Hva folk bare ikke prøver å behandle akne, men glemte brus. Nå blir soda popularitet på Internett, det tilskrives egenskaper fra alle sykdommer, inkludert kreft. I denne artikkelen vil jeg ikke snakke om disse sykdommene, jeg vil utarbeide emnet for hvordan brus hjelper med akne i ansiktet.

Dette emnet etter min mening krever spesiell oppmerksomhet, siden brus løsner mange hudproblemer, ikke bare forbundet med akne. Etter masker med brus blir ansiktets hud elastisk, glatt, fløyelsaktig, men først ting først.

Hudegenskaper

 1. anti-inflammatorisk.
 2. du fjerner kløe og rødme.
 3. tørker.
 4. fjerner overflødig sebum fra ansiktet.
 5. helbreder arr.
 6. fjerner flekker etter akne.
 7. Fjerner døde hudlag.
 8. hjelper fra sorte prikker.

Som du kan se egenskapene til brus i overflod, bare en slags panacea :)

Hvordan gjør det

Soda i apotekets faglige språk lyder som natriumbikarbonat, har form av et fint krystallinsk pulver, jeg vet i utgangspunktet alt :) Hovedkvaliteten på grunn av hvilken brus behandler akne er dens alkaliske egenskap.

Ikke bekymre deg, det er en svak alkali, og ikke så inneholdt i batteriene :)

Det er alkali som har en antimikrobiell effekt, og fjerner også det kåte laget av hud og overflødig fett. Folk som har slitt med akne lenge, vet hvor viktig disse egenskapene er!

La oss sortere egenskapene i rekkefølge

№1. Anti-inflammatorisk. På grunn av dette, vil mikrober ikke utvikle seg på huden, henholdsvis, vil akne ikke vises. Eksisterende akne, brus vil tørke og lindre rødhet, men det er fortsatt bedre å kurere akne som dukket opp ved å snakke med levomycetinum, og å bruke brus som et profylaktisk middel.

№2. Regulerer talg. Soda maske fjerner fett fra ansiktet ditt, slik at porene ikke vil bli tilstoppet. Og når fettet kommer ut fritt, har bakteriene ingen steder å vokse.

№3. Post acne og arr. På grunn av feil behandling av akne, så vel som klemming, kan stagnerende flekker dannes, strømmer blodet til slike områder svakt, ettersom den cellulære balansen er forstyrret, pluss en sopp. På grunn av dets alkaliske egenskaper bekjemper bruset sopp, eksfolierer stratum corneum, på grunn av dette økes blodstrømmen til hudceller, og dermed blir flekker og arr fortløpende.

Når det gjelder arr, er dette et spesielt emne, det er lett å tjene dem, men det er vanskelig å helbrede, så trykk aldri på akne!

№4. Svarte prikker. Hvis du blander hvit leire, brus og salt, så vil denne fantastiske blandingen trekke ut disse små ansiktsproblemer. Dette skjer fordi bruset desinfiserer, og leire og salt, som fungerer som absorberende, trekker ut akkumulert smuss i porene.

SODA FRA EN FACE LEAK

Masker med brus er veldig lett å forberede.

Bland i en bolle 1-2 ss brus og vann. Vann legger så mye til å gjøre vassel, som vi legger på ansiktet. Det er nødvendig å søke om 15-20 minutter. Som regel tørker masken ut veldig raskt, på grunn av dette begynner å smuldre.

Vask først først med varmt, og bruk deretter kaldt vann (for at de rensede porene skal smale). Det er nødvendig å bruke dette 1-2 ganger i uken, det har ingen bivirkninger, men det er ikke nødvendig å tørke huden for ofte.

Hvilke komponenter kan jeg legge til mer?

Maskens brus er veldig enkel å forberede og samtidig veldig effektiv. For å øke effekten må du legge til masken: Salt og hvit leire, som jeg sa tidligere, vil disse komponentene bidra til å strekke de sorte prikkene, samt akselerere helingen av arr og bleking av flekker.

Denne masken blir forberedt slik:

En spiseskje med hvit leire og brus, pluss en teskje bordssalt. Alt dette er blandet og påført ansiktet. Hold i 10-20 minutter.

Hvis ansiktet er sterkt tweaked, vask deretter av tidligere, og neste gang redusere mengden salt.

Soda og uten leire vil vise et kjølig resultat. Jeg bruker den første typen maske, og den andre.

anmeldelser

Min mening om effekten av akne og flekker etter dem.

Jeg likte brusen! Takket være disse maskene, ble den fete huden betydelig redusert, flekkene begynte å passere mye raskere. Spesielt vil jeg merke den andre masken med leire. Etter min mening - dette er en av de beste masker for ansiktet, spekteret av handlinger er ekstremt stort.

Jeg anbefaler alle å inkludere denne masken i listen over hudpleieprodukter.

Jeg merker at masken er først og fremst nødvendig for å rense porene, behandle flekker etter akne, men mot et stort antall akne, spesielt subkutan, vil brusen være maktløs. Hva i dette tilfellet bruker jeg antibakterielle stoffer

De vil bidra til å drepe bakteriene, så det blir ingen betennelse i ansiktet, og etter det bruker jeg masker for å fjerne hælen og forhindre utseende av nye kviser.

Her er et enkelt behandlingsregime.

Andre vurderinger:

konklusjon

Aknebehandling er en integrert tilnærming. Soda, i sin tur, vil bidra til å fjerne overflødig talg, slik at porene ikke blir tilstoppet, vil tørke eksisterende kviser, samt fjerne pigment flekker.

Pass på å prøve å bruke, resultatet vil definitivt behage deg. Det viktigste er ikke å være nidkjær i søknaden, 1-3 ganger i uken vil være ganske nok.

Jeg har alt i dag, hvis du har dine egne oppskrifter for bruk av brus til ansiktet, skriv dem i kommentarene.

Baking Soda Acne - ekte hjelp eller myte

Natriumbikarbonat eller natron er et populært verktøy i hjemmet kosmetikk. Det er en komponent av peeling, masker og skrubber med mild eksfolierende virkning. Bruken av akne soda er effektiv i forebygging og behandling av akne. La oss finne ut hvorfor egenskapene til et enkelt verktøy viste seg å være så populære.

Hvordan drikker brus på huden

"Acne for dummies" heter Acne For Dummies, skrevet av amerikansk dermatolog, Herbert P. Goodhart, lege i medisinske fag. Forfatteren snakket enkelt og akseptabelt om akne og akne, og forårsaket fysisk og psykisk lidelse for et stort antall mennesker.

Legen skriver at årsaken til akne blir seboré - en sykdom i huden og dens strukturer:

 • et oljeaktig stoff samler seg i sebaceous kirtelkanaler;
 • en "kork" dannes av en blanding av fortykket talg og døde epidermis celler;
 • den intensiverte multiplikasjon av propionobakterier av akne og gjærlignende sopp begynner;
 • inne i hårsekkelen, hvor kanalene i sebaceouskjertelen befinner seg, utvikler betennelse;
 • Alle disse prosessene i ungdomsårene er forbundet med den fysiologiske seboréen som oppstår på bakgrunn av hormonelle forandringer i kroppen.

Feil i ernæring, kroniske sykdommer, stress påvirker stoffskiftet i huden negativt. Syrbasebalanseendringer, som fører til vekst av patogen mikroflora. Baking soda fra akne i ansiktet på et øyeblikk er gunstig på grunn av sin evne til å normalisere pH i huden. Natriumbikarbonat har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper, reduserer irritasjon med akne.

Mange lurer på om brus hjelper med akne? Scrubs-ansiktsmasker av akne soda ved hjelp av natriumbikarbonat er en enkel og effektiv hjemmebehandling. Soda bidrar til å fjerne døde epidermalceller, hvoretter en ny, sunn hud oppstår. Under normal eksfoliering er denne prosessen kontinuerlig og unnoticeable, men hvis den er forstyrret, er det nødvendig å gripe inn.

Hvordan søke akne brus

1. Akne sodavask

Tiltak: Baking soda fra akne renser huden mot smuss, overflødig sebum og døde celler.

 • Soda - 1 ss. l.
 • Vann - ¼ kopp.
 • Skål, skje.

Hvordan bruke brus mot akne.

 1. Kombiner komponenter og bland godt.
 2. Bruk en kosmetisk børste, bruk produktet på huden påvirket av akne.
 3. Etter 10 minutter tørker du forsiktig huden med fuktig brus med fingerputer.
 4. La det tørke, vask deretter.
 5. Soak ansiktet med et mykt håndkle laget av naturlige fibre.

2. Maske med brus og sitron

Handling: Produktet bidrar til å redusere antall åpne komedoner (svarte flekker), eliminerer overdreven fet hud, overdreven akkumulering av keratin og mikrober i porene.

 • Soda - 1,5-2 ss. l.
 • Vann - 1-2 ts.
 • Sitron eller appelsinjuice - 1 ts.
 • Keramisk, glass eller plastskål.
 • Plastskje
 1. Bland fruktjuice med vann.
 2. Tilsett brus (masseskum).
 3. Juster konsistensen med vann.
 4. Påfør ca. 15 minutter.
 5. Deretter vaskes og blusses huden med et mykt håndkle.
 6. Påfør ansiktscreme (kan være hjemmelaget).

Det er nødvendig å oppløse en halv kopp natron og samme mengde salt i et bad med vann. Hold deg nedsenket i vann i ca 20 minutter. I løpet av denne tiden kan salt og brus fra akne brukes som en skrubbe - få blandingen på en svamp og forsiktig massere ansiktet, skuldrene og dekolleten. Etter ferdigstillelse av prosedyren bør du ta en dusj. Denne behandlingen er også egnet for behandling av flekker og akne arr.

3. Andre kombinasjoner for masker:

 1. 5 tabletter av aspirin og ½ ss. l. soda. Først måler du tabletter i pulver, tilsett vann og brus. Å behandle en blanding av betent akne og hold på huden i 30 minutter.
 2. Baking brus og honning fra akne. Komponenter til å ta i like store mengder, bland og grind. Påfør om 20 minutter. Deretter vaskes.
 3. Protein med brus. Smør egghviten og legg til ½ ss. l. natriumbikarbonat. Påfør blandingen på ansiktet og la det stå i 15 minutter.
 4. Baking brus og rømme. Å ta komponenter i like mengder, å blande og smøre med denne massen personen, som en krem. Etter 15 minutter, vask med varmt vann.
 5. Natriumbikarbonat med olivenolje (1: 1). Bland godt og bruk på problemhud. Varigheten av prosedyren er 15 minutter.

Meninger om behandling av akne med natriumbikarbonat (brus)

Det er ulike vurderinger om brus for ansikts acne:

Nina: - Remedy reduserer glans i T-sonen og rødhet fra akne.

Inna: - Soda hjalp meg ikke. Følsom hud i lang tid "kommer til liv" etter peeling.

Lyudmila: - Etter applikasjon, vises ny akne mindre, svarte prikker forsvinner på nesen.

Oleg: - Anvendt brus fra flekker fra akne. Rødhet redusert, små bulging arr lettet ut. Det er hull for akne, men ansiktet ser fortsatt bedre ut.

Olga: - Huden etter at masken med brus blir myk og øm, porene er ikke synlige i det hele tatt.

Utvilsomt bidrar natriumbikarbonat til effektiv rensing av epidermis, desinfiserer, gir hudavlastning. Bruken av brus kan øke mikrosirkulasjonen, stimulere huden til å regenerere. Som regel skjer individuell intoleranse mot dette middelet svært sjelden.

Akne soda: oppskrifter, masker, scrubs.

Akne er et vanlig problem for mange. Feil på ansiktet forårsaker ikke bare fysisk, men også moralsk ubehag. Du kan bekjempe akne ved hjelp av natron. For mange har dette produktet blitt en ekte panacea for akne hvor som helst på kroppen.

Hvordan verktøyet fungerer

Natriumbikarbonat påføres alle hudtyper. Men dette bør respekteres riktig dose. Baking soda brukes som masker, scrubs, peels, komprimerer, legges til kosmetikk og til og med inntatt i form av en løsning.

Effekten av natriumbikarbonat er å:

 • rensing porene av smuss, støv, overflødig fett;
 • peeling effekt (rensing av det øverste lag av hud fra døde vev);
 • bekjempe patogen mikroflora, blokkere det sure miljøet;
 • beroligende effekt på epitelet;
 • blokkerer den inflammatoriske prosessen, hindrer spredning av akne til sunn hud;
 • tørking akne;
 • gjenopptakelse av sebaceous kjertler, restaurering av fettbalanse;
 • toning og foryngende huden.

Også, koker brusekamper med akne merker.

Kontra

Bruken av brus er ikke vist for alle, den kan ikke brukes til:

 • Tilstedeværelsen av slitasje, sår og andre åpne skader på huden;
 • allergiske reaksjoner på stoffet.

For å være sikker på at det ikke er allergi, må du utføre en hjemallergi test. Påfør sodavannløsningen til området ved håndens underside fra innsiden. Denne sone er en av de mest sensitive, i nærvær av en allergi mot brus etter en tid, vil det være karakteristiske tegn i form av rødhet, utslett og irritasjon av huden.

Omsorg bør være den som har sensitiv og tørr hud. I sistnevnte tilfelle er det bedre å bruke brus lokalt, gjelder bare for problemområdet.

Figur 1 - Gjennomføring av prøver for allergier.

søknad

Hver person med akne har ulike kosmetikk designet for natt og dagpleie. Effekten av behandlingen kan forbedres flere ganger, hvis du legger til en klype brus før du påfører gel, lotion, tonic, skrubbe, peeling, melk på huden. Påfør blandingen med masserende bevegelser på ansiktet. Behandlinger vil forbedre tilstanden til epitelet, rense det av døde hudvev, gi det friskhet og mykhet.

Når du bruker brus bør du følge alle anbefalingene og dosene som er angitt i oppskriftene, for ikke å skade huden.

Figur 2 - Soda-basert skrubbe.

oppskrifter

Du kan bruke natron fra akne med vann, og til og med i kombinasjon med andre komponenter. Kombinasjonen av natriumbikarbonat med sitron, aspirin og andre ingredienser gir deg det beste resultatet.

Videoen forteller hvordan du skal bruke masker fra brus, og viser også et par oppskrifter med tilsetning av egghvite, barberskum og hydrogenperoksid.

Med vann

Soda og vann - en god tandem i kampen mot akne. Soda brukes i ren form, etter fortynning med vann. Tegneinnretninger utføres ved et slikt prinsipp:

 • Vel damp ansiktet ditt med varmt vann;
 • Skriv inn 10 g sodavann og samme mengde vann i bollen (det bør gjøre vann).
 • Påfør blandingen på ansiktet og forsiktig massasje;
 • vask med varmt vann
 • behandle epitelet med en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​(vel, hvis den inneholder kamille, celandine, aloe, calendula ekstrakt, etc.).

Med sitron

Soda og sitron - trofaste hjelpere i kampen mot akne. Hvis disse to produktene brukes i kombinasjon med hverandre, vil akne ikke ha noen sjanse. På basis av brus og sitronsaft kan du lage en effektiv maske. Metoden brukes kun til olje- og kombinasjonshudtyper.

Mask av brus og sitron kan påføres i nærvær av pigmenterte flekker på ansiktet.

Verktøyet vil tørke akne, hvite huden, rengjør det fra stratum corneum.

For å forberede en behandlingsmaske må du forberede:

 • 1 ss. l. ferskpresset sitronsaft;
 • 1 ts. soda.

Gni massen inn i huden veldig nøye for ikke å skade epidermis. Sensasjoner etter påføring er ikke veldig hyggelig - de behandlede områdene vil klemme, men for resultatet kan du lide. Hold oppløsningen i 5 til 30 minutter (det avhenger av individuelle opplevelser). Ansiktet bør masseres igjen før spyling. Utfør prosedyren to ganger i uken i 30 dager.

Figur 3 - Soda og sitron akne.

Hvis en maske skal påføres det kombinerte epitelet, bør 2 dråper teetreeter innføres i blandingen. Dette forhindrer tørr hud etter prosedyren, og til og med desinfiserer den.

Denne videoen demonstrerer forberedelsen og anvendelsen av midler med tilsetning av havregryn, samt effekten av søknaden.

Med aspirin

Aspirin brukes også ofte til å eliminere akne. Legemidlet er kjent for sin desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper.

Soda med aspirin har ganske aggressivt innvirkning på huden, så for personer med sensitiv og tørket hud er det bedre å prøve en annen metode. Resten av eierne av problemområder på ansikt og kropp, er denne oppskriften egnet.

 • aspirin (3 tabletter);
 • 10 ml mineralvann;
 • ½ ts soda.

Crush tabletter, tilsett brus, hell vann. Rør og påfør ansiktet i form av en maske. Det anbefales å bruke blandingen 1 gang i 7 dager (kurs på 30 dager). Eksponeringstiden betyr - 10 minutter for tørr hud og 25 minutter - utsatt for fett. For å øke effekten, anbefales det å utføre prosedyren om natten.

Holdere av tørr hud er bedre å legge til honning eller oljeholdig rømme (1 ts) til denne blandingen.

Honning brus

Oppskriften er ideell for eiere av tørr hud. Blandingen basert på brus og honning er i stand til å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis og rense dem fra innsiden. Samtidig med rensing, vil huden motta næring, noe som er nødvendig med mangel på væske. Ernæringseffekten kan forbedres ved å tilsette rik krem ​​eller eggeplomme til blandingen.

 • 10 g soda;
 • 0,5 ts. honning;
 • olivenolje - 5 dråper;
 • 15-25 ml vann.

Rør alt til glatt. Påfør epitelet, la det stå i 5-10 minutter og vask av. Manipulering utføres en gang i uken (kurs - 7-10 prosedyrer). Etter fjerning av masken påføres en krem ​​med nærende effekt.

Maskeoppskriften vises i videoen og supplerer blandingen med vitamin E.

Med hvit egg

Oppskriften må bare gjelde for fet hud. Masken strammer og tørker ansiktet sterkt, men effekten av bruken blir merkbar etter første økt.

 • 1 kyllingegghvite;
 • 10 g soda.

Bland godt produktene, sett på ansiktet i en halv time. Etter noen sekunder vil masken tørke ut og bli en film. Skyll av med kaldt vann. Påfør 1 gang per uke (i løpet av 10 behandlinger). Etter prosedyren behandles ansiktet med en krem.

Med rømme

Denne masken er ideell for tørr hudtype. Å forberede det, forberede:

 • brus - 0,5 ts;
 • 1 ts. - rømme (fettinnhold på 20-25%).

Masken påføres ansiktet i 10 minutter og vaskes deretter av. Hyppigheten av søknad - 2 ganger i uken. Totalt trenger 10 manipulasjoner.

Du kan erstatte rømme med sterk krem ​​eller næringsrik krem.

Figur 4 - Mask med brus og rømme.

Oppskrift i videoformat.

Med olivenolje

For folk som lider av tørr hud på ansikt og kropp, vil en brusbasert maske med olivenolje hjelpe. Olivenekstrakt motvirker de aggressive effektene av alkali på huden, samtidig som det vil mette og mette det med nyttige elementer.

 • ½ ss. l. soda;
 • en tilsvarende mengde olivenolje uten smaker.

Kombiner ingrediensene, behandle huden, vent 15 minutter for eksponering. Masker to ganger i uken. Totalt trenger 7-10 manipulasjoner.

Det er mulig å forbedre terapeutisk effekt ved å legge te tre, eucalyptus, nelliker og mynte til sammensetningen. Dette vil ikke bare rense ansiktet av akne, men også raskt gjenopprette huden.

Skru med salt

Påfør dette verktøyet anbefales kun for eiere av fet hud. Forbered det, bland:

 • 1 ts. salt (kreves fin sliping);
 • 30 g soda.

Påfør en tørr blanding til våt hud og forsiktig gnidd med masserende bevegelser. La verktøyet anbefales før fullstendig frysing. Så vaskes sammensetningen forsiktig av med vann, fortrinnsvis avkjølt. Det er nødvendig å utføre prosedyren 1 gang i 7 dager (kurs - 10 prosedyrer). Etter endt manipulasjon er ansiktet smurt med fuktighetskrem.

Effekten av å bruke masken, samt forberedelsen og anbefalinger for bruk av produktet, vises i videoen.

Ved akne og postacne anbefales det å injisere noen få dråper hydrogenperoksid i blandingen.

Videoen forteller hvordan man lager en maske med brus og hydrogenperoksid, hvordan man bruker det og for hvilken type hud dette middelet er egnet.

Med tilsetning av havremel

Effekten av masken er utmerket og er allerede synlig etter første gang. Påfør havremel med brus bare på fet hud. De som lider av tørrhet og peeling, anbefales det å legge til olivenolje, maisolje eller fettsyrkrem, krem ​​til masken.

 • havregryn - 2 ss. l.;
 • 30 g soda;
 • 30 ml vann.

Alle ingrediensene er blandet og igjen til å mette for en kvart time. Deretter påføres sammensetningen på huden. Varigheten av prosedyren er 10-15 minutter. Mangfoldet av søknad - 1 gang per uke, antall prosedyrer - 10.

Hvordan klargjøre og bruke en maske, tydelig vist i videoen.

Med mel

Masken passer for alle hudtyper, kun eksponeringstiden er forskjellig.

 • 3 ss. l. havre eller hvetemel;
 • 30 g soda;
 • 2 ss. l. vann.

Kombiner produkter, bruk med fingertuppene eller bomullsstykket på ansiktet. La igjen i 7-10 minutter for tørr hud, for en kvart time for fet hud. Hyppigheten av å bruke masken er to ganger i uken, varigheten av eksponeringen er 1 måned.

Video med anbefalinger for bruk og forberedelse av blandingen.

Med aloe og sitron

Masken med tilsetning av aloe og sitron er veldig effektiv, men bare for eiere av fet hud.

 • 30 g soda;
 • 0,5 ts. frisk sitronsaft;
 • samme mengde aloe-ekstrakt.

Bland, bruk på renset ansikt, la blandingen stå i 15 minutter. Bruk i tilfelle av problem hud og pigmentering er tilstede to ganger i uken i en måned.

Med mumiyo

I tillegg til desinfiserings- og rensegenskaper har mumien en foryngende effekt. Egnet hjemmehjelp bare for fet og kombinert hudtyper. For denne masken, ta:

Ingredienser kombineres, la være å handle i 20 minutter. Frekvens i bruk - 1 gang per uke. Alt du trenger er 10 behandlinger.

Bytt vanlig vann kan være mineral eller avkok av urter.

Med hudmelk og salt

Oppskriften er tillatt å gjelde for alle typer hud. For å forberede skrubbe i hudmelken må du legge til brus og fint salt (på spissen av en skje). Påfør bare blandingen på problemområder. Bevegelsen skal massere og lyse. Deretter vaskes midlet av og en krem ​​som tilsvarer typen av epitel, påføres på overflaten. Du kan utføre prosedyren daglig.

Skru med eddik, kaffe og kanel

Dette verktøyet er i stand til å håndtere ikke bare problemområder på kropp og ansikt, men også for å jevne ut hudfargen. Du kan bruke skrubbe for alle typer epitel.

For matlaging trenger du:

 • ½ ts - brus
 • malt kaffe - 10 g;
 • eple eddik - 1 ts;
 • kanel - på toppen av et kniv;
 • sitronkile (for å tørke ansiktet).

Alle ingrediensene blandes og påføres huden i en gnidningsbevegelse. Massasje problemområder bør være minst 3 minutter. Etter det blir skrubben igjen i ytterligere 5 minutter. Hyppigheten av søknad per uke - 1 gang (løpet av 10 prosedyrer). På slutten av manipulasjonen vaskes ansiktet med kaldt og varmt vann. Deretter behandles huden med et stykke sitron.

Med melk

Denne skrubbe er ideell for ung hud, akne og post-acne.

 • stivelse - 2 ss. l.;
 • 100 ml melk;
 • brus - 1 ts.

Skrubbe problemområder i minst 5 minutter. Da blir sammensetningen igjen for påvirket i en annen samme tid (fortsett behandling - 1 måned, søknadsfrekvens - to ganger i uken). Vask av, bruk en krem ​​med nærende effekt.

I videoen legges olivenolje til blandingen, mindre krem ​​er nødvendig for kremaktig konsistens i melkemasken.

Med barberskum

For hud med små lesjoner må du forberede en slik maske.

 • barberskum - 3 ss. l.;
 • brus - 3 ts;

Rør, gjelder kun for områder med akne i 15 minutter. Deretter må du male med en pute med fingerblanding over hele ansiktet. Bevegelsen skal massere og utføres i minst 3 minutter. Etter at komposisjonen er vasket av med varmt, etter kaldt vann. Skrubbingen er kun egnet for hud utsatt for fett.

I avanserte tilfeller anbefales blandingen å tilsette salt (liten) - 1 ts. og gjenta trinnene ovenfor.

Videoen viser hvordan du forbereder ansiktets hud før prosedyren, forberedelsen og bruken av verktøyet, samt pleie av epitelet etter vasking av masken.

Soda bad

Hvis akne og akne angrep hele kroppen, kan du bruke brusebad til å behandle dem. For å gjøre dette, skriv et komplett bad med vann, hell inn soda - 150 g og 300 g salt (sjø). Rør. Det er nødvendig å ligge i et slikt bad - 15 minutter. Vannet skal være varmt - ikke over 40 ° C. Det er bedre å utføre prosedyren før sengetid.

Manipulasjon lindrer ikke bare akne, men stimulerer også blodsirkulasjonen, beroliger nervesystemet, normaliserer metabolisme.

I tillegg til brus og salt kan du legge til forskjellige vegetabilske avkok, essensielle oljer til badet.

Bruk av tenåringer

Som regel er akne mest påvirket av tenåringer. Dette skyldes hormonelle endringer som oppstår under pubertet. Utseendet til hatet akne slår på den ustabile psyken til ungdom. Eliminere defekter på huden i denne alderen er også mulig ved hjelp av brus. En effektiv oppskrift består av:

 • klype salt;
 • brus - ½ ts;
 • baby såpe eller krem.

Bland soda og salt, bruk et tykt lag med krem ​​på det behandlede området eller fukt det med såpe. Stryk blandingen på toppen og masser forsiktig i 10 minutter. 5-7 slike prosedyrer, utført en gang i uken, vil være ganske nok til å rense huden fra akne og akne.

Detaljert instruksjon for matlaging og bruk vises i videoen.

Bruk av gravide kvinner

Under graviditeten er kvinner forbudt å bruke mange midler på grunn av muligheten for skade på fosteret. Hvis en jente i posisjon av akne, hjelper i dette tilfellet kan brus. Dette verktøyet kan brukes i denne perioden, både i ren form og i kombinasjon med andre produkter (unntatt tilfeller av individuell intoleranse).

Dette er den sikreste måten å bli kvitt den hatet acne, som under ingen omstendigheter vil skade det ufødte barnet.

anmeldelser

Figur 5 - Gjennomgang med anbefalinger om bruk av brus med vann.

Figur 6 - Oppskrift på akne med gjennomgang av søknaden.

Figur 7 - Positiv tilbakemelding fra bruk av brus.

Soda er et trygt produkt som raskt lindrer akne, akne. I kombinasjon med andre komponenter forynger produktet også, lyser og forbedrer hudtonen. Men når du bruker bakervarer bør være ekstremt forsiktig, spesielt for eiere av tørt og følsomt epitel.

Akne soda

Vanlig natron (natriumbikarbonat) er i stand til raskt å rense huden av akne og bli kvitt oljeaktig glans. Så si de som har opplevd effekten av dette stoffet. Men er det egentlig? Vil soda hjelpe med akne?

Hjelper soda med akne?

Mange mennesker som har akneproblemer, er mer sannsynlig å bli overrasket over at vanlig brus er brukt til å behandle akne. Og de har ofte et helt logisk spørsmål, kan soda være i stand til å eliminere akne?

Til tross for det faktum at natriumbikarbonat er relativt billig og selges i en inkonsekvent pakke - det er en svært effektiv substans med en masse nyttige egenskaper. Hvis du bruker det riktig og regelmessig, kan du lett rense huden, og i noen tilfeller glemme akne for alltid. Men før du fortsetter med prosedyrene, er det nødvendig å gjøre deg fortrolig med kontraindikasjonene (beskrevet nedenfor).

Hvordan drikker brus på huden

Natriumbikarbonat med vanlig bruk er i stand til å normalisere pH-balansen i epidermis, og på grunn av brudd er det ofte ofte problemer med huden. Også dette stoffet er mye brukt til å normalisere sebaceous kjertlene. På grunn av dette forsvinner oljeaktig glans, porene rengjøres, og huden kan puste normalt. Og brus kan tørke overflaten av epidermis. På grunn av denne effekten kan natroner eliminere ikke bare akne, men også akne, betennelse og til og med komedoner.

Eksperter identifiserer flere grunnleggende fordelaktige egenskaper for natron:

 • har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt;
 • gir ut hudfarge
 • normaliserer talgkjertlene;
 • bidrar til innsnevring av forstørrede porene;
 • ødelegger patogener.

Instruksjoner for bruk

For å oppnå et positivt resultat og ikke møte noen problemer, må du nøye studere instruksjonene for bruk av natriumbikarbonat:

 1. Et lite antall mennesker har individuell intoleranse mot brus, så før de påføres sammensetningen i huden, bør dens handling bli testet på armens skur. For å gjøre dette må du bruke litt penger på huden og vente i 10 minutter. Hvis kløe, rødhet og utslett ikke er, kan den brukes.
 2. Midler med natriumbikarbonat kan ikke gnides i epidermis. De må påføres ren hud med lette bevegelser langs massasjelinjer.
 3. Soda skal ikke påføres huden rundt øynene og leppene, da dette kan forårsake irritasjon og rødhet.
 4. Oftest anbefales det å vaske av en soda etter en kvart time.
 5. For hver prosedyre må blandingen fremstilles på nytt.
 6. Det er nødvendig å vaske sammensetningen fra ansiktet med vann ved romtemperatur.
 7. Når produktet er vasket bort, bør du tørke ansiktet tørt og bruke en nærende krem ​​på den som passer til din hudtype.

Ansiktslaksoda

Med soda oppfunnet et stort antall oppskrifter som raskt hjelper med å bli kvitt akne. Så det anbefales å helle det i en liten mengde i geler og ansiktsrensing, mens du bruker den daglig, hjelper det både å eliminere akne og forhindre forekomsten. Og likevel kan det brukes til å lage komprimerer, masker, skrubber, peeling, som effektivt renser huden, gjør det sunnere og eliminere akne.

Et større antall oppskrifter inkluderer de enkleste komponentene som finnes på nesten alle kjøkken. Prosedyrene selv er ganske enkle og tar ikke mye tid. Til tross for sin tilsynelatende enkelhet og lyshet er natriumbikarbonatbaserte produkter svært effektive og samtidig relativt sikre (hvis de brukes riktig). De kan godt konkurrere med kjøp av narkotika som er rettet mot å bekjempe akne.

Svelging soda for akne

En vanlig årsak til akne på overflaten av ansiktets og kroppens hud - et brudd på fordøyelseskanalen (mage-tarmkanalen). Og for å rense epidermisene, vil det være nok bare for å eliminere de eksisterende bruddene, som med hell kan gjøres ved hjelp av brusløsning, som må tas muntlig. Som et resultat blir tarmene fjernet av akkumulerte slagger og toksiner, og syrebasebalansen i magen er normalisert.

For å få en løsning, må du hælde 1 liten skje natriumbikarbonat i 200 mg lunkent vann og bland alt grundig. Denne drinken skal være full i morgen på tom mage i små sip. Etter bare en halv måned begynner akne å forsvinne, og huden blir gradvis sunnere og renere.

Soda og vann fra akne

Den enkleste oppskriften til å rense huden mot utslett og akne er en komprimering laget av brus og vann. For å gjøre dette, hell inn i beholderen den nødvendige mengden natriumbikarbonat og tilsett så mye væske at det oppnås en kremaktig masse. Vent 2-3 minutter.

Ved hjelp av en bomullspinne må du legge til et punkt på problemområdene. Vent 25-35 minutter, og fjern deretter blandingen med en bomullspute.

Peeling med brus er også veldig effektivt. For å gjøre dette, hell litt natriumbikarbonat på håndflaten din og bland det med vann på det rensede ansiktet. Masser ansiktet ditt i et øyeblikk og vask deretter ansiktet grundig. Denne metoden er mer egnet for fet hud. Hvis huden er tørr og utsatt for irritasjon, kan vann erstattes med skum eller gel for vask. Denne peeling kan utføres bare et par ganger i uken.

Soda Salt Acne

Peeling hud med brus og salt er mer effektivt, men denne prosedyren har flere kontraindikasjoner:

 • alvorlig akne;
 • sensitiv hud;
 • purulent akne;
 • alvorlig betennelse.

Kombiner bordsalt og natriumbikarbonat i forholdet 1: 1. Vel skyll hendene og bruk det resulterende skum på hudoverflaten.

Hell tørrblandingen på toppen av skummet, og masser deretter huden litt. På 7-10 minutter Ansiktet skal være godt vasket og satt på hans favoritt nærende krem.

Det er en raskere og enklere måte. Du trenger litt salt, natriumbikarbonat og en oppløsning av vaskesåpe, som bør være veldig tykk. Alle komponenter er tatt i like deler. Ta en bomullspinne og bruk blandingen ved hjelp av den på problemområder. Etter en kvart time må du vaske.

Tannkrem og brus

Tannkrem blandet med brus, anbefales det å bruke for å fjerne svarte flekker og å rense huden mot akne.

Det bør bemerkes at for forberedelse av verktøy trenger en viss tannkrem:

 1. Det bør være utelukkende hvitt og ikke blekemiddel;
 2. må inneholde urte ingredienser;
 3. mengden fluor bør være minimal;
 4. Det skal bare være en pasta, ikke en gel;
 5. i sammensetningen bør ikke være alkohol.

Velge en pasta, pass på å sjekke om du har allergi mot det.

Prosedyren er ganske enkel. Til å begynne med, vask godt og damp huden, hold ansiktet i noen minutter over en kopp kokende vann. Forbered verktøyet på forhånd, for dette, kombinere brus og tannkrem i et 1: 1-forhold. Hvis det viste seg å være veldig tykt, hell så litt vann. Påfør blandingen til preparert hud og masser litt. Etter fem minutter skal den vaskes av med vann eller fjernes med et fuktet, ikke-stivt håndkle. Deretter påføres en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​på ansiktet. Hyppigheten av prosedyren - 1 gang i 5-7 dager.

Acne Mask Oppskrifter

Det er et ganske stort antall oppskrifter for masker med brus fra akne, som er mer milde på huden enn scrubs og peels, og samtidig har høy effektivitet.

Havregryn og soda

Produktet renser huden, bidrar til tørking av akne og har anti-inflammatorisk effekt.

Ta 1 ss. havregryn og 1 stor skje (ingen lysbilder) natriumbikarbonat. Rør ingrediensene og hell i lunkent vann for å lage en kremaktig masse. Masken påføres problemområder og vaskes etter en kvart time.

Soda og mel

Natriumbikarbonat og hvetemel kombineres i forholdet 1: 1. Deretter fortynnes blandingen med vann, og det skal til slutt ha en kremaktig konsistens. Masken påføres på renset hud og varer fra 20 til 30 minutter. Skyll deretter av med vann.

Soda og honning

For å forberede den første masken må du kombinere et halvt glass vann, 3 små skjeer av natriumbikarbonat og en liten skje lind honning. Alt er grundig blandet og påført ansiktet. Etter 10 minutter Ansiktet skal vaskes.

For å lage en ny maske må du helles i koppen 1 liten skje med brus, 1 stor skje med honning og hvit leire. Alt er blandet og påført ansiktet i 10 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

Soda og sukker

Ta et glass kokt lunt vann og oppløs 1 liten skje med granulert sukker og samme mengde natriumbikarbonat i den. Ta en skive av bomull og fukt den i den resulterende løsningen. Tørk alle problemområder av huden. Deretter må du vente en stund til ansiktet ditt tørker ut, og vaske det med litt kaldt vann (alltid med såpe).

Etter det, tørk huden med et stykke smør. Etter 30 minutter vask ansiktet med såpe igjen og tørk grundig.

Soda med kefir

1 stor skjeft havregryn skal kombineres med 2 store skjeer kefir. Vent litt, da flakene skal svulme. Deretter tilsettes en halv skje natriumbikarbonat, bland alt og bruk på ansiktet i kvart om en time. Skyll deretter med rennende vann.

Øl gjær soda

Det er nødvendig å kombinere 2 små skjeer med brygers gjær med lunkent vann på en måte som ender med en ikke-flytende masse. Midler rengjort i varme i en tredjedel av en time. Etter det må du hell en halv skje med natron inn i den. Alt er grundig blandet og påført huden. Etter 15-20 minutter må vaske ansiktet grundig.

Soda med agurk

Du kan bruke både fersk agurk og modne jordbær. For å forberede masken må du forberede potetmos fra 1 liten agurk eller 2 bær. I den resulterende massen må du helle en halv skje natriumbikarbonat. Alt bland godt og forsiktig gjelde ansiktet. Hold i 10-15 minutter og fjern masken fra ansiktet med rennende vann.

Masker for fet hud

Som regel anbefales det å bruke spesielle masker med brus for fet hudtype akne. Noen populære oppskrifter:

 • Apple Mask 1 liten skje natriumbikarbonat, 1 stor skje med revet eple på en veldig fin riper, og trenger fortsatt litt lunkent vann. Blandingen påføres på ansiktet og vaskes av etter 10-15 minutter.
 • Sitronmaske. Du trenger ferskpresset juice fra en halv sitron og en halv appelsin. I det må du hell en halv skje med brus og bland alt godt. Påfør massen på ansiktet og hold i 10 minutter, skyll deretter med rennende vann.
 • Med hydrogenperoksid. Kombiner hydrogenperoksid og brus i forholdet 2: 1. Påfør huden og skyll med rennende vann etter 10 minutter.

Masker for tørr hud

Hvis huden er tørr og følsom, må du være veldig forsiktig når du velger masker for akne for ikke å skade den. For denne typen hud finnes det også oppskrifter for masker med brus.

 • Oppskrift 1: Kombiner flytende honning og høy fettkrem, tatt i forholdet 1: 1. Bland deretter i en kjepp med brus. Påfør massen forsiktig mot ansiktet og fjern den etter 10 minutter. ved hjelp av rennende vann.
 • Oppskrift 2: Bland ½ del av en liten skje natriumbikarbonat og en liten skje med rømme. Alt er godt blandet og forsiktig påført huden. Etter 10 minutter må vaske med lunkent vann.

Scrub Oppskrifter

Soda er ganske aggressivt, og derfor bør acne scrubs med det ikke brukes mer enn 1 gang i uken. Det er flere ganske effektive oppskrifter:

 1. I et halvt glass mineralvann for å oppløse 1,5 små skjeer av natriumbikarbonat og 1 liten skje salt. Behandle det resulterende verktøyet du trenger bare de områdene som har akne eller akne. Masser huden i ca. 5 minutter og vask deretter.
 2. Det vil ta 1 stor skje med såpevann og 2 store skjeer med brus. Alt er godt blandet og påført huden. Massasje ansiktet skal være 5 minutter, så vent ytterligere 10 minutter. og fjern massen fra huden med rennende vann.
 3. For ung hud er en skrubbe egnet, bestående av 2 store skjeer stivelse, 100 mg melk og 1,5 små skjeer brus. Bland først de tørre ingrediensene, og tilsett deretter melken. Produktet påføres huden og masseres i ca. 7 minutter. Da blir massen igjen på ansiktet i 10 minutter, og deretter fjernet med rennende vann.
 4. For en slik skrubb trenger å male havremel. Kombiner i en bolle med flak og natriumbikarbonat, tatt i forholdet 1: 1. Deretter legger du til litt kanel. Legg litt vann for å lage en tykk vass. Påfør på ansikt og massasje i 5-7 minutter. Etter at produktet er vasket av, skal ansiktet skylles med vann, surt med sitronsaft.

Slike skrubber kan også brukes til å rense kroppen, og ikke bare for ansiktet.

Bad med brus akne på kroppen

Det skjer at akne ikke bare ser på ansiktet, men også på ulike deler av kroppen (bak, ben, armer, bryst). Det er ikke veldig lett å kvitte seg med dem på slike steder, men det er ganske mulig. For å hjelpe deg med å komme med bad med brus. De bør tas regelmessig til akne forsvinner.

Natriumbikarbonat vil rense porene med smuss og fett, myke huden, ødelegge eksisterende patogener og tørre pimples. I tillegg har disse badene en beroligende effekt, forbedrer blodsirkulasjonen og normaliserer metabolske prosesser.

Å ta en brus fra akne er lett:

 1. Fyll badet med vann, samtidig som det sikres at vanntemperaturen holdes ved 37-40 grader gjennom hele prosedyren.
 2. Deretter i vann må du oppløse 300 g salt (det er bedre å bruke havsalt) og 150 g natron. Bland alt godt, slik at alle komponenter løses.
 3. Ta dette badet anbefales ikke lenger enn en kvart time.
 4. Etter et slikt bad kan du ikke skylles i dusjen, du må først ligge under et varmt teppe i en halv time.

Kontra

Ikke alle kan bruke natriumbikarbonat for å bli kvitt akne, og dette gjelder både intern og ekstern bruk.

Du kan ikke bruke brus til de som har:

 • purulente sår (åpne) eller purulent akne;
 • inflammasjon;
 • sår, riper, kutt
 • individuell intoleranse
 • brus allergi;
 • briste kapillærer, det er en synlig edderkoppvein.

Også, avstå fra bruken av et slikt stoff fra akne er nødvendig for gravide kvinner, og til og med ammende mødre. Hvis du tar hormoner eller antibiotika, må du konsultere en spesialist før du begynner å bruke brus. Noen medisiner kan ikke kombineres med dette stoffet.

Natriumbikarbonat kan ikke være full for personer som lider av en sykdom i mage-tarmkanalen, har gynekologiske sykdommer, så vel som de som har problemer med blodårene.

Akne forebygging

For å forhindre utseendet av akne på huden, kan du bruke verktøy basert på natriumbikarbonat, og det samme som for deres behandling. Imidlertid bør de ikke brukes så ofte. For eksempel kan masker eller skrubber gjøres 1-2 ganger i måneden, og bad kan tas 2-3 ganger i måneden.

Du må også overvåke dietten og forsøke å følge en sunn livsstil. Og du må følge de grunnleggende regler om personlig hygiene. I tilfelle at, til tross for all innsats, reduseres antall akne ikke, men tvert imot øker, er det nødvendig å gå til en avtale med en lege så snart som mulig.

anmeldelser

Du kan legge vurderinger om brus fra akne, de vil være nyttige for andre brukere av nettstedet!

Galina, 37 år gammel

Jeg vil gjerne dele min erfaring med å bruke brusebad fra kviser. Jeg hadde dem dekket nesten hele ryggen, jeg prøvde forskjellige midler, men badene med brus viste seg å være veldig effektive. Etter et par prosedyrer, la jeg merke til at antall kviser begynte å senke litt etter litt. Og etter å ha tatt bare 7 bad, har jeg endelig glemt tidligere problemer. Huden var ren og øm, og hun ble også synlig strammet og frisket opp. Imidlertid er jeg fortsatt ikke-nei, ja, jeg skal lage et brusebad for forebygging.

Tatiana, 23 år gammel

Kjæresten min anbefalte meg å fjerne kviser fra ansiktet hennes med brus. Jeg valgte en passende oppskrift i lang tid og valgte masker, ettersom huden min er ganske øm og ofte skreller av. I begynnelsen var det skummelt, og plutselig forverres tilstanden. Imidlertid, etter den første masken, følte jeg forbedringer, kviser minket og rødheten forsvant nesten. Jeg vil gjøre dem videre...

De beste oppskrifter for brus masker for akne

Soda er et universelt middel for å bekjempe akne.

Det er egnet for enhver hud, da det ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Bruk av brus er den mest effektive og enkle måten å rense ansiktet hjemme.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Den kan brukes uavhengig, tilsatt til kosmetikk eller blandes med andre komponenter for fremstilling av masker.

Erfaringen fra mange mennesker har vist at det ikke er nødvendig å bruke dyre kosmetikk for å bekjempe akne.

Nødvendig og billig medisin finnes hos hver vertinne på kjøkkenet.

En brus ansiktsmaske for akne er tilgjengelig for enhver kvinne.

Hvis du utfører prosedyren riktig, kan du oppnå fullstendig rensing av ansiktet mot utslett.

Nyttige egenskaper

En slik enkel substans, som natron, kan være mer effektiv enn dyre kosmetikk mot akne.

Den har mange gunstige egenskaper for huden:

 • lindrer betennelse og rødhet;
 • reduserer kløe;
 • tørker acne;
 • normaliserer vannfettbalansen;
 • peels det øverste laget av cornified celler;
 • danner rent porene dypt;
 • lyser opp akne flekker;
 • mattes huden.

Hvordan gjør det

Soda er natriumbikarbonat.

Foto: Natriumhydrokarbonat

Det er en alkali, på grunn av hvilken dens effektive virkning mot akne er manifestert.

Først av alt normaliserer bruset syrebasebalansen i huden, forbedrer metabolismen og blodsirkulasjonen i det øvre laget av epidermis.

På grunn av dette kan du bli kvitt akne i ansiktet.

Men brus har også en annen gunstig effekt:

 • dreper infeksjonen, hindrer bakteriene i å spre seg og utseendet av purulent akne;
 • renser huden godt, penetrerer dypt inn i porene og fjerner komedoner;
 • regulerer aktiviteten til talgkjertlene, eliminerer skinnet;
 • forynger huden, gjør den myk og silkeaktig.

Hjelper det

Det er umulig å utvilsomt svare på dette spørsmålet.

Tross alt, folk er forskjellige, har en annen hudtype.

 • Derfor gjør masker med brus noen ofte, da de bidrar til å rense ansiktet, fjerner oljeaktig glans og akne.
 • Andre etter den første prosedyren ble irritert.
 • Men for de som tar huden brus, hjelper det virkelig å takle akne.

Video: "Mask mot svarte prikker med brus og salt"

Akne brus masker

Soda er en av de enkleste og mest effektive komponentene i hjemmelagde masker.

De hjelper til med å håndtere mange problemer og passer for enhver hud.

Men den mest effektive masken av brus fra akne, som ofte vises på fet hud.

For at slike prosedyrer skal være effektive og ikke skadelige, må noen regler følges:

 • Eiere av tørr hud bør bruke en liten mengde brus i slike masker, og det er tilrådelig å legge til noen komponenter for dem som myker huden.
 • Det er uønsket å påføre forbindelser med brus på sår, akne, irritert og alvorlig betent områder;
 • Før første bruk av dette verktøyet, er det nødvendig å sjekke reaksjonen for natriumbikarbonat - gjør en prøve på innsiden av håndleddet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Kosmetologer har bevist at brus er en av de sikreste ingrediensene i hjemmelagde masker.

Det kan brukes på nesten alle, og bare individuell intoleranse, som er svært sjelden, kan være en kontraindikasjon.

Irritasjon eller allergisk reaksjon kan oppstå hos personer med svært sensitiv hud. I dette tilfellet anbefales det ikke å bruke brus.

Spesielt nyttig er slike masker for de som har forstørret porer, akne, fet hud, svarte flekker og kjedelig hudfarge.

Cooking oppskrifter

I folkemedisin er det mange forskjellige oppskrifter for masker basert på brus.

Foto: Bland med rømme, mel og sitron

Det er blandet med salt, mel, jod, rømme. Andre komponenter legges til det for å myke eller forbedre effekten.

Avhengig av hudtype og eksisterende problemer, må du velge den mest passende maskeoppskriften.

Med havremel

Denne masken er svært effektiv for å fjerne periodisk forekommende akne.

Takket være en kombinasjon av brus og havregryn, tørker sammensetningen betennelse og fjerner rødhet.

Folk som lider av økt fet hud og hyppig akne, kan på forhånd lage en blank for masken.

 • For å gjøre dette, grind havremel på en kaffekvern for å få et glass pulver.
 • Det skal blandes godt med en teskje brus.
 • For å lage en maske, ta en spiseskje av blandingen og fortynn med varmt kokt vann til en oppslemming er oppnådd. Den skal påføres de berørte områdene.

Med vann

Foto: Produktet blandes med vann og påføres ansiktet.

Den enkleste måten å bruke brus mot akne er å blande det bare med vann.

Men det er bare egnet for personer med fet og normal hud.

Det er to måter å bruke denne brusen på.

 • Hell en teskje i håndflaten og suge med en liten mengde vann. Å tørke et ansikt med denne strukturen, for å massere litt, uten å gni i huden. Vask av senest et minutt.

Foto: Påføring av produktet på hele ansiktet

 • Hvis du fortynner bruset med rikelig med vann for å gjøre en flytende slurry, kan du bruke den til en maske. Soda bør nesten helt oppløses. Denne blanding blir fortrinnsvis påført aknepunkt med en bomullspinne. Vask av blandingen senest en halv time.

Med kjære

Honning maske med brus er en av de beste rettsmidler for akne.

 • Det kan til og med brukes til tørr hud, da honning myker den aggressive virkningen av brus.
 • Denne masken ødelegger ikke bare bakterier og fjerner akne, det nærer og fukter huden.

Hvis du regelmessig utfører slike prosedyrer, vil huden bli renset, og akne vil ikke lenger vises.

Gjør masken for ansiktet bastard fra flekker etter akne? Finn ut her.

Det finnes flere alternativer for brus-honning masker.

 • I en kvart kopp varmt vann, tilsett 1,5 ss brus. Legg til en teskje honning og bland godt.
 • Hvis huden er tørr, må du ta en spiseskje med tung krem ​​og bland med samme mengde flytende honning. Tilsett 1/3 ts soda til blandingen.
 • Rør brus med hvit leire i like store mengder. Tynn pulveret med flytende honning.
 • Effektive maskeblekningspotter, hentet fra brus og honning med sitron. Alle komponenter må tas i like store mengder. Først sluk soda med frisk sitronsaft, og legg deretter til flytende honning.

Med mel

Det er veldig enkelt å lage en maske også fra brus og mel.

Denne deigen kan holdes på ansiktet i opptil 30 minutter.

Det lindrer irritasjon og betennelse godt, tørker acne og gjør huden mykere.

Masken med mel er gjort veldig enkelt: du må blande ingrediensene i like mengder og fortynne med vann til en veldig myk deig dannes.

Skru med salt

Denne sammensetningen kan ikke brukes til irritert hud og alvorlig betennelse.

Peeling med salt vil hjelpe fra sjeldne ål og periodisk forekommende små kviser.

Foto: saltskrubbe fjerner sorte prikker

Denne prosedyren kan bare utføres til eiere av fet eller normal hud, og til og med da, ikke mer enn en gang i uken.

 • Du må ta samme mengde brus og fint salt.
 • Bland dem godt.
 • Påfør pulveret på det soppede ansiktet.
 • Litt massasje og la i 7-10 minutter.
 • Etter å ha fjernet masken, fukte huden med en krem.

Med sukker

Det er godt å fjerne akne med en løsning av brus og sukker.

Denne sammensetningen renser effektivt porer og fjerner rødhet.

 • Du trenger bare å helle en teskje sukker og brus i et glass varmt vann.
 • Løsningen påføres ansiktet med en bomullspute og lar den tørke.
 • Etter det anbefales det å vaske med såpe og bruke en nærende krem.

Med kosmetikk

 • En myk skrubb oppnås hvis du oppløser en blanding av brus og salt i en liten mengde kosmetisk melk eller ansiktsvask før du påfører det på ansiktet ditt.

Foto: Hvis du legger til litt brus i en kosmetikk for vask, får du en skrubbe for å rense huden

 • Og for å takle akne og komoner, kan du bruke denne masken: Bland 20 g barberskum, en teskje brus og samme mengde hydrogenperoksid. Grind godt og bruk på ansiktet i ikke mer enn 10 minutter.

Foto: Produktet kan legges til barberskum

Fra alder flekker og svarte flekker

Soda masker gjør det bra selv med hatefulle sorte prikker.

Dette kan forklares med det faktum at verktøyet trenger dypt inn i porene og løser opp pluggen. Soda dreper også bakterier, og deretter strammer porene.

Med peroksid

I stedet for vann fortynnes bruset med 3% hydrogenperoksid i et forhold på 2: 1.

En slik sammensetning bør påføres punkt. Men det belyser veldig effektivt flekker på huden.

Masken er ganske aggressiv, så du kan ikke holde den i mer enn 10 minutter.

Mottak betyr inne

 • Utseendet til akne er ofte forbundet med interne kroppsproblemer.
 • Forringet fordøyelse og dårlig kosthold kan forårsake akne.

Unngå dette vil hjelpe brus inne i.

Det normaliserer imidlertid syrebasen balansen i kroppen.

Behandlingen er veldig enkel: oppløs en teskje brus i et glass vann. Denne løsningen bør være full i morgen på tom mage.

Nyttige tips

Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt akne med bursdrykk, må du først lære de grunnleggende reglene for slike kosmetiske prosedyrer.

Ellers kan du forårsake irritasjon og økt betennelse.

Hva du trenger å vite:

 • Påfør preparatet til forrenset hud;
 • Det er viktig å unngå steder rundt øynene og skadet hud;
 • en blanding med brus kan holdes på ansiktet i ikke mer enn 10-15 minutter, og for sensitiv hud blir denne tiden redusert til 3-5 minutter;
 • skyll masken av med varmt vann, fjern all sodavann partikler, så er det tilrådelig å skylle ansiktet med kaldt vann slik at porene smelter;
 • Hvis blandingen er frossen og dannet en skorpe, må den bli gjennomvåt før den fjernes slik at mikrotrauma ikke dannes;
 • Etter vask av masken må du smøre ansiktet med en nærende krem.

anmeldelser

Bilder: behandlingsanmeldelse

Tilbakemelding om bruk av masker med brus er veldig kontroversielt.

Bilder: tilbakemelding på resultatene av behandlingen

Hvordan lage masker for akne merker hjemme? Finn ut her.

Hva slags acne salve på ansiktet er billig og effektiv? Les videre.

Tross alt er det et aggressivt middel, og hvis det brukes feil, kan det forårsake irritasjon.

Flere Artikler Om Typer Acne