Ripe og fyllende eple er ofte forbundet med ung og delikat hud i ansiktet. Imidlertid mister den, som selve epleet, til slutt sin elastisitet, blir uklar, rynket og fargeløs. Alle disse prosessene er uunngåelige, men de er ganske realistiske å suspendere og løsne. Det er som et eple: med riktig lagring, er egenskaper og kvaliteter ikke tapt. Med hensyn til huden, her, med riktig omsorg, kan du forlenge ungdommen.

Ikke rart at vi sammenlignet huden med denne frukten, fordi det er han som vil hjelpe henne til å bevare skjønnhet og friskhet.

Nyttige egenskaper av epler til ansiktet

Epler er så kjent for oss at vi ikke engang legger merke til hvor mye alt er nyttig i det, og hele tiden jager vi etter oversjøiske frukter, prøver å få nytte av dem, forsømmer det vi virkelig trenger og nyttig. Det har lenge blitt bevist at næringsstoffer fra fruktene av innfødte geografiske breddegrader er bedre absorbert, og alt importert er ofte fylt med all slags skitt.

Derfor, la oss fortsatt huske hva epler er rike på, og hvilke fordeler de bringer til huden vår:

 • Vitamin A. Regulerer sebaceous kjertlene, reduserer produksjonen av subkutan fett, beroliger og renser ansiktets betent hud.
 • Vitamin K. Fjerner hevelse av vev, har blekingsegenskaper.
 • Vitamin C. Forynker og gir hudens elastisitet.
 • Vitamin B9. Beskytter mot de negative effektene av det ytre miljøet.
 • Iron (det er i eplet mest). Det forbedrer blodsirkulasjonen, og beriker derfor hudceller med oksygen.
 • Kalium. Perfekt ansiktsfukter.
 • Frukt syrer. Bidra til en mild rensing av huden fra døde celler i det øvre laget av epidermis.

Faktisk kan listen fortsettes, men vi stoppet på de komponentene som har en gunstig effekt, spesielt på tilstanden av ansiktets hud.

Apple Mask Oppskrifter

Basert på ovenstående kan vi konkludere med at eplemasker har et bredt spekter av handlinger. De glatter og rynker, fukter, hviter, nærer, forynker og renser, noe som betyr at kvinner av alle aldre og med noen hudproblemer kan trygt velge selv oppskriften til maskerne vi har foreslått.

Fra rynker

Takket være jern og kalium er eplemasker ideelle for kvinner med de første tegnene på aldrende hud. Slike sammensetninger vil bidra til å glatte ut fine rynker, nærme fortynnet og tørket hud:

 • 2 ss apple puree (rist eplet på en fin rist eller hakk i en blender) bland med en spiseskje naturlig honning. Påfør på dampet ansiktshud, vask av etter 20 minutter. Denne oppskriften kalles en klassiker, og bygger på det forbereder ulike masker.
 • I en honning-epleblanding legger du til en teskje ricinusolje. Du kan erstatte oliven. Disse masker er egnet for delikat hud rundt øynene.
 • Til applepuré med honning, legg til en spiseskje melk - du får en meget nærende maske for enhver hudtype.
 • Slå egghvite i et mykt skum og bland med eplesaus. Masken er igjen i ansiktet i opptil 20 minutter, deretter vasket av med varmt vann.

bleking

Vitamin K inneholdt i et eple har en bleking effekt. Hvis du legger til applesausen og andre komponenter med samme egenskap, får du et veldig godt ansiktsløp som hjelper deg med å kvitte deg med alderpigmentflekker:

 • Kryss eplepulp i en blender, legg til en teskje honning, C-vitamin (slip tabletter i pulver) og eddik. Her legger du også til en spiseskje av vegetabilsk olje. Masken holdes i 30 minutter, vaskes av med varmt vann.
 • Bland Berry puree med agurk. Legg til en spiseskje med rømme og noen dråper sitronsaft. Masken holdes på ansiktet i ikke mer enn 15 minutter.
 • Til eplepuré, legg til havregryn og noen dråper grapefruktoljeolje. Soak masken i 20 minutter, skyll med kaldt vann.
 • Bland revet eple og gresskarpuré med en spiseskje honning og en teskje sitronsaft. Påfør sammensetningen i et tynt jevnt lag og vask av etter en kvart time.

For akne

Frukt syrer, som allerede nevnt, produserer en lett peeling effekt, så masker fra eplet vil lindre akne, blackheads og svarte prikker:

 • Ta i like store mengder apple puree og cottage cheese, bland godt, legg til eggeplommen og noen dråper kamferolje. Påfør sammensetningen med et tykt lag og etter 20 minutter skyll med kaldt vann og tørk ansiktet med en bomullspinne dypt i urteavkok.
 • Kombiner eplesaus med melk og havregryn (i spiseskje). En blanding av massasjebevegelser påført ansiktets ansiktshud, la i 15 minutter og skyll med kaldt vann.
 • Til apple puree legg pisket hvit hvit, en teskje sitronsaft og en spiseskje med bananpuré. Påfør på ansiktet med et tykt lag, vask av etter 15 minutter med varmt vann.
 • Kombinér potetmos med forskjellige frukter (apple, pære og banan) og legg til en spiseskje med krem ​​til sammensetningen. Påfør kremaktig masse på ansiktet jevnt og vask av etter 20 minutter.
 • I en eplesaus skal du legge til en spiseskje olivenolje og linolje. Påfør sammensetningen i et tynt lag, skyll med varmt vann etter 25 minutter.

næringsrik

Uansett oppskrift du velger - vil du se resultatet etter den første prosedyren. Hudcellene vil umiddelbart transformere, mettet med de fordelaktige egenskapene til eplesaus. Inkluder fantasi og legg til noen produkter til eplet:

 • Bland en spiseskje med epleauce, honning og havregryn. La blandingen stå i ansiktet i 20 minutter og skyll med varmt vann.
 • Tilsett revet eple til eggeplomme og olivenolje. Sammensetningen påføres jevnt og vaskes av etter 20 minutter.
 • Slå egghviten i et frostfritt skum, rist eplet og agurk på en fin riper. Alle komponenter blandes, tykkere med ris eller havremelmel. Oppretthold en maske i 20 minutter, vask av med kaldt vann.

Viktige nyanser

Apple masker passer til hver kvinne, hvis du velger riktig andre komponenter i sammensetningen. Hvis du ikke har tid til å fla med masker, kan du tørke ansiktet ditt med et stykke eple i minst fem minutter hver morgen. Selv for slik næring, vil huden takke med stråling. Vurder også andre viktige punkter når du lager ansiktsmasker fra et eple.

 • Velg bare modne epler og bare innenlandske. I fremmede varianter kan det inneholde skadelige stoffer.
 • Hvis du har fet hud i ansiktet - ta epler av sure varianter, og hvis det er tørt - bedre enn søt.
 • Apple potetmos koker ikke bare fra massen, men også fra skallet, siden det inneholder de fleste av de fordelaktige stoffene.
 • Før du spiser et eple, skyll det grundig i varmt vann.
 • Puree eplene tilberedes umiddelbart før påføring av sammensetningen, fordi på et par minutter oksygeniserer eplet og mister de fleste av de nyttige komponentene.
 • Det er bedre å bruke rå epler for masker, siden mange nyttige egenskaper går tapt under varmebehandling.
 • Før du bruker masken, er det bedre å dampe ansiktet i urtebadene. Hvis du for eksempel har problemhud, bruk en avkok av kalendula eller kamille, hvis tørrgrønn te.
 • På slutten av prosedyren, vær sikker på å "lukke" porene i huden, gni ansiktet med isbiter. Du kan fryse appleskiver eller eplejuice fortynnet med vann.

Og til slutt noen ord om kontraindikasjoner. Apple masker er for det meste godt tolerert, men du bør fortsatt ikke gjøre dem hvis du har betennelser i ansiktet eller riper, for eksempel. Slike masker vil ikke passe også kvinner med svært følsom hud.

Vi ønsker deg hyggelige prosedyrer og flotte resultater!

Apple maskerer for ansiktshud hjemme

Apple masker brukes aktivt i kosmetologi for å bli kvitt ulike problemer og forynge ansiktets og décolletéens hud. Et slikt hudpleieprodukt kan ikke skade, som i tilfelle allergier kan du alltid bruke et grønt eple, som er hypoallergent. For de som har sannsynlighet for individuell intoleranse, er det bedre å ikke ta et rødt eple for en maske. Indikasjonene for bruk av eplemasken er aldersrelaterte hudforandringer, akne, økt tørrhet eller fet hud, samt ønsket om å bruke hovedsakelig naturlig kosmetikk. Kontraindikasjon - Tilstedeværelse av åpne sår.

Apple fordeler huden

Nyttige egenskaper av eplet er verdsatt av kosmetologer. Den har så gunstige effekter på huden:

 1. forfriskende;
 2. Toner opp;
 3. feeds;
 4. Renser porene;
 5. fukter;
 6. Eliminerer fet skinn;
 7. Lindrer betennelse og akne
 8. Smoothes etterligner og dype rynker.

Om sommeren er et eple bare nødvendig for ansiktet, da huden tørker ut i varmen. Hvis det ikke er tid for en maske, er det nok å tørke ansiktet med et eple om morgenen og kvelden. Appelsinjuice i ansiktet kan brukes som en lysmaske, som påføres i 5-10 minutter.

Oppskrifter til hjemmelagde masker for hud av epler

De beste oppskrifter for eple masker har bestått testen av tid og brukes i dag. Vurder elleve effektive behandlinger for ansiktet.

Å bekjempe akne

Dette middelet er effektivt mot akne og lindrer ikke bare betennelse, men gjenoppretter også hudens naturlige beskyttelse, og forhindrer gjenopprettingen av problemet.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

For dette trenger du:

 • lite eple;
 • olivenolje - 1 ss

Frukt er nødvendig for å vaske, skrelle og fint rist. Tilsett smør og bland. Påfør masken i 15 minutter og fjern den med romvann. Den er egnet for tørr, fet og normal hud.

Rynker oppskrift

Bakt eple for hud gir gode resultater i kampen mot rynker. Masken av det toner og forynker hudceller, gjenoppretter elastisiteten.

Ingredienser kreves:

 • bakt eple;
 • eggeplomme;
 • tung krem ​​- 1 ts.

Det avkjølte bakt eplet uten hud skal knyttes og blandes med de gjenværende komponentene i masken til en homogen masse. Påfør sammensetningen i et tynt lag i en kvart time.

Mask for fet hud

Dette verktøyet bidrar til å normalisere funksjonen av talgkjertlene og eliminere fet hud.

Å forberede masken du trenger:

 • ett eple kokt i melk;
 • fersk egg hvit;
 • 1 ss. olivenolje.

Kokt eple skal avkjøles og blandes med en gaffel til tilstanden av grus. Deretter tilsettes pisket protein og smør. Masken påføres i 20 minutter. På samme måte kan du bruke et eple for fading hud, da denne sammensetningen fôrer og toner cellene perfekt.

En annen oppskrift på fett type person

En annen maske for fet hud, unntatt avfetting, hjelper til med hudfarge. For henne, bruk et eple og en agurk, som er ideelt kombinert med hverandre og gjør masken unik.

Masken inkluderer:

 • revet agurk;
 • revet eple;
 • pisket hvit hvitt;
 • knuste Hercules flak.

Alle komponenter blandes for å oppnå en enkelt masse og påføres i 15 minutter.

For å fukte tørr hud

Tørr hud utsatt for for tidlig aldring krever dyp fuktighet. For dette formål er det best å bruke gulrøtter med et eple. Denne masken vil gi huden et sunt utseende, eliminere følelsen av tetthet og bevare ungdom.

nødvendig:

 • fint revet eple;
 • fint revet gulrøtter.

Begge komponentene i masken blandes og påføres ansiktet i 20 minutter.

Mask for å nærme huden med eple og honning

Denne masken er både nærende og foryngende, og gir stråling til ansiktets hud. I tillegg lindrer denne masken av epler til ansiktet irritasjon, akselererer prosessen med regenerering med mindre skader.

For masken er nødvendig:

 • ½ fint revet eple uten pels;
 • 1 ss. fersk honning;
 • 1 eggeplomme (rå);
 • 1 ts. linfrøolje.

Apple er blandet med honning og eggeplomme for å få en enkelt masse. Deretter tilsettes olje og blandes igjen. Sammensetningen påføres i 25 minutter, deretter fjernes med varmt vann. Etter ansikt vaske med kaldt vann.

Mask for perfekt toning hjemme

Et eple i kombinasjon med havremel har en tonisk, forfriskende og rensende effekt på huden.

ingredienser:

 • 1 revet eple;
 • spiseskje flager av rullet havre.

Begge ingrediensene blandes grundig og påføres ansikt og nakke i 25 minutter. Fjern masken med kaldt vann.

Malolaktisk maske

Denne kosmetikken fukter, oppfrisker og eliminerer den oljeaktige glansen i huden. Regelmessig bruk av masken med melk og eple gjør huden perfekt.

Du trenger:

 • kokt eple;
 • melk er normalt fett.

Frukt uten hud er skåret i skiver og kokt i tilstrekkelig mengde melk til oppslemmingen av surkrem konsistens er oppnådd. Påfør masken i form av varme i 20 minutter. Det fjernes nødvendigvis med kaldt vann.

Apple med rømme for dyp rensing av huden

Den dype rensingen som denne masken gir, gjør at huden kan "puste" fritt og skinne med helse og ungdom.

Maskenes sammensetning er som følger:

 • pulp fint revet eple uten hud;
 • 1 ts. surkrem middels fett;
 • 1 ss. stivelse.

Først, kombinere eple og rømme, og deretter kraftig omrøring av massen, injiser stivelse. Påfør masken i en halv time og vask deretter med vann i rommet.

Whitening mask med eple og sitron

For å kvitte seg med fregner og alder flekker, er denne håndlagde masken det perfekte verktøyet.

For tilberedning kreves:

 • 1 middels størrelse eple;
 • en teskje ferskpresset sitronsaft;
 • en teskje mel;
 • 2 ss. l. kefir.

Apple skal skrelles og skrelles og revet på en fin riper. Deretter blandes alle ingrediensene i masken grundig. Masken påføres i 10 minutter. Fjern blandingen med kaldt kokt vann.

Mask av eple og egghvit til smale porene

For fet hud med forstørrede porer, er denne strammemasken en ideell løsning.

For blandingen vil det kreve:

 • et eple;
 • egghvite;
 • 2 ss. stivelse;
 • 1/2 ts glyserol.

Den revet eple blandes med pisket protein, deretter blir stivelse og glyserin introdusert. Påfør masken i 20 minutter. Vask av med varmt vann. Hjemmelagde ansiktsmasker hjelper til i kampen for den perfekte huden. Nedenfor kan du lese de positive vurderingene av de som allerede har prøvd et eple for ansiktet.

Video oppskrift: Fuktighetsgivende maske for fet hud av eple og honning hjemme

Omtaler om bruk av eplemasker

Jeg vet at epler for ansiktets hud er veldig nyttige. Jeg prøvde en eplemaske med rømme. Resultatet overgikk alle forventninger, huden ble perfekt.

Ofte bruker jeg folkoppskrifter i kosmetikk. Apple masker er min favoritt. De redder bare tørr hud, spesielt om vinteren, når hun ikke klarer å klare seg selv.

Etter å ha lest anmeldelsene på søknaden prøvde jeg på min applemaske for akne. Resultatet er fornøyd, ansiktet er igjen rent. For meg er dette verktøyet det beste - billig og effektivt.

Apple ansiktsmaske: hvordan du gjør huden perfekt

eple ansiktsmaske

Apple Face Mask

Hvem vet hvilken frukt er den mest populære i verden. Merkelig nok er denne frukten det vanligste epleet. De fleste i verden foretrekker epler i stedet for kiwi, appelsiner, bananer og andre eksotiske produkter.

Og hvor mange varianter av denne så populære frukten finnes: Antonovka, Bely fylling, Melba. Mest sannsynlig vil du legge til noen flere varianter, men du kan ikke definitivt liste alt.... Og det er om lag 10 tusen varianter. Men alle deler en ting: En stor mengde sunne stoffer:

 • pektiner;
 • vitaminer;
 • organiske syrer;
 • essensielle oljer;
 • flyktige;
 • mer enn 30 forskjellige sporstoffer.

Apple er et svært verdifullt og rimelig materiale for omsorg for ansiktshud. Ved å konsumere dem innvendig og utvendig i form av masker, mætter du huden med vitaminer, vitalitet og skjønnhet. Prøv å lage masker fra epler, og sørg for det på din egen opplevelse.

Forfriskende maske (for normal hud)

 • grind eplet i en blender;
 • legg til en teskje rømme og 1 teskje stivelse;
 • Lag en homogen masse, gjelder.
 • hold i 20 minutter.
 • Fjern med vann ved romtemperatur.

Mask nærende for tørr hud

 • grind eplet i en blender;
 • pluss en teskje honning, ½ kopp vegetabilsk olje, noen dråper sitronsaft, en eggeplomme;
 • gjelder;
 • hold 20 minutter;
 • Fjern med vann ved romtemperatur.

Beroligende maske for tørr hud

 • ½ eple, tre;
 • legg til to teskjeer av cottage cheese, en eggeplomme, ½ teskje kamferolje;
 • for å innføre;
 • Fjern etter 30 minutter med kaldt vann.

Tørking maske for fet hud

 • rist ett eple
 • legg til protein, gjør massen homogen;
 • føre;
 • fjern etter 25 minutter.

Apple Acne Mask

 • bland en spiseskje eplejuice;
 • en spiseskje sitronsaft;
 • en spiseskje med agurkjuice;
 • ett protein;
 • gjelder;
 • Fjern etter 15 minutter med vann ved romtemperatur.

Maske som returnerer ungdommelig hud (for alle hudtyper)

 • ½ eplehakk i en blanding
 • Tilsett 50 ml krem, brenn i 3-4 minutter;
 • så kult;
 • insistere på 30 minutter;
 • legge på ansiktet;
 • Fjern etter 30 minutter med kaldt vann.

Vitamin cocktailmask for alle hudtyper

 • grind 1/2 eple i en blender;
 • rist ½ gulrot
 • rist ½ agurk
 • røre;
 • søk på ansiktet;
 • vaske av etter 20 minutter.

Nærende maske for alle hudtyper

½ eple ble til en puree i en blender;

eple ansiktsmaske

legg til en spiseskje melk, en eggeplomme;

eple ansiktsmaske

en spiseskje havregryn;

eple ansiktsmaske

hold i 20 minutter;

Fjern med varmt vann.

Jeg vil legge merke til at denne masken forbedrer hudtonen og helbreder fullstendig fargen.

Husk at hvis huden din blir sliten, opplever daglig stress, så er ansiktsmasker det du trenger.

18 kommentarer

Jeg liker virkelig den hvite fyllingen. Og Antonovka, også ingenting, når moden. Men jeg trodde ikke engang at de var så nyttige for ansiktets hud. Tweet.

Og jeg liker også Antonovka, og Bely pouring, generelt, er kult))

Hvordan lage masker av epler til ansiktet

Innholdet i artikkelen:

 1. Nyttige egenskaper
 2. Kontra
 3. Sammensetning og komponenter
 4. Mask Oppskrifter
  • Med kjære
  • Med eggeplomme
  • Med protein
  • Med rømme
  • Med olivenolje

 5. Matlagingsregler
 6. effekt

Masker av epler til ansiktet er et utmerket kosmetisk produkt tilgjengelig overalt og når som helst. Dessuten er oppskriftene for slike blandinger veldig enkle, forberedelsen er rask, og enhver kvinnes husholdning har ekstra ingredienser.

Nyttige egenskaper av masker fra epler

Denne beskjedne og velkjente frukten er faktisk veldig nyttig både for organismen som helhet og for huden spesielt, fordi den har bemerkelsesverdige egenskaper. nemlig:

  Allsidighet. For hud av noe slag, kan du velge riktig oppskriftsmaske fra epler. Disse fruktene tas som basis, og flere ingredienser øker effekten du trenger.

Raskt resultat. Bare to eller tre uker av deres søknad vil være nok til å oppnå et tilfredsstillende resultat for å løse problemene i huden din.

Naturlighet. Disse fruktene er 100% naturlige produkter, det er umulig å smi dem, med mindre du skal være oppmerksom på leverandøren for ikke å være redd for den ekstra "kjemien" av gjødsel og giftige kjemikalier som brukes i dyrking.

Helbredende kraft Epler er i stand til å normalisere metabolisme, helbrede mikroskader og fjerne betennelse på huden (tanniner som finnes i dem har en utmerket antibakteriell effekt).

 • Peeling eiendom. Apple masker renser huden og fjerner døde hudceller fra den, siden de organiske syrer som er inneholdt i dem, forsiktig eksfolierer alt overskudd fra det øvre laget. Dette er en slags lett peeling.

 • Kontraindikasjoner for bruk av masker fra epler

  Et eple forårsaker vanligvis ikke en allergisk reaksjon på ansiktsmasken, fordi denne frukten er naturlig for oss og våre klimasoner.

  Men gitt risikoen for individuell intoleranse for både eplene selv og noen av de ekstra komponentene i masken, er det bedre å være trygg og teste deg selv for overfølsomhet før du bruker den, smøre huden på innsiden av bøyningen av albuen eller på håndleddet. Hvis det ikke er rødhet etter 15 minutter, betyr det at du ikke har allergier mot denne masken.

  Med tanke på at epler vanligvis inneholder ganske mye vitamin C og fruktsyrer, bør eplemasker brukes med stor omhu for personer med svært følsom eller skadet hud.

  Sammensetningen og komponentene av epler

  Fruktene av denne elskede fruktbehandlingen har alle en rekke mikro- og makroelementer, vitaminer, organiske syrer, de inneholder også pektiner og tanniner, flavonoider, etere og phytoncider. Det er denne rike naturlige sammensetningen som gjør at eplemasker kan returnere ansiktets hud til sin skjønnhet og friskhet.

  Vurder sammensetningen og komponentene av epler mer detaljert:

   Makro og sporstoffer. Alle vet at kuttet av et eple mørkner fordi jernet i det oksyderes i luften. Det er jern i eplet mest av alt. Takket være ham, etter disse masker, er hudfarge forbedret - på grunn av metning av blodet med oksygen og forbedring av blodtilførselen. Mineraler som finnes i epler inkluderer også fosfor, jod, fluor, magnesium, sink og kalium, som normaliserer stoffskiftet, renser og fukter huden.

  Vitaminer. Karoten, vitaminer i gruppe B (B1, B9, B6, B2), vitamin K, P, E og C. Karoten, som har en anti-inflammatorisk effekt, lindrer huden, reduserer utslipp av talg. B-vitaminer beskytter mot negative miljøeffekter. Vitamin K whitens og kjemper mot hevelse (samt vitamin P), fjerner frie radikaler fra vitamin E, og vitamin C, som er en naturlig antioksidant, forynger huden og gir den elastisitet.

 • Andre. Flyktige, flavonoider, tanniner, pektiner, organisk (fruktsyre), eteriske oljer bidra til å rense hud, eliminere pigmentflekker (ved å inkludere fregner), behandle betennelse og kan jevne ut fine rynker selv gjør huden mer smidig.

 • Oppskrifter for ansiktsmasker fra epler

  Den enkleste applemasken kan forbedre tilstanden til huden din betydelig. Maskene fra disse elskede fruktene oppfrisker overflaten, forynker, myker, tone og renser dermis, og det finnes oppskrifter for enhver kombinasjon, vanlig, tørr eller fet.

  Ansiktsmaske med eple og honning

  Denne masken nærer og oppdaterer dermis, noe som gjør den fuktig og øm på berøring. Produktet som inneholder honning er egnet for eiere av kombinert eller tørr hudtype.

  Oppskrifter masker basert på honning og epler:

   Enkel maske med honning. For det er det bare honning og eple som trengs. 1 ss. l. Eplepulpblanding med 1 ts. Honning og spre på ansiktets hud.

  Med cottage cheese. Du kan også legge til ost på en enkel honningmaske (skummet - hvis du har fet hud, oljeaktig - hvis den er tørr).

  Med havremel. Til eple og honning, som i en enkel maske med honning, legg til en annen 1 ts. mørk havremel.

  Med kanel. Bland i en blender kanel, havregryn og honning (1 ss.) Med mashed masse av ett eple.

 • Med eddik. Hak halvparten av eplet (helst i en blender) og bland med 1 ts. kjære, legg til 2 ss. l. vegetabilsk olje og 1 ts. askorbinsyre og eddik. Denne masken holdes i en halv time, det lyser huden, avlaster pigmentflettene, og hvis askorbinsyre erstattes med rowan juice, fjerner det også rynker.

 • Apple rynke maske med eggeplomme

  Et kurs på ti slike masker (2 masker per uke, ikke mer) vil hjelpe fading huden for å bli kvitt mimic rynker og alder flekker:

   Med kjære. 1 ss. l. gnippet eplemasse, kombinere med eggeplomme, tykk mørk honning og mel (1 ts)

  Med poteter og melk. Ta en mellomstor potet og koker rett i peeling, skrell og kombinere med en eggeplomme, ett eple (terninger) og 2 ss. l. melk. Sett den resulterende massen i et vannbad i 30 minutter, deretter mos og avkjøl til en behagelig temperatur. Påfør huden og dekk med en klut.

 • Med kefir og erter. Bland epleauce fra ett eple med 1 ss. l. kefir (eller whey), en eggeplomme og 2 ss. l. erter. Mash til konsistensen av tykk puré, gjelder på huden.

 • Akne Apples Ansiktsmasker med Protein

  Et kurs på ti slike masker (1-2 ganger i uka) vil avlaste fet porøs hud mot overdreven greasiness og akne, lette og nærme det, eliminere fine rynker:

   Enkel maske med protein. Ta en egghvide og bland med appelsince (2 ss.).

  Med sukker og melk. Kombiner egghvite med sukker (1 ts.), Melk og fersk eplesaus (1 ss.).

  Med potetmel. Slå opp til et tett skumprotein av ett eggblanding med fersk appelsince (fra 1 eple), 2 ts. potetmel og 0,5 ts. glycerol (i stedet kan du legge til vitamin E eller A i oljeløsningen).

 • Med en banan. Bland 1 ss. l. banan og appelsince med en pisket inn i et skumprotein og 1 ts. sitronsaft.

 • Ansiktsmaske med eple og rømme

  Denne masken, egnet for tørr, forvitrende hud, har en nærende og fuktighetsgivende effekt, forhindrer hevelse, forbedrer hudens hud og lindrer tretthet, så det bør gjøres før sengetid. For å oppnå det beste resultatet - minst 3 ganger i uken.

  Ta 1 middels søt eple, slip i en blender. Eplepuré, kontinuerlig omrøring, kombinere med fett surkrem (1 ss. L.).

  Hvis du har liten rømme, kan du ikke ta en spiseskje for masken, men en teskje rømme og legge til en teskje stivelse til den, og bland blanderen, legg først stivelse og deretter rømme. Du kan også bruke olivenolje i stedet.

  Den resulterende vasselen blir påført ansiktet i en kvart time. Skyll det deretter med vann og tørk huden med en isbit, hvorpå du bør bruke en fuktighetskrem.

  Forynge Apple Face Mask med Olivenolje

  Denne masken er et flott verktøy for omsorg for moden hud. Det gir næring og fukter tørr, aldrende hud, nærer den med vitaminer, forbedrer hudfarge, glatter ut rynker. Bruk verktøyet bør være 1-2 ganger i uken.

  Her er to enkle, men effektive oppskrifter for en anti-aging olivenolje maske:

   Med enebær olje. Koble 2-3 ss. l. applepuré med olivenolje (1 spiseskje l.) og 2-3 dråper juniperolje (det vil styrke tonisk effekt).

 • Med gulrøtter og protein. Fint rist en liten gulrot og ett eple, bland og legg til det slått protein, stivelse og olivenolje (1 ts hver). Legg til side en masse og bruk deretter på ansiktet i en kvart time og fjern den med en vattpinne dyppet i melk.

 • Regler for å lage masker fra epler

  Hvis du følger disse enkle anbefalingene, blir ansiktsmasker fra epler mer nyttige og mer effektive:

   Råvarer Det beste alternativet er å bruke til å forberede masker de eplene som har vokst i ditt område, fordi importerte frukter vanligvis gjennomgår en spesiell kjemisk behandling. Du kan bruke noen slags epler: søt - for tørr hud og sur - for fet og vanlig. Frukt må være fri for rot og skade. Apple potetmos i en maske burde være rå (med mindre det er spesielle instruksjoner i oppskriften), siden det undergår varmebehandling av nyttige stoffer.

  Forbehandling. Vask alltid og tørk eplene grundig før du bruker dem til kosmetiske formål. Hvis du lager eplesauce med en blender, så vel som absolutt trygg på miljøvennligheten til frukten, kan du male dem med peeling. Det er mange nyttige stoffer i det, men samtidig er all kjemien samlet, som i ferd med å vokse behandlet eple.

  Lagringstid. Kokt eplemaske skal brukes umiddelbart, det kan ikke lagres, fordi fruktpuré raskt mørkner, oksiderer og mister sine fordelaktige egenskaper.

 • Metode for påføring. Mask, som gjør sirkulære massebevegelser, gjelder jevnt for renset ansiktshud fra nese til templer og hake og la i et gjennomsnitt på 15-20 minutter. Skyll deretter med varmt vann og skyll ansiktet ditt med kult (eller tørk med en isbit).

 • Effekten av ansiktsmasker fra epler

  Ikke rart at våre forfedre omtalte foryngende epler i eventyr! Denne frukten har evnen til å forynge. Epler er en ekte skattekiste av ungdom og skjønnhet, de har ulike positive effekter:

   Forynge huden. Apple-masker gir næring og fuktighet, tørk fading hud utsatt for rynker. Bløtgjøre og toning det, lykkes med å bekjempe tegnene på aldring.

  Bli kvitt overflødig greasiness. Maskene av epler på grunn av bindemiddelkomponentene de inneholder, forkorter store porer på fet hud og regulerer talg.

  De nærer og metter med vitaminer. Derfor er det svært nyttig i vitaminmangel. Lysstyrken returneres til kjedelig, dehydrert hud som krever næring og metning.

 • Blek og fjern mørke flekker. Regelmessig bruk av eplemasker misfarger fregner og alder flekker på ansiktets hud.

 • Hvordan lage en eskemaske i ansiktet - se videoen:

  De mest effektive ansiktsmasker bruker epler hjemme

  Epler styrker immunforsvaret, forbedrer helse. De kan brukes til å forberede ulike hudpleieprodukter. For eksempel kan en vitaminmaske fra et eple til ansiktet ikke bare forbedre hudens utseende, men også mette det med nyttige elementer. Ved vanlig bruk elimineres rynker, fargen er forbedret og tonen blir jevn.

  Hva er komponentene av epler for ansiktet vårt?

  Eple ansiktsmasken passer for alle kvinner, uavhengig av alder og type hud. Når den brukes, har den samme positive effekt på ung og moden hud.

  Verdt å merke seg! Epler anses som en rimelig frukt som kan forlenge ungdommen. Men når du bruker det, er det nødvendig å ta hensyn til at det søte sorten er egnet for tørt og tynt deksel, men surt - for vanlig, fet og kombinasjonshud.

  De nyttige egenskapene til epler inkluderer:

  • De er allsidige. Dette betyr at de kan brukes trygt på enhver type hud. Frukt brukes vanligvis som basis for masker, og andre naturlige ingredienser kan legges for å forbedre effekten;
  • Gi raske resultater. Apple-baserte produkter vil ha en positiv effekt nesten umiddelbart, men det vil ta to uker for å oppnå et synlig resultat;
  • Naturlig sammensetning. Frukt inneholder mange nyttige elementer. Blant hovedpersonen kan være utmerkede vitaminer i gruppe B, folsyre, C, E, P, karoten og mange andre. De har en positiv effekt på tilstanden til huden, øker dens elastisitet og elastisitet;
  • De har en sterk helbredende effekt. Epler forbedrer utseendet på huden, eliminerer rynker, akselererer sårheling, normaliser metabolisme, helbrede mikrosekker og eliminere betennelse.
  • De har peeling egenskaper. Disse fruktene rengjør porene av smuss. Når du bruker dem, er det en fullstendig eliminering av akne, akne, sorte prikker. Fullt exfoliate døde hudlag av epidermis.

  Ovennevnte egenskaper og kvaliteter bekrefter høy bruk av epler. De er virkelig nødvendige for å forbedre kroppens helse og å opprettholde kroppens ytre skjønnhet. Innholdet i hele settet av vitaminer nærer huden og gjenoppretter skaden.

  Er det noen kontraindikasjoner og bivirkninger?

  Påfør epler til huden bør være forsiktig. Noen ganger når du bruker dem, kan det oppstå irritasjon. Dette skjer vanligvis mens andre elementer legges til masker.

  Det anbefales at du tester for følsomhet før du påfører masken med andre tilsetningsstoffer. Det er bedre å bruke vekt på et håndledd. Vent deretter 15 minutter, hvis det ikke er allergi (rødhet, peeling, utslett), så kan masken påføres overflaten av ansiktet.

  Vær oppmerksom på! Sammensetningen av epler har et høyt nivå av vitamin C og fruktsyrer. Av denne grunn er det verdt å være forsiktig når du søker på hud med overfølsomhet. Også masker med innholdet deres skal brukes med forsiktighet til dekselet med skader.

  De beste ansiktsmasker bruker epler

  Du kan lage ansiktsmasker hjemme fra epler, du kan diversifisere dem med andre nyttige ingredienser og tilsetningsstoffer. De kan fortynnes med honning, hjemmelaget kefir, sitronsaft, rømme, havremel og andre naturlige ingredienser som vil øke effektiviteten til kosmetikk.

  Det finnes et stort antall typer og oppskrifter for produkter som er perfekte for problem, fet, tørr, kombinasjon, normal hud. Men først er det verdt å vurdere deres matlagingsregler.

  Med eple og honning

  Påføring av et eple og honning ansiktsmaske kan mette huden med vitale komponenter. Etter at ansiktet hennes blir renere og friskere, vil rynker forsvinne. Du vil være ung i flere år uten store økonomiske investeringer og turer til skjønnhetssalonger

  På grunnlag av honning og epler kan du lage populære og effektive masker som er oppført i tabellen.

  Folk oppskrifter - maske av epler for akne

  Tradisjonell medisin er full av alle slags metoder for behandling av ulike sykdommer hos mennesker. Noen av dem er effektive, mens andre er helt ubrukelige. Hvis du bestemmer deg for å kurere huden din av irritasjoner av noe slag, vil masken av akne epler være en stor hjelper for deg!

  Hva er bruken?

  Et eple er en fantastisk frukt rik på vitaminer (A, B9, C, K), metaller (jern, kalium) og syrer. Det er nyttig å spise og bruke som kosmetikk. En blanding av denne revet frukt og mulige ekstra komponenter har en svært gunstig effekt på helheten til hele organismen.

  Enkelt sagt, hjelper denne frukten huden:

  1. Hold deg ung og passe!
  2. Bli kvitt akne og irritasjon!
  3. Opprettholde riktig fuktighet og ikke være fet eller tørr!
  4. Vær ren med jevn farge!
  5. Opprettholde riktig innhold av vitaminer!

  Nå er det ikke vanskelig for deg å gjette hvorfor akne epler har blitt et populært folkemidlet. Det ble brukt av våre forfedre, vi bruker det, og etterkommere vil bruke det.

  Legg merke til! Bruken av revet eller kokt frukt mot akne og andre ting absolutt ingen kontraindikasjoner! Det eneste du må huske på er at folk med sensitiv hud ikke skal bli borte med denne typen behandling. Dette er den tryggeste måten å hudpleie på!

  Flere berømte maskeoppskrifter

  Apple Acne Mask - Oppskrifter

  Apple, som en vare, er tilgjengelig for absolutt alle. Han kan til og med plantes i hans hage, for alltid å ha frukt i reserve. Men før du forbereder masken, ikke glem at de bare blir behandlet med vasket og friske epler for akne. Så velg den mest attraktive og passende oppskriften:

  1. Honning + eple. Medium eller liten, det blir renset, gnidd på en terke og blandet med 2 ts. honning. Påfør forsiktig på huden i 15 minutter.
  2. Gurk + surkrem + eple. Whitening, mot svarte prikker. Gnidd uten peeling, bland dem med en skje med rømme. Etter 15 minutter skylles.
  3. Melk + eple. Pre-terninger fruktkoker uten peeling i 1 ss. melk. Denne vågen påføres huden i 20 minutter. Det reduserer signifikant antall akne.
  4. Banan + tomat + sitron + eple. For å begrense porene. Ta ½ banan og ½ eple, de gnides og blandes med 1 ts. tomat og 1 ts sitronsaft. Protein må piskes litt. Hold en maske epler mot svarte flekker og akne i 15 minutter. Skyll med kaldt vann.
  5. Høstost + eple + kamferolje + eggeplomme. Fra irritasjon, akne. 1 ss. fruktjuice blandet med 2 ts. Høstost, deretter tilsett 3 dråper smør og eggeplomme. Etter 15 minutter vaskes det med kokt, varmt vann.
  6. Hvetemel + kefir + sitronsaft + eple. Fra irriterende sorte prikker og stygg oljeaktig glans. 2 st.l. kefir (yoghurt) blandet med 1 ts. sitronsaft og tilsett revet frukt, litt mel. Påfør i 15 minutter og vask av med kaldt vann.
  7. Askorbinsyre + honning + eple eddik + vegetabilsk olje + eple. Whitening, eliminerer svarte prikker. ½ frukt og 1 ts. honning, eple cider eddik, askorbinki blandet med 2 ts. olje. Etter 10 minutter skal den først vaskes med lunkent vann, og senere med kaldt vann.
  8. Apple + potetmel + protein. En blanding av epler for akne og for å begrense porene. 2 ts. mel blandet med revet frukt og litt pisket protein. Påfør om 10-15 minutter.

  Andre tips

  Hver oppskrift er unik på sin egen måte. Alle er effektive, og deres muligheter - et dime et dusin! Alt du trenger er å velge en metode som passer for deg.

  Ikke glem flere regler når du kjøper råvarer til behandling:

  • sure sorter er egnet for eiere av fet og normal hud;
  • søte varianter er gode masker for tørr hud;
  • Gni vår frukt rett før bruk, fordi etter 30 minutter mister den sin helbredende egenskaper.
  • importert frukt er ikke egnet for masker.
  • Vask frukt grundig og tørk tørk med en klut (matvare voks brukt til lagringsrester).
  • det er valgfritt å fjerne frukt, nyttige stoffer er under peeling.
  • Råfrukt er bedre enn kokt.
  • Du kan gni huden med et rått eple, det bidrar også til å gjenopprette farge og oppdatere ansiktets hud.

  Så, en maske av epler for akne vil være mer effektiv hvis du velger riktig frukt for det.

  Kjære jeg

  Kvinners underholdningsside

  • hoved~~POS=TRUNC
  • Diverse åpen barnemeny
   • sitater
   • humor
   • Ordsprog og ordsprog
   • hus
   • rekreasjon
   • arbeid
   • kjendiser
  • Beauty åpen barnemeny
   • kosmetikk
   • Kroppspleie
   • Mask Oppskrifter
   • Hårpleie
   • Sminkhemmeligheter
   • Plastikkirurgi
  • Mote åpen barnemeny
   • sko
   • klær
   • tilbehør
  • Helse åpen barnemeny
   • sykdom
   • Vekttap
   • Pro massasje
   • gynekologi
   • Cellulitt behandling
   • Folkemedisin
  • Kjærlighet og forhold åpner barnemeny
   • ekteskap
   • bryllup
   • relasjoner
  • Slå opp barnmenyen
   • dietter
   • Spis riktig
   • Oppskrifter åpne barnemenyen
    • frokoster
    • supper
    • Andre kurs
    • salater
    • sauser
    • snacks
    • desserter
    • baking
    • drikkevarer
    • ruller
  • Barn åpen barnemeny
   • Tips for moms
   • Graviditet og fødsel
   • Utdanning og utvikling
  • Needlework åpen barnemeny
   • Gaver
   • jobbing
  • horoskop
  • Drøm fortolkning
  • tester
  • nyheter

  Kontrollpanel

  Siste kommentarer

  • Iztemnoti å skrive Hva skjedde med ansiktet og figuren av Anna Khilkevich: bilde før og etter plast
  • Ksenia252525 å skrive Oh, det gjør vondt: 8 ubehagelige, men svært effektive skjønnhetsprosedyrer
  • Adelina å registrere 11 grunner til at skilsmisse er bedre enn et mislykket ekteskap
  • ntchezhidova å registrere Hvordan fjerne rynker i pannen raskt og effektivt. De beste måtene å bekjempe rynker på pannen hjemme
  • Dame på menyen på losningsdagen på bananer med melk, kefir. Kvinners magasin

  Om kvinners side Sweetheart I

  Denne ressursen er laget for jenter og kvinner. Her finner du interessante og informative artikler om ulike temaer. Hver publikasjon inneholder bilder og videomateriale.

  Kvinnenes nettsted "My dear Self" er en portal som består av slike populære seksjoner som: nyheter, horoskop, drømbok, tester, skjønnhet, helse, kjærlighet og relasjoner, barn, mat, mote, håndverk og andre.

  Vår kvinners portal gir besøkende de optimisme og skjønnhet som kan tilfredsstille enhver kvinnees smak. Oppskrifter av kulinariske retter vil gjøre at du ikke slipper mannen og holder et godt, lyst forhold.

  Kvinnenes magasin, online utgaven av "Min kjære" oppdateres daglig med relevante artikler om ulike temaer. Med oss ​​kan du lære om de mange sykdommene og tradisjonelle medisiner som kan kurere dem. Alle slags oppskriftsmasker som kan støtte ungdom i lang tid.

  Apple ansiktsmasker for rynker og akne

  Apples ansiktsmasker er et rimelig og rimelig middel for å ta vare på huden i ansiktet, nakken og dekolleten. Med deres hjelp kan du kvitte deg med mange dermatologiske problemer og forynge huden. Apple-baserte kosmetikk forårsaker ikke bivirkninger og allergier, spesielt hvis hypoallergene grønne epler brukes i preparatet.

  Beauticians anbefaler apple masker til de som ønsker å bli kvitt akne, normalisere mengden av fettvev utsatt av talgkjertlene, forhindre tidligere aldring, mens du foretrekker naturlig kosmetikk.

  Nyttige egenskaper av masker

  Epler, til tross for tilgjengelighet og lave kostnader, er utrolig gode for huden. Hver frukt inneholder i tilstrekkelig mengde vitaminer, makro- og mikroelementer, som positivt påvirker hudtilstanden:

  • Retinol (vitamin A) - lindrer betennelse, normaliserer fettinnhold, forhindrer tørrhet og behandler skumlet hud;
  • K-vitamin - fjerner puffiness, lyser pigmenterte områder av ansiktet;
  • folsyre (vitamin B9) - gir beskyttelse mot eksponering for det ytre miljø og frie radikaler;
  • askorbinsyre (vitamin C) - en naturlig antioksidant, har en foryngende effekt;
  • jern - forbedrer blodsirkulasjonen, metter celler med oksygen, gir en behagelig og naturlig farge;
  • kalium - normaliserer mengden fuktighet inne i cellene;
  • frukt syrer - nivået av huden lettelse, hindre dannelsen av nye rynker.

  Hjemmelaget eplemaske er veldig bra for huden. Det anbefales for kvinner uansett alder. Masken er i stand til å løse et bredt spekter av hudproblemer uten å forårsake bivirkninger.

  Kontra

  Apple er en frukt kjent for regionen vår. Han er kjent for alle fra barndommen, så allergi mot det er ekstremt sjelden. Men de ekstra komponentene i masken kan tolereres dårlig, selv når de påføres eksternt.

  For å unngå en uønsket hudreaksjon fra å påføre en maske, før den første prosedyren testes midlet på den delikate huden på håndleddet eller på innsiden av albuen. Hvis det ikke vises kløe, brennende eller irritasjon innen 15 minutter på applikasjonsstedet, er masken egnet for videre bruk. Ellers er det bedre å plukke opp en annen oppskrift.

  Gitt det høye innholdet av fruktsyre og vitamin C i frukt, med stor omhu for eplemasker, bør eiere av for følsom eller skadet hud behandles.

  For å hindre at masken forårsaker komplikasjoner, bør den holdes på ansiktet i ikke lenger enn femten minutter.

  Produksjonsregler

  Å forberede en eplemaske på egenhånd er ikke vanskelig, og du må ta hensyn til det:

  • Du kan bruke frukt av noe slag. Men for holdere av fete hudtyper er sure epler mer egnet, og for de med tørr hud er det bedre å velge søte sorter.
  • Preferanse bør gis til lokale epler. Importerte frukter er best å ikke bruke, siden de blir behandlet med kjemisk sammensetning for å forlenge holdbarheten.
  • Løsningen fremstilles umiddelbart før påføring. Epler oksiderer raskt og mister gunstige egenskaper når de interagerer med oksygen.
  • Epler må bare rengjøres hvis det er angitt i oppskriften eller hvis importerte frukter blir brukt. I andre tilfeller er det bedre å ikke gjøre dette, siden et stort antall verdifulle stoffer ligger like under peeling. Før innføringen av masken vaskes frukten forsiktig og tørkes tørk.

  Masker laget av rå frukt anses å være mer nyttige. Epler som har bestått varmebehandling mister de fleste av næringsstoffene sine.

  Hjemmelaget Apple Mask Oppskrifter

  Det er mange oppskrifter for hjemmelagde eplemasker. De fleste av dem ble brukt av våre bestemødre, så deres effektivitet er testet tid.
  Hvis det ikke er tid for en komplett kosmetisk prosedyre, anbefaler kosmetologer å tørke ansiktet ditt med et lite stykke ferskt eple i ti minutter. Dette vil tillate å tone og oppdatere huden, gjenopprette en sunn hud.

  • Akne Behandling

  Masken eliminerer akne, uavhengig av årsaken til utseendet, reduserer betennelse, gjenoppretter beskyttelsesfunksjonen i huden, forhindrer gjentakelse av akne. Passer til alle hudtyper.

  For forberedelsen trenger du: ett eple med middels størrelse, en spiseskje olivenolje.

  Vask eplet skrelles og gni på en fin riper. Tilsett smør til eplemassen. Påfør produktet umiddelbart etter klargjøring, hold i 15 minutter, vask av med vann.

  • For å eliminere rynker

  Til matlaging bruk bakt eple. Det bekjemper effektivt aldersrelaterte endringer, gir elastisitet og glatter rynker.

  Forbereder en maske av en baket mellomstor frukt, en eggeplomme og en teskje krem ​​(med høy% av fett).

  Eplet er fjernet fra huden, og kjøttet er kneet med en gaffel og blandet med de andre komponentene, slik at en jevn mos blir oppnådd. Påfør masken med et tynt, jevnt lag. Etter 15 minutter, vask av.

  • Oljemassasje som dekker porene

  Masken eliminerer rynker, forbedrer hudtonen, og normaliserer talgkjertlene. Det anbefales til holdere med fet hud med brede åpne porer eller med de første tegn på aldring.

  Utarbeidet av en moden eple, egghvite, 2 ss potetstivelse, en teskje glyserin.

  I første etappe må du forberede maske ingrediensene: vaske eplet, tørk det og grist det på en fin rist, pisk proteinet i et tykt skum. Deretter legger du forsiktig applemassen til proteinet og blander. Glycerol er lagt til sist.

  Glyserin i oppskriften kan erstattes med flytende vitaminer A eller E.

  Påfør ansiktet umiddelbart etter forberedelsen. Hvis masken tolereres godt, kan eksponeringstiden forlenges til 20 minutter.

  Gjenta prosedyren en eller to ganger i uken. Fullt kurs - 10 prosedyrer.

  • For fet hudpleie

  For å fjerne uestetisk fettglans anbefales det å bruke en maske med kokt eple, en egghvite og en spiseskje olivenolje for å justere arbeidet til talgkjertlene.
  Det avkjølte epleet er grundig kneet med en gaffel, olje blir tilsatt og proteinet er pre-pisket inn i skum. Sett på en maske i 15-20 minutter.

  Det nærer huden godt og forbedrer tonen sin.

  • For å forbedre hudfarge

  Masken anbefales for eiere av fet hud. Den har egenskaper for å eliminere glans, redusere sebumsekresjon, og utvider og forbedrer hudfarge.

  Forbereder en maske med samme mengde eple- og agurkpuré, slåttegghvite og freste flager av rullede havre. Alle komponenter blandes grundig og fordeles på ansiktet, halsen og halsen jevnt.

  • Fuktighetsgivende maske for tørr hud

  For å forhindre tidlig aldring av tørr hud, må det hele tiden fuktes. En maske som kombinerer eple og gulrot er godt egnet for dette. Det eliminerer tørrhet, følelse av tetthet, gir ansiktet et attraktivt, sunt utseende.

  Forbereder en maske med applepuré og revet gulrøtter. Begge ingrediensene er tatt i samme volum og grundig blandet.

  Eksponeringstiden for masken på huden er 15 minutter.

  • For ekstra hudernæring

  Masken tilnærmer samtidig og forynker huden, gjenoppretter sin naturlige skjønnhet. I tillegg har den en liten terapeutisk effekt: lindrer irritasjon, akselererer helbredelsen av mindre skade på huden.

  For forberedelsen trenger du ett eple, en spiseskje med flytende honning, kyllingegulv, en teskje linfrøolje.

  Eplet er skrelt og malt. Kombinere med eggeplomme, honning og smør. Rør til glatt.

  Hvis masken ikke gir ubehag under ansiktet, kan prosedyrens varighet økes til 25 minutter.

  Skyll av med varmt vann, men skyll deretter ansiktet med kaldt vann.

  • For å øke tonen

  I kombinasjon med havremel, kjøper et eple sterke forfriskende og toningegenskaper, samt evnen til å rense huden.

  Forbereder et verktøy fra ett eple og en spiseskje frokostblanding. Apple mashed i en puree og kombinere med hakkede havremel. Påfør et tynt lag, vask av med kaldt vann.

  • For rensing og forebygging av akne

  For tørr, blek, utsatt for dannelse av akne, fading hud, en maske laget av en moden apple, en spiseskje med hakket havregryn, honning og kanel er egnet.

  Apple skrelles og skrelles, massen er malt på et rifler. Alle komponenter blandes med en blender.

  Påfør masken med sirkulære massasjebevegelser fra sentrum til templene. Fordel et tynt, jevnt lag. La i 15 minutter.

  Systematisk utførelse av slike prosedyrer vil rense epidermis, forbedre hudfarge, gjøre huden frisk, forhindre de første tegn på aldring og dannelse av akne.

  • Fuktighetsgivende maske med tilsatt melk

  Masken fukter og matter huden. Ved vanlig bruk gir du full forsiktighet.

  Forbereder en maske av ett eple og melk. Før bruk skal frukten skrelles, deretter kuttes i små stykker og kokes i melk til det blir en vassel. Legg masken fortsatt varm. Skyll med kaldt vann etter 20 minutter.

  • For å øke tonen og metningen med vitaminer

  En maske med mashed laks, tilberedt av et grønt eple, en teskje ingefærjuice, en teskje olivenolje, et par dråper sitronsaft og en mellomstor banan er forberedt.
  Alle komponenter må blandes og brukes på ren hud i ansikt og nakke.

  Å komme på huden, gir ingefærjuice et rush av blod og forbedrer hudfarge. Bruk av masken forårsaker løfteeffekt, forbedrer hudtone, nærer huden med gunstige vitaminer, lindrer puffiness og fjerner giftstoffer.

  For å oppnå en positiv kosmetisk effekt utføres prosedyren en gang i uken i en hel måned. Etter det, gjenta om nødvendig.

  • For dyp rensing

  Rengjør og helbredet huden vil hjelpe maske av fersk eple saus, laget av ett eple, en teskje ikke veldig fet rømme og en spiseskje stivelse.

  Bland først applemassen og rømme. Deretter tilsetter stivelse.

  På ansiktet kan en slik maske holdes opptil en halv time. Vask det med vann ved romtemperatur.

  • For lette pigmentering

  Masken anbefales for eiere av tørr og fading hud, så vel som for de som ønsker å bli kvitt fregner eller annen pigmentering på ansiktet.

  Utarbeidet fra halvparten av et eple, to spiseskjeer solsikkeolje, en teskje honning, samme mengde ascorbinka og naturlig eplecider eddik.

  Halvparten av eplet skales og frøes, malt og blandes med andre ingredienser. Etter forberedelse påføres masken umiddelbart på ansiktet. Eksponeringstiden kan økes til en halv time.

  Vask masken først med varmt vann, deretter kaldt.

  Hvis vi, i stedet for askorbinsyre, legger til en rowan juice i masken, får vi et svært effektivt anti-rynkemiddel.

  Masken for denne oppskriften lyser ikke bare huden og gir ut tonen, men forbereder også huden for sesongmessige temperaturendringer. Bruk den med en frekvens en gang i uken.

  • Maske med bleking effekt

  Prosedyrer ved bruk av denne masken lindrer eventuell pigmentering. Den er tilberedt av ett eple, en teskje sitronsaft, 2 spiseskjeer kefir (middelsfett), en teskje mel.

  Frukten skrelles og frøene gnides på den fineste riveren. I applesausen, en etter en, legger du til de resterende komponentene og blander.

  På ansiktet, hold verktøyet i 10 minutter, fjern det avkjølte kokte vannet.

  • Å rense og begrense porene

  For holdere av fet hud med forstørrede porer, anbefaler kosmetologer bruken av masker som har en stramningseffekt.

  Du kan forberede en slik maske fra ett eple, egghvite, en halv teskje glycerin og to spiseskjeer stivelse.

  Vask og gni eplet. Protein rist i skum. Kombiner applesaus med protein, legg til glyserin og stivelse.

  Påfør masken i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann.

  Ved å bruke en maske i henhold til denne oppskriften, forbedrer hudens utseende betydelig.

  Apple masker er et utmerket hjemmelaget kosmetikk for hudpleie av ansiktet, de gjør det friskt og glatt. Samtidig har eplet praktisk talt ingen kontraindikasjoner og forårsaker ikke bivirkninger. Og de hvis hud er for følsom overfor ascorbinsyre, kan bruke bakt eller kokt frukt.

  Hvis huden er skadet, bør du konsultere en kosmetolog eller en hudlege før masken påføres.

  Flere Artikler Om Typer Acne