I dag på true-beauty.ru gjennomgang av programmet "Live is great" om akne. Hver av oss kjenner nok Elena Malysheva. Hun er lege på fjernsyn, hennes nyttige program "Living Healthy" har samlet mange seere fra skjermen i mange år. Hennes klare råd og råd hjelper mange. Denne legen snakker alltid åpent om noen sykdom, og gir fargerike og levende eksempler i sine programmer, aktivt forbinder seere i studioet. Sammen med erfarne leger, forstår Elena Malysheva roten til et hvilket som helst problem, avslører årsaker og snakker om hvordan man skal håndtere en bestemt sykdom.

Denne gangen rørte hun på et akutt problem som folk flest bryr seg om - akne. Elena Malysheva snakket om behandling av akne og hudormer på et enkelt og lett tilgjengelig språk. Hvis du vil beseire denne sykdommen, bør du bruke det profesjonelle råd fra en erfaren spesialist.

Hvorfor vises akne?

Mange mennesker gjør feil som prøver å bli kvitt akne på feil måter. Elena Malysheva deler anbefalinger om hva som ikke bør gjøres når akne oppstår og hva som skal gjøres raskt. Men noen sykdom oppstår ikke uten årsak. Med en hudlege vurderer Malysheva de viktigste utfellende faktorene som forårsaker betennelse i form av akne.

Så, årsakene:

 1. Det er en stor og global årsak som fremkaller utslag i ungdomsårene. Dette er kjønnshormonene androgener. Deres nivå øker både hos jenter og gutter.
 2. I løpet av denne perioden produseres overskytende talg.
 3. Økt sebumsekretjon tiltrekker seg en rekke mikrober. Det skaper et gunstig miljø for deres reproduksjon (bakterier mate på denne sebum), som senere provoserer den inflammatoriske prosessen.
 4. Overfladiske celler (det kileagtige laget av epitelet) skaper en hindring for frigjøring av talgkjertlene, og bakterier forårsaker denne formasjonen på huden. Innsiden er pus.

Vanlige feil

I hennes program advarer Elena Malysheva om det tullet som ikke bør gjøres for å kvitte seg med akne, samt om feilene som ofte er forbundet med årsakene til akne.

Andrei Prodeus (immunolog) utsetter myten om at utslett har noe å gjøre med dysbakterier. Han sier høyt at det ikke er en slik sykdom som dysbakteriose i naturen, men det som ikke er, kan ikke være en provoserende faktor i starten av akne. Intestinal flora har ingenting å gjøre med akne. Selvfølgelig er det mange bakterier i menneskets tarm, men de har ingenting å gjøre med utseendet av akne hos en person.

«Bytt lege!» - her er et tips fra Elena Malysheva hvis spesialisten foreskriver behandling for dysbiose som årsak til utslett. Dette snakker om hans mangel på profesjonalitet og analfabetisme.

Kategorisk ledende motsetter ansiktsrensing. Intervensjonell kardiolog Herman Gandelman (permanent medarbeider Malysheva) kaller denne metoden for å eliminere akne dødelig.

Klemme pimple kan ikke. Hvorfor? Faktum er at på trykkstedet er det en skade som øker fortykning av stratum corneum i epidermis. Men den største faren er i den andre: klemme ut en kvise, du gjør det slik at innholdet kommer inn i blodkarene fra innsiden. Og bakteriene som finnes der er nå fordelt gjennom blodet i hele kroppen din.

Paradoksalet er dette: mekanisk rensing av ansiktet øker utseendet av kviser.

Kanskje noen av dere la merke til at jo mer du klemmer på akne, jo oftere ser de ut, og i store mengder. Hva er den "dødelige trusselen"? - spør du. Ja, det kommer mange kviser, men det dør ikke. Og her gir Gandelman sin forklaring. Faktum er at vi ofte presser kviser i ansiktet. Og hva er neste? Høyre - hjernen. Infeksjon kan nå hjerneskipene og forårsake en så forferdelig sykdom som meningitt (betennelse i meningene). Eller, infeksjon, kommer inn i blodet, fører til sepsis (blodinfeksjon), og dette er også kjent for å være dødelig.

Dermed er hovedrådene fra Elena Malysheva ikke å ty til mekanisk rengjøring, fordi det ikke vil bringe noe bra, men vil bare akselerere spredningen av akne. Ikke bli overrasket på grunn av det faktum at etter klemme akne på ansiktet var bare mer.

Hvordan å være?

Så, "hvem er skylden", eller rettere "hva som skyldes" i fremveksten av akne, fant vi ut. Hvordan vinne denne sykdommen, hvis ikke klemme? Og dette spørsmålet har svaret kjent TV-presentatør. I 2003 løste den internasjonale alliansen av hudlege spørsmålet om hvordan man skal behandle akne uten å sette kroppen i fare.

Malysheva skiller tre grader av sykdommen. Det er viktig å bestemme scenen din, fordi det avhenger av hvordan du fjerner sykdommen.

 • Den første graden er preget av et lite antall kviser - fra en til ti. Behandle dem bare på den ytre måten. Lotioner, salver, geler - alt som hjelper folk med fet hud. Les mer om akne behandlinger →
 • Den andre graden av sykdommen er preget av tilstedeværelsen av fra ti til førti akne. Det er allerede en ekstern behandling av akne er ikke nok, bruk interne medisiner. Du må også bruke salver og kremer, og inne i jentene tar hormonelle prevensjonsmidler, som vil redusere nivået av mannlige kjønnshormoner. Og for gutter (og også jenter), er et annet antibiotisk doxycyklin (fra tetracyklin-gruppen) foreskrevet oralt, som må tas innen tre måneder. Hvorfor så lenge? Hudfornyelse skjer en gang hver tjueåtte dager. Og ifølge Elena Malysheva må huden oppdateres tre ganger for å fullføre helbredelsen.
 • Og til slutt, den tredje etappen, den mest ubehagelige - fra førti pimples, med andre ord, hele ansiktet er dekket med ål. Her er aknebehandling mer alvorlig. Ingen salver og kremer vil hjelpe i dette tilfellet, så det er ikke noe poeng med å bruke tid på ekstern behandling. Kun innenfor og bare medisin. Og dette er Roaccutane. Han har et bredt spekter av indikasjoner - fra "hard" akne til purulent hydradenitt og follikulær keratose. Dette stoffet blokkerer sebum fra talgkjertlene, slik at bakteriene ikke har noe å spise, huden tørker ut. Bare en lege kan ordinere dette legemidlet, ingen selvbehandling!

Dømmer etter ordene fra presentatøren og omtaler på sosiale nettverk, hjelper Roaccutan virkelig:

Jeg har lidd av akne siden jeg var femten. Først var jeg ikke bekymret, fordi alle tenåringer hadde akne på grunn av endring i hormonnivå. Men i en alder av 21 var situasjonen bare forverret. Akne har spredt seg over ansiktet, det var synd å forlate huset. På anbefaling av legen begynte å ta denne medisinen. De to første månedene lykkes ikke, mine øyne klø, øynene mine falt, det var konstant tørr munn, noe var galt med tannkjøttet. MEN! Viktigst, etter seks måneder av dette kurset har akne blitt forsvunnet! Og nå har seks år gått, og akne var ikke mer!

Elena Malysheva snakket om de viktigste årsakene til utseendet på akne, pekte på feilaktige tiltak for å eliminere det, ga nyttige anbefalinger om behandling av akne, opp til navnet på narkotika. Hvis dette problemet har forstyrret deg lenge, kan du prøve TV-vertsmetoden. Uavhengig avgjør graden av sykdommen (det er ikke vanskelig, bare telle pimples i ansiktet) og de beste måtene å bekjempe sykdommen. Enten bruker du bare spesielle lotioner, eller kontakt en spesialist som foreskriver et behandlingsforløp. Det viktigste å huske er at det er umulig å klemme akne og selvmedisinere, ellers risikerer du bare å forverre problemet.

Anbefalinger Elena Malysheva for å bekjempe akne

Problemet med akne er så vanlig at det ikke finnes folk som ikke ville ha kommet over det. Obligatorisk undersøkelse og identifikasjon av den nøyaktige diagnosen, omfanget av sykdommen vil bidra til å kurere og bli kvitt akne. Bare tålmodighet og gjennomføring av alle medisinske anbefalinger fra Elena Malysheva vil hjelpe medborgere til å rense huden deres.

Malysheva om akne

Alle innbyggerne i vårt land kjenner den berømte TV-presentatøren Elena Malysheva. Elena - sjef lege på russisk tv, leder på TV 2-programmer "Helse" og "Live Healthy". I et av programmene på "Acne", snakker legen for medisinvitenskapen åpenbart om hvordan man fjerner hudutslett, gir lyse oppsett, illustrasjoner og forbinder gjester i studioet.

Sammen med kvalifiserte spesialister innen medisin forstår den kjente TV-presentatøren årsaken til akne og forteller i detalj hvordan du skal håndtere dem. Ved hjelp av disse tipsene kan en syk person bli kvitt hudproblemer.

Hvorfor Akne oppstår

Tidligere ble hovedårsaken til akne betraktet som et brudd på hormoner (se hormonell akne), men senere oppdaget russiske forskere at hudoppbevaring av fuktighet og hyperkeratinisering også medfører utseendet av akne. Hvilke andre faktorer, ifølge Malysheva, bidrar til dannelsen av akne på huden:

 • Arvelig predisposisjon
 • Høy hormonal aktivitet (under kritiske dager, eggløsning, graviditet og pubertet).
 • Ulike sykdommer i mage og tarm.
 • Subkutant kryss.
 • Apati, stress, depresjon, som aktiverer produksjonen av kortisol og adrenalin i binyrene.
 • Økt aktivitet av talgkirtler.
 • Akkumulering av døde hudceller.
 • Overdreven bruk av øyenskygge, pulver og fundament fører ofte til ulike inflammatoriske prosesser.
 • Patogene bakterier.
 • Ulike skader på huden som har begynt å inflame.
 • Bruken av anabole steroider.
 • Inntak av legemidler i sammensetningen, som inkluderer barbiturat, litium, astatin, jod, brom, klor og fluor, forårsaker allergier.
 • Mangel på skikkelig hudpleie.

Tre stadier av sykdommen

Før du begynner behandling, må du nøye bestemme omfanget av sykdommen. Dette gjøres veldig enkelt: Vi tar et speil og vurderer hvor mange akne i ansiktet ditt.

 • Fase 1: Opptil 10 betente punkter på ansiktets hud, kan behandles med benzoylperoksidsalve, spesielt for gutter som har en overgangsalder;
 • Trinn 2: Fra 10 til 40 akne, her må du bruke medisiner med høyt innhold av antibiotika, som legen vil foreskrive for pasienten;
 • 3 vanskeligste scenen: mer enn 40 ål. Utslippet utskilles med bruk av legemidlet Isotretinoin, som har antiinflammatoriske og anti-akne effekter, under streng overvåkning av en hudlege og kosmetolog.

Hvordan bli kvitt akne

Å bli kvitt åler på kroppen er ikke så lett, men med riktig tilnærming kan du fjerne dem for alltid. Hvilket råd Elena Malysheva gir sine seere:

 • du trenger å nærme deg kostholdet ditt: dårlig kvalitet og svært skadelige produkter som mange forbrukere, men det fører til akne;
 • daglig må du rengjøre ansiktets hud, med sukker, kaffegulv, tonic og masker;
 • Det er nødvendig å holde seg til en diett, ikke spis stekt fjærfe, fisk og poteter. Å ekskludere fra rantakakene, kaker, kaker, vafler, søtsaker, paier med fylling og karbonisert vann med skadelige fargestoffer;
 • vask 2 ganger om dagen, men ikke oftere, etterhånden som vann fra springen vasker bort gunstige bakterier og huden blir mer følsom;
 • du trenger ikke å presse akne, på grunn av dette kan de bli mye mer, og stygge arr og arr kan forbli på huden;
 • før du går til sengs må du vaske sminken fra ansiktets hud med vann eller et spesielt middel, ellers vil huden starte en betennelsesprosess;
 • 2-3 ganger i uken, gjør en maske på naturlig basis - de fyller porene med oksygen og oppfrisk huden i ansiktet perfekt,
 • unge menn trenger å barbere skjegget oftere, ved hjelp av en barberhøvel, blir huden slettet av smuss, patogene toksiner og åpner porene og fyller dem med rent vann.

Hvis akne i ansiktet har en forsømt form, vil den mest effektive behandlingen være medisinering med antibakterielle stoffer og antibiotika.

I denne videoen kan du finne ut hva annet verdifullt råd legen til medisinsk vitenskap og TV-presentatør E.V. gir til mennesker som lider av akne. Malyshev.

Prevensjonsmidler for akne

Elena Malysheva bemerker at orale prevensiver reduserer produksjonen av det mannlige hormonet i en kvinnes kropp, som kalles androgener. Disse hormonene er ansvarlige for regulering av talg og funksjon av sebaceous kjertler, hvis nivået av mannlige hormoner i kroppen øker, så vises akne på ansiktet. Hvilke prevensjonsmidler hjelper de som lider av akne på ansiktets og hudens hud:

 • Signifikant reduksjon eller fullstendig eliminering av ubehagelig utslett på huden, hvis de oppsto på grunn av hormonforstyrrelser i menneskekroppen, men hvis ansiktet var dekket med akne av en annen grunn, bør disse legemidlene ikke tas.
 • Porene er innsnevret, hudfettinnholdet minker, og mikrober og bakterier slutter å formere seg.
 • Ansiktets hud vil roe seg ned og betennelsen vil helt forsvinne.

Sammensetningen av orale prevensiver i store mengder inkluderer derivater av progesteron og østrogen.

Klemmer kviser og arrmerker

Det er uønsket å klemme akne, selv i kosmetikkkontoret ved hjelp av en spesiell skje. Denne forferdelige prosedyren skader hud og sebaceous kjertel og smitter nærliggende blodkar med pus. Kun fagpersoner kan gjøre riktig diagnose og utføre effektiv behandling.

Hvis sykdommen likevel ble forsømt, og arr gjenstår i form av pitted, korroderte sår, så kan bare mekanisk peeling rette ubehagelige defekter. Spesielt kosmetisk apparat under trykk produserer sand og polerer huden. Etterpå blir det rent og glatt, som epleskall. For å oppnå ønsket effekt må prosedyren utføres minst 10 ganger.

forebygging

For å unngå plutselig utseende av akne, anbefaler E. Malysheva å følge følgende anbefalinger:

 • Rengjør huden i ansikt og nakke daglig, bruk alle slags urenheter ved å bruke gel eller skum til vask, men bruk ikke såpe (unntatt barn), da det tørker huden og strammer porene.
 • Drikk 1,5-2 liter vann om dagen uten gass, pust frisk luft, flytt så mye som mulig, tilsett grøt, helvete brød, rå frukt og grønnsaker til kostholdet ditt.
 • Hver morgen, på tom mage, drikk 250 ml vann med et stykke kalk eller sitron. Det vil vekke kroppen og rense den fra skadelige giftstoffer og giftstoffer.
 • Før vask legges 1-2 spiseskjeer eplecidereddik til vannet, da det nærer huden og forbedrer hudens hud.

Lytte til effektive råd fra Elena Malysheva, du kan permanent bli kvitt akne på huden. For å oppnå en raskere effekt, bør du ikke bare bruke de verdifulle anbefalingene til en lege med lang erfaring, men også besøke legen din for en fullstendig diagnose av kroppen.

Elena Malysheva om akne: Akne er behandlingsbar! Oppskrifter fra programmet "Live is great!"

Tilstedeværelsen av akne i ansiktet og kroppen påvirker i stor grad en person, og tvinger ham til å bli komplisert og opprørt over deres tilstedeværelse. Elena Malysheva, en kjent lege og tv-vert for "Live Healthy!" -Programmet, anser akne en svært alvorlig sykdom som krever omhyggelig behandling. Hun sier at de fleste problemene hos personer med akne skyldes feil behandling og uregelmessig hudpleie. Så hvordan må du ta vare på huden din og hva slags behandling å gå for alltid si farvel til dette ubehagelige problemet?

Først sier E. Malysheva, ål, vises av ulike grunner, må du først fastslå på hvilket stadium sykdommen er og hvorfor den dukket opp.

De oppstår på grunn av betennelse i sebaceous kjertel, som oppstår når sebum begynner å bli hevet, er det i det at bakterier begynner å formere seg som fører til betennelse. I tillegg øker antallet av døde cornified partikler raskt, og lukker kanalene i talgkjertlene. Resultatet er at sebaceouskjertelen med en oppsvulmet kanal opptrer på huden din i form av en ål eller pimple, hvorfra det er umulig å kvitte seg med en enkel ekstrudering. Ofte er akne forårsaket av Demodex subkutan mite. Les mer om symptomene på demodikose og behandling av dette problemet her.

Hvordan anbefaler Elena Malysheva å behandle?

Tross alt ønsker jeg virkelig seieren å være på vår side i denne vanskelige kampen. Elena Malysheva identifiserer tre stadier av sykdommen:

1) den første - i nærvær av 1do 10 inflammatoriske elementer på huden,

2) den andre - i nærvær av 10 til 40 elementer av betennelse,

3) den tredje - i nærvær av mer enn 40 elementer.

Ved første fase brukes kun eksterne midler ved den andre eksterne + interne behandlingen ved tredje trinns ekstern + intern behandling ved bruk av mer alvorlige legemidler. Derfor bruker jeg også pasienter med den andre og tredje fasen at pasienter med første fase benyttes. Det som anbefales for pasienter med andre trinn, gjelder også for pasienter med den tredje fasen av akneutvikling. Derfor begynner vi med anbefalingene for første fase - de anbefales at ekstern omsorg, som bør brukes på alle pasienter.

Første etappe akne

Når det gjelder ekstern behandling for den første fasen av akne, som legen sier, bør du ikke vaske ansiktet med såpe. Bruk geler eller skum som har salisylsyre til å rengjøre huden. Det er viktig å bruke spesialprodukter til oljeaktig, blandet eller problematisk hud for hudpleie. Vask bør ikke oftere 2 ganger om dagen, så sørg for å promakivere ansiktet med en engangsklut eller et håndkle som ikke tillater vekst av bakterier på et håndkle som kan gjenbrukes og ikke gni infeksjonen inn i huden. Ekstremt anvendte kremer som inneholder benzoylperoksid. De kan ha forskjellige farmasøytiske navn: Baziron AU, Duac Gel, Benzacne og andre. Sørg for langvarig bruk av slike kremer. De er i stand til å "presse" oksygen inn i hudcellene, og bakterier, som det er kjent, dør av oksygen. På grunn av dette er det ingen avhengighet til dem, og effekten manifesterer seg mer og mer som den blir brukt. Tross alt, vi har under huden før det er synlig betennelse, mikrober kan leve i uker eller måneder og kaste bort produktene i deres livsaktivitet. Og bare daglig rengjøring av disse mikroganismene vil vi kunne kvitte seg med dem om 1-3 måneder. Derfor må du ikke slutte å bruke medisiner selv når det ser ut til at problemet allerede er løst!

Også utnevnt eksterne kremer og snakkere med antibiotika akne. Det kan være kremer eller snakkere med clindamycin, erytromycin, etc. Hvordan lage snakkepimples fra dermatologer, se vår artikkel https://www.ygri.ru/boltushkiotdermatologov. Ikke glem det systematiske og langsiktige - et løfte om behandling med eksterne midler!

Av de eksterne, aktuelle retinoider foreskrives ofte: Diffirin, Fucidin Cream, Dalacin eller Zenerit. Disse verktøyene er imidlertid vanedannende og gir ikke alltid det ønskede resultatet. I alle fall, for å bestemme hva som vil gi deg resultatet, kan resultatet bare være en lege etter testing for følsomhet overfor antibiotika.

Andre etappe akne

Når den andre graden av akne, bør behandling utføres ikke bare fra utsiden, er det nødvendig å behandle kroppen fra innsiden. Anbefalt er antibiotika som du kun kan foreskrive en lege. En av dem er unidox solutab eller doxycyklin. Det påføres i ett pulver (i tilfelle unidox) eller en tablett (i tilfelle doxycyklin) per dag i tre måneder. En gradvis tilbaketrekking av legemidlet blir også praktisert med en dosereduksjon til 1 tablett hver 2. dag, deretter en halv tablett hver 2. dag i de siste 2 ukene. Det er nødvendig å opprettholde leversituasjonen i slike alvorlige preparater, derfor er prebiotika alltid foreskrevet.

I noen tilfeller, med hormonelle svikt, foreskrives orale prevensjonsmidler i en periode på 6 måneder. I dette tilfellet er det også svært viktig å avbryte dem på riktig måte, så vær så snill å gjøre dette under tilsyn av en klarert lege.

I tilfelle demodekose oppdages, er metronidazol foreskrevet. Det er ulike regimer av stoffet, den mest effektive og velprøvde ordningen, vi beskriver i artikkelen Hvordan bli kvitt det subkutane krysset?

Tredje etappe akne

I tilfelle av den tredje fasen av akne, i tillegg til alle de ovennevnte, kan medisiner med isotretinoin foreskrives, den mest berømte som er Roaccutane. Dette er et veldig farlig middel der det er skummelt bivirkninger, så vær veldig forsiktig før du bruker slike rettsmidler.

Alt dette, med riktig og rettidig søknad, vil bidra til å bli kvitt akne, men det er ønskelig å gjennomgå behandling under medisinsk tilsyn. Etter behandling, bør du ikke glemme at du må ta vare på huden din hele tiden og nøye, bare da kan det ikke unngås å komme tilbake til dette problemet. Prøv å følge de grunnleggende hygieneregler, ikke knuse kviser som vises og rydde ansiktet ditt med spesielt valgte midler, bare da vil ansiktet bare gi deg glede når du ser det i speilet.

Lev bra!

Acne. Hvordan bli kvitt dem. Lev bra! Slett fragment fra 10/03/2017

Legge inn videokode

innstillinger

Spilleren starter automatisk (hvis det er teknisk mulig) hvis den er i oversikt på siden

Størrelsen på spilleren blir automatisk justert til størrelsen på blokken på siden. Aspect ratio - 16 × 9

Spilleren vil spille av videoen i spillelisten etter å ha spilt den valgte videoen.

Akne er delt inn i tre faser, avhengig av antall akne. Hvert stadium er tildelt sin egen behandling. Når det er nok lokale stoffer, og når antibiotika kan være nødvendig? Hvilke tester bør gis til jenter med alvorlig akne før behandlingen påbegynnes?

Se med dette

Mest populære

anbefalt

Siste oppdateringer

Mine abonnementer er:

© 1996-2018, Første kanal. Alle rettigheter reservert.
Full eller delvis kopiering av materiale er forbudt.
Med avtalt bruk av materialer fra nettstedet, er det nødvendig med en link til ressursen.
Koden for innsetting i blogger og andre ressurser som er lagt ut på vår nettside, kan brukes uten koordinering.

Live kringkasting av kringkastingsstrømmen på Internett uten avtale er strengt forbudt.
Broadcasting er bare mulig når du bruker spilleren og den første kanalens nettbaserte kringkastingssystem.
Søknad om organisering av kringkastingen.

Bakgrunn Første kanal tlf. +7 (495) 617-73-87

Elena Malyshevas tips for behandling av akne og akne

Dermatologer, dermato-venerealologer, kosmetologer, praktiserende leger, kirurger og til og med gynekologer er involvert i behandling av akne. Hvorfor? Fordi disse ubehagelige formasjonene kan vises under forskjellige forhold. Og hva med dem sier Elena Malysheva? Og hvem er denne kvinnen de snakker om i hver tur?

Kjent TV-presentatør av helseprogrammer

Elena Malysheva erobret alle ekspansjoner av Internett og tv. Jeg kaller henne den største TV-telegrafisten i Russland. Du kan møte henne ved å slå på programmene: "Helse" og "Leve sunn!" Disse programmene er svært populære, da viktige og smertefulle temaer for mange borgere diskuteres der. Disse programmene er ikke de eneste som Elena gjorde. Dette er også: "Infirmary", "Resept", "Legen kalt?". Hun er en lege i medisinsk vitenskap, vellykket forsvunnet sin avhandling. Flere publikasjoner er hennes kreasjoner. I kosmetologi kan det bli kalt et ess, fordi en kvinne har priser og priser i dette området. Hun er ikke redd for å utføre eksperimenter og forbløffe publikum, tilsynelatende, det er derfor millioner publikum elsket henne. Hva sier Malysheva om utseendet av akne? I en av episodene av programmet "Live Healthy" ble dette emnet diskutert.

Årsaker til

Ifølge Elena Malysheva er det bare fire grunner for utseendet til akne:

 • økt produksjon av subkutan fett;
 • Tilstedeværelsen av et forhøyet mannlig kjønnshormon;
 • patogen inflammatorisk prosess;
 • keratinøs hud som har lukket kanalene i talgkjertlene.

Det aller første er å bruke en spesiell gel for vasking. I intet tilfelle bør det inneholde alkohol eller såpe. Alt dette tørker huden, og det gjør bare vondt for henne. Du må velge de legemidlene som er skrevet: "For problem hud", "For fet hud", "Fra akne og svarte flekker", "For akne og komedoner" og andre. De må brukes om morgenen og om kvelden, skyll kun med kaldt vann.

Bruk av midler med retinoider

Effektive rettsmidler er de legemidlene som inneholder i deres retinoidsammensetning. Hvis det oppstår svarte flekker og overdreven glans på ansiktet, er det på tide å ty til behandling av sykdommen. Slik at akne ikke sprer seg over hele ansiktet, ikke gå glipp av øyeblikket og ikke starte sykdommen. Retinoider er i stand til å ødelegge alle mikroorganismer og fjerne akne, svarte flekker om noen dager. Påfør disse stoffene bør være over hele ansiktet, men ikke i stedet for lokalisering. Unngå denne feilen, siden verktøyet skal gå til alle mikrokomøer som ikke er synlige uten et mikroskop. Retinoider er i stand til å oppløse cornified skalaer og åpne blokkerte talgkirtler. De er derivater av vitamin A.
Retinoider er i stand til:

 • forebygge kolloidale arr
 • fremme hurtig cellefornyelse;
 • justere og lysere huden;
 • glatte fine linjer;
 • tone huden;
 • eliminere akne, komedoner og svarte flekker;
 • reguler arbeidet i subkutan kjertel.

Malysheva spør overbevisende om at ingen midler skal brukes uten instruksjoner.

Retinoider finnes i:

 • Banan;
 • kløver;
 • nesler;
 • mynte;
 • tare;
 • kjerringrokk;
 • salvie;
 • burdock root;
 • hunden steg;
 • bjørnebærblader.

Se etter rettsmidler med ekstrakter av disse plantene, de vil forbedre hudtilstanden.
Noen ganger, for å fylle kroppen med dette stoffet, bør du bare spise mer:

 • gulrøtter;
 • gresskar;
 • meloner,
 • sorrel;
 • smør;
 • persille;
 • grønne løk;
 • fersken;
 • spinat;
 • brokkoli;
 • Bulgarsk pepper;
 • havtorn

Kontra

Disse stoffene har en rekke kontraindikasjoner.
Kan ikke brukes med:

 • sensitiv hud;
 • graviditet og amming
 • leversykdom;
 • når du tar alkoholholdige drikkevarer og røyking.

Hvis bruk er startet, må du kontrollere at følgende bivirkninger ikke forekommer:

 • rødhet og peeling av huden;
 • utvikling av defekter i fosteret under graviditet;
 • utseende av kløe;
 • overdreven tørrhet i huden;
 • hårtap og brynder;
 • allergi.

Bruk av antibiotika

Elena Malysheva anbefaler disse tre typer antibiotika:

 1. Krem "Fucidin". Inneholder i sammensetningen fuzidovuyu syre;
 2. Dalatsin krem. Inneholder Clindamycin;
 3. "Zener". Den inneholder et sinkkompleks og erytromycin.

Fucidinum

Den har antibakterielle egenskaper. Behandler omfattende bakterielle hudsykdommer. Kan brukes av både barn og voksne. Dette verktøyet er i stand til:

 • drepe bakterier og mikroorganismer;
 • gjenopprette hudbalansen;
 • sjelden forårsaker allergier.

Sammensetningen av dette verktøyet i tillegg til fusidinsyre inkluderer:

 • glycerol;
 • cetylalkohol;
 • lanolin;
 • kaliumsorbat.

Dalatsin

Det hjelper med akne, akne og hudormer, svarte flekker, ulike hudbetennelsessykdommer og purulent koker. Antibiotikumet, som er en del av gelen, penetrerer huden og dræper raskt patogene mikroorganismer, som er årsaken til utslett. Pimples blir umiddelbart tørket, og sårene helbredes. Det kan brukes ikke bare for ansiktet, men også for kroppen.
Når du bruker Dalatsin, må du følge følgende regler:

 • ikke bruk tonalkremer og pulver, de vil tette porene;
 • Ikke solbat i solen eller i et solarium;
 • vask hendene grundig etter kontakt med stoffet, det har en negativ effekt på slimhinner.

Legemidlet er kontraindisert i svangerskap og barn under tolv år. Når det brukes systematisk, gir det gode resultater. Malysheva sier at etter endring av behandling med Dalacin, observeres slike endringer:

 • oljeaktig glans forsvinner fra huden;
 • alvorlige betennelser elimineres
 • kviser forsvinner, og deres purulente innhold kommer ut;
 • Svarte flekker forsvinner og porer smale.

Du selv bør ikke utpeke deg selv. Du bør konsultere en hudlege eller kosmetolog.

Zinerit

Denne løsningen brukes til akne og alle typer akne. Det oppbevares bare en måned etter at pulveret og suspensjonen er blandet, nødvendigvis ved romtemperatur.
Medisinske egenskaper er:

 • fungerer som et anti-inflammatorisk og raskt helbredende middel;
 • reduserer produksjonen av subkutan fett;
 • dreper bakterier og årsaksmessige midler av akne og akne;
 • tørker huden
 • eliminerer arr og spor av post-akne.

Ikke bruk det for ofte, siden dette stoffet er vanedannende, og det vil derfor ikke være noen fordel.
Alle legemidler med antibiotika kan bare foreskrives av en lege, ikke start behandlingen selv.

Roaccutane Application

I de mest håpløse situasjonene og forsømte tilfeller anbefaler Malyshev sterkt Roaccutane. Dette stoffet brukes i de mest alvorlige tilfeller av akne og bare etter avtale av en hudlege. Du kan ty til behandling med dette verktøyet. Stoffet isotretinoin reduserer produksjonen av subkutant fett og dreper mikrober. Vil hjelpe med hormonell acne jente.
Bivirkninger:

 • depresjon;
 • aggresjon;
 • kramper;
 • økt trykk;
 • indre og neseblødning;
 • dårlig søvn;
 • hevelse;
 • smerte i bein, mage, hode;
 • dermatitt;
 • kvalme;
 • overdreven svette
 • kløe og utslett
 • gastrointestinale sykdommer;
 • selvmordstendens.

Listen over bivirkninger er skremmende, slik at de kun foreskriver dette stoffet i ekstreme tilfeller.

Gulrot Maske - Gulrot Maske Hendel

Et annet middel som Elena anbefaler, er gulrotmasken Henkdel gulrotmasken. Fungerer som et antibakterielt middel, nærer huden med vitaminer, fremmer rask healing, selv om en purulent pimple har bristet, kan trekke ut forurensninger fra de dypeste lagene i huden, åpner porer og fjerner plugger, har en bakteriedrepende virkning, reduserer hudolje.

anmeldelser

Tilbakemelding fra publikum:

"Jeg kan ikke dele historien min. Gjennom hele mitt voksne liv kjempet jeg med akne. Resultatene var ikke positive, og det drepte meg moralsk og fysisk. Ved 20-årsalderen var det et hotbed av infeksjon på ansiktet hans. I speilet så jeg ikke en centimeter av sunn hud. Inflammet og purulent akne reddet alle rundt. En gang jeg leste en anmeldelse på Internett for Roaccutane, og senere så jeg på programmet "Live Healthy" med Elena Malysheva. Jeg bestemte meg for at jeg raskt måtte gå til en hudlege og be om at dette middelet skulle bli utnevnt. Alt skjedde, fordi saken min var akkurat det verste. Jeg begynte å drikke kapsler og et mirakel skjedde. En måned senere var huden min som på forsiden av et magasin. Jeg er veldig glad for at det er lignende forberedelser. "

Svetlana, 31 år gammel

Med alle verktøyene kan du kurere akne hjemme. Se videoen "Live Healthy" med Malysheva, og vurder igjen om nødvendig den nødvendige informasjonen.

Helse og leve sunt med Elena Malysheva

Ikke det offisielle nettstedet for helse- og leveprogrammer. Helse, Elena Malysheva - ledende

Hvordan bli kvitt akne i ansiktet

17. januar 2017 problem
Snakk om akne behandlinger.

Legene vil fortelle deg om årsakene til akne, du vil lære å behandle akne og bli kvitt dem for alltid. Vi bestemte oss for å leve i to programmer Live talk om årsakene til akne og metoder for behandling.

Ofte behandler folk ikke riktig akne, fordi de ikke forstår årsakene til akne. Heltinnen i programmet har akne, hun brente akne med alkohol, brukte en skrubbe, gned ansiktet med kamille, men det hjalp ikke.

En av årsakene til akne er hormonell ubalanse. I ungdomsårene er det en økning i nivået av mannlige hormoner hos gutter og jenter. Vanligvis har jenter mannlige hormoner, men når antallet deres stiger i kroppen, er det et overskudd av talg.

Fett blir utskilt i talgkjertlene, hvis det er for mye, utvikler bakterier som alltid lever på huden seg i den. Sebaceous glands er plassert rundt hårsekkene. Sebum er en fantastisk naturlig krem. Men det skal ikke være mye.

Når hudflakene ikke skrelles, blir sebaceous kjertel blokkert, betennelse oppstår. Bakterier lever normalt på huden, men de reagerer aktivt i fett. Jo mer sebum, jo ​​flere bakterier. Hvis det er en vei ut av sebaceous kjertel, da bakteriene multipliserer, men ikke noe dårlig skjer.

Hvis porene er dekket med hudskalaer, så er det da at en kvise fra bakterier multipliserer. Det er nødvendig å rengjøre huden med skrubber, exfoliere hudpartiklene. Du kan ikke klemme akne, sykdommen vil spre seg videre og dypere. Pus kan gå til blodet, blodforgiftning vil begynne.

Brennende akne er ubrukelig. Husk at akne ikke er avhengig av mat, ikke avhengig av indre sykdommer. Det er nødvendig å påvirke de virkelige årsakene til akne. Ikke rengjør ansiktet ditt. The International Alliance of Dermatologists har identifisert akne behandlingsmetoder.

Vi påminner deg om at i den første fasen av akne på ansiktet er mindre enn 10, i andre fasen er de fra 10 til 40, i tredje trinn er det mer enn 40. Akne kan være på ansiktet, på baksiden, på brystet.

Det er nok å ta et speil og telle akne. Hvis det er opptil 10 av dem, vil dagens råd hjelpe deg. Akne er en betennelse i hårsekkene. Hvis mye testosteron i ungdomsårene øker produksjonen av talg.

Bakterien som lever på alles hud begynner å spise svette og formere seg. Sebaceous kjertelen er blokkert, hudcellene skiller seg ikke for godt. Okklusjon oppstår, en abscess oppstår.

Sebum er vår naturlige unike krem. Men alt endres når fett blir mye. Både gutter og jenter får mange mannlige kjønnshormoner under ungdomsårene. I første fase er behandlingen bare ekstern. Det er nødvendig å utelukke agenter med alkohol. Det er nødvendig å bruke retinoider, ikke bruk antibakterielle stoffer lokalt.

I første fase er det nødvendig å vaske 2-3 ganger om dagen med komposisjoner uten alkohol. Det er nødvendig å bruke salver og kremer som vil oppløse hudskorpen, gjøre fettet mer flytende. Det er nødvendig å rense huden fra de kåte partiklene. Umiddelbart kan du oppnå resultater. Det første resultatet blir i en måned, men det er nødvendig å fortsette behandlingen. En gang i måneden er hudflaten helt fornyet.

Dagens problem handler om feilene du gjør når du prøver å behandle akne. Mange tror at solen helbreder akne, fordi huden tørker ut, blir akne mindre. Men solen, som solarium, forårsaker en påfølgende eksacerbasjon av sykdommen. Etter aktiv soling vil det bli forverring av sykdommen.

En eksacerbasjon oppstår vanligvis i løpet av noen få måneder. Mange mennesker brenner akne med alkohol, gni ansiktet med kremer som inneholder alkoholer. Huden begynner da å forsvare seg, akne kommer igjen.

Millioner av mennesker klemmer akne, de begynner også å gjøre ansiktet rensing i salongene. Dette fører til at pus sprer seg inne, sykdommen er enda mer aggressiv. Etter denne ekstruderingen vises arr og blåaktig flekker.

Det er nødvendig å beregne akne, hvis det er mindre enn 10, så er behandlingen ekstern. Det er nødvendig å vaske 2-3 ganger om dagen. Disse bør være løsninger som vil vaske av overflødig fett og fjerne døde hudflak. Det er nødvendig om kvelden å bruke differensialkrem. Det vil oppløse keratiniserte skalaer.

I intet tilfelle bør du rense ansiktet ditt. Du kan sette infeksjonen i blodet. En del av pus kan komme inn i fartøyet og fortsette med blodet. Den andre fasen av akne er når det er 10 til 40 akne på ansiktet.

Samtidig forblir lokal behandling, og en lang løpet av antibiotika blir lagt til aktuell behandling, og for jenter er det også prevensjonspiller, de normaliserer hormonnivåer. Antibiotisk behandling utføres fra tre måneder til seks måneder. Antibiotika dreper bakterier.

Mange ungdommer blir fortalt at de har dysbakterier. Dette er ikke sant. Akne og mage er ikke forbundet med akne. Det er en tredje fase av sykdommen, med mer enn 40 akne på ansiktet hennes. På dette stadiet kan du ikke røre huden i det hele tatt, ikke bruk eksterne agenter.

Legemidler som roaccutan brukes. Dette er en gruppe retinoider. Disse stoffene regulerer sebum sekresjon. Grunnårsaken selv er fjernet. Dette er de mest effektive stoffene, de brukes i alvorlige tilfeller av akne. Behandlingen utføres under tilsyn av en lege. Behandlingen er lang, det er nødvendig å kontrollere tilstanden i leveren, stoffet har mange bivirkninger.

Når du trykker på en pimple, går pus inn, pimple åpnes ikke. Pus kan komme inn i fartøyene. Pimple er en betennelse i talgkjertlene. Vanligvis sebaceous kirtel sekreterer talg, det er den beste naturlige krem. Hos gutter og jenter i ungdomsårene øker nivået av mannlige kjønnshormoner.

Fett blir mye, bakterier multipliserer. Kåt hud lukker kanalen i sebaceous kjertel, fett kommer ikke ut, begynner betennelse. Mange behandler dysbakterier, men det er ingen slik diagnose og det er ikke relatert til akne.

Hvis du har fra 10 til 40 akne, så behandles sykdommen systematisk. Ekstern behandling forblir, vask og tonics uten alkohol, alt for ekstern bruk. Du må legge til piller. Vi må ta antibiotika, det er tetracykliner, de brukes i 4-6 måneder.

Det er i dag nye former for antibiotika, dette er solyutab. Tabletten er løselig i vann. Millioner av granulater dannes, de dreper bakterier. Slike antibiotika er effektive. I dag ser du en pasient som kom til prosjektet, hele ansiktet hennes var dekket av akne. Det er mer behagelig for en jente å se seg selv i speilet i dag.

Det finnes en annen behandlingsmetode, den eksisterer kun i andre trinn for jenter. Prevensjonsmidler er foreskrevet, de bør ikke være redd, disse stoffene vil regulere hormon nivåer. Ny akne vil ikke vises på huden.

Det er nødvendig å finne ordet drospirenone, dette stoffet reduserer nivået av testosteron, slik behandling er foreskrevet av en lege. Det er nødvendig å drikke disse stoffene alle ungdommer, opp til 18 år. Du trenger ikke å ta pauser. Husk at akne er behandlet i dag, det er veldig lett å gjøre.

Vi påminner deg om at synopsis kun er et kort utdrag av informasjon om dette emnet fra et bestemt program. Du kan se hele videoen her. Live great: Utgave 17. januar 2017

Del lenken i sosiale nettverk!

Lev bra!

Myter om akne. Lev bra! Slett fragment fra 11/06/2018

Legge inn videokode

innstillinger

Spilleren starter automatisk (hvis det er teknisk mulig) hvis den er i oversikt på siden

Størrelsen på spilleren blir automatisk justert til størrelsen på blokken på siden. Aspect ratio - 16 × 9

Spilleren vil spille av videoen i spillelisten etter å ha spilt den valgte videoen.

Behandler profesjonelt ansiktsrengjøring akne? Er akne assosiert med dysbiose? Er det sant med akne kan ikke bruke kosmetikk? Er det mulig å klemme akne? Vi forstår de vanligste myter om akne. Programmets gjest er sangeren Yulia Kogan.

Se med dette

Mest populære

anbefalt

Siste oppdateringer

Mine abonnementer er:

© 1996-2018, Første kanal. Alle rettigheter reservert.
Full eller delvis kopiering av materiale er forbudt.
Med avtalt bruk av materialer fra nettstedet, er det nødvendig med en link til ressursen.
Koden for innsetting i blogger og andre ressurser som er lagt ut på vår nettside, kan brukes uten koordinering.

Live kringkasting av kringkastingsstrømmen på Internett uten avtale er strengt forbudt.
Broadcasting er bare mulig når du bruker spilleren og den første kanalens nettbaserte kringkastingssystem.
Søknad om organisering av kringkastingen.

Bakgrunn Første kanal tlf. +7 (495) 617-73-87

Rengjør huden om 2 måneder:
Jeg vil fortelle deg hvordan du blir kvitt akne for alltid!

Hvordan bli kvitt akne en gang for alle? Dette spørsmålet blir spurt av mange, spesielt personer i ung alder. Herding av akne er en vanskelig oppgave. Men i dag vil jeg fortelle deg om en ny revolusjonerende måte å bli kvitt akne.

Hittil har medisinen tilbudt mange muligheter for behandling: dyre salver, prosedyrer. Spesielle dietter "uten fett", "uten søtt", "uten stekt" ble utviklet. Eller hva er verre - ulike kroppsrensninger. Men det ga bare en midlertidig effekt. Kostholdet var slutt - akne dukket opp igjen.

Noen valgte tung artilleri - tok hormoner. Akne forsvant, men det var mange bivirkninger.

Akne i ansiktet er ikke alltid årsaken til feil i kroppen. Dette er ofte en konsekvens av feil omsorg.

Mange populære annonserte "akne" -produkter skader huden. Aggressive kjemiske komponenter i sammensetningen av midler for vask og lotioner skader og tørker det øvre laget, forårsaker irritasjon.

Som en erfaren lege, erklærer jeg - bare naturlig medisinsk kosmetikk kan hjelpe deg med å bli kvitt akne! Nylige studier har vist at det kraftigste verktøyet er en kompleks instaskin. Alt fordi det fungerer i flere retninger samtidig:

 • har antibakteriell effekt
 • normaliserer talgkjertlene
 • trenger inn i de dypeste hudlagene
 • helbreder raskt betennelser og små sår
 • vitaminiserer og nærer huden.

Det unike Instaskin-komplekset fungerer i to retninger samtidig: pulveret til inntak eliminerer årsaken til sykdommen, og punktkrem eliminerer hudens utseende på akne, akne, svarte punkter. Cure selv den mest alvorlige fasen av akne på bare 2 måneder. Deres oppståelse er utelukket.

For to måneder siden, som en del av Helse-programmet, testet vi Instaskin-komplekset. Vår heltinne - Marina Zavyalova - hadde den fjerde fasen av akne. I to måneder brukte hun Instaskin krem ​​og kuttet et kurs på 14 Instaskin sachets. Dette er fremgangen hun gjorde i behandlingen:

Marina Zavyalova, 24, Moskva:

"Jeg led av akne siden jeg var 13 år gammel. Tankealder, vil passere. Jeg behandlet ikke noe, jeg presset det bare, brente det ut for natten. Over tid ble akne mer. Fra små pustler ble de til smertefulle koker, i stedet hvor arr og lilla flekker ble igjen.

Å si at jeg led var å si ingenting. Jeg var sjenert om meg selv og ansiktet mitt. Mine foreldre tok meg til en lege, hvor jeg ble foreskrevet mange dyre rusmidler og salver. Akk, fra slik behandling fikk akne enda mer. Legen forsikret - dette er midlertidig, dette er scenen for naturlig hudrensing. Til slutt kastet jeg denne saken, og bestemte meg for å skrive til programmet "Helse".

Jeg er veldig heldig at jeg ble tatt til prosjektet. Effekten av Instaskin var bare et mirakel for meg! Jeg trodde allerede at akne ikke ville redde meg noe. Etter 2 måneder, gjenkjente jeg ikke huden min, det glødde bare med helse! Nesten et halvt år har gått - men det er ikke et snev av en pimple på ansiktet! "

Et eksperiment med deltagelse fra 800 personer bekreftet at Instaskin-komplekset for øyeblikket er den mest effektive og sikre tilnærming til behandling av et sypisk liv. Verktøyet er effektivt i alle stadier av akne og i alle aldre. Komplekset er hypoallergent, egnet for enhver hudtype og krever ikke konsultasjon med lege før bruk.

Jeg legger oppmerksomheten på at for å unngå feil, er dette produktet IKKE TIL SALG i butikker og apotek. Å bestille et kompleks fra Instaskin ål er kun mulig på produsentens offisielle hjemmeside!

Malysheva om akne

Helse. Farvel akne! Den tredje fasen.

Programmet "Helse" har lansert et prosjekt dedikert til kampen mot akne. Eksperter vil hjelpe guttene.

Lev bra! Pimples - slåss! (04.26.2018)

Akne i ansiktet kan være et alvorlig problem for en tenåring, en kilde til usikkerhet og dårlig.

Lev bra! Acne. Hvordan bli kvitt dem.

Akne er delt inn i tre faser, avhengig av antall akne. For hvert trinn er tildelt.

Helse. Hvordan bli kvitt akne? (22.

Det er tre stadier av utvikling av akne, som hver har sin egen behandlingsmetode.

Acne. Den første fasen av akne

Lev bra! Bekjempe akne. (18.04.

Akne antas å være et problem med ungdom og ungdom. Ledende snakk om noen.

Malysheva på Acne Treatment Medium Degree.

GRATIS VIDEO-KURSUS OM BEHANDLING AV ACNE http://www.acnezone.ru Hvis du ikke har sett, som de sier på den første kanalen akne.

Malysheva på behandling av akne og akne

Hvordan bli kvitt akne og hudormer? Legen gir anbefalinger for eliminering av akne. Hjemmelaget ansiktsmasker.

Lev bra! Fet mat og akne. (18,0.

Det er en teori om at forbruket av fettstoffer fører til en økning i mengden androgener og til overflødig produksjon.

Hvorfor er det akne i ansiktet, egentlig.

http://narmedici.ru/ Hvorfor oppstår akne i ansiktet? Mange av oss spør dette spørsmålet, det er mange meninger.

Acne. Den tredje fasen av akne

Akne behandling, akne behandling, behandling a.

Rengjør huden i 2 måneder, finn ut mer her http://skin.shopwes.ru Tjen på YouTube, koble http http: // jo.

ELENA MALYSHEVA - ASHES

Malysheva om å rengjøre ansiktet, mat, prevensjon.

GRATIS VIDEO-KURSUS OM BEHANDLINGSLUNK http://www.acnezone.ru Akne på første kanal - snakk om mytene i behandlingen.

Hvordan fjerne svarte flekker, akne og hudormer på.

https://goo.gl/c1T4LY - nettbutikk av god kosmetikk for ansiktet. Hvordan lage et ansikt: Fjern sorte prikker.

Lev bra! Mat og akne. Melk. (30.05.

Studier har vist at å drikke noe slags melk (til og med skummet melk) bidrar til å øke mengden.

Malysheva for akne

Hvordan bli kvitt akne hjemme? Trinnvis-system her akkurat nå http://protiv-pryshhej.ru/

Elena Malysheva. Hvordan bli kvitt akne.

I dette nummeret av TV-showet "Live is great!" med Elena Malysheva, vil du lære å bli kvitt akne. Tegn det.

Malysheva på behandling av akne og sveder. Og.

GRATIS videokurs på aknebehandling på http://www.acnezone.ru Elena Malysheva (Helseprogram på kanal 1).

Elena Malysheva. Årsaker til akne

I dette nummeret av TV-showet "Live is great!" med Elena Malysheva, vil du lære hvordan akne oppstår. Registrer deg.

Din stemme for videoen

Sist diskutert

Bytte adaptiv xenon til Mercedes ML 350
De vakreste stedene i Barcelona er topp 7
Hacking et online kasino for 10,650 RUB. To måter å jukse online kasinoer
Spillet med vintersport spinner på SS-27 abbor av min produksjon
JACK F4 - bilen til en ny linje av utstyr JACK
Angelfish Paraiba + Blue Ghost
Maslopress auger MSh-60 (kaldpresset) i drift
Savchenko Pavel Antonovich - ortopedisk traumatolog, lege i klinikken "Sibirskaya"
FRP Google-konto låser opp ære 4c
Min destinasjon - Album av Forfattere Christian Songs - 2017 Lancere

Bli med i diskusjonsvideoen.

Vi finner en video

Vi legger oppmerksomhet på å bli kjent med de mest populære søkene etter videoklipp i løpet av den siste måneden.

Stemmer, meningsmålinger.

Tribune nyhetene dine

For at nyheter eller hendelser skal vises på News Tribune, gå gjennom en enkel registrering.

Flere Artikler Om Typer Acne