Når porene er fylt med fett, vises død hud og leire - komedoner. En vanlig misforståelse er at sebaceous plugger og akne har de samme årsakene, og derfor kan det samme kosmetiske verktøyet brukes til å eliminere dem. Faktisk vil selv den mest effektive svarte stedet masken være ubrukelig i behandlingen av akne. I tillegg til narkotika som er rettet mot å eliminere akne, vil det ikke være i stand til å takle forurenset porer. Markedet tilbyr et bredt spekter av produkter designet for å bekjempe komedoner, og hver produsent hevder at det er hans svarte prikkmaske som er best.

Hva er masker av svarte prikker?

Før du velger et merke, må du finne ut hvilke typer anti-comedone-produkter som er. For det første kan en effektiv maske fra svarte flekker være både naturlig og uorganisk. Ikke vær redd for ikke-naturlige midler: De er vanligvis basert på syrer og alkoholer, som er mye brukt i farmasøytisk industri. En hvilken som helst effektiv maske mot svarte prikker kan også produseres i følgende former:

 1. Cream. Et særegent trekk ved slike produkter er at de har en fuktighetsgivende effekt (noe som er spesielt viktig når komones forekommer hos eiere av tørr hud). Også, mens mirakelmasken fra de sorte prikkene er på ansiktet, er det ingen følelse av tetthet. Massen tørker ikke ut, men absorberes i problemområdene. Vanligvis tilsettes skrubbepartikler til sammensetningen av slike midler, slik at ytterligere porrrensing oppstår under skylling. Representant av denne typen er en god maske mot de svarte punktene. Ingen problem fra produsenten "Markell".
 2. Fabric. Midler av denne typen blir ikke ofte oppnådd med det formål å dype rensing av porene. I posen er det vanligvis et stoffark med spor for lepper, øyne og nese, gjennomvåt i en spesiell gel. Et godt eksempel ville være Sally's Box Love Recipe Mask med Kiwi Extract. Masken med sorte prikker laget i Korea har en eksfolierende effekt, noe som betyr at den er perfekt for å åpne porene, eller som den første fasen av komplisert hudrensing.
 3. Filmen. Nesten hver supermaske med svarte prikker er produsert i form av en gel, som når den påføres ansiktet, blir til en film. Det er veldig viktig å kjøpe et verktøy som har gode anmeldelser. Selv en liten feil i sammensetningen kan føre til det faktum at i stedet for innholdet i porene, vil filmen trekke fluffet hår og til og med skade huden. Nå på toppen av populariteten er den nye masken med svarte punkter med aktivert karbon Blackhead. Et dyrere alternativ er en japansk maske fra svarte punkter Shiseido Fine Toiletay.
 4. Pulver / slam / alginat. Alle midler som inneholder leire i sammensetningen betraktes som pulver. Denne gruppen kan inkludere medikamenter med slam i sammensetningen, siden de har et lignende anvendelsesprinsipp. Etter påføring får massen tørke (dette kan føle tetthet av huden). Massen fjernes med rent vann eller en fuktig klut. Representanter: Black Clay Mask fra "Joko Blend" fra mørk leire; og leire: Sea of ​​Spa fra Bio Marine.
 5. Alginatmasker, til tross for å være produsert i pulverform, bør vurderes separat. Prinsippet for deres bruk er forskjellig ved at massen som påføres ansiktet størkner som et helt lag. Fjern dette laget ved hjelp av vann er svært vanskelig, fordi det bokstavelig talt må bryte med en rykk. Utmerket maske fra svarte prikker basert på natriumalginat og trekull: Modeling Cup Pack fra "Blackfood".
 6. Patches / patches. Denne form for utgivelse er praktisk for de som ønsker å behandle bare individuelle problemområder, og ikke hele ansiktet. Plastene har limbas, takket være de bidrar til å trekke ut smuss fra selv de dypeste porene. Men patcher blir vanligvis solgt som en del av et flertrinns hudrenseprogram. Hydrogelbasen tillater ikke lappen å trekke ut fett og smuss, men det hjelper porene å åpne. Den beste masken fra svarte prikker i form av en Pig-nose Clear Black Head patch. Perfekt klistremerke fra "Holika Holika". Og patcher kan testes i sammensetningen av Black Out Pore 3-Step Nose Pack fra "Secret Key".

ELENA MALYSHEVA: "Svarte flekker vil slutte å vises på ansiktet ditt hvis du bruker et innovativt stoff i tide."

Selv uten å vite navnet på masken fra svarte prikker, kan du prøve å finne noe som passer for deg selv, basert på 5 grunnleggende former for utgivelse av anti-comedone-produkter.

Topp masker fra de svarte prikkene i henhold til de vanlige kundene

Annonsering kan tilby tusenvis av forskjellige midler, og hver av dem vil bli presentert som den mest effektive. I tillegg til rangeringer, distribuert av motemagasiner, kan det betales eller ikke verifiseres av noen. Det virkelige bildet kan ses på otzovik nettsteder eller nettbutikker. Reelle kjøpere forlater vurderinger, lag estimater, og dermed blir den beste masken fra svarte prikker automatisk bestemt. Vurdering kan bestå av både ultrabudgetære og elite midler.

Blant butikkene i Russland og CIS-landene med hensyn til "antall positive vurderinger på antall kjøp," er eggpore fra "Tony Moly" ledende. Denne virkelig effektive masken fra svarte punkter består av hvit leire, protein og spesialpulver fra et eggeskall. Alle ingredienser brukes ofte til fremstilling av kosmetiske produkter hjemme. Men blant de innenlandske produsentene er tarens rensemaske av merkevaren "Bathhouse Agafi" i ledelsen. Prisen på produktet overstiger ikke $ 1, men tusenvis av anmeldelser indikerer at det er en virkelig aktiv maske fra svarte flekker, som ikke bare kan brukes i badet, men også hjemme.

De som stoler på farmasøytisk industri, foretrekker ofte å kjøpe kosmetikk på apotek. Oftest erverver Klenzit og Differin. Det er imidlertid verdt å huske at noen masker fra svarte flekker, kjøpt på apotek, inneholder mer aggressive (men samtidig sterke) ingredienser. Dette betyr at risikoen for bivirkninger (kjemiske forbrenninger, peeling) øker.

De beste anticomedinals i henhold til versjonen av nettstedet Irecommend

Til tross for at noen av de besøkende mottar kosmetikk for testing "for en anmeldelse," kan produktkarakteristikker stole på. For eksempel, ifølge Irecommend, mottok masken fra de svarte punktene AVON Eliminating en vurdering av "4" fra hundrevis av respondenter. Men den berømte svarte masken fra de svarte punktene Pilaten mottok bare besøkende "3", noe som tilsvarer gjennomsnittlig vurdering av dette produktet fra verdenssamfunnet. Blant innenlandske produkter er de svarte prikkene best fjernet (i henhold til Irakomend) Black Clean mask fra "Belita". Produktet ble testet av 160 bloggere og ga en gjennomsnittlig vurdering på 3,5 av 5. Dette resultatet antyder at masken fra de svarte punktene i Belita er effektiv i nesten 75% av tilfellene.

AFY: maske fra svarte flekker, som tok en ledende posisjon på Aliexpress

Denne kinesiske sorte prikkmasken har over 5000 positive anmeldelser. En slik mengde er ganske enkelt umulig å "bestille". Til tross for den lave kostnaden (ca. $ 8 for 60 ml.), Fjerner verktøyet ikke bare døde celler, overflødig hudfett, men reduserer også porene, reduserer mengden av pigmentflettene. Hovedkomponentene: kull, glyserin, melkesyre er ansvarlig for regulering av talgkirtler. Å bruke AFY fra svarte flekker kan ikke bare rense huden, men også få en langsiktig effekt på grunn av normalisering av sebumproduksjon.

Pilaten svart maskefilm

Dette kinesiske verktøyet har også blitt testet av titusenvis av mennesker over hele verden. Til tross for de ganske middelmådige vurderingene, er den svarte pilatenmasken fra svarte flekker fortsatt en av de mest solgte i verden. Masken fra svarte punkter Pilaten er tilgjengelig i et rør eller i form av en gips. Videre, som det fremgår av vurderingene, er det plaster som har den beste effekten. Stripen er mye lettere å håndtere problemområdene, og limbasen trekker mer smuss ut av porene enn gelfilmen.

Bioaqua: Mellomgående maskefilm

Dette kinesiske produktet er praktisk talt ikke forskjellig fra de to analogene som er oppført ovenfor, bortsett fra prisen. For verktøyet må betale litt mer enn $ 10, og effekten vil være helt analog med AFY. For å rettferdiggjøre prisen legger produsenten vekt på at de fleste komponenter er naturlige. Men siden Bioaqua-verktøyet fra svarte flekker ikke gjennomgikk laboratorieforskning i Russland, er det ganske vanskelig å bekrefte eller motbevise dette faktum.

Masker fra svarte punkter for bruk i badekaret

Den særegne bruken av midler fra komedoner i badekaret er at høy temperatur vil påvirke huden. Dette betyr at filmer, patcher og patcher ikke kan tørke ut på et svettende ansikt. Den beste masken fra svarte flekker i badekaret: termoaktiv. Verktøyet vil bidra til å maksimere porene og smelte innholdet. Som et resultat, for sluttrengjøring vil bare vaske. I tillegg til de ovennevnte budsjettfondene fra Agafia Bathhouse, kan du prøve Garnier Volcano Mask og Alesso Professionnel Chocolate Termic Masks dyrere alternativ.

Tiande betyr fra sorte prikker

Det russiske rutenettet ble ikke avviket fra kampen mot komedoner, og tilbød sine kunder spesielle patcher med bambuskull i sammensetningen. Selgere gjemmer ikke at Tiande lim fra svarte flekker er laget i Kina, men de gir en garanti for kvalitet. Impregnering av lappen kan ikke kalles helt naturlig (titandioksid er tilstede), men rave vurderinger og en relativt liten pris tillater verktøyet å ta et ærefullt sted i rangeringen av de beste anti-comedone-produktene.

Hvordan velge en anti-comedo maske for ingredienser?

Hvis toppfondene fra de ovennevnte vurderingene ikke passer uten grunn, kan du prøve å velge ditt eget ideelle verktøy selv. For dette er det viktig å forstå hva ingredienser skal være i sammensetningen. Kjente naturlige ingredienser som vil bidra til å eliminere komedoner:

 • leire (typen er valgt etter hudtype);
 • trekull;
 • aloe gel;
 • tea tree ekstrakt.

Med kjemiske komponenter er det mye vanskeligere. Men nesten alle populære rengjøringsmidler inneholder:

 1. Benzoylperoksid. Denne antibakterielle ingrediensen tar sikte på å eliminere mikrober fra porene. Kan tørke ut huden og forårsake røde flekker.
 2. Salisylsyre. Hjelper med å oppløse det fete innholdet i porene, uten å forstyrre det naturlige fettlaget av huden.
 3. Glykolsyre. Komponent av alfa-hydroksylgruppe, som er oppnådd fra sukkerrør. Det bidrar også til å oppløse smuss i porene.

Bevæpnet med slik informasjon, plukke opp anti-comedone er ikke vanskelig.

Anna Khilkevich: "Svarte prikker er borte fra ansiktet mitt for alltid etter å ha brukt dette øre nytt verktøy."

Svart maske fra svarte flekker og akne. Oppskrifter, hvordan å lage, sette hjemme, hvor mye å beholde

Svart maske fra svarte prikker regnes som den mest uvanlige på grunn av sin mørke farge, men ganske effektiv. Ved å bruke det, kan du gjøre uten skjønnhetssalonger, da det håndterer slike mangler som akne, svarte flekker, akne, og etter å ha brukt det, skinner huden med skjønnhet og helse.

Hva brukes den svarte masken til?

Svart maske fra svarte prikker har følgende egenskaper:

 • rengjøre;
 • fjerner svarte flekker, støt og flak;
 • fjerner døde celler;
 • suspenderer aldring;
 • reduserer rynker
 • Nærer huden med vitaminer og mineraler;
 • reduserer irritasjon og betennelse;
 • reduserer porene;
 • fjerner overflødig fett og mattes huden.

Effekten av en svart maskefilm fra svarte prikker Black Mask

Den svarte masken fra svarte prikker håndterer best mulig problemene i ansiktet, og resultatet overgår alle forventninger og holder seg ikke venter. Det er fire typer svarte masker, de er delt avhengig av hva som inngår i hovedkomposisjonen.

Sammensetningen av svarte masker kan omfatte:

 1. Svart leire Dette produktet er en uunnværlig ansiktsrenser. Med vanlig bruk blir huden elastisk, strammet uten dype rynker og feil. Svart leire forbedrer metabolske prosesser, gjenoppretter hudceller og nærer dem med vitaminer og mineraler. Inneholder: kalsium, magnesium, kvarts, jern, sink, silisium. Renser huden på mobilnivå.
 2. Aktivert karbon. Masker som inneholder aktivert karbon hjelper til med å bli kvitt svarte flekker, da det absorberer all forurensning på mobilnivå uten skade på huden, har en tørke- og rensegenskaper, fjerner betennelse og reduserer porene.
 3. Terapeutisk slam. Masker som inneholder medisinsk leire har mange nyttige egenskaper, siden de inneholder mineraler, organiske forbindelser i høye konsentrasjoner, vitaminer. Slike masker øker blodsirkulasjonen, har en bakteriedrepende effekt og helbreder sår. Terapeutisk leire er dannet i vannlegemer, sumper, gjennomgår ulike biokjemiske prosesser og har høy terapeutisk aktivitet.
 4. Alger. Alger inneholder vitale enzymer, aminosyrer, hormoner og vitaminer, de strammer og gjenoppretter huden, bryter ned fett.

Alle masker med disse ingrediensene er svarte. Hver type maske brukes aktivt i kosmetologi og utfører en bestemt funksjon.

Hovedforskjellen mellom disse masker er konsistens. Konsistensen av leiremasken faller på huden enklere og mer plastisk enn med kull og alger. Leirmasken har tyngre og tykkere konsistens, og den aktiverte kullmasken tørker raskt og kan stramme huden. Alle komponenter er helt rene og oppdaterer huden, etter bruk, blir den attraktiv og får en sunn utseende.

Fordelene med en svart maske

En svart maske fra svarte flekker med ufullkommenhet på huden og ansiktet håndterer på kort tid, det påvirker selve grunnen til utviklingen av problemet.

De viktigste fordelene ved masken:

 • Resultatet vises umiddelbart etter spyling;
 • forbedrer stoffskifte og hudfarge;
 • ingen bivirkninger og kontraindikasjoner;
 • ikke vanskelig å fjerne;
 • den rimeligste metoden for å rense huden;
 • perfekt for kvinner, menn, tenåringer;
 • Bare trygge og naturlige ingredienser er inkludert.

Masken passer for alle som har ujevn hud, akne og hudormer. Det beriker huden aktivt med vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Programbegrensninger

Svart maske fra svarte prikker er mer egnet for de som har fet og problem hud. Det anbefales ikke for tørr hud. Denne masken kan tørke ut huden og forårsake rødhet.

Svart maske anbefales ikke å bruke, hvis tilgjengelig:

 • allergiske reaksjoner på maskekomponenter;
 • hudsykdommer (sopp, bakterie);
 • alvorlig betennelse, sår, solbrenthet;
 • vaskulær mesh på ansiktet.

Hvordan bruke Black Mask

Å sette en svart maske er praktisk, enkelt og raskt. Før bruk, kontroller at det ikke er noen allergisk reaksjon på maskinkomponentene. For å gjøre dette, bruk en blanding på håndleddet og følg reaksjonen. Hvis det ikke er allergi, må du rengjøre ansiktet og påføre en maske uten å påvirke sensitiv hud.

Det er svært viktig å bruke masken på ren hud, uten kosmetikk, for å oppnå ønsket resultat. For rensing bør du ikke bruke skrubbe, peeling, tonic og krem.

Masken påføres i sirkulære bevegelser i ikke mer enn 15 minutter. Ta det forsiktig ut foran speilet, du kan ikke otkovyrivat neglene eller skarpe tårer. Perederzhivat-sammensetning anbefales ikke for å unngå flaking.

Den endelige fasen - påføring av fuktighetskrem. Etter ham blir ansiktet ikke gniddt med lotioner, tonics, siden huden i dette øyeblikk er sårbar, kan det være mikrotrauma på det på grunn av dyp rengjøring. Slike handlinger kan forårsake betennelse og føre til ubehagelige konsekvenser.

Svart maske fra svarte flekker anbefales å bruke ikke mer enn 2 ganger i uken, avhengig av hudreaksjonen. For det beste resultatet, er det verdt å ta et kurs på 2 måneder, etter å ha tatt en pause i 2 uker, og du kan gjenta.

Det er svært viktig å påføre og fjerne masken ordentlig, da du kan skade huden og ikke få den forventede effekten. Hvis du bruker en kjøpsmaske, må du følge anbefalingene som er oppført i instruksjonene.

Hvordan velge en svart maske og ikke løpe inn i en falsk

Hovedtegnene til en falsk:

 • ikke spesifisert produsent;
 • merke er ikke spesifisert;
 • integriteten til emballasjen, kurven på klistremerket;
 • På bunnen av røret er ikke spesifisert batchkode.

En falsk kan forårsake utslett og en allergisk reaksjon, så du må bare kjøpe en svart maske fra en offisiell representant ved å bestille gjennom den offisielle nettsiden. Når du kjøper produkter i butikkene, må du kreve kvalitetsbevis.

Svart Mask SVART MASK

Produsent - Korea. Denne berømte masken renser dypt og raskt svarte flekker, mettet med vitaminer.

ingredienser:

 • bambus trekull;
 • hvetekim;
 • grapefrukt olje;
 • kollagen;
 • vitamin b5.

Kostnaden er 700 rubler.

"Clay Magic" av L'Oreal

Produsent - Tyskland. Masken påføres alle hudtyper. Den består av 3 typer leire, eukalyptus og aktivert karbon. Den har antiinflammatoriske og adsorberende egenskaper, trekker ut smuss, fjerner skinn, toner, gir huden et friskt og velpleid utseende.

Kostnad - 368 rubler.

"Clear Proof" Mary Kay

Produsent - USA. Masken på kort tid lindrer akne, løser opp acneplugger, fjerner døde partikler, renser og matter huden. Brukte komponenter: brune alger, burdock rot og salicylic løsning.

Anbefales for problem hud.

Kostnaden er 650 rubler.

Shiseido "Fine Toiletay"

Produsent - Japan. Masken nærer huden med mineraler, renser og mattes. Komponenter brukt: silt fra havbunnen og alger.

Kostnad - 150 rubler.

Maskfilm Helen Gold Black Mask

Produsent - Polen. Mask profesjonelt og dypt renser, reduserer porene, reduserer rynker og forynker huden. Behandlingsforløpet er utformet i 30 dager. Resultatet etter kurset: huden er ren uten akne og akne. Masken består av aktivert karbon, svart leire, vitamin B2, B1.

Kostnad - 690 rubler.

AFY Cream Mask

Produsent - Kina. Krem maske dyp rens, nivåer overflaten og fjerner akne. Den består av naturlige og effektive ingredienser. Hovedkomponent: mørk leire av kinesisk opprinnelse.

Kostnad - 400 rubler.

Maskfilm Nese Clay Mask

Produsent - Korea. Maskfilmen renser helt urenheter, fjerner døde celler, mattes og nærer huden med mineraler. Hovedbestanddel: vulkansk leire fra Jeju Island.

Kostnaden er 300 rubler.

Black Out Pore Charcoal Mask

Produsent - Korea. Masken er designet for kombinasjon og problem hud, fjerner akne på kort tid. Ingredienser: kull, leire og planteekstrakter. Kostnad - 380 rubler.

Rensende maske maske BIOAQUA

Produsent - Kina. Masken bekjemper hudfeil, eliminerer effektivt komedoner og oljeaktig glans. Ingredienser: bambus trekull, gelatin, aloe ekstrakt og mynte. Denne cocktailen lindrer og gjenoppretter alle lag av huden.

Kostnaden er 180 rubler.

Maskefilm for rensing av porene Lioele Blackhead Clear

Produsent - Korea. Resultat av bruk: ren og jevn hud uten akne. Hoved ingredienser: leire og alger.

Kostnad - 990 rubler.

Hjemmelaget Black Mask Oppskrifter

Teknologien for å lage svarte masker hjemme er veldig enkel og tar ikke mye tid. Hjemme er det veldig praktisk å bruke masken, og det kan du gjøre din favoritt ting, se på TV og bare slappe av.

Gelatin og aktivert karbon ansiktsmaske

Denne masken er perfekt for problemhud, da den effektivt renser, har en adsorberende egenskap, reduserer betennelse og gir huden et friskt og godt preparert utseende.

Gelatin og aktivert karbon - den mest populære svarte masken fra svarte flekker i hjemmet

For å gjøre dette, bruk:

 • 1 ts tørr gelatin;
 • 1 kulltabletter;
 • 2 ts vann.
 1. Alle ingrediensene kombineres og blandes til klumpene oppløses.
 2. Den resulterende løsningen krever 15 sekunder.
 3. Rengjør ansiktet og påfør en maske med en pensel.
 4. Fjern den etter fullstendig tørking.
 5. Hvis det er tørrhet, må du bruke fuktighetskrem.

Det anbefales å bruke en maske regelmessig, bruke den hver uke en gang i måneden, etter en kort pause kan du gjenta kurset igjen.

Tilbakemelding om effektiviteten av denne masken er i de fleste tilfeller positiv. Mange hevder at resultatene er bedre enn fra dyre midler. Anbefal ikke å bruke masken for personer med tørr hud på grunn av mulig peeling.

Svart maske av aktivert karbon og lim

Effekten er synlig etter første søknad: porer, svarte flekker, betennelse er redusert. Denne masken er helt sikker, limet absorberes ikke i huden. Det brukes til å danne en film.

Fremstillingsmetode:

 1. knead aktivert karbon (3 stk.), legg til en skje masse PVA lim og blande alt til en homogen masse.
 2. Masken påføres med jevne bevegelser i 15 minutter, etter at filmen er fjernet, og restene vaskes av med kaldt vann.

Kull- og Eggmaske

Resultat: toner, absorberer urenheter og giftstoffer, renser, oppdaterer, reduserer rynker.

For matlaging trenger du:

 • Aktivert karbon (2 stk.).
 • Et egg
 • Potetstivelse (10 gr.).
 • Olivenolje (4 ml).

forberedelse:

 1. Grind tabletter, tilsett egg, stivelse, oliven og bland alt.
 2. Eggeplomme er tilsatt for tørr hud, protein - for fet og kombinasjon. Gyllen forhindrer peeling av huden, og protein fjerner overflødig fett og tørker.
 3. Deretter må du rense huden og bruke blandingen.
 4. Etter tørking, fjern sammensetningen, vask av rester av vann.

Mask av kull og vann

Fordelene ved aktivert karbon: eliminerer svarte flekker, eliminerer fett, reduserer betennelse.

forberedelse:

 • Kross 3 kullkuller og bland med 1 skje vann.
 • Påfør preparatet til forrenset hud, skyll etter tørking.
 • Denne prosedyren bør gjentas 1 gang per uke.

Kull- og leiremaske

Denne masken er egnet for de som ønsker å begrense porene, rense huden mot smuss og redusere betennelse.

ingredienser:

 • svart leire (30 g);
 • varmt vann (20 ml).
 1. Den nødvendige mengden av leire helles i en beholder, hell vann, bland, bryte klumperne.
 2. Det er viktig å rengjøre ansiktet på kosmetikk før påføring av masken.
 3. Påfør masken med jevne bevegelser, etter tørking, skyll med varmt vann.
 4. Prosedyren bør gjentas hver uke for å forhindre dannelsen av nye ål.

Resultat: fuktig hud uten svarte punkter og hudormer, mettet med mikroelementer og vitaminer.

Mask med kull og honning

Honning løser mange hudproblemer. Siden dette er et unikt naturprodukt, inneholder det sporstoffer, vitaminer, essensielle syrer, enzymer.

forberedelse:

 1. Bland krosset kull (1 ss.) Med flytende honning (1 ts.) Og bland godt.
 2. På ansiktet blir blandingen påført i 10 minutter, deretter vasket av med vann.
 3. Prosedyren må gjentas 1 gang om 7 dager.

Resultatet er synlig umiddelbart etter første søknad: Antallet av sorte prikker er betydelig redusert.

Svart maske med aloe

Nyttige egenskaper av aloe juice: inneholder vitaminer og mineraler, har antibakterielle egenskaper, fukt og renser akne.

ingredienser:

 • Kull - 2 tabletter;
 • Vann - 1 ts;
 • aloe juice - 2 ts;
 • honning - 1 ts.

forberedelse:

 1. Hell kull med vann og la det stå i 2 minutter, og tilsett deretter aloesaft og honning.
 2. Mask påføres forsiktig i ansiktet i en halv time, og vaskes deretter av.

Anbefal å bruke 1 gang om 7 dager. I to ukers bruk vil ansiktet skifte og skinne med helse.

Maske med aktivert karbon og yoghurt

Kosmetisk maske som inneholder yoghurt og kull forynger, fukter, renser huden, nærer med melkesyre, levende bakterier og vitaminer.

forberedelse:

 1. Bland 1 ts. sitronsaft med 1 ss. l. aktivert karbon og 2 ss. yoghurt.
 2. Bland den resulterende massen og påfør ansiktet i 10 minutter.

Masken tilfredsstiller resultatet etter første bruk.

Med svart leire og eddik

Apple cider eddik bekjemper alder flekker, svarte flekker, rynker og renser huden av giftstoffer, og i kombinasjon med aktivert karbon, har masken en foryngende effekt.

ingredienser:

 • kull - en halv teskje;
 • svart leire - 1 ts;
 • eddik (helst eple) - 2 ts;
 • vann - 1 ts.

forberedelse:

 1. Malt kull for å kombinere med leire, eddik og vann.
 2. Alle komponenter blandes og får en homogen blanding,
 3. Det må påføres i 10 minutter, deretter skylles.

Maske med gjørme og urter

Masken passer til alle hudtyper, får en helbredende effekt, renser porene og lindrer akne og kviser.

forberedelse:

 1. Fortynn pulveret med medisinsk gjørme med vann til konsistensen av rømme og påfør jevnt på huden i 10 minutter,
 2. Vask masken med varmt vann.

Mudmask vil ha maksimal effekt hvis du legger i det i stedet for vann en infusjon av kamille og mynte. Kamille vil lindre betennelse, berolige og fukte. Kurset består av 10 masker som skal brukes 1 gang om 7 dager.

Forskjeller av de ferdige og hjemme rettsmidler

Kjøpt og husholdningssammensetning har en rekke forskjeller:

 • Kjøpt produkt har lang holdbarhet.
 • Noen kjøpte masker bruker dyre og høykvalitets råvarer, den har maksimal effekt på kort tid.
 • Ved å kjøpe en kjøpsmaske kan du spare tid som blir brukt på utarbeidelsen av husets sammensetning.
 • Ved hjelp av et hjemmemedisin, kan du spare penger, fordi kjøpsalternativet vil koste mye mer.
 • Ved hjelp av et hjemmemedisin, er det mulig å velge de mest hensiktsmessige ingrediensene.
 • I hjemmet rettsmidler ingen konserveringsmidler og fargestoffer.
 • Hjemmelagde formuleringer er mindre sannsynlig å forårsake allergi og irritasjon.

Alle svarte masker fjerner hudormer fra svarte flekker og dype, rene. For å velge den mest hensiktsmessige og fordelaktige versjonen av kjøpsmasken, må du studere egenskaper og sammensetning, veie alle fordeler og ulemper.

Artikkel design: Vladimir den store

Video om masker mot svarte prikker

Sort maske mot svarte prikker hjemme:

Sjekk annonsering svart maske. Fungerer denne masken virkelig:

Svarte prikker maskerer med gelatin og trekull hjemme

Vakker hud er resultatet av lang arbeid og utholdenhet. Aknebehandling er bare det første trinnet i denne vanskelige oppgaven, masken fra svarte flekker på nesen og nesebroen er i andre rekkefølge. Vi vil fortelle deg hvilke populære oppskrifter som er mest effektive, hvordan du gjør dem riktig og advare deg mot feil.

Film masker

Det første som kommer til å tenke når det gjelder problemhud er en maskefilm fra svarte prikker. Det er hundrevis av oppskrifter, men vi starter med det enkleste, men dessverre den mest smertefulle.

# 1: Effektiv gelatinemaske for akne og svarte flekker. Vi blander melk og gelatin i like store mengder, vi oppvarmer det enten i mikrobølgeovn eller i vannbad, så bruker vi det på ansiktet. Hold i 20 minutter, og deretter begynner testen. Filmen fjernes ikke i et kontinuerlig lag, men forsinkes i bunker, det er ganske smertefullt, men det rydder egentlig huden. Etter at du trenger litt beroligende dermis nærende krem ​​eller havremel.

Årsaken til denne ubeleide metoden for fjerning ligger i det faktum at det ikke er nok ingrediens.

Gelatinemaske vil være svært vanskelig å fjerne hvis du ikke legger til det:

 • krem;
 • profesjonell maske (ganske litt);
 • kosmetisk olje.
Gelatin film

# 2: Svart prikkmaske med gelatin og brus hjemme. Dette er en peeling film, det er ikke egnet for bruk på betent hud, men det vil rengjøre oljeaktig derma veldig bra. Du må blande en skje av din favoritt krem ​​b pose med gelatin. La denne blandingen svulme, deretter tilsett en skje med brus og bland igjen. Hvis massen herdes, varme opp litt mer. Påfør ansiktet i sirkulære bevegelser, fjern etter innstilling.

# 3: Eggmask for akne og svarte flekker hjelper mye med tørr hud. Du må slå ett egg ved romtemperatur, tilsett litt essensiell olje av ylang-ylang til skummet og bland alt dette med sukker. Bruk igjen med myke massasjebevegelser på ansiktet, fjern etter 15-20 minutter.

# 4: Filmmaske med paraffin og papir. Forbered på forhånd tynn papir - sporpapir, kosmetisk voks. Vi oppvarmer fettet i badekaret, påfør det på det rensede ansiktet med raske bevegelser, legg papiret på toppen. Vi går i en halv time etter at vi har fjernet den sammen med papirbunnen. Husk at denne metoden ikke gjelder med økt sekresjon av talg. Som et alternativ kan du bruke en maske ikke på hele ansiktet, men på striper som må distribueres blant problemområdene.

Papir og parafinfilm

Video: Svart Mask Oppskrift Mask Oppskrift med Gelatin og Activated Charcoal

Rengjøringsmasker

# 5: En rensende hjemmelaget maske med honning. For å forberede et middel til dyp rensing hjemme, trenger vi:

Alle blandet, brukt på dermis i flere lag. Vask av etter tørking av topplaget.

# 6: Mask mot svarte flekker og akne med brus og egg. Dette er en veldig effektiv blanding, men den kan ikke brukes med et åpent sår, ømt akne eller sprekker i dermis. Bland en halv teskje soda med egget, slå, applicer på huden ved hjelp av en svamp. Gni forsiktig og skyll 5 minutter etter en slik massasje. Spesielt hjelper denne fantastiske blandingen fra tilstoppede porer på nesen. Bruk ikke mer enn tre ganger i uken.

# 7: Rengjørings- og fuktighetsgivende skrubbemaske med glyserin og stivelse for tørr hud. Du må blande aloe leaf juice, et hetteglass med glyserin og en skje med potetstivelse. Påfør slammet i et tykt lag på ansiktet og la det stå i 30 minutter.

Du kan ganske enkelt tørke dermis regelmessig med en løsning av glyserin, vann og sitronsaft. Dette vil bidra til å forhindre fremveksten av nye sorte prikker og rense huden fra overflaten.

# 8: Kanelmaske for tørr og sensitiv hud. Vi trenger frisk grønn te, kanel og havregryn. Alt bland, gjelder på huden, hold i ca 10-15 minutter og vask det forsiktig ut. Det anbefales å bruke krem ​​til dermis før bruk.

Mange folkemidler for vekttap inneholder kull, og hvorfor ikke bruke det som en skrubbe og en maske for problemhud?

# 10: Svart ansiktsmaske fra svarte prikker med aktivert karbon. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra huden og fjerne skadet epidermis. Kryss tre piller, legg en halv skje med melk til pulveret, svamp over ansiktet, gni i fem minutter og skyll.

Foto - Trinnmaske med kull

# 11: Den mest populære er en havregrynsmaske for akne, hudormer og svarte flekker. For forberedelsen kan du bruke flager som helles over med kefir eller rømme, eller havregryn for natten. Uavhengig av valg av havremel vil det gi en innsnevring av porene, og dermed deres rensing.

# 12: Kefir maske fra poeng består av:

Dette er en veldig skånsom rengjøringsblanding som vil bidra til å normalisere blodsirkulasjonen i ansiktet, eliminere den oljeaktige glansen og rense huden fra punktene. Vi blander ingrediensene, la det gå for noen timer å svulme, etter å ha smurt gruelen på ansiktet.

Du kan forbedre oppskriften litt, og til kefir legg til litt kokt ris, en sitron og en skje med havremel. Vi blander alt opp, legger på problemområder, vent en halv time.

# 13: Proteinmassen har gode anmeldelser. For å gjøre det, må du slå eggene til det hvite skum, tilsett varm rømme (det betyr ikke fra kjøleskapet), og kjøkkensaltet (to eller tre klype er tilstrekkelig). Visp igjen, bruk på dermis med en bomullspinne. Fem minutter å massasje, skyll av etter 15 minutter.

Foto - Pisket protein

# 14: Hvitløk ekspress masken har en veldig spesiell lukt, men det vil hjelpe deg hvis du raskt trenger å bli vakker. Hak et par krydder av vegetabilsk og bland med essentielle oljer av te. Forhåndsover ansiktet med hekle (for tørr hud), bruk på dermis, hold i 10 minutter.

# 15: Det er et annet alternativ for hjemmelaget mat når du bruker apotekskomponenter. Det er nødvendig å blande gjæren med kamferalkohol og peroksid. Gjærmasker er kjent for deres stivningsegenskaper, mens kamfer og alkohol desinfiserer huden. Få en ganske kul blanding, som skal brukes i flytende form på dermis.

Oversikt over profesjonelle masker

Selv hjemme har vi sjelden nok ledig tid til å lage masker fra svarte flekker med egne hender. Heldigvis har mange kosmetiske selskaper tatt seg av å løse dette problemet.

Vi tilbyr en liten liste over effektive masker:

 1. Japansk film Shiseido Revital Refening Mask. Dette preparatet gjør huden perfekt, den inneholder naturlige urteekstrakter, egnet til daglig bruk;
 2. Herbal Clean Remover Nose Pore Mask med naturlige kinesiske urter. Dette er et veldig uvanlig verktøy verdt $ 1 for 6 pakker, det er svart og veldig smertelig fjernet, men tro meg, så langt er det ingenting mer rimelig og effektivt;
 3. En annen representant for Øst - kosmetikk "Secrets Lan". Dette er et kinesisk selskap, det er mest praktisk å kjøpe medisiner av dette merket i Russland engros, billig og munter. Vi anbefaler at du tar hele komplekset på en gang fra svarte punkter;
 4. gelmask CleanClear. Det er ikke nødvendig å si mye her, det mest kjente firmaet for folk med problemhud, brukervennlig og rimelig pris;
 5. meget respektert matrester, det anbefales av leger på TV, men dessverre lever det ikke alltid opp til forventningene;
 6. MIZON La meg ut Byebye Blackhead 3-Step Kit er et kompleks mot akne og svarte flekker, koreansk kosmetikk, relativt billig, finnes både i Republikken Hviterussland og i Russland;
 7. umiddelbar kosmetikk lumen. Så nær eliten betyr, hypoallergenic, hjelper med betennelse, virkelig renser huden, er over gjennomsnittet;
 8. Fleur De Sante er en god fransk kosmetikk, et verdig alternativ til eliteprodukter, du kan kjøpe det i nettbutikken, levering i Russland er gratis;
 9. Avon. På et tidspunkt, betyr Avon Clearskin blitt en godsend for folk som lider av akne og kviser, men dessverre, mange av huden blir vant til kosmetikk, og deretter bevege seg bort fra det er svært vanskelig, og kan kun bestilles gjennom agent (eller bli en agent selv);
 10. Patches mot svarte flekker fra Tiande, Vichi og andre produsenter; Akne gips
 11. Exfoliating mask med frukt syrer fjerner mer av det øvre problemet laget av huden enn renser den. Fungerer på prinsippet om fruktskalering;
 12. Choco Latte Black Fresh vs Black Dots er en naturlig, rimelig og ganske effektiv maske, det er et middel til rask handling;
 13. for moden hud "botaniske effekter" av Mary Kay hjelper voksne kvinner å løse problemet med akne og svarte flekker;
 14. Garnier gel fra svarte flekker og akne. Det er ønskelig å bruke sammen med andre midler i serien, men er også egnet for uavhengig bruk;
 15. "Markell" No Problem "- en skrubbemaske for problemhud, inneholder ganske store slipende partikler, det hjelper ikke mot akne;
 16. vegansk maske og rensende balsam fra de sorte prikkene "Holik". Disse produktene gir dyp rensing av huden, effekten er merkbar umiddelbart. Tips: for fjerning er nyttig mat serviett;
 17. skum mot svarte punkter "Propeller". Veldig mykt middel, hjelper følsom hud.

Enhver av de ovennevnte masker kan virke på forskjellige ansiktshud på forskjellige måter. Noen som passer, betyr noen, nei. Vi foreslår å diskutere kompatibiliteten til forskjellige hudtyper og kosmetiske preparater.

Sort prikker ansiktsmaske

Folk kaller dem ål, i medisin de kalles komedoner. De liker å bosette seg på fete områder av huden - på nesen, på pannen og haken. Kamp med ubudne gjester er i stand til masker fra svarte prikker.

 • Hvorfor vises svarte prikker
 • Kan en maske bli kvitt sorte prikker?
 • Hvordan klargjøre huden for å påføre masken
 • Hvordan bruke en maske
 • Oversikt over midler

Hvorfor vises svarte prikker

Grunnårsaken er overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene. Derfor ser du svarte prikker på den fete delen av ansiktet - i den såkalte T-sonen, hvor sebum produseres i overskudd, noe som gir huden en karakteristisk glød.

Svarte prikker er ikke noe mer enn oksydert fett fast i porene og omgjort til fettpropper. De absorberer smuss og støv. I tillegg inneholder hud sebum pigment melanin, som oksyderer og mørkner i luften. Herfra - mørk farge og dyster navn.

Ansiktsmasker mot svarte prikker er rettet mot å løse flere problemer samtidig: redusere fettinnholdet på hudoverflaten og rengjør porene. Handlingen er bare 5-10 minutter.

Svarte prikker er plassert på fet hud.

Kan en maske bli kvitt sorte prikker?

Kanskje, men ikke alltid første gang. Ved vanlig bruk av detox masken renser huden fra alt som fremkaller dannelsen av sebaceous plugger:

overskudd sebum;

døde kåte celler;

Gradvis blir sorte prikker i det minste lysere.

Som regel løses problemene med fet hud og tilstoppede porer ved hjelp av konsentrert mineralmasker basert på naturlig leire og gjørme. På listen over aktive ingredienser av masker til profesjonell og hjemmebruk vil du sikkert møte en rekke "mineraler".

kaolin

Hvit leire fikk navnet sitt fra byen Kaolin i den kinesiske provinsen Jiangxi, hvor den ble oppdaget. Det er et naturlig mineral basert på aluminosilikater. Inneholder silika, kalsium, kobber, kalium, magnesium, sink, nitrogen i en passende form for assimilering. Kaolin løser forskjellige problemer:

har en gunstig effekt på tilstanden til huden som helhet;

justerer tone og lettelse;

absorberer overflødig talg;

fungerer som en myk exfoliant, som er spesielt verdifull for betent hud, som ikke anbefales aggressive slipemidler.

Naturlig leire er rik på mineraler og sporstoffer.

montmorillonitt

Den mest populære leire for mild rensing og detox er i stand til mye:

absorbere forurensning og salter av tungmetaller, trekker dem ut av huden;

mettet vev med mikro- og makroelementer;

vis antioxidant egenskaper - nøytralisere frie radikaler og forhindre lipid peroxidasjon.

normalisere syrebasebalansen i huden;

bentonitt

Fungerer ofte som en aktiv ingrediens i masker. Denne mineralske leire inneholder minst 70% montmorillonitt.

Gassul (rasul)

Den legendariske marokkanske skummende leiren (ghassala - i kjørefeltet. Fra den arabiske "vasken"), blir kun utvunnet i ett felt nær Atlasfjellene. Det har lenge vært brukt i skjønnhetsritualer av kvinner i øst. Inneholder mineraler, inkludert silisium, magnesium, sink, natrium, jern, kalium. Den har allsidige evner.

Moisturizes huden og absorberer samtidig alt som forstyrrer sin skjønnhet: overflødig sebum, forurensning.

Med regelmessig bruk forbedres hudfarge.

Fremmer løfteeffekt, glatter fine linjer, reduserer hevelse.

Perfekt renser porene.

Det fungerer veldig mykt, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Hjelpekomponenter

Sammensetningen av mineralmaskene på grunnlag av kurativ slam og leire kan inneholde ytterligere ingredienser som øker effektiviteten av verktøyet. De mest lojale allierte av rensende masker:

salicylsyre, som har en peeling og anti-inflammatorisk effekt;

slipende partikler som eksfolierer døde celler;

oppvarmingskomponenter, åpning av porer.

Hvordan klargjøre huden for å påføre masken

Grunnlaget for forebygging av svarte flekker - regelmessig pleie

Mineral detox masker til hjemmebruk krever vanligvis ikke spesiell forberedelse av huden. Men for å kvitte seg med sorte prikker så snart som mulig, er det bedre å holde fast ved en viss algoritme.

Påfør masken bare på ren hud.

Vask du må. Jo klarere ansiktet er, desto mer aktive og dypere virker mineralmasken.

Før du bruker, utfør en dyp renseprosedyre.

Ikke alle mineralmaskene inneholder exfoliants. Å bli kvitt gamle celler med skrubbe, vil øke effektiviteten til masken.

Varm huden med et varmt håndkle.

Dette er nødvendig hvis masken selv ikke har en termisk effekt. Varme, som du vet, åpner porene og fremmer bedre rensing.

Bruk salicylsyre tonic regelmessig.

Men bare hvis dette stoffet ikke er i maskenes sammensetning. Salisylsyre vil bidra til å løsne stratum corneum, og mineralavgift vil fullføre jobben.

Hvordan bruke en maske

Reglene for å bruke en maske mot svarte prikker er omtrent det samme som for masker til andre formål.

Mineralmasker drar bokstavelig talt forurensningen fra porene

Påfør det på et vått eller tørt ansikt med fingrene eller med en børste eller kosmetisk spatel.

Ikke hold masken lengre enn tiden som er angitt i instruksjonene, og vent ikke til leiret og smusset vil sprekke på ansiktet ditt: Selv fet hud trenger ikke overdriedness.

Bruk detoks masker 1-2 ganger i uken. Oftere anbefales det ikke: Overfetting av huden, det er mulig å provosere økt sebumsekresjon.

Etter bruk av masken, påfør en porefasthetsmiddel på T-sonen, og en fuktighetsgivende gel eller krem ​​på kinnene.

Oversikt over midler

Masker av Clay Magic-serien, L'Oréal Paris

De inneholder kaolin, montmorillonitt og rasoul pluss ytterligere ingredienser. Masken "Detox and Shine" er beriket med kull, som trekker ut av porene av forurensning, forbedrer hudfarge, gir skinn. Mask "Cleansing and Matting" inneholder eukalyptus for antiseptisk virkning, strammer porene. "Exfoliating and narrowing pores" inkluderer scarabingpartikler, røde alger ekstrakt, polerer huden ferskt.

Sjeldne Earth Pore Cleansing Masque, Kiehl's Pore Cleansing Mask

Amazonas hvit leire, havremel og aloe vera i sammensetningen gir en dyp detox og strammer porene.

Mineral pore rensemaske med leire, Vichy

Sammensetningen har to typer leire (kaolin og bentonitt), termisk vann og aloe vera. Midler absorberer talg, forurensning, tørker ikke, passer alle.

Clarifying Clay Masque Deep Pore Mask, SkinCeuticals

På grunn av dens sammensetning, inkludert kaolin, bentonitt og syrer, frigjør det porene fra forurensning, strammer dem og utmerker hudtekstur. Regulerer produksjon av talg.

Mineral Skin's Best Wonder Mask Mask, Biotherm

Midler med marokkansk gassul leire, aprikosfrøpulver og antioksidanter av marine opprinnelse renser huden grundig og kjemper sløvhet.

Varianter av masker filmer fra svarte punkter

Maskefilmen fra svarte prikker er nesten et magisk verktøy, fordi riktig utførelse gjør det mulig å kvitte seg med en alvorlig estetisk feil.

Denne artikkelen er viet til maskerfilmene, metoder for deres forberedelse hjemme, regler for bruk og fjerning.

Hvorfor er det ikke lett å bli kvitt sorte prikker?

Svarte prikker er vitenskapelig kalt åpne komedoner. I motsetning til lukkede komedoner - akne, dannet på grunn av tilstoppede sebaceous kanaler, åpne - disse er plugger fra døde celler av stratum corneum, holdt sammen av sebum.

I prosessen med oksidasjon blir de svarte. Det ser ut til at hvis komedoner er åpne og ligger i porene på overflaten av huden, så er det lett å bli kvitt dem, det er nok å finne et verktøy som kan rense porene.

Det er imidlertid ikke så lett å finne et middel mot svarte flekker. Konvensjonelle rensemidler er maktløse, mekanisk rengjøring kan forårsake alvorlig irritasjon og til og med betennelse i ansiktets hud.

Masker, scrubs og spesielle kosmetikk er også ikke alltid effektive.

Det er tre strategier for å håndtere denne mangelen på huden. Det enkleste er å vente.

Overdreven oljeaktig hud, forårsaker en metabolsk forstyrrelse i epidermis, ekspansjon av porene og til slutt utseendet av svarte flekker avhenger direkte av mengden hormoner i kroppen.

Det største antallet hormoner oppstår i ungdomsår og ungdomsår, da deres antall jevnt reduseres, og ansiktets hud blir mindre og mindre fet, blir prosessene i den gradvis justert.

Imidlertid er epidermis ikke tilstrekkelig forsynt med blod og følgelig med oksygen og næringsstoffer. På grunn av dette forverres hudfarge, hudtekstur.

Det er ikke bare mars de beste årene av livet, hindre gjennomføre viktige mål som skal realiseres i sin ungdom, men ikke manifest potensialet for ungdom, lang, plantet i epidermis fett type.

Det er ingen hemmelighet at det med riktig omsorg for fet hud forblir ung lenger.

Den andre strategien er ekstern omsorg - daglig rengjøring, vanlig bruk av masker, skrubbe og spesiell kosmetikk.

Selvfølgelig, dette innebærer en viss innsats, men med tiden, når samme alder med tørr og normal hud vil begynne å panikk, på jakt etter måter å bli kvitt rynker og slapp hud tidlig, vil du nyte resultatene av deres innsats.

Den tredje tilnærmingen er det avanserte andre. Det innebærer også forsiktig hudpleie, men også en effekt på årsaken til overflødig fett. En av dem er et ubalansert kosthold.

Ved overdreven hudfett bør man redusere mengden søtt (eller erstatte raffinert sukker med andre søtningsmidler), stekt, fett, raffinerte produkter, "junk food".

Overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene er forårsaket av hormonelle problemer, hvorav tilstedeværelsen kan bestemmes med en endokrinolog.

Hvis helse er i orden, så er det ganske mulig at du ikke beveger deg nok. En dag bør være minst syv kilometer, og etter noen måneder vil hormonbalansen gå tilbake til normal.

De mest effektive masker

Den beste masken fra svarte prikker er... en riktig utført maske. For å nå målet må du følge en rekke regler.

En enkelt maske i beste fall vil spare deg for de svarte prikkene i noen dager, men hvis du vil ha et mer langsiktig resultat, bruk en maske tre ganger i uken.

I hvert fall, å ha visse problemer i ansiktets hud, er det viktig å lage masker minst 1-2 ganger, selv for å opprettholde det oppnådde resultatet.

Masken mot svarte flekker er mye mer effektiv på dampet ansiktshud.

Det kan gjøres i et bad dagen etter et varmt bad, men mer nyttig er en spesiell bad for ansikt på kamille kjøttkraft, salvie, plantain, Helichrysum eller andre urter som har anti-inflammatorisk, seboreguliruyuschee og annen nyttig for fet hud effekt.

Etter badet og før du legger på masken, skal huden bløtt grundig med et håndkle.

Du kan lese anmeldelser og lytte til tips for å finne de mest populære maskerne mot svarte prikker, men dette betyr ikke at de passer deg individuelt.

Det er viktig å løse selv oppgaven som en profesjonell kosmetolog utfører i skjønnhetssalongen, og å studere effekten av komponentene i ulike masker på huden din.

Hjemmelagde masker masker mot svarte prikker (eggmaske og gelatinemaske) vil bare gi det ønskede resultatet når det fjernes riktig.

For vellykket bruk av masker er erfaring nødvendig, og som du vet består den av feil. Ikke vær redd for at din maskefilm fra svarte prikker vil rive eller ikke klare oppgaven første gang.

Du kan øve på et lite område, for eksempel på nesen, og bare da svinge på hele huden i ansiktet.
videoer:

Påfør en maske og fjern den helst i minst spenningslinjer. For å fjerne masken skal filmen være i retning fra bunnen og prøve så lite som mulig for å strekke huden.

Til slutt kan du rengjøre ansiktet på rester av filmen ved å vaske og / eller tørke huden med en spesiell lotion eller tonic med seboréeffekt.

Deretter bør du bruke en sebum-regulerende krem ​​eller serum for å fikse resultatet.

Mask filmer hjemme

De to mest populære versjonene av hjemmelagde masker-filmer mot svarte prikker - egg og med gelatin. Hver av dem har sine positive aspekter.

Gelatinemaske mot svarte flekker kan være egnet både for ung fet hud og for moden og utsatt for tørrhet - avhengig av forberedelsesteknologien.

Protein-eggmaske er et ideelt valg for den fete typen av epidermis, fordi protein tørker huden og strammer porene.

Gelatin er en billig, rimelig, ufarlig, naturlig kollagenkilde, et protein som er ansvarlig for elastisiteten i hudstrukturer. En maske med gelatin samler alltid gode anmeldelser på Internett.

For forberedelsen trenger du en spiseskje gelatin og et halvt glass væske. Som grunnlag for ung fet hud er fruktjuice, for eksempel kirsebær eller oransje, perfekt.

Selvfølgelig, saften fra posen, selv om ordet "naturlig" er skrevet i store bokstaver på den, vil ikke fungere, bare ferskpresset.

For fading og utsatt for tørr hud, kan du ta melk eller til og med krem. Herbal decoction er et universelt alternativ for alle hudtyper.

Gelatin bør tilberedes som det står skrevet på pakken (teknologien er avhengig av type gelatin), avkjølt til kroppstemperatur og påført huden.

Når filmen herdes, må den fjernes veldig forsiktig, og de svarte prikkene skal forbli på masken.

Hvis tre tabletter med aktivert karbon i støv legges til masken med gelatin, vil dette ikke bare bidra til å effektivt rense porene, men også for å bli kvitt akne flere ganger.

Proteinmaskefilmen er også ganske populær, mange anmeldelser roser sin innsats mot svarte flekker og fettete glans.

Ethvert egg vil være egnet for en proteinmaske, selv fra en butikk, i motsetning til eggeplommen, som for hjemmelaget kosmetikk skal tas fra et hjemmelaget egg.

For å forberede en maskefilm mot svarte flekker må du piske eggvit i tykt skum og tilsett en halv teskje sitronsaft.

Påfør massen i et tykt lag på T-sonen og kinnene, unngå områder med tynn hud med en liten mengde porer - øyelokk, templer, lepper.

Topp med et papir serviett og fikse med et annet lag av protein. Når massen på ansiktet herdes, må den knuses av en skarp bevegelse fra haken til pannen.

Hvis alt svikter, så innholdet må forbli på film, og hvis det ikke skjer, så det er ingen grunn til å bli opprørt, fordi neste gang du blir mer erfaren, og absolutt alle kommer rett.

Flere Artikler Om Typer Acne