Et kosmetisk produkt - en svart ansiktsmaske fra svarte flekker - har blitt populær blant kosmetologer og forbrukere i mange land. En maske basert på naturlige ingredienser kjemper effektivt med et så ubehagelig estetisk fenomen som svarte prikker på ansiktet eller komedonene. For å være overbevist om effektiviteten av prosedyren, vil det ta litt - til en fornuftig pris for å få en original maske, følg instruksjonene nøye og vær sikker på å tro på resultatet.

Problemet med svarte flekker, rødhet, akne i varierende grad, står hver person i ansiktet. Noen denne prosessen er aktivt manifestert i ungdomsårene, og noen må løve kampen for ren hud på ansiktet hele livet. I dag presenteres en unik maske på markedet for kosmetiske produkter, på grunn av den høye effektiviteten som millioner av mennesker har glemt for alltid om hudproblemer.

Maskenes sammensetning

Sammensetningen av den svarte masken fra svarte prikker er basert på en kombinasjon av utelukkende naturlige komponenter, som i en viss kombinasjon forsterker effekten av ferdigproduktet. Forholdet mellom hver ingrediens ble bestemt i laboratoriet av de beste hudlege og kosmetologer. Resultatet var et sikkert produkt, vist til bruk selv med problematisk hud, utsatt for forskjellige utslett og betennelsesprosesser.

Hovedkomponenter

 • Bambus trekull. Denne ingrediensen gir produktet en svart fargetone, et stoff som er i stand til å trenge inn i de dypere lagene i huden, effektivt trekker ut smuss, giftstoffer og påvirker funksjonen av talgkjertlene. Gir profesjonell hudpleie av enhver struktur.
 • Eterisk olje fra peel av grapefrukt. Det gir huden en jevn, sunn nyanse, strammer porene, aktiverer prosessen med regenerering av hudceller, har en liten dreneringseffekt.
 • Ekstrakter fra hvetespirer. Hovedfunksjonen er aktiveringen av de naturlige prosessene for hudregenerering. I tillegg tilfører næringen huden med essensielle næringsstoffer, myker, renser, senker aldringsprosessen. Den komplekse positive effekten av ekstraktet er notert - antioksidant og antiinflammatorisk.
 • Panthenol eller provitamin B5. Den har en kraftig sårhelende effekt som effektivt fukter huden og glatter fine rynker.
 • Olive Squalane. Kilden til komponenten er olivenolje, det er en kilde til essensielle fettsyrer som forhindrer huden i å tørke ut, da de akkumulerer fuktighet, nøytraliserer aldringsprosessen, men ikke forlate følelsen av fett i ansiktet.
 • Kollagen. Former en film som hindrer fordampning av fuktighet.
 • Vegetabilsk glyserin. Det transporterer fuktighet inn i de dypere lagene i huden og holder den der lenge, det er en katalysator for alle andre komponenter i kosmetikken.

Dette er viktig! På grunn av tilstedeværelsen i masken av bare naturlige, naturlige ingredienser, er den egnet for ansiktsbehandling i alle aldre og uavhengig av strukturen i huden.

Laboratorietester

For produksjon av verktøy som brukes utelukkende naturlige, naturlige ingredienser, men før du går i salg, har produktet gjennomgått seriøse kliniske studier i de beste kosmetiske laboratoriene i verden. Resultatene bekreftet den høye effekten av produktet, hypoallergeniciteten og full overholdelse av dagens dermatologiske krav.

Ved testing ble produktet deltatt av hundre personer i forskjellige aldre og varierende grad av alvorlighetsgrad av hudproblemer. Etter den første økten merket 90% av deltakerne en betydelig forbedring i hudtilstanden, og etter 2 uker med vanlig bruk av masken:

 • I 85% av de som deltok i testene, fikk ansiktets hud et sunt, strålende utseende;
 • 94% av alle utslett og tegn på hudsykdommer forsvant helt.

Dommen fra eksperterne er som følger: masken har en effektiv rensing og helbredende handling som trer inn i de dypere lagene i huden. Problemet med utslett på ansiktet er løst på mobilnivå, noe som gjør det mulig å eliminere det for alltid. Det beskyttende laget dannet på overflaten av huden etter påføring, trekker ut all slags forurensning og forhindrer opphopning av toksiner i fremtiden.

Hvordan gjør masken

Hovedmålet som Black Mask Black Mask aktivt og vellykket kamper er komedoner. Disse svarte prikkene dannes som et resultat av feil i funksjonen av talgkjertlene. Å løse problemet hjemme er bare mulig på en måte - vanlig bruk av dypmasker, blant annet det innovative kosmetiske produktet basert på naturlige komponenter er anerkjent som den mest effektive.

Masker med lignende effekt dukket opp på markedet i lang tid, men ingen hadde en så slående effekt. Hovedforskjellen mellom den nye utviklingen i sikkerhet og varighet. I tillegg har verktøyet flere andre ubestridelige fordeler:

 • Drenerer smuss fra de dypere lagene i huden;
 • Det nærer huden med essensielle nærende og fordelaktige elementer;
 • Normaliserer funksjonen av talgkjertlene, som et resultat av forsvinner fettete og ikke ser utslag
 • Det gir huden mykhet og elastisitet, reduserer den visuelle manifestasjonen av rynker;
 • Normaliserer hudfargen og bringer den til tone;
 • Normaliserer metabolske prosesser på mobilnivå;
 • Den har en modelleringseffekt og eliminerer puffiness.

Dette er viktig! For å oppnå lengst mulig varighet anbefaler kosmetologer å bruke en maske regelmessig som et forebyggende tiltak.

Hvordan bruke en svart maske

Du kan bruke en svart ansiktsmaske uten foreløpig besøk til en hudlege fordi det ikke er noen komponenter som er skadelige for helsen og tilstanden til huden.

Indikasjoner for bruk

 • Ujevn hudstruktur;
 • Følsomhet og tendens til utslett;
 • Tegn på tidlig visning, rynker;
 • Konstante tegn på tretthet og hevelse i ansiktet;
 • Kjedelig hudfarge.

Kontra

Absolutte kontraindikasjoner for anvendelse er anerkjent:

 • Mekanisk skade på huden;
 • Tumor prosesser;
 • Akne i akutt stadium;
 • Kjemikalier og solbrenthet;
 • Gråtende sår.

Etter gjenvinning er masken tillatt for bruk.

Det er uønsket å bruke en maske med en tendens til allergiske reaksjoner. Som en del av verktøyet er det en essensiell olje av grapefrukthud - det er ganske sterkt allergen.

Også, kosmetologer anbefaler ikke å bruke en maske under graviditet, i prosessen med hormonelle endringer allergiske reaksjoner kan øke og følsomhet for smerte kan øke.

Søknadsveiledning

Masken lar deg utføre en profesjonell salongprosedyre hjemme. Bruk av midler er som følger.

 1. Det kosmetiske produktet selges i pulverform, så umiddelbart før påføring må det fortynnes med litt varmt vann eller oppvarmet melk i forholdet 1: 2.
 2. Blandingen bør brukes på problemområdet eller hele ansiktet, hårets del av hodet og området rundt øynene bør ikke berøres.
 3. Varigheten av prosedyren er 20-25 minutter, dette er nok til at masken tørker.
 4. Du må fjerne filmen forsiktig, hekte fingeren fra bunnen.
 5. Ettervask med varmt vann og påfør en beskyttende eller fuktighetsgivende krem.
 6. Hvis masken er veldig stiv og filmen ikke fjernes, er det nødvendig å fukte filmen litt og etter 30 sekunder forsiktig oppadgående bevegelse.

Eksperter anbefaler ikke å øke tidspunktet for midlene, etter tørking av masken er komponentene ineffektive.

Dette er viktig! Etter prosedyren for en time er det tilrådelig å gå hjem. Frekvensen ved bruk av verktøyet avhenger av resultatet du forventer - for å eliminere estetiske problemer det brukes to ganger i uken, for profylaktisk rensing er det nok 1 gang på 7 dager.

Applikasjonsanbefalinger

For å oppnå maksimal effekt er det nok å følge de enkle anbefalinger fra kosmetologer.

 1. Det er ikke nødvendig å påføre en maske på tørr hud med tegn på peeling. I dette tilfellet vil hudtilstanden bare forverres og vil kreve en lang gjenopprettingstid.
 2. Før første gangs bruk, bør du sjekke huden for allergiske reaksjoner, for dette blir en liten mengde av massen på håndleddet og vasket av etter en kvart time. Hvis ubehaget ikke vises, kan masken påføres ansiktet.
 3. Før prosedyren må ansiktet dampes, dette vil sikre dyp penetrasjon av de aktive komponentene og maksimal effektivitet av produktet.
 4. Umiddelbart før prosedyren, er det umulig å rengjøre og bruke skrubbe, i så fall skades stoffets doble effekt av huden.

For første søknad er det nok å bruke kun T-sonen - nesen og haken, hvis resultatet er positivt, i den påfølgende prosessen blir det brukt en maske på hele ansiktet.

Resultat av bruk av en svart maske

Svarte flekker på nesen og i "T" -området er et alvorlig problem for alle personer med fet hud. Det er mange sebaceous kjertler, som provoserer akne og andre utslett. Dette kan unngås på en måte - vanlig ansiktspleie. I tillegg til daglig rensing er det nødvendig med bruk av spesielle masker med dyp handling. Dette er den unike kosmetiske masken basert på bambus trekull.

Årsakene til utslett på ansiktet er varierte, men løsningen er en - bruken av en effektiv maske basert på naturlige ingredienser. I tillegg er det tilrådelig å besøke en dermatolog for å bestemme den nøyaktige årsaken til det estetiske problemet og om nødvendig å gjennomgå en spesiell behandling. Innovativt kosmetisk produkt utviklet av de beste kosmetologene er en pålitelig hjemmearbeider i å eliminere akne og svarte flekker på ansiktet.

Uavhengig av bruksfrekvensen, har det kosmetiske produktet en kompleks, positiv effekt.

 • Det aktiverer metabolske prosesser i celler;
 • Det transporterer de nødvendige næringsstoffene til de dype lagene i huden og trekker ut slagger;
 • Gir nødvendig omsorg for fet hud med tegn på betennelse;
 • Strammer ansiktskonturen, lys løfteeffekt eliminerer tegn på en annen hake, puffiness og sagging kinn;
 • Den helbredende effekten er som følger - utslett, akne, kviser, betennelse forsvinner, huden blir matt;
 • Arbeid med talgkirtler er normalisert.

Det er bare mulig å oppnå slike resultater, nøye observere alle betingelsene for riktig bruk av masken. Behandling av akne og akne krever en lang periode med terapi, så kosmetologer og dermatologer anbefaler, hvis det er mulig, å eliminere alle faktorer som bidrar til utseendet av utslett. Med tilkomsten av den nye masken er det lett å gjøre dette - bruk produktet regelmessig og hold huden ren.

anmeldelser

Maskens karakteristiske egenskaper - en uovertruffen effekt i kombinasjon med en mild handling, slik at verktøyet fortjente millioner av positive anmeldelser på Internett. Produktet er universelt, det brukes til 15, etter 30, 40, 50 og til og med ved 60 år. I hver alder har masken en individuell effekt, men resultatet er en jevn, frisk og velpleid hud.

Den svarte maskenes svarte maske virker underverk - renser, nærer, fukt og forynger - og dette hjemme i 20 minutter. Sjekk - et eventyr eller en virkelighet - kan være på en måte, kjøp et verktøy med bambuskull og nyt profesjonell omsorg for ansiktet ditt hjemme.

Har du brukt den svarte masken masken? Vi vil være takknemlige for kommentarene igjen i kommentarene!

Sort prikker ansiktsmaske

Folk kaller dem ål, i medisin de kalles komedoner. De liker å bosette seg på fete områder av huden - på nesen, på pannen og haken. Kamp med ubudne gjester er i stand til masker fra svarte prikker.

 • Hvorfor vises svarte prikker
 • Kan en maske bli kvitt sorte prikker?
 • Hvordan klargjøre huden for å påføre masken
 • Hvordan bruke en maske
 • Oversikt over midler

Hvorfor vises svarte prikker

Grunnårsaken er overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene. Derfor ser du svarte prikker på den fete delen av ansiktet - i den såkalte T-sonen, hvor sebum produseres i overskudd, noe som gir huden en karakteristisk glød.

Svarte prikker er ikke noe mer enn oksydert fett fast i porene og omgjort til fettpropper. De absorberer smuss og støv. I tillegg inneholder hud sebum pigment melanin, som oksyderer og mørkner i luften. Herfra - mørk farge og dyster navn.

Ansiktsmasker mot svarte prikker er rettet mot å løse flere problemer samtidig: redusere fettinnholdet på hudoverflaten og rengjør porene. Handlingen er bare 5-10 minutter.

Svarte prikker er plassert på fet hud.

Kan en maske bli kvitt sorte prikker?

Kanskje, men ikke alltid første gang. Ved vanlig bruk av detox masken renser huden fra alt som fremkaller dannelsen av sebaceous plugger:

overskudd sebum;

døde kåte celler;

Gradvis blir sorte prikker i det minste lysere.

Som regel løses problemene med fet hud og tilstoppede porer ved hjelp av konsentrert mineralmasker basert på naturlig leire og gjørme. På listen over aktive ingredienser av masker til profesjonell og hjemmebruk vil du sikkert møte en rekke "mineraler".

kaolin

Hvit leire fikk navnet sitt fra byen Kaolin i den kinesiske provinsen Jiangxi, hvor den ble oppdaget. Det er et naturlig mineral basert på aluminosilikater. Inneholder silika, kalsium, kobber, kalium, magnesium, sink, nitrogen i en passende form for assimilering. Kaolin løser forskjellige problemer:

har en gunstig effekt på tilstanden til huden som helhet;

justerer tone og lettelse;

absorberer overflødig talg;

fungerer som en myk exfoliant, som er spesielt verdifull for betent hud, som ikke anbefales aggressive slipemidler.

Naturlig leire er rik på mineraler og sporstoffer.

montmorillonitt

Den mest populære leire for mild rensing og detox er i stand til mye:

absorbere forurensning og salter av tungmetaller, trekker dem ut av huden;

mettet vev med mikro- og makroelementer;

vis antioxidant egenskaper - nøytralisere frie radikaler og forhindre lipid peroxidasjon.

normalisere syrebasebalansen i huden;

bentonitt

Fungerer ofte som en aktiv ingrediens i masker. Denne mineralske leire inneholder minst 70% montmorillonitt.

Gassul (rasul)

Den legendariske marokkanske skummende leiren (ghassala - i kjørefeltet. Fra den arabiske "vasken"), blir kun utvunnet i ett felt nær Atlasfjellene. Det har lenge vært brukt i skjønnhetsritualer av kvinner i øst. Inneholder mineraler, inkludert silisium, magnesium, sink, natrium, jern, kalium. Den har allsidige evner.

Moisturizes huden og absorberer samtidig alt som forstyrrer sin skjønnhet: overflødig sebum, forurensning.

Med regelmessig bruk forbedres hudfarge.

Fremmer løfteeffekt, glatter fine linjer, reduserer hevelse.

Perfekt renser porene.

Det fungerer veldig mykt, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Hjelpekomponenter

Sammensetningen av mineralmaskene på grunnlag av kurativ slam og leire kan inneholde ytterligere ingredienser som øker effektiviteten av verktøyet. De mest lojale allierte av rensende masker:

salicylsyre, som har en peeling og anti-inflammatorisk effekt;

slipende partikler som eksfolierer døde celler;

oppvarmingskomponenter, åpning av porer.

Hvordan klargjøre huden for å påføre masken

Grunnlaget for forebygging av svarte flekker - regelmessig pleie

Mineral detox masker til hjemmebruk krever vanligvis ikke spesiell forberedelse av huden. Men for å kvitte seg med sorte prikker så snart som mulig, er det bedre å holde fast ved en viss algoritme.

Påfør masken bare på ren hud.

Vask du må. Jo klarere ansiktet er, desto mer aktive og dypere virker mineralmasken.

Før du bruker, utfør en dyp renseprosedyre.

Ikke alle mineralmaskene inneholder exfoliants. Å bli kvitt gamle celler med skrubbe, vil øke effektiviteten til masken.

Varm huden med et varmt håndkle.

Dette er nødvendig hvis masken selv ikke har en termisk effekt. Varme, som du vet, åpner porene og fremmer bedre rensing.

Bruk salicylsyre tonic regelmessig.

Men bare hvis dette stoffet ikke er i maskenes sammensetning. Salisylsyre vil bidra til å løsne stratum corneum, og mineralavgift vil fullføre jobben.

Hvordan bruke en maske

Reglene for å bruke en maske mot svarte prikker er omtrent det samme som for masker til andre formål.

Mineralmasker drar bokstavelig talt forurensningen fra porene

Påfør det på et vått eller tørt ansikt med fingrene eller med en børste eller kosmetisk spatel.

Ikke hold masken lengre enn tiden som er angitt i instruksjonene, og vent ikke til leiret og smusset vil sprekke på ansiktet ditt: Selv fet hud trenger ikke overdriedness.

Bruk detoks masker 1-2 ganger i uken. Oftere anbefales det ikke: Overfetting av huden, det er mulig å provosere økt sebumsekresjon.

Etter bruk av masken, påfør en porefasthetsmiddel på T-sonen, og en fuktighetsgivende gel eller krem ​​på kinnene.

Oversikt over midler

Masker av Clay Magic-serien, L'Oréal Paris

De inneholder kaolin, montmorillonitt og rasoul pluss ytterligere ingredienser. Masken "Detox and Shine" er beriket med kull, som trekker ut av porene av forurensning, forbedrer hudfarge, gir skinn. Mask "Cleansing and Matting" inneholder eukalyptus for antiseptisk virkning, strammer porene. "Exfoliating and narrowing pores" inkluderer scarabingpartikler, røde alger ekstrakt, polerer huden ferskt.

Sjeldne Earth Pore Cleansing Masque, Kiehl's Pore Cleansing Mask

Amazonas hvit leire, havremel og aloe vera i sammensetningen gir en dyp detox og strammer porene.

Mineral pore rensemaske med leire, Vichy

Sammensetningen har to typer leire (kaolin og bentonitt), termisk vann og aloe vera. Midler absorberer talg, forurensning, tørker ikke, passer alle.

Clarifying Clay Masque Deep Pore Mask, SkinCeuticals

På grunn av dens sammensetning, inkludert kaolin, bentonitt og syrer, frigjør det porene fra forurensning, strammer dem og utmerker hudtekstur. Regulerer produksjon av talg.

Mineral Skin's Best Wonder Mask Mask, Biotherm

Midler med marokkansk gassul leire, aprikosfrøpulver og antioksidanter av marine opprinnelse renser huden grundig og kjemper sløvhet.

Svarte prikker maskerer med gelatin og trekull hjemme

Vakker hud er resultatet av lang arbeid og utholdenhet. Aknebehandling er bare det første trinnet i denne vanskelige oppgaven, masken fra svarte flekker på nesen og nesebroen er i andre rekkefølge. Vi vil fortelle deg hvilke populære oppskrifter som er mest effektive, hvordan du gjør dem riktig og advare deg mot feil.

Film masker

Det første som kommer til å tenke når det gjelder problemhud er en maskefilm fra svarte prikker. Det er hundrevis av oppskrifter, men vi starter med det enkleste, men dessverre den mest smertefulle.

# 1: Effektiv gelatinemaske for akne og svarte flekker. Vi blander melk og gelatin i like store mengder, vi oppvarmer det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad, så bruker vi det på ansiktet. Hold i 20 minutter, og deretter begynner testen. Filmen fjernes ikke i et kontinuerlig lag, men forsinkes i bunker, det er ganske smertefullt, men det rydder egentlig huden. Etter at du trenger litt beroligende dermis nærende krem ​​eller havremel.

Årsaken til denne ubeleide metoden for fjerning ligger i det faktum at det ikke er nok ingrediens.

Gelatinemaske vil være svært vanskelig å fjerne hvis du ikke legger til det:

 • krem;
 • profesjonell maske (ganske litt);
 • kosmetisk olje.
Gelatin film

# 2: Svart prikkmaske med gelatin og brus hjemme. Dette er en peeling film, det er ikke egnet for bruk på betent hud, men det vil rengjøre oljeaktig derma veldig bra. Du må blande en skje av din favoritt krem ​​b pose med gelatin. La denne blandingen svulme, deretter tilsett en skje med brus og bland igjen. Hvis massen herdes, varme opp litt mer. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, fjern etter innstilling.

# 3: Eggmask for akne og svarte flekker hjelper mye med tørr hud. Du må slå ett egg ved romtemperatur, tilsett litt essensiell olje av ylang-ylang til skummet og bland alt dette med sukker. Bruk igjen med myke massasjebevegelser på ansiktet, fjern etter 15-20 minutter.

# 4: Filmmaske med paraffin og papir. Forbered på forhånd tynn papir - sporpapir, kosmetisk voks. Vi oppvarmer fettet i badekaret, påfør det på det rensede ansiktet med raske bevegelser, legg papiret på toppen. Vi går i en halv time etter at vi har fjernet den sammen med papirbunnen. Husk at denne metoden ikke gjelder med økt sekresjon av talg. Som et alternativ kan du bruke en maske ikke på hele ansiktet, men på striper som må distribueres blant problemområdene.

Papir og parafinfilm

Video: Svart Mask Oppskrift Mask Oppskrift med Gelatin og Activated Charcoal

Rengjøringsmasker

# 5: En rensende hjemmelaget maske med honning. For å forberede et middel til dyp rensing hjemme, trenger vi:

Alle blandet, brukt på dermis i flere lag. Vask av etter tørking av topplaget.

# 6: Mask mot svarte flekker og akne med brus og egg. Dette er en veldig effektiv blanding, men den kan ikke brukes med et åpent sår, ømt akne eller sprekker i dermis. Bland en halv teskje soda med egget, slå, applicer på huden ved hjelp av en svamp. Gni forsiktig og skyll 5 minutter etter en slik massasje. Spesielt hjelper denne fantastiske blandingen fra tilstoppede porer på nesen. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

# 7: Rengjørings- og fuktighetsgivende skrubbemaske med glyserin og stivelse for tørr hud. Du må blande aloe leaf juice, et hetteglass med glyserin og en skje med potetstivelse. Påfør slammet i et tykt lag på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

Du kan ganske enkelt tørke dermis regelmessig med en løsning av glyserin, vann og sitronsaft. Dette vil bidra til å forhindre fremveksten av nye sorte prikker og rense huden fra overflaten.

# 8: Kanelmaske for tørr og sensitiv hud. Vi trenger frisk grønn te, kanel og havregryn. Alt bland, gjelder på huden, hold i ca 10-15 minutter og vask det forsiktig ut. Det anbefales å bruke krem ​​til dermis før bruk.

Mange folkemidler for vekttap inneholder kull, og hvorfor ikke bruke det som en skrubbe og en maske for problemhud?

# 10: Svart ansiktsmaske fra svarte prikker med aktivert karbon. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra huden og fjerne skadet epidermis. Kryss tre piller, legg en halv skje med melk til pulveret, svamp over ansiktet, gni i fem minutter og skyll.

Foto - Trinnmaske med kull

# 11: Den mest populære er en havregrynsmaske for akne, hudormer og svarte flekker. For forberedelsen kan du bruke flager som helles over med kefir eller rømme, eller havregryn for natten. Uavhengig av valg av havremel vil det gi en innsnevring av porene, og dermed deres rensing.

# 12: Kefir maske fra poeng består av:

Dette er en veldig skånsom rengjøringsblanding som vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen i ansiktet, eliminere den oljeaktige glansen og rense huden fra punktene. Vi blander ingrediensene, la det gå for noen timer å svulme, etter å ha smurt gruelen på ansiktet.

Du kan forbedre oppskriften litt, og til kefir legg til litt kokt ris, en sitron og en skje med havremel. Vi blander alt opp, legger på problemområder, vent en halv time.

# 13: Proteinmassen har gode anmeldelser. For å gjøre det, må du slå eggene til det hvite skum, tilsett varm rømme (det betyr ikke fra kjøleskapet), og kjøkkensaltet (to eller tre klype er tilstrekkelig). Visp igjen, bruk på dermis med en bomullspinne. Fem minutter å massasje, skyll av etter 15 minutter.

Foto - Pisket protein

# 14: Hvitløk ekspress masken har en veldig spesiell lukt, men det vil hjelpe deg hvis du raskt trenger å bli vakker. Hak et par krydder av vegetabilsk og bland med essentielle oljer av te. Forhåndsover ansiktet med hekle (for tørr hud), bruk på dermis, hold i 10 minutter.

# 15: Det er et annet alternativ for hjemmelaget mat når du bruker apotekskomponenter. Det er nødvendig å blande gjæren med kamferalkohol og peroksid. Gjærmasker er kjent for deres stivningsegenskaper, mens kamfer og alkohol desinfiserer huden. Få en ganske kul blanding, som skal brukes i flytende form på dermis.

Oversikt over profesjonelle masker

Selv hjemme har vi sjelden nok ledig tid til å lage masker fra svarte flekker med egne hender. Heldigvis har mange kosmetiske selskaper tatt seg av å løse dette problemet.

Vi tilbyr en liten liste over effektive masker:

 1. Japansk film Shiseido Revital Refening Mask. Dette preparatet gjør huden perfekt, den inneholder naturlige urteekstrakter, egnet til daglig bruk;
 2. Herbal Clean Remover Nose Pore Mask med naturlige kinesiske urter. Dette er et veldig uvanlig verktøy verdt $ 1 for 6 pakker, det er svart og veldig smertelig fjernet, men tro meg, så langt er det ingenting mer rimelig og effektivt;
 3. En annen representant for Øst - kosmetikk "Secrets Lan". Dette er et kinesisk selskap, det er mest praktisk å kjøpe medisiner av dette merket i Russland engros, billig og munter. Vi anbefaler at du tar hele komplekset på en gang fra svarte punkter;
 4. gelmask CleanClear. Det er ikke nødvendig å si mye her, det mest kjente firmaet for folk med problemhud, brukervennlig og rimelig pris;
 5. meget respektert matrester, det anbefales av leger på TV, men dessverre lever det ikke alltid opp til forventningene;
 6. MIZON La meg ut Byebye Blackhead 3-Step Kit er et kompleks mot akne og svarte flekker, koreansk kosmetikk, relativt billig, finnes både i Republikken Hviterussland og i Russland;
 7. umiddelbar kosmetikk lumen. Så nær eliten betyr, hypoallergenic, hjelper med betennelse, virkelig renser huden, er over gjennomsnittet;
 8. Fleur De Sante er en god fransk kosmetikk, et verdig alternativ til eliteprodukter, du kan kjøpe det i nettbutikken, levering i Russland er gratis;
 9. Avon. På et tidspunkt, betyr Avon Clearskin blitt en godsend for folk som lider av akne og kviser, men dessverre, mange av huden blir vant til kosmetikk, og deretter bevege seg bort fra det er svært vanskelig, og kan kun bestilles gjennom agent (eller bli en agent selv);
 10. Patches mot svarte flekker fra Tiande, Vichi og andre produsenter; Akne gips
 11. Exfoliating mask med frukt syrer fjerner mer av det øvre problemet laget av huden enn renser den. Fungerer på prinsippet om fruktskalering;
 12. Choco Latte Black Fresh vs Black Dots er en naturlig, rimelig og ganske effektiv maske, det er et middel til rask handling;
 13. for moden hud "botaniske effekter" av Mary Kay hjelper voksne kvinner å løse problemet med akne og svarte flekker;
 14. Garnier gel fra svarte flekker og akne. Det er ønskelig å bruke sammen med andre midler i serien, men er også egnet for uavhengig bruk;
 15. "Markell" No Problem "- en skrubbemaske for problemhud, inneholder ganske store slipende partikler, det hjelper ikke mot akne;
 16. vegansk maske og rensende balsam fra de sorte prikkene "Holik". Disse produktene gir dyp rensing av huden, effekten er merkbar umiddelbart. Tips: for fjerning er nyttig mat serviett;
 17. skum mot svarte punkter "Propeller". Veldig mykt middel, hjelper følsom hud.

Enhver av de ovennevnte masker kan virke på forskjellige ansiktshud på forskjellige måter. Noen som passer, betyr noen, nei. Vi foreslår å diskutere kompatibiliteten til forskjellige hudtyper og kosmetiske preparater.

Svart ansiktsmaske - fra svarte flekker og akne

Svart maske er den mest uvanlige av alle ansiktsmasker som brukes til å rense huden. Men til tross for sin skremmende svarte farge, er masken anerkjent som den beste blant midlene som er beregnet på å bekjempe svarte flekker, akne og fet hud.

Hvorfor er hun svart?

Den svarte fargen bestemmes av fargen på komponentene som utgjør masken. I henhold til hovedbestanddelen skiller skjønnhetseksperter tre typer svarte masker, som hver har gode rensegenskaper. Masken kan omfatte:

 1. Svart kosmetisk leire - sedimentær stein, er et svart pulver, som når det blandes med vann, blir til en plastmasse. Sammensetningen av svart leire inneholder forskjellige mineraler og sporstoffer (kvarts, kaolin, jern, magnesium); leire effektivt bekjemper de viktigste problemene med fet hud: økt sebumsekresjon, akne, svarte flekker, forstørrede porer.
 2. Terapeutisk leire - en naturlig formasjon, som består av vann, mineral og organiske stoffer. Mineraler - karbonholdige forbindelser, salter av magnesium og kalsium, nitrogenforbindelser, kjertler, svovel, leirepartikler. Organiske komponenter - restene av plante- og dyreorganismer. Mudder dannes under påvirkning av spesielle mikroorganismer i reservoarer, sumper, under utbrudd av gjørmefukaner; biokjemiske prosesser som finner sted samtidig, bestemmer den høye terapeutiske aktiviteten til terapeutisk slam.
 3. Kull - er en mikroporøs substans med høy adsorpsjonskapasitet, det vil si absorpsjon. Dette betyr at kull, når det påføres huden, kan absorbere ulike urenheter og toksiner uten skade på huden. Kull er brukt til industriell produksjon av masker, hjemme er det erstattet med aktivert karbon.

Effekten av svart maske på huden

Uansett sammensetningen, er den svarte masken effektiv når den brukes på fet hud i ansiktet. Det er umulig å bruke en maske for tørr hudtype, siden ingen terapeutisk effekt vil oppstå, vil huden bli enda tørrere, og betennelse og mikroskader kan vises på den.

Utfordringene som den svarte masken kjemper mot

Uavhengig av hvilken komponent av de tre som ble valgt som aktiv substans, er en svart maske effektiv i nærvær av slike problemer:

 • forstørrede porer;
 • økt aktivitet av sebaceous kjertler;
 • acne;
 • svarte flekker, eller åpne komedoner, blackheads;
 • bremsing av metabolske prosesser i overflatelaget av huden;
 • forurensning av huden med fett, døde epidermis skalaer, giftstoffer;
 • aldring av huden;
 • tap av sunn farge på huden;
 • hevelse;
 • mindre irritasjoner og betennelser forbundet med fet hud.

Egenskaper av svarte masker avhengig av sammensetningen

Alle svarte masker er gode, men hver komponent har sine egne egenskaper som du med fordel kan bruke, og kjenner problemene til huden din.

 1. Svart leire Den ferdige masken av svart leire - behagelig å ta på plastmassen, som er lett å påføre på ansiktet. På huden leire masken hold 10-15 minutter, fjernet med varmt vann. Black Clay er en leder i kampen mot ål og svarte flekker; For å forsterke terapeutisk effekt av leire, legges ytterligere ingredienser som er aktive mot fett og betennelse til masken: sitronsaft, tea tree olje, honning, calendula tinktur.
  Regelen om å bruke en leiremaske på ansiktet - huden skal være ren og litt fuktig. Masken skal også påføres med et tykt lag, slik at det ikke er tørt og sprukket før slutten av økten. Dette resulterer i en liten mangel på leire-svarte masker - deres betydelige vekt, som dikterer behovet for å ligge i oppreist stilling hele tiden mens masken er på ansiktet. Hvis denne tilstanden ikke er oppfylt, kan huden trekkes ned under vekten av leiren.
 2. Terapeutisk slam. Smussmasker anses å være enkleste å bruke på grunn av at mer smuss selges i ferdig form og ikke trenger å fortynnes med ekstra vann. Fordelen med leiremasken er den aktive metningen av huden med aktive stoffer, som oppstår på grunn av oppvarming av slammet med kroppsvarme. Den termiske effekten som utvikles når masken påføres, bidrar til åpningen av hudporene og fjerning av fettpropper og andre urenheter fra dem.
  Mask med terapeutisk slam kan holdes på ansiktet i 10 til 30 minutter, tiden justeres individuelt avhengig av følelsene: prikking, følelse av overoppheting av huden kan oppstå. Når uønskede symptomer oppstår, vaskes masken straks av med rent vann.
 3. Tre og aktivert karbon. Disse allergifremkallende stoffene renser huden godt fra skadelige stoffer som faller på det fra luften under turgåing og pendling. Slike svarte masker er spesielt nyttige for beboere i store byer, hvor luften forgiftes av eksosgasser, industrielle utslipp, røyk fra kjeleanlegg. Kull tørker også huden, absorberer overflødig fett, etter vanlig bruk av svarte masker basert på kull, blir huden fjernet av akne, blir kjedelig og sunn.
  Masker med hjemmelaget aktivert karbon basert på gelatin etter tørking dekker huden med en film som strammer ansiktet og er noen ganger vanskelig å fjerne. Noen tilskriver dette til ulempe, men du må kunne fjerne masken: Filmen plukkes opp med en negl på haken og fjernes fra bunnen av.
  Unikheten av aktivert karbon ligger i sin evne til å påvirke hudens tilstand, ikke bare når den påføres eksternt, men også når det tas internt. Aktivt karbon er et kjent enterosorbent, som er i stand til å skille ut giftige stoffer fra kroppen. Forskere har lenge vist forholdet mellom hudens tilstand og slagg av kroppen, spesielt levende manifesterte hudproblemer med brudd i mage-tarmkanalen. Derfor, når du bruker en svart maske av aktivert karbon, vil den interne bruken ikke være overflødig, spesielt siden preparatet koster veldig billig sammenlignet med andre enterosorbenter.

Klar (butikk) svarte masker

Svarte masker kan kjøpes i ferdig form, de mest populære produktene:

 • BlackMaskPurifyingpeel-offMask (Kina) - den består av aktivert karbon, panthenol, ekstrakter av grapefrukt, oliven og bambus. Masken kjemper effektivt akne, svarte flekker, forstørrede porer, små kviser, fet hud. Den særegne applikasjonen: masken skal påføres med et tykt lag, ellers vil det bli dårlig fjernet fra ansiktet, tåre, mens svarte prikker blir fjernet verre.
 • BosciaLuminizingBlackMask (USA) - svart leiremaske. Midler skiller det øvre laget av epidermis, reduserer fett og renser porene.
 • SuctionBlackMaskPilatenHydra (MisshaGroup, Sør-Korea) - designet for dyp rensing av epidermis fra smuss og svarte flekker. Masken opprettholder også hudens fuktighet, den inneholder urteekstrakter som beroliger huden og gjør den myk.

På grunn av den store populariteten til svarte masker har mange feil funnet seg, så når du kjøper masker i tvilsomme nettbutikker, kan du ikke bare få et ubrukelig produkt, men også et hudskadelig produkt. Dette skyldes negative vurderinger om kjøp av svarte masker. Også negative kommentarer kan skyldes feil bruk av verktøy: masker påføres med et tynt lag, eksponeringstid blir ikke observert, masken brukes på feil type hud. Generelt kjøpte svarte masker bare positive følelser blant eiere av fet hud.

Hvis det ikke er mulig å kjøpe en butikk svart maske, eller det er ingen tillit til produsenten, kan analoger utarbeides på egen hånd.

Hjemmelaget svart maske oppskrifter

Svart leire

 • Rensing. Svart leire blandes med varmt vann til en kremaktig masse oppnås. I stedet for vann kan du bruke kamille ekstrakt. Anti-inflammatorisk effekt har en tinktur av calendula, lagt til komposisjonen (3 ss. Leire - 1 ss. Tinkturer).
 • For akne antiseptisk. 2 spiseskjeer leire fortynnet med infusjon av salvieblader for å oppnå en kremaktig konsistens, tilsett to dråper tea tree olje. Mask hold på huden i 15 minutter.
 • Fra fet hud. To spiseskjeer av svart leire fortynnet med vann, tilsett en teskje sitronsaft.
 • Anti-inflammatorisk. Leir er blandet med aloe juice og flytende honning i forholdet 1: 1: 3, i nærvær av pigment flekker legge til en del av epleauce.
 • Fra svarte prikker. 1 ss gelatin pour 3 ss. l. vann, la i 30 minutter, smelter deretter i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, tilsett 1 ss. l. tørr svart leire og 0,5 ts. druefrøolje. Blandingen omrøres, påføres ansiktet, etter 15 minutter fjernes den frosne masken forsiktig.

Med aktivert karbon

 • Fra svarte prikker og forstørrede porer. En spiseskje med tørr gelatin helles med 5 ss vann, etter 20-30 minutter, oppvarmes i et vannbad til gelatin er fullstendig oppløst, til oppløsningen tilsett 3 knuste tabletter med aktivt kull. 20 minutter etter påføring på huden, blir masken forsiktig fjernet, hekker den med en negl.
 • Fra forurensning. Flere tabletter med aktivt kull bør knuses grundig og blandes med rent vann for å gjøre en tynn våt. Massen påføres i 25 minutter på ansiktet og vaskes deretter av med varmt vann.
 • Fra svarte prikker. Det piskede proteinet blandes med to knuste tabletter med aktivert karbon. Massen påføres huden, ansiktet er dekket med et papirserviett med prefabrikkerte slits for øynene, nesen og munnen. På servietet sett et annet lag med protein-kull masse. Etter at masken tørker ut, etter ca. 15 minutter, fjernes den forsiktig, og ansiktet vaskes med kaldt vann.
 • Beroligende. Det knuste aktiverte karbonet blandes med naturlig yoghurt uten smaksstoffer i omtrent like store mengder. Med økt sebumsekresjon, legg til litt sitronsaft.

Mud svarte masker

 • Klassisk. Medikert leire er fortynnet med vann til en kremaktig konsistens, påført ansiktet, vasket av etter 15 minutter.
 • Anti-inflammatorisk. I en kaffekvern blir knuste kamilleblomster knust, blandet med like mye smuss, litt (omtrent en fjerdedel av den resulterende massen) av havtornolje blir tilsatt. Legg til litt varmt vann hvis nødvendig.
 • Rensing. Smuss fortynnet med vann til ønsket konsistens blandes med noen dråper grapefrukt eller oransjeolje (en dråpe essensiell olje blir tatt på en spiseskje med fortynnet gjørme).

Regler for bruk av svarte masker

Når du bruker en kjøpt svart maske, følg anbefalingene som er oppgitt av produsenten i maskeinstruksjonene.

Regler for bruk av hjemmets svarte masker:

 • Før du legger masken på ansiktet, påføres det en liten del av håndleddet på huden. Etter 10 minutter ser de på resultatet: Hvis det ikke er rødhet, kan masken brukes.
 • Før masken påføres må ansiktet rengjøres og dampes over dampbadet.
 • Du kan ikke bruke skrubbe foran en svart maske!
 • Første gang en maske kan påføres T-sonen (pannen, nesen, den sentrale delen av haken). Hvis resultatet er tilfredsstillende, neste gang masken påføres på hele ansiktet, unntatt områdene rundt øynene og leppene.
 • Hvis gelatinemaskene er vanskelige å fjerne fra huden, kan de lett fuktes med vann. Masker uten gelatin vaskes av med varmt vann eller avkok av medisinske urter (kamille, salvie, eikebark, løvetannrot).
 • Etter masken påføres en fuktighetskrem på huden.
 • Hyppigheten av bruk av svarte masker - en gang i uken, minst 1,5 måneder.

Kontraindikasjoner til bruk av svarte masker

 • Tørr hud;
 • individuell intoleranse mot maskinkomponentene;
 • hudsykdommer (sopp, bakteriell, allergisk);
 • skader på huden;
 • forverring av akne.

Video: Hvordan lage en svart maske hjemme

Svarte masker er et effektivt middel for fet hud; Fordelen med hjemmelagde produkter er muligheten til å velge sammensetningen individuelt og kontrollere kvaliteten på maskinkomponentene.

Ansiktsmaske fra svarte flekker som rensemiddel

Åpne komedoner er cyster som dannes på grunn av blokkering av hårsekkene i munnen med det desquamated epitelet blandet med tykt fett. De ligner svarte plugger i forstørrede porene. Fargen på disse svulstene gir melanin - et stoff som oppnås ved oksydasjon av tyrosin. Når ekstrudering fra dem skiller seg ut. Vanligvis vises med hyperkeratose. Elimineres ved regelmessig å rengjøre ansiktet med salongskall og hjemskrubb. Et annet effektivt middel mot dem er en ansiktsmaske mot svarte flekker, som produseres av mange merkede kosmetiske selskaper. Om ønskelig kan den tilberedes hjemme. Det vil imidlertid være ubrukelig hvis du ikke finner ut hovedårsaken til denne plaget.

Årsaker til svarte flekker på ansiktet

Med riktig hudpleie og riktig livsstil komedoner er svært sjeldne. Og selv om du regelmessig gjør en ansiktsmaske mot svarte prikker, uten å eliminere årsakene til utseendet, vil de helle det ut igjen og igjen. Så det er mye mer praktisk å finne ut en gang for alle, hvorfor de dannes - og ikke å plage den allerede utmattede huden med endeløs rensing. Så løp over de faktorene som er de viktigste provokatører av disse trafikkorkene, og prøv å bli kvitt dem.

 • Feil hudpleie

Svarte prikker - mange av dem som er lat for å fjerne sminke før sengetid, bruker sjelden scrubs og dampbad. Gjør det til en regel to ganger om dagen for å være sikker på å vaske med rensende gel eller melk. Kardinal ansiktsrensing anbefales 1-2 ganger i uken, avhengig av tilstanden til huden.

 • Sminkproblemer

I dag produserer mange en-dagers firmaer billige, men svært lavkvalitets- og lavkvalitets kosmetikk, hvor resten av dem tetter porene. Den inneholder syntetiske komponenter som ikke oppløses og danner trafikkork. Sammenligning av situasjonen og feil bruk av kosmetikk. Hvis tørkepreparatene påføres tørr hud, og en tung, oljeaktig konsistens påføres på den oljeaktige og problematiske huden, blir kjevearbeidet av og det subkutane fettet klumper porene.

 • Fet hud

Denne grunnen for dannelsen av comedoner er ikke så lett å eliminere til en viss alder (etter 30 år ved de første aldersrelaterte endringene blir epidermis normal, siden det mister kollagen, elastin og fuktighet). Fet hud er alltid overflødig fettproduksjon, noe som fører til utseendet på en skinnende film og svarte flekker på ansiktet. T-sonen er spesielt berørt. Bare én vei ut - opp til 30 år for å ordne regelmessig generell rensing av huden.

 • Hormonale lidelser

Ingenting kan gjøres i tilfelle at perioden med voldsomme hormoner. Dette skjer i bestemte stadier av en kvinnes liv: under pubertet (ungdomsår), graviditet, amming, menstruasjon, vanlig bruk av prevensjonsmidler, overgangsalder. Her må du bare vente på denne vanskelige tiden - og alt vil passere seg selv. En maske fra svarte prikker blir bare en ekte frelse.

Komedoner er ofte et resultat av langvarig behandling med kraftige stoffer. Antibiotika, for eksempel. Kjemoterapi og tar for lang tid en prevensjonsmetode fører også til tilstoppede porer.

Sykdommer i mage og nervesystem - en annen grunn for dannelsen av komedoner. Så du må undersøkes og gjennomgå en behandling. Eller, med en sterk nervespenning, prøv å unngå stress, drikk antidepressiva.

 • Ubalansert ernæring

Tørr mat, raske snacks, fascinasjon med hurtigmat og karbonatiserte drikker, ikke-overholdelse av kostholdet - alt dette forverrer hudens tilstand og bidrar til overflod av svarte flekker i ansiktet. Og en maske her klarer ikke klart. Lær prinsippene om god ernæring og endelig begynn å følge dem.

 • Dårlige vaner

Røyking, alkohol, narkotika - giftstoffer etter dem blir deponert ikke bare i kroppen, men også i porene, tette dem tett med trafikkork.

Bor i et industriområde i byen med stadig forurenset luft, og til og med høy luftfuktighet - selv ved vanlig bruk av masker, vil smuss og giftstoffer stadig samle seg i porene. Få en ond sirkel. Det er to måter ute: salong ansikt rengjøring eller flytting.

En slik detaljert oversikt over årsakene til at disse ubehagelige svarte flekkene dannes på ansiktet, er en advarsel om at ikke en, selv den mest effektive masken fra komedoner, beskrevet nedenfor, vil ikke takle motgang hvis du ikke blir kvitt den provokerende faktoren. Huden har en tendens til å bli vant til den samme kosmetiske sammensetningen og til slutt slutter å reagere på den. Så du må uendelig passe på deg selv forskjellige masker og oppskrifter, og ikke alle av dem vil fungere. Det er mye lettere å slutte å angripe vintreet. Vel, parallelt, selvfølgelig, engasjere seg i rengjøring.

Et interessant faktum. Mange hjemmelagde svarte prikkmasker er laget av aktivert karbon - og med god grunn. Dette stoffet har et stort antall porer, så det absorberes lett og dypt av overflaten av huden.

Med fet hud kan du takle masken av protein. Full detaljer >>.

Nyttige tips i bruk av masker

Det gjenstår å finne ut hvordan man lager en ansiktsmaske fra svarte prikker hjemme og hvordan man bruker det riktig for å få mest mulig ut av det. Noen tips vil komme til nytte. Hvis du holder fast i dem, vil innholdet av komedonene være veldig enkelt å ta ut ved hjelp av de foreslåtte midler.

 1. Kontraindikasjoner: Skalete, tørr hud og smale porer.
 2. Både butikk og hjemmelagde masker fra svarte flekker kan forårsake hudallergi, så sørg for å sjekke hvordan huden din reagerer på et bestemt produkt. For det meste smører man den følsomme huden på håndleddet. Denne metoden gir imidlertid ikke alltid et 100% resultat.
 3. Før rengjøring, damp ut problemområdet ved hjelp av en fordamper, et urte dampbad.
 4. Du trenger ikke å skade huden med en ekstra rengjøring med skrubbe, da en maske fra svarte flekker vil være nok. Bedre å gjøre det dagen før.
 5. Ikke bruk dette verktøyet på hele overflaten av ansiktet: Behandle bare det forurensede området. Ofte er dette T-sonen - hake, nese, panne.
 6. Handlingstid er ca 10-20 minutter. Sjelden, hvilke masker er igjen i en halv time - hvis bare de som ikke danner filmer.
 7. Hvis maskefilmen med svarte prikker ikke vil bli fjernet fra ansiktet, bokstavelig talt å stikke til huden, må du ikke skille den av med kraft. Dette vil føre til traumer. Det er nok å fukte ansiktet ditt med vann ved romtemperatur.
 8. Etter fjerning av de svarte flekkene påføres en beskyttende eller beroligende krem ​​på huden.
 9. Innen en time etter at prosedyren ikke anbefales å gå ut.
 10. Hvis masken brukes som profylaktisk, kan den gjøres en gang i uken. Hvis det er mange svarte flekker og akne - to ganger.

Hvis det ikke er noen spørsmål med bruk av bøte, er det på tide å begynne å velge Det finnes på butikkdisken - i en vakker pakke, med en ideell formel inne, en behagelig lukt og en praktisk konsistens og merkenavn. Samtidig vil parabener, dufter, fargestoffer og andre syntetiske og kjemiske stoffer som ikke påvirker epidermis ganske positivt, være tilstede i den. Og det vil koste mye penger. Og du kan lage en god ansiktsmaske fra svarte flekker hjemme. Valget er ditt.

Merk. Hvis du bruker en svart maske laget av gjørme for fjerning av svarte flekker, husk at det har sårheling egenskaper. Så i nærvær av arr, akne etter akne - vær sikker på å bruke den.

Black Mask Rating

Mange tror at den mest effektive ansiktsmasken fra svarte flekker er merket, fra kjente kosmetiske selskaper. Faktisk, dømme etter vurderinger, tegner mange av dem comedones perfekt og perfekt renser huden. Velg noe fra dette rike området for deg selv.

 1. Blackhead - kinesisk maske for de sorte prikkene. Pilaten. $ 13.
 2. Svart maske - svart ansiktsmaske fra svarte punkter. Boscia Luminizing. USA. $ 16.5.
 3. Rensende Naturlig Mudder Mask Mask - rensende gjørme ansiktsmaske. Bio Marine. Israel. $ 16.
 4. Pig-nose klare, svarte hode-rensestrimler for nesen for å fjerne sorte prikker. Holika Holika. Israel. $ 7,4.
 5. Pudina - mintmaske for rynker, akne og sorte prikker. Lalas. India. $ 5.
 6. Black Head 3 Step Solution - svarte prikkmasker. Elizavecca. Sør-Korea. $ 3,6.
 7. Black Mask Purifying Peel - svart maske for rensing av ansiktet fra svarte prikker. Shills. Kina. $ 3,3.
 8. Hemmeligheter Arctica - dyp rensing fra svarte punkter. Planeta Organica. Russland. $ 2,5.
 9. Black Clean - svart maskefilm for T-sonen i ansiktet med aktivert karbon. Belita-Vitex. Hviterussland. $ 1,6.
 10. Aqua Bamboo Black Mask - fuktighetsgivende svart maske med bambus ekstrakt. Mijin. Sør-Korea. $ 1,5.

Brandfondene må regelmessig bruke en viss sum penger, mens en hjemmelaget ansiktsmaske mot svarte flekker, laget av vanlig mat, ikke vil bli så dyrt.

Nyttig råd. I mangel av skikkelig hudpleie blir svarte flekker til slutt betent og blir til akne. For å unngå dette, tørk ansiktet med en calendula-åndtinktur mellom masker.

Hjemmelagde oppskrifter av folkemidlene

Vanligvis blir hjemmelagde ansiktsmasker fra svarte flekker tilberedt fra tørkekomponenter som danner en film på huden. Dette er gelatin og protein. Polysorb, aktivert karbon, havsalt og natron har gode rensegenskaper. Se etter oppskriften du liker, og nyt resultatet.

Den beste svarte ansiktsmasken fra svarte prikker - fra aktivt kull, knust og blandet med ulike ingredienser. Fortynn knust 2 kulltabletter med 10 ml vann, tilsett samme mengde sitronsaft. Legg til 3 dråper tea tree essensielle olje. Handlingstid - 20 minutter.

En av de mest populære er en svart prikkmaske med gelatin. Bland den knuste aktive karbontabletten med 5 g gelatinpulver. Tilsett 10 ml melk. Slå, varme, i en varm (nesten varm) form påført problemområdet. Fjern, da du føler at huden har dannet en film.

Hjemmelaget ansiktsmaske fra svarte prikker med egg er utarbeidet utelukkende fra protein. Hvis du slår det opp til skumtilstanden og legger det på huden, dannes en film som fjerner hvilken du trekker til overflaten og smuss fra porene.

Tørke ansiktsmaske fra svarte flekker med protein vil bidra til å takle akne og fettete skinn med fet hudtype. Bland 30 gram svart leire med 10 ml sitronsaft og egghvite.

Den hjemmelagde ansiktsmasken fra svarte flekker med honning og brus rydder perfekt de mest forurensede porene og eliminerer komedoner i en prosedyre. Fortyn 50 gram natron med 100 ml vann, tilsett 20 ml varm honning.

Rensende ansiktsmaske med svarte flekker med aspirin er ikke egnet for sensitiv hud, men det vil være den perfekte frelsen for fet og problematisk. Bland 2 knuste salicylsyre tabletter med 25 gram grovt havsalt og 10 ml varm honning.

Havremel ansiktsmaske fra svarte punkter fungerer bra. For forberedelsen er det nødvendig å fortynne sitronkonsentert juice med varmt kokt vann og bland denne løsningen med havregryn til en tykk tilstand.

Masken for svarte flekker med Polysorb - et stoff mot stoffets forgiftning - har vist seg godt. Det absorberer skadelige stoffer som en svamp. Handlingen er veldig lik aktivert karbon. Fortynn 10 gram POLYSORB pulver med varmt vann slik at oppslemningen oppnås. Det skal brukes direkte til problemområdet.

Bare en stor rensende ansiktsmaske fra svarte flekker er oppnådd med hydrogenperoksid. Ta det i mengden 20 ml og bland med 10 ml stort havsalt. Påfør produktet på huden i 10 minutter.

Gelatin eller proteinmaskefilm for ansiktet fra de svarte punktene i en hvilken som helst sammensetning vil være svært effektiv. Kul brygget grønt blad te (50 ml) bland i like store mengder kamille ekstrakt, tilsett 20 g gelatin pulver, varme og rør. Avkjøl, hell 20 ml agurkesaft og 40 ml aloejuice. Insistere en halv time.

 • For fet hud

Hvis du trenger en maske for fett ansikt fra svarte flekker og akne, bland 20 ml aloe juice, samme mengde glyserin og potetstivelse.

Enhver hjemmelaget oppskrift på en svart prikkmaske er en garanti for naturlig sammensetning og sikker bruk. Ja, slike verktøy får ikke alltid den ønskede konsistensen og utstråler sjelden luftige smaker, i motsetning til merkevarer. Både de og andre har sine fordeler og ulemper. Valget er ditt.

Flere Artikler Om Typer Acne