Natriumbikarbonat er et hvitt krystallinsk, luktfritt krystallinsk pulver som enkelt oppløses i vann. De fleste kaller det ofte brus. Dette verktøyet er mye brukt i matlaging, men i hjemmet er kosmetikk soda ikke det siste.

Soda er ofte en av komponentene i peeling, forskjellige masker eller skrubber. Dette pulveret er ganske effektivt i kampen mot akne.

Hvilken effekt har brus på huden?

Soda kan kalles et unikt produkt. Den brukes i ulike felt (fra matlaging til industriell produksjon).

Også stoffet kan redusere hardheten til vann, rengjør overflaten fra gamle flekker og ødelegge bakterier. Derfor er brus inkludert i sammensetningen av mange rengjøringsmidler og vaskemidler.

Mange kvinner vet at dette pulveret har antiseptiske og bleking egenskaper. På grunn av denne funksjonen inkluderer mange kvinner natron i hudpleiekomplekset.

Hvilken effekt bør forventes ved slike prosedyrer?

 1. Kosmetiske produkter basert på brus har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter på huden, bidrar til å stoppe spredningen av akne og redusere betennelse.
 2. Natriumbikarbonat (et annet navn for natron) renser huden av urenheter, lindrer tilstoppede porene.
 3. Soda kan myke huden, eliminere irritasjon og bli kvitt overdreven greasiness.
 4. Det har en tonic effekt.

Det finnes ingen mineraler, vitaminer eller andre nyttige stoffer i brus, men selv uten dem kan soda løse mange problemer knyttet til tilstanden til huden. Natriumbikarbonat vil bidra til å normalisere vannbalansen (en viktig betingelse som er nødvendig for normal funksjon av cellene), øke regenereringen, bli kvitt overflødig slag og toksiner.

Leger og kosmetologer gjenkjenner effektiviteten av soda i bekjempelse av akne og anbefaler at dette stoffet inkluderes i hjemmet.

Akne Masker

Soda er en utmerket cleanser. Derfor er brus masker ofte brukt til å eliminere akne. Men de jobber bare når alle anbefalinger følges. Ikke bruk brus på ansiktet ditt for ofte. Dette vil trolig føre til rødhet, tørrhet, og situasjonen med akne vil bare forverres.

Soda og salt i kampen mot akne

Salt i kombinasjon med brus kan få ganske effektiv peeling. Slike verktøy fjerner døde hudpartikler, rene porer, eliminerer svarte flekker og mindre utbrudd.

Prosedyren er strengt kontraindisert i tilfeller der huden har betennelse. Det er ikke nødvendig å bære det ut og i forsømte, vanskelige situasjoner, når utslett er for rikelig og det er purulent akne.

Hvis det ikke er kontraindikasjoner, kan du gå videre til prosedyren.

 • Soda og salt er tatt i like store mengder. Tidligere ble problemområdet av huden grundig rengjort ved hjelp av baby eller allergivenlig såpe.
 • Da bør du ta en ren bomullspinne og bruke den igjen for å skumle ansiktet litt. En blanding av brus og vann påføres på toppen. De trenger et lite sprinkle ansikt.
 • Deretter gnides den samme vattpinnen og masserer huden forsiktig i et øyeblikk.
 • Resterne skal feies bort i ansiktet i fem til ti minutter. Etter dette blir ansiktet vasket og en fuktighetskrem påføres.

Mask vann med brus

For å forberede den enkleste versjonen av masken vil det bare trenge brus og vann. Et slikt verktøy kan erstatte en full peeling. Vann trenger ikke mye, blandingen skal bli ganske tykk. Dette vil tillate henne å holde seg godt på huden.

Eiere av sensitiv hud kan bruke et slikt verktøy, men å sette det i dette tilfellet er verdt et poeng. Dette vil unngå allergiske reaksjoner og uønsket rødhet.

Mask av brus og vann bør ikke holdes i mer enn en halv time. I tilfelle brennende eller prikkende, vaskes produktet straks av. Bruk disse maskerne ikke mer enn to ganger i uken.

Mask med brus og egghvite

Masken passer best for fet hud. Det vil bidra til å redusere talgkjertlene og tørr akne. For forberedelsen vil det bli nødvendig med følgende komponenter:

 • en egghvite;
 • dessert skje med brus.

Masken anbefales å påføres ansiktet med et tynt lag. Etter 15-20 minutter begynner fryseprosessen. Det er på dette punktet at det skal vaskes av. Deretter må du tørke ansiktet med en spesiell tonic eller kamille løsning.

Et annet stoff for intern bruk Aknekutan for akne.

Du finner sikker bruk av clindamycin i denne artikkelen.

Soda og barberskum

Det viser seg at det er nødvendig med barberskum ikke bare for menn! Noen representanter for det rettferdige kjønet inkluderer henne i de ulike pleieprodukter.

For eksempel, på grunnlag av skum, kan du lage utmerket, skånende myk handling. Soda og skum er tatt i like store mengder. Deretter blandes komponentene og påføres på det pre-dampede ansiktet. Da må du ta en myk børste (du kan tannbørste) eller svamp og tørk problemområdet med det. Deretter blir masken vasket av.

For å øke effekten, anbefales det å sette en leiremaske på ansiktet ditt. Etter slike prosedyrer, vær sikker på å bruke en fuktighetskrem for ansiktet.

Floursoda Mask

Komponentene tas i forholdet 1 til 2. De må blandes grundig og tilsett litt vann til massen. Masken påføres på problemområder i huden med lysmassasjebevegelser. Hold det anbefalt ikke mer enn ti minutter. Etter prosedyren vaskes ansiktet og fuktighetskrem påføres.

Havregryn Mask

 • to hundre gram knust havregryn;
 • dessert skje med natron.

Komponentene er blandet. Denne blandingen vil være nok for hele løpet av medisinske prosedyrer. En matskje av massen fortynnes med vann til en slurry. Deretter legger du på ansiktet og går i en halv time. Etter denne tiden vaskes masken av med varmt vann. Prosedyrer anbefales å gjennomføres annenhver dag.

Mask av brus med rømme

Denne masken passer best for tørr hud. Ingredienser blandes i en andel på 2/1. Hvis rømme er veldig tykk, kan du legge til litt kokt vann. Masken påføres på dampet ansikt (det er mulig etter en dusj). Eksponeringstid: 20 minutter.

Mask med brus og honning

Honning i en slik maske har en myknende effekt. Honning beroliger huden, bidrar til helbredelse og utvinning. For å forberede masken må du fortynne bruset i vann. Om lag halvparten spiseskjeer og en skje honning tas for et halvt glass. Komponentene blandes grundig og påføres ansiktet i tjue minutter. Vann kan erstattes med sitronsaft. Denne ingrediensen hjelper med å rense huden og hjelper med å bli kvitt pigmentering.

Tilbakemelding og resultater

Jeg tror at nesten hver vertinne har brus (og jeg er ikke et unntak). Denne ingrediensen er billig, rimelig, men samtidig veldig nyttig. Og det viste seg at det kan brukes ikke bare for det tiltenkte formål. Nylig har jeg lært at, på grunnlag av brus, er det mulig hjemme å lage effektive nok ansiktsmasker.

Her er oppskriften til mitt favorittmiddel.

Jeg tar en liten mengde brus i mine hender som er fugtig med vann. Jeg urinerer den under en vannstrøm og bruker den med lette masserende bevegelser på ansiktet mitt. Det føles som om denne masken er en fin skrubbe. Jeg la soda i ansiktet mitt så lenge jeg børster tennene mine. Skyll deretter grundig med vann. Og (som er veldig viktig) bruker jeg umiddelbart en nærende krem, og noen ganger en olje (for eksempel en oljeoppløsning av vitamin E). Soda tørker tørt huden, og kremet (eller oljen) vil bidra til å unngå ubehagelige konsekvenser.

Slike masker, i min observasjon, er svært effektive. Pimples tørk umiddelbart. Ikke et spor gjenstår fra små utbrudd. En følelse av utrolig ren hud dukker opp. Hvis jeg bruker krem ​​i tid, følelser av tørrhet eller tetthet, personlig har jeg det ikke.

Første gang jeg skiftet sodavand med havremelbaserte masker. Nå byttet helt til brus. I nær fremtid planlegger jeg å lage en kaffesaltskrubbe med tilsetning av brus til kroppen. Jeg tror vi kan oppnå ønsket effekt med dette verktøyet.

Min hudtype: kombinert. Av problemene - forstørrede porer og en tendens til å danne svarte flekker. For å gjøre ansiktet mitt vakkert og velpleid, må jeg nøye overvåke tilstanden. En gang i uken arrangerer jeg min tid for generell rengjøring. Jeg har to favoritt, tidsbestemte oppskrifter. Begge er basert på brus. I det første tilfellet blander jeg brus med salt, i andre - med sitron. For å oppnå den beste effekten, bytter jeg disse prosedyrene.

Jeg begynte å ha problemer med ansiktet mitt i tolv år. Overgangsalder, deretter kvinners problemer. Generelt led personen. Også min arv er ikke veldig bra i denne forbindelse. Jeg prøvde mange verktøy. Men den ønskede effekten var ikke (eller han var for kort).

Selv salong ansiktsrensing hjalp ikke, som de sier "penger ned i avløpet."

Heldigvis for meg, for noen år siden, var jeg oppmerksom på tilstanden til huden til en av vennene mine. Hun avslørte hemmeligheten hennes. Det viste seg at alt er enkelt - det hjelper brus. Jeg anbefaler nå alle til en enkel og billig oppskrift som virkelig er effektiv mot de svarte prikkene på masken.

Ansiktet trenger litt damp. Og så, hell litt brus på en myk tannbørste og masser forsiktig problemområdene. Deretter vasker du ansiktet med varmt vann. Ikke glem tonik og fuktighetskrem. Resultatet overgår forventningene!

Jeg har lenge forlatt alle butikkskrubbene. Ansiktet mitt var merkbart renere, huden min ble mykere, sunnere, mine porer ble innsnevret. Jeg anbefaler alle å prøve. Sann, vær forsiktig, vær ikke så ivrig etter å gni (du kan bare få en brenning).

Etter at huden blir vant til slike prosedyrer, kan du gni mer grundig. Maske dette gjøres best umiddelbart før sengetid. Om morgenen reflekterer speilet i speilet (sjekket.).

Dermed kan vi konkludere med at natriumbikarbonat vil bidra til å rengjøre epidermis og jevne ut hudtekstur. Soda forbedrer mikrosirkulasjon og regenerering. Bør ikke utelukke muligheten for individuelle intoleransmidler. Men dette fenomenet forekommer ikke for ofte.

De beste oppskrifter for brus masker for akne

Soda er et universelt middel for å bekjempe akne.

Det er egnet for enhver hud, da det ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Bruk av brus er den mest effektive og enkle måten å rense ansiktet hjemme.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Den kan brukes uavhengig, tilsatt til kosmetikk eller blandes med andre komponenter for fremstilling av masker.

Erfaringen fra mange mennesker har vist at det ikke er nødvendig å bruke dyre kosmetikk for å bekjempe akne.

Nødvendig og billig medisin finnes hos hver vertinne på kjøkkenet.

En brus ansiktsmaske for akne er tilgjengelig for enhver kvinne.

Hvis du utfører prosedyren riktig, kan du oppnå fullstendig rensing av ansiktet mot utslett.

Nyttige egenskaper

En slik enkel substans, som natron, kan være mer effektiv enn dyre kosmetikk mot akne.

Den har mange gunstige egenskaper for huden:

 • lindrer betennelse og rødhet;
 • reduserer kløe;
 • tørker acne;
 • normaliserer vannfettbalansen;
 • peels det øverste laget av cornified celler;
 • danner rent porene dypt;
 • lyser opp akne flekker;
 • mattes huden.

Hvordan gjør det

Soda er natriumbikarbonat.

Foto: Natriumhydrokarbonat

Det er en alkali, på grunn av hvilken dens effektive virkning mot akne er manifestert.

Først av alt normaliserer bruset syrebasebalansen i huden, forbedrer metabolismen og blodsirkulasjonen i det øvre laget av epidermis.

På grunn av dette kan du bli kvitt akne i ansiktet.

Men brus har også en annen gunstig effekt:

 • dreper infeksjonen, hindrer bakteriene i å spre seg og utseendet av purulent akne;
 • renser huden godt, penetrerer dypt inn i porene og fjerner komedoner;
 • regulerer aktiviteten til talgkjertlene, eliminerer skinnet;
 • forynger huden, gjør den myk og silkeaktig.

Hjelper det

Det er umulig å utvilsomt svare på dette spørsmålet.

Tross alt, folk er forskjellige, har en annen hudtype.

 • Derfor gjør masker med brus noen ofte, da de bidrar til å rense ansiktet, fjerner oljeaktig glans og akne.
 • Andre etter den første prosedyren ble irritert.
 • Men for de som tar huden brus, hjelper det virkelig å takle akne.

Video: "Mask mot svarte prikker med brus og salt"

Akne brus masker

Soda er en av de enkleste og mest effektive komponentene i hjemmelagde masker.

De hjelper til med å håndtere mange problemer og passer for enhver hud.

Men den mest effektive masken av brus fra akne, som ofte vises på fet hud.

For at slike prosedyrer skal være effektive og ikke skadelige, må noen regler følges:

 • Eiere av tørr hud bør bruke en liten mengde brus i slike masker, og det er tilrådelig å legge til noen komponenter for dem som myker huden.
 • Det er uønsket å påføre forbindelser med brus på sår, akne, irritert og alvorlig betent områder;
 • Før første bruk av dette verktøyet, er det nødvendig å sjekke reaksjonen for natriumbikarbonat - gjør en prøve på innsiden av håndleddet.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Kosmetologer har bevist at brus er en av de sikreste ingrediensene i hjemmelagde masker.

Det kan brukes på nesten alle, og bare individuell intoleranse, som er svært sjelden, kan være en kontraindikasjon.

Irritasjon eller allergisk reaksjon kan oppstå hos personer med svært sensitiv hud. I dette tilfellet anbefales det ikke å bruke brus.

Spesielt nyttig er slike masker for de som har forstørret porer, akne, fet hud, svarte flekker og kjedelig hudfarge.

Cooking oppskrifter

I folkemedisin er det mange forskjellige oppskrifter for masker basert på brus.

Foto: Bland med rømme, mel og sitron

Det er blandet med salt, mel, jod, rømme. Andre komponenter legges til det for å myke eller forbedre effekten.

Avhengig av hudtype og eksisterende problemer, må du velge den mest passende maskeoppskriften.

Med havremel

Denne masken er svært effektiv for å fjerne periodisk forekommende akne.

Takket være en kombinasjon av brus og havregryn, tørker sammensetningen betennelse og fjerner rødhet.

Folk som lider av økt fet hud og hyppig akne, kan på forhånd lage en blank for masken.

 • For å gjøre dette, grind havremel på en kaffekvern for å få et glass pulver.
 • Det skal blandes godt med en teskje brus.
 • For å lage en maske, ta en spiseskje av blandingen og fortynn med varmt kokt vann til en oppslemming er oppnådd. Den skal påføres de berørte områdene.

Med vann

Foto: Produktet blandes med vann og påføres ansiktet.

Den enkleste måten å bruke brus mot akne er å blande det bare med vann.

Men det er bare egnet for personer med fet og normal hud.

Det er to måter å bruke denne brusen på.

 • Hell en teskje i håndflaten og suge med en liten mengde vann. Å tørke et ansikt med denne strukturen, for å massere litt, uten å gni i huden. Vask av senest et minutt.

Foto: Påføring av produktet på hele ansiktet

 • Hvis du fortynner bruset med rikelig med vann for å gjøre en flytende slurry, kan du bruke den til en maske. Soda bør nesten helt oppløses. Denne blanding blir fortrinnsvis påført aknepunkt med en bomullspinne. Vask av blandingen senest en halv time.

Med kjære

Honning maske med brus er en av de beste rettsmidler for akne.

 • Det kan til og med brukes til tørr hud, da honning myker den aggressive virkningen av brus.
 • Denne masken ødelegger ikke bare bakterier og fjerner akne, det nærer og fukter huden.

Hvis du regelmessig utfører slike prosedyrer, vil huden bli renset, og akne vil ikke lenger vises.

Gjør masken for ansiktet bastard fra flekker etter akne? Finn ut her.

Det finnes flere alternativer for brus-honning masker.

 • I en kvart kopp varmt vann, tilsett 1,5 ss brus. Legg til en teskje honning og bland godt.
 • Hvis huden er tørr, må du ta en spiseskje med tung krem ​​og bland med samme mengde flytende honning. Tilsett 1/3 ts soda til blandingen.
 • Rør brus med hvit leire i like store mengder. Tynn pulveret med flytende honning.
 • Effektive maskeblekningspotter, hentet fra brus og honning med sitron. Alle komponenter må tas i like store mengder. Først sluk soda med frisk sitronsaft, og legg deretter til flytende honning.

Med mel

Det er veldig enkelt å lage en maske også fra brus og mel.

Denne deigen kan holdes på ansiktet i opptil 30 minutter.

Det lindrer irritasjon og betennelse godt, tørker acne og gjør huden mykere.

Masken med mel er gjort veldig enkelt: du må blande ingrediensene i like mengder og fortynne med vann til en veldig myk deig dannes.

Skru med salt

Denne sammensetningen kan ikke brukes til irritert hud og alvorlig betennelse.

Peeling med salt vil hjelpe fra sjeldne ål og periodisk forekommende små kviser.

Foto: saltskrubbe fjerner sorte prikker

Denne prosedyren kan bare utføres til eiere av fet eller normal hud, og til og med da, ikke mer enn en gang i uken.

 • Du må ta samme mengde brus og fint salt.
 • Bland dem godt.
 • Påfør pulveret på det soppede ansiktet.
 • Litt massasje og la i 7-10 minutter.
 • Etter å ha fjernet masken, fukte huden med en krem.

Med sukker

Det er godt å fjerne akne med en løsning av brus og sukker.

Denne sammensetningen renser effektivt porer og fjerner rødhet.

 • Du trenger bare å helle en teskje sukker og brus i et glass varmt vann.
 • Løsningen påføres ansiktet med en bomullspute og lar den tørke.
 • Etter det anbefales det å vaske med såpe og bruke en nærende krem.

Med kosmetikk

 • En myk skrubb oppnås hvis du oppløser en blanding av brus og salt i en liten mengde kosmetisk melk eller ansiktsvask før du påfører det på ansiktet ditt.

Foto: Hvis du legger til litt brus i en kosmetikk for vask, får du en skrubbe for å rense huden

 • Og for å takle akne og komoner, kan du bruke denne masken: Bland 20 g barberskum, en teskje brus og samme mengde hydrogenperoksid. Grind godt og bruk på ansiktet i ikke mer enn 10 minutter.

Foto: Produktet kan legges til barberskum

Fra alder flekker og svarte flekker

Soda masker gjør det bra selv med hatefulle sorte prikker.

Dette kan forklares med det faktum at verktøyet trenger dypt inn i porene og løser opp pluggen. Soda dreper også bakterier, og deretter strammer porene.

Med peroksid

I stedet for vann fortynnes bruset med 3% hydrogenperoksid i et forhold på 2: 1.

En slik sammensetning bør påføres punkt. Men det belyser veldig effektivt flekker på huden.

Masken er ganske aggressiv, så du kan ikke holde den i mer enn 10 minutter.

Mottak betyr inne

 • Utseendet til akne er ofte forbundet med interne kroppsproblemer.
 • Forringet fordøyelse og dårlig kosthold kan forårsake akne.

Unngå dette vil hjelpe brus inne i.

Det normaliserer imidlertid syrebasen balansen i kroppen.

Behandlingen er veldig enkel: oppløs en teskje brus i et glass vann. Denne løsningen bør være full i morgen på tom mage.

Nyttige tips

Hvis du bestemmer deg for å bli kvitt akne med bursdrykk, må du først lære de grunnleggende reglene for slike kosmetiske prosedyrer.

Ellers kan du forårsake irritasjon og økt betennelse.

Hva du trenger å vite:

 • Påfør preparatet til forrenset hud;
 • Det er viktig å unngå steder rundt øynene og skadet hud;
 • en blanding med brus kan holdes på ansiktet i ikke mer enn 10-15 minutter, og for sensitiv hud blir denne tiden redusert til 3-5 minutter;
 • skyll masken av med varmt vann, fjern all sodavann partikler, så er det tilrådelig å skylle ansiktet med kaldt vann slik at porene smelter;
 • Hvis blandingen er frossen og dannet en skorpe, må den bli gjennomvåt før den fjernes slik at mikrotrauma ikke dannes;
 • Etter vask av masken må du smøre ansiktet med en nærende krem.

anmeldelser

Bilder: behandlingsanmeldelse

Tilbakemelding om bruk av masker med brus er veldig kontroversielt.

Bilder: tilbakemelding på resultatene av behandlingen

Hvordan lage masker for akne merker hjemme? Finn ut her.

Hva slags acne salve på ansiktet er billig og effektiv? Les videre.

Tross alt er det et aggressivt middel, og hvis det brukes feil, kan det forårsake irritasjon.

Beste akne brus masker

Ingen jente som anser seg attraktiv, vil ikke være glad for å se en kvise på ansiktet i speilet. Spesielt ofte betenner betennelser eierne av fet og kombinasjonshud, som er utsatt for utseendet til akne og komedoner. De unge damene prøver å få botemiddelet til de ikke kan kvitte seg med sine ubudne "venner". Spesielle renseprodukter av kjente merker, dyre kremer og tonics, turer til skjønnhetspleie å rengjøre ansiktet... Noen ganger tar det mye penger fra familiens budsjett. I mellomtiden hadde de hele tiden hatt et kraftig verktøy hjemme for å bekjempe betennelse, selv uten å vite det. Dette er vanlig bakepulver. Det handler om hvordan en maske fra akne fra brus kan rense huden din, og vil bli diskutert videre.

Magic verktøy kalt Soda

En beskjeden pappeske med innskriften "Soda" er lagret i skapet til hver selvrespektende vertinne. Kvinner vet at takket være dette enkle hvite pulveret vil de ha en fantastisk svampkake og lange pannekaker, og koppene med briller vil skinne rent. Noen skyll munnen med brusløsning når tennene begynner å såre, andre redder dem fra halsbrann.

Natrium regulerer fuktighetsnivået i cellene. Det er nødvendig for sin normale vitale aktivitet: renser huden fra toksiner og giftstoffer, akselererer regenereringsprosessene, har en foryngende effekt.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Ikke glem at natriumbikarbonat er et ganske aggressivt kjemisk element, og det er nødvendig å bruke det mot akne, iagttagelse av sikkerhetsforanstaltninger.

Så, for følsom hud, kan denne metoden for behandling av betennelse ikke være egnet, fordi den tørker ansiktet veldig mye. Men hvis du legger til litt fuktighetsgivende komponent i brusemasken, kan for eksempel honning eller eggeplomme, selv eiere av tørr, tynn og flakket hud dra nytte av det.

I tillegg er det viktig å ikke overdrive det. Det er nødvendig å følge oppskriften strengt og ikke opprette eksperimenter, ellers kan du skade huden eller bli brent. Du trenger ikke å bruke brussalt til profylakse. Den er egnet utelukkende til behandling av akne og akne.

Det er nødvendig å avstå fra bruk hvis det er kutt, riper eller andre skader på ansiktet, helt til de heler.

Hvem er vist en brusbasert maske? Til jenter som klager på utslett, fettete glans, forstørrede porer, kjedelig hudfarge. Med dyktig bruk, vil brus hjelpe dem å gjøre huden frisk, ren og matt strålende.

Og viktigst, alt dette med minimal utgifter og hjemme!

Soda + Honey = Mask

En av de beste masker med brus - honning. Faktum er at honning noe myker den aggressive effekten av natrium, desinfiserer huden, fukter den og blokkerer den videre utviklingen av utslett. Dermed renser masken av brus og honning samtidig og nærer.

Her er noen påvist maskeoppskrifter basert på disse to ingrediensene. Hver av dem kan ikke holdes i ansiktet i mer enn 10 minutter, og de gjøres en gang i uken.

En og en halv spiseskjeer soda fortynnet med en kvart kopp renset vann. Legg til en teskje med en høyde av honning, bland grundig til en jevn konsistens.

En spiseskje honning fortynnet med samme mengde tung krem. Tilsett en tredjedel av en teskje brus, bland.

En teskje soda blandet med en teskje hvit leire. Hell en spiseskje med flytende honning, bland godt.

En spiseskje med brus for å slukke samme mengde frisk sitronsaft. Sett inn en spiseskje honning og rør.

En spiseskje med havregryn uten tilsetningsstoffer helle en spiseskje kokende vann og la det svulme. En teskje honning blandet med en tredje teskje brus og "fylle" havregryn.

Andre masker med brus

En spiseskje hvetemel blandet med en teskje sodavann og fortynnet med vann, slik at det oppnås en klebrig vann som er praktisk å sette på ansiktet. Om nødvendig kan du legge til litt mer mel.

I halv kopp varmt vann rør en halv teskje sukker og samme mengde brus. Dyp en bomullsplate inn i løsningen, bruk sammensetningen i ansiktet, unngå området rundt øynene og leppene. La det tørke helt, vask deretter med vaskesåpe og spre en nærende krem ​​på huden.

En halv kopp havregryn uten tilsetningsstoffer grind i pulver og rør med en halv teskje sodavannpulver. Oppbevares i en ren, tørr beholder med lokket. Etter behov, ta en spiseskje av blandingen, fortynn med vann til en tilstand av slurry og påfør ansiktet i 10 minutter. Etter det må masken vaskes grundig.

Soda + Salt = Skrubbe

Slike peeling er populært blant eiere av olje-, problem- og kombinasjonshud, men for tørr hud kan de ikke være egnet. Skrubbe lindrer betennelse, strammer porene og løser opp overflødig fett. Det gjøres en gang i uka, med sterke utslett - to ganger.

En teskje fint salt blandet med samme mengde brus. Hell på håndflaten litt skum eller melk til vask, skum lett og bland med brus og salt. Masser forsiktig og forsiktig huden i et par minutter, vask med varmt vann og bruk fuktighetskrem.

For en teskje brus og fint salt blandes og fortynnes med naturlig oransje eller sitronsaft for å oppnå en jevn oppslemming. Masser forsiktig ansiktet i to minutter, vask og applicer en nærende krem.

En teskje natriumsalt blandes med samme mengde fint salt og fortynnes med vann til konsistensen av vassel. Hell i to eller tre dråper essensiell olje av tea tree, bland. Spred blandingen over huden, masser forsiktig, vask med varmt vann og påfør kremet.

Det er alt brus visdom. Lykke til, og la huden din alltid skinne med renhet og friskhet!

Baking Soda Acne - ekte hjelp eller myte

Natriumbikarbonat eller natron er et populært verktøy i hjemmet kosmetikk. Det er en komponent av peeling, masker og skrubber med mild eksfolierende virkning. Bruken av akne soda er effektiv i forebygging og behandling av akne. La oss finne ut hvorfor egenskapene til et enkelt verktøy viste seg å være så populære.

Hvordan drikker brus på huden

"Acne for dummies" heter Acne For Dummies, skrevet av amerikansk dermatolog, Herbert P. Goodhart, lege i medisinske fag. Forfatteren snakket enkelt og akseptabelt om akne og akne, og forårsaket fysisk og psykisk lidelse for et stort antall mennesker.

Legen skriver at årsaken til akne blir seboré - en sykdom i huden og dens strukturer:

 • et oljeaktig stoff samler seg i sebaceous kirtelkanaler;
 • en "kork" dannes av en blanding av fortykket talg og døde epidermis celler;
 • den intensiverte multiplikasjon av propionobakterier av akne og gjærlignende sopp begynner;
 • inne i hårsekkelen, hvor kanalene i sebaceouskjertelen befinner seg, utvikler betennelse;
 • Alle disse prosessene i ungdomsårene er forbundet med den fysiologiske seboréen som oppstår på bakgrunn av hormonelle forandringer i kroppen.

Feil i ernæring, kroniske sykdommer, stress påvirker stoffskiftet i huden negativt. Syrbasebalanseendringer, som fører til vekst av patogen mikroflora. Baking soda fra akne i ansiktet på et øyeblikk er gunstig på grunn av sin evne til å normalisere pH i huden. Natriumbikarbonat har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper, reduserer irritasjon med akne.

Mange lurer på om brus hjelper med akne? Scrubs-ansiktsmasker av akne soda ved hjelp av natriumbikarbonat er en enkel og effektiv hjemmebehandling. Soda bidrar til å fjerne døde epidermalceller, hvoretter en ny, sunn hud oppstår. Under normal eksfoliering er denne prosessen kontinuerlig og unnoticeable, men hvis den er forstyrret, er det nødvendig å gripe inn.

Hvordan søke akne brus

1. Akne sodavask

Tiltak: Baking soda fra akne renser huden mot smuss, overflødig sebum og døde celler.

 • Soda - 1 ss. l.
 • Vann - ¼ kopp.
 • Skål, skje.

Hvordan bruke brus mot akne.

 1. Kombiner komponenter og bland godt.
 2. Bruk en kosmetisk børste, bruk produktet på huden påvirket av akne.
 3. Etter 10 minutter tørker du forsiktig huden med fuktig brus med fingerputer.
 4. La det tørke, vask deretter.
 5. Soak ansiktet med et mykt håndkle laget av naturlige fibre.

2. Maske med brus og sitron

Handling: Produktet bidrar til å redusere antall åpne komedoner (svarte flekker), eliminerer overdreven fet hud, overdreven akkumulering av keratin og mikrober i porene.

 • Soda - 1,5-2 ss. l.
 • Vann - 1-2 ts.
 • Sitron eller appelsinjuice - 1 ts.
 • Keramisk, glass eller plastskål.
 • Plastskje
 1. Bland fruktjuice med vann.
 2. Tilsett brus (masseskum).
 3. Juster konsistensen med vann.
 4. Påfør ca. 15 minutter.
 5. Deretter vaskes og blusses huden med et mykt håndkle.
 6. Påfør ansiktscreme (kan være hjemmelaget).

Det er nødvendig å oppløse en halv kopp natron og samme mengde salt i et bad med vann. Hold deg nedsenket i vann i ca 20 minutter. I løpet av denne tiden kan salt og brus fra akne brukes som en skrubbe - få blandingen på en svamp og forsiktig massere ansiktet, skuldrene og dekolleten. Etter ferdigstillelse av prosedyren bør du ta en dusj. Denne behandlingen er også egnet for behandling av flekker og akne arr.

3. Andre kombinasjoner for masker:

 1. 5 tabletter av aspirin og ½ ss. l. soda. Først måler du tabletter i pulver, tilsett vann og brus. Å behandle en blanding av betent akne og hold på huden i 30 minutter.
 2. Baking brus og honning fra akne. Komponenter til å ta i like store mengder, bland og grind. Påfør om 20 minutter. Deretter vaskes.
 3. Protein med brus. Smør egghviten og legg til ½ ss. l. natriumbikarbonat. Påfør blandingen på ansiktet og la det stå i 15 minutter.
 4. Baking brus og rømme. Å ta komponenter i like mengder, å blande og smøre med denne massen personen, som en krem. Etter 15 minutter, vask med varmt vann.
 5. Natriumbikarbonat med olivenolje (1: 1). Bland godt og bruk på problemhud. Varigheten av prosedyren er 15 minutter.

Meninger om behandling av akne med natriumbikarbonat (brus)

Det er ulike vurderinger om brus for ansikts acne:

Nina: - Remedy reduserer glans i T-sonen og rødhet fra akne.

Inna: - Soda hjalp meg ikke. Følsom hud i lang tid "kommer til liv" etter peeling.

Lyudmila: - Etter applikasjon, vises ny akne mindre, svarte prikker forsvinner på nesen.

Oleg: - Anvendt brus fra flekker fra akne. Rødhet redusert, små bulging arr lettet ut. Det er hull for akne, men ansiktet ser fortsatt bedre ut.

Olga: - Huden etter at masken med brus blir myk og øm, porene er ikke synlige i det hele tatt.

Utvilsomt bidrar natriumbikarbonat til effektiv rensing av epidermis, desinfiserer, gir hudavlastning. Bruken av brus kan øke mikrosirkulasjonen, stimulere huden til å regenerere. Som regel skjer individuell intoleranse mot dette middelet svært sjelden.

Hvordan lage en maske med brus for å bekjempe akne: en rekke påviste oppskrifter

Hei, våre kjære lesere! Vi bestemte oss for å tilegne en annen artikkel til oppskrifter for masker for akne fra brus, som raskt og enkelt kan tilberedes hjemme fra de tilgjengelige ingrediensene. Hver vertinne holder i sitt kjøkken en miniatyrboks med brus, som som vanlig brukes til å tilberede forskjellige retter eller til å vaske opp.

Men ikke alle vet at dette produktet kan være et utmerket verktøy for å bekjempe hatefull akne. Riktig forberedt maske for akne fra brus er i stand til virkelige mirakler.

Sammensetningen kan sikkert beskrives som en svært effektiv kosmetikk som gjør at du kan rense huden på et dypt nivå og samtidig gjøre det fresere.

Vilkår for utarbeidelse og søknad

Soda bidrar til å overvinne mange hudproblemer, denne komponenten er "vennlig" med hvilken som helst hudtype.

For å få maksimal effekt fra prosedyrene, bør du følge noen enkle regler:

 • Hvis huden er tørr, er det ønskelig å myke effekten av natriumbikarbonat med en annen komponent.
 • Akne forårsaket av akne, uhelte sår og betent områder i masken blir ikke brukt.
 • Først av alt, produktet må være friskt, utløpt brus kan skade huden.
 • Det samme gjelder gulaktig eller fuktig brus.
 • Når det gjelder vann, må det renses, både kokt og mineralvann vil være egnet.
 • Før du fortsetter med prosedyren, er det viktig å sikre at det ikke er noen allergisk reaksjon etter det. For dette gjøres en test på innsiden av håndleddet eller på albuen. Etter påføring må du vente en time og skylle ved å observere reaksjonen. Hvis alt er bra, vær så snill å begynne å søke på ansiktet.
 • Området rundt lepper og øyne behandles ikke.
 • Masker holdes som regel i ikke mer enn 10 minutter, ellers er det mulig å brenne. Det er best å vaske av masken med vann i rom eller kald temperatur, eller bruk ferskt tilberedt urteavkok.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Maskere fra brus er vist for de fleste, da denne komponenten er en av de sikreste. Som kontraindikasjon kan bare individuell intoleranse skille seg ut, men dette fenomenet forekommer sjelden.

Noen ganger kan eiere av overfølsom hud oppleve irritasjon etter påføring av sammensetningen, i dette tilfellet er det bedre å nekte en maske av denne typen.

Og brus masker er mest nyttige for personer med fet hud, blek hudfarge, akne, forstørrede porer.

Klassisk maske med rensende effekt.

Spred 1 spiseskje sodavann i en liten mengde vann, og få en grøtaktig konsistens. Påfør huden og hold i 10 minutter. Skyll med kaldt vann.

Dette er en rensende maske, det exfoliates døde celler, renser porene av giftstoffer, bidrar til det forbedrede arbeidet til talgkjertlene. Prosedyren er angitt for oljeaktig skinn av ansiktet, dehydrering av huden, med utseendet av hudormer, kviser, komoner.

Ofte skal det ikke utføres, det er bedre å begrense en gang per uke.

PAY ATTENTION!

For raskt å kvitte seg med svarte flekker, akne og akne, samt å forynge huden i ansiktet, anbefaler vi at du gjør deg kjent med dette effektive middelet.

Soda + salt

Det vil ta 1 spiseskje med natron og salt (kosmetisk eller sjø).

Rør ingrediensene og tilsett vann. Rør til saltet er helt oppløst. Påfør huden og vent 10 minutter. Vask av, forsiktig blotting ansiktet med et mykt håndkle.

Etter prosedyren kan du smøre ansiktet med en krem ​​med beroligende effekt. Masken av brus og salt exfoliates døde hudceller, fjerner partikler av smuss fra porene, forbedrer funksjonen av talgkjertlene, gir friskhet til huden.

Indikasjonene er de samme som i det forrige tilfellet, her kan du legge til skinnende hud. Det anbefales å lage en maske 3 ganger i måneden.

Soda, honning og krem

Fra ingrediensene trenger du litt brus (på spissen av kniven), så vel som 1 ss krem ​​og honning. Bland alle ingrediensene, gjelder huden. Etter 10 minutter vasker du ansiktet med rennende vann.

Blandingen har en nærende og fuktighetsgivende effekt, fjerner smuss fra dypet av huden, eliminerer grove hudpartikler, normaliserer talgkjertlene, har en foryngende effekt.

Prosedyren er angitt for fading av huden, tørrhet av dermis, og for forekomst av akne. Masken brukes to ganger i måneden med de samme pausene.

Rensesammensetning

For å rense huden trenger 3 ss brus, 1 skje med flytende honning og litt vann. Bland ingrediensene for å gjøre en grøtaktig konsistens. Påfør preparatet på huden og etter 10 minutter skyll ansiktet med kaldt vann.

Denne blandingen har samme effekt som den forrige. Det er vist å brukes i akne, svarte flekker, fet hud, fading hud.

Soda + Citrus

Forbered 2 ss natriumkarbonat og en halv appelsin og sitron. Klem juice fra frukten og oppløs soda i den. Påfør huden og vask av etter 10 minutter.

Ikke gni ansiktet ditt, gjør lette bevegelser med fingrene for å kvitte deg med unødvendige rester.

En slik maske renser ikke bare, men tørker også dermis, eliminerer fet skinn, gjør porene smalere, og huden er lettere, oppdaterer, nærer.

Det er vist i strid med funksjonen av talgkjertlene, økt fett, akne, svarte flekker, akne og kviser. Gjenta prosedyren etter 10 dager.

Såpe maske

Denne sammensetningen - et utmerket verktøy i kampen mot komedoner. For å forberede det, i tillegg til hovedbestanddelen, trenger du også baby såpe.

Damp en svamp og pisk det med såpe i en såpefat. Påfør huden, og legg på toppen av en slurry laget av en blanding av brus og vann. Etter 10 minutter skylles med kaldt vann.

Ikke vær redd hvis det under prosedyren du føler deg litt tinning, er dette fenomenet helt normalt. Prosedyren bør ende med en fuktighetskrem.

Handling og indikasjoner - som i tidligere versjoner.

Denne masken er perfekt for å kvitte seg med tenåringer. Hvis det ikke er åpne sår i ansiktet, kan prosedyren gjentas hver uke.

Maske med Hercules

Krymp havregryn for å få mel, du trenger 200 gram produkt. Ta 1 ss brus og bland med havregryn, legg til vann for å få "tykk rømme".

Etter påføring av denne masken på huden, er det vist å bruke en nærende krem ​​eller tonic.

Sukkermask

Oppløsning av brus og sukker, får du også et effektivt middel for hudproblemer. For å tilrettelegge denne løsningen, legg 1 teskje brus og sukker til et glass vann.

For praktisk bruk av blandingen, bruk en bomullspute. Vent til masken tørker på ansiktet og vask med såpe.

Handling: rensing porene av smuss og eliminering av rødhet.

Soda og mel

Bland soda og mel, tilsett vann for å lage en myk "deig". Sett på ansiktet, og hold i en halv time.

Prosedyren fremmer tørking og samtidig mykning av dermis. Masken lindrer effektivt betennelse og irritasjon.

Hydrogenperoksidmaske

Det er bemerkelsesverdig at masken brukes kun på problemområdene, og ikke på hele ansiktet.

Bland soda og peroksid i forholdet 2: 1, dekk de områdene der det er akne, hudormer, komedoner. Vent 10 minutter og vask.

Rømme maske

Det er et godt valg for tørr hud.

Bland 2 ss rømme med 1 ss brus og legg til litt vann. Påfør på renset ansikt og hold i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

konklusjon

Hjemmelaget brusemaske er et kosmetisk produkt med lav pris, med konstant bruk som du kan forbedre hudtilstanden ved å bytte ansiktet på den mest magiske måten.

Sammensetningen hjelper perfekt til å takle slike problemer som akne, akneformasjon, økt fettinnhold og komedoner. Hvis du følger alle anbefalinger for forberedelse og bruk av masker, vil et positivt resultat ikke ta lang tid å vente.

I denne artikkelen delte vi de mest effektive og brukervennlige oppskrifter for hjemmelagde masker for akne som har fungert bra.

Hvis materialet var nyttig for deg, må du dele artikkelen med venner på sosiale nettverk. Ved å abonnere på vår blogg, kan du jevnlig finne ut de siste nyhetene.

Vi ses igjen!

VÅRE LESER ANBEFALER!

For behandling av akne, akne, akne, svarte flekker og andre hudsykdommer forårsaket av overgangsalder, sykdommer i mage-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre årsaker, bruker mange av våre lesere vellykket metoden til Helen Malsheva. Etter å ha gjennomgått og nøye undersøkt denne metoden, bestemte vi oss for å tilby det til deg.

Soda Acne Mask - Tid påvist

Den brus masken er et effektivt middel for akne og akne. Det hjelper med å lindre betennelse, fjerne kåt partikler og åpne porer som er blokkert med talg, noe som gjør ansiktet ømt og fløyelsaktig, som i en baby.

Vask om morgenen, legg til en klype natron til produktet du bruker, og snart vil resultatet ikke ta lang tid. På kvelden tørker du ansiktet med en bomullspute dyppet i en svak brusoppløsning. Disse enkle og praktisk talt gratis prosedyrene vil hjelpe huden din til å holde seg frisk og strålende til tross for årene.

Nyttige egenskaper av brus

Regelmessig natron, som sikkert finnes i hvert hjem, tjener ikke bare som bakepulver til deigen. I sovjetiske tider, da mange vasker med mørk vaskesåpe, og bitte kirsebær eller jordbær ble brukt som en mykende ansiktsmaske, var brus en ekstremt populær og favoritt middel til hudpleie.

 • Hun mykt mykt grovt, forvitret hud;
 • fjernet rødhet, peeling og kløe;
 • rensede døde hudpartikler;
 • perfekt bleket ansiktets hud og klarte ikke bare med fregner som var irriterende skjønnheter, men også med pigmentflater som er vanskeligere å eliminere;
 • bidro til å bli kvitt oljeaktig glans, og ga ansiktet en edel matte fløyelsmyk;
 • eliminerte svarte flekker, på grunn av at selv et forsiktig vasket ansikt virker foreldet og skittent.

I dag er disse absolutt de mest nyttige egenskapene til brus begynte å bli glemt. I mellomtiden er dette en av de rimeligste og mest effektive måtene vi har råd til.

Hvordan virker det?

Baking soda (natriumbikarbonat) er ikke noe mer enn alkali, men veldig svakt, noe som ikke vil skade huden i ansiktet. På grunn av sine spesifikke egenskaper, er det i stand til å fjerne det døde hudlaget og den ubehagelige glansen, fjerne rødhet og helbrede mindre sår.

Bekjempe akne, blackheads og svarte prikker - Hjelper soda?

Som en forebygging av akne er brus ganske enkelt uunnværlig. Det er nok å tørke ansiktet med en varm, vandig løsning av natriumbikarbonat (1 teskje per glass vann) to ganger om dagen for å forhindre eller i det minste redusere sannsynligheten for forekomsten.

Fortynnet med vann til en grøtaktig tilstand og brukes på problemområder rikelig med svarte prikker, renser bruset effektivt porer som er tilstoppet med sebum. Etter en slik maske puster ansiktet bokstavelig talt.

Styrking av blodsirkulasjonen, stimulerer brusen prosessen med regenerering av vev skadet ikke bare i ferd med å klemme ut akne, men også etter mislykkede besøk til skjønnhetssalongen, og bidrar også til å raskt fjerne de svarte og lilla blodflettene som vises på grunn av forsøk på å presse ut ugg. Huden er merkbart sunn, fordi hvor blodsirkulasjonen er normal og porene er åpne, kan det ikke forekomme akne eller akne.

Mask oppskrifter hjemme

Effektiv rensemaske fra svarte flekker (komoner)

For forberedelsen trenger du en teskje med brus, fint salt "Ekstra" og kosmetisk hvit leire.

Bland alle ingrediensene i en keramikk eller glassskål, fortynn med varmt kokt vann til en kremtykkelse og påfør på et rent vasket ansikt.

Hold masken i ca 20 minutter, skyll deretter med varmt vann med en bomullspute og skyll med kaldt. Resultatet vil forbløffe deg!

Barberskummaske (for fet hud)

For å fjerne overflødig glans og gi huden en behagelig matte nyanse, kan eiere av fet hud bruke verktøyene fra mannens arsenal: barberskum og hydrogenperoksid. Fuck ansiktet ditt godt. Klem en spiseskje barberskum i en keramisk bolle, tilsett en halv mateskje sodavann. Deretter legger du til lite hydrogenperoksid, og sørger for at massen ikke blir for væsken. Det beste alternativet er når blandingen er lik konsistens med pisket krem.

Påfør den resulterende massen på ansiktet ditt og legg deg ned, helt avslappende, i ca 20 minutter. Vask deretter ansiktet ditt med vann ved romtemperatur og smør ansiktet ditt med fuktighetskrem.

Ved å bruke en slik maske to ganger i uken, vil du for alltid glemme ikke bare om fet glans, men også om pigmentflettene.

Anti-inflammatorisk maske med rømme (for tørr hud)

Kløe, peeling, tidlige rynker - alt dette er ikke kjent med eierne av tørr hud. Sammenlignet med fet hud, som har sine ulemper, men i en svært respektabel alder ser den frisk og ung, tørr ut, det virker smertefull, blek og, ganske vist, gammel. For å myke og fukte slik hud, gi den mangel på elastisitet og glatte fine rynker, er en nærende maske basert på rømme nyttig.

Umiddelbart er det verdt å gjøre en liten avklaring: vanlig butikkurr, som har en meget betinget forbindelse til ovennevnte produkt, vil ikke være egnet for å lage en maske. Prøv å kjøpe en naturlig, rustikk, med høy prosentandel av fett (for tørr hud er bedre å ta mest olje). Selv om du ikke spiser dette, er en liten krukke med "ekte" rømme alltid nyttig for deg.

For å forberede masken er veldig enkel: Bare bland en teskje rømme med to klyper med natron. Hvis massen virket tykk, kan du legge til, dråpevis, avkjølt kokt vann.

Råmassemasker avslører fullstendig sine egenskaper, hvis den påføres etter et varmt bad eller en dusj. Du kan bare holde ansiktet ditt over dampen. Påfør deretter blandingen på ansikt og nakke.

Etter 15 minutter må du vaske med lunkent vann. Legg merke til hvor myk og fløyelsaktig huden din har blitt?

For å gi denne masken en lysblekingseffekt, legg til tre eller fire dråper sitronsaft.

Honey Mask, detoxifying (for hvilken som helst hudtype)

For å glatte og forynge ansiktet, rengjør porene og fjern giftstoffer som uunngåelig fører til akne, kan naturlig honning hjelpe. Bland en spiseskje med flytende honning med samme mengde brus. Hvis honningen har klart å tykke, spiller det ingen rolle: fortynn blandingen med en liten mengde varme (ikke varmt!) Vann. Påfør på renset ansiktshud og hold i 10-15 minutter. Du kan forsiktig gni blandingen med fingertuppene. Denne masken renser rent porene i huden, gir den en sunn farge, nærer og toner.

Advarsel! Ikke bruk honning hvis du er allergisk mot bi-produkter.

Instruksjoner for bruk til ansiktet

For at masken skal gi bare nytte, bør du følge noen enkle regler:

 • Bruk bare fersk, tørr og smuldrende brus av hvit farge, utgått, forstenet og skiftet fargen umiddelbart, kaste bort eller, som en siste utvei, bare å rengjøre overflaten av vasker og bad;
 • Hvis vann er inkludert i maskeoppskriften, må du avstå fra å bruke den som strømmer fra springen: Ta kokt eller karbonert (etter å ha holdt den med lokket åpent);
 • Ikke legg masken på huden rundt øynene og munnen.
 • test masken på albuen, og hvis det ikke er noen irritasjon, kan du bruke det på ansiktet ditt;
 • Hold masken i ansiktet i ikke lenger enn 15 minutter, og hvis bruset i den er i svært liten mengde - maksimalt 20 minutter, siden langvarig kontakt, selv om det er svakt alkali med huden, kan det føre til forbrenning.
 • Skyll soda masker trenger litt varmt vann eller avkok av en streng eller kamille.

Hvordan bruke til baksiden

Ikke så merkbar, men utseendet på akne på ryggen er ikke mindre ubehagelig. Mesteparten av året er de usynlige under et lag med klær, men om sommeren, når du vil ha en åpen soldekke eller vise deg på stranden i en ny badedrakt, kan de levere mye nød til kvinnen.

Selvfølgelig, som i alle tilfeller, når det gjelder hudutslett, må du virke som en hudlege. En erfaren spesialist vil foreskrive en behandling som vil bidra til å permanent bli kvitt dette problemet. I mellomtiden bør du prøve å hjelpe huden din ved å bruke folkemessige rettsmidler.

Bad med havsalt og brus

Om kvelden, vaskes grundig ut under dusjen, gjør deg et varmt bad, oppløs havsalt og to eller tre kantiner med natron i vann. La det ligge i 15-20 minutter, hvorpå, hvis det ikke er mulig, skyll ikke. La huden tørke naturlig. Et slikt bad er mye mer fordelaktig enn å bade i sjøvann som inneholder mange skadelige urenheter. Etter en uke vil du legge merke til åpenbare tegn på forbedring.

Blå leire for akne

Rensing og anti-inflammatoriske egenskaper av blå leire er kjent for mennesker fra uendelig tid. Ta seks til åtte fulle spiseskjeer av leire, bland med to spiseskjeer brus, fortynn med varmt vann slik at massen ligner tykk rømme, og be hjelperen å sette blandingen på det betente området. Etter noen minutter (masken tørker raskt nok, så prosedyren tar lite tid), skyll med varmt vann og smør ryggen med krem ​​eller rømme. Behandlingsforløpet er vanligvis to til tre uker.

Soda har en positiv effekt på noen, inkludert problematisk hud. Men for å eliminere årsaken til akne, er det nødvendig å gjøre seriøst arbeid: bli testet av en hudlege, korrigere dietten, eliminere muligheten for allergi. Først da vil problemet bli helt eliminert, og huden din vil være perfekt.

Flere Artikler Om Typer Acne