Masken av brus fra de svarte prikkene i kombinasjon med salt vil tillate deg å rense huden, og med nesten ingen avfall! Dette er en enkel, rimelig og veldig effektiv metode for å kvitte seg med ufullkommenheter, hvis effekt er umiddelbart synlig.

Soda og salt er to komponenter som virker på huden på en gunstig måte, nemlig:

 • Dyp rensing. Salt - virker på det øvre laget av epidermis, renser akneceller og penetrerer dypt inn i det, brus - skaper effekten av løsningen i porene. Sammen hjelper de med å rense ansiktet av komedoner.
 • Antibakteriell virkning. Soda - fjerner bakterier på overflaten av huden.
 • Forhindre betennelse.
 • Cell reparasjon.

Begge komponentene utfører funksjonen til slipemidler. Å virke på dermis som en irriterende, øker blodstrømmen og derved utløser celleregenerasjon, noe som resulterer i hudtone. På grunn av deres felles bruk, kan du raskt ta med en person i rekkefølge.

For alle anledninger

Det anbefales å bruke masker fra brus, salt og tannkrem til følgende hudproblemer:

 • Mørke poeng
 • akne
 • Økt sebumsekresjon
 • Forurensning av porer, deres blokkering

Ikke glem at disse maskerne er ganske aggressive og kan forårsake brannskader. Det er nødvendig å huske reglene for riktig bruk av disse stoffene.

Instruksjoner for bruk av brus-saltmasker

For de mest milde og delikat rensing av ansiktet og eliminere utseendet på problemer, anbefales det å følge følgende regler:

 1. Det er kontraindisert å bruke masken til personer med sensitiv hud og kapillærer nær overflaten. Hvis det er betennelsesprosesser, så vel som skade i form av sår eller sprekker, er det heller ikke anbefalt å bruke en maske.
 2. Utfør en følsomhetstest. For å gjøre dette må du bruke blandingen på håndleddet, stå i 5-7 minutter og skyll. Hvis det ikke er irritasjon (rødhet, kløe), kan du trygt bruke oppskriften.
 3. I tilfelle frykt for skader på ansiktets hud, kan du tørke det med olivenolje av høy kvalitet (skape et beskyttende lag). På grunn av dette er ikke skaden skadet, og rengjøringsprosessen blir mer overfladisk. På grunn av den beskyttende oljefilmen vil salt og brus ikke kunne trenge for dypt.
 4. Påfør blandingen på et vått ansikt med sirkulære massasjebevegelser.
 5. Ikke vær redd for å sette en maske på hele ansiktet: Vær bare forsiktig når du er i delikate områder.
 6. Vask etter prosedyren med varmt, deretter kaldt vann.
 7. Etter ferdigstillelse påføres en beskyttende eller nærende krem.

Det er nok å bruke brus fra svarte punkter en gang i uken, da den har en tørkeegenskap. Ved hyppig bruk kan lipidbalansen i epidermis være opprørt.
Etter de ovennevnte punktene vil brus og salt være de beste hjelperne i kampen mot mørke flekker.

TOP oppskrifter

For å forberede masker beskrevet nedenfor trenger du ikke spesielle ferdigheter, og alle komponentene kan bli funnet hjemme.

Det er viktig! Soda salt masker må utarbeides strengt i samsvar med de beskrevne proporsjoner for å eliminere bivirkninger.

Klassisk maske

 1. 1 ss matvare
 2. 1 ss. salt (kosmetisk)
 3. vann
forberedelse
 • Bland soda og salt, fortynn dem med vann til de er oppløst.
 • Påfør ansikt og hold i 7 til 10 minutter.
 • Vask av og flekk huden med et papirhåndkle.
 • Påfør en krem ​​for å berolige huden.

Mask oliven, rensing og mykning

 1. 1,5 ts salt
 2. 1,5 ts med brus
 3. olivenolje
Forberedelse og bruk
 • Rør salt og brus.
 • Tilsett olje for å oppnå en tykk blanding.
 • Påfør masken i 10 minutter, ikke mer.
 • Skyll med varmt eller litt kaldt vann.

På grunn av oljen i sammensetningen av huden beriket med næringsstoffer og ikke irritert.

Peeling brus og salt

Oppskriften her er enkel, men ikke mindre imponerende med resultatene:

søknad
 • Hvis du vil dampe ut ansiktet med varmt vann, vask det med en varm avkok av kamille eller en streng.
 • Massasje i sin tur, gni i salt og brus, i 2 minutter hver ingrediens på steder der det er mørke prikker.
 • På slutten, vask og påfør en nærende krem.

Soda og tannkrem fra svarte flekker

Den brukes til spesielt fet hud utsatt for rask tilstopping av porene. Tannkrem er et uunnværlig verktøy i nødstilfeller, når du trenger å raskt påvirke problemet, men det finnes ingen spesielle verktøy på hånden. Du trenger bare å blande litt brus og tannkrem (egnet til normalt) til en pasty konsistens og bruke en prikk på det betente området. La på i 20-25 minutter, skyll, behandle med en desinfiserende lotion (det er spesielt godt å bruke en lotion med calendula eller kamille).

Salt og brus med babykrem fra svarte flekker

 1. 2 ss. ansiktsrensende skum eller mousse
 2. 1 ts vann
 3. salt
 4. Baking soda
 5. 1 ts krem
Forberedelse og bruk
 • Hell vann i gelen for ansiktet, slå til skum vises.
 • Legg til en klype salt og brus på gelen.
 • I den resulterende blandingen legger du til krem, blander.
 • Påfør den ferdige masken i 10 minutter, skyll deretter.

Mask - brus + salt + rømme for tørr hudtype

 1. 1 ts brus
 2. 1 ts salt (naturlig hav, kjøkken)
 3. Rømme (kan være melk og krem)
forberedelse
 • Bland pulverformige ingredienser.
 • Tilsett surkrem til det resulterende pulveret.
 • Den resulterende sammensetningen masserer forsiktig områder med mørke prikker.
 • Etter massasje, hold i 2 minutter og skyll.

Sitronoppskrift for fet og kombinasjonshud

Forberedelse og bruk

Soda, salt, sitronsaft - ta alt likt, bland.
Gni inn i det berørte området i noen minutter, skyll dem deretter med vann.

Med honning og jojoba (for tørr og følsom)

 1. Soda, salt - 1 ts.
 2. 1 ss. honning
 3. 1 ss. jojoba olje
forberedelse
 • Bland alle tilgjengelige ingredienser.
 • Å dampe ansiktet, og sett på det, mens det er vått, vått.
 • Vask av med vann.

Krem kan ikke påføres på grunn av tilstedeværelsen i oljens sammensetning. Dette er en fantastisk maske som samtidig nærer huden med mikronæringsstoffer og fukter det.

Påminnelse!

 1. Store saltkrystaller forårsaker mikrotrauma, så det er bedre å legge til ekstra salt med fin sliping på masken. I stedet for å spise, kan du bruke havet, det viktigste som det ikke var malt i fargen, bonusen - nyttige sporelementer.
 2. Varigheten av midlene - 10 minutter maks. Med ubehag blir tiden forkortet.
 3. Før det påføres, anbefales det å dampe ansiktet ditt over en avkok av urter, etter prosedyren, tørk den med tonic til smale porer eller en isbit.

Oppsummering, kan vi si at midlene fra komedoner av brus og salt er på ingen måte dårligere enn dyre kosmetiske masker, scrubs. De er enkle å gjøre hjemme, det er ikke nødvendig med spesielle ferdigheter, og med vanlig bruk vil resultatet bli synlig. Det viktigste er å følge anbefalingene strengt.

Mask med natron fra svarte flekker

Effektiviteten av brus i behandling av akne og svarte flekker


Baking soda er i noe hjem. Men ikke alle vet hvordan det kan brukes til å bli kvitt akne, svarte flekker og hudormer.

For eksempel er en maske som bruker brus fra svarte flekker hjemme, veldig lett å forberede. Men før du bruker, bør du vite dens effekt, bruksregler og oppskrifter av de mest effektive masker.

Soda fjerner godt overflødig fett fra ansiktets hud og tørker litt. Dermed er porene litt lukkede, og i noen tid vil huden bli ren, uten utseende av forskjellige betennelser og svarte flekker.

Det kan også drepe bakterier og redusere betennelse. Med hjelpen kan du kvitte seg med arr og flekker av gamle utslett, og alt fordi det inneholder stoffer som rengjør og polerer det øverste lag av huden.

Men hvis huden er følsom, må du være ekstremt forsiktig. På den annen side er det et veldig godt middel, da det ikke er i stand til å forårsake allergi.

Visse komponenter i sammensetningen virker på huden som en skrubb, rensing fra døde celler.

 1. Kull renser tilstoppede sporer, fjerner betennelse og gjenoppretter talgkirtler. Ansiktsrensing med aktivert karbon gir en fantastisk effekt.
 2. Natrium hjelper til med å drepe bakterier og assimilere andre komponenter som masken med brus fra svarte punkter inneholder.
 3. Oksygen forbedrer metabolismen i vev og øker luftstrømmen til dem.

Uansett hva man kan si, men brus er i stand til å rengjøre og glatte ansiktets hud, vil egenskapene til alle maskerne derfor være rettet mot dette.

Regler for bruk og bruk av masker


Noen spesielle hemmeligheter eksisterer ikke, fordi brus ikke er et allergifremkallende produkt. For ikke å ødelegge huden med slipende partikler som er en del av brus, er det best å kombinere det med andre komponenter.

I tillegg er masken med brus mot svarte flekker ikke anbefalt for hyppig bruk. Det er best å gjøre dem en gang i uken.

For å gjøre dette, bruk bare fersk brus, som ikke går tapt i klumperne og ikke gulvet. Hold den påførte blandingen ikke lenger enn ti minutter, og da må du vaske "sommer" vann eller varmt avkok av urter.

Som enhver annen maske, bør denne blandingen ikke brukes til området rundt øynene og munnen.

Du bør ikke håpe at du vil føle hele helbredende effekten umiddelbart etter første gangs bruk. Ingen maske er i stand til dette.

Vanligvis, for å oppnå ønsket effekt, må du fullføre et kurs bestående av i gjennomsnitt ti prosedyrer. Etter det anbefales det å ta en pause, vel eller i ekstreme tilfeller, endre maskinkomponentene, fordi huden raskt blir vant til komponentene og ikke reagerer på dem i det hele tatt.

Før du bruker brus fra de svarte flekkene i ansiktet, er det bedre å utføre en følsomhetstest. Ikke avvis denne prosedyren. Tross alt er det ikke kjent hvordan huden din vil reagere på sammensetningen av en bestemt maske. Husk at det er bedre å lage en maske igjen enn å kaste bort mye penger for behandling av uønskede konsekvenser.

Takket være slike anbefalinger kan du rense ansiktet uten å be om hjelp fra en profesjonell salongskjønnlege, hvis tjenester er ganske anstendig.

Vi bør imidlertid ikke glemme at hvis det er avvik fra normal bruk av huden, er det bedre å konsultere lege og ikke selvmedisinere. Tross alt er huden allerede ødelagt og bør ikke forverre situasjonen.

Enkle oppskrifter for brus masker for hud

Akne Behandling

Hvis brus ikke blandes med andre komponenter, kan den bare brukes til å behandle "gamle" kviser som ikke er betent.

For å gjøre dette, ta en bomullspinne og suge den med varmt vann, så dypp det i brus og tørk bare på ansiktet. Flytt forsiktig slik at bruset ikke kommer inn i øynene og munnen.

Denne prosedyren vil hjelpe til med å rense huden, fjerne overflødig fett og desinfisere den. Denne handlingen er imidlertid kontraindisert hvis huden er tørr og følsom.

Den andre oppskriften kan være en enkel fortynning av brus i varmt kokt vann til en grøtaktig tilstand. Påfør blandingen med sirkulære massasjebevegelser på ansiktet. Massasje uten sterkt trykk i noen få minutter, skyll deretter og legg krem ​​på ansiktet ditt.

Soda fra de svarte prikkene på nesen

Det er ingen hemmelighet at brus perfekt renser porene.

Derfor fortynn brus til oppslemming ved hjelp av væske. For å gjøre dette kan du bruke melk, urteavkok eller mineralvann.

Så hvilke komponenter kan blandes for å forberede masken:

 • I like deler soda og salt.
 • Soda, sitron, appelsin eller grapefruktjuice.
 • Soda, kjære. Hvis huden er tørr, bruk en fettkrem eller rømme.
 • Soda, mel. Hjelper med å fjerne overflødig fett og rene porer.

Mask fra svarte punkter med havremel og brus

For sin produksjonsblanding:

 • Soda, havremel, vannfortynnet apotekslære.
 • Soda, havregryn, sitronsaft, banket egghvite.
 • Soda, havregryn, rømme eller kefir (for fet hud).
 • Soda, havregryn, vitamin A og C i flytende form, farmasøytisk brygger gjær.
 • Soda, havregryn, noen essensielle oljer som har anti-inflammatorisk effekt på huden.

Såpe og brus maske

Et veldig effektivt verktøy kan kalles brus med baby såpe, som ikke har lukt.

Pisk frodig såpevåpen fra babysåpe, tilsett brus og om nødvendig vann. Rør og bruk på ansiktet med massasje bevegelser, massasje er nødvendig ikke for lenge. Skyll deretter med vann og påfør en fuktighetskrem.

Ikke bekymre deg hvis du føler en brennende følelse eller kribling. Ved bruk av en slik maske kan det forekomme.

Hvem er disse maskene kontraindisert?


En maske med brus fra svarte flekker hjemme kan skade huden hvis den brukes feil eller hudtype er ikke egnet for den. Derfor vil det på den ene siden hjelpe og eliminere alle uønskede mangler, og på den annen side - resultatet kan være beklagelig.

Du kan bruke en sodavask hvis det er slike problemer som:

 1. Fet hud
 2. Svarte punkter.
 3. Akne og akne.
 4. Tette porer.

Derfor, hvis huden din blir utsatt for hyppige skadelige miljøskader og andre kosmetikk, hjelper det ikke å takle dette problemet, og bruk en sodavask.

Men du må være veldig forsiktig: Hvis huden din er tynn eller følsom, kan karbonsyre skade den. Også, bruk ikke brus hvis huden er flakket, fordi disse områdene av epidermis kan begynne å bløde.

Men med tørr hud i brusemasken kan du legge til komponenter som vil myke det. Fordi ren brus vil forverre tilstanden til huden.

Til slutt vil vi introdusere deg til råd fra eksperter.
Soda, dette er et ganske billig verktøy, på grunn av dette, oppskrifter så gjerne bruke, men ikke hastverk, ikke glem forsiktig.

 1. Det første du må huske på er at huden til enhver person er rent individuell i egenskapene. Derfor, etter å ha lyttet til en som masken hjalp, bør du ikke umiddelbart bruke den på deg selv: Først foretar en prøveprøve. Og hvis noen problemer begynner, er det bedre å ikke bruke det.
 2. For det andre er det umulig å bruke brus i ren form på ansiktet. Lag blandinger basert på oljer, honning, krem ​​og forskjellige naturlige mykgjæringsmidler.

Ikke bruk det daglig. Det vil hjelpe, bare når det er riktig brukt, og hyppig bruk vil gjøre huden tørr og det blir flere problemer.

Soda fra svarte punkter

I kampen for attraktivitet, ungdom og skjønnhet i huden, brukes ulike midler, men når det gjelder alvorlige problemer, kan ikke alle kjøpte kosmetiske produkter eliminere dem. Soda fra de svarte prikkene begynte å bli brukt i svært lang tid, så hvis du har en slik feil i ansiktet ditt, er det ikke nødvendig å skaffe deg dyre midler.

Hvordan påvirker bruset svarte flekker?

Du kan fjerne svarte flekker hjemme med natriumbikarbonat, som:

 • kunne trenge inn i dybden av epidermis og forbinde med forurensning, samt giftige partikler, vellykket bringe dem ut;
 • gi antiinflammatorisk og kraftig antiseptisk effekt, ødelegger hensynsløs patogene mikroorganismer;
 • eksfolierer døde celler, aktiverer blodsirkulasjon og vevregenerering, slik at næringsstoffer kan komme inn i epidermiscellene.

Derfor kan natriumbikarbonat bli kalt en av de mest effektive produktene mot svarte flekker. Hvis du vil bli kvitt dem uten unødvendig bruk av penger ved hjelp av brus, vil våre anbefalinger hjelpe deg med dette.

Hvorfor dannes svarte flekker?

Når du blir kvitt svarte flekker på nesen og i andre deler av ansiktet, bør du forstå årsaken til utseendet for å holde huden i perfekt stand. Hovedfaktoren som bidrar til dannelsen av poeng er overdreven sekresjon av talg. Dette kan føre til:

 • urettferdig omsorg for huden og bruk av kosmetikk av lav kvalitet;
 • endokrine forstyrrelser;
 • medisinering i lang tid;
 • manglende overholdelse av næringsregler og tilstedeværelse av sykdommer i LCD-området;
 • Vanlige stressende situasjoner, eller hormonell svikt;
 • genetikk eller tilstedeværelse av dårlige vaner.

Vi tilbyr flere av de mest effektive oppskrifter som vil bidra til å bli kvitt akne og opprettholde perfekt hudtilstand.

Svarte prikker maskerer med brus

En enkel oppskrift på komponentene som er tilgjengelige for hver, vil gi deg gode resultater. Masken fra svarte punkter med soda forbereder seg som følger:

 • ta en keramisk eller glassbeholder;
 • sett natriumbikarbonat i tara (1 ts);
 • tilsett vann (helst renset) i en liten mengde for å få en tykk masse;
 • Påfør preparatet på den berørte overflaten og inkuber i 2-3 minutter.

Ikke hør for å vaske av masken med brus. Du må utføre masserende bevegelser, ved hjelp av de anvendte midlene som en skrubbe. Skyll ansiktet ditt med varmt og kaldt vann.

Salt og brus fra svarte punkter

Denne oppskriften er ikke mindre effektiv, fordi salt og brus ikke bare kan fjerne svarte flekker, men også rense overflaten, bli kvitt betennelsesprosesser og til og med utjevne hudtonen. Før du bruker masken, bør du åpne porene (for å dampe ansiktet), og deretter fortsette til preparatet. Du må ta:

 • fint salt - 1 ts;
 • natron - 1 ts

I en fuktig, gnidd med avkok av kamillehud, gni brus med masserende bevegelser, deretter korn av salt. Hver komponent skal gnides i 2 minutter. Gjør dette nøye og utelukkende i de svarte punktsonene. Etter prosedyren, vask og mettet huden med en nærende krem.

For tørr hud, kan du legge til 1 ss fett syrkrem og påfør produktet som en maske i 15 minutter.

Hvis du også er bekymret for akne i ansiktet ditt, prøv oppskrifter med brus fra denne artikkelen.

Soda og tannkrem fra de svarte prikkene

I nærvær av overflødig fet hud trenger porer spesiell rensing, og i slike tilfeller kommer brus og tannkrem til redning. Dette verktøyet er til nødssituasjoner der det er behov for umiddelbar innvirkning på defekten.

Den svarte punkträddningsmasken består av to komponenter:

 • vanlig tannkrem;
 • natron.

Kombiner de to stoffene for å danne en tykk masse. Påfør på områder med feil og la være å handle i 25 minutter. Skyll av sammensetningen grundig og behandl med et desinfiseringsmiddel (lotion, etc.).

Prøv også å lage peeling soda i henhold til oppskriftene fra forrige artikkel.

Sitron og brus fra svarte punkter

Når det er et behov for ikke bare å kvitte seg med svarte flekker, men også å bleke huden, smale porene og lysere pigmentflettene, kan dette gjøres ved hjelp av sitron og brus. Sitrus juice forbedrer effekten av natriumbikarbonat. Klargjør verktøyet ved å bruke følgende proporsjoner:

 • natron - 1 ts;
 • sitrus juice - 1 ts

Komponentene blandes og massen påføres på overflaten av ansiktet. Vask av blandingen etter en 10-minutters periode. Det bruker eksepsjonelt varmt vann. Etter rensing, bruk krem ​​med næringsstoffer.

Peroksid og brus fra svarte punkter

Du kan få en sunn nyanse av huden, rense den fra svarte flekker og forhindre utseendet på nye betennelser hvis du lager en maske med brus og hydrogenperoksid. For å få det perfekte resultatet og nyte mat og hvithet i huden, må du forberede:

 • natron - 1 ts;
 • peroksid - 2 ts

Et effektivt verktøy fremstilles ved å kombinere ingrediensene for å oppnå en homogen tykk blanding. Det skal påføres huden og skylles etter 10 minutter, og masser de berørte områdene forsiktig. Ved å lage denne masken en gang hver 14. dag, vil du ikke møte et problem igjen og bli kvitt betennelser.

Olivenolje og brus fra svarte punkter

For å gjøre huden din jevn, myk og øm, vil en kraftig duet av brus og olivenolje hjelpe. Verktøyet vil være et utmerket renseprodukt og mette huden med et stort antall næringsstoffer, ta vare på sin skjønnhet og ungdom.

 • fint salt - 1,5 ts;
 • brus - 1 ts;
 • olivenolje.

Etter å kombinere de tørre ingrediensene, tilsett olje i en mengde slik at man får en tykk masse. Det skal umiddelbart påføres overflaten av ansiktet og fjernes etter 10 minutter. Det er bedre å gjøre dette med litt kjølig vann.

Effektiv maske med brus og baby såpe

Denne oppskriften er den mest populære i kampen mot svarte prikker. Du må lage sjetonger, gni baby såpe på gitteret (bør få 2 ss råvarer). Tilsett en liten mengde kokende vann til sjetongene og bland alt. Hell deretter brus og salt (1 ts), lage en pastalignende blanding. Det er nødvendig å bruke det på steder som er berørt av svarte punkter og ikke tåle mer enn 5 minutter. Etter skylling med varmt vann vil du bli overrasket over resultatene.

Kontra

Påfør brus masker, selv i kombinasjon med andre, og redusere aggressiviteten av natriumbikarbonat, bør være veldig forsiktig. Dette gjøres etter fordamper av huden, og eksponeringstiden til masken skal følges nøye.

Hvis du har svært følsom hud, og kapillærene er synlige på overflaten, er det bedre å nekte bruken av slike stoffer. I tilfelle at det oppstår kløe, rødhet og andre reaksjoner etter påføring, bør du også velge andre hudpleieprodukter.

Ikke bruk kokosvann oftere enn en gang i uken.

Anbefalinger etter prosedyren

Etter å ha blitt kvitt svarte prikker, bør du nøye overvåke skjønnheten og helsen til huden, gjennomføre visse prosedyrer:

 1. Damp huden for å rengjøre porene. Gjør dette en gang i uken.
 2. Bruk av kosmetiske produkter som passer til din hudtype.
 3. Minimere bruken av pulver og tonal rammeverk, som forårsaker dannelsen av komedoner.
 4. Hyppig vask med kaldt vann eller kamille / kalendula avkok.
 5. Rengjøring overflaten av "døde" celler med peeling, som vil være en utmerket forebygging av utseendet på svarte flekker og rynker.
 6. Hudpleie ved hjelp av masker.
 7. Gjennomføring av regelmessig rensing (skum, tonics, etc.) prosedyrer om kvelden.

Bruk brus til ansiktet i henhold til ovenstående oppskrifter - det vil bidra til å gjøre det lysere og gi et sunt utseende.

anmeldelser

Marina er 38 år gammel.
Mask med olivenolje og brus bare elsker. For to år siden visste jeg ikke hvordan jeg skal håndtere sorte prikker. De var fastboende i ansiktet mitt. Nå har jeg glemt dem helt, men huden tenker ikke engang på aldring - elastisk, elastisk og strålende.

Ekaterina Olegovna er 45 år gammel.
De første brusmaskene prøvde ca 5 år siden med en venn. Forsøket mislyktes: Jeg peresshila det og nektet dette produktet. Nylig snublet over masochki med tilsetning av krem, rømme og andre fettkomponenter. Jeg bestemte meg å prøve det og ikke angre på det. Pigmentspottene er nesten umerkelig, svarte prikker forsvinner helt, spesielt etter en god brusskrubbe med salt.

Ansiktsmaske med brus, eller Slik glemmer du de svarte prikkene for alltid

Soda - en uunnværlig ting i huset. Det er dette pulveret som hjelper til med å rengjøre oppvasken og overflatene, det legges til deigen, brukes til halsbrann, det fjerner ubehagelige lukt og flekker på klærne. Dette stoffet brukes også i kosmetologi - en ansiktsmaske med brus renser huden, utgjør farge og gir friskhet.

Dette pulverformige stoffet består av oksygen, karbon, hydrogen og natrium. For huden er en slik sammensetning ekstremt verdifull, fordi disse komponentene gir seriøs og samtidig naturlig hjelp. Døm for deg selv: oksygen, som kombinerer med hydrogen, produserer vann, som ved å myke karbon fjerner toksiner og forbedrer celleytelsen. Takket være karbon, blir porene rengjort, den normale funksjonen til talgkjertlene er restaurert, og mikrokreker helbredes. Og alle disse handlingene er forbedret av natrium.

Soda mask håndtere problem hud, gjør det sunt på bare noen få økter. Først av alt er det nødvendig for dyp rensing av dermis, desinfeksjon, desinfeksjon og mykning. Med disse prosedyrene kan du kvitte seg med utslett, akne, svarte flekker og hudormer.

Gjør masker av brus: 9 regler

Sodas ansiktsmaske har fått positiv tilbakemelding fra kvinner med fet hud. Hvis du følger alle ni anbefalinger, kan du eliminere de viktigste problemene - greasiness og akne.

 1. Kvaliteten på det grunnleggende. For masken er det nødvendig å ta bare frisk brus, og ikke den som har stått i skapet i årevis. Hvis pulveret har en gulaktig farge, løs konsistens eller en merkelig lukt - nekter å bruke den.
 2. Vannkvalitet Ta vann til masker renset, kokt, filtrert, flaske eller mineral, etter å ha sluppet gassen fra den.
 3. Testing. Før du bruker masken, må du utføre en test - smør albuebøyen, huden bak øret eller håndleddet med en løsning. Hvis det etter klokka ikke er kløe, rødhet, utslett, kan du trygt bruke den.
 4. Dampende. For å oppnå et godt resultat, må ansiktet dampes og forrenses med en ikke-aggressiv skrubbe.
 5. Steder er tabu. Påfør forsiktig en maske rundt øynene og leppene.
 6. Tid. For ikke å bli brent, se nøye på tiden - ikke mer enn ti minutter kan en slik blanding være i ansiktet.
 7. Flushing. Vask masken med ekstremt kaldt vann. For disse formålene kan du avkjøre gresset.
 8. Post-makeup. Etter prosedyren, ikke glem kremet - det må brukes nødvendigvis.
 9. Periodisitet. Gjenta masken anbefales ikke mer enn en gang i uken - da vil det være en fordel.

10 valg å velge mellom

Soda er en sterk substans som brukes i kosmetikk både i ren form og med tilsetning av forskjellige ingredienser. Basen er vanligvis beriket med andre komponenter for å myke og fukte huden under masken.

klassisk

Å hjelpe. Nyttig for grov og fettete hud, i nærvær av akne, komedoner, hudormer. En slik ansiktsmaske med brus vil bidra til å kvitte seg med smuss og giftstoffer som spiste dypt inn i porene. Hvis du trenger å exfoliere døde celler eller forbedre arbeidet med talgkjertlene - kan det også brukes.

 • Fortynn brus med vann i slike proporsjoner for å gjøre våt.
 • Smør ansiktet ukentlig i en måned.

Næringsrik med honning

Å hjelpe. Anbefales for å aldre huden med akne og komedoner. En ansiktsmaske med honning og brus vil bidra til å forsyne den nødvendige ernæringen, fukte, fjerne døde celler, forynge, fjerne forurensning fra porene, gjenopprette talgkjertlene.

 • Bland en spiseskje med honning og krem.
 • Legg til en kjepp med brus.
 • Smør ansiktet to ganger i måneden.

Exfoliating med havremel

Å hjelpe. Det anbefales for fet, rynket og fading hud, for akne, svarte flekker. Med dette verktøyet kan du fjerne døde celler, rense og fylle huden med essensielle næringsstoffer, stimulere cellene, gi derma ungdommelighet, fjerne fett og smuss.

 • Havregryn (bedre flak) maler inn i mel.
 • Bland 200 g av den resulterende havremel "pulver" og en liten skje full av brus.
 • Tilsett vann til blandingen blir til en slurry.
 • Påfør ikke mer enn en gang hver tiende dag.

Fjerner svarte flekker

Å hjelpe. Det anbefales for akne og kviser, med fet hud og metabolske forstyrrelser i epidermis. Bli kvitt ikke bare sorte prikker, men rens også porene av fett og smuss, fjern grove partikler, tørk, legg til mykhet.

 • Bland soda med vann i en slurry.
 • Med et tykt lag å såpe ansiktet med baby såpe uten tilsetningsstoffer.
 • Over gjelder brusblanding.
 • Bruk to ganger i uken for alvorlige hudproblemer.

Normalisering med salt

Å hjelpe. Det anbefales for akne og kviser, greasiness. En ansiktsmaske med brus og salt fjerner grove partikler, endrer hudfargen, fjerner smuss, normaliserer kjertlene, eliminerer oiliness og lyser.

 • Bland soda og salt i like store mengder.
 • Legg litt vann (enten hav eller spesiell kosmetikk).
 • Rør til fullstendig oppløsning av salt.
 • Påfør ikke mer enn en gang hver tiende dag.

Peeling med honning

Å hjelpe. Det anbefales fra glans, fra svarte flekker, med fading og fra hudormer. Masken med brus og honning i ansiktet nærer ikke bare, men renser også dermis fra giftstoffer og smuss, gir ungdom og friskhet.

 • Bland soda og honning i forholdet 3: 1.
 • Tilsett vann til konsistensen av rømme.
 • Påfør en gang hver annen uke.

Anti-inflammatorisk med mel

Å hjelpe. Det anbefales for akne og fet hud, med problemer med sebaceous glands. Denne masken vil bidra til å fjerne betennelse, stramme forstørrede porer og eliminere oljepåvirkning.

 • En teskje brus og en spiseskje melblanding.
 • Legg til vann akkurat nok slik at du kan knead litt vannaktig "deig".
 • Påfør hver syv dager.

Peroksyd desinfeksjonsmiddel

Å hjelpe. Det anbefales for fet hud og usunn hud. En peroxide og brus ansiktsmaske er en god måte å rense huden, lindre betennelse og eliminere akne eller akne.

 • Bland i forholdet 1: 2 brus og peroksid.
 • Påfør, massere, to ganger i måneden med samme frekvens.

Whitening med aspirin

Å hjelpe. Det anbefales for akne, greasiness, akne, alvorlig pigmentering.
Hvis du trenger en blekemaske som også desinfiserer huden, lindrer betennelse og rødhet, prøv å lage en blanding med tilsetning av aspirin.

 • Kryss fem aspirintabletter.
 • Bland med en skje med brus.
 • Tilsett vann til vannkoker.
 • Påfør to ganger i måneden.

For dyp rengjøring

Å hjelpe. Anbefales for akne. Dette middelet brukes i tilfelle kompleks terapi er nødvendig, noe som vil bidra til å kvitte seg med flere problemer på en gang: inflammerte støt, komedoner, små rynker.

 • Bland i like deler soda og gjær.
 • Tilsett vitamin C (kapsel) og vann.
 • Påfør, la tørke, ikke mer enn to eller tre ganger i måneden.

Til tross for de gunstige egenskapene til brus, kan dette stoffet skade. Gjør en slurry av dette pulveret, husk at brusemasken gir en sterk alkalisk reaksjon. Se på følelsene dine nøye. Hvis du føler ubehag, må du umiddelbart stoppe økten. Ellers kan du få en alvorlig forbrenning av kjemisk opprinnelse. Vær forsiktig med slimhinner, ikke la deg komme i øynene!

Anmeldelser: "Som om det ikke var noen svarte prikker"

Jeg har fet hud utsatt for svarte flekker og akne. En gang i uken konsekvent gjør jeg en maske med brus eller bare vasking.

Jeg maske slik: vask med varmt vann og såpe... våte fingre utelate i brus og pålegge sooooo tynt lag på forsiden av aske som stakk til dem - og det på hele ansiktet, bortsett fra området rundt øynene og munnen. Jeg venter på at den tørker og vasker den av med en bomullspute fuktet i varmt vann. Jeg ønsker å advare at prosedyren er svært ubehagelig - veldig Soda tweaks person fra mine år med kamp med akne, vanligvis refererer ansiktshuden til smertefulle prosedyrer, men selv jeg pep og hyler inntil masken var tørking.

Hvis du har fet hud, bør du bruke en antibakteriell lotion eller en tonic som ikke tetter porene. Hvis du har tørr hud, synes jeg du bør bruke en nærende krem ​​- fordi det strammer ansiktet ditt.

Og jeg vasker ansiktet mitt slik: vask med varmt vann med sin såpe, men ikke vaske av skum, og jeg setter eller gjengi på toppen av en liten brus og forsiktig masserer ansiktet - det viser en flott og naturlig peeling for ansiktet!

Etter slike prosedyrer, en veldig behagelig følelse og effekt: huden blir elastisk, den blir ryddet av sorte prikker, og siden Soda har antibakterielle egenskaper, huden er desinfisert, kviser er tørket og behandlet. Selv denne masken lyser huden litt og vasker med ansiktsmassasje renser huden på døde celler og stimulerer sunn blodsirkulasjon. Kort sagt, jeg er veldig fornøyd med effekten - i ansiktet helbreder små og små gamle arr og den fettete glansen forsvinner.

I dag vil jeg dele en annen hjemmelaget oppskrift på skjønnhet. Denne gangen vil det være en ansiktsmaske som magisk vil bli kvitt sorte prikker. For å forberede denne masken trenger du:

 • Først to håndfull havregryn (jeg jorde dem med en blender, men dette er ikke nødvendig)...
 • For det andre en teskje brus.
 • For det tredje, melk (legg den til du får konsistensen av rømme).

Den resulterende blanding påføres på renset hud. Eksponeringstiden er 10 minutter. Skyll deretter med kaldt vann og påfør en fuktighetskrem... Alle ingrediensene er naturlige og veldig gode for huden.

Og et annet tips, ikke gjør en maske for fremtiden, bare umiddelbart før du søker.

Jeg kan ikke si at jeg har mange forferdelige svarte prikker der, dette er ikke slik. Som mange, tilstoppede porer fra kosmetikk, støv, sebum og så videre. Det jeg nettopp ikke prøvde, forskjellige maskefilmer, striper for nesen, geler, scrubs fra svarte prikker - ingenting hjelper egentlig! Allerede lei av å kaste bort penger.

Endelig funnet - den vanlige høyhastighets, svært effektiv og billig hjemmehjelp: en skrubbe av salt og brus. Denne mirakeloppskriften ble foreslått av min tante, og nå har jeg brukt det i et halvt år, som jeg er veldig fornøyd med.

Dette folkemidlet er ikke anbefalt for de som har svært sensitiv hud med kviser og andre betennelser...

For tre slike rensninger ble mine porer helt renset, selv på nesen. Som om det ikke var noen svarte prikker.

Jeg er veldig fornøyd - dette er ikke bare den kuleste og mest effektive måten å håndtere sorte prikker på, men også den billigste! Jeg anbefaler alle.

... Jeg elsker brus veldig mye, jeg vet at det renser og myker huden godt.

Det faktum at hun tørker - jeg hører for første gang, vi, da vi var på skolen, pleide å behandle ungdoms akne, hjalp!

Du kan også bli kvitt svarte punkter.

Hvis jeg tviler på, anbefaler jeg deg å prøve bad med brus (bare uten salt) - slik at du vil se at huden blir uvanlig myk og anstendig fra brus, du merker aldri tørrhet....

Jeg likte spesielt masken - brus, krem, honning - den perfekte kombinasjonen, jeg kan forestille meg hvor hyggelig og effektiv den er.

I dag skal jeg prøve en rensemaske - brus + hydrogenperoksid, jeg pleide å gjøre det uten peroksid, og det var også et merkbart resultat.

Soda selv rydder perfekt, med peroksid, sannsynligvis vil huden bli snøhvit.

Salt og brus: rensemiddel nummer 1 fra de svarte flekkene på nesen og kviser på ansiktet!

Midler med salt og brus er kjent for deres sterkeste, vel, bare fantastiske rengjøringseffekt. Både salt og brus har lyse antiseptiske, antiinflammatoriske og regenererende egenskaper.

Det er 2 av de mest populære måtene å bruke salt med brus fra svarte flekker: skrubbe og maske. Tro meg, resultatene fra disse midlene vil forbløffe selv de mest begeistrede skeptikerne!

Forresten, sørg for å lese artikkelen om bruk av natron for akne i ansiktet. Artikkelen inneholder en hel masse killer oppskrifter fra både akne og svarte flekker, som selv din beste venn ikke deler med deg.

For det du er gal, elsk masken med salt og brus

For å forutsi det fremtidige resultatet er det nødvendig å vite hvilke effekter salt og brus har på ansiktets hud:

 • Den sterkeste rensende handlingen er hovedargumentet til fordel for produkter med salt og brus. Både salt og brus er mekanisk i kontakt med huden, krenker integriteten til cellene i det øvre lag av huden og renner gjennom dypet i porene.
 • Lys antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper - det andre "trumfkortet". Salt og brus og hver for seg er gode antiseptika, men sammen vil de ikke la noen sjanse for bakterier og bakterier.
 • En sterk regenererende eiendom er et annet stort pluss. Salt og brus stimulerer celleregenerasjon på grunn av deres aggressive effekter på huden. Med denne oppgaven tar salt og brus opp 100%.
 • Ernæringsmessig og resistent. Både salt og brus nærer huden, og forbedrer beskyttelsesfunksjonen.

De beste oppskrifter av masker og skrubber av salt og brus, hvorfra ansiktet ditt vil bli glad!

La oss nå gå direkte til oppskrifter av natron og salt mot svarte flekker og kviser.

Super skrubbe av brus, salt og gel for vasking

Enkel og gyldig oppskrift. Salt og brus vil styrke rensevirkningen av gelen for vasking og i komplekset vil gi en fantastisk effekt. For å forberede skrubbe fra de svarte prikkene med brus og salt trenger vi:

 • 1-2 timer l. gel eller såpe til vasking (i flytende form).
 • 1 ts salt.
 • 1 ts brus.
 • 5 ts. vann (hvis det ikke er flytende såpe).

Tilberedning: tilsett brus med brus og salt til gel for vask, hvitkalket til en tilstand av skum. Hvis det ikke er flytende rensemiddel, legg deretter litt vann til skummet for å gni i den faste såpe for vasking (som et alternativ, men det er bedre å bruke gel). Alt forsiktig blandes.

Påføring: Rengjør huden og vask. Ikke tørk huden tørr, bruk en skrubbe av salt og brus på steder med akkumuleringer av svarte prikker gni i en sirkelbevegelse.

Det anbefales å rengjøre ansiktet ikke lenger enn 5 minutter, eller til en tilstand med alvorlig forbrenning. Etter det må du først vaske soda-saltskrubbe med varmt og deretter med kaldt vann og påfør kremet etter hudtype.

Gnidskrubb trenger veldig nøye, for ikke å skade huden.

Og hva får vi? En utmerket rensing av ansiktet med brus og salt hjemme, som vil rense huden av fett, støv, hatfulle svarte flekker, "knuse" regenereringen og exfoliere den keratinøse hudkulen.

Forresten, de viktigste "konkurrentene" av salt og brus er ansiktsmasker for akne og svarte flekker fra aktivert karbon. Og det er ikke et faktum at det er bedre for deg, så ikke passere ved neste artikkel.

Den enkleste masken med salt, brus og olivenolje: Selv et barn kan!

En enkel oppskrift. Bland en teskje salt og brus med en teskje olivenolje. Olivenolje vil beskytte huden mot overdreven aggressive effekter på huden, mens salt og brus gjør jobben sin.

Mask med brus, salt og rømme

Forbered en maske bare for å skamme seg. Bland: en teskje salt, en teskje brus og 2 ts med rømme.

Rømme har en fuktighetsgivende, nærende, foryngende effekt og vil myke effekten av salt og brus. Påfør denne masken skal være 5-6 minutter på problemområder. Effekten er allerede synlig fra første gang.

Effektiv maske med brus, salt og baby såpe

En av de mest populære og praktiske oppskrifter. Baby såpe gniddes på et rifler (du trenger ikke mer enn 2 ss revet såpe). Deretter tilsettes en teskje salt og brus.

Fyll hele blandingen med en liten mengde kokende vann. Pass på å blande. Som et resultat får vi en pastalignende blanding, som vi søker på problemområder i 5 minutter. Resultatet overgår alle forventninger.

Søknadsregler og viktige tips

Å ignorere følgende regler øker risikoen for allergiske reaksjoner, brannsår og andre uønskede negative virkninger. Ikke bekymre deg, reglene er enkle og klare.

 1. Påfør en skrubbe eller en maske med salt og brus ikke trenger med en bomullspute og fingertuppene. Dermed vil du føle og kontrollere presset på huden.
 2. Påfør produktet med lette massasjebevegelser. Ikke trykk hardt på huden når du påfører masken.
 3. En maske eller skrubbe brukes bare på problemområder. Ikke nødvendigvis gni hele ansiktet.
 4. Ansikt eller skrubb bør rengjøres fra 5 til 8-10 minutter. Mindre er mulig, lengre er ikke. Jo mer følsomme og delikate huden, jo kortere tidspunktet for påføring.
 5. Bruk ovenstående oppskrifter bør ikke være mer enn 1 gang i uken.
 6. Etter masken må du bruke en fuktighetsgivende og nærende krem ​​for hudtype.
 7. Grovt salt må ikke brukes. Det kan forårsake skade på følsom hud. Grovt salt kan lett males hjemme.

Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke havsalt. Havsalt vil virke fra de svarte punktene mye mer effektivt.

Havsaltkrystaller er større enn kjøkken saltkrystaller. Derfor anbefales det sterkt å grille havsalt (i kaffekvern, eller på annen improvisert måte) før bruk.

Hvis det brukes feil, kan brus forårsake brannskader.

For aggressiv innvirkning? Prøv en maske av fargeløs henna fra akne og svarte flekker på ansiktet. Lær vil takke deg!

Kontra

Kontraindikasjoner til bruk av salt og brus fra akne, akne, akne og svarte flekker på ansiktet inkluderer:

 • Allergisk reaksjon på salt, brus eller noen av ingrediensene i oppskriften.
 • Tørr hudtype, samt overdreven følsomhet.
 • Åpne sår eller skader.
 • Alvorlig betennelse.
 • Sykdommer i sirkulasjonssystemet.

Før du bruker, må du sørge for å utføre en mini-test for en allergisk reaksjon. En liten mengde skrubbe eller maske skal påføres håndleddet og vente 20 minutter. Hvis det ikke er noen negative effekter, kan du trygt bruke verktøyet.

Soda og salt fra svarte flekker: vurderinger

Anmeldelser av effekten av brus og salt mot de svarte prikkene er overveldende positive. I de fleste tilfeller er det et godt positivt resultat: huden er renere og hvitere, og færre svarte flekker eller ikke. Selv om det er folk som ikke passer for disse oppskriftene.

Også, du vil definitivt like denne videooppskriften på hvordan du gjør denne mirakelmasken:

Hvis du allerede har prøvd - del dine erfaringer i kommentarene, tenker du effekten du klart har lagt merke til.

Masker med brus og salt fra de svarte prikkene

For å være vakker og godt preparert er den naturlige aspirasjonen til hver kvinne. Men alle anstrengelser og kostnader for dyre kosmetikk kan negere de små kosmetiske feilene. En sjelden lykkelig kvinne i vår tid kan skryte av helt ren hud. Den moderne rytmen av liv, økologi og stress fører til utseendet av komedoner, de såkalte svarte prikkene, på grunn av at ansiktet blir sløvt og uklart.

Vi foreslår at du kjenner deg til nr. 1 rettsmidler mot svarte flekker - brus og salt: mekanismen for deres effekt på huden, bruksmetoder og populære maskeoppskrifter ved hjelp av disse komponentene.

Hva er komedoner?

Svarte prikker er egentlig ikke et kosmetisk problem. Snarere er det et symptom som indikerer en generell slagg av kroppen, svekket metabolsk prosesser og feil livsstil.

Komedoner vises på områder med forstørrede porer og høyt fettinnhold: på pannen på pannen og nesen, haken. Som et resultat av økt sekresjon av talgkjertlene, akkumulerer sebum i porene og hardner når de interagerer med oksygen. Prosessen med dannelse av svarte flekker aktiveres dersom andre faktorer legges til økt oljeinnhold i huden: dårlig kosthold, luftforurensning, stress og overarbeid.

De viktigste metodene for kamp

Det er flere måter å håndtere komedoner på. For fullstendig eliminering av svarte prikker må drastisk forandre livsstilen. Det er ikke mulig for hver kvinne, så du må regelmessig løse dette problemet med kosmetiske midler.

Moderne kosmetiske produkter mot svarte flekker er representert av ulike skrubber, peeling og masker. De fleste av de ferdige kosmetiske produktene er dyre og effektive bare ved vanlig bruk.

Utprøvde og rimelige hjemmemedisiner med salt og brus vil også bidra til å gjøre ansiktet rent. De har antiinflammatoriske, antiseptiske og regenererende effekter. Anmeldelser på Internett viser den høye effektiviteten av disse stoffene i kampen mot svarte flekker.

Egenskaper av brus og salt

Masker med salt og brus er bemerkelsesverdige for denne effekten på ansiktets hud:

Salt påvirker effektivt det øvre laget av epidermis, bryter integriteten til døde celler og trenger inn dypt inn i huden, og soda løsner i sin tur innholdet i porene. Sammen bidrar disse to stoffene til dyp rensing og eliminering av svarte flekker.

 1. Antiseptiske og antiinflammatoriske effekter.

Selv separat, salt og brus hemmer aktiviteten til mikroorganismer, og hvis deres tiltak kombineres, har de patogene mikrober ikke den minste muligheten.

Salt og brus er aggressive stoffer som har lokal lokalirriterende effekt. Men en slik effekt skader ikke de friske cellene i epidermis, tvert imot, blodsirkulasjonen i hudvevet er forbedret, det stimuleres og tones.

Det er, takket være det felles arbeidet med salt og brus, det skjer en gradvis eliminering av svarte prikker, huden blir ryddet, betennelsen minker, patogen mikroflora blir drept, og i tillegg er cellereparasjon aktivert.

Oppskrifter masker med salt og brus

Etter å ha analysert vurderinger av hjemmemedisiner med salt og brus på forum og nettsider dedikert til kosmetologi, valgte vi de mest effektive oppskrifter. Fra disse komponentene som er tilgjengelige for hver vertinne, blir masker og skrubber mot svarte prikker utarbeidet.

skrubb

Slå til tykt skum 1-2 ts. vaskemiddel (best av alt vanlig gel for vask), legg deretter til 1 ts. brus med salt og bland godt. Blandingen påføres ren, fuktig hud, masseres i en sirkulær bevegelse i 5 minutter og skylles med varmt vann.

Hvis du ikke har et flytende vaskemiddel på hånden, kan du gratulere baby eller toalett såpe og rør den med vann til den er jevn.

Advarsel! Blandingen bør bare påføres problemområder og masseres veldig forsiktig, da sodakrystaller og salter kan skade sunne celler. Hvis det er en sterk brennende følelse, bør sammensetningen straks vaskes av.

Oppskrift med olivenolje

Virkningen av denne masken er basert på myknings effekten av olivenolje: den beskytter huden mot aggressivt salt med brus under rensing. Oppskriften på dette verktøyet er som følger:

 • salt, brus og olivenolje i like store mengder,
 • påføres på renset hud og tåler 5-10 minutter.
 • Etter prosedyren, skyll blandingen med varmt vann og suge huden med et serviett.

Oppskrift med rømme

Bland 1 ts. salt og brus fra 2 ts. rømme, bland til glatt og påfør ansiktet i 5-6 minutter. Denne masken bidrar til å raskt ta huden i orden, for i tillegg til kampen mot svarte flekker har den en fuktighetsgivende, nærende og foryngende effekt.

Oppskrift med baby såpe

I 2 ss. l. gnidd baby såpe legg til 1 ts. salt og brus. Fyll blandingen med en liten mengde kokende vann og bland til glatt. Masken skal ha en tykk pasty konsistens, så det er bedre å hell 1-2 msk først. l. kokende vann, og deretter om nødvendig, fortynn blandingen.

Salt og honning i ansiktet

Alt du trenger å blande godt og bruke på huden. Dette er et fantastisk multifunksjonelt verktøy som vil fukte, nærme, rense, tone, forynge og glatte fine rynker.

Ved vanlig bruk av en slik maske blir huden jevn, ren, uten pigmentflater og betennelser, godt hydrert og ung.

Tips for bruk av masker

Salt og brus er aggressive stoffer som kan forårsake irritasjon eller forbrenning hvis de ikke brukes på riktig måte. Når du bruker hjemmelaget kosmetikk med disse komponentene, må du følge følgende regler:

 1. Store krystaller kan forårsake riper og skader på friske celler i huden, så en maske er bedre å ta saltet finmalt. Hvis dette ikke er til stede, bør du male store krystaller på kvernen. Det er mulig å erstatte bordsalt med havsalt, i dette tilfellet vil hudcellene være ytterligere mettet med nyttige mikroelementer.
 2. Peeling og masker med salt og natron påføres bare fingre, men ikke bomullsdott eller kosmetiske svamper. På grunn av dette kan du nøyaktig føle pressekraften på huden, som beskytter den mot mulig skade.
 3. Eksponeringstiden for masken er fra 5 til 10 minutter. Med en sterk brennende følelse kan tiden reduseres, men det kan ikke økes, selv om det ikke er ubehag.
 4. Svarte prikker er et problem hvis røtter ikke ligger i kosmetikk. Derfor, hvis grunnårsaken til deres utseende ikke elimineres, bør de fjernes regelmessig, men ikke oftere enn en gang i uken.
 5. For dypere rensing før påføring er masken bedre å lage et dampbad for ansiktet. Det åpner porene og letter strømmen av aktive stoffer inn i de dypere lagene i huden. Etter prosedyrene for eliminering av svarte flekker, anbefales det å bruke pore-smalende midler: spesielle tonics, hydrogenperoksid eller en hjemmelaget eggproteinmaske.
 6. For å sikre at det ikke er noen negativ reaksjon av huden på salt eller brus, er det nødvendig å bruke produktet på håndleddet før bruk og la det stå i 20 minutter. Salt og brus brukes ikke til allergi, tørr eller sensitiv hud, sår eller sår i ansiktet.

Flere Artikler Om Typer Acne