Vakker hud er resultatet av lang arbeid og utholdenhet. Aknebehandling er bare det første trinnet i denne vanskelige oppgaven, masken fra svarte flekker på nesen og nesebroen er i andre rekkefølge. Vi vil fortelle deg hvilke populære oppskrifter som er mest effektive, hvordan du gjør dem riktig og advare deg mot feil.

Film masker

Det første som kommer til å tenke når det gjelder problemhud er en maskefilm fra svarte prikker. Det er hundrevis av oppskrifter, men vi starter med det enkleste, men dessverre den mest smertefulle.

# 1: Effektiv gelatinemaske for akne og svarte flekker. Vi blander melk og gelatin i like store mengder, vi oppvarmer det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad, så bruker vi det på ansiktet. Hold i 20 minutter, og deretter begynner testen. Filmen fjernes ikke i et kontinuerlig lag, men forsinkes i bunker, det er ganske smertefullt, men det rydder egentlig huden. Etter at du trenger litt beroligende dermis nærende krem ​​eller havremel.

Årsaken til denne ubeleide metoden for fjerning ligger i det faktum at det ikke er nok ingrediens.

Gelatinemaske vil være svært vanskelig å fjerne hvis du ikke legger til det:

 • krem;
 • profesjonell maske (ganske litt);
 • kosmetisk olje.
Gelatin film

# 2: Svart prikkmaske med gelatin og brus hjemme. Dette er en peeling film, det er ikke egnet for bruk på betent hud, men det vil rengjøre oljeaktig derma veldig bra. Du må blande en skje av din favoritt krem ​​b pose med gelatin. La denne blandingen svulme, deretter tilsett en skje med brus og bland igjen. Hvis massen herdes, varme opp litt mer. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, fjern etter innstilling.

# 3: Eggmask for akne og svarte flekker hjelper mye med tørr hud. Du må slå ett egg ved romtemperatur, tilsett litt essensiell olje av ylang-ylang til skummet og bland alt dette med sukker. Bruk igjen med myke massasjebevegelser på ansiktet, fjern etter 15-20 minutter.

# 4: Filmmaske med paraffin og papir. Forbered på forhånd tynn papir - sporpapir, kosmetisk voks. Vi oppvarmer fettet i badekaret, påfør det på det rensede ansiktet med raske bevegelser, legg papiret på toppen. Vi går i en halv time etter at vi har fjernet den sammen med papirbunnen. Husk at denne metoden ikke gjelder med økt sekresjon av talg. Som et alternativ kan du bruke en maske ikke på hele ansiktet, men på striper som må distribueres blant problemområdene.

Papir og parafinfilm

Video: Svart Mask Oppskrift Mask Oppskrift med Gelatin og Activated Charcoal

Rengjøringsmasker

# 5: En rensende hjemmelaget maske med honning. For å forberede et middel til dyp rensing hjemme, trenger vi:

Alle blandet, brukt på dermis i flere lag. Vask av etter tørking av topplaget.

# 6: Mask mot svarte flekker og akne med brus og egg. Dette er en veldig effektiv blanding, men den kan ikke brukes med et åpent sår, ømt akne eller sprekker i dermis. Bland en halv teskje soda med egget, slå, applicer på huden ved hjelp av en svamp. Gni forsiktig og skyll 5 minutter etter en slik massasje. Spesielt hjelper denne fantastiske blandingen fra tilstoppede porer på nesen. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

# 7: Rengjørings- og fuktighetsgivende skrubbemaske med glyserin og stivelse for tørr hud. Du må blande aloe leaf juice, et hetteglass med glyserin og en skje med potetstivelse. Påfør slammet i et tykt lag på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

Du kan ganske enkelt tørke dermis regelmessig med en løsning av glyserin, vann og sitronsaft. Dette vil bidra til å forhindre fremveksten av nye sorte prikker og rense huden fra overflaten.

# 8: Kanelmaske for tørr og sensitiv hud. Vi trenger frisk grønn te, kanel og havregryn. Alt bland, gjelder på huden, hold i ca 10-15 minutter og vask det forsiktig ut. Det anbefales å bruke krem ​​til dermis før bruk.

Mange folkemidler for vekttap inneholder kull, og hvorfor ikke bruke det som en skrubbe og en maske for problemhud?

# 10: Svart ansiktsmaske fra svarte prikker med aktivert karbon. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra huden og fjerne skadet epidermis. Kryss tre piller, legg en halv skje med melk til pulveret, svamp over ansiktet, gni i fem minutter og skyll.

Foto - Trinnmaske med kull

# 11: Den mest populære er en havregrynsmaske for akne, hudormer og svarte flekker. For forberedelsen kan du bruke flager som helles over med kefir eller rømme, eller havregryn for natten. Uavhengig av valg av havremel vil det gi en innsnevring av porene, og dermed deres rensing.

# 12: Kefir maske fra poeng består av:

Dette er en veldig skånsom rengjøringsblanding som vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen i ansiktet, eliminere den oljeaktige glansen og rense huden fra punktene. Vi blander ingrediensene, la det gå for noen timer å svulme, etter å ha smurt gruelen på ansiktet.

Du kan forbedre oppskriften litt, og til kefir legg til litt kokt ris, en sitron og en skje med havremel. Vi blander alt opp, legger på problemområder, vent en halv time.

# 13: Proteinmassen har gode anmeldelser. For å gjøre det, må du slå eggene til det hvite skum, tilsett varm rømme (det betyr ikke fra kjøleskapet), og kjøkkensaltet (to eller tre klype er tilstrekkelig). Visp igjen, bruk på dermis med en bomullspinne. Fem minutter å massasje, skyll av etter 15 minutter.

Foto - Pisket protein

# 14: Hvitløk ekspress masken har en veldig spesiell lukt, men det vil hjelpe deg hvis du raskt trenger å bli vakker. Hak et par krydder av vegetabilsk og bland med essentielle oljer av te. Forhåndsover ansiktet med hekle (for tørr hud), bruk på dermis, hold i 10 minutter.

# 15: Det er et annet alternativ for hjemmelaget mat når du bruker apotekskomponenter. Det er nødvendig å blande gjæren med kamferalkohol og peroksid. Gjærmasker er kjent for deres stivningsegenskaper, mens kamfer og alkohol desinfiserer huden. Få en ganske kul blanding, som skal brukes i flytende form på dermis.

Oversikt over profesjonelle masker

Selv hjemme har vi sjelden nok ledig tid til å lage masker fra svarte flekker med egne hender. Heldigvis har mange kosmetiske selskaper tatt seg av å løse dette problemet.

Vi tilbyr en liten liste over effektive masker:

 1. Japansk film Shiseido Revital Refening Mask. Dette preparatet gjør huden perfekt, den inneholder naturlige urteekstrakter, egnet til daglig bruk;
 2. Herbal Clean Remover Nose Pore Mask med naturlige kinesiske urter. Dette er et veldig uvanlig verktøy verdt $ 1 for 6 pakker, det er svart og veldig smertelig fjernet, men tro meg, så langt er det ingenting mer rimelig og effektivt;
 3. En annen representant for Øst - kosmetikk "Secrets Lan". Dette er et kinesisk selskap, det er mest praktisk å kjøpe medisiner av dette merket i Russland engros, billig og munter. Vi anbefaler at du tar hele komplekset på en gang fra svarte punkter;
 4. gelmask CleanClear. Det er ikke nødvendig å si mye her, det mest kjente firmaet for folk med problemhud, brukervennlig og rimelig pris;
 5. meget respektert matrester, det anbefales av leger på TV, men dessverre lever det ikke alltid opp til forventningene;
 6. MIZON La meg ut Byebye Blackhead 3-Step Kit er et kompleks mot akne og svarte flekker, koreansk kosmetikk, relativt billig, finnes både i Republikken Hviterussland og i Russland;
 7. umiddelbar kosmetikk lumen. Så nær eliten betyr, hypoallergenic, hjelper med betennelse, virkelig renser huden, er over gjennomsnittet;
 8. Fleur De Sante er en god fransk kosmetikk, et verdig alternativ til eliteprodukter, du kan kjøpe det i nettbutikken, levering i Russland er gratis;
 9. Avon. På et tidspunkt, betyr Avon Clearskin blitt en godsend for folk som lider av akne og kviser, men dessverre, mange av huden blir vant til kosmetikk, og deretter bevege seg bort fra det er svært vanskelig, og kan kun bestilles gjennom agent (eller bli en agent selv);
 10. Patches mot svarte flekker fra Tiande, Vichi og andre produsenter; Akne gips
 11. Exfoliating mask med frukt syrer fjerner mer av det øvre problemet laget av huden enn renser den. Fungerer på prinsippet om fruktskalering;
 12. Choco Latte Black Fresh vs Black Dots er en naturlig, rimelig og ganske effektiv maske, det er et middel til rask handling;
 13. for moden hud "botaniske effekter" av Mary Kay hjelper voksne kvinner å løse problemet med akne og svarte flekker;
 14. Garnier gel fra svarte flekker og akne. Det er ønskelig å bruke sammen med andre midler i serien, men er også egnet for uavhengig bruk;
 15. "Markell" No Problem "- en skrubbemaske for problemhud, inneholder ganske store slipende partikler, det hjelper ikke mot akne;
 16. vegansk maske og rensende balsam fra de sorte prikkene "Holik". Disse produktene gir dyp rensing av huden, effekten er merkbar umiddelbart. Tips: for fjerning er nyttig mat serviett;
 17. skum mot svarte punkter "Propeller". Veldig mykt middel, hjelper følsom hud.

Enhver av de ovennevnte masker kan virke på forskjellige ansiktshud på forskjellige måter. Noen som passer, betyr noen, nei. Vi foreslår å diskutere kompatibiliteten til forskjellige hudtyper og kosmetiske preparater.

Ansiktsmasker fra svarte flekker hjemme

Svarte flekker på ansiktet (comedones) er et ubehagelig fenomen som mange mennesker må møte. De kan oppstå på alle typer hud, men oftere ser de ut på fet hud.

Gjennom vanlig bruk av hjemmelagde ansiktsmasker kan du oppnå følgende effekt:

 • Gi hudens elastisitet.
 • Tone henne opp.
 • Åpne porer.
 • Å tørke huden.
 • Normaliser vannbalansen.

Du må velge en oppskrift på deg selv som vil forhindre utseendet på sorte prikker og eliminere årsakene til utseendet deres.

Regler for bruk av masker fra svarte prikker

For å maske for huden var effektiv, må du klargjøre huden for dens anvendelse. Etter fjerning av masken fra huden, er det nødvendig å fukte det. Hvis du føler at den er tilstrekkelig hydrert, er denne prosedyren ikke nødvendig.

Før du bruker et kosmetisk produkt på huden, bør det være godt dampet. Dette kan gjøres på flere måter, hjemme, men det er lettere å gjøre følgende:

 1. I pannen for å lage urte avkok.
 2. Kok det.
 3. Bøy over pannen, avstanden skal være minst 20 cm.
 4. Deksel med et håndkle - som ved innånding.
 5. Pust en avkok i noen minutter.

Du må forstå når huden din vil fordampe. Hvis du ikke har tid til å lage urteavkok, kan du bruke vanlig vann med aromaoljer.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Oppretter hjemmelagde masker fra svarte prikker

I den moderne verden i kosmetologi virker det, hvilken retning som er utviklet og forskjellige hudproblemer kan løses. Men det er et annet problem - den høye prisen. Ikke alle mennesker vil ha midler til å regelmessig besøke skjønnhetssalongen. Og så kan du ordne en skjønnhetssalong hjemme, ved hjelp av masker, utarbeidet av deg selv.

Masker fra svarte flekker på ansiktet er forskjellige i effektivitet, hvor kostnadene er svært forskjellige fra kosmetikk. Takket være dem kan du ikke bare eliminere ulike problemer. Indikasjoner for bruk er svarte prikker.

Svart maske fra svarte punkter

Svarte ansiktsmasker kan fremstilles på forskjellige måter:

 1. Bruk aktivert trekull (oppskrifter vil bli gitt nedenfor).
 2. Påfør en ferdig svart maske.
 3. Klargjør en maske med svart leire.

Svarte leire masker er egnet for fet hud. Du kan bare bruke leire i ansiktet, og du kan bruke andre komponenter.

ingredienser:

 • Svart leire;
 • Herbal decoction;
 • Sitron juice;
 • Eterisk olje.

Fremgangsmåte for tilberedning og påføring på ansiktets hud:

 1. Klargjør urte avkok, du kan bruke kamille, salvie, trillebunn, St. John's wort, calendula.
 2. Løs opp leiret i den.
 3. Legg til noen dråper fersk sitronsaft.
 4. Legg til litt essensiell olje, du kan bruke lavendel, fersken eller tea tree olje. Men det anbefales ikke å bruke sitrusoljer.
 5. Alle blander og gjelder.
 6. Vask av etter 10-15 minutter.
Videooppskrift: Svart maske fra svarte flekker og hvordan du fjerner hudormer på nesen

Svart prikkmaske med gelatin

Gelatin er nyttig ikke bare i matlaging, det har lenge vært mulig å bevise sine kosmetiske og fordelaktige egenskaper. Gelatin fra svarte flekker er et godt middel, da det kan strekke pluggene, og dermed rense huden og opptre som peeling.

ingredienser:

 • Gelatin - 50 gr.
 • Melk - 30 ml.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Varm dem i mikrobølgeovnen til gelatinen svulmer, 10-15 sekunder.
 3. Bruk en børste til å distribuere masken på problemområder i huden.
 4. Vent til herdingen og dannelsen av filmen.
 5. Riv av filmen.

Svart maske med egg

En eggmaske fra svarte flekker er tilberedt med både protein og eggeplomme. Proteinmasken bekjemper tilstoppede porer og eliminerer utseendet på punkter. Det fremmer dyp rensing av sorte prikker og har en gunstig effekt. nemlig:

 • Skader ikke huden.
 • Det fukter, nærer og oksyderer dermis.
 • Gentle effekt.

ingredienser:

 • Et egg
 • Hercules - 10 gr.
 • Borsyre - 1 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Visp å slå proteinet.
 3. Grind frokostblandinger.
 4. Tilsett syre.
 5. Beat til skum vises.
 6. Påfør og etter en halv time å fjerne.

Oppskrift fra komedoner med eggeplomme for normal hud

ingredienser:

 • Et egg
 • Sukker - en kunst. en skje.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Bland eggeplomme med sukker til det er oppløst.
 3. ½ mask put.
 4. Når det tørker, skal et annet lag brukes.
 5. Etter 1/3 time å vaske.
 6. Påfør en nærende krem.

Svarte prikker maskerer med brus

Soda er et utmerket verktøy i kampen mot blokkert porene, men det har kontraindikasjoner før bruk.

Du kan ikke lage masker for å fjerne svarte prikker i følgende tilfeller:

 1. Nærhet av kapillærene.
 2. Tilstedeværelsen av akne.
 3. Følsom hud.
 4. Intoleranse.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 50 ml.
 • Soda - 60 gr.
 • Brunt sukker - 50 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland alle ingrediensene.
 2. Klar ansikt.
 3. Masser masken jevnt over ansiktet.
 4. Etter 15 minutter, vask.

Hjemmelaget oppskrift mot brusekomater

ingredienser:

 • Soda.
 • Såpe eller lotion.
 • Salt (helst fint).
 • Noen vann.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skum såpe eller lotion.
 2. Bland ingrediensene i like store mengder.
 3. Bomullspinne for å distribuere masken.
 4. Etter en kvart time å vaske.
 5. Bruk en fuktighetskrem.

Maske med sorte prikker med aktivert karbon

Kullbremsemiddel er effektivt for fet og normal hud.

ingredienser:

 • Vann - 5 ml.
 • Aktivert karbon.
 • Gelatin - 2, 5 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Kross pillen.
 2. Bland med de resterende ingrediensene.
 3. Varm massen i et vannbad i noen minutter.
 4. Varm maske gjelder.
 5. Etter avkjøling, fjern den i en bevegelse.

En annen oppskrift fra komedoner med svart kull

Kullmaske fra punktene som sliter med problemet med forekomsten deres, er det mange oppskrifter som bidrar til å eliminere sykdommen.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 1 ts.
 • Aktivert karbon.
 • Yoghurt - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Klem juice fra sitron.
 2. Grind tabletter av kull, legge til kunst. en skje.
 3. Legg til yoghurt.
 4. Alle blandet.
 5. Damphud.
 6. Påfør masken.
 7. Vask av etter ¼ timer.

Svart prikkmaske for tenåringer

Som regel, tenåringer, som vises på bakgrunn av overgangsalderen, vil ofte bli kvitt de svarte prikkene på nesen. For tenåringer kan du bruke enkle verktøy. Men huden deres er mer følsom enn en voksen, så du må finne en spesiell tilnærming til den.

ingredienser:

 • Tør gjær.
 • 3% hydrogenperoksid.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Fordel verktøyet til problemområder.
 3. Etter 10 minutter, vask av.
 4. Tørk ansiktet med is.
 5. Tørk huden med et håndkle.
 6. Bruk en fuktighetskrem.

Rensende maske mot svarte flekker med ris

ingredienser:

 • Ris - 1 kopp.
 • Kokende vann - 2 kopper.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skyll risen godt.
 2. På kvelden, hell risen med vann.
 3. Lukk lokket.
 4. Etter 12 timer, fjern vannet.
 5. Mash rump.
 6. Påfør huden som en skrubbe. Fjern etter 20 minutter.
 7. Vask ansiktet ditt

Svarte prikker maske med honning

Naturlig honning er et utmerket produkt for å bekjempe problemhud. Denne oppskriften har en nærende, fuktighetsgivende og mykende effekt. Med hjelpen kan du rense huden mot forurensning.

ingredienser:

 • Et eple.
 • Honning - 5 ss. skjeer.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fjern skelen fra frukten.
 2. Gni.
 3. Bland ingrediensene.
 4. Påfør masken.
 5. Etter 10 minutter, vask.

Denne oppskriften, tilberedt med egne hender, kan brukes med en honning, uten å legge til et eple, det vil ha samme effekt.

Mask av svarte prikker av leire

Svarte prikker rensende masker med leire er effektive. Du kan bruke forskjellige leire for matlaging, men som praksis viser, er hvit leire best.

ingredienser:

 • Clay.
 • Melmjøttmel.
 • Aloe.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Med aloe peel.
 2. Klem juicen.
 3. Bland med de resterende ingrediensene.
 4. Bruk.
 5. Etter 15 minutter, vask av.

Mask fra svarte punkter av havremel

Bli kvitt sorte prikker vil hjelpe havremel, noe som forbedrer hudens elastisitet.

ingredienser:

 • Litt brus.
 • Borsyre - 3 dråper.
 • Havremel - Art. en skje.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Grind flakes.
 2. Tilsett kefir, brus på toppen av kniven og syren.
 3. Klar ansikt.
 4. Påfør området med svarte prikker.
 5. Etter en kvart time å vaske.

Black Point Mask for tørr hud

Effektive ansiktsrensende masker kan gjøres fra ostemasse.

ingredienser:

 • Svart pepper
 • Hytteost.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland en klype pepper med cottage cheese.
 2. Jevnt fordel masken på ansiktet.
 3. Etter 5 minutter, vask av.

Kaffebasert hud peeling for hudproblemer

ingredienser:

 • Naturlig kaffe.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fra uferdig kaffe helles i den tykke tanken.
 2. Massasje for å gni væsken.
 3. Etter ¼ timer å vaske, respekterer kontrasten.
 4. Slå først på varmt vann, så kaldt.
 5. Tørk huden med urte avkok.

Svart flekkmask for fet hud

Hjemmelagde oppskrifter for ansiktet fjerner fet skinn, som gir en antiseptisk effekt og dyp rensing av sorte prikker. (Se her 14 hjemmelagde masker for fet hud).

ingredienser:

 • Melk.
 • Cornflakes - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Melk å varme.
 2. Cornflakes blir til mel.
 3. Ta masken til en tykk konsistens.
 4. Påfør i sirkulære bevegelser på ansiktet.
 5. Etter tørking skylles.
Videooppskrift: Hjemskrubbe fra svarte flekker på ansiktet hjemme

Black dot masker: søknad vurderinger

I lang tid kunne ikke finne penger og kvitte seg med svarte flekker, jeg har en allergi, betyr det at det var ineffektiv. Når jeg ved et uhell kom over en artikkel i et magasin om effektiviteten av aktivert karbon. Jeg bestemte meg for å prøve å lage en maske, resultatet slo meg, i en måned klarte jeg å rense huden og eliminere svarte flekker.

Vasilina, 45 år gammel

I lang tid ble jeg plaget av svarte flekker, til jeg begynte å bruke leire for kosmetiske formål. Hun laget masker basert på forskjellige leire: hvit, svart, gul, rosa, blå. Jeg fant ikke stor forskjell mellom leirtypene, men masker viste alltid effektivitet, og så klarte jeg å rense huden min og se nydelig igjen.

Svart maske fra de svarte prikkene hjemme

I disse med deg vår Internett-markedsføringsglede - alt selger og kjøper svarte masker, filmer fra svarte prikker. De som lenge har trampet kjøpesporet på Aliexpress, vet helt godt hvor disse superdupermasker med bambuskull og hvetekim kan kjøpes billig. Vi vil fortelle deg, og viktigst, klart, det er ikke noe sted å vise hvordan du gjør en svart maske på egen hånd, med egne hender, i nesten alle hjemmemiljøer.

Kjøp en svart maske på Ali i dag er mest lønnsomt fra en verifisert selger ved referanse. Masken er fra et velkjent asiatisk merke, godt pakket og av høy kvalitet. Det er nødvendig å søke uten angrer, i et tykt lag, og vent på fullstendig tørking, jevn stivelse. Første gang huden er bedre å ikke dampe. Masken er fjernet smertefullt, svarte prikker strekker seg, men ikke umiddelbart, men gradvis, etter flere bruksområder. Effekten er ganske sammenlignbar med hjemmelagde masker fra oppskriften nedenfor.

Aktivert karbon og PVA lim

Ifølge Wikipedia know-all er PVA lim en løsning av polyvinylacetat i vann, med en mykner og spesielle tilsetningsstoffer. Nesten ingen lukt og søke - vel, hvem ville ha trodd! - For liming av materialer til hverandre.

For fremstilling av masker anbefales det å bruke ikke-vannavstøtende PVA (PVA-K) papir eller lim for barnas håndverk, som i tilfelle alltid kan vaskes relativt lett med vanlig vann. Ved liming på huden danner limet selve filmen som lover å trekke våre svarte flekker ut av deres hjem.

For å få masken til å få ønsket svart farge og de tilsvarende funksjonene, legges knust aktivert karbon og / eller svart kosmetisk leire til limet. Leire kan brukes noen, men svart, selvfølgelig, er mye mer egnet i farge.

Hvis bruk av kontorlim til ansiktet ditt er litt skremmende, kan du prøve å erstatte brevpapiret PVA med BF-medisinsk lim.

Den videre prosessen er fortsatt bedre å se et par ganger enn et hundre og fem hundre ganger for å lese på Internett.

Hva er den beste masken fra svarte flekker hjemme?

Masken med svarte prikker hjemme hjelper til med å rengjøre ansiktet. For forberedelser involverer improviserte komponenter. Avhengig av oppskriften er masken for akne og akne vanligvis preget av en film eller pastaformet struktur. Inkludert i blandingen bestemmer komponenter egenskapene til det ferdige produktet.

Noen masker fra svarte flekker og akne lindrer betennelse, andre trekker godt ut komedoner. Næringsstoffene i sammensetningen gjør huden jevn, bidrar til å redusere intensiteten av talgproduksjonen.

Gelatin Film Masker

I et forsøk på å kvitte seg med de sorte prikkene hjemme, bruk forskjellige komponenter. Til hudtilstand forverres ikke, det anbefales å velge velprøvde oppskrifter. Maskenes sammensetning fra de svarte flekkene i ansiktet bør ikke være aggressive ingredienser. Dette produktet vil raskt rense porene, men kan skade huden. Populære oppskrifter som gjør ansiktet renere:

 1. Gelatinøs maskefilm fra svarte punkter. Inneholder to hovedingredienser. Etter herding er blandingen vanskelig å fjerne fra ansiktet, så legg til mykgjørende komponenter. For å lage en maske fra svarte flekker hjemme, trenger du melk og gelatin. Komponenter inntar like store aksjer. Resultatet bør være en vell av ensartet konsistens. Blandingen må oppvarmes. Dette gjøres vanligvis i mikrobølgeovn, men vannbadmetoden er egnet. På dette stadiet er det mulig å bruke en maske. Det er påført ansiktet. Virkningsvarigheten er 20 minutter. På grunn av denne sammensetningen bekjemper den preparerte blanding vel utslett. Bare fjern filmen fra ansiktet vil være vanskelig: det kommer av i små biter, forårsaker ubehag og jevne smerte. For at masken lett kan fjernes, anbefales det å legge til litt krem, kosmetikkolje til blandingen i preparatstadiet. Etter å ha brukt en akne og akne maske, anbefales det å berolige huden med havregrynsmelk. Du kan erstatte det med fuktighetskrem.
 2. Oppskrift basert på gelatin og brus. Det brukes til å rense fet hud utsatt for dannelsen av komedoner (akne). For behandling av sår akne maske er bedre å ikke bruke. Hovedkomponenter: gelatin og brus, ansiktscreme. Det er nødvendig å oppnå en tykk konsistens. Først kombinere gelatin og krem. Da bør du vente på at blandingen skal hovne. På siste stadium legger du til brus. En slik ansiktsmaske fra svarte prikker skal brukes i en sirkulær bevegelse. Når stoffet herdes, må det fjernes.

Andre film maske oppskrifter

For akne og rødhet av en annen natur kan du bruke en blanding med en uventet sammensetning. For eksempel papir, parafin, etc. Oppskrifter av de mest effektive masker fra svarte prikker:

 1. Blandingen, hvis hovedkomponent er et egg. Dette er en god maske for tørr hud. Kyllingegg må piskes, legg til noen dråper essensiell olje (populær ylang-ylang) og sukker. Det anbefales å holde masken for akne i ansiktet i 20 minutter.
 2. Oppskriften, den viktigste ingrediensen er kosmetisk voks. Dette alternativet er ikke egnet for fet hud. Vokset smelter i et vannbad, påføres ansiktet, legger oppsporingspapir på toppen og la i 30 minutter. På slutten av filmen må fjernes. Hvis huden er preget av høyt fettinnhold, kan denne oppskriften brukes på enkelte områder ved å bruke voksstrimler. Denne masken passer til nesen og haken. Hvis det er svarte prikker på andre deler av ansiktet, kan du bruke denne oppskriften lokalt, der det er nødvendig.

Rengjøringsmasker

Når du velger riktig produkt, må du vurdere tilstanden til huden. Ikke alle eksisterende oppskrifter er egnet for eksponering for betent områder i ansiktet. Det er nødvendig å være oppmerksom på typen hud. Cleansing ansiktsbehandling for akne og svarte flekker utgjør ikke en film. De vaskes av med vann etter slutten av handlingen. Akne masker som er godt rengjort:

 1. Oppskrift, den viktigste ingrediensen er honning. I tillegg til denne komponenten brukes 2 egg, sitronsaft. Produktene blandes og påføres deretter ansiktet. Det anbefales å dekke huden med flere lag av den ferdige blandingen. Deretter gir en rensemaske det beste resultatet.
 2. Oppskrift basert på brus og egg. Dette alternativet er ikke egnet hvis det oppstår irritasjon på huden og det er sår. Ta 1 egg og 0,5 ts. soda. Komponentene er tilkoblet, hvorpå blandingen skal piskes. Påfør produktet med en svamp eller spesiell scapula. Behold en ansiktsmaske mot akne i ikke lenger enn 5 minutter. Ofte kan du ikke bruke dette verktøyet, nok 3 ganger i uken.
 3. Oppskrift basert på glyserin, stivelse med tilsetning av aloe. Hvis du trenger å lage en maske med svarte flekker for tørr hud, bør du velge dette alternativet. For matlaging trenger du 1 ss. l. potetstivelse, fersk juice, oppnådd ved å male blader av aloe og 1 ampul glyserin. Komponenter er koblet til og påført det ytre integumentet. Dette er en effektiv maske fra svarte prikker. Takket være aloe juice, ikke bare rensing er gitt, kan en slik blanding helbrede inflammet akne. Det anbefales å holde det på ansiktet i 30 minutter. I fremtiden brukes glycerin til å forhindre fremveksten av nye komedoner. Stoffet er blandet med vann, sitronsaft og gniddt hud.
 4. En oppskrift hvis ingredienser kan brukes til å lage frokost: havregryn, kanel og grønn te. Produkter blandes og dekker huden, før du bør bruke en fuktighetskrem. Havregryn vil strekke sorte prikker, grønn te vil berolige irritert hud. En slik ansiktsmaske for akne bør ikke vare lenger enn 15 minutter.
 5. Hvit leire og kamille avkok. Komponenter brukes i like store deler. Denne masken kan raskt fjerne svarte prikker. Blandingen påføres huden og igjen til fullstendig kur. Etter dette vaskes masken fra comedos under rennende vann. Dette er lett å gjøre, siden filmen ikke dannes når det herdes.

Svarte masketyper

Du kan kjøpe fabrikkverktøy på salgsstedet eller forberede dem selv. Grunnlaget for en profesjonell maske mot akne og svarte flekker kan være aktivert karbon, leire eller terapeutisk gjørme. Disse verktøyene bidrar til tørking av huden, noe som betyr at de anbefales å bruke kvinner med kombinasjon eller fet hud. Den beste masken er svart i form av en film, tilbys i butikkene. Det bør brukes på renset hud: Rett og la i 20 minutter. Da blir filmen fjernet.

Klar tørke masker for akne tilbys, hjemme er det nødvendig å fortynne pulveret med vann i anbefalt andel. Blandingen påføres huden og igjen til den danner en film. Svart maske av denne typen vaskes ikke av. Dette alternativet er å foretrekke å bruke når ansiktet dekkes med bare akne på enkelte steder. I dette tilfellet vil strømningshastigheten av den tørre blanding være lavere.

Forbereder en maske fra de svarte prikkene med egne hender på disse oppskriftene:

 1. Oppskrift basert på aktivert karbon. Hvis du er interessert i spørsmålet om hvordan du lager en svart maske, bør du være oppmerksom på dette alternativet. Forbered flere tabletter med aktivt kull og melk (0,5 liter). Komponentene kombineres og legger blandingen på ansiktet. En slik maske fra svarte flekker på nesen og andre hudområder bør gnides innen 5 minutter, ikke mer. Deretter må den vaskes av.
 2. Oppskriftsmaske med svarte prikker basert på aktivert karbon og protein. Det vil ta 1 kyllingegg. Protein er skilt fra eggeplommen. For å lage en aknemaske hjemme, trenger bare halvparten av proteinet. Legg til forkrossede tabletter med aktivert karbon (4-5 stk.). Masken behandles med flekker av hud med svarte flekker og forlates i 30 minutter. Resultatet er en film, den vil bare fjerne.
 3. Oppskrift basert på svart leire. Pulveret fortynnes med vann til en tykk slurry konsistens. En slik maske mot svarte flekker hjemme er påført huden med en spesiell spatel. Et lag av blandingen er igjen på ansiktet til stoffet tørker. Skyll deretter av den. Denne oppskriften brukes hvis du trenger å fjerne komedoner på pannen, haken eller nesen hjemme. Blanding forbruk vil være betydelig lavere, som et begrenset område er behandlet.
 4. En annen effektiv maske for akne hjemme er laget av aktivert karbon, vann og gelatin. Komponentene blandes gradvis. Først helles gelatin (1 ss. L.) med vann (3 ss. L.). Etter å ha kombinert disse ingrediensene, er det tilsatt aktivt kull (3-4 stk.), Som tidligere har malt det. Blandingen skal stå i 10 minutter for å svulme. Deretter oppvarmes det i et vannbad, som gjør at gelatinen helt kan oppløses. Hvordan bruke dette verktøyet og hvor mye å holde det på huden? Etter avkjøling av blandingen påføres det på ansiktet og venstre til det herdes. De mest effektive masker for akne og svarte flekker utfører samtidig flere funksjoner: helbrede, tørke, fjerne komedoner. Dette inkluderer vurderte alternativet.

Andre oppskrifter

Hjemme, bruk ulike produkter for å forberede et middel som vil fjerne rødhet, lindre betennelse, og samtidig lindre akne og svarte flekker. Populære alternativer for multifunksjonelle oppskrifter:

 1. Basert på protein. I så fall bruk surkrem ved romtemperatur, proteiner fra kyllingegg og salt. Å forberede en slik ansiktsmaske hjemme er ganske enkelt, men den kan ikke brukes til behandling av betent comedoner og akne. For å forberede blandingen må du piske proteiner, legge til litt rømme og 2-3 klyvder salt. Det resulterende produktet påføres med en svamp eller bomullspinne og holdes på ansiktet i 15 minutter, og masserer hele tiden huden. Deretter må blandingen vaskes med rent vann.
 2. Tea tree hvitløk og essensiell olje. Hjemmemasker for akne og svarte flekker har ikke alltid en behagelig lukt. Imidlertid kan den aktuelle oppskriften raskt bringe huden i orden, noe som er viktig hvis en begivenhet er planlagt i nær fremtid. En slik maske mot akne hjemme er lett å forberede: 2-3 fedd hvitløk er hakket og te-tree essensiell olje legges til massen. Blandingen er dekket med huden, varigheten er 10 minutter, så blir hvitløkene vasket av.
 3. Kefir maske mot de sorte prikkene hjemme er lett å lage mat. Du må blande havremelmel og kefir. Den ferdige blandingen renser porene, trekker ut sorte prikker, fjerner oljeaktig glans. Havremel kan ikke finnes overalt, så det anbefales å vedta en alternativ løsning - slip flak med kaffekvern eller blender. Komponentene blandes for å oppnå en tykk masse og får lov til å svulme. Deretter setter du grus på ansiktet. En slik hjemmelaget aknemaske holdes ikke lenger enn 30 minutter.
 4. Havregryn og rømme. Komponentene er koblet til, kort igjen i ro, noe som gjør at massen kan svulme. Reseptet for en aknemaske i et slikt design kan variere, for eksempel blir flager knust eller ferdig havremel brukes.
 5. Proteiner og sukker. Det vil ta noen kyllingegg. Proteiner er skilt fra yolks og kombinert med sukker. Forholdet mellom komponenter: 2 egg (protein) og 1 ts. sukker. Produkter kombineres og slår til et tykt skum oppstår. En slik ansiktsmaske for akne hjemme blir brukt konsekvent. Først er huden dekket med ett lag med piskede proteiner, mens det er nødvendig å klappe fingertuppene og slå stoffet inn i huden. Følelsen er klebrig, du må stoppe og bruke et andre lag. Patting prosedyren gjentas igjen. Dette bør gjøres til blandingen er over. Hvis det er få ømme flekker og svarte flekker på ansiktet, kan du bruke halvparten av innholdsstoffet.
 6. Oppskrift basert på såpe og egg. Sammensetningen inkluderer også iodisert salt og sitronsaft. Det vil ta 20 g såpe og 1 egg, som må piskes. Komponentene er kombinert, salt (1 klype) og sitronsaft (1 ts) tilsettes. En maske med vaskesåpe fra akne blir påført på de betente områdene. Det anbefales å holde det på ansiktet til det er helt tørt.

Regler for bruk av masker hjemme

Som du kan se fra de gjennomgåtte oppskrifter, varierer handlingsvarigheten til midlene tilberedt fra komponentene ved hånden fra 5 til 30 minutter. Hjemmemasker for akne og svarte flekker virker raskt, de bør ikke være igjen for natten. Dette skyldes at hjemmehjelpemidler beholder egenskapene til fuktigheten har fordampet. Når masken tørker, slutter den å være nyttig. I tillegg tetter den tørkede filmen huden og gjør den tørr.

Av disse grunner anbefales det ikke å forlate henne om natten. Det er flere regler for bruk av slike pleieprodukter:

 1. Ansiktet må rengjøres. Noen ganger nok skum. Hvis huden er følsom, tørr, anbefales det å bruke en spesiell gel.
 2. Huden er dampet ut. Det er nødvendig å åpne porene. Bruk forskjellige måter til damp ansiktet: ilegge et håndkle dyppet i varmt vann, eller gjøre dampbad, som du trenger for å helle over kokende vann, dekke hodet med et håndkle. Dampingen tar 3-4 minutter. Hvis du bruker et varmt håndkle, bør du vite at prosedyren i dette tilfellet gjentas flere ganger. Som et resultat fungerer aknemasken bedre. Dette skyldes det faktum at porene åpnes godt.
 3. Masker for fet hud brukes uten behov for for-fuktighetsgivende. Hvis huden er tørr, anbefales en nærende krem. Det blir brukt før prosedyren.
 4. I neste trinn brukes anti-inflammatoriske ansiktsmasker eller andre midler for å løse problemet: fra svarte flekker, akne. Unngå øyeområde. En helbredende maske for akne og svarte flekker blir heller ikke påført leppene, da disse produktene tørker huden.
 5. Etter å ha opprettholdt nødvendig tid, blir blandingen fjernet fra ansiktet. Deretter behandles huden med en spesiell tonic og dekket med krem.

Disse oppskriftene brukes til å lage en aknemaske for tenåringer og voksne. De har ingen aggressive komponenter, noe som betyr at midlene vil virke forsiktig. Etter akne, bli kvitt utslett, anbefales det å periodisk gjenta kurset ved å bruke de mest gunstige oppskrifter. På grunn av dette vil huden fortsette å forbli glatt.

Svarte prikkmasker hjemme


Svarte flekker, hudormer eller åpne komedoner er forurensning av porene i huden i ansiktet eller kroppen. De oppstår med tanke på tilstopping av porene ved hudutsprøytninger produsert daglig av talgkjertlene, så vel som ved dekorative komedogene kosmetikk. I dette materialet vil vi forklare hvordan man lager og bruker masker fra svarte flekker i hjemmet.

For å bli kvitt svarte prikker kan du bruke en manuell eller maskinvare ansiktsrensing, men hjemme masker er en mer forsiktig og rimelig måte å ta vare på forurenset hud. Avhengig av sammensetningen og effekten de har, er de delt inn i to typer: rengjøringsmasker og filmmasker.

Hjemme, til forberedelse av en maske fra svarte prikker, trenger du verktøy som en beholder for blanding av ingredienser og en flat syntetisk børste for påføring og distribusjon av sammensetningen.

Påfør masken på ren og tørr hud. Før prosedyren er det ønskelig å fordamme ansiktets hud. Så porene vil åpne, og masken blir lettere å koble på forurensningen. Du kan dampe huden over et dampbad eller i et varmt avslappende bad eller dusj.

Black Spot Masks: Oppskrifter

Filmmasker er mest effektive når det gjelder å håndtere sorte prikker. De er en del av en tykk konsistens, og eliminere komedoner på samme prinsipp som voks trimlene ved hårfjerning: masken blir påført huden, tillatt å tørke, og deretter "rive av" med overflaten av huden, sammen med smuss, er i de tidlige stadier.

Svarte prikker maskerer med gelatin

Gelatin er en naturlig kollagenkilde - organisk protein, som ligger i de dype lagene i huden og er ansvarlig for dets elastisitet og elastisitet. Derfor, enhver ansiktsmaske, som består av gelatin, holder huden stram og frisk.

Når gelatinet fortynnes med en varm væske, får stoffet en tykk og klebrig tekstur, som etter tørking griper på ansiktet med en tett, men elastisk film. I tørkeprosessen gelatin trenger inn i porene og forurensede fanger fett rør, og avrivning av masken bort fra ansiktet deretter innholdet forbli i filmen.

Mask med gelatin kan gjøres uten bruk av ekstra ingredienser. Oppskriften på utarbeidelsen er som følger:

 1. Bland 1 ss. l. granulert gelatin (uten lysbilder) og 1 ss. l. varmt vann.
 2. La komposisjonen stå i 3 minutter - i løpet av denne tiden bør gelatinen absorbere vannet for å svulme.
 3. Varm masken i et vannbad. Oma bør ha en tykk, klebrig konsistens.
 4. Fordel gelatinemasken i et jevnt lag over hele ansiktet, uten å påvirke området rundt leppene og øynene. Du kan bare påføre gelatin på problemområder, for eksempel nesen og haken.
 5. Vent på hele "innstillingen" av sammensetningen på huden.
 6. Fjern masken fra ansiktet manuelt. For å gjøre dette, ta tak i den fremspringende kanten av den dannede filmen og trekk den i motsatt retning. Du kan rive av masken i små deler, men du bør ikke fjerne den med en skarp bevegelse - dette vil gi akutt smerte.

En maske med gelatin fra åpne komedoner fremstilles også i henhold til følgende oppskrift:

 • granulert gelatin - 1 ss. l. (ingen lysbilde);
 • melk 3, 2% fett - 2 ss. l.;
 • aktiverte karbon tabletter - 3 stk.
 1. Krossetabletter av aktivt kull.
 2. Bland det resulterende pulveret med gelatin og melk.
 3. Varm blandingen i mikrobølgeovnen. For dette er 5-10 sekunder nok.
 4. Påfør en maske på problemområdene i huden.
 5. La det tørke helt.
 6. Fjern filmen fra huden.

Svart prikkmaskefilm med egg

Når den tørkes, danner råegg hvit en film, men tynn og løs, i motsetning til gelatinøse. For å gjøre det mer robust, kan du bruke papirhåndklær. Oppskriften på denne masken er som følger:

 1. Skille den rå egghviten fra eggeplommen.
 2. Slå proteinet
 3. Klipp et papirhåndkle i flere små stykker, for eksempel 5x3 cm.
 4. Senk eventuelt papirbitene inn i masken, deretter stramt på problemområdene.
 5. Legg ett stykke papir på den andre flere ganger til filmen på ansiktet blir tett.
 6. Vent til masken tørker.
 7. Trekk masken fra ansiktet med smuss.

Svarte prikker masker

Denne typen ansiktsmasker forsiktig og forsiktig påvirker ansiktets hud uten å forårsake smerte. Ingrediensene som utgjør rengjøringsmasker, løser opp fettete plugger og stabiliserer også produksjonen av talg i fremtiden.

Leirmasker

Leiremasker renser porene, normaliserer arbeidet med talgkjertlene, øker den naturlige regenereringen av vev, tørker og nøytraliserer fokalet av betennelse og eliminerer glans.

For å fjerne åpne komedoner anbefales hjemmelagde masker med blå, hvit og svart leire. Oppskriften er som følger:

 1. 1 ss. l. kosmetisk leire for personen med en ås å blande med 1ste. l. oppvarmet vann.
 2. Påfør masken på huden.
 3. Vent til masken er helt tørr.
 4. Vask av med varmt vann.

Havremel Ansiktsmaske

Havregryn anses som den beste hjelperen til å bekjempe ren hud. Det eliminerer alle inflammatoriske prosesser (akne, akne vulgaris, åpne og lukkede komedoner), gir en jevn tone og et nytt utseende til ansiktet.

 1. Grind havremel inn i mel.
 2. Bland 1 ss. l. oppnådd mel og 1 ss. l. oppvarmet melk eller vann.
 3. La komposisjonen stå i 5 minutter - havregryn skal suge opp væsken og svulme.
 4. Påfør masken til ansikt til den er tørr.
 5. Vask av.

Også masken med havremel hindrer ikke bruk av andre næringsstoffer, for eksempel naturlig hjemmelaget honning. Oppskriften er som følger:

 • flytende bi-honning - 1 ts;
 • melk - 2 ss. l.;
 • havregryn - 1 ss. l. (ingen lysbilder).

Bland de angitte ingrediensene. Varm blandingen i et vannbad eller i mikrobølgeovnen. I andre tilfelle vil det ta fra 5 til 10 sekunder. Påfør masken på huden, la den stå i 5 minutter for å absorbere næringsstoffene, skyll deretter.

For å få ren hud, bør du bruke hjemmelagde masker fra svarte flekker regelmessig - minst 1 gang i uken.

Masken fra de svarte punktene - 17 muligheter for masker hjemme

Hjemmemaske fra svarte prikker - en enkel metode for å eliminere kosmetiske feil. Når det gjelder effektivitet, er folkemedisiner ikke dårligere enn salongprosedyrer. Det er betydelige fordeler ved bruk av hjemmelagde masker: de virker mindre aggressive, ikke etterlater synlige merker og rødder, er tilgjengelige for alle og kan brukes så ofte som nødvendig.

Masken fra de svarte prikkene hjemme

Hjem rettsmidler er gode fordi de fleste er universelle og passer for nesten alle hudtyper. Men når du velger oppskrifter, bør du ikke slå blikket mot individuelle egenskaper.

For fet hud

Sebum eller sebum blir utskilt på grunn av reduksjonen av de fineste glatte muskelfibrene. Å komme på huden, tiltrekker det et stort antall mikroorganismer som forandrer hemmeligheten, endrer strukturen. Flytende væskefett trenger lett gjennom porene. Som et resultat av å feste skitt og støv på det, dannes gale mørke flekker.

Mask for hud utsatt for fett bør inneholde anti-inflammatorisk og antibakteriell komponent. I tillegg til et stoff som vil tone opp porene, og forhindre opphopning av fett i dem.

 1. Soda med barberskum. Begge komponentene må tas i like store mengder. Påfør pastaen på ansiktet ditt i 10-15 minutter. Huden kan klemme litt. Masser det med fingertuppene 2-3 ganger for hele prosedyren. Vask av med varmt vann. Hvis nødvendig, bruk en fuktighetskrem. Rengjøring bør utføres en gang i uken.
 2. Aloe og oransje. Det er nødvendig å bryte av plantens midtre gren. Grind det med kjøttkvern. Tilsett 50 g appelsinjuice og to dråper tea tree essensielle olje til å gruel. Påfør massen til ansiktet. La i en halv time. Vask av som vanlig med vann. Denne prosedyren bør gjentas ikke mer enn en gang hver 3-4 dager.

For tørr hud

Comedones er dannet av overskytende sebum. Derfor vises svarte flekker sjelden på tørr hud. Årsaken til forekomsten er ikke mengden sebum, men endringene som forekommer i sin struktur.

Under påvirkning av hormonelle faktorer, på grunn av de særegne næringsstoffer og av andre årsaker, øker hemmelighetens viskositet. Den er avsatt i porene og danner åpne komedoner.

Tørr hud er svært skjøre, krever sart håndtering. Det kan ikke bli skadet, for ikke å forårsake betennelse. Den består av tre grunnleggende: peeling, rensing og fuktighetsgivende.

Mask fra potetstivelse. For matlaging må du ta i like store mengder (for eksempel en teskje) stivelse, glyserin og sitronsaft. Påfør rengjøringsblandingen på huden i 20 minutter. Vask, om nødvendig, fukte ansiktet med en nærende krem.

For kombinasjonshud

Kombinert hud er preget av forekomst av områder på ansiktet med en mer intens frigjøring av fett. Årsaken til komedones utseende er fortsatt det samme overskytende fettet.

Ved fremstilling av masker overholder prinsippene for fet hudpleie:

 • rensing;
 • redusere betennelse;
 • innsnevring av porene;
 • fuktighetsgivende.

Grapefrukt og havregryn. La oss måle en kvart kopp grapefruktjuice. Den skal være frisk og ferskpresset. Legg til en spiseskje med liten havremel. La massen stå i fem minutter og gjelde ansiktet.

Etter 20 minutter vil vi vaske av vekselvis først med varmt, så kaldt vann. Etter rensing, fukt huden med en krem.

Vi tilbyr å bli kjent med andre oppskrifter av populære hjemmemedisiner. De fleste av dem er egnet for alle hudtyper, men for noen er det unntak. Masker filmer bør ikke påføres huden med kapillærer nær overflaten.

De fleste rettsmidler bør brukes to ganger i uken. Noen mer aggressive, sjeldnere.

Svart maske hjemme

Kjøpt svart maske svart maske - gleden er ikke billig. Men det kan lett erstattes av et hjemmemedisin som du kan oppnå et lignende resultat.

Masken er utarbeidet på grunnlag av svart kosmetisk leire. Den har en antiinflammatorisk effekt og er egnet som et anti-aknehjelpemiddel for oljeaktig og blandet hud.

Til å begynne med, koke og kjøle ned til romtemperatur med vann. Mål ut en spiseskje med leire. Legg til 2 dråper tea tree olje til den. Bland en teskje naturlig eddik. På slutten må du legge til denne mengden vann til massen har fått en kremaktig konsistens.

Betyr rikelig på ansiktet. Etter 10 minutter, vask det av med varmt vann. Berolig huden med tonic og krem. Den terapeutiske effekten oppnås innen en måned med vanlige prosedyrer. Mask gjør ikke oftere enn to ganger på 10 dager.

Gelatinaktivert karbonmaske

Masken med sorte prikker med aktivert karbon har stor tillit. Dens handling er sammenlignbar med effekten av et dyrt kosmetisk produkt, bare det koster flere ganger mindre.

Du trenger:

 • spiseskje gelatin;
 • 3 knuste tabletter av aktivert karbon;
 • 2 ss melk.

Sett alt i en bolle og varm det i et vannbad. Når gelatinen er oppløst, blir masken raskt påført ansiktet, før det herdes.

Smør oppover. Laget skal ikke være for tett, ellers vil effekten ikke fungere.

Etter 15-20 minutter tørker filmen ut og kan fjernes. Fjern lette bevegelser fra bunnen opp.

Mask med gelatin forsiktig bare påført områder med svarte prikker. Kontakt med den delikate huden under øynene eller rundt munnen bør unngås. Pleie anbefales å gjenta 1-2 ganger i uka.

Fra brus til ansikt

To spiseskjeer med natroner ta en teskje knust havregryn. Stoffet er litt fortynnet med vann til en grøtaktig tilstand. Overflødt på ansiktet, masserer huden med fingertuppene. Stå 10 minutter. Vask vekselvis med varmt og kaldt vann.

Etter rensing påfør kremet. Du bør ikke prøve dette verktøyet på tørr hud, da soda sterkt dehydrerer. I andre tilfeller kan prosedyren gjentas ikke mer enn en gang hver tiende dag.

Oppskrift med leire

Universalt middel er utarbeidet på grunnlag av hvit kosmetisk leire. Ta to skjeer av hovedbestanddelen. Legg til en spiseskje med frisk ananasjuice til den. Sett alt i en homogen masse. Legg til en annen skje med juice og til slutt blande.

Sett produktet i kjøleskapet i fem minutter. Klargjør huden. Damp det med kaldt vann. Påfør masken med ryddige bevegelser fra bunnen opp.

Hold på ansiktet i 15 minutter. Skyll med kaldt vann. Til slutt bruk tonic og fuktighetskrem.

Med egg

Maskefilmen tørker ut på huden og fjernes sammen med stygg komedoner. Hun forbereder seg bare. Det er nødvendig å dele egget. Beat proteinet separat. Legg til en spiseskje sukker og samme mengde sitronsaft til skummet.

Sett bollen med innholdet i 5 minutter. Etter alt er blandet og oppløst, bruk produktet i 15 minutter. Skyll med kaldt vann og fortsett til fuktighet.

Kefir maske

Masken på kefir renser ikke bare huden, men danner også huden dypt, og gir også en bleking effekt. For forberedelsen trenger du en spiseskje kefir, hvor du må legge til en teskje honning, sitronsaft og enkelt bordsalt (stein). Hvis blandingen er tykk, kan du hente litt mer yoghurt inn i den.

Mask påført ansiktet i en sirkelbevegelse. Ikke la det gå lenger enn 15 minutter. Vi vasker med varmt vann.

Med honning og sitron

Honning renser porene godt og lindrer betennelse. Før du påfører det på ansiktet, må det smelte i et vannbad. I et varmt middel legg til en teskje sitronsaft.

Påfør huden i 10 minutter. Vi vasker med varmt vann. Masken toner og lukker porene.

Fra havremel og bakkenterter

Havremel masker forynge huden. Eliminer peeling. Rengjør overflødig fett. Sammen med erter, metter de cellene med mineraler og kjemper mot årsakene til akne.

For å lage et universalt middel, bland i en skje med havregryn og ærter. Innholdet i ampullen av vitamin B2 legges til bulkkomponentene. Bland blandingen til ønsket vannkonsistens.

På ansiktet står en kvart time. Vask huden kan være varm urte avkok.

Med aspirin

Aspirin er en av de mest effektive måtene å håndtere kosmetiske mangler. Men det anbefales ikke å bruke på tørr hud.

Smørefett kan rengjøres hver tredje dag. Etter masken må ansiktet næres med krem.

Du må trenge tre piller. Legg til dem en dråpe rent vann. Etter en tid vil tabletter bli en tykk masse. Påfør det med fingertuppene på problemområder.

Massen herdes raskt. Ansiktet bør være litt drysset med vann. Etter 10 minutter må du massere huden og, med tilsvarende bevegelser, vaskes masken til slutt.

Midler etterlater effekt av en srub. Aspirin fjerner døde celler og gjør huden utrolig jevn.

Kaffes ansiktsmaske

Kaffe inneholder antioksidanter som holder huden ung. Verktøyet fjerner hevelse og har en litt strammende effekt. Små partikler av de tykkere, ujevne porene, fjern forurensning.

Det er nødvendig å ta en spiseskje med malt kaffe. Smelt en teskje honning og legg den til basen. Bland godt. Massasje problemområder. La i 10-15 minutter. Vask ansiktet ditt

Med hydrogenperoksid

Peroksid er et kjent antiseptisk middel. Oppløses fett. Det må tas forsiktighet for ikke å få en kjemisk brenning.

Før bruk, prøv produktet på et lite område av huden på albuen. Hvis det ikke oppstår rødhet innen en halv time, kan du fortsette å ta vare på ansiktet.

Grunnlaget er en spiseskje av ertemel. Tilsett 4 dråper hydrogenperoksid og 9 dråper ammoniakk til den. Vi fukter løsningen med mintinfusjon (en spiseskje i et glass kokende vann) for å oppnå en tykk konsistens.

Masken påføres i en sirkulær bevegelse som en skrubbe. Huden skal masseres i 3 minutter. La ansiktet stå alene i ytterligere 5 minutter. Vi vasker og pleier å behandle huden med anti-inflammatorisk krem ​​eller salve.

Mer enn en gang i uken, bør prosedyren ikke gjentas. Rensing kan bare gjøres på fet og kombinasjonshud.

Oppskriften med bodyagi

Kroppsskalning bør gjøres i den kalde årstiden, når huden er mindre utsatt for ultrafiolette stråler. Verktøyet forårsaker midlertidig rødhet, så det er bedre å bruke det om natten.

Bodyaga i kombinasjon med peroksid (i forholdet 1: 2) fjerner stratum corneum. Etter masken blir huden fornyet og litt avskallet.

Fortynn pulveret med peroksid. Gi det et triks. Smør huden på hele ansiktet, unngå området rundt øynene. Massasje med finger tips problemområder i 5 minutter. Vent enda 10 minutter. Masken vil klype. Fokusere på dine følelser, legg til eller trekk ventetiden.

Skyll av med kaldt vann, gjør sirkulære bevegelser. Fuktighetskrem. Gjør 6-8 prosedyrer med en pause i en uke. Pass på å merke den anti-inflammatoriske og anti-aldrende effekten.

Svarte prikker skrubbe maske

Skrubbemaske har en tørkeeffekt. Ikke anbefalt for hud utsatt for flak. Det kan gjentas to ganger i uken. Det åpner porer, fjerner urenheter og litt hvite pigmentflater.

Slå de hvite med en teskje sitronsaft. Legg til en teskje tykk krystallisert honning til blandingen. Gni ansiktet med agenten, unngå området rundt øynene. Fjern masken etter 15 minutter og dør ansiktet med kontrastvann.

Hjemmebehandlinger erstatter turer til salongen. De kan tilbringes på et passende tidspunkt. Produkter laget av enkle ingredienser mister ikke effektivitet til dyre kosmetiske preparater. De er ikke alltid praktiske å lage mat og bruke. Men ved hjelp av improviserte produkter kan du spare mye penger.

Flere Artikler Om Typer Acne