Leire er et naturlig antiseptisk middel, hvis helbredende egenskaper var kjent på tidspunktet for det antikke Roma. På grunn av dets mikroelementer og fravær av bakterier, er det i stand til å eliminere toksiner og har en anti-inflammatorisk effekt. Plastmaterialet er mye brukt i kosmetikk på grunn av sin evne til forsiktig og effektivt å rengjøre huden mot smuss, svette og overflødig sebum. Ansiktsmasker laget av akne leire betraktes som en av de mest effektive måtene å bekjempe denne estetiske ulempen.

Varianter av leire masker

Leire, som fungerer som en slags stein, absorberer og holder væsken perfekt, takket være den absorberer helt fett og smuss. Av natur har den flere varianter. Ofte er denne steinen preget av fargeindikatorer.

Svart rensing

Svart leire er rik på magnesium, kalsium, kvarts, jern og strontium. På grunn av tilstedeværelsen av mange sporstoffer, gir den en fantastisk tonisk effekt.

Den svarte leiremasken er i stand til å fjerne tette porer fra smuss og fjerne døde celler. For å forberede sammensetningen må blandes 2 ss. l. svart leire med 2 ss. l. avkok av toget. Kombinasjonen av hovedkomponenten med avkjøling av gress gjør at du kan multiplisere effekten. Sekvensen kan erstattes med calendula, celandine, kamille eller nettle. Blandingen er fylt med 1 ts. sitronsaft og påfør huden. Etter 20 minutter vaskes den tørkede masken med varmt vann.

Hvit restaurering

Løser enkelt problemet med tilstoppede porer og stimulerer blodsirkulasjonen av hvitt leire. Tilstedeværelsen av kaolinitt i sammensetningen bidrar til cellegenerering. Blant alle varianter av leire er kaolin den mest nøytrale. Den er egnet for alle hudtyper (unntatt tørr).

For fremstilling av en terapeutisk blanding, skal hovedkomponenten blandes i like mengder med aloe juice og et par flere spiseskjeer med ferskpresset sitronsaft tilsatt. Maske, med en kremaktig konsistens, ligge jevnt på de berørte områdene og la i 15-20 minutter. Ved slutten av prosedyren vaskes sammensetningen med rent vann, og en beroligende krem ​​påføres huden.

Blå antiinflammatorisk

Den mest populære av leire, som anses å være det beste middelet for akne og kviser. På grunn av tilstedeværelsen av sølvioner har den anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. Nøytralt surhetsnivå gjør det optimalt i bruk for kombinert og normal hudtype.

Den blå leire masken bidrar til å stramme sår, helbrede acne og fjerne små ansiktsrynker. For tilberedning legger vi oliven, fersken eller rosenolje til leiret fortynnet i vann til en grøtaktig tilstand, og påfører den deretter på ansiktet som en vanlig maske.

Grønn fuktighetskrem

Det fukter huden perfekt og gjenoppretter hydrobalansen av grønn leire. Lett grønn nyanse gir det jernoksid, som sammen med sølv, kalsium, magnesium og fosfor har en gunstig effekt på kroppen.

For fremstilling av anti-akne 2 ts. grønn leire, fortynnet i vann, blandet med 5-7 dråper rosmarinolje til en homogen masse. Sammensetningen kan brukes på hele ansiktet, så vel som individuelle problemområder.

Riktig bruk av formuleringer

Leire masker er i stand til å raskt og effektivt rense huden fra uønsket akne. Men for at kosmetiske prosedyrer skal bidra til å oppnå ønsket resultat uten å skade helsen din, bør det følges en rekke nøkkelregler:

Leire før tilberedning av blandingen bør forsiktig siktes. Det bør fortynnes i kaldt vann, omrøring til konsistensen av tykk rømme. Under arbeidet med denne komponenten er det umulig å bruke metaller som det kan føre til ødeleggelse av mineralstoffer som følge av samspill med metall. Til dette formål er det bedre å bruke glass-, leire- og emaljebeholdere. Bland sammensetningen bør også være en keramisk skje eller tre spatel.

Leirekomposisjon brukes bare for å rengjøre og om nødvendig dampet ansiktshud. For å gjøre masken bedre på huden, anbefales det å skylle ansiktet med vann før det påføres.

Leireblanding påføres ikke for tynt lag, som dekker ansiktet, uten å påvirke området rundt øynene. Den tynne huden rundt øynene har ikke talgkirtler og trenger derfor ikke ekstra rengjøring. Etter påføring av terapeutisk sammensetning er det ønskelig å ta en komfortabel horisontal posisjon og slappe av. Dette skyldes det faktum at leire er et ganske tungt materiale som noe kan trekke av huden og, når det tørker, fikser det i en hengende stilling.

Den kosmetiske prosedyren i seg selv tar 10-20 minutter. Prosedyrens varighet bestemmes av hudtype: for tørr - 10, for kombinert og normalt - 15, og for fet - 20 minutter. I denne perioden er det tilrådelig å ikke vri ansiktet ditt: snakk, rynke, tygge.

Den terapeutiske sammensetningen er bedre å skylle med varmt vann ved hjelp av våtmasseskiver eller servietter. Når du vasker masken, bør du ikke bruke såpe, noe som kan skade sart renset hud.

Når du har fullført prosedyren, må du bruke en fuktighetskrem.

Hvis huden, etter at masken er fjernet, blir rød, neste gang før sammensetningen påføres, skal ansiktet smøres med krem, og selve blandingen er å legge til noen dråper olje. For å oppnå den kosmetiske effekten av en leiremaske, er det bedre å bruke 1-2 ganger i uken.

Acne Clay

I lang tid har leire fra akne, som har en god evne til å tørke de betent områder av huden, blitt ansett som et effektivt middel. Sammensetningen av forskjellige leire inneholder en stor mengde mineralsalter og sporstoffer som bidrar til å akselerere helbredelsen av akne og dannede skorper.

I folkemedisin og kosmetologi brukes tre typer leire - hvite, blå og svarte. Hver av dem har sine egne helbredende egenskaper og brukes som en del av ulike ansiktsmasker, men hvilken leire er bedre fra akne i ansiktet? Leiremidler forbedrer blodstrømmen, på grunn av hvilke tilstoppede ansiktsporer blir raskt rengjort og utviklingen av akne stopper.

Leire for ansiktet av akne er et utmerket alternativ til å gå til skjønnhetspleie og anses som en anstendig prosedyre som gjør at du raskt og effektivt kan bli kvitt akne hjemme. Avhengig av hudtypen og graden av akne-skade, brukes leiremasker på ansiktet 1 til 3 ganger i uken.

Funksjoner ved bruk av hvit leire i kampen mot akne

For eiere av fet og problem hud hvit leire, som har andre navn - kaolin, vil være en ekte frelse. Den består av slike naturlige komponenter som aluminium, silisium, silisium og mangan. Hvit leire fra akne kan gi huden større elastisitet, samt fjerne flekker fra akne.

Den store fordelen med den hvite fargen på produktet er det nesten fullstendige fraværet av kontraindikasjoner for bruk. Kosmetologer bruker hvit leire for enhver hudtype, fordi den har en rekke ubestridelige fordeler:

 1. Problemet med økt talg er løst, de forstørrede porene blir redusert, og etter noen uker i bruk forsvinner symptomene på fet hud.
 2. Allerede etter den første økten er purulente neoplasmer på ansiktet merkbart tørket, og en usynlig film er også opprettet, som etter løfteprosedyrer. Dette gjelder spesielt for eiere av blandede og problemhudtyper.
 3. Det anbefales å bruke hvite leiremasker i en måned, hvis du vil oppnå effekten av hudbleking. Overflatet lagres ikke bare av akne og flekker, men får også en jevn farge. I akne er det en økt frigivelse av talg.
 4. Den ovale av ansiktet har siden blitt justert til riktig form, på grunn av den ekstra elastisiteten i huden, som gikk tapt under behandling av akne.

Ifølge mange vurderinger av jenter og kvinner som lider av akne, anses hvit leire som den mest effektive. Den økte effekten på problemet med å eliminere akne kan oppnås ved å kombinere flere komponenter. Hvit lermask for akne går bra med kamille eller sitronsaft.

Oppskriften på en leiremaske med kamille er lett å forberede. Det er nødvendig å lage en kvart kopp kamille buljong og hell rundt 100 ml varmt vann. Deretter i den resulterende væsken legger du ikke mer enn 50 gram hvit ler og blander alt grundig. Blandingen bør påføres jevnt på ansiktet, og tiden bør ikke overstige 20 minutter.

En god oppskrift på å bli kvitt akneflekker er en maske med sitronsaft, som regnes som et utmerket blekemiddel. For å forberede en slik maske må du fylle opp med melk, sitron og din favorittolje. I 1/4 kopp melk, legg til pulver, to dråper sitronsaft og noen dråper olje.

Er svart leire egnet for akne behandling?

Det svarte middelet inneholder en stor mengde magnesium, jern, kvarts og strontium, som perfekt regulerer fettinnholdet i huden og forny overflaten av epidermis. Bruk av masker bidrar til prosessen med å rense huden og redusere inflammatoriske prosesser.

Det er viktig! Svart leire for akne er nødvendig for eiere av problem eller fet hud. Denne leire finnes oftest i naturen, men har faktisk en mørkegrå farge. Regelmessig bruk regenererer huden aktivt og akselererer fjerning av akne.

Svart leire for ansiktet er et uunnværlig rensing og fornyelse agent, som også gir ubestridelige fordeler for sunn hud:

 • fjerner døde celler;
 • intensivt nærer og fukter ansiktets hud
 • forstørrede porene er intenst innsnevret;
 • har en veldig sterk effekt av å tørke fet hud eller akne;
 • fyller nye celler med den nødvendige mengden oksygen;
 • fjerner røde flekker

Den svarte leiremasken for akne har en individuell sammensetning avhengig av hudtype. En serie av svart leire vil være gode hjelpere for eiere av fet hud. Det er nødvendig å oppløse to spiseskjeer av svart leire med forhåndsbestemt ekstrakt av bladene på toget med like store mengder. For å forbedre terapeutisk effekt kan du legge til tre dråper sitronsaft og hold blandingen i 12-15 minutter.

Hvis huden er veldig tørr eller tilhører den vanlige typen, kan du lage en ny maske. To spiseskjeer med pulver og to hvite hvitt gjør en homogen blanding uten klumper, og tilsett deretter ca. 40 milliliter melk til det. Det resulterende verktøyet anbefales å insistere om en kvart time og søke på ansiktet med masserende bevegelser. La tørke helt og skyll av under rennende vann.

Svart leire brukes til scrubs. For å forebygge akne, kan du jevnlig utføre hjemme spas - ikke bare for ansiktet, men også for rygg og bryst. En nærende maske av grått leire og honning kan stå selv for hele natten, så lenge det påføres med et veldig tynt lag. Et slikt verktøy er perfekt om våren, når huden etter vinteren trenger økt fuktighet.

For at en akne leiremaske skal ha en effektiv effekt, er det nødvendig å observere anbefalinger fra kosmetologer:

 • Det skal forsiktig fortynnes, til klumpene forsvinner og en homogen masse oppstår.
 • Det er nødvendig å påføre ansiktet med masserende bevegelser, omgå den delikate huden rundt øynene med 1-1,5 centimeter;
 • Skyll bare med varmt vann og ikke gni huden;
 • tørk huden med en rensende tonic og bruk fuktighetskrem for å ikke tørke over den delikate huden i ansiktet

Healing egenskaper av blå leire i behandling av akne

Sammensetningen av den blå leire er rikeste i naturlige sporstoffer. Den inneholder jern, fosfor, magnesium, sink og kalsium, som på kort tid fyller huden med manglende næringsstoffer. Fordelene er gode for sunn utseende i ansiktet:

 1. Forsiktig rensing av huden fra akne, selv i de mest avanserte tilfeller.
 2. Eliminering av mange betennelser, røde flekker og en desinfiserende effekt.
 3. Forebygging av videre reproduksjon av svarte flekker og akne.
 4. Normalisering av overfladisk blodsirkulasjon.
 5. Hudcellefornyelse og epidermisregenerering.

Maske nærende leire anti akne er egnet for forskjellige hudtyper. Det beste er en blanding utarbeidet på grunnlag av badyagi, blå leire og vann. Det er nødvendig å blande alle disse komponentene i like store mengder, for eksempel 1 spiseskje av hvert verktøy. Påfør en jevn konsistens til ansiktet jevnt, omgå områdene rundt øynene. Etter 10-15 minutter, vask forsiktig masken med varmt vann.

Den blå leiremasken for akne har en annen oppskrift basert på type ansikt:

 • Ved tørr hud er det nødvendig å fukte ansiktet, derfor anbefales det å legge til oljer i masken. En flott oppskrift vil være en blanding av like store mengder blå og hvit leire med olivenolje. For å gjøre det enklere å bruke det på ansiktet, er det bedre å bruke en kosmetisk børste, eksponeringstid for fullstendig tørking;
 • For en vanlig eller kombinert hudtype anbefales det å legge til noen dråper fersken eller olivenolje til masken. Det er nødvendig å fortynne pulveret med vann, tilsett disse oljene og en teskje sitronsaft. Å påføre betyr med et tynt lag og å holde på ansiktshuden ikke mer enn 15 minutter

Advarsel! Blå leire fra akne anses som en kraftig naturlig antiseptisk som passer for alle hudtyper. Regelmessig bruk av blå leire masker vil bidra til å takle selv med forsømte sykdommer i ansiktets hud, da de intensivt eliminerer inflammatoriske prosesser og stopper utviklingen av ny akne.

Clay ansiktsmasker for akne er et uunnværlig alternativ til dyre kosmetikk eller salong prosedyrer. De er ganske enkle å forberede og selges i hvert apotek til en lav pris. Ved å legge til forskjellige komponenter i deres sammensetning, er det mulig å oppnå en individuell løsning på problemene i ansiktets hud.

I mer enn et århundre har en akne leiremaske blitt ansett som et utmerket forebyggende og terapeutisk middel som toner huden og eliminerer synlige kosmetiske feil i ansiktet. Mineralsalter og sporstoffer tørr acne, fjern resterende flekker og gi et sunt utseende til huden.

Hvordan lage en lermask for akne hjemme

Lerebehandling har vært kjent siden antikken.

Det brukes fortsatt som et middel for ulike hudsykdommer, spesielt de som ledsages av betennelse og forskjellige utslett (psoriasis, eksem, dermatitt, etc.).

Vi har vedtatt dette produktet og skjønnhetseksperter.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Clay acne masker bidrar til å raskt gjenopprette renheten og helsen til huden, de kan også brukes til sin visuelle foryngelse.

Hva er legenes helbredende egenskaper og hvordan skal du på en maske basere seg på det?

Nyttige egenskaper

Det har lenge vært sett nyttige egenskaper av leire.

Dette er et naturlig materiale som ligger i jordens lag.

Jo dypere reservoaret, jo mer uttalt dets helbredende egenskaper, fordi det har et høyere innhold av forskjellige mineralstoffer.

Fordelen med leire for ansiktets hud er at den ikke har uttalt sure eller alkaliske egenskaper.

I forhold til huden kan det kalles nøytral, mens masken av det har virkelig helbredende egenskaper.

 • Rensing. I gammel tid ble leire brukt som en såpe for kroppen og for å vaske ting. Det absorberer urenheter og fett, og når det vaskes fjerner det dem fra huden.
 • Tørker. Fjerner overflødig fett fra huden eller fuktigheten fra inflammet kvise, noe som bidrar til reduksjon i størrelse.
 • Næringsrik. Innholdet av ulike mineralstoffer bidrar til metning av hudceller med nødvendige stoffer.
 • Supernatural. Det hjelper fra flekker etter akne eller overdreven pigmentering av visse områder.
 • Innsnevring langt. Leire har en astringent effekt.
 • Jevnere. Gjerne hudens lindring, opptrer mot fine rynker.
 • Regulering av metabolske prosesser i hudceller.

Samtidig er kosmetisk leire et helt sikkert stoff. Det inneholder ikke bakterier, forårsaker ikke allergiske reaksjoner, kombinert med andre ingredienser.

Leirmasker anbefales for forskjellige hudtyper.

De er egnede selv for følsomme, og også utsatt for rosacea hud.

Men det er en liten nyanse - du må velge riktig leire for fargen.

Video: "Home Peeling"

arter

På salg kan du finne leire helt forskjellige farger.

Disse er naturlige nyanser av et stoff som bestemmes av sammensetningen.

Hver bestemt farge har sine egne nyanser av eksponering for huden, som ikke er i strid med de generelle helbredende egenskapene til dette stoffet.

For å løse konkrete problemer i huden ved hjelp av masker av leire eller å ta hensyn til dens type, sensitivitetsgrad, er det nødvendig å velge en bestemt farge for den.

Bilder: stofftyper

hvit

Hovedkomponenten i hvit leire er silisiumdioksyd.

Den inneholder også oksider av silisium, aluminium, titan, jern. Dens andre navn er kaolin.

Det har effekt på huden:

 • rengjøring;
 • trekker forfallsproduktene;
 • anti-inflammatorisk;
 • antimikrobielle.

Hvit leire kan kalles universell.

 • Den er egnet for problemer av hvilken som helst hudtype og brukes som basis for masker med en rekke ingredienser.
 • Det kan også brukes til å tykke masker for fet hud.

svart

Farge bestemmes av nærvær av karbonstoffer i blandingen. Sin nyanser kan variere fra mørkegrå til kullrød.

Foto: Rengjør huden effektivt

Best av alt virker det som et stoff:

 • utjevning av hudtekstur;
 • tonisk hud;
 • stimulerende oppdatering;
 • nærende og foryngende.

Kosmetologer har ennå ikke bestemt nøyaktig hvilken type hud denne typen hud tilsvarer.

Men svarte leire masker er populære for fading hud, akne merker.

blå

Denne leire inneholder mange derivater av kobber og krom. Dens hovedhandling er antibakteriell.

Men andre er like viktige for huden:

 • eliminerer raskt den inflammatoriske prosessen;
 • dyp renser porene, hjelper fra svarte flekker;
 • stimulerer naturlig fornyelse;
 • nivåer en lettelse;
 • forbedrer mikrosirkulasjonen;
 • øker elastisiteten.

Foto: stoffet har en antibakteriell effekt.

Blå leire er vist i ungdomsutbrudd og moderat til alvorlig akne. Hun kjemper godt med uregelmessigheter i ansiktet hennes, som forblir etter store, betent akne.

grønn

Grønn leire inneholder sink, aluminium, kobber, mangan, fosfor, kalsium, aluminium og sølv.

En slik mangfoldig mineralsammensetning kan ikke ha en gunstig effekt på huden.

De viktigste egenskapene til grønn leire:

 • renser epidermis fra smuss og fett;
 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • smalrer kanalene i sebaceous kjertlene;
 • forbedrer blodsirkulasjonen;
 • justerer terrenget.

Foto: Anbefales ikke hvis huden er tørr

Denne typen anbefales ikke for tørr hud som den eneste komponenten, men oljeaktig vil det bidra til å kvitte seg med overdreven greasiness og justere sekresjonen.

rosa

Rosa leire er oppnådd fra en blanding av rød og hvit.

Den har alle sine egenskaper og erverver nye:

 • fjerner forsiktig døde partikler av epidermis;
 • absorberer giftstoffer;
 • trekker smuss fra porene;
 • glatter lettelsen;
 • toner opp.

Den er perfekt for tørr eller følsom hud.

Det kan brukes på irritert epidermis eller hud med allergiske utslett.

gul

Denne nyansen gir svovel i sammensetningen. Den inneholder også kalium, natrium og jern.

Hvordan lage masker for steder fra akne hjemme? Finn ut her.

På huden har effekten:

 • rengjøre;
 • utfører rollen som en myk peeling;
 • fjerner giftstoffer;
 • gir ut hudfarge
 • eliminerer betennelse.

Denne varianten passer ikke bare for hud med utslett, men også fading.

Gule leire masker brukes av eiere av tørr og sensitiv hud.

rød

Det røde sortet behandler ikke akne veldig bra, så det brukes hovedsakelig til å forbedre utseendet på tørr eller sensitiv hud, så vel som med eksisterende allergiske utslett.

Det er veldig delikat på huden.

Regler for anvendelse

For å maksimere effektiviteten til dette produktet, bør det brukes riktig:

Foto: huden skal rengjøres grundig før prosedyren.

 • Før bruk skal pulveret siktes gjennom en liten sil
 • masker påføres ren hud;
 • pulveret er fortynnet til en slik tilstand at masken ligger i et tilstrekkelig tynt lag, et tykt lag forsinker huden og kan føre til utseende av rynker;
 • mens masken tørker ut i ansiktet, er det ikke nødvendig å snakke, det er bedre å legge seg ned;
 • masker vaskes av med varmt vann;
 • Det er bedre å lage masker på sen ettermiddag, etter å ha fjernet kosmetikk og gir huden en sjanse til å slappe av litt;
 • Hver gang du forbereder en ny sammensetning, behøver ikke resterne å bli verdsatt for neste gang, som over tid går de helbredende egenskapene bort.

Leremaske oppskrifter

Eventuell leire kan brukes som en enkelt komponent for masker, fortynne den med kokt vann.

 • I masker laget for tørr hudtype, kan du legge til litt vegetabilsk olje. Dette er det mest enkle hjemmehelseproduktet.
 • Men det er bedre å legge til flere ingredienser til masker, som vil gi omfattende hudpleie av en bestemt type og bidra til å løse sine spesifikke problemer.

Her er noen oppskrifter som du kan velge for din hudtype.

For fet hud

Foto: Passer til alle hudtyper.

 • For å fjerne overdreven greasiness og eliminere betennelsen vil hjelpe maske med hvit leire. Ved 1 ss. l. pulver ta 1 ts. sitronsaft og 3 dråper tea tree olje. Resten - vann, for å oppnå den nødvendige konsistensen. Alle komponenter blandes og påføres i 10 minutter.
 • Masken av hvit leire og aspirin har en kraftig antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. Det gjenoppretter også riktig funksjon av talgkjertlene. For det må du ta 5 tabletter av acetylsalisylsyre og 2 ts. kaolin. Fortynn med vann og hold i 15 minutter. Den samme masken er effektiv med svarte prikker. For å bli kvitt dem, legg til komposisjonen en annen 1 ts. leire, forsiktig masser åpne komedoner og skyll etter 5 minutter.
 • Masken av grønn leire vil ikke bare fjerne fettete glans, men også smale porer, justere tildelingen av fett. Det er nødvendig å ta like deler av pulver og talkum og bland dem med to deler kokt melk. Vent til det er helt tørt og skyll.
 • En blå leiremaske vil hjelpe mot akne, betennelse og glans. Du må ta samme mengde leire, agurk juice og vann, klem litt sitronsaft inn i blandingen. Vask av etter at sammensetningen er helt tørr.

For tørr

Foto: Rosa er perfekt for tørr og sensitiv hud.

 • Mange tviler på om hvit ler hjelper med tørr hud. Svaret er ja, hvis basen av masken vil være olivenolje. Bland det med kaolinpulver 1: 2, tilsett 2 dråper sitronolje og en spiseskje frisk grønn te. I dette tilfellet tørker masken ikke ut huden, men fjerner betennelse og lyser tonen.
 • Legg til honning (2: 1 forhold) og litt olivenolje til svart leire. Denne masken renser forsiktig huden, takler betennelse og nærer den med essensielle sporstoffer.
 • For tørr irritert hud til 1 ss. l. rosa leire legger til calendula decoction og litt jojoba olje.
 • Irritasjon og peeling av tørr hud vil bidra til å eliminere masken fra rød leire. Det fortynnes med rik krem ​​og påføres på hele ansiktet eller bare på problemområder.
 • På grunnlag av blå leire kan du utføre en ernæringsmessig maske. Det er egnet for tørr hud, som dukket opp peeling områder. Det er nødvendig å smelte 1 ts. smør, legg til det 2 dråper druefrøolje og lavendel (du kan velge andre), og deretter knead sammensetningen med 2 ss. l. leire, fortynnet med vann. Ytterligere konsistens justeres om nødvendig med vann. Masken vil myke huden, øke dens elastisitet, avlaste fra utslett.

Foto: Hjelpe å lindre betennelse

For kombinasjon

 • En gul leiremaske vil gi den kombinerte eller fading huden et nytt utseende. Oppskriften er enkel - 2 ss. l. pulver ta 1 ts. sitronsaft (eller eple cider eddik) og honning. Fersk mynte legges til den ferdige blandingen (du kan bare fortynne komponentene med avkok). Hold på ansiktet bør ikke være mer enn 10 minutter.
 • Kiwi kjøtt knead med tilsetning av 1 ts. vegetabilsk olje. I denne blandingen, skriv inn den hvite hvite og 1 ss. l. grønn leire. På ansiktsmasken holdes i 10 minutter.
 • Følgende maske med grønn leire har veldig gode anmeldelser. Det vil rense porene, fjerne greasiness og tørr akne. Bland 1 ts. grønn leire og kaolin, ferskenolje. Bred sammensetning med mineralvann uten gass.

For normalt

Foto: Badyaga lindrer betennelse

 • Masken av grønt leire og bodyagi lindrer betennelse, tørr akne og forbedrer hudfarge. For det må du ta leire og bodyagi pulver i like store mengder og fortynne dem med vann.
 • Friskskalet tomat og finmalm pulpen. Legg til blå leire på den. Denne masken vil ikke bare rense huden og fjerne betennelse. Etter at ansiktet hennes ser friskt ut.
 • Fuktighetsgivende og rensende eiendom har en maske av svart leire, bananmasse, olivenolje og rømme. Alle komponenter tar samme beløp. Vask av etter 15 minutter.

Smaksatt Bath Preparation

Få mennesker vet at du kan ta aromatiserte bad av leire.

De vises ikke bare i tilfeller der det oppstår problemer på kroppens hud - utslett, irritasjon, peeling. Slike bad vil forbedre den generelle tilstanden til huden, effektivt rengjør den fra smuss.

Foto: Flavored Bath Preparation

Du kan velge leire av denne fargen, hvis handling passer deg best.

 • Pre-bag må fortynnes i en kopp vann, og deretter helles i et bad fylt med vann.
 • Det bør også legge til litt essensiell olje. Du kan ta lavendelolje eller citrus.
 • Bad tar 15-20 minutter.

Spørsmål og svar

Kan det være bivirkninger

Noen ganger etter bruk av leiremasker, kan bivirkninger observeres.

Foto: rødhet og peeling av huden

Dette er vanligvis:

For å korrigere dem, bruk en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​til huden. Og neste gang legger du litt olivenolje til masken.

Hvilken hjelper bedre

Den mest populære akne er blå leire.

Men andre varianter har en god effekt. Derfor, når du velger et produkt, bør du fortsette med de spesifikke problemene i huden og dens type.

Hvis du aldri har gjort leiremasker før, prøv hvitt leire (kaolin) først.

Deretter kan du sjekke på deg selv effekten av andre varianter og bestemme dine preferanser.

Hva er den mest effektive salven for akne og akne i ansiktet? Finn ut her.

De er helt ufarlige og trygge, og den positive effekten av dem er verifisert av den århundrer gamle bruken av dette naturlige materialet til kosmetiske formål.

Den mest effektive leire ansiktsmasken for akne

Leire er kjent for sine helbredende egenskaper. Dette produktet har flere varianter, derfor spørsmålet for mange: Hva er den mest effektive leire fra akne? Hver type er forskjellig, har sine egne spesifikke egenskaper og har effekt på huden vår.

Leire er et produkt hvis opprinnelse er knyttet til kjemisk ødeleggelse av bergarter. Fordelen er relatert til forholdet mellom en rekke mineraler og stoffer av vegetabilsk opprinnelse. Det er vant til å bli kvitt akne, fukte huden, lindre kløe, rødhet og betennelse. For å svare på spørsmålet: "hvilken leire er den mest effektive for akne?" Vi ser på dens typer.

Hvilken leire er bedre fra akne i ansiktet?

Butikkene er følgende alternativer for leire, hver av dem er forskjellig verktøy.

Hvit leire

Hvit leire for ansiktet av akne, hvilke vurderinger er for det meste positive, regnes som den mest effektive. I sammensetningen finner du silisium, titan, jern, aluminium og kaolin. Hvordan påvirker disse ingrediensene vår hud:

 1. Rengjør porene.
 2. Nyt huden med mineraler.
 3. Fjern inflammatoriske prosesser.
 4. Ødelegg mikrober.

En hvit leremaske for akne er perfekt for sensitiv hud. Av alle varianter av produktet presentert, anses hvit leire som den mest effektive på grunn av det økte antallet forskjellige sporstoffer. Hovedegenskapene er antiseptiske.

Hvit lera akne ansiktsmaske også perfekt toner huden. oppskrifter:

 1. Lag 40 ml kamilleavkok, hell 100 ml vann og bland med 40-50 gram hvit leire. Påfør den resulterende massen på ansiktet og vask av etter 15 minutter.
 2. Ta 40 milliliter melk, tilsett 30 g leire, 5 ml sitronsaft og essensiell olje. Deretter smør ansiktet med et middel. Hold masken anbefales ikke mer enn 15 minutter. Du kan bruke det hver annen dag.

Rosa leire

Den oppnås ved å blande to ingredienser: hvit og rød leire. Rosa leire er perfekt for sensitiv hud og allergi. Hvilke fordeler gir det for huden vår:

 1. Eliminerer døde celler.
 2. Nærer huden med oksygen.
 3. Vinner.
 4. Absorberer toksiner fra cellene.

Hvis du har irritasjon, vil en leiremaske for akne hjelpe deg. Vurder noen oppskrifter for forberedelsen:

 1. Tilsett 1 ss rosa leire i 60 ml i den forberedte kamilledekokingen. Bland med essensiell olje og jojoba (nok for en liten mengde). Deretter legger du en maske på ansiktet ditt og venter på at den tørker.
 2. Du vil trenge en avkok av calendula og rosa leire, som du vil blande i samme mengde. Legg til et par dråper essensiell olje og bruk blandingen på huden, skyll med varmt vann etter 20 minutter.

Blå leire

Den har den største mengden mineraler. Den kan brukes av personer med forskjellige hudtyper. Men best av alt, vil blå leire mot akne vise sitt resultat på tørr og blek hud. Dens komponenter inkluderer kobber, krom, salt. Hvilke fordeler det vil ha:

 1. Vil tømme
 2. Fjerner betennelse og har en desinfiserende effekt.
 3. God effekt på blodsirkulasjonen.
 4. Fremskynde fornyelsen av hudceller.

Blå leire fra akne, hvis vurderinger er for det meste positive, er en naturlig antiseptisk. Det er bedre enn andre lignende produkter vil eliminere allerede utviklet akne. Også, rosa leire har en blekingsegenskap som vil tillate flere økter for bruk for å eliminere arr og akne flekker.

Blue Clay Acne Mask Oppskrifter:

 1. I 2 ss vann, tilsett 2 ss agurk juice, 2 ss. blå leire og et par dråper sitronsaft. Påfør konsistensen i ansiktet ditt og vent til det tørker.
 2. Pisk eggeplommen og legg til 1 ss. honning. Deretter tilsettes 2 ss. leire og litt vann. Påfør et tykt lag på ansiktet og etter at masken tørker, vask den av.

Grønn leire

Dette stoffet er i stand til:

 1. Skal huden.
 2. Fjern betennelse.
 3. Smale porer.
 4. Fjern fettete glans.
 5. Normaliser hydrobalansen av huden.
 6. Forbedre blodsirkulasjonen.

Grønn leire fra akne anbefales ikke til bruk med tørr og for sensitiv hud. Den er perfekt for personer med fet hud. oppskrifter:

 1. Bland 1 ss grønn leire, protein av ett egg, 5 ml olivenolje og 1 kiwi. Bland ingrediensene godt og bruk på huden, skyll etter 10 minutter.
 2. Bland 2 ss vann med to spiseskjeer av agurkjuice og to spiseskjeer av leire, og tilsett deretter noen dråper sitronsaft. Det anbefales å holde masken ikke mer enn 20 minutter.

Svart leire

Svart leire fra akne, hvilke vurderinger er stort sett gode, skiller seg fra resten av fornyings- og rensegenskapene. Det kan trygt brukes til alle typer hud. Hva er dens fordel:

 1. Renser huden og bidrar til innsnevring av porene.
 2. Oppdaterer celler.
 3. Det har en foryngende effekt og gir den nødvendige ernæringen til huden.
 1. Bland 40 ml avkok i serien med to spiseskjeer leire og 5 ml sitronsaft. Hold masken ikke mer enn 10 minutter. Du kan søke hver uke.
 2. Ta 40 ml melk og tilsett 50 g leire, bland deretter med en banket eggeplomme. Etter 10 minutter kan du vaske av masken.

Gul leire

Denne leire er rik på kalium og jern, det vil vise det beste resultatet på fading hud. Hvilke fordeler har det for vår hud:

 1. Pilling.
 2. Fjerner betennelsesprosesser.
 3. Vinner.
 4. Forbedrer hudfarge.
 • 1 til 2 bland leiren og brusen, deretter skum såpe og legg skum til de tidligere ingrediensene. Drep deretter noen dråper ylang-ylang olje og kjøle ned. Du kan bruke daglig om morgenen, og blandingen skal vaskes av etter noen minutter.

Hvordan bruke leire masker fra akne

Du får bedre resultater ved å bruke akne leire hvis du følger disse tipsene:

 • Før du påfører leret som en maske, vær sikker på å sile den.
 • Din hud skal forrenses.
 • Ikke hold blandingen på ansiktet ditt i mer enn 20 minutter.
 • Ikke dra ansiktet til masken påføres.
 • Ikke bruk såpe når du vasker av masken.
 • Hvis ansiktshuden er tørr, legg deretter et par dråper solsikke eller olivenolje til leireblandinger.
 • Før du bruker ler fra akne for ansikt, utfør en liten test som vil hjelpe deg å forstå hvilken leire som er riktig for deg. Det vil si, spre et lite område på huden og vask det av etter 5 minutter. Hvis du ikke har lagt merke til noen rødhet eller ubehag på dette stedet, forstyrret du ikke, så kan du trygt bruke denne typen leire.

Blå leire ansiktsmaske som en kur for akne, arr og blemishes

Blå leire er et gammelt, tidtestet skjønnhetsverktøy. I dag er det like relevant som i dronningen Cleopatras tid. Og ikke rart. Tross alt, er en blå leire ansiktsmaske i stand til å kvitte seg med de fleste huddefekter på kort tid. Med sin hjelp forsvinner pimples, blemishes, rynker og irritasjoner.

Leir har en blå nyanse på grunn av det høye innholdet av sølvioner. De metter produktet med antibakterielle egenskaper. Blå leire vil bidra til å takle alle ulempene med fet eller problematisk dermis. Det brukes til å behandle akne, smale porer, eliminere arr og post-akne. Og ved å legge til flere komponenter, vil leire gi den nødvendige ernæringen til den tørre epidermis.

Blå leire ansiktsmaske: fordeler og regler for bruk

Blå leire har en unik sammensetning. Inkluderer mineraler som gir forbedrede cellulære prosesser. Disse er makronæringsstoffer og mikroelementer som aktiverer blodsirkulasjonen, normaliserer hydrobalansen i vevet og stimulerer stoffskiftet.

Hva er effekten

Kvinners vurderinger av den blå leiremasken for ansiktet viser at vanlig bruk av finkornet rock gir utrolige resultater. Dette er effekten dette middelet gir:

 • eliminerer akne, hudormer, akne, post-akne;
 • reduserer alvorlighetsgraden av betennelse;
 • normaliserer greasiness av integumentet;
 • strammer porene;
 • misfarger alder flekker;
 • forbedrer hudfarge
 • gjenoppretter elastisitet og elastisitet.

5 anbefalinger fra kosmetologer

Fjellproduktet skapt av naturen inneholder ikke skadelige komponenter eller kjemiske tilsetningsstoffer. Derfor har leire nesten ingen kontraindikasjoner, bortsett fra individuell følsomhet. Det bør imidlertid ikke være tankeløst brukt. Feil bruk er fulle av utviklingen av hudsykdommer.

Hvordan skal en blå leire ansiktsmaske være forberedt hjemme for fjellet for å gi bare nytte? Beauticians anbefaler å følge de fem reglene.

 1. Ansikts forberedelse. Før du bruker ler, skal huden rengjøres, og det anbefales å dampe det ut ved hjelp av varme kompresser fra urtedekk. Hvis du ignorerer denne anbefalingen, penetrerer næringsstoffene i leiren inn i dermis dype lag, "tar" med ham all smuss og giftstoffer fra overflaten.
 2. Matlaging betyr. Leire tolererer ikke kontakt med metallet. Hun går umiddelbart inn i en kjemisk reaksjon med ham og mister noen nyttige egenskaper. Derfor, for produksjon av leireverktøy brukt glass, porselen, tre, keramikk.
 3. Mask applikasjon. Den forberedte blandingen påføres ansiktet, forsøker å jevnt fordeles gjennom dermis, unntatt området rundt øynene. Leremaske gir en stramningseffekt. Derfor, under prosedyren, bør du avstå fra å snakke og le. Eventuelt ansiktsuttrykk kan utløse utseendet på mikrotraumas på huden.
 4. Fullføring av prosedyren. La masken stå på huden til den er helt tørr. Omtrent 15 minutter. Hvis verktøyet forårsaker ubehag, vask det av før. Det er strengt forbudt å rive av masker. For å vaske det av, fukt det med varmt vann og fjern det forsiktig med en bomullspute eller fingre.
 5. Systematiske prosedyrer. For å sikre gode resultater er det nødvendig å bruke masker regelmessig. Ved hjelp av leire i nærvær av mange akne og økt greasiness, kan du feriested hver annen dag. For tørr hud, bruk Kambrium-produktet en gang i uken.

12 testte masker

Kambriansk leire for evnen til å eliminere akne og gi en antibakteriell effekt, regnes som et pleieprodukt for tenåringshud. Imidlertid kan en unik rase ikke bare hjelpe til behandling av akne. Med riktig kombinasjon med ekstra komponenter, blir det et uunnværlig verktøy for alle typer epidermier.

Dyp rensing

Denne blå leire ansiktsmask oppskrift anbefales for kvinner med høy fet hud. Verktøyet vil tillate deg å åpne og dype rent porene. Mask forsiktig men effektivt eliminerer glans.

 • Kambriansk leire - en spiseskje
 • Ris - en spiseskje.
 • Vannet er omtrent to spiseskjeer.
 1. Ris er malt med en blender og blandet med leire.
 2. Vann forsynes forsiktig inn i leire-rispulveret, og blandingen omrøres kontinuerlig.
 3. Væske blir tilsatt til konsistensen ligner hjemmelaget rømme.

For perfekt tone

Kombinasjonen av leire med natron og egghvit gir en kompleks effekt på sebaceous integument. Dette verktøyet kan brukes til kombinert dermis. Maskinkomponentene er i stand til å trenge inn i de dype lagene i epidermis og sikre fjerning av slagg. Kosmetologer anbefaler at du bruker dette verktøyet til eiere av aldersplassering. Produktet farger ansiktet og gir huden en naturlig tone.

 • Baking brus - en halv spiseskje.
 • Leire - en spiseskje
 • Råprotein er en.
 • Vann - en spiseskje
 1. Protein pisket i et kjølig skum.
 2. Soda er nøye lagt til det.
 3. Deretter innføres leire og blandes til homogen.
 4. For å oppnå en normal konsistens, legg litt vann til blandingen.

Den anti-inflammatoriske

En slik innvirkning vil ha et verktøy som kombinerer den kambrianske rasen med sitronsaft og calendula tinktur. Kosmetologer anbefaler at du bruker dette verktøyet til fet hud. Masken lar deg eliminere greasiness, forhindrer utseendet av akne og bidrar til innsnevring av porene.

 • Leire - en spiseskje
 • Sitronsaft (presset fra sitrus) - en teskje.
 • Calendula tincture (apotek) - en teskje.
 1. Sitronsaft legges til forseglet leire.
 2. Legg tinktur. Alle nøye blandet.
 3. Det er viktig at masken ikke inneholder klumper som kan skrape dermis.

For "generell" rengjøringsporer

For epidermis, utsatt for dannelsen av akne, anbefaler skjønnhetseksperter bruken av verktøy som gir høykvalitets rensing av porene. Evnen til å fjerne forurensninger og fjerne slagg fra dermis har en maske som inkluderer den kambrianske rasen, honning, malt kaffe og kanel. Dette verktøyet vil ikke bare rense tilstoppede porer, men også helbrede epidermis, og returnere elastisiteten.

 • Kanelpulver - en halv teskje.
 • Leire - en spiseskje
 • Malt kaffe - en halv teskje.
 • Honning - en teskje.
 • Vann - omtrent to spiseskjeer.
 1. Alle pulveriserte komponenter blandes.
 2. Honning er tilsatt til blandingen.
 3. Hell deretter forsiktig opp vann til ønsket konsistens er oppnådd.
 4. Brøt flittig på produktet slik at det ikke er klumper i det, noe som lett traumatiserer huden.

Anti-akne med tonus effekt

En agent som kombinerer malt kaffe og kambriansk rase anbefales for problemhud. Masken gir dyp rensing av dermis og dens toning. Det vil bidra til å eliminere betennelse, redusere antall svarte flekker, forhindre dannelse av akne.

 • Malt kaffe - en spiseskje.
 • Leire - en ss.
 • Vann - omtrent to spiseskjeer.
 1. For fremstilling av kosmetikk gjelder malt kaffe. Oppløselig - ikke egnet. Jordpulver kan skiftes ut med kaffegrunder igjen etter å ha drukket en drink.
 2. Leire blandes med malt kaffe eller tykkelse.
 3. Tilsett vann i ønsket mengde.

Bakteriedrepende beroligende

Tilsetning av tea tree olje og rømme til leire gjør det mulig å gi omfattende omsorg for problematisk epidermis. Verktøyet har antiinflammatorisk, bakteriedrepende effekt. Det reduserer rødhet og irritasjon, renser huden dermis og beskytter den mot akne.

 • Tea tree olje - tre dråper.
 • Leire - en spiseskje
 • Rømme (medium fett) - to spiseskjeer.
 1. Hell i leiren i en rømme og knead blandingen til glatt.
 2. Deretter går du inn i teetreoljen.
 3. Den siste komponenten kan erstattes av eter av sitron, lavendel, mandarin, grapefrukt. De vil gi en lignende innvirkning.

Nourishing tørre integrasjoner

Produktet er beregnet på tørr hudpleie. Men det kan brukes til normal dermis. Masken nærer vevet med gunstige stoffer, forbedrer fargen, gir huden elastisitet.

 • Honning - en ss.
 • Leire - en ss.
 • Olivenolje - en ss.
 • Eggeplomme er en.
 1. Bland opprinnelig smør, honning og eggeplomme.
 2. Disse komponentene blandes til uniform.
 3. Leir er introdusert i den viskøse masse oppnådd med konstant omrøring.

Rensing peeling

Midler på grunnlag av leire og naturlig yoghurt kan bare brukes til tørr, utsatt for peeling. Mask nærer, fukter vev. Det påvirker de dype lagene og renser epidermisene godt. Blandingen gir en liten bleking effekt og utgjør skyggen av dermis.

 • Leire - to spiseskjeer.
 • Yoghurt (uten å legge til fyllstoffer) - en spiseskje.
 • Vann - ved øyet og når det er nødvendig.
 1. Kambriansk produkt fortynnet med yoghurt.
 2. Gni forsiktig alle klumperne.
 3. Hvis blandingen er ganske tykk, kan du rette opp konsistensen ved hjelp av vann.

Antiseptisk middel

Ansiktsmasken som inneholder blå leire og aloe juice har en sterk antiseptisk effekt, gir eliminering av betennelse. Verktøyet renser akne, fremmer helbredelse av dermis og brønner tørr akne.

 • Leire - en ss.
 • Aloe juice - en ss.
 • Vann - ved øyet og når det er nødvendig.
 1. Aloe juice er bedre å lage mat selv. Planten, som ikke er mindre enn tre år gammel, er kuttet av bunnstykket. Den er pakket i bomullstoff og plassert i kjøleskap i to uker.
 2. Bladet av aloe, i alderen i kulde, knuses. Fra gruelpresset juice.
 3. I leire hell juice fra aloe.
 4. Hvis masken blir tykk, kan du helles et par dråper vann inn i den.

For porer og mot komedoner

Hovedretningen til dette verktøyet er rensingen av dermis fra akne, hudormer, komedoner og akne. Masken eliminerer betennelseselementer, beroliger huden, gir tone. Det vil bidra til å eliminere den oljeaktige glansen av dermis og sørge for at porene blir strammet. Og sitronsaft vil gi huden en liten bleking effekt.

 • Sitronsaft - en ss.
 • Leire - to spiseskjeer.
 • Egg protein er en.
 • Vann - en spiseskje.
 1. I utgangspunktet blandet sitronsaft og rent vann.
 2. Den resulterende væske helles blå leire.
 3. I en separat beholder, visp på visp.
 4. Skummet tilsettes forsiktig til den fortynnede leire. Produktet er godt blandet.

Fra stygge flekker

Kambriansk leire har en unik evne til å eliminere flekkene igjen på huden etter akne. Når det kombineres med en badagi, forbedres denne effekten flere ganger. Mask anbefales for justering av epidermis, eliminering av pigment flekker, post-akne, rynk utjevning. Verktøyet kan redusere alvorlighetsgraden av arr, strekkmerker.

 • Leire - to spiseskjeer.
 • Badyaga (farmasøytisk pulver) - en spiseskje.
 • Vann - to spiseskjeer.
 1. Badyagu blandet med leire.
 2. Blandingen av pulver fortynnes med vann.
 3. En trepestel blander produktet godt, og bryter forsiktig med klumperne.
 4. Hvis huden vanligvis bærer denne masken, kan prosedyren økes til 20 minutter.

Aldringsvarsling

Hovedformålet med blå leire er å rense dermis fra akne og forbedre tilstanden til fete integrasjoner. Imidlertid kan det kamburske produktet også brukes med suksess på moden hud i kampen mot tidlig aldring. Kombinasjonen av stein med honning og lindekstrakt gir deg muligheten til å gjenopprette vannbalansen i vevene forstyrret i årevis, forynge huden, redusere alvorlighetsgraden av fine rynker og skisserte folder.

 • Linden infusjon - to spiseskjeer.
 • Leire - en ss.
 • Honning - en ss.
 1. Leir avlet med et varmt limeekstrakt.
 2. Honning er tilsatt til blandingen. Rør godt opp alle ingrediensene.
 3. Det anbefales å skylle dette stoffet ikke med vanlig vann, men med litt oppvarmet melk med middels fettinnhold.

Av spesiell fordel vil det bli en ansiktsmaske med blå leire om våren og høsten, når dermis, som hele kroppen, lider av mangel på vitaminer og mineraler. Korrekt valgte midler vil tillate, etter de første prosedyrene, å returnere den tapte elastisiteten til integumentet og tilnære epidermis med nyttige komponenter.

"Ansiktet er friskt, og alle slags pimples går bort", - omtaler av legen og kvinnene

Blå leire, hvis blandet med forskjellige ingredienser, hjelper veldig godt mot overdreven fet hud. I mine yngre år led meg også ansiktet av små kviser og overdreven glans av den T-formede sonen. Men det er verdt å huske at blå leire masker ikke skal gjøres oftere enn anbefalt, ellers tørrhet og flakering av huden kan vises tvert imot.

Jeg liker å blande leire med rømme, da får man en veldig god effekt. Ansiktet og friskt, og alle slags pimples går bort, og surkrem perfekt nærer huden.

Nadezhda S, //flap.rf/meditsina/Golubaya_glina

Ved hjelp av blå leire ble jeg kvitt svarte prikker og glans. Når jeg prøvde det, ble jeg forelsket i denne løsningen, noe som gjør huden hvitere, mye mer frisk og bidrar til å kvitte seg med svarte flekker, akne og forhindrer utseendet på rynker. Vanligvis fortykker jeg leiren med varmt vann eller avkok av kamilleblomster, om sommeren legger jeg agurker og legger en pensel på ansiktet mitt og dekket i halsen. Da dekker jeg med en plastfolie, for best mulig effekt, legger jeg på en maske for ikke å påvirke området rundt øynene. Deretter vaske det av med varmt vann og bruk en nærende krem.

Når jeg har tid, lager jeg dampbad i ansiktet, og bare da lager jeg en maske med leire. Et utmerket verktøy for å fjerne død hud, bli kvitt svarte flekker, som er spesielt merkbar når huden er fet.

S. S., //flap.rf/meditsina/Golubaya_glina

Blå leire er en gave av natur for menneskeheten. Det skal bemerkes at leire har ekstremt helbredende elementer, og hoveddelen av dem er radium. Mange terapeutiske egenskaper av leire forklares av virkningen av radium. Først av alt, dette er det naturlige strålingsmomentet eller bakgrunnen som virkelig eksisterer. På grunn av denne radioaktiviteten følger følgende nyttige egenskap: bakteriedrepende. Dette er nyttig fordi det er stråling i mikrodoser, det har virkelig helbredende egenskaper, det aktiverer cellemembranen, det vil si, det forsterker selve cellens magnetisme. Den neste virkningen av leire er dens magnetisme. Radioaktiv radium endrer cellens elektromagnetiske struktur, ødelegger patogene celler, helbreder friske celler, forbedrer metabolske prosesser i cellene selv.

Dmitry Varlamov, leder av Institutt for tradisjonell medisin av Irpinsky sykehus, //malahov-plus.com/main/synopsises2/2598-tayny-lecheniya-glinoy.html

Jeg er 20. Jeg har en blandet hud, oljeaktig for det meste, tynn følsom, lys. Rengjøring og peeling i hytta gir kun irritasjon. Merkelig nok, fra måten populære merkene blir, blir huden enda mer fett eller begynner å avta. (Jeg prøvde en linje med produkter for fet og sensitiv hud). Leire har blitt en virkelig frelse. Synlig reduserer antall svarte prikker, glatter huden, mattes i lang tid. Effekten er mer merkbar hvis masken får tørke ut, men da blir huden faktisk fetere raskere. Det er bedre å bruke leire stadig ikke la det tørke. Blå leire passer meg. Jeg legger i det essensielle oljer av appelsin, rosmarin, palmrose og jojobaolje (bare naturlig, ikke syntetisk), hvis det ikke er noen mandel et par dråper. Jeg anbefaler det til alle.

Flere Artikler Om Typer Acne