Er du et offer for akne? Sannsynligvis har du fet hud, noe som også forstyrrer deg med en fettete glans, sorte prikker, synlig selv under et tykt lag av sminke. På grunn av slike problemer ser du, noen ganger vil du gjemme deg bort fra alle, dekker ansiktet ditt med et slør? Er det en vei ut av dette blindet? Selvfølgelig, et dusin besøk til dyre skjønnhetssalongen, og dine problemer vil være en ting fra fortiden. Du har ikke råd til et slikt kurs? Ikke bekymre deg, for å hjelpe skynde maske med egghvite. Selvfølgelig er denne utgangen mer plagsom, men det vil spare deg for mye penger, tid og nerver. La oss starte?

Protein underverker

Hvis du ser etter ditt utseende, må du overholde reglene for sunn mat og derfor vet at protein er det sikreste produktet for kroppen og den mest sunne. For det første er det helt absorbert av kroppen. For det andre, i fordøyelsesprosessen, bruker den en tredjedel av kalorien, som du ser er behagelig for de som må kontrollere hvert gram spist. For det tredje er protein faktisk en foryngende eliksir, siden det er han som er ansvarlig for den tidlige cellefornyelsen. I mellomtiden er protein i stand til mer.

Protein ansiktsmasker vil bidra til å glemme fettskinn, akne, svarte flekker, og med den dyktige kombinasjonen med andre nyttige produkter, slippe av med rynker.

Fantastiske behandlingsregler

Det viser seg at ansiktsmasken med protein er en frelse fra mange problemer, men passer det til alle? Hvilken visdom er denne metoden for å returnere skjønnhet? Husk de grunnleggende reglene:

 • sørg for at prosedyren ikke er sår eller kutt på ansiktet;
 • hvis huden din er for tørr eller følsom, kombinere proteiner med mykgjørende og fuktighetsgivende stoffer i ansiktsmasken eller foretrekke en annen metode for hudrensing;
 • bruk bare fersk protein, så vel som andre produkter i henhold til den valgte oppskriften;
 • premiks første test for å være sikker på at du ikke har på noen av komponentene på allergi (bare bruke en dråpe masken på den sarte huden på håndleddet);
 • for å oppnå et stabilt resultat trenger et kurs av prosedyrer krever vanligvis ca 8-10 økter med et intervall på 3 dager, i mellomtiden den effekten du vil legge merke til etter første maske, fortsetter inntil til du oppnår ønsket resultat;
 • Preparatet fremstilles like før sesjonen, proteinblandingen er ikke egnet for langtidsoppbevaring;
 • hvis ett egg er lite, bruk to, men i så fall doble delen av de andre ingrediensene.
tilbake til indeksen ↑

Innsamling av oppskrifter

Du kan fortsette å øve, la oss starte med klassikerne.

Den enkleste proteinholdige ansiktsmasken er ferdig så raskt at du ikke en gang har tid til å bla gjennom innkommende brev i din e-postboks. Se for deg selv. Ta ferskt protein, helst hjemmelaget, kjøpt på markedet, pisk (selv om du kan uten det) og behandle dem ansikt. Vent deretter til massen tørker (ca. 10 minutter) og vask, men med kaldt vann.

Ikke bare akne og hudormer, men også pigmentering, uønskede fregner, akne merker? Så du trenger en ansiktsmaske med protein og sitron. Forberedelsen av blandingen er også ganske enkel. Smør pisket protein med en liten skje med ferskpresset sitronsaft. Videre, alt skriptet klassisk oppskrift.

Husk at vi sa at eiere av tørr og / eller følsom hud trenger en spesiell ansiktsmaske med eggprotein? Husk oppskriften. Proteinet (slo det er ikke nødvendig), legge til en dessertskje av honning, havremel (frest flak) og ferskenolje, som imidlertid kan erstattes av en hvilken som helst annen kosmetikk. Behandle huden med en slik sammensetning og vent en kvart time. Vask ansiktet ditt En slik ansiktsmaske med honning og protein vil ikke bare frigjøre deg fra akne, men også fukte og berolige huden.

Face "okkupert" komedoner? Bli kvitt disse ubudne gjestene vil hjelpe deg med å maskere med protein og sukker. Sammensetningen er veldig enkel: i et pisket protein sovner du en dessertskje med sukker og blander massen. Men med søknaden må tinker. Behandle ansiktet, vent til våpenet blir til en skorpe, og bruk et annet lag. Ved hjelp av pats gjør du en slags massasje. På grunn av klebrigheten av denne blandingen er utmerket, trekker svarte punkter fra porene. Hva er prosedyrens varighet? Inntil klosset forsvinner.

Trenger huden dyp rensing? Beveg deg med følgende oppskrift. Kombiner proteinet med en dessert skje med mandler, knust til mel konsistens. Imidlertid egnet og valnøtter eller hasselnøtter. Påfør sammensetningen i huden, vent 10 minutter, fjern restene med massasjebevegelser med kaldt vann.

Hva mer kan en hvit hvit ansiktsmaske gjøre? På en måte kan de være et alternativ til skalpellen. True, effekten er midlertidig. Men det er verdt et forsøk. Oppskriften er forskjellig fra den klassiske versjonen bare i nærvær av en skje med stivelse. Bruk og vær ung!

Ta på "våpen" ansiktsmasker med eggvit og vær vakker!

Mask av egghvit til ansiktet: de beste folkemottakene

Hjemmet kosmetologi blir stadig mer kjent i kvinnens liv. Produkttilgjengelighet, brukervennlighet og effektivitet (med vanlig bruk). En av de mest nyttige ingrediensene som brukes i de fleste masker er kyllingegget. Den eldste komponenten som har hjulpet kvinner med å få skjønnhet i århundrer. Bruk vellykket protein, eggeplomme og skall. I dag snakker vi om proteinet.

Underverker av proteinmasse

Ved å ha en delikat, lett tekstur, kan proteinet trenge inn i de dypeste epidermale vev og bokstavelig talt gjenopplive cellens funksjoner. En hvit hvit ansiktsmaske vil vise resultatet umiddelbart etter første behandling. Denne unike gaven av naturen er perfekt for:

 • Fet hud Protein perfekt smale porer, rense dem, avlaste ansiktet med svarte prikker (for en sterkere effekt, skrubbehjelp fra svarte prikker hjemme). Eliminer overflødig glans, pigmentering, gjenoppret lipidmetabolisme og tørk epidermis.
 • Problem derma. En god måte å bekjempe akne, dets effekter (post-acne), betennelse og rødhet. Eliminer overflødig fett og fuktinnsetting.

En ansiktsmaske med egghvite i bytte for ungdom, vil renhet og hudpragon be om bare 10-15 minutter. Det er hvor mye proteinmasse som skal påvirke huden. Ifølge ledende kosmetologer består kurset av proteinreparasjoner av 10 prosedyrer. Etter som dermis trenger en pause (3-4 uker) for rehabilitering av de fornyte talgkjertlene.

Hvert problem har sin egen løsning

Proteinmasker er strengt kontraindisert for tørr hud! Proteinsubstansen strammer effektivt epidermis, arbeider for å fjerne overflødig fett. Det trenger ikke et uttørt ansikt. I andre tilfeller avhenger regelmessigheten av proteinpleie på epidermisproblemer:

 1. overdreven fett og skinn: to ganger i uken;
 2. overdreven aktivitet av sebaceous kjertler: en gang i uken (gjelder kun for problemområder: hake, panne og nasolabial område);
 3. forekomst av akne, akne, betennelse: hver 3-4 dager;
 4. aldersrelaterte endringer, fine rynker, tap av elastisitet: en gang hver 7. dag;
 5. Ved pigmenterte områder, tunge fregner: hver 7-10 dager.

Når du utfører prosedyren, må du ikke bruke blandingen på de delikate områdene rundt øynene (du kan skade huden din ved overdreven stramming). Etter å ha påført ansiktsmasken med protein tørker og blir til en skorpe. Vær veldig forsiktig når du fjerner den. Fjern proteinmassen må være varme eller mineralvann milde bevegelser. Eller forsiktig rulle den tørkede filmen fra ansiktet.

Det beste av populære oppskrifter

Ved fremstilling av proteinmasse piskes proteinet i et kjølig skum, etter at de andre bestanddelene er tilsatt, blir massen pisket flere ganger (klumper gjør det vanskelig å bruke blandingen). Til disse formål, egnet blender.

Med frukt og bær

Frukt- og bærmasken av ansiktsprotein med tilsetning av fersk juice fjerner fersken av dermis, samtidig som den tydeliggjører det. Når man legger til masse fra bær og frukt, tilsetter proteinreparatet epidermis med vitaminer (dette er spesielt viktig i perioden Beriberi).

 • Fra juice. Bland proteinskummet med sitronsaft (5 ml). I stedet for sitron kan du ta saften fra sure epler, rødløk eller druer (16 ml).
 • Fra massen. Til den piskede ekorn legger vi puree med søt frukt eller bær (17 gr.). Du kan ta jordbær, bringebær eller jordbær.

Med kjære

En ansiktsmaske laget av egghvite og honning vil kvitte deg med akne, komedoner og forstørrede porer. Dette er en utmerket tonic, beroligende og revitaliserende dermis.

 • Havregryn. Vi lager en blanding av proteinskum, flytende honning (24 g.) Olivenolje (5 ml) og havregryn. Vi presenterer flager til blandingen tykner.
 • Med tokoferol. Legg forsiktig til smeltet honning (10 gr.), Oljeløsning av vitamin E (5 dråper) og sitronsaft (6 dråper) til det piskede proteinet.

Honning-proteinmaske er kontraindisert ved allergi mot honning, rosacea (vi anbefaler å lese artikkelen om behandling av rosacea i ansiktet) og tilstedeværelsen av diabetes.

Med stivelse

Ansiktsmasken av protein og stivelse er rettet mot å forynge epidermis. Stivelse leverer effektivt celler av epidermis med oksygen, gjenoppretter blodsirkulasjonen. I kombinasjon med protein forbedrer det funksjonen til talgkjertlene, hjelper mot rynker og returnerer den tapte elastisiteten.

 • Oil. En av de mest effektive måtene er en ansiktsmaske laget av protein, tea tree olje og stivelse. Den er tilberedt fra en blanding av potetstivelse (15 gr.), Tea tree olje (5 dråper) og proteinskum.
 • Dyp rensing. Utvid aktivt kull (5 tabletter) og bland det med proteinskum. Påfør ansiktet, spesielt forsiktig på steder med forurenset porer. Hvordan å "kjøre" i disse områdene mye. Etter tørking fjernes masken lett fra huden sammen med innholdet i skitne porer.

Stivelsesproteinmasker anbefales ikke for hudskader (sår, slitasje), inflammatoriske prosesser og tilstedeværelse av herpes (spesielt i perioden med eksacerbasjon).

Eggvit ansiktsmaske: mot rynker, svarte flekker og akne

Skrevet av: admin in Facial and makeup 05.09.2018 0 120 Visninger

Mask av egghvit til ansiktet: de beste folkemottakene

Hjemmet kosmetologi blir stadig mer kjent i kvinnens liv. Produkttilgjengelighet, brukervennlighet og effektivitet (med vanlig bruk). En av de mest nyttige ingrediensene som brukes i de fleste masker er kyllingegget. Den eldste komponenten som har hjulpet kvinner med å få skjønnhet i århundrer. Bruk vellykket protein, eggeplomme og skall. I dag snakker vi om proteinet.

Ved å ha en delikat, lett tekstur, kan proteinet trenge inn i de dypeste epidermale vev og bokstavelig talt gjenopplive cellens funksjoner. En hvit hvit ansiktsmaske vil vise resultatet umiddelbart etter første behandling. Denne unike gaven av naturen er perfekt for:

 • Fet hud Protein perfekt smale porer, rense dem, avlaste ansiktet med svarte prikker (for en sterkere effekt, skrubbehjelp fra svarte prikker hjemme). Eliminer overflødig glans, pigmentering, gjenoppret lipidmetabolisme og tørk epidermis.
 • Problem derma. En god måte å bekjempe akne, dets effekter (post-acne), betennelse og rødhet. Eliminer overflødig fett og fuktinnsetting.

En ansiktsmaske med egghvite i bytte for ungdom, vil renhet og hudpragon be om bare 10-15 minutter. Det er hvor mye proteinmasse som skal påvirke huden. Ifølge ledende kosmetologer består kurset av proteinreparasjoner av 10 prosedyrer. Etter som dermis trenger en pause (3-4 uker) for rehabilitering av de fornyte talgkjertlene.

Proteinmasker er strengt kontraindisert for tørr hud! Proteinsubstansen strammer effektivt epidermis, arbeider for å fjerne overflødig fett. Det trenger ikke et uttørt ansikt. I andre tilfeller avhenger regelmessigheten av proteinpleie på epidermisproblemer:

 1. overdreven fett og skinn: to ganger i uken;
 2. overdreven aktivitet av sebaceous kjertler: en gang i uken (gjelder kun for problemområder: hake, panne og nasolabial område);
 3. forekomst av akne, akne, betennelse: hver 3-4 dager;
 4. aldersrelaterte endringer, fine rynker, tap av elastisitet: en gang hver 7. dag;
 5. Ved pigmenterte områder, tunge fregner: hver 7-10 dager.

Når du utfører prosedyren, må du ikke bruke blandingen på de delikate områdene rundt øynene (du kan skade huden din ved overdreven stramming). Etter å ha påført ansiktsmasken med protein tørker og blir til en skorpe. Vær veldig forsiktig når du fjerner den. Fjern proteinmassen må være varme eller mineralvann milde bevegelser. Eller forsiktig rulle den tørkede filmen fra ansiktet.

Ved fremstilling av proteinmasse piskes proteinet i et kjølig skum, etter at de andre bestanddelene er tilsatt, blir massen pisket flere ganger (klumper gjør det vanskelig å bruke blandingen). Til disse formål, egnet blender.

Frukt- og bærmasken av ansiktsprotein med tilsetning av fersk juice fjerner fersken av dermis, samtidig som den tydeliggjører det. Når man legger til masse fra bær og frukt, tilsetter proteinreparatet epidermis med vitaminer (dette er spesielt viktig i perioden Beriberi).

 • Fra juice. Bland proteinskummet med sitronsaft (5 ml). I stedet for sitron kan du ta saften fra sure epler, rødløk eller druer (16 ml).
 • Fra massen. Til den piskede ekorn legger vi puree med søt frukt eller bær (17 gr.). Du kan ta jordbær, bringebær eller jordbær.

En ansiktsmaske laget av egghvite og honning vil kvitte deg med akne, komedoner og forstørrede porer. Dette er en utmerket tonic, beroligende og revitaliserende dermis.

 • Havregryn. Vi lager en blanding av proteinskum, flytende honning (24 g.) Olivenolje (5 ml) og havregryn. Vi presenterer flager til blandingen tykner.
 • Med tokoferol. Legg forsiktig til smeltet honning (10 gr.), Oljeløsning av vitamin E (5 dråper) og sitronsaft (6 dråper) til det piskede proteinet.

Honning-proteinmaske er kontraindisert ved allergi mot honning, rosacea (vi anbefaler å lese artikkelen om behandling av rosacea i ansiktet) og tilstedeværelsen av diabetes.

Ansiktsmasken av protein og stivelse er rettet mot å forynge epidermis. Stivelse leverer effektivt celler av epidermis med oksygen, gjenoppretter blodsirkulasjonen. I kombinasjon med protein forbedrer det funksjonen til talgkjertlene, hjelper mot rynker og returnerer den tapte elastisiteten.

 • Oil. En av de mest effektive måtene er en ansiktsmaske laget av protein, tea tree olje og stivelse. Den er tilberedt fra en blanding av potetstivelse (15 gr.), Tea tree olje (5 dråper) og proteinskum.
 • Dyp rensing. Utvid aktivt kull (5 tabletter) og bland det med proteinskum. Påfør ansiktet, spesielt forsiktig på steder med forurenset porer. Hvordan å "kjøre" i disse områdene mye. Etter tørking fjernes masken lett fra huden sammen med innholdet i skitne porer.

Stivelsesproteinmasker anbefales ikke for hudskader (sår, slitasje), inflammatoriske prosesser og tilstedeværelse av herpes (spesielt i perioden med eksacerbasjon).

Egg Hvit for akne

Et ansikt for enhver person er en indikator i det moderne samfunnet. Og jeg vil virkelig at det ikke har noen feil. Det er imidlertid nesten umulig. Ofte er utslett på ansiktet bevis på interne problemer, og kan være et resultat av hormonforstyrrelser i menneskekroppen.

I tillegg til disse årsakene kan hudutslett skyldes utilstrekkelig søvnmønster, dårlig ernæring. Hvis en person har dårlige vaner, kan dette også være en av hovedårsakene til akne i ansiktet. I så fall, hvis problemene er knyttet til interne manifestasjoner, er det nødvendig å vende seg til smale spesialister. Men hva med det faktum at akne forblir på plass eller øker i løpet av behandlingen? Her må du bruke alt i komplekset, og legge til eksterne reagenser for å ødelegge utslett. Det er mange alternativer for å behandle akne med dyre rusmidler, men du kan slå til mors natur.

Eggprotein kan være egnet for aknefjerning. Den består hovedsakelig av vann og har nødvendige komponenter, samt vitaminer. Det er viktig å merke seg at i egghvite er det praktisk talt alle de aminosyrene som er nødvendige for kroppen, som utfører funksjonene av celleregenerasjon og deres utvinning. De gjør også en utmerket jobb med fete sekreter på huden, så bruk av egghvide fra akne er det vanligste fenomenet. Vanligvis brukes protein i form av masker for ansiktet med inngangen til det av andre komponenter som forbedrer effekten.

Ansiktsmasker, som er basert på egghvite, har mange fordeler. For det første, så maskerer smale porer perfekt og advarer huden mot dannelsen av komedoner. For det andre er denne masken betraktet som det beste verktøyet som kan kvitte seg med frynkene og pigmentplettene. Og til slutt er det viktigste at resultatet er synlig umiddelbart, det vil umiddelbart etter fjerning av masken. Huden blir jevn, matt, ren og tar et uthvilt utseende.

Metoden for forberedelse av ansiktsmasken fra egghvit akne:

- Bruk bare hjemmelagde egg. Hvis det ikke er noen mulighet, vil de vanlige gjøre, men effekten vil bli litt lavere.

- Separat den hvite fra eggeplommen forsiktig slik at du ikke blander dem.

- Beat proteinet bør være før skumdannelsen, men ikke drep for mye.

- Andre komponenter må bare tilsettes etter at proteinet er pisket opp i skummet.

- Hold masken på ansiktet kan ikke være mer enn 20 minutter, for ikke å overdrive huden.

- Skyll bare av masken med kaldt vann for å berike huden.

Hvordan bli kvitt acne protein masker

Kyllingegg - et lagerhus av gunstige stoffer.

De gir fordel ikke bare som et matprodukt, men også som en hovedkomponent for fremstilling av kosmetiske masker.

Egghvide bidrar til å bli kvitt akne, strammer porene, renser oljeaktig hud fra akkumulasjoner av sebum, nærer og whitens pigmentert hud.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Plus masker at de kan gjøres regelmessig hjemme, uten å bruke mye tid.

For eksempel kan du ta et bad, eller til og med tilberede middag, du kan raskt helbrede ansiktet med en nærende blanding.

Men det er bedre å ta vare på ansiktet om kvelden etter å ha badet og før sengetid.

Om natten vil huden komme seg raskere, og om morgenen blir det merkbart frisk.

Årsaker til

De fleste ungdommer i puberteten (under 25 år) lider av akne.

 • Den økte mengden testosteron bidrar til akne, akne, betennelse.
 • Eldre mennesker er mer sannsynlig å være bekymret for kvinner. Dette skyldes de konstante svingninger i nivået av hormoner i den kvinnelige kroppen. Begynnelsen på menstruasjonssyklusen, eggløsning, graviditet - alt dette endrer hormonene.

Akne kan også vises av andre grunner:

 • dårlig arvelighet;
 • fra misbruk av dårlige vaner (røyking, alkohol, fettstoffer, hurtigmat);
 • lavaktiv livsstil;
 • mangel på hvile og god søvn;
 • hyppig stress;
 • som følge av feil hudpleie;
 • det er utilstrekkelig rensing.

Hvordan er protein nyttig for huden?

 • Sammensetningen av egghvite er vann (ca 80%) og 0,5% fett og karbohydrater.
 • Resten er rent protein - ovalbumin.
 • Den inneholder også vitamin K, vitaminer i gruppe B, glukose.
 • Konalbumin, som beskytter egget mot skadelige mikroorganismer, er utstyrt med antibakterielle egenskaper. Når det kombineres med jern, tillater stoffet ikke at bakteriene multipliseres. Lysozym har samme effekt, som et naturlig antibiotikum.
 • I tillegg har proteinet alle nødvendige aminosyrer som er ansvarlige for utvinning, regenerering og fornyelse.

Foto: Etter påføring av maskefilmen dannes

Mask med protein har en tendens til å tørke ut og danne en film.

 • Det strammer huden, samtidig som det smelter ut små bretter.
 • Den har en løfteeffekt, er effektiv i kampen mot svarte flekker, strammer porene.

Hjelper akne?

 • Protein er egnet for fet eller kombinert hudtyper og hjelper til med å bli kvitt akne.
 • På grunn av dets antibakterielle egenskaper desinfiserer den dermis og eliminerer betennelse.
 • I tillegg tørker proteinet pimples, fjerner oljeaktig glans, bekjemper rødhet.

Mask gjør regler

Foto: Til fremstilling av masker bruker bare protein

For å gjøre masken effektiv, er det nyttig å lære noen hemmeligheter av forberedelsen.

 1. Det ideelle alternativet som en komponent til masken, vil være hjemmelaget egg fra den "velkjente" sunne kyllingen. Men det er ikke alltid mulig å kjøpe dem. Pass derfor på ferske egg fra butikken.
 2. For å forberede masken er det nok å skille den hvite fra eggeplommen og piske den inn i et tykt hvitt skum. Det er best å bruke en mikser for dette formålet. Ett egg er nok.
 3. La massen stå i noen minutter.
 4. Først etter at proteinet er klart, kan andre komponenter legges til det.
 5. Ansiktet må vaskes, tørkes tørt og i tillegg rengjøres med en alkoholfri tonic.
 6. Etter fjerning av masken må huden fuktes og beskyttes. Det bør smøres med et tynt lag med lavt fettkrem.

Video: "Hvordan behandle problem hud"

oppskrifter

 • En enkel maske med protein fra akne består av en enkelt ingrediens. Fluffy skum påføres huden med fingre eller en spesiell børste, og etter 10-20 minutter vaskes den ikke av med varmt vann.
 • Etter at det første laget har tørket, er det mulig å dekke ansiktet med flere flere (hvert 5. minutt). Da blir masken fjernet med en tynn film sammen med urenheter fra porene. For overdrevent fet hud, bør prosedyren gjentas daglig. Etter at tilstanden til dermis har forbedret, bør mengden reduseres til 1 gang per uke.
 • Det lindrer akne, smaler forstørrede porer og toner masken av protein med havre. Du trenger 2,5 spiseskjeer med flytende honning, en teskje olivenolje og havregryn malt i en kaffekvern. Flakene må helles så mye at massen viste seg å være tykk. I stedet for protein kan du bruke eggeplommen.
 • Honning er et sterkt allergen, så det er ikke egnet for personer med allergi, astma eller diabetes.
 • Baking soda blandet med vann hjelper også mot akne. Den holdes i 20 minutter og vaskes deretter.
 • Med protein kan du blande sukker, applicere på huden og suge i 40 minutter. Etter en slik maske blir huden jevn og fløyelsaktig.

næringsrik

 • For å nærme huden med næringsstoffer, er det nok å lage en maske med protein, noen gram fersken eller mandelolje, tre spiseskjeer av honning og to bakken havregryn.
 • Protein i dette tilfellet bør ikke piskes.
 • Komponenter blir ganske enkelt blandet til en jevn konsistens.

Foto: Matlaging næringsrik maske med honning

bleking

Hvit ansiktet, gjør feklene mindre merkbare vil hjelpe frukt og protein maske.

I moderne kosmetikksalonger blir fruktskallene populære.

Sitronsaft og den organiske syren som er inneholdt i det, korroderer de døde cellene i epidermisene, renser porene og fjerner rynker.

 • Protein nok til å blande med 1-2 teskjeer sitron, apple, drue eller rødbær juice. Sitron eliminerer flekker, etter at huden blir merkbart lettere.
 • Etter å ha lagt til jordbær, pære, plomme, eple, bringebær eller ferskenmasse til proteinskum, er det lett å få en vitaminmaske. Frukt må vaskes, skrelles og knuses til konsistens av potetmos eller vassdrag.
 • To spiseskjeer malet urter (persille, dill eller sorrel vil gjøre) legger til ekornet. Rør til glatt og påfør ansiktet. En slik maske også med tilsetning av honning gir en foryngende effekt, bra for løs, sliten hud.

Fornyelse

Potetstivelse vil bidra til å forynge huden.

Ved interaksjon med proteinstivelse strammer sagget integument, noe som gjør dem mer elastiske og elastiske.

 • For å forberede masken må du blande proteinskummet, 3 ts stivelse og 5 dråper tea tree olje.
 • E-vitamin og sitronsaft - 5 dråper hver, en skje med honning og pisket protein vil myke og helbrede den trette derma.

For kombinert hudtype

Til kombinasjon eller blandet hud egnet maske med honning, eggeplomme og protein.

 • En halv spiseskje honning bør smelte i et dampbad.
 • Etter kjøling blandes med 1 egg, en skje majones og fruktmasse. Du kan bruke fersken, kiwi, søt kirsebær.

Med en tendens til fett

Problem og oljeaktig hud gjenopprettes merkbart fra en proteindeigermaske.

I proteinet må du legge til så mye mel for å få en tykk masse som ikke vil tømme fra ansiktet.

Foto: maske med havregryn for å behandle problemhud

Normal hvetemel, ris og havremel vil gjøre.

Proteinmasker med fruktjuicer eller kjøtt er godt egnet for derma-utsatt sebum.

 • Inflammede og smertefulle kviser kan dessuten tørkes med salicylsyre, sink salve eller jod.
 • Jod forårsaker brannskader, slik at et enkelt punktskjøt for hver ål er nok.

rensing

Absorbenter bidrar til dyp rensing.

 • Protein må blandes med knuste 5 tabletter med aktivt kull. Påfør blandingen ved å klappe bevegelser, hamre med fingertuppene. Kull vil absorbere forurensning fra porene, som vil bli fjernet sammen med den tørkede masken.
 • Du kan begrense porene ved å blande proteinet med hveteklien malt i en blender. La masken stå litt før påføring, slik at kli er oppsvulmet.
 • Effekten av en mild skrubbe kan oppnås ved hjelp av omhyggelig hakkede valnøtter, mandler eller hasselnøtter, kombinert med protein. Under påføring av blandingen trenger ikke å gni.
 • Som en dyp rensende peeling brukes proteinmaske med hvit eller blå kosmetisk leire.

Spørsmål og svar

Effekten av proteinbaserte masker avhenger også av riktig utvalgte andre ingredienser.

For at proteinet skal vise effekten, må blandingen holdes på huden i minst 10 minutter.

Foto: masken skal forbli på ansiktet til den er helt tørr.

 • En indikator på hva som kan vaskes av er komplett tørking av sammensetningen, dannelsen av en film eller en skorpe.
 • Behandlingskurset er 10 prosedyrer, hvoretter det er nødvendig å ta en tre ukers pause og la subkutane kjertler komme seg.

Hvor ofte kan en maske påføres

Hyppigheten av behandlinger avhenger av tilstanden til huden.

 • For altfor feit og skinnende ansikt, trenger du en maske to ganger i uken.
 • For å redusere aktiviteten til talgkjertlene eller bekjempe pigmentering - en gang.
 • For å bli kvitt betennelse og mye akne - hver tredje dag.

Skyll proteinmaskene trenger kaldt vann, fortrinnsvis mineralmassasjebevegelser, rulle opp den tørkede filmen på ansiktet.

Påfør kun produktet på problemområder, spesielt med hensyn til pannen, haken og nesen.

Er det noen kontraindikasjoner

Egghvide er ikke egnet for alle, så før du bruker det, bør du gjøre deg kjent med kontraindikasjonene:

Foto: Proteinmasker anbefales ikke for tørr og betent hud.

 • masker som inneholder protein er ikke egnet for eiere av tørr og veldig tørr hud, og fører til peeling.
 • Av samme grunn bør protein unngås på den delikate huden rundt øynene, som er blottet for talgkirtler;
 • Det anbefales ikke å bruke produktet til betent, irritabel og sensitiv hud;
 • det er umulig å lage en maske på ødelagte integrasjoner, i nærvær av aktive herpes, irritasjon i ansiktet;
 • Før du bruker en maske, bør du sørge for at det ikke er noen allergiske reaksjoner på komponentene. For å gjøre dette, en liten mengde av blandingen for å salve huden på krøllen av albuen. Hvis det ikke blir observert rødhet, brenning eller kløe etter en halv time, kan verktøyet trygt påføres ansiktet og andre deler av kroppen.

anmeldelser

Om proteinet hjelper fra akne, fortell vurderinger av personer som har prøvd effekten på seg selv.

Ofte for å bli kvitt utslett masker alene er ikke nok. Hud trenger en omfattende omsorg, full rensing.

Til tross for dette, bruker de fleste kvinner med fet hud som regelmessig masker, protein som hovedkomponent.

Er det mulig å klemme en kvise med en stang inne? Finn ut her.

Har laser skadet akne? Les videre.

Hvis huden fra fødselen er fet og utsatt for utslett, kan bare eksterne midler ikke løse problemet.

Wrestling må også være fra innsiden.

 • Det er veldig viktig å ta med i kostholdet frisk frukt og rå grønnsaker, drikk rikelig med rent vann.
 • Ikke misbruk fett, salt og røkt mat. Dette vil bare øke sebaceous kjertlene, noe som vil føre til nye utslett.

Kyllingegg er en fullverdig erstatning for kjøttprodukter, sunn og ufarlig. Protein er nødvendig av kroppen, ikke bare for vekst av muskelvev, men også for å opprettholde sunt hår, negler og hud.

Protein ansiktsmasker med honning og sitronsaft

Hjemmet kosmetologi vil aldri miste sin popularitet, og hjelper til med å håndtere de mange problemene i ansiktets hud. Kombinasjonen av naturlige ingredienser blir lett oppfattet av kroppen, gir en god effekt og er tilgjengelig for alle mennesker.

En av de mest berømte er masken av protein. Det er bra fordi det passer for ulike aldersgrupper og hudtyper.

Egenskaper av proteinmasken

Egghvit har mange positive egenskaper og inneholder mange nyttige komponenter. Den inneholder en enorm mengde mineraler og sporstoffer, inkludert sink og magnesium. Den inneholder også B-vitaminer, niacin og fettsyrer.

Takket være dem ser det ut til å oppnå slike resultater:

 • innsnevring av porene;
 • øke hudens elastisitet
 • dyp rensing;
 • bli kvitt akne lesjoner;
 • bleking og pigmentering reduksjon;
 • justering av hudfarge;
 • avhending av økt greasiness og glans.

Ved hjelp av masker blir det forsiktig å stramme huden og til og med det ovale i ansiktet. Men før bruk, må du huske at de kan gi et negativt resultat for for tørr hud. Derfor bør du være veldig forsiktig med bruken og ikke gjøre det mer enn 1-2 ganger i uka.

Kontra

Disse masker er ideelle for eiere av oljeaktig og kombinert hud. De fjerner forsiktig overflødig fett og normaliserer sebaceous kjertlene. Maske av protein til ansiktet vil hjelpe med problemhud med betennelsesprosesser og utslett. Hun vil fjerne dem og stille seg av med rød rødhet etter akne.

For de som har overdreven pigmentering eller mange fregner, vil masker bidra til å bleke mørke områder. Samtidig er blekingseffekten pen og forandrer hudens overflate uten negativ effekt på moden hud.

Passende maske med protein og til veldig små jenter. Med hjelpen er det lett å bli kvitt akne, normalisere sebaceous kjertlene og redusere forstørrede porer. I tillegg er lysozym inneholdt i proteinet et antibakterielt middel. Det er han som er involvert i ødeleggelsen av celleveggene av bakterier, noe som signifikant reduserer betennelse i talgkjertlene og forhindrer akne. Og hvis ansiktsmasken inneholder protein og honning, så er dette en ekstra rensing.

Tilgjengelig i protein antioksidanter tillater deg å bruke den til forsmak og moden hud. Slike masker reduserer aldringsprosessen og nøytraliserer frie radikaler. På grunn av dette gjenopprettes de skadede cellene og oksidasjonsprosessen reduseres betydelig.

Riktig forberedelse og bruk

For prosedyren vil trenge ett kyllingegg. Ved bruk av vaktelegg øker antallet deres på grunn av det lille volumet av produktet. Pass på å vaske skallet grundig og bare bryte det. Protein er skilt fra eggeplommen og litt slag. Den resulterende massen vil være grunnlaget for hvilke forskjellige ingredienser blir tilsatt.

Før du bruker proteinmasken, må du rengjøre ansiktet. For dette passer spesiell kosmetikk. Hvis huden er utsatt for fett, kan du bruke en lett skrubbe. Noen ganger blir ansiktet lett dampet med et varmt håndkle.

For å unngå en allergisk reaksjon er det ønskelig å foreta en prøveapplikasjon av den ferdige masken på albuebutingen. Det anbefales å utføre en slik prosedyre om kvelden. Dette vil hjelpe huden å få nok av nødvendige komponenter og starte regenereringsprosessene.

Masken påføres med en liten kosmetisk børste eller fingre bare langs massasjelinjene. Laget skal være det samme på hele overflaten av ansiktet. Dette forhindrer stramming av huden og utseendet av rynker. Massen rundt øynene påføres ikke på grunn av ømhet i huden.

Vask masken med normalt rennende vann etter 12-15 minutter etter påføring. Våt ansiktet med et håndkle og bruk en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Etter disse grunnleggende, vil det vise seg å skikkelig vare på ansiktet ditt:

 1. Bruk rene og ferske råvarer.
 2. Rens ansiktet før prosedyren.
 3. Påfør masker bare langs massasjelinjene.
 4. Forbered deg mye før du søker.
 5. Ikke la masken være klar til oppbevaring.

Hvis du vil bli kvitt det åpenbare problemet på ansiktet, så utfør et kurs av slike hendelser. I gjennomsnitt vil det ta ca 10-15 økter hver 3-4 dager. Deretter tar de en pause i 1 måned, noe som gir huden mulighet til å maksimere bruken av de oppnådde stoffene.

For fet hud

For de som lider av svarte flekker og økt greasiness, er en maske med protein for ansiktet perfekt. Det finnes flere alternativer som kan forbedre hudens utseende, eliminere irriterende punkter og redusere fett som utskilles av talgkjertlene.

№ 1

Det vil ta 1 protein og 1 teskje sitronsaft. Ingrediensene forsiktig blandes og påføres ansiktet, oppmerksom på T-sonen. Etter skylling tørk ansiktet med tonic. En ansiktsmaske med protein og sitron er et utmerket anti-akne-middel.

Brukt en blanding av protein og sitronsaft. Akne etter første bruk ble umiddelbart lettere! Etter gjentatte anvendelser ble de redusert i mengde og ansiktet ble glatt.

№ 2

1 protein, en klype havsalt, 2 dråper tea tree olje. Bland alt til saltet er oppløst. Det er bedre å male eller bruke fin sliping. Påfør massen med en bomullspinne eller -plate. Dette vil redusere traumer av huden.

Nummer 3

1 protein, 1 ss. skje med rømme eller kefir. Ingrediensene blandes og påføres jevnt over hele ansiktet. Vask av etter 15 minutter med varmt, deretter kaldt vann.

№ 4

I 1 ss. skje kamille kjøttkraft for å oppløse den grønne eller blå leire. Bland deretter med protein og påfør huden. Dette vil bidra til å lindre betennelse i ansiktet og redusere fettutslipp.

Vel, når ansiktsmasken inneholder protein og honning, som er flott for tenåringer. Det er hun som etterfyller huden med mange nyttige stoffer, kjemper med de viste bumlene og gjør ansiktet glatt. For å forbedre rensing og tørking effekt, må du legge til litt havremel eller flak.

For bleking

Pigment flekker og gjenværende effekter etter å ha passert akne ødelegger utseendet. Anvendelsen av flere lag tonal-midler eliminerer ikke problemet, men forkler det bare. Derfor er det bedre å hvite huden, og gir henne et strålende utseende. Mange vet at denne masken med sitron hjelper til ansiktet. Men det er noen vakrere masker som inneholder andre komponenter.

№ 1

Finhakk 3 stengler persille og bland med protein. Påfør mye på ansiktet og la det tørke. I mellom bruk av masken, tørk ansiktet med persille juice.

№ 2

Løs opp 1 teskje hvit leire i sitronsaft, bland med litt slått protein. Påfør produktet forsiktig på ansiktet og hold det i 10 minutter. Skyll med varmt vann etter at massen er tørket på ansiktet.

Nummer 3

Grind 2 middels modne jordbær i potetmos og bland med protein. Gjelder lett på ansiktet, unngå området rundt øynene. For allergi kan jordbær erstattes av et eple.

№ 4

Slå hvittene litt og legg til en fjerdedel av en teskje gurkemeie. Denne ingrediensen bidrar til å lette huden og til og med overvinne mørke flekker etter akne.

Hun trodde ikke på blekingegenskapene, men bestemte seg for å sjekke. Og virkelig pigment flekker har blitt mye lettere. Samtidig er huden mer elastisk og øm.

For moden hud

Hudvann passerer aldri uten spor. Det blir tregt, mister sin elastisitet og uønskede rynker vises. Men for å forlenge ungdommen er det ganske mulig. Gode ​​anmeldelser får proteinbaserte vitaminmasker.

№ 1

Bland protein med 2 dråper vitamin E og olivenolje. Påfør jevnt på ansiktet og skyll av etter 15 minutter. I stedet for olivenolje kan hvetekimolje brukes.

№ 2

1 ss. skje med cottage cheese og 1 protein for å blande grundig til glatt. Tillat å tørke og skyll med varmt vann.

Nummer 3

En teskje stivelse blandes i litt vann og blandes med protein. Denne blandingen er perfekt for skitten hud. Hvis det er for tørt eller ømt, bruk en nærende krem ​​foran masken. Det vil forhindre skade.

№ 4

2 ts frisk gjær oppløst i varm melk. Forsiktig injiser protein og påfør ansiktet. Denne masken fungerer bra som en løftende, forfriskende hud.

For tørr hud

Slike hud er alltid utsatt for peeling og tidlig aldring. Det har ofte en ujevn farge og allergiske utslett vises lett på den. Likevel er det flere masker av protein som kan påvirke slike problemhud positivt.

№ 1

En halv moden banan, en liten ferskenfrøolje, honning og protein - alt dette blandes grundig og påføres ansiktet. I dette tilfellet kan du ikke vente til masken tørker. Det skal vaskes av til det frøs. Dette vil beskytte mot mindre skader.

№ 2

Jojoba olje blandet med druefrøolje og protein. Denne massen bidrar til å mette huden med mange fordelaktige sporstoffer og gjøre det mykere.

Hvis det er tvil på grunn av protein med svært problematisk tørr hud, er det bedre å erstatte det med eggeplommen. Det er ikke så stramt, men ikke mindre nyttig.

Fuktighetsgivende masker

Fuktighetsgivende krever periodisk på hvilken som helst hud. Det hjelper henne å se perfekt og holde seg i god form. Masker i denne utmerkede assistenten.

№ 1

Bland halvparten av avokado-massen med protein og bruk på ren, tørr hud. Vask av etter lett tørking og påfør en nærende eller fuktighetsgivende krem.

№ 2

1 ss. skje aloe juice, et par dråper vitamin E og protein blandes grundig. Vask av etter 10-15 minutter og sørg for å tørke huden med tonic.

Med alderen har huden min blitt mindre elastisk. Men masken med protein og aloe ble en ekte frelse. Ansiktet ser friskere ut, og du kan glemme problemet med fuktighet.

Advarsler å bruke

De som er allergiske mot kyllingeprotein, kan erstatte den med vaktel. Men det er fortsatt viktig at en test utføres før prosedyren. Det er viktig å forstå at honning også er et allergisk produkt. Men det kan enkelt elimineres ved å erstatte havregryn eller bananmasse.

Eiere av meget tørr hud anbefales ikke å bruke masker basert på protein. Dette vil føre til enda mer flak, rødhet og mulige rynker. Slike traumer er ikke verdt å prøve å forbedre tilstanden i ansiktet. Men hvis du bruker en maske for en liten stund eller erstatter proteinet med eggeplommen, vil resultatet bli værende.

Hvis disse symptomene oppstår, bør du stoppe prosedyren og vaske ut massen:

 • Utseendet til å brenne.
 • Rødt ansikt.
 • Kløe.
 • Sterk hudtetthet.

Det er viktig å bruke masker med protein klokt, da vil personen være takknemlig for muligheten til å behage sin elskerinne med renslighet og perfekt utseende.

Folk Egg Mask for akne

Kyllingegg brukes ikke bare i matlaging, men i kosmetikk. De kan brukes til å lage ansiktsmasker som hjelper kurere akne og akne. Proteinet er lik i sammensetningen til menneskelig hud, og har også en tørkeeffekt som fjerner overflødig fettinnhold i ansiktet og akselererer helbredelsen av betennelse. Eggmasker brukes til å begrense forstørrede porer og rense dem med akkumulert fett og smuss.

Proteiner inneholder lysozym, et enzym som ødelegger bakterier og ødelegger infeksjonen. Leger sammenligner dette enzymet med et antibiotikum som ble oppdaget av Alexander Fleming i begynnelsen av det 20. århundre.

For raske resultater i kampen mot akne, kan hvite hvitt bli innarbeidet i hjemmelagde ansiktsmasker.

Sannt, hvis du har en "forsømt" sak og ikke har tid til lang behandling, så er en acne talker det mest effektive.

Populær oppskrift

Kyllingeggen er ødelagt, albumen og eggeplommen er delt inn i separate beholdere.

Øyenrommet er ikke nødvendig, du kan utsette den og bruke den til andre formål.

Ta proteinet og vis det med en mikser eller en visp til skummende masse.

Nå legges 5-6 dråper sitronsaft til den.

Før ansiktet på masken skal ansiktet vaskes ved hjelp av rensemidler og tørkes tørt. Masken påføres med fingertoppene eller en spesiell kosmetisk børste som påføres forsiktig uten å gni.

Du trenger ikke å bruke den i munnen og øynene, du kan tørke ut den delikate huden på disse områdene. Hold masken av ekorn trenger rundt 20 minutter, til den tørker. Når huden trekker seg bort, er det på tide å skylle av produktet med varmt vann, det er ikke nødvendig å tørke med et håndkle.

For øvrig kan egghvite ha en positiv effekt på hud og helse generelt, ikke bare som en del av et kosmetisk produkt, men også i form av mat.

Vitaminer og mineraler som er rikt på kyllingegg, vil ha en gunstig effekt på kroppen fra innsiden, noe som gjør utseendet ditt enda mer attraktivt og sunt.

Kommentarer: 21

Jeg vil dele erfaringer og advare jentene, for ikke å gjøre min feil. Jeg har problemhud og for fet hud med hyppige utslett, mange anbefaler at du gjør masker med sitron. Jeg prøvde. ((((

Jenter, alltid før du gjør noe med ansiktet ditt, bør du prøve på et lite område. Jeg er ikke allergisk mot sitrus, jeg har fet hud, så en maske av fettstoffer ingredienser jeg ikke legge til, selvfølgelig er jeg ikke smurt med ren sitronsaft - legg en resept, men resultatet - jeg fikk inn de kjemiske brannskader på huden i haken og ansiktet hans også, Det var ikke i beste stand.

Takk Gud, var det ingen konsekvenser, men utvinning tok flere dager, og jeg var redd for å selv igjen såret i ansiktet - for å tørke ansiktet bare micellar vann (men vanligvis vasker alltid umyvalkami for fet hud og ikke hele veien) og likte å redusere krem ​​etter dermobrazii.

Jeg vil ikke si at masker med sitron er dårlig, kanskje for noen - dette er et godt middel for akne, men jeg har definitivt ikke passet. Jeg ser ikke på sitronsiden i det hele tatt (((Det er bare nødvendig å sjekke kosmetikk (nasjonalt eller industrielt)) før du smører hele ansiktet med det.

Bruke egghvit for ansikts skjønnhet

Acne Protein Mask

For å bli kvitt uønskede kviser i ansiktet ditt, kan du bruke proteinmasker. På grunn av dens tørkeeffekt gjør denne ingrediensen en utmerket jobb med å redusere det subkutane fettet og begrense porene. I tillegg håndterer hvite hvite helt ødeleggelsen av ulike infeksjoner og fjerning av inflammatoriske effekter.

For å forberede en virkelig effektiv ansiktsmaske som blir kvitt huden av akne dukket opp:

 1. Først må du bryte et egg og forsiktig skille eggeplommen fra proteinet;
 2. Da må proteinet være grundig pisket før skumdannelse;
 3. Det neste trinnet er å legge til noen dråper fersk sitronsaft eller en teskje fersk, ikke-kandisert honning til ekornet, som også er bra for å bekjempe akne.

Før du bruker den resulterende masse i ansiktet ditt, bør du grundig rengjøre ansiktet av alle urenheter ved hjelp av vanlig rengjøringsmiddel. Deretter skal forsiktig massasjebevegelser påføres den resulterende massen på huden, unngå kontakt med området rundt øynene og leppene.

Denne masken er nødvendig for å holde på ansiktets hud i tjue minutter, slik at de nyttige komponentene har nok tid til å trenge inn i porene. Det er nødvendig å vaske av masken etter at huden på ansiktet har blitt stram og stiv. Vask av masken skal være uten bruk av midler, og la huden tørke naturlig.

I tillegg er det også verdt å spise en liten mengde kokt egghvide slik at den begynner å påvirke tilstanden til huden, ikke bare fra utsiden, men også fra innsiden. Dermed er det mulig å gjøre huden ikke bare vakker, men også helt frisk.

Egghvitt påvirker så tilstanden på huden på grunn av det høye innholdet i ulike vitaminer. For eksempel, takket være vitamin B2, som finnes i protein i store mengder, opphører akne seg opp i huden. I tillegg inneholder den vitamin B3, som også øker blodgennemstrømningen i hele kroppen. Eggvit er også rik på sink, som fremmer sårheling og øker menneskets immunforsvar.

Egghvit for tørt ansikt

Mange eiere av tørr hud møter de konstante opplevelsene av tørrhet i ansiktet, som ikke kan kalles hyggelig. For å bli kvitt dette begynner mange av dem regelmessig å bruke egghvite som en maske.

For å forberede en slik maske trenger du:

 • ett protein;
 • en teskje av hvilken som helst olje (oliven, linfrø, grønnsak);
 • litt av noe juice fra bærene.

Før du bruker denne masken på huden din, bør ansiktet vaskes grundig med vanlig hudpleieprodukt. Masken påføres huden med forsiktige tappende bevegelser, som om det gis i huden. Det må holdes på huden i en halv time for at alle ingrediensene skal absorberes grundig i ansiktets hud. På slutten av denne tiden trenger ikke masken å bli vasket av, akkurat nok til å fjerne rester med et håndkle eller papir serviett.

Du kan bruke den andre oppskriften av proteinmasken til ansiktet, som vil lindre huden fra å føle seg tørr.

For å skape den trenger du:

 • 5 gram borsyre, som lett kan finnes i apoteket;
 • to teskjeer fulle av krem;
 • gram pulverisert alum;
 • ett protein.

For å forberede denne masken, er det nødvendig å blande grundig alle komponenter som må påføres ansikt, nakke og décolleté med massebevegelser. Hele masken må holdes i denne tilstanden i omtrent femten minutter. Etter den angitte tiden går, kan du vaske den av med varmt vann, uten å bruke noen midler.

Denne masken er svært nyttig for alle mennesker hvis hud er utsatt ikke bare for tørrhet, men også til det konstante utseendet på rynker.

Egg hvite masker for å kvitte seg med rynker

Masker laget av hvithvit kan regelmessig brukes som et utmerket løfteverktøy. Dessuten er dette produktet alltid i kjøleskapet til hver husmor, og derfor har du ikke problemer med å finne ingrediensen.

For å lage en slik maske må du ta ett egg og forsiktig skille den hvite fra eggeplommen. Protein må blandes grundig og deretter på huden rengjort med et spesielt middel. Denne masken må holdes på ansiktet i femten minutter, og prøver å ikke smile eller snakke i løpet av denne tiden. Gradvis vil du styrke følelsen av at huden din begynner å stramme seg. Etter at indikert tid er gått, skal det gjenværende protein vaskes av ansiktet ved bruk av vanlig varmt vann med noen dråper sitronsaft.

Express maske

Du kan også bruke egghviten, for å skape en ekspressmaske som umiddelbart vil stramme ansiktets hud. En slik maske kan være nødvendig hvis du plutselig uventet invaderte gjestene og du vil sette deg i orden, men det er ingen tid for det i det hele tatt. Takket være bruken, flater hudet øyeblikkelig, og huden selv blir mer tonet og vakker.

For å forberede en slik maske, må du piske ett protein, legge til det 3 ts kefir, en skje med potetstivelse, og også litt forsiktig havregryn. Ved å legge til den siste ingrediensen, bør du sørge for at massen ikke er for tykk og samtidig ikke veldig væsken. Ved å redusere og legge til havremel, kan du enkelt justere massens tetthet.

Denne masken skal påføres huden i femten minutter, og skyll deretter forsiktig med rent varmt vann.

Protein med tilsetningsstoffer

For ikke bare å stramme ansiktets hud, men også for å oppdatere det, kan du legge til en spiseskje ferskpresset sitronsaft til en vanlig ekorn. Når masken tørker ut, er det nødvendig å legge til flere lag. Når tjue minutter er gått, kan masken vaskes av med rent varmt vann.

For å fjerne huden din fra forskjellige pigmentplater, kan du legge til halvparten av knust agurk til masken av proteiner. Den resulterende massen er pålagt å påføres på huden og la stå i tjue minutter. Ved slutten av prosedyren er det nødvendig å vaske av rester av massen med varmt vann.

For å legge til en rensende effekt på trekkeffekten, kan du legge til et par teskjeer sukker til egghviten.

Denne masken skal deles i tre like deler, hvorav den ene skal påføres huden og vente på at den tørker ut, og deretter gni resten av massen inn i huden, gjennomføre en form for massasje. Denne massasjen må gjøres til du føler at hendene dine har sluttet å holde fast i huden.

Masken skal vaskes med lunkent vann.

Flere Artikler Om Typer Acne