Kiwi fra akne kan brukes som et ekstra verktøy, et kompleks med andre kosmetikk. Kiwi kan ikke bare tørke akne, men også gi huden en delikat glans og perfekt jevn farge.

Kiwi akne masker

For å raskt tørke de lokale utslettene og fjerne rødmen, er det nok å bruke helbredende egenskaper av kiwisaft eller til hvitløk fra akne. Det må påføres pimple i 10 til 15 minutter to til tre ganger om dagen. Under denne prosedyren kan det være en liten prikkling, noe som indikerer at helingsprosessen er i full gang.

For toning opp huden er perfekt egnet maske direkte fra kiwi, malt til en tilstand av vassel. Påfør det bør være på grundig renset hud, pre-steamed for å åpne porene helt. For spesielt følsom hud, bør kiwi gruel brukes på gasbind eller papir serviett for å unngå irritasjon. For å utføre en slik prosedyre bør ikke være mer enn en gang i uken eller til og med to, hvis vi snakker om den kalde årstiden. Toning av huden, tørker kiwi også det, så etter en slik maske ville det være bedre å bruke en fuktighetsgivende krem.

Hvem er egnede masker mot akne fra kiwi

Kiwi for akne er en klage rette nok som ikke passer for hver hudtype, som ikke gjelder for Clindovit for akne. Først og fremst er en slik maske kontraindisert for eiere av tørr hud utsatt for microcrack og peeling. I dette tilfellet vil kiwi fungere som en irriterende, kun forverrende hudproblemer.

Det anbefales ikke å bruke masker fra kiwi og de som lider av matallergi for dette produktet. Selv de eksterne effektene av kiwisaft kan være helt uforutsigbare og forårsake utseende av irritasjoner og utslett som ikke har noe å gjøre med akne.
Bruken av kiwi i tilfeller der akne er en konsekvens av de skjulte problemer med indre organer, vil være ubrukelig. I dette tilfellet trenger du først å bli kvitt den underliggende sykdommen, og akne vil i sin tur passere seg selv.

De beste masker fra kiwi til ansiktet hjemme

Moderne skjønnheter har lenge vedtatt folkelige oppskrifter for personlig pleie. Denne skjebnen unnslippe ikke den eksotiske kiwifrukten, som er rik på næringsstoffer, og brukes derfor ofte i kosmetikk, inkludert hudpleie. Tenk på fordelene og de beste masker fra kiwi, som du kan lage mat hjemme.

Fordelene med kiwi for ansiktet

Nyttig sammensetning av frukten gjorde det nyttig ikke bare for inntak, men også for fremstilling av hjemmemasker for ansiktet.

 • Vitamin C er en antioksidant som bekjemper frie radikaler.
 • Vitaminer i gruppe B - har antiinflammatoriske og helbredende egenskaper, stimulerer kollagenproduksjon, beskytter hver celle mot aggressive eksterne faktorer.
 • E-vitamin er den sterkeste antioksidanten som gir hudens elastisitet.
 • Betakaroten er en annen antioksidant som gir en vakker brunfarge og beskytter huden mot tørrhet.
 • Mineraler kalium, jern, magnesium, fosfor - påvirker metabolske prosesser.

Hva er effekten av kiwi på ansiktets hud?

 1. Det nærer og aktiverer celleregenerering.
 2. Oppfrisker og toner, helbredet sliten hud.
 3. Lyser og farger pigment flekker.
 4. Glatter huden, fjerner rynker.
 5. Strammer og renser porene, eliminerer svarte flekker.
 6. Fjerner for mye oljeaktig hud.

Grunnleggende regler for bruk av frukt:

For å møte masken med kiwi nytes skjønnheten din, ikke glem de enkle regler for å lage masker.

 1. Ta bare modne frukter for å lage kosmetikk.
 2. Grind frukten er best i en blender eller mash det med en gaffel.
 3. For å ikke skade huden, følg maksimal oppløselig aldringstid: 20 min for problemhud, 10 min for tørr hud.
 4. Fet hud før prosedyren er best å dampe.
 5. Mask hjemme er nok til å gjøre 1-2 ganger på 7-10 dager.

Oppskrifter til hjemmelagde kiwi ansiktsmasker

Kiwi fruktmasker kan enkelt gjøres av deg selv. I dette tilfellet tilbudt du billig og naturlig omsorg. Vi anbefaler å prøve ananas for ansiktshud.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Kiwi maske for akne

Resultat: Masken renser grundig porene, desinfiserer dem, fjerner hudormer og kviser visst litt bleke huden.

ingredienser:

 • Kiwi - 1 del;
 • Kefir - 2 deler;
 • Appelsin eller sitronsaft - 1 del;
 • Almondolje - 1 del;
 • Gulrøtter - ½ del.

Klargjøring og metode for tilberedning: Forbered mosed kiwi-frukt og rist gulrøtter. Bland komponentene i de angitte forholdene og bruk massen i 18-20 minutter. Fjern deretter den med en bomullspinne og vask ansiktet med kaldt vann.

Kiwi rynke maske

Resultat: Masken strammer sagende hud, toner den, glatter rynker, forhindrer utseende av nye. Avlaster pigmentflettene, har en liten bleking effekt.

ingredienser:

 • Kiwi - 1 stk.
 • Hytteost - 2 ss. skjeer;
 • Honning - Art. en skje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland kiwifrukt med myk fettost og flytende honning. Hvis massen er veldig flytende, kan du litt tykke den med rispulver. Overfylt på nakken og ansiktet. Aldri i 10 minutter.

Kiwi maskerer for tørr hud

Resultat: Forhindrer tørrhet og flak, glatter og fôrer huden. Passer også til fuktighetsgivende normal hud.

ingredienser:

 • Kiwi - 1 stk.
 • Rømme / melk - Art. en skje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland kiwi puree med fett surkrem eller hjemmelaget melk, og bland blandingen med kiwi på ansiktet. Eldre vekt på ca. 10-12 minutter. Skyll ansiktet linde avkok og deretter påfør kremet.

Masker fra kiwi for fet hud med et egg

Hvis du har fet eller kombinasjonshud, kan du bruke kiwi juice til ansiktet ditt, tørke problemområder, la dem tørke og skyll. For mer effekt, lage masker.

Resultat: Masken tørker, eliminerer fett, absorberer forurensning, effektivt strammer porene, virker mot akne.

 • Kiwi - ½ stk.
 • Egg hvitt;
 • Grønn leire - 2 ss. skjeer;
 • Olivenolje - ½ ss. skjeen.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Pip proteinet grundig og bland med kiwi puree. Tilsett oliven og leirepulver. Bland godt og søk om 17-20 minutter. Etter at masken tørker, er det godt å fukte det med vann til det er mykt og fjern svampen. Skyll med mineralvann.

Kiwi maskerer for fet hud med sitron

Resultat: Masken har indikasjoner på fet hud. Det desinfiserer samtidig porer og regulerer metabolske prosesser og funksjonen av talgkirtler.

ingredienser:

 • Kiwi - 1 stk.
 • Sitronsaft - h. Skje.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Friskpresset sitronsaft blandet med kiwi puree. Påfør vekt over hele ansiktet med fingrene. Masser det for å sikre lett peeling av ansiktet på kiwi. Masken holdes i ca 15-17 minutter. Etter fjerning, tørk ansiktet med en gress isbit.

Ansiktsmaske med kiwi og banan

Resultat: Kiwi-fruktmasken for huden på samme tid nærer og fukter den, gir en jevn og sunn glød, lindrer tørrhet og irritasjon.

ingredienser:

 • Banan - ½ stk.
 • Kiwi - ½ stk.
 • Honning - 2 timer. skjeen.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Grind frukt og legg til flytende honning til dem. Påfør huden i 10-12 minutter og skyll med vann. Husk å bruke etter prosedyren fuktighetskrem.

Ansiktsmaske med kiwi og honning

Resultat: Masken på kiwi for ansiktet har en sterk anti-inflammatorisk effekt, helser akne, akselererer modningen av eksisterende og forhindrer utseendet til nye.

ingredienser:

 • Kiwi - 1 del;
 • Honning - 1 del.

Forberedelse og anvendelsesmåte: Bland kiwi puree med honning og påfør huden, spesielt oppmerksom på de betente områdene. Etter en kvart time kan du fjerne massen og vaske ansiktet ditt med et kjølig avkok av hestesko.

Videooppskrift: Nærende maske for Kiwi-basert hudforyngelse

Kiwi for ansikt: søknad vurderinger

Fra akne, jeg bare kiwi og flykte. Jeg lager en enkel maske med kiwi peeling: Jeg gni ansiktet mitt med det og etter 10 minutter vasker jeg ansiktet mitt.

Superhjelp for ansiktspleie, spesielt sliten og sløv hud! Jeg bruker stadig frukt for å oppdatere huden med vitaminer etter høst-vinterperioden.

De gunstige egenskapene til kiwi for sin tørre hud åpnet for lenge siden. Jeg lager en maske med kiwi og banan. Billig, men effekten er fantastisk.

Kiwi maske: gjør huden din vakker!

Hei kjære lesere av bloggen min om skjønnhet og helse! Sist, jeg fant slike fantastiske hjemmelagde masker, og nå haster jeg med å dele noen fantastiske oppskrifter med deg. Masken fra kiwi er en frelse for problem hud og bryst hud utsatt for irritasjon. Slike selvbehov er velsmakende, duftende og veldig hyggelig. Så, hvordan lage et effektivt middel fra denne eksotiske frukten som konkurrerer med spabehandlinger i salongen?

Kiwi for ren og vakker hud

Etter å ha lest vurderinger om multikomponent og enkle masker av saftig frukt, kom jeg til den konklusjonen at jo enklere de hjemmelagde masker, jo lettere er det å bruke dem. I tillegg er de enkleste oppskriftene mye billigere, og effekten av dem er alltid ren, frisk og glatt hud. Mask fra kiwi gir slike fantastiske resultater ikke ved en tilfeldighet.

Ingen magisk, enkel kjemi, fordi en liten frukt inneholder:

 • B-vitaminer som har anti-inflammatorisk effekt og fremmer hudregenerering
 • vitamin C, som fjerner giftstoffer og renser huden
 • Vitamin E Tiltrekkende dype forstørrede porer
 • kalsium
 • magnesium
 • jern.

Forbered en ekte vitaminbombe kan være hjemme, mens du bruker bare noen få minutter. Effektive masker fra kiwi fører sjelden til allergiske reaksjoner, men må fortsatt testes før man bruker hjemmelagde rettsmidler.

Frisk Kiwi Mask Oppskrift

Med hvilke midler kiwi er nyttige, fant vi oss ut, men hvilken masker passer for deg, nå vil vi finne ut. Frukt brukes ofte i kosmetologi, fordi de bidrar til å nærme huden med nyttige vitaminer og sporstoffer. Eventuell hud som er fet, den tørre må fuktes. Ekstra sminke vil fjerne peeling og lindre de første tegn på aldring.

For fet hud anbefales det å bruke bare kiwi, tidligere knust til en grøtaktig tilstand. Din egen hud vil fortelle deg hvor mye du skal beholde akne behandling. Så snart du føler stramming rundt øynene, vask straks masken av med varmt vann og nyt fløyelsaktig hud.

For peeling - kiwi er en uunnværlig assistent, fordi syrene inneholdt frukten for å takle rensingen av alle 100%. Detaljert bilde og videooppskrift finnes her:

Det beste utsikteret for mekanisk rensing av ansiktet, som koster mye penger i hytta. Hva gir pilling? Rensing av døde hudpartikler og overflødig sebum, som er merkbar etter den første prosedyren. Peeling med hovedkomponent av kiwi kan brukes en gang i uken.

En maske basert på kiwi og honning hjelper rynker i alle aldre. For ansiktet er anti-aging behandlinger nyttige to, tre ganger i uken. Har du ikke et par minutter for deg selv, elskede? For å forberede masken trenger du:

Tre enkle komponenter blandes og påføres ansiktets hud, og etter en halv time vaskes den tørkede blandingen med varmt vann. Denne masken er laget av banan, som legges i stedet for honning.

Slik fukter du huden med en kiwi-maske

For tørr hud egnede produkter som raskt spiser med vitaminer. Kombinerte fuktighetsgivende maske for ungdom kan inneholde de mest uventede ingrediensene:

Maskinen passer for øynene og øynene. Velsmakende og hjelpsom, og viktigst raskt, hva kan være bedre? Huden vil takke deg etter masken med kiwi og rømme. For å forberede produktet er det nødvendig:

 1. Mash en moden kiwi
 2. Bland gruel med en spiseskje med rømme
 3. Påfør blandingen på ansiktet

Vask masken og gå vakker. Du kan kombinere hudpleieprodukter etter eget skjønn. Ta gjerne med essensielle oljer og frukt til din smakfulle blanding, som du definitivt ikke har allergier.

Hva skal huskes fra artikkelen?

I dag har vi blitt litt nærmere hemmeligheten til evig ungdom, og lærte også:

 1. Hvor uvurderlig er kiwi-frukt, spesielt for å lage hjemmelagde masker.
 2. Hvor viktig det er å hjelpe huden å holde seg frisk og hydrert når som helst på året.
 3. Et par oppskrifter som er sikker på å være nyttig for hver kvinne.
 4. Det er aldri for sent å bekjempe de første tegn på alderdom, og de kan dukke opp selv i 18 år på grunn av utmattelse og tretthet i huden, og en maske med kiwi hjelper bare å holde huden ren og øm.

Den 5 år gamle babyen spiller pianoet utrolig, mange ville misunne sin teknikk. Anki Chen fra Kina kan konkurrere i teknikken til å spille selv med ærverdige pianister!

Klikk på "Like" og få bare de beste innleggene på Facebook ↓

Kiwi ansiktsmaske

Kiwi - en eksotisk frukt som vokser i land med varme klima. Dens smak har en blandet karakter. Kiwi er veldig rik på vitaminer, som er så nødvendige for at kroppen skal gi vitalitet og energi. Men i dag begynte denne eksotiske frukten å bli aktivt brukt i kosmetikk. Det vanligste kosmetiske produktet er en maske for ansiktet av kiwi. Det er ikke nødvendig å kjøpe det, fordi du kan forberede produktet uten å forlate hjemmet ditt.
[innhold h2]

Gunstig effekt

Fordelene med kiwi bestemmes av komponentene som er inkludert i sammensetningen:

 1. Vitaminer i gruppe A. Har en anti-inflammatorisk og helbredende effekt. Det renser huden, lindrer akne og hudormer, reduserer inflammatorisk prosess.
 2. B-vitaminer er involvert i normalisering av metabolske prosesser i cellene, gir hudens elastisitet og forbedrer fargen. Disse vitaminene spiller en spesiell rolle i eliminering av aldersrelaterte endringer i ansiktets hud, effektivt eliminering av rynker.
 3. Vitamin C. Det er en kraftig antioksidant. Det gjør at du kan forlenge ungdommen av celler, er involvert i regenerering, øker produksjonen av naturlig kollagen til epidermis. Huden blir yngre, pigmentering og betennelse forsvinner.
 4. Vitamin E. Denne komponenten eliminerer puffiness, tørrhet og flak. Kosmetikk som inneholder vitamin E hemmer aldringsprosessen, har en rask healing effekt, forbedrer den naturlige beskyttelsen mot UV-stråler.
 5. Fordelene med kiwi-frukt er ikke begrenset til vitaminer. Frukten inneholder komponenter som kalsium, magnesium, jern, fosfor og kalium. De har en beroligende effekt, regenerere huden, gjør den yngre, noe som gir elastisitet og friskhet.

Effektive oppskrifter

Kiwi ansiktsmaske er et effektivt middel for rynker, kviser og hudormer. Gitt typen hud og dens problemer, må du bruke komposisjonen din. Men det er nødvendig å gjennomføre kosmetikkprosedyrer regelmessig.

Rensesammensetning

Masken har innarbeidet alle de nyttige egenskapene. Det renser huden av akne, påvirker det som en myk peeling, eliminerer inflammatorisk prosess, irritasjon. Følgende oppskrift vil bli kvitt akne raskt og i lang tid.
Ta en kiwi, skrell den, del den i 2 like deler. Ta en del slip i en blender. Ved å bruke en gaffel, må du forsiktig tøffe mushen. Påfør den på den ferdigbehandlede huden med lett masserende bevegelser. Fjern etter 15 minutter.

Sammensetning for aldrende hud

Dette verktøyet vil bidra til å kvitte seg med rynker, da det nærer dermis med vitamin C. Aldringsprosessen er mye langsommere. Ta halvparten av avskallet frukt, send inn en blender. Legg til den resulterende brusken dessertskjeen med honning. Spred blandingen på skrellede deksler. Vask av etter 15-20 minutter.

Mask med fuktighetsgivende effekt

Denne hjemmelagde kosmetikken vil raskt bli kvitt akne. For matlaging må du ta halvparten av kiwiflukten. Koble til 20 g hytteost. Etter grundig blanding må produktet påføres ansiktets hud. Fjern etter 15 minutter.

En maske er egnet for fet hud, men kan brukes til tørr, hvis du erstatter den brukte cottage cheese med solsikkeolje.

Ernæringsmessig sammensetning

Masken gir næring til huden, gir deg mulighet til å bli kvitt akne, rynker, da det har en løftende effekt. Ta halvparten av peeling kiwi og banan. Send frukten til en blender, legg til 2 store skjeer med vanlig yoghurt. Spred valsen på ansiktet og brystområdet. Etter 20 minutter, fjern masken.

Mask med en beroligende effekt

Effekten oppnådd ved bruk av en peeling maske er som følger: huden renses av urenheter, irritasjon går bort, huden er roet og renset av pigmentering. Bruk en gaffel, knead en halv kiwi. Kombiner med ½ dessert skje med matvalmue. Spred den forberedte massen på huden med en gnidningsbevegelse. Etter 20 minutter, fjern masken.

Kiwi Face Mask Oppskrifter

Alle vet at kiwi er en flott "kosmetolog". Den inneholder en stor mengde organiske syrer og vitaminer, som huden vår trenger så mye. Kiwi ansiktsmaske er et terapeutisk middel som nærer, oppdaterer og toner huden. På grunn av tilstedeværelsen av fruktsyrer fjerner blandinger av kiwi døde hudceller. De lindrer irritasjon i ansiktet, lindrer akne.

Kombinere denne frukten med ulike komponenter, kan du få vitamin masker for enhver hudtype.

Kiwi er tilgjengelig når som helst på året. Om vinteren er valget av produkter til hjemmet kosmetologi lite. Vår hud trenger ernæring og omsorg for å opprettholde skjønnhet og ungdom. Her kommer til hjelp av kiwi, rik på vitamin C, magnesium, fosfor.

Kiwi-maske: En magisk effekt på huden

Etter å ha prøvd en maske fra en kiwi til ansiktet, vil du bli overrasket over den øyeblikkelige effekten som den vil ha på huden: etter det blir det en følelse av lyshet og friskhet, og huden vil lyse og få en frisk nyanse. Masken er forpliktet av slike magiske egenskaper til komponenter av en kiwi: strukturen av fantastisk frukt er virkelig unik.

Vitaminer i gruppe B danner grunnlag for sunn hud.

☀ thiamin har antiinflammatoriske og sårheling egenskaper (masken fra kiwi avlaster irritasjon, hjelper til med å takle akne og microcracks)

☀ Riboflavin fornyer hudceller og hjelper dem med å absorbere oksygen (Kiwi ansiktsmasken forynker huden skinnelig).

☀ niacin forbedrer farge og blodsirkulasjon, pyridoksin normaliserer metabolske prosesser i celler, Folacin strammer huden, gjør den mer elastisk, elastisk og ung;

☀ Vitamin C virker på huden som en kraftig antioksidant, og derfor bidrar masken av kiwi til ansiktet til utvikling av nye kollagenfibre, noe som forlener ungdommen i huden.

☀ vitamin E forårsaker porene å lukke - etter masken strammer huden og blir mindre forurenset;

☀ Kalsium, magnesium, jern, fosfor, sink, kalium og mangan, som er en del av en eksotisk frukt, nærer huden, og det er takket være at kiwi-masken for ansiktet gjør huden sunnere, normaliserer de interne prosessene i cellene og forbedrer utseendet.

Kiwi Face Mask Oppskrifter

Fade Skin Mask Oppskrift

Skal 1 kiwi, klipp det veldig fint, og bland med 1 teskje honning. Påfør i 10-15 minutter, deretter skyll alt med varmt vann.

Etter en slik blanding er huden godt mettet med vitamin C, og aldringsprosessen bremses.

Nourishing Kiwi Face Mask

For å forberede masken må du knede en halv moden banan og kiwi-frukt av middels størrelse. Rør fruktmassen grundig og tilsett 2 ss rømme. Spred blandingen i ansiktet, unngå området rundt øynene og leppene. Hold i 10-15 minutter, skyll deretter med vann ved romtemperatur.

På slutten av prosedyren kan du bruke en liten mengde fuktighetsgivende lotion.

Kiwi hjemmelaget maskeoppskrift på vanlig hud

Mash 1 skrelt kiwi, tilsett 50 gram kefir og 25 - ferskpresset appelsinjuice. Grøt gulrøtter og legg til resten av ingrediensene. Rør, påfør ansiktet, la det tørke og skyll med varmt vann.

Mask for alle hudtyper

For en kombinert hudtype er det en egen veldig effektiv maskeoppskrift.

Kiwi mix med ti gram olivenolje og ti gram kosmetisk leire, legg til den bankede egghviten.

Den resulterende massen påføres ansiktet og la stå i ti minutter. Du kan gjøre denne prosedyren en gang i uken i en måned.

Kiwi maske for problem hud

Bland kjøttet av en kiwi, kjøttet av halvt gjennomsnittlig sitron og en spiseskje med revet pepperrot (solgt i dagligvarebutikker).

Rør den resulterende massen og påfør masken på ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Whitening mask

Oppskriften på matlagingen er som følger: Slip kjøttet av en moden kiwi-frukt forsiktig, legg til en spiseskje med rømme, kefir eller myse. Rør til glatt og påfør ansiktet i 20 minutter.

Små frø inneholdt i kjøttet av frukten vil gjøre en delikat peeling. Masken whitens huden, noe som gjør pigment flekker og fregner mindre merkbare.

Kiwi fuktighetsgivende maske Oppskrift på alle hudtyper

Bland i like store mengder hjemmelaget matlaging med kai og kiwi. Påfør en maske i 20 minutter, vask deretter med sommervann.

Kiwi & Decoy Face Mask

Denne masken er en slags peeling, hvor partikler av semolina fungerer som en skrubbe. Dette verktøyet kan brukes 2 ganger i uken for alle typer hud, hvis du vil fjerne døde hudceller og forbedre hudfarge.

Prosessen med forberedelse og bruk av midler består av flere faser:

Forbered mashed kiwi masse. Legg til 1 ss. en skje med semolina;

Påfør huden med masserende bevegelser og la den tørke i 15 minutter;

Når ovennevnte tid passerer, vask med vann ved romtemperatur.

Kiwi isbiter

Cooking Dice

Skal frukten og klem juiceet ut av det. Denne saften helles i en beholder for å lage is og sette i fryseren.

Tørk ansiktet, etter rengjøring og damping, med kuber med juice i en måned.

Hva vil det gi?

Slike kosmetiske kuber er en utmerket anti-aging forebygging. I tillegg gir daglig vask om morgenen med slike isinger en god tonic og fuktighetsgivende effekt. Huden blir øyeblikkelig rosa, blir myk, glatt og godt preparert. Det viktigste - gjør det regelmessig.

Og med hjelp av morgen gnides brutale fartøyer. Derfor kosmetologer og anbefaler å bruke dette verktøyet for personer som lider av blodstasis i kapillærene. Og med fet hud - det er bare en finne, du har en lett pore-smalende effekt.

Forsiktig for Kiwi Masker

Før du bruker den valgte masken av kiwi, prøv å sette en liten blanding på et lite område av huden, helst innsiden av hånden. Hvis det ikke er noen allergisk reaksjon, kan du trygt bruke dette verktøyet. Faktum er at kiwi er en veldig nyttig frukt, men det er eksotisk og noen mennesker kan være allergiske mot denne frukten.

Mens du bruker noen masker, kan du føle en liten prikkling - ikke bli skremt, og organiske syrer begynner dermed å påvirke huden.

Kiwi maske for akne

I tillegg til den fantastiske smaken har tropiske frukter fra varme land, som kiwi, bananer, gode egenskaper for behandling av ansiktshud acne. Kiwi og bananer inneholder en stor mengde vitaminer, så vel som naturlige organiske syrer.

På grunn av dette har disse fruktene gode helbredende effekter, som for eksempel rensing av huden, utjevning. Ved hjelp av en kiwimaske, kan du gjøre huden mer elastisk.

Nå vil jeg dele med deg en slik nyttig oppskrift på en maske med kiwi, som vil hjelpe deg med å bekjempe akne. Denne ansiktsmasken er veldig enkel å produsere og krever ikke mye tid til forberedelse. Siden disse fruktene er tropiske, må du først sjekke ansiktets hud for følsomhet for denne frukten.

For å gjøre dette, ta den skrælte kiwi, ta litt av sin masse og legg den på huden ved øreflippen og vent noen minutter til massen er helt tørr. Hvis huden bak ørebladet er rødt og du føler ubehag, som forbrenning, etc. At denne frukten ikke skal brukes. Og hvis huden på det stedet du legger kjøttet på kiwiene ikke ble rødt og du ikke følte noen ubehagelige opplevelser, kan du trygt bruke denne masken.

Kiwi Mask Oppskrift

Denne masken renser ansiktets hud. For å lage en maske av kiwi trenger du en liten frukt av kiwi. Halvparten av denne frukten vil være nok. Da bør du knytte frukten og bare legge den resulterende vasselen på ansiktets hud. Hvis du føler en prikkende følelse, ikke vær redd for at det er normalt og det burde være. Etter 20 minutter vasker du ansiktet med varmt, fortrinnsvis kokt vann. Hvis det er tonic, så tørk dem mer. Og det er ønskelig å bruke en fuktighetskrem for ansiktet. Det er faktisk hele oppskriften på kiwi akne maske.

Banan og Kiwi Acne Mask Oppskrift:

I stor grad nærer denne masken ansiktets hud. For å gjøre denne masken trenger du: Halvparten av den skrællede kiwifruiten og halvparten av banan. Deretter er det nødvendig å knede, begge frukter gjør den såkalte "mush" som inneholder begge frukter. I tillegg til frukt, trenger du også naturlig yoghurt, legg litt yoghurt til beholderen der du har en "gruel" som inneholder kiwi og banan. Hvordan legge til, bland godt og hele ansiktsmasken er tilberedt! Etter 20 minutter skyll masken ut av en banan og kiwi med varmt vann, og helst kokt, og tørk ansiktet med lotion. Bruk av denne masken kan bli kvitt akne mye raskere.

Kiwi ansiktsmaske

Kiwi er en eksotisk frukt som vokser i land med subtropisk klima og har en blandet smak, som lik jordbær, stikkelsbær, meloner, bananer, kirsebær, ananas og kirsebær. Berry brukes i gelé, syltetøy, syltetøy og syltetøy, lagt til salater. På grunn av den enorme mengden vitamin C, brukes den nå ofte i kosmetikk, inkludert å lage masker fra kiwi til ansiktet, som vi vil fortelle deg i denne artikkelen. Men det er ikke begrenset til vitamin C alene. Sammensetningen av kiwi inkluderer tanninsyre, vitaminer B og E, kalsium, magnesium, jern og kalium. Frukt renser rent huden og fukter det, strammer konturene i ansiktet og kjemper mot mindre ufullkommenheter.

Sammensetningen og egenskapene til kiwi

1. Vitaminer i gruppe B har antiinflammatoriske egenskaper og fremmer helbredelse av mindre riper og sår. Takket være ham, er huden renset, kviser og akne forsvinner, betennelse er redusert. I tillegg hjelper vitaminet til å normalisere metabolske prosesser i cellene, strammer huden og forbedrer fargen, gjør den mer elastisk og elastisk. Dette er en av de viktigste vitaminene for de som allerede er rammet av aldersrelaterte endringer.

2. Vitamin C eller askorbinsyre er en kraftig antioksidant. Det forlenger cellens ungdom, hjelper dem med å forny, øker produksjonen av naturlig kollagen i huden, takket være det forynges og blir ikke eldre, vitamin C reduserer pigmentering og beroliger huden.

3. E-vitamin er med rette den viktigste samarbeidspartneren i kvinners kamp for skjønnhet. Det lindrer hevelse, eliminerer tørrhet og flak, senker aldringsprosessen, akselererer helbredelse av sår og arr og forbedrer naturlig beskyttelse mot UV-stråler.

4. Men fordelene med kiwi-frukt er ikke begrenset til vitaminer: kalsium, magnesium, jern, fosfor og kalium er ikke mindre gunstige for huden: de beroliger det, fornyer, forynker, fukter og glatter det.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for masker fra kiwi

Kiwi er en unik bær, fordi den kan brukes av alle og for alle typer hud. Når fet, problem, utsatt for aknehud, strammer det porene og normaliserer talgkjertlene. Hvis huden allerede har gjennomgått aldersrelaterte endringer, har mistet sin elastisitet, så har fine mimic rynker dukket opp, kiwi hjelper til med å forny det øverste laget av huden, glatt det og stram det. Hvis huden din er tørr og for følsom, bruk en kiwimaske med tilsetning av mykningselementer: honning, rømme eller eggeplomme.

Men smaragdfrukten er fortsatt et sterkt allergen, så før du går forbi kompatibilitetstesten: bruk massen på innsiden av håndleddet eller albuen og vent. Hvis kløe, peeling eller rødhet oppstår, legg berget til side: det vil ikke fungere for deg. Det anbefales heller ikke å lage masker på åpne sår eller hvis du har alvorlig hudsykdom.

Før du bruker masken på ansiktet, ikke glem å rengjøre. Fjern alt kosmetikk, vask ansiktet grundig og tørk ansiktet med en skrubbe. Hvis huden er for følsom, bruk en myk, mild skrubbe som kan tilberedes hjemme. For å gjøre det, trenger du svart brødmasse eller finmalt havremel. Fortynn basen med vann til en slurry og tørk ansiktet, ikke glem om halsen. Om ønskelig kan du lage dampbad eller dampe ansiktet ditt med en varm komprimering. Disse prosedyrene vil hjelpe deg å åpne porene og forbedre effekten av masken.

Ikke glem om nakken og halsen. Der trenger huden også omsorg, så skjem deg bort med en skrubbe og en maske. Når alt kommer til alt, forkorter nakken best den virkelige alderen til en kvinne, og noen ganger pynter den.

Etter prosedyren må du vaske av med rent vann og ikke bruke geler eller såpe, uansett hvor mye du vil, ellers vasker du alt det nyttige laget igjen etter prosedyren. Første vask med varmt vann, skyll deretter ansiktet ditt med kult. Hvis tiden tillater det, må du sørge for en ansikts kontrastvask for å stimulere hudceller og forbedre tonen. Du kan tørke ansiktet med en isterning fra urtete eller vask med mineralvann uten å tørke ansiktet ditt. La fuktigheten absorbere på egenhånd, myke ansiktet og fukte det. Deretter bruker du favorittlotion eller krem ​​for å fullføre prosedyren.

Kiwi Mask Oppskrifter hjemme

Den enkleste masken du kan forestille deg er bare kiwi. Det er nødvendig å kutte bæren i tynne skiver og sette på et renset ansikt. Du kan blande kjøttet i vassdraget, men du bør være forsiktig. Vrangen henger dårlig på huden og glider konstant nedover. Ikke bruk masken nær øyelokkene - det er for delikat hud som kan lide.

Maske skrubbe med valmuefrø, kiwi og rømme

ingredienser:
1 myk kiwi
korn av matvalmue - 1 ts
rømme med høyt fettinnhold - 1 ss.

forberedelse:
Peel kiwi og bland det i grøt. Legg valmue og rømme og flytt forsiktig. Påfør forsiktig på ansiktet og masser huden i 1-2 minutter, og la den stå i 5-7 minutter. Igjen massasje og skyll med varmt vann, på slutten påfør et tynt lag av nærende krem.

Tiltak: Scarab masken forsiktig og forsiktig renser huden, forsiktig masserer den, nærer, whitens og fukter den.

Indikasjoner: For tørr og sensitiv hud utsatt for utseende av alder flekker og fregner.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Kiwi og Banan Mask

ingredienser:
en halv moden banan
1 kiwi
rømme (fett for tørr hud og lavt fett for fett) - 2 ss.
sitronsaft - 0,5 ts (for eiere av fet hud)

forberedelse:
Mash begge frukter og bland de resulterende potetmos. Prøv å holde blandingen i tette stykker. Tilsett rømme og legg massen på ansiktet. Hold i 10-15 minutter og skyll med varmt vann.

Tiltak: Masken nærer, fukter og myker huden.

Indikasjoner: For alle hudtyper.

Søknad: 2 ganger i uken.

Maske med kiwi, honning og yoghurt

ingredienser:
1 kiwi
Myk fettfri hytteost eller naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer - 1 ss.
Flytende honning - 1 ts.

forberedelse:
Mash kiwi til slurry, legg til honning og cottage cheese (yoghurt) og bland. Påfør på ren hud i 15-20 minutter, skyll med varmt vann og skyll med kaldt.

Tiltak: masken myker huden, eliminerer rødhet og beroliger.

Indikasjoner: For tørr og sensitiv hud.

Søknad: 2-3 ganger i uken.

Maske med leire, kiwi, olivenolje og egg

ingredienser:
Grønn leire - 1 ss.
1 egg hvit
Olivenolje - 1 ts.
1 kiwi

Forberedelse: Fortyn leire med vann til en tykk grøt. Ikke overfyll, slik at det ikke blir for flytende. Separat egget og slå proteinet. Mash kiwi i potetmos, bland med smør og legg forsiktig til proteinet, omrør hele tiden. Deretter blandes den resulterende massen med leire og påføres ansiktet. Vent 15-20 minutter, skyll deretter og legg et tynt lag av nærende krem.

Tiltak: Masken gjenoppretter strukturen i huden, trekker ut skadelige stoffer, glatter og myker.

Indikasjoner: for fet og problem hud.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Maske med kiwi, honning og smørkrem

ingredienser:
1 kiwi
Kremet krem ​​- 2 ss.
Flytende honning - 1 ss.

forberedelse:
Mash kiwi i potetmos og bland med krem ​​og honning. Påfør masken i 20 minutter og skyll med varmt vann.

Tiltak: Masken glatter rynker, nærer og myker huden.

Indikasjoner: For enhver hudtype, anbefales for tørr.

Søknad: 2 ganger i uken.

Maske av akne fra kiwi og sitron

ingredienser:
1 kiwi
Sitronsaft - 2 ts.

forberedelse:
Kryss av peeling frukt og løsne med sitronsaft. Påfør på ansikt, massasje og la i 10 minutter, skyll deretter med kaldt vann. Hvis det er vanskelig å klemme, vask det raskt av.

Handling: myker huden, fjerner oljeaktig glans og behandler kviser.

Indikasjoner: Kun for fet hud.

Søknad: 1 gang per uke.

Maske med kiwi, olivenolje og vitaminer A og C

ingredienser:
1 kiwi
Olivenolje - 1 ts.
Noen få dråper vitamin A olje-basert.
Noen dråper vitamin C olje-basert.

forberedelse:
Kjøp nødvendige vitaminer på apoteket og klem dem i en bolle. Kryss kiwi, bland med vitaminer og legg til olivenolje. Påfør med en pensel på ansiktet og la den tørke litt, det tar ca. 5 minutter. Deretter gjelder et annet lag og vent 15 minutter. Skyll med varmt vann og skyll med kaldt.

Tiltak: Masken myker, fukter og nærer huden.

Indikasjoner: Passer til normal og tørr hud som trenger fuktighetskrem.

Søknad: 2 ganger i uken.

Kiwi maske for problem hud

ingredienser:
1 kiwi
Flytende honning - 1 ts.
Lavt fett rømme - 1 ss.
Mandel mandler - 1 ts.
Enhver vegetabilsk olje (oliven, linfrø, mandel) - 1 ss.
Fersk oransje - 1 ss.

forberedelse:
Kryss mandelene i en kaffekvern og lag fersk appelsinjuice. Skal kiwi og mospuré. Tilsett honning, rømme, frisk juice og smør, bland godt. Til slutt legger du til bakte mandler og påfører masken på ansiktet, masserer huden i 5-7 minutter. La det gå i ytterligere 5 minutter og skyll med varmt vann.

Tiltak: Masken glatter rynker, oppfrisker ansiktet og eliminerer fet skinn.

Indikasjoner: for fet og problem hud.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Kiwi, pepperrot og sitron ansiktsmaske

ingredienser:
1 kiwi
Ristet pepperrot - 1 ss.
Sitronsaft - 1 ss.

forberedelse:
Rist pepperrot på en fin rist og klem juice fra sitronen. Bland begge ingrediensene med kiwi puree, bland til glatt og påfør ansiktet. vent 10-15 minutter og skyll med kaldt vann.

Tiltak: Masken danner dypt og oppdaterer huden, og utløser regenerative prosesser som bekjemper aldring.

Indikasjoner: For alle hudtyper.

Påføring: En gang i uken for tørr hud og 2 ganger i uken for fet.

Mask av kiwi og cottage cheese

ingredienser:
1 kiwi
Myk hytteost - 2 ss.

Forberedelse: Kryss kiwiene og bland med ostemassen. Påfør på ansikt og nakke og legg ned i 15-20 minutter, skyll deretter med kaldt vann og tørk ansiktet med en isbit.

Tiltak: Masken glatter, fuktighet og dyp næring.

Indikasjoner: for tørr og skallet hud.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Maske med honning og kiwi

ingredienser:
1 kiwi
Flytende honning - 2 ts.

forberedelse:
Bland kiwi puree med honning, bland og applicer på ansikt og nakke, spesielt oppmerksom på kinnene og ansiktsutsnittene. Hold masken i 25 minutter og skyll med kaldt vann.

Tiltak: Masken har en stramende, nærende og strammende effekt.

Indikasjoner: for hud utsatt for aldersrelaterte endringer.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Maske med kiwi, pære, persimmon og eple

ingredienser:
1 kiwi
1 eple
1 pære
1 persimmon
Hvis ønskelig, kan du legge til juice av flere druer.

forberedelse:
Rist eplet og pæren på en fin rist, bland persimmon og kiwi til en puree. Bland alt i en enkelt masse, legg til juice av druer, hvis de er. Påfør blandingen på ansikt, nakke og skuldre med et tykt lag, vent 15-20 minutter og skyll med kaldt vann.

Handling: Denne masken er en ekte vitaminbombe som vil myke, glatte og nære huden.

Indikasjoner: for alle hudtyper.

Søknad: 1-2 ganger i uken.
Mask kan gjøres fra forskjellige frukter, erstatte noen og legge til andre.

Maske med kiwi, banan og jordbær

ingredienser:
1 kiwi
Noen jordbær
En halv banan

forberedelse:
Mash frukt i grøt, bland og applicer på ansiktet. vask med varmt vann etter 10 minutter.

Handling: masken fjerner fine linjer, hvitt, glatter huden og fuktes.

Indikasjoner: For enhver hudtype, spesielt det vil være nyttig for unge eiere av problemhud.

Søknad: 1-2 ganger i uken. Maske med kiwi, jordbær og banan.

Whitening mask av kiwi, honning, sitron og agurk

ingredienser:
1 kiwi
Flytende honning - 1 ss.
Sitronsaft - 1 ss.
1 liten agurk

forberedelse:
Masken ser ikke særlig appetittvekkende ut, men den er ganske effektiv. Grøt agurken, klem ut overflødig vann og bland med kiwi grøt, sitronsaft og honning. Påfør massen på ansiktet og vent i 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Tiltak: Masken whitens huden og fukter den, og eliminerer alder flekker og fregner.

Indikasjoner: for huden utsatt for pigmentering.

Søknad: 1 gang per uke.

Maske med kefir, kiwi, mandelolje og appelsinjuice

ingredienser:
1 kiwi
Kraftig kefir - 2 ss.
Appelsinjuice - 1 ss. Kan erstattes med sitronsaft - 1 ts.
Almondolje - 1 ss.
Litt revet gulrotjuice.

forberedelse:
Kryss kiwiene og bland den med kefir, appelsinjuice, mandelolje og gulrotjuice. Påfør et tykt lag på ansiktet og la det tørke helt, i ca 20 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

Tiltak: Masken nærer, renser og glatter huden. I tillegg hjelper gulrotjuice til å tiltrekke seg den første solbrunken og beholde den.

Indikasjoner: For alle hudtyper.

Søknad: 2-3 ganger i uken.

Kiwi, jordbær og agurk maske

ingredienser:
Noen jordbær
1 kiwi
En halv agurk

forberedelse:
Grøt agurk på en fin rist, bland jordbær og kiwi og bland alt sammen. Hvis det er for flytende, legg til litt havremel eller malt korn. Påfør et tykt lag på ansikt og nakke og vent 15-20 minutter, skyll deretter med varmt vann.

Handling: masken renser og whitens huden, forbedrer hudfarge og myker det, bekjemper dehydrering.

Indikasjoner: for alle hudtyper med pigmentering.

Søknad: 2 ganger i uken.

Kiwi maske for fet hud med havremel og eggeplomme

ingredienser:
1 kiwi
1 eggeplomme
Jord havregryn (hele kornblanding kan også brukes) - 1 ss.

forberedelse:
Grind havregryn i en kaffekvern til melken, bland med eggeplommen og legg til kiwi-kjøttet. Påfør ansiktet, masser litt og la det stå i 5-10 minutter, skyll deretter med kaldt vann og gni ansiktet med isterning.

Tiltak: masken trekker ut smuss fra huden, renser porene og reduserer dem.

Indikasjoner: for fet hud med utvidede porer.

Søknad: 1-2 ganger i uken.

Mask med svart brød, kiwi, egg og vegetabilsk olje

ingredienser:
Pulp svart brød
1 eggeplomme
1 kiwi
Vegetabilsk olje (mandel, oliven) - 1 ts.

forberedelse:
Drypp på brødmassen med noen dråper vann og rør til en grøtaktig tilstand. Tilsett eggeplomme og smør og bland. Peel kiwi, myk til puré og bland i en enkelt masse. Påfør på et rent, fuktig ansikt, massasje i 5 minutter og la igjen i ytterligere 5 minutter. Re-massasje og vask helt av ved å skylle ansiktet ditt med kaldt vann på slutten.

Tiltak: Masken renser rent formen av urenheter, starter hudfornyelse og fukter det.

Indikasjoner: For tørr og sensitiv hud.

Søknad: 2 ganger i uken.

Kiwi masker rundt øynene for ødem

ingredienser:
Naturlig fettfattig yoghurt uten tilsetningsstoffer - 3 ts.
Skummet melk - 1 ts.
Flytende honning - 1 ts.
1 kiwi
Jord havregryn - 1 ts.
1 dråpe oransje eterisk olje
1 dråpe lavendel essensiell olje

forberedelse:
Bland yoghurt, melk, honning og kiwi-masse, visp med en mikser. Tilsett essensielle oljer og havregryn, bland igjen til glatt. Påfør huden rundt øynene, ansiktet og nakken og masser i 5-7 minutter. Skyll med kaldt vann og skyll ansiktet med mineralvann. Ikke tørk huden slik at vannet absorberes.

Handling: Den eksakte masken hjelper til med å lindre hevelse og tretthet, lindre deg fra ytre tegn på tretthet og gi ansiktet ditt skinn.

Indikasjoner: For alle hudtyper, anbefales for fading hud.

Søknad: 1-3 ganger i uken.

Kiwi maske for akne

ingredienser:
1 kiwi
Flytende honning - 2 ss.
Mel (eventuelt egnet: havremel, mandel, rug, hvete) - 1 ss.

forberedelse:
Mash kiwi, legg til honning og mel. Bland, legg på et jevnt lag på ansiktet og klapp litt på det slik at honningen stikker til hendene. Vent 15 minutter og skyll med varmt vann.

Handling: masken bidrar til å bekjempe akne, renser ansiktet og glatter huden.

Indikasjoner: for fet, utsatt for aknehud.

Søknad: 2 ganger i uken.

Maske med kiwi, kanel og sitron

ingredienser:
2 kiwier
Jordkanne - 1 ts.
Halv sitron

forberedelse:
Klem saften fra sitronen, bland kiwiene og bland med kanel. Påfør ansikt og nakke, unngå området rundt øynene, og la i 10 minutter. Vask av med varmt vann.

Handling: Masken oppdaterer og toner huden, fjerner oljeaktig glans.

Indikasjoner: for fet og kjedelig atonisk hud.

Søknad: 1 gang per uke.

Maske med kiwi, honning, eggeplomme, kokte poteter og hvetekimolje

ingredienser:
1 kiwi
Flytende honning - 2 ts.
Enkel eggeplomme
En liten razvararyy poteter
Hvete kim olje - 2 ts.

forberedelse:
Bland kiwi kjøtt, honning og kokte poteter, eggeplomme og hvetekim olje, hvis massen er tynn, legg til litt mel. Påfør ansiktet i 15 minutter og skyll med varmt vann.

Handling: masken lyser ansiktet, gjenoppretter strukturen i huden, nærer den og har en foryngende effekt.

Indikasjoner: For enhver type hud med tegn på aldring.

Søknad: 2 ganger i uken.

Mask med rømme, kiwi og honning

ingredienser:
1 kiwi
Syrekrem redusert fett - 1 ss
Flytende honning - 1 ts.

forberedelse:
Bland kiwi kjøtt, rømme og honning til glatt. Påfør huden og hold i 20 minutter. Skyll med varmt vann, tørk deretter huden med en isterning.

Tiltak: masken har en bleking effekt, nærer og myker huden.

Indikasjoner: For tørr og treg hud underlagt pigmenter.

Søknad: 2 ganger i uken.

Mask med kiwi og smør

ingredienser:
1 kiwi
Vegetabilsk olje (oliven, solsikke eller mandel) - 1 ss.
3-4 dråper av hvilken som helst essensiell olje som passer til huden din.

forberedelse:
Kryss kiwi, bland med de viktigste små og dråpene valgt essensiell olje. Rør til glatt og påfør ansiktet, lett patting huden. Vent 15 minutter og skyll med varmt vann og skyll deretter med kaldt.

Tiltak: masken fukter huden og gjenoppretter dens naturlige beskyttelse.

Indikasjoner: For tørr hud.

Søknad: 1 gang per uke.

Kiwi maske for fet hud

ingredienser:
1 egg hvit
1 kiwi
Sitronsaft - 1 ts.

forberedelse:
Separat hvitt og gulv og visp først i skummet (slå i 5 minutter med en mikser). Mash kiwi, tilsett sitronsaft og protein, bland. Påfør et lag på ansikt og nakke, vent 2-3 minutter og legg på et andre lag. La tørke helt og skyll med varmt vann.

Handling: masken strammer porene, eliminerer glans og myker huden.
Indikasjoner: for fet hud.

Søknad: 1 gang per uke.

Med et unikt sett med vitaminer og mineraler, hjelper enhver maske med kiwi deg å finne den perfekte huden. Men for å forbedre de fordelaktige egenskapene, bruk ekstra kilder til fordelaktige sporstoffer, for eksempel honning, rømme, hestekost eller frukt.

Nylige blogginnlegg på nettstedet vårt

Siste forum emner på vår side

Gi tilbakemelding om denne masken (den vises på denne siden etter moderering)
I dette skjemaet beskrives kun personlig erfaring fra prosedyren. For å legge igjen en kommentar angående innholdet i artikkelen, bruk en annen formular - i kommentarfeltet nederst på siden.

Eksotisk Kiwi Face Mask er et fantastisk hudpleieprodukt.

Til tross for at bruken av frukt som vokser i innfødte breddegrader anses å være mest nyttig, avbryter ingen bruk av utenlands. Dette gjelder spesielt for kiwi. Den kinesiske gooseberry har en fantastisk evne til å bevare alle de fordelaktige egenskapene lenge etter pausen, så det faller på hyllene friske.

Kiwi er elsket av mange for sin rike smak, hvor hver fan av en eksotisk frukt finner spesielle notater. Masken for ansiktet av kiwi hjelper til med å løse mange problemer med ansiktets hud, så damene er lojale fans av "hårete" frukten.

Den rike sammensetningen av kinesisk gooseberry

Liten kiwi inneholder en utrolig mengde næringsstoffer, inkludert:

 • B-vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, pyridoksin, folacin);
 • vitaminer A, E, K1;

askorbinsyre (og innholdet av kiwi er sikkert ledende blant annet frukt og grønnsaker, det er nok å spise 2/3 av en kiwi for å få en daglig dose av vitamin C);

 • beta karoten;
 • kalium, fosfor, jern, magnesium.

På grunn av denne sammensetningen har kiwi den mest fordelaktige effekten på ansiktets hud:

 • lindrer betennelse og helbreder sår;
 • nærer og fukter
 • sliter med aldersrelaterte endringer;
 • strammer porene og fjerner svarte punkter;
 • mattes huden
 • Beskytter mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling;
 • gir ut hudfarge
 • forbedrer blodsirkulasjonen;
 • fjerner puffiness.

Funksjoner ved bruk av masker fra kiwi

Kiwi ansiktsmaske er et universelt middel for ulike hudtyper. Du kan bruke det regelmessig eller gjennomføre en fremgangsmåte for å løse et problem. Men i alle fall bør du følge anbefalingene for bruk:

Du bør avstå fra å bruke masken, hvis huden er skadet eller det er alvorlige hudsykdommer.

Før du bruker, må du teste for en allergisk reaksjon: På huden bak øret (hvor det er mest følsomt), må du bruke masken og vente på at den skal tørke. Hvis det ikke er kløe, rødhet eller ubehag, kan du trygt bruke produktet på ansiktet ditt.

 1. Masken skal brukes på renset ansikt, nakke og dekolleté, huden rundt øynene kan ikke påvirkes.
 2. Sammensetningen vaskes av med vanlig kjølig vann uten bruk av ytterligere midler, så masken vil bli mer effektiv.
 3. En næringsrik krem ​​egnet for hudtype vil bidra til å fikse effekten.
 4. Masken kan gjøres ikke mer enn tre ganger i uken.
 5. Produktets eksponeringstid for huden er ikke mer enn 20 minutter, for tørr hud er den to ganger mindre.

Masker med kiwi for ansiktet å forberede seg er ikke vanskelig, foruten ingrediensene for dem i lang tid, trenger ikke å se. Husk at produktene må være av høy kvalitet og frisk, ellers kan resultatet være uforutsigbart. Så masker:

bleking

For å gjøre overflaten jevn, for å kvitte seg med fregner og aldersflater, vil det hjelpe følgende med kiwi: Slipe moden frukt i mush, legg til en teskje valmuefrø og en spiseskje tung krem Masser inn i ansiktet og fortsett å massere i ytterligere to minutter, la det gå i 7 minutter, skyll deretter.

For problem hud

For å bekjempe akne og betennelse egnet maske av en kiwi. Puree massen av frukten på ansiktet med et tynt lag og la det stå i 15-20 minutter.

Et annet middel for problem derma: en maske med kiwi og valmue. Gruel fra halvparten av frukten skal blandes med en teskje valmuefrø, gnidningsbevegelser på ansiktet. Denne masken vil tillate å avskille det øverste laget av epidermis, og huden blir renere og jevnere.

Tørking og matting

Fet hud må regulere funksjonen av talgkirtler. Dette kan oppnås ved å bruke disse masker:

Sitron. Kiwi-masse blandet med en teskje sitronsaft. Vask av blandingen etter 15 minutter, tørk deretter huden med en isbit fra urteavkok, for eksempel timian eller kamille.

Clay. Hakk en eksotisk frukt og bland med pisket til et skumprotein og en teskje olivenolje. I blandingen legges grønn kosmetisk leire (2 ss. L).

Kefir. Ta en spiseskje med mashed kiwi, mandelolje og appelsinjuice, bland, legg til en halv skje med gulrotpuré og to-kefir.

Fra pepperrot. I en puree av kiwi, legg hakkede sitron og pepperrot revet på en fin riper. Alle ingrediensene er tatt i like store mengder.

Fuktighetsgivende og nærende

Tørr hud krever ekstra fuktighet og ernæring. Derfor, for denne typen dermis, bruk denne masken med en kiwi for ansiktet:

Hytteost. Bland gruel fra 1 frukt i en blender med to spiseskjeer med lite fett hytteost eller rømme. Du kan legge til flytende honning (en teskje) til en så liten maske. Eksponeringstid for sammensetningen - en kvart time.

Mot aldersendringer

Etter tretti damer bør nøye vurdere midler for å bevare ungdommen og friskheten i huden i lang tid. Dette vil hjelpe følgende masker fra "kinesisk gooseberry":

Honning. Bland fruktmassen, en spiseskje honning med en flytende konsistens og to spiseskjeer med krem. Mask påføres i huden i 20 minutter, det vil lindre rynker, fukte og gi huden elastisitet.

Frukt. Ta en spiseskje mosed kiwi, banan, pære og eple, bland og applicer på dermis i et tett lag i 10 minutter.

For normal hud

Nærende maske skader ikke eierne av normal type dermis. For å gjøre det trenger du en halv kiwi slipe med 1/3 av en banan (du kan bruke en blender), legg til en teskje naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer. Påfør sammensetningen på ansiktet i 15 minutter.

Huden på ansiktet til hver jente bør ha en perfekt tilstand. Duftende frukt av smaragd farge vil gi uforglemmelige øyeblikk av nytelse brukt i å ta vare på din egen skjønnhet og helse.

Flere Artikler Om Typer Acne