaler - en vellykket vind kan blokkere lacrimal kanal, som vil forhindre utstrømning av tårer og kan føre til utbruddet av den inflammatoriske prosessen;
 • psykisk stress - få mennesker er i stand til lett å tåle en endring i utseendet til verre, fordi en merkbar og ubehagelig leter wen kan undergrave selvtillit, forårsaker komplekser og nevroser.

I tillegg kan wen på ansiktet indikere alvorlige problemer med kroppen. Eller utdanning kan ikke være en wen i det hele tatt.

Behandling med tradisjonell medisin

Tradisjonell medisin innebærer flere svar på spørsmålet "hvordan du fjerner wen under øynene," men først bør du sørge for at de generelt må fjernes. Indikasjonen for fjerning kan være:

 • sår wen, hindrer lukkede og åpne øyne;
 • påvirkning på andre organer - en wen kan føre til synshemming;
 • Intensiv vekst - hvis en wen vokser gjennom årene, er det ikke dårlig, men hvis det har vokst seg over måneden, og nye blir lagt til det - dette er en grunn for fjerning.

Det er tre hoved måter å fjerne wen fra øynene ved hjelp av tradisjonell medisin:

 • Mekanisk. I dette tilfellet er kjernen i operasjonen enkel - vingen åpnes med en nål eller skalpell, skrubber innholdet og pusser hulrommet med en spesiell løsning som forhindrer utviklingen av inflammatorisk prosess. Prosedyren utføres under generell anestesi og brukes ekstremt sjelden - risikoen for komplikasjoner er for stor og antall sikrere metoder er for store.
 • Medisinsk. I dette tilfellet er wen spisset med en nål og fylt med en spesiell løsning som fremmer resorpsjonen.
 • Operasjonell. I tilfelle wen er stor og av en eller annen grunn immune mot narkotika, bruker de:
  • laser, med hvilken wen er helt brent ut;
  • elektrisk strøm, med hvilken wen er cauterized, hindrer sin vekst;
  • nålen som innholdet absorberes på, og i sin plass helles en løsning som forhindrer betennelse.

Hvis en wen er mer enn noen få centimeter i diameter, kan en kirurgisk operasjon utføres, ligner prosedyren som brukes for kirurgi for å fjerne enhver godartet svulst. Kontraindikasjoner for henne er:

 • herpes;
 • forkjølelse;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • menstruasjon i kvinner;
 • alvorlige sykdommer i det kardiovaskulære systemet;
 • hypertensjon.

Gjør det ut konsekvent:

 • tar historie og gjennomfører en full dermatologisk studie, sørger for at svulsten ikke er ondartet, berører ikke de viktige organene og kan fjernes kirurgisk;
 • utfør anestesi - hvis det er behov, utføres operasjonen under generell bedøvelse, hvis ikke, injiserer de lidokain eller novokain;
 • kirurgen med en skalpell skjærer svulsten og cauterizes de åpne karene med en koagulator, en spesiell enhet hvis handling bidrar til rask blødningstap,
 • Såret behandles med antiseptiske oppløsninger og sutureres, og legger ikke for tett bandasje over sømmer.

Hvis pasienten føler seg bra neste dag, blir han utladet slik at han kan fortsette rehabilitering hjemme, i en rolig atmosfære. Det vil ta to uker å fullt ut gjenopprette, der pasienten må følge enkle regler:

 • Forbindelsen må byttes ut med en viss frekvens - for dette må du besøke en lege i nærmeste klinikk;
 • Det skal ikke komme vann på bandasjen og på såret under det;
 • lange varme bad er utelukket (i varm, fuktig luft kan bandasjen bli fuktig) og soling;
 • fysisk belastning er utelukket, noe som kan føre til sømdivergens
 • du bør overvåke tilstanden til kroppen din - feber etter operasjon er en variant av normen, men smerte, utslipp av væske fra sår og svakhet er en grunn til et nødsituasjon besøk til legen.

Fjernelse av wen anses som en rutinemessig operasjon, som sjelden forårsaker komplikasjoner. Hvis det kommer til dem, mest sannsynlig, vil de være et resultat av medisinske feil eller økt følsomhet i kroppen.

Blant dem kan være:

 • hematom og ødem på stedet av en ekstern wen;
 • sårbetennelse;
 • tap av hudfølsomhet rundt såret;
 • arr, som kan etterlate et arr.

Generelt øker wen under øynene sjelden til den størrelsen at kirurgisk inngrep var nødvendig. Hvis du overvåker helsen din og konsulterer en lege i tide, kan du forhindre overgrodd av svulsten.

Tillegg til tradisjonell behandling - eller erstatning dersom wender utgjør ingen trussel - kan være tradisjonell medisin.

Behandling ved hjelp av folkemidlene: trygge og usikre metoder

Folkemidlene kan være en utmerket hjelp til å løse problemet - men de kan også føre til at spørsmålet om "hvordan å fjerne wen fra øyet" blir "hvordan man skal takle betennelse og ikke miste øyet." For å unngå dette, bør du handle nøye og bare dokumenterte metoder.

Absolutt ikke verdt det:

 • Henvis til søkemotorene med spørsmål som "hvordan å klemme wen på øyet", og i tillegg prøve å lage en operasjon alene. I Wen er det ingen kanal gjennom hvilken fett kan gå ut. Trykket vil bare skade og gi merker på huden. En mer radikal "pierce with a needle" er ikke engang å bli vurdert som et alternativ i det hele tatt - sjansen til å infisere en infeksjon eller forbli uten et resultat er for stor, fordi wen vil komme seg raskt.
 • Å forsøke å cauterize wen med varm olje vil føre til brann og smerte i stedet for positive resultater.
 • Bruk borsalkohol eller jod for å tørke wen - men bare hvis diagnosen er gjort og legen bekreftet at det ikke kan forventes negative konsekvenser av dette.
 • Bruk en blanding av linfrøolje og melk i forholdet 1: 3. Blandingen må kokes til den blir tykk og etter kjøling, vikle i gasbind. Den resulterende konvolusjonen satte på wen i fem til ti minutter om morgenen og om kvelden.

Vi anbefaler også å se på disse midlene for å bekjempe lipoma.

forebygging

For å forhindre fremveksten av Wen, bør du følge enkle regler:

 • Pass på at kroppen ikke har hormonfeil. For å gjøre dette må du være oppmerksom på din egen helsetilstand, overvåke nivået av sukker som forbrukes (for ikke å utvikle diabetes) og mosjon - moderat trening vil støtte kroppen i form.
 • Å nekte dårlige vaner - alkohol og nikotin generelt har en negativ effekt på helse, deres bruk på huden påvirker spesielt. Hvis du ikke helt kan forlate dem, bør du minst redusere forbruksnivået.
 • Følg ditt eget kosthold. Fett, søtt, for salt og krydret kan forårsake funksjonsfeil i kroppen. Kostholdet skal være pent, inkludere ferske grønnsaker og frukt, frokostblandinger, animalsk protein.
 • Overvåk tilstanden til huden. Tidlig vask, påføring av balsam og kremer, reduksjon av fettinnhold, rensing av porene i ansiktet og forebygging av tørrhet, vil hjelpe huden til å forbli i god form og forhindre utseendet av olje.

Å vite hvilken veksel du ser under øynene, kan man med hell forhindre deres utseende. Å vite på hvilke måter de sliter med dem, kan forhindre deres utvikling og utseendet av patologier. Å vite hva slags er, kan du merke utviklingen av en wen i tide og konsultere en hudlege. Bevissthet er det beste våpenet i kampen for sin egen helse. For mer informasjon om wen på ansiktet, kan du lese her.

Elena Malysheva vil snakke om årsakene til Wen og metodene for deres fjerning.

White Wen Under Eyes: Hvordan Rengjør, Årsaker

I dag på nettstedet podglazami.ru vil vi diskutere et slikt medisinsk problem som wen under øynene (de kalles også lipomer eller milia). Problemet, generelt, er "ikke-skummelt" små prikker med hvit eller gulaktig farge, som finner tilflugtssted i øvre eller nedre øyelokk. De gjør ikke vondt og gir vanligvis ikke ulempe. Men fortsatt er det nødvendig å kjempe med dem - les videre og finn ut hvorfor!

Hvorfor vises det under øynene?

Wen vitenskapelig kalles "lipoma", det refererer til godartede svulster. Wen er virkelig fra subkutan fett, men, i motsetning til kvise, har ikke en "kanal" til overflaten av huden. Og hvis det er en wen under øyet, kan årsakene til dette være annerledes - det er ønskelig å forstå dem!

Det er kjent at i dette skjemaet akkumuleres "fri" fett som finnes i kroppen, og det er fare for dette for både fett og fett. Men noen mennesker har wen, mens andre ikke gjør det! Hvorfor? Ofte lettes dette av ulike sykdommer (og ikke hud, som diabetes, sykdommer i skjoldbruskkjertelen, nyrer, binyrene, etc.) eller arvelighet, genetisk predisposisjon. Selv om blant årsakene til lipoma også kalles overflod av fettstoffer i kostholdet, overspising.

Millium rundt øynene er ikke uvanlig

I alle fall, bli kvitt Wen og forhindre fremveksten av nye krever korreksjon av dietten i retning av et sunt kosthold.

En wen dukket opp under øyet - vil det utvikle seg?

Vanligvis blir det lagt merke til når han ser ut som en liten, hvit prikk. I dette skjemaet forårsaker det ikke ubehag, og selvsagt er det ikke særlig merkbart for andre. Men vil han utvikle seg?

Ja, det er en slik trussel. Noen ganger dannes en gruppe av hans "brødre" ved siden av en wen - dette fenomenet kalles lipomatose. Noen ganger er lipomaen i seg selv forstørret, og dette er åpenbart stygge. I de mest forsømte tilfellene kan store fete gress på øyelokket forårsake smertefulle opplevelser, øyevipper kan vokse inn i dem...

På bildet: mange små wen på jenta under øyet er vanskelig å skjule kosmetikk

Imidlertid er det tilfeller som småaktige får seg til å passere, "oppløse", men du bør ikke stole på det.

Hvordan fjerne wenders under øynene av folkemessige rettsmidler

Hvis du absolutt ikke liker wen under øyet: hvordan bli kvitt det?

Du kan eksperimentere med ulike folkemetoder, hvorav det er mange:

 • "Tørking" wen med jod eller alkohol. For å gjøre dette, smør det i noen dager to ganger om dagen med jod eller salicylalkohol (veldig nøye, for ikke å brenne huden rundt), til formasjonen forsvinner.
 • Oljetrykk. Vegetabilsk olje er oppvarmet og vanlig bordsalt er oppløst i det, smurt på en wen. Etter flere prosedyrer, danner en skorpe på dette stedet, vinen som om "tørker ut" til den og skorpen faller av allerede med innholdet i lipoma.
 • Filmen fra egget. Fra innsiden av skallet blir rå egg avskallet og påført vinen, så de holdes i omtrent en halv time flere ganger om dagen. De sier at den hvite wen under øyet bare vil løse.

Hvis det er under hvite wenders øyne, så er fristelsen flott å presse dem ut, spesielt siden det er teknisk enkelt. En tynn nål tas, desinfiseres i brannen eller med alkohol. En fin punktering gjøres gjennom hvilken innholdet vil gå ut. Men du kan ikke knuse og klemme wen - fra dette kan han dukke opp igjen og bli større, og betennelse kan oppstå!

Fjerning av wen under øynene er bedre å betro en spesialist

Dermatologer sier det er bedre å ikke engang begynne slike amatøraktiviteter, noe som kan føre til infeksjon, men å gå til legen med en gang! Nettsted Podglazami.ru er helt enig med dette! Hva kan du tilby på kontoret til en hudlege?

 • Fjernelse av wen under øynene ved kirurgi brukes hovedsakelig i nærvær av store limer. Dette er faktisk kutt og slett innhold. Det er gjort under lokalbedøvelse.
 • Injeksjon av stoffet i wen. En tynn nål gjør en punktering, et legemiddel injiseres inne i wen, som etter en tid vil provosere en nedgang i wen og en gradvis forsvinning.
 • Punktering aspirasjonsbehandling. Faktisk er det ekstrudering, men ikke for hånd, men av en spesiell elektrisk sugemekanisme med en medisinsk nål. Det vil si at en nål settes inn i wen og innholdet er "trukket ut". Metoden har en viss risiko - hvis legen gjør en feil, vil wen snart vises igjen og kan til og med vokse!

Men i alle fall bør du ikke kaste bort tid og la situasjonen gå "kanskje det vil passere seg selv" - kontakt lege og følg hans anbefalinger!

Dasha Blinova - spesielt for nettstedet til Underglazami.ru

Flere Artikler Om Typer Acne