Poteter er vår nasjonale mat. I mer enn 3 århundrer har det et ærverdig sted i det russiske folks daglige meny. Kokt, bakt, stekt, dampet, stewed og pounded - så snart vi ikke bruker det. Men naturen vet ikke hvordan å være grådig. I tillegg til ernæringsverdien til potet har fantastiske evner og kan bli et effektivt kosmetisk verktøy.

Potet skjønnhetspleie

Mask av poteter til ansiktet - et unikt alternativ for å gi huden en enorm mengde næringsstoffer. Det faktum at de mange vitaminer, mineraler, fiber og glukose, som produseres når du lager grønnsaker, er av stor nytte for cellens ernæring og regulering av metabolisme - dette er et bevist og ubestridelig faktum. Men hvordan kan en potetmaske hjelpe vår epidermis?

 • Vann, som er 75% beriket i knoller, fyller maksimalt dermiscellene med livgivende fuktighet.
 • Stivelse whitens huden, fjerner alder flekker. Den har en foryngende effekt, noe som gjør epidermis silkeaktig og glatt.
 • Selen er en biologisk aktiv substans som styrker beskyttelsen av epidermale celler, og forbedrer immuniteten.
 • Kolin er en vitaminlignende aktiv forbindelse. Det virker i to retninger samtidig: det senker spredningen av hudbetennelse og samtidig glatter rynker.
 • Lutein er et oksygenholdig pigment. Dette stoffet hjelper huden til å motstå de skadelige effektene av ultrafiolett stråling.
 • Tallrike vitaminer (C, K, gruppe B) aktiverer kollagenproduksjon, smale forstørrede porer og tar kontroll over talgkjertlene.

Ledende kosmetologer sier at poteter er et unikt stoff hvis kjemiske sammensetning kan føre til en reell revolusjon på et dypt epidermalt nivå. Og det påvirker øyeblikkelig utseendet på huden. I tillegg er denne grønnsaken allsidig i fordelene. Dette er en ekte "multi-ideell lege."

Universell assistent

En ansiktsmaske med poteter hjemme er veldig nyttig for mange hudproblemer som noen ganger kan ødelegge vårt humør.

 • Svulmer ansiktet ditt? Det spiller ingen rolle - potet har evnen til å fjerne overflødig fuktighet fra den cellulære strukturen og gjenopprette vannbalansen.
 • Huden "pleier" deg med peeling og er stadig betent eller tvert imot er det alltid fet og skinnende? Ikke noe problem - en ansiktsmaske med rå poteter vil fjerne overflødig greasiness, som effektivt nærer epidermis.
 • Har du lagt merke til de første tegnene på aldring? Ikke bekymre deg - knollen inneholder et unikt vegetabilsk protein. Det kan skape essensielle aminosyrer som effektivt hemmer aldring og regenerere dermis.
 • Er du opprørt av mørke sirkler og trette øyne? Det er ikke noe lettere - en potetmaske kan også brukes til ultratynn hud i øyesonen.

Dette er en virkelig rik potet førstehjelp kit som inneholder mange effektive verktøy som kan gjøres fra poteter av noe slag: rå, kokt, i uniform, pounded og dampet.

Oppmerksomhet, fare!

Poteter er ikke så enkle som de virker. Han kan bli en ond skurk som i stedet for skjønnhet og ungdom bare gjør vondt for deg. Under visse forhold begynner knollene å produsere en meget giftig substans - solanin. Det er mye gift i gamle, rynkete og tregte frukter og i umodne (grønne), spire knoller og i den poteten, som lenge lå under solen.

Pass på at du bruker grønnsaker for å gjøre masker bare unge og fullt modne.

Hvis kvaliteten på grønnsaken begynner å få deg til å tvile, er det bedre å ikke risikere det. Eller bruk bare kjernen av fosteret, for-dyppet i en mettet saltløsning. En potetmaske anbefales ikke for slike personer som vet på forhånd hva herpes, rosacea og rosacea er. Bruk heller ikke en maske med åpne hudskader (sår, dype riper, kutt).

Potetmaskeinstruksjoner

Men selv om du ikke tviler på kvaliteten på rå poteter, vil det ikke være overflødig å vite og overholde flere enkle regler. Med mindre du vil ha potetmaskemasker hjemme for å gi maksimal nytte og gode resultater.

 1. Sørg for å dampe ut dermis før øktene (dampbadene hjelper deg). Hvis din oppgave er å glemme akne og hudormer, legg til et avkok av urter i badekaret (St. John's wort, salvie, kamille eller calendula).
 2. Masken av rå poteter er mer effektiv, men også mer aggressiv i sine effekter. Det er ideelt for behandling av akne og for å gjenopprette huden i øyelokkene. Bruk raske poteter umiddelbart - det kan ikke lagres. Fremgangsmåten med rå poteter maksimalt 20 minutter.
 3. Kokte knoller mer fleksible å bruke. Denne typen potet brukes til å forberede ernæringsmessige og løftemasker. En ansiktsmaske med kokte poteter kan vare opptil 30-40 minutter.
 4. Ikke slå potetene i en blender! Ellers vil massen vise seg å være for tynn og vil "tømme" fra ansiktet. Men du kan "vekt" væskemassen med noe mel (ris, havregryn, hvete).

En av de viktigste betingelsene for å få fordel og effektivitet er regelmessighet. En ansiktsmaske med poteter hjemme skal utføres med to måneders løpetid på to prosedyrer per uke. La huden din hvile i et par måneder. Hvis ønskelig, kan en kartlegging av potetpleie gjentas.

Utvalgte oppskrifter fra vårt kjøkken

Mask for ansiktet av potet og kastanje (for tørr hud)

 • Ingredienser: en potet, to små kastanjer, olivenolje (16 ml).

Kok poteter i uniform og trykk til potetmos. Og kokte kastanjer må rulle i kjøttkvern. Bland begge ingrediensene og tilsett olivenolje. Denne masken renser porene i huden, nærer og toner dermis.

Oljeløftmaske fra kokte poteter (anti-aldring)

 • Ingredienser: liten knoll, fettsyre krem ​​(10 gr.), Smør (5 ml). Du kan bruke fersken, aprikos, mandel eller oliven.

I godt mashed kokte poteter tilsett smør og rømme. Massen påføres med et tynt lag på ansiktet, som da bedre er dekket med et håndkle for større effektivitet. Midler godt strammer og glatter epidermis.

Agurk potetmaske (bleking)

 • Ingredienser: en potet, melk (150 ml), agurk juice (30 ml).

Poteter vi skal koke i melk. Deretter knir vi det og legger agurkjuice. For å gjøre det, kan du hogge agurkene i en blender eller rist på en fin riper. Denne massen virker effektivt på huden, og eliminerer pigmenterte områder.

Mask av rå poteter (for fet hud)

 • Ingredienser: En potet, pulverisert melkepulver (15 gr.), Eggvit, sitronsaft (5 ml), lett øl (32 ml).

Rå potet tuber, rist, legg til det proteinet og andre komponenter. Øl helles på slutten. Legg den ferdige massen på huden og halsen. Dette middelet har en anti-inflammatorisk effekt, det renser porene godt og smaler dem.

Klassisk rå poteter (mot ødem)

 • Ingredienser: To små poteter.

Vi må gni dem på en fin riper og sette dem mellom gasbind servietter. Denne komprimeringen legger forsiktig på ansikt og øyeplass. Vi fjerner restene av kamilledekok. Masken fjerner godt hevelsen og forbedrer huden under øynene.

Honning fra rå poteter (foryngende)

 • Ingredienser: protein, flytende honning (12 gr.), Havremel (7 gr.).

Alle komponenter er grundig knead (mulig i en blender) og legger masse på ansiktet. Dette verktøyet glatter jevnt rynker, tørker og heler fet hud, og nærer også den.

Potetmasker: Gi nytt liv til fading hud

Mimic og aldersrelaterte rynker, sagging ben, andre hake, poser og mørke sirkler under øynene, kjedelig, som en grå hudfarge, tørr hud - mange kvinner møter slike problemer over tid. Selv merket kosmetikk og innovative salongbehandlinger kan ofte ikke håndtere tegn på aldring, noe som uunngåelig overhaler huden med begynnelsen av en eldre alder. Før du bestemmer deg for slike drastiske tiltak, kan du prøve mer sparsomme metoder - i slike tilfeller er hjemmelagde potetmasker til ansiktet, som har foryngende og fuktighetsgivende egenskaper, svært effektive.

Potet ansiktsbehandling: nyttige egenskaper

Hvorfor bruke poteter til ansiktet som kosmetikk? I dag blir nesten hvert produkt utsatt for grundig analyse og studier når det gjelder riktig ernæring og diett. Resultatene av disse studiene blir aktivt brukt i kosmetikk. De gunstige egenskapene og den unike kjemiske sammensetningen av poteter har vist seg å være salutære for fading, aldrende hud. Tallrike næringsstoffer, som i denne grønnsaken mye, produserer en ekte revolusjon på mobilnivå, som umiddelbart påvirker huden:

 • 75% av fersk potet tuber er vann som aktivt vil nærme tørr hud: takket være dette faktum har masker fra poteter gode fuktighetsgivende egenskaper;
 • Stivelsen som finnes i grønnsaken har en foryngende og bleking effekt: det gir hudens glathed, silke, utstråling, og effektivt eliminerer uønsket pigmentering;
 • potetknollene inneholder en stor mengde vitaminer fra gruppe B (disse er riboflavin, tiamin, niacin, folacin, pyridoksin) som gjør at hudceller fungerer som de skal: de lindrer akne, kontrollerer aktiviteten til subkutane kjertlene og mengden sebum, øker produksjonen av kollagen og elastinfibre, nødvendig for hudforyngelse;
 • C-vitamin, som er en effektiv antioksidant, som en del av potetmasker for ansiktet, har en ekstraordinær foryngende effekt på huden: glatter rynker, strammer porene, gjør den elastisk og elastisk, har stramningsegenskaper, derfor blir masker med poteter ofte brukt til å eliminere kosmetiske feil som flager og andre haken;
 • Vitamin K er kjent for sin bleking effekt: det gjør bleke, mindre merkbare alder flekker og tenåringsfregner;
 • Kolin er et veldig aktivt aktivt stoff: Det utfører to oppgaver - det strammer, glatter rynker og stopper spredningen av infeksjoner og betennelser. takket være choline, masker fra poteter er like nyttig for ungdom for behandling av akne, og for kvinner i balzac alder, bare for effektiv foryngelse;
 • Lutein er et veldig nyttig pigment, har beskyttende funksjoner og forbedrer hudens motstand mot de negative effektene av ultrafiolett stråling, hvis den ofte blir utsatt for solnedganger.
 • Selen er et biologisk aktivt sporelement som styrker immunforsvaret av epidermis.

Det viser seg dette naturlige førstehjelpsutstyret for helbredelse og skjønnhet i huden. Men man bør ikke glemme at en gave av naturen kan bli til en ekte katastrofe hvis man ikke vet hvordan man skal søke og behandle det riktig. Poteter er ikke et unntak, så du må være forsiktig med det, og bestemmer seg for å bruke det som et kosmetisk produkt for huden din.

Hvis det ikke er nok tid, men du må se ditt beste, så vil ekspress masker hjelpe deg. Søknadsregler og oppskrifter: https://beautiface.net/maski/dlya-lica/ekspress-maski-dlya-lica.html

Bruker du gelatin for å rense huden din? Hvis ikke, er denne artikkelen for deg. Gå >>

Hjemmebruk potet ansiktsmasker

Riktig forberedt maske med poteter vil ha den ønskede effekten på huden. Hvis anbefalingene for søknaden ignoreres, blir resultatet i beste fall bare skuffende, i verste fall - bivirkninger. I noen tilfeller kan rå poteter for ansiktet være ekstremt skadelige. Denne grønnsaken blir noen ganger en kilde til solanin - et giftig stoff som forårsaker ikke bare matforgiftning, men også skade huden. Derfor anbefales det sterkt å følge nedenstående tips om hjemmelagde masker: de vil hjelpe deg med å unngå slike misforståelser.

 1. Masken vil være ideell hvis den brukes på en pre-dampet hud med brede åpne porer. Dette kan oppnås ved å holde ansiktet over dampbadet. Hvis målet er å kvitte seg med akne eller akne, er det tilrådelig å legge et avkok av medisinske urter til bassenget med vann - calendula, kamille eller hypericum. Etter det kan huden rengjøres med en skrubbe.
 2. For kosmetiske formål, bruk bare unge og modne poteter som ikke har vært utsatt for sollys i lang tid. Solanin dannes i grønnsakskallet i følgende tilfeller: Hvis potetet allerede er gammelt eller omvendt, grønt, hvis det har blitt feil lagret eller har vært utsatt for aktiv solstråling i tilstrekkelig lang tid. Hvis du ikke vet noe om potet du vil sette på masken, for å unngå bivirkninger, fjern et tykt lag av peeling fra det, bruk bare kjernen, og la tuberen suge i en time i saltet vann. Friske, godt bevarte poteter kan brukes umiddelbart både i rå og kokt form.
 3. Rå poteter virker mer aggressivt enn kokt, men mye mer effektivt. Det brukes vanligvis til å behandle inflammatorisk foci (akne og hudormer) og å ta vare på huden rundt øynene. Men følsom, tynn, delikat hud kan reagere på det med rødhet og irritasjon, derfor for å ta vare på det, blir masken av potetmos, brygget og ostuzhennogo det beste alternativet.
 4. Rågrønnsaker kan brukes på forskjellige måter: Kutt knollen i to halvdeler og legg ansiktet i denne formen (på lukkede øyne eller kinn), kutt det i små sirkler og gjør også applikasjoner på problemområder i ansiktet, gni på et riv slip i en blender). Etter peeling av knollen, bruk den til å lage masker med en gang eller suge den i vann, men du kan ikke la den ligge i luften, fordi fuktigheten fra den vil fordampe og grønnsaken vil være ubrukelig for huden.
 5. Kok poteter kan være i uniform og med huden som skal brukes til fremstilling av masker, men under en betingelse: grønnsaket bør ikke være gammelt eller grønt. Løfte masker fra potetmos, grundig pisket, har en utmerket stramningseffekt. Men her må du nøye overvåke temperaturen på kokte poteter slik at den ikke brenner huden.
 6. Vegetabilsk er ideell for å lage kosmetiske masker fordi den kombinerer med nesten alle ingredienser: urter, essensielle og kosmetiske oljer, andre matvarer.
 7. Etter å ha utarbeidet en mirakuløs blanding, ikke glem å forhåndstest den på den tynne huden på håndleddet for å avdekke om huden din vil reagere på denne masken med en allergisk reaksjon. Hvis bivirkningene er fraværende, vær så snill å bruke verktøyet for det tiltenkte formål.
 8. Hvis du trenger en foryngende eller løftende effekt av masker, gjør du dem på basis av potetmos, ferske potetmos, og ikke fullstendig avkjølt. Dekk ansiktet med en klut serviett med slisser for nese og øyne. Varmeeffekten vil være svært nyttig og vil øke effektiviteten til masken.
 9. Du trenger ikke å pisk masker med potetmos i en blender, fordi ved utgangen blir de for flytende og vil drenere fra ansiktet, ødelegge hele prosedyren. Forsøk derfor å sikre at masken inneholder ganske tykke ingredienser som ikke vil tillate det å spre seg. Hvis blandingen fortsatt viser seg å være for flytende, vil vanlig mel (hvete, ert, havregryn, ris, etc.) hjelpe henne med å få ønsket konsistens.
 10. Det er bedre å sette masker med poteter på ansiktet med en spesiell trespatel eller å drive fingrene inn i huden.
 11. Ikke hold rå poteter i ansiktet for lenge: maksimalt 20 minutter. Kokede masker kan holdes litt lenger - opptil 40 minutter.
 12. Under rennende vann betyr vaskes av veldig lett.
 13. Det siste trinnet bør være bruk av vanlig daglig krem.
 14. Hyppigheten av slike anti-aging prosedyrer bør være innenfor rimelige grenser: ikke mer enn to ganger i uken.

Innen to måneder, prøv å bruke det samme valgte løsemiddelet. Etter det anbefales det å lage en liten pause i to måneder, ved å bruke helt forskjellige produkter for å lage masker. Dette vil gi huden den nødvendige hvile og vil ikke tillate det å bli vant til handling av de samme stoffene. Det er ingen mangel på oppskrifter, så vanskeligheten vil være å finne den eneste som vil takle alle problemene i huden.

Hudmaskeoppskrifter

Oppskrifter for potetmasker for ansiktet mye. Det skjer ofte at det samme virkemidlet virker annerledes: for noen blir det en foryngende salutary, og for noen er det sløsing med produkter. Alt er veldig individuelt. Derfor, hvis du etter en slags maske ikke følte eller ikke fant noe resultat i det hele tatt, bør du ikke fortvile: bare endre sammensetningen neste gang, og velg en annen oppskrift.

 • Kastanje rynke potet maske

Kok en skrelt potetknol og to kastanjer i forskjellige potter. Deretter må begge produktene omdannes til potetmos: poteter - på vanlig måte kan kastanjer rulles gjennom kjøttkvern. Bland to spiseskjeer av de to og fordel dem i varm form over huden.

 • Agurk Potet Øyemask

Kok pre-peeled poteter i melk, forklare for en tilstand av potetmos. Gurkeskall og frø, rist. Bland 2 ss potet og agurkpuré.

 • Potetmaske for akne med sitron

Rå potetskall, rist. Bland en sitronpress en teskje juice, bland den med to spiseskjeer potetmos fra ferske poteter.

 • Poteter + rømme = fantastisk foryngelse

Kok poteter i en uniform, mash dem, uten peeling, med en gaffel, til en klumpete mos, tilsett litt varm melk og et par mateskjeer rømme.

 • Poteter + egg + olivenolje = mat

Kok pre-peeled poteter i melk, forklare for en tilstand av potetmos. Varm olivenolje i et vannbad. Pisk fersk hjemmelaget kyllingegg. Bland potetmos og smør i to spiseskjeer, tilsett egget før påføring.

 • Friske potetapplikasjoner for øyne

Klipp den ferske poteten i stykker som må festes til de lukkede øynene i fem til ti minutter. Du kan gni frisk knoller på et riveapparat, pakk den resulterende puréen i gazeposer og også gjelde for øynene.

 • Potet + havregryn = peeling

Råskallede poteter rist, bland i like store mengder med havregryn, knust til mel.

Hold deg til de grunnleggende anbefalingene, følg proporsjonene som er angitt i oppskriftene - og så vil hudproblemer ikke lenger være din hodepine. Bli kvitt unødvendige komplekser og nyt din egen skjønnhet.

Potetmasker for ansiktshud hjemme

Naturen har samlet i potet en stor mengde vitaminer som er nødvendige for mennesker. På grunn av næringsverdien, blir den vellykket brukt ikke bare i matlaging. Utrolige egenskaper og unike fordelaktige egenskaper av poteter har blitt brukt i kosmetikk. Tenk på fordelene og de beste masker med poteter til ansiktet, som du enkelt kan lage mat hjemme.

Bruk av poteter for ansiktet

Poteter i kosmetikk brukes hovedsakelig til ansiktsbehandlinger. En hel butikk næringsstoffer vil slå selv de enkleste oppskrifter med poteter til ansiktets hud til et unikt verktøy for å oppnå en utmerket kosmetologisk effekt. Potetmasker har et bredt spekter av indikasjoner. De kan velges for nesten hver hud, inkludert de mest sensitive, da de bare består av naturlige ingredienser.

Men det er også kontraindikasjoner: det anbefales ikke å bruke på hudområder med åpne lesjoner, enkelte reaksjoner på de enkelte komponentene i maskene bør vurderes.

Oppretter hjemmelagde masker for ansiktet av poteter

For tiden anses naturlige kosmetikk, som er gjort hjemme i hånd, det beste alternativet til skjønnhetssalongprosedyrer. Det er mange folkelige oppskrifter for hjemmelagde masker. Men du bør ikke prøve alt, du må først avgjøre problemområdene i huden din, studere tilbakemelding på søknaden og deretter velge oppskrift som passer perfekt til oppgavene.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Nedenfor er de 9 beste oppskriftene for hjemmelagde masker for ansiktet, som du enkelt kan forberede deg, da alle nødvendige ingredienser blir funnet i hver vertinne. Vi anbefaler å forsøke reddiker i ansiktet, det forynger huden og exfolierer huden.

Rå potetmaske

Resultatet: En rå potet for ansiktet har en utmerket bleking effekt, lindrer hevelse og trøtt blå under øynene, gir huden et friskt, tonet utseende. Bekjemper akne.

ingredienser:

 • potet tuber avling;
 • gasbind servietter.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Tuber, forkjølt i kjøleskapet, hogg på en fin riper. Klem juicen litt. I den pressede potetjuicen fuktes gausservietter, legg gasbind på den resterende potetpastaen.
 2. Den resulterende komprimeringen ligger forsiktig på ansiktet, inkludert områdene rundt øynene.
 3. Etter 15 minutter vaskes det med kaldt vann.
 4. Etter prosedyren massasje krem ​​som inneholder vitaminelementer A og E med masserende bevegelser.

Mask av kokte poteter

Resultat: En universell potetmaske brukes til å rense huden i ansikt og nakke.

ingredienser:

 • potet yam;
 • varm melk;
 • havregryn.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Smuldret kokte poteter i potetmos, tilsett samme mengde oppvarmet melk og en spiseskje med knust havregryn.
 2. Den resulterende sammensetningen påføres i en kvart time. Ved slutten av prosedyren, rengjør huden forsiktig med varmt vann.

Fersk potetmaske

Resultat: De gode egenskapene til rå poteter manifesterer seg spesielt sterkt i sommer- og høstsesongen, når næringsegenskapene til nye poteter er i høyeste konsentrasjon. Masken på ferske poteter har en umiddelbar tonic og bleking egenskaper, eliminerer usunn skinn og reduserer mindre uregelmessigheter.

ingredienser:

 • nye poteter;
 • agurk.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Gurk å grate på en fin rifler sammen med rå poteter.
 2. Å distribuere på det vasket ansiktet huden et jevnt lag.
 3. Etter en kvart time, fjern masken med kaldt vann.
 4. Etter hver økt, spred krem ​​over huden med masserende bevegelser.

Mask med poteter mot rynker

Resultat: Dette verktøyet er perfekt for å bekjempe rynker, på grunn av at det forbedrer hudtone, porer i rekkefølge, nærer huden med gunstige stoffer.

ingredienser:

 • poteter,
 • egghvite;
 • krem eller melk.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Hell en liten melk i en varm potetmos. Separat, slå den egghvide. Den piskede massen blir gradvis introdusert i melkepotetblandingen.
 2. Halvparten av blandingen som er oppnådd, påføres på et rent ansikt med et tynt lag, etter fem minutter fordeler vi den andre delen av masken og la igjen i ytterligere ti minutter.
 3. Det anbefales å fjerne masken med rennende vann, vekslende temperaturen på vannet for å forbedre effekten av å forynge huden ved å øke tonen.

Mask av poteter og rømme

Resultat: En ypperlig nærende maske, forsyner forsiktig huden i ansiktet, på grunn av tilstedeværelsen av poteter i oppskriften, oppnås en god løfteffekt.

ingredienser:

 • jakke poteter;
 • rømme med en høy andel fett;
 • olivenolje.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Varm peeling potetmos mashed til en konsistens. Legg i en mashed rømme skje og litt olje.
 2. Vi distribuerer den forberedte massen i et jevnt lag. For å forbedre handlingen dekker ansiktet med et håndkle. Hvil i omtrent femten minutter. Fjern masken med vann, vekselvis varm og kul.

Mask av poteter og honning fra akne

Resultat: Har en unik rensende egenskap, reduserer betennelse, myker og fukter huden, egnet for hud utsatt for alvorlig irritasjon.

ingredienser:

 • poteter,
 • honning.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Hakkede potetgrønnsaksblanding med en liten mengde honning.
 2. Påfør preparatet på ansiktet og vent ti minutter.
 3. Følg deretter den klassiske måten: en maske og kremfjerner.

Mask av poteter og egg

Resultat: Perfekt for applikasjon på både blandet og normal hud, renser og reduserer porene, whitens og fjerner pigmentering, og har mykende og foryngende egenskaper. Bra for akne.

ingredienser:

 • potet yam;
 • kylling eller vaktel egg;
 • olivenolje.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Slå egget til tykt. I stedet for vanlige vaktel egg anbefales, inneholder de flere næringsstoffer.
 2. Smør eggmassen inn i revet potetgruel og legg til litt olivenolje.
 3. Vi legger på huden med et tykt lag og hviler i omtrent femten minutter.
 4. Som alltid: varmt vann og krem ​​på slutten av prosedyren.

Mask av poteter for tørr hud

Resultat: egnet for hud utsatt for tørr irritasjon i ansiktet, beroliger overflaten hudlaget, den naturlige sammensetningen av masken har super ernæringsmessige og fuktighetsgivende egenskaper.

ingredienser:

 • en mellomstor grønnsak;
 • høyt fett krem;
 • kosmetisk olje.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Krosset skrelt poteter i skinnene sine i potetmos. Hell i to små skjeer med krem ​​og litt olje.
 2. Spred den varme potetpastaen over ansiktet og rengjør det etter tjue minutter med vann.
 3. Den beroligende effekten av poteter på ansiktets hud føles allerede under påføringen av masken.
 4. For å styrke resultatet etter prosedyren med lette bevegelser kjører vi inn i ansiktets hud med en nærende krem.

Mask fra poteter til fet hud

Resultat: Velrenser og reduserer sværhet av porene, har en anti-inflammatorisk effekt, sitronsyre, sammen med saft av potet for ansiktet har en kraftig tonic effekt, som et resultat øker elastisiteten og forbedrer det generelle utseendet på fet hud.

ingredienser:

 • rå tuber;
 • egghvite;
 • sitronsaft;
 • klassisk lys øl.

Forberedelse og anvendelsesmåte:

 1. Skalet revet poteter blandet med sitronsaft. Smør egghvittene til tykt skum, legg til potetmassen og bland litt. Bare i selve pour øl og bland.
 2. Masken jevnt smurt på ansikt og nakke. Fjern masken med varmt vann.
Videooppskrift: Hjemmelaget potetbasert anti-rynke øyemaske

Ansiktspotet: søknadsanmeldelser

Likte masken med poteter og melk med havremel. Det er denne massen av varm, behagelig temperatur som slapper av meg på bare fem minutter. Og ansiktets hud etter at det ser ut hvile, friskt. Nå, når jeg lager poteter for mat, skiller jeg meg selv en liten del til glede for min sjel og hud.

Tatyana, 44 år gammel

Les en oppskrift fra poteter og protein for fet hud. Jeg bestemte meg å prøve. Nå spør ungdomsdatteren meg alltid om en "hemmelig" maske. Jeg ser det selv - det hjelper - datteren min har mindre utslett etter den første masken. Ja, og huden min er merkbart renere - mindre svarte punkter.

Jeg visste ikke at så mange masker kan bli laget av poteter... Hver vår gjør jeg den enkleste masken av rå poteter: klem ut saften og spred en bomullspute på ansiktet mitt. Skyll deretter av. Jeg har en predisposisjon for fregner - de henter dem øyeblikkelig ut av solen, ingen beskyttelse hjelper. Bare potet juice og rydde opp.

Enkle og nyttige rå potetmasker for ansikt og hud rundt øynene

Når du bringer poteter til Europa, forventer Columbus, sannsynligvis ikke engang, hvor lenge overraskende og rik på søknaden venter på disse enkle knollene.

Sterkt bosatt i kostholdet vårt, og i Russland, og til og med fikk status som "andre brød", poteter, pluss dette har fått stor popularitet, ikke bare i tradisjonell medisin, men også i produksjonen av hjemme kosmetikk. En virkelig unik grønnsak!

Bukett med helbredende ingredienser

Den består hovedsakelig av 23-27% stivelsesholdige karbohydrater, og er uendelig rik på forskjellige aminosyrer og mineraler som inneholder kalium, magnesium, fosfor, jern og kalsium.

Det inneholder også vitamin C, vitamin E og en hel liste over vitaminer fra gruppe B, inkluderer pektin og lysin, lutein, selen, kolin, og derfor er det ikke overraskende at listen over fordelaktige egenskaper av poteter ikke er mindre omfattende enn listen over komponentene.

I hjemmekosmetologi brukes rå poteter på grunn av følgende egenskaper:

 • anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • bleking;
 • oppmykning;
 • fuktighetsgivende;
 • decongestants;
 • toning.

Lær hvordan du bruker druefrøolje for å ta vare på ansiktet ditt fra vår artikkel.

Anbefalinger for bruk

Hvilke hudtyper er rå potetmasker anbefalt til? De er egnet for en rekke hudtyper: for normal og fet, for hud med utvidede porer og utsatt for betennelse. For fading. For hud med en overflod av fregner eller alder flekker.

Riktig og med de nødvendige komponentene, vil den forberedte masken fra denne fantastiske tuberkulten bidra til å takle problemene i epidermisene som er utsatt for oljeaktig glans, og med ulemper med rynker som er utsatt for dannelse av rynker. Hjemmelaget potetkosmetikk vil lette mørk hud eller individuelle mørke områder.

Lindre betennelse fra alle slags akne og kviser, redusere irritasjon. Ulike masker fra rå poteter eliminerer puffiness og forbedrer generell turgor, på grunn av sin toniske effekt.

Det viktigste er å korrekt identifisere problemet og velge alternativer for løsningen. Resten vil lage poteter! En ting å vurdere: De må brukes med ekstrem forsiktighet for hud utsatt for allergiske reaksjoner.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hjem skjønnhet hemmeligheter

Oppskrifter for rå potetmasker er varierte, og derfor har du mestret kombinasjonene av grunnleggende komponenter og deres bruk, kan du trygt eksperimentere på egen hånd.

Rensende maske: Skal den gjennomsnittlige poteten og gni den på en fin rist, bland med samme mengde havregryn. Påfør på den forberedte huden i ansiktet, hold i 15-20 minutter, og skyll deretter med varmt vann.

Myknings- og blekemaske: Skjær knotten i tynne, nesten gjennomsiktige sirkler, og legg deg på ansiktet, og dekk det helt med et lag med poteter. Hold i 15 minutter. Fjern deretter skiver og skyll ansiktet med kaldt (fortrinnsvis mineral) vann.

Komprimer fra akneutslett: revet på en fin rist, poteter spredes ut på et lag av gasbind og dekker det med et andre lag med klut. Legg kompresst på ansiktet og hold 1-2 timer. Skyll deretter huden med kaldt vann.

Mask mot rynker: finkornet poteter og agurk blandet med 1 ts. vegetabilsk olje og påfør ansiktet i 20 minutter. Skyll deretter med varmt vann og fingertuppene masser huden forsiktig.

Toning maske: 1 ss en skje med revet poteter blandet med 1 ts. pulverisert melk, tilsett et halvt egg, som du må først slå godt, litt sitronsaft og en liten klype salt. Påfør i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann, og skyll ansiktet ditt med kaldt.

Maske, glatte rynker, for fet hud: rist middels potet og bland med halvparten av pisket hvit og 1 ts. honning. Legg til en liten klype salt og 1 ss. mel (ideelt - tolokonny, men det er mulig og normalt).

Påfør ansiktet og hold i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Å gni rå poteter for masker er best på en plastrist, for å unngå øyeblikkelig oksidasjon, og en del av den resulterende saften må dreneres, fordi ellers vil masken falle fra hverandre under søknadsprosessen.

Hvilken hud kan kokosnøttolje brukes til? Anbefalinger fra eksperter finner du på vår hjemmeside.

Rå grønnsak for huden rundt øynene

Masker, lotioner og komprimerer er perfekt egnet for å fjerne øynene i øynene og bli kvitt posene under dem. For å gjøre dette kan du bare bruke en grus av revet poteter, innpakket i ostekloth eller tynne sirkler med poteter lagt på øynene.

Og du kan legge til litt ris (eller noe annet) mel og et par teskjeer melk til revet rå potetmos. Den resulterende massen bør også påføres på et sengetøy eller en gasbind med et veldig tykt lag og legg på øyet i 15-20 minutter, skyll deretter med vann ved romtemperatur.

Forventet effekt

Effekten av bruken av hjemmelagde kosmetikk basert på rå poteter er hovedsakelig knyttet til den kjemiske sammensetningen av knollene.

Fordi fuktighetsgivende effekten vil sikre at potet er 75-80% vann, og stivelsen vil gjøre huden fløyelsaktig og glatt. Normalisering av aktiviteten til talgkjertlene og produksjon av kollagen av huden vil bli tatt av B-vitaminene som er ansvarlige for dette.

Mens vitamin C og selen vil gi antioksidant beskyttelse, og vitamin K vil bidra til å bekjempe unødig hudpigmentering.

Lutein vil ikke skade ultrafiolett.

Choline, kjent for sine helbredende egenskaper, vil helbrede selv de minste sprekker i epidermis og lindre betennelse.

Det er nettopp på grunn av sammensetningen at poteter med rette bærer tittelen "universal pantry" for hjemmet kosmetiske prosedyrer.

Om kontraindikasjoner

Kontraindikasjoner til bruk av rå poteter som kosmetikk, litt, men de er. Og de trenger å vite. Dette er:

 • allergisk reaksjon;
 • hudsykdommer (dermatitt, eksem, etc.);
 • herpes i akutt form;
 • couperose (en vaskulær sykdom som fører til utvidelse og skjøthet av små fartøyer og deres overdreven nærhet til hudoverflaten);
 • rosacea (en forstyrrelse i blodkarrene, noe som fører til utseendet av en lys usunn rødme og deretter røde flekker og akne på kinnene og nesen);
 • eventuelle skader i form av sår eller dype riper.

Oppskrifter ansiktsmasker med havtorn olje, les her.

sammendrag

Til slutt er det verdt å nevne noen av nyansene som må huskes når man bruker masker av rå poteter:

 1. Ikke bruk grønne, tregte eller spirede knoller for produksjonen. De inneholder gift - solanin, som i stedet for hjelp kan skade huden.
 2. Før du bruker blandingen, er det best ikke bare å rengjøre ansiktet, men også å dampe det for en mer fri gjennomtrengning av de aktive komponentene i produktet.
 3. For å få full effekt av masken, bør kurset vare 2 måneder med en regularitet på minst 2 prosedyrer per uke.
 4. Ikke vær redd for å eksperimentere. Du kan legge til blandinger og andre komponenter som brukes i hjemmet kosmetikk (krem, rømme, fruktpuréer etc.)

Og aldri å glemme den milde og elastiske huden er et av de første tegnene på kvinnelig skjønnhet.

Oppskriften på hjemmelagde rå potetmasker i denne videoen:

De beste potetmasker for alle hudtyper

En potetmaske til ansiktet er en gammel metode for ansiktspleie, som ble brukt selv før utseendet av maskinvare kosmetiske prosedyrer eller pleieprodukter. Potet har mange nyttige komponenter som trengs for å fukte huden, bekjempe aldersrelaterte endringer, fjerne rynker. For at den skal ha en gunstig effekt på ansiktets hud, er det nødvendig å kunne bruke det riktig, dispensere mengden og blande med de nødvendige ingrediensene. Effekten av folkemidlene er øyeblikkelig.

Fordelene og effektiviteten til poteter

Bruk av poteter for tørr hud er synlig for det blotte øye, siden selve produktet har forskjellige naturlige ingredienser som gunstig påvirker huden. La oss se på sammensetningen sammen med funksjonene når den blir utsatt for huden:

 • Askorbinsyre - bidrar til reduksjon av alder, ansiktsrynker;
 • Vegetabilske proteiner - forny celler, forhindrer for tidlig aldring;
 • Selen - gir beskyttende funksjoner i alle aldre;
 • Kalium - fjerner puffiness fra ansiktet.

Hver komponent har en gunstig effekt på huden, forbedrer kvaliteten, normaliserer metabolske prosesser og senker aldring. Fra potetene kan du lage mange oppskrifter for masker for ansiktet, som vil påvirke alle aldre, og effektivt håndtere sine direkte funksjoner - foryngelse, og forhindre rynker.

På grunnlag av denne komponenten opprettes ulike kosmetiske alternativer som passer for enhver type, for ethvert bruksområde. Populære kosmetikk rundt øynene, som forhindrer utseende av cyanose, beskytter mot baggy under øynene. Dessuten er potetene perfekt kombinert med andre ingredienser som ytterligere nærer huden, noe som bidrar til å gjøre behandlingen mer gunstig og effektiv.

Hvilke problemer kan takle?

På grunn av det store antallet nyttige egenskaper av rå poteter, brukes den til å bekjempe ulike kosmetiske problemer i ansiktet. Bruk av masker fra poteter til problemhud kan ikke overvurderes, siden den kjemper ikke bare med aldersrelaterte endringer, men nærer også huden med næringsstoffer. La oss se på hvilke problemer som vil bidra til å si farvel:

 • Grov hud;
 • Tørt ansikt;
 • Redusert produksjon av talgkirtler;
 • fregner;
 • Pigment flekker;
 • Mørke sirkler under øynene;
 • poser;
 • acne;
 • Fet hud;
 • Tegn på aldring.
 • Svarte punkter.

Dette er de viktigste problemene for moderne kvinner. Etter påføring blir huden jevn, silkeaktig, delikat, vakker. Poteter forhindrer for tidlig aldring, utsette den i flere år. Midler er opprettet, både fra kokte potetmos, og fra råolje. Mye vann er til stede i rå poteter, som, når de blir utsatt for huden, beriker epidermis med fuktighet.

I kosmetologi anses denne grønnsaken som et universelt middel som bidrar til å bekjempe ulike forandringer i huden. Hvis du regelmessig bruker ansiktsmasker basert på poteter, kan du ikke bare normalisere naturlige prosesser, men har også en positiv, gunstig effekt på hele organismens arbeid.

De beste ansiktsbehandlinger med poteter

Å forberede dem hjemme er ikke vanskelig, det er nok å kjenne oppskrifter, å ha de nødvendige ingrediensene på lager. La oss ta en nærmere titt på de beste oppskriftene for masker som kan eliminere eventuelle feil, endringer på huden.

Rå potetmasker

For matlaging trenger:

 • Gassservietter;
 • Poteter.

Produktet må avkjøles i kjøleskapet, rist det på en liten rist, klemme saften. Et serviett er fuktet i den resulterende juice, en potetmasse er plassert på toppen. Komprimeres på området rundt øynene, vaskes av etter 15 minutter. Deretter, på stedet der kompresjonen ble påført, må du bruke en nærende krem, som inneholder vitamin E og A.

Vi tilbyr å se funksjonene ved bruk av potetmasker:

Mask av poteter og rømme

Ta følgende ingredienser:

 • Rømme;
 • Olivenolje;
 • Poteter.

Vi lager potetmos, tilsett litt rømme og smør, bland godt. Massen skal påføres jevnt på huden, dekke godt med et håndkle, la det stå i 15 minutter. Deretter vasker ansiktet ditt med varmt vann, påfør fuktighetsgivende serum.

Etter en slik maske blir ansiktets hud rent, synlige rynker forsvinner, en vakker løfteeffekt oppstår.

Mask av poteter og egg

Vi tar:

 • egg;
 • Olivenolje;
 • Potet søtpoteter.

Egget skal være godt pisket for en tykk masse, legg til det knuste poteter i potetmos, hell oljen på toppen. Påfør på ansiktet, dekk med topp med matfilm i 15 minutter. Etter at masken er vasket av med rennende vann. I løpet av de neste dagene etter at det ikke er anbefalt å bruke en slik maske, skal det brukes tonale midler som vil tette porene.

Denne masken vil raskt avlaste akne, gi friskhet til ansiktet, vil være nyttig for alle hudtyper. Masken anbefales å bruke ikke mer enn 1 gang per uke.

anmeldelser

Verktøyet har hundrevis av anmeldelser av kvinner som foretrekker dette folkemidlet, nærer huden uten å bruke penger på dyre kosmetiske prosedyrer.

Jeg bruker kokte poteter for å fjerne overflødige rynker, forbedre hudens kvalitet. Jeg liker virkelig effekten etter poteter. For en mer mild effekt, legg til litt rømme, som ideelt sett faller på ansiktet, gjør den vakker og strålende. Jeg har brukt massen i 2 måneder nå, og jeg vil si at resultatet bare er kosmisk.

Margarita, 26 år gammel

For første gang brukte jeg en maske revet poteter, som helt faller på huden, legger til skjønnhet og utstråling. Jeg ble anbefalt av hennes venn, som var fornøyd med resultatet, gjenvunnet noen år med ungdom. Etter masken forsvant mine svarte flekker, rynker ble mindre uttalt. Jeg er glad for at et slikt folkemiddag kom til meg, nå vil jeg spare penger på dyre midler.

Jeg vil dele resultatet mitt om effekten. Han er bare sjokkerende. Jeg likte hvor hyggelig det er å legge ned en potet, den har en behagelig tekstur. Med dette verktøyet kom huden min til liv igjen. Jeg har tidligere prøvd forskjellige dyre kremer, som inkluderer mange nyttige komponenter, men de ga fortsatt ikke et så stort resultat. Prøv det, du vil også like effekten.

Bruk anti-aging som et middel. Jeg ble kvitt akne og rynker, gjorde huden min vakker og øm. Jeg ser etter 35 år, i det minste. Tidligere skeptisk til folkemidlene, da dette er en lang fortid. Men igjen er jeg overbevist om at folk for mange år siden var litt smartere og mer praktiske, de fant fordeler i selve verktøyene som er lett tilgjengelige og ikke krever finansiering.

Jeg bestemte meg å prøve det også, og ble bare hyggelig overrasket. Jeg bruker ikke mye ansiktskrem, fordi jeg fortsatt ser ganske ung ut. Men etter å ha lest vurderinger om masken med poteter ble jeg interessert. Jeg vil si at jeg likte effekten. Med hjelpen fjernet jeg de svarte prikkene, glattede mimic rynker på pannen, utjevnet tonen. Jeg liker dens effekt, og jeg er sikker på at jeg vil bruke den videre.

Jeg prøvde også rette og var fornøyd. Jeg har fortsatt ingen alder rynker og andre feil, jeg ville bare forynge skjønnheten og oppdatere øynene mine. Jeg stolte på det. Utrolig verktøy gratis.

konklusjon

En ansiktsmaske med poteter er et effektivt og nyttig verktøy for å forbedre ansiktets kvalitet, bli kvitt akne og rynker. Masken, som bare inneholder naturlige ingredienser, lar deg raskt takle aldersrelaterte feil, gir huden glød og ungdom. Det er nok å bruke masken bare 2-4 ganger i måneden, slik at du etter denne tiden kan beundre speilet, med tanke på den vakre, unge fargen. Masker er opprettet hjemme og krever ikke behandling i dyre skjønnhetssalonger, noe som er en betydelig fordel for hver kvinne.

De beste oppskrifter for potetmasker for rynkets ansikt

Naturlige produkter i kampen mot ulike hudfeil og aldringsprosessen har et viktig sted - de hjelper til med å mette epidermis med bare nyttige stoffer uten skade, som bæres av kjemi. Anti-rynke potetmasker er et utmerket valg for anti-aging effekter.

Med riktig påføring og tilsetning av unike komponenter, vil lignende behandling av epidermis med hensyn til effektivitet kunne komme nærmere salongprosedyrene.

Bruk av poteter for ansiktet

Klinisk bilde

Hva sier leger om rynker

Jeg er engasjert i plastikkirurgi i mange år. Mange kjente personer som ønsket å se yngre gikk gjennom meg. For tiden mister plastikkirurgi sin relevans fordi Vitenskapen står ikke stille, det er flere og flere nye metoder for foryngelse av kroppen, og noen av dem er ganske effektive. Hvis du ikke vil ha eller ikke har mulighet til å ty til hjelp av plastikkirurgi, vil jeg anbefale et like effektivt, men maksimalt budsjettalternativ.

Legemidlet, som jeg vil anbefale, koster bare 147 rubler, er lett å bruke, og du vil se de viktigste handlingene umiddelbart. Uten overdrivelse vil jeg si at nesten umiddelbart små og dype rynker og poser under øynene forsvinner. På grunn av intracellulære effekter, er huden fullstendig restaurert, regenerert, endringene er bare kolossale.

En spesiell kombinasjon av sporstoffer gir dyp penetrasjon i alle lagene i huden:

 • C-vitamin forynger og påvirker innsnevringen av porene;
 • Vitamin B er involvert i aktiv produksjon av kollagen og beroliger talgkjertlene;
 • Sjeldne vitamin K beskytter huden mot enhver form for pigmentering;
 • Og også kolin er en del av potet, som bekjemper betennelser og sår på huden godt;
 • Selen vil danne en sterk immunitet;
 • Og lutein suger fra sterk eksponering mot sollys.

Også inkludert er stoffer som regulerer nivået av surhet av poteter, så rynke masker basert på det er egnet for enhver hudtype.

Og de er designet for å håndtere flere problemer:

 1. Utslett og akne;
 2. Sugende hud, tap av elastisitet;
 3. Jordaktig eller blek, ujevn hudfarge.

Avstå fra å bruke masker av rå eller kokte poteter fra ansiktsrynker i tilfelle allergier, rosacea, rosacea eller herpes i akutt stadium. Med åpne sår kan disse oppskriftene ikke brukes.

MINUS 10 år på 5 minutter Slik fjerner du rynker og poser umiddelbart under øynene?

La oss starte med den mest kjente, dyre og farligste metoden for ansiktsforyngelse - Botox. Ja, Botox er en av de mest effektive metodene for å kvitte seg med rynker. I tillegg er det ikke den billigste prosedyren, ingen snakker om bivirkningene som før eller senere vises i det hele tatt. Her er bare noen av dem:

 • synproblemer;
 • pusteproblemer, nedsatt tale og svelging
 • rikelig utslett på huden;
 • kløe på applikasjonsområdet av Botox;
 • hjertebanken;
 • følelse av generell svakhet og tretthet;
Deretter vurderer vi farmasøytiske rettsmidler for foryngelse.

Sly markedsførere, gå langt for å maksimere markedsføring av en bestemt krem, deres oppgave er å selge, og ikke hjelpe folk.

Vi vil advare deg, dyre anti-rynkeprodukter, produsenter som garanterer resultatet - dette er den vanlige penny moisturizers.

Du bør ikke utføres på sine triks, selv om pakken eller det betyr "buzz ord" skrevet, så vel som med hjelp av noen komponenter av stoffet handlinger.

Den store fordelen med folkemidlene er at de er alle basert på naturlige ingredienser og i det minste ikke vil skade kroppen. Men som praksis viser, er følelsen av dem så liten at resultatet ikke er merkbart.

Så hvordan fjerner du umiddelbart rynker og poser under øynene?

Merkelig nok ble svaret på dette uoppløselige spørsmålet funnet i en unremarkable artikkel. Hennes forfatter, en vanlig kvinne på 55 år, beskrev i detalj hvordan hun klarte nesten å bli kvitt dype rynker og poser under øynene, uten kosmetikk, Botox og andre kjente fornyelsesmetoder. Les mer >>

Mask Funksjoner

Det finnes 2 typer potetmasker for ansiktsrynke, hvorav bruk bestemmes av hudtype:

 1. Kokte poteter er egnet for enhver epidermis, selv om det er en tendens til irritasjon. Du kan bruke denne masken med poteter for å bekjempe rynker under øynene.
 2. Rå grønnsaker har den mest levende virkningen og brukes hovedsakelig for fet hud.

Sammensetningen av noen butikkprodukter er ofte supplert med rå poteter.

Historier av våre lesere

Forynget av 10 år på en uke! Uten Botox, uten operasjoner og dyre rusmidler. Hver bursdag var det enda mer forferdelig og forferdelig å innse hvor gammel jeg er, og enda mer forferdelig å se på meg selv i speilet. Rynkene ble dypere og dypere, og sirklene under øynene ble mer og mer merkbare. Jeg trodde jeg burde ha tatt til injeksjoner, men takk Gud, jeg ble avskåret. Tro ikke på det, men jeg ble bokstavelig talt kvitt nesten alle rynker i en uke, og jeg ser 10 år yngre, takket være denne artikkelen. Alle som ønsker å bli kvitt rynker på en naturlig måte hjemme - vær sikker på å lese!

Les hele artikkelen >>>

Hvordan bruke masker?

For å maksimere effekten av potet anti-rynke rette, hjemme må du følge noen regler:

 • Før du bruker masken, bruk en skrubbe;
 • Etter det må ansiktet bli dampet;
 • Bruk bare frisk maske, ikke behov for å lagre rester for senere bruk.
 • Slapp av ansiktsmusklene dine;
 • Skyll kun med varmt vann;
 • Etter prosedyren, tørk ansiktet med en isbit;
 • Standard kurs - 15 masker hver tredje dag.

Det er ikke vanskelig å bruke poteter for rynker, nå kan du begynne å lage nyttige oppskrifter og sette dem i bruk.

De beste anti-aging masker fra poteter

Kok potetmos skal være i henhold til en vanlig oppskrift, slik at potetene ikke kan koke over sterkt.

Anti-aging komposisjon

Masken av potetrynker basert på denne oppskriften glatter huden, egnet til bruk hver 2-3 dager. Forbered det fra 2 ss. l. kokt puree og 1 ss. l. melk med tilsetning av 1 ts. olivenolje.

Oppbevares på renset hud i 25 minutter.

Den beste rynkehjelpen

Mask med protein har god løfteeffekt. Forbered det fra 2-3 ss. l. potetmos og 1 ts. krem eller melk. Protein visp separat og bland med resten av ingrediensene. Påfør på dampet og renset epidermis i 20 minutter. Det er best å fikse resultatet med en isterning.

Oppskrift på hud rundt øynene

For å bli kvitt rynker ikke bare i ansiktet, men også rundt øynene, vil en potetmaske av 1 ss. Hjelpe. l. varme potetmos blandet med banket egg og olivenolje. Sammensetningen er pakket inn i osteklær og satt på i 15 minutter på øyelokkområdet.

Du kan gjøre det om morgenen og kvelden hver dag.

Rå poteter for å bekjempe rynker

En maske med 1 rå potet og 1 liten agurk, knust i en blender eller revet, vil lindre rynker, returnere tonen og forbedre hudfarge. Du kan gjøre opptil 3 ganger i uken. Påfør på skrubbet hud, damp ansiktet er ikke nødvendig. Du må holde maksimalt 20 minutter. Etter dette betyr det at det er ønskelig å gjøre gymnastikk til ansiktsløftning.

Anti rynke honning

Et fantastisk middel for rynker vil være en maske med 1 potet med tillegg av 2 ss. l. honning. Bruk for dette du trenger en rå grønnsak. Etter chafing fjernes overskytende juice fra oppslemmingen og blandes med honning.

Impose på 15 minutter kan ikke bare hele ansiktet, men for alltid.

Med fruktjuice

Men for kombinasjon med frukt eller grønnsaksjuice i en maske for ansiktet, vil rå poteter bli verre enn kokte. Kok 1 grønnsak, tilsett 2 ss. l. melk og 1 ss. l. noen juice - gulrot, bete, eple, agurk, drue, kål, fersken eller mango. Påfør på ansiktet kan være i 10-15 minutter, de bestandige fruktsyrene kan brenne epidermis.

Anti-rynke maske for tørr hud

Kok kokte poteter, ta 2 hytter og bland dem med 1 egg. Legg til oppskriften 1 ts. aloe whisk. Påfør om 20 minutter. Skyll huden med kaldt vann.

Og for å stramme huden, bruk den beste stramningsrecepten fra 2 ss. l. kokte poteter, vegetabilsk olje og varm melk. Legg 4 lag med tørking av alle.

Kvinne vurderinger

Tegn konklusjoner

Hvis du leser disse linjene, kan du konkludere med at du fremdeles leter etter en metode for å forynge ansiktet ditt og bli kvitt rynker, ved synet som i et speil blir det ubehagelig.

Vi gjennomførte en undersøkelse, studerte en masse materialer, og viktigst av alt, sjekket de fleste metoder og rettsmidler for rynker, alt fra folkemetoder til prosedyrer som legene kan tilby. Dommen er:

Hvis alle midler ble gitt, så bare et ubetydelig midlertidig resultat. Så snart prosedyrene ble avsluttet, returnerte alt etter noen dager.

Det eneste stoffet som ga et betydelig resultat er Bionic.

Dette er en løftegel, som er det beste alternativet til botox. Hovedfunksjonen er at Bionic virker umiddelbart, dvs. på bare noen få minutter kan du se betydelige forbedringer!

Dette stoffet selges ikke i apotekskjeder, men finansieres av Helsedepartementet og distribueres til en redusert pris på 147 rubler. Anmeldelser av Bionic kan leses her.

Flere Artikler Om Typer Acne