Fet hud gir sine eiere en rekke problemer. Og fra et medisinsk synspunkt, er dette fenomenet ikke ansett som normalt. Foruten det faktum at en usunn glans på huden ikke ser estetisk tiltalende, er dette fenomenet også ledsaget av slike ubehagelige problemer som tilstoppede porer, betennelser og akne.

Til tross for at for denne typen hud på salg er det mange kosmetiske produkter, er ikke alle av dem svært effektive. Derfor, før du bruker mye penger på ineffektive og ikke alltid høye kvalitetskosmetikk, er det bedre å slå til populære oppskrifter. Hjemmet kosmetikk er bra fordi det bare inneholder naturlige ingredienser. I tillegg er alle oppskrifter testet av mange års erfaring, noe som viser effektiviteten til slike produkter for å løse problemet med fet hud.

Hvordan jobber feta ansiktsmasker?

Alle komponentene i masker fra fet hud er valgt på en slik måte at hver av dem kjemper med de viktigste og beslektede problemer. Selv de jentene som lenge har vært desperate og setter opp med oljeaktig glans vil sikkert bli overrasket over effekten av tradisjonell kosmetologi på huden. Ved vanlig bruk blir følgende resultater notert:

 • - Arbeid med sebaceous kjertler er regulert, som følge av at de begynner å produsere talg mindre intensivt;
 • - Ansiktet blir kjedelig, og effekten av denne effekten blir lengre og lengre;
 • - på grunn av at porene er fullstendig rengjort, begynner huden å bli mer intensivt mettet med oksygen;
 • - hudfarge blir jevnere og friskere
 • - betennelser elimineres og deres tilbakefall forhindres
 • - Med hver økt er det mindre akne, hudormer, rødhet og andre ubehagelige hudproblemer.

I tillegg til at hjemmelagde masker kjemper mot fet hud, støtter de også næringsstoffer med alle slags vitaminer og andre fordelaktige stoffer. Regelmessig bruk av maske mot fet hud, vil du snart kunne glemme at du en gang opplevde et lignende problem.

Hvordan søke masker

 • Hovedregelen med å bruke noen masker, inkludert hjemmene, er å forberede huden til denne prosedyren. Huden må rengjøres med spesialverktøy eller toalettsåpe, og enda bedre hvis det er godt dampet. Det er også svært viktig at alle ansiktsmuskulaturene skal være helt avslappet både under applikasjonen av masken og i hele perioden av dens påvirkning på huden.
 • Standardvarigheten av hjemmebehandlinger for fet hud er 20 minutter. I løpet av denne tiden har alle maskinkomponentene tid til å trenge inn i huden og gi den nødvendige effekten. Se på tiden nøye, du bør ikke overdrive masken. Vask av sammensetningen av huden med kaldt eller varmt vann, hvorpå ansiktet skal behandles med lotion. I noen tilfeller kan det også være nødvendig å fukte huden med en krem.
 • Masker bør brukes strengt langs massasjelinjer, ellers er det fare for å strekke eller skade huden. Prøv å omgå områdene rundt øynene, fordi huden er allerede ganske tørr og trenger ikke en så dyp rensing. Det er best å dekke øynene med bomullsputer under prosedyren. Du kan fukte dem i urte avkok, agurk juice eller påfør ristede poteter eller persille på dem.
 • Det skal huskes at hjemmelagde masker ikke kan lagres lenge, selv i kjøleskapet, ellers slipper de bare sine nyttige egenskaper. Det er bedre å bruke tilberedte produkter på ansiktet.

Ikke vent på en fantastisk effekt umiddelbart etter den første prosedyren. Ha tålmodighet, og resultatet vil absolutt glede deg.

Hvordan fungerer masker?

Effekten av masker på fet hud er at de intensivt myker opp de øvre lagene i huden. Etter det begynner de døde partiklene å skille seg ut og tar på alt overskuddssummen, som fjernes ved fjerning av masken. Som et resultat ser huden frisk, ren ut, og du kan glemme den oljeaktige glansen.

For at effekten skal være veldig synlig, må du påføre en maske med et tilstrekkelig tykt lag.

Rengjøringsmasker

 • For å forberede en maske som vil eliminere skinnet og redusere rynker, må du blande havregryn med vegetabilsk olje til grøtstatusen. Her må du legge til litt juice av jordbær, nese og bjørkblader.
 • Grunnlaget for den følgende masken er tatt en kvart kopp fettfattig yoghurt, blandet med en teskje honning. Du må også slå egghvittene godt (for å lage et mykt skum) og bland forsiktig i yoghurt. For å gjøre masken tykkere (det er mer praktisk å bruke det), kan du legge til et lite mandelmel eller havregryn til det. Denne masken vil fjerne huden av overflødig fett og gi det et strålende utseende.

Fuktighetsgivende masker

 • Rensing og samtidig fuktighetsgivende effekt på huden har sur melk. En kvart kopp av dette produktet skal blandes med en slik mengde havregryn, slik at masken blir tykk. Her kan du legge til oliven eller annen olje. Dette verktøyet har ikke bare en fuktighetsgivende, men også en lysbleking effekt.
 • Vel virker på huden av en banan. Den skal knyttes i en puree, og deretter tilsettes en spiseskje smeltet honning, appelsin og sitronsaft. For å gjøre blandingen behagelig å påføre, kan du litt tykke den med havregryn.

Nærende masker

 • Oppgaven med å mette huden med vitaminer perfekt gulrøtter. I en kvart kopp juice fra denne frukten må du legge til en spiseskje med melk, krem ​​og mandel (eller annen vegetabilsk) olje. Masken må påføres med et tykt lag. Hvis det virker for tynt, legg til flere cottage cheese.
 • Puree-tomater skal blandes med samme mengde havremel. Denne masken er bare perfekt for fet hud, det er ikke bare næring, men renser også og tørker litt.

Whitening masker

 • På en spiseskje finhakket persille må du ta så mye kefir og en teskje sitronsaft. For større tykkelse kan en liten stivelse eller mel tilsettes til blandingen. Etter at masken har vært på huden i 15 minutter, skyll den av med kaldt vann.
 • For å legge til en smalere poreffekt på blekingeffekten, kan du prøve en gjærmaske. En spiseskje gjær må blandes med kefir tre normer. Det er også verdt å legge til litt sitronsaft og bokstavelig talt noen få dråper hydrogenperoksid. Det er nødvendig å blande sammensetningen godt, og når det blir lik skum, bruk på preparert hud i ansiktet. Etter 10 minutter begynner masken å tørke ut, så den skal umiddelbart fjernes med en fuktig bomullsstykke.

Avfetting masker

 • Farmaceutisk hvit leire er et uunnværlig verktøy for fet og problem hud. En teskje av dette verktøyet skal blandes med sur melk, slik at massen blir lik surkrem. Masken må holdes på ansiktet i ikke mer enn 12 minutter, ellers vil den begynne å tørke. Også, hvite leire går bra med sitronsaft, honning og aloe. Alle ingrediensene er blandet i like store mengder. Du kan holde masken på ansiktet i ca 15 minutter.
 • Utmerket effekt på fet hud er en plante som aloe. Det må være forberedt på forhånd for bruk som maske. Bladene skal kuttes, pakkes i et tykt lag med papir og legges i kjøleskapet i ca 2 uker. Etter denne perioden kan du bare tørke ansiktet eller problemområdene med saften av disse bladene.

Masker som smale porene

 • Soak et stykke svart brød i sur eller pasteurisert melk, klem og søl på ansiktet. Det er bedre å bruke dette verktøyet lokalt, bare på de mest problematiske områdene. Etter 20 minutter skal sammensetningen vaskes av.
 • For å gjøre porene usynlige, og ansiktsmatets hud, trenger du hver dag om morgenen eller om natten for å lage en maske med cottage cheese. En spiseskje med fettfattig meieriprodukter bør være godt blandet med de tre normer av yoghurt eller fettfattig yoghurt. Det er viktig å pre-rengjøre og litt dampe huden.

Som du kan se, er alle hjemmelagde masker ekstremt enkle å forberede og inneholder naturlige og lett tilgjengelige ingredienser. Deres effektivitet er mye høyere enn noen apotek eller butikk kosmetikk. Det er viktig at de med regelmessige prosedyrer har lang og varig effekt.

Hvordan bli kvitt skinn på ansiktet hjemme

Hver jente og kvinne vil se perfekt ut. Men dette er ikke alltid mulig for å oppnå dette. Ofte er stemningen bortskjemt av ulike hudproblemer. En av de vanligste kosmetiske problemene er en fettig glans på ansiktet. Huden glir med en stor mengde utskilt sebum. Dette kan oppstå på grunn av hormonell justering - under ungdomsårene, under graviditet og amming. I tillegg kan huden være fet fra underernæring eller bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

For å takle ansiktets oljeskinne, må du normalisere produksjonen av talg. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle kosmetikk som er designet for denne typen person. Men det er best å bruke hjemmelagde oppskrifter, fordi de består av naturlige ingredienser.

Masker mot glans

 1. Kefir. Det er best å ta kefir med lav prosentandel av fett. I stedet kan du bruke ryazhenka eller clabber. Meieriprodukter er veldig gode for fet hud. De nærer det med vitaminer og sure bakterier som normaliserer talgproduksjonen. Kefir bør brukes til renset hud hver dag, og etter en uke vil du se en forbedring.

Etter påføring må noen maske stå i 30 minutter, skyll deretter med varmt vann. Fet hud anbefales ikke for jenter med fet hud, da dette bidrar til økt produksjon av fettete fett.

Vask mot fet hud

Hvis huden blir fet, må du vaske det oftere og tørke det med spesielle midler. For å vaske passende avkok av urter. Det må være forberedt på kamille, nese og salvie. Ta en spiseskje av hver av disse urter og hell kokende vann over urtete. Etter at avkokingen er infundert, må den dreneres. Vask om morgenen og kvelden i en slik sammensetning for å kvitte seg med den oljeaktige glansen på huden.

Oljeskinn kan fjernes med en rekke kremer og tonics. Det er bedre hvis de inneholder en lav prosentandel alkohol. Forbered en hjemmelaget rosa lotion. Fyll en flaske ugjennomsiktig glass med kronblad av friske roser. Hell deretter alkohol der, og la det gå et par dager i et kjølig rom eller bare i kjøleskapet. Rist flasken fra tid til annen. Etter 2 uker, når infusjonen er klar, må den dreneres og fortynnes med fem deler vann. Å tørke ansiktet med denne sammensetningen hver dag. Dette er et veldig effektivt middel mot fet hud. I tillegg har han en nydelig floral duft.

Fet hudpleie tips

For raskt å takle fet hud, må du følge noen regler for omsorg for denne typen hud.

 1. Rensing er hovedprosedyren for omsorg for ansiktet ditt. Hvis du ikke fjerner rester av kosmetikk, støv og fett fra ansiktet ditt i tide, så kan betennelse begynne inne i porene, noe som fører til akne og svarte flekker. Hver dag etter at du har fjernet sminke med spesialprodukter, vask ansiktet med en myk børste. Hun renser porerne dypt.
 2. For å porer ikke tette, må du regelmessig skrelle huden med en hvilken som helst kosmetisk skrubbe. Som et hjem peeling, kan du bruke kaffe grenser. Kaffepartikler fjerner døde hudskalaer fra huden og rengjør ansiktet grundig.
 3. Hvis fet hud kombineres med forstørrede porer, bør du regelmessig tørke ansiktet med isbiter. For større effekt er det mulig å bruke ikke enkelt vann til frysing, men avkok av medisinske urter, juice av grønnsaker og frukt.
 4. Hvis du har fet hud og forstørrede porer, så er dampbad ikke uønsket, fordi porene på dammen åpner enda mer.

Kompetent ansiktspleie er en del av den daglige hygienen av enhver skjønnhet. Hvis du vil takle den hatefulle glansen, trenger du bare å rengjøre huden regelmessig og lage enkle masker. Og så vil ansiktet ditt skaffe seg utsøkt dis og perfekt renslighet.

TOP 10 hjemme rettsmidler for fet hudpleie

Fet hud i ansiktet - et problem som ofte bekymrer tenåringer. Men det kan også være hos voksne. Årsakene kan være forskjellige: hormonell svikt, dårlig ernæring, dårlig hudpleie. Alt dette gjør at du føler deg bra om deg selv: fettete glans, ujevn utseende, stygg hud. For en jente er dette et reelt problem, så det er mange folkemessige rettsmidler som tar sikte på å eliminere manifestasjoner av fet hud. Det er nok materiale på Internett, men ikke alle metodene er korrekte og effektive. Vi prøvde å samle høykvalitets tips for å ta vare på den dristige typen og hvordan bli kvitt skinnet.

Egenskaper for oljeaktig og kombinasjonshud

lokalisering

Ofte er oljeaktig hud mest merkbar i enkelte områder av ansiktet: panne, nese og hake. Og også på kroppen: ryggen og brystet. Den kombinerte eller oljeaktige typen er i de fleste tilfeller manifestert i fet hodebunn.

utseende

Oljeskinn ser ikke veldig estetisk ut: grov, tykk, dekket med flytende fett, skinne, ujevn og ryddig, har en grå eller enda kjedelig farge. Du kan sammenligne dette utseendet med appelsinskall, fordi porene skiller seg godt ut, og selv med god pleie skinner de. Hvis det ikke er noen forsiktighet, blir det skitent, det blir ofte svarte flekker og komedoner på ansiktet. Seboré og taleangiektasi kan oppstå.

Men til tross for alle disse ulempene har fet hud en liten fordel: den blir ikke så gammel, rynker virker langsommere, og huden forblir elastisk lenger.

Les også om hvordan du blir kvitt svarte prikker på ansiktet i dette materialet.

Det fettete laget beskytter mot miljøpåvirkning.

Fet hudpleie hjemme

Enhver type hud trenger passende pleie. For å få fet hud mindre gjort seg følt, er det nødvendig å utføre slike prosedyrer:

 • trenger å vaske med spesielle tonics, skum og geler for fet hud. Det er nødvendig å utføre en slik prosedyre to eller tre ganger i uken. Disse midlene eliminerer betennelse, renser huden og hindrer seborrhea;

Les mer om de beste tonikene for fet hud her.

 • Under renseprosessen er det forbudt å gni ansiktet med harde vaskekluter eller svamper, samt å bruke for varmt vann og alkalisk såpe. Ja, de første femten minuttene, vil effekten være perfekt - det kommer ikke spor av fet hud. Men ikke glem det varme vannet og mekanisk tiltak - enda mer aktivere talgkjertlene. Således kommer oljeaktig hud tilbake med enda større glans innen tjue minutter. På grunn av at vaskingen ikke var beklagelig, og til og med bra - du må vaske med varmt eller kaldt vann, vaske med en bomullspute eller fingre. Men du kan ikke overdrive det;
 • Den beste effekten vil gi vaske urter: kamille te, lime avkok, dogrose tinktur, nettle, mynte. I ekstreme tilfeller kan flaskevann brukes;
 • etter vask bør du ikke tørke ansiktet med et håndkle. Det er bedre å la det tørke naturlig, og deretter rense det med en passende lotion, tonic;
 • På slutten av alle prosedyrer må du spre krem ​​på ansiktet ditt. Kremet må nødvendigvis matche hudtypen, så vel som raskt absorbert og ikke etterlate fettete merker. For å gjøre det riktige valget, anbefaler vi at du gjør deg kjent med listen over de beste kremer for fet hud;
 • peeling, med andre ord, dyp rensing - må utføres en gang i uken. Det er verdt å merke seg at det er strengt forbudt å bruke skrubbe for fet hud som det viktigste middel for peeling. For å forhindre aktivering av sebaceous kjertlene, kan du bruke maskefilmer, som lett renser porene, fjerner fett og ikke forårsaker skade på fet hud.
 • et par ganger i uka anbefales å lage masker for fet hud. Perfekt passive masker basert på blå eller grønn leire. Masker fra eple, kiwi eller sitronsaft renser huden perfekt. Ganske en nyttig maske med poteter, bidrar til å normalisere arbeidet med talgkjertlene;
 • I løpet av dagen er det forbudt å berøre ansiktet med skitne hender. Bakterier ved hånden, trenge inn i porene og situasjonen vil bli verre. Du kan berøre huden først etter at du har vasket hendene dine;
 • For å forbedre tilstanden til fet hud, kan du lage lotioner fra havsalt en gang i uken. En teskje salt blandes med en halv liter smeltevann. Alt dette er alderen på ansiktet fra fem til ti minutter. Må tines opp vann! Det er renere og fungerer godt på porene.

Velger kosmetikk, du må nøye velge grunnlag og base for sminke. De bør absorberes raskt, har en lys struktur og vaskes godt. Ideelt sett er det bedre å ikke bruke grunnlag og pulver generelt.

Folkemidlene

Hyppigst brukt til omsorg for masker, scrubs og lotions hjemmelaget. Grunnlaget for mange forbindelser er oljer. fordi fet hud i de fleste tilfeller er preget av forstørrede porer, de fleste folkemidlene er rettet mot deres dype rensing og sammentrekning.

masker

Den vanligste metoden for hudpleie. Hovedkomponentene er leire og essensielle oljer. Avhengig av formålet med hvilken masken brukes, legges andre komponenter til som virker symptomatisk - eliminere glans, lindrer betennelse. Den viktigste effekten av masken er en dyp næring og metning av nyttige elementer i huden, normalisering av talgkjertlene.

Med forsiktighet bør følgende oppskrifter brukes til ungdom. Huden til en ung mann eller en jente er ennå ikke fullstendig dannet ut fra hormonell bakgrunn, derfor kan forskjellige antiseptiske og rensende masker skade, forstyrre den naturlige prosessen av epidermis.

rensing

Mørken av svart leire for fet hud gir en utmerket effekt: tørker og rengjør grundig, strammer porene og fjerner akne, komedoner.

For å lage en slik maske må du ta:

 1. 15 gram svart eller blå leire
 2. Tre milliliter hasselnøttolje
 3. En tablett øl gjær.


Forberedelse: pille knuse og hell varm te. Legg til leire og olje der. Rør. Hvis blandingen er for tykk, kan den fortynnes med mineralvann.
Før påføring skal huden dampes ut, og deretter påføre en maske med et tykt lag. Etter fullstendig tørking skyll med varmt vann og gni med en løsning av vann og hvitvin.

fuktighets

Masken vil kreve:

 1. Gurkemeie.
 2. Åtte milliliter av peanøttsmør
 3. 28 gram ertemel.

Forberedelse: Lag mel fra erter. Tilsett smør og gurkemeie (hvis huden er mørk, legg deretter ikke mer enn to gram krydder). Påfør på de fete områdene av epidermis. Vent 10-15 minutter til det er tørt. Vask av med en bomullspute med mineralvann.

Les også mer om andre fuktighetsgivende masker for fet hud på lenken.

Fet hud trenger mer pleie enn vanlig eller kombinasjonstype. Etter å ha brukt denne masken, vil ansiktet se mindre fett, porene blir ikke så merkbare. Vegetabilske oljer som utgjør den fuktighetsgivende masken, har en god effekt på huden.

næringsrik

Etter påføring av denne masken blir ansiktet merkbart renere, og akne vil passere. Aktivert trekull renser huden og helbringer den. Laminaria forynker huden, forhindrer rynker og regenererer celler.

For masken trenger du:

 1. 40 gram kelp.
 2. En tablett aktivert karbon.
 3. Essential olje av nellik.


Forberedelse: tørk kelpen finhakket og hell varmt vann. La det brygge i tre timer. Etter tilsatt olje og pulver fra tablett med aktivt kull. Steam ansikt og jevnt påfør en maske. Vent 10 minutter og fjern ved hjelp av kosmetiske kluter.

Fra rynker

Etter å ha brukt denne maskefoldene av forskjellige typer, vil rynker og akne passere. Huden blir renere.

 1. 20 milliliter serum.
 2. 30 gram maisstivelse.
 3. Essential olje med grapefrukt ekstrakt.


Forberedelse: Bland og applicer alt fra sentrum til lymfeknuter. Det er nødvendig å søke i sirkulære bevegelser. Etter 25 minutter vasker du av masken med kaldt vann.

For akne

Etter å ha brukt denne masken, vil akne og komedoner passere. Tørr akne.

 1. 15 ml tørr hvitvin.
 2. Eterisk olje med verbena ekstrakt.
 3. 16 gram gjær.

Forberedelse: Rør gjæren i en oppvarmet vin. Tilsett smør og bland. Steam ansikt og påfør jevnt. Etter en halv time, vask av og tørk ansiktet med frosset urte ekstrakt.

scrubs

Fra havremel

Flakes er nyttige ikke bare for kroppen, men også for huden. Havregryn renser epidermis, nærer med nødvendige vitaminer og mineraler.

For å forberede masken må du male en spiseskje havregryn og hell kefir, usøtet yoghurt eller bare vann. Tilsett væske til blandingen er tykk nok til å holde på ansiktet. Påfør masken jevnt i en sirkelbevegelse. Masser forsiktig i fem minutter. Vent til det er helt tørt og skyll med varmt vann.

Etter vasking av masken med varmt vann, er det nødvendig å vaske det med kaldt vann. Dette vil begrense porene og vil ikke forårsake akne.

Fra svarte prikker

Overraskende, sukker og egg kan godt rense oljeaktig hud fra akne og komedoner.

Forberedelse: Bland en egghvite og en spiseskje sukker. Det er nødvendig å dele kvinnen i to ganger. Først påfør en lett skrubbe i fem minutter. Påfør deretter den andre delen, akkurat som en ansiktsmaske. Vent til det er helt tørt og skyll med varmt vann. Deretter vaskes med kaldt vann for å begrense porene.

Les om ansiktsskruber hjemme for kombinasjonshud her.

lotions

Av urter

For å lage en god lotion for fet hud av urter må du ta en spiseskje kamille, calendula og nasturtium. Hell 500 ml varmt kokt vann og la det stå i seks timer. Deretter legger du til fire ss cologne.

Uten te

Bland en spiseskje grønn te med samme mengde vodka og sitronsaft. Gi insister på et par minutter. Denne masken renser godt, fjerner oljeaktig glans og gir ut tonen.

Fra grapefrukt

Rør en spiseskje vodka og sitronsaft. Legg til et halvt glass frisk grapefruktjuice. Rist den resulterende væsken.

Det er bedre å lagre i kjøleskapet, i en beholder med lokket lukket, slik at effekten av vodka vil bli bevart neste gang.

kremer

natt

 1. Tre spiseskjeer av naturlig yoghurt.
 2. En rå eggeplomme.
 3. En spiseskje med fettfattig krem.
 4. Sex spiseskje eple cider eddik.
 5. Sex spiseskjeer av tomatjuice.
 6. En spiseskje honning.

Forberedelse: Bland alt grundig og kjøl i et par timer. Spred jevnt på ansikt og nakke hver kveld.

Fra naturlig bivoks

 1. En teskje bivoks.
 2. Én te er falsk ammoniakk.
 3. To teskjeer vanligt vann.

Forberedelse: smelter voks, tilsett vann og alkohol der. Rør alt for å få en homogen masse. Påfør krem ​​skal være om morgenen og ettermiddagen, og bruk på ansiktet fra en til fire timer. Skyll med varmt vann og gni med tonic for fet hud.

fuktighets

 1. En eggeplomme.
 2. To spiseskjeer sitronsaft.
 3. En spiseskje glycerin.
 4. Fjerde av et glass olivenolje.

Forberedelse: Slå i eggeplommen, legg til juice og glyserin. Fortsett å piske legge til olje. Konsistensen og fargen skal ligne majones. For praktisk ansikt på ansiktet kan du litt fortynne med sitronsaft hvis blandingen er for tykk. Brukes som en dagkrem til ansiktet.

Leireapplikasjon

Leire brukes til rensing. Den mest brukte sort, hvit og blå leire. Leirmasken gir hudton, fuktighet og rensing, fjerner fet skinn, normaliserer talgkirtler, helbreder akne og komedoner.

Du kan bruke leire ikke mer enn en eller to ganger i uken. Overdreven omsorg for fet hud vil bare forverre situasjonen. Men hvis du bruker leiremasker fornuftig, vil problemer med fet hud være minst to ganger mindre.

Anbefalinger for bruk av hjemmemedisiner

Til alle midler for omsorg for fet hud brakte bare positive resultater, må du følge slike tips.

 1. Pass på å sjekke holdbarheten til hver ingrediens.
 2. Påfør bare med rene hender på ren hud.
 3. Ikke bruk produktet lenger enn den angitte perioden.
 4. Sjekk for allergi mot alle ingrediensene.
 5. Kjøp kun kvalitetsprodukter til produksjon av husholdningsprodukter.
 6. Ikke gå med en maske lenger enn den angitte tiden.
 7. Før ansiktene, rengjør ansiktet så mye som mulig.
 8. Skyll ikke av med varmt vann.
 9. Etter prosedyren må du ikke gni ansiktet med vaskekluten.
 10. Ikke tørk ansiktet på et håndkle, la det tørke naturlig.

video

I denne videoen, fortell hemmelighetene om rask og høy kvalitet avhending av fet hud.

funn

 1. For å kunne ta vare på alle typer hud, og spesielt for fet type.
 2. Masker skal ikke brukes mer enn en eller to ganger i uken.
 3. Krem kan smøres hver dag.
 4. Lotioner brukes hver annen eller tre dager.
 5. Det er nødvendig å velge riktig sminke.
 6. Ikke rør huden med skitne hender.
 7. De mest effektive lotionene - kremer med tilsetning av vodka.
 8. Oljeskinn er ikke verdens ende. Med dette kan du leve og enda mer, den fete typen har også fordeler.
 9. Hvis du er i orden, vil det ikke være noen problemer. Ikke vær sjenert.

Les også om hva du skal gjøre med fet hud hos menn i denne artikkelen.

Hjem masker mot skinne: hvordan å lage et frostet ansikt i varmen

I varmen i huden, som beskytter seg mot mulig tørrhet og fuktighet, begynner å aktivt produsere en fettete hemmelighet. Som et resultat vises en stygg fettete glans. For å redusere det, fukter huden aktivt, og gjør også spesielle masker. Hva slags hjemmelagde masker kjemper effektivt med skinn, les i vårt materiale.

Slik smaler du porer på huden: 10 enkle måter

MASKET MOT FET SHINE: PROTEIN OG LEMON

Mask av protein og sitron - en tryllestavn om sommeren. Det reduserer ikke bare fet hud, men renser også den perfekt. Denne masken om sommeren kan trygt påføres 2 ganger i uken i stedet for ansiktsskrubb. Etter første søknad vil du legge merke til det virkelige resultatet.

For å forberede masken trenger du ett protein og en teskje sitronsaft. Bland proteinet med saften og slå til skummende. Påfør deretter på renset hud i 20 minutter. Skyll med kaldt vann.

På grunn av sitronsaft i sammensetningen, bør masken gjøres om kvelden.

MASKET MOT FET SHINE: CARROTS AND TEE TREE

Hvis du har svarte flekker eller forstørrede porer, vil du være den perfekte masken av revet gulrøtter og te-eterolje. Rist gulrøtter på en fin rist, du trenger halvparten av en liten rot, legg til 2 dråper teetreeter. Påfør ansiktet i 15 minutter, skyll med kaldt vann. Bruk deretter tonic og ansiktscreme.

MASKET MOT FET SHINE: BLACK CLAY

Svart leire renser rent huden, og reduserer også fettinnholdet. For å forberede en slik maske, trenger du faktisk leire og litt vann for å fortynne masken til konsistensen av tykk krem. Du kan også legge til 2 dråper rosmarinolje.

Påfør produktet på ansiktet i 15 minutter, skyll deretter grundig.

Hvis du har fet hud, lage en leiremaske 4 ganger i uken i sommeren, er det nok for eiere av normal hud 2 ganger.

MASKET MOT FET SHINE: KEFIR

Kefir er en uunnværlig sommerassistent. På grunn av sin sammensetning bærer den en rekke fordelaktige egenskaper for huden. Spesielt beroliger han henne etter kontakt med solen, lyser sorte prikker, exfolierer det keratiniserte laget og reduserer fettinnholdet.

Påfør kefir med en bomullsvamp på ansikt og nakke etter vask og skyll etter 15 minutter. Denne prosedyren om sommeren kan gjøres daglig.

MASKET MOT FET SHINE: GREEN TEE

Grønn te er en annen rimelig og enkel metode for å bekjempe skinnet. Ta en teskje te, hell 200 ml kokende vann og la det brygge. Når teen har avkjølt helt, suge et serviett i det og legg det på et renset ansikt i 30 minutter. Denne prosedyren vil fukte huden, stoppe virkningen av frie radikaler og redusere fett. Om sommeren kan slike kompresser gjøres annenhver dag.

Se online video Mask mot fet hud

Ansiktsmasker fra fettete skinner hjemme. Hvordan bli kvitt skinn på ansiktet. Video: Mask fra kakao for fet hår

Hver ung dame vet at riktig ansiktsbehandling er basert på hudtype. Som du vet, kan den være tørr og fet, normal og kombinert, så vel som følsom, alder, ung, problem... Når du velger fabrikkkrem, kremer, skrubber og skum, må du ta hensyn til alle disse nyansene.

Men hva med maskerne, tilberedes hjemme? Er de egnet for alle hudtyper? Noen, ja. Men det finnes slike ingredienser som er en del av en ansiktsmaske, som er ideelle for en hud, og ikke egnet for en annen. Så kyllingprotein strammer ansiktet og tørker det, noe som absolutt ikke er nødvendig for tørr hud. Men eggeplommen, derimot, nærer og fukter, noe som ikke alltid er bra for fet hud.

For de av oss som er spesielt nær middag, gir denne oljemasken for tilstandsovervåking opptil 24 timer uten matt matte overflate. Den er laget av naturlige ingredienser, som kaolin leire og grønn teekstrakt, og kan brukes både ved sengetid og før sminke. Det vil holde ansiktet matt, selv i de våteste stedene, og brukerne sier at deres sminke ble frisk til de vasket den av om natten.

Få en våt primer

Hvis du balanserer mellom fet hud og tørr hud som meg, kan denne oljekontrollprimeren fungere fordi den reduserer overskytende sekresjon av talg uten å påvirke det totale fuktighetsnivået i huden din. Det sies at nøkkelbestanddelen absorberer syv ganger sin vekt, og primeren bidrar til å redusere rødhet og jevn hudtone.

Hvordan kan du finne ut hvilken maske din hud vil være takknemlig for? Det er nødvendig å nøye studere sammensetningen og egenskapene til komponentene. Og i dag skal vi studere masker for fet og problem hud.

Fet hud i ansiktet og skikkelig omsorg

Hva er karakteristisk for denne typen hud? Som regel er det preget av sterk glans, noen ganger er slik hud skinnende - og alt fordi sebaceous kjertlene er svekket. I tillegg er det utsatt for ulike typer betennelser, og hudfarge med fet og problem hud forlater ofte mye å være ønsket.

Soak kommode med mineralpulver

De gir et utmerket tillegg til enhver rengjøringsprosedyre før sengetid, fordi de fjerner smuss, sliter ål og balanserer produksjonen av olje i huden. Granskere sier at putene forlater huden ren og strålende, uansett hvor utsatt de er for gjennombrudd. Granskere sier at huden deres har sluttet å være fet etter første bruk, og huden fortsatte å se friskere og sunnere hver dag.

Olje Spray Finish

Riktig alle disse manglene bare hjelp maske for fet hud. De er kalt til:

 • regulere aktiviteten til talgkjertlene;
 • redusere fettfilmen som dannes på ansiktet;
 • gunstig effekt på hudfarge;
 • mett cellene med gunstige stoffer;
 • stoppe de inflammatoriske prosessene.

Noen damer foretrekker å løse alle disse problemene med en skjønnhetspleie i en skjønnhetssalong. Imidlertid er riktig utvalgte ansiktsmasker laget hjemme ikke mindre effektive. Det er bare nødvendig å følge visse regler for deres søknad.

Mask Battle Oil med full maske

Det gjør sminken ser matt, glansfri og sunn, noe som reduserer behovet for berøring eller blotting gjennom dagen. Disse naturlige stoffene er laget av bambus trekull og de brukes til å raskt absorbere olje fra overflaten av huden din. De jobber med eller uten sminke, og sengetøy er helt naturlig - så selv de med sensitiv hud kan bruke dem. Fordi de tilhører en elegant samling på 100 personer, er de ideelle for å bære med deg, og anmeldere sier at de er de beste ansiktssvett stoffene de noensinne har brukt.

Først, for slike masker bør bare tas friske produkter. Ideelt hvis melk og egg er hjemmelaget. For det andre, å velge egnede oppskrifter for deg selv, må du sørge for at det ikke er noen komponenter i sammensetningen som kan føre til at du er allergisk. For det tredje bør du ikke styres av prinsippet "du vil ikke ødelegge smørgrøt" - dette er uakseptabelt for en person. Masker gjør ikke mer enn to ganger i uken i løpet av 2-3 måneder.

Når det gjelder fet hud, er det viktig å bruke de riktige produktene for rensing og fuktighet av huden. Du prøver å eliminere overflødig olje, samtidig som du opprettholder en fleksibel, fuktig og sunn hud. En effektiv ingrediens for deg å se etter i produktformler er trekull. Lær mer om hvordan trekull kan hjelpe deg med å opprettholde en balansert, glansfri hudfarge.

Du kan være kjent med trekull og hvordan det ser ut og føles av avslappende sommergrill, men kull er også en svært effektiv ingrediens i hudpleie. Kull kan tiltrekke seg toksiner, og når det brukes på huden, utsender det urenheter som olje, smuss, svette og sminke, som en magnet fra ansiktet ditt. Det fungerer som en svamp, så det har blitt brukt på sykehus for alkoholforgiftning i så lang tid.

I tillegg, før prosedyren, må du rengjøre huden grundig og det anbefales å dampe ansiktet. For å gjøre dette kan du bare vaske ansiktet ditt med varmt vann flere ganger. Etter det vil porene åpne og være klare til å absorbere alle de verdifulle stoffene i masken til det maksimale.

Vasking med varmt vann for fet hud er imidlertid kun bra som damping. For daglig rengjøring av ansiktet er det bedre å bruke kaldt vann. Tross alt smelter det porene, toner og reduserer den fettete glansen.

Spesielt når det kombineres med en porefri ingrediens som salicylsyre, kan kull fungere som en svamp i ansiktet ditt for å fjerne giftstoffer og gi deg renhet. Dette gjør den ideell for strålende hud. Det bidrar også til å dype porene dypt og frigjør dem fra overflødig sebum, døde hudceller og olje.

Hvordan bruke kull i hudpleieprosedyren

Produkter laget av kull eller trekull kan kombineres perfekt med fet og flekkete hud. Det finnes mange produkter på markedet som presenterer disse gunstige ingrediensene, så du bør prøve det hvis du vil oppdatere rengjørings-, peeling- og hydratiseringsprosedyrene.

Dessuten påvirker maten huden i ansiktet, enten vi liker det eller ikke. Derfor vil det være fint å begrense mengden stekt, krydret og fettstoffer. Da blir effekten av maskerne sterkere.

Masker for fet hud

Hjemme kan du forberede bleking masker, rensing, forfriskende, stramming, forbedre hudfarge og, selvfølgelig, blandingen av oljeaktig glans. Vurder forskjellig.

Rensing to ganger om dagen er avgjørende for fet hud, slik at du kan fjerne overflødig olje og også ha et rent lerret for resten av trinnene i rutinen. Det er et godt rensemiddel for å revitalisere huden din og regulere oljeproduksjonen. Masser rensemiddelet i våt hud i en sirkulær bevegelse, og skyll deretter. Din hud skal se matt og strålende ut. Hvis du har veldig fet hud, kan du fjerne en annen runde. Gelen er lett, men rengjør porene dine grundig.

Etter bruk bør huden føles myk og ren. Fet hud skal regelmessig eksfolieres. Avhengig av hudbehov, bør du prøve å peeling huden en eller to ganger i uken. Se på produktene tilberedt med trekull i skrubbe - det kan bidra til å kutte gjennom oljen, og tiltrekker også smusspartikler til det, myker huden og fjerner cellene på overflaten på den døde overflaten. Et godt alternativ for deg, som er kokt med kull og salisylsyre.

Anti-inflammatorisk maske

Du trenger et mellomstort kyllingegg og en sitron. Protein forsiktig skilt fra eggeplommen og slå med en mikser til frodige topper. Klem en teskje sitronsaft, skriv forsiktig inn protein, bland. Den resulterende massen fordeles over ansiktets hud og slapper av i 20 minutter. Deretter vaskes.

Beroligende maske

En spiseskje med hytteost med 0 til 5% fettinnhold er godt mashed med en gaffel slik at det ikke er noen klumper. Legg til det tre skjeer kefir, bland. Påfør hammerslagsblandingen på huden og legg deg ned i en kvart time. Fjern deretter resterne av masken med serviett og vask. Denne prosedyren har oppnådd positiv tilbakemelding på grunn av det faktum at det reduserer porene perfekt.

Dette vil bidra til å gi huden din et jevnere utseende og rense porene dine. Etter-exfoliering huden er frisk og tillater bedre opptak av etterfølgende produkter. Etter peeling er det en flott tid å bruke en maske, toner eller fuktighetskrem, fordi huden din er primet for å absorbere produkter.

En gang i uka eller mer bør du bruke en maske på fet hud, da dette kan bidra til å regulere oljeproduksjonen og gjøre det uten glans. Prøv en forfriskende, olje-regulerende og aktiverende treoljemaske, som en blanding av kremaktig leire. Påfør på våt hud, og masser den deretter inn i huden i en sirkelbevegelse. La for et øyeblikk, skyll deretter. Hvis du forlater det i lang tid, kan du tørke huden, så vent ikke til masken tørker. Din hud skal føles myk, hydrert og fri for olje.

Strammemaske

To spiseskjeer kefir rør med en spiseskje persille juice og te sitronsaft. Hell en teskje stivelse, bland godt og spre på ansiktets hud. Porlaksirovat 20 minutter, deretter litt massere pannen og kinnene og vask. Denne masken holder huden perfekt i god form!

Persille med kefir nydelig toner huden

Lukk rengjøringsprosedyren med et produkt som fukter huden din og beskytter den om dagen. Dens lettvekt vil ikke tette porene dine og beskytter huden mot sollys. Påfør et ansiktsmaske i ansiktet ditt og behandle det i huden din med en oppover og utoverbevegelse til den er fullstendig absorbert. Hvis huden din føles fett etter trening, mens du reiser, eller hvis du trenger en rask rensing i en klemme, kan du også enkelt fjerne sminke og smuss.

Å holde rengjøringsservietter på hånden for rask rensing av berøringer er perfekt når du er på farten. Fet hud krever maksimal omhu. Deres hud er mer utsatt for akne, hudormer, akne og kviser. Uansett hva de gjør, vises fet hud tykk, fet, skinnende og kjedelig hele tiden. Heldigvis finnes det noen tips om naturlig skjønnhet for å kvitte seg med uønsket glans, la huden bli ren, gjennomsiktig og hjelpe deg med å gjenopprette en strålende, glødende og oljefri hudfarge.

Whitening mask

En spiseskje tørr øl gjær blandet med tre spiseskjeer av fersk eplejuice. La blandingen stå i 5 minutter og spred over ansiktet. Slapp av for en kvart time, vask og legg kremet på.

Mask mot glans

Protein er skilt fra eggeplommen og pisket til vedvarende topper. Bland med to spiseskjeer med fersk oksalsaft, spredt på ansiktets hud eller bare på T-sonen, avhengig av problemet. Ligge i 20 minutter, vask og smør med krem.

En blanding av sitron og honning er en av de enkle og effektive hjemme skjønnhet tips for å gjøre fet hud. Bare bland 1 ss. honning med 2 ts ferskpresset sitronsaft og en bomullspinne på ansikt og nakke. Masser i 3 til 4 minutter og skyll deretter med varmt vann. Sitron har en umiddelbar lette effekt på huden, fjerner overflødig olje, smussoppbygging og antibakterielle egenskaper i honningkampene, som forårsaker bakterier, former og forynrer huden.

Video: hvordan bli kvitt fet skinn

Varmt sitronvann: En vidunderlig drink for glødende, fet hud. Fet hud er mer utsatt for akne og akne. En av de beste hjemmemedisinene for å lage fet hud med naturlig glød og stoppe gjennombruddene er den daglige forberedelsen av et glass varmt sitronvann blandet med en teskje honning om morgenen på tom mage. Sitron holder huden hydrert, C-vitamin og antioksidanter fungerer fra innsiden for å holde huden ren, sunn og strålende.

Fuktighetsgivende maske

Det vil trenge frisk eller tørket mynte. Hvis det er en frisk plante, bør bladene finhakkes og de skal gå 3-4 ss. Hvis mynten er tørr, kan du bare male den, og du må bruke en spiseskje. Hell gresset 100 ml kokende vann og bryg i en halv time. Deretter tilsett stivelse - nok til å lage en tykk myntpasta. Fordel det på ansiktets hud og la det stå i 20 minutter, vask deretter. Denne masken er bemerkelsesverdig forfriskende og gir huden en frostet glød.

Personer med fet hud har en tendens til å ha forstørrede porer på grunn av overaktive sebaceous kjertler. Det gjør huden ser tykk, kjedelig og grov. Prøv denne enkle skjønnhetsspissen etter å vaske ansiktet om morgenen. Fest 2-3 isbiter i muslinduk og tørk i 2-3 minutter. Guide mest oljeaktig hud.

Is ansiktsarbeid påvirker fet hud, reduserer størrelsen på store porer, reduserer akne, øye hevelse, hydrater, øker blodsirkulasjonen og bidrar til å forbedre hudglødningen. Dette er et lett tupp for å gjøre oljeaktig hud med sommerlys. Motstå miljøskader, aktiver naturlig hudfarge, fjern akne arr, akne og rens oljeaktig, kjedelig hud med dette 6-trinns ansiktet.

Tørking maske

Slå egghvite med en teskje honning. Deretter legger du til så mye hvetemel for å gjøre urolig. Påfør det på ansiktet ditt og hvile for en kvart time, og vask deretter ansiktet med kaldt vann. Denne masken passer best for moden hud.

Video-oppskrift masker for problem hud:

Mask, glattende hudfarge

Hvit, blå eller grønn kosmetisk leire i like deler blandet med flytende honning og fersk sitronsaft. Hvis nødvendig, legg til litt renset vann slik at det er hensiktsmessig å fordele blandingen over huden. Soak i 10 minutter, vask deretter ansiktet med kaldt vann og gni ansiktet med en terning med mineralvann og sitronsaft. Denne masken forbedrer hudfarge, porene og forbedrer hudens elastisitet.

Trinn 1: Cleanser. Bare legg en teskje med natron og en teskje honning i hånden din i hånden og forsiktig gni den på ansiktet ditt, inkludert kinn, hake, panne, nese og nakke, med en liten sirkelbevegelse i ca. 1 minutt og deretter vaske den av. Trinn 2: Par. Ta en liten pott med vann til koking, legg til ferske blader eller mynteblader eller thuli-blader, la det koke i 2 minutter, og fjern deretter fra varme. Sett et håndkle på hodet og tørk ansiktet ditt i 3 minutter. Det åpner porene og forbereder huden for peeling.

Masser forsiktig i en sirkulær bevegelse, fjerner forurensningen fra porene i huden, fjerner akne og gir glatt, gjennomsiktig hud. Bare bruk en bomullsboll, rengjør ansiktet. Trinn 5: Oljekrem - Mash-druer eller jordbær, bland en spiseskje aloe vera gel og gjør en jevn pasta. Ansiktsmassasje i en sirkelbevegelse oppover med våte fingertupper. Gjør dette i 5-7 minutter, og fjern deretter emballasjen med en bomullspute dyppet i kaldt vann.

Rensemaske

En av ingrediensene, nemlig aloe, for denne masken er forberedt på forhånd. Bladet på en plante skal kuttes av og legges i kjøleskap i to uker. Deretter klemme ut en spiseskje juice fra aloe og slå med egggehvite. Spre på ansiktets hud, porlaksirovat en kvart time og fjern massen av svampen som er gjennomvåt i mineralvann uten gass.

Trinn 6: Exfoliating mask eller fruktpakke for ansiktet - nå er det på tide å styrke og stramme huden ved hjelp av hjemmeskinn med peeling hud eller med en fruktpose. Etter fullstendig tørking, rengjør masken oppover og skyll med kaldt vann. Det lyser og dekker kjedelig, fet hud og fører til en ung og strålende hudfarge. Bland noen druer, appelsinsnitt i en glatt pasta, bland 1 spiseskje mulatto og 1 teskje sitronsaft.

 • Varmt vann, tilsett fersk appelsinpasta og 1 ts. honning.
 • Bruk en pensel, bruk 2 til 3 lag.
 • Påfør et tykt lag og vask av etter 20 minutter.
 • Din kjedelige, fet hud ser veldig jevn og glødende ut.
Følg dette mini-ansiktet hver 15. dag for glødende, fet hud.

Acne Lotion

En teskje honning fortynnet i 100 ml varmt kokt vann. Kald det deretter og hell en spiseskje calendula alkohol tinktur. Hell tonicen i en ren flaske med en hette og bruk den om morgenen og kvelden etter vasking. Det er nok bare å suge en bomullspute med denne lotionen og tørke ansiktet.

Vi ønsker deg å finne den perfekte masken for huden din og nyt resultatene!

Fet hud i ansiktet, spesielt i T-sonen, er et problem for mange kvinner. Olje og kombinasjonshud ser skitne og fettete ut. Faktum er at sebaceous kjertlene produserer et overskudd av talg.

Men som de sier, ville det ikke være lykke, men ulykke hjalp. Eiere av fet hud alder mye lengre enn kvinner med andre hudtyper. Sebum produsert av huden din beskytter huden vår og smører den, som fungerer som en krem, noe som igjen reduserer rynkets utseende. Men fortsatt å gå med en fettete glans er ikke spesielt hyggelig. Så hvordan å redusere denne briljansen?

Foreløpig i butikkene et stort utvalg av kosmetikk, som tar sikte på å bekjempe fettete skinner.

Og her er noen måter å redusere mengden fett produsert.

Eteriske oljer er gode for fet hud, for eksempel olje av sitron, mandarin, grapefrukt, oransje. For basen kan du bruke naturlige lotioner, tonics. Olje tilsettes med en hastighet på 4 dråper per 30 g. tonic eller lotion. Foretrekker bruken av dette verktøyet om kvelden. Fordi det er på dette tidspunktet, blir oljeaktig hud renset mer effektivt.

Hvete kim olje, som har en stor mengde helbredende egenskaper, er en god antioksidant. Det anbefales å bruke oljen og la den gå i omtrent en time, og skyll deretter med varmt vann. Oljen er i stand til å beskytte mot negative ultrafiolette stråler, og gjør også huden mykere og mykere.

Eventuell, jevn og kombinert ansiktshud trenger bare å bli fuktet. Uten skikkelig fuktighet vil huden være grov og følsom for irritasjoner. Med konstant hydrering vil huden ikke lenger skinne, peeling vil forsvinne, og små rynker vil glatte ut. Honning er ideell for en fuktighetsgivende maske. Bare 15 minutter med honning i ansiktet vil gjøre huden myk og smidig.

En lermaske gjør underverk for noen få minutter om dagen. Den fettete glansen absorberes, mens leiret ikke tørker huden, men myker det.

Ingen verre effekt fra gjørme masken. Påfør i 15 minutter, til det er helt tørt og skyll med vann.

Sure epler gir huden en tone, mykhet og nødvendig fuktighet. Du kan også legge til epler havregryn, protein og sitronsaft.

Masken på eggeplommen er et øyeblikkelig hjelpemiddel i kampen mot oljeskinn. Vask av en slik maske skal være kaldt vann.

Og til slutt, noen tips:

Oljeskinn bør alltid holdes ren, siden sebum tiltrekker døde celler i det øvre laget av huden, som med en annen type hud bare skaler av det uten å dvele på overflaten. Disse cellene, når de forsinkes på huden, forårsaker at sorte prikker vises.

Ideelt sett vaskes to ganger om dagen med glycerin såpe;

Hvis det ikke er mulig, bruk ikke kosmetikk, det bidrar til opphopning av fett på huden.

Bruk astringent, i løpet av dagen vil det være mer praktisk å bruke mattservietter, som er praktisk å bære rundt.

Flere Artikler Om Typer Acne