Å, gjær! Hvor mange minner av duftende pannekaker, ruddy kaker og varmt brød er i dette ordet. Dette kjente produktet er den eldste menneskelige følgesvenn, og har lenge vært brukt i matlaging, medisin og til og med kosmetikk. Gjærmasker fra akne er i stand til å skape et ekte mirakel og forvandle huden av enhver type: tørr, fet, kombinert. Det handler om hvordan man bruker bakeri eller brygger gjær fra akne og vil bli diskutert i denne artikkelen.

Hva er bruken av gjærmasker

Sannsynligvis, mange lurer på hva slags gjær er bedre å bruke til kosmetiske formål. Svaret er noen! Og bakerier fra nærmeste dagligvarebutikk og bryggergær, som selges i et apotek, vil kunne hjelpe til med å håndtere problemene i huden din. Den eneste advarselen, det er bedre å gi preferanse til rå gjær, heller enn tørr. Så hva er deres fordel?

Gjær inneholder et helt lagerhus med verdifulle vitaminer og sporstoffer som er nødvendige for den livsviktige aktiviteten og ungdommen i cellene. Derfor lindrer gjærmasker og akne, og gir huden et sunt, blomstrende utseende, og til og med utarbeider fine rynker. Døm for deg selv:

- tiamin (vitamin B1) har tonisk effekt, og gir huden energi.

- Riboflavin (vitamin B2) akselererer celleregenerering, noe som gjør huden til å se frisk og utfrisket;

- nikotinsyre (vitamin B3) normaliserer effektivt sebaceous kjertler, fornyer cellene i epidermis. Dette elementet brukes ofte som en aktiv ingrediens i kosmetiske akne kremer;

- Pantotensyre (vitamin B5) beskytter huden mot de negative effektene av miljøet, stress og de negative kjemiske effektene av kosmetikk;

- folsyre (vitamin B9) har en anti-inflammatorisk og tørkende effekt, helbredende akne og forhindre spredning av akne;

- aminosyrer aktiverer prosessen med naturlig kollagenproduksjon, takket være hvilke rynker er glattet, huden blir godt preparert og elastisk;

- tocopherol (vitamin E), som populært kalles "kvinnelig" vitamin, bidrar til å styrke immunsystemet, gjenoppretter hudens elastisitet, strammer ansiktskonturen, forbedrer blodsirkulasjonen;

-Biotin (vitamin H) fukter huden, forhindrer det peeling;

- I tillegg er det mineralske elementer i gjær, for eksempel kalium, magnesium, kalsium, mangan, kobber, fosfor, sink, som er nødvendig for riktig metabolisme, regulering av talgkjertlene og gunstig påvirkning av alle prosessene som skjer i huden.

Gjær akne behandling er effektiv for nesten alle hudtyper, dette er en annen fantastisk funksjon av produktet:

- i fete hudtyper, gjær mikroorganismer perfekt takle forstørrede porene, smale og rense dem, redde ansiktet fra en ubehagelig glans;

- For eiere av tørr hud er gjærmasker med fuktighetsgivende effekt egnet, du må bare velge en passende oppskrift som eliminerer peeling og irritasjon av huden;

- Eiere av normale og blandede hudtyper vil også ha nytte av bruken av gjær fra akne og svarte flekker på ansiktet. Vitaminer og sporstoffer vil forlenge ungdommen i huden og gi den en deilig matte og utstråling.

- Det er bemerkelsesverdig at sammen med bruk av akne gjær, er deres bruk som foryngelsesmiddel ganske effektivt. Hvis huden har mistet sin elastisitet og elastisitet med alderen, vil masken med gjær returnere sin ungdom, gjenopprette det tapte kollagenet.

Gjærmaske: Hva du trenger å vite

Som det ble sagt tidligere, kan noen gjær brukes til kosmetiske formål: både vanlige, presset inn i blokker og øl, vanligvis brukt til inntak, og til og med tørr, i form av granuler.

Tørrproduktet til masken er nedsenket i vann i 20 minutter. Vanlig gjær i en brikett blir først knust inn i pulveret, og deretter oppløst i vann og forlatt det i en og en halv time. Brygger gjær i vann trenger ikke å bli gjennomvåt på forhånd, de er umiddelbart klare til bruk.

Vannet må kokes og varmes for en mer aktiv gjæringsprosess. Tør gjær har en tendens til å oppløse seg godt, og det vanlige under gjæring i vann bør regelmessig omrøres for å unngå klumper.

Den tilberedte gjærmasken er ikke beregnet til oppbevaring, og bland ikke komponenter i store mengder for fremtiden.

Det er ingen kontraindikasjoner for bruken av slike masker, siden de bare inneholder naturlige produkter. Men for å utelukke de sjeldneste tilfellene av individuell intoleranse mot komponentene, før du bruker gjæren fra akne i ansiktet, legg en liten mengde av dem på håndleddet og la det stå i 10 minutter. Hvis det ikke oppstår ubehag, kan du trygt gå videre til prosedyrene.

Før du påfører masken på ansiktet, må huden rengjøres grundig på forhånd. Den beste effekten vil være hvis du pre-damp ansiktet, lage et bad med avkok av urter. Åpne porer vil tillate nyttige komponenter å trenge inn i dypere og få det perfekte resultatet. For tørr hud, kamille, linden, rosenblad, salvie, yarrow. Oljeskinn er dampet med bruk av salvie, coltsfoot, apotekskamomill, suksess, eikebark. For problemhud kan du fordype deg i badet aloe, calendula, kamille, bjørkknopper, celandine.

Verktøyet påføres med et rikt lag og forlates for en behagelig tid, i gjennomsnitt fra 10 til 30 minutter, unntatt området rundt øynene. Etter ønske kan du dekke ansiktet ditt med et varmt, fuktig håndkle etter at du har påført masken. Etter tiden blir ansiktet vasket med varmt vann eller avkok av urter, og en nærende krem ​​påføres huden.

Når du bruker gjær for å behandle lesjoner, er regelmessighet viktig. Prosedyrene utføres 1-2 ganger i uken i 1-2 måneder.

Så lærte vi å lage en maske med gjær hjemme, det gjenstår bare å velge din favorittoppskrift fra en rekke effektive antiinflammatoriske, foryngende og toniske formuleringer.

Populære Mask Oppskrifter

Gjær og Hydrogen Peroxide Acne Mask

For å forberede masken fortynnes gjær i mengden av en og en halv spiseskje med hydrogenperoksid (3%) til tykk. Blandingen påføres på ansiktet med masserende bevegelser i 10 minutter, og deretter vaskes av med vann eller en varm avkok av urter. Et slikt verktøy renser godt tilstoppede porer, fjerner komedoner og har en liten bleking effekt.

Gjærmaske med sitron

En spiseskje tørr gjær oppløses i varmt vann til konsistens av tykk krem, og deretter tilsettes en halv teskje ferskpresset sitronsaft til blandingen. Her kan du legge til proteinet av ett egg. Masken påføres ansiktet og vaskes av med kaldt vann etter tørking. Et godt alternativ for å kvitte seg med utslett og lindre betennelse fra problemområder.

Nærende gjæracnemaske med melk og honning

En spiseskje tørket gjær løses i en spiseskje varm melk. Etter gjæring legges en halv teskje honning til blandingen, og masken påføres på ansiktet i 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

Gjærmaske med leire for dyp porrrensing

For å forberede en slik maske, vil gjær og kosmetisk leire (hvit, svart, blå) være nødvendig i like store mengder. Oppløs gjæren med en liten mengde vann og la det gis. Legg deretter til leire for å lage en grøtaktig masse. Produktet påføres ansiktet med et tykt lag i 15-20 minutter, og skylles forsiktig med varmt vann. Eventuelt kan du i denne masken legge til en halv teskje honning eller en skje med yoghurt for å nære huden.

Sour-melk gjærmaske

Verktøyet tørker problemområder i huden, forbedrer hudfarge. For forberedelsen blandes en spiseskje med tørt produkt med samme mengde varm kefir. Blandingen blir igjen i 20 minutter for gjæring, og deretter tilsettes 1 ss fløtekrem. Masse påføres på renset ansikt i 15-20 minutter.

Mask for fet hud fra gjær og mel

Spiseskje med gjær fortynnet i varmt vann, bland sammen med rug eller hvetemel til en tilstand av tykk krem ​​og la i fermentere i 2-3 timer på et varmt sted. Kapasitet med en maske, det er ønskelig å vikle i et varmt skjerf eller håndkle. Etter tiden blir massen påført ansiktet med et tykt lag i 20 minutter.

Gjær og vegetabilsk olje for tørr hud

Denne gjærmasken fra svarte flekker og kviser er egnet for tørr, flakket hud, fordi den har en sterk fuktighetsgivende effekt. Preparatet er veldig enkelt - en spiseskje gjær er fortynnet med varm vegetabilsk olje. Olivenolje er best, men du kan ta noen andre.

Kompleks gjærmaske

Omfattende maske av gjær fra akne og svarte flekker inkluderer følgende produkter: melk, eggeplomme, vegetabilsk olje, honning og mel. Omtrent i like store mengder tas alle disse komponentene og blandes grundig til en homogen tilstand. Det er viktig at ingrediensene tilsatt gjæren er varme. Massen skal vise seg å være en tykk, grøtaktig konsistens, tettheten kan justeres ved å legge til litt ekstra melk eller mel. Produktet påføres huden i 20 minutter og vaskes deretter av med varmt vann.

Så, hvis du er lei av kjemiske kosmetikk og ønsker å trygt og effektivt kvitte huden av kviser og akne, for å gå tilbake til sin friskhet, ungdom og elastisitet, er det svært nyttig å lage en maske fra gjær for den personen som er svært enkel å tilberede med sine egne hender hjemme. La dette unike produktet dukke opp foran deg i en ny kapasitet, og du vil bli overbevist om sine virkelig magiske egenskaper!

Gjær Ansikts Akne Masker

I kampen mot akne er alle midler gode - de betrakter de som har problemhud. I dag, på Internett, kan du finne mange forskjellige maskeoppskrifter, som tilsynelatende takler problemer i løpet av få dager. På listen over de mest effektive måtene - masker fra gjær. Hjelper de virkelig? Hvordan lagrer du dem og om de alle passer? La oss prøve å finne svar på disse spørsmålene.

Nyttige egenskaper av gjær til ansiktet

Mye av det som trengs for å gjenopprette ansiktets hud finnes i gjær. Kosmetikkprodusenter har brukt dette - ferdiggjorte gjærmasker kan kjøpes hos nesten hvilken som helst butikk. Men kvinner er i stand til å redde og funnet ut at hjemmelagde masker ikke er forskjellige fra "fabrikken". Det viktigste - å velge høy kvalitet gjær.

Det er kjent at gjær er en naturlig soppkultur, hvis kjemiske sammensetning er imponerende! All brukbarhet og teller ikke, men vi vil fremheve de komponentene av gjæren, som bidrar til å bevare ungdommen i huden og gi den et sunt utseende.

 • Et bredt utvalg av vitaminer som hovedsakelig er involvert i metabolske prosesser (vitaminer i gruppe B, vitaminer PP, E, D, C og andre).
 • Aminosyrer og antioksidanter (ansvarlig for syntese av kollagen og elastin).
 • Folisk og pantotensyre (har antiinflammatoriske egenskaper).
 • Mineraler: sink, jern, jod, natrium, kalsium, kalium, magnesium (litt tørr akne og forbedrer beskyttelsesfunksjonene i huden, gir tilbake elastisitet og friskhet).
 • Niacin (bidrar til å forbedre hudfarge).

Regler for forberedelse og bruk av masker

Kvinner som liker å forberede en rekke masker hjemme, sannsynligvis allerede kjent med de grunnleggende reglene for deres forberedelse, men vi minner fortsatt om det viktigste, samt oppdager noen hemmeligheter som vil bidra til å oppnå de beste resultatene på kortest mulig tid:

 • Forbered en maske rett før du bruker den i porselen eller glass. Husk: Hvis masken varer lenger enn 10 minutter - fordampes mange av de nyttige egenskapene. Det er også umulig å blande ingrediensene i plast- eller jernredskaper.
 • Kjøp bare fersk gjær. Ikke bruk deres tørre modellering under ingen omstendigheter.
 • Før du bruker sammensetningen på ansiktet, sjekk det for allergifremkallende. For å gjøre dette, bruk en liten mengde på den tynne huden på håndleddet og se reaksjonen.

Gjærmaskeoppskrifter

Gjær kombinere med så mange ingredienser. Hvis du velger de riktige produktene som vil løse problemet med akne, kan du få gode resultater ved bare noen få prosedyrer.

Noen damer hevder at effekten er merkbar fra første gang! Vi har samlet de mest populære oppskrifter, vurderinger av hvilke er mest positive. Vi håper du finner en passende oppskrift for deg selv og til slutt bli kvitt obsessiv akne.

Vi påminner deg om at hovedkomponenten i sammensetningen av alle masker er fersk gjær, bakeri eller øl.

Med hydrogenperoksid

 • 2 ts gjær;
 • 1 teskje hydrogenperoksid (3%);
 • 0,5 ts vegetabilsk olje (hvilken som helst);
 • 0, 5 ts grønn te (uten sukker).

Forberedelse: Bland først gjæren og hydrogenperoksidet til glatt, og tilsett deretter de resterende produktene gradvis. Påfør forbindelsen til problemområder med tykt lag, uten å gni det inn i ansiktets hud med lette bevegelser. La stå i 20 minutter, og skyll med varmt vann og tørk ansiktet med en bomullsdott dyppet i grønn te eller kamille kjøttkraft.

Med sitronsaft og protein

 • 10 g brygger gjær;
 • 15 g oppvarmet vann
 • 5 g sitronsaft;
 • 1 egg hvit.

Forberedelse: Bland gjær, vann og sitronsaft (i stedet for juice kan legge til et par dråper sitron eterisk olje), vente noen minutter for å danne bobler. I mellomtiden pisk proteinet i et mykt skum og legg til gradvis til hovedblandingen. La en slik maske stå i 20 minutter, vask først med varmt og kaldt vann. For å øke effekten, kan du også legge til tre dråper essensiell olje av te og eukalyptus.

Med melk, honning og egg

 • 1 ss gjær;
 • 2 ss melk;
 • 1 ts honning;
 • 1 egg;
 • 1 ss olivenolje;
 • 1 ss rismel (valgfritt).

Tilberedning: Tilsett gjær til forvarmet melk og rør til glatt. Smør egget i et mykt skum og legg til den forrige blandingen. Deretter legger du til de resterende ingrediensene (i stedet for rismel, kan du bruke havremel eller hvete). Du bør ha en ganske tykk blanding, som du bruker med et tykt lag på ansiktet ditt. Skyll masken med varmt vann etter 20 minutter.

Med leire

 • 25 g gjær;
 • 25 g vann;
 • 1 ss grønn leire;
 • 1 ss kefir;
 • 1 ss honning.

Forberedelse: Oppløs gjæren i varmt vann og la det reagere på et varmt sted i 20-30 minutter. Deretter legger du til de gjenværende produktene og blander grundig. Påfør blandingen på ansiktet og la det stå i 15 minutter. Vask masken med kaldt vann.

Med tomat

 • 10 g brygger gjær;
 • 1 medium moden tomat;
 • 5 g sitronsyre;
 • 15 g tørre blad av mynte;
 • 30 gram havregryn.

Forberedelse: Bland gjæret med tomatmasse og sitronsyre. Mintblader og havregrynhakk i kaffekvern. Bland i den første sammensetningen. Påfør oppnådd kremaktig maske på ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med oppløst vann ved romtemperatur.

Med kefir og surkål

 • 10 g bakersgær;
 • 15 g kefir;
 • 5 g surkål juice.

Forberedelse: Bland alle ingrediensene. For å oppnå tettheten av blandingen, tilsett noen få gram av en hvilken som helst mel (havre, ris, rug), eller en smule av brød. Masken påføres på det dampede ansiktet med et tykt lag og får tørke (ca. 20-30 minutter). Vask masken med varmt vann og tørk ansiktet med grønn te. Denne sammensetningen anbefales å brukes 3 ganger i uken i en måned, og deretter ta en pause.

Med E-vitamin og rømme

 • 1 ss gjær;
 • 1,5 ss rømme;
 • 1 ss kefir;
 • 1 ss mineralvann (høy kvalitet);
 • 1 kapsel vitamin E.

Forberedelse: Bland gjæren med varmt mineralvann og la det sitte i noen minutter. I mellomtiden varme opp kefir og rømme. Bland begge massene og ikke glem vitamin E. Påfør masken på ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann og hvil i ca. 15 minutter og dekker ansiktet ditt med et servietørket i varmt vann.

Med yoghurt og stivelse

 • 15 g brygger gjær;
 • 3 ss. yoghurt (helst hjemmelaget);
 • 15 gram stivelse;
 • 5 g sitronsaft;
 • 3 dråper timian essensiell olje;
 • 3 dråper myt essensiell olje.

Forberedelse: Bland alle ingrediensene til glatt og påfør den resulterende blandingen til den pre-dampede ansiktshuden. La opp i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann og tørk ansiktet med isbiter med klart vann.

På slutten av artikkelen vil jeg også si at en veldig enkel maske perfekt hjelper mot akne: oppløs en spiseskje gjær i varmt vann og bruk blandingen i ansiktet ditt. Effekten vil bli fantastisk, selv uten ekstra ingredienser.

Mulige kontraindikasjoner

Vanligvis gjærmasker passer for alle, sjelden forårsaker ubehagelige reaksjoner. Hvis du føler deg selv en liten brennende eller prikkende følelse, vask straks masken av ansiktet ditt.

Husk at gjæren gjør en utmerket jobb med andre hudproblemer, nemlig: det eliminerer de første mimic-rynkene, forandrer hudens hud, gjør huden fløyelsaktig og stram.

Gjær Acne Face Mask: Bruk, Oppskrifter og Anmeldelser

Gjær for ansiktet av akne i moderne kosmetologi brukes ganske ofte. Så, som de har en stor mengde vitaminer, mineraler og nyttige sporstoffer. Gjær ansiktsmaske er en av de effektive rettsmidler som hjelper med å bli kvitt akne.

Gjær - Aknepistol

Selvfølgelig er det ubehagelig når forskjellige betennelser, akne, akne eller svarte flekker kommer opp i ansiktet. De ser ikke vakre ut og ikke estetisk tiltalende. Hver jente tenker på hvordan man effektivt og raskt fjerner akne hjemme. En av de mest effektive måtene i moderne tider betraktes som en gjærmaske.

For å forberede en god maske, kan du forberede den fra hvilken som helst gjær, uansett hva konfekt eller øl. Gjær inneholder mange vitaminer, mikro- og makronæringsstoffer som er avgjørende for huden vår for en normal eksistens i den gassede verden, som har negativ innvirkning på vår følsomme hud.

Gjær inneholder:

 • Vitamin B, som huden trenger, for alltid å være i god form, metabolske prosesser i hudens epidermis gjenopptas, blodsirkulasjonen er forbedret.
 • Nyttige aminosyrer, antioksidanter, hjelper huden å gjenvinne sin naturlige, sunne glød og stråling, de gjenopptar syntese av elastin og kollagen.
 • Vitaminer i gruppe E, HH, P hjelper perfekt til å gjenopprette styrke og hud etter skader.
 • Etter eksponering for mineraler blir huden elastisk og elastisk.

Når gjæren kommer på huden, penetrerer de de forurensede porene, ødelegger overflødig kroppsfett på vei, og samtidig fôrer cellene med oksygen.

Det er gjennom denne prosessen at huden forynges, elastisitet vises, porene rengjøres, og gjæren har en antibakteriell effekt på ansiktets hud.

Gjær for ansiktet: effektive oppskrifter

Gjærbasert aknemaskeoppskrifter er et stort antall. Avhengig av effekten og egenskapene de besitter. I tillegg til hvilken som helst annen maske, må du ta hensyn til hudtype, og avhengig av det, velg maskeoppskriften for komponentene.

Vurder en av de mest effektive og allsidige masker som passer for alle hudtyper.

Rensende maske, befæstet: ta Art. l. gjær og fortynnet til en tykk konsistens i ferskpresset juice av frukt, grønnsaker eller frukt (aprikos, melon, epler, gulrøtter, gresskar, melon, stikkelsbær). Legg bollen med massen i en kasserolle med varmt vann og vent på gjæringsprosessen. Vurderinger av denne masken er positive.

Gjærblegemaske for akne og peroksid: ta gjær 2 ss. l. og fortynnet i peroksid 3%.

Effektiv maske fra svarte flekker: ta 1 ss. l. gjærpulver, fortynnet i varm melk til en homogen masse dannes, så kjører vi i egg og 1 ss. l. olivenolje, forvarmet, 1 ts. honning og 1 ss. l. rugmel. En slik maske kan sammenlignes med effekten av skrubbe.

Grønn, agurkmaske: ta 2 ss. l. gjær, fortynnet med agurk til en homogen vell. Anmeldelser av en slik maske er gode, spesielt oppmerksom på at det bidrar til å takle pigmentering.

Reelle vurderinger

Vi har sett at ansiktsgær er et universelt produkt som, takket være sin kjemiske sammensetning, bidrar til å forynge, stramme huden og fjerne aknefeil.

Etter å ha analysert alle vurderinger om bruk av gjær til ansiktet, kan vi konkludere med at et stort antall mennesker faktisk bruker dette produktet for å bekjempe akne.

Effektiviteten av bevist, spesielt populær rensing, vitamin og komplekse masker med tonic, rensing, foryngende, forfriskende og matte egenskaper.

Vi håper at gjæren du finner i kjøleskapet ditt, vil hjelpe deg å gjøre huden din mer vakker og sunn!

Gjær Facial Acne Mask: Oppskrifter og Application Tips

Masken, som består av gjær, har stor effekt på huden. Rimelig og rimelig produkt er en ekte kilde til fornyelse av ungdom og skjønnhet i huden. Reduser antallet rynker, til og med ut av tonen i ansiktet, mæt huden med nødvendige elementer og bli kvitt akne - alt dette kan lett oppnås hjemme.

Mask fra gjær til ansiktet av akne - et ekte funnet av moderne kosmetologi!

Hvorfor vises akne?

Den vanligste årsaken til akne i ansiktet er hormonelle forandringer i kroppen:

 • ungdomsårene;
 • graviditet;
 • viss fase i menstruasjonssyklusen.

Også årsaken til dannelsen av utslett kan være et brudd på endokrine funksjoner.

Ikke utelukk eksterne faktorer:

 • individuell intoleranse mot individuelle stoffer;
 • ubalansert kosthold;
 • mangel på "luftbad";
 • dårlige vaner;
 • kronisk tretthet, søvnmangel;
 • stress,
 • arbeidsdetaljer, etc.

Begrepet "pimple" i det medisinske aspektet har en veldig vag betydning, så vel som arten av opprinnelsen.

Hva å forvente?

Gjær (belatite) - En kilde til essensielle sporstoffer og vitaminer for høykvalitets funksjon av hudceller i ansiktet.

Masken, som de inkluderer, kan gi følgende effekt:

 • Tiamin - tone og energi (involvert i prosessen med cellemetabolisme);
 • Riboflavin - akselererer prosessen med celledeling;
 • Pantothensyre - beskyttelse;
 • Folsyre - antiinflammatorisk, tørkeeffekt (lindrer akne);
 • Aminosyrer - elastisitet, silkinessutjevning av huden;
 • Tocopherol - ungdom;
 • Niacin - sunt hudfarge;
 • Biotin - fuktighetsgivende;
 • Mineralske elementer - regulering av sebaceous kjertler.

Masken med tilsetning av belatite kombinerer alle nødvendige aktive stoffer som trenger dypt inn i hudcellene og stimulerer prosesser som sikrer bevaring av ungdom og skjønnhet i ansiktet.

Effekten av denne terapien vil tilfredsstille de mest krevende skjønnhetene:

 • jevn hud;
 • rynke utjevning;
 • fjerning av betennelse (bli kvitt akne);
 • justering av det ovale ansiktet.

Den eneste betingelsen er samsvar med angitte proporsjoner i maskeoppskriften og streng overholdelse av instruksjonene for bruken.

Som alle kosmetiske produkter i ansiktet, blir en gjærmaske laget og påført i henhold til hudtype.

For fet hud

 1. For å tørke huden og forbedre hudflekten, er det nok å blande i de samme proporsjonene forsiktig bundet gjær, varm kefir og rømme;
 2. Oppløs en spiseskje gjær grundig i 200 ml vann, og fortynk dem deretter med mel til tilstanden "tynn surkrem". Den resulterende blandingen insisterer på et varmt sted i minst 2 timer;
 3. Kombinasjon bidrar til å bli kvitt akne:
 • egghvite;
 • 1 ts sitronsaft;
 • 1 ss. gjær (fortynnet i 100 ml varmt vann til glatt).

For tørr hud

 1. Bland i et forhold på 1: 3 gjær og vegetabilsk olje;
 2. En spiseskje gjær fortynnet med oppvarmet melk til tilstanden "tynn krem", legg til:
 • 2 ts. olivenolje;
 • eggeplomme;
 • en teskje honning.

Rensemaske

 1. En effektiv skrubbe hjemme kan gjøres ved å blande:
  • fortynnet i varm melk 1 ss. gjær;
  • rå egg;
  • 1 ss. olivenolje;
  • 1 ts honning;
  • 1,5 ss. mel.
 2. To spiseskjeer gjær oppløses med varm melk til ønsket konsistens (slik at du kan bruke blandingen som en maske).

Nærende maske

 1. En spiseskje gjær fortynnet med ferskpresset fruktjuice (du kan bruke vegetabilsk eller bær):
 • apple;
 • aprikos;
 • drue;
 • gresskar;
 • gulrot;
 • vannmelon;
 • melon juice;
 • søte kirsebær

Whitening mask

 1. 2 ss. gjær løsne agurk juice til konsistensen av masken;
 2. En utmerket bleking effekt vil ha 2 ts. gjær fortynnet med hydrogenperoksid (3%).

Før bruk skal blandingene vurderes:

 • Ansiktsmasken er gjenstand for umiddelbar bruk;
 • For maksimale resultater er det tilrådelig å dampe huden før den kosmetiske sammensetningen påføres.
 • Mikroorganismer inneholdt i disse kosmetiske blandingene, aktive ikke mer enn 15 minutter. Følgelig bør maskingstidspunktet ikke overstige denne perioden. Sikker bruk av blandingen - 1-2 ganger i uken
 • Når du tar vare på tørr hud, er det ønskelig å fullføre den nærende prosessen med en krem;
 • Ikke fortynk ingrediensene med kokende vann;
 • En mer uttalt effekt vil oppnås ved bruk av "levende" gjær.

Bruk og mulige kontraindikasjoner

Bruk av blandinger basert på belatite anbefales hvis det er behov for det:

 • smale porer og fjern overflødig fett fra ansiktets hud;
 • fjern inflammatorisk prosess, eliminere akne og svarte flekker;
 • gjenopprette hud ungdom og elastisitet;
 • fukte huden
 • juster tone og lindring av ansiktet.

Hovedbetingelsen for søknaden er bruk av bare naturlig produkt. Hovedbestanddelen inneholder ikke allergener, så det er ingen kontraindikasjoner for bruk. Unntaket er individuell intoleranse mot produktet.

Forberedelse av blandinger hjemme vil ikke være et problem, og effekten som masken vil ha på huden, vil overstige de villeste forventningene.

Effektivisering av bruk

Belatite er ikke bare et matprodukt, men også en kilde til ungdom og energi i huden.

Ansiktsmasken laget av dette fantastiske produktet er enkelt å bruke og trygt å bruke.

Dens bruk vil tillate utjevning av tonen og avlastningen av ansiktet uansett alder og kjønn av personen.

Personer over 40 år kan bruke produktet til en foryngende effekt.

For tenåringer er en maske et utmerket middel for å bli kvitt akne og akne. For å oppnå ønsket resultat må du følge prosedyrens regelmessighet.

For å øke effekten:

 • Det er ønskelig å dampe ansiktet før påføring av sammensetningen;
 • ta en horisontal posisjon
 • å slappe av.

For å konsolidere og utvide det mirakuløse resultatet etter påføring av masken, bør du ikke ignorere de generelt bindende reglene:

 • regelmessig går i frisk luft;
 • riktig ernæring;
 • systematisk hudpleie;
 • sove minst 8 timer om dagen;
 • ignorerer stressende situasjoner;
 • aktiv livsstil;
 • utelukkelse av dårlige vaner.

Bruken av komposisjoner laget i hjemmet, vil spare på dyre tjenester av makeup artister og kosmetologer og samtidig opprettholde et ungdommelig og friskt ansikt i lang tid.

Gjærmaske

Innhold:

Brukes i kosmetologi, skaper en unik maske med gjær til ansiktet ekte mirakler med huden, fordi gjær er et lagerhus av vitaminer og sporstoffer som er så viktige for normal funksjon av hudceller:

 • B-vitaminer oppfrisk og tone opp huden, øke blodsirkulasjonen i celler, normalisere metabolske prosesser;
 • antioksidanter og aminosyrer, som finnes i gjær, returnerer huden en glød av ungdom, gjenoppretter syntese av kollagen og elastin;
 • Vitaminer PP, H, E er rett og slett nødvendig for næring av huden;
 • mineraler også nærer huden, gjør den elastisk, motstandsdyktig mot ytre påvirkninger.

Hvis gjærmasken til ansiktet er tilberedt nøyaktig i henhold til oppskriften, og ta hensyn til alle tipsene for utarbeidelse og bruk hjemme, vil det gjøre huden din til ekte fløyel og eliminere de fleste problemene.

Gjærmaske: indikasjoner og kontraindikasjoner

Som et annet kosmetisk verktøy har en maske med gjær til ansiktet en rekke indikasjoner for bruk, som du må gjøre deg kjent med før du forbereder det. Gjærmasker anbefales å bruke:

 • for fet hud: ingen kosmetisk produkt er i stand til å begrense de forstørrede porene på denne måten og eliminere den usunnede oljeaktige glansen i ansiktet på kortest mulig tid;
 • En slik ansiktsmaske er bra for problemhud: Brewer's gjær vil takle betennelser, akne og svarte flekker;
 • med aldrende hud: bruk av gjær er at de gjenoppretter kollagen som er tapt med alder i huden, noe som resulterer i at huden din gjenoppretter ungdommen og elastisiteten;
 • for tørr hud: Tilsett blandingen med nødvendige fuktighetsgivende ingredienser, for eksempel gjær, melk - En ansiktsmaske av en slik sammensetning vil også være utmerket for tørr hud;
 • I tilfelle av overdreven blekhet eller rødhet i ansiktets hud: gjærtonene og gir huden en nydelig matte eller perlemorskygge som vil glede alle.

Når det gjelder kontraindikasjoner for bruk, fremstilles en gjærmaske på grunnlag av utelukkende naturlige produkter, hvorav de fleste ikke forårsaker bivirkninger. Gjær forårsaker ikke allergier, så det er ingen begrensninger på bruken av slike masker for ansiktet. Svært sjeldne tilfeller når en person har en individuell intoleranse overfor dette produktet. Eventuelle gjærmaskeromtaler har det mest positive. Hvis du vil sørge for at gjærmasker ikke skader huden din, må du bruke en liten mengde gjær fortynnet i varmt vann på håndleddet og vaske av etter 10 minutter. Hvis det ikke er noen reaksjon, kan du sikkert gå videre til oppskriftene.

De beste oppskrifter for gjærmasker

Det er mange oppskrifter for masker fra gjær med en rekke hjelpestoffer. Velg de som er perfekte for din hudtype. Husk at en gjærmaske er spesielt god for fet hud- og hudbetennelse.

Husk at du ikke bør misbruke dette verktøyet: en maske er bra hvis du bruker den 1-2 ganger i uken. Det er bedre å bruke gjær i briketter, som smuldrer før du lager masken. De fleste av dem anbefales å holde ansiktet til helt tørt. Gjærskall etter bruk av masken fjernes lett med varmt vann (det er bedre å ta bare filtrert, uten urenheter). Så valget er ditt!

FOR OLJEHUD

1. Fermentert melk

Grind gjæren grundig (1 spiseskje), bland den med varm kefir (en spiseskje) og samme mengde fettfattig rømme. Sour-melk gjærmaske vil tørke problemet fet hud, forbedre hudfarge.

2. Mel

Oppløs gjæren (1 spiseskje) i varmt vann for å oppnå en flytende og homogen sammensetning, som må tykkes med rug eller hvetemel til en kremaktig tilstand. Vask opp med en masse varmt håndkle og la det stå på et varmt sted i 3 timer.

3. Sitronprotein

Oppløs gjæren (1 spiseskje) i varmt vann til en kremaktig tilstand, bland med sitronsaft (teskje) og egghvite. Sitronprotein gjærmaske fra akne vil lindre selv den mest problematiske huden.

ren

4. Omfattende

Bland gjær (1 spiseskje) i varm melk, bland med rå egg, olivenolje (spiseskje), honning (teskje) og mel (1 spiseskje med en bakke). Effekten av denne masken på resultatene kan sammenlignes med effekten på hudskrubbingen.

5. Meieri

Gjær (2 ss) fortynnet i varm melk til tykkelsen på masken, slik at du kan sette den på ansiktet.

6. Vitamin

Gjær (en spiseskje) oppløses i tykkelsen i fersk fruktjuice (søte epler, aprikoser, druer, meloner), grønnsaker (gresskar, gulrøtter) eller bær (krusbær, kirsebær, vannmelon). Legg oppvasken med blandingen i varmt vann og vent på gjæring. Vitamin gjær maske for akne vurderinger har bare den mest beundret og takknemlig.

bleking

7. Agurk

Oppløs gjæren (2 ts) i fersk agurkjuice for å danne en tykk masse. Overlegg på områder med sterk pigmentering.

8. Med hydrogenperoksid

Gjær (2 ts) fortynnet i 3% hydrogenperoksid.

FOR TØRRE HUD

9. Med vegetabilsk olje

Bland gjær (en spiseskje) med vegetabilsk olje (3 ss).

10. Blandet

Bland gjær (en spiseskje) med varm melk til en kremaktig tilstand, eggeplomme, honning (en teskje) og olivenolje (2 ts). Blandet gjærmaske fra svarte flekker og ulike typer betennelser vil bidra til å kvitte seg med så snart som mulig.

Hvis du er lei av å gå gjennom et kosmetisk produkt etter hverandre når du søker etter det beste alternativet for huden din, oppdag den magiske effekten på ansiktshuden av en maske med gjær, som er så lett å forberede hjemme med egne hender. Hvis du er lei av rør fylt med kjemikalier, la huden hvile under en mirakuløs gjærmaske. Og i nær fremtid vil du ikke kunne rive et fornøyd utseende fra din egen vakre refleksjon i speilet.

Gjærmaske for rynker, akne og andre problemer: beste oppskrifter og tips til bruk

Hva knytter du gjær til? Det første som kommer til å tenke er duftende og luftige bakverk. Men bak de gastronomiske gledene ikke glemme skjønnheten. En gjærmaske er et middel for ungdomslige eller aldersrelaterte hudproblemer. Hva er de gunstige kosmetiske egenskapene til gjær? Hvilke effektive masker kan gjøres basert på dem?

Gjær er et produkt av sopp opprinnelse. Svamp, kanskje, er de første mikroorganismer som folk begynte å målrettet vokse for en rekke behov. Selvfølgelig er det viktigste anvendelsesområdet for deig matlaging. Men også i folkeskoskologi, er egenskapene til dette produktet høyt verdsatt.

Hvorfor nettopp gjær

En gjærmaske sparer fra mange hudproblemer hos vakre kvinner: fra rynker, akne, oljeaktig glans, pigmentering, tilstoppede porer. Dette er det mest allsidige verktøyet i folkesykologi. Fungal stoff inneholder mange komponenter, som hver kan gi huden en uvurderlig fordel selv separat.

Nyttig sammensetning

Hva er så verdifull ansiktsmaske med gjær? Her er en liste over de viktigste næringsstoffene som utgjør deigen.

 • Vitamin B1. Normaliserer cellulær metabolisme, gjør vev elastisk.
 • Vitamin B2. Fremskynder prosessen med cellefornyelse og regenerering.
 • Vitamin B5. Styrker hudens immunitet og beskytter mot skadelig ekstern påvirkning.
 • Folsyre Lindrer betennelse, tørker ut utslett, hemmer spredningen av akne.
 • Aminosyrer. De fungerer som katalysator for produksjon av ditt eget kollagen.
 • Vitamin E. Awakens frosne celler, som hjelper jevne ut rynker og krøller, styrke ansikts kontur.
 • Niacin. Det gir huden en jevn, frisk og frisk tone.
 • Biotin. Intensivt fukter og nærer tørr hud, eliminerer desquamation.
 • Mineraler. Normaliser mengden av sebum produsert.

5 hudproblemer som gjær løser

Ved hjelp av et verktøy som en gjærmaske til ansiktet, kan du i hjemmet løse flere hudproblemer. Uten dyr kosmetikk, uten salongprosedyrer. Her er fem grunnleggende oppgaver som gjær løser.

 1. Oiliness. Gjær bidrar til porene og undertrykker aktiviteten til talgkjertlene.
 2. Overgangsalder. Opara renser huden dypt, trekker ut forurensning og pus, som forhindrer videre spredning av akne, akne og betennelse.
 3. Wilting. Prosessen med å utvikle eget kollagen og elastin gjenopptas, noe som gir vevets elastisitet og glatthet.
 4. Tørrhet. Med forbehold om nærvær av fuktighetsgivende ingredienser i masken, forbedrer sopp deres virkning.
 5. Smertefull farge. Etter et kurs av gjærmasker, får huden en naturlig sunn farge med perlemorskygge, og en rødme vil dukke opp.

Kontra

Siden en maske fra en deig er en spesifikk måte, er det en rekke begrensninger for bruken. Her er en liste over de viktigste kontraindikasjonene:

 • Hudsår, riper, friske brannskader;
 • Nylige kjemiske peeling, laser resurfacing og andre kosmetiske prosedyrer;
 • langvarig eksponering for solen;
 • hudsykdommer av smittsom eller sopp
 • overfølsomhet av dermis.

Gjærmaske: En rekke oppskrifter

Hjemmelaget gjær kosmetikk har en rik historie. Oppskrifter ble levert ned fra generasjon til generasjon, noe som hjalp kvinner med å bevare skjønnhet og ungdom i lang tid uten fravær av industriell kosmetikk og salongprosedyrer. Et stort antall oppskrifter har kommet ned til oss at, selv om de har gjennomgått endringer, ikke har mistet sin effektivitet.

Reseptbord "bare i tilfelle"

Gjær er egnet for alle typer dermis. Det finnes en rekke beviste og populære oppskrifter for å løse en rekke problemer - fra bleking til foryngelse. Instruksjoner for fremstilling av disse blandingene er vist i tabellen under.

Tabell - Gjærmaskeoppskrifter

Anti-aging masker: 5 alternativer

Foryngende gjærmaske er en frelse for moden hud, som allerede viser de første tegnene på visning. Gunstige mikroorganismer aktiverer regenerative prosesser i cellene, noe som gjør at dermiene blir glatte og elastiske igjen. Fem beste oppskrifter vil hjelpe huden din tilbake til ungdom og helse.

Med mel

 1. Bland 50 g gjær med 25 g mel (rug fungerer best).
 2. Bland med varmt vann for å få massen til å se ut som rømme, og dekk beholderen med et håndkle.
 3. Før bruk, la deigen vandre i omtrent en dag.
 4. Etter vask, bruk "AEVIT".

Med løk og honning

 1. 10 g øl eller tørr gjær, kombinere med en kvart kopp løkjuice.
 2. Legg til litt honning.
 3. Prosedyretiden er ti minutter.

Rømme

 1. Brewer's gjær og rømme er blandet i like store mengder.
 2. La masken stå på ansiktet i en kvart time.
 3. Hvis masken tørker ut før den fjernes, er det nødvendig å suge den med en fuktig bomullspinne eller dryss med vann fra en sprøyteflaske.

Melk-honning med fiskeolje

 1. 20 g gjær bør kombineres med en skje full varm melk og får lov til å vandre litt.
 2. Skriv inn en teskje honning i masken.
 3. Klem et par fiskolje kapsler.

Med kål

 1. Hakk et stort kålblad i en blender, klem juice og varm det litt.
 2. Tilsett gjær og honning (en teskje hver).
 3. Fuk gasbind eller bomullstoff i sammensetningen og søk ansiktet i ti minutter.

Forberedelse for prosedyren: 3 stadier

Sluttresultatet av å bruke en maske avhenger i stor grad av kvaliteten på preparatet. Det er tre stadier.

 1. Rensing. Fjern sminke og i tillegg behandle huden med baby såpe.
 2. Dampende. Ordne et dampbad for ansiktet ditt ved å lene seg over en beholder med varm urteavkok. For tørr hud, bruk lind, rosenblad og kamille. Oily epidermis reagerer godt på eikebark og tutsan. For problem dermis, plantain, calendula og bringebær blader vil gjøre.
 3. Mekanisk rensing. Bruk en mild skrubbe for å fjerne døde celler som kan forstyrre gjær.

10 tips om hvordan du får en uttalt effekt

Hvis du vil trekke ut maksimal nytte av en gjærmaske, finner du mange anbefalinger i vurderinger av kosmetologer og vanlige kvinner. Ta med de ti grunnleggende tipsene.

 1. Riktig vann. For gjæringsprosessen skal skje hurtigere, må gjæren fylles med varm væske, men ikke kokende vann, ellers vil de gunstige soppene dø. Det er bedre å bruke filtrert, flaske eller destillert vann.
 2. Rør bryggen. Ellers kan klumper dannes.
 3. Fullt kurs. For en uttalt og vedvarende effekt, må du gå gjennom 10-15 prosedyrer. Avhengig av type epidermis og alvorlighetsgraden av problemet, blir masken gjort en eller to ganger i uken.
 4. Eksponeringstid Den livsviktige aktiviteten til sopp varer omtrent 15 minutter - dette er den optimale varigheten av prosedyren. Senere kan masken begynne å fryse på ansiktet, noe som vil gjøre fjerning av ansiktet mye vanskeligere.
 5. Vask med kaldt vann. Høye temperaturer kan være stressende for huden.
 6. Bruk friskt middel. Du trenger ikke å forberede en maske til fremtidig bruk, fordi aktiviteten til sopp er kortsiktig.
 7. Lytt til huden din. Hvis du føler en brennende følelse, kløe eller noe annet ubehag, må du straks vaske av masken.
 8. Bruk frisk gjær. En ansiktsmaske fra tørr gjær blir mindre effektiv, siden pulveret oppnås som følge av varmebehandling.
 9. Gi huden din en pause. På dagen for prosedyren, ikke bruk dekorative kosmetikk.
 10. Slapp helt av. Ansiktsmuskler kan ikke stresses under prosedyren. Derfor er det bedre å bruke henne til å lyve uten å snakke.

Gjær er ikke bare en ingrediens i hjemmelaget baking. Dette er en "vitaminbombe", på grunn av hvilken huden er bokstavelig talt forvandlet, uavhengig av dens type. En ansiktsmaske av gjær mot rynker, oljeaktig glans, peeling, akne og andre problemer viser gode resultater der profesjonell kosmetikk kan være maktesløs.

"Ikke flere forstørrede porer eller betennelser", - jenter om gjær kosmetikk

Jeg liker masken på basis av gjær, honning og olivenolje. Takket være bruken min ble ansiktsrynker utjevnet og min hudfarge forbedret.

Jeg hadde akne, og legen min foreskrev en gjærmaske som et tillegg til den komplekse behandlingen. Resultatet på ansiktet. Etter 3-4 prosedyrer blir ansiktets hud mykt og glatt. Jeg gjør fremdeles slike masker, fornøyd med resultatet.

For det jeg elsker gjærmasker - de er alltid tilgjengelige, gjær er på kjøkkenet til noen vertinne. Slike masker er lette å forberede, og resultatet tilfredsstiller eieren av enhver hud. Jeg har en kombinert hudtype, så jeg lager den mest elementære masken - gjær fortynnes med kokt vann og en dråpe sitronsaft. Masken er grøtaktig og lett å påføre ansiktet. Jeg legger på ansiktet. Vask av etter 20 minutter - huden er frisk, ren og glatt. Ingen forstørrede porer eller betennelser. Pass på å tørke ansiktet med tonic.

Jeg elsker forskjellige ansiktsmasker og gjør ofte dem. Gjær har også blitt gjort mange ganger. Effekten er godt merkbar. Jeg har hud med oljeaktig T-son, forstørrede porer, det er betennelser. Etter gjærmasken blir porene smalere, skinnet fjernes. Huden blir matt, ser uthvilt ut. Før ansiktet skal strykes med en avkok av urter, kamille passer meg godt. Det eneste jeg ikke liker i en gjærmaske er lukten. Men det er ganske mulig å akseptere ham, fordi resultatene ikke skuffer.

Jeg har problemhud som periodisk blir betent. Brukt medisinsk kosmetikk, som et resultat, oppstod peeling. En gjærmaske med kefir bidro til å rense porene, redusere utseendet og forbedre den generelle hudtilstanden.

Gjærmaske Ansikt Acne Oppskrifter

Vanlig gjær er en kilde til vitaminer og mineraler som er vitale for huden. Gjærmasker har lenge vært brukt i hjemmet kosmetologi. Tilsetningen av forskjellige ekstra ingredienser til dem bidrar til å forbedre hudtilstanden og samtidig løse noen andre problemer. For eksempel, med deres hjelp kan du bli kvitt akne.

 • 1. Masking rules
 • 2. Best Mask Oppskrifter
 • 2.1. På kefir
 • 2.2. Med peroksid
 • 2.3. Med grapefrukt
 • 2.4. Med aspirin
 • 3. Kontra

Masking rules

Alle akne gjærmasker inneholder komponenter som aktivt irriterer huden, derfor er det visse regler for deres anvendelse som er svært viktige:

 • Det kan bare påføres på renset ansikt, uten rester av kosmetikk.
 • Før du påfører masken, må du sørge for å fukte ansiktet litt med tonic (men ikke alkoholholdig!).
 • Det er bedre å påføre masken langs massasjelinjene, da det tørker ut, vil det gi en ekstra effekt av en liten løfting.
 • Du bør ikke holde det på ansiktet i mer enn 15 minutter, og hvis det er sterkt ubehag - brennende, kløe - vask av umiddelbart.
 • Skyll med lunkent vann uten såpe eller andre vaskemidler.
 • Etter masken påføres en beroligende eller fuktighetsgivende krem ​​på ansiktet.
 • I to timer etter at masken ikke bruker dekorative kosmetikk og ikke bruker andre midler (unntatt den allerede påførte krem).

Overholdelse av disse anbefalingene vil tillate deg å unngå for mye irritasjon i huden og for å oppnå maksimal effekt.

Best Mask Oppskrifter

Følgende maskeoppskrifter er veldig enkle å lage deg selv. Du kan gjøre dem ikke mer enn 2-3 ganger i uka, og det er ønskelig å bruke forskjellige oppskrifter, siden hver av dem kjemper med problemet på sin egen måte.

På kefir

Melkesyre perfekt fuktiggjør og mykner huden, og sitronsaft hjelper til med å bli kvitt ikke bare akne, men også flekker etter dem, som det er perfekt når det gjelder ansiktet. Passer for alle typer unntatt overfølsom.

 • 20 gram gjær;
 • 1 ts kefir;
 • ½ ts sitron juice.

Oppløs gjæren med kefir og sitronsaft til en jevn konsistens og bruk på ansiktet. Etter 10-15 minutter vaskes og fuktes ansiktet med krem.

Med peroksid

Hydrogenperoksid har kraftige bakteriedrepende egenskaper, takket være at den effektivt bekjemper selv ømt akne. Tea Tree Oil fungerer som en sterk naturlig antiseptisk, forhindrer utseendet på ny akne og forbedrer den generelle tilstanden til huden.

 • 20 gram gjær;
 • 1 ts peroxide;
 • 3-5 dråper tea tree olje.

Fortyn gjæren med hydrogenperoksid og bland godt. Når blandingen begynner å boble litt, legg til te-treolje og påfør ansiktet. Etter 15-20 minutter, skyll, fukt ansiktet med krem.

Med grapefrukt

Sammensetningen av kiwi inkluderer et stort antall fruktsyrer, hvis virkning er sammenlignbar med en lett kjemisk peeling. Grapefruktjuice inneholder en stor mengde vitamin C og har blekningsegenskaper. Masken fungerer best på oljeaktig og kombinasjonshud som er utsatt for pigmentering. Det kan til og med blanke blemmer i akne. For sensitiv hud anbefales ikke.

 • 20 gram gjær;
 • halv kiwi;
 • 1 teskje grapefruktjuice.

Skal kiwi, klipp av halvparten og bland den. Oppløs gjæren med grapefruktjuice, og legg deretter kiwi-pureen til blandingen. Påfør masken på ansiktet og hold ikke mer enn 10 minutter. Skyll grundig, fukt med krem.

Likevel er gjærmasker veldig egnet for hudpleie og rengjøring, men disse er allerede andre oppskrifter som du finner i vår andre artikkel.

Med aspirin

Masker med aspirin er et av de mest effektive middelene for å bekjempe akne. Aspirin virker bakteriedrepende, reduserer aktiviteten til sebaceous kjertlene, strammer porene. Masken skal ikke påføres på meget tørr og sensitiv hud - det kan forårsake alvorlig irritasjon på den.

 • 20 gram gjær;
 • 2 tabletter av aspirin.

Aspirintabletter blir grundig knust og fortynnet i en teskje rent vann. Fortyn deretter gjæren med dette vannet, bland alt godt og bruk det på ansiktet. Ikke hold lenger enn 15 minutter, skyll og fukter ansiktet med krem.

Visste du at aspirin er en god assistent i kampen mot akne og ikke bare? Vi har samlet oppskrifter for de beste ansiktsmasker med aspirin og anbefaler at du leser dem!

Kontra

Men selv et slikt nyttig og tilsynelatende ufarlig middel som gjær har noen kontraindikasjoner. De skyldes at gjær lever mikroorganismer som forårsaker gjæringsprosesser. Derfor kan masker basert på dem ikke brukes i nærvær av:

 • brudd på integriteten til huden;
 • neoplasmer i applikasjonsstedene til masken;
 • Tilstedeværelsen av pustulær utslett.

Naturligvis er en kontraindikasjon individuell intoleranse, noe som ikke er så sjeldent.

Flere Artikler Om Typer Acne