Svarte prikker i ansiktet gir deg ikke fred? Et slikt problem oppstår i større grad av jenter som har blandet eller fet hud med utvidede porer. Jeg, som eier av den kombinerte typen hud, ikke ved å høre hvordan svart prikker i ansiktet kan ødelegge stemningen og ikke bare. Og scrubs hjelper ikke alltid, og ultralydrengjøring kan ofte ikke bli hjulpet. Men dette betyr ikke at det er nødvendig å forlate alt som det er og gå med svarte prikker i ansiktet.

Hvis du ikke har striper eller masker fra sorte prikker på hånden, må du ikke umiddelbart bli lei og løpe til butikken. Du kan lage en maske fra de svarte prikkene i huset, med egne håndtak. Dette blir en gelatinøs maskefilm for ansiktet fra de svarte prikkene. Med hjelpen kan du effektivt bli kvitt sorte prikker i ansiktet ditt. Det rengjør ikke porene aggressivt, det er lett å forberede og bruke hjemme. Jeg tror ingrediensene du trenger for å lage en maske med svarte prikker, er i alle hjem. De vanligste maskefilmene er forskjellige variasjoner av svarte masker fra aktivert karbon og gelatin, samt hvite masker fra gelatin og melk.

Oppskrift maske med gelatin mot de sorte prikkene nummer 1

Den første oppskriften er veldig enkel å forberede:

Ta 1 ss. l. gelatin og hell den 1 ss. melk eller krem. Melk gir elastisitet og mykhet til masken vår. Konsistensen bør ikke være tykk, vær ikke redd for å legge til mer melk, men overstyr det ikke.

Vi legger på dampbad til gelatin er fullstendig oppløst eller i 10-15 sekunder i mikrobølgeovn.

Vår gelatin ansiktsmaske fra svarte prikker er klar :)

Oppskriftsmaske av gelatin og kull nummer 2

Den andre oppskriften inneholder aktivert karbon. Han trekker helt smuss og alt skitt fra porene.

1 ss. gelatin pour 1 ss. vann ved romtemperatur og tilsett 1 ss. melk eller krem

1 faneblad. aktivert trekull knust til støv og tilsett til gelatin

Sett på dampbadet til gelatin er fullstendig oppløst eller i 10-15 sekunder i mikrobølgeovnen.

Oppskriften på gelatinemasken fra de svarte punktene nummer 3

I 1 ss. gelatin tilsatt 1 ss. ferskpresset juice (appelsin, grapefrukt, gulrot, eple, bete, sitron) og gjør det samme som i den første oppskriften.

Oppskrift maske av gelatin og melk fra de svarte punktene nummer 4

1 ss. Hell 1 ss. melk og send enten vannbad eller mikrobølgeovn

1 egghvite for å kjøre inn i gelatinblandingen, bland innholdet grundig

Påfør på nødvendige områder og hold til helt tørt (ca. 20-25 minutter)

Oppskrift maskefilm fra de svarte punktene nummer 5

Denne oppskriften er egnet hvis ditt hjem ikke har gelatin. Sann, det viser seg ikke en gelatinemaske i det hele tatt, men i effektiviteten er det ikke verre enn de forrige, det er mulig at noen vil like det mer på grunn av sin enkelhet under utarbeidelse. Tross alt trenger du bare et egg, nemlig protein, og serviett. Personlig rammet denne masken meg)

Vi deler serviet i tynne lag (vanlige servietter eller papirlommetørkle består av flere lag), du trenger bare en.

Pisk egghviten i skum og puss den på problemområdet

Dekk med et tynt lag med klut over toppen (vi slipper av overflødig for større bekvemmelighet) og legger mer protein på toppen.

Etter 15-20 minutter (når den tørker), fjern forsiktig

Hvordan bruke gelatinemaskefilm til ansiktet fra svarte prikker.

Det er nødvendig å forberede ansiktets hud for prosedyren for å kvitte seg med svarte flekker. For å gjøre dette må du vaske grundig med en gel eller et skum, og bruk en skrubbe for å fjerne toppen av det keratiniserte laget, som om du frigjør tilgang til de svarte flekkene i ansiktet. I stedet for å bruke skrubbe, vil det være godt å dampe ansiktshuden på dampbadet. Viktigst, husk at damprommet ikke skulle være veldig varmt og kan ikke være sterkt vippe hodet, like over kasserolle (holde hodet i en avstand på 20-30 cm diagonalt), eller fordi du kan få brent og skade huden. En person skal være litt rød, men ikke flush som etter å ha besøkt et ekte bad.

Deretter, når huden din er forberedt på prosedyren, bruk en maske med en børste på området med utvidede porer. Dette er oftest T-sonen (nese, hake og panne). Det anbefales ikke å bruke på hele ansiktet, spesielt hvis huden er tynn og det er rosacea. Ved påføring bør unngås følsomme steder som øyelokk og hud over leppen. Når det første laget av masken er litt tørket, bruk mer, og så noen få lag. Når det er flere lag, vil det være mer praktisk å ta av masken, og den vil ikke rive, men den kan tørke lenger. Over tid tilpass deg og finn det beste alternativet for deg selv.

Gelatinemaske fra svarte prikker tåler omtrent 15-20 minutter, ledes av når den tørker og blir som et skall. Det bør fjernes veldig forsiktig, og støtter det fra endene.

Etter at ansiktsmasken er fjernet, er det nødvendig å lukke porene slik at det ikke kommer bakterier og smuss inn i dem. Du kan bruke is eller bruke en maske for å begrense porene:

1 egg hvit, pisk til skum (lukker perfekt porene)

Legg til 1 ts. sitronsaft eller 2-4 caps. sitronolje (desinfiserer porer og bidrar til å kvitte seg med talgkjertlene)

Eller, hvis du har laget en maske i henhold til den nyeste oppskriften, og du fortsatt har eggeplommen, ikke haster for å kaste den ut:

Pisk i eggeplommen og bruk på meta hvor masken var.

Når masken er tørr, vask den av med vann.

Etter at porene er stengt, påfør en fuktighetskrem. Gelatinemaske fra svarte prikker er bedre å sette om kvelden, når det ikke er behov for det. Videre, etter en slik maskefilm bør ikke påføres sminke. Huden skal ha lov til å hvile, ca 6 timer, for dette er en god søvn. Du kan lage en maske en gang i uken.

Generelt er gelatinemasken fra svarte flekker et utmerket alternativ til stripene fra butikkene, og prisen er mye lavere.

Gelatin ansiktsmaske fra svarte prikker: hvordan å oppnå effekten av den anerkjente Black Mask

Svært ofte, svarte flekker eller komedoner, som kosologologer kaller dem, står i veien for perfekt hud. De kan bli funnet med det blotte øye, oftest på nesen og kinnene, på haken og på pannen. Siden sorte prikker ikke er veldig hyggelige, kvinner foretrekker å fjerne dem. I dette tilfellet går noen til en elite-skjønnhetssalong, og noen klemmer komedoner for hånd. Men det er en mye billigere og ufarlig hjemme metode - gelatin ansiktsmaske, fra svarte punkter, det er spesielt effektivt.

Gelatinemasker har unike egenskaper. På grunn av det viskøse proteinet dannes en film på huden, som nærer og fukter dermis, og fjerner også komedoner, som bokstavelig talt sliter dem ut av huden. I dette tilfellet kan resultatet oppnås selv med en enkelt bruk av midler. Og takket være de ulike komponentene, kan du tilpasse maskefilmen til alle hudtyper.

Hva er bruken av en gelatinemaske?

Gelatin har alle nødvendige egenskaper for å ha en gunstig effekt på noen hud: alderen eller ung, fet eller tørr. Først av alt er gelatin et naturlig kollagen. Kollagen er nemlig ansvarlig for hudens elastisitet og elastisitet.

 • stram eller forynge huden;
 • fjerne svarte prikker;
 • bli kvitt utslett og akne;
 • fukte ansiktet;
 • mate dermis med gunstige stoffer;
 • glatt ut rynker.

Funksjoner av "klebrig" rengjøring

For å lette gjennomføringen av den kosmetiske prosedyren og unngå problemer, følg nøye overholdelsen av slike anbefalinger.

 • Hair. Ikke legg masken på hårene som vokser på huden og på øyenbrynene - når du fjerner masken, vil den hekte dem, og det vil bli veldig smertefullt.
 • Forbindelsen. Sette en maske på pannen, fest håret slik at de ikke forstyrrer.
 • Oppvasking I tilfelle at gelatin kommer på øyenbrynene eller håret, vil det være best å vaske det grundig av håret. Ikke rive masken, da du kan trekke ut hårene.
 • Lagdeling. Masken påføres i flere lag, fortrinnsvis minst tre eller fire. Jo tykkere masken, desto lettere er det å fjerne.
 • Pensel. Det er best å bruke masken med en hard børste, som om du kjører et verktøy i problemområder. For mangel på en børste, bruk en wadded disk eller svamp. I ekstreme tilfeller kan du bruke masken med fingrene.
 • Tørking ut Før du fjerner masken, må du kontrollere at den er helt tørr. Ellers vil den rive og delvis fjernes.
 • Sletting. En hvilken som helst maskefilm fjernes strengt fra bunnen av, det vil si fra hagen og bevege seg opp til pannen.
 • Post-omsorg. Etter masken må du tørke huden med hydrogenperoksid eller klorhexidin, hold med isterning, flekk, og bruk deretter din favoritt fettkrem. Du kan bruke barn, sårheling, med panthenol. Krem kan erstattes med olje eller gel.
 • Regularitet. Prosedyren må gjentas en gang hver og en eller to uker.

Gelatin ansiktsmaske fra svarte prikker: 7 alternativer

Denne masken har mange variasjoner. I tillegg til hovedfunksjonen - bli kvitt komedoner - vil dette verktøyet bli kvitt greasiness, rynker, tørrhet og også gi en fin farge til ansiktet.

klassisk

Funksjoner. Gelatin ansiktsmaske fra svarte punkter med aktivert karbon, faktisk, er en håndlagd analog av American Black Mask (svart maske) som tordnet på det amerikanske kosmetikkmarkedet. I dag er det populært over hele verden på grunn av sin evne til å eliminere huddefekter forbundet med feilfunksjonen av talgkjertlene på et faglig nivå.

 1. Forbered et pulver av to kulltabletter.
 2. Bland med to teskjeer gelatin.
 3. Hell i vann - 30 ml vil være nok.
 4. Send til vannbadet før du får en homogen konsistens.
 5. La avkjøle til kroppstemperatur (litt høyere, men ikke forbrenne deg selv).
 6. Påfør huden med en stiv børste, kjør mye inn i de mest problematiske områdene.
 7. Vent til det er tørt.
 8. Fjern ett sammenhengende stykke.

Med melk

Funksjoner. I tillegg til å bli kvitt sorte prikker, hjelper dette verktøyet med å fukte huden. Oppskriften ligner den klassiske masken, men melk brukes i stedet for vann.

 1. Brøt melken til koking og fjern skummet.
 2. Fortynn gelatin i forholdet mellom en liten skje per 15 ml.
 3. Rør for å fullstendig løse alle kornene.
 4. La avkjøles til kroppstemperatur.
 5. Påfør i flere lag.
 6. Fjern når filmen herdes.

Med frukt

Funksjoner. En god måte å bli kvitt komedoner, fuktighet og næring av huden med nyttige stoffer. Velg bare frukt som du ikke er allergisk for. Hvis du er i tvil, gjør testen - legg saften på håndleddet og vent 30 minutter. Det er ingen reaksjon - bruk frukten til masken. Hvis noe plager deg, gi det opp.

 1. Kryss i puréfrukt, hvorfra du bestemmer deg for å lage en maske.
 2. Legg potetmos i osteklær og klem juice.
 3. Løs opp gelatin i kokende vann (15 ml ta to små skjeer protein).
 4. Juice blandet med gelatinøs oppløsning.
 5. Hvis det er korn av gelatin, må blandingen også oppvarmes i et vannbad til proteingranulatene er fullstendig oppløst.
 6. Påfør i flere lag med en pensel eller fingre, hamre inn i de stedene der det er komedoner.
 7. Vent til det er tørt.
 8. Ta av.

Med egg

Funksjoner. Det hjelper ikke bare å fjerne svarte flekker, men også for å begrense porene. Et ideelt middel for fet hud, da det også kan bli kvitt greasiness. For forberedelsen trenger du et egg og en melk.

 1. Bland gelatin og melk i forholdet mellom to små skjeer på 15 ml.
 2. Varme til oppløsning av korn.
 3. Kjølig til kroppstemperatur.
 4. Slå på proteinet, hell inn i gelatinen.
 5. Rør.
 6. Påfør med en pensel eller bomullssvamp til huden med et tykt lag.
 7. Vent til det er tørt.
 8. Fjern filmen.

Med mel

Funksjoner. Masken er god for alle hudtyper og kan brukes til halsen. Det gir huden en fin farge og glatthet. Det krever yoghurt og mel.

 1. 10 gram gelatin fortynnet i 30 ml yoghurt.
 2. Varm opp slik at det ikke er klumper.
 3. Kjøle det ned.
 4. Hell mel - nok vil være en teskje.
 5. Kna.
 6. Hell en annen teskje yoghurt (du kan ta både hjemme og kjøpt).
 7. Rør.
 8. Påfør huden.
 9. La det tørke.
 10. Ta av.

Med kjære

Funksjoner. Dette verktøyet nærer og strammer ansiktets hud, gir ungdom og et friskt utseende. For å lage en kosmetisk blanding trenger du honning og yoghurt.

 1. Fortynn gelatin med kokende sur melk i et forhold på en til to.
 2. Bland en liten skje med honning og gjæret melkemasse.
 3. Raskt spre ansiktet ditt med et tykt lag.
 4. Fjern etter 15 minutter.

Med agurk

Funksjoner. Dette verktøyet er egnet for de som, i tillegg til svarte prikker, må hvite ansiktet eller fjerne mørk jordisk hudfarge. Denne oppskriften trenger en fersk agurk.

 1. Grind agurk.
 2. Klem juicen.
 3. Fortynn gelatinsaften i et forhold på to til en.
 4. La det svulme.
 5. Varm sakte opp for å oppløse proteingranulatene.
 6. Påfør huden.
 7. Etter tørking skylles.

Det er bare nødvendig å huske at en gelatinemaske fra svarte prikker kan føre til irritasjon. Dette er normalt hvis hudreaksjonen raskt går, fordi gelatin fjerner dyp forurensning, og drar alt overskudd fra dermis. Men hvis det er betennelse, må du kontakte en hudlege eller en kosmetolog.

"Vi riper av filmen fra ansiktet og... er dumbfounded", - anmeldelser om rengjøring av porene med gelatin

... min hud er ikke is... og det er betennelse... og det er ingen steder å gå fra de svarte prikkene. Jeg har dem ikke bare på nesen, men på gulvet av kinnene i nærheten av nesen, på pannen, på haken og til og med rundt leppene (((((
Jeg prøvde en gang en gelatinøs maskefilm med melk. Det var en slags effekt fra den, men de svarte punktene har ikke gått vekk. og her, på en favoritt saytik lese om en maske med kull.

Du trenger 1 skje gelatin, 1 skje med vann, en tablett med trekull.

Hell kullvann, tilsett gelatin, rør og mikrobølgeovn i 5-7 sekunder.

pute på ansiktet (det er ingen stank fra bare en gelatinøs maske).

vent 10 minutter, rip av ansiktet og... stå ved speilet i ca 15 minutter, gå på nøtter...

renser porene perfekt.

Natalia Lukyanchikova, //irecommend.ru/content/spasibo-vam-delochki-ya-i-ne-dumala-chto-kogda-nibud-izbavlyus-ot-chernykh-tochek-foto

Nylig, ved hjelp av aktivert karbon, begynte jeg å lage masker-filmer som perfekt renser T-sonen fra de svarte flekkene, og suger hele bjaku fra porene. For å forberede masken trenger du: 3 tabletter med aktivt kull og 1 teskje spiselig gelatin. Kross tablettene godt, legg til dem gelatin og en halv teskje varmt vann (ikke kokende vann), slik at blandingen hovnes og oppløses.
Påfør deretter en maske til den dampede ansiktshuden med en børste, og la den stå i 5-10 minutter til grundig tørking. Maskefilm med skarpe bevegelser må fjernes fra ansiktet, og på innsiden av masken ser du hele bjaku, som hun suget fra porene.

Jeg er helt fornøyd med resultatet!

Jeg gjør denne masken 1-2 ganger i uken, fordi porene blir skitne raskt og må rengjøres periodisk. Penny produkter kan bringe huden din i perfekt stand.

Jeg har lenge kjent om en hjemmelaget svart maskefilm fra svarte flekker, som kun kan gjøres ved hjelp av 2 ingredienser: gelatin + aktivert trekull. Og jeg har praktisert bruken i lang tid. Dessuten er slike ingredienser tilgjengelige. Kull er alltid i førstehjelpsutstyret, og du kan finne gelatin på kjøkkenet.))
Jeg lager en gelatinemaske 1-2 ganger i uka. Jeg tror dette er ganske nok. Ikke glem at denne masken tørr hud, denne masken nødvendig etter gelatin huden trenger for å fukte, er det ønskelig å bruke en ansiktstoner som strammer porene, og en lett fuktighetskrem som ikke tetter porene. Med en slik maske, hvis du gjør det regelmessig, kan du enkelt bli kvitt svarte prikker. Hun er virkelig veldig effektiv, lett å forberede og koster en krone. Hvis du ikke har prøvd gelatinemasken ennå, må du prøve den.

Masker med gelatin fra svarte punkter på ansiktet

Kjære lesere, mange vet hvor mye trøbbel våre kvinner bringer en ting som sorte prikker på ansiktet vårt. For å bekjempe dem, tar vi oss til skjønnhetssalongene, eller prøver å takle dem gjennom ulike kjøpsmåter. Men for det første er det ganske dyrt, og for det andre er vi fortsatt tilhengere av naturlig kosmetikk og ønsker ikke bare å kvitte seg med problemet, men som en bonus for å få naturlig hudpleie.

For å bekjempe de svarte flekkene tilbyr tradisjonell medisin nok midler, blant annet ikke det siste stedet er tatt av en svart prikkmaske med gelatin. La oss snakke om det i dag: hvordan gelatinemasker fra svarte flekker hjelper til med å løse problemet, hvordan du utfører prosedyren hjemme for å få ønsket effekt, så vel som vi vil diskutere maskeoppskrifter.

Hva er årsakene til svarte flekker?

Årsaken til svarte flekker er forstørrede porer, som er fylt med hudfett, og på toppen av støvet, smuss og rester av kosmetikk. Alt dette påvirkes av oksygen og blir svart.

I slike tilstoppede porer forekommer stoffskiftet ikke, næringsstoffer trenger ikke inn dypt inn, og som følge av dette lider huden og inflammatoriske prosesser oppstår.

Et annet viktig poeng for oss er et attraktivt utseende. Svarte flekker, så vel som forstørrede porer, bidrar ikke til dette. Vanligvis er sorte prikker plassert på nesen, pannen eller haken, dvs. på den såkalte T-sonen, men noen ganger kan de bli funnet på ørene eller leppene.

Hvordan virker gelatin

Hvordan jobber gelatin for å løse problemet? Når den påføres huden med svarte flekker, trenger den dypt inn i forurensede porer. Når masken fra svarte flekker med gelatin fryser, holder smuss og fett fra porene seg til det og forblir på gelatinfilmen når de fjernes.

Også slike masker bidrar til å begrense de forstørrede porene og normalisere fettmetabolismen, dvs. bidrar til restaurering av hudens normale tilstand.

Men effekten av gelatin på huden er ikke begrenset til dette. Gelatin er laget av brusk, sener og dyr bein og er en naturlig kilde til dyr kollagen. Derfor har gelatinemasker - et påvist middel for å gjenopprette og forynge huden, en løfteeffekt, og når du legger til ekstra komponenter, brukes til å nærme og fuktighet, hjelper de å forbedre hudfarge. Les mer om dette i min artikkel Gelatin Mask - en effektiv erstatning for Botox.

Hvordan lage mat og påfør en maske med sorte prikker med gelatin

Ved påføring av gelatinemaske fra de sorte prikkene er det ikke noe vanskelig. Men for å oppnå ønsket effekt og samtidig for å minimere traumatisering av huden, bør du følge visse regler i prosedyren.

Forberedelse for prosedyren

I tillegg til den obligatoriske hygieniske rensingen av ansiktet, er en nødvendig tilstand huden dampende. Til dette formål, bruk et dampbad med medisinske urter, for eksempel kamille eller nål. Denne prosedyren bidrar til å lettere og effektivt fjerne fettplugger fra porene. Uten den, kan ikke den riktige effekten av rensing oppnås.

Cooking gelatin base

For å fremstille gelatinebasen blir gelatin fortynnet med varmt, men ikke varmt vann, melk, urteekstrakt eller juice. Vanligvis er forholdet mellom gelatin og væske 1: 1. Blandingen røres godt og lar seg svulme. Tiden er avhengig av kvaliteten på gelatin og gjennomsnittlig en halv time.

Beholderen er plassert i et vannbad eller på den minste gnisten, og med konstant omrøring er gelatinen fullstendig oppløst. Pass på at du spenner væsken gjennom en sikt. Når gelatineoppløsningen avkjøles til en varm tilstand, legg til de nødvendige oppskriftskomponentene.

Gelatinebase av 1 ss. vann og 1 ss. Gelatin kan brukes som det enkleste alternativet gelatine ansiktsmaske fra svarte prikker.

Hvordan bruke en maske

Håret må fjernes under stoffet. Masken med sorte prikker med gelatin med en børste brukes kun til problemområder. Hvis du har sensitiv hud i en prosedyre, kan du behandle ett område.

For å gjøre masken enklere å fjerne, dekker sammensetningen huden i flere lag (opptil fire): Gni det første laget veldig forsiktig. Etter at det forrige laget har herdet, legg følgende lag. Med denne metoden for påføring vil gelatinfilmen ikke rive når den fjernes.

Mask eksponeringstid

Under prosedyren skal du være i ro, ikke snakk og ikke le: ansiktets hud og muskler bør forbli ubevegelige.

Varigheten av masken - til gelatinen ikke herdes godt, som vanligvis er 20-30 minutter.

Hvordan fjerne masken

Etter at den svarte prikken maskerer med gelatin herdes og blir til en film, er den fjernet veldig forsiktig, og prøver å ikke skade huden. Plukk maskefilmen med neglene dine og begynn å fjerne den i retning fra haken til pannen.

Den siste fasen av prosedyren

En viktig betingelse for masker fra svarte flekker med gelatin er behovet for å lukke porene etter prosedyren, ellers skaper vi betingelser for forurensning.

For å gjøre dette, må du skylle ansiktet med kaldt vann når du har fjernet masken. God effekt gir gni ansiktet med isbiter laget av urteinfusjoner. Du kan også bruke gruel fra hakkede friske tomater.

Etter vask av masken, er det godt å bruke aloe vera gel eller bruke en nærende ansiktskrem.

For å oppnå større suksess mellom renseprosedyrer, er det godt å lage masker for å begrense porene, noe som vil bidra til å bringe huden tilbake til normal og forhindre at det oppstår et problem i fremtiden. Hvor ofte å gjennomføre et kurs av slike masker?

Masker fra svarte flekker med gelatin utføres en gang i uken. I en prosedyre er det i utgangspunktet umulig å rengjøre alle porene, for å oppnå ønsket effekt, anbefaler eksperter å gjennomføre et kurs bestående av 7 prosedyrer.

Viktige tips

For gelatinemasker bør du bare ta matgelatin, uten tilsetningsstoffer. Legg også merke til utløpsdatoen.

Bør ikke bli forsømt test for bærbarhet. Selv om gelatin tolereres godt av de fleste, er andre ingredienser også en del av masker, noe som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Ikke bruk masken nær hårrøttene, unngå området nær øyevipper og øyenbryn. Hvis imidlertid masken falt på disse stedene, ikke prøv å rengjøre den. Når du fjerner masken, trenger du bare å vaske med vann.

Oppskrifter masker fra svarte prikker med gelatin

For masker blir det brukt både gelatin og sammensetning med andre komponenter, som i tillegg bidrar til å myke pluggene i porene, så vel som huden, noe som i stor grad letter prosedyren. I tillegg tilfører slike komplekse blandinger også fuktighet og revitalisering av huden.

Med gelatin og melk til tørr hud

En mykere effekt har en maske, i fremstillingen av hvilken gelatin er oppløst i melk. Det hjelper ikke bare med å rense huden, men nærer også, oppdaterer, forynger, har løfteeffekt. Masken er egnet for normal og tørr hud.

For å forberede blandingen blandes 1 ss. Melk og 1 ss. gelatin.

Med gelatin og protein for fet hud

Masken er designet for eiere av fet hud: Protein strammer ikke bare porer, men kjemper også mot overflødig fett, og melker næring og strammer huden.

For å forberede masken, må du først lage en gelatinebase av 1 ss. Melk og 1 ss. gelatin. Når det avkjøles til en varm tilstand, blir litt pisket hvit hvit blandet inn med den.

Rensende gelatinemaske med leire

Denne sammensetningen renser og tørker huden godt, regulerer overdreven sekresjon av talg, bekjemper akne. Det vil hjelpe i nærvær av fet og problem hud.

Tilbered en gelatineoppløsning av 1 ss. gelatin og 8 ss. vann. Til den varme blandingen tilsett 3 ss. grønt leirepulver.

Sort prikker ansiktsmaske med gelatin og aktivert karbon

Det er veldig godt å lage en slik maske hjemme. Jeg foreslår å se videooppskriften på en slik maske.

Og på bloggen var en konkurransedyktig artikkel. Mask-film-resultatet er tydelig! Ikke gå glipp av det.

Gelatinemaske med essensielle oljer

Effekten av denne sammensetningen er lik den forrige. Klargjør en gelatinebase av 1 ss. gelatin og 6 ss. melk. I en varm væske, rør godt 2 ss. blå leire og 3 dråper essensielle oljer av bergamot, rosmarin og tea tree.

Foryngende gelatinemaske

Hvis masken inneholder juice, får den en rekke fordeler: Juicen, takket være syrer, bidrar til å myke fettproppene og gjør dem derfor lettere å fjerne. Masken er også en utmerket kilde til vitaminer, gir næring til huden, oppdaterer den, og har en foryngende effekt. Etter prosedyren blir huden myk, porene smal og hudfarge forbedres.

Juice er valgt avhengig av type hud: For vanlig og tørr - bringebær, eple eller ferskenjuice, for fett - oransje, tomat eller gulrot. For masken er det bedre å bruke fersk juice.

100 gr. juice forbinder med 1 ss. gelatin. Om nødvendig kan mengden gelatin økes.

Gelatinemaske med honning

Masken gir huden et helt sett næringsstoffer, som er så rik på honning, og har en nærende og strammende effekt, noe som gjør huden ung. Passer til alle hudtyper.

Først bør du lage en gelatinebase med en hastighet på 3 ts. gelatin og 4 ss. vann. Når blandingen blir varm, tilsett 2 ts. honning (smelter i et vannbad).

Maske av gelatin og spirulina-vitamin "bombe"

Masken er en ekte "bombe" for hudforyngelse. Det nærer, renser, har en anti-inflammatorisk effekt, har en løfteeffekt, bidrar til å rense ansiktet på svarte flekker.

3 ts. gelatin oppløst i 50 ml. vann. Når blandingen er avkjølt til en varm tilstand, legg til 4 knuste spirulina tabletter (kapsler), 1 ts. sitronsaft og en halv ampull av vitamin A. Bland godt.

Jeg vil trekke oppmerksomhet: denne masken kan brukes som et effektivt middel for hudpleie av ansiktet. For å gjøre dette, er det brukt på hele ansiktet.

Kontra

Gelatin masker passer for mange. Men likevel, før du utfører masker fra svarte flekker med gelatin, les nøye kontraindikasjonene. Prosedyren anbefales ikke for:

 • individuell intoleranse,
 • for følsom, utsatt for betennelse i huden,
 • Tilstedeværelse av et vaskulært nett på ansiktet (kupperose),
 • skadet og / eller betent hud,
 • purulent utslett,
 • ulike neoplasmer.

Kjære lesere, bruker du gelatinemasker? Gjør du dem hjemme? Jeg vil gjerne høre oppskrifter.

Og for sjelen, vil vi lytte i dag til Kenny G - Skyggen av smilet ditt. Den berømte sammensetningen "The Shadow of Your Smile" utført av Kenny G.

Hjemmelaget maske med gelatin fra sorte prikker

Gelatin er et fantastisk middel i kampen for perfekt hud, det har ikke bare en foryngende effekt, men er også i stand til å kvitte seg med sorte prikker. Gelatin danner en film på ansiktet, noe som bidrar til å enkelt fjerne komedoner. I tillegg til å fjerne svarte flekker nærmer og maskerer en maske med gelatin huden og dermed forhindrer rynkets utseende.

Bruk mot svarte prikker

 • Før du bruker en maske med gelatin, må du veldig godt rengjøre huden. Det er best å lage et avkok av kamille eller nettle. Etter vask med rent vann, damp ansiktet over den forberedte løsningen.
 • Du kan bruke ekstra peeling ved hjelp av badyagi for å fjerne det øvre laget av epitelet.
 • Etter det kan du trygt gå videre til masken.
 • Husk å huske at etter fjerning av masken må du fukte hudkremet slik at det ikke blir tørt.

oppskrifter

Maske med aktivert karbon og gelatin

Du trenger: ½ tablett aktivert karbon, ½ fra en teskje gelatin og en teskje vann.

Fremstillingsprosessen: Det aktiverte karbonet skal knuses, blandes med gelatin og tilsettes en skje med vann. Det anbefales å bruke et vannbad slik at blandingen viste seg å være en enkelt masse.

Masken påføres på ansiktet og blir til en film. Etter at den tørker, må den fjernes.

Mask av melk og gelatin

Du trenger: gelatin og melk i like store mengder. For en teskje må du ta en skje med melk.

Forberedelse: Ta i like deler melk og gelatin og varme i et vannbad til en homogen masse.

Masken må påføres med en bomullspute eller sminkepensel. Hold masken i 20-25 minutter og forsiktig begynn å fjerne den med negler fra haken.

Maske med frukt og gelatin

Du trenger: noen frukt som du har hjemme og gelatin.

Forberedelsesprosessen: Frukten må knuses i en blender og klemmes, og bland deretter saften fra frukten med gelatin. Andel: 1 ss juice per spiseskje gelatin. La teksturet svulme litt og varme det i mikrobølgeovnen i ca 10-15 sekunder.

Påfør masken med hendene og fjern den resulterende filmen på 15-20 minutter.

Mask av mel, melk og gelatin

Du trenger: melk, gelatin og mel - 1 ss.

Bland melken og gelatin, vent til massen begynner å hovne og varme til alt er oppløst.

Påfør masken på huden og fjern filmen på 20-25 minutter, til den er helt tørr.

anmeldelser

Jeg har lenge brukt en gelatinemaske. Effekten er fantastisk, huden ser ung og sunn ut, har allerede glemt hvilke svarte prikker. Et råd: Før du bruker masken, er det best å dampe ansiktet.

Jeg er veldig glad for at jeg leser maskeoppskriften med gelatin og aktivt kull, jeg bruker en maske hver 10-14 dager og glemte hudproblemer. Bare vær forsiktig, hvis du har kviser, hjelper denne masken bare fra svarte prikker.

Masken er veldig effektiv, det riper bare ut all forurensning fra porene, en mirakuløs maske!

Hvis du har problemer med hud og kviser, så legg til et par dråper tea tree essensielle olje til masken, og resultatet vil bli fantastisk.

I stedet for vann, legger jeg til melk og knuser en tavle med svart aktivert karbon, legg denne massen i mikrobølgeovnen i 15 sekunder slik at gelatinen er oppløst, og jeg påfører den varme massen på ønsket område av ansiktet. En fin måte å kvitte seg med svarte flekker med slik gelatinøs maske og smale porer!

Jeg lagde meg en maske med gelatin med aktivert karbon. Jeg likte ikke. Huden var veldig stram, det var veldig vanskelig og smertefullt å fjerne, etter at masken var huden veldig rød, var det praktisk talt ingen effekt. Mange mennesker roser denne masken, men jeg vil ikke anbefale det. Kanskje selvfølgelig gjorde jeg noe galt, men alt ser ut til å være som et resept. Havregrynsmasken renser huden godt, før dette må huden dampes over et kamillebad.

Svart prikkmaske med gelatin

Svarte prikker er et problem som mange mennesker står overfor, spesielt med ung fet hud. Fjern dem er ikke så lett, og må ofte ty til dyre salongprosedyrer, eller bare klemme ut komedoner mekanisk, noe som er veldig smertefullt og bare skadelig. Men det er et alternativ til å kjøpe kosmetikk og ansiktsrensing i salongen - disse er hjemmelagde masker fra svarte prikker. Mange av dem er ikke verre enn salongskiller, ikke skadet huden, og ingrediensene for dem er ganske billige. Det finnes ulike varianter av slike masker, og den svarte prikkmasken med gelatin er spesielt populær, som har flere varianter. De er litt forskjellige i sin effekt på huden, så artikkelen vil fortelle i detalj om hver av dem.

Gelatinemaske

Grunnlaget for alle gelatinemasker er gelatin, det er et proteinprodukt som ekstraheres fra dyrene og fiskens bein. Den inneholder en stor mengde kollagen, bindevev, noe som er svært viktig for å forlenge ungdommen i huden vår. Gelatinemasker brukes til å fjerne svarte flekker, og mange kvinner foretrekker selv deres salongskille.

Enhver maske med gelatin inneholder ytterligere ingredienser. Men gelatin er grunnlaget, uten det, vil det ikke være mulig å oppnå dannelsen av en film på ansiktet, og det hjelper faktisk å fjerne svarte prikker. Gelatin ikke bare øker elastisiteten i huden på grunn av dens høye innhold av kollagen, det har også en svak hvitning, avskalling effekt, mykning topplaget av epidermis.

Bruk bare gelatin av høy kvalitet til masken. Den skal ha en lys gul farge og en nøytral lukt. Hvis det lukter hardt, ubehagelig, bør du ikke lage en maske ut av det.

Å maske var effektiv, du trenger:

 • Rengjør ansiktet før påføring. Først må du vaske med vaskemidler. Deretter kan du påføre en skrubbe på huden, den vil fjerne de keratiniserte hudpartiklene fra overflaten, slik at masken kan nå målet - forurenset porer.
 • Damphud. For å åpne porene før du bruker masken, er dampbadene godt egnet. Du kan lage nesler, kamille eller andre urter og hold ansiktet ditt over dampen til porene ekspanderer.
 • Det er nødvendig å bruke en maske i flere lag - ikke mindre enn 4. Da blir det lettere å fjerne, sammen med smuss.
 • Å pålegge det første laget av en maske med trykk, kjører i bevegelsene. Det er spesielt godt å gjøre dette med en børste for å sikre at produktet blir så dypt som mulig i porene. Selvfølgelig bør du handle nøye uten fanatisme.

Vi forteller deg hvordan du lager de mest populære typene gelatinemasker.

Maske med gelatin og melk

Denne masken har en dobbel effekt: det renser ikke bare huden fra poengene, men også fuktig den med melk i sammensetningen. Melk forbedrer hudfargen, glatter den, whitens og perfekt myker. Når du legger til melk i masken, gjør du handlingen mindre aggressiv, og reduserer belastningen på epidermis.

Hvordan lage en maske:

 • Bland 2 ss mat gelatin med 2 ss skummet melk. La gelatinen svulme i tiden som er angitt på pakken (vanligvis 1 til 2 timer).
 • Varm blandingen i et vannbad, rør det til det blir homogent, eller i en mikrobølgeovn (10 sekunder skal være tilstrekkelig). Ikke kok! La avkjøles til en behagelig temperatur.
 • For å bruke en maske, bruk en kosmetisk børste eller bomullspute. Hvis det er mer praktisk for deg å handle med fingrene, velger du denne metoden. Påfør flere lag av blandingen, la hver av dem tørke ut.
 • Etter 15-20 minutter blir masken til en film. Plukk opp nederkanten, som ligger på haken, og begynn å skyte mot pannen. Trekk forsiktig filmen og forsøk å holde den parallell med ansiktet, så det vil ikke rive.
 • Hvis du gjorde alt riktig, på filmen du fjerner fra ansiktet ditt, vil det være bulging poeng fra innsiden - dette er fett og forurensning, som kalles komedoner.
 • Vask og påfør krem ​​på ansiktet ditt.

Maske med gelatin og aktivert karbon

Denne masken er veldig populær blant kvinner i alle aldre. Gelatin anvendes for filmdannende, virker aktivert karbon absorbent, det samler alt smuss, fett, støv og andre forurensninger, rensing og tørking av ut hudens porer. Melk har en fuktighetsgivende effekt, den kan erstattes med vann, den rensende effekten av masken forverres ikke, men det vil virke mer aggressivt på huden. Du kan bruke avkok av urter i stedet for melk eller vann, for eksempel kalendula, kamille eller hypericum.

Maskenes sammensetning:

 1. 1 tablett aktivert karbon
 2. 5 ss. skjeer av gelatinpulver
 3. 2 ss. skjeer med melk eller vann (helst kokt).

Hvis du vil bruke masken, trenger du en pensel eller en bomullsstykke, du vil ikke kunne bruke denne masken, fordi den er ganske flytende.

Utførelsesfaser av masken:

 • Krymp en kulltablett i pulver, for eksempel med spiseskje, selv med fingrene.
 • Legg til gelatine, og hell deretter melk eller vann. La blandingen svulme.
 • Oppløs gelatin ved å oppvarme blandingen i et vannbad, eller varm det i en mikrobølgeovn i noen sekunder.
 • Vent til masken er avkjølt til en behagelig temperatur, og legg den på ansiktet umiddelbart.
 • La den tørke og fjern den resulterende filmen forsiktig fra haken til pannen.
 • Vask og fukt huden med en krem.

Mask med gelatin og egg

For denne masken brukes kun egghvite, ikke hele egget. Gelatin fjerner komedoner, og egghvit tørker, strammer porene. På grunn av tørkeffekten anbefales det å bruke en hvit hvit maske for oljeaktig eller blandet hud.

For masken vil kreve: 1 ss. skje av gelatin, 1 ss. en skje med melk eller vann, 1 egg hvit.

 • Bland melken med gelatin, la det svulme.
 • Varm blandingen i et vannbad eller i en mikrobølgeovn og avkjøl til en litt varm tilstand.
 • Hell lett slått egg hvit, bland godt.
 • Påfør masken med et par ord til den pre-dampede ansiktshuden, la den tørke helt (tørketiden avhenger av hvor tykt produktet er påført).
 • Fjern forsiktig den gelatinøse filmen, vask med vann og påfør krem.

Gelatinemaske med frukt

En annen utmerket hudrens er en maske med fruktjuice tilsatt til gelatin. Det renser ikke bare, men nærer og fukter huden, men ikke glem å teste huden din for allergi mot fruktene du har tenkt å bruke til masken.

 • Klem juice fra frukten. Dette kan gjøres på en hvilken som helst praktisk måte: For eksempel, rist eller hakk frukten med en blender, og trykk deretter. I dette tilfellet er juiceren ikke veldig praktisk å bruke, fordi den trenger veldig lite juice.
 • Bland gelatin med juice i forholdet 1: 1, la det svulme.
 • Varm i vannbad eller i mikrobølgeovn.
 • Påfør ansiktet flere ganger, slik at hvert lag tørker.
 • Fjern den dannede filmen, vask og påfør kremet.

Hvis huden din er tørr og følsom, kan du bruke eplejuice, fersken, bringebær. For folk med fet hud, oransje, gulrot, er tomatjuice godt egnet.

Regler for å bruke masker med gelatin

Noen nyttige tips for de som bestemte seg for å bruke en gelatinemaske for å rense huden:

 • Det er umulig å avkjøle blandingen sterkt etter oppvarming, det må være veldig varmt, nesten varmt - ellers vil gelatinen begynne å herdes, og det vil være ubeleilig å bruke det.
 • Prøv å slappe av ansiktet mens du bruker masken. Ikke snakk, eller, for eksempel, smil. Gelatinemedisin vil ligge flatt og pent på immobile ansiktshud.
 • Du bør først sette en maske på nesen, deretter på haken og andre steder der du har svarte prikker. Det er også mer praktisk å bruke produktet konsekvent til forskjellige områder, fordi mens du smører ett område, har den andre tid til å tørke. Du kan bare smøre problemområder med en løsning (nese, panne, hake), så det blir lettere å fjerne filmen.
 • Vær forberedt på å fjerne masken fra ansiktet ubehagelig, noen ganger til og med smertefullt. Prøv å sette det riktig slik at det ikke rives i separate stykker som du må rengjøre, og hele filmen er skutt.
 • Ikke påfør masken på områder med sensitiv hud, for eksempel rundt øynene, fordi under fjerning av filmen huden trekkes sterkt, og det er en direkte måte å rynker. Også, ikke bland blandingen med gelatin på de ansiktsområdene hvor håret ditt vokser (øyenbryn, grenser til hodebunnen). Ellers venter du på en veldig ubehagelig følelse: Når du fjerner tørket gelatin, kan du trekke ut hår. Av samme grunn er det bedre å ikke legge en maske på kinnene, hvis de ikke er et problemområde. På ansiktet (spesielt på kinnene og overleppen), mange små hår som zastynut i et lag av gelatin, og du må skyte filmen med dem.
 • Hvis produktet kommer på håret ditt, trenger du bare å vaske det av med varmt vann etter at du har fjernet maskefilmen fra ansiktet ditt.
 • Det er bedre å ikke gjøre prosedyren mer enn en gang i uken. Etter en to-måneders kurs bør du ta en pause og bruke andre metoder for å rense huden for en stund.

Kontra

Som alle verktøy har gelatinemasker kontraindikasjoner, selv om de er få.

 1. Meget tørr, sensitiv hud. Gelatinebaserte masker virker ganske aggressivt, så de er ikke egnet for hud med høy følsomhet, de kan forårsake betennelse, flak, jevn smerte.
 2. Betennelser i ansiktet (akne, akne). For hud som er alvorlig betent, er det bedre å bruke andre, mer gunstige rettsmidler.
 3. Rosacea. Masken påføres nesten varmt, så det kan forårsake en negativ reaksjon av huden med svake blodårer.
 4. Allergi til hvilken som helst del av masken.

For å sjekke om du er allergisk mot komponentene i masken, bruk litt av den forberedte sammensetningen på håndleddet og vent 10 minutter. Hvis det ikke er noen negative reaksjoner, kan du bruke dette verktøyet til ansiktets hud.

Folk oppskrifter og hjemmelagde kosmetikk, fortjener selvfølgelig den mest seriøse oppmerksomheten. De hjelper millioner av kvinner til å være vakker, ikke inneholde skadelige stoffer, og dessuten er de billige. Men fortsatt trenger du ikke å gi opp fordelene av sivilisasjonen, fordi gelatinemassen fra svarte flekker er mest effektiv i kombinasjon med en god skrubbe og hudkrem etter prosedyren.

anmeldelser

Ekaterina, 22 år gammel

Nå lager jeg ofte en gelatinemaske, jeg liker oppskriften med kull mest av alt. Faktisk er det veldig viktig å rense huden godt og sørg for å dampe den ut før du bruker masken. Etter en enkel vask, håndterer denne masken med komedoner ikke, men hvis du skrubbe og damp det, er effekten fantastisk. Huden er frisk og ren. Selv om det selvfølgelig er syk å ta av masken, men jeg har allerede tilpasset, sett den ikke på hele ansiktet, men bare på nesen, haken og pannen noen ganger.

Hele mitt liv jeg lider med disse grå prikkene på nesen min, de irriterer meg forferdelig. Men jeg likte ikke denne gelatinøse masken, selv om den rydder opp ganske bra, men butikkens kosmetikk er mer praktisk å bruke, du trenger ikke å varme eller blande noe. Selv når det er oppvarmet, er lukten av gelatin ikke veldig hyggelig. Men hvis økonomien er stramt, vil jeg rengjøre huden med gelatinemasker, så de er effektive, bare ikke veldig komfortable.

Hvorfor ingen advarte meg at det er så vondt å rive av denne filmen fra huden? Og jeg smidde også flittig hele ansiktet mitt, selv øyenbrynene mine. Tårer helles mens du river av masken. Det er bare en slags mirakel verktøy, du kan gjøre depilation. Men seriøst må jeg innrømme at hun fjernet de sorte prikkene. Nå blir jeg smartere, sett den bare der du trenger å fjerne komedoner.

Jeg har gjort denne masken regelmessig i et år nå og rådgir mine kjærester. Handlingen er ikke verre enn den dyre betyr, men det koster en krone. Vi har allerede prøvd forskjellige ting, både med melk og med aktivt kull - de virker som om, det er ingen svarte prikker etter dem! Jeg liker også masken med frukt, men jeg prøver vanligvis å bytte, i humør - en type maske, deretter den andre.

Forventet mer, selvfølgelig. Så mye trøbbel med disse bollene, og de svarte prikkene til slutt er ikke borte. Sannelig, jeg dampet ikke ut huden før du brukte denne masken. Der jeg leste oppskriften hennes, var det ikke noe ord om det. Jeg vil prøve igjen, etter dampbadet, kanskje jeg vil endre min mening, kjæresterne roste disse maskene med gelatin veldig mye.

Gelatin ansiktsmaske fra svarte flekker: 4 super oppskrifter + video

Komedoner - så sorte prikker kalles vitenskapelig. For å bli kvitt dem bruker mange gelatinemasker fra svarte prikker. Hvorfor vises disse punktene?

Svarte prikker er dannet som følge av blokkering av sebaceous ansiktskjertler med overflødig fett av huden, døde celler og små støvpartikler. Som et resultat blir porene mørkere og blir mer synlige.

Hva er årsakene til komedonene?

 1. Feil hudpleie. Rengjør huden grundig hver morgen og kveld. Prøv å ikke gå i seng uten å vaske ansiktet med vann eller uten å bruke andre midler for rensing.
 2. Feil diett og dårlig funksjon i mage-tarmkanalen. En stor mengde fettstoffer, kaffe, søtsaker og alkohol vil tette porene, og spise lin, spinat, brokkoli, oransje, røde grønnsaker og frukt vil bidra til tarmens normale funksjon, og berik huden med næringsstoffer.
 3. Endringer i hormonell bakgrunn.
 4. Bruk av kosmetikk av dårlig kvalitet.

Gelatin og dens effekt på svarte flekker

Gelatin anses som en av de mest effektive måtene å fjerne komedoner. Fordelene ved dette verktøyet er tilgjengelighet, høy effektivitet, noe som gir hudens elastisitet og glatthet. Siden gelatin er av naturlig opprinnelse, har den en helbredende effekt på hudtonen, noe som gir den elastisitet.

Sterk base på huden, laget av gelatin, bidrar til å fjerne svarte flekker, strammer det, metter det med mineraler og flerumettede vitaminer. Gelatinøse masker er spesielt relevante for fading hud, når det er tap av elastisitet og rynker. Den har strammende, myknings- og utjevningsegenskaper, lette områder av fregner, alderpigmentering. Det strammer også porene.

Regelmessig påføring av masker 1 - 2 ganger i uken, vil du få et rent ansikt med elastisk og stram hud.

Hvordan klargjør huden?

Påfør blandingen for å rense huden. Vask ikke bare med gel og såpe. Kok også et varmt avkok av nese eller kamille og damp over ansiktet. Du kan bruke en skrubbe for å fjerne det øvre, gamle laget av epitelet. Etter slike prosedyrer blir en rensemaske påført.

Gelatin Mask Oppskrifter

Med svarte prikker kjemper gelatinemaskene aktivt med aktivt kull, som fjerner alle urenheter fra porene. En viktig rolle i valg av ingredienser er tilordnet typen hud.

For oljeholdig eller kombinasjonshud, må gelatin fortynnes med apple eller appelsinjuice (en spiseskje med en halv kopp), og for tørr, med melk. Deretter legges det til der, forkledd aktivert karbon (2 tabletter). Alt blandes for å oppnå en homogen masse og en mask av gelatin, gjelder de berørte områdene. Deretter holdes den til tørr og vaskes med varmt vann.

For å oppnå den beste effekten for å kvitte seg med sorte prikker, damp ansiktet før du påfører den gelatinøse masken. Kombinasjonen av denne oppskriften med andre masker vil gi enda større effektivitet.

For alle hudtyper

Bland like gelatin og melk, og la det stå i noen minutter for å svulme gelatinen. Deretter varme opp blandingen til den er helt oppløst, og tilsett deretter 1 ts. sur melk og hvetemel. Påfør på pre-peeled ansikt og nakke. Vent til blandingen er helt tørr, og fjern filmen som er dannet. Påfør fuktighetskrem.

Denne masken, takket være meieriprodukter, vil nærme huden med gunstige stoffer. Derfor, for å forberede basen i stedet for vann, må gelatin helles med krem ​​eller melk. Legg gelatinøs maske på ansiktet i opptil 20 minutter. Hvis du legger til honning (1 ts) eller smeltet smør til det, blir ernæringen forbedret og huden myknet.

For fet og kombinasjonshud

Bland 1 ss. l. gelatin med 1 ss. l. melk. La i noen minutter svulme, og oppvarm deretter i mikrobølgeovnen eller i et vannbad. Etter å ha kjølet massen, hell rå egghvide inn i den, og bland så godt sammen. Påfør deretter en maske på den rensede huden, la den stå i 15 minutter og vent på tørking, som avhenger av tykkelsen på det påførte lag. Ta av filmen, som ble dannet. Det bør være sorte prikker på den. Deretter må du bruke en fuktighetskrem.

Tips og triks

 • Masken bør ikke berøre håret, fordi gelatin er svært vanskelig å fjerne fra håret og øyenbrynene. Bruk derfor et bandasje for å unngå å falle på hårrøttene, og prøv å unngå øyenbryn.
 • Når du dekker øyenbryn og hårrødder med gelatin, må du ikke rengjøre dem mekanisk. Etter å ha fjernet filmen fra ansiktet, vil vask og gelatin bli fjernet.
 • Det er nødvendig å bruke minst 3 eller 4 lag og vente til blandingen er helt tørr. I motsatt tilfelle vil masken bli fjernet i deler, og du vil bruke mer tid.

Gelatinemaske gjelder ikke for området rundt øynene. Når du bruker det, konsulter en kosmetolog som det ikke er anbefalt for personer med rosacea eller med tørr skadet hud.

Vi ønsker deg å få en ren, sunn, fløyelsaktig og delikat hud i ansiktet uten rynker og svarte flekker. Tross alt er helse også dømt av deres hudfarge og hudtilstand.

Flere Artikler Om Typer Acne