Hver persons hud er daglig utsatt for et stort antall negative faktorer - blant dem er dårlig økologi, smuss, stress, usunt kosthold. Ingen av dem holder deg venter lenge. Som et resultat vises svarte flekker og akne på ansiktet. En av de effektive måtene å håndtere dem er en maske fra svarte flekker for ansiktet.

Svarte prikker - hva er det?

En slik liten plage som utseendet på sorte prikker i ansiktet kan ødelegge utseendet og stemningen når som helst. Er dette virkelig et lite problem? Inflammasjoner skiller seg sterkt ut på overflaten av huden og forårsaker mange problemer for sine eiere.

Akne, akne eller akne er alle navnene på den samme fienden til enhver kvinne - identifisere betente områder av huden som vises på overflaten av huden i form av små støt. Mønsteret av akne på ansiktet er ganske enkelt. Ofte manifestert seg i form av flere utslett på et bestemt område av ansiktet. Det kan være isolerte tilfeller av betennelse.

De forstørrede porene i huden blir forurenset over tid med overdreven sebum, død hud og keratiniserte hudceller, og ytre forurensninger som støv og smuss. De akkumulerte urenheter forblir i porene og til slutt ta form av små, mørke flekker. Herfra og deres navn - svarte punkter.

Hvis det med uriktig hygiene eller forsøk på å bli kvitt komedoner på egenhånd, oppstår en obduksjon, infeksjon er mulig og en inflammatorisk prosess utvikler seg. Akne med purulent innhold er dannet fra den svarte prikken.

Utseendet til svarte flekker blir oftest observert hos personer med fet hud. Etter kjønn kan det være både menn og kvinner. Ungdom med utbrudd av puberteten er preget av utseende på hudproblemer og utseendet til uønskede gjester i form av svarte flekker og hudormer.

Årsaker til svarte flekker

Årsakene til utseendet på sorte prikker kan være flere. Den viktigste er feil organisert hygienisk hudpleie. Dette inkluderer en rekke prosedyrer, som inkluderer flere trinn:

 • vaske om morgenen og kveldene med en spesiell gel som svarer til hudtype;
 • bruken av tonics for å begrense porene;
 • bruk av dagtid fuktighetskrem og natt nærende;
 • rettidig avvasking av dekorative kosmetikk og minimal bruk av pore-tette midler.

Forstørrede porer kan være en arvelig faktor, hvis alle familiemedlemmer har et lignende fenomen. Men med riktig omhu kan utseendet på sorte prikker unngås.

Hormonal ubalanse fører til overdreven aktivitet og talgproduksjon. Hvis støv kommer inn i oljeskinnet, setter det seg og tetter porene.

Mange hudsykdommer, inkludert utseendet på svarte flekker, kan utløses av spiseforstyrrelser. Problemene i fordøyelsessystemet kan direkte påvirke tilstanden til ansiktets hud. Om forekomsten av sykdommer i visse organer kan indikere utslett dukket opp i et bestemt område.

Masking rules

Som en av metodene for å håndtere svarte flekker, så vel som å forhindre utseende, er det en metode for å bruke ansiktsmasker, som ikke bare kan kjøpes fra et spesialisert handelsnettverk, men også være forberedt hjemme alene av enkle produkter.

Bruke kremer og gel for vask er en daglig prosedyre. Bruk av masker er en rite som må utføres 1-2 ganger i uken, etter behov. Masker med en nøye utvalgt sammensetning vil ikke bare hjelpe med å lette huden mot oljeaktig glans, forstørrede porer og svarte flekker, men også fuktighet, næring og foryngelse av huden.

Ved bruk av ansiktsmaske må mange faktorer vurderes. Den viktigste av disse er å ta hensyn til hvilken type hud. Oppskrifter for masker i samsvar med dette kravet bruker forskjellige ingredienser.

Hudtype

I henhold til tilstanden til dekselet, er flere hudtyper skilt ut:

 • normal hud - det er ingen eksterne tegn på svekkelse av vitale aktivitet i hudceller;
 • fet - det er en overdreven sekresjon av subkutan fett, utseendet av oljeaktig skinn;
 • tørr - en følelse av tørrhet og peeling på huden;
 • kombinert - vekslende områder med fet, tørr eller normal hud;
 • fading - aldersrelaterte endringer i huden, redusert elastisitet og utseendet på rynker;
 • sensitiv hud utsatt for irriterende stoffer.

Svarte flekker kan vises ikke bare på fet, men også på andre hudtyper. I samsvar med kravene til hver hudtype vil masken fra de svarte flekkene bli utarbeidet i henhold til en bestemt oppskrift.

Problemet er lettere å hindre enn å løse. Derfor anbefales det regelmessig bruk av kosmetiske masker for profylaktiske formål.

Hudprøving før påføring

Huden på ansiktet kan vise sterk reaksjon på en eller flere komponenter i masken. Manifestasjonen kan være i hyperemi av huden, utseendet av alvorlig kløe og peeling. I enkelte tilfeller kan det forekomme hudutslett.

For å gjøre dette, påføres en liten mengde masken på huden på innsiden av albuen, og etterlates i løpet av eksponeringen (15-20 minutter). Hvis etter den angitte tiden ikke er noen ubehagelige symptomer - rødhet eller kløe, kan masken brukes til det tiltenkte formål, uten å bekymre deg for de ubehagelige konsekvensene.

Damp huden før påføring

Prosedyren for å forberede huden til påføring av en kosmetisk maske innebærer den foreløpige fordamping av huden. På dette stadiet, under påvirkning av varm damp, åpner alle porene og myker forurensningen i dem. Deretter påføres en maske umiddelbart, noe som gir maksimal fjerning av forurensning fra porene.

Damping av huden utføres i 15-20 minutter. Etter rensing fra sminke, helles varmt vann i tanken. Det er nødvendig å sitte over det, dekker hodet med et håndkle slik at dampen ikke går ut, og så mye som mulig har kontakt med huden. Vann skal være varmt, men damp bør ikke brenne ansiktet ditt. Ellers kan det få konsekvenser - en termisk brenning.

Andre regler

Forberedelse av huden for bruk av kosmetiske masker skal utføres i flere faser:

 • hudrensing er hovedregelen for å bruke masker - rent ansikt. Ved hjelp av spesialverktøy gjøres rensing fra kosmetikk og andre forurensninger;
 • applikasjonen av sammensetningen er laget i retning av massasjelinjer. Overholdelse av denne regelen vil unngå utseende av for tidlige rynker og tegn på aldring av huden;
 • Før prosedyren er det nødvendig å samle hår og sette et skjerf eller hodebånd på hodet for å hindre at håret kommer på masken;
 • For masker med forskjellig sammensetning allokere en bestemt brukstid. Ikke overskrider den angitte perioden, fordi noen forbindelser kan føre til allergisk reaksjon eller brenning;
 • Etter at masken er påført, skylles den av med varmt vann uten bruk av såpe. Du må kanskje bruke en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Populære Black Mask Oppskrifter

Det finnes et stort antall oppskrifter for masker fra svarte prikker, de kan tilberedes hjemme fra enkle produkter som finnes i kjøkkenet til enhver husmor.

Hovedtrekk ved hjemmelagde kosmetiske masker er deres tilgjengelighet og lave kostnader. De enkleste produktene i kombinasjon med andre ingredienser kan ha en slik effekt, som oppnås ved bruk av dyre kosmetiske prosedyrer i spesialiserte salonger. Det viktigste er å kompetent tilnærming valget av sammensetningen av masken.

Med gelatin

Gelatinbaserte masker bidrar til å forbedre hudens elastisitet og ungdom. Gelatin er et naturlig kollagen som lett kan trenge inn i huden, fremmer dets justering.

På basis av gelatin kan du bruke nesten hvilken som helst sammensetning av masken, fordi muligheten for at gelatin blir en film etter tørking i ansiktet, gjør den praktisk til bruk i kosmetiske prosedyrer.

Med parafin

Parafin er et utmerket verktøy for bruk i kosmetikk. Det brukes aktivt i oppskrifter for ansiktsrensende masker, ikke bare hjemmelaget, men også i salongprosedyrer.

Parafinens evne til aktivt å beholde varme, eliminere tørr hud og fremme helbredelse av mikrosperre - disse er egenskaper som ingen andre kosmetiske produkter kan skryte av.

Med hensyn til svarte punkter viste paraffin også betydelig suksess. På grunn av langvarig varmeeksponering, blir tette porer rengjort og huden forvandlet.

Maskeoppskriften inneholder ingen andre ingredienser unntatt paraffin. Tidligere kan det bli revet og smeltet i et vannbad. Smeltet paraffin helles på gasbind eller bomullstoff. Impregnert klut utfører applikasjoner på forskjellige deler av huden i ansiktet skiftevis. Under de termiske effektene av forurensning ut av de åpne porene.

Med egg og brus

Masker som bruker egghvite er gode for å begrense forstørrede porene. I kombinasjon med brus kan du oppnå en utmerket rensende effekt, og huden blir frisk og myk.

For å forberede masken blir egghvitt skilt fra eggeplommen og pisket inn i et sterkt skum. Deretter tilsettes en liten mengde natron og blandes. Masken påføres et rent ansikt til det er helt tørt, resten blir vasket av med kaldt vann. Etter vask blir en nærende krem ​​påført.

Med aktivert karbon

Den mest populære masken basert på gelatin med tilsetning av melk. Flere tabletter av aktivert vinkel knuses i pulver, blandes med melk og fortynnet gelatin i et forhold på 1: 1: 1.

Et tynt lag med maske påføres det dampede ansiktet, og unngår øye og leppeområder. Laget er spesielt tykt på problemområder. Masken på ansiktet står igjen for å tørke helt og fjernes i form av den dannede filmen.

Etter at du har fjernet masken på baksiden, kan du se urenheter som har blitt fjernet fra huden.

Med havregryn og grønn te

Havregryn er egnet for personer med sensitiv hud. Det renser forsiktig, fukter og nærer huden i ansiktet. Havregryn kan brygges med kokende vann eller grønn te, noe som også gir masken en tonisk effekt.

Grønn te er også kjent for sin evne til å fjerne giftstoffer fra huden.

Med kefir og havremel

Masker av svarte prikker på grunnlag av havregryn med tilsetning av kefir kan raskt og effektivt bringe huden i orden. Melkesyre i sammensetningen løser opp sebum, og havregryn bryr seg om huden. For å forberede masken blandes ingrediensene i like store mengder og påføres ansiktet. Etter 20 minutter, vask av med kaldt vann.

Med tea tree olje

Te-treolje masker har en anti-bakteriell og anti-inflammatorisk effekt. Hvis sorte flekker i ansiktet ledsages av en infeksjon, vil en leiremaske med tilsetning av et par dråper te-treolje ikke bare takle forurensning, men vil også redusere betennelse.

Med honning og sitronsaft

Bruken av honning og sitronsaft i maskenes sammensetning bidrar ikke bare til effektiv rensing, men også til metning av huden med gunstige mikroelementer. Sitronsaft hjelper også hvit hud og lysere arr og alder flekker.

Med glycerin og aloe

Glyserin har en positiv effekt på huden, nærer den, myker og fornyer den. Aloe juice har den naturlige styrken av den fuktighetsgivende komponenten. Huden etter å ha påført masken med aloe og glycerin skinner bare. Komponentene blandes i like store mengder og påføres i 15 minutter.

Hvit leire

Leire er mye brukt i kosmetikk på grunn av sine fantastiske effekter på hud og hår. Hvit leire ansiktsmaske krever ikke ekstra ingredienser.

En liten mengde leire fortynnes med vann eller urte-avkok til en pastaaktig konsistens. Masken blir igjen for å tørke helt og skylles deretter med varmt vann. På slutten påføres fuktighetskrem.

Med hydrogenperoksid

Masken med leire kan fortynnes med hydrogenperoksid eller klorhexidin-oppløsning, virkningen av rensing vil bli sterkt forbedret. Peroksid mykner huden og urenheter, og klorhexidin utviser en antibakteriell effekt.

Med bodag

Bodyaga er en ferskvanns svamp som har en god effekt på huden, fornyer den og bekjemper forurensning og betennelse. Masken er fremstilt fra det ferdige farmasøytiske pulveret. Pulveret fortynnes 1: 2 med hydrogenperoksid.

Nyttige anbefalinger

Nyttige anbefalinger for forberedelse og bruk av masker fra svarte prikker er redusert til overholdelse av enkle regler:

 • Mask forberedelse - Hvis du bruker oppskrift masken fra hjemmelagde ingredienser, må du sørge for at alle ingrediensene er av god kvalitet. Ikke bruk ødelagte produkter, da dette kan forårsake en irreversibel hudreaksjon.
 • bruk bare nytilberedt sammensetning - masker fremstilles som regel fra forgjengelige produkter;
 • søknadsprosess - en maske dekker hele ansiktet eller bare problemområder i huden. Området rundt hullet er ikke gjenstand for anvendelse av sammensetningen. Huden er veldig tynn, og en allergisk reaksjon er mulig;
 • Kosmetiske børster, spatler eller spatler brukes til å påføre sammensetningen. Kan brukes med rene hender;
 • Velg påvist oppskrifter fra 2-3 komponenter.

konklusjon

Bekjempelse av hudfeil bør ikke være kostbar for en kvinne. I mange år har et stort antall effektive oppskrifter vært fornøyd med de gode resultatene fra det svakere kjønnets representanter, og ikke bare.

Når du bruker hjemmelagde oppskrifter, bør du selvfølgelig ikke forvente en herlig effekt etter første bruk, men resultatene er ikke lange i kommer. Regelmessighet er viktig i alt.

Mor til to barn. Jeg har kjørt en husholdning i over 7 år - dette er min viktigste jobb. Jeg liker å eksperimentere, prøver kontinuerlig ulike metoder, metoder, teknikker som kan gjøre livet enklere, mer moderne og rikere. Jeg elsker familien min.

Ansiktsmasker fra svarte flekker hjemme

Svarte flekker på ansiktet (comedones) er et ubehagelig fenomen som mange mennesker må møte. De kan oppstå på alle typer hud, men oftere ser de ut på fet hud.

Gjennom vanlig bruk av hjemmelagde ansiktsmasker kan du oppnå følgende effekt:

 • Gi hudens elastisitet.
 • Tone henne opp.
 • Åpne porer.
 • Å tørke huden.
 • Normaliser vannbalansen.

Du må velge en oppskrift på deg selv som vil forhindre utseendet på sorte prikker og eliminere årsakene til utseendet deres.

Regler for bruk av masker fra svarte prikker

For å maske for huden var effektiv, må du klargjøre huden for dens anvendelse. Etter fjerning av masken fra huden, er det nødvendig å fukte det. Hvis du føler at den er tilstrekkelig hydrert, er denne prosedyren ikke nødvendig.

Før du bruker et kosmetisk produkt på huden, bør det være godt dampet. Dette kan gjøres på flere måter, hjemme, men det er lettere å gjøre følgende:

 1. I pannen for å lage urte avkok.
 2. Kok det.
 3. Bøy over pannen, avstanden skal være minst 20 cm.
 4. Deksel med et håndkle - som ved innånding.
 5. Pust en avkok i noen minutter.

Du må forstå når huden din vil fordampe. Hvis du ikke har tid til å lage urteavkok, kan du bruke vanlig vann med aromaoljer.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Oppretter hjemmelagde masker fra svarte prikker

I den moderne verden i kosmetologi virker det, hvilken retning som er utviklet og forskjellige hudproblemer kan løses. Men det er et annet problem - den høye prisen. Ikke alle mennesker vil ha midler til å regelmessig besøke skjønnhetssalongen. Og så kan du ordne en skjønnhetssalong hjemme, ved hjelp av masker, utarbeidet av deg selv.

Masker fra svarte flekker på ansiktet er forskjellige i effektivitet, hvor kostnadene er svært forskjellige fra kosmetikk. Takket være dem kan du ikke bare eliminere ulike problemer. Indikasjoner for bruk er svarte prikker.

Svart maske fra svarte punkter

Svarte ansiktsmasker kan fremstilles på forskjellige måter:

 1. Bruk aktivert trekull (oppskrifter vil bli gitt nedenfor).
 2. Påfør en ferdig svart maske.
 3. Klargjør en maske med svart leire.

Svarte leire masker er egnet for fet hud. Du kan bare bruke leire i ansiktet, og du kan bruke andre komponenter.

ingredienser:

 • Svart leire;
 • Herbal decoction;
 • Sitron juice;
 • Eterisk olje.

Fremgangsmåte for tilberedning og påføring på ansiktets hud:

 1. Klargjør urte avkok, du kan bruke kamille, salvie, trillebunn, St. John's wort, calendula.
 2. Løs opp leiret i den.
 3. Legg til noen dråper fersk sitronsaft.
 4. Legg til litt essensiell olje, du kan bruke lavendel, fersken eller tea tree olje. Men det anbefales ikke å bruke sitrusoljer.
 5. Alle blander og gjelder.
 6. Vask av etter 10-15 minutter.
Videooppskrift: Svart maske fra svarte flekker og hvordan du fjerner hudormer på nesen

Svart prikkmaske med gelatin

Gelatin er nyttig ikke bare i matlaging, det har lenge vært mulig å bevise sine kosmetiske og fordelaktige egenskaper. Gelatin fra svarte flekker er et godt middel, da det kan strekke pluggene, og dermed rense huden og opptre som peeling.

ingredienser:

 • Gelatin - 50 gr.
 • Melk - 30 ml.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Varm dem i mikrobølgeovnen til gelatinen svulmer, 10-15 sekunder.
 3. Bruk en børste til å distribuere masken på problemområder i huden.
 4. Vent til herdingen og dannelsen av filmen.
 5. Riv av filmen.

Svart maske med egg

En eggmaske fra svarte flekker er tilberedt med både protein og eggeplomme. Proteinmasken bekjemper tilstoppede porer og eliminerer utseendet på punkter. Det fremmer dyp rensing av sorte prikker og har en gunstig effekt. nemlig:

 • Skader ikke huden.
 • Det fukter, nærer og oksyderer dermis.
 • Gentle effekt.

ingredienser:

 • Et egg
 • Hercules - 10 gr.
 • Borsyre - 1 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Visp å slå proteinet.
 3. Grind frokostblandinger.
 4. Tilsett syre.
 5. Beat til skum vises.
 6. Påfør og etter en halv time å fjerne.

Oppskrift fra komedoner med eggeplomme for normal hud

ingredienser:

 • Et egg
 • Sukker - en kunst. en skje.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Bland eggeplomme med sukker til det er oppløst.
 3. ½ mask put.
 4. Når det tørker, skal et annet lag brukes.
 5. Etter 1/3 time å vaske.
 6. Påfør en nærende krem.

Svarte prikker maskerer med brus

Soda er et utmerket verktøy i kampen mot blokkert porene, men det har kontraindikasjoner før bruk.

Du kan ikke lage masker for å fjerne svarte prikker i følgende tilfeller:

 1. Nærhet av kapillærene.
 2. Tilstedeværelsen av akne.
 3. Følsom hud.
 4. Intoleranse.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 50 ml.
 • Soda - 60 gr.
 • Brunt sukker - 50 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland alle ingrediensene.
 2. Klar ansikt.
 3. Masser masken jevnt over ansiktet.
 4. Etter 15 minutter, vask.

Hjemmelaget oppskrift mot brusekomater

ingredienser:

 • Soda.
 • Såpe eller lotion.
 • Salt (helst fint).
 • Noen vann.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skum såpe eller lotion.
 2. Bland ingrediensene i like store mengder.
 3. Bomullspinne for å distribuere masken.
 4. Etter en kvart time å vaske.
 5. Bruk en fuktighetskrem.

Maske med sorte prikker med aktivert karbon

Kullbremsemiddel er effektivt for fet og normal hud.

ingredienser:

 • Vann - 5 ml.
 • Aktivert karbon.
 • Gelatin - 2, 5 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Kross pillen.
 2. Bland med de resterende ingrediensene.
 3. Varm massen i et vannbad i noen minutter.
 4. Varm maske gjelder.
 5. Etter avkjøling, fjern den i en bevegelse.

En annen oppskrift fra komedoner med svart kull

Kullmaske fra punktene som sliter med problemet med forekomsten deres, er det mange oppskrifter som bidrar til å eliminere sykdommen.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 1 ts.
 • Aktivert karbon.
 • Yoghurt - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Klem juice fra sitron.
 2. Grind tabletter av kull, legge til kunst. en skje.
 3. Legg til yoghurt.
 4. Alle blandet.
 5. Damphud.
 6. Påfør masken.
 7. Vask av etter ¼ timer.

Svart prikkmaske for tenåringer

Som regel, tenåringer, som vises på bakgrunn av overgangsalderen, vil ofte bli kvitt de svarte prikkene på nesen. For tenåringer kan du bruke enkle verktøy. Men huden deres er mer følsom enn en voksen, så du må finne en spesiell tilnærming til den.

ingredienser:

 • Tør gjær.
 • 3% hydrogenperoksid.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Fordel verktøyet til problemområder.
 3. Etter 10 minutter, vask av.
 4. Tørk ansiktet med is.
 5. Tørk huden med et håndkle.
 6. Bruk en fuktighetskrem.

Rensende maske mot svarte flekker med ris

ingredienser:

 • Ris - 1 kopp.
 • Kokende vann - 2 kopper.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skyll risen godt.
 2. På kvelden, hell risen med vann.
 3. Lukk lokket.
 4. Etter 12 timer, fjern vannet.
 5. Mash rump.
 6. Påfør huden som en skrubbe. Fjern etter 20 minutter.
 7. Vask ansiktet ditt

Svarte prikker maske med honning

Naturlig honning er et utmerket produkt for å bekjempe problemhud. Denne oppskriften har en nærende, fuktighetsgivende og mykende effekt. Med hjelpen kan du rense huden mot forurensning.

ingredienser:

 • Et eple.
 • Honning - 5 ss. skjeer.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fjern skelen fra frukten.
 2. Gni.
 3. Bland ingrediensene.
 4. Påfør masken.
 5. Etter 10 minutter, vask.

Denne oppskriften, tilberedt med egne hender, kan brukes med en honning, uten å legge til et eple, det vil ha samme effekt.

Mask av svarte prikker av leire

Svarte prikker rensende masker med leire er effektive. Du kan bruke forskjellige leire for matlaging, men som praksis viser, er hvit leire best.

ingredienser:

 • Clay.
 • Melmjøttmel.
 • Aloe.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Med aloe peel.
 2. Klem juicen.
 3. Bland med de resterende ingrediensene.
 4. Bruk.
 5. Etter 15 minutter, vask av.

Mask fra svarte punkter av havremel

Bli kvitt sorte prikker vil hjelpe havremel, noe som forbedrer hudens elastisitet.

ingredienser:

 • Litt brus.
 • Borsyre - 3 dråper.
 • Havremel - Art. en skje.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Grind flakes.
 2. Tilsett kefir, brus på toppen av kniven og syren.
 3. Klar ansikt.
 4. Påfør området med svarte prikker.
 5. Etter en kvart time å vaske.

Black Point Mask for tørr hud

Effektive ansiktsrensende masker kan gjøres fra ostemasse.

ingredienser:

 • Svart pepper
 • Hytteost.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland en klype pepper med cottage cheese.
 2. Jevnt fordel masken på ansiktet.
 3. Etter 5 minutter, vask av.

Kaffebasert hud peeling for hudproblemer

ingredienser:

 • Naturlig kaffe.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fra uferdig kaffe helles i den tykke tanken.
 2. Massasje for å gni væsken.
 3. Etter ¼ timer å vaske, respekterer kontrasten.
 4. Slå først på varmt vann, så kaldt.
 5. Tørk huden med urte avkok.

Svart flekkmask for fet hud

Hjemmelagde oppskrifter for ansiktet fjerner fet skinn, som gir en antiseptisk effekt og dyp rensing av sorte prikker. (Se her 14 hjemmelagde masker for fet hud).

ingredienser:

 • Melk.
 • Cornflakes - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Melk å varme.
 2. Cornflakes blir til mel.
 3. Ta masken til en tykk konsistens.
 4. Påfør i sirkulære bevegelser på ansiktet.
 5. Etter tørking skylles.
Videooppskrift: Hjemskrubbe fra svarte flekker på ansiktet hjemme

Black dot masker: søknad vurderinger

I lang tid kunne ikke finne penger og kvitte seg med svarte flekker, jeg har en allergi, betyr det at det var ineffektiv. Når jeg ved et uhell kom over en artikkel i et magasin om effektiviteten av aktivert karbon. Jeg bestemte meg for å prøve å lage en maske, resultatet slo meg, i en måned klarte jeg å rense huden og eliminere svarte flekker.

Vasilina, 45 år gammel

I lang tid ble jeg plaget av svarte flekker, til jeg begynte å bruke leire for kosmetiske formål. Hun laget masker basert på forskjellige leire: hvit, svart, gul, rosa, blå. Jeg fant ikke stor forskjell mellom leirtypene, men masker viste alltid effektivitet, og så klarte jeg å rense huden min og se nydelig igjen.

Svarte prikker maskerer med gelatin og trekull hjemme

Vakker hud er resultatet av lang arbeid og utholdenhet. Aknebehandling er bare det første trinnet i denne vanskelige oppgaven, masken fra svarte flekker på nesen og nesebroen er i andre rekkefølge. Vi vil fortelle deg hvilke populære oppskrifter som er mest effektive, hvordan du gjør dem riktig og advare deg mot feil.

Film masker

Det første som kommer til å tenke når det gjelder problemhud er en maskefilm fra svarte prikker. Det er hundrevis av oppskrifter, men vi starter med det enkleste, men dessverre den mest smertefulle.

# 1: Effektiv gelatinemaske for akne og svarte flekker. Vi blander melk og gelatin i like store mengder, vi oppvarmer det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad, så bruker vi det på ansiktet. Hold i 20 minutter, og deretter begynner testen. Filmen fjernes ikke i et kontinuerlig lag, men forsinkes i bunker, det er ganske smertefullt, men det rydder egentlig huden. Etter at du trenger litt beroligende dermis nærende krem ​​eller havremel.

Årsaken til denne ubeleide metoden for fjerning ligger i det faktum at det ikke er nok ingrediens.

Gelatinemaske vil være svært vanskelig å fjerne hvis du ikke legger til det:

 • krem;
 • profesjonell maske (ganske litt);
 • kosmetisk olje.
Gelatin film

# 2: Svart prikkmaske med gelatin og brus hjemme. Dette er en peeling film, det er ikke egnet for bruk på betent hud, men det vil rengjøre oljeaktig derma veldig bra. Du må blande en skje av din favoritt krem ​​b pose med gelatin. La denne blandingen svulme, deretter tilsett en skje med brus og bland igjen. Hvis massen herdes, varme opp litt mer. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, fjern etter innstilling.

# 3: Eggmask for akne og svarte flekker hjelper mye med tørr hud. Du må slå ett egg ved romtemperatur, tilsett litt essensiell olje av ylang-ylang til skummet og bland alt dette med sukker. Bruk igjen med myke massasjebevegelser på ansiktet, fjern etter 15-20 minutter.

# 4: Filmmaske med paraffin og papir. Forbered på forhånd tynn papir - sporpapir, kosmetisk voks. Vi oppvarmer fettet i badekaret, påfør det på det rensede ansiktet med raske bevegelser, legg papiret på toppen. Vi går i en halv time etter at vi har fjernet den sammen med papirbunnen. Husk at denne metoden ikke gjelder med økt sekresjon av talg. Som et alternativ kan du bruke en maske ikke på hele ansiktet, men på striper som må distribueres blant problemområdene.

Papir og parafinfilm

Video: Svart Mask Oppskrift Mask Oppskrift med Gelatin og Activated Charcoal

Rengjøringsmasker

# 5: En rensende hjemmelaget maske med honning. For å forberede et middel til dyp rensing hjemme, trenger vi:

Alle blandet, brukt på dermis i flere lag. Vask av etter tørking av topplaget.

# 6: Mask mot svarte flekker og akne med brus og egg. Dette er en veldig effektiv blanding, men den kan ikke brukes med et åpent sår, ømt akne eller sprekker i dermis. Bland en halv teskje soda med egget, slå, applicer på huden ved hjelp av en svamp. Gni forsiktig og skyll 5 minutter etter en slik massasje. Spesielt hjelper denne fantastiske blandingen fra tilstoppede porer på nesen. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

# 7: Rengjørings- og fuktighetsgivende skrubbemaske med glyserin og stivelse for tørr hud. Du må blande aloe leaf juice, et hetteglass med glyserin og en skje med potetstivelse. Påfør slammet i et tykt lag på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

Du kan ganske enkelt tørke dermis regelmessig med en løsning av glyserin, vann og sitronsaft. Dette vil bidra til å forhindre fremveksten av nye sorte prikker og rense huden fra overflaten.

# 8: Kanelmaske for tørr og sensitiv hud. Vi trenger frisk grønn te, kanel og havregryn. Alt bland, gjelder på huden, hold i ca 10-15 minutter og vask det forsiktig ut. Det anbefales å bruke krem ​​til dermis før bruk.

Mange folkemidler for vekttap inneholder kull, og hvorfor ikke bruke det som en skrubbe og en maske for problemhud?

# 10: Svart ansiktsmaske fra svarte prikker med aktivert karbon. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra huden og fjerne skadet epidermis. Kryss tre piller, legg en halv skje med melk til pulveret, svamp over ansiktet, gni i fem minutter og skyll.

Foto - Trinnmaske med kull

# 11: Den mest populære er en havregrynsmaske for akne, hudormer og svarte flekker. For forberedelsen kan du bruke flager som helles over med kefir eller rømme, eller havregryn for natten. Uavhengig av valg av havremel vil det gi en innsnevring av porene, og dermed deres rensing.

# 12: Kefir maske fra poeng består av:

Dette er en veldig skånsom rengjøringsblanding som vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen i ansiktet, eliminere den oljeaktige glansen og rense huden fra punktene. Vi blander ingrediensene, la det gå for noen timer å svulme, etter å ha smurt gruelen på ansiktet.

Du kan forbedre oppskriften litt, og til kefir legg til litt kokt ris, en sitron og en skje med havremel. Vi blander alt opp, legger på problemområder, vent en halv time.

# 13: Proteinmassen har gode anmeldelser. For å gjøre det, må du slå eggene til det hvite skum, tilsett varm rømme (det betyr ikke fra kjøleskapet), og kjøkkensaltet (to eller tre klype er tilstrekkelig). Visp igjen, bruk på dermis med en bomullspinne. Fem minutter å massasje, skyll av etter 15 minutter.

Foto - Pisket protein

# 14: Hvitløk ekspress masken har en veldig spesiell lukt, men det vil hjelpe deg hvis du raskt trenger å bli vakker. Hak et par krydder av vegetabilsk og bland med essentielle oljer av te. Forhåndsover ansiktet med hekle (for tørr hud), bruk på dermis, hold i 10 minutter.

# 15: Det er et annet alternativ for hjemmelaget mat når du bruker apotekskomponenter. Det er nødvendig å blande gjæren med kamferalkohol og peroksid. Gjærmasker er kjent for deres stivningsegenskaper, mens kamfer og alkohol desinfiserer huden. Få en ganske kul blanding, som skal brukes i flytende form på dermis.

Oversikt over profesjonelle masker

Selv hjemme har vi sjelden nok ledig tid til å lage masker fra svarte flekker med egne hender. Heldigvis har mange kosmetiske selskaper tatt seg av å løse dette problemet.

Vi tilbyr en liten liste over effektive masker:

 1. Japansk film Shiseido Revital Refening Mask. Dette preparatet gjør huden perfekt, den inneholder naturlige urteekstrakter, egnet til daglig bruk;
 2. Herbal Clean Remover Nose Pore Mask med naturlige kinesiske urter. Dette er et veldig uvanlig verktøy verdt $ 1 for 6 pakker, det er svart og veldig smertelig fjernet, men tro meg, så langt er det ingenting mer rimelig og effektivt;
 3. En annen representant for Øst - kosmetikk "Secrets Lan". Dette er et kinesisk selskap, det er mest praktisk å kjøpe medisiner av dette merket i Russland engros, billig og munter. Vi anbefaler at du tar hele komplekset på en gang fra svarte punkter;
 4. gelmask CleanClear. Det er ikke nødvendig å si mye her, det mest kjente firmaet for folk med problemhud, brukervennlig og rimelig pris;
 5. meget respektert matrester, det anbefales av leger på TV, men dessverre lever det ikke alltid opp til forventningene;
 6. MIZON La meg ut Byebye Blackhead 3-Step Kit er et kompleks mot akne og svarte flekker, koreansk kosmetikk, relativt billig, finnes både i Republikken Hviterussland og i Russland;
 7. umiddelbar kosmetikk lumen. Så nær eliten betyr, hypoallergenic, hjelper med betennelse, virkelig renser huden, er over gjennomsnittet;
 8. Fleur De Sante er en god fransk kosmetikk, et verdig alternativ til eliteprodukter, du kan kjøpe det i nettbutikken, levering i Russland er gratis;
 9. Avon. På et tidspunkt, betyr Avon Clearskin blitt en godsend for folk som lider av akne og kviser, men dessverre, mange av huden blir vant til kosmetikk, og deretter bevege seg bort fra det er svært vanskelig, og kan kun bestilles gjennom agent (eller bli en agent selv);
 10. Patches mot svarte flekker fra Tiande, Vichi og andre produsenter; Akne gips
 11. Exfoliating mask med frukt syrer fjerner mer av det øvre problemet laget av huden enn renser den. Fungerer på prinsippet om fruktskalering;
 12. Choco Latte Black Fresh vs Black Dots er en naturlig, rimelig og ganske effektiv maske, det er et middel til rask handling;
 13. for moden hud "botaniske effekter" av Mary Kay hjelper voksne kvinner å løse problemet med akne og svarte flekker;
 14. Garnier gel fra svarte flekker og akne. Det er ønskelig å bruke sammen med andre midler i serien, men er også egnet for uavhengig bruk;
 15. "Markell" No Problem "- en skrubbemaske for problemhud, inneholder ganske store slipende partikler, det hjelper ikke mot akne;
 16. vegansk maske og rensende balsam fra de sorte prikkene "Holik". Disse produktene gir dyp rensing av huden, effekten er merkbar umiddelbart. Tips: for fjerning er nyttig mat serviett;
 17. skum mot svarte punkter "Propeller". Veldig mykt middel, hjelper følsom hud.

Enhver av de ovennevnte masker kan virke på forskjellige ansiktshud på forskjellige måter. Noen som passer, betyr noen, nei. Vi foreslår å diskutere kompatibiliteten til forskjellige hudtyper og kosmetiske preparater.

Sort prikker ansiktsmaske

Folk kaller dem ål, i medisin de kalles komedoner. De liker å bosette seg på fete områder av huden - på nesen, på pannen og haken. Kamp med ubudne gjester er i stand til masker fra svarte prikker.

 • Hvorfor vises svarte prikker
 • Kan en maske bli kvitt sorte prikker?
 • Hvordan klargjøre huden for å påføre masken
 • Hvordan bruke en maske
 • Oversikt over midler

Hvorfor vises svarte prikker

Grunnårsaken er overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene. Derfor ser du svarte prikker på den fete delen av ansiktet - i den såkalte T-sonen, hvor sebum produseres i overskudd, noe som gir huden en karakteristisk glød.

Svarte prikker er ikke noe mer enn oksydert fett fast i porene og omgjort til fettpropper. De absorberer smuss og støv. I tillegg inneholder hud sebum pigment melanin, som oksyderer og mørkner i luften. Herfra - mørk farge og dyster navn.

Ansiktsmasker mot svarte prikker er rettet mot å løse flere problemer samtidig: redusere fettinnholdet på hudoverflaten og rengjør porene. Handlingen er bare 5-10 minutter.

Svarte prikker er plassert på fet hud.

Kan en maske bli kvitt sorte prikker?

Kanskje, men ikke alltid første gang. Ved vanlig bruk av detox masken renser huden fra alt som fremkaller dannelsen av sebaceous plugger:

overskudd sebum;

døde kåte celler;

Gradvis blir sorte prikker i det minste lysere.

Som regel løses problemene med fet hud og tilstoppede porer ved hjelp av konsentrert mineralmasker basert på naturlig leire og gjørme. På listen over aktive ingredienser av masker til profesjonell og hjemmebruk vil du sikkert møte en rekke "mineraler".

kaolin

Hvit leire fikk navnet sitt fra byen Kaolin i den kinesiske provinsen Jiangxi, hvor den ble oppdaget. Det er et naturlig mineral basert på aluminosilikater. Inneholder silika, kalsium, kobber, kalium, magnesium, sink, nitrogen i en passende form for assimilering. Kaolin løser forskjellige problemer:

har en gunstig effekt på tilstanden til huden som helhet;

justerer tone og lettelse;

absorberer overflødig talg;

fungerer som en myk exfoliant, som er spesielt verdifull for betent hud, som ikke anbefales aggressive slipemidler.

Naturlig leire er rik på mineraler og sporstoffer.

montmorillonitt

Den mest populære leire for mild rensing og detox er i stand til mye:

absorbere forurensning og salter av tungmetaller, trekker dem ut av huden;

mettet vev med mikro- og makroelementer;

vis antioxidant egenskaper - nøytralisere frie radikaler og forhindre lipid peroxidasjon.

normalisere syrebasebalansen i huden;

bentonitt

Fungerer ofte som en aktiv ingrediens i masker. Denne mineralske leire inneholder minst 70% montmorillonitt.

Gassul (rasul)

Den legendariske marokkanske skummende leiren (ghassala - i kjørefeltet. Fra den arabiske "vasken"), blir kun utvunnet i ett felt nær Atlasfjellene. Det har lenge vært brukt i skjønnhetsritualer av kvinner i øst. Inneholder mineraler, inkludert silisium, magnesium, sink, natrium, jern, kalium. Den har allsidige evner.

Moisturizes huden og absorberer samtidig alt som forstyrrer sin skjønnhet: overflødig sebum, forurensning.

Med regelmessig bruk forbedres hudfarge.

Fremmer løfteeffekt, glatter fine linjer, reduserer hevelse.

Perfekt renser porene.

Det fungerer veldig mykt, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Hjelpekomponenter

Sammensetningen av mineralmaskene på grunnlag av kurativ slam og leire kan inneholde ytterligere ingredienser som øker effektiviteten av verktøyet. De mest lojale allierte av rensende masker:

salicylsyre, som har en peeling og anti-inflammatorisk effekt;

slipende partikler som eksfolierer døde celler;

oppvarmingskomponenter, åpning av porer.

Hvordan klargjøre huden for å påføre masken

Grunnlaget for forebygging av svarte flekker - regelmessig pleie

Mineral detox masker til hjemmebruk krever vanligvis ikke spesiell forberedelse av huden. Men for å kvitte seg med sorte prikker så snart som mulig, er det bedre å holde fast ved en viss algoritme.

Påfør masken bare på ren hud.

Vask du må. Jo klarere ansiktet er, desto mer aktive og dypere virker mineralmasken.

Før du bruker, utfør en dyp renseprosedyre.

Ikke alle mineralmaskene inneholder exfoliants. Å bli kvitt gamle celler med skrubbe, vil øke effektiviteten til masken.

Varm huden med et varmt håndkle.

Dette er nødvendig hvis masken selv ikke har en termisk effekt. Varme, som du vet, åpner porene og fremmer bedre rensing.

Bruk salicylsyre tonic regelmessig.

Men bare hvis dette stoffet ikke er i maskenes sammensetning. Salisylsyre vil bidra til å løsne stratum corneum, og mineralavgift vil fullføre jobben.

Hvordan bruke en maske

Reglene for å bruke en maske mot svarte prikker er omtrent det samme som for masker til andre formål.

Mineralmasker drar bokstavelig talt forurensningen fra porene

Påfør det på et vått eller tørt ansikt med fingrene eller med en børste eller kosmetisk spatel.

Ikke hold masken lengre enn tiden som er angitt i instruksjonene, og vent ikke til leiret og smusset vil sprekke på ansiktet ditt: Selv fet hud trenger ikke overdriedness.

Bruk detoks masker 1-2 ganger i uken. Oftere anbefales det ikke: Overfetting av huden, det er mulig å provosere økt sebumsekresjon.

Etter bruk av masken, påfør en porefasthetsmiddel på T-sonen, og en fuktighetsgivende gel eller krem ​​på kinnene.

Oversikt over midler

Masker av Clay Magic-serien, L'Oréal Paris

De inneholder kaolin, montmorillonitt og rasoul pluss ytterligere ingredienser. Masken "Detox and Shine" er beriket med kull, som trekker ut av porene av forurensning, forbedrer hudfarge, gir skinn. Mask "Cleansing and Matting" inneholder eukalyptus for antiseptisk virkning, strammer porene. "Exfoliating and narrowing pores" inkluderer scarabingpartikler, røde alger ekstrakt, polerer huden ferskt.

Sjeldne Earth Pore Cleansing Masque, Kiehl's Pore Cleansing Mask

Amazonas hvit leire, havremel og aloe vera i sammensetningen gir en dyp detox og strammer porene.

Mineral pore rensemaske med leire, Vichy

Sammensetningen har to typer leire (kaolin og bentonitt), termisk vann og aloe vera. Midler absorberer talg, forurensning, tørker ikke, passer alle.

Clarifying Clay Masque Deep Pore Mask, SkinCeuticals

På grunn av dens sammensetning, inkludert kaolin, bentonitt og syrer, frigjør det porene fra forurensning, strammer dem og utmerker hudtekstur. Regulerer produksjon av talg.

Mineral Skin's Best Wonder Mask Mask, Biotherm

Midler med marokkansk gassul leire, aprikosfrøpulver og antioksidanter av marine opprinnelse renser huden grundig og kjemper sløvhet.

Ansiktsmaske fra svarte flekker som rensemiddel

Åpne komedoner er cyster som dannes på grunn av blokkering av hårsekkene i munnen med det desquamated epitelet blandet med tykt fett. De ligner svarte plugger i forstørrede porene. Fargen på disse svulstene gir melanin - et stoff som oppnås ved oksydasjon av tyrosin. Når ekstrudering fra dem skiller seg ut. Vanligvis vises med hyperkeratose. Elimineres ved regelmessig å rengjøre ansiktet med salongskall og hjemskrubb. Et annet effektivt middel mot dem er en ansiktsmaske mot svarte flekker, som produseres av mange merkede kosmetiske selskaper. Om ønskelig kan den tilberedes hjemme. Det vil imidlertid være ubrukelig hvis du ikke finner ut hovedårsaken til denne plaget.

Årsaker til svarte flekker på ansiktet

Med riktig hudpleie og riktig livsstil komedoner er svært sjeldne. Og selv om du regelmessig gjør en ansiktsmaske mot svarte prikker, uten å eliminere årsakene til utseendet, vil de helle det ut igjen og igjen. Så det er mye mer praktisk å finne ut en gang for alle, hvorfor de dannes - og ikke å plage den allerede utmattede huden med endeløs rensing. Så løp over de faktorene som er de viktigste provokatører av disse trafikkorkene, og prøv å bli kvitt dem.

 • Feil hudpleie

Svarte prikker - mange av dem som er lat for å fjerne sminke før sengetid, bruker sjelden scrubs og dampbad. Gjør det til en regel to ganger om dagen for å være sikker på å vaske med rensende gel eller melk. Kardinal ansiktsrensing anbefales 1-2 ganger i uken, avhengig av tilstanden til huden.

 • Sminkproblemer

I dag produserer mange en-dagers firmaer billige, men svært lavkvalitets- og lavkvalitets kosmetikk, hvor resten av dem tetter porene. Den inneholder syntetiske komponenter som ikke oppløses og danner trafikkork. Sammenligning av situasjonen og feil bruk av kosmetikk. Hvis tørkepreparatene påføres tørr hud, og en tung, oljeaktig konsistens påføres på den oljeaktige og problematiske huden, blir kjevearbeidet av og det subkutane fettet klumper porene.

 • Fet hud

Denne grunnen for dannelsen av comedoner er ikke så lett å eliminere til en viss alder (etter 30 år ved de første aldersrelaterte endringene blir epidermis normal, siden det mister kollagen, elastin og fuktighet). Fet hud er alltid overflødig fettproduksjon, noe som fører til utseendet på en skinnende film og svarte flekker på ansiktet. T-sonen er spesielt berørt. Bare én vei ut - opp til 30 år for å ordne regelmessig generell rensing av huden.

 • Hormonale lidelser

Ingenting kan gjøres i tilfelle at perioden med voldsomme hormoner. Dette skjer i bestemte stadier av en kvinnes liv: under pubertet (ungdomsår), graviditet, amming, menstruasjon, vanlig bruk av prevensjonsmidler, overgangsalder. Her må du bare vente på denne vanskelige tiden - og alt vil passere seg selv. En maske fra svarte prikker blir bare en ekte frelse.

Komedoner er ofte et resultat av langvarig behandling med kraftige stoffer. Antibiotika, for eksempel. Kjemoterapi og tar for lang tid en prevensjonsmetode fører også til tilstoppede porer.

Sykdommer i mage og nervesystem - en annen grunn for dannelsen av komedoner. Så du må undersøkes og gjennomgå en behandling. Eller, med en sterk nervespenning, prøv å unngå stress, drikk antidepressiva.

 • Ubalansert ernæring

Tørr mat, raske snacks, fascinasjon med hurtigmat og karbonatiserte drikker, ikke-overholdelse av kostholdet - alt dette forverrer hudens tilstand og bidrar til overflod av svarte flekker i ansiktet. Og en maske her klarer ikke klart. Lær prinsippene om god ernæring og endelig begynn å følge dem.

 • Dårlige vaner

Røyking, alkohol, narkotika - giftstoffer etter dem blir deponert ikke bare i kroppen, men også i porene, tette dem tett med trafikkork.

Bor i et industriområde i byen med stadig forurenset luft, og til og med høy luftfuktighet - selv ved vanlig bruk av masker, vil smuss og giftstoffer stadig samle seg i porene. Få en ond sirkel. Det er to måter ute: salong ansikt rengjøring eller flytting.

En slik detaljert oversikt over årsakene til at disse ubehagelige svarte flekkene dannes på ansiktet, er en advarsel om at ikke en, selv den mest effektive masken fra komedoner, beskrevet nedenfor, vil ikke takle motgang hvis du ikke blir kvitt den provokerende faktoren. Huden har en tendens til å bli vant til den samme kosmetiske sammensetningen og til slutt slutter å reagere på den. Så du må uendelig passe på deg selv forskjellige masker og oppskrifter, og ikke alle av dem vil fungere. Det er mye lettere å slutte å angripe vintreet. Vel, parallelt, selvfølgelig, engasjere seg i rengjøring.

Et interessant faktum. Mange hjemmelagde svarte prikkmasker er laget av aktivert karbon - og med god grunn. Dette stoffet har et stort antall porer, så det absorberes lett og dypt av overflaten av huden.

Med fet hud kan du takle masken av protein. Full detaljer >>.

Nyttige tips i bruk av masker

Det gjenstår å finne ut hvordan man lager en ansiktsmaske fra svarte prikker hjemme og hvordan man bruker det riktig for å få mest mulig ut av det. Noen tips vil komme til nytte. Hvis du holder fast i dem, vil innholdet av komedonene være veldig enkelt å ta ut ved hjelp av de foreslåtte midler.

 1. Kontraindikasjoner: Skalete, tørr hud og smale porer.
 2. Både butikk og hjemmelagde masker fra svarte flekker kan forårsake hudallergi, så sørg for å sjekke hvordan huden din reagerer på et bestemt produkt. For det meste smører man den følsomme huden på håndleddet. Denne metoden gir imidlertid ikke alltid et 100% resultat.
 3. Før rengjøring, damp ut problemområdet ved hjelp av en fordamper, et urte dampbad.
 4. Du trenger ikke å skade huden med en ekstra rengjøring med skrubbe, da en maske fra svarte flekker vil være nok. Bedre å gjøre det dagen før.
 5. Ikke bruk dette verktøyet på hele overflaten av ansiktet: Behandle bare det forurensede området. Ofte er dette T-sonen - hake, nese, panne.
 6. Handlingstid er ca 10-20 minutter. Sjelden, hvilke masker er igjen i en halv time - hvis bare de som ikke danner filmer.
 7. Hvis maskefilmen med svarte prikker ikke vil bli fjernet fra ansiktet, bokstavelig talt å stikke til huden, må du ikke skille den av med kraft. Dette vil føre til traumer. Det er nok å fukte ansiktet ditt med vann ved romtemperatur.
 8. Etter fjerning av de svarte flekkene påføres en beskyttende eller beroligende krem ​​på huden.
 9. Innen en time etter at prosedyren ikke anbefales å gå ut.
 10. Hvis masken brukes som profylaktisk, kan den gjøres en gang i uken. Hvis det er mange svarte flekker og akne - to ganger.

Hvis det ikke er noen spørsmål med bruk av bøte, er det på tide å begynne å velge Det finnes på butikkdisken - i en vakker pakke, med en ideell formel inne, en behagelig lukt og en praktisk konsistens og merkenavn. Samtidig vil parabener, dufter, fargestoffer og andre syntetiske og kjemiske stoffer som ikke påvirker epidermis ganske positivt, være tilstede i den. Og det vil koste mye penger. Og du kan lage en god ansiktsmaske fra svarte flekker hjemme. Valget er ditt.

Merk. Hvis du bruker en svart maske laget av gjørme for fjerning av svarte flekker, husk at det har sårheling egenskaper. Så i nærvær av arr, akne etter akne - vær sikker på å bruke den.

Black Mask Rating

Mange tror at den mest effektive ansiktsmasken fra svarte flekker er merket, fra kjente kosmetiske selskaper. Faktisk, dømme etter vurderinger, tegner mange av dem comedones perfekt og perfekt renser huden. Velg noe fra dette rike området for deg selv.

 1. Blackhead - kinesisk maske for de sorte prikkene. Pilaten. $ 13.
 2. Svart maske - svart ansiktsmaske fra svarte punkter. Boscia Luminizing. USA. $ 16.5.
 3. Rensende Naturlig Mudder Mask Mask - rensende gjørme ansiktsmaske. Bio Marine. Israel. $ 16.
 4. Pig-nose klare, svarte hode-rensestrimler for nesen for å fjerne sorte prikker. Holika Holika. Israel. $ 7,4.
 5. Pudina - mintmaske for rynker, akne og sorte prikker. Lalas. India. $ 5.
 6. Black Head 3 Step Solution - svarte prikkmasker. Elizavecca. Sør-Korea. $ 3,6.
 7. Black Mask Purifying Peel - svart maske for rensing av ansiktet fra svarte prikker. Shills. Kina. $ 3,3.
 8. Hemmeligheter Arctica - dyp rensing fra svarte punkter. Planeta Organica. Russland. $ 2,5.
 9. Black Clean - svart maskefilm for T-sonen i ansiktet med aktivert karbon. Belita-Vitex. Hviterussland. $ 1,6.
 10. Aqua Bamboo Black Mask - fuktighetsgivende svart maske med bambus ekstrakt. Mijin. Sør-Korea. $ 1,5.

Brandfondene må regelmessig bruke en viss sum penger, mens en hjemmelaget ansiktsmaske mot svarte flekker, laget av vanlig mat, ikke vil bli så dyrt.

Nyttig råd. I mangel av skikkelig hudpleie blir svarte flekker til slutt betent og blir til akne. For å unngå dette, tørk ansiktet med en calendula-åndtinktur mellom masker.

Hjemmelagde oppskrifter av folkemidlene

Vanligvis blir hjemmelagde ansiktsmasker fra svarte flekker tilberedt fra tørkekomponenter som danner en film på huden. Dette er gelatin og protein. Polysorb, aktivert karbon, havsalt og natron har gode rensegenskaper. Se etter oppskriften du liker, og nyt resultatet.

Den beste svarte ansiktsmasken fra svarte prikker - fra aktivt kull, knust og blandet med ulike ingredienser. Fortynn knust 2 kulltabletter med 10 ml vann, tilsett samme mengde sitronsaft. Legg til 3 dråper tea tree essensielle olje. Handlingstid - 20 minutter.

En av de mest populære er en svart prikkmaske med gelatin. Bland den knuste aktive karbontabletten med 5 g gelatinpulver. Tilsett 10 ml melk. Slå, varme, i en varm (nesten varm) form påført problemområdet. Fjern, da du føler at huden har dannet en film.

Hjemmelaget ansiktsmaske fra svarte prikker med egg er utarbeidet utelukkende fra protein. Hvis du slår det opp til skumtilstanden og legger det på huden, dannes en film som fjerner hvilken du trekker til overflaten og smuss fra porene.

Tørke ansiktsmaske fra svarte flekker med protein vil bidra til å takle akne og fettete skinn med fet hudtype. Bland 30 gram svart leire med 10 ml sitronsaft og egghvite.

Den hjemmelagde ansiktsmasken fra svarte flekker med honning og brus rydder perfekt de mest forurensede porene og eliminerer komedoner i en prosedyre. Fortyn 50 gram natron med 100 ml vann, tilsett 20 ml varm honning.

Rensende ansiktsmaske med svarte flekker med aspirin er ikke egnet for sensitiv hud, men det vil være den perfekte frelsen for fet og problematisk. Bland 2 knuste salicylsyre tabletter med 25 gram grovt havsalt og 10 ml varm honning.

Havremel ansiktsmaske fra svarte punkter fungerer bra. For forberedelsen er det nødvendig å fortynne sitronkonsentert juice med varmt kokt vann og bland denne løsningen med havregryn til en tykk tilstand.

Masken for svarte flekker med Polysorb - et stoff mot stoffets forgiftning - har vist seg godt. Det absorberer skadelige stoffer som en svamp. Handlingen er veldig lik aktivert karbon. Fortynn 10 gram POLYSORB pulver med varmt vann slik at oppslemningen oppnås. Det skal brukes direkte til problemområdet.

Bare en stor rensende ansiktsmaske fra svarte flekker er oppnådd med hydrogenperoksid. Ta det i mengden 20 ml og bland med 10 ml stort havsalt. Påfør produktet på huden i 10 minutter.

Gelatin eller proteinmaskefilm for ansiktet fra de svarte punktene i en hvilken som helst sammensetning vil være svært effektiv. Kul brygget grønt blad te (50 ml) bland i like store mengder kamille ekstrakt, tilsett 20 g gelatin pulver, varme og rør. Avkjøl, hell 20 ml agurkesaft og 40 ml aloejuice. Insistere en halv time.

 • For fet hud

Hvis du trenger en maske for fett ansikt fra svarte flekker og akne, bland 20 ml aloe juice, samme mengde glyserin og potetstivelse.

Enhver hjemmelaget oppskrift på en svart prikkmaske er en garanti for naturlig sammensetning og sikker bruk. Ja, slike verktøy får ikke alltid den ønskede konsistensen og utstråler sjelden luftige smaker, i motsetning til merkevarer. Både de og andre har sine fordeler og ulemper. Valget er ditt.

Flere Artikler Om Typer Acne