Akne er et problem som må håndteres grundig. For å rense huden fra disse formasjonene, er Zindol-suspensjon (sinkoksid) en effektiv og rimelig medisin. Allerede 2 uker etter påføring av akne og akne i de fleste tilfeller kan du glemme.

Sammensetning og former for utgivelse

Tsindol er et medisin (populært talker) produsert i form av en suspensjon i mørke glassflasker på 100 g og 125 g hver. Dens kostnad er 40-60 rubler. Du kan kjøpe det på hvert apotek uten en lege resept. Oppbevar suspensjonen i 2 år på et kjølig sted uten direkte sollys.

Behandling av akne er ikke begrenset til dette legemidlet. Den håndterer mange andre hudutslag forbundet med ulike sykdommer: dermatitt, herpes zoster, herpes, diates, kyllingpoks, rubella, urticaria.

Hovedbestanddelen og aktiv ingrediens i suspensjonen er sinkoksid (12,5 g).

Hjeltekomponenter er:

 • glycerol (glycerol);
 • talkum;
 • stivelse;
 • etylalkohol 70%;
 • destillert vann.

Tsindol har konsistens, der spor av sengetøy og klær forblir. Derfor brukes stoffet hovedsakelig hjemme, det er bedre å bruke gamle klær, noe som ikke er synd for jord. En annen ulempe er en økning i tørrhet i huden etter påføring av suspensjonen.

Analoger av Zindol er:

 • Desitin salve;
 • Dyaderm krem;
 • Liniment sink oksid;
 • Sink salve;
 • Sinkpasta.

Slik fjerner du rødhet akne før en viktig hendelse? Lær effektive metoder.

På denne siden kan du lese en artikkel om hvorfor strekkmerker vises på kroppen.

Handlingsprinsipp på huden

Tsindol trenger raskt inn i inflammerte lag av epidermis, hvor det dreper bakterier og mikrober som forårsaker akne. Verktøyet eliminerer patogener, bidrar til å forhindre nye utslett på huden.

Talker (suspensjon) har en antibakteriell og desinfiserende effekt. Andre handlinger:

 • tørker huden
 • helbreder små skader;
 • renser porene;
 • stimulerer stoffskiftet i lagene av dermis;
 • mykner huden
 • bidrar til å stramme arrene.

Når Zindol påføres huden, dannes albuminater (albuminsalter), midlet hjelper til med denaturering av andre proteiner. Dette forårsaker anti-inflammatorisk, tørking, absorberende effekt.

Denaturerende proteiner, Zindol reduserer ekssudative sekresjoner, reduserer alvorlighetsgraden av irritasjon og betennelse i huden. En beskyttende film dannes på overflaten, som er en barriere for penetrasjon av patogen mikroflora inn i såret. Inne i acne skaper et miljø som er optimalt for regenerative prosesser. Suspensjonen brukes derfor som et legemiddel som utfører en beskyttende funksjon.

Kommer i kontakt med huden, gjør Zindol dens overflate tettere, og reduserer dens innsiktige egenskaper.

Forsegling av huden, bidrar suspensjonen til:

 • kapillær innsnevring;
 • tetting av blodkarets vegger
 • forbedre blodstrømmen til karene;
 • reduksjon i kjertel sekresjon;
 • svekkelsen av den enzymatiske aktiviteten.

Beskyttelsesfilm tørker ikke bare og reduserer betennelse, men har lokal analgetisk effekt.

Hvordan fjerne goose støt på beina? Vi har svaret!

I denne artikkelen lærer du om effektive måter å behandle komedoner på.

Etter å ha klikket på lenken http://vseokozhe.com/bolezni/natoptyshi/na-nogah.html les om behandlingsmetoder for corns hjemme.

Instruksjoner for bruk

Hvordan søke Zindol for akne? Før påføring av suspensjonen på den berørte huden, bør en sensitivitetstest utføres. Påfør produktet på albuebukken, etter en time, vurder tilstanden på huden. Hvis ingen reaksjon fulgte, kan Zindol påføres andre deler av kroppen. Ellers kan du forvente en rekke bivirkninger: utslett, kløe, rødhet, allergi.

Innholdet skal ristes før flaskene påføres. For single acne, er verktøyet påtrykt prikket med problemområdet med en bomullspute eller pinne.

Huden må først rengjøres og tørkes. Skyll stoffet er ikke nødvendig, det bør være godt absorbert og tørt. Etter tørking begynner han å smuldre.

Behandlingsforløpet med Zindol for akne bør være 1 måned, etter en pause på 4-6 uker, bør mottaket gjentas. På suspensjonsdagen må det brukes 4-6 ganger avhengig av graden av inflammatorisk prosess.

Hvis utslett er betydelig, kan du lage en maske av Zindol:

 • spre et tynt lag på det berørte området;
 • vent på at den tørker ut;
 • dekke med gasbind eller serviett.

Når huden er utsatt for tørrhet, hold masken i 15-20 minutter, med olje og kombinasjon det kan ikke vaskes av. Raidet vil vaske av hvis du bare vasker ansiktet om morgenen.

Du kan også finne ut om andre effektive midler på vår nettside. For eksempel er det skrevet her om økonomisk såpe fra akne, om borsyre i denne artikkelen, om polysorb på denne adressen, om Vishnevsky-salve mot akne her, om Bazirona her, om Skinoren på denne siden.

Hudpleie tips

Etter behandling med Zindol, krever huden forsiktig forsiktighet:

 • Hver dag om morgenen og om kvelden for å rense, tone og fukte huden.
 • Om sommeren, i varmt vær, har alltid servietter med antibakteriell impregnering tilgjengelig.
 • Så sjelden som mulig, berør ansiktet med hendene.
 • Ikke glem å regelmessig bytte svampen til pulver og fundament, kosmetiske børster.
 • Normalisere mat - forlat raske matvarer, utvide kostholdet av vitaminholdige matvarer.
 • Før menstruasjon, bør kvinner bruke kosmetikk som reduserer aktiviteten til talgkjertlene.

Anmeldelser brukt

Elena, 27 år gammel
"Etter å ha født et barn ble jeg møtt med et langt glemt problem - akne. Jeg prøvde mange dyre rusmidler, men pustler dukket opp igjen. En hudlege sa at dette problemet er relatert til hormonelle forandringer i kroppen. Da Zindol ble foreskrevet til et barn fra bleputslett, rådde legen meg til å bruke den på akne. Noen uker senere kjente jeg ikke ansiktet mitt. Fra utslett forblir bare mindre flekker, som snart igjen. Selv om jeg først var skeptisk til dette verktøyet. Taleren hjelper virkelig. "

Julia, 21
"Fra en alder av 13 år har jeg blitt forfulgt av stor rød akne. Alle dermatologer og kosmetologer i byen vet ansiktet mitt, jeg har besøkt alle i resepsjonen. Ved en tilfeldighet anbefalt en venn å kjøpe Zindol. Jeg trodde ikke at et slikt billig verktøy kunne endre situasjonen på en eller annen måte. Tross alt brukte jeg så mye penger på dyre rusmidler til ingen nytte. Etter en uke med å bruke taleren, følte jeg et reelt resultat - huden ble virkelig renere. "

Maria, 20 år gammel
"Jeg er 20 år gammel og de siste 4 årene har jeg hatt en kontinuerlig kamp mot akne. Alt du kan prøve, har jeg allerede prøvd. Jeg hadde dyre kosmetikk fra USA, og den vanlige tjære. Og ytelse - minst. For en kort stund kom lettelse, og med en ny kraft begynte å strømme ut. Mor sa prøve Zindol. Først tok jeg rådet med ironi. Kan ikke et godt middel koste så mye. Men jeg tok feil. Suspensjonen hjalp veldig raskt. Sann, ble huden tørr etter den. Nå fukter jeg henne med masker og kremer. "

Instruksjoner for bruk Zindola for akne på huden

Tsindol er et tidsbestemt stoff for behandling av hudsykdommer.

Sammensetningen kombinerer naturlige ingredienser som motvirker akne og akne, lindrer betennelse.

Lav kostnad, ulike bruksmetoder og høy effektivitet gjør dette verktøyet i etterspørsel.

Du kan finne ut hvordan du bruker klorhexidin for akne i ansiktet fra vår artikkel.

Kan det brukes til ansiktet?

Tsindol brukes oftest til å behandle akne.

Verktøyet har sterke antiseptiske egenskaper og bidrar til å kvitte seg med et stort antall akne.

Den er produsert i form av en suspensjon (talker).

Inneholder komponenter som har antiinflammatorisk, regenererende og tørkende effekt.

Hvilke stoffer inneholder den?

Den aktive ingrediensen er sink. Mengden er 12,5 g per 100 ml produkt.

Sink regulerer sebaceous kjertler, tørker pimples, desinfiserer huden, reduserer betennelse og har en kraftig anti-inflammatorisk effekt.

Også andre stoffer som finnes i Zindol er effektive mot akne:

 • medisinsk talkum - tørker acne, selv pus, reduserer betennelse, fjerner overflødig sebum;
 • glycerin - har en desinfiserende og antibakteriell virkning;
 • stivelse - reduserer betennelse og irritasjon;
 • etylalkohol (70%) - renser, desinfiserer, tørker;
 • destillert vann.
til innhold ↑

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Instruksjoner for bruk

Tsindol påføres i ren form. Også basert på det, er mange problem hudpleieprodukter laget.

Før du bruker Zindol, må du riste. Deretter behandles akne eller betennelse i huden med en bomullspinne eller -plate. Du kan gjenta 2-3 ganger om dagen og gå over natten.

Med alvorlig betennelse kan du bruke verktøyet opptil 5-6 ganger om dagen.

masker

Baserte masker er svært effektive. Brukes som selvstendig middel og i kombinasjon med andre stoffer.

  Maske mot alvorlig betennelse og irritasjon. For å riste opp betyr det å sette på en wadded disk og jevnt fordelt på en hud.

La i 15-20 minutter. Gjenta daglig gjennom hele uken. Etter påføring er det nødvendig å påføre en fuktighetskrem.

 • Mask mot betennelse, purulent og subkutan akne. Spiseskje av hvit leire fortynnet med Zindol til en grøt tilstand. Spred jevnt over huden. La i 15 minutter. Påfør 2-3 ganger i uken.
 • Mask for dyp rensing og innsnevring av porene. Bland svart leire, Zindol og vann. Nok for 1-2 spiseskjeer av hver komponent. Påfør huden og la den stå i 10-15 minutter. Skyll med varmt vann og krem ​​etterpå.
 • til innhold ↑

  komprimerer

  Produktet fordeles over huden i et tynt lag. Etter fem minutter, bruk et andre lag.

  Et gasbind bandasje påføres over toppen slik at produktet ikke smuldrer. Påføres om natten. På morgenen, skyll med varmt vann og bruk en nærende krem. Bruk daglig eller annenhver dag. Kurset varer 4-7 dager.

  For å fremstille salven brukes et hvitt bunnfall fra Zindol.

  All væske må dreneres og pulveret fjernes. Bland det med en vanlig baby krem ​​i et 1: 1 forhold.

  Verktøyet er et godt alternativ til sink salve, da det ikke inneholder petroleumjell. Egenskapene til disse to stoffene er nesten det samme, men den krembaserte salven kan påføres daglig og brukes ikke bare på de skadede områdene, men også til hele ansiktet.

  cleanser

  Påfør produktet i 2-3 minutter etter fjerning av sminke. Etter at tiden er gått, skyll og rens huden med et kjent middel.

  Kontra

  Tsindol består bare av naturlige komponenter, og har derfor ingen kontraindikasjoner for bruk under graviditet. Dessuten absorberes det ikke i blodet og kan ikke komme inn i kroppen av en baby med morsmelk.

  Cindol anbefales for bruk ved behandling av skade under graviditet.

  Legemiddelet desinfiserer, helbreder raskt sår og er helt trygt.

  Men individuell intoleranse er ikke utelukket. Hvis det er en brennende følelse, kløe og utslett, slutte å bruke. Andre kontraindikasjoner legemiddel har ikke.

  Hjelper det?

  Cindol bidrar til å bli kvitt akne allerede tilstede, og helmer ikke alltid akne. Men det forbedrer signifikant tilstanden til problemhud og forhindrer dannelsen av ny akne.

  En betydelig fordel er mangelen på avhengighet. Følgelig reduseres ikke effekten av Zindol med tiden.

  Cindol bidrar til å forbedre tilstanden til problemhud og redusere antall akne. Men ikke glem om fuktighetsgivende og nærende huden. Ellers vises tørrhet, peeling, og utseendet blir bare verre.

  Tilbakemelding om bruk av Zindol for å bekjempe akne i denne videoen:

  Fordeler og ulemper med å bruke Zindol for akne

  De gunstige effektene av sink på problemhud har lenge vært kjent, det er en del av sinksalven og pasta, Zindol suspensjon, en rekke seborrhe shampoos. Personer som bruker Zindol for akne er overrasket over å finne at denne rimelige talkeren hjelper bedre annonserte stoffer, prisen er flere ganger høyere. Apotekere prøver å pålegge kunder med problem hud dyre akne behandlinger. Og mange pasienter skjønner ikke en gang at en flaske suspensjon med en ubetydelig etikett raskt kan hjelpe til med å løse sine problemer.

  Sammensetning og indikasjoner for bruk

  Den viktigste aktive ingrediensen i sammensetningen av Zindol-suspensjon er sinkoksid. Av hjelpestoffene i sammensetningen er:

  • destillert vann;
  • ikke-vandige løsningsmidler - etylalkohol, glyserin;
  • stivelse, medisinsk talkum.

  Etanol og glyserin er naturlige konserveringsmidler, i motsetning til parabener og andre syntetiske konserveringsmidler, irriterer de sjelden huden. Det samme gjelder stivelse og talkum. Så Zindol inneholder ikke skadelige komponenter. Apotekere refererer stoffet til dermatoprotective (beskyttelse av huden) betyr.

  Håndboken viser følgende indikasjoner for bruk:

  • eventuelle overflateskader - riper, brannsår, kutt
  • dermatitt av forskjellig natur;
  • potny, bleieutslett, bedsores;
  • ulcerativ skade;
  • eksacerbasjon av eksem, streptoderma, herpes.

  Mange foreldre sier at Tsindol bidro til å redusere kløe av utslett hos spedbarn med vannkopper. Dette er ikke overraskende, siden vannkopper og herpes er forårsaket av relaterte virus. Akne er ikke nevnt blant indikasjonene på bruk, men Zindol hjelper også med akne.

  Effektiviteten i bekjempelse av akne er forståelig i lys av effektene som stoffkomponentene har på huden:

  • tørking, anti-inflammatorisk. Når det inflammatoriske prosess-ekssudatet frigjøres, er protein-rik væske. Som et resultat av interaksjon med sinkoksid, oppstår denaturering av disse proteinene, et beskyttende lag dannes på overflaten av huden, en barriere for infeksjon;
  • adsorbent - komponentene i stoffet absorberer kjemikalier som irriterer huden;
  • antimikrobielle. Sinkoksid og etanol - sterke antiseptika, de desinfiserer huden, hjelper deg med å bli kvitt pustler;
  • astringent - smalere porene, reduserer talgproduksjonen. Men overdreven aktivitet av talgkjertlene er en av hovedårsakene til akne i ansiktet.

  I tillegg aktiverer glycerin det lokale stoffskiftet, som et resultat blir toksiner og urenheter fjernet raskere gjennom porene i huden. Legemidlet helbreder godt sår, selv bidrar til resorpsjon av arr. Det hjelper ikke bare å fjerne huden av eksisterende lesjoner, men forhindrer også utseendet til nye.

  Kontraindikasjoner og bivirkninger

  Den eneste kontraindikasjonen er den individuelle intoleransen mot noen av komponentene, men det er ekstremt sjeldent, ingen av komponentene er typiske allergener. Før man begynner behandling, bør man imidlertid teste for en allergisk reaksjon, smøre en liten mengde talker med en albuebukke. Tsindol kan brukes under graviditet og amming, det trenger ikke inn i blodet og brystmelken. Tilordne det til nyfødte, men suspensjonen er kun påført kroppen, for ikke å provosere peeling av sensitiv hud.

  Den største ulempen ved stoffet er at den tørker huden dårlig, av alle bestanddelene bidrar bare glyserol til fuktighetens absorpsjon av dermis. Sink, stivelse og talkum, alkohol har en tørkeeffekt, noen ganger fører det til flaking. Fet hud er mer utsatt for utseendet av akne, men eiere av tørr hud står ofte overfor dette problemet. De peker vanligvis på at etter bruk av Zindol ble akne mindre uttalt, men tørrhet forverret. Kanskje i denne situasjonen er det fornuftig å endre stoffet.

  For å forhindre tørking og peeling anbefales det at eiere av enhver hudtype bruker fuktighetskrem etter Zindol, som bare er nødvendigvis lett, ikke fettete.

  Hvordan bruke Zindol

  Instruksjoner for bruk Zindol er ganske enkelt, før du legger på flasken, skal du riste opp som den skal, fordi de aktive stoffene legger ut under oppbevaring. Suspensjonen påføres på ren, tørr hud. Avhengig av det område som berøres av medisinen, blir fuktet bomullsplater eller -skiver fuktet og påført problemområdet med et tynt, jevnt lag. Med enkelt akne mulig punktapplikasjon. Når du behandler ansiktet, bør man unngå å få stoffet i øynene, så området rundt øynene bør ikke berøres.

  Zindol virker i flere timer etter påføring, og etter tørking holder suspensjonen vanligvis bak huden og peeling av, så det er ikke nødvendig å vaske det av. Hvis stoffet påføres ansikt og eksponerte områder av kroppen, vil det bli merkbart, så det anbefales å bruke det et par timer før du forlater huset. Hvis du raskt trenger å gå ut, kan du vaske med varmt vann. Ubehagelig øyeblikk: stoffet er skitten, det etterlater spor på klær og sengetøy som er vanskelig å kvitte seg med. Så i behandlingsperioden er det bedre å bruke gamle klær.

  Prosedyren gjentas fra 2 til 6 ganger daglig, avhengig av alvorlighetsgraden av betennelse. Hos pasienter som bruker mye tid hjemmefra, hos mennesker, er muligheten for hyppig bruk av stoffet begrenset. Men når du behandler akne, er akne to ganger om dagen vanligvis nok. Hvis acne purulent eller inflammatorisk prosess er sterkt uttalt, blir suspensjonen påført i 2 lag med et intervall på 5 minutter, dekket med en gasbind på toppen. En slik komprimering blir over natten, den kan gjøres daglig eller annenhver dag.

  Varigheten av behandlingen avhenger av tilstanden til huden, årsaken til akne. Mange klarer å bli kvitt dem på bare 1-2 uker, men noen ganger blir behandlingen forsinket i et par måneder. Det anbefales ikke å bruke flere dermatologiske preparater samtidig, for å kombinere behandling med bruk av alkohol. For profylakse blir Zindol påført ansiktet umiddelbart etter at sminken er fjernet og skyllet av etter et par minutter.

  Zindol-baserte salver og masker

  Vanligvis brukes Zindol mot akne i ren form, i form av en suspensjon. Men noen ganger brukes den som en komponent i hjemmelaget medisinsk kosmetikk. Basert på det, kan du lage en sink salve og en rekke masker. For å få salven må du vente på sedimentet for å slå seg ned og forsiktig helle væsken uten omrøring. Sedimentet er blandet med samme mengde baby krem. Denne salven har en mildere effekt på huden sammenlignet med apoteket, på grunnlag av vaselin.

  For fremstilling av masker trenger hvit eller svart leire:

  1. Forbered en slurry av hvit leire, rystet til tilstanden til en homogen suspensjon av Zindol. Etter påføring, motstå en kvart time. Gjenta med et intervall på 2-3 dager. Denne masken hjelper med purulente og subkutane pimples.
  2. Hvis det er nødvendig å rengjøre huden, smal porene, er Zindol blandet med svart leire og vann i like store mengder. Sammensetningen holdes på huden i 10-15 minutter, etter skylling brukes fuktighetsgivende nærende krem.

  Tsindol desinfiserer huden, regulerer sebaceous glands arbeid, lindrer irritasjon. Men det bør huskes at dette middelet er symptomatisk terapi, og akne er vanligvis forårsaket av dype problemer i kroppen. Derfor, hvis behandlingen ikke gir den forventede effekten, må du undersøke av en hudlege, endokrinolog, identifisere årsaken til hudlesjonen og gjennomføre en omfattende behandling.

  Hvordan effektivt bli kvitt akne med tsindola?

  Tsindol er et billig apoteksmiddel beregnet på behandling av ulike hudproblemer: dermatitt, bleputslett, herpes, eksem, kutt osv. Den mest populære med dette stoffet er dets høye effektivitet i bekjempelse av akne.

  Hjelper cindol for akne?

  Suspensjon tsindol er et svært effektivt verktøy som bidrar til å overvinne kviser i bare noen få applikasjoner. Selvfølgelig, problematisk hud, sterkt påvirket av betent bump og purulent utslett, må behandles mye lenger (1-2 måneder).

  Hvis du bruker stoffet i samsvar med alle anbefalinger, vil behandlingen i de fleste tilfeller lykkes. Effektiviteten til cyndol er vist ikke bare av mange forsøk, men også av den positive erfaringen fra mennesker som lyktes med å bli kvitt akne på kort tid.

  Terapeutiske egenskaper, mykgjørende effekt, beskyttende rolle

  De terapeutiske egenskapene til cindol er lik de av den aktive ingrediensen i dette legemidlet, det vil si sinkoksid. Ved kontakt med huden har sinkoksid følgende virkninger på det:

  Tsindol brukes ofte som et middel til å ha en utmerket beskyttende effekt. Det starter på hudflaten prosessen med denaturering av proteiner. De resulterende proteinene danner et beskyttende lag som beskytter skadet hud mot eventuelle bivirkninger. Takket være ham, kan en infeksjon ikke trenge inn i såret. I tillegg skaper det det gunstigste for et raskt helbredende miljø.

  En annen viktig terapeutisk egenskap av tsindol er den mykende effekten som den har på inflammet hud umiddelbart etter påføring.

  Sammensetning, utgivelsesform, pris

  Den aktive ingrediensen i cyndol er sinkoksid. Den er inneholdt i suspensjonen i mengden 12,5 gram per 100 milliliter.

  Hjelpekomponentene til cyndol inkluderer:

  • glycerol;
  • stivelse;
  • alkohol;
  • talkum;
  • vann.

  Denne medisinen kan kjøpes utelukkende i form av en suspensjon, som i hverdagen brukes til å bli kalt talker. Til tross for de forskjellige navnene mener jeg samme form for stoffet.

  Noen ganger er det mulig å høre at tsindol kalles en salve, men dette er ikke sant, siden dette stoffet aldri har blitt solgt som en salve. Sannsynligvis, i slike tilfeller menes en hvilken som helst salve som inneholder sinkoksid og har lignende egenskaper.

  Suspensjon selges i standard mørke glassflasker, hvorav volumet er 125 milliliter.

  Kostnaden for talker varierer fra 90 til 120 rubler.

  Indikasjoner (når du skal bruke tsindol) og kontraindikasjoner

  Indikasjoner for bruk tsindola er:

  • allergisk dermatitt;
  • kontakt dermatitt;
  • dermatitt hos spedbarn (bleie);
  • acne;
  • Hudskader hos sengetepper (bedsores);
  • bleieutslett hos barn;
  • brannsår som følge av et langt opphold i solen;
  • brenner fra åpen ild eller varme gjenstander (temperatur);
  • potnichka;
  • streptoderma;
  • eksem;
  • grunne kutt
  • noen ulcerative lesjoner;
  • herpes.

  Kontraindikasjoner inkluderer allergier mot noen av komponentene i cyndol.

  Tsindol er godkjent for bruk av gravide, og kan også brukes til å behandle hudproblemer hos barn i alle aldre.

  Instruksjoner for bruk: masker, komprimerer, salve, rensemiddel

  Tsindol håndterer kviser, men det er veldig viktig å bruke det riktig. Det brukes utelukkende på problemområder med en bomullspinne, forlatt i 15-20 minutter (til tørr), vasket av med vann. Du kan også bruke tsindol før sengetid, og vask bare om morgenen. Denne anvendelsesmåten er mer effektiv, men kan føre til sterk peeling og tørking av huden.

  I de fleste tilfeller bidrar tsindol til å eliminere akne i noen få prosedyrer. Hvis det er få akne, vil det være nok 3 økter, men hvis en stor overflate påvirkes, vil det trenge opptil 10 prosedyrer.

  For å bli kvitt akne og andre purulente utslett, er det nyttig å lage masker-komprimerer med tsindol. Påfør tsindol på en ren og tørr hud med en bomullstuss, vent ca 8 minutter, bruk et annet lag. Påfør gasbind litt fuktet med vann over suspensjonen. La en komprimering stå i 20 minutter, fjern. Resterende på huden skal ikke vaskes i ytterligere 10 timer. Masken kan gjøres ikke mer enn et par ganger i uken. Behandlingsforløpet er 1-2 måneder.

  Cindol brukes ofte som rensemiddel. Det er et utmerket forebyggende stoff mot akne, lindrer betennelse, regulerer funksjonen av talgkjertlene. Som et rengjøringsmiddel blir cyndol påført på hele ansiktet, alderen i 2 minutter og vasket av ved hjelp av en gel, melk, skum etc.

  Gjør tsindol fra flekker?

  Akne har en ubehagelig funksjon: De forlater ofte ganske merkbare stygge flekker som ødelegger hudenes utseende like mye som selve akne. Heldigvis hjelper tsindol-suspensjonen seg ikke bare med kviser og andre hudproblemer, men også med flekker igjen på huden etter at du har lykkes å bli kvitt akne, utslett, sår og lignende feil.

  For å bli kvitt plager med tsindol, fortsett å gni den i de berørte områdene etter hovedforløpet. Det er nok å bruke det to ganger om dagen. Brukstid: til flekkene forsvinner helt.

  Hvis det ikke var mulig å oppnå et positivt resultat innen en måned, er det verdt å kontakte en hudlege.

  Bivirkninger

  Bivirkninger fra tsindola få, og de utgjør ingen fare for liv eller helse. Etter seponering av suspensjonen forsvinner alle uønskede konsekvenser innen 3-7 dager.

  Bivirkninger av tsindol inkluderer:

  • allergiske reaksjoner;
  • utslett;
  • liten kløe;
  • tørr hud;
  • rødhet.

  Slike reaksjoner indikerer intoleranse overfor hovedkomponenten av stoffet-sinkoksydet. I denne situasjonen anbefales det å slutte å bruke produkter som inneholder dette stoffet.

  Litt cindol akne: Effektiviteten av

  Cindol talker anbefales ofte av kosmetologer til sine pasienter, da det bidrar veldig effektivt til å bekjempe akne, som har rammet huden i ansiktet eller kroppen. For å oppnå maksimal effekt ved bruk av dette legemidlet anbefales det å bruke følgende regler:

  • Påfør taleren ikke på hele ansiktet, men prikket, bare på de områdene der det er akne. Så du vil unngå overdreven uttørking av sunn hud.
  • For ikke å smitte infeksjonen, ikke bruk taleren med hendene, det er bedre å "holde deg" med en bomullspute eller stav.
  • Rist opp suspensjonen grundig før bruk.
  • Ikke skrell skorpe fra kviser tørket med tsindola. Vent til de faller av seg selv.
  • En gang i uka, gjør en maske-komprimere med tsindola.
  • Etter slutten av behandlingen, bruk Cindol som rengjøringsmiddel (daglig eller annenhver dag).

  Hvis behandlingen med cyndol i ditt tilfelle ikke viste en synlig effekt, prøv å kontakte en hudlege. Kanskje du er mer egnet stoff med noen annen aktiv ingrediens. Les også våre anbefalinger om hvordan du blir kvitt akne i ansiktet.

  Hvor effektivt tsindol bekjemper akne, er beskrevet i denne videoanmeldelsen av en berømt skjønnhetsblogger:

  Kan jeg bruke Cindol under graviditet?

  Under svangerskapet oppstår mange hudproblemer ofte. Av særlig bekymring for gravide kvinner er små kviser, som aktivt angriper huden på grunn av hormonell justering. Legemiddelet tsindol, godkjent for bruk under graviditet, vil ikke bare bidra til å redusere antall akne betydelig, men vil også være en utmerket hjelp til å bekjempe slike satellitter av graviditet som:

  • kløe;
  • inflammatorisk utslett;
  • peeling;
  • irritasjon.

  Zindol brukes på problemområder i 4-10 dager. Hvis etter 9-10 dager etter begynnelsen av bruk av tsindol, var ikke forbedringen, anbefales det å konsultere en lege for en mer nøyaktig diagnose.

  Under graviditeten vil tsindol også bidra til raskere helbredelse av sår igjen etter klemming av akne eller biter. Det beskyttende lag laget på hudoverflaten forhindrer infeksjoner i å komme inn i såret, noe som er spesielt viktig i den vanskelige perioden av babyens lager.

  Siden huden blir tørrere under svangerskapet, bør en krem ​​brukes etter bruk av tsindol for å forhindre at den tørker ut enda mer.

  Kan barn bruke?

  Tsindol er godkjent for bruk til barn i alle aldre, inkludert spedbarn (for eksempel bleie dermatitt). Bruk av suspensjoner hos barn anbefales i nærvær av følgende hudsykdommer:

  • ulike diateser;
  • utslett av allergisk natur
  • herpes;
  • kylling pox;
  • inflammatorisk utslett;
  • peeling.

  Tsindol håndterer bemerkelsesverdig sår og irritasjon igjen etter biter av gadflies, mosquitoes, bier, hveps og andre insekter, effektivt lindrer kløe og annet ubehag. Kutt og grunne sår er også indikasjoner på bruk av snakkere.

  Bruken av cyndol i vannkopper

  Suspensjon tsindol brukt til å behandle varicella utslett har en rekke fordeler i forhold til lignende stoffer:

  • tørker ut utslett forårsaket av vannkopper;
  • akselererer helbredelse;
  • hindrer arr av å danne i stedet for sår;
  • etterlater ingen merker på huden;
  • forårsaker ikke ubehag.

  For å fullstendig kvitte seg med utslett med vannkopper, er det nødvendig å bruke suspensjonen flere (minst 2) ganger om dagen.

  analoger

  Tsindol har ingen analoger (det vil si produkter med lignende effekt, men inneholder et annet aktivt stoff). Synonymer (legemidler som inneholder sinkoksid som et aktivt stoff) av cindol inkluderer:

  • sinkpasta eller salve;
  • øl gjær med sink;
  • desitin krem ​​for barn;
  • diaderam krem;
  • sink oksid liniment.

  Anmeldelser, bilde før og etter

  På Internett finner du mange anmeldelser om chatterbox tsindol. Nedenfor kan du lese noen av dem.

  "Akne har vært mine trofaste følgesvenner for nesten hele livet. Jeg prøvde mange forskjellige verktøy for å bekjempe akne, men resultatene passet meg ikke veldig mye. I min erfaring var dyre stoffer sjelden mer effektive enn billige, så jeg ventured å prøve tsindol. Jeg brukte den i henhold til instruksjonene: Vasket, tørket ansiktet mitt med klorhexidin, med en bomullspinne med prikk med cindol. Jeg vasket det av bare om morgenen med en vanlig vaskeleg. Før behandlingen så huden min ut som bildet til venstre. Etter ca 2 uker klarte jeg å oppnå et godt resultat (se bildet til høyre).

  Det virker for meg, effekten er merkbar for det blotte øye. Selvfølgelig er tsindol ikke et magisk middel som vil redde deg fra akne over natten. Det vil ta flere uker før hudtilstanden blir bedre. Jeg likte snakeren, jeg vil fortsette å bruke den. "

  "Tsindol hjalp meg med å bli kvitt akne, men i returnerte jeg" presentert "tørket og irritert hud i ansiktet, som jeg måtte sette for mer enn en måned. Kanskje min feil var at jeg satte den på hele ansiktet (selv der huden er veldig tørr og det er ingen flekker) og venstre for natten, og om morgenen er ikke alltid tenkt på som ville være nødvendig å vaske av noen rensemiddel og ikke bare vann. Som et resultat ble jeg kvitt akne, men ødela huden min. "

  "Her er min foto gjennomgang av mirakel taleren tsindol. Effektiviteten av dette middelet for akne er åpenbart! Jeg brukte det i en måned, jeg gjorde alt strengt i henhold til instruksjonene:

  Jeg kan si at resultatet ikke bare gjorde meg glad, han overrasket meg! Tsindol anbefaler til alle med hudproblemer. "

  Snakk "Tsindol" fra akne

  På et slikt problem som akne i ansiktet, er det nødvendig å påvirke komplekset: å revurdere kostholdet ditt, å gå inn for sport.

  En av de viktigste punktene i programmet for å rense huden av akne kan være tsindol - et effektivt apotek verktøy som er billig, men svært effektiv.

  Hva er tsindol?

  Det populære navnet på denne sinkbaserte medisinen er en talker (det anbefales å riste flasken grundig før bruk, som ga navnet).

  Tsindol er et dermatotropisk legemiddel, det brukes til behandling av dermatitt, sår, bleieutslett, og dette stoffet er et pålitelig og bevist verktøy for å bekjempe hudutslett hjemme.

  Sammensetningen av stoffet

  Hovedbestanddelen av vellingen tsindol (et annet navn - tsindol slurry) er sinkoksyd (derav navnet), og den består av glycerin (glycerol), talkum, stivelse, en 70% etylalkohol, destillert vann.

  Medisinsk talkum og potetstivelse er komplementære ingredienser. En 125 grams flaske utgjør 20 gram 70% etanol og ca. 100 ml renset vann.

  Indikasjoner og kontraindikasjoner

  På produsentens hjemmeside er det skrevet at tsindol må brukes eksternt til gravide og under amming (amming).

  Kontraindikasjoner for tsindol nesten ingen, bortsett fra den individuelle intoleransen mot komponentene i stoffet og overfølsomheten.

  Hvis du, når du tester tsindol, fortsatt har bivirkninger (kløe, brenning, hyperemi), bør bruken av den bli forlatt og i fremtiden være forsiktig med preparater som inneholder sinkoksid.

  Hvordan virker tsindol akne?

  Et tynt lag av sinkol på hudoverflaten danner albuminsalter.

  Effekten av albumin - huden er tørket, betennelse er fjernet og skadelige stoffer absorberes, siden en betydelig del av de biologiske molekylene som er involvert i irritasjoner og betennelser i epidermis er proteinstrukturer.

  Suspeziya tsindol ikke bare reduserer størrelsen på allerede dukket opp akne, men også hindre fremveksten av nye (forebygging av akne - det er også svært viktig i kampen for en ren og vakker hud i ansiktet!).

  Metode for bruk tsindol

  Hvis suspensjonen av cindol kommer i øynene, skyll grundig med vann.

  Før du søker oppfordres til å se etter en allergisk reaksjon på stoffet (for det er på huden til skurken av albuen sette et par dråper og vente en time, hvis ingen allergiske symptomer - du kan begynne å manipulasjon).

  Før du starter prosedyrene, rengjør ansiktet (fordi da trenger tsindol ikke å vaskes av). Rist flasken grundig (det populære navnet er talker, ikke glem det). Suspensjonen skal være homogen (under oppbevaring kan et hvitt bunnfall dannes nederst i glassflasken, dette er normalt).

  Det anbefales å bruke tsindol på tørr hud.

  Tsindol på utslett på huden er påført med et tynt lag med en bomullspinne, kosmetisk plate eller bare et stykke bomull. Ikke anbefalt å gni.

  Legemidlet tørker, en hvitaktig plakk formes på huden på stedet for dets anvendelse.

  I henhold til offisielle produsentdata anbefales tsindol å brukes på hudoverflaten 2-3 ganger om dagen. Praktisk erfaring viser at for å bedre bekjempe akne, er det mulig å smøre den berørte huden 5-6 ganger om dagen. Etter en uke med vanlig bruk, er effekten merkbar.

  Når ny akne vises, gjenta prosedyren.

  Cyndol maske

  Hvis huden er tørr, er det bedre å vaske av masken om 15-20 minutter (det er lett å vaske av, du kan til og med ikke bruke vaskemidler), ellers vil huden tørke ut enda mer og begynne å skrelle av.

  Hvis huden er fet eller kombinert, kan masken av tsindol ikke vaskes av.

  Etter at tsindolmasken tørker, kan du dekke ansiktet ditt med gasbind eller papir serviett (men du kan klare det). Om morgenen er det nok å vaske, og patina vil vaske av.

  Narkotikautslippsform

  Tsindol utstedes i form av suspensjon, helles i glassflasker med mørkt glass med et volum på 100 og 125 ml. Holdbarhet tsindola - 2 år. Det anbefales å lagre suspensjonen på et mørkt, kjølig sted utilgjengelig for barn.

  Det er forbudt å bruke etter utløpsdatoen.

  Noen ganger kalles tsindol en salve - sannsynligvis forvirrende med sink salve.

  anmeldelser

  De kosmetiske fora diskuterer effektiviteten av dette farmasøytiske produktet.

  Folk som har testet dette stoffet, merk at tsindol hjelper med akne forårsaket av demodikose (utseendet av akne provoserer subkutan mite demodex).

  Tsindol er billig, selges i nesten alle apotek. Utgitt uten lege resept. Det er enkelt å bruke (hvit farge har allerede blitt rapportert, men dette er en liten uleilighet, hovedmålet er sluttresultatet).

  Legemidlet er konsumert veldig økonomisk, en flaske er nok i lang tid.

  Leger-dermatologer anbefaler også ofte bruk av tsindol for å bekjempe akne som en av metodene (pluss et sunt kosthold, idrett osv.).

  Den beste måten å bruke cyndol for akne behandling

  Den aktive ingrediensen i stoffet - sinkoksid - hever cindol fra akne til rangeringen av de mest effektive legemidlene for tørking av akne. I tillegg reduserer denne løsningen hevelse og rødhet på stedet for skader på huden. Tsindol er mye brukt til å kvitte seg med utslett på ansikt og kropp, som oppstår av ulike årsaker, men eliminerer ikke faktorene i kroppen som førte til akne. Dette er ikke en panacea, men bare et billig anti-inflammatorisk stoff som virker lokalt.

  Hva er tsindol?

  Mange vet at vitamin A eller retinol og sink er svært viktig for å behandle akne. Dette handler ikke om vanlig metall, hvor arkene selv dekker taket. Kroppen trenger sink i en biologisk fordøyelig form - i form av en ion i sammensetningen av ufarlige organiske stoffer.

  Du bør ikke tro at ekstern bruk av salver eller andre doseringsformer med sinkoksid gir huden et sporelement. Hvis du finner en slik kommentar i anmeldelser om tsindol fra akne, så bør den behandles med humor. Effekten av slike stoffer er basert på det faktum at sinkoksid ikke oppløses og beskytter huden mot kaustiske biologiske væsker.

  "Tsindol" brukes til å behandle eksem, dermatitt, eksem, herpes lesjoner. Påfør med bleieutslett, sengetøy, slitasje og kutt, for eksempel under barbering. Ofte er middelet kalt "talker", men i henhold til instruksjonene for bruk for akne og vurderinger, er tsindol en suspensjon. Før du bruker flasken, må medisinen ristes.

  Hver 100 ml suspensjon inneholder:

  • 12,5 g aktiv ingrediens - sinkoksid.
  • etylalkohol 70%;
  • destillert vann;
  • medisinsk talkum;
  • glycerol;
  • stivelse.

  Zinkoksid er også en aktiv komponent i salver - sink, salisylsyre, "Desitin". Cindol Suspended Suspension kan brukes til å skaffe en hjemmelaget salve for akne. Det er nødvendig å tømme væsken og bland et tykt hvitt bunnfall med en god baby krem ​​(1: 1). Den resulterende salven inneholder ikke vaselin, noe som er svært viktig for omsorg for problemhud.

  Besparelsene er ganske store: 100 rubler for en baby krem ​​+ 100 rubler for tsindol selv = 200 rubler (i gjennomsnitt). Samme effektivitet merkevare kosmetikk for problematisk hud ville koste 400-1200 rubler.

  Terapeutiske egenskaper av tsindola

  Sinkoksid påført på skadet hud forårsaker antiinflammatoriske, astringerende og antiseptiske effekter. Den terapeutiske effekten av stoffet avhenger av egenskapene av sinkoksid og, delvis, på hjelpekomponenter, spesielt etylalkohol. Tsindol reduserer signifikant intensiteten av patologiske fenomener i huden, viser en beskyttende og mykningseffekt. Ifølge disse egenskapene blir stoffet tsindol referert til som dermatotropiske legemidler.

  Beskyttelsesrolle

  En betydelig rolle i irritasjon og betennelse i akne, dermatitt og andre hudlidelser hører til proteinstoffer. Ved ekstern bruk av cyndol oppstår denaturering av albuminproteiner og dannes albuminater som skaper en beskyttende barriere på den skadede huden.
  Mengden utskillet væske minker, oozing tørker ut - disse faktorene spiller en ledende rolle i den inflammatoriske prosessen. I tillegg beskytter suspensjonen det behandlede området av ansiktet eller kroppen fra miljøets skadelige virkninger. Under laget av cyndol dannes et mikromiljø som er mest egnet for riktig og rask helbredelse av akne.

  Mykningseffekt

  Epitelial irritasjon oppstår når andre negative faktorer vedvarer. Bruken av suspensjonen gjør at du kan myke huden, beskytte den mot overdreven peeling og tørrhet.

  Zindol og tea tree olje for hud (video)

  Hvordan søke tsindol for å bekjempe akne

  Tiltaket av sinkoksid bør rettes mot væsker som frigjøres når hudskader forekommer. Vann som gjenstår etter vask eller dusjing på ansikt og kropp kan redusere effektiviteten av behandlingen. Dette er en av de viktigste reglene for hvordan du bruker akne cindol, noe som er lett å huske. For å gjøre dette, trenger du bare å fokusere på stoffets egenskaper, dets instruksjoner og vurderinger.

  Umiddelbart før du bruker cyndol, vask det berørte hudområdet med et mykt håndkle og vask det. Når vannet er helt tørt, kan tsindol påføres. Tidligere er hele hetteglasset ristet, så blir litt av suspensjonen samlet på en bomullspute og innholdet fordeles i et tynt lag på huden.

  Hvis behandlingsområdet er lite, kan produktet påføres lokalt - bare akne bør smøres med en bomullspinne. La det stå i 2-4 timer, vask deretter huden med varmt vann. Mangfoldet av slik behandling bør være 4-5 ganger om dagen. Varigheten av behandlingen avhenger av graden av skade og hudegenskaper. Vanligvis varer ikke terapi mer enn en uke, men kan vare i en måned.

  Komprimere med tzindol gjør det:

  • agenten påføres akne og til den er dekket - den får tørke i luften;
  • deretter dekket med et stykke bandasje på toppen og igjen over natten;
  • om morgenen tar de av kompressen, vasker huden etter den, og tørker den med tonic;
  • Til slutt, bruk en daglig fuktighetskrem.

  Verktøyet kan brukes under graviditet, det anbefales å smøre med cindol hudirritasjon, bleputslett og akne. Tenåringer, dette stoffet er også egnet, kan brukes til å behandle barn, inkludert nyfødte.

  Kan jeg bruke Zindol for akne?

  De som har akne reiser mye ulempe, noen ganger klar til å legge ut mye penger og gjøre andre ofre for å løse dette problemet. Og løsningen kan være veldig enkel og rimelig! Dette er Tsindol for akne. Dette stoffet er i nesten alle apotek. En av hovedfordelene er den lave prisen. Samtidig er Tsindol svært effektiv i behandling av akne, og har nesten ingen kontraindikasjoner, det kan til og med brukes til å behandle spedbarn og gravide.

  Hva er effekten av dette stoffet og hvor effektivt er det? Hva gjør vurderinger av dem som bruker det, sier?

  Hvordan oppstår akne?

  For å forstå hvordan Zindol virker på akne, er det først nødvendig å finne ut hvordan og av hvilke årsaker de ser ut. På huden til en person er det små hull som heter porene. Gjennom dem kommer sebum produsert av kjertlene til overflaten. Arbeidet til sebaceous kjertler av alle mennesker er forskjellig, dessuten er det avhengig av alder, sesong, helse og andre faktorer. Fra denne og forskjellige hudtyper: tørr, fet, normal, kombinert.

  Hvis noen endringer oppstår i denne prosessen, kan porene begynne å tette. Så, hvis for mye sebum blir utskilt, eller det blir mer viskøst, dannes kork i hårsekkene. Når et slikt rør kommer ut på huden, oksiderer det og blir mørkt i fargen. Dette er en svart prikk. Hvis det ikke er noen utgang, kan prikken være hvit eller gul. Og i tilfelle at patogene bakterier begynner å formere seg under korken, oppstår betennelse. Og her har vi en hypodermisk pimple eller en abscess med et hvitt hode.

  En rekke årsaker kan føre til en funksjonsfeil i hudkjertlene og tilstoppede porene. Fra hormonelle "omorganiseringer" av kroppen til gastrointestinale problemer, fra ikke-overholdelse av hygienevilkårene for allergiske reaksjoner. Men uansett årsaken er "scenariet" for utviklingen av akne det samme.

  Oftest er det purulent akne som forårsaker bekymring. De er som regel ganske store og merkbare, de gjør vondt eller kløe, det er vanskelig å kvitte seg med dem. Svarte prikker, i sin tur, kan avledes ved hjelp av dampbad og skrubbe. Men nettopp for behandling av purulent, betent akne, bruker folk ulike kremer, lotioner og salver. Og ett av disse verktøyene er Zindol for akne, hvor prisen gjør det rimelig for alle.

  Tsindol: sammensetning og handlingsprinsipp

  Dette legemidlet er en suspensjon, det vil si en væske med et uoppløselig bunnfall som må ristes før bruk. Derfor er suspensjonen ofte kalt talker for akne.

  Den viktigste aktive ingrediensen i Zindol er sinkoksid. At han ikke oppløses i vann (og faktisk ingenting). Denne løsningen inneholder også alkohol, destillert vann, glyserin for å myke huden og tilsetningsstoffer som stivelse og talkum.

  Instruksjonene for stoffet sier at det er ment for behandling av ulike hudsykdommer, hvis betennelse har en fuktig overflate. Det vil si at formålet med Zindol ikke er behandling av akne, men desinfeksjon og lindring av brannskader, bleputslett, allergiske utslett og sengetøy og andre hudssår. Likevel er dette verktøyet aktivt brukt til å behandle akne. Hvorfor?

  Virkningen på de betente områdene

  Zinkoksid i seg selv har en anti-inflammatorisk effekt. I tillegg tørker det sår, reduserer grensene for distribusjonen. Når betennelse i huden er irritert, og det er sinkoksid som beroliger og myker det. Dette forklarer hvorfor stoffet brukes til dermatitt, eksem, og til og med kutt og andre betennelser i huden. Følgelig utfører Tsindol en lignende rolle i tilfelle utslett på huden.

  Så, handlingen av taleren kan beskrives som følger:

  • tørker pimple;
  • lindrer betennelse;
  • desinfiserer hudoverflaten;
  • tiltrekker seg skadelige stoffer.

  Suspensjon refererer til en gruppe dermatotropiske legemidler, det vil si stoffer som har en positiv effekt på dermis og andre hudvev. Dette verktøyet fjerner kløe og smerte, stimulerer hudregenerasjonsprosesser, fremmer sårheling og arrresorpsjon.

  Derfor, når du bruker Zindol, tørker pimples opp, modnes raskere og snart forsvinner helt. Som et resultat blir patologiske prosesser på overflaten av huden mindre uttalt og intens.

  Om sink zid danner en beskyttende film på overflaten av huden, som forhindrer ytterligere inntrenging av infeksjonen inne. Og etter behandling blir kløe fjernet, det reduserer risikoen for skade på en kvise i fremtiden.

  Om arten av søknaden

  Tsindol er en suspensjon som bare påføres eksternt. Instruksjonene sier at behandlingen kan vare i flere dager til to uker, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett. Den eneste kontraindikasjonen til bruk er individuell intoleranse. For å bestemme det, må du gjøre følgende test på forhånd. Påfør forbindelsen ikke på kvise på ansiktet, men på albuen bøyes. Hvis huden i en time ikke endres for å se og føle, kan stoffet brukes til å bekjempe akne.

  Hvordan bruke

  Så er prosedyren som følger:

  1. Vask huden som skal behandles.
  2. Tørk dem forsiktig med et mykt håndkle og la det lufttørke godt.
  3. Rør oppslemmingen grundig, dypp en bomullspinne inn i den og gjelde for akne.
  4. Hvis du har mye akne, kan du bruke en bomullspute.
  5. La etter noen timer.

  Det anbefales å behandle akne berørte områder flere (4-6) ganger om dagen. Zindol etter tørking danner en tynn film, som deretter skreller av.

  Skyll med varmt vann og la huden tørke, før du setter på nytt på nytt. Først da kan prosedyren gjentas. Varigheten av behandlingskurset avhenger av hvor raskt utvinningen er, samt på alvorlighetsgrad av sykdommen.

  Noen bestemmer seg for å forlate produktet på ansiktet hele natten, og behandler akne fra kvelden. Det er uønsket å gjøre det, fordi alkohol og sinkoksid, som er igjen på huden i lang tid, tørker den, på grunn av hvilken det kan begynne å skrelle av. Derfor er det tilrådelig å vaske suspensjonen noen gang etter tørking.

  Egnet for gravide kvinner og babyer

  En viktig fordel ved Zindol er at den passer også til spedbarn, gravide og ammende kvinner. Årsaken er at stoffets komponenter ikke absorberes i huden og ikke kommer inn i blodet. Derfor kan de ikke ha en negativ innvirkning på kroppssystemene. Derfor kan verktøyet brukes i tilfelle av allergisk utslett hos spedbarn, irritasjon på deres delikate hud fra bleier, stikkende varme. Det er også ganske egnet for å fjerne akne i ansiktet som dukket opp under graviditeten. Bruk av sammensetningen vil ikke påvirke helsen til den forventede moren og fosteret. Det er også et godt alternativ for de som har utslett - en uformell og midlertidig affære, som for eksempel i premenstrualperioden.

  Ved arbeid på kviser må man bare være forsiktig med at produktet ikke faller i øynene, nesen eller munnen. Hvis dette skjer, må du umiddelbart vaske slimhinnen med rennende vann.

  Masker fra Zindol

  Hvis du har mye akne i ansiktet ditt, kan du lage en spesiell maske med antiseptiske og antiinflammatoriske effekter. For å gjøre dette, bør du bruke en bomullspute, de berørte områdene av ansiktet behandles med en mos. Når verktøyet tørker litt ut, påfør et andre lag og legg på toppen av gazeen, litt fuktet med vann. På dette tidspunktet er det tilrådelig å ligge ned, og etter 20 minutter for å fjerne gazeen, og vask ansiktet med varmt vann. Deretter behandler du huden med salisylsyre og påfør en nærende krem ​​på toppen. Gjenta prosedyren kan ikke være tidligere enn tre dager.

  Det er viktig å huske at sinkoksid pluss etylalkohol inneholdt suspensjonen, tørker huden. Og noen vurderinger viser at dette er en av ulempene med stoffet. Spesielt oppmerksom er å være den som har den og så tørr. Derfor, etter bruk av verktøyet, bør det være fuktet ansiktskrem.

  Fordeler og ulemper

  Uten tvil fordelene ved verktøyet er først og fremst det faktum at det bidrar betydelig til å redusere inflammatoriske prosesser i huden under akne. Som du kan se fra anmeldelsene, tørker acne raskt, reduseres i størrelse og forsvinner helt.

  I tillegg reduserer Zindol Acne produksjonen av talg, som forhindrer tilstoppede porene. En annen nyttig effekt er å forbedre ytelsen til kapillærene og forsegle veggene i blodårene.

  Noen avstøtes av det faktum at Zindol tungt smeller klær, så de vil ikke bli brukt utenfor hjemmet og for å behandle akne på kroppen. I ekstreme tilfeller må du bære ting som ikke er synd å ødelegge.

  Selv om den viktigste aktive ingrediensen i stoffet - sinkoksid - er en antiseptisk, det vil si, produserer en antimikrobiell effekt, ødelegger det ikke alle mikroorganismer som forårsaker akne. Derfor, som det fremgår av noen vurderinger, er dette ikke en absolutt kur for akne. Før det påføres det, ville det ikke være overflødig å konsultere en hudlege om hensiktsmessig behandling med denne metoden. Hvis årsaken til akne ligger i alvorlige helseproblemer, vil Zindol alene ikke rette opp situasjonen.

  Ofte anbefaler leger at bruken av dette stoffet er en omfattende behandling av akne, sammen med antibiotika. I dette tilfellet er effekten forbedret. Inflammasjoner blir mindre synlige, huden blir til slutt jevn i farge og tekstur, etter hvert som nye vev gjenopptar.

  Billig men effektiv

  Svært ofte er aknebehandlinger svært kostbare. Hovedsakelig fordi de er "fasjonable" og annonsert. Samtidig har bruken av sinkoksid til behandling av hudsykdommer vært kjent i svært lang tid.

  Det er fint at prisen på Zindol er tilgjengelig for alle som ikke forringer kvaliteten. Det varierer fra 100-140 rubler, avhengig av apoteket og volumet av hetteglasset.

  Dette enkle, men ganske effektive middelet hjalp mange mennesker med å bli kvitt kviser i ansiktet. Derfor er det så ofte anbefalt av dermatologer og kosmetologer.

  Flere Artikler Om Typer Acne