Vi ønsker alle å være eiere av attraktiv, glatt hud i ansiktet, men ikke alle vi har den økonomiske evnen og fritiden til å besøke skjønnhetssalonger og gå på foryngelsesbehandlinger. En maske med melk og gelatin vil tjene som en utmerket måte ut av denne situasjonen, siden den ikke er dårligere i ytelse til profesjonelle midler og i seg selv er ganske økonomisk.

 • Innholdet
 • Produktegenskaper
 • Gelatin bruk
 • Melk fordeler
 • Ansiktsmasker
 • Rensende maske mot svarte prikker
 • Rensende gelatine ansiktsmaske
 • Universal ansiktsmaske
 • Ansiktsmaske med kull og gelatin

Produktegenskaper

Den gelatin, at melk på sin egen måte er nyttig for huden vår, og i komplekset lager de en helbredende brønn som gir en enorm effekt på tilstanden: de renser, strammer, nærer, fukter. Derfor en maske av gelatin og melk - et veldig vanlig verktøy i kosmetikkindustrien.

Gelatin bruk

Hovedfordelen ved produktet er tilstedeværelsen av et slikt aktivt protein som kollagen. Når huden mangler kollagen, mister den til slutt elasticiteten, og gelatinen som inneholder denne komponenten, kompenserer for tapet. Derfor brukes en maske med gelatin som et middel, eliminerer rynker som allerede har dukket opp, og som en forebyggende prosedyre (hindrer aldersrelaterte forandringer i fremtiden). Innholdet sammen med kollagenet og andre nyttige stoffer, som fett, proteiner, jern, karbon, magnesium, kalsium, aminosyrer, vitamin B3 (PP eller niacin) etc.

I tillegg til den foryngende effekten, brukes en gelatinemaske for utslett, tilstedeværelse av svarte flekker og fettete glans.

Gelatin, legger til masken for ansiktet, tar over funksjonene til å rense porene og begrense dem.

Melk fordeler

En av de mest stående kosmetikkene for hudpleie er melk. Det gjør huden frisk og fyller den med skjønnhet. Hovedbruken består av disse to stoffene:

 • protein (fukter huden);
 • lipider (forsiktig renset).

Melk er også rik på andre gunstige ingredienser: En gruppe vitaminer B, kalsium, kalium og også vitamin A og E.

Melk og alle produkter av melkeprodukter kan avlaste tretthet og irritasjon i huden, som er hovedformålet med produktet i en maske med gelatin.

Ansiktsmasker

Melk gelatin ansiktsmaske er ikke vanskelig å forberede hjemme. Melk med gelatin klarer helt klart svarte prikker. For å øke effektiviteten til verktøyet, kan du legge til en ekstra komponent - hvit egg. I fagforening danner de en slags film når de påføres ansiktet, som "suger" smuss på overflaten av huden og i dypt lukkede porer. Og for å gjøre masken mildere, kan du legge til essensielle oljer og avkok av urter. Masken brukes hovedsakelig som en rensing, men samtidig kjemper den med aldersrelaterte endringer i form av rynker.

Det er viktig! For å oppnå den forventede effekten må du lage et dampbad før din hjemmebehandling. Dermed åpner du porene, og den påfølgende applikasjonen av masken vil bidra til å eliminere smuss fra dem.

Rensende maske mot svarte prikker

 1. Bland i tanken grundig 3 bord. losjer. melk og 2 bord. skjeer av gelatin.
 2. Varm blandingen på brannen eller i mikrobølgeovnen i 9-10 sekunder.
 3. Etter denne varmebehandlingen oppløses gelatin. Og husk at det ikke trenger å bringe til kokende tilstand.
 4. Vi lager et dampbad og rengjør ansiktet med daglig lotion eller tørk det med et stykke sitron, spredt med litt honning.
 5. Etter rengjøring, bruk den tilberedte blandingen i et ikke-tykt lag (slik at det ikke er mye masse igjen) på T-sonen (som regel er disse områdene i pannen, nesen, haken).
 6. Vi venter på at blandingen tørker og legger neste ball - jo mer tett lag, jo mer effektivt (og så videre til blandingen slutter).
 7. Når det endelige laget tørker, hold blandingen i ca 5 minutter.
 8. Vi fjerner den tørkede filmen og ser på sjøsiden (underlagt resept) de svarte flekkene med annet smuss som var i porene.

Rensende gelatine ansiktsmaske

 1. Følg disse instruksjonene:
  • Hvis du har fet hud, ta sur melk (du kan også ta kefir) og 1 bord. losjer. hvetemel.
  • Hvis du har tørr hud, bruk frisk melk og også mel (bare havregryn) i mengden av 1 bord. l.
 2. Deretter løsner vann (ikke varmt og ikke varmt) med gelatin (1 tabell L.) og smelter det på brannen.
 3. Kok og bland med resten av ingrediensene (hvis blandingen viser seg å være vassen, legg til mer mel, hvis motsatt det er for tykt, melk).
 4. Vi damper ut og vasker ansiktet vårt, og påfør jevnt massen med gelatin.
 5. Forvent fullstendig tørking av blandingen.
 6. Fjern fra ansiktet.
 7. Vi vasker.

Universal ansiktsmaske

 1. Bland 1 bord. losjer. gelatin i vann for å la det hovne der.
 2. Deretter oppvarmes blandingen enten på komfyren eller i mikrobølgeovnen (hvis du velger en mikrobølgeovn, varmer du den i 10 sekunder).
 3. Eiere av tørr hud legger til melk, og representanter for fet hud tilsetter vann. Deretter legger du til 1 tabell. losjer. talkum og alt blandet.
 4. Hvis den vanne blandingen ikke slår ut, legg deretter til en væske som er egnet for hudtype og avkjøl den.
 5. Før du bruker ansiktet dampet, rengjøres.
 6. Påfør en masse gelatin, vent på fullstendig tørking (15 - 20 min).
 7. Vi vasker ansiktet.

Ansiktsmaske med kull og gelatin

 1. Tabletten med aktivert karbon blir knust.
 2. Blandet med 1 bord. l. gelatin og 2 bord. l. melk (eller vanlig vann).
 3. Ikke vent på at komponentene løses og sett blandingen for en kvart time i mikrobølgeovnen.
 4. Det er avkjølt, lagt på områdene på ansiktets hud, hvor det er komedoner.

Vi forventer fullstendig tørking, vask masken med kaldt vann.

7 beste gelatin ansiktsmaske oppskrifter for feminin skjønnhet

Gelatinemaske kan lett fremstilles hjemme og brukes til fet, kombinasjon og normal hud. Gelatin ansiktsmaske er spesielt effektiv når tegn på hud vil vises, med svarte flekker, forstørrede porer, pigmentering, fregner. Dens viktigste fordel er plastisering, en frysende effekt, på grunn av hvilken en løfting finner sted.

Hva er en del av gelatin?

Gelatin - et produkt av animalsk opprinnelse uten farge og lukt - er faktisk et ekstrakt av sener, kjøtt, dyreledd, samt fisk. Ved 85% består det av protein, det har også karbohydrater, fett, vitamin PP, prolin og hydroksyprolin (aminosyrer som bidrar til å bevare og gjenopprette bindevev), glycin (for å gjenopprette epidermis, helbrede huden), alanin (naturlig antiviral beskyttelse ), så vel som nesten alle makronæringsstoffer som er nødvendige for menneskers helse.

 • forbedre tilstanden til håret, negleplater;
 • med osteokondrose, for sammensmelting av bein;
 • blødninger av forskjellig opprinnelse;
 • å styrke hjertets muskler;
 • å forbedre mental ytelse.

Ansiktsfordel

Fordelene med gelatin til ansiktet er i kollagen, som trengs gjennom de øvre lagene i huden og gjenoppretter det. Dens mangel er en viktig årsak til hudens aldring. Kollagenmolekyler i gelatin er delt, deres grad av penetrasjon er høyere enn for noen butikk kosmetikk av kjente merker med syntetisk kollagen.

Gelatinebaserte masker med tilsetning av forskjellige komponenter (basert på hudtype) er nyttige å gjøre alene hjemme, hvis turgor, elastisitet er redusert, er det en liten akneutslett. Analoger av plantegelatin - agar-agar og pektin, de kan også brukes som råmateriale for masker.

Maske med gelatin er nyttig:

 • for å begrense porene, rensing og bleking av huden (spesielt hvis det er pigmenterte områder, fregner);
 • å forynge epidermis;
 • å stimulere blodsirkulasjonen;
 • for å øke produksjonen av sitt eget kollagen og elastin;
 • for overflate peeling, bli kvitt døde hudpartikler;
 • som et godt verktøy for å trekke opp en sløret ansiktsform;
 • å løse problemet med den andre haken;
 • å eliminere fine rynker
 • redusere fettproduksjonen;
 • for å eliminere gulaktig, gråaktig eller sallow hudtone.

Hvordan lage masker med gelatin?

For å forberede en ansiktsmaske med gelatin, blir platene gjennomvåt i omtrent en kvart time, dypp dem i kokt vann, suget til romtemperatur (enten i melk, avkjølt urteavkok eller annen løsning, avhengig av hudtype og oppskrift) vekselvis etter hverandre.

Deretter er det nødvendig å dekantere overflødig væske gjennom en sil eller kjeve kutt og sett blandingen i en kasserolle, sett den i et vannbad eller ved lav varme. Rør gelatinplater til de løses helt, og slå av varmen, og deretter kan du legge til resten av masken.

Hell deretter den i gryten og varm den over dampen, rør til den er helt væsken.

Populære Oppskrifter

I denne artikkelen vil vi beskrive den grunnleggende oppskriften og dens varianter. Avhengig av hudtype og effekten du vil oppnå, kan du legge til den gelatinøse massen:

 • lavendel, bergamot, tea tree, rosmarin essensielle oljer;
 • avkok av medisinske urter;
 • juice (frukt, bær, noen grønnsaker);
 • blå, grønn, rød eller hvit leire;
 • spirulina;
 • Oljeløsninger av vitamin A og E;
 • grønn te, kefir, yoghurt, melk, yoghurt, kaffe teblader, øl og andre løsninger.

Enkel gelatinemaske

En masse gelatin, fremstilt i henhold til instruksjonene beskrevet ovenfor, påføres på den dampede huden uten å tilsette andre bestanddeler.

En slik enkel maske er et flott næringsstoff for huden, du kan gjøre det fra 1 til 2 ganger hver uke.

Med yoghurt

Varm en spiseskje med naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer (foretrukket forberedt av deg selv) over et varmtvannsspann, det anbefales også å hente en skje med honning inn i den. I yoghurt legger du hovmassen, blander og påfør ansiktet i varm form.

Med banan

I en blanding av vann med gelatin legg til en skje full av moset banan og påføres huden. Takket være banan, vil løfteeffekten bli sterkere, frukten vil bidra til å nærme huden med fuktighet og sporstoffer.

Med aktivert karbon

I en gelatinøs masse, fremstilt i henhold til den grunnleggende oppskriften, tilsettes en knust tablett av aktivert trekull (helst hvit).

En slik maske blir brukt for intensiv rensing av døde partikler, toksiner, slagger, fjerning av svarte flekker i T-sonen (på vingen av nesen og haken).

Med melk

Gelatinpulver strømmes med melk, ikke vann, som i grunnoppskriften.

Den andre varianten inkluderer tillegg av talkum. Gelatinet fremstilt ifølge instruksjonene ovenfor blandes med en skje melk og en skje talkum for å oppnå en oppslemming. Denne vasselen blir avkjølt og påført med en pensel på ansiktet, smurt med en nærende krem. Når masken tørker, påføres et frottéhåndkle i ansiktet i 2 minutter, og på forhånd fuktes det i varmt vann.

Med glycerin og honning

For å forberede masken, ta 4 ss glycerin og vann, bland dem med 2 ts honning og samme mengde gelatin. Blandingen helles i en kasserolle og bringes til å oppløse kornet ved lav varme, omrøring hele tiden. Deretter tilsettes 4 ekstra ss vann.

Masken påføres en kvart time, deretter vasket av og smurt med kremhud. Den kan lagres i en steril krukke med et tettsittende deksel. Takket være glycerin, etter denne masken, blir huden jevnet, små rynker forsvinner.

Med sitronsaft

Hell citronsaft i grunnoppskriften i stedet for vann. Du kan erstatte den med grapefruktmasse. Denne masken hjelper til med å rense ansiktets hud og gi den den nødvendige ernæringen med vitaminer og mikroelementer. Det kan gjøres to ganger i uken.

I stedet for en sitron kan du legge til noen bær, mosmelon, aprikos, persimmon, avokado, mandarin, fersken, pære, kiwi eller druer til den tidligere tilberedte gelatinøse massen.

Med eggeplomme og smør

På 1 teskje gelatinpulver, oppløst i henhold til instruksjonene ovenfor, tilsett samme mengde smør. Det kan begrenses til dette, men effekten blir høyere dersom en eggeplomme drives inn i blandingen.

Du kan erstatte smør for grønnsak - mais, mandel, oliven, aprikos, fersken, cedar, sesam, avokado olje eller ubehandlet solsikkeprodukt.

Etter en slik maske vil huden bli fløyelsaktig og øm, den har en fuktighetsgivende og foryngende effekt. Det kan brukes på ansiktet 2 ganger i uken.

Med aloe

I en gelatineoppløsning, legg til aloe juice. Hvis huden har en tendens til tørrhet, vil ikke olivenolje være ute av sted, så vel som halv ampullene av vitamin A og E. Masken har en strammende, nærende effekt, perfekt for hud med tegn på visning.

Med oransje

Grunnlaget for denne masken er utarbeidet i henhold til grunnskjemaet. Ferskpresset appelsinjuice brukes i stedet for vann. Blandingen holdes på ansiktet i 30 minutter og forsiktig fjernes. I stedet for en oransje kan du bruke et revet eple.

Gelatinemaske med oransje er egnet for kvinner under 30 år som næringsstoff.

Med hvit egg

Slå råproteinet til skum, hell forsiktig den gelatinøse massen inn i den, fortsett å slå. Denne prosedyren er egnet for fet fading hud i ansiktet, som hjelper til med å bli kvitt overflødig fett, myke huden, gjøre den mer elastisk og glatte fine rynker.

Kontra

 1. For tørr hud er disse maskerne ikke egnede, de kan føre til flaking og stikking.
 2. For akne, pustler og akne, bør du konsultere en skjønnhetspleie før du bruker et kurs med gelatinemasker.
 3. Produktene brukes ikke på åpne sår eller etter ansikts kirurgi, da gelatin kan forårsake betennelse på huden.
 4. Gelatin ansiktsmaske brukes ikke når det er svulster i ansiktet.

Nyttige tips kosmetologer

Før du bruker masken, bør du grundig rengjøre huden: Fjern sminke ved å bruke kosmetisk melk, vask, gni huden med lotion.

Selv om noen mener at masken kan lagres i en hermetisk lukket beholder ved en temperatur på 0 ° C i flere dager, og oppvarmes i en mikrobølgeovn eller i et vannbad før påføring, er det bedre å tilberede en frisk gelatinøs masse hver gang.

Den tilberedte gelatinøse massen påføres med et tykt lag fra bunn til topp, fra halsen, nakken og haken til pannen strengt langs massasjelinjer uten å strekke huden. Det er mer praktisk å lage en flat kosmetisk børste.

Masker brukes ikke på øyelokkene og området rundt øynene, for ikke å frata huden på disse fuktighetsstedene det trenger.

Etter påføring må du ligge ned, lukke øynene og slappe av i 15-30 minutter.

Hvis du vasker av den gelatinøse masken med varmt rennende vann, holder det seg fast i huden. Derfor, kosmetologer anbefaler rikelig fuktighet en svamp i melk, kefir, yoghurt eller yoghurt og tørk masken med den, flytter fra haken til pannen. Masken vil svulme fra denne væsken, etter at den vil bli tatt over kantene på haken og fjernet i samme retning som den ble påført.

Etter at du har fjernet masken, kan du vaske med varmt vann (løp eller kokt), tørk ansiktet med hydrofil olje. Deretter brukes nærende krem ​​til ansiktets rensede hud, som vanligvis brukes - avhengig av tid på dagen kan det være dag eller natt.

konklusjon

Med vanlig applikasjon av gelatinemasker i ansiktet, kan man forvente en langsiktig løfteeffekt, forbedre tilstanden og fargen på huden, nærme dermis med mikroelementer og vitaminer. Det kan være et alternativ til Botox i kampen mot rynker.

Effektiviteten av en slik hjemmelaget metode som en gelatinemaske har blitt bevist gjentatte ganger i å motstå aldersrelaterte endringer. Du kan se dette selv ved å gjennomføre et maske som varer fra 1 til 5 måneder. I dette tilfellet må du ta pauser eller alternative gelatinemasker med andre typer for å unngå effekten av avhengighet.

Gelatin og melk maske: bli kvitt komedoner i en applikasjon

"Vi garanterer enkel avhending av komedoner!" True, det høres urealistisk ut? Mange jenter vet hvor kjedelig og noen ganger håpløs er krigen med sorte prikker. Og bare de som kjenner styrken til gelatin og melkemaske, sørget tydelig for at blitzkrieg og knusende nederlag av komedoner fortsatt er en realitet.

Oppskrifter melkaktig gelatinøs kosmetikk

Forbereder en maske av gelatin og melk, faktisk fra de allerede nevnte produktene. For å gjøre det så passet som mulig for hver hudtype, kan du endre oppskriften litt. Her er noen alternativer for vellykket samling av naturlige produkter:

 • gelatin, melk, smør (i en teskje) - for fading eller tørr hud;
 • 1 ts. hovedprodukter + 1 ss. l. hytteost og fruktjuice - verktøyet perfekt toner, renser, fuktighet, er egnet for moden hud, har mykningsegenskaper;
 • banket egg, melk (2 ss.) og 1 ss. l. gelatin - en maske bekjemper aldersrelaterte problemer (rynker, hudslaphet, uklar ansiktskontur);
 • Hovedkomponentene (i samme mengde som i den forrige masken) er dessuten fortynnet med juice hentet fra en gjennomsnittlig agurk; Dette kosmetikk for sagging hud: toner, forbedrer hudfarge, oppdaterer.

Det ser ut som en hovne gelatin

Bruk av ingredienser

Det er ikke nødvendig å velge en av de presenterte masker, og dermed komplisere forberedelsen. Kanskje du vil ha en grunnleggende maske i å lage med gelatin og melk, og ingrediensene som de selv vil klare å utføre oppdraget til - fjernelsen av komedoner. I tillegg gjør de i tillegg huden myk, myk, tonet, fuktig.

Gelatin kalles også kollagen i sin reneste form. Og det er absolutt ingen grunn til å tvile på fordelene med melk. Vi hørte alle om de legendariske melkbadene til Dronning av Hellenistisk Egypt, i tillegg til hennes fantastisk, delikate hud.

Hvis Cleopatra hadde matgelatin til disposisjon, kunne han uten tvil ha blitt holdt høyt av dronningen.

Føl Cleopatra med en melkjellmaske

Men hva Cleopatra ikke akkurat dabbled i var aktivert karbon. Moderne skjønnheter kan hente opp med den egyptiske dronningen. Bare legg til hovedbestanddelene tatt i like mengder flere tabletter av førnevnte absorbent - det er den perfekte masken er klar. Gelatin, melk og kull er perfekt kombinert i denne ikke-farlige hjemme kosmetikk, bare i isolerte tilfeller forårsaker allergiske reaksjoner. Dette verktøyet er veldig unikt i sin enkelhet og er ikke farlig for noen hud som ikke har et sterkt uttalt vaskulært nettverk. En slik maske vil stramme huden, gjøre det fløyelsaktig, ren og smal porene, fjern komedoner.

Pålitelig assistent i den aktive kampen for ren hud

Hvordan lage gelatinøse kosmetikk

Ønsker du ikke å gi en sjanse til ufarlige sorte prikker? Deretter husker du nøye våre anbefalinger for utarbeidelse av verktøy (du kan til og med skrive ned):

 • Ta 2 ss. l. gelatin og hell den inn i en enke mindre vann.
 • Når gelatinen svulmer, hell kald melk i den (2 ss.) I en bolle.
 • Rør den melkefulle gelatinøse massen og sett i badet.
 • Varm melken og gelatinen for å oppløse den andre komponenten, men ikke la blandingen koka.
 • Køl masken litt for ikke å forbrenne den delikate huden i ansiktet.
 • Bevæpnet med en børste, fordel verktøyet på ansiktet, omgå området under øynene.
 • Etter et par minutter, dekk det første laget med den andre og vent til masken er helt tørr.
 • Fjern den dannede gjennomsiktige filmen ved å hekte den med dine kjempegods.
 • Vask med kontrastvann (varmt, så kaldt).

Enkel matlagingsmaske for akne

Oppmerksomhet: masken skal fjernes fra ansiktet fra haken til pannen.

Viktig: Før du påfører produktet, rengjør ansiktet med tonic og skyll huden over det helbredende urtebadet.

Slik fjerner du masken riktig

I gjennomsnitt tar aldringstiden 20 minutter, hvor det er umulig å le, snakke eller suplet - prøv å slappe av ansiktsmusklene så mye som mulig. Følelsen av å fjerne maskefilmen er litt ubehagelig, men resultatet vil lyse opp noe ulempe. Halvparten av det dyre ferdige produktet har ikke en slik rensende effekt.

Advarsel: vær forsiktig så du ikke bruker masken på øyenbrynene og håret ditt!

Noen jenter er redd for å bruke en maske, fordi de er redd for de avhørende egenskapene til gelatin. Imidlertid har "melk + gelatin" masken ennå ikke dømt noen jente til vanlig barbering av tykke, grove børster. Så gå videre!

Noen ganger, med frykt for å rive av overflødig, begynner damene å fjerne den fortykkede sammensetningen med en svamp, dyppe ansiktene i vannet for å suge gelatinen, og så fjerne den på en eller annen måte. Ikke gjør dette. Tross alt, bare å fjerne en solid, ikke-dampet film, fjerner du smusset som sitter fast på det.

Dette er den riktige fjerningen av gelatinemasken.

Prikker, støt på laget av den fjernede masken - disse er dine fiender - comedones, hensynsløst trukket ut av klemte porer. Hvis du bare sletter masken, blir resultatet middelmådig. Det er jenter som ikke overholder denne tilstanden, som regel er distributører av rykter om feil av gelatinøse kosmetikk. Ikke gi inn anrop for å fjerne masken med vann! Ikke hør på de forferdelige skader på huden som hun mottar når du fjerner filmen - dette er bare en overdrivelse av truser, alarmister og reassurandører.

Generelt, hvis du er modig, ikke gå på veggen, se et strukket hår på filmen, og du vil takle komedoner, så er masken av melk og gelatin et utmerket, rimelig verktøy som sletter svarte prikker fra huden. Etter å ha tenkt å bli kvitt hudproblemer ved bruk av hjemme kosmetikk, ikke glem å konsultere med eksperter (leger, kosmetologer).

Gelatin og melk ansiktsmaske

Hvilken kvinne drømmer ikke om sunn hud? Men ikke alle, selvfølgelig, har nok tid og penger til alle slags kosmetiske prosedyrer, besøk til spesielle skjønnhetssalonger. Ja, og kosmetikk av kjente merkevarer koster mye i dag, og de hjelper ikke alltid med å oppnå ønsket resultat!

I dag skal vi snakke om en ansiktsmaske av gelatin og melk tilberedt hjemme, samt de gunstige effektene av melk og gelatin på ansiktets hud. Masken av gelatin og melk vil bidra til å takle sorte prikker på ansiktets hud.

Melk er det beste antidepressiva for ansiktshud.

Melk er sannsynligvis det eldste kosmetiske produktet for ansiktet. Det er melk som hjelper huden til å bli friskere, lysere, beriker den med helse og skjønnhet.

Forresten, ikke bare melk er nyttig for ansiktshud, men også gjærte melkprodukter, spesielt hjemmelaget kefir. Bare sukk en bomullspinne i kefir og tørk ansiktet ditt - slik at du rengjør porene fra forurensning.

Melk fukter huden, renser den forsiktig. Det er derfor det kalles det beste antidepressiva for ansiktets hud.

Melk er verdifull for huden på grunn av to komponenter. Det er proteiner som er ansvarlige for å fukte huden, og fett (lipider) for sin milde, men pålitelige rensing. Melk hjelper lindring og irritabilitet i huden.

Det er et annet uvurderlig pluss i retning av melk ved påføring av masker: det er kalium, fosfor, kalsium og også vitaminer i gruppe B, E, A. Dette er din ungdom og ungdom i huden din!

Mat gelatin - uunnværlig for huden!

Hva er bra for huden i gelatin? Sannsynligvis, i reklame for mange kosmetikk, har du ofte hørt om kollagen. Gelatin er faktisk kollagen, bare i en delt form. Han er ansvarlig for hudens elastisitet og ungdommelighet.

Forresten, visste du at alle kosmetiske masker-filmer fra forskjellige firmaer er laget med tillegg av gelatin? Men i "butikken" masker for ansiktet - det er mange andre ingredienser som er overflødige for huden, og fungerer som en forlengelse av "liv" masken i et rør.

I en maske for ansiktet av gelatin og melk vil gelatin være ansvarlig for rensing av porene, innsnevring av dem.

Ansiktsmælk og gelatin: maskeoppskrift

Den kosmetiske effekten av denne masken vil overstige alle dine forventninger. Masken av gelatin og melk gir et sunt utseende til huden din, hjelper deg med å fjerne irriterende svarte flekker, forurensning og fett i porene.

Alt som trengs for å forberede denne masken er 3 skjeer melk og 2 skjeer med spiselig gelatin.

Hell i en bolle med gelatin, kald melk. Bland godt og legg i et vannbad (du kan bare koka kjelen, åpne lokket og la retter på den med gelatin).

Gelatin bør oppløses til en homogen masse, men ikke koke!

Ansiktet er litt renset med tonic. Forresten, det er å kjempe med svarte prikker i ansiktet at du kan tørke ansiktet med et stykke sitron, som å sette en dråpe honning, før du bruker masken.

Nå, med en pensel, forsiktig, etter ordren, påfør masken på ansiktet (panne, nese og vinge på nesen, haken, øvre kinnene). I løpet av et minutt avkjøles og tørker gelatinen - og vi gjentar prosedyren - for å bruke hele masken. Jo tetter masken ballen, desto bedre er effekten.

Så snart masken blir fullstendig - hold den i ytterligere fem minutter, fjern deretter forsiktig. Hvis du har gjort alt som det skal - på siden av masken som ligger ved siden av huden, vil du se svarte prikker og annet poreinnhold.

Bo alltid ung og vakker!

Melk gelatinemaske

Litt tidligere eller litt senere, men noen kvinner begynner å tenke på hvordan man opprettholder elastisiteten i huden og det friske utseendet. I hjemmepleie kommer ferdige kosmetiske masker til redning, så vel som masker laget av deg selv i henhold til populære oppskrifter. En av de midler som har en gunstig effekt på huden etter tretti år kan kalles en maske med melk og gelatin.

Maskets sammensetning og virkning

Melk gelatinemaske, som navnet antyder, inneholder bare to ingredienser - melk og gelatin. Melk brukt til kosmetiske formål, har en bleking effekt. Og de inneholdte vitaminene E, B, A og sporstoffer kalium, fosfor og andre har en nærende og fuktighetsgivende effekt på tørr og fading hud. Melk har i sin sammensetning lipider og proteiner, renser huden effektivt, lindrer det og lindrer irritasjon.

Gelatin er et bindevev som er behandlet, ellers kollagen. Redusert hudtone, aldringsprosess, utseendet på rynker skyldes det faktum at kroppen med alderen og i kraft av livsstilen syntetiserer mindre kollagen. En reduksjon i produksjonen fører til utseendet av aldersrelaterte endringer - huden "rammen" er ødelagt, foldene vises og ansiktet "flyter". Selvfølgelig er gelatin ikke et paradis for å aldre huden, men dets tilstedeværelse i ansiktsmasker, spesielt med vanlig bruk, gjør det mulig å glatte ut fine rynker og opprettholde et friskt utseende lenger.

Melk Gelatin Mask Oppskrift

For å lage en maske med gelatin og melk må du gjøre følgende:

 1. En og en halv spiseskje gelatin helles tre eller fire ss fersk melk. Jo tørrere huden, jo høyere er fettinnholdet i melk.
 2. Bland alt og la stå 20-30 minutter før gelatinet sveller. Hvis gelatinet er øyeblikkelig (denne informasjonen er på emballasjen), kan du ekskludere dette produktet fra preparatet.
 3. Etter at tiden er gått, setter vi beholderen med gelatin og melk i et vannbad og omrøringen gir homogenitet. Også gelatine kan oppløses i mikrobølgeovnen. I så fall stiller du minimumstemperaturen og kontrollerer graden av beredskap hver 20-30 sekunder.
 4. Deretter la masken avkjøles og påføres på det rensede ansiktet, unngår øyet. For å oppnå den beste effekten, etter å ha fått en følelse av tetthet av huden, skal du bruke et eller flere lag av masken.
 5. Den totale eksponeringstiden for gelatinens ansiktsmaske og melk er ikke mer enn 20 minutter.

For hud med kviser, kan du legge til aktivt kull i masken med melk og gelatin etter sliping. Det vil tørke huden, produsere en detox effekt og bidra til å bli kvitt komedoner.

Bruk av løftemasker fra gelatin og melk i alle aldre. Den utmerkede beslutningen for problemhud - en maske: gelatin, melk og kull

Det er ingen hemmelighet at en kvinne er en kreativ person som elsker å eksperimentere. Når det gjelder utseendet, så enda mer - hvilke triks bruker hun ikke til å være vakker! Effektive hemmeligheter av kvinnelig skjønnhet - en rekke gadgets, komprimerer, masker.

Masker av gelatin og melk - løsningen av aldersproblemer

Kvinners fantasi kjenner ingen grense! Vi forsøker alltid å se yngre ut enn våre år, så vi er klare til å bruke alle tilgjengelige midler i kampen mot hudens aldring.

Hvilken kvinne er ikke kjent med effekten av melk på huden? I lang tid er det fuktighetsgivende, nærende, foryngende egenskaper kjent. Og melkbad? De gamle herskerne hadde råd til det, i henhold til brudgommen. Vi vil imidlertid gjøre det bra med masker, fordi melk inneholder mer enn femti makro- og mikroelementer som øker elastisiteten og forbedrer hudens utseende og tilstand.

Når gelatin legges til masken, har huden vår en løfteeffekt. Gelatin er et produkt laget av dyrkollagen. Og som du vet, er kollagen et subkutant rammeverk som hjelper huden å være elastisk. Kollagenmolekyler trer inn i de dypere lagene i huden, gjør det stramt, bidrar til utjevning av rynker. Takket være gelatin i masker bidrar de til å myke, nærende og lett bleking av huden. Det er viktig å huske at bruk av gelatin, forbi utløpsdatoen, ikke er ønskelig.

Tips: Hvis det ikke er mulig å bruke gelatin, vær oppmerksom på at agar-agar eller pektin er vegetabilske analoger av gelatin.

Prinsipper for bruk og anvendelse av gelatinemasker

Hjemmelagde masker av gelatin og melk kan brukes 2-3 ganger i uken, fjern dem med en kontrastdusj eller fjern dem med en bomullspinne dyppet i varmt vann og i kaldt (vekselvis). For en mer tonic effekt, brukes isbiter, som vi kan legge til urtete, vitaminer i dråper. Påfør masker for alle hudtyper og alder. De er spesielt gode for huden etter 30 år.

Prinsippene for bruk av gelatin og grunnlaget for en maske ut av det er veldig enkle: Hell den nødvendige mengden gelatin med den nødvendige mengden væske og la den svulme i 30 minutter. Deretter, på dampbadet, varme opp, ikke kokende. Du kan bruke mikrobølgeovnen i 8-12 sekunder. Kjøl litt. Basen er klar! Deretter kan du legge til noen oppskriftselementer som passer deg.

Før du påfører en maske, damp ansiktet. 10-20 minutter er nok. En hvilken som helst maske påføres i 10-25 minutter, ekskluder området rundt øynene, leppene.

Oppskrifter masker fra gelatin og melk til forskjellige hudtyper

1. La oss starte med en enkel og effektiv oppskrift: en spiseskje gelatin blir strømmet med 3 skjeer melk. Infunderes i 30 minutter. Deretter, dampbad eller mikrobølgeovn (som beskrevet ovenfor). Påfør huden. Vent til tørking. Når du bruker masken, prøv å hvile i 10-20 minutter. Gi det en sjanse til å bli mer effektiv for huden din. Fjern med varmt vann. Påfør tonic og nærende krem. Du vil merke effekten av stram hud, glatthet og fløyelsaktig.

2. En spiseskje melk + samme mengde gelatin + en teskje mais eller potetstivelse + et par dråper olivenolje (enhver vegetabilsk) olje. Konsistensen av rømme - det du trenger. Masken renser rent porene, gjør huden frisk og fuktig. Brukstiden er 15 minutter. Den vaskes av en kontrastdusj.

3. Legg en spiseskje med banan eller melonmasse i en gelatinebase (en spiseskje gelatin og 3 bordsmelk). Påfør det ønskede segmentet av huden. Slapp av med en maske i 15 minutter. Vask av med en bomullspute fuktet med varmt vann. Påfør tonic og fuktighetskrem. Masken kan brukes til problemhud.

4. En spiseskje gelatin, to-melk, en spiseskje aloe-juice, legger også tre dråper flytende vitamin E, vitamin A og ferskenolje. Denne masken er en vitamin cocktail for din slitne hud.

5. Gelatin (1 ss. Skje), melk (2 ss. Skjeer), en spiseskjedekok av noen urter (calendula, mynte, kamille) - brygbasen. Legg til hvit leire (1 teskje). Det bør gjøre konsistensen av mush. Påfør huden i 15 minutter. Denne masken er egnet for fet, porøs hud.

6. Basis beskrevet ovenfor, men i stedet for leire bruker vi protein av ett egg. Søk om 15-20 minutter. Vi kan fange nakken og brystet. Masken strammer perfekt og toner huden. Fjern kontrastdusjen.

7. Hvis du legger til en teskje honning og noen dråper vegetabilsk olje til gelatinebasen (gelatin + melk), vil masken bli meget nærende og vil intensivt fukte huden din.

8. Når du tilsetter en teskje smør til en gelatinebase, kan du bruke blandingen på trøtt øyelokkhud. Oljen vil nærme huden, la den få de nødvendige næringsstoffene fra melk og gelatin, glatt ut rynker. Masken kan påføres på vevstykker og legges på øyelokkene, under bruk av ansiktsmaske.

Rensemaske: gelatin, melk og kull

Den aktive bruken av melk og gelatinemasker gir positive løfte resultater, og tilsetning av kull til disse masker er en ekte frelse for problem, porøs og fet hud.

Aktivt karbon er kjent for oss som et utmerket renseprodukt. Dette stoffet, av plante- og animalsk opprinnelse, oppnådd på en original måte, bidrar til opptaket fra huden av skadelige stoffer, forurensning, brukes som et medisinsk og regenereringsmiddel.

For å oppnå en jevn maskekonsistens, blir de aktive kulltablettene kneet til en pulvervirkning. Det er viktig å bruke kull, med den nåværende holdbarheten.

Effektiviteten av masker - gelatin, melk og kull

Gitt maskinkomponentene kan vi trekke konklusjoner om effektiviteten av bruken, resultatene og synlige tegn på huden:

▪ blir mykere

▪ krymper (krymper) porene

▪ forbedrer stoffskiftet

▪ reduserer antall lesjoner, rensede komedoner

▪ Oljeskinn er fjernet, bløt og fløyelsaktig

▪ adsorbert (absorbert) slagg

▪ helbreder etter betennelser

▪ får ekstra kraft

▪ fine rynker er glattet

Maskegenskaper - gelatin, melk, kull - hudpreparasjon, applikasjon

Hovedalternativet til en rensemaske med disse produktene kan kalles klassikeren, beskrevet ovenfor. Det er nødvendig å legge til kull (1-2 tabletter), til blandingen av melk og gelatin (1 spiseskje) og sett blandingen på dampbadet eller i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Sørg for å vente på det å avkjøle, ellers kan du få en brenning, noe som vil være veldig vanskelig å bli kvitt. Masken kan brukes på problemområder i huden - panne, nese, hake, kinn. Det viktigste er at dens konsistens var tykk rømme. Dette gjøres best med en pensel eller fingertupper. Prøv å sette en maske med et tykt lag. Etter påføring tørker den og blir til en gelignende film. Fjern det forsiktig fra huden. Fullfør prosedyren med et toningmiddel og en lys fuktighetskrem.

Siden masker basert på gelatin, med tilsetning av melk og kull, er filmlignende, må du vite de grunnleggende kravene til bruk:

1. Det er nødvendig å rengjøre huden grundig av støv, kremer og sminke.

2. Damphud. For å gjøre dette kan du bruke en rekke avkoker av urter eller bare varmt, bare kokt vann, og legger til det brus. Hold ansiktet ditt i en avstand fra "dampskyen" som er stor nok til ikke å bli brent. Du kan bruke masken uten å dampe før, men med den blir det mer effektivt i resultatene.

3. Påfør masken i faser. Det første laget, mer tynt, ligger over, kjører i bevegelsene. Så snart det "griper" og tykkere (du føler det), gjelder umiddelbart et sekund, mer tett. Unngå å få masken på området rundt øynene og leppene.

4. Å være med en filmmaske i ansiktet ditt, er nok i tjue minutter. Det er bedre på dette tidspunktet å slappe av og hvile, slik at overdreven ansiktsuttrykk ikke forstyrrer de aktive komponentene i masken.

5. Fjern en slik maske er bedre å starte fra haken. Ta tak i bunnen av den resulterende filmen, trekk den opp. Gjør det sakte.

6. Etter å ha fjernet masken, tørk huden med en isbit eller bruk en tonic. Ikke glem lyskremet.

Det er viktig å vite at masken som bruker aktivert karbon gir de beste resultatene etter langvarig bruk. Prøv å gjøre det regelmessig i to måneder. For meget fet hud er applikasjonsintervallene 2-3 ganger i uken. For normal og fet, en gang i uken er nok.

Det er også spesifikke kontraindikasjoner for bruk av denne masken: åpne sår på huden, "ferskkrosset" akne, personlig intoleranse mot komponentene.

Oppskrifter og variasjoner

Gelatinebase med melk, kan suppleres ikke med svart, men med hvitt aktivert karbon. Det er ingen forskjell i handlingen av denne masken.

For å lage masken på basis av gelatin, melk og kull mykere, kan du legge til noen dråper essensiell olje til sammensetningen. Denne komponenten vil hjelpe tørr og normal hud å rydde og ikke få ekstra tørrhet.

Om ønskelig kan en kulltablett blandes med leire omtrent samme mengde. Leire renser rent huden og adsorberer overflødig fett fra overflaten. Det er en naturlig antioksidant.

For å fullføre prosedyrene, egnede ister med tilsetning av kull. Oppløs knust kull (1-2 tabletter) i ti ss vann. Hell i formene, sett i fryseren. Disse tonic-kuber er veldig gode å bruke etter masker eller med vanlig daglig pleie om morgenen og kvelden.

Ansiktsmaske fra gelatin og melk fra svarte punkter

En ansiktsmaske med gelatin og melk fra svarte flekker er et godt alternativ til salongprosedyrer. Alle nødvendige komponenter finnes i alle kjøkkener.

Gelatin og melkemask

Masken av gelatin og melk er en av de mest brukte oppskrifter, som praktiseres for å fjerne smuss inne i porene (komoneser). For å samle høy kvalitet, trenger du bare gelatin og melk.

Du vil trenge vanlig matgelatin, som finnes i hvilken som helst butikk. For å forberede masken trenger en pose.

Forberedelse av omsorg er ganske enkelt. Ordningen er som følger:

 1. Kombiner like mengder pulver og samme volum melk, dvs. Ta en skje med melk på en skje full av gelatin. Hvis oppgaven er å få et tykkere lag, fordobles proporsjonene - 2: 2.
 2. Gelatin kan ikke helt svulme og oppløses i et slikt volum væske. Og etter at det øker i volum, sett en bolle i et vannbad og vent til massen er fullstendig oppløst. For å øke hastigheten på prosessen, kan du bruke en mikrobølgeovn: bare 8 - 10 sekunder.
 3. Razorte ansiktshud før du bruker masken for å åpne alle porene, uten unntak. Bruk en børste eller bomullspinne for å bruke produktet, men du kan gjøre det for hånd.
 4. Når masken er fordelt over ansiktet, bør du prøve å ikke uttrykke noen følelser: ansiktsmuskulaturene bør være immobile de neste 15 til 20 minutter. Denne tiden er nok til å fryse og bli et tett lag. Selv om tørketiden avhenger av den påførte tykkelsen.
 5. Gelatin bør fjernes fra haken til pannen, dvs. bunnen opp uten mye innsats. Det er ønskelig at den resulterende filmen kom i ett lag uten å bryte hvor som helst.

Prosedyren er fullført. Nå, hvis du ser på innsiden av den fjernede filmmasken, så vil du se mange svarte prikker. Dette er selve smuss som har samlet seg i de dampede porene. Endelig påføres et fuktighetskrem på ansiktet.

Ansiktsmaske fra svarte prikker med gelatin og frukt

Pore ​​rensende ansiktsmaske kan ikke bare være med gelatin og melk. Det er nyttig å legge til fruktjuice til den.

Men, å velge frukt, er det nødvendig å vurdere muligheten for en allergisk reaksjon. Derfor er det viktig å forhåndskontrollere sammensetningen av økt følsomhet i huden.

For å gjøre dette, legg litt juice eller masse av den valgte frukten på håndleddet. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon i løpet av 15 minutter - rødhet, hevelse, kløe - ikke observert, kan masken påføres ansiktet. Ellers er det bedre å nekte denne frukten.

Pleieberedningsordningen er som følger:

 1. Ta den valgte frukten og klem juice ut av den.
 2. Deretter skal den blandes med samme mengde melk og hell gelatin med denne blandingen.
 3. La det svulme, og oppvar det i et vannbad for å gjøre blandingen behagelig til påføring.
 4. Ansiktets hud er frigjort fra kosmetikk og dampet for å åpne alle porene. Vi legger på komposisjonen og venter 15 - 20 minutter slik at gelatinen helt kan herdes og stramme huden.
 5. Fjern deretter masken fra bunnen av, dvs. fra haken til pannen, en rolig bevegelse. Sammen med filmen fra porene vil bli fjernet og alt smuss samlet seg i dem.

På slutten av økten på ansiktets hud, for å fjerne følelsen av tetthet, bruk fuktighetskrem.

Mask fra svarte punkter med protein og gelatin

Denne ansiktsmasken av gelatin og melk fra svarte flekker håndterer helt og holdent forurenset porer, samtidig som de løser problemet med utvidelsen. Verktøyet er perfekt for alle hudtyper, men det er best å bruke det ved økt fet hud og en kombinert type (tørre kinn og en fett T-formet sone). Denne masken kan være veldig tørr hud utsatt for tørrhet og tørr normal.

Forbereder sammensetningen som følger:

 1. En skje med vanlig matgelatin bør fylles med samme mengde melk. La stoffet svulme, og da må det oppvarmes enten i vannbad eller i mikrobølgeovn (10 sekunder er nok til å gjøre gelatinevæsken, men ikke koker).
 2. I en litt fuktig masse legger du en egghvite og blander godt.
 3. Påfør en forberedt maske på tidligere rengjort og deretter dampet hud. Da må du vente 15 til 20 minutter for massen å fryse og bli til en film. Dette kan kreve mer tid: alt avhenger av tykkelsen på det påførte lag.
 4. Fjern filmen fra bunnen av - fra haken til pannen. All forurensning som eksisterer dyp i porene, forblir på sin indre overflate.

Etter fjerning av masken påføres en krem ​​med fuktighetsgivende egenskaper på huden.

Maskeoppskrift med gelatin, melk og aktivert karbon

Denne maskeoppskriften er supplert med aktivt kull. Det fjerner godt den eksisterende betennelsen. Før prosedyren - som forberedelse - skal ansiktet dampes grundig over urteavkokingen. Dette vil lette prosessen med å rense porene.

Mask Ingredienser:

 • gelatin - 1 ts;
 • melk - 1 ss;
 • aktivert karbon - ½ del av tabletten.

En ansiktsmaske av gelatin og melk fra svarte prikker fremstilles som følger:

 1. Tabletten må knuses til pulver.
 2. Tilsett melk og gelatin til pulveret, og rør det deretter. La i 10 minutter for hevelse.
 3. Deretter legger vannbadet og smelter blandingen på den slik at den blir praktisk til påføring.
 4. Før bruk må verktøyet avkjøles. Ellers kan det brenne huden.
 5. Påfør den resulterende massen på ansiktet. Samtidig er det mulig å behandle bare problem T-sonen eller å bruke en maske på hele ansiktet, unngå området rundt øynene og øyenbrynene.
 6. Deretter ligger du rolig i 15 minutter slik at produktet tørker ut og blir til en film.
 7. Fjern frossen masse fra haken og flytt i retning av pannen.

Etter at du har fjernet filmen på huden, må du påføre fuktighetskrem.

På slutten av prosedyren er det nødvendig å lukke de åpnede porene. Ellers kan en infeksjon komme inn i dem og et betennelsesenter dannes i ansiktet. For å begrense de temperaturutvidede porene i masken, kan du tørke ansiktet med tomatjuice. Hvis det ikke er noen frisk tomat på hånden, kan du oppløse litt brus eller sitronsaft i vann.

Slike omsorg kan brukes en gang hver syv til ti dager, men ikke oftere.

Video oppskrift masker fra gelatin fra svarte prikker

Vi inviterer deg til å se en video der forfatteren deler sin erfaring med å lage og bruke en maske.

Anbefalinger for bruk av gelatinemasker

For ikke å skade deg selv mens du bruker masker basert på gelatin, er det nødvendig å følge enkle anbefalinger.

 1. Produktet bør ikke påføres hårområdet. Denne regelen gjelder spesielt øyenbrynssonen. Deretter fjern den frosne gelatinen vil være veldig, veldig problematisk. Derfor, før du legger på masken, bør du legge et bånd på hodet for å lukke hårvekstområdet. Og når du bruker sammensetningen for å unngå kontakt med øyenbrynene.
 2. Hvis imidlertid gelatin falt på den hårete sonen, må den mekaniske rensingsmetoden overlates. Det er best å vaske problemområdene med vann og forsiktig fjerne det oppløste stoffet.
 3. Minst tre til fire lag av masken skal påføres huden for å gjøre den tykk nok. Da må vi vente på komplett tørking av sammensetningen. Hvis du ikke lar det tørke ut, blir filmen fjernet i deler, og fjerningen tar lang tid.

En ansiktsmaske laget av gelatin og melk fra svarte flekker er en ekte frelse hvis ansiktet må settes i orden på kort tid. Etter påføring blir sammensetningen av huden fløyelsaktig og veldig øm, og alt smuss inne i porene forsvinner helt. Anmeldelser om dette emnet kan lese eller skrive din mening på forumet om behandling av folkemidlene.

Maske med gelatin og melk i ansiktet: enkle matlagingsmetoder

Det er ingen stygge kvinner, det er lat. Alle vet denne enkle folks visdom. Og hver kvinne strever for å bevare og opprettholde sin skjønnhet, for en vakker kvinne er i hovedsak velstelte. Denne artikkelen vil snakke om melk, gelatin og masker av gelatin og melk i ansiktet.

Fra under løkene

Sannsynligvis begynte de å bruke melk til kosmetiske formål fra det øyeblikket de tammet kua. Selv en barnehage vet hvor nyttig dette produktet er for menneskekroppen. Dens sammensetning teller mer enn 200 biologisk aktive komponenter. Den har alt: fettsyrer, mineral - vitaminkompleks, enzymer, aminosyrer. Det gjenoppretter perfekt, exfoliates, nærer, gir elastisitet, senker fading av epidermis. To komponenter av melk er spesielt viktige for huden: proteiner - fuktighetsgivende og fett - rensing

Ikke bare i baking

Hvor mange ganger har du hørt om kollagen? I dag er det fasjonabelt å sette det som en maske, drikke, og snart, sannsynligvis, spis. Har du hørt den enkle maten gelatin er det samme fasjonable kollagenet bare i en litt annen kjemisk form? Som en del av mange dyre masker med effekten av filmen, har vår kjente venn. Den oppnås ved å behandle bindevevet av dyr og spiller rollen som det ovennevnte kollagen i delt form.

Allergi har ikke blitt kansellert

Husk at melk, som gelatin, er av animalsk opprinnelse, og derfor kan en viss prosentandel av mennesker ha en intoleranse mot disse produktene i form av allergier. Fordi gelatinemaske med melk i ansiktet kan være kontraindisert til deg.

Det anbefales heller ikke å bruke gelatinemasker:

 1. Rundt øyet;
 2. I nærvær av veldig tørr / dehydrert hud;
 3. I nærvær av betennelse;
 4. Ved skade på epidermis (sår og kutt).

Hjem Alchemy

Ansiktsmaske med gelatin og melk har lenge fått berømmelse blant kvinner. Ved å bruke det minst en gang, føler du umiddelbart forskjellen. Men det er ingen grense til perfeksjon, bruk følgende oppskrifter med en rekke komponenter.

Klassisk maske

 • Melk - 45 ml;
 • Spiselig gelatin - 30 mg.

Ingrediensene er kombinert og oppvarmet på dampbad, til alt er oppløst. Væsken bør ikke koke. Vi bruker en varm maske på ansiktet med en hard børste. Vi venter på tørking og gjentar, jo tykkere maskelaget er, jo mer effektivt er det. Vi forventer at masken tørker helt og fjern den med en jevn bevegelse. Vi prøver å maske vekk holistisk. Gjenta opptil 2 ganger i uken i ca 2 måneder.

For normal hud

 • Gelatin - 20 mg;
 • Vann - 15 mg;
 • Egg eller eggeplomme - 1 stk;
 • Melk - 45 ml.

Gelatin er oppløst i vann, oppvarmet på dampbad, hell i varm melk, tilsett egg eller eggeplomme. Alt omhyggelig rør. Påfør ansiktet. Forvent tørking. Vi fjerner.

Å fjerne akne

 • Gelatin - 15 ml;
 • Melk - 15 ml;
 • Aktivert karbon - 1 tablett.

Kull knust i pulver, bland alle ingrediensene. Vi varmer opp. Søk på problemområder. Vi venter på tørking. Vi fjerner.

For tørr eller fading hud

 • Melk - 30 ml;
 • Gelatin - 15 mg;
 • Havremel - 15 mg.

Vi blander. Vi varmer opp. Bruk. Hold ca ti minutter. Fjern.

Det er alt. Som du la merke til, er alt enkelt og rimelig. Det viktigste - ikke vær lat!

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og gjenopprette friskheten i huden.

Flere Artikler Om Typer Acne