Blå leire fra svarte prikker er den beste kosmetiske som kan løse dette problemet. Svarte prikker er ingenting annet enn tilstoppede hudporer, komedoner på medisinsk språk. De oppstår i tilfelle at det er et brudd på talgkjertlene, hvis huden lider av overdreven sekresjon av fett, hvis huden er grov, løs og har forstørrede porer. Oftest forekommer de i ungdomsår på ansikt, skuldre og rygg. På ansiktet er deres klynger hovedsakelig på nesen, haken, kinnene og pannen.

Svarte prikker kan vises av flere grunner. De viktigste er hormonelle lidelser i kroppen, som ofte oppstår under puberteten. Det kan også oppstå hvis utilstrekkelig eller feil hudpleie er tatt. For eksempel vaske med såpe som ikke er egnet for hudtype, ved bruk av alkoholbasert kosmetikk eller påføring av en fettete krem. I jenter kan de oppstå med overdreven bruk av kosmetikk og med ikke forsiktig fjerning.

Svarte prikker ødelegger ikke bare utseendet, men gir også mye moralsk ulempe, ofte er tenåringer svært komplekse om dette. Klemme dem er meningsløst, etter noen timer i de forstørrede porene, vil lard igjen samle seg og prosessen blir uendelig. Blant annet er det ikke anbefalt å gjøre dette, når du klemmer ut, kan fartøyet sprekke eller det kan forekomme forurensning, hvoretter betennelse begynner. Så hvordan kan du håndtere sorte prikker?

Blå leire vil bidra til å kvitte seg med svarte flekker.

Blå leire vil ikke bare fjerne svarte prikker, men også løse problemet på en komplisert måte. Det vil rense porene av forurensning og suppuration, exfoliere døde celler, lindre betennelse og rødhet, normalisere arbeidet med talgkjertlene, tørk den hyperolje huden, smale porene. For behandling, er det nødvendig å lage blå leire masker, vask med vann med leire fortynnet i det, ler applikasjoner kan påføres på skuldrene og ryggen. Ikke mindre effektiv blå leire fra akne.

Hvis du har problemhud, må du huske at det ikke er nok behandling i huden, det kan bare gi en midlertidig effekt. For problematisk hud er det nødvendig med konstant forsiktighet, og for forebygging er det nødvendig å gjennomføre de beskrevne prosedyrene fra tid til annen.

Blå leire maske fra svarte prikker

Blå leire masker er et godt verktøy i kampen mot svarte prikker. Det er flere oppskrifter for deres forberedelse, flere ingredienser kan være forskjellige urter, ekstrakter og oljer. Koking dem hjemme er ikke en stor avtale. Før du bruker masken, er det nødvendig å rengjøre huden, du kan vaske eller til og med dampe ansiktet ditt. Det er mulig å lage mat bare i keramikk eller glass. Det er bedre å fortynne det med varmt mineralvann uten gass.

Vanlig maske uten ekstra ingredienser. Fortynn blå leire med varmt mineralvann og rør til en jevn konsistens. Påfør et tykt lag på området dekket med svarte prikker, jo tykkere laget, desto lengre vil masken tørke. Vent til masken er helt tørr, vanligvis 10-20 minutter. Våt fingrene dine i vann og masser i to til tre minutter. Deretter vaskes masken grundig med varmt vann.

Høy ytelse maske med blå leire fra de svarte prikkene. For å forberede behovet 3-4 ss leire, ca 1 glass melk og 2 aspirintabletter. Mash aspirin i pulver og bland alle ingrediensene grundig. Vent 15-20 minutter, skyll deretter av, vask bort må du gjøre sirkulære massasjebevegelser. Denne prosedyren etter 2-3 applikasjoner vil bidra til å kvitte seg med en betydelig del av de svarte punktene.

Blå leire ansiktsmaske mot svarte prikker. Forbered noen spiseskjeer av leire, legg det forsiktig med mineralvann slik at masken ikke strømmer når den påføres. Legg til en spiseskje med ferskpresset sitronsaft og litt essensiell olje til din smak. Rør og rør i 15 minutter. Vent til den tørker og skyller. Det rydder rent porene og whitens huden. Blå leire masker bør gjøres to, maksimalt tre ganger i uken.

Bruken av blå leire i kosmetikk på grunn av det faktum at den har et stort antall sporstoffer som er nødvendige for huden vår, og er også et utmerket absorberende middel. Derfor er masker med blå leire fra svarte punkter ganske effektive og nyttige for huden, fordi de er i stand til å absorbere forurensning og bakterier, absorbere svette, fjerne svarte punkter uten mekanisk påvirkning.

Maske av leire fra de svarte prikkene

På grunn av blokkering av sebaceous kjertlene, kommer comedones på huden. De gir mange problemer til eierne av fet og kombinert hud, siden ansiktet med svarte prikker har et ikke veldig pent utseende. Det finnes flere metoder for å løse dette problemet. En av de mest enkle og effektive er bruken av leiremasker for å rense huden.

søknad

Leire for hudpleie brukt i det gamle Egypt. Dette naturlige produktet til denne dagen mister ikke sin popularitet på grunn av dets gunstige egenskaper som er rettet mot helbredelse og regenerering av huden.

Leir er en stein som inneholder mineralpartikler, hvorav hoveddelen er silisium og aluminium. Det er fra mineraler som dominerer i sammensetningen at farge og egenskaper av produktet er avhengig.

Vurder egenskapene og egenskapene til forskjellige typer leire:

 • Hvit. Kaolin er et naturlig antibiotikum som inneholder oksider av aluminium og silisium, som følge av at det har astringerende egenskaper. Masker, som inkluderer hvit leire, forbedrer blodsirkulasjonen, stram det ovale ansiktet, forbedrer hudfargen.
 • Svart. På grunn av kalsium, aluminium, kvarts, mangan og strontium inneholdt i leire, oppnås en effektiv effekt på betingelse av fet hud. Maskene, som inneholder svart leire, mætter huden med mineraler og sporstoffer, har en merkbar stramningseffekt og fjerner giftstoffer, renser og strammer porene, lindrer akne og komedoner, og normaliserer sebumproduksjonen.
 • Green. Grønn fargetone gir agenten sølvoksid. Andre komponenter i produktet inkluderer oksider av jern, magnesium, kobolt, silisium og selen. Dette er et ideelt verktøy for bruk i alle typer hud som er egnet for behandling av akne, svarte flekker. Kosmetisk leire hjelper til med å fukte tørr hud og normaliserer talgkjertlene i den oljeaktige typen hud.
 • Red. Det får sin farge på grunn av den store mengden hematitt. I kombinasjon med andre elementer hjelper rød leire til å fjerne frie radikaler og toksiner fra celler, fukte, lindre betennelse og pore rensing, samt eksfoliere døde hudceller av epidermis. Huden er strammet og aktivert. Den brukes til tørr, følsom og fading hud.
 • Gul. Inneholder ikke aluminium. Masker med gule leire, tørr sår, slitasje, stoppe betennelse, rense og stram porer. Prosedyrer med denne typen leire er mer egnet for omsorg for fet og problem hud.
 • Blå. Den inneholder radium, hvorav mengden påvirker skyggen av produktet. I tillegg til å kvitte seg med ubehagelige mangler i form av komedoner eller akne, lyser blå leire huden og bidrar til produksjon av kollagen og elastin.

Hvilken leire er bedre fra svarte prikker? Alt avhenger av de individuelle egenskapene og typen av hud. Men i henhold til vurderinger og effektiviteten er svart-hvite typer leire mest egnet for disse formålene.

Programfunksjoner

I et apotek eller kosmetikkbutikk er kosmetisk leire solgt i pulverform. For å få det beste resultatet, er det viktig å utføre prosedyren riktig og følge en bestemt rekkefølge:

 1. Før du bruker lerpulver, anbefales det å sile det, det vil bidra til å fjerne små småstein og andre unødvendige urenheter.
 2. Personen skal være forberedt på prosedyren, vask med bruk av skrubbe. Tørk deretter huden.
 3. Forbered en maske i henhold til oppskriften. Vanligvis blir pulvret fortynnet med vann til konsistensen av pastaen og, om nødvendig, tilsettes andre nyttige ingredienser.
 4. Bøy over en beholder med varmt vann, damp ansiktet ditt i 5 minutter, og dekker hodet med et håndkle.
 5. Den forberedte masken skal påføres huden, og unngår området rundt øynene. For å bli kvitt komedoner kan sammensetningen med leire påføres utelukkende på områder med svarte prikker.
 6. For å opprettholde den forberedte sammensetningen på ansiktet. Virkningstiden bestemmes avhengig av hudtype og er når den er tørr - opp til 10 minutter, med fett - opp til 20 minutter. Når masken er påført, må du prøve at ansiktsmuskulaturen er avslappet, du bør ikke le eller snakke. Det er viktig at huden ikke beveger seg. Ikke la masken bli helt tørr!
 7. Leir anbefales ikke å vaske av såpe. For å fjerne masken blir ansiktet først rengjort med bomullsputer, og den gjenværende sammensetningen vaskes forsiktig med varmt vann og fullfører vasken med kaldt vann.
 8. Etter prosedyren påføres en fuktighetskrem på ren og tørr hud.

Clay masker effektivt takle slike problemer som ansikt comedones. Men dette skjer ikke umiddelbart. Etter den første påføringen av sammensetningen, kan antall akne eller hudormer øke. Dette skyldes det faktum at det er utslipp av forurensning og giftstoffer, så vel som rensing av huden, som er knyttet til egenskapene til virkningen av leire. Etter den andre eller tredje prosedyren begynner hudtilstanden å bli bedre.

Effektive oppskrifter

Masker laget på grunnlag av kosmetisk leire bidrar til å bli kvitt svarte flekker. Effekten av stoffet kan forbedres med juice, avkok og infusjoner av medisinske planter. Masker med leire renser porene, lindrer betennelse, nærer og tørker huden.

Her er eksempler på effektive formuleringer:

 • Svart leire med calendula og sitron. Ta 1 ts. tinkturer av calendula og sitronsaft. Hell gradvis leirepulveret, bring komposisjonen til tykkelsen av rømme. Påfør på skrabet hud i 15 minutter, skyll. Når du bruker en slik forbindelse to ganger i uken, kan du rengjøre tilstoppede porer, redusere hudens oljeinnhold, stram og lette den.
 • Svart leire med tilsetning av essensielle oljer. Bland 1 ts. leire og vann, kan du bruke avkok av kamille eller calendula. Legg til noen dråper tea tree olje. Påfør den resulterende sammensetningen på ansiktet eller behandle kun problemområder på huden. Hold 15-25 minutter. Masken renser huden av svarte flekker, forhindrer fremveksten av nye, fornyer og nærer epidermis.
 • Hvit leire med tilsetning av aspirin. Forbered en maske med 3 knuste aspirintabletter, 0,5 ts. kaolin og vann, bør konsistensen være like sparsom pasta. Smør huden med svarte flekker og tåle 20 minutter. Påfør denne masken skal være flere ganger i uka. Hvit leire fra svarte flekker har antiinflammatoriske egenskaper. Sammensetningen renser porene godt, trekker ut komedoner, normaliserer talgkjertlene.
 • Fra hvit leire med sitronsaft. Bland 1 ss. l. kaolin og mineralvann, legg til 1 ts. sitronsaft, 1-2 dråper essensielle oljer av tea tree, mynte og rosmarin. For å påføre struktur på den rydde huden, la den stå i 15-20 minutter, og vask opp med varmt vann. Denne masken hjelper ikke bare i kampen mot svarte flekker, men renser også huden på døde hudpartikler, pigmentflater, glatter ut spor av akne og reduserer betennelse.
 • Fra blå leire med mineralvann. Leirpulver blandes i homogen masse med mineralvann i forholdet 1: 1. Lag en maske i 20 minutter. Blå leire fra svarte flekker brukes til å behandle avanserte tilfeller av akne. Det har en mild effekt på huden, reduserer betennelse, samtidig som du lindrer akne og nærer epidermis med gunstige stoffer.
 • Fra leire med olje. 1 ss. l. Enhver leire (med tørr hud, det er bedre å ta hvit eller blå, og for fet hud, grønn eller rød) blandes med 50 g smør smeltet i et vannbad. Varigheten på masken er 20 minutter. Skyll med varmt vann med en rengjøringsmiddel. Ved avslutningen av prosedyren vaskes buljongen i serien, kamille eller kalendula. I tillegg til å rense epidermis, fukter en slik maske av leire fra svarte prikker, nærer og glatter huden.

Leire er et naturlig stoff som er perfekt kombinert med andre ingredienser i sammensetningen av masker. I de ovennevnte oppskriftene er en liten endring i komponentene og deres mengde, så vel som typen av leire (avhengig av hudtype) tillatt.

Bruken av leiremasker til ansiktet er en av de mest effektive måtene som bidrar til å kvitte seg med svarte prikker, samt forbedre epidermis, gjenopprette elastisitet og friskhet.

Er det mulig å kvitte seg med svarte flekker på ansiktet med kosmetisk leire?

Kosmetologer står ofte overfor en situasjon der kundene klager over tilstedeværelsen av svarte flekker som ødelegger deres utseende. Disse punktene ligger hovedsakelig i områder hvor huden utmerker seg med høyt fettinnhold:

 • - på pannen
 • - på nesen
 • - i kinnene og nesevingene.

Det antas at disse utslettene - riktig kalte dem "komedoner" - ødelegge stemningen hovedsakelig for tenåringer og unge under 20 år. Faktisk, i voksen alder, mister problemet ofte sin relevans, men det kan regelmessig komme tilbake - for eksempel i perioder med sterke hormonelle overfall. Hvordan håndtere et ubehagelig fenomen? Kosmetisk leire vil hjelpe - dette middelet har allerede reddet mange mennesker fra akne og svarte flekker.

Hvilken leire vil takle sorte prikker i ansiktet

For å forstå hva som forårsaker leire evne til å hjelpe til med å kvitte seg med sorte prikker, må du forstå årsakene til utseendet deres.

Denne "dekorasjonen" oppstår på grunn av at for mye sebum blir utskilt i visse områder av epidermis - sebaceous kjertlene produserer det i et overskytende beløp.

Denne situasjonen er vanlig for ungdomsårene, når prosessen med å restrukturere kroppen. Huden blir for mye fet, derfor blir porene raskt tilstoppet. Gutter og jenter blir observert i speilkomedonene, som ikke kan håndteres ved vanlig mekanisk rensing - som med akne. Det krever bruk av et verktøy som kan trenge inn i porene og "bringe ut" giftstoffer og metabolske produkter, samt rense huden på bakterier. Clay klarer å klare denne rollen.

Det finnes flere underarter av kosmetisk leire. Distinguish dem etter farge. Leire er:

Rosa ler kan også finnes på butikkhyllene. Denne arten eksisterer ikke i naturen - den er oppnådd ved å blande hvitt og rødt, som perfekt utfyller hverandre.
Hvilken leire hjelper fra sorte prikker? I prinsippet kan du bruke noen av sine varianter, fordi kosmetisk leire:

 • - tørker litt på huden
 • - besitter clearingsegenskapene
 • - smalker forstørrede porer
 • - bidrar til normalisering av talgkjertlene.

Leire vil bidra til å fjerne bakterier fra det øvre laget av epidermis. Å være en fantastisk naturlig antiseptisk, nøytraliserer den patogene bakterier, og forhindrer dermed fremveksten av betennelsesmikrosentre.

Tenk litt mer på hver av underartene, for å finne ut hvilken man bør ta hensyn til i utgangspunktet, om nødvendig, bli kvitt komedoner.

Grønn leire lindrer betennelse og irritasjon, og gir også litt fuktighet i huden. Derfor anbefales det å bruke for de som har en naturlig tørr og svært følsom hud, og for de som allerede ser aldersrelaterte endringer i ansiktet assosiert med akselerert tap av fuktighet og langsom etterfylling. Grønn leire fra svarte flekker anbefales spesielt etter å ha fylt 35 år: Samtidig vil det lindre komedoner og tørker ikke ut huden.

Blå leire fra svarte prikker kan også brukes, selv om eksperter sier at det er mer egnet i sine egenskaper for kampen mot cellulitt. Dette kosmetiske produktet markedsføres spesielt ofte. Blå leire er "multitasking": den tjener til å forhindre utbruddet av akne, beroliger irritert, trøtt hud, og bidrar også til en økning i regenereringsgraden i lagene av epidermis.

Rød leire har selvsagt ikke en lys flamme - det er ganske av en rødaktig mursteinfarge. Hva forårsaket fargen? Innholdet av jern og kobber i rød leire er økt. Den brukes hovedsakelig for fet hud. Rød leire er også nyttig når tegn på aldring vises. Det forbedrer blodsirkulasjonen, og dermed påskynde metabolsk prosessen. Derfor anbefaler kosmetologer bruken av rødt leire for kvinner som har gått over i overgangsalderen, når enkelte deler av huden igjen kan bli fet på grunn av hormonelle forandringer i kroppen. Generelt mangler huden fuktighet, den er tørr, men i T-sonen kan det forekomme rikelig sebumsekresjon, det opptrer svarte prikker. Her kommer den røde leiren til redning.

Hvilken annen leire hjelper fra svarte prikker? Det er verdt å ta hensyn til den rosa, som perfekt glatter huden og toner den. Rosa kombinerer de gode egenskapene til rød og hvit, og hvit anses som en av de beste i kampen mot komedoner.

 • hvit

Hvit leire fra svarte prikker kan brukes både i ren form og i kombinasjon med andre kosmetikk. Den er rik på mineraler og sporstoffer, blant annet sink og magnesium opptar et av de første stedene. Hvordan renser leire porene? Det fungerer som en adsorbent, "trekker" alle akkumulerte skadelige stoffer og nedbrytningsprodukter. Hvit leire tørker forsiktig overdreven oljeaktig hud. Hvis du begynner å bruke masker med jevne mellomrom basert på hvit leire, vil antall komedoner etter hvert redusere seg, og da vil de forsvinne helt. Tonic mot svarte punkter med hvit leire som en av hovedkomponentene er godt egnet for daglig morgenvask.

Den litt astringente effekten av hvit leire gjør den velegnet for eiere av fet og kombinasjonshud. I tillegg smelter denne underarten av et naturlig kosmetisk produkt litt på huden, slik at de som lider av ujevne pigmentflekker, som dukket opp på grunn av tretthet av en gråaktig hudtone, kan prøve hvite leiremasker.

Leir av alle farger er god som en utmerket kosmetikk med en helbredende effekt. Men svart leire fra svarte punkter er mest populær. I sin sammensetning - et helt lagerhus av sporstoffer:

og mange andre.

I ren form er det et mørkegråpulver, som selges i apotekskjeden. Svart leire brukes ofte i kosmetikk på grunn av slike egenskaper som:

 • - evne til å drepe patogene bakterier
 • - "evne" til å påvirke mengden av metabolske prosesser
 • - Evnen til å hjelpe huden å komme seg raskt.

Svart leire komprimerer porene, og forhindrer at sebaceous kjertlene produserer for mange "produkter". Det er egnet som et terapeutisk og profylaktisk middel for å bekjempe akne og komedoner.

Hvis du begynner å lage svarte leire masker fra svarte prikker, vil du ikke bare bli kvitt komedoner, men også legge merke til at teintet har blitt mye lettere, glattere, og den fettete glansen har forsvunnet.

Kosmetologer elsker svart leire for sin allsidighet: det kan brukes til fet, kombinasjon og for tørr hud i ansiktet.

Kontraindikasjoner til bruk av kosmetisk leire

Som regel reagerer "problem" huden positivt på masken, som består av leire. Selv med en tendens til tørrhet, kan leire brukes fra tid til annen, blandes med mykningsredienser.

Kontraindikasjoner til bruken kan være sykdommer i skjoldbruskkjertelen. Faktum er at kosmetisk leire ofte inneholder partikler med jod, og dette kan påvirke løpet av eksisterende endokrine sykdommer. Men for å virkelig ha noen merkbar bivirkning, er det nødvendig å lage masker med leire ofte og i lang tid.

I dag lider halvparten av enhver type allergi. Det er derfor sannsynlig at det kan oppstå en allergisk reaksjon på leire. Dette bør kontrolleres før du påfører masken, legger en liten leire på krøllen på albuen og venter i 15 minutter. I mangel av ubehag og synlige forandringer på huden kan du lage en maske.

Slik lagker du og bruker en maske av leire

"Clay" kosmetikk "liker ikke" metallbeholdere. For å forberede helbredende sammensetning bør du ta oppvasken:

En skje er bedre å ta en tre en.

Før du er klar til å ligge med en leiremaske på sofaen, må du forberede ansiktet ditt. Det er nødvendig å vaske, tørk huden med kosmetisk melk eller rensegel.

Påfør så at området rundt øynene og huden på øyelokkene ikke påvirkes. Leire i øynene er uønsket. Hvis dette skjer, skal de straks vaskes med varmt vann.

Det er bedre å ta av masken etter at den har tørket, det vil si etter 20 minutter. Unntaket er gjort for eiere av tørr hud - de må gjøre det 10 minutter tidligere.

For å oppnå resultatet (det vil si å kvitte seg med svarte prikker), er det nødvendig å gjennomføre en slik fremgangsmåte i opptil 2 måneder, 1 eller 2 ganger i uken.

Hjemmelagde masker - oppskrifter

Masker med leire er tilberedt raskt og enkelt, for hvilke kvinner elsker dem veldig mye, fordi sparing av tid er en av hovedaktørene til våre samtidige.

 • For alle hudtyper

Den enkleste masken er dette: Vi tar leirepulver (et par spiseskjeer), bland det med varmt vann for å lage en rydde rømme, og bruk den på ansiktet. Nå kan du lykke i fred og ro i en kvart time: Du kan ikke snakke, le og uttrykke sterke følelser generelt med en leiremaske på ansiktet ditt.

 • For fet hud

For svært fet hud, når problemet med svarte flekker og hudormer gjør livet vanskelig, kan du blande noen leire med salisylsyre. Forhold: 1 spiseskje leirepulver - noen få dråper syre. Den resulterende blanding påføres i huden i 20 minutter. Ikke glem å bruke fuktighetskrem på ansiktet etter at du har fjernet masken!

Kombinasjon hud "som" masken, som inkluderer en fantastisk nærende ingrediens - honning. Vi blander:

 1. - En spiseskje honning;
 2. - en teskje aloe juice (denne planten vil trolig bli funnet i nesten alle hjem);
 3. - En teskje av epleauce;
 4. - leire noen (spiseskje).

Påfør 10 minutter i en mild masse på ansiktet og skyll deretter med termisk vann. Påfør kremet.

Du kan lage enklere masker med bare leire og aloe juice.

 • Lysende maske

Gode ​​resultater oppnås ved å bruke hvit leire med sitronsaft. Du bør blande en spiseskje leire og te juice, og legg til noen dråper oransje eller te-tree essensiell olje til denne blandingen. Denne masken vil bli kvitt svarte flekker og litt lysere huden.

 • Anti-inflammatorisk

Aspirin i kombinasjon med svart leire vil lindre fra betennelse og flaking, vil bidra til å begrense forstørrede porene. Ta 3 tabletter av aspirin, grind, oppløs i varmt vann. Legg til en teskje leire. Masken er klar. Påfør det et par ganger i uken.

Gelatin - et produkt som husmødre legger til gelé og aspik, er også bra for huden. Det anbefales vanligvis å bruke det som et verktøy for å bekjempe rynker og andre tegn på aldring. Gelatin og leire fra de sorte prikkene vil bli kvitt komedoner og gjøre huden myk, glatt, fløyel.

En spiseskje gelatin må oppløses i varmt vann og vente til det svulmer. Deretter tilsettes 3 dråper oransje eterisk olje og en spiseskje av noe leire til gelatin. Det er nødvendig å bringe blandingen til en slik konsistens, slik at den ligner en tykk grøt. Mask vaske ut etter 15-20 minutter etter påføring.

Decoctions av urter, for eksempel Hypericum, har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt. Forberede og avkjøle avkoket av hypericum eller salvie, tilsett en spiseskje leire og noen dråper sitronsaft. En slik maske for å kvitte seg med svarte flekker er mest egnet for hud utsatt for betennelse.

Gjennomgang av ferdige butikkverktøy med leire

Det er ikke nødvendig å organisere en mini-fabrikk for fremstilling av masker hjemme - det er ganske mulig å kjøpe ferdigstilt i butikken. Da er ansiktsprosessen enda enklere.

 1. Gode ​​anmeldelser lar kundene om masken Boscia Luminizing Black Mask (laget i USA). Laget på grunn av svart leire, klare det med å bli kvitt komedoner. Masken exfolierer forsiktig døde celler i det øvre laget av epidermis, smalker forstørrede porer, fjerner giftstoffer.
 2. Svart leire ligger under "Day Tu Day Care" -masken, som myker og fukter irritert hud. Ved å øke metabolismen, bidrar denne masken til eliminering av fokalitet i betennelse. Huden er strammet, de svarte prikkene forsvinner gradvis.
 3. Hvis du foretrekker "innfødte" produkter, vær oppmerksom på Krim kosmetikk. Blå leire av Krim-innskuddene håndterer perfekt kosmetiske problemer, inkludert komedoner. Det renser huden dypt, fjerner giftstoffer og giftstoffer. Så vær så snill å kjøpe kosmetiske masker basert på Krim leire.

anmeldelser

Som andre kosmetikk har leiremasker sine tilhenger og motstandere. Imidlertid er følgende interessant: Det er praktisk talt ikke sint negative resultater om dette kosmetikken: vurderingene er enten positive, for de er ganske enkelt nøytrale. Få mennesker opplever irritasjon eller allergiske reaksjoner - det er bare at leire virkelig hjalp noen, men situasjonen forblir uendret. La oss høre på damene som brukte kosmetisk leire:

Leire fra de svarte prikkene (comedones) på ansiktet

Leirmasker er et viktig verktøy for å bekjempe sorte prikker. Kosmetisk leire fra svarte flekker (comedones) kan være hvit, svart, grønn, blå. Masker laget av leire er laget for ansiktsbehandling på huden og har absorberende, eksfolierende og sammenhørende egenskaper. Disse masker kan inneholde forskjellige ingredienser: svovel, planteekstrakter, essensielle og vegetabilske oljer som eliminerer årsaken til svarte flekker. Oppskrifter fra leire masker.

Arv, hormoner og andre faktorer kan føre til at huden vår utskiller store mengder sebum for å unngå dehydrering av huden. Når overflødig fett frigjøres fra porene, fører det vanligvis til blokkering og utseendet til svarte flekker eller komedoner. Tette porer fremkaller hudirritasjon og utseendet på hvite og svarte ål. Overdreven sebum på hudoverflaten kan forårsake spredning av bakterier, noe som forverrer hudtilstanden. Alle disse faktorene og naturlig problematisk hud forårsaker svarte flekker.

Leirmasker fra svarte flekker er nyttige for huden, da de absorberer stoffer gjennom kapillærvirkning og frigjør hudoverflaten fra irriterende stoffer. Leirmasker absorberer sebum, bakterier, vann og forskjellige giftstoffer, samt hudirritanter. I tillegg eksfolierer de døde hudceller og fjerner svarte flekker uten mekanisk påvirkning uten å skade hudflaten. Leire kan absorbere nesten 200 ganger sin masse i vann.

Det finnes flere typer leire som kan brukes i ansiktsmasker. Leire er ofte preget av farge, som avviker avhengig av mineralsammensetningen av hver art. Disse mineralene kan påvirke huden på forskjellige måter.

◦ Hvit leire, for eksempel, har sterkere bindingsegenskaper og kan øke blodstrømmen til huden;

◦ Brun leire er effektiv for å fjerne døde hudceller, men er ikke egnet for tørr hud. Grønn leire er den mest multifunksjonelle fordi den passer for alle hudtyper, og er som regel rik på kalsium, magnesium, kalium og natrium;

◦ Et bemerkelsesverdig rengjøringsmiddel for huden er svart leire, som inneholder kalsium, magnesium, jern, kvarts og strontium. Kosmetisk svart leire fjerner hud urenheter og skadelige giftstoffer og strammer tett porene på huden;

Kjøp en spesiell maske laget av leire, som bare må fortynnes med vann og påføres ansiktet. Plukk opp så mye leire som det er nok til å dekke hele ansiktet, og legg så mye vann til det som du trenger for å få en tykk slurry. Etter at du har satt masken på ansiktet ditt, må du la det stå noen minutter før masken herdes.

Etter å ha ventet på fullstendig tørking, når masken trekker av ansiktets hud, kan den vaskes av. Vask ansiktet med varmt vann, og tørk deretter huden med egne midler for å begrense porene.

Hvis masken av kosmetisk leire for mye hud i ansiktet, legg til det en teskje vegetabilsk olje, for eksempel oliven og samme sitronsaft.

For å forbedre resultatet, i stedet for vann, kan du bruke følgende kamille ekstrakt: koke kamille blomster med kokende vann og avkjøle i en halv time, og fortynn deretter den resulterende infusjonen av leire.

Du kan fortynne leire og mineralvann til konsistensen av rømme, bruke en maske i 15 minutter.

Alle vet at leiret har gode trekkegenskaper. Derfor bør man ikke bli overrasket over utseendet på nye lesjoner på huden etter å ha brukt masker av kosmetisk leire. Disse utslettene skyldes at leiren har trukket ut alle giftstoffer og forurensning. Etter om den tredje masken forsvinner all utslett og rødhet, og huden blir renere og jevnere.

Hvit leire fra de svarte prikkene

Kaolin eller hvit leire er et effektivt middel for svarte prikker. Det renser porene av forurensning, trekker komedoner og overflødig fett.

Oppskrift maske av hvit leire og sitron. Til en spiseskje hvit leire, tilsett det samme mineralvannet, en teskje sitronsaft og en dråpe essensielle oljer av rosmarin, te og mynt. Legg merke til at en leiremaske som er tilberedt på denne måten, vil fjerne ikke bare de svarte flekkene, men også døde hudpartikler. I tillegg vil sitronsaft hvite huden litt, rosmarinolje vil bidra til rask resorption av arr, te-treolje vil bidra til å lindre betennelse, og mynteolje vil gi hud friskhet.

Mask av alkohol og hvit leire. I en fjerdedel kopp ren alkohol, fortynn 2-3 spiseskjeer leire og legg til de skivede sitronhalvdelene. Dette verktøyet er en av de mest effektive i kampen mot svarte flekker, men det er kun egnet for fet hud, i andre tilfelle vil den tørke ut huden.

Maske av aspirin og hvit leire. Knus til pulver tre aspirin tabletter, legg til dem en halv teskje leire og litt vann.

I løpet av 20 minutter må blandingen på ansiktet vaskes og vaskes deretter i en sirkelbevegelse.

Det anbefales å søke 2 ganger i uken.

Maske av salisylsyre og hvit leire. Rør den vandige oppløsningen av salisylsyre og hvit leire til en tykk oppslemming. Påfør den resulterende masken på problemområder der det er svarte prikker. Etter at masken er helt tørr i ansiktet, vask den av med varmt vann.

Veldig effektiv er en maske av kefir og hvit leire. Bland en teskje hvit leire og samme kefir og påfør ansiktet. Denne masken kan forebygge akne, hvite huden, smale porene og fjerne alder flekker på ansiktet. Hvis du bruker denne masken regelmessig, vil effekten bli merkbar snart.

Svart leire fra svarte prikker

Oppløs kosmetisk svart leire med varmt vann til konsistens av tykk krem ​​og bruk på ansiktshud. Når leiret tørker, masser huden forsiktig med fingrene fuktet med vann. Gradvis vil leire glide og vaske av ansiktet. Etter 2-3 minutter av denne massasjen, må du vaske rester av masken grundig med varmt vann.

Maske av calendula og svart leire. Forbered calendula infusjonen og avkjøl den. Hell deretter den resulterende varme infusjonen av en spiseskje leire og rør til en tilstand av tykk krem.

Blå leire fra svarte prikker

For å lage en hjemmelaget blå leiremaske fra svarte prikker, trenger du: to teskjeer blå kosmetisk leirepulver, en teskje sitronsaft, en teskje vann, tre dråper rose essensiell olje. Hell leirepulveret i et glass eller en keramisk plate. Tilsett sitron, vann og rosolje, og bland deretter.

Forbered ansiktet ved å åpne porene med varmt vann. For å fukte huden, fukt svampen med varmt vann og tørk huden. Spred masken over ansiktet ditt. La det stå i 15 minutter. Masken vil tørke og ansiktets hud blir veldig stramt, men ikke bekymre deg. Dette betyr at det virker. Vask ansiktet, tørk det og bruk deretter en fuktighetsgivende ansiktslotion.

Hvilken leire er bedre fra svarte prikker?

Eksperter sier at en maske laget av leire kan hjelpe med komedoner. Men hvilken leire er bedre fra svarte prikker, vet bare kosmetologer, som daglig gjør en rekke prosedyrer for å eliminere feil.

Nitti prosent av mennesker lider av svarte flekker på nesen, haken og andre områder av huden i kroppen vår. Noen er vant til ikke å være oppmerksom på komedoner, mens andre prøver på alle mulige måter for å eliminere en slik ekstern feil.

Kamp mot komedoner

Før du påfører masken, bør huden nøye utarbeides for den fremtidige prosedyren. Det er nødvendig å rengjøre huden fra sminke og andre urenheter. For å gjøre dette, bør du bruke en spesiell rensekrem som passer til din hudtype.

På andre trinn av forberedelse er det nødvendig å dampe huden veldig forsiktig. På grunn av denne prosedyren vil de fleste porene åpne og effekten av leiremasken vil være maksimal. Det er veldig viktig å ta dampprosessen alvorlig. For normal hud kan et såkalt dampbad være egnet. Hvis huden din er utsatt for ulike rødhet og utslett, bør du bruke en spesiell gel utviklet for kald damping, noe som ikke forårsaker andre ubehagelige konsekvenser.

Etter en høyverdig forberedelse kan du begynne å bruke leire. Masken påføres i et tykt lag, unngå områdene rundt øynene og leppene. For å beskytte disse sensitive områdene så mye som mulig, kan du bruke en fettete fuktighetskrem på dem. Hvis du vil se et godt resultat, bør du sjekke statusen til masken gjennom hele prosedyren. Når det begynner å tørke, bør det være vannet med termisk vann, da tørrstoffet kan skade ansiktets hud.

Du bør også huske at leiremasken ikke kan brukes oftere enn en gang hver 2-3 uker. Hvis du ikke holder oppmerksom på dette, kan tonen i huden reduseres. Huden vil være veldig tørr og dehydrert, det er svært vanskelig å returnere den til sin tidligere tilstand.

For tørr hud anbefales en maske av akne leire å bli brukt mer enn en gang i måneden i ca 7 minutter. For normal hud, vil 2 prosedyrer per måned i 10 minutter være nok; fet hud trenger en hyppigere og langere prosedyre. Til tross for alt ovenfor må en person selvstendig overvåke tilstanden til sin egen hud gjennom hele prosedyren, siden leire fra de svarte punktene ikke bare kan eliminere feil, men også legge dem til ved feilaktig bruk av denne prosedyren.

Typer av leire

For å eliminere svarte flekker på ansiktet, bruk ofte tre hovedtyper av leire:

Alle er i stand til å nærme huden godt og gjøre det enda renere og mer behagelig å ta på.

En av de viktigste i ferd med å kvitte seg med svarte flekker er hvit leire. Det er i stand til å fjerne komedoner, rene porer og eliminere overflødig fett som akkumuleres på overflaten av epidermis.

Det finnes en rekke oppskrifter som virkelig hjelper. En av de vanligste og mest effektive anses å være en maske av hvit leire og sitron. Til en spiseskje leire skal legge til samme mengde mineralvann og en teskje sitronsaft.

Også i matlagingsprosessen kan du legge til noen dråper forskjellige essensielle oljer. Den mest effektive i dette tilfellet ville være tea tree olje og mynte. Takket være ham, vil huden din forbli ikke bare uten sorte prikker, men også uten kåt partikler av epidermis. Etter å ha forlatt, blir ansiktet rent og friskt.

Svart leire fra akne brukes ikke mindre ofte. Du kan kjøpe den hos en hvilken som helst kosmetisk butikk, siden dette produktet er tilgjengelig for alle. For å forberede den enkleste masken, bør du blande leire med vann til konsistensen av fettete rømme, og deretter søke på problemområdene på epidermisoverflaten. Noen få minutter etter påføring må du massere huden med fuktede fingre, skyll deretter av produktet. Resterne av svart leire skal rengjøres med usedvanlig varmt vann. En slik maske, så vel som den forrige, kan redde deg selv fra store komedoner på de mest problematiske områdene.

Ikke mindre populært er blå leire. Før du begynner å forberede denne masken, må du grundig dampe huden. For at legemidlet skal være virkelig effektivt, bør du ta 2 ts blå lerpulver, halvparten av sitronsaft og litt vann. Etter påføring må den resulterende blandingen vente minst 15 minutter, skyll deretter grundig med varmt vann. Den blå leiremasken trenger dypt inn i porene og gjør huden myk og virkelig renset.

Hvis du vil bli kvitt svarte prikker på nesen, haken og andre deler av overflaten av epidermis, bør du bruke kosmetisk leire, eller mer presist, en maske laget på grunnlag av det.
Men før det, bør du besøke en spesialist som en kosmetolog som definitivt vil gi deg gode råd om å velge riktig leire for deg.

Hvordan bruke leire mot svarte prikker

Hei, kjære lesere. I dag ser vi på temaet å kvitte seg med svarte flekker ved hjelp av terapeutisk leire. Problemet med tilstoppede porer er mest urolig for kvinner. Leire fra de svarte prikkene vil bidra til å løse det uten unødvendige økonomiske investeringer, med maksimale helsemessige fordeler.

Årsaker til svarte flekker

Spørsmålet om tilstoppede hudporer er ofte bekymret for eiere av kombinasjon / fet hud. Men folk med tørr og sensitiv hud kan også ha svarte flekker på nesen, kinnene, haken, pannen. De ødelegger utseendet, ofte betent, blir til akne og koiler.

Okslusjon av porene skjer med epitelceller - det pleier å bli eksfoliert regelmessig - og med tykt talg hvis det utskilles mer enn normalt. I medisin er sorte prikker kalt komedoner. De er åpne og lukkede.

Lukkede komedoner har en gråaktig-hvitaktig farge, som ligner små knuter under huden. Det er vanskelig å klemme dem ut, de blir ofte betent. Åpne komedoner er karakteristiske for personer med brede porer. De har en grå-svart farge, blir lett frigjort fra innholdet når de klemmes, sjelden betent.

Årsaker til svarte flekker:

 • Feil ernæring. Dette inkluderer overdreven bruk av søtt, fett, mel, sterk kaffe, alkohol.
 • Dårlig hudpleie. Dette innebærer bruk av lavkvalitets, utgått kosmetikk eller fullstendig fravær.
 • Sykdommer i mage-tarmkanalen, forstoppelse.
 • Overnatting i et område med fuktig klima.
 • Forurenset miljø.
 • Røyking.

En av årsakene kan føre til overdreven intensiv arbeid av talgkjertlene, som på kort tid vil føre til utseende av svarte flekker. Det er flere måter å bringe en person på rekkefølge og bli kvitt dem:

 • gå til en skjønnhetssalong, gi en anstendig mengde tjenester;
 • Å organisere en skjønnhetssalong hjemme, kjøpe de nødvendige ingrediensene - det er økonomisk, ikke mindre effektivt.

Bruken av leire i kosmetologi

Bruken av leire for foryngelse og helbredelse av huden begynte for flere tusen år siden - i det gamle Egypt. I dag er dette stoffet aktivt brukt til å lindre betennelse, rensing porene, tørking, fuktighetsgivende, nærende forskjellige hudtyper.

For hver av de egnede typer leire av forskjellige nyanser. Egenskapene er forbedret med konsentrater - avkok, infusjoner, juice - fra medisinske planter.

Leir for ansiktet av svarte flekker i kosmetologi brukes som masker og vasker.

Varianter av farget leire

Fargen av leire avhenger av dens mineralsammensetning. Det kan variere fra ren hvit til svart.

Hvit leire er et naturlig antibiotika, det har en svakt alkalisk reaksjon. Dens sammensetning domineres av oksider av aluminium og silisium. Bruken av hvit ler i form av masker gjør det mulig på kort tid å forbedre hudfarge, stram den ovale, bli kvitt hudslakhet.

Svart leire unntatt det klassiske settet av sporstoffer - mangan, kalsium, aluminium og andre - inneholder strontium og kvarts. Det brukes til å behandle fet hud. Svarte leiremasker normaliserer talgkjertlene, behandler akne, akne, rene porer, forynge, gi synlig løfteeffekt.

Mellomstore farger skyldes overveielsen av et bestemt sporelement:

 • Rød leire fra svarte prikker inneholder oksider av sporstoffer Fe, Mg, Ca, Al, Si. Rød farge gir høyt innhold av hematitt - Fe2O3. Masker og vask av rød leire fjerner frie radikaler fra hudceller, giftstoffer, lindrer betennelse, regulerer sebaceous kjertlene, fuktighet. Rød leire har en eksfolierende effekt, kvalitativt fjerning av partikler av død hud.
 • Gul leire fra svarte prikker inneholder oksider av magnesium, jern og kalium. Aluminium mangler. Masker og vasker fra gule smale porer, fjerner giftstoffer fra huden, helbreder sår, slitasje, lindrer betennelse.
 • Grønn leire fra sorte prikker inneholder oksider av sølv, magnesium, silisium, jern, selen, aluminium, kobolt, molybden. Mettet grønn farge gir det sølvoksid. Jo større det er, den "grønnere" leiren er. Grønn leire passer for alle hudtyper. Det normaliserer talgkjertlene, mattes, fukter tørr / sensitiv hud, behandler akne, kokker, akne.
 • Blå leire fra de svarte prikkene har en rik mineralsammensetning. I tillegg til aluminium, jern, magnesium og andre sporstoffer, inneholder den radium. Jo større det er, den "blå" fargen på leire. Masker og vask basert på det lindrer akne, akne, betennelse, øker blodsirkulasjonen i de øvre lagene i huden, stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.

Hvit, svart, rød, gul, grønn, blå leire renser porene godt. Med regelmessig bruk av masker og vasker på grunnlag av dem i lang tid fra de svarte punktene i den T-formede sonen, kan den elimineres helt.

Egenskaper ved bruk av leire i ansiktet

Leire fra de svarte prikkene, produsert av industrielle midler, er kjøpt på apotek. Den er representert av fint malt pulver uten tilsetningsstoffer. Før du bruker masken, må du jobbe med ansiktet slik at rensingen er så effektiv som mulig:

 1. Vask med skrubbe. Bruk ferdig laget fra en parfymebutikk eller kok naturlig pulver fra kjøpt leire.
 2. Tørk ansiktet ditt.
 3. Forbered en resept maske.
 4. Lag et bad for ansiktet. Damping av huden er nødvendig slik at porene maksimerer åpne. Etter det, fjerner sebum fra dem vil være lettere. Steam damping, for eksempel over en gryte med kokte poteter i 5-7 minutter.
 5. Påfør masken til ansikt med fingre eller børste. Vær særlig oppmerksom på det T-formede området. Påfør ikke masken på den ømme huden på øyelokkene, rundt øynene og munnen.
 6. Varigheten av påføringen avhenger av hudtype. For oljete og kombinasjon tar det 15-20 minutter å gå med en maske. Du bør føle litt avstivning. Hvis huden er følsom eller tørr, reduseres varigheten til 5 - 10 minutter. Masken skal ikke tørke!

Kvinne med leire ansiktsmaske i skjønnhet spa.

Vask masken med lunkent vann, skyll deretter med kaldt ansikt.

Etter å ha fjernet gjenværende fuktighet, bruk en lett nærende krem. Etter en halv time, fjern overskudd med et papirhåndkle.

Masker og vask: forholdet mellom ingrediensene

For riktig forberedelse av en klassisk maske trenger du leire og renset, helst flaskevann. Leirpulver blir hellet i vann. Forholdet mellom ingrediensene avhenger av konsistensen til sluttproduktet. Leire fra de svarte prikkene fortynnes med vann til tykkelsen av pastaen, som ikke flyter, men lett påføres huden og tørker ut i lang tid.

For å få sammensetningen av en slik konsistens, ta:

 • 2 - 3 ss. skjeer av leirepulver;
 • 3 - 4 ss. skjeer med vann.

La oppvasken på leiren i en halv time til vannet er helt absorbert. Deretter blandes blandingen grundig til den er jevn.

Å vaske ansiktet forbereder jordens vann:

 1. Hell en spiseskje leire i et glass vann, rør.
 2. Bruk denne løsningen, ikke bare for vask, men også som et middel for å fjerne sminke, inkludert øye eller tonic.

Indikasjoner, kontraindikasjoner, bivirkninger

Leire fra svarte flekker i sammensetningen av masker eller ansiktsløsninger er nyttige, praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Bruken av et slikt kosmetisk produkt anbefales ikke i tilfelle av en akutt infeksjonsprosess av lokalisering, med økt trykk, individuell intoleranse, noe som er sjeldent.

Bivirkninger oppstår hvis i stedet for vann i fremstillingen av masker og løsninger brukes konsentrater fra medisinske urter. De er forårsaket av allergiske reaksjoner mot dem. Derfor anbefales det ikke å bytte ut vann hvis det er allergi mot planter i historien.

Vi renser ansiktet fra svarte prikker hjemme

Å skape en skjønnhetssalong hjemme trenger du:

 1. Pulver leire i riktig mengde. Få flere varianter av stoff for å eksperimentere og avgjøre hvilken fargelaye som gir størst effekt på huden din.
 2. Renset vann.
 3. En rekke medisinske urter i henhold til reseptbelagte masker eller "servant".
 4. Hodet bandasje. Det beskytter hårlinjen mot å treffe leireoppløsningen.
 5. Glass, keramikk eller plastfat, treskje. Disse elementene er nødvendige for blanding av sammensetningen.

Metallretter, skjeer er utelukket. Leire vil raskt oksidere ved kontakt og vil miste de fleste av sine fordelaktige egenskaper.

Medisinske urter som forbedrer terapeutisk effekt

Leire for ansiktet av sorte prikker er bra i seg selv. Den inneholder nok sporstoffer til å rengjøre porene, lindre betennelse og desinfisere ansiktets hud.

Medisinske urter forsterker denne effekten, så de brukes ofte i form av avkok, infusjoner, juice som erstatter rent vann, eller en myk peeling. I sistnevnte tilfelle knyttes leire fra de svarte prikkene av den klassiske metoden på vann. Hell bladpulveret av et valgt urt eller en blanding av urter inn i massen og bland godt.

Hvis du bestemmer deg for å behandle huden fra svarte flekker, må disse ingrediensene, avhengig av oppskriften, ha hånden:

 • rosmarin, olje - dreper bakterier, frigjør huden fra frie radikaler, forynker, behandler akne, koiler, akne, nærer tørr hud med fuktighet;
 • bergamot, olje - anti-inflammatorisk, pore-smalende middel, normaliserer arbeidet med svette og talgkirtler;
 • bjørkblader og knopper - regulerer sebaceous kjertlene, gir en lett matting effekt;
 • Kamille, gress - effektivt behandler akne, hudormer, svarte flekker, helbreder perfekt sår, desinfiserer;
 • Calendula, blomsterstand - god fuktighetsgivende for tørr hud, naturlig antiseptisk. sårheling, antibakteriell, behandler akne, akne, koke;
 • horsetail, den grønne delen - omfattende hudpleie, utsatt for fett;
 • kløver, blomster og blader - helbreder akne, koiler, svarte flekker, dreper de fleste av de patogene bakteriene, effektiv antiinflammatorisk og rensing;
 • tea tree, olje - en kraftig naturlig antiseptisk, har utmerket sårheling kvaliteter, tørker akne, helbringer koke;
 • aloe, leaf vassel, juice er en naturlig antiseptisk, en utmerket sårheling, tonic, ideelt middel for å behandle fet hud;
 • butterbur, blader og blomstrer - normaliserer sebaceous kjertler, helbreder sår, naturlig antihistamin, "spurs" immunitet;
 • St. John's wort, gress - naturlig antiseptisk, behandler akne, akne;
 • nese, blader og stilker renser, toner, helbreder, vitamin cocktail for fet hud
 • plantain, blader, juice - effektivt behandler akne, akne, normaliserer sebum sekresjon;
 • mynte, blader, stilker - normaliserer sebum sekresjon, har en matt effekt;
 • rowan, blader - den beste effekten i behandlingen av svarte flekker i den T-formede sonen;
 • timian, gress - fuktighetsgivende for tørr og sensitiv hud;
 • og andre.

Alle de listede medisinske urter er distribuert, slik at du kan samle dem selv. Rosemary, bergamot og tea tree oljer er enklere å kjøpe på apoteket.

Grønn og blå leiremaske mot svarte flekker for fet hud med te og sitronsaft

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • grønn og blå leire fra sorte prikker - 1 ss. skje;
 • avkok av rowanblader - 3 ss. skjeer;
 • tea tree olje - et par dråper;
 • juice av en halv liten sitron.

Før du lager masken, rengjør huden med en løsning av rød leire - bland 1 spiseskje pulver i et halvt glass renset vann. Damp svampen i løsningen, bruk leire på den T-formede sonen og masser forsiktig. La i et par minutter vaske kjøttkraft på kamilleapoteket.

 1. Bland grønn og blå leire.
 2. Hakk bladene av fjellaske, fyll med kokende vann, kok i 10 minutter, sett til side for å insistere, belastning, kjølig.
 3. Hell leiret i buljongen, la stå i en halv time.
 4. Drypp tea tree olje, klem juice fra sitron og sitron, bland godt.
 5. Påfør den resulterende massen på ansiktet med fingrene, sørg for å jobbe gjennom pannen, kinnene, nesen og haken.
 6. Ta en horisontal posisjon og hvil i 10 minutter.
 7. Vask ansiktet med kaldt vann med tilsetning av kamille buljong.

Svart leiremaske for fet hud, tørking og innsnevring av porer med rosmarin og bergamotoljer

Å lage mat. du må lagre på følgende ingredienser:

 • svart leirepulver - 3 ss. skjeer;
 • Aloe juice - 1 ss. skje;
 • infusjon av en blanding av medisinske urter: mynte, butterbur, horsetail, nettle, biflod - 3 ss. skjeer;
 • rosmarin og bergamot olje - et par dråper av hver.

Masken er utarbeidet på vanlig måte:

 1. På kvelden skal du forberede en infusjon av urter: ta dem i like store mengder, hell kokende vann, pakk den og la den avkjøles naturlig i 8 - 10 timer. Etter fullstendig kjøling, sett i kjøleskapet.
 2. Vri aloe bladet i en kjøttkvern, klemme saften.
 3. Infusjon av urter og aloe juice blandes i riktig mengde.
 4. Hell leir inn i blandingen, bland.
 5. Drypp rosmarin og bergamotoljer, bland igjen.
 6. Vask ansiktet med varmt vann og tørk ansiktet ditt.
 7. Påfør leire, legg stor vekt på den T-formede sonen.
 8. Ligge ned i 15 til 20 minutter.
 9. Vask ansiktet med kaldt vann, skyll ansiktet med avkok av urter der du har forberedt masken.

Mask fra svarte flekker for tørr hud på urter

Tørr hud er svært følsom overfor leiremasker. Derfor er det bedre å lage mat med urter som har en beroligende og fuktighetsgivende effekt. For å lage en maske, lag følgende ingredienser:

 • hvit leire fra svarte flekker, pulver - 4 ss. skjeer;
 • avkok av urter: kløver, Johannesjurt, timian i like mengder - 4 ss. skjeer;
 • et par dråper rosmarin olje;
 • en eggeplomme.

Pas på med tørr hud:

 1. Forbered en avkok av medisinske urter, avkjøl det.
 2. Bland alle ingrediensene unntatt eggeplommen til en homogen masse.
 3. Tilsett eggeplomme og bland igjen.
 4. Påfør maske til ansikt.
 5. Ta en horisontal posisjon i 5 - 10 minutter og slapp av.
 6. Vask med kaldt vann, skyll deretter ansiktet med gjenværende avkok.
 7. Slett forsiktig huden med et mykt håndkle og bruk en lett beroligende krem.

Videooppskrift

Andre måter å rengjøre skitne porer på

Hvis hånden er ikke leire, men i nærvær av havre mel eller havregryn og løk, du kan lage en maske av dem:

 • Hell en halv kopp kornblanding inn i en kopp.
 • Vri løk i kjøttkvern.
 • Bland ingrediensene. Hvis det er for tørt, tilsett litt renset vann for å få en blanding av ønsket konsistens.
 • Sett en maske på ansiktet ditt. Prosedyren tar ca. 10 minutter, vask av.
 • Tørk huden med en isterning. Gjør det fra persille juice - vri grønnsaker i kjøttkvern, klem ut juice, fyll i isformen og legg den i fryseren.

Når du behandler svarte flekker, endrer du livsstilen din - spis riktig, ta vare på ansiktet ditt daglig, lei en aktiv livsstil. Dette normaliserer metabolisme, forbedrer blodsirkulasjonen.

Kjære lesere, hvis du likte artikkelen, fortell vennene dine om det, del den på sosiale nettverk eller la en nyttig kommentar.

Flere Artikler Om Typer Acne