Naturlig honning har blitt brukt av kvinner til vanlig hudpleie i mange århundrer. Dette produktet brukes til fremstilling av hjemme kosmetikk og profesjonelle kremer, salver, masker, etc. Omtaler om honningmasker, som blir presentert til din oppmerksomhet senere i artikkelen, vil bidra til å lære mer om egenskapene til det naturlige produktet, dens egenskaper og evner. I tillegg kan du med egne øyne se ekspertens mening om slike kosmetiske produkter.

Hvorfor er honning så sunn?

Naturproduktet er veldig nyttig for kroppen, og det er ikke bare om de situasjoner hvor honning brukes internt som en tonic og en kur for forkjølelse, sår hals, etc. Honning er mye brukt i kosmetikk av følgende grunner.:

 1. Det nærer dermis med viktige elementer.
 2. Det lyser huden, fjerner alder flekker og fregner.
 3. Hvis huden er for tørr, bidrar honning til fuktighet.
 4. Normaliserer talgproduksjonen.
 5. Forhinder for tidlig aldring.

Anmeldelser av ulike honningmasker

Ytterligere anmeldelser om honning ansiktsmasker er igjen av ekte mennesker som en gang prøvde produktet og nå stadig bruker det til å ta vare på sin egen hud.

Gjennomgang av masken av aspirin og honning i ansiktet:

Uovertruffen aknebehandling. Hvis jeg tidligere tilsatt eggeplomme til honning, har jeg nå funnet en enda mer pålitelig måte å kvitte seg med forskjellige utslett - dette er honning pluss aspirin. Komponenter kan få en utprøvd anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt. "

Gjennomgang av masken til ansiktet med honning og kanel:

 • Julia (29 år gammel, St. Petersburg)

"En slik maske renser bare huden på urenheter, så jeg bruker det regelmessig. I tillegg kan du føle hvordan hudens elastisitet øker. I min alder er dette akkurat det du trenger. "

Tilbakemelding på ansiktsmaske med sitron og honning:

 • Alena (27 år gammel, Kaliningrad)

"Sitron lyser huden, og honning fukter det og gir vitalitet. Ved å bruke et slikt kosmetisk produkt, trenger jeg ikke lenger å besøke kosmetologer og bruke store mengder penger på dem. Masken er bare fantastisk. "

Gjennomgang av masken med eggeplomme og honning i ansiktet av en hudlege:

 • Katsun Galina Vyacheslavovna (dermatolog)

"Jeg har aldri vært syk hjemme kosmetologi, hvis virkemidlet virkelig hjelper kvinner. Jeg kan si en ting om masken med eggeplomme og honning - det er et feilfritt middel som forhindrer utseendet av rynker. Det er nok å ta 1 eggeplomme og 1 ts. kjære, dette vil være nok til å utføre en prosedyre. Ingen rødhet eller irritasjon forblir på huden, masken har en fantastisk effekt. "

Anmeldelser av en maske for ansiktet med honning og egg:

 • Valentina (37 år gammel, Novosibirsk)

"Jeg har fet hud, så jeg bruker en maske med tilsetning av honning, egghvite og hvetemel. Det viser seg en tykk tekstur som jeg legger på ansiktet og nakken. Verktøyet hjelper til med å ta vare på huden, slik at ansiktet mitt ser ung og vakkert ut. "

"Honning masker er utmerket kosmetikk som lett kan tilberedes på kjøkkenet. I tillegg til honning kan du legge til forskjellige ingredienser - hvitvin eller eggeplomme, essensielle oljer, sitronsaft og andre sitrusfrukter, etc. Takket være naturlige ingredienser er det ingen bivirkninger. "

Tilbakemelding på ansiktsmaske med ris, honning og melk:

"Jeg liker hjemmelaget kosmetikk basert på riven ris, geitmelk og naturlig honning. Dette verktøyet hjelper meg regelmessig til å takle tørr hud, og gir også perfekt oppfriskning av huden. Som du vet, har alle disse komponentene gode egenskaper som er nyttige for den humane dermis. Jeg vil fortsette å bruke en slik maske, fordi den fungerer mye bedre enn mange kosmetiske preparater som selges for store penger. "

Gjennomgang av masken for ansiktet med honning og aloe:

"Aloe juice har fantastiske egenskaper, det fukter og eliminerer rynker. Men jeg legger også flytende honning til dette produktet, noe som resulterer i en effektiv ansiktsmaske. Konsistensen gir ansiktet en sunn farge, forbedrer tonen, forhindrer dannelsen av arr etter akne og hudormer. Jeg er veldig glad for at jeg en gang oppdaget et unikt kosmetisk produkt, nå bruker jeg det hver uke. "

Tilbakemelding på gelatinemaske for ansikt med honning:

 • Ekaterina (26 år gammel, Rostov)

"Gelatinemasken strammer huden perfekt, jeg nektet salongprosedyrer til fordel for dette unike produktet. Jeg bruker verktøyet et sted 1-2 ganger på 7 dager, huden min ser veldig bra ut, elastisk og elastisk, som for 10 år siden. Du kan tilberede en maske på forskjellige måter. Jeg legger personlig til honning og sitron til gelatinebasen. Honning nærer huden med essensielle mikroelementer, og sitron toner dermis, hindrer spredning av farlige infeksjoner. "

Gjennomgang av masken for ansiktet med honning og kull:

"Jeg har alltid aktivert karbon hjemme. Jeg bruker det oftere enn andre stoffer, men jeg bruker det ikke inni, men som en av komponentene i en kosmetisk ansiktsmaske. Som regel tar jeg flere kulltabletter, knuser dem i pulver, legg til litt honning og vann. Det viser seg en tykk tekstur som kan påføres overflaten av huden. Dette produktet passer for alle kvinner, det hjelper å bli kvitt komedoner og hudormer. "

Som du kan se, er anmeldelser om honningmasker for ansiktet til forbrukere og hudlege bare positive. Egenskapene til dette produktet tillater oss å snakke om sin utrolige effektivitet, som bekreftes av alle kvinner som har opplevd en maske på seg selv.

Naturlig honning er et universelt produkt som brukes til å nærme, fuktighet, rense og forynge huden, så ikke glem muligheten til å forbedre ditt utseende og helse.

Ingen ønsker å bli gammel - spesielt kvinner. Men det er på ansiktet at de første tegnene blir merkbare.

Hvis en jente har fet hud, må hun møte et stort antall problemer. Sebaceous kjertlene utsetter aktivt en hemmelighet, og han.

Flabby hud har en stygg blek farge, økt fettinnhold, nedbrytbar elastisitet og store porer. På den henger og oftest.

Honning ansiktsmasker

Lett, myk hud i ansiktet - drømmen om alle jenter og kvinner. For et slikt mål er de klar for mye. Men noen ganger vil det være nok bare å bruke de tilgjengelige verktøyene. Det er lett å være vakkert, og dette kan oppnås uten å forlate hjemmet ditt. Så, grunnlaget for mange ansiktsmasker er naturlig honning. En ansiktsmaske tilberedt på grunnlag av honning er et av de mest effektive middelene for ansiktshudpleie. Slike prosedyrer anbefales til bruk av mange kosmetologer og til og med healere.

Fordelene med honning ansiktsmasker

Fordelene med ansiktsmasker laget av honning finnes i komponentene:

 • Fruktose, sukrose og glukose;
 • Organiske syrer;
 • proteiner;
 • vitaminer;
 • Mikro- og makroelementer, som inkluderer: natrium; jern, kalsium; fosfor; kalium og bor.

Resultatet av denne effekten av nyttige elementer på huden er:

 • rensing;
 • Metning med gunstige stoffer;
 • Smale porer og bli kvitt akne;
 • Eliminering av tørrhet og peeling av huden ved å fukte det
 • Ansiktsforyngelse;
 • Anti-inflammatoriske effekter;
 • Glattende rynker.

Således, etter å ha søkt masker, oppstår en følelse av friskhet. Huden blir myk og tonet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner til bruk av honningmasker

Honning ansiktsbehandling er vist for:

Bruken av honningblandinger er tillatt for folk i alle aldre. Honning for masker anbefales å brukes til tørr og fet hud, så vel som for kombinert. Fordelene og behageligheten i selve prosedyren er kombinert med en følelse av glede og positive resultater.

Men honningmasker har dessverre en rekke kontraindikasjoner:

 • Diabetes mellitus;
 • Utvannet fartøy;
 • Allergisk reaksjon på honning eller andre ingredienser.

Hvis det ikke finnes slike symptomer, vil bruken av honningblanding for ansiktsbehandling gi de mest behagelige resultatene. Denne honningen kan øke beskyttelsesfunksjonene i huden, eliminere giftstoffer og mette orgasmcellene med den energien den trenger.

Honey Face Mask Oppskrifter

Honey smears for tørr og fading hudtype:

 • Fra honning og egg

Denne masken utjevner rynker, gjør huden frisk og smidig. Den systematiske bruken av denne oppskriften vil gjøre ansiktet ditt godt preparert og vakkert.

For å forberede en slik maske må du blande en teskje honning med ett egg. Bland alt grundig og bruk på ansiktsmassasjebevegelser. Oppbevares i en halv time og skyll med kaldt vann.

Honningsmaske med epler toner huden, setter opp sine celler med nødvendige vitaminer og energi. Den er utarbeidet ganske enkelt: du trenger bare å blande et eple revet på en fin rist med en teskje honning. Påfør massen til ansiktet, uten å påvirke området rundt øynene. Hold blandingen i tjue minutter. Etter skylling med kaldt vann.

Honning masker for pleie av fet og kombinert hudtype

 • Honning og protein

Dens fordel er manifestert i det faktum at det bidrar til å fjerne overflødig fettinnhold, gjør ansiktet mer friskt og huden - myk. Det renser også porene perfekt. Regelmessig bruk av denne oppskriften vil bidra til å kvitte seg med irriterende akne og hudormer for alltid.

For å lage en lignende maske må du blande en egghvide sammen med en teskje honning, bland alt grundig, bruk en homogen masse i ansiktet, uten å påvirke øyet. På slutten av tretti minutter, vask av komposisjonen.

På grunn av ernæring og hydrering av huden, vil det eliminere tørrhet, og på grunn av sitroninnholdet vil det bidra til å bleke pigmentflettene.

Forbered en blanding av to teskjeer sitronsaft eller dens masse og en spiseskje honning. Påfør den ferdige masken på ansiktet og nakken. Denne oppskriften brukes også vellykket til halsen. Hold blandingen i en halv time, skyll deretter med kaldt vann.

Det bidrar til å forbedre hudfarge, øke blodsirkulasjonen. Det nærer huden med gunstige elementer, har en foryngende effekt.

En teskje honning er blandet med en halv teskje kanel. Ikke bruk kanel i større mengder enn angitt, ellers vil det provosere irritasjon. Påfør homogen masse på overflaten av ansiktet og hold ikke lenger enn tjue minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Denne masken bidrar til innsnevring av porene og blir kvitt akne. Det har en bleking effekt og toner perfekt ansiktets hud.

Forbereder en blanding av en spiseskje havremel, gjennomvåt og en teskje honning. Bland alt grundig og påfør ansiktet i tjue minutter, skyll deretter.

Perfekt eliminerer inflammatoriske prosesser. Ginger vil bidra til å bli kvitt akne, hudormer og alle slags utslett. Huden får et friskt og uthvilt utseende. Honningsmaske fra ingefær er en fin måte å lindre irritasjon på.

For beredningen skal ingefærrot bli revet på en fin rist, og bland deretter en halv teskje av den resulterende massen med honning. For helseeffekter i sammensetningen legg til kefir. Bland alt grundig. Hold på ansiktet i en halv time. Skyll med kaldt vann.

Vilkår for bruk av honningmasker

For å få resultatet av å bruke masken så effektivt som mulig, må du følge den riktige teknikken for å anvende blandingen:

 1. Det maksimale positive resultatet kan bare oppnås ved å blande honning med andre nyttige komponenter;
 2. Blandingen til masken fremstilles umiddelbart før påføring;
 3. Honning trenger ikke å bli oppvarmet for mye, fordi ved en temperatur på åtti grader det helt mister alle sine fordelaktige egenskaper;
 4. Før du bruker sammensetningen på ansiktet, må du sjekke reaksjonen på den av kroppen. Samtidig påføres honning på albuebretten.
 5. Påfør masken på ansiktet på den tidligere dampede og rensede huden.

Så, ansiktsmasker med honning er veldig nyttige og anbefales til bruk, både tradisjonell medisin og folkemusikk. Regelmessig bruk av slike oppskrifter vil gjøre huden mer jevn og øm, gi den friskhet, elastisitet og også gjøre den ung og sunn.

Rensing ansiktsmaske med honning, samt oppskrifter for rynker, akne og for huden rundt øynene

Bokhvete, lime, solsikke. Hvilken foretrekker du? Honning - et uunnværlig produkt for bevaring av helse og ungdom. Og styrker kroppen, ikke bare fra innsiden. Honning ansiktsmaske hjemme kan bokstavelig talt "bevare" tid, stoppe aldringsprosessen.

Historien om bruk av honning for kosmetiske formål går tilbake til det gamle Egypt, hvor honning og melkebader ble tatt av den kjente dronningen. Gresk antikkens charme lagde ikke bak og verdsatt nektar behandlet av bier som kilde til lang levetid og skjønnhet.

Hvorfor honning hud

Fuktighet forhindrer utseendet på rynker, og står derfor vakten over ungdommen din. Og hvor er produktet av bier? Til tross for at den har 20% av "levende" vann, som bærer det dypt inn i huden. Honning åpner og renser porene, hjelper fuktighet jevnt fordelt mellom celler.

Hva mer gir han? Honning inneholder fra 100 til 400 kjemiske elementer, og er i stand til mye, nemlig:

 • belaster immunitet med nye krefter;
 • stopper veksten av bakterier;
 • Beskytter huden mot dermatitt;
 • Beskytter mot frie radikaler;
 • stopper aldringsprosessen;
 • motstår ultrafiolett stråling;
 • er den sterkeste antioksidanten;
 • fungerer som et naturlig antibiotikum;
 • stimulerer blodstrømmen, og huden blir silkeaktig, stram.

6 regler for en effektiv honning ansiktsmaske

For at masken skal vise sitt fulle potensiale og fullt ut påvirke huden, følg noen anbefalinger.

 1. Sjekk. Finn ut først din reaksjon på dette produktet. Selv om det er unikt, er det veldig allergenisk. Bruk den gode gamle måten å påføre en maske på håndleddet på. Etter 15 minutter vil huden din enten avvise det, vise rødhet og irritasjon, eller "gjensidig".
 2. Temperatur. Honningskomponenter er svært følsomme og tåler et maksimalt trykk på 80 ° C. Bruk derfor et vannbad for å oppnå flytende tilstand, og kontroller oppvarmingen.
 3. Matlaging masker. Forbered blandingen umiddelbart før prosedyren. Frisk mat er nøkkelen til suksess.
 4. Forberedelse. Razorte ansikt til næringsstoffer raskt formidle deres rikdom til cellene dine.
 5. Velge en oppskrift. Husk at det som beroliger fet hud kan skade tørr hud. Velg forsiktig flere maske ingredienser.
 6. Klut. Væskekonsistensen vil ikke skremme deg hvis du forbereder en gaze serviett. Dip det i blandingen og spre det over ansiktet ditt. Så alle dråpene blir absorbert i huden, og ikke faller til gulvet.

Rens oppskrifter for alle

Hvis du ikke har allergier, forblir det bare å finne passende kosttilskudd til honningmasken for ansiktet, som vil virke mot rynker, greasiness, peeling eller akne med akne. Oppskriftene beskrevet nedenfor er rensende. De er egnet for tørr hud og skinnende. Eiere av den kombinerte typen slike masker vil være frelse. Hovedkvaliteten på de ekstra komponentene er at de rengjør hudens overhuden og gir det metning med nyttige stoffer.

Kaffe aroma

En rensende ansiktsmaske med honning og kaffe renser porene og viser en sunn glød så snart du vasker ansiktet ditt med varmt vann etter prosedyren. Bare to ingredienser, og effekten er fantastisk.

 1. Bland samme mengde base med en tykkere malt kaffe fra en morgenoppfriskende kopp.
 2. Påfør den resulterende vasselen, forsiktig massere huden, og la den stå i ti minutter.

Havregryn med vitaminer

Takket være havregryn, er huden renset for giftstoffer, bli kvitt puffiness. Fordelene med honning ansiktsmaske med havre er også i saturating cellene av dermis med fuktighet, så vel som sårheling.

 1. Havregryn må male slik at de ser ut som kli. Du trenger en teskje korn oppnådd.
 2. Skille eggeplommen. Protein er ikke nødvendig her.
 3. Bland den med en liten skje med bier 'gull og samme mengde olivenolje.
 4. For å øke effekten, ta noen dråper vitamin A og E kjøpt på apoteket.
 5. Rør alle ingrediensene til glatt.
 6. Påfør et tykt lag av blandingen på ansiktet, ikke glem om halsen.
 7. For de nødvendige 20 minuttene av prosedyren, kan du ta et bad, slappe av og tenke på noe hyggelig.

Pluss aloe

Du kan diversifisere denne masken med cottage cheese for gjenopplivning av falming epidermis eller glycerin for å eliminere flak. Resultatet av tiden vil være fjerning av hudirritasjoner, mykning og toning. En naturlig rik ansiktsmaske med honning bidrar til å bli kvitt rynker. Hvis huden din er følsom og utsatt for inflammatoriske reaksjoner, så adoptere denne oppskriften. Men husk at aloe er et allergen for noen mennesker, så sjekk hudreaksjonen din på forhånd.

 1. Bare to ingredienser: Aloe juice og honning i samme volum.
 2. Klargjør masken umiddelbart før prosedyren. La henne stå i ti minutter.
 3. Påfør blandingen på ansiktet ditt.
 4. Vask om 20 minutter.

Fat gloss blander

Honning justerer sviktet i sebaceous kjertlene, hjelper porene å åpne, så det er den viktigste ingrediensen som grunnlag for å eliminere fet skinn.

Legg til aspirin

Du vil se at denne masken, i tillegg til fjerning av glans, er i stand til å fjerne ansiktet av sorte prikker og gjøre det rosa.

 1. Forklar enkle aspirintabletter.
 2. Proportioner: En tablett tilsvarer en spiseskje med base.
 3. Påfør blandingen på huden med høyt fettinnhold.
 4. Prosedyren varer ikke mer enn 15 minutter.

Sitronmaske

Etter å ha vasket etter prosedyren med varmt vann, vil du føle hvordan huden har mykt og forfrisket.

 1. For å gjøre blandingen tykk nok, ta proporsjonalt honning og klemmet sitronsaft.
 2. Påfør ansiktet med tappende bevegelser, slapp av og la det bløte i 20 minutter.

Med tilsetning av muskatnøtt

Muskat har også blitt brukt i antikkens kosmetologi som et helbredende middel som forbedrer hudfarge og eliminerer effekten av akne.

 1. Du trenger en stor skje med flytende honning. Bruk bare vannbad til oppvarming. Og husk at temperaturen ikke skal være over 80 ° C.
 2. En teskje hakket muskat mikse grundig med hovedkomponenten.
 3. Den resulterende pastaen med en uforlignelig luktsmerte på ansiktet og slappe av i 20 minutter.

Honning Kanel

På grunn av sin antimikrobielle virkning, kanel er egnet ikke bare for eplepai. Resultatet av denne prosedyren vil være en fornyet ren hud.

 1. Legg kanel til honning, og hold volumforholdet 2: 1.
 2. Prosedyren varer, som i forrige oppskrift, 20 minutter.

Curd-blanding

Høst ost er best gjort av deg selv, eller velg en god bonde. Da vil den fløyete huden glede deg umiddelbart.

 1. Hvis biegaven er tykk, smelter den i et vannbad.
 2. Oppløs en liten skje honning i en stor skje melk ved romtemperatur.
 3. Legg til en spiseskje med cottage cheese og rør så at det ikke blir korn igjen.
 4. Påfør en maske, slå på hyggelig musikk og vent 20 minutter.

Blås tørrhet

Hva er viktigst for tørr hud? Først og fremst fuktighetsgivende. At honningen er forlovet, kommer til overflaten av epidermisene. For større effekt er det spesielle kombinasjoner av enkle produkter.

Ikke kast korset av brød

Du vil oppleve glede, da huden blir forfrisket, gjennomvåt med nyttige stoffer. Pass ubehagelig tørrhet, spesielt rundt hjørner av munnen.

 1. Hvis det er et stykke svart brød igjen, la det tørke.
 2. Soak det i varm melk. Fem minutter er nok.
 3. Ta eggeplommen og slip den med en stor skje av hovedbestanddelen.
 4. Kombiner alt og forsiktig mos.
 5. Rør opp ansiktet og bland blandingen i 25 minutter.

Mask med eple

Ansiktet blir ikke bare fylt med fuktighet, men vil bli klart og strålende.

 1. Rist ett eple på en fin rist. Hvis det er for saftig, så klem ut overflødig juice.
 2. Ta honningen i samme mengde.
 3. Bland og lag en maske.
 4. Vent i en hyggelig atmosfære i 20 minutter.
 5. For å vaske blandingen er det bedre å bruke kaldt vann.

Egg-honning blanding

Ansiktsmasken med honning og egg vil gjøre alt som er nødvendig for å bevare glattheten i huden, slutte å aldre og eliminere fine rynker.

 1. Hvis du tar et helt egg, er det nok å legge til en teskje av hovedkomponenten.
 2. Rist godt for å unngå klumper.
 3. Nakke, bryst, ansikt - dekk alt sammen med en blanding i 20 minutter.
 4. Koldt vann er egnet for vasking.

Honey Smoothie

Wilting og peeling? Nei, huden din vil ikke vite mer om slike problemer hvis du bruker kosmetiske honningbryst smoothies. Når jordbær vises på sengene om sommeren, bruk denne oppskriften.

 1. Kok 2 ss berry smoothie.
 2. Legg en stor skje med gylden honning til jordbærene og rør.
 3. 20 minutter med en maske er nok for at vitaminer kommer inn i cellene i dermis.

Anti-aging alternativer

Faktisk lagrer alle honning ansiktsmasker fra nye og gamle rynker. Men det er oppskrifter rettet mot å løse dette problemet.

Husk Cleopatra

Denne berømte personen elsket elsket honning-melkbad for hele kroppen. Du kan søke henne triks.

 1. Ta samme mengde melk og honning.
 2. Rør grundig.
 3. Lag en ansiktsmaske. Og etter vask etter 20 minutter, føles som en dronning.

Urte maske

All formue er under våre føtter, og dette er sant. Urter i kombinasjon med honning er en seirende slag i alderdommen.

 1. Samle nett, sitronmelisse og mynte. Slipe i en blender forlater til en tilstand av vassel.
 2. Ta en stor skje med urteblanding og bland med samme mengde hytteost.
 3. Legg til en liten skje med flytende honning.
 4. Smør ansiktet, nakken. La dem suge i vitaminer og næringsstoffer i 20 minutter.

Ungdommen i øynene dine

Honning er en av de få tilgjengelige produktene som fungerer som et pleiehjelp for huden rundt øynene. Det sletter mørke flekker, glatter rynker, oppdaterer dermis. Hvis du vil forbedre effekten, bruker du følgende oppskrifter med ekstra ingredienser.

Blanding med agurk

Som et resultat får du en bleking effekt, friskhet av huden og ridding det av akkumulert urbane tretthet.

 1. Klem agurksaften eller hugg dens masse i en blender.
 2. Rør honning i like store mengder.
 3. Tiden det tar for disse komponentene å opptre, er 25 minutter.

Så mye for persille

Takket være denne kombinasjonen av produkter forsvinner pigmentplettene, ansiktet blir lettere, og taper en grå fargetone.

 1. For å velge persillejuice, bruk en blender. Du trenger halv teskje.
 2. Legg til noen dråper druefrøolje eller avokado.
 3. Fest ½ liten skje med honning.
 4. La masken stå på huden rundt øynene og vent 25 minutter.

Skrubbe: bruksregler og ingredienser

Det er alltid en base og faste partikler i skrubbingen. For kombinasjon med honning, bruk salt, hakket havremel eller nøtter, malt kaffe.

Følg viktige regler for enhver sammensetning.

 • Forholdsregler. Hvis huden har en aktiv betennelse eller irritasjon, gjør det urtebad til det gjenoppstår. Bare deretter fortsett prosedyrene med en skrubbe.
 • Likformigheten av blandingen. Rør ingrediensene grundig. Korn bør fordeles jevnt på basen.
 • Ansikts forberedelse. Rør eller fukt ditt ansikt før du starter en kosmetisk økt.
 • Massasje. Ansiktsmassasje bør være lett, uten innsats og press på problemområdene.
 • Tid. Skrub nok fem minutter til å rengjøre porene. Derfor forsink ikke prosessen.
 • Ferdigstillelse. Etter vasking må du bruke melk eller nærende krem ​​på ansiktet ditt.

Anti-aldring "bevaring"

Et interessant eksperiment ble utført i Bulgaria, som viste kraften til bevaringsproduktets konserveringsegenskaper. Opplevelsen var som følger. De tok animalske produkter (egg, kjøtt, fisk). Legg dem i en steril lukket parabol med honning. Glemte kapasiteten i fire år, forlater rommet med vanlig romtemperatur.

Når forskerne åpnet bunene, beholdt alle produktene sitt normale utseende og lukt, forblev konsistensen også uendret. Mikrober hadde ikke muligheten til å avle.

Etter denne erfaringen blir spørsmålet om hvordan en honningmaske er nyttig, meningsløst. Hvis du vil "bevare" ungdommen uten plastikkirurgi, så utfør vanlige prosedyrer med honning. Forvent ikke bare magi fra et kunstig produkt. For hjemmet til skjønnhetsbehandlingsprosedyrer, velg bare fersk, høykvalitets honning, som ikke har hatt tid til å være søt. Disse er honning ansiktsmasker er effektive, som vist av mange rave vurderinger.

"Dette er min frelse," - vurderinger av hjemmet honning kosmetikk

For meg kommer honningsmaske også først i hudpleie. Dette er min frelse, spesielt om vinteren, når huden er tørr og fuktighetsgivende er nødvendig. Jeg tar et bad, legger honning på ansiktet mitt og holder meg i ro i 15-20 minutter. Effekten er fantastisk!

For meg er oppdagelsen også som en leppeskrubbe, en veldig hyggelig følelse.

Etter 36 år begynte ansiktets hud å falme, og den vanlige kremet har opphørt å gi den ønskede effekten. Jeg bestemte meg for å styrke omsorgsprogrammet mitt ved å kjøpe nye løfteinnretninger. Den anti-aldrende effekten begynte å komme fram, men sakte og ikke i den grad jeg ønsket. Jeg begynte å lese alle slags vurderinger på Internett, som sparer fra rynker og flabbiness, og kom over en mirakuløs, som det viste seg senere, maskeoppskrift. Det besto av å kombinere 2 kraftige produkter - honning og kanel. Resultatet fra foreningen av disse komponentene overgikk selv alle mine forventninger!

Hjemme forberedte jeg mer enn ett kosmetisk produkt, og prøvde å finne den mest effektive av dem i kampen mot tegn på aldring. Og hun fant - dette er en rynke maske, tilberedt på grunnlag av honning og kyllingegg (vurderinger om det er bare positive overalt). Fordelene med disse komponentene til huden var enorme. Med masken oppnådde jeg utjevning av lindring, og med den glatte ut av rynker og bretter, økende tone og elastisitet. Ansiktet ble glatt, mykt til berøring, vakker, jevn skygge. I mine år drømte jeg ikke en gang om det!

Anmeldelser av ansiktshonning


Dette bi-produktet har blitt brukt som en naturlig kosmetikk i hundrevis av år. Honning regulerer metabolismen og vannbalansen i vevet, hvorfra aldring forhindres. Huden under påvirkning av honning i lang tid forblir i en tone, peeling forsvinner, mikrokreker helbrede. Cleopatra brukte seg honning for å bevare sin legendariske skjønnhet, og kosmetologer tok bare klare oppskrifter fra henne.

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

 • naturlighet
 • mange vitaminer og mineraler
 • tilgjengelighet
 • kan brukes til forskjellige hudtyper
 • hvis du er allergisk, er det bedre å ikke bruke det selv på ansiktet

God tid til alle!

Honning har lenge vært ansett som et helbredende og unikt produkt som bier bringer til oss. Generelt, til tross for hvordan du bruker det, inne, eller i form av forskjellige masker, må du vite om det er naturlig.
Det er flere måter å bestemme, jeg sjekker dette:
- Hvis du brenner honning på en skje, bør det ikke bli solbrent, det brenner - det betyr ikke naturlig;
- drypp på baksiden av håndflaten og hold den loddrett, god honning vil ikke flyte;
- å være i en bank, må du skru den over skarp, dersom en halvkuleformet form dannes inne, høykvalitets honning.

Jeg bruker fuktighetsgivende masker.

 1. Det vil ta 1 ss. l. honning, 1 eggeplomme og noen dråper sitronsaft, en halv teskje olivenolje. Bland alt grundig, bruk på ren hud i 20 minutter. Vask alltid med varmt kokt vann, enda bedre avkok av kamille.
 2. Også den viktigste ingrediensen er honning, svart modne druer, som må knuses forsiktig, tilsett noen dråper aloe juice. Påfør blandingen på ansiktet og hold i 15-20 minutter.
Selv for skjønnheten i ansiktet mitt bruker jeg frossen honning. For å gjøre dette, legger jeg til en skje med honning til en liten mengde kamilleavkok, blandes og helles i isformer, der det er en flat, jevn bunn og fryse. Tørk hver morgen isterning hud, det vil skinne, mate og ikke bli gammel.

Siden svært gamle tider, vet folk om fordelene med honning. Den inneholder en stor mengde vitaminer, som A, B, C og D. Den brukes ikke bare i mat, men også i sammensetningen av masker, kremer. I dag i butikken finner du sjampo, scrubs, lotion, som inkluderer honning.

Hjemme bruker jeg det alltid som en komponent i en maske. Selv kroppsinnpakninger med nm gjør det samme. Og det spiller ingen rolle om det sugeres og herdes litt, de gunstige stoffene vil alle forbli på plass. Før jeg bruker det, oppvarmer jeg litt i et vannbad eller i en mikrobølgeovn.

Til ansiktsbruk som en del av en maske. Jeg vet sikkert at med deres hjelp kan du godt fukte, rense og til og med forynge ansiktet ditt. Den viktigste kontraindikasjonen er en allergi. Noen jenter har det. Hvis du føler en brennende følelse eller kløe, vask det umiddelbart med vann.

Så den første oppskriften på en hjemmelaget maske. Bland i en liten bolle en liten mengde apotek glycerin, ca 1 teskje, med 1 rå kyllingegulv og legg til en teskje honning. Rør til glatt og påfør ansiktet. Før dette skal huden rengjøres med såpe eller umlyalka og tørk med tonic. Hold masken i 10-15 minutter, skyll deretter. Selv hver dag kan du gjøre det, det blir ingen skade. Denne prosedyren sparer meg spesielt om vinteren når huden tørker og kan begynne å skrelle av.

Den andre oppskriften. Ta i like deler juice av en sitron og honning. Bland godt og hold ansiktet i 5-10 minutter. Deretter vasker du av og bruker en nærende krem. Men min mor gjør regelmessig en maske ved hjelp av bi-produkter for foryngelse. Rynker vil gradvis bli jevnet, det viktigste er konstans. I en tallerken, lage en blanding av mel, ca 2 ss, 1 teskje honning og protein fra ett rå egg. Bland godt. Få noe som en test. Vi renser ansiktet som vanlig og bruker denne massen til huden, og unngår området rundt lepper og øyne. Vi venter på 10 minutter og vasker av.

Sannsynligvis er dette næringsrike produktet i hvert hjem. Det er mange eiendommer. Hjemme bruker vi det primært som et middel for forkjølelse, datteren elsker den søte smaken og den vakre fargen. En utmerket assistent for søvnløshet, gastritt, konjunktivitt, cellulitt, neurose. Du kan legge til denne listen i svært lang tid.

Naturlig honning - Anmeldelse

Resultatet er imponerende! Honning masker for FACE og HAIR - hjemme er alt enkelt, billig, nyttig og effektiv. Enkelheten av oppskriftene vil hyggelig overraske deg! (+ FOTO før, under og etter)

Honning er et nyttig biologisk aktivt produkt, en virkelig finne for de som elsker og setter pris på multifunksjonelle folkemidlene. For meg er dette ikke bare et velsmakende sunt produkt, men også et improvisert middel for hud og hårpleie. Sammen med ricinusolje - det er et uendret middel til "skjønnhet", som alltid er i hjemmearbeidets arsenal.

For disse formål er det bedre å bruke honning i ren form - uten tilsetningsstoffer. Men hans tilstand (væske eller krystallisert) spiller ingen rolle. Alt i alt, før bruk, som et resultat av oppvarming av honningen, vil det vise seg å være flytende.

Honning ansiktsmaske

Tidligere har jeg ikke engang mistanke om at dette folkemidlet kan brukes som ansiktsmaske. Jeg fant ut om det på Irecommend, først reagerte jeg med vantro til denne prosedyren, og nå, for å si at jeg er glad - å si ingenting! Jeg er veldig fornøyd med effekten!

Målet: mykgjøring, rensing, fuktighet i huden, utjevning av fargen, eliminering av betennelse og rødhet i huden.

Oppskrift: kjære og ingenting annet! Alt du trenger for å nærme og fukte huden er allerede inneholdt i den. For eiere av problem hud, kan du bruke oljer i henhold til sin type.

Hvordan å gjøre? Trinnvise instruksjoner:

1. Vi varm en teskje honning i et vannbad (det er også mulig i mikrobølgeovn) - til en temperatur som er akseptabel for huden. Men ikke høyere enn 80 grader, ellers vil honningen miste sine nyttige egenskaper;

2. Naneste den smeltede honningen på ansiktet med masserende bevegelser. Jeg gjør dette med fingertuppene, men spesielle børster / svamper kan brukes;

3. La honningen på huden i 5-10 minutter, den skal være litt tørr;

4. Lys pats "massasje" hele huden i ansiktet, bortsett fra området rundt øynene. Samtidig bør du ikke føle ubehag - klapp skal være veldig forsiktig og ryddig.

5. Etter 4-5 minutter skal honningen bli mer viskøs og klebrig. Patting vil gjøre det vanskeligere. Det er bedre å ikke fullføre her enn å overdrive det;

6. Skyll honningen grundig med kaldt vann.

7. Påfør huden din et favorittmiddel - krem, serum eller tonic. Jeg foretrekker fuktighetsgivende ostkrem.

Alt ser noe ut som dette:

Ikke veldig estetisk, selvfølgelig, men vi er tross alt, ikke for å vise seg.

Mine inntrykk og resultater

Helt ærlig er dette ikke en hyggelig prosedyre. Men mega buff er verdt det! Etter første søknad er det allerede et synlig resultat!

Bilde tatt via 30 minutter Etter påføring av masken, før du bruker kremet. Huden begynte å se friskere og sunnere, og fargen jevnet ut. Små rødder (mitt konstante vår-høstproblem) passerte. Og hvordan kan du ikke være glad? I tillegg til eksterne endringer ble huden til berøring veldig myk og glatt, mer fuktig.

Honning maske for hår

Av stor interesse for meg er søket etter nye hårpleieprodukter. Dette er allerede en hobby for meg! Honey masoku gjør det lenge, men ikke ofte - alle gode ting skal være moderate.

Målet: styrke håret, gi det en ekstra naturlig glans, lette håret (om nødvendig), berikke håret med nyttige vitaminer og sporstoffer.

Oppskrift: honning, kosmetisk hvetekimolje og / eller ricinusolje (du kan også bruke annen olje: det er bedre å bruke kokosnøttolje for å enkelt skylle den resulterende "assorterte") og aloe juice i ampuller. Det er ingen stive rammer og restriksjoner - du kan bruke alt du liker som ingredienser - for å oppnå ønsket effekt. Men i tillegg til å fukte håret, er jeg interessert i veksten, så disse oljene er i min prioritet.

Hvordan å gjøre? instruksjoner:

Alt er veldig enkelt her! Et annet pluss av denne masken er at det er veldig lite "oppstyr" med det. Og jeg ser på resultatet, jeg vil gjenta det igjen og igjen!

Først blander jeg alle ingrediensene med en mikser til glatt, så varm den (igjen, i et vannbad). Etter noen minutter bruker jeg denne deilige tallerkenen til røttene og endene av håret. Jeg forteller deg med en gang - det er veldig vanskelig å gjøre det, spesielt hvis honningen er varm. Håret mitt er forvirret, holder sammen - jeg vil gjerne massere huden, men dessverre gir ikke honning meg det.

Jeg vasker vanligvis av masken om en time, selvfølgelig kan en enda mer effektiv effekt oppnås hvis du holder honning på håret ditt i 2-3 timer, men det lyser også håret, men denne effekten er ikke til nytte for meg. Men resultatet av en svak mørkning av håret på grunn av bruken av eikebark, likte denne masken likevel. Men dette kan jeg ikke klassifisere som feil, men for noen er det enda et stort pluss!

Mine inntrykk og resultater:

Til tross for sin viskøse struktur, blir honning veldig lett vasket av håret. Etter vask er det tilrådelig å bruke følgende produkter på håret (masker / balsams / serum) for å oppnå best mulig resultat.

Den visuelle effekten er!

Det første som er spesielt slående er håret. Ingen kjøpte masker bidro ikke til denne effekten, selv beregnet for det formålet. Også til berøring blir håret veldig mykt og ømt. En liten minus for meg er at honning ikke glatter håret, i motsetning til masker fra oljer i ren form. Derfor er det nødvendig å bytte - jeg bruker ikke strykejernet, og jeg anser lysbølgene på håret mitt for å være mitt problem.

Ofte supplerer jeg effekten av honningsmasken med serum, smører tipsene med det:

Veldig fornøyd med at endringene som skjer med håret etter honningmasken, fortsetter i lang tid.

Derfor er honning et utmerket folkemidlet som kan brukes i samsvar med en rekke formål. Og de er alle helt realistiske og oppnåelige - du kan til og med være sikker! Det viktigste er å finne din egen tilnærming til denne naturlige rikdommen, og du vil definitivt lykkes! Og en honningmaske for hår og ansikt er bare en liten del av det som kan skje med denne vitaminbrønnen! Velsigne deg!

Hva anbefaler jeg for elskere av naturlig omsorg?

Mask av honning for ansiktet: anmeldelser og meninger av hudpleie

Naturlig honning har blitt brukt av kvinner til vanlig hudpleie i mange århundrer. Dette produktet brukes til fremstilling av hjemme kosmetikk og profesjonelle kremer, salver, masker, etc. Omtaler om honningmasker, som blir presentert til din oppmerksomhet senere i artikkelen, vil bidra til å lære mer om egenskapene til det naturlige produktet, dens egenskaper og evner. I tillegg kan du med egne øyne se ekspertens mening om slike kosmetiske produkter.

Hvorfor er honning så sunn?

Naturproduktet er veldig nyttig for kroppen, og det er ikke bare om de situasjoner hvor honning brukes internt som en tonic og en kur for forkjølelse, sår hals, etc. Honning er mye brukt i kosmetikk av følgende grunner.:

 1. Det nærer dermis med viktige elementer.
 2. Det lyser huden, fjerner alder flekker og fregner.
 3. Hvis huden er for tørr, bidrar honning til fuktighet.
 4. Normaliserer talgproduksjonen.
 5. Forhinder for tidlig aldring.

Anmeldelser av ulike honningmasker

Ytterligere anmeldelser om honning ansiktsmasker er igjen av ekte mennesker som en gang prøvde produktet og nå stadig bruker det til å ta vare på sin egen hud.

Gjennomgang av masken av aspirin og honning i ansiktet:

Uovertruffen aknebehandling. Hvis jeg tidligere tilsatt eggeplomme til honning, har jeg nå funnet en enda mer pålitelig måte å kvitte seg med forskjellige utslett - dette er honning pluss aspirin. Komponenter kan få en utprøvd anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt. "

Gjennomgang av masken til ansiktet med honning og kanel:

 • Julia (29 år gammel, St. Petersburg)

"En slik maske renser bare huden på urenheter, så jeg bruker det regelmessig. I tillegg kan du føle hvordan hudens elastisitet øker. I min alder er dette akkurat det du trenger. "

Tilbakemelding på ansiktsmaske med sitron og honning:

 • Alena (27 år gammel, Kaliningrad)

"Sitron lyser huden, og honning fukter det og gir vitalitet. Ved å bruke et slikt kosmetisk produkt, trenger jeg ikke lenger å besøke kosmetologer og bruke store mengder penger på dem. Masken er bare fantastisk. "

Gjennomgang av masken med eggeplomme og honning i ansiktet av en hudlege:

 • Katsun Galina Vyacheslavovna (dermatolog)

"Jeg har aldri vært syk hjemme kosmetologi, hvis virkemidlet virkelig hjelper kvinner. Jeg kan si en ting om masken med eggeplomme og honning - det er et feilfritt middel som forhindrer utseendet av rynker. Det er nok å ta 1 eggeplomme og 1 ts. kjære, dette vil være nok til å utføre en prosedyre. Ingen rødhet eller irritasjon forblir på huden, masken har en fantastisk effekt. "

Anmeldelser av en maske for ansiktet med honning og egg:

 • Valentina (37 år gammel, Novosibirsk)

"Jeg har fet hud, så jeg bruker en maske med tilsetning av honning, egghvite og hvetemel. Det viser seg en tykk tekstur som jeg legger på ansiktet og nakken. Verktøyet hjelper til med å ta vare på huden, slik at ansiktet mitt ser ung og vakkert ut. "

"Honning masker er utmerket kosmetikk som lett kan tilberedes på kjøkkenet. I tillegg til honning kan du legge til forskjellige ingredienser - hvitvin eller eggeplomme, essensielle oljer, sitronsaft og andre sitrusfrukter, etc. Takket være naturlige ingredienser er det ingen bivirkninger. "

Tilbakemelding på ansiktsmaske med ris, honning og melk:

"Jeg liker hjemmelaget kosmetikk basert på riven ris, geitmelk og naturlig honning. Dette verktøyet hjelper meg regelmessig til å takle tørr hud, og gir også perfekt oppfriskning av huden. Som du vet, har alle disse komponentene gode egenskaper som er nyttige for den humane dermis. Jeg vil fortsette å bruke en slik maske, fordi den fungerer mye bedre enn mange kosmetiske preparater som selges for store penger. "

Gjennomgang av masken for ansiktet med honning og aloe:

"Aloe juice har fantastiske egenskaper, det fukter og eliminerer rynker. Men jeg legger også flytende honning til dette produktet, noe som resulterer i en effektiv ansiktsmaske. Konsistensen gir ansiktet en sunn farge, forbedrer tonen, forhindrer dannelsen av arr etter akne og hudormer. Jeg er veldig glad for at jeg en gang oppdaget et unikt kosmetisk produkt, nå bruker jeg det hver uke. "

Tilbakemelding på gelatinemaske for ansikt med honning:

 • Ekaterina (26 år gammel, Rostov)

"Gelatinemasken strammer huden perfekt, jeg nektet salongprosedyrer til fordel for dette unike produktet. Jeg bruker verktøyet et sted 1-2 ganger på 7 dager, huden min ser veldig bra ut, elastisk og elastisk, som for 10 år siden. Du kan tilberede en maske på forskjellige måter. Jeg legger personlig til honning og sitron til gelatinebasen. Honning nærer huden med essensielle mikroelementer, og sitron toner dermis, hindrer spredning av farlige infeksjoner. "

Gjennomgang av masken for ansiktet med honning og kull:

"Jeg har alltid aktivert karbon hjemme. Jeg bruker det oftere enn andre stoffer, men jeg bruker det ikke inni, men som en av komponentene i en kosmetisk ansiktsmaske. Som regel tar jeg flere kulltabletter, knuser dem i pulver, legg til litt honning og vann. Det viser seg en tykk tekstur som kan påføres overflaten av huden. Dette produktet passer for alle kvinner, det hjelper å bli kvitt komedoner og hudormer. "

Som du kan se, er anmeldelser om honningmasker for ansiktet til forbrukere og hudlege bare positive. Egenskapene til dette produktet tillater oss å snakke om sin utrolige effektivitet, som bekreftes av alle kvinner som har opplevd en maske på seg selv.

Naturlig honning er et universelt produkt som brukes til å nærme, fuktighet, rense og forynge huden, så ikke glem muligheten til å forbedre ditt utseende og helse.

Ingen ønsker å bli gammel - spesielt kvinner. Men det er på ansiktet at de første tegnene blir merkbare.

Hvis en jente har fet hud, må hun møte et stort antall problemer. Sebaceous kjertlene utsetter aktivt en hemmelighet, og han.

Flabby hud har en stygg blek farge, økt fettinnhold, nedbrytbar elastisitet og store porer. På den henger og oftest.

Fordelene med honningmasker for hud

De helbredende og foryngende egenskapene til honning for følsomme ansikter var kjent i det gamle Øst. De første skjønnhetene i Egypt, Mesopotamia og India brukte et naturlig produkt i daglige kosmetiske prosedyrer. Hver av dem hadde sin egen hemmelighet av den mest effektive masken, noe som gjør det mulig å holde huden jevn og frisk selv i voksen alder. Og i dag, til tross for den enorme mengden omsorgsfulle midler til industriell produksjon, er folkemengder oppskrifter for å opprettholde ungdom og skjønnhet svært populære.

Hva er hemmeligheten til et så bra produkt?

 • Naturkomponenter kan trenge inn i huden og påvirke på mobilnivå, intensive næringsstoffer og fuktighet.
 • Former en tynn film som forhindrer tap av overflødig fuktighet, men samtidig gir porene puste.
 • Folk oppskrifter har en sterk tiltrekkende effekt, noe som gir den eldre huden den tidligere elastisiteten og fastheten. Etter flere behandlinger ser ansiktet mye friskere ut.
 • På grunn av den antibakterielle virkningen bekjemper masken med honning forskjellige betennelser og irritasjoner, og hjelper også med å bli kvitt hudormer og hudormer.
 • Kosmetikk, tilberedt hjemme på grunnlag av et naturlig produkt, myke og tone opp sliten hud.

Anbefalinger og kontraindikasjoner

På grunn av de unike egenskapene til honning, kan den brukes av eiere av enhver type hud: det vil ha en fuktighetsgivende effekt på tørr hud og vil også avlaste angst og peeling fra det; fjerner fettig glans på fet, og aldring sparer fra for tidlig rynker.

Masker for ansiktet av honning har en rekke kontraindikasjoner:

 • overdreven utvidelse av blodkar
 • type 2 diabetes;
 • allergiske reaksjoner.

Intoleranse mot bi-produkter kan identifiseres med en spesiell test som er lett å utføre hjemme. For å gjøre dette, slipp det på håndleddet ditt, hvis huden etter en time ikke blir rød, har du ikke allergier, og du kan trygt utføre prosedyren.

For best resultat, følg disse retningslinjene:

 • Avhengig av ønsket effekt, er det bedre å legge til andre nyttige produkter i ansiktet, for eksempel sitron.
 • Forbered blandingen umiddelbart før bruk og bare én gang.
 • Ikke smør honningen, ellers vil den miste alle sine nyttige egenskaper.
 • Sjekk huden din for mulige allergiske reaksjoner.
 • Før du bruker, tørk ansiktet med en spesiell rensekrem.
 • For et merkbart resultat, utfør prosedyren 2-3 ganger i uka.

Beste oppskrifter

Vi presenterer de mest effektive anti-rynker og ufullkommenheter i ansiktet, forberedt hjemme.

1. Rensing med havremel.

Hercules croup har en fantastisk egenskap å trekke ut skadelige giftstoffer uten å utvide porene. Lett å forberede betyr forsiktig renser, intensivt nærer med nyttige stoffer og fukter huden i ansiktet. I kokende vann, koker to spiseskjeer havremelflak i 2-3 minutter, kjøl og bland med te-honning. Rengjør ansiktet med en skrubbe før prosedyren. Påfør massen jevnt og hold i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann. Etter bare 2-3 applikasjoner blir rynkene mye mindre.

2. Med en sitron mot et problemhud.

Blandingen kjemper effektivt mot ulike utslett og mangler i ansiktet. Tilsetningen av sitrus har en innsnevrende effekt på porene. Honning påvirker ansiktet som et antiseptisk middel. Produktene utfyller hverandre og gir utrolig myk og glatt hud etter bare noen få applikasjoner. Ta i like store mengder flytende honning, juice av ferskpresset sitron og natron. Bland godt til det er jevnt og jevnt på ansiktet, hold ikke mer enn 10 minutter. Hvis det oppstår en brennende følelse når du bruker det, må du straks vaske av massen med vann.

Sitron-honning masker er bra for fet hud, de nøytraliserer overskytende sekresjoner av talgkjertlene og gir hudfarge en matt fargetone. Regelmessig bruk av dette verktøyet vil permanent avlaste akne og akne.

Naturlig produkt anbefales å bruke som kosmetikk i hjemmet og i den yngre generasjonen. For tenåringer er en blanding av oransje sitrus best. Grind massen av en appelsin og legg til to spiseskjeer med honning til den, bland alt og legg et tykt lag på ansiktet. La opp i 20 minutter og skyll deretter grundig. Et slikt verktøy vil gi friskhet og strålende farge til ung hud.

Ikke bare spiselige produkter, men også stoffer i farmasøytisk produksjon legges til resultatet av biearbeid. For eksempel er Aspirin veldig effektivt i kampen mot akne. Acetylsalisylsyre i sammensetningen fjerner alle typer betennelser. Knus til pulverets tilstand 4 Aspirin-tabletter og bland med en spiseskje med flytende honning og samme mengde vann. Påfør blandingen til uhelbredesonen og la den tørke.

Hvis du vil forhindre for tidlig aldring, kan du bruke rømme som en ekstra ingrediens. Det fukter det tørre kappen dypt og eliminerer peeling. Bland i like store mengder honning, fettkrem og olivenolje. Massen skal være tykk. Spred jevnt i ansiktet, hold i 20 minutter og skyll med vann ved romtemperatur.

6. Toning fra kaffe.

Kombinasjonen av to ingredienser har løfteeffekt på fading hud, glatter rynker og gir ansiktet en sunn farge. For utarbeidelse av omsorgspersonen, bruk kun tykkelsen fra nybrygget kaffe. Bland den med flytende honning i forholdet 1: 2 og bruk på ansiktet. La på i 40 minutter til merkbar tetthet, skyll deretter med kaldt vann. Fans av forfriskende drikke vil sikkert sette pris på den fantastiske aromaen til en kaffemaske. Dette alternativet trenger ikke å gjøre oftere 1-2 ganger i uken.

7. Forfriskende med eggeplomme.

En spiseskje biproduksjon trenger et egg. Kryss det og bland godt med flytende honning, og søk deretter forsiktig på ansiktet. Etter den første ukens bruk vil huden få en behagelig farge og frisk friskhet, og det vil ikke være noen spor av ufullkommenhetene som har plaget deg.

Effektiviteten av hjemmelagde honningmasker gjør at du kan se bra ut uten mye økonomisk investering. En liten innsats fra din side - og ansiktet vil gjenvinne sin tidligere ungdom og bli kvitt rynker.

Meninger og vurderinger

"Jeg lærte om honning med Aspirin som en maske fra en venn, som med hennes hjelp hentet akne. Effekten overgikk alle forventninger, unntatt fjerning av alle de irriterende fenomenene i ansiktet, bemerket en endring i selve hudens struktur. Det har blitt mykt, glatt og behagelig å ta på, jeg anbefaler det til alle. Jeg prøvde å legge til sitron, men etter min mening er det bedre med Aspirin. "

"Jeg har lenge hørt positive vurderinger om blandinger av ansiktsrynker med honning, men jeg har aldri prøvd det selv. Og så helles hun honning over bankene (vi har vår egen apiary), og det er ikke mye igjen. Jeg lagde meg en kaffemaske og ble ekstremt overrasket av en så rask effekt. Allerede etter skylling følte jeg hvordan huden ble strammet, og rynkerne syntes å være mindre. Imponert, jeg vil fortsette eksperimentet. Jeg er med i de positive vurderingene.

"Jeg leste om den fantastiske effekten av honning og andre typer masker hjemme og gjorde meg selv med tilsetning av sitron. Mitt hovedproblem er veldig fet hud. Det forventede miraklet skjedde ikke, fettete skinner som det var, og ble igjen. Den eneste forandringen til det bedre er at ansiktet har fått en vakker matt skygge. "

"Honning kjempe perfekt mot tørr hud. Ofte lager jeg meg selv et kveldspa og gjør anti-rynke anti-aging masker. Jeg har lenge glemt hva rødhet og irritasjon er. Datteren min hadde tenåringsproblemer, ga henne min favoritt rette, hjalp etter tre økter. Jeg pleide å bruke mye penger på kosmetikk fra mimic rynker, men nå er det ikke nødvendig å forlate penger hjemme. "

Flere Artikler Om Typer Acne