Havremel - En av de beste folkemidlene for å bekjempe akne. Hercules grøt består av dette stoffet, derfor er det oftest brukt i hjemmelaget kosmetikk. Selvfølgelig er den mest effektive havremel i forberedelser for ekstern bruk. En populær type middel er en maske. De er enkle å forberede seg, og effektiviteten er ganske høy. Derfor er det verdt å utforske oppskrifter av Hercules ansiktsmasker som vil hjelpe deg til å takle bestemte problemer.

1. Mask av rullet havre, honning og sitron for å nærme huden

Passer til alle hudtyper. Den største fordelen er tilstedeværelsen av en stor mengde vitaminer og hudvennlige mineraler i sammensetningen. Alle disse elementene trer inn i huden og absorberes raskt i de øvre og dype lagene.

For å forberede, ta en spiseskje med malet rullet havre, samme mengde honning og juice av en halv sitron. Påfør en maske på ansiktet. Innen tjue minutter vil den helt herdes. Skyll med varmt vann og fukt huden ytterligere.

2. Fuktighetsgivende Herculesmaske, druefrøolje og eggeplomme

Et godt alternativ for personer med problematisk tørr hudtype. Fuktigheten av dermis øker betydelig, noe som er bra for tilstanden. Kan brukes permanent hvis kjertlene utskiller en utilstrekkelig mengde talg.

Grind to spiseskjeer havremel på kvernen på forhånd. Legg til en teskje olje og en eggeplomme med fersk kyllingegg. Rør ingrediensene og applicer en maske over hele ansiktet. Vask av etter tjue minutter.

3. Mask for å rense ansiktet på rullede havre, eggeplomme og sitron

Alternativet er mer egnet for fet hud, men er ofte foreskrevet for pasienter med tørr dermis. Hovedoppgaven er å rense porene fra forurensning. Effektiv med akne og andre hudpatologier.

Bland en spiseskje kornblanding med protein. I den tilberedte blandingen tilsettes fem dråper sitronsaft og blandes igjen. Påfør ansiktet. Etter tretti minutter, tørk masken med et serviett og vask avkokeren av kamille.

4. Whitening mask fra rullet havre, rømme og essensielle olje

Hvis det oppstår flekker på ansiktet, eller selve huden har mistet sin sunne farge, må du bruke denne masken.

I like store mengder er det nødvendig å blande to spiseskjeer med flak og fettfattig rømme. Tilsett noen dråper essensiell olje, helst lavendel. Påfør produktet godt på ansiktet og la det stå i tjue minutter. Skyll deretter med rent varmt vann.

5. Tørkemaske for ansikt med rullet havre og protein

Verktøyets hovedoppgave er å redusere fettinnholdet i huden. I tillegg trenger individuelle elementer av stoffet aktivt gjennom sebaceouskanaler. Det er bemerkelsesverdig at porene, selv tette med fett, deretter støv og keratinøse celler, blir rent rengjort, takket være denne masken. Det viktigste er å lage mat riktig og bruke det regelmessig.

I like store mengder blandes tre spiseskjeer med rullet havre med kokende vann. Legg til ett kyllingegeprotein. Det er kjent at protein strammer og tørker dekselet betydelig. Hercules i dette tilfellet optimaliserer virkningen. Hvis din oppgave er å rengjøre sebaceous kanaler i tørr hud, bør du legge til vegetabilsk olje i sammensetningen. For eksempel, solsikke. En ts er nok. Påfør et tykt lag av verktøyet på hele ansiktets område. Prøv å håndtere alle områder. Når masken er tørr, kan den fjernes fra ansiktet. Deretter vasker du kamille-avkokingen.

6. Beskyttende maske av hercules og hele egg

Det er kjent at tilstanden til huden er svært avhengig av miljøet. Og i kaldt vær, og under den varme solen kan dekselet bli skadet og betent. Denne masken skaper et spesielt beskyttende lag som hindrer penetrasjon av skadelige stoffer.

Det er nødvendig å røre tre skjeer havremel med en liten mengde kokende vann. Tilsett ett kyllingeg og bland godt sammen. Masken har en ganske viskøs konsistens. Prøv å bruke et lag med middels tykkelse over hele ansiktet. Vask masken etter tjue minutter under en strøm med varmt vann.

7. Maske for akne fra rullet havre, brus, sitronsaft og kefir

Verktøyet er noe vanskeligere å forberede enn de tidligere versjonene, men hver håndterer det selvstendig og hjemme. Soda bidrar til å sikre at de aktive stoffene trenger inn i de betente sebaceous kanalene og fjerner forurensning. Takket være denne effekten, forsvinner akne og akne etter en måned med vanlig bruk.

Du trenger tre tanker. I en blanding to spiseskjeer av de knuste flakene og en teskje sodavann. I den andre - tre spiseskjeer kefir og en teskje sitronsaft. Bland ingrediensene grundig sammen. Hell inn i en tredje beholder og bland igjen. La masken være på i minst tjue minutter.

Før du påfører, må du forsiktig dampe ansiktet. Dette vil hjelpe verktøyet til å penetrere porene mer effektivt. Behandle hele området av ansiktet, unntatt området rundt øynene. Etter en halv time skylles av med kaldt vann.

Se enda mer nyttige oppskrifter i videoen nedenfor. Sørg også for å se på prinsippene for å bruke slike produkter:

Etter å ha lært hvordan du skal forberede Hercules ansiktspakker, kan du raskt bli kvitt mange dermatologiske problemer.

Hercules ansiktsmasker

Havregryn, havregryn havregryn, havregryn er alle produkter av en enkelt havreplantasje, som er nyttig for både generell helse og hår og hudhelse. Havre for kosmetiske formål ble brukt av kvinner i lang tid, og dermed forlenget ungdommen og skjønnheten.

Om fordelene med Hercules for huden

Grøt, havremel og havremel er et lagerhus av næringsstoffer. Og de er nyttige ikke bare for fordøyelsen, men også for hudpleie av ansiktet og hele kroppen.

Havregryn, som mange andre kornblandinger, inneholder komplekse karbohydrater og fibre, mineraler, sporstoffer og vitaminer, inkludert:

 • Pantothensyre
 • tryptofan,
 • lysin,
 • tiamin,
 • riboflavin,
 • fluor,
 • sink,
 • magnesium,
 • jod,
 • fosfor,
 • vitamin A, K, E, PP, gruppe B, og dette er ikke hele listen over næringsstoffer!

I verden er det neppe ansiktskrem med lignende sammensetning, og hvis det er det, vil det koste fabelaktige penger. Derfor anbefaler vi å ta hensyn til havremel som kosmetikk som er lett å forberede hjemme, og det vil dessuten koste deg en liten krone.

Havregrynsmasker arbeider i flere retninger samtidig:

 • fjernet av smuss og keratinisert epitel;
 • bidra til å kvitte seg med sorte prikker;
 • fjern små betennelser på huden;
 • reguler sebaceous kjertler;
 • myk og fukt huden
 • dyp regenerere huden;
 • lindre kløe og peeling;
 • gjenopprette naturlig hudfarge
 • nærer og beskytter;
 • stram og gjør strammende hud mer elastisk;
 • glatte fine rynker.

Alt dette kan tillate deg å spare på en rekke produkter for å ta vare på ansiktet og décolleté.

Vi vil også gjøre oppmerksom på at havremelmasker er hypoallergene (ikke forårsake allergiske reaksjoner) og passer for alle hudtyper. Men når andre ingredienser legges til basen, er det nødvendig å sikre at blant dem kan det være noen (for eksempel honning) som krever testing. Ellers kan havremel masker takle nesten ethvert kosmetisk problem.

Funksjoner for forberedelse, påføring og fjerning av Hercules-masker fra ansiktet

Havregryn kan brukes som en maske, men kan også brukes som hudpleie for å rense huden - det er bare nødvendig å male flak og blande med flytende såpe eller rensemiddel.

Vi har allerede nevnt at havregryn er et hypoallergent produkt, og derfor, hvis du ikke legger til andre komponenter til hercules, så selv med den mest følsomme huden kan du bruke masker uten frykt. Men etter de første prosedyrene kan noen oppleve forverring av huden, men dette er bare et resultat av slagg som når overflaten. Når porene og dypene av dermisene blir renset, vil du legge merke til den positive effekten av maskerne, og det vil sikkert glede deg.

På grunnlag av havregrynsmasker kan du bruke bakken flager "havregryn" eller havregryn - havregryn (du kan lage det selv, slipe havregryn i en kaffekvern).

For å lage en klassisk havregrynsmaske, ta 2 ss. flaker (jo finere råmaterialene er, jo mer praktisk vil det være å bruke den ferdige masken - da vil den ligne tykk rømme), hell kokende vann på dem slik at vannet bare dekker overflaten av råmaterialet, og la det bryte under lokket i 10-15 minutter. I løpet av denne tiden absorberes nesten alt vannet, og massen vil være klar til påføring på ansiktets og décolletéens hud.

Påfør havremel masker ikke mer enn 2 ganger i uken, og som profylaktiske og støttende tiltak vil det være nok en gang i uken.

Varigheten av prosedyren er i gjennomsnitt 20 minutter (for en foryngende effekt - 30 minutter). Men huden for økten bør utarbeides på forhånd: ryddet av kosmetikkrester, og enda bedre - dampet (for eksempel med varm komprimering). Derfor er masken god å gjøre etter en dusj eller et bad (da vil huden bli forberedt på ytterligere prosedyrer).

Påfør en maske på massasjelinjer, uten å påvirke øyet, uten mye innsats, for ikke å strekke huden. For å bruke blandingen, kan du bruke en spesiell flat pensel eller skum svamp.

Under prosedyren er det tilrådelig å ligge ned, slapp av og ikke snakke. Noen for bedre avslapning inkluderer hyggelig musikk for avslapning.

Fjern rester av masken med varmt vann eller en fuktig klut, og skyll deretter ansiktet med kaldt vann, men du trenger ikke å gni huden, men bare våt den med et håndkle eller serviett.

Etter prosedyren anbefales det å bruke en nærende krem ​​på huden og ikke gå ut i en annen time.

Oppskrifter for masker basert på rullet havre (havregryn, havremel)

Masker av havregryn kan enkelt gjøres hjemme. Det finnes et stort antall forskjellige alternativer for ulike blandinger basert på havremel. Vi har valgt de mest populære oppskriftene for deg og, for enkelhets skyld, gruppert dem etter "problemer":

1. Vi beskrev oppskriften på en klassisk maske i forrige del av artikkelen - den passer for alle hudtyper. Den klassiske oppskriften har imidlertid flere hemmeligheter:

 • Zaryat havregryn varm svart te - det vil forbedre hudfarge.
 • Stew havregryn med frisk grønn te, og denne masken beskytter huden mot miljøets skadelige virkninger. Du kan lage en annen versjon av denne masken ved å legge til finmalt grønt teblad til havregryn eller bruke innholdet i en tepose (te skal tas uten dufter og tilsetningsstoffer). Dampet sammen med havregryn, vil teblader gi ekstra ernæring til huden og tone det godt.

2. Til tørr og fading hud, legg til den klassiske masken:

 • 1 ss. Melk (rømme, krem, yoghurt, kefir) eller 1-2 ts. gnidd gjennom en sikt av ostemasse. Denne masken nærer huden godt.
 • 1 kyllingegulv - denne masken strammer ansiktets hud godt og nærer den.
 • 0,5-1 ts flytende honning - denne masken gir næring og helbreder huden.
 • 1 ss. oliven (noe annet vegetabilsk) eller mykgjort smør.
 • 1 ss. juice av bær, frukt eller grønnsaker (vær forsiktig med "fargestoff" juice, for eksempel kirsebær, blåbær, mulberries, rødbeter, gulrøtter) - denne masken nærer og forynker.
 • 1-2 ts Pounded bananmasse eller persimmon.

Du kan også kombinere de ovennevnte kosttilskuddene, for eksempel:

 • Ta 1 ss. Havregryn, 3 ss. kokende vann - la det brygge. Deretter legger du til 1 eggeplomme, 1 ss. persimmonmasse (drue eller pære), 1 ss. Øl - Bland godt, bruk massen på ansiktet og la det stå i 15 minutter. Denne masken gir en foryngende effekt.
 • Forbered grunnen på masken, damp havremel med melk, legg deretter til 1 ss. potetstivelse, fortynnet i 2 ss. mineralvann og 1 ts. noen vegetabilsk olje (bedre enn hvetekim). Sett blandingen i vannbadet, og med konstant omrøring, bring massen til en lett fortykning (det bør ikke bli en tykk pasta - se på dette!). Påfør en maske med varmt (men ikke for varmt), hold det til tørking og vask det med varmt vann.

3. For fet hud:

 • I stedet for vann, damp havregryn med avkok av anti-inflammatoriske urter - kamille, calendula, salvie, St. John's wort, eller andre.
 • Legg til den klassiske masken 1-2 ts. gresskar potetmos (du kan gni på en liten riper) eller gulrøtter - få en rask "anti-stress" effekt. Grønnsaker kan erstattes med kiwi eller et surt eple.
 • Legg til den klassiske sammensetningen litt slått kyllingprotein - denne masken vil redde huden mot oljeaktig glans.
 • Zarynat havregryn sur frukt eller grønnsaksjuice (ikke kok saften, men varm kun opp til 80-85 ° C) - dette vil bidra til å bli kvitt oljeaktig glans. Etter prosedyren, tørk ansiktet med lotion for fet hud.

4. Legg til den klassiske masken for problematisk og sensitiv hud:

 • 1 ts brus - bland godt og bruk med gnidningsbevegelser. Denne masken vil bidra til å kvitte seg med akne merker. Etter prosedyren skyll ansiktet ditt med varmt vann og tørk deretter med mineralvann.
 • 1 ss. vegetabilsk olje og egg hvit - dette vil bidra til å begrense porene.
 • 1 ss. blå (grønn eller svart) leire (det renser også huden) og 1 ts. sitronsaft (det vil ha tørkeeffekt). Denne masken brukes til å bekjempe akne, utslett på ansiktet, decollete området, på ryggen - 2 ganger i uken i en måned.
 • Den avokadohalvdelte mosekjøttet - dette vil gi huden en spesiell ømhet og skjønnhet. Påfør denne masken med masserende bevegelser, og etter prosedyren blir ansiktet gnidd med mineralvann.
 • Massen av en halv liten appelsin (mandarin eller flere stykker grapefrukt). For større viskositet av masken, kan du legge til 1 ts. honning (hvis det ikke er allergi mot det). Denne masken er god å bruke for unge mennesker med problemhud (aldersutslett). Gjør denne masken en gang i uken.

Vi håper at blant de ovennevnte masker på grunnlag av havregryn, vil du finne en som vil bli for deg, ikke bare en tryllestav, men også en favorittoppskrift på skjønnhet.

Vi fjerner akne ved hjelp av en maske fra rullede havre.

Oppskrifter og vurderinger

Hei alle sammen! Tenk på alt i verden, blir det overraskende interessant hvordan naturen har tenkt alt opp til de minste bagatellene. Her er det for eksempel mulig å bruke litt mat, ikke bare for å tilfredsstille sult, men også å kvitte seg med mangler på huden i form av akne.

Så snart jeg møtte problemet med utslett på ansiktet mitt, bestemte jeg meg for å kurere denne ubehagelige sykdommen så snart som mulig. Masken av hercules for akne i ansiktet, oppskriften som min rådde meg om, viste seg å være en svært effektiv og viktigst billig måte. Dra nytte av rådene, jeg har glemt mitt problem i lang tid.

Cooking oppskrifter

En av nettstedene blinket med en overskrift som fikk oppmerksomheten min: "Hercules hjelper ikke bare med å fjerne ungdoms akne, men reduserer også porene betydelig." Derfra skrev jeg flere maskeoppskrifter som jeg prøvde på meg selv.

 1. Forberedelse: Bland to spiseskjeer av flakene med en spiseskje sodavann, og legg deretter til en liten mengde vann for å gjøre massen konsistensen.

Påføring: masken skal ikke bare påføres ansiktet, men gnides med lette massasjebevegelser i to minutter. Fortsett deretter på huden i 20 til 30 minutter.

 1. Forberedelse: Visp det hvite av ett egg, skille det fra eggeplommen, legg til en spiseskje olivenolje, samt 100 gram tidligere dampet rullet havre.

Påføring: Gni masken med lette bevegelser, la røret stå i ansiktet i 10 - 15 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Hvis huden din er øm og sensitiv, og croupen er for grov, kan du male den med en blender.

Hvis det er et stort antall akne i ansiktet, anbefales det å bruke havremel. I tillegg til å bli kvitt akne vil havremel også hjelpe:

 • fjern små ansiktsrynker;
 • fjerne inflammatorisk prosess;
 • returnerer hudens elastisitet;
 • vil akselerere regenerering av hudceller.

Enhver sammensetning av masken med tilsetning av en slik ingrediens som rullede havre krever visse anvendelsesbetingelser. Påfør stramt epidermis strengt med rene hender eller svamp, og etter at du har renset overflaten av urenheter av eksterne faktorer.

Dermatologer sier!

Å begynne med å bruke havremel bør allerede være i ungdomsår, fordi utslettene de som regel er forbundet med endringer i hormonnivå.

Dermatologistens oppskrift: Aloe blomstersaft, havremelflak og naturlig honning er tatt for å lage en maske. Alt dette blandes i like store mengder, hvorpå det påføres hudens problemområder ved hjelp av en bomullspute. Hold denne masken du trenger i femten minutter.

Eiere av tørr hud trenger denne oppskriften, da det vil bidra til dens fuktighetsgivende. For fet hud vil stoffet bli kvitt den hatefulle glansen, samt legge til en fløyelsaktig følelse.

Kontraindikasjoner for bruken av produktet har ikke på grunn av brukbarhet og naturlighet. Hvis plutselig masken forårsaket en allergisk reaksjon, det er lite sannsynlig, bør du tenke på hva som ellers var sin rolle, da croup svært sjelden forårsaker en negativ reaksjon.

Det eneste du bør være oppmerksom på når du bruker produktet er at det ikke er vondt pus med pus på huden.

Auxiliary vurderinger

Anmeldelser av jenter og kvinner på nettstedet var veldig forskjellige, jeg valgte bare noen få av en stor mengde for:

Natalia, 32 år gammel. "Krupa havregryn liker ikke å bli spist, men som en maske for ansiktet, har jeg aldri møtt et bedre produkt! Hvis du grinder vekkeren i en blender, viser maskenes konsistens seg så myk og øm, og etter vask blir det en følelse av sikkerhet i form av en usynlig film. Huden blir myk og fløyelsaktig. Jeg var veldig fornøyd! Jeg bruker Masochka to ganger i uken, og resultatet var merkbart etter første søknad. "

Taisiya, 24 år gammel. "Å ha tørr, problematisk hud, jeg prøvde en stor mengde forskjellige dyre midler. Hva var min overraskelse da jeg ble rådet et middel fra Hercules, som hjalp meg! Etter påføring ble mine porer betydelig redusert, og huden min ble mer hydrert og elastisk. "

Naina, 35 år gammel. "Jeg liker blandingen av havregryn flager veldig mye, masken er veldig lett å forberede, og det er bare en bombe med hensyn til effektivitet!" Jeg ble kvitt akne på kort tid, på bare to ukers bruk. Og det var dessuten at hun brukte masken tre ganger i uken. Jeg brukte oppskriften på havregryn og eggvit, resultatet er veldig glad "!

Alina, 20 år gammel. "I lang tid lider jeg av problemet med utvidede porer og et stort antall akne. Inntil en dag snublet jeg på Internett for en oppskrift på akne fra rullede havre. Jeg bestemte meg å prøve. Min glede kjente ingen grenser. Jeg ble kvitt akne på kort tid, og også huden min ble myk og behagelig å ta på, jeg er veldig glad for at jeg prøvde et slikt middel! "

konklusjon

Basert på alt jeg leste og prøvde på meg selv, vil jeg si at du bør begynne å ta vare på huden som tenåring. Som det ble klart, trenger du ikke å kjøpe dyr krem, det vil være nok av de produktene som alle alltid har for hånden på kjøkkenet.

Hercules ansiktsmaske

Havremel er en av de mest populære diettprodukter. Men de gunstige egenskapene til hercules ansiktsmasken har også blitt verdsatt av mange av det rettferdige kjønn i lang tid. Dette er en av de mest allsidige produktene. Herculean mask er egnet for absolutt alle hudtyper, krever ikke store utgifter eller spesielle ferdigheter.

Hva er den nyttige havregryn for ansiktet?

Hemmeligheten til dette er ikke bare deilig, men også et nyttig produkt, er at det inneholder mange nyttige sporstoffer. Når du bruker havregryn i kosmetiske masker, kan du bidra til å gjenopprette ungdommen til flabby hud på grunn av innholdet av askorbinsyre. Tiamin, som finnes i Hercules-masker, vil fremskynde prosessene for hudregenerering, bidra til å eliminere tørrhet og gjenopprette elastisitet til ansiktets hud. Og retinol kan raskt helbrede hudens mikrotrauma.

På grunn av den komplekse effekten av alle komponentene i disse maskerne, nærer de cellene, fuktighet, tone opp, regenerere og massere ansiktets hud, redusere følsomheten og ømheten i huden, og også rense og smale det forstørrede problemet porene.

Hjemmelaget Face Mask Oppskrifter fra Hercules

Ansiktsmaske "Hercules and Honey"

En av de mest nyttige og effektive masker anses å være en ansiktsmaske laget av rullet havre og honning. Takket være virkningen av disse fantastiske produktene på deres egenskaper, vil huden være helt fantastisk, både i utseende og i kontakt. Før du bruker masken, må huden rengjøres, og etter bruk - skyll med varmt, renset vann. Forberedelse av en magisk maske er veldig enkel - 1 skje havregryn skal blandes med litt oppvarmet (til flytende tilstand) naturlig honning til konsistensen av en tykk, klebrig masse. Den resulterende blanding påføres i 15-20 minutter. Ikke bruk denne masken for de som kan ha en allergisk reaksjon på honning.

Ansiktsmaske "Hercules og Kefir"

For å lage en foryngende maske av hercules og kefir, trenger du honningmaske, tilberedt i henhold til oppskriften ovenfor, bare legg til en spiseskje med fettfattig kefir. En slik blanding vil ha en foryngende og toning effekt på huden av en hvilken som helst type.

Når du legger til fersk appelsinjuice i stedet for kefir, får du en utmerket rensemaske som ikke bare renser huden, men også forbedrer fargen og tonen. Vask av masken anbefales avkok av kamille.

Ansiktsmaske "Hercules og brus"

Og den mest effektive rensingen regnes som en ansiktsmaske av rullet havre og brus. For forberedelsen må du først blande 2 ss havregryn og 1 skje med natron. I en separat bolle, bland 2 skjeer med kefir, yoghurt eller rømme med 1 skje ferskpresset sitronsaft. Deretter kombineres begge blandingene og blandes grundig. Om ønskelig kan kosmetisk leire tilsettes til den resulterende blanding.

Før du bruker masken, skal huden dampes. Deretter påføres masken ansiktet, og unngår området rundt øynene. Etter at det tørker, blir masken ristet av med massasjebevegelser, og den tørre blandingen som er igjen på ansiktet, fuktes med vann, forsiktig masserer ansiktet. Nå kan du vaske av masken med kaldt vann.

Kursen på denne masken skal være opptil to uker, men du bør ikke glemme dens fuktighet, for ikke å overdrive huden.

Hercules maske for akne

Den enkleste å bruke, men samtidig ganske effektiv, er en maske laget av rullet havre for akne. Det er veldig lett å tilberede: En liten mengde havregryn er blandet med varmt vann, hvorpå det påføres med massasjebevegelser på ansiktets hud. Du bør vente på at blandingen tørker, hvorpå den kan vaskes av med varmt vann.

En annen antibakteriell maske for akne vil bli rullet havre kokt på en infusjon av tørkede kamilleblomster og mynte urter, som skal påføres på renset hud i 20 minutter. Etter denne kamille-mynte-tinkturen må du vaske av masken, som vil få en rensende og anti-inflammatorisk effekt.

Etter å ha påført maskerne på ansiktet til Hercules blir fet hud mer mat, og mister sin usunne glans. Kombinert og normal hud vil få den ernæringen den trenger, og den fading huden blir igjen smidig og elastisk. Tørr hud vil bli mer hydrert, og problem tenåringshud vil bli mindre betent, og akne vil synke betydelig.

Del denne artikkelen i sosiale nettverk!
Vi vil være takknemlige.

Hercules ansiktsmasker hjemme

Hercules for ansiktet er den grunnleggende ingrediensen i hjemmelaget kosmetikk. Universelt produkt, nyttig for alle hudtyper. De ypperlige egenskapene til havremel vil gjenopprette friskhet og elastisitet, kurere akne og utslett. Tenderness og youthfulness vil gi effektiv kosmetikk, basert på en unik croup.

Fordelene med rullet havre for huden

Hercules er nyttig på grunn av den komplekse handlingen:

 1. Gir rensing;
 2. Hydrerer og nærer;
 3. Fremskynder regenereringsprosesser;
 4. Øker beskyttelsesegenskapene til epidermis;
 5. Smal kanalene;
 6. Forebygging av rosacea;
 7. Fjerner giftstoffer og giftstoffer;
 8. Bleker og fjerner døde hudceller;
 9. Eliminerer rynker og tegn på tretthet;
 10. Forbedrer turgor og elastisitet
 11. Smerter betennelse.
 • vitaminer i gruppe B, E, H, PP;
 • mettede og umettede fettsyrer;
 • kompleks av mineraler.

Kontraindikasjoner - Individuell følsomhet.

Metoder for Hercules

Fra flak av hercules er det mulig å tilberede ulike kosmetiske produkter. For hver type epidermis er å velge hjemmeoppskrift. Den unike effekten av hovedbestanddelen vil bidra til å gjenopprette huden, forbedre oksygenånden, bli kvitt toksiner og oksidanter.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

skrubb

Den har en mild rensingseffekt, fjerner fettete plugger og den herdede epitelskrubben fra hercules. Kan brukes selv for sensitiv hud med manifestasjoner av rosacea. Den umiddelbare effekten av et friskt, hvilte ansikt anbefales å brukes regelmessig - to / fire ganger i uken.

komponenter:

 • en teskje rullede havre;
 • en teskje saffran;
 • teskje kamille.

Grind alle ingrediensene på kvernen, fortynn med mineralvann, snu sammensetningen til en tykk slurry. Spred på ren hud med lette sirkulære bevegelser. La bokstavelig tre / fire minutter, så kan du fullføre.

Interessant video: Rengjør huden hjemme

Micellar vann

For å bruke havregryn for ansiktshud er det mulig i forskjellige kosmetiske sammensetninger. Det anbefales å forberede et unikt verktøy for vasking, fjerning av sminke, samt toning og styrke tynne, skjøre kapillærer. Den har en utmerket effekt på alder og sliten hud, umiddelbart forfriskende og fuktighetsgivende.

komponenter:

 • Art. skje med rullet havre;
 • Art. lime skjeen;
 • 5 ml drueolje;
 • 3 dråper appelsineter.

Hell hercules og linden med varmt vann (150 ml), insister under lokket i omtrent en halv time, og legg deretter til fuktighetsgivende og duftende olje. Hell væsken i kosmetikkflasken, rist kraftig før bruk.

Hjemmelaget Face Mask Oppskrifter fra Hercules

Havregryn har uovertruffen egenskaper for å berolige og gjenopprette integrasjoner. Hjemme er det veldig enkelt å ta vare på skjønnhet og ungdom ved hjelp av beviste oppskrifter. Den naturlige ingrediensen har en enorm effekt på huden, oppdaterer, reduserer rynker, fjerner giftstoffer. I kosmetikk anbefales hjemmeproduksjon for alle typer epidermier.

Fornyelse

Tillat å returnere friskhet og fløyelsaktig nydelig maske mot rynker og de første tegn på alder. Det er også effektivt for løs hud, bidrar til å forbedre tone og elastisitet. Takket være bevist naturoppskrifter, kan du lykkes med å håndtere problemene med tap av elastisitet, redusere virkningen av uønskede miljøforhold.

komponenter:

 • 2 ss. skjeer av rullet havre;
 • Art. skje med rømme;
 • egg;
 • 15 dråper retinol.

Smør grisene på en kaffekvern i mel, bland med rømme. Separat, visp egget sammen med apotekets vitaminløsning. Fjern dekslene fra sminke, og fordel jevnt fordelt den tilberedte kosmetiske blandingen. Foryngelsesprosedyre for å fullføre om femten minutter på vanlig måte. Masken av Hercules for ansiktet anbefales å søke to ganger i uken.

forfriskende

Hjelper å utføre en lett peeling av ansiktet, fjern giftstoffer og oksidanter, forbedre strukturen og fargen. Det er veldig enkelt å oppnå foryngelse med egne hender ved å fjerne fine linjer og pigmentering. Det naturlige middelet klare raskt med puffiness og spor av tretthet, og gjenoppretter naturlig friskhet.

komponenter:

 • Art. skje med rullet havre;
 • en teskje sitronsaft;
 • en teskje mandelolje;
 • teskje av plantain.

Grind havregryn med tørt gress til en pulver konsistens, tilsett sitrus juice og fuktighetsgivende olje. Påfør den ferdige massen etter dampende, ganske tett lag, og unngå kun øyelokkene og leppene. Nyt handlingen i omtrent tjue minutter, skyll deretter med noen avkok eller grønn te for å konsolidere effekten av prosedyren. Gjenta en gang i uken om ettermiddagen.

For problem hud

Hjelper å kvitte seg med sorte prikker, gjenopprette en vakker, glatt farget hjemmelaget havremelmaske. På grunn av sin aktive sammensetning, er den nyttig for fet hud, reduserer sekresjonen av kjertler, smalker dilaterte kanaler. Ved vanlig bruk av en rensemaske kan du glemme betennelse og akne, og bli eier av perfekt hud.

komponenter:

 • en teskje havregryn;
 • teskje soda;
 • 10 dråper borsyrealkohol.

Grind kornet i pulver, deretter fra de rullede havre og brus for å lage mat, fortynnet med avkok av kamille. Tilsett borsalkohol før påføring. Dekk stengene grundig med en komprimering, fordel produktet med lette sirkulære bevegelser. Ikke la det være mer enn seks minutter. Fullfør ansiktsrensing på vanlig måte, bruk ikke mer enn to ganger i måneden.

For tørr hud

Ta vare på hud som er utsatt for tørrhet, flak og utseende av for tidlig rynker, bør utføres svært nøye. Takket være virkningen av Hercules, kan du forsiktig rengjøre og fukte, mette integumentet med vitaminer og sporstoffer.

komponenter:

 • Art. skje av havremel;
 • banan;
 • 2 ts yoghurt;
 • drop av rosentreeter.

Steam havregryn med grønn te, ti minutter å kombinere med kefir, bananpuré og essensiell olje. For å distribuere masken etter skrubbing, følger massasjelinjene. La være å handle i tjue minutter. Etter å ha fullført den vanlige måten, gjenta to / tre ganger i måneden for å unngå effekten av tetthet.

næringsrik

Masken av rullet havre og honning gir perfekt polering av huden, eliminerer etterligning av rynker, peeling, forstørrede porer. Rik på aktive stoffer, det tillater å fylle mangel på ernæring og hydrering. Passer for alle hudtyper, bidrar til å fjerne tegn på tretthet og stress, og gjenoppretter raskt blomstring.

komponenter:

 • en teskje rullede havre;
 • en teskje honning;
 • en teskje gulrotfrø;
 • 20 dråper pantotensyre.

Hercules er knust, kombinere med honning, separat i en mørtel, knuse frøene for å oppnå verdifull olje. Tilsett vitamin B5 til preparatet, lage en maske, bruk lymfestrømmen over ansiktet. La i femten minutter, fullfør som vanlig.

Løftemaske

Bruken av herculesmasker hjemme er effektiv for å løfte ansiktet, nærende, fuktighetsgivende huden, bleking pigmentering. Den naturlige sammensetningen vil bidra til å gjenopprette konturene, jevne ut de statiske rynkene, eliminere ujevn fordeling av pigment.

komponenter:

 • Art. skje med rullet havre;
 • en teskje granatäpple juice;
 • en teskje olivenolje;
 • Art. skje med aloe juice.

Grind flak i pulver, kombinere med granateple juice og næringsrik olje, tilsett aloe. For å sette den ferdige blandingen fra en hake opp, et tett tett lag. Topp legg et tynt vått håndkle som forhindrer tørking. Hold i omtrent tjue minutter, gjenta prosedyren i løpet av ti / femten økter.

Video oppskrift: Hercules maske for alle hudtyper hjemme

Omtaler om bruk av frokostblandinger

Valentine, 43 år gammel

Jeg har tørr hud, veldig følsom og reagerer på den minste irritasjonen. Det er veldig vanskelig å velge en rengjøringsmiddel, så jeg forbereder alt selv. Hercules med melk til meg er den beste måten å rense porene, nærende og fuktighetsgivende på samme tid.

Tidligere tok ansiktspleie mye tid, kunne ikke bli kvitt akne i lang tid. Sis anbefales å lage en maske med havregryn og brus, denne rengjøringen er nok i flere uker for å sikre en ren, velpleiet hud.

Takket være hercules kunne hun raskt gjenopprette ansiktet etter en mislykket peeling. Huden var rød, betent, sprekker oppstod. Kombinert flak med olivenolje, etter fem dager begynte ansiktet å se bedre ut, peeling og smertefull følsomhet.

Oppskrift 6 av de mest effektive anti-aging ansiktsmasker på grunnlag av Hercules, testet tid. Hvorfor påvirker havregryn vår hud så godt?

Fading hud krever spesiell forsiktighet. Men bortsett fra dyre kosmetikk er det viktig å bruke de tilgjengelige naturlige produktene. Havregryn er en allsidig ingrediens for å lage masker. Det har en gunstig effekt på aldrende hud, mens du løser mange problemer. Hercules-baserte masker er helt trygge. I tillegg er de egnet for alle hudtyper. Hvis du skal bekjempe aldersrelaterte endringer, bør du definitivt ta oppmerksom på dette miljøvennlige produktet.

Nyttige egenskaper av havregryn for hud

Hele havregryn gjør flak. Selv etter spesiell behandling og flatering, beholder de sine fordelaktige egenskaper. Masken av hercules fra rynker er effektiv på grunn av den rike sammensetningen.

 • jern hindrer at huden tørker ut;
 • sink renser huden og bidrar til å eliminere skadelige stoffer;
 • mangan eliminerer puffiness, har antiinflammatoriske og helbredende effekter;
 • magnesium forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer celleregenerasjon
 • silisium bremser aldringsprosessen;
 • vitamin E fungerer som en antioksidant som kan nøytralisere frie radikaler;
 • B-vitaminer forbedrer hudens overflate, forhindrer tørrhet, fremmer absorpsjon av næringsstoffer;
 • Beta glukan gjenoppretter elastisitet, har en antioksidant effekt.

Den fleste hud aldring skjer på grunn av en nedgang i den naturlige produksjonen av kollagen og elastin. Og av en eller annen grunn akselererer visningsprosessen. Endringer kan bli provosert av:

 1. mangel på fuktighet;
 2. akkumulering av toksiner;
 3. hyppig stress;
 4. eksponering for ultrafiolett stråling;
 5. ernæringsmessige mangler.

Havregryn forynger huden ved å løse de viktigste problemene som fører til tidlig aldring. Hercules påvirker dermis som følger:

 1. feeds;
 2. fukter;
 3. lindrer tretthet;
 4. eliminerer hevelse;
 5. stopper betennelse;
 6. beskytter mot det ytre miljøet;
 7. Beskytter mot frie radikaler;
 8. fjerner slagg;
 9. danner rent porene dypt;
 10. lyser pigmentering.

Aktive komponenter fungerer på flere fronter samtidig. Derfor blir både interne og eksterne faktorer svekket, noe som resulterer i utseende av rynker. Hvis du gjør disse masker regelmessig, vil du snart legge merke til at brettene har blitt glattet.

Hercules som ingrediens for masker

For å lage en maske passer hele flak eller jord. Hercules kan dampes eller brukes rå. Alt avhenger av oppskriften. Pass på at den negative reaksjonen til kroppen ikke trenger, hvis du legger produktet i sin rene form. Hvis du legger til andre ingredienser i basen, er det verdt å utføre en følsomhetstest.

Noen komponenter kan forårsake en allergisk reaksjon. Som allerede nevnt er havremel ansiktsmaske nyttig for forskjellige hudtyper. Denne ingrediensen lindrer fettete skinn like bra og fukter tørre områder. Effektiviteten forsterkes av flere komponenter.

Mask Oppskrifter for moden hud

Oppskrift nummer 1: med vitaminer

Grind 1 ss. l. flak. Tilsett 4 tabletter av aspirin, malt i pulver. Berik sammensetningen med flytende vitaminer. På apoteket kan du kjøpe retinol og vitamin C. 2 dråper av den første og 3 dråper av den andre er nok.

Påfør blandingen for å rense huden og la den være helt tørr. Skyll anbefalt med varmt vann.

Denne masken har regenererende egenskaper, har en foryngende effekt. Plus hudvev får riktig ernæring.

Oppskrift nummer 2: med rømme og sitron

Ta 1 ss. havregryn og samme rømme 12-18% fett. Bland ingrediensene og legg til et par skjeer sitronsaft. Optimalisert med et mellomlag. Etter jevn fordeling, la blandingen stå i ca 20 minutter.

Vask med kaldt vann. Denne prosedyren er flotte toner. Plus, huden er ryddet av rester av kosmetikk og støv. Ansiktet ser utdatert ut.

Oppskrift nummer 3: med te brewing

Steam en liten håndfull havregryn med sterk te. Svart eller grønt vil gjøre. Hell de varme brewing flakene slik at de er helt dekket med væske. Deksel med lokket, la i 10-15 minutter.

Etter å ha ventet på kjøling, kan du legge til andre ingredienser. Et utvalg av sitron, appelsin eller grapefruktjuice. Han må være ferskpresset. Også i blandingen må du blande litt honning.

Et tett lag med masse påføres ansiktet. Hold for å være 15-20 minutter. Når det gjelder vask, bruk teknikken for kontrasterende temperaturer. Først kommer det varme vannet. Det er godt avslappende. Og umiddelbart kald for å friske opp.

Masken er ideell for fading hud. Hun renser forsiktig. Vanlig applikasjon vil hjelpe nivået av lettelse av huden, glatte fine rynker, gjenopprette naturlig elastisitet.

Oppskrift nummer 4: med krem

Bland en ss frokostblanding og fløte. I denne massen er det fortsatt bananmasse. Påfør blandingen jevnt på huden. Det er mulig ikke bare på ansiktet, men også på halsen. Vent 10-15 minutter, skyll deretter. Som et resultat får du en jevn tone og rene porer.

Oppskrift nummer 5: med egg og frukt

Ta noen skjeer havremel og bland med en eggeplomme. Etter tilsetning av fruktmasse. Ideelle aprikoser, mango, persimmon eller melon. Rør og fortynn blandingen litt med øl.

Påfør ansiktet og ikke vær lat for å massere godt. Hold massen skal være ca 20 minutter. Anti-aging mask vil fungere bedre hvis du pre-damp huden. Flere slike prosedyrer i uken, og du er igjen glad for å se i speilet!

Oppskrift nummer 6: med liten oliven og eggeplomme

Trenger 1 ss. havremelmel. Det må blandes med eggeplomme. Legg også til 2 ts. olivenolje. Hvis du ønsker, slipp den essensielle oljen av rosmarin.

Før huden påføres, er det bedre å fukte med vann. Varigheten av prosedyren er minst 30 minutter. Vask godt etter dette vannet, som tidligere presset sitronsaft.

Masken eliminerer de første aldersendringene. Det fremmer utjevning av både alder og ansiktsrynker. Regelmessig bruk er en utmerket forebygging av epidermis tidlig aldring.

vasking

Havregryn kan brukes til daglig vasking om morgenen. Det er ganske enkelt. Kryss kornet på forhånd. Du kan lagre lager i en krukke med krem. En slik innvirkning er veldig nyttig om morgenen. Denne metoden lar deg snart høre fra andre utfyller at du er yngre.

Resultatet blir løst, hvis det etter en blanding av havremel mot rynker, påføres krem. Du kan bruke fuktighetsgivende eller anti-aldring. Ta den du er vant til.

Forbedring av problemhud av havremel

Tørr hud pleide å bli gammel. Når det gjelder fettstoffet, vises rynker senere i dette tilfellet. Subkutant fett spiller rollen som naturlig smøring. Takket være dette er topplaget alltid mykt. Men før eller senere tar naturen sin bompenge. Det kommer en tid når bretter går over den oljede huden, kråken er føttene hatefulle for alle kvinner. Og igjen kommer havregryn til redning.

Fet hud er ofte et problem. Det er at kviser ser periodisk ut på det, porene blir tilstoppede og sorte prikkformer. Dette skjer i voksen alder. Mange kvinner merker at det ikke er noe verre enn problemhud, som allerede viser tegn på aldring.

Masker av havremel ikke bare stramme huden og glatt rynkene som vises. De fjerner overflødig fett, reduserer betennelse, fremmer helbredelse og generell forbedring av huden.

Det er mulig å sette grøt fra rullede havre uten ekstra ingredienser. Dette produktet i seg selv kjemper perfekt mot mangler av oljeaktig fading hud. Hvis du lager en maske flere ganger i uken i en og en halv måned, vil utslettet stoppe eller i det minste redusere betydelig. Samtidig vil huden forynge.

Hvis du vil diversifisere den klassiske versjonen, kan du legge til følgende komponenter:

 • juice av sitron eller andre sitrusfrukter;
 • juice av noen sure bær;
 • lavt fett rømme;
 • yoghurt;
 • yoghurt;
 • egghvite;
 • blå, svart eller hvit leire;
 • natron.

Forbedringer er merkbare etter spyling. Huden blir matt. Ingen fettete glans. Porene er rene. Regelmessig tilnærming gir positive resultater innen en måned. Det blir ikke flere røde områder og ingen akne merker på ansiktet. Synlig endre hudfarge. Det blir jevnt og vakkert. Og rynker vil ikke lenger være så merkbare, fordi mange av dem vil glatt ut helt, eller i det minste endre dybden på brettene.

For å løse problemer med tørrhet, overflødig sebum, samt aldersrelaterte endringer ved hjelp av havremel, kalles mange kosmetologer. Hercules fortjener absolutt alle kvinners oppmerksomhet uten unntak. Den gunstige effekten på huden er ubestridelig.

Havregryn - en gave for økonomiske kvinner

Ønsket om å fortsette å forlate ungdommen er naturlig for hver kvinne. Utseendet på rynker sporer søket etter effektive midler.

Men ikke alle har muligheten til å bruke store summer på kjøp av et arsenal av kosmetikk for å bekjempe aldring. Slike produkter, som regel, er dyre. Ikke haste til fortvilelse! Masker av havremel kan takle oppgaven også.

For å oppnå løfteeffekt trenger du bare å vite noen effektive oppskrifter. Systematisk applikasjon vil forbedre ditt utseende betydelig. Hudfargen blir igjen behagelig, etterligner og dynamisk rynker knapt merkbar, ansiktskonturen er strammet. Og alt dette for latterlige penger!

Riktig hudpleie gjennom årene er spesielt viktig. Bli vant med å bruke havremel. Produktet er virkelig universelt. Så trenger ikke å bekymre deg for hva du mister. Allerede første gangene gir et synlig resultat. Derfor setter pris på Hercules, som alliert i kampen mot alderdom, kan du ganske raskt.

Hvordan bli kvitt rynker etter 30?

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da menn komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyst da du dukket opp.
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake.

Men et effektivt middel for rynker er! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Alle kvinner etter 30 møter problemet med rynker på ansiktet. Og nå ser du på deg selv i speilet uten glede, og merker aldersendringer.

 • Du kan ikke lenger råd til lyse sminke, kontrollere ansiktsuttrykk, for ikke å forverre problemet.
 • Du begynner å glemme de øyeblikkene da menn komplimenterte ditt upåklagelige utseende, og øynene deres opplyst da du dukket opp.
 • Hver gang du kommer til speilet, ser det ut til at gamle dager aldri kommer tilbake.

Men et effektivt middel for rynker er! Følg lenken og finn ut hvordan du kan bli kvitt rynker på bare en måned.

Hercules maske for frisk og vakker hud

Hver representant for det rettferdige kjønn er en unik original verden rundt hvilken familie, venner og aktivitetsfeltet roterer daglig. Kvinnen er lys, som gir varme og omsorg til verden.

Sjelens skjønnhet er sikkert gjenspeilet i de vakre egenskapene i ansiktet. Hvis en person er god, så vil han ha, beckon og utstråle attraktivitet. Og små feil som rynker og grovhet kan lett korrigeres gjennom effektive oppskrifter av tradisjonell medisin. For eksempel vil en maske av Hercules avlaste rynker, akne og overdreven greasiness av huden.

Hemmeligheten til de fordelaktige egenskapene til Hercules

Beauticians vurderer havremel som et universelt produkt som kan brukes som en del av forskjellige masker og skrubber. Det er hercules som inneholder vitaminer A, E og K, som fremmer aktiv celleregenerasjon og øker elastisiteten til epidermis.

Retinol helbreder godt, og askorbinsyre og tiamin gir næring og lindrer huden fra tørrhet. Havre inneholder tryptofan, lysin, riboflavin, B-vitaminer, nikotinsyre, fluor, sink, magnesium, krom, jern, fosfor, nikkel, mangan. Fra et kosmetisk synspunkt er en slik sammensetning et komplett utvalg av komponenter som er nødvendige for skjønnhet og helse.

Havremelprodukter er universelle og har ingen kontraindikasjoner, de er hypoallergene og passer for alle hudtyper, inkludert problematisk og spesielt følsom.

Takket være havremelbaserte masker økes hudtone, celleregenerering, hydrering, fargebevakning og reduksjon av inflammatoriske prosesser oppstår.

Unge representanter og jenter litt over tretti perfekt ansiktsmaske av hercules, renser tilstoppede porer. I tillegg støtter disse masker ungdom og helse i huden, dets metning med nyttige stoffer.

For sunn strålende hud

Hjemme er det veldig enkelt å forberede slike enkle, men svært effektive masker for å forbedre hudfarge. Her er de beste oppskriftene:

 • For et friskt utseende. På forhånd må du forberede: 1 ts. flak, 1 ss. l. kefir eller yoghurt, 1 ts. Honning og 4 dråper rosmarin eterisk olje. Komponentene blandes grundig, påføres for å rydde damp på ansiktet. Hold en kvart time. Vask av med litt varmt vann. Denne masken vil rengjøre dermis, tørke ut utslett og oppdatere hudfarge. Hyppighet av bruk - to ganger i uken.
 • Frukt hercules maske. For henne er nødvendig: 1 ss. l. havregryn, 2 ss. l. ferskpresset grapefruktjuice, 4 modne jordbær. Berry mash med en gaffel til staten potetmos, legg til alle de andre ingrediensene. Vi gir sammensetningen til å infusjonere i 10 minutter, og deretter på ansiktet og dekolleten. Etter 15 minutter, vaske ansiktet vårt. Hvis masken påføres en gang i uken, blir huden betydelig oppdatert og blir frisk.

Bekjempelse av kviser og hudormer

Ansiktsmasker med havregryn brukes ofte til å fjerne fettete skinn, akne og akne.

 • Oppskrift nummer 1. Vi trenger: 1 ss. l. havregryn, 1 kyllingegg, 3 dråper essensielle oljer av te og eukalyptus, 1 ts. melk. Alle ingrediensene pisker i en blender, den siste til å legge til olje. Påfør masken i 15 minutter, vask deretter. Hva er forventet resultat? Mengden av akne vil synke kraftig og den oljeaktige glansen av huden vil forsvinne.
 • Oppskrift nummer 2. Eliminere, for eksempel akne eller kvise vil hjelpe følgende mask-scrub: 1 ts. natron, 2 ss. l. knuste flak, 1 ss. l. sitronsaft og 2 ss. l. kefir eller yoghurtblanding, bland blandingen i 10 minutter på et pre-renset ansikt. Så snart masken tørker, skal den forsiktig skli, så du kan vaske. Dette verktøyet anbefales å rengjøre huden ikke mer enn en gang i uka.

For en lang ungdommelig hud

 • Selv i en respektabel alder kan du se fantastisk ut hvis du passer godt til deg selv. Hercules ansiktsmaske er et utmerket anti-aging middel. Bare femten minutter, tilbrakt et par ganger i uken, kan fungere gode underverk. Du vil glemme de dyre prosedyrene i hytta og fjerne kremene av kremer fra hyllen, da de bare vil bli overflødige.
 • Denne ansiktsmasken mot rynker og alder flekker. Her er en velprøvd komposisjon: 1 ss. l. Hvetekimolje, naturlig yoghurt, hakket havremel og flytende honningblanding, påfør en maske på renset ansikt i 20 minutter. Skyll med vann etter bruk.
 • For foryngelse er en banan-havre blanding også perfekt. For tilberedning av æltning med en gaffel en moden banan og bland den med 1 ss. l. havregryn. Påfør på ansiktet og inkuber i 15 minutter, hvorpå vi fjerner restene av slurry med serviett. Masken av Hercules kan fjerne ikke bare aldersmerke, men også oppdatere utseendet, og gi huden en naturlig glød.

Herlige kvinner, vi vil igjen minne om at masker eller skrubbe på grunnlag av havregryn blir dobbelt så effektive hvis du tar vare på andre aspekter av livet, gir harmoni i det hele tatt. Vår hud blir problematisk ikke av seg selv. Det er litt skyld i miljøet, de skadelige effektene av eksterne faktorer, men en dårlig livsstil og ubalansert næring forårsaker betydelig skade på den. Derfor ta vare på skjønnhet gjennom omsorgsprosedyrer, støtte dem med en sunn livsstil, mangel på stress og et sunt kosthold.

Flere Artikler Om Typer Acne